PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ufak sermaye ile yapılacak işler ?

Sayfa : [1] 2

by_BuRoCk
26-09-2010, 23:39
Merhaba arkadaşlar,
7.000 tl ye kadar sermaye ile neler yapılabilir ?
mahalle arasında ne tarz bişey açılabilir veya sanal ortamda değerlendirilecek nasıl bi ticaret yapılabilir ? fikirlerinizi almak istedim. kuzenimle beraber bişiler yapmayı planlıyoruzda :)

TolgaEsentepe
26-09-2010, 23:49
çok kafa yordum, adam akıllı bir iş yapmak zor abi o bütçelere.. net kafe ps kafe falan desen geçici iş ne bileyim bulamadım ben..

volume81
26-09-2010, 23:51
işden anlıyorsanız güzel bi server alıp data center'a koyarsınız ucuzdan hosting satmaya yanındada domain satmaya başlarsınız :)

ilk başlarda para kazanmaz zarar ediyor gibi gözükür sonra ilerlerse 8-10 server olunca zamanla iyi para kazandırır :)

16EC813
26-09-2010, 23:51
zor ama imkansız değil :D

omR35
26-09-2010, 23:53
Oto yıkama.

turbo16
26-09-2010, 23:54
cd kiralama olur en iyisi yerli ve mp3 işine girmezsen ekmek çıkar;)

volume81
26-09-2010, 23:56
zor ama imkansız değil :D

çok yakınımda yapan arkadaşım var işden anlıyosan ve her dk pc başında bu iş ile isen çok güzel para var :)

arkadaşımla dalga geçiyodum 2 aya kalmaz batarsın dedim 2 ay sonra 0 km getz aldı :D

makif84
27-09-2010, 08:35
burak otur oturduğun yerde.dertsiz başına dert açma

YavuzNaz
27-09-2010, 08:43
bi arkadaşımın annesinin çamışırcı dükkanı vardı kapattılar internetten satış yapmaya başladılar dükkanın 6 ayda kazandıgını 1 ayda kazanır duruma geldiler stok yok vs felan kafa yorulabilir sadece fikir.

by_BuRoCk
27-09-2010, 08:46
burak otur oturduğun yerde.dertsiz başına dert açma

ölemi dion mehmet :S
ya bişiler yapalım istiyoruz ama bişide bulamadık :D

alicancalis
27-09-2010, 08:52
Şunu bir araştır istersen, tabi umarım ingilizcen vardır. Sermayeye bile ihtiyacın yok.

http://www.gonewsgo7.com/job_report.html

RottingChrist
27-09-2010, 09:01
bütçe kısıtlı olmasa kesinlikle gıda işi yani yerinde tüketim olan bir yer.

makif84
27-09-2010, 09:02
ölemi dion mehmet :S
ya bişiler yapalım istiyoruz ama bişide bulamadık :D

aynen öle diyorum

SONE-R
27-09-2010, 09:04
burak, istanbuldan ucuza toros, reno 12 satın al, iç anadoluya sat.. araba başı 500 kazansan yeter :)

Low-Rider
27-09-2010, 09:05
Şunu bir araştır istersen, tabi umarım ingilizcen vardır. Sermayeye bile ihtiyacın yok.

Nedir bunun doğruluğu?

Yaptınızda kazandınız mı?

ahmet3425
27-09-2010, 09:15
bitane su tesisatcısı yada elektrikci ac ustasını tut maasını ver kart,afis bastır reklamını yap devam et is yapmama olasılıgı yok :)

ama tabi en onemlisi biseyler bilmek lazım...

BosphorusBoys
27-09-2010, 09:15
burak, istanbuldan ucuza toros, reno 12 satın al, iç anadoluya sat.. araba başı 500 kazansan yeter :)

Mantıklı..
Böyle yaparak 2 yılda, 3-4 araba yapan $uan hala $ahin doğan toros alıp satan ve oturduğu yerde para kazanan tanıdığım war..
ßirazda Yıldızın Kancık olacak derler ya ondan olacak azcık :)

ulasstoprak
27-09-2010, 09:23
Burak erkek berberi ac yanina 2 tane isten anlayan eleman al yari yariya calisin

EfeTopcu
27-09-2010, 09:27
araba alıp sat abi bence

fsunnetci
27-09-2010, 11:20
Ufak çapta toptancılık yap hangi sektör olursa olsun giyim.inşaat,elektronik hiç farketmez yeterki çakallık yapma burda istanbulda öğrenci hali ile şirket olanlar var...

MKT
27-09-2010, 11:42
en mantıklısı bence arba alaıp satmak belli bir süre abi. spring-brodway-toros-şahin doğan 300-500 ne bırakırsa allah bereket versin.250 tl karla satsan 10 araba satsan 2-3 ayda 2,5 milyar para yapar.buda ortalama aylık bir askeri ücret kadar yapar.bence biraz bu iş peşinde koştur abi.

makif84
27-09-2010, 11:47
işportacılık yaparsan güzel kar bırakır.Arkadaşım istanbuldan tekstil ürünleri alıp sosyete pazarlarında satıyorlar.baya memnunlar

StyleALP
27-09-2010, 11:49
Internet Cafe düşünülebilir aslında. Ufak bir kredi ile çıtırdan bir dükkan gerisi gelir diye düşünüyorum...

ahmetuygur
27-09-2010, 11:54
git merterden toptan kıyafet satın al gel pazara bi tezgah kur ufak karla satış yap

olcay_bora
27-09-2010, 12:04
çalışmaya istekli ve konuşkan biriysen git bi remax'a başvur. 560 liraya al sertifikanı dünyanın neresindeki remaxta istersen çalış sonra gir bi ofise versinler masanı o masa senin dükkanın sermayesiz açtıgın bir iş olmuş olur. tek ihtiyac cep telefonu. ilanları aramaya başlıorsun bide pc ilanlarını giriyorsun hepsi bu. ne kdr çok vaktini ayırıp ne kdr çok kişiyle telde konuşursan o kdr iş yaparsın hemde oturdgn yerden yorulmadan

mmustu
27-09-2010, 12:07
çalışmaya istekli ve konuşkan biriysen git bi remax'a başvur. 560 liraya al sertifikanı dünyanın neresindeki remaxta istersen çalış sonra gir bi ofise versinler masanı o masa senin dükkanın sermayesiz açtıgın bir iş olmuş olur. tek ihtiyac cep telefonu. ilanları aramaya başlıorsun bide pc ilanlarını giriyorsun hepsi bu. ne kdr çok vaktini ayırıp ne kdr çok kişiyle telde konuşursan o kdr iş yaparsın hemde oturdgn yerden yorulmadan

şu iş tam nasıl oluyor biraz daha bilgi verirmisin ?

altima
27-09-2010, 12:18
7000 lira aslında cevirebilirsen guzel para..

giyim sektorune girmeni tavsiye ederim. ***** kış yaklaşıyor,, ne bilim sole toptan kazak mazak alıp ctesi bakırkoy pazarına cıkmanı tavsiye ederim. gecenlerde sahibinde bi ilan gormuştum 7 metre bi tezgah 700 lira istiyodu... haftaya bolsen 225 yapar... bi kazak 8-10 lira desen 100 tane satsan (ki bkoy pazarında cok iyi satarsın) 800-100 lira arası yapar.. ;);)

bi araştırmanı tavsiye ederim.

hee bu olmaz pazarcı olmam dersende,, nette biraz araştırma yap,, fındık fıstık,, ihracatı yapmanı oneririm. bosna,, slovenya,, hırvatistan vs gibi ulkelere (adamını bulabilirsen) satışını yapmanı tavsiye ederim.

şunu unutma para ticarette arkadaşım.. rezilde olursun vezirde ;);)

Saygılar
Rıdvan..

Low-Rider
27-09-2010, 12:22
Pazarda kıyafet satmak en mantıklısı bencede.

Bir arkadaşım iflas ettiği zaman elinde kalanları pazarda satmak için tezgah kiralamıştı , yardıma gitmiştim bende.

Güzel ürünler olduktan sonra elinde mal kalmaz

olcay_bora
27-09-2010, 12:24
şu iş tam nasıl oluyor biraz daha bilgi verirmisin ?

abi şimdi bize diyelim birisi başvurdu danışmanlık yapcam ben dedi.
1 haftalık remax'ın verdiği kurs var. çokta eglenceli bi kurs giden bidaa gitmek istiyor. neyse onu bitirince geliyor buraya biz ona masasını veriyoruz. o masa onun dükkanı ilk başta tabiki geliri yok ama gideride yok. başlıyor portföyleri toplamaya net ilanları olsun sokaktaki afişler olsun ordan burdan olsun. çevresinden fln gayrimenkulle ilgli ne olursa haber salıor haber alıor. sonra ztn ilk hafta bile işlem yapan olabiliyor 2 ay sonrada yapan olabiliyor kişinin vakit ayırıp çalışmasına birazda agzının laf yapmasına baglı. herşey telde olup bitiyor.
diyelimki satılık 100.000 TL lik daire. portfoyune aldın. müşterisi çıktı sattın. %3 üzerinden olur alıcı + satıcı yani 6000TL para. bunun yarısı işe başlayan elemanın yarısıda ofisin oluyor. ne kadar çalışırsan o kdr kazanıorsun yan gelipo yatarsan da hiç bişey kazanmıorsun. kısacası maaşın yok ama giderinde yok. bu işteki tek kayıp vakit kaybıdır.

olcay_bora
27-09-2010, 12:25
Pazarda kıyafet satmak en mantıklısı bencede.

Bir arkadaşım iflas ettiği zaman elinde kalanları pazarda satmak için tezgah kiralamıştı , yardıma gitmiştim bende.

Güzel ürünler olduktan sonra elinde mal kalmaz

pazarda kıyafette satmıştım. bu sırf kıyafet için deil herşeyde öle de ürünün güzelliği önemli deil. o ürüne konan fiyat önemli.

facia
27-09-2010, 12:26
Forex oyna :)vakit ayırabılıyorsan kazanırsında :)

Low-Rider
27-09-2010, 12:28
pazarda kıyafette satmıştım. bu sırf kıyafet için deil herşeyde öle de ürünün güzelliği önemli deil. o ürüne konan fiyat önemli.

Valla şöyle söyliyim o 2hafta boyunca çok ciddi satış yaptı elinde ki malları sattı baya kar etti.

Daha sonra yardım eden başka 2arkadaşta işin güzelliğini görüp gitti merterden toptan body vs aldı ama işi bilmedikleri için bir güzel kazıklandılar:D Çok kötüydü aldıkları.

Onlar 3tl'den body satamazken karşılarında duran adam 5tl'den 100-120tane body sattı ogün

olcay_bora
27-09-2010, 12:29
Valla şöyle söyliyim o 2hafta boyunca çok ciddi satış yaptı elinde ki malları sattı baya kar etti.

Daha sonra yardım eden başka 2arkadaşta işin güzelliğini görüp gitti merterden toptan body vs aldı ama işi bilmedikleri için bir güzel kazıklandılar:D Çok kötüydü aldıkları.

