Orijinalini görmek için tıklayınız : Tasiş güzelleri
Sayfa :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Bazen kendinden çok emin konuşuyorsun. Facebooktaki post'larda en-ka'nın ismi hiç geçmedi. Hep aynı kişinin adı söylendi.
Şahlan Ümit adlı kişinin profilinde alan kişinin ismi geçiyor.
Emin konusuyosam destekli konusuyorum. Gidip Face'den bakip da orda oyle yazmis o almis muhabbeti yapmadim bu forumda. Emre Buyukbayrak ihaleden sonra duydugum ilk isim, sonradan bi iki arkadastan daha duydum, baska bikac yerde de yazilmis cizilmis oralari okumamissin demek ki. Ihaleyle ilgili Face'den tek baktigim sey arabanin icinin fotografiydi, ordan yap hesabi neyi nerden takip ettigimi. Yastan dolayi hurmetim var buyugumsun diye bugune kadar da kusur etmedim, ama biliyosan veya kuvvetli argumanin varsa savun yoksa muhalefet olmak icin yazma bana bu saatten sonra, yeter.
Enkanın sahibiymiş alan retro garaj maslak değil.
Emrede kalmış 171 gerçekten deli rakam ....
Tasişe r34 gt-r nsx falan gelse millet birbirini vurur heralde :D
171 de tıkandı 169 veren neden 172 dıyemedı bana garip bi ihale geldi
ben icradan satılık daire ihalesinde görmüştüm, üç kişi fiyatı 140lardan 180e kadar sırayla arttırıyor sonra hiç konuşmayan dördüncü adam son söylenen rakamın yüz lira fazlasına alıyordu. dört daireyi de aynı adam almıştı.
ıhaleye 150 kısı katılmıs valla helal olsun cıddı bır katılım
170 veren 172 yide verirdi diye dusunmeyin ordaki ortam cok farkli bazen gaza gelip butceni cok aşabiliyosun, ordaki herkes emimim aklindaki miktarin yuzde 10,20 sini asmistir teklifte, e30 m3 nadide bir arac alana hayirli olsun, para varsa, gerisi bos laf kalabaligi
HardCore
26-11-2014, 21:57
170 i veren adam 172 yi verse, 171 verende 173 verse bu döngü böyle gider arabada m4 fiyatına gelirdi o yüzden alan adam hayrını görsün, güle güle kullansın. benimde mantık sınırlarımı aşıyor böylesi, saygılar..
170 i veren adam 172 yi verse, 171 verende 173 verse bu döngü böyle gider arabada m4 fiyatına gelirdi o yüzden alan adam hayrını görsün, güle güle kullansın. benimde mantık sınırlarımı aşıyor böylesi, saygılar..
Yani şu foruma yazıp da bunu düşünemiyorlar mı anlam veremedim ben de. 170 veren niye 172 verememiş. :D Komik oluyor valla. :)
Silvia17
26-11-2014, 22:33
Beyler duyduğuma göre aracı alan adamın araç çocukluk hayaliymiş ve o yüzden ihalede kim ne derse desin üstünü verecekmiş ve bu yüzden ihaleyi erken bırakanlar olmuş.İhaleye giren birisinden duydum.300 bin lirayı gözden çıkarmış o kişi.
Sadece bir ihaledeki bir kişiden duyulan duyumdur ne kadar doğru bilemem.
İngiltere'de 30.000gbp ye iyi kondisyonunda e30 m3 lerin fiyatları hatta geçenleri gördüm. Hatta 70.000gbp'ye satılmış Sport Evo'nun konusunu hatırlıyorum. (km de 120.000lerdeydi, öyle çokta az değildi yani)
Almanya'da E30 M3 Carbio fiyatları 40-65,000Euro arası değişiyor.
Ülkemizde adet azlığı vs durumları düşünülürse ederine gitmiş. Sonuçta "hadi" deyince burada bulunacak bir otomobil değil.
facebookta buraya ihaleye gitmeye niyetlenen ama sonra araştırdıklarında alan kişinin direk almak için gittğini öğrendiklerinde vazgeçtmiş
alan kişinin çocukluk hayaliymiş 300 bin deseler 301 diyecek pozisyondaymış
hayal için 170 bin lira verilirmi bence verilir :) hayrını görsün
Helal olsun, hayalini gerçekleştirmiş para adamın mal adamın. Bu araca 170 veren 300 diyecek pozisyonda olan adam a lafım olmaz zaten para mara değil e30 m3 müş derdi bitti gitti O nun oldu :) Güle güle toplar ve inci yapar inşallah
İbrahim Erdem
27-11-2014, 00:16
Alan nasıl almış kim almış kaç para vermiş umrumda değil şahsen.alana hayırlı olsun der geçerim. Tek dileğim en güzelinden orijinal şekilde restore edilip müzelik hale gelmesi.
ghibli06
27-11-2014, 07:44
Öyle ortaya yazdım Özgür :)
Özel araçlar fabriakdan çıkarken daha marka tarafından özel diye belirtilir, limited edition vs diye de belli edilir. Misal, 2014 golfun bile limited edition diye bir versiyonu çıkabilir ve özel araçtır, ha değerlimidir pek değildir (günümüzde) ama limiteddır.
Evo serisi e30 olsa özeldir. ama bu yukarıda belirttiğim tanımca bence özel değil. tabiki kimine göre özel gelebilir haklıdır. :)
Bi arkadaşda yazmış her köşe başında görüoz demi heeee diye :D güldüm sadece mantığına neyse :)
M3 e limited edition yazmak???
:) :) :)
dün akadaşlarımın abartmıyorum üçte biri ihalede idi, 200bine kadar yolu vardı, neden mi? çünkü sağda solda gazlayacak bir araç değil, kolleksiyon aracı... kolleksiyonlarda ne arabalar var, 850CSI ler, 635CSI ler kaç paradan el değiştiriyor piyasasını bilenler biliyor... temiz e46M3 coupe de 10 sene sonra astronomik rakamlara satılacak ama temiz olanlar tabii ki... e36M3 kazasız belasızlar yine aynı şekilde el değiştirmeye başladı...
ben de garajımda e30M3,e36M3 ve e46M3 isterim, ileride o kadar para kazanırsam da hiç acımam basarım parayı...
İyi Paraya satılmış...
fakat teslim alacaklar mı ???
Hafızayı zorlarsak İstanbul Park ın ilk ihalesini kazanan Mecidiyeköy de bir cep telefoncusu idi. Teminat parasına inanılmaz reklam yapmıştı. Adamla kimler gitti tanıştı kimler gidip gazetelere haber yaptılar. Her yerde konuşulur olmuştu. Tıpkı şimdi olduğu gibi.
Bekleyelim görelim.
ghibli06
27-11-2014, 08:12
İyi Paraya satılmış...
Hafızayı zorlarsak İstanbul Park ın ilk ihalesini kazanan Mecidiyeköy de bir cep telefoncusu idi. Teminat parasına inanılmaz reklam yapmıştı. Adamla kimler gitti tanıştı kimler gidip gazetelere haber yaptılar. Her yerde konuşulur olmuştu. Tıpkı şimdi olduğu gibi.
Bekleyelim görelim.
hocam alan ENKA holding, bir araştır istersen :) ben Cezayir'deki Amerikan elçiliğini yaparken tanışmıştım 10 sene önce, hala dünyadaki Amerikan elçiliklerini yapmaya devam ediyorlar, Çibuti, Afganistan vs...
M_PROJECT
27-11-2014, 08:22
İyi Paraya satılmış...
Bekleyelim görelim.
keşke şu forumda yaptığınız tüm yorumları yazarken biraz araştırsanız . Hep aynı uslup hep aynı ben bilirimler ....
keşke şu forumda yaptığınız tüm yorumları yazarken biraz araştırsanız . Hep aynı uslup hep aynı ben bilirimler ....
bu İstanbul park işini söylediğimde de aynen sizin gibi demişlerdi.. Şimdi adam kayıp. Başka birilerinde işletme hakkı. Olmamış bir şey söylemedim ki.
keşke bekleyip fikrinizi söyleseydiniz. Ya olmaz ise...
merttepe
27-11-2014, 08:51
dün akadaşlarımın abartmıyorum üçte biri ihalede idi, 200bine kadar yolu vardı, neden mi? çünkü sağda solda gazlayacak bir araç değil, kolleksiyon aracı... kolleksiyonlarda ne arabalar var, 850CSI ler, 635CSI ler kaç paradan el değiştiriyor piyasasını bilenler biliyor... temiz e46M3 coupe de 10 sene sonra astronomik rakamlara satılacak ama temiz olanlar tabii ki... e36M3 kazasız belasızlar yine aynı şekilde el değiştirmeye başladı...
ben de garajımda e30M3,e36M3 ve e46M3 isterim, ileride o kadar para kazanırsam da hiç acımam basarım parayı...