Onlar 3tl'den body satamazken karşılarında duran adam 5tl'den 100-120tane body sattı ogün

e işi bilceksin tabi :D

Oconner
27-09-2010, 12:38
ustm bana göre elden galericilik yap al şahin sat al bi araba sat pazara cıkar vs ekmek var o işte

Frid
27-09-2010, 12:39
bencede kadın kıyafetleri ve çoçuk kıyafetleri daha mantıklı pazarda güzel ürünlen kapış kapış gidiyor

kış geldigine göre hırka kazak yelek gibi ürünler alanın elinde kalır 8 10 tl fiyatla

mmustu
27-09-2010, 12:41
pazar işi garip yaw yani hangi pazarda nasıl ürün satacağını bilmen lazım birde yer bulup kiralaman lazım sıkıntılı işler

ben bizim birader için düşünüyorum bişiler okulu bitti geldi sap gibi yatıyor sabahtan akşama :D biraz yorulsun ter atsın :D

ceco
27-09-2010, 12:44
benımbı arkadasta kapalı kasa doblosu ıle merterden zeytınburnundan aldıgı urunlerı, tekırdağ -edırne- canakkale vs. gıbı yerlere goturup oralarda satıyordu güzel paralara.

b.köy pazarında rakıbın cok cunku herkez merterı herkez z.burnunu bılıyor, arkadasımın gıttı yerde o sıkıntı yok. pansıyon bulabılırse pansıyonda bulamassa aracında kalıyordu :D 1 hafta sonra malı bıttımı gerı gelıyordu.

ceco
27-09-2010, 12:46
pazar işi garip yaw yani hangi pazarda nasıl ürün satacağını bilmen lazım birde yer bulup kiralaman lazım sıkıntılı işler

ben bizim birader için düşünüyorum bişiler okulu bitti geldi sap gibi yatıyor sabahtan akşama :D biraz yorulsun ter atsın :D

ziya abının spor salonuna gonder kanka :D:D

_sinan_
27-09-2010, 12:48
pazar içinde anadolu yakasında minibüs yolundaki pazarda 250ytl ye tezgah bulunabiliyor , arkadaşımın ailesi tekstil işinde içgiyim body vs. üretiminde , pazar işini araştırmıştık ucuz fiyattan tahmini bi günde 200-250 gibi bi kar bırakıcaktı ama arkadaşımın ailesi kabul etmedi , mallar pazara sürmem dedi :D ama araştırılırsa para kazanılmicak bi iş değil..

altima
27-09-2010, 12:50
benımbı arkadasta kapalı kasa doblosu ıle merterden zeytınburnundan aldıgı urunlerı, tekırdağ -edırne- canakkale vs. gıbı yerlere goturup oralarda satıyordu güzel paralara.

b.köy pazarında rakıbın cok cunku herkez merterı herkez z.burnunu bılıyor, arkadasımın gıttı yerde o sıkıntı yok. pansıyon bulabılırse pansıyonda bulamassa aracında kalıyordu :D 1 hafta sonra malı bıttımı gerı gelıyordu.

aslında dogru diyosun... herkes bilyo bizim oraları artıkın.. kime sorsan abi merterde şu fiyata aldım.. la nerden aldım ben içindeyim diyorum yok abi harbiden satyolar falan :soru::soru:

insan cıldıryo harbiden..

ole bişey olsa gitcen trakyaya,, egeye falan guzel iş yaparsın dedigin gibi..

VTECCC
27-09-2010, 12:56
çiğköfte işinde var para. ama açacağınız yer çok önemli. ve çiğköftenin tadı. ç.dürüm 2 tl den günde kafadan 50 tane satılıyor. Porsiyon alanlar oluyor 5-10 tlden , tatlısı, içli köftesi taze şekilde satıldı mı günlük 150 lira garanti para bırakıyor masraflar hariç. yazında dondurma ekleniyor isteğe bağlı.

SOMEONESPECIAL
27-09-2010, 12:58
Beylik Pazarında millet "ikizlere takke" diye bağıra bağıra sütyen satıyor...
Tezgahın önü iğne atsan yere düşmez...

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-satilik-pazar-yeri-beylik-pazari-tekstil-bolumu-tahtasi-12-000-tl/detay?

İster satın al tezgahı ister kirala... Haftanın 2 3 günü çıksan Allah bereket versin...
Kaliteli ürünleri kovalayacaksın ve hanımlara yada çocuklara yönelik tekstil
ürünleri satacaksın :icon_tup:

Ferhat_V
27-09-2010, 12:58
mısırcı aç alışveriş merkezlerindekilerden fiyatlarını bilmiyorum ama güzel iş oda

edit: şimdi kış geliyo kestaneci filanda değişik şeyler olabilir.

_sinan_
27-09-2010, 12:59
bu arada imkanın varmı ama bi tanıdığımız annesine yaprak sarma yaptırıp internetten satış yapıyodu , siparişleri otobüs minibüs gibi vasıta ile götürüyodu ve 1 sene içinde kendisine yeni kasa passat aldı :)

Ferhat_V
27-09-2010, 13:00
bu arada imkanın varmı ama bi tanıdığımız annesine yaprak sarma yaptırıp internetten satış yapıyodu , siparişleri otobüs minibüs gibi vasıta ile götürüyodu ve 1 sene içinde kendisine yeni kasa passat aldı :)

yooooooookk artık :D
elinde + sermaye vardır 0 dan sarma sarıp satıp passat zor:)

_sinan_
27-09-2010, 13:02
yooooooookk artık :D
elinde + sermaye vardır 0 dan sarma sarıp satıp passat zor:)

siparişleri yetiştiremiyodu , isteyenlere gün veriyodu şu güne hazır olur şeklinde , yaptığı işin haddi hesabı yoktu , çocuk nerdeyse 1sn boş durmuyodu , maliyetide sadece yaprak ve çalışmak isteyen bi anne :)

ceco
27-09-2010, 13:03
ben eve gıdıyom anneme sarma yaptırcam :D:D

altima
27-09-2010, 13:17
anlıyorsan forextete guzel para var üstad ;)

Saygılar
Rıdvan..

bykral
27-09-2010, 13:22
burak abi ufaktan denilmiş istanbuldan araç alınıp iç anadoluda satıla bilir :)
para biriktirilik oto kiralama açıla bilir :)

_sinan_
27-09-2010, 13:29
bence forex yerine direkt hisse alım satım olabilir , tanıdığım oynayanlar var (hatta babam senelerdir oynar) , kazananıda ev kaybeden tanıdığımızda var , iyice araştırıp borsaya girilebilir (yanlız yatırım şirketlerini tavsiye etmiyorum)

olcay_bora
27-09-2010, 13:33
Beylik Pazarında millet "ikizlere takke" diye bağıra bağıra sütyen satıyor...
Tezgahın önü iğne atsan yere düşmez...

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-satilik-pazar-yeri-beylik-pazari-tekstil-bolumu-tahtasi-12-000-tl/detay?

İster satın al tezgahı ister kirala... Haftanın 2 3 günü çıksan Allah bereket versin...
Kaliteli ürünleri kovalayacaksın ve hanımlara yada çocuklara yönelik tekstil
ürünleri satacaksın :icon_tup:

beylik pazarı harbiden aştı kendini yaz kış full çekio tezgah başı 60 lira laıorum arka sokaklardan önlerden 70 80 e buluyor. yıllardır kiracılarımız aynı fiyatlar onlarada makul bizede. satın almaktansa kiralamak en iisi olur

mmustu
27-09-2010, 13:56
çiğköfte işinde var para. ama açacağınız yer çok önemli. ve çiğköftenin tadı. ç.dürüm 2 tl den günde kafadan 50 tane satılıyor. Porsiyon alanlar oluyor 5-10 tlden , tatlısı, içli köftesi taze şekilde satıldı mı günlük 150 lira garanti para bırakıyor masraflar hariç. yazında dondurma ekleniyor isteğe bağlı.

ben epey bir süre önce bu işi yapacaktım aslında yıllar önce gültepede ana caddede el arabası ile çiğ köfte satan bir abim vardı ilk dükkanınıda gültepede açtı Meşhur adıyamanlı çiğ köfteci ömer usta :D şuanda yaklaşık 30 şubesi var her şubeye lavaşı yeşilliği köftesi ıvırı zıvırını kendi üretim yerinden gönderiyor mekanına göre çok güzel iş ve güzel kar var

by_BuRoCk
27-09-2010, 14:34
tşkler arkadaşlar güzel fikirler çıkmış
benim şuan aklımda emlak ve oto alım satım işi var
pazar işinide düşündük fakat ank da hangi pazara girecegimizi bilemedik

BurakCengizhanoğlu
27-09-2010, 14:40
çikolatacı aç alışveriş merkezlerinden birine bu şelalemsi tarzda olanlarda acayip satılıyo

SekoLive
27-09-2010, 14:45
burak bence öncelikle ticaret aklın varmı insanlarla uraşabilme kabiliyetin varmı ve elindeki 7 lirayı çöpe atabilecek kadar risk alma imkanın varmı bunları bir ölç tart..

dilerim güzel bir iş yaparsın.... burda bizle paylaşırsın.

ZaMaZiNGo
27-09-2010, 15:30
Pazarda iç çamaşırı ve hakiki deri terlikler sattım. Gerçekten güzel karlar var. haftda 4 gun pazara çıksan ayda 3000 den aşağıya para kalmaz cebine. Ama ameleliği çok sabah 6da git tezgah kur aksam 8 e kadar ayaktasın...

ahmetuygur
27-09-2010, 15:36
Forex oyna :)vakit ayırabılıyorsan kazanırsında :)

fx oynasında riski var :)

ahmetuygur
27-09-2010, 15:38
anlıyorsan forextete guzel para var üstad ;)

Saygılar
Rıdvan..

bence forex yerine direkt hisse alım satım olabilir , tanıdığım oynayanlar var (hatta babam senelerdir oynar) , kazananıda ev kaybeden tanıdığımızda var , iyice araştırıp borsaya girilebilir (yanlız yatırım şirketlerini tavsiye etmiyorum)

borsada para yok o eskidendi biz bu işi yapıyoruz aracı kurumumuz var fx yeni bir piyasa tavsiye ederim düşünen varsa :) :icon_tup:

facia
27-09-2010, 15:46
fx oynasında riski var :)

7lirayı forumdakilere sorup yatırabileceği bir iş bakıyorsa bence zaten hepsini riske ediyor... En akıllıcası fx oynaması.

Sr22DeT Silvia
27-09-2010, 16:08
Merhaba arkadaşlar,
7.000 tl ye kadar sermaye ile neler yapılabilir ?
mahalle arasında ne tarz bişey açılabilir veya sanal ortamda değerlendirilecek nasıl bi ticaret yapılabilir ? fikirlerinizi almak istedim. kuzenimle beraber bişiler yapmayı planlıyoruzda :)

Jetonlu oyun makinalarından alıp çocuğun bol olduğu yere koyabilirsin. yoğunluğun bulunduğu yerlerde bulunan çocuk giyim mağazası, market ve çay bahçesi vs yerlere koyar % lik li çalışırsın market sahibi ile, veya sakız ve kapsül otomatlarından koyabilirsin bu tarz yoğunlukların olduğu yerlere..

www.samanyoluoyuncak.com.tr www.playland.com.tr buradan ürünleri inceleyebilirsin.

en çabuk parayı çıkartabileceğin mantıklı ürünler;

K63 - spiderman
K60 - mc queen
K08 - Helikopter
http://ressim.net/a/upload/45e5af3b.jpg (http://www.ressim.net/show.php/2375776_k002-spiderman.jpg.html)
http://ressim.net/a/upload/339c1bdd.jpg (http://www.ressim.net/show.php/2375824_lighting-mcqueen.jpg.html)
http://ressim.net/a/upload/b6f17cf4.jpg (http://www.ressim.net/show.php/2375778_k040-360-donen-hidrolik-helikopter.jpg.html)
http://ressim.net/a/upload/c05d29a0.jpg (http://www.ressim.net/show.php/2375869_img-0094.jpg.html)

Bu ürünlerinin 2.ellerini alabilirsin. veya otomat grubunda bulunan C202 kodlu 4 lü otomat ürününü tavsiye ederim.

detay istersen yardımcıda olurum ;)

streetracer
27-09-2010, 16:10
bayan-çocuk ayakkabı düşünebilirsin kar payı iyi toptancıdan yada direk imalattan alabilirsen iyi modeller alırsan pazarda falan rahat satarsın kış geliyo bot çizme bayanlar önem veriyo baya...

BerkayKamaci
27-09-2010, 16:12
tekstil işindeyiz ve mal verdiğimiz pazarcıların bizimle aylık 25.000 tl senetle iş yaptığını bilirim. demekki satışlar güzel :D

19gokhan90
27-09-2010, 16:12

güzel bişeye benziyor gerçekten veriyorlarmı parayı acaba :soru:
+ sadece anket doldurarakmı kazanılıyor 7000-9000$ (okdarında gözüm yok da:D)

Ümit
27-09-2010, 16:15
borsada para yok o eskidendi biz bu işi yapıyoruz aracı kurumumuz var fx yeni bir piyasa tavsiye ederim düşünen varsa :) :icon_tup:

forex hakkinda bilgi alabilecegimiz bi internet sitesi vs varmi acaba?

senna
27-09-2010, 16:16

7lirayı forumdakilere sorup yatırabileceği bir iş bakıyorsa bence zaten hepsini riske ediyor... En akıllıcası fx oynaması.

içeriğini anlatabilirmisiniz acaba ne dir fx forex?

EmrE-35
27-09-2010, 16:23

:) yaprak sarma = 1 senede 70.000 tl :) arkadasına inanmadan önce bi hesap kitap yapsaydın keşke...

_sinan_
27-09-2010, 16:27
:) yaprak sarma = 1 senede 70.000 tl :) arkadasına inanmadan önce bi hesap kitap yapsaydın keşke...

arkadaşım değil akrabamız :) bu arada hangi passat 70.000tl , biz 32.000e satıyoruz ?

bu arada oyuncak makineleri işide güzel , dün akşam üsküdar patsoda arkadaşlarla yaklaşık 15tl bıraktık aldığımızda 3-5 çikolata verdi :D , ama bunun muhabbetini çok yaptık dün oynadığımız makine aşağıdakinden , en mantıklısı o , biraz pahalıymış ama özellikle okul çevresi üni çevresi vs. olursa güzel para bırakır gibi..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-ticari-oyun-makinesi-cocuk-eglence-makinesi-tetris-oyun-makineleri-29911201/detay

olcay_bora
27-09-2010, 16:29
arkadaşım değil akrabamız :) bu arada hangi passat 70.000tl , biz 32.000e satıyoruz ?

bu arada oyuncak makineleri işide güzel , dün akşam üsküdar patsoda arkadaşlarla yaklaşık 15tl bıraktık aldığımızda 3-5 çikolata verdi :D , ama bunun muhabbetini çok yaptık dün oynadığımız makine aşağıdakinden , en mantıklısı o , biraz pahalıymış ama özellikle okul çevresi üni çevresi vs. olursa güzel para bırakır gibi..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-ticari-oyun-makinesi-cocuk-eglence-makinesi-tetris-oyun-makineleri-29911201/detay

oyuncak makinası için geldiler adam dedi kapının önüne koycam para vermiceksin her ay sonu gelcez dedi ne çıkarsa yarı yarıya dedi çok güzel iş bence

Thracian
27-09-2010, 17:48

Konu dikkatimi çekti de, Sahibindende pişmiş yaprak sarma fiyatı = 25 TL / kg

Peki Maliyet = 1 kg kaliteli yaprak sarma (4 TL) + 1 kg gönen baldo (en iyi prinç) (3 TL) = 7 TL

% 350 kârla, evde sipariş üzerine çalışıyorsun.

Not: işletme okuyunca böyle oldum :D

70.000 TL / 365 Gün = 192 TL Günlük
192 TL / 25 Birim fiyat = Günde 7,5 kg çok büyük bir rakam değil.

TURBO CİVİC
27-09-2010, 18:56
tekstil (ihrac fazlası) = köşe ;) (tutarsa eger)

|| CaNeR ||
27-09-2010, 19:03
Veresiye olmasında ne olursa olsun :)

Diyadin
27-09-2010, 19:06
Mısır satan tezgahlardan alın bi tane ben her gördüğümde alıyorum bardak mısır :)

CasabLanca
27-09-2010, 20:46
çikolatacı aç alışveriş merkezlerinden birine bu şelalemsi tarzda olanlarda acayip satılıyo

o iş ufak gibi gözüküyor ama maliyeti sanıldığı kadar küçük değil

facia
28-09-2010, 15:53

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=507

ahmetuygur
28-09-2010, 16:06

forex hakkinda bilgi alabilecegimiz bi internet sitesi vs varmi acaba?

http://www.fxturkiye.com/ forumda baya bi bilgi var bizde başladık bu işe daha açılışını yapmadık ama sistemi kurduk mashattan'da yer kiraladık kafasına yatan olursa hesap açabilirim yada programı tanımak kullanmak isteyen varsa demosunu gönderebilirim sanal olarak oynayabilirsiniz en azından sistemi tanırsınız riske ettıgınız parada sanal oldugu ıcın herhangı bır zararınız olmaz isteyene maille gönderebilirim.

makif84
28-09-2010, 16:09
sanal oynamak isteyenler için link
http://www.liderforex.com/tr/9493.html

TolgaEsentepe
28-09-2010, 16:09
başkan gel gençlik caddesinde ortak koko cu açalım :) sabaha kadar yer dururuz :D

Yigit-Y
28-09-2010, 16:17
bitane su tesisatcısı yada elektrikci ac ustasını tut maasını ver kart,afis bastır reklamını yap devam et is yapmama olasılıgı yok :)

ama tabi en onemlisi biseyler bilmek lazım...

adam batsın değilmi ahmet :P

7000 liranı borsa 22.000 seviyerde GARAN (Garanti Bankası) 1,69 dan almış olsaydın ve bugün satsaydın 35.620 TL olucaktı mesela :)

SAdece 18 ayda bu kadar kazanç ben o trenden 7 liradan inmiştim mesela bugün 8,60 lirada....

Borsa,altın bu saatten sonra yalan....

Kısa vadede Dolar cazip konumda iş kuramıyorsan 1.45 den dolar alınabilir bu seviyelere düştüğünde....

İş güç kurmak istiyorsanda İddaa bayisi için kastır derim kredi çekmeye çalış onun dışında yapacağın iş yok gibi bir şey :)

İş var ama riskleri yüksek batma noktasında...

mmustu
28-09-2010, 16:22
yaw gerçi artık her sokakta bir kaç tane var ama damacana su işide iyi

misal eve suyu 6-8 lira aralığında alıyoruz aynı suyu şirkete 2 liradan alıyorum 1,75 bile teklif eden var vede vadeli alıyorum ve bu adamda kazanıyor yani güzel iş :)

makif84
28-09-2010, 16:34
su işi yaş :) zamanı geçti artık.

metin
28-09-2010, 16:36
900krş 19 lt damacana su toptan bayıden kendın alırsan markası aklımda değil şu an

mmustu
28-09-2010, 16:40
aynen yaw 90 kuruş güzel para :)

ama sağlam bir iki firmayı fabrikayı falan bağlarsan temiz iş

Yigit-Y
28-09-2010, 16:44
günde 100 tane su satarsa hemen yapsın bence :)

slayeremre
28-09-2010, 16:59
başkan gel gençlik caddesinde ortak koko cu açalım :) sabaha kadar yer dururuz :D

Bizde yemekleri sizden alırız :D

Yigit-Y
28-09-2010, 17:00
en az paraya en çok kazananlar e-5 de su satanlar :D

13 krş alıp 1 liraya iteleme günde 100 tane rahat satıyorlardır bu trafikte...:)

oğuzk
28-09-2010, 18:49
http://www.supertamirci.com/

Bu zamanda en iyilerinden bence hertürlü dekorasyon :)

Kakus
28-09-2010, 19:01
Naylon fatura işi falan istersen görüşelim ; )

Serkan06
28-09-2010, 19:41
iki araçlık bir yer olsa bile, çevresinde alternatifin olmayacağı bir semtte, kaliteli hizmet vereceğin bir oto yıkama... bence her zaman kazandırır...

lnd_samet
28-09-2010, 20:45
pazar için ankarada 2 yer var,
sıhhıye ve ayrancı
birde nişantaşı pazarları diyecegim ama gücünüz yetmez onlara.
çikolata işi zor iş
sokakta köşede surda burda koko mısır istemiyorsunuz
o zaman mademki ankaradasınız ankarada 2. el her türlü arac satılır bilirsin,
istanbulda taşradan surda burdan 2. el her türlü arac düşür netten bakıp
güzel bi kuaför sonra doğruuu pazara cek 1 lira koy üstüne gitsin
cünkü ankaraya her yerden arac almak için geliyor ve galericilerden almıyorlar pazarın en uc kısmına cek galericilere uzak ol:):)

2. kısımda eğer oturdugunuz mahallede eş dost arkadaş varsa ben size oto aksesuar için toptancı adresi veriyim film cekmek sticker satmak cart curt güzel para ve sermaye al
yaptıkca bittikce al biraz elektrikten anla xenon park sensörü tak tatlı parası var

Ufuk
28-09-2010, 20:59
Ankarada bildiğim kadarıyla focus hastalığı var.Taksi olarak felan çok var.İstanbuldan sağdan solda ucuz fiyata focus alınır.Güzel bir temizlikle üstüne 1-2 kağıt çekilir satılır?

Eworen
28-09-2010, 21:00
güzel fikirler ;
bi öneride benden
en iyi bildiğiniz alkol markası tarafından ,
iş yeriniz tutuluyor veya sizin seçtiğiniz bi yer..dükkan baştan aşağı yenileniyor sıfırlanıyor raflarınız konuyor dolaplarınız geliyor 6 ay kira vermiyorsunuz belli bir miktar mal yardımı
bunların hepsi bedelsiz
yapacağınız şey sadece "0" km bir dükkanın raflarını bütçeniz dahilinde doldurmak
o kadar..

ceskin
28-09-2010, 21:21
güzel fikirler ;
bi öneride benden
iş yeriniz tutuluyor veya sizin seçtiğiniz bi yer..dükkan baştan aşağı yenileniyor sıfırlanıyor raflarınız konuyor dolaplarınız geliyor 6 ay kira vermiyorsunuz belli bir miktar mal yardımı
bunların hepsi bedelsiz
yapacağınız şey sadece "0" km bir dükkanın raflarını bütçeniz dahilinde doldurmak
o kadar..

hemen bıraz detay alalım:) sıkıntı varsa ozelden goruselım..

ruudvan
28-09-2010, 21:28
valla bana kalsa sezonluk ıs en guzelı mesela yagmur yagdıgında semsıye kısın eldıven bere yazın tshırt vs gıbı yanı yazın su satıosan kısın cay satıcaksın bole seyler bana dah amantıklı gelıyor kı sen bnden daha cok tıcaret yapan bı adamsın sana saglam bı fıkır lazım .

oğuzk
28-09-2010, 21:33
Ankarada bildiğim kadarıyla focus hastalığı var.Taksi olarak felan çok var.İstanbuldan sağdan solda ucuz fiyata focus alınır.Güzel bir temizlikle üstüne 1-2 kağıt çekilir satılır?

Ooo hemde nasıl 2-3 sene önceki fiyatlar vardı bayramdan önce pazarda :)

Valla özellikle fotoğrafsız ilanlardan alıp satılabilir :) Özellikle uno,şahin vs çabuk satılıyor.

1 tane Uno bulmuştum 5.5 a bıraktı.Pazara gittim aynısı 7,250TL

En kötü 1.000TL karla satılabilirdi cesaret edemedim.Masrafı vardı.

Kokoreçte kolay değil geyiğine yazılmış olabilir ama 50TL ye alınan şiş 90-100 e satılıyor ama heryerde bitmez şiş :)

Eworen
28-09-2010, 21:35
hemen bıraz detay alalım:) sıkıntı varsa ozelden goruselım..

Benim açımdan sıkıntı yokta sıkıntı markanın reklam yapmasının yasak olmasından dolayıdır ki bu nedenden dolayı bu olayı fazla duyan bilen eden yok bi nedenide bu projenin hayata yeni geçmesi yeni başlamasıdır..
markanın (Efes Pilsen) reklama ihtiyacı olmasada bu projenin reklama ihtyiacı var ama yasak sebebi ile yapılamıyor
zarar etme şansı tek kelimeyle sıfır projeden sonra 5-6 adet daha açanlar mevcut..

TolgaEsentepe
28-09-2010, 21:47
Benim açımdan sıkıntı yokta sıkıntı markanın reklam yapmasının yasak olmasından dolayıdır ki bu nedenden dolayı bu olayı fazla duyan bilen eden yok bi nedenide bu projenin hayata yeni geçmesi yeni başlamasıdır..
markanın (Efes Pilsen) reklama ihtiyacı olmasada bu projenin reklama ihtyiacı var ama yasak sebebi ile yapılamıyor
zarar etme şansı tek kelimeyle sıfır projeden sonra 5-6 adet daha açanlar mevcut..

nasıl iletişime geçebiliriz :) sözleşme şartlarını iyice okumak anlamak lazım ama sözleşmeyi nası bulabiliriz :)

by_BuRoCk
28-09-2010, 21:51
araç alım satım işi şuan aklımdaki ilk proje arkasındanda daha önce getirdigim gibi
yurt dışından otomobil malzemesi getirmek
güzel fikirler var herkese tşkr ederim devamını bekliyoruz :D

by_BuRoCk
28-09-2010, 21:52
güzel fikirler ;
bi öneride benden
bunların hepsi bedelsiz
o kadar..

detayını nerden nasıl ögrenebiliriz
sen bu işin içindeysen detay verebilirmisin ?