Niye bu kadar düz mantık ? :)
Limited yazılmak zorunda mı? m3 evo örneği verdim demi onu da okusana abi, evo limited bir araç değilmi? 205turbo 16 da limited mı yazıyor. hey allam
merttepe
27-11-2014, 08:56
misal renault 5 turbo 2, 400 tane üretmeyi planlayıp 445 tane üreten renault müşteri talebi doğrultusunda 1300 leri aşan bir adette üretmiş gene de özel bir otomobil olarak kalmıştır. yani fabrikanın aracı çıkartış stratejisi önemli bir kriter.
ya biri benim cahilliğime versin ve anlatsın ne olur.
bir enkadır gidiyor
alan kişi emre b., enka ile ne ilişkisi var biri yazabilir mi? ama bilen biri yazsın oğlu falan gibi kulaktan duyma yazmasın.
Abi madem bu konuda bir bilginiz var üstü kapalı anlatıp durmayın. Kim aldı bilmiyoruz, muhtemelen bu yorumu yazan arkadaşta bilmiyor. Açıklayın ozaman susturun herkesi. Sürekli bi alan kişiyi çok yakından tanıyormuşçasına yorumlar yapıyorsunuz ,kaçınızın muhabbeti var samimi olarak, söyleyin kimdir neyin nesidir. Herkes ona göre yorum yazsın. Bu tartışmanın başka turlu son bulacagı yok
Bu arada cidden olay son bulsun dıye yazdım, bu m3 hakkında tek bır yorum bıle yapmadım bu konu ıcınde. Merak falanda etmıyorum kım aldı ne kadar aldı vs dıye. Sadece tartışmalar son bulsun bari.
ghibli06
27-11-2014, 09:33
misal renault 5 turbo 2, 400 tane üretmeyi planlayıp 445 tane üreten renault müşteri talebi doğrultusunda 1300 leri aşan bir adette üretmiş gene de özel bir otomobil olarak kalmıştır. yani fabrikanın aracı çıkartış stratejisi önemli bir kriter.
Mehmet Taşanyürek'in konularını falan paylaştığın, onlara yakın biri olduğunu düşündüğüm, otomobiller konusunda yeterli bilgiye sahip olduğunu için yazıyorum: 'M3 ün limited edition bir BMW modeli olduğunu bilmeyen otomobiller hakkına yorum yapmasın bence'
merttepe
27-11-2014, 09:41
Mehmet Taşanyürek'in konularını falan paylaştığın, onlara yakın biri olduğunu düşündüğüm, otomobiller konusunda yeterli bilgiye sahip olduğunu için yazıyorum: 'M3 ün limited edition bir BMW modeli olduğunu bilmeyen otomobiller hakkına yorum yapmasın bence'
Limited edition araçlarda limited edition plaketi vardır. ok sen haklısın M3 limited edition bir araçtır :beuj:
ghibli06
27-11-2014, 09:45
Limited edition araçlarda limited edition plaketi vardır. ok sen haklısın M3 limited edition bir araçtır :beuj:
alıntı yaptıklarımı iyi oku bence, senin gözünde plaketsiz araç limited edition değildir, OK sen öyle devam et, reno5 e limited edition yazınca da emin ol 250 bin lira olur.. ben ne yazıyorum sen nasıl cezap veriyorsun, senin için e30M3 'plaket' olmadığı için klasik de sayılmaz, nadir de sayılmaz o kadar para da etmez, bu senin görüşündür, sanırım bu fiyatı görecek bir 'plaketli' reno modeli olmadığı için hayal kırıklıkları içinde yazdın o ilk mesajını...
ghibli06
27-11-2014, 09:47
haa bu arada mesela maserati ghibli'de de 'plaket' yok, o da 200.000 tane üretildiği için olsa gerek...
merttepe
27-11-2014, 09:59
abi sen neyin peşindesin :D
renault bir örnekti sadece. ben bir marka fanatiği değilim, bana böyle bir sıfat koymaya çalışma.
senin mantığınla bakarsak;
citroen saxo vts limited bir arabadır, yada ferrari f430 da limited bir arabadır. sen sevdiğin her arabayı limited sanıyorsun galiba :D
üzgünüm ama ghibli de limited bir araba değili kandırmışlar seni :D
ha giblinin limited versiyonları çıktı, misal: 100th anniversary neimann marcus LE Mas Ghibli s q4.
Limited bir araç çıkınca yazıyorlar senin arabaları saymana gerek yok.
çok basit google gir m3 limited edition yaz. hangi verisonları limited ed. diye görürsün.
Birazdaha örnek vereyim, misal bugatti eb110 limited edition değildir, eb110 super sport limited editiondır.
umarım bu mantığı anlayabilirsin. declere edilmeyen bir araç limited değildir. Plaketsiz ve declerated değilse limited değildir.
Yani sayı önemli değil bir milyonda üretilir ancak bunun plaketi olamsı ve fabrikanın bunu deklare etmesi gerekir.
Special edition - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Special_edition)
Low-Rider
27-11-2014, 10:03
Tamam banttan limited plaketiyle çıkmayan araca limited demiyelim ama halk arasında "özel" olarak tabir edilen bir sınıfta var.
merttepe
27-11-2014, 10:05
Tamam banttan limited plaketiyle çıkmayan araca limited demiyelim ama halk arasında "özel" olarak tabir edilen bir sınıfta var.
aynen Özgür, tabiki özeldir. m3e 330 muamelesi yapılmaz yani :D ben umarım anlatabilmişimdir farkı.
ghibli06
27-11-2014, 10:05
abi sen neyin peşindesin :D
renault bir örnekti sadece. ben bir marka fanatiği değilim, bana böyle bir sıfat koymaya çalışma.
senin mantığınla bakarsak;
citroen saxo vts limited bir arabadır, yada ferrari f430 da limited bir arabadır. sen sevdiğin her arabayı limited sanıyorsun galiba :D
üzgünüm ama ghibli de limited bir araba değili kandırmışlar seni :D
ha giblinin limited versiyonları çıktı, misal: 100th anniversary neimann marcus LE Mas Ghibli s q4.
Limited bir araç çıkınca yazıyorlar senin arabaları saymana gerek yok.
çok basit google gir m3 limited edition yaz. hangi verisonları limited ed. diye görürsün.
Birazdaha örnek vereyim, misal bugatti eb110 limited edition değildir, eb110 super sport limited editiondır.
umarım bu mantığı anlayabilirsin. declere edilmeyen bir araç limited değildir. Plaketsiz ve declerated değilse limited değildir.
Yani sayı önemli değil bir milyonda üretilir ancak bunun plaketi olamsı ve fabrikanın bunu deklare etmesi gerekir.
Special edition - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Special_edition)
ben bir şeyin peşinde değilim, ama senin gözünde limited edition plaketi olmayan araç değersizdir mantığını açmaya çalışıyorum onun bile farkında değilsin... dünyada 1-3-5-300-400-2000 tane üretilmiş olan araçlar, 'satılamadığı' için üretimi kesilmiş araçlar mıdır? limited edition kararını kim veriyor, ortak bir konsey mi var? 'sınırlı sayıda' üretilen araçlar her zaman özeldir, bir tarafında plaket olmasına gerek yok, plakası olun yeter...
ghibli06
27-11-2014, 10:08
bu kadar şey yazıp, wiki linki koyman da çok manidar olmuş gerçekten...
Bu bağlamda benim supra ne kadar eder çok merak ediyorum :)
ghibli06
27-11-2014, 10:11
para etmez, limited editon plaketi yok :)
merttepe
27-11-2014, 10:12
abi senin kadar kıt bir mantık ender rastlanır sende limited editionsın :D
Muharrem C.80
27-11-2014, 10:13
:):)......
merttepe
27-11-2014, 10:15
sen türkiyede az olan otomobilleri limited sanarsan, seni çok kazıklarlar haberin olsun :D
ghibli06
27-11-2014, 10:15
abi senin kadar kıt bir mantık ender rastlanır sende limited editionsın :D
boş ver ben kıt aklımla gayet mutlu mesutum, sen de bundan sonra wiki den aldıklarınla kendi 'kıt'lığını aşabilirsin...
Zenginin mali,zugurdun cenesi misali olmus konu ne cok sey yazilmis...
ghibli06
27-11-2014, 10:20
sen türkiyede az olan otomobilleri limited sanarsan, seni çok kazıklarlar haberin olsun :D
pardon da artık saçmalamaya başladın, limited edition lafını konuya sokan sensin! limited edition değilse para etmez imalarını yapan da sensin... adam seni o kadar önemsemiş ki, limited edition olmayan 10.000 e30 dan birini 171.000 tl verip almış, bu da sana dert olmuş.. boş ver her şeyi dert etme kendine...
tekrar okur yazar olduğunu düşünmek isteyerek yazıyorum 'az üretilen araçlar, en sevsen de alsan da alamasan da, limited editon yazsa da yazmasa da' nadirdir, çoğu klasik özelliği taşır ya da ileride taşıyacaktır, fiyatları da pahalıdır... daha nasıl anlatmam lazım o kıt olmayan beynine?
bu arada hayatımda tek kazığı porcheden yemişimdir, onu haricinde çok şükür otomobil bilgim bana yeter kazıklanmamak için...
merttepe
27-11-2014, 10:22
boş ver ben kıt aklımla gayet mutlu mesutum, sen de bundan sonra wiki den aldıklarınla kendi 'kıt'lığını aşabilirsin...
abi sen niye attığın çapayı geri çekemiyorsun, ben yanlış bir açıklamamı yaptım, yanlış bildiğim birşeymi var? herzaman yanlış bilgim varsa doğrusunu öğrenmeye açığım, pardond erim ben yanlış biliyormuşum yanlış anlamışım derim. iddaa etmem. bak vikipedi da daha derin anlatmış diye link koydum, vikipedia dan öğrenmişim bilgisi yapıyorsun. klasik olacak ama sen beni tanımıyorsun sanırım, kulaktan dolma değilim ben :D ben anladım ama seni.
Hersene 50 ekle ben öyle yapıyorum :)
ghibli06
27-11-2014, 10:24
abi sen niye attığın çapayı geri çekemiyorsun, ben yanlış bir açıklamamı yaptım, yanlış bildiğim birşeymi var? herzaman yanlış bilgim varsa doğrusunu öğrenmeye açığım, pardond erim ben yanlış biliyormuşum yanlış anlamışım derim. iddaa etmem. bak vikipedi da daha derin anlatmış diye link koydum, vikipedia dan öğrenmişim bilgisi yapıyorsun. klasik olacak ama sen beni tanımıyorsun sanırım, kulaktan dolma değilim ben :D ben anladım ama seni.
olayı 'sen beni tanımıyorsun galiba?' dediğin için yazıyorum:
sen beni o 'çok iyi' tanıdığın linklerini konu yaptığın Mehmet Taşanyürek abime bir sorsana, haa bir de bu herifin BMW ile ne alakası var diye de sormayı ihmal etme...
merttepe
27-11-2014, 10:25
pardon da artık saçmalamaya başladın, limited edition lafını konuya sokan sensin! limited edition değilse para etmez imalarını yapan da sensin... adam seni o kadar önemsemiş ki, limited edition olmayan 10.000 e30 dan birini 171.000 tl verip almış, bu da sana dert olmuş.. boş ver her şeyi dert etme kendine...
tekrar okur yazar olduğunu düşünmek isteyerek yazıyorum 'az üretilen araçlar, en sevsen de alsan da alamasan da, limited editon yazsa da yazmasa da' nadirdir, çoğu klasik özelliği taşır ya da ileride taşıyacaktır, fiyatları da pahalıdır... daha nasıl anlatmam lazım o kıt olmayan beynine?
bu arada hayatımda tek kazığı porcheden yemişimdir, onu haricinde çok şükür otomobil bilgim bana yeter kazıklanmamak için...
ya mesajların birinde geçmiş o laf ben sokamadım ki :)
bende yazdım düzelteyim diye.
bu cabrio m3 özel değildir gibi birşeymi dedim ben herhangi bir mesajımda, sadece limited değildir dedim. Ne limited mış arkadaş. bana limited edition derside verdin, arabadan anlamazda dedin, renocu hayal kırklıklığıda dedin, anaaa ne anlattın be abi böyle boş boş. neyse çok gereksiz meşguliyet oldu.
merttepe
27-11-2014, 10:26
sen beni o 'çok iyi' tanıdığın linklerini konu yaptığın Mehmet Taşanyürek abime bir sorsana, haa bir de bu herifin BMW ile ne alakası var diye de sormayı ihmal etme...
ben mehmet abinin hangi linkini konu yaptım? sen beni mehmet abiye sor, selam da söyle.
Low-Rider
27-11-2014, 10:27
Bu bağlamda benim 207'de limited edition'dı plaketi ile ama 20 sene saklasam para etmezdi :p
ghibli06
27-11-2014, 10:28
ben mehmet abinin hangi linkini konu yaptım? sen beni mehmet abiye sor, selam da söyle.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/132120-dunya-rekoru-kirdik.html?highlight=
bunu sen yaptın yani?
Milletin parası amma dert olmuş böyle. Sana göre değersizdir , adama göre değerlidir , belki bir çocukluk anısı vardır , belki içinde kalmıştır zamanında sahip olamamıştır, belki başka bir anı kim bilebilir ? Adam istedikten sonra parası varsa sahip olur kime ne ki ? Param olduktan sonra paranın satın alabileceği her şeyi alırım istedikten sonra bana göre insanların gözündeki değeri de umrumda olmaz o malın. Bu aynı bir tabloya 100 bin dolarlar veren bir sanat severle , sokakta ki ak bi yağlı boya kağıt parçasına bu parayı verenin aklını s.. diyen zihniyetle aynı şey.
OMTechJr.
27-11-2014, 10:33
Eğer 98 yıllık bir firma olan BMW, S14 isimli başka hiç bir Bmw'de kullanmadığı ve üretim tarihinden sonrada kullanmamış olduğu, döneminde litre başına en çok beygir düşen, dünyanın en kaliteli pilotlarının elinde yıllarca ödüller kovalamış bir kasayı (chasis balance olarak) hemde cabrio olarak, hemde en nadir yıllardan biri olan 89 modelini, hemde 76.8 milyon nüfuslu, elini sallasan zengine çarpan bir ülkede (maddi imkanlar dahilinde ise) 171bin TL'ye almamak yada plaketi yok diye Limited Edition saymamak mantıksızlıktır. Bunu göremeyen zihinler "bence" asıl kıt zihinlerdir. Ne arabaların ne fiyatlara satıldığını görmesek yada Almanya gibi bu işin ana vatanı olan bir ülkede yaşasak nispî olarak makul görürüm yazılanları.
171 bin TL meselesine gelirsek ; Bir aracı ne olursa olsun alacağım dedikten sonra hele ki En-Ka gibi bir firmada arkanızda ise alırsınız zaten. İhale videosunda izlediğim kadarıyla da alıcıya oyun oynanmış. Amaçsızca boş yere, vuranlar olmuş fiyata. Aynı ederde ki muadil bir ev ada arsa ihalesi maksimum 10'a katlar 90 binlerde biterdi. Satıcı ve satış heyeti tarafından da psikolojik sınırında geçilmiş olması gerekirdi. 170 bin TL ise tam olarak bu araç için sınırdı ve 171 bin TL'ye ihale edilmiş oldu.
Alana hayırlı uğurlu olsun binecekse kazasız belasız günlerde, saklayacaksa da aracın hakettiği şekilde saklar inşallah.