Eworen
28-09-2010, 21:55
nasıl iletişime geçebiliriz :) sözleşme şartlarını iyice okumak anlamak lazım ama sözleşmeyi nası bulabiliriz :)

İstanbul için yardımcı olabilirdimde Ankara için irtibatı araştırmam gerekli..
Yani çok okunacak çekinecek bişey yok amaçlarını az çok anlamışsınızdır al sana dükkan yeterki benim malımı sat..
diğer markalarda başladı şu an..

Eworen
28-09-2010, 21:56
detayını nerden nasıl ögrenebiliriz
sen bu işin içindeysen detay verebilirmisin ?

Merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz

emresener
28-09-2010, 22:00
tekstil ürünlerini alcan merterden pazarda satıcan. pazar tezgahın metresi 20-150lira arası değişir semtine göre. heleki böle marka şeyleri falan bulursan kral para yaparsın;) ben bizim depoda çıkan bıcakları satcam simdi tane 2tl ,3tane 5liradan :D

Bide Satabilcek olan varsa bende tonlarca Hurda metal var amerıkadan gemıye yuklenmek uzere hazır.:d

by_BuRoCk
28-09-2010, 22:03
Merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz

ank da kimle nereyle irtibata geçebiliriz bunu bulabilirmisin kardeş ?

SONE-R
28-09-2010, 22:04

burak aç bir büfe, tüm biraları senden alırız artık :D

kop42
28-09-2010, 22:06
bende guzel seyler dusunuyorum bakalım kısmet benımde aklımda bufe tarzı kafe tarzı bısıyler var

Eworen
28-09-2010, 22:12

Dönüş yaparım size bi kaç güne kadar..

by_BuRoCk
28-09-2010, 22:14
burak aç bir büfe, tüm biraları senden alırız artık :D

büfe aklımda lakin yerini bulmak lazım
büyükşehir de saglam masalarımızda var ii biyer kıstırmak lazım :D

SONE-R
28-09-2010, 22:15
büfe aklımda lakin yerini bulmak lazım
büyükşehir de saglam masalarımızda var ii biyer kıstırmak lazım :D

etlik, kören buraları unut :D :D buralar kurtarılmış bölge, kerbela gibi.. :hahaha:
ymah, çankaya vs buralar iyidir büfe için... pavyon civarlarında bir yer yakalarsan da iyi kazanırsın...

by_BuRoCk
28-09-2010, 22:15
Dönüş yaparım size bi kaç güne kadar..

valla çok sevinirim kardeşim

by_BuRoCk
28-09-2010, 22:17
etlik, kören buraları unut :D :D buralar kurtarılmış bölge, kerbela gibi.. :hahaha:
ymah, çankaya vs buralar iyidir büfe için... pavyon civarlarında bir yer yakalarsan da iyi kazanırsın...

bişiler yapıcaz bakalım kısmet olursa :D

SONE-R
28-09-2010, 22:20

hade bakalım.. tükanı açınca bana haber ver siftah yapmaya gelirim mutlaka.. ;)

xcel
28-09-2010, 22:20
ruhsat alabilecek misiniz? bunuda araştırın büfe işi için.

by_BuRoCk
28-09-2010, 22:26
ruhsat alabilecek misiniz? bunuda araştırın büfe işi için.

o kolay kardeş önemli olan yeri bulmak

by_BuRoCk
28-09-2010, 22:27
hade bakalım.. tükanı açınca bana haber ver siftah yapmaya gelirim mutlaka.. ;)

zaten olursa güzel bi açılış yaparız davet ederim :D

başalp
28-09-2010, 23:31
sağlam bi yere oto yıkama aç... az ama öz kazanırsın... pazar işi sakat...

GKS
29-09-2010, 08:22
catering işi yap bence turizm firmaları otobus firmaları vs bağla hem kolay iş hem fena para var

yavuz364
29-09-2010, 08:39
kesinlikle bu iş düzgün biryerde yapılırsa kaçırılmayacak fırsat...

http://www.supertamirci.com/

Bu zamanda en iyilerinden bence hertürlü dekorasyon :)

serkan demir
29-09-2010, 09:18
catering işi yap bence turizm firmaları otobus firmaları vs bağla hem kolay iş hem fena para var

davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş:)
catering işi öyle ha diyince yapılacak iş değil. ayrıca 7000 e 70000 bıne yapılacak iş hiç değil.

srdralc
29-09-2010, 10:38
güzel fikirler ;
bi öneride benden
bunların hepsi bedelsiz
o kadar..

Bir şehir kısıtlaması var mıdır ? Herhangi bir hedef yada sözleşme ?

Bu konuyu açıklayabilir misiniz ?
Özeldende mesaj atabilirsiniz.

Teşekkürler.

oğuzk
29-09-2010, 13:25

Abi gimatta otopazarının köşeye ayarlamaya çalış yol ağzı gelen giden olur birde caminin karşısına şehirler arası otobüs terminali gibi birşey yapacaklarmış:icon_tup:

olcay_bora
30-09-2010, 14:35
alıorsun iki tane golden çiftleştir sat çiftleştir sat :) bende dün gece düşünüordum ek iş misali ne olur ufak bi mekan ile safkan bi kaç çift köpek aliim hatta evsiz kalacaklardan fln da olur geçmişi temiz hem sahip çıkarım hem çiftleştirip satarım gül gibi de bakılmış olurlar ugraşırım diyen için ufak sermayeli getiri olur

cagri
30-09-2010, 20:44
aklıma west coast'un hikayesi geldi. adam 5.000$'la nerelere gelmiş:D

Mr.K
30-09-2010, 21:10
alıorsun iki tane golden çiftleştir sat çiftleştir sat :) bende dün gece düşünüordum ek iş misali ne olur ufak bi mekan ile safkan bi kaç çift köpek aliim hatta evsiz kalacaklardan fln da olur geçmişi temiz hem sahip çıkarım hem çiftleştirip satarım gül gibi de bakılmış olurlar ugraşırım diyen için ufak sermayeli getiri olur

hayvanlari ciftlestirip para kazanmayi dusunen bi zihniyete karsiyim,onun yerine baska seyler al-sat barinaklara mama yardiminda bulun!git sokakta yem koy duzenli hergun ,sokak hayvanlarini besle,bir kap su koy.Bu nasil bi zihniyettir yaa,ohh ben 1erkek bi disi kopek alim ciftlestirim ciftlestiriyim satiyim ..yok yaaa :ofk::ofk:

paliojet
30-09-2010, 21:12
damacana su sat saka veya dalga amacli deil bende bu isi yapiodum cebimden para eksik olmuyodu zengin yasatyodu yani anlicagn

Cglrgncl
01-10-2010, 11:05
güzel bi mekan bulup artezyanlı;) OTO yıkma:)

zıpzıp
01-10-2010, 12:00

dışardan ne kadarda basit kolay görünüyor :hahaha:

Cglrgncl
01-10-2010, 12:11
dışardan ne kadarda basit kolay görünüyor :hahaha:
Dışardan değil haftanın 4günü bende bu işi yapıyorum :) çok yorucu oluyor evet ama çok iyi para getiriyor karşılığını çok iyi alıyosun bana göre;) şimdi bu bütçe bende olucak güzel biyerde bi mekan bulup artezyanı olan ilk açıcağım yer olur :icon_tup:

sito
01-10-2010, 12:52
hayvanlari ciftlestirip para kazanmayi dusunen bi zihniyete karsiyim,onun yerine baska seyler al-sat barinaklara mama yardiminda bulun!git sokakta yem koy duzenli hergun ,sokak hayvanlarini besle,bir kap su koy.Bu nasil bi zihniyettir yaa,ohh ben 1erkek bi disi kopek alim ciftlestirim ciftlestiriyim satiyim ..yok yaaa :ofk::ofk:

pek muhterem kardeşim bunu söylüyosunda bi çok köpek çiftliği var istanbulda bununda farkındasındır inş. bu iş artık bi sektör:D:D:D:D

darkred
02-10-2010, 02:01
ihaleye girip ilköğretim okulu kantini işletmeside alınabilir.Eskiden birlikte çalıştığım bir abim 7 bin TL ye okul kantini ihalesini aldı ve 5 ay sonra devren satılık bir tekel bayi açtı.Tekel bayiyi 14 bin TL ye içindeki mallarla birlikte aldılar suan sadece tekel bayinin günlük cirosu hafta içi 1000-1500 TL arası hafta sonları 2000-2500 arası kazanç cok güzel ancak sosyal hayat sıfır bile değil -1 ...

Dynatech
02-10-2010, 10:25

Ank da Gökçek amca artezyene bile su sayacı takıyo ne haber :):)

Thracian
02-10-2010, 10:36
Ank da Gökçek amca artezyene bile su sayacı takıyo ne haber :):)

Antalya ve stanbulda da öyle, Ama denetim isatnbulda çok sıkı değil :D:D

onrkvnc
02-10-2010, 10:46
++Vallaha şuan izmirde en iyi parayı getiren iş budur heralde bide işi güzel yaptınmı hakkını verdinmi çok iyi para kazana bilirsin :) sermayisi azzz şuan 'cglrgncl' nickli arkadaşımla beraber bu işin içindeyiz binevi Allaha şükür çok iyi gidiyo işlerimiz bu paraya yapılabilicek en iyi iş bu gözüküyo benim gözümde:cool:

Mr.K
02-10-2010, 12:11
pek muhterem kardeşim bunu söylüyosunda bi çok köpek çiftliği var istanbulda bununda farkındasındır inş. bu iş artık bi sektör:D:D:D:D

Kopek ciftligi ayri,bu durumu yazan arkadas aylar once bir hayvanina(kopekti galiba,yada kedi) bakamiyo evde yalniz birakiyo diye konu acmisti,sevgi dolu baksa bi oglum bi kizim olsun mantigiyla ilerleyip ,zamani geldi dogursun kizimda annelik duygusunu tatsa diyip yazsa eyvallah.Herkes kopek bakimini kolay saniyo ama yok oyle bir dunya..1hayvana bakamayan kisi nasil olurda gidip 2kopek alcak bakicak+birde dogurtcak ohoo hooo..YAzik gunah.Kopek ciftligi acmak baska,2tane kopek aliyim dogurtayim baska..;)

Onur`
06-01-2011, 12:31
En yakın konu olarak bunu buldum yeni konu açıpta kirlilik etmiyim dedim. Arkadaşlar Forex hk. bilgisi olan ya da forexle ilgilenen arkadaşlar var mı aranızda?
Uzun süredir bende bir iş kurmanın peşindeyim fakat aynı zaman zarfında forexi araştırıyorum. Tavsiyeleriniz, uyarılarınız, dikkat edilmesi gerekenler ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim. 7/24 bilgisayar başındayım zaten, araştırmaysa araştırma yapılır edilir. Ama neleri göz önünde bulundurmak gerekir. Şimdilik bu kadar sorayımda cevap verildikçe ya da yorum yapıldıkça yazarım.
Teşekkürler + Saygılar.

lnd_samet
06-01-2011, 12:47
forex konusu vardı yaa

Onur`
06-01-2011, 12:52
Valla arattım konu olarak bi bu konu bide başka bi konu çıktı, mesajda diye arattım hepsi bu konudan içerikler.

flexamin
06-01-2011, 13:00
yurt dışından ucuza parça alıp burda karla satılabilir. ilk başlarda sipariş ve kapora alıp öle getirtilip karlı bir şekilde satılabilir.

cem36
06-01-2011, 13:03
Başlarda tekstil ile ilgili yazılar vardı. Bu rakamlarla güzel iş yapabılırsın aslında toptan ürünler bulup atıyorum merterde falan oluyor zaranın malları toptan tshırt tanesı 2-3lira alıp pazarda tezgah cok ıyı olabılır..
Ayrıca bizim çorap işimiz var eğer isterseniz yardımcı olurum üretimciyiz biz. Çoraba göre değişen rakamlar ortalama 60kuruşa tanesini bizden aldıgınızda pazarda genelde bizim çoraplarımız 1-2 liraya, Çeşitli mağzalarda 10-40 lira arasında satılıyor. Yazları işim gucum olmuyodu gidiyodum fabrikaya koyuyodum bagaja otobus duraklarındaki şöförlermi dersin cuma namazı çıkışımı dersin çok şükür faturalarımı oduyordum :D :D

FunnyCorpse
06-01-2011, 13:05
ustamm
hani vti lar hala nasıl satılıyorsaaa

giyim konusunda da bazı markaların bazı modellerın hala alıcıları nettee deli gibi dolasıyor arastıryorrr

ozellıkle ıstanbul gıbı bır cennette eskı yenı ozel serii herseyıı ucuza bulabılrsınn OUTLET FABRIKA VS... PAZARDA İNSANLARLA UGRASMAK OLE sanıldııg kadar kolay olmuyorr

antalya da çaramba pazarında sigortanın orada
cumartesi sirin yalıda pazarcılık yaptımmm 2008 yılında ögrenciydim ayda net 1000 kalıyordu ama cok zaman kaybım oluyordu
abimin tavsiyesi üzerine netten satıs yaptımm zaman kalsın diee ama işin içine girdikcee para kazandıkcaaa TADINA doyum olmuyooo veee bır bakıyorsunuzkiiiii hersyınız bunlarr olmusss

7000 lıra ıyı para ben 400 lıra champıon marka esofman vs ıle basladım sahte ürün satmadıgın sürece kazanırsınn iyi mal sat defolu satt
istanbul da mall bulmak kolayyy yapacagın en guzel işşş kaliteli yaparsann cok fazla kazanırsınnn

bir tavsiyee BAYANN ÜRÜNLERİ YOGUNLUKLUUU SATT ( FANTAZİ VS İŞLERİNEDE GİRR bildigin tekstılce varsaaa ürün yaptırr nette sattt )

Onur`
06-01-2011, 13:10
yurt dışından ucuza parça alıp burda karla satılabilir. ilk başlarda sipariş ve kapora alıp öle getirtilip karlı bir şekilde satılabilir.