Yahu limited mimited, dünyada 786 adet üretilmiş bir araç , hele ki çok hayrını olan bir araç , limited editiondur. Boşa laf salatası yapma Merttepe.. Konumuz bu arabanın üzerinde olması gereken yada olmayan bir plaket değil. Konumuz, özel bir arabaya 171.000 TL verilmesidir. Adam parayı basmış, arabayı almış. Bundan sonrasına hayırlı olsun demek düşer bize.
Ayrıca Kendinden 13 yaş büyük biri ile konuşma üslubun da hiç hoş olmamış.
ps: Konuyu tipik "avukatı mısın Ghibli06'nın?" gibi yerlere de çekmeye kalkmayın , şimdiden yazayım, evet Avukatıyım , dostuyum , kardeşiyim.
inşallah orjinaline sadık kalarak güzelce toplanır güzelce saklanır yada kullanılır. başka diyebileceğim bir söz yok benim şahsen. vermiş parasını almış adam:)
Bu bağlamda benim 207'de limited edition'dı plaketi ile ama 20 sene saklasam para etmezdi :p
sulandırma :hahaha:
m3 var m3 var :hehe: :p
şaka biryana Mert'de haksız değil bülent abide. cooper s in ahım sahım kıymeti yok şuan, ama gp nin nispeten var kült araçlardada bu tutcak diye birşey yok gönlümüzün limitedı :cool:
merttepe
27-11-2014, 10:36
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/132120-dunya-rekoru-kirdik.html?highlight=
bunu sen yaptın yani?
sene nisan 2011, viareggio da tekneyi aldık, mehmet taşanyurek, ali canko, ben, ve benim eski ortağım.
İşlemelr başladı, ben askere gittim. askerdeyken tekne hazırlanmaya başladı (bu süreçte mehmet abi durdu başında)
ben döndüm, hazırlıkları tamamladık. ali abi ve roberto binip izmire geldiler ben karşıladım.
Sonra testler vs ıvır zıvır teknenin yeni çizimelrini projelerini çizdim bitirdim. ayvalıkta şu an yeni dünya rekoru denememiz için yapılıyor. İstanbul montecarlo gidiş dönüş.
Tekne bizim şirket üzerine kayıtlı. tekne de ali cankonun.
Başka ne var? bütün projelrin çizimleri bende edonis dahil, sen doğru kaynaklardan almamışsın bilgiyi bay kulaktan dolma.
merttepe
27-11-2014, 10:38
Yahu limited mimited, dünyada 786 adet üretilmiş bir araç , hele ki çok hayrını olan bir araç , limited editiondur. Boşa laf salatası yapma Merttepe.. Konumuz bu arabanın üzerinde olması gereken yada olmayan bir plaket değil. Konumuz, özel bir arabaya 171.000 TL verilmesidir. Adam parayı basmış, arabayı almış. Bundan sonrasına hayırlı olsun demek düşer bize.
ps: Konuyu tipik "avukatı mısın Ghibli06'nın?" gibi yerlere de çekmeye kalkmayın , şimdiden yazayım, evet Avukatıyım , dostuyum , kardeşiyim.
abi, uslup konusuna takılma, ben tırnaklarıma bu konuma gelmiş birisi olarak. çizdiğim yada çalıştığım bütün projelerde ismimin lekelenmesine izin vermem. üstü kapalı yalancı derse benden saygı duymamı beklemesin.
ghibli06
27-11-2014, 10:38
Gürsel bu arkadaş bizi kulaktan dolma bilgilerle klavyeden yazan zannediyor, Edonisi de o çizmiş zaten tebrik ediyorum...
lan konu nereden nereye geldi arkadaş :p
Edonis ne la Adonis olmasın o :cokgreen:
merttepe
27-11-2014, 10:42
Gürsel bu arkadaş bizi kulaktan dolma bilgilerle klavyeden yazan zannediyor, Edonisi de o çizmiş zaten tebrik ediyorum...
edonisi ben çizmedim, edonisi Deschamps çizmiştir. başka kimse değil.
ghibli06
27-11-2014, 10:46
786 tane üretilmiş bir aracı özel araç sanmak :)
Üstüme alıyorum :)
Herkes için değişkendir bu olay, kimisi 1920 yılına kadar üretilmiş araçlara ilgi duyar, kimisi geçmişten bugüne üretilmiş SS'lere ilgi duyar koleksiyonuna katar, kimiside daha genel takılır.
Bence bu üretim adediyle özel bir araç
Öyle ortaya yazdım Özgür :)
Özel araçlar fabriakdan çıkarken daha marka tarafından özel diye belirtilir, limited edition vs diye de belli edilir. Misal, 2014 golfun bile limited edition diye bir versiyonu çıkabilir ve özel araçtır, ha değerlimidir pek değildir (günümüzde) ama limiteddır.
Evo serisi e30 olsa özeldir. ama bu yukarıda belirttiğim tanımca bence özel değil. tabiki kimine göre özel gelebilir haklıdır. :)
Bi arkadaşda yazmış her köşe başında görüoz demi heeee diye :D güldüm sadece mantığına neyse :)
konunun özü budur, şimdi kıvırmaya gerek yok bence...
Yaw neyse klavyeden yazmayın, Bülent abiyi de biliyorum, seni de biliyorum. O yüzden konu burada kapansın. Konu plaket vs o bu şu değil , yeni nesilinden 3 tane alabilecekken, 30 yşaında arabaya 171.000 verilmesi. Değerinin çok olması.
O yüzden boşa konuşuyoruz beyler.
:))
merttepe
27-11-2014, 10:49
konunun özü budur, şimdi kıvırmaya gerek yok bence...
özel kelimesini yanlış kullanmışım kusura bakma, onu limited diye değiştirirsek tanımlar daha doğru olur.
merttepe
27-11-2014, 10:51
Yaw neyse klavyeden yazmayın, Bülent abiyi de biliyorum, seni de biliyorum. O yüzden konu burada kapansın. Konu plaket vs o bu şu değil , yeni nesilinden 3 tane alabilecekken, 30 yşaında arabaya 171.000 verilmesi. Değerinin çok olması.
aynen abi, herkez kendini yeterince ifade etti.
Ben biraz heycanlı biriyim fevri yazıyorum. kusura bakmasın kimse.
Hayırlı olsuna alanada.
ErenDurmus
27-11-2014, 10:57
Zenginin mali zugurdun cenesi ;)
ghibli06
27-11-2014, 11:04
bu arada şunu da on olarak belirteyim, arabanın fiyatı bana hiç sürpriz olmadı, öyle zannettiğiniz gibi boş beleş adamlar girmedi ihaleye, bir gün önce kaçar liraların çekildiğini, kimin kaç parayla gittiğini çok iyi biliyorum...
chatlaxs
27-11-2014, 11:05
bu adam olduysa neden olmasın olmayacak diye bişey yok :)
http://www.youtube.com/watch?v=cfEwVnzeWK0
edonis dediğiniz şamile benzeyen araba mı ?
OMTechJr.
27-11-2014, 11:09
Şamil'in benzetildiği araba desek :)
ne olursa olsun cok kötü şahsi fikrimce :D
tartışma ile alakasız olarak , Almanya autoscout24.de de 1980-1992 yılları arası m3 cab arattığımda 2 adet satılık mevcut. Bir tanesi 60 bin eur diğeri 65 bin eur.
2012 m3 cabrio almanya da 45 -50 bin eur aralığında satılıyor. Sıfır km m4 fiyatı ise yaklaşık 75-80 bin civarındadır.
İtalyan konusunda uzmandır.... BMW ye herhalde sadece otomobil gözü ile bakar.
lan konu nereden nereye geldi arkadaş :p
Edonis ne la Adonis olmasın o :cokgreen:
şimdi nerelerde o otomobil ?
Herkes adamı konuşuyor. bir dahaki ihaleye bir Tofaş için iki kişi giderek 500 bine alacağım. teminat 200 liradan olsa 400 e tüm Türkiye beni konuşur.
bu arada şunu da on olarak belirteyim, arabanın fiyatı bana hiç sürpriz olmadı, öyle zannettiğiniz gibi boş beleş adamlar girmedi ihaleye, bir gün önce kaçar liraların çekildiğini, kimin kaç parayla gittiğini çok iyi biliyorum...
Çalışmayan ve nesi olup olmadığı belli olmayan bir arabaya o parayı veren, biraz daha verir sağlamını alır gelir. O yüzden bana inandırıcı gelmedi. Zaten bir kaç tane olan bu tip otomobillerin alıcıları da bellidir diye düşünüyorum. 15 tane olsa fiyat düşer. Tıpkı fiat 131 abarth a olduğu gibi. üretilen 4 otomobilin 3 ü varken 100bin Eurolardaki fiyat 4. ortaya çıkınca hemen 80binlere geriledi.
Bahsedilen reno, pejo, ford, lancia vs gibi 1980 li yılların 200 adetle sınırlı otomobilleri (süper otomobil diye adlandırılıyorlar sadece ralli amaçlı üretilmişlerdi. ) bence klasik sınıfına girer. Ama plaketleri yok. 200 tane üretilenlerde kapı direklerinde kaçıncı otomobil olduğunu belirten bir numara vardır....
Bu otomobilleri sokak kullanımı için vitrinlerde satılan özel otomobiller ile karşılaştırmamak gerekir bence.
ghibli06
27-11-2014, 11:47
mkerim hocam, olay birisinin ünlü olması, ülkenin kendisini konuşma olayı vs değil, kolleksiyoncu adam kendini afişe etmez zaten... şimdi bu araca bir bu kadar daha harcayacak alan kişi... cabrio yu bırakın, coupe e30M3 toplanırken kaç para harcanıyor bilmiyor musunuz? toplayan da ben bu arabadan kar edeyim diye mi topluyor? kimin olduğu önemli değil, geçen Şaşmaz'da yeni toplanan kırmızı orj e30M3 yemin ederim ki bayii den çıktığı gün gibi olmuştu, bazılarına bu zevki yaşamak sonra da onu garaja kaldırıp o şekilde muhafaza etmek hoşuna gidiyor, olay sadece budur... ünlü olmak adından söz ettirmek falan, dünyada USA elçiliklerini yapan 2-3 register firmadan biri olmanın yanında lafı bile edilecek şey değildir...
mkerim hocam, olay birisinin ünlü olması, ülkenin kendisini konuşma olayı vs değil, kolleksiyoncu adam kendini afişe etmez zaten... şimdi bu araca bir bu kadar daha harcayacak alan kişi... cabrio yu bırakın, coupe e30M3 toplanırken kaç para harcanıyor bilmiyor musunuz? toplayan da ben bu arabadan kar edeyim diye mi topluyor? kimin olduğu önemli değil, geçen Şaşmaz'da yeni toplanan kırmızı orj e30M3 yemin ederim ki bayii den çıktığı gün gibi olmuştu, bazılarına bu zevki yaşamak sonra da onu garaja kaldırıp o şekilde muhafaza etmek hoşuna gidiyor, olay sadece budur... ünlü olmak adından söz ettirmek falan, dünyada USA elçiliklerini yapan 2-3 register firmadan biri olmanın yanında lafı bile edilecek şey değildir...
Ben sadece İstanbul park ihalesini ilk alan da böyle olmuştu. Bunun gibi olmasın demek istedim. Adam Mecidiyeköy de bir iş hanın da cep telefonu satıyor. Sonrada İstanbul parkın işletmesini alıyor. Bu tür işler herkese açık. Tüm Türkiye adamı konuştu. ben sadece bir benzetme yaptım. yoksa alanı falan tanımam. Eğer almışsa sadece benim yorumum bu iş için çok para demekten başka bir şey değil.
Gerçek kıtlara gelsin
http://www.rmauctions.com
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/26/4afc48d692fc687821409f0782186d28.jpg
Hersene 50 ekle ben öyle yapıyorum :)
Ne kadar oldu toplam bu sene :)
Zevkin bedeli olmaz.
Alana hayirli olsun.
Çalışmayan ve nesi olup olmadığı belli olmayan bir arabaya o parayı veren, biraz daha verir sağlamını alır gelir. O yüzden bana inandırıcı gelmedi. Zaten bir kaç tane olan bu tip otomobillerin alıcıları da bellidir diye düşünüyorum. 15 tane olsa fiyat düşer.
Abi yaş sınırı var o yüzden getirilemezdi.
Kaldı ki param o kadar çoksa bu araçda hayalimse 171bin kimseye koymaz.Parası var hayalidir isterse 170bini şöminede yakar.Herkes o kadar para etmez demiş de kişiye göre değişir işte o.Sana göre etmez bana göre etmez o adama göre eder.Hayırlı uğurlu olsun
Abi yaş sınırı var o yüzden getirilemezdi.
Kaldı ki param o kadar çoksa bu araçda hayalimse 171bin kimseye koymaz.Parası var hayalidir isterse 170bini şöminede yakar.Herkes o kadar para etmez demiş de kişiye göre değişir işte o.Sana göre etmez bana göre etmez o adama göre eder.Hayırlı uğurlu olsun
ben para etmez demedim.Pahalı da demedim. ÇOK PARA dedim.
Neye gore cok para ? Cebindeki paraya orantili olarak cok para kavrami degisir.
ben para etmez demedim.Pahalı da demedim. ÇOK PARA dedim.
Sadece ilk satır sanaydı abi diğerinde genel konuştum :)
Araba bu kadar konuşulduğuna göre :)
şu e30 m3 honda nsx yada s2000 falan olsa bundan daha kötü durumda olsa bile ne limited olup olmadığı ne fiyatı konuşulurdu. Honda ya ooo helal olsun az bile verdi diyenler kesin çıkardı.
ALPER-VNS
28-11-2014, 04:40
ya siz gran turismo da arabaya 500.000 cr verirken paraya acıyo musunuz? Sizin orada para kazanmanızdan daha kolay kazanıyo belki adam parayı.. O kafayla düşünün 171 değil 500 de verilir belki..
aylık 100milyar gelirim olsaydı o arabayı benden başkası satın alamazdı öyle söyleyim :) senin için 171Milyar cok para olabilir ama bi başkası için değil... Şuan cebinde 171 milyarın olsa bile alamayacığın bir aracın sahibi alan hayrını görsün :) iyi araba iyi para eder yarısı olmasa motoru içinde bile olmasa :)
Değişik bir ülkede yaşıyoruz.
Neyse alan hayrını görür inşallah :)
semsialtunbas
28-11-2014, 13:15
ya siz gran turismo da arabaya 500.000 cr verirken paraya acıyo musunuz? Sizin orada para kazanmanızdan daha kolay kazanıyo belki adam parayı.. O kafayla düşünün 171 değil 500 de verilir belki..
hahahaha olay tam olarak bu cidden :D
NSX tr ye gelsin heleki bide limited olsun böbreğimi satar alırım hayalim o araç benim.
Sahibinden satılık 91 model Böbrek
Böbreğim çok temiz olmakla birlikte bakımlarını hiç aksatmadım her ay düzenli 2 litre kuşburnu suyu ile temizlenmiştir.
Ayrıca üstünde 3m çizilmez filmle birlikte teslim edilcektir. Filtreleme özelliği ilk günki gibi olup muayyer dir.
Not: Arkadaşlar zorlanmış haftada 2 litre kola içilmiş böbreklerle bir tutmayınız
mesajlarınıza yoğunluğum dolayısıyla bakamıyorum arayınız. Lütfen ölücüler, gasilhaneciler, organ mafyası aramasın.