Böyle bir işte ne zamandır kafamda var ayrıca. Tasarım ürünü olur, hediyelik eşya olur ya da bu kategorilerde bişeyler olur. Peki bunları yurtdışından tedarik edecek firma(lar)ı nerden nasıl bulacağım bir bilgisi olan? İş zaten getirtmekte, geri kalan hallolur hele ki İstanbuldaysan.

Ayrıca bu tarz iş düşünen varsa ortaklıkta olabilir. Sonuça ne kadar mal, parça o kadar + hız + para

tool
06-01-2011, 13:46
www.wikiforextr.com - yeni baslayanlara tavsiyeler (http://www-wikiforextr-com.964867.n3.nabble.com/yeni-baslayanlara-tavsiyeler-td1666451.html;cid=1294317694830-215)

Nedir Bu Forex? | afer.in (http://afer.in/nedir-bu-forex/)

Onur`
06-01-2011, 13:49
www.wikiforextr.com - yeni baslayanlara tavsiyeler (http://www-wikiforextr-com.964867.n3.nabble.com/yeni-baslayanlara-tavsiyeler-td1666451.html;cid=1294317694830-215)

Nedir Bu Forex? | afer.in (http://afer.in/nedir-bu-forex/)

Ayrıca teşekkürler.
Sitedende uğraşanlar varsa yorumlarını isterim açıkçası.

Anecdote
06-01-2011, 15:27
merterde toptan alımda 7.5 - 10 liraya gömlek satan yerler görmüştüm min.200 - 300 adet . 200 adet alsan 10 liradan eder 2000 TL . Güzel bi tezgah ile zamanın varsa Semt Pazarlarında iyi işler çıkarırsın yukarıda arkadaşında dediği gibi Adamların kendi markası ama çakma değil . kaliteli ürün . Yazında Sahil şeridi güzel akşam pazarları Örn. B.Çekmece Sezonluk 500 - 600 lira arası tezgahlar akşam 6'dan sonra kuruyorlar gece 1 - 2 gibi topluyorlar . yazın adım atıcak yer olmuyor . İnş. gönlüne göre bi iş yaparsın .

ademsezer
06-01-2011, 16:15
borsa oyna:D bıde sana tyo veriym ak enerji ve bolu çimento güncel kagıtlar takip et bigpara dan:D

Oconner
06-01-2011, 16:35
şahin al sat abi öyle öyle vtı a geçersin

timucintt
06-01-2011, 16:41
Almanyada tandığın varsa zavaroski boncukları gönder oraya... ciddiyim çok iyi parası var orda trden 6 7 kat daha pahalı orda... ve büyük kutular olmadan 3 4 kilo göndersen 1000 liralık maldan 4000 5000 lira kazanırsın....

tunceR
06-01-2011, 16:45
ne zaman şöyle ticaretle ilgili bi konu dönse vti örnek veriliyo. :)

gokhandonmez
06-01-2011, 21:19
bitkisel ürünler sat.bu arada polen kullanın tavsiye ederim.güç veriyo...

GKS
07-01-2011, 07:59
cemaat kurun para toplayın fakire yardım müslümana yardım vs işleri çok revaçta 3 ayda sıfır range bile alınabilir : )

başalp
07-01-2011, 08:24
seyyar gıda işine girersen para kazanırsın... kokoreç köfte v.s temiz yaparsan sağlam para kazanırsın...

Thracian
03-12-2013, 11:21
forex konusu vardı yaa

Ayrıca teşekkürler.
Sitedende uğraşanlar varsa yorumlarını isterim açıkçası.

Ben başlayalı 3 ay oluyor. Totalde 500 usd zarardayım. Ama suçu kendimde buluyorum. 200 USD ye 90 usd kazandım. kesinlikle 2 ay demo hesap çalışmaklazım sık sık takip etmek lazım (100.000 usd demo hesapla başladığımda 45 günde 50.000 usd kar yapmıştım)

Runo
03-12-2013, 11:27
Bence mevsimine göre tekstil malları alınıp pazarda satılabilir. Tabi piyasası canlı olan pazarlarda

sercanavcı
03-12-2013, 11:29

:D aynen manisa taraflarında 12 14e toros satılıyo :D

tylan
03-12-2013, 11:48
size kesin ve net ucuz yollu para kazanmanın sırrını açıklıyorum :) istoça ya da tahtakaleye gidip el altından satılan bıçak-çakı-muşta-biber gazı-çakmak (ama oyle tokaı değil afilli güzel çin işi çakmaklardan alın öyle ticarı panelvan almaya gerek yok normal bı şahının bagajını ve arka koltugunu doldurun yeter. trakyadan başlayıp il il gezın gördüğünüz büfe,bakkal,kahve,lokal tarzı yerleri ziyaret edin mallarınızı gösterın. 100%100 kar ıle satın yalnız ağzınızın iyi laf yapması lazım ve giyiminize dıkkat edıcek düzenli traş olucaksınız bu dedıklerımı yapın ay da 2000 ıla 3000 tl para elinize geçmezse ben de bişey bilmiyorum

Fatihöztürk
03-12-2013, 13:47
Tavuk Döner,sosisli,patsocu aç, bide okul dersane gibi bir yer bulursan küçük bir dükkan olsa bile iyi iş yaparsın.

Thracian
06-12-2013, 15:03
Ben başlayalı 3 ay oluyor. Totalde 500 usd zarardayım. Ama suçu kendimde buluyorum. 200 USD ye 90 usd kazandım. kesinlikle 2 ay demo hesap çalışmaklazım sık sık takip etmek lazım (100.000 usd demo hesapla başladığımda 45 günde 50.000 usd kar yapmıştım)

Amacım kimseye özendirmek yada batağa sürüklemek değildir, Sadece yaptığım işlemleri paylaşmaktır. Bu konuda kesinlikle uzman değilim hatta tecrübelide diyemem kendime. Biraz şans biraz takiple beraber elimdeki rakamları gördüm. Vereceğim her miktar amerikan Dolarıdır.

Pazar gecesi işlemler açıldığından, Cuma akşam üstü 16:00'a kadar geçen sürede 565,81 USD kar elde ettim.:icon_tup:

Forex'e başladığımdan bu yanada hala -187 USD zarardayım:icon13:

By_HaNNibaLL
06-12-2013, 15:35
Ayni paralara bende bişeyler yapmayi düşünüyorum ama bi cıkar yol bulamiyorum.

flexamin
06-12-2013, 15:40
bir arkadaşım kendine ortak arıyordu. sametech garage adında bir yeri var. herşeyiyle yapılı oturmuş bir yer. ortak olacak kişi hazıra konmuş gibi olacak. düşünürsen detaylı olarak pm atabilirim.

By_HaNNibaLL
06-12-2013, 15:53
bir arkadaşım kendine ortak arıyordu. sametech garage adında bir yeri var. herşeyiyle yapılı oturmuş bir yer. ortak olacak kişi hazıra konmuş gibi olacak. düşünürsen detaylı olarak pm atabilirim.

eğer bana yazdiysaniz bunu pm rica edebilirmiyim ?

cookies
06-12-2013, 16:53
Konuyu açan arkadaş 3 senede voleyi vurmuş olabilir : p
Bu arada gönderilen bütün forex linkleri patlamış, iş patlak zaten 10K yatır 4K kazan, sonra 14K yatır 20K kazan sonra dön başa :D
O paralara sağlıklı, istikrarlı bir şey yapılmaz, hep bir şeyler eksik noksan, uydurma-kaydırma olur.. Benimde var o civarda nakitim ama 2 senedir öyle bekliyor işte bir şey olacak olsa yapardık.. Gerçek olan bence bu..

Onur Fatih
06-12-2013, 17:01
Geçen adamın teki connectin arkasına camekan gibi bişey koymuş pilav nohut satıyordu :) almaya niyetlendim acelemde vardı ama sıra çoktu önünde aklıma yattı benim arabam müsait olsa yapardım :)

Thracian
06-12-2013, 20:08
Bu arada gönderilen bütün forex linkleri patlamış, iş patlak zaten 10K yatır 4K kazan, sonra 14K yatır 20K kazan sonra dön başa :D
O paralara sağlıklı, istikrarlı bir şey yapılmaz, hep bir şeyler eksik noksan, uydurma-kaydırma olur.. Benimde var o civarda nakitim ama 2 senedir öyle bekliyor işte bir şey olacak olsa yapardık.. Gerçek olan bence bu..

Forex te aç gözlülük gerçekten yatırdığın tüm paranın yanmasına sebep oluyor. Doğru yatırım, orta vadede iyi oranda kazandırıyor.

Benim gözümde Forex, güncel dünya ve yerel politik ekonomileri iyi takip edebilene, tüm parayı fazla kazanmak için riske atmayan adama kazandır.

Aramızda forex yatırımcıları varsa bi başlıkta toplanalım

sagi
06-12-2013, 21:56
Forex işini bende merak ettim aslında

Merthan
06-12-2013, 22:33
Bu paranın çok çok az üstüne Çiğ Köfteci dükkanı açıp yürüyenler var.
Özellikle bayiilik bedeli almayan Çiğ köfteci,sadece köfte ve kira parası.
Dükkanın mülkü kendine aitse tadından yenmez. Tutmaması hakkaten zor olan bi iş.

gfb01
06-12-2013, 22:38
Kilif isi yok iyi cinden alacan burda satacak yuksek karla

Thracian
06-12-2013, 23:01
Forex işini bende merak ettim aslında

Türkiye saatiyle pazarı pazartesine bağlayan 00:00 da dünya piyasaları açılıyor. Cumayı cumartesine bağlayan gece 00:00 da kapanıyor. 5 gün boyunca alış veriş yapabiliyorsun. Bu arada döviz (euro dolar yen tl ), değerli mamul ( ham petrol, varil petrol,) ve değerli metal ( platinyum, altın, gümüş) üzerinden işlem yapıyorsun. Bu işlemleri alım ve satım olarak 2 yönlü yapabiliyorsun bu da forexin bi artısı.

Misal halk arasında dolar 2.05 olarak konuşulur. Forexte bu 2.05000 olarak kullanılır. Ve 2.05 ten alıp 2.04 ten almak iyi para kazandır. Örnek olarak, şuan 2.0243 kur ve doların yükseleceğini düşünüyorsun. Ve 1.000 dolar yatırdın, AL denilen işlemi yaptın( pozisyon açmak) ve 1 hafta içinde kur 2.0373 e yükseldi. Açık olan pozisyonunu kapattın. Arada arada 130 birim (pips) olumlu fark var( tahminin doğru) bu da 130 dolar kar anlamına gelir.