Pazarlık sünnettir. Sünnet ucundan olur.
hayırlı satışlar :D:D:D:D
Enka holding almis araci, para koymaz :)
Enka holding almis araci, para koymaz :)
Alan ENKA için birde bildiğimiz ENKA değil inşaatçı mı galerici mi ne dedi, ne derece dogru bılemıyorum :D
ahmet_xy
28-11-2014, 14:07
çekirdeklik bir konuyu kaçırmışız ya la :D :D
Mutlu Değerli
28-11-2014, 15:53
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10822559_374472786055112_1247181518_n.jpg?oh=dd4f1 f596dadddc7add943b788a5288c&oe=547A95D0&__gda__=1417318022_46361a9fba171d0ad5e9350d8e727da e
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10833987_374472099388514_1054238854_n.jpg?oh=00c4e 2acea327c8c6325df2970c95bfd&oe=547A6E63&__gda__=1417337973_2be1c2676d3cf35df7e153fff56bbed 3
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10822292_374472162721841_160068953_n.jpg?oh=5a539d 75e8168fec0b8964b95acdbb50&oe=547ADB23&__gda__=1417325257_1b4dfcfba22abdb7e3e8e1c81816cd4 0
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/s720x720/10822281_374472119388512_565045607_n.jpg?oh=88ee82 c92cbc25e52deee7038e86062e&oe=547B9D68&__gda__=1417388375_f209c42aa629ae75b2f54e0a5d41aab b
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10833564_374472149388509_282926071_n.jpg?oh=3e3a81 821be6ecc567aaed5721ee0a04&oe=547B9E1A&__gda__=1417322480_69a4966d3bb6f368dccfad3b0cc5904 e
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10816010_374472136055177_1995995398_n.jpg?oh=2deef 5ec765687c856f2c0ac7d173657&oe=547A97DB&__gda__=1417384973_b60b4b8046ef732c574019aed20e6c9 6
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/s720x720/10814350_374472229388501_994446341_n.jpg?oh=8b868c 8d4f2e0b02ec354b83ba915240&oe=547A616A&__gda__=1417382933_4a32ba772a0d5ef13dbdd601065c908 4
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10818760_374472592721798_1129828033_n.jpg?oh=2bfa4 8a2ce5a5368615a7b1a08f62069&oe=547B90DF&__gda__=1417326793_fa1949b35217c8ee911447eae121ce9 d
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10819078_374472266055164_1791338789_n.jpg?oh=98cef c962081c57c77e94ed9141d8f07&oe=547BA45F&__gda__=1417390601_700504f5e38b4d73aecf1800d5f3f28 6
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/s720x720/10814291_374472319388492_383089333_n.jpg?oh=5321a3 d61ec44d8e5828eb5d515229f4&oe=547AD552&__gda__=1417388333_00ec6a49ce2055bca0e582a84597465 d
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10833626_374472542721803_541248419_n.jpg?oh=cb6d67 f0c29b10c373598e99d1ca1c9d&oe=547AC9EF&__gda__=1417336773_d68fa26508f3f7ce1b6cb51f7d72d5e 3
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10833987_374472289388495_852677281_n.jpg?oh=728b6e c11c0c2d7ba886b6d83d73a844&oe=547A8791&__gda__=1417321083_78d9deb874120979d3cd996d427f750 a
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/s720x720/10815934_374472459388478_1454563477_n.jpg?oh=ee76e 7b2a9e45b4ef7929e0d3bb88e83&oe=547BAE80&__gda__=1417307967_8e25a1317108c8e3f0d0942cefbb8b1 0
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10818588_374472409388483_124098491_n.jpg?oh=04688c 9dfd102ad2f7790db20275bfc1&oe=547A6DE5&__gda__=1417335887_a27c89f2eb09bae4439fd6a599d73d9 8
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10818735_374472342721823_612767515_n.jpg?oh=616e00 71fac96a14b1b7f5b0d2677bc9&oe=547AC63F&__gda__=1417390869_20f270bc3dd1ccf1f635b8635af723e b
Hastası çok bunların, 55lira istiyolarmış, öyle deniyor...
ENKA Holding mi En-Ka otomotiv mi ? http://www.en-ka.com.tr/ :soru:
çok alakasız kurumlarla bağdaştırmalar yapıyosunuz :) 50 kere yazıldı enka holding diye
free-hifi
28-11-2014, 16:20
Nerede saklamışlar o doğanı vay gazete ya
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10822559_374472786055112_1247181518_n.jpg?oh=dd4f1 f596dadddc7add943b788a5288c&oe=547A95D0&__gda__=1417318022_46361a9fba171d0ad5e9350d8e727da e
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10833987_374472099388514_1054238854_n.jpg?oh=00c4e 2acea327c8c6325df2970c95bfd&oe=547A6E63&__gda__=1417337973_2be1c2676d3cf35df7e153fff56bbed 3
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10822292_374472162721841_160068953_n.jpg?oh=5a539d 75e8168fec0b8964b95acdbb50&oe=547ADB23&__gda__=1417325257_1b4dfcfba22abdb7e3e8e1c81816cd4 0
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/s720x720/10822281_374472119388512_565045607_n.jpg?oh=88ee82 c92cbc25e52deee7038e86062e&oe=547B9D68&__gda__=1417388375_f209c42aa629ae75b2f54e0a5d41aab b
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10833564_374472149388509_282926071_n.jpg?oh=3e3a81 821be6ecc567aaed5721ee0a04&oe=547B9E1A&__gda__=1417322480_69a4966d3bb6f368dccfad3b0cc5904 e
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10816010_374472136055177_1995995398_n.jpg?oh=2deef 5ec765687c856f2c0ac7d173657&oe=547A97DB&__gda__=1417384973_b60b4b8046ef732c574019aed20e6c9 6
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/s720x720/10814350_374472229388501_994446341_n.jpg?oh=8b868c 8d4f2e0b02ec354b83ba915240&oe=547A616A&__gda__=1417382933_4a32ba772a0d5ef13dbdd601065c908 4
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10818760_374472592721798_1129828033_n.jpg?oh=2bfa4 8a2ce5a5368615a7b1a08f62069&oe=547B90DF&__gda__=1417326793_fa1949b35217c8ee911447eae121ce9 d
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10819078_374472266055164_1791338789_n.jpg?oh=98cef c962081c57c77e94ed9141d8f07&oe=547BA45F&__gda__=1417390601_700504f5e38b4d73aecf1800d5f3f28 6
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/s720x720/10814291_374472319388492_383089333_n.jpg?oh=5321a3 d61ec44d8e5828eb5d515229f4&oe=547AD552&__gda__=1417388333_00ec6a49ce2055bca0e582a84597465 d
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10833626_374472542721803_541248419_n.jpg?oh=cb6d67 f0c29b10c373598e99d1ca1c9d&oe=547AC9EF&__gda__=1417336773_d68fa26508f3f7ce1b6cb51f7d72d5e 3
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10833987_374472289388495_852677281_n.jpg?oh=728b6e c11c0c2d7ba886b6d83d73a844&oe=547A8791&__gda__=1417321083_78d9deb874120979d3cd996d427f750 a
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/s720x720/10815934_374472459388478_1454563477_n.jpg?oh=ee76e 7b2a9e45b4ef7929e0d3bb88e83&oe=547BAE80&__gda__=1417307967_8e25a1317108c8e3f0d0942cefbb8b1 0
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10818588_374472409388483_124098491_n.jpg?oh=04688c 9dfd102ad2f7790db20275bfc1&oe=547A6DE5&__gda__=1417335887_a27c89f2eb09bae4439fd6a599d73d9 8
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/s720x720/10818735_374472342721823_612767515_n.jpg?oh=616e00 71fac96a14b1b7f5b0d2677bc9&oe=547AC63F&__gda__=1417390869_20f270bc3dd1ccf1f635b8635af723e b
Hastası çok bunların, 55lira istiyolarmış, öyle deniyor...
55 kmde de olsa 550bin kmde de torpido kapağı ayarsızz arkadaş :)
free-hifi
28-11-2014, 16:31
Doğan ın sahibi kim irtibat bilgilerini isteyen var
55 kmde de olsa 550bin kmde de torpido kapağı ayarsızz arkadaş :)
Sorma ya tam aynısını yazıcaktım sen yazmışsın :D:D
Mutlu Değerli
28-11-2014, 17:18
Doğan ın sahibi kim irtibat bilgilerini isteyen var
https://www.facebook.com/erciyesoto.kurtarma
Aynen bütün olay bu.
Doğan sevmeyen ben bile beğendim :) cillop
Aracı alan arkadaşın ne meşhur olmaya ihtiyacı var, ne de herhangi bir maddi derdi. Araç bu halde Almanya'ya gidiyor, aldığı paranın yarısı kadar da üzerine harcanır muhtemelen. Güzel günlerde karşısına geçip iki duble içmek nasip olur inşallah.
Aracı alan arkadaşın ne meşhur olmaya ihtiyacı var, ne de herhangi bir maddi derdi. Araç bu halde Almanya'ya gidiyor, aldığı paranın yarısı kadar da üzerine harcanır muhtemelen. Güzel günlerde karşısına geçip iki duble içmek nasip olur inşallah.
Git gel ile birlikte 3 haneleri geçer diyelim biz bro :)
onurgoyunc
28-11-2014, 19:27
İşçiliğin aşırı pahalı olduğu yerde araba toplatmak büyük bütçe isteyen bir hareket, inşallah bittikten sonra aracın detaylı fotolarını görebiliriz
chatlaxs
29-11-2014, 12:35
Doğanı direk müzeye bağışlasınlar yazık olmasın :)
HellRot06
08-12-2014, 22:46
Nerde kalmıştık :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10848042_614601531982831_3248557906781838653_n.jpg ?oh=de43e69b1f42add1378ec36488564ff9&oe=55178D51&__gda__=1425921257_a5f67832be4090a5d9904500ce5e98d 8
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10426665_614601498649501_74885499410401804_n.jpg?o h=3e76facd49daa7420290774116d444f4&oe=54FF5B2B&__gda__=1427515561_b87cb69f8ef196a30bda2ea20733115 f
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10845984_614601441982840_7690023212995371508_n.jpg ?oh=1cc41a11a4f5e00e64734d952074382b&oe=55184E57&__gda__=1426916830_4ca141e9388c2a109596e1c5ef0f8f8 e
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/1511125_614601405316177_979088071497670785_n.jpg?o h=8f0434704d13029c4cb04ee323a04690&oe=5544F607&__gda__=1425891104_2823cb0d6fdb6917ea0251a9c0d425e c
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10494776_614601291982855_7595014177116299343_n.jpg ?oh=81cdad6afb2ba1aadc21fb17ad5c9cc5&oe=55448903&__gda__=1426525578_07d7ac705409b3a6d22d8a1e9cbe544 9
Emre İlbi
08-12-2014, 22:57
E30 için Almanyaya gitti falan deniliyordu, aslı yok galiba
HellRot06
08-12-2014, 23:00
E30 için Almanyaya gitti falan deniliyordu, aslı yok galiba
Valla tam bilgiye sahip değilim. Saolsun bir dostum gönderdi fotoları.Bahsettiğin araç bu muydu diye bende paylaştım :)
Emre İlbi
08-12-2014, 23:03
Valla tam bilgiye sahip değilim. Saolsun bir dostum gönderdi fotoları.Bahsettiğin araç bu muydu diye bende paylaştım :)
arkadaşınızada, sizede teşekkür ederiz paylaşım için,
araç gerçekten güzel duruyor, depoda terk edilmiş gibiydi :)
Koni ler yay lar fln maşallah araba dolu galıba :)
motoru ne duruma acaba merak edıyorum
vay be araba tasiş teki fotolara göre kat kat iyi duruyor :)
Nerde kalmıştık :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10848042_614601531982831_3248557906781838653_n.jpg ?oh=de43e69b1f42add1378ec36488564ff9&oe=55178D51&__gda__=1425921257_a5f67832be4090a5d9904500ce5e98d 8
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10426665_614601498649501_74885499410401804_n.jpg?o h=3e76facd49daa7420290774116d444f4&oe=54FF5B2B&__gda__=1427515561_b87cb69f8ef196a30bda2ea20733115 f
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10845984_614601441982840_7690023212995371508_n.jpg ?oh=1cc41a11a4f5e00e64734d952074382b&oe=55184E57&__gda__=1426916830_4ca141e9388c2a109596e1c5ef0f8f8 e
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/1511125_614601405316177_979088071497670785_n.jpg?o h=8f0434704d13029c4cb04ee323a04690&oe=5544F607&__gda__=1425891104_2823cb0d6fdb6917ea0251a9c0d425e c
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10494776_614601291982855_7595014177116299343_n.jpg ?oh=81cdad6afb2ba1aadc21fb17ad5c9cc5&oe=55448903&__gda__=1426525578_07d7ac705409b3a6d22d8a1e9cbe544 9
resimler bir bende mi görünmüyor?
Ben demiştim demek istemem ama döşemelerin falan pisliğine aldandı herkes :)
Sadece ustun koru gırısılmıs. Resımler 3 gun onceden...
Yapınca olmayacak şey yok şahane bişey çıkacak ortaya, İnanıyorum
By_Carizma
09-12-2014, 01:17
bugün bi tanıdığım aynı araca 220.000 verildiğini adamın vermediğini söyledi gerçekliği nedir acaba ? :S
mert_can 41
09-12-2014, 01:45
tasiş tekiyle yakından uzaktan alakası kalmamış arabanın benimde hayalim olan araçtır umarım bitince bol bol görürüz
HellRot06
09-12-2014, 07:21
Sadece temizlemişler bu şekilde görünüyor. Esas bomba komple bittikten sonra :) Döşemeler kirli diye çöpe atın gitsin diyenler bile oldu :) :) :)
taban sacı tertemiz duruyo e30 larda pek görmediğimiz bi manzara :)
cembozbey
09-12-2014, 08:40
sag ortadaki burkulma nedir acaba
merttepe
09-12-2014, 08:56
sag ortadaki burkulma nedir acaba
http://r3vlimited.com/Tech/Jackpoints.jpg
Bende yazmayayım dedim ama...
ghibli06
09-12-2014, 09:02
yurdum insanının yanlış yere kriko vurması...
merttepe
09-12-2014, 09:09
Gümrükten çıkan arabaya yurdum insanı ne kriko vurmuş be :D
Cabrio bir m3ün bu kadar zayıf bir taban yapısı olduğunu bilmiyordum. kriko yüzünden marşpiyelin ordan şaft oluğuna kadar yamulmuş vay be.
Skyhawk34
09-12-2014, 09:10
ne arabaymış akü şurası niye böyle burası niye böyle acaba hangi mühendis yaptı neden almanyadan türkiyeye geldi
bırakın yapsın adamlar
ghibli06
09-12-2014, 09:11
Gümrükten çıkan arabaya yurdum insanı ne kriko vurmuş be :D
Cabrio bir m3ün bu kadar zayıf bir taban yapısı olduğunu bilmiyordum. kriko yüzünden marşpiyelin ordan şaft oluğuna kadar yamulmuş vay be.
öncesini ne biliyorsun? bu araba bu haliyle mi kondu gümrüğe?
merttepe
09-12-2014, 09:13
öncesini ne biliyorsun? bu araba bu haliyle mi kondu gümrüğe?
geldi gene...
Sen nerden biliyorsun? yurdum insanı böyle yapmış dedin ya gözünle görmüş gibi. bende ondan yazdım.
ghibli06
09-12-2014, 09:15
geldi gene...
Sen nerden biliyorsun? yurdum insanı böyle yapmış dedin ya gözünle görmüş gibi. bende ondan yazdım.
herhangi bir yerden bilmiyorum, lakin bu araçlarla çok haşır neşir bir adam olarak yazdım, defalarca başıma geldi çünkü, fotoğrafa bakarsan zaten anlarsın rahatlıkla, niyet önemli tabii ki... ayrıca o kısmı çok sağlam herhangi bir araba söyler misin? haa bir de araç ordan 'bükülünce' diğer taraf yerinde kalan?
merttepe
09-12-2014, 09:20
başkasınında dikkatini çekmiş, bende foto koydum banada bir değişik geldi. çok farklı biçimde darbe almış olabilir belli olmaz. Tarafsızca inceliyorum sadece.
Fotografın sağ üst köşesindeki göçük yer kriko ayağının olduğu yer ayrıca.
ghibli06
geldi gene...
bu arada senin yazdıklarını değil aracı takip ediyorum, sen de konu üzerine yorum yaparsan sevinirim
merttepe
bu arada senin yazdıklarını değil aracı takip ediyorum, sen de konu üzerine yorum yaparsan sevinirim
önceki atışmamıza ithafen espiri yaptım :)
ghibli06
09-12-2014, 09:29
önceki atışmamıza ithafen espiri yaptım :)
koyduğun fotoğrafa bakarsan lift takozu olmadığını görürsün zaten, gacırtı gelince duruyorlar ama iş işten geçmiş oluyor hatta aynı yerde aynı hata defalarca yapılıyor...