Forex e başalmayı düşünen herkeze öneerim KESINLIKLE AMA KESINLIKLE ENAZ 2 AY DEMO HESAP ta işlem yapın paranızı sokağa atmayın. Ve webinar denilen internetten eğitim alın. Kendi kullandığım aracı kurumdan memnunum isteyen olursa firmayı özelden yazarım

by_BuRoCk
07-12-2013, 08:58

ben konuyu açtıktan sonra kendi meslegim elektronik üzerine dükkan açtım
uydu ve güvenlik sistemleri üzerine çalışıyorum. d-smart bayiliğinide aldım.
çok şükür tekerimiz dönüyor.

coder
07-12-2013, 09:41
En güzel is yabancı sitelerde reklam gelirli :) yatırıma gore günlük 30 ile 100 USD kazanıyorsun.

cookies
07-12-2013, 15:33
ben konuyu açtıktan sonra kendi meslegim elektronik üzerine dükkan açtım
uydu ve güvenlik sistemleri üzerine çalışıyorum. d-smart bayiliğinide aldım.
çok şükür tekerimiz dönüyor.

Allah işini rast getirsin inşallah.. Hayırlı işler..

By_HaNNibaLL
07-12-2013, 15:38
En güzel is yabancı sitelerde reklam gelirli :) yatırıma gore günlük 30 ile 100 USD kazanıyorsun.

Az biraz bilgilendirsene beni bu konu hakkinda bişeyler yapabiilirmiyiz tartişalim :)

Forex olayina bi ara başladim ben müşteri temsilcim falan var.Sürekli telefonla ariyordu ben sıkıldım o zamanlar çalişiyorum diye ilgilenemedim şimdi de tekrar başlamak konusunda kararsizim

TigeR
07-12-2013, 18:44
Az biraz bilgilendirsene beni bu konu hakkinda bişeyler yapabiilirmiyiz tartişalim :)

aynen bi bilgilendirme de ben isteyim :D

34btr1907
07-12-2013, 21:00
abd turist vizesi alınır,

ross yada marshall yada diğer outlet yerlerden markalı kıyafetler toparlanır burda %100 karla satılır (daha bile fazlasına gider emin olun)

örnek vermek gerekirse ck,tommy,nautica cüzdanlar 10 $ civarı, dkny kot pantalonları 20 $ alıyordum,ck tshirtler 10-15 $ civarı,nike sweetler 10$ tommy mont vb 30$ , timberland botu kız ark ya 30 yada 40$ almıştı, saatler, güneş gözlükleri vs vs

bayanlara hitap eden eşyaları satarım dıyorsanız tam cenneti denebilir makyaj malzemesi marka çantalar vb...

parfüm işini hiç saymıyorum net 1 parfüm fıyatına 3 garanti alışınız var,sandiego-meksika sınıra yakın yerde parfüm outletı vardı orda bu fıyatlardı,

a&fparfüm getirmiştim 40 $ alıp burda 100$ 3 tane sattım mesela,

3k$ bağlayıp 6k..5k$ bağlayıp 10k yaparsınız seneye bölün güzel para ek iş olarak bile yapılıcak iş...

elektronik alıp satmaktan cok daha mantıklı,hatta çevrenize gıdıyorum dıyın kapora ile bile çokça sipariş alırsınız...

aşağıdaki fotoda 250$ ürün var totalde geri dönüşü şu an a&f tshırti 40 tl satsam mont vs ürünleri daha fazla fiyata satmak mümkün tabi.(30$ aldıgım tommy montu 160 tl sattım mesela) tr mağazada ne kadar ***** , 250$ karşılıgı 1000tl cıvarı para yapar en kötü,tax iade alınca ordan da biraz artınız var ayrıca.

http://i.imgur.com/aBJjWuC.jpg

Ssamet
07-12-2013, 21:03
Network yapılabilir. Şahsen ben öyle yapıyorum. Bir telefon parası sermaye verip çok büyük paralar kazanma ihtimali olan tek sektör :)

MEGFB
07-12-2013, 21:05
mahalle arası olduğu için bakkalve manavlık derim ucuz ve güvenilir olduğun zman seni seçeceklerine emin olabilirsin alay etmek için yazmadım ama o fiyatlara evde çok lazım olacak şeylerin satışı yapacağın bir mağaza da olabilir devamlı tüketilecek bir şey olması lazım benim aklıma bunlar geliyor oto lastik de olur

BERKİN
07-12-2013, 22:40
Ankarada nasıldır kıyafet olayı bilmiyorum ama istanbuldan modayı takip edip ucuza kıyafetleri alıp ankarada güzel ufak dükkan açıp satış yapabilirsiniz veya araç arkasındada satabilirsiniz

By_HaNNibaLL
08-12-2013, 02:01
Network yapılabilir. Şahsen ben öyle yapıyorum. Bir telefon parası sermaye verip çok büyük paralar kazanma ihtimali olan tek sektör :)

Bilgi amaçli bi pm atarmisin nasi olucak bu işler

BaDCaT
08-12-2013, 02:49

Şu network dediğin şey mega holding muhabbeti mi ?

Geçenlerde geldiler bana yılda 100 bin dolar 400 bin dolar alan var cart curt saadet zinciri çıktı bildiğimiz işte :D yav hee hee dedim bunlara inana çocuklar da üniversite de 3.70 ortalamaya sahip...

bilalMW
08-12-2013, 08:08
Honda parcasi al sat zarar eden arkadadsm olmadi. :D

İbrahim33
08-12-2013, 10:43
sahibindendeki acil ilanları kovalamakta mantıklı

mayday
08-12-2013, 11:14
Avmlerde standlarda satılan hemen herşey güzel para kazandırıyor.

Ssamet
09-12-2013, 15:13

Geçenlerde geldiler bana yılda 100 bin dolar 400 bin dolar alan var cart curt saadet zinciri çıktı bildiğimiz işte :D yav hee hee dedim bunlara inana çocuklar da üniversite de 3.70 ortalamaya sahip...

Saadet zinciri nedir? Bahsettiğim işin saadet zinciri olduğunu kanıtlayabilir misiniz? :)

Mutu
09-12-2013, 15:16
Saadet zinciri nedir? Bahsettiğim işin saadet zinciri olduğunu kanıtlayabilir misiniz? :)

Seneler önce bu ve benzeri işlerde insanlar çok para kaybetti, ki hala kaybeden illa ki vardır. Hep o vid lerde gösterdikleri baştaki şişman adamlar zengin oldu. :D :D :D

Victiz
09-12-2013, 15:20

Yani ben üyeyim. Seni de üye yapıyorum. Prim kazanıyorum. Kısaca bu diyebilirim. İlkokul arkadaşlarımın %90'ı Mega Holding'e üye olmuş. O kadar komik bi durum ki, hepsi bana facebooktan vs mesaj atıyor. Aramıza katıl, çok para kazan gibi. Ben de biraz araştırdım ama durum aslında görüldüğü gibi değil.

Bunların başlarında ciddi para kazanan 3-5 kişi var. Bu kişilerin yıllık gelirleri 250 bin lirayı bulabiliyor. Ama gerisi kazanmıyor. Zaten dikkat ederseniz Mega'ya üye olan çocukların çoğunun facebook hesabı herkese açık. Motive edici mesajlar, toplantı fotoları vs'den ibaret. Toplantı yaptıkları yerler de Özsüt, Kahve Dünyası, Etiler Marmaris tarzı yerler :D

Benim grafik tasarımcıyım. Kendi yaptıkları sitelere baktığımda ne kadar bilgisiz olduklarını görüyorum. Adamlar 10 liralık WordPress sitelerini 1.500 liraya satıyorlar. Index sayfasına 2 foto koyup 1 yazı yazdıktan sonra I'm Web Developer tribine giriyorlar :D

By_HaNNibaLL
09-12-2013, 15:21
O network olayini zaten hiç anlamadim ve insnlarin nasi inandiğini da anlamiş değilim yahu saadet zinciri falan.

Ev arkadaşimi bi ara bu şekilde kaliteli mekanlarda yemekler gezmeler falan kandirmişlar 1500 lira verip gruba katiliyosun yaninda saat veriyolar sonra sana paketler veriyosun onlari eş dost a sokup(pardon) satip ek gelir oluyo falan nasi bi mantik :D

TigeR
09-12-2013, 15:22

:hahaha::hahaha: 1500TLye alıyormuşsun da satmaya çalışıyorsun öğrenci adam da 1500 ne gezer :D:D kaldı ki her getirdiğin kişi başına 120dolar kazanacanda falan da filan da :D

by_BuRoCk
09-12-2013, 17:12
Allah işini rast getirsin inşallah.. Hayırlı işler..

eywallah kardeşim Allah razı olsun..

_cemil_
09-12-2013, 20:15
benim fikrim küçük bi dükkan bulup kot pantolon tişört de satılabilir

Thracian
22-01-2014, 00:32
Forex için bi günceleme yapayım.
Toplam yatırdığım para: 11.586 usd
Toplam çektiğim para: 1.850 usd
Yani yaklaşık 10.000 usd ye kadar çıkmışım sermaye olarak ( marjin hesaplaması ve takip etmekten uykularım bölündü)
24.10.13 ten bu yana tam 3 ay geçti 90gün.
Toplam kazandığım para: 4.247 usd. (Bu gün kazandığım para 2.840 usd. Zaten bu gün kazandığım topladı bu rakkamı. )
Genel Ortalama: 20.000 tl sermayeyle günlük 100tl getiri sağlamışım. ( hala açık pozisyonlarım var)

Amacım kesinlikle ama kesinlikle özendirici olmak değil. Başlamak isteyen arkadaşlara en az 2 ay demo hesap öneririm

canozgur106
22-01-2014, 01:02
Forex için bi günceleme yapayım.
Toplam yatırdığım para: 11.586 usd
Toplam çektiğim para: 1.850 usd
Yani yaklaşık 10.000 usd ye kadar çıkmışım sermaye olarak ( marjin hesaplaması ve takip etmekten uykularım bölündü)
24.10.13 ten bu yana tam 3 ay geçti 90gün.
Toplam kazandığım para: 4.247 usd. (Bu gün kazandığım para 2.840 usd. Zaten bu gün kazandığım topladı bu rakkamı. )
Genel Ortalama: 20.000 tl sermayeyle günlük 100tl getiri sağlamışım. ( hala açık pozisyonlarım var)

Amacım kesinlikle ama kesinlikle özendirici olmak değil. Başlamak isteyen arkadaşlara en az 2 ay demo hesap öneririm

Stresi fazla gibi:S Ek gelir olarak dusunulebilir dicem ama gunluk 100tl gibi bi kazanc ek gelir gibi de degil acikcasi..:)

ef186
22-01-2014, 04:12
ülkemizdeki bu network kafasını gördükçe aklıma kötü şeyler geliyor ...
Bulaşmayın tavsiye illa bulaşıcaksanız ülkenin en büyük networkünü kurayım size zengin edin beni debelenin ;)

Birileri kaybetmeden doğal ve dürüst iş yapın batıyorsanızda adam gibi batın insanlığınızı kaybetmeyin .

blackweb
22-01-2014, 08:42
Benim grafik tasarımcıyım. Kendi yaptıkları sitelere baktığımda ne kadar bilgisiz olduklarını görüyorum. Adamlar 10 liralık WordPress sitelerini 1.500 liraya satıyorlar. Index sayfasına 2 foto koyup 1 yazı yazdıktan sonra I'm Web Developer tribine giriyorlar :D

:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:

63owen63
22-01-2014, 08:46
mega holdings'in türkiye ilk geldigi zaman ugraşanlardan biriyim, hatta cok yakın arkadaşım, istanbulda ofisini bile açmıştı arkadaşlarıyla mecidiyeköyde, sağ lı sollu kolları ilerletmek çok zor. O kadar emek verdikten sonra limon satsan o parayı kazanıyorsun zaten. + vergi yok. Patlanabilir hertürlü.

Titanın revize hali başka bir şey degil.

Kadir54
22-01-2014, 09:38
Olay çok basit. Kışın Motorbisiklet yada Tekne alıp Yazın satacaksın :) Motor alırken araştırma yap en çok tutulan modellerden birisini al yazın en az %20 karla sat :) Örn. Honda Cbf 150 - Cbr - 250
Bütçe müsaitse 600 cc temiz japon markası motor al yazın güzel fiyata sat.

gurcell
07-05-2014, 10:26
Forexde son durumlar nasıl? Kaşınalım mı? :)

GÖKTÜRK
14-05-2016, 12:15
Şu konuya bi güncel atalım , yaz geliyor. Yazın işporta yapmak istiyorum geçen sene 3.5 tlden aldığımız çantaları 5tlye satıyorduk. Bu yazda işporta yapıcaz. Ne satabiliriz? Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum

Dookan
14-05-2016, 12:30
göçuk tamir kiti al sansini dene 😁

GÖKTÜRK
14-05-2016, 12:35
göçuk tamir kiti al sansini dene ��

internette 30tlden başlayıp 1200tlye kadar var , nasıl değerlendirilebilir ki bu tamir kiti abi ? benim düşüncem pazarlarda çabuk satılabilecek ucuz eşyalar vb.

SinanAdalı
14-05-2016, 12:42
nevresim takımı. evet bildiğin nevresim :) Arkadaşım sadece bu işi yapıyor ve nasıl oluyorsa Range Rover'a biniyor. Ailesi zengin değil onuda belirtiyim. Taç-linens-madame coco toptan alıp pazar pazar dolasıp satıyor adam. işi bırakıp bende başlıcam nerdeyse.

GÖKTÜRK
14-05-2016, 12:58
nevresim takımı. evet bildiğin nevresim :) Arkadaşım sadece bu işi yapıyor ve nasıl oluyorsa Range Rover'a biniyor. Ailesi zengin değil onuda belirtiyim. Taç-linens-madame coco toptan alıp pazar pazar dolasıp satıyor adam. işi bırakıp bende başlıcam nerdeyse.

bunun detaylarını öğrensek çok güzel olur abi , hangi malzemeleri satıyor , en çok hangi ürünler gidiyor? hatta mümkünse direk senin arkadaşla irtibata geçebilir miyim

Berat
14-05-2016, 13:27
Tekstil işiyle uğrşaıyoruz, çocuk eşofman takımları vs üretiyoruz uygun fiyatlı tam aradığınız ürün aslında. Burada bizden alıp perakende satanlar var. Üreticiyiz biz toptancı vs değiliz. Dilersen pmden yazabilirsin.

300E
14-05-2016, 13:59
Kadınlara hitap edecek şeyler güzel satar.

kesici
14-05-2016, 15:14
Kadıköyde otopark işletmeciliği

SinanAdalı
15-05-2016, 15:13
bunun detaylarını öğrensek çok güzel olur abi , hangi malzemeleri satıyor , en çok hangi ürünler gidiyor? hatta mümkünse direk senin arkadaşla irtibata geçebilir miyim

yazdım işte orda Taç-linens-madame coco .. toptancısından alıp satıyor. Tabi numaranı pm at kendisine iletirim. Zaten adamda yerinde durmuyor arazi :)

bilalMW
15-05-2016, 15:48

hepimizi severler takumi hepimizi all of them.

ckrc
15-05-2016, 15:53

Hahahahahahaha, trollukte zirvesin ya.

mycars
15-05-2016, 22:56

Yeminle kesici niki görünce sırf nası bi trollük yaptıgını görmek için giriyorum :)

AliGizda
16-05-2016, 08:32

Bence Makşima alsın satsın, kısa zamanda köşeyi döner.

tayreep_john
16-05-2016, 09:34
kadıköy de 7.000 tl ye açabilceğin otoparka kendi aracını park edersin :heyoo:

bilalMW
16-05-2016, 18:33
kadıköy de 7.000 tl ye açabilceğin otoparka kendi aracını park edersin :heyoo:

açmak mı onu bile yapamaz anca long term leasing olur

canozgur106
16-05-2016, 21:21
Tekstil baba tekstiiiiilll:)

İbrahim33
16-05-2016, 21:29
çorap işi , güzel para var. yemediğimiz *** kalmadı , o işi bile yapmıştık liseye giderken :D

kesici
17-05-2016, 00:00
çorap işi , güzel para var. yemediğimiz *** kalmadı , o işi bile yapmıştık liseye giderken :D

Bence bu mantıklı, mesela ben bi giydiğim çorabı çöpe atıyorum çünkü leş gibi kokuyor.

Pislik herif demeyin eminim eve girer girmez banyoya ayak yıkamaya koşmuşsunuzdur hayatınızda bir kere.

bilaloztkr
17-05-2016, 09:06

satışı pazarda mı yapıyorsunuz yoksa sağa sola tezgah mı atıyorsunuz

canozgur106
17-05-2016, 09:17
Tekstilin her çeşiti bana göre 1 eve bakar işportada yapsan arabanın arkasındada satsan her zaman yevmiye 70-80 tl yi geçer diye düşünüyorum masraflar çıktıktan sonra..Önce ki sayfalarda bahsedilmiş ev tekstili çarşaf pike vs çok akıllıca o işi yapabilmeyi isterdim:)

Emre-Dylan
17-05-2016, 16:29
Kuzenle mantar işine girmeyi planlıyoruz yerimiz var köyde dedemin evinin altı boş karanlık hiç ışık almıyor ve alan gayet müsait detayları araştırıp ufak bi sermaye yatırıp girişecez kısmetse. Semtimde bulunan yerel marketleri manavları iyi tanırız müşteri potansiyelimizde var gibi gözüküyor şuan için. Fikir çokta sermaye yok desem yeridir harbi para parayı çekiyor ülkemizde...

ckrc
17-05-2016, 19:29
Kuzenle mantar işine girmeyi planlıyoruz yerimiz var köyde dedemin evinin altı boş karanlık hiç ışık almıyor ve alan gayet müsait detayları araştırıp ufak bi sermaye yatırıp girişecez kısmetse. Semtimde bulunan yerel marketleri manavları iyi tanırız müşteri potansiyelimizde var gibi gözüküyor şuan için. Fikir çokta sermaye yok desem yeridir harbi para parayı çekiyor ülkemizde...

Ufak yatırımdan fazlası gerekir onun için, üretici belgesi, satış belgesi, gıda mühendisi, tarım ve köy işleri bakanlığı izni vs vs vs. derken altından kalkamazsınız.
Mantar yerine martı veya solucan gübresi işine girin.

bayramoglu
17-05-2016, 19:47

Tarim ve koyisleri bakanligi ve kosgeb'e basvurun destek icin.su siralar bildigim kadariyla mantar uretimine tesvik olmasi lazim. Neresi veriyor destegi bilmiyorum ama sartlari arastirin derim.

Emre-Dylan
09-06-2016, 21:21
Ufak yatırımdan fazlası gerekir onun için, üretici belgesi, satış belgesi, gıda mühendisi, tarım ve köy işleri bakanlığı izni vs vs vs. derken altından kalkamazsınız.
Mantar yerine martı veya solucan gübresi işine girin.

Bizim ki çok büyük bir yatırım olmayacaktı semtimizde ki bir kaç yerel marketlere verecektik ama olmadı köydeki evimize gidip gelmemiz sorun olacak gibi 30 35km mesafe var. O yüzden rafa kaldırmak zorunda kaldık ama şuan kara kara düşünüyorum internetten neler satabilirim diye. Telefon aksesuarları satmayı düşündüm oda heryerde bol bol var maalesef biraz daha kafa yormam gerekecek gibi, fikirlere açığım...

msk_bmw
09-06-2016, 21:31
Şu sağda solda gördüğümüz 25-50 kuruşa sakız veren makinelerinden zengin olan adamlar varmış, duyduğumda çok şaşırdım. Üstündeki hazne 8-10 liralık sakızla doluyormuş. Haftalık her makine 200 lira civarı sakız satıyormuş. Makinenin tanesi 300 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. 40 Tane makinesi olan adamlar varmış. Aylık gelirlerini siz hesaplayın adamların, sadece makineleri gezip parayı alıp üstünü dolduruyorlar, Avm'lerede cüzi bir para veriyorlar makinelere izin verdikleri için.

Emre-Dylan
09-06-2016, 21:40
Şu sağda solda gördüğümüz 25-50 kuruşa sakız veren makinelerinden zengin olan adamlar varmış, duyduğumda çok şaşırdım. Üstündeki hazne 8-10 liralık sakızla doluyormuş. Haftalık her makine 200 lira civarı sakız satıyormuş. Makinenin tanesi 300 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. 40 Tane makinesi olan adamlar varmış. Aylık gelirlerini siz hesaplayın adamların, sadece makineleri gezip parayı alıp üstünü dolduruyorlar, Avm'lerede cüzi bir para veriyorlar makinelere izin verdikleri için.

Abi sakız işi mantıklı ama şu da var avmlere kira v.b bi bedel ödenmiyor mu standlardan kira aldıkları gibi onlardan da alıyorlardır diye tahmin ediyorum

msk_bmw
09-06-2016, 21:42
Abi sakız işi mantıklı ama şu da var avmlere kira v.b bi bedel ödenmiyor mu standlardan kira aldıkları gibi onlardan da alıyorlardır diye tahmin ediyorum

Detayını bilmiyorum ama avm gezerken sakız makinesi var mı diye bakmaya başladım ben duyduğumdan beri, sermayesi yok gibi bir şey çünkü...

Emre-Dylan
09-06-2016, 21:49
Detayını bilmiyorum ama avm gezerken sakız makinesi var mı diye bakmaya başladım ben duyduğumdan beri, sermayesi yok gibi bir şey çünkü...

Alıyorlardır getiri olur çokta güzel olur aslında ek gelir gibi birşey olur. En kötü aylık 600 bıraksa bunun 200lirası kira stand bedeli desen 50 lirada sakıza gitse 350 lira para kalır 5 makina olsa böyle 1750tl çok iyi para haftadan haftaya bi uğrayıp bakmak lazım sadece :)

darkmoon
09-06-2016, 21:53

sermaye olmazmı o makineleri yurtdışından getirtmek başlı başına sermaye avmlerle anlaşmak bir sermaye .. hiç bir avm gel koy bedavaya demez..

lnd_samet
10-06-2016, 08:18
makinadakolay abi bir nebze. yerliside var. ama asıl para avm kirası,
2 m2 lik bir stand kiralamak istedik aylık 1000 dolar kira söylediler. haa gidersin ölü avm ye koyarsın oda iş yapmaz

darkmoon
10-06-2016, 12:02
1000 dolar normal metrekare fiyatı diyorsun birde o makine gene nerden baksan 2-3 metrekare vardır.. yani aylık makinanın sakız satsın satmasın 2-3 bin dolar gideri olur..

TigeR
10-06-2016, 12:23
Bir pazar yeri tutacakken yapılması gerekenler neler kira, izin vs?

TigeR
10-06-2016, 12:24
Bu arada ufak sermayeyle her türlü iş önerisine açığım

lnd_samet
10-06-2016, 18:10
pazarlar ihale usulu kiralanıyor yıllık olarak belediyeden.
amasen gidip alamıyorsun. iş biraz çetrefilli her zamanki gibi.
yeri olan bu yerleri kiraya veren abiii lervar. dolmuş taksi plakası gibi düşün. onları bulup yer alırsan. koşarturacak mal bulursan pazar her türlü esnaflıktan iyi para getirir

darkmoon
10-06-2016, 19:09
pazarda kıyafet satan esnafın çoğu zaten dükkan sahipleri içlerinde gayet lüks semtlerde dükkanları olanlarda var .. adamlar pazarda birgünde sattıkları malı kendi dükkanlarında 1 ayda satamıyorlar.

sevo16
11-06-2016, 01:14
Bu arada ufak sermayeyle her türlü iş önerisine açığım

Üniversite kafeteryalarına langırt koyabilirsin akarı yok kokarı yok günlük temiz 75-100tl makine başına getirisi var tek gideri yer kirası ve rutin bakımı

canozgur106
11-06-2016, 12:18
Bana göre en iyi işlerden biri işlek bir park kenarı okul kapısının baktığı büyük sitelerin yakınında olan emekli nüfüsunun olduğu ufak bir dükkanı çay evi yapacaksın fazla kaleme girmeden çay kahve su meşrubat yaz aylarında açık limonata vişne suyu bardağı 1 tl den ve sadece ayvalık tostu yapıcaksın ciddi anlamda güzel para kazanırsın eleman giderin olmayacak kendi elin yatkınsa yada ufak bi çocuk alıcaksın okulundan alıkoymadan bak nasıl para kazanılıyor..Kapı önünde oturan müşteriden gerçekten güzel para kazanılıyor buna işyerimin orda ki bu tür işletmelerden şahidim.Çay deyip geçmeyin bardağı 1 tl ve türk insanı bunu fazlasıyla seviyor:)Tostu karıştırmadan bu bahsettiğim ürünlerden çay su kahveden 250-300 adeti yakalarsan karada ölüm yok..O yüzden hiç düşünme kendi işini yapmak istiyorsan bekleme atıl bu işe..Çok önceden böyle bir işletmemiz vardı sağlık sorunları ve ilgilenilememesi yüzünden kapatmak zorunda kaldık şimdi çok gözüm kararsa yine girerim bu işe ufak sermayeden bahsediyoruz bana göre 7-8 bin tl ye şık bi çay evi açılır mutluda eder insanı Allahın izniyle..
Hem kendi işin olacak hem karışan eden bir patronun olmayacak her gün acaba yapsam mı böyle bi iş diye soruyorum kendime işyerinde çok rahatsız huzursuz olsam hiç düşünmem diyebilirim yapan arkadaş biraz üstüne düşerse kısa sürede doğru bir karar verdiğinin farkına varacaktır..

Emre-Dylan
11-06-2016, 13:03
Bana göre en iyi işlerden biri işlek bir park kenarı okul kapısının baktığı büyük sitelerin yakınında olan emekli nüfüsunun olduğu ufak bir dükkanı çay evi yapacaksın fazla kaleme girmeden çay kahve su meşrubat yaz aylarında açık limonata vişne suyu bardağı 1 tl den ve sadece ayvalık tostu yapıcaksın ciddi anlamda güzel para kazanırsın eleman giderin olmayacak kendi elin yatkınsa yada ufak bi çocuk alıcaksın okulundan alıkoymadan bak nasıl para kazanılıyor..Kapı önünde oturan müşteriden gerçekten güzel para kazanılıyor buna işyerimin orda ki bu tür işletmelerden şahidim.Çay deyip geçmeyin bardağı 1 tl ve türk insanı bunu fazlasıyla seviyor:)Tostu karıştırmadan bu bahsettiğim ürünlerden çay su kahveden 250-300 adeti yakalarsan karada ölüm yok..O yüzden hiç düşünme kendi işini yapmak istiyorsan bekleme atıl bu işe..Çok önceden böyle bir işletmemiz vardı sağlık sorunları ve ilgilenilememesi yüzünden kapatmak zorunda kaldık şimdi çok gözüm kararsa yine girerim bu işe ufak sermayeden bahsediyoruz bana göre 7-8 bin tl ye şık bi çay evi açılır mutluda eder insanı Allahın izniyle..
Hem kendi işin olacak hem karışan eden bir patronun olmayacak her gün acaba yapsam mı böyle bi iş diye soruyorum kendime işyerinde çok rahatsız huzursuz olsam hiç düşünmem diyebilirim yapan arkadaş biraz üstüne düşerse kısa sürede doğru bir karar verdiğinin farkına varacaktır..

Aklımda olsun bu fikir. Aslında bi işe atılacaktık buna benzer bi iş Can Abi kızılayda dükkan fiyatları ***** olduğu için dükkanı açmak basit ama kirayı ödemek sıkıntı olur diye giremedik ve dükkanı aşağı yukarı 20 25bin liraya maal edecektik sandviçci açacaktık. İstediğimiz yerlerde kiraların fiyatı 5 6 binden başlıyordu o yüzden yattı o iş. :)

TigeR
11-06-2016, 19:42
Üniversite kafeteryalarına langırt koyabilirsin akarı yok kokarı yok günlük temiz 75-100tl makine başına getirisi var tek gideri yer kirası ve rutin bakımı

Aslında mantıklı bir iş gibi duruyor araştırmak lazım

Thracian
11-06-2016, 21:44
Bu piyasada kira-muhasebe-vergi-eleman-stopaj olan işe girmem. Ortam öyle bir haldeki cepteki parayı kaybetmesek yeter

kesici
11-06-2016, 22:36
Bu piyasada kira-muhasebe-vergi-eleman-stopaj olan işe girmem. Ortam öyle bir haldeki cepteki parayı kaybetmesek yeter

Nasılda özetlemiş herşeyi :) Ayda 10K kira, 500 muhasebe, 4K vergi, 4K eleman, 2K'da stopajım var. Düşünsene ayda bunları çıkarıcam elektrik su doğalgaz var, elemanın yemesi içmesi var, zabıtasının cartı curtu var 20K giderim var üzerine 3-4 kalacakta ben de onunla yaşıcam. Aybaşı -20 ile başlıyosun zaten. Birde bu ay patladık zaten Ramazan Bereket'tir derler 1 haftadır bi bereketini görmedik daha.

Emre-Dylan
11-06-2016, 22:42
Nasılda özetlemiş herşeyi :) Ayda 10K kira, 500 muhasebe, 4K vergi, 4K eleman, 2K'da stopajım var. Düşünsene ayda bunları çıkarıcam elektrik su doğalgaz var, elemanın yemesi içmesi var, zabıtasının cartı curtu var 20K giderim var üzerine 3-4 kalacakta ben de onunla yaşıcam. Aybaşı -20 ile başlıyosun zaten. Birde bu ay patladık zaten Ramazan Bereket'tir derler 1 haftadır bi bereketini görmedik daha.

Ne işle meşguldun reis?

kesici
11-06-2016, 22:55
Kadıköyde Otel işletiyorum.

fthdrn
11-06-2016, 22:55
Ne işle meşguldun reis?

Kadikoy rihtimda otel işletiyor.

Emre-Dylan
11-06-2016, 23:02

Anladım Allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin.

AliDogukan
11-06-2016, 23:03

Ben sizi troll sanıyordum yahu,Maxima filan :D

kesici
11-06-2016, 23:12
Kadikoy rihtimda otel işletiyor.

1 numaralı takipçim :D

İlk üyelik zamanlarım da makarasına 1 gece maxima konularına yazdım ondan sonra önüne gelen maxima yazdı troll bellediler beni halbuki öyle birşey yok forumun kendisi beni troll ilan etti.

E tabi üyelerin çoğu yaşını başını almış dinozorlar çoğunlukta olunca makara muhabbet fazla yapılmayınca ilk eprili dille yaklaşan adamı troll bellediler. Onlarada kalırsa bu forumda sadece favoriler paylaşılsın, arabalar swaplansın başka birşey olsun istenmiyor, birisine 'Abi' çekip saygı çerçevesinde bişey sorduğun zaman seni hor görüp sallamaya başlıyorlar bende andropoza bağlı herhalde diyip eyvallah çekiyorum...

Thracian
12-06-2016, 10:29

Yahu arkadaş iş yok diyorsun. Ben kemerdeki oteli açmadım. Daha bir sürü açmayan arkadaşım var. Girdim bi otele çalılıyorum. Piyasa çok çok kötü

kesici
12-06-2016, 11:14
Yahu arkadaş iş yok diyorsun. Ben kemerdeki oteli açmadım. Daha bir sürü açmayan arkadaşım var. Girdim bi otele çalılıyorum. Piyasa çok çok kötü

Piyasa kötü evet, bende mülk sahibi ile ortağım, oradan kotarıyoruz biraz işte kira durumunu.
Gerçi bizim burayı kemerle kıyaslamamak gerek otel sektörü de olsa çok farklı ikisi de.

fthdrn
12-06-2016, 11:26
1 numaralı takipçim :D

İlk üyelik zamanlarım da makarasına 1 gece maxima konularına yazdım ondan sonra önüne gelen maxima yazdı troll bellediler beni halbuki öyle birşey yok forumun kendisi beni troll ilan etti.

E tabi üyelerin çoğu yaşını başını almış dinozorlar çoğunlukta olunca makara muhabbet fazla yapılmayınca ilk eprili dille yaklaşan adamı troll bellediler. Onlarada kalırsa bu forumda sadece favoriler paylaşılsın, arabalar swaplansın başka birşey olsun istenmiyor, birisine 'Abi' çekip saygı çerçevesinde bişey sorduğun zaman seni hor görüp sallamaya başlıyorlar bende andropoza bağlı herhalde diyip eyvallah çekiyorum...

Bu mesaj genel bir sitem mi yoksa bana mı anlamadım. Ben seni gayet sempatik buluyorum özellikle fotoğrafın çok hoş. Seninle arayı iyi tutim ki yarin oburgun rihtimda kaçak et kesersek sana geliriz :D

kesici
12-06-2016, 11:32
Bu mesaj genel bir sitem mi yoksa bana mı anlamadım. Ben seni gayet sempatik buluyorum özellikle fotoğrafın çok hoş. Seninle arayı iyi tutim ki yarin oburgun rihtimda kaçak et kesersek sana geliriz :D

Andropoza girmişler diyorum sen nasıl üstüne alındın bu yaşta ? :D

Emre-Dylan
12-06-2016, 12:13
Abiler kredi çekip aracı kiraya versek bu fikir nasıl olur? Fluence filan? Tanıdığım bir kaç rent a carcı var uzaktan gördüğüm kadarıyla pek bir sıkıntıları olmuyor. Bana 2 yıl gitse o şekilde araba yeter. Dezavantajlarını biri bana açıklayabilir mi lütfen? Kullanımdan ötürü mekanik bi sıkıntı çekersek motor gibi v.b kasko karşılıyor mu yoksa sadece kazada çalınmada yanmada mı karşılıyor? Aylık 2bin getirir herhalde 1.5 yılda kendini amorti eder araç sanırım sizce nasıl bu fikir?

barakuda26
12-06-2016, 12:15
küçük minübüslerle tost ızgara aperatif vs okul yanlarında sabit tezgah açabilmek için formaliteleri nelerdir bilen varmı aramızda ?

kesici
12-06-2016, 12:32
Abiler kredi çekip aracı kiraya versek bu fikir nasıl olur? Fluence filan? Tanıdığım bir kaç rent a carcı var uzaktan gördüğüm kadarıyla pek bir sıkıntıları olmuyor. Bana 2 yıl gitse o şekilde araba yeter. Dezavantajlarını biri bana açıklayabilir mi lütfen? Kullanımdan ötürü mekanik bi sıkıntı çekersek motor gibi v.b kasko karşılıyor mu yoksa sadece kazada çalınmada yanmada mı karşılıyor? Aylık 2bin getirir herhalde 1.5 yılda kendini amorti eder araç sanırım sizce nasıl bu fikir?

Bence bu dediğin sistem ile para kazanmak istiyor isen birkaç araba değil kafadan min. 5-6 araç alman lazım. Fluenceler zaten 1400-1500 den kiralanıyor sıfır fire kiralasan ayda 17-18 bin tl para getirecek sana. Ortalama 50.000 Tl desen ikinci el bir Fluence'a 3 sene sonra sana kar bırakmış olacak. Aracın değer kaybı, aracın yiyeceği para, olası aracın yatmasını göz önünde bulundur etti sana 4 sene, ne yiyip içiceksin 4 sene ? :)

Emre-Dylan
12-06-2016, 12:36
Bence bu dediğin sistem ile para kazanmak istiyor isen birkaç araba değil kafadan min. 5-6 araç alman lazım. Fluenceler zaten 1400-1500 den kiralanıyor sıfır fire kiralasan ayda 17-18 bin tl para getirecek sana. Ortalama 50.000 Tl desen ikinci el bir Fluence'a 3 sene sonra sana kar bırakmış olacak. Aracın değer kaybı, aracın yiyeceği para, olası aracın yatmasını göz önünde bulundur etti sana 4 sene, ne yiyip içiceksin 4 sene ? :)

Abi ben hem çalışıp hemde ek gelir olarak 1 aracı güvenilir bi filoya kiraya vermek olacak kendi işime devam edeceğim bu işe tamamen atılmayacağım öyle bi durumumda zaten şuan söz konusu değil 2. el bi fluence alıp kiraya vermekti herhangi firmaya

kesici
12-06-2016, 12:39
Kardeş bana hiç mantıklı gelmiyor, yapan tanıdıklarım var ama kredi ile alıp araçlarının kredisi bitene dek kar gözetmiyorlar, en sonunda kredi bitince araçlarını sattıkları kendilerine kar kalıyor.

Emre-Dylan
12-06-2016, 12:53
Kardeş bana hiç mantıklı gelmiyor, yapan tanıdıklarım var ama kredi ile alıp araçlarının kredisi bitene dek kar gözetmiyorlar, en sonunda kredi bitince araçlarını sattıkları kendilerine kar kalıyor.

Bende öyle yapmayı düşünüyorum anlatmak istediğim bu sizce bu fikir nasıl? Reis 1.5 2 yılda arac kendini amorti eder ama korktuğum tek şey çalınma kaza ve en kötüsü de motorda sıkıntı çıkartırsa 5k -'ye girerim. Riski var ama mantıklı mı?