Çok güzel olacağa benziyor. Bende şahsen ilk döşemeyi gördüğümde umutsuz vaka demiştim :)
cembozbey
09-12-2014, 10:03
ben yorumumu arac yıkanınca hatasız cıktı diyenlere itafen yaptım
alan arkadas icin kucuk bi detay para harcanınca duzelmicek bişey yok zaten
benim tahminim gumrukte araclar forkliftle kaldırılıp tasınıyor ordan kasma yapmıs olabilir
HellRot06
09-12-2014, 10:06
Çok güzel olacağa benziyor. Bende şahsen ilk döşemeyi gördüğümde umutsuz vaka demiştim :)
Söz konusu Otomobillerse umutsuz vaka diye bişey yoktur kanka, Az para vardır :) :) Bu araçta da göründüğü gibi öyle bir durum olacağını sanmıyorum :) :)
merttepe
09-12-2014, 10:10
forklift hasarı olması mantıklı :icon_tup:
Öncelikle söyleyeyim BMW konusunda az bilgim var.. 1991 senesinde Körfez pistinde bu kasa kırmızı beyaz renkli BMW 'ler çok güzel yarış çıkarmıştı.. O arabalar ile bu araba arasında fark var herhalde ki bu araba bu kadar çok pahalı.. Teknolojik olarak bu arabadaki motor ve mekaniğin ne farkı var ? yoksa sadece az ve özel üretim olması mı farkı yaratan..
ghibli06
09-12-2014, 16:41
Öncelikle söyleyeyim BMW konusunda az bilgim var.. 1991 senesinde Körfez pistinde bu kasa kırmızı beyaz renkli BMW 'ler çok güzel yarış çıkarmıştı.. O arabalar ile bu araba arasında fark var herhalde ki bu araba bu kadar çok pahalı.. Teknolojik olarak bu arabadaki motor ve mekaniğin ne farkı var ? yoksa sadece az ve özel üretim olması mı farkı yaratan..
hocam onlar büyük tartışma yaratan 3.20is lerdi, M3 le çok farkları vardı elbette :)
Ben şimdi teknik özelliklerine baktım..
320 is : 189 bhp 210nm tork 0-100 7.5 sn
M3 - (2.3 L-16v I4) – 195 PS (143 kW; 192 hp) − 0–62 mph: 6.9 s. Top Speed: 146 mph (235 km/h)
M3 - (2.3 L-16v I4) – 215 PS (158 kW; 212 hp) − 0–62 mph: 6.7 s. Top Speed: 149 mph (240 km/h)
M3 - (2.5 L-16v I4) – 238 PS (175 kW; 235 hp) − 0–60 mph: 6.1 s. Top Speed: 154 mph (248 km/h)
Sadece Evo ve Sport Evo modeli 505 adet üretilmiş dolayısı ile eğer bu araba özel üretim Evo modeli değilse bir farkı yok gibi duruyor.. Fakat özel üretim Evo modeli ise söylenen fiyat az bile şu anda ortalama 90.000 pound ile satılıyor bu da yaklaşık 350.000 tl eder gümrük + vergi hariç..
Körfez pisti kaç yılında kuruldu?
/h)
Sadece Evo ve Sport Evo modeli 505 adet üretilmiş dolayısı ile eğer bu araba özel üretim Evo modeli değilse bir farkı yok gibi duruyor.. Fakat özel üretim Evo modeli ise söylenen fiyat az bile şu anda ortalama 90.000 pound ile satılıyor bu da yaklaşık 350.000 tl eder gümrük + vergi hariç..
700 küsür adet üretilmiş CABRIO E30 M3 de. Çok farkı var kısacası.
1980 li yıllarda toprakken rallikrosların yapıldığı bir yerdi. 1993 senesinde imk burayı asfaltlayarak kapalı bir yarış pisti haline getirdi.
1980 li yıllarda toprakken rallikrosların yapıldığı bir yerdi. 1993 senesinde imk burayı asfaltlayarak kapalı bir yarış pisti haline getirdi.
Doğru diyorsun onlarda 30.000 pound civarı satılıyor bu da yaklaşık 120.000 tl eder gümrük +vergi hariç..
Açık söylemek gerekirse ben asfalt halini söylüyordum demek ki 1992 veya 1993 senesiydi..
Yaş 50, iki defa kanser tedavisinden sonra nereye işeyeceğimi bulmam bile mucize.. Buna da şükretmek lazım..
ghibli06
10-12-2014, 10:07
90 yılında ya da 91, asfalt yapıldığı yıldır...
Söz konusu Otomobillerse umutsuz vaka diye bişey yoktur kanka, Az para vardır :) :) Bu araçta da göründüğü gibi öyle bir durum olacağını sanmıyorum :) :)
Fotoğrafları görünce bende öyle sanılmaması gerektiğini anladım nispeten :)
Açık söylemek gerekirse ben asfalt halini söylüyordum demek ki 1992 veya 1993 senesiydi..
Yaş 50, iki defa kanser tedavisinden sonra nereye işeyeceğimi bulmam bile mucize.. Buna da şükretmek lazım..
Allah acil şifala versin, ben toprak halini net hatırlayamam ama o seneler piste yönelik araçlar reno 21'ler vs yollar kapatılıp şeklinde yarışıyordu, 94 sonrası hayal mayel hatırlarım sonra uno cup ile araba kullanmayı öğrendiğim için gerisi net.
ghibli06
10-12-2014, 11:17
yılı ben de yanlış hatırlıyorum o zaman, yaşlanıyoruz :)
yılı ben de yanlış hatırlıyorum o zaman, yaşlanıyoruz :)
it was inaugurated in 1993 as the first asphalted race track in Turkey. (From Wikipedia)
ghibli06
10-12-2014, 11:21
it was inaugurated in 1993 as the first asphalted race track in Turkey. (From Wikipedia)
yok doğrudur, ben hep hafızada tutarım bilgileri bazen karıştırdığım olunca sorguluyorum kendimi :)
Tasiş guzelleri dıye gırdım,93 yılında asfalta ulastım ;)
Geçmiş zaman İsmet İnönü milli şef olarak iktidarda Bağdat caddesi daha toprak mıcır karışımı biz orda tekerlek çevirmeye çalışıyorduk..ne günlerdi o günler ..Şimdi gözlerim yaşardı..
Şu m3 cabrio satışından sonra sahibindende favorime eklediğim e21 323 ve buna benzer klasik BMW'ler aniden topluca satıldılar,
Tam da klasik bmw yapmaya niyetlendiğim sırada tasiş sağolsun nur yağdırdı araçlara
Bence M3'ün satın alınan fiyatı tamamen alıcısını bağlar. Kimine göre o fiyat etmez, kimine göre eder. Sonuçta bu bir ihale. Ben zamanında 50 tane üretilmişlerden nadir bir beyzbol kartına birkaç milyon dolar yatıran birini okumuştum bir yerde. Neresinden baksan bir kağıt parçası ama kişinin o parayı bir kağıt parçasına neden bayıldığı tartışılmaz. Tamamen kişisel bir şey bu.
veliazak
10-12-2014, 21:33
Tasiş guzelleri dıye gırdım,93 yılında asfalta ulastım ;)
Biraz daha devam et, Bağdat Caddesinin mıcır olduğunu da göreceksin... :)
Hastamıza acil şifalar, hayırlı ömürler... ;)
Konu ya özüne döner paylaşım devam eder yada böle bi konu kalmaz uçar gider ....
Tasişte olan otomobillerden konuşunuz ....
Emrin başim üstüne komitani..
free-hifi
26-02-2015, 10:55
E30 M3 Coupe 145.000 Euro ya satılmış:
http://www.ssmotors.com.tr/aracdetay.aspx?id=6213
Kırmızı cabrio ne alemde :D
maşallahı var :D
yok canım...:soru: aydaaaaaa
100€ ya satıldı,sadece komısyon alındı.
145€ ısın reklamı.
Tayfun.O
26-02-2015, 22:44
Neeeyy Kaçç
Tayfun.O
26-02-2015, 22:45
100€ ya satıldı,sadece komısyon alındı.
145€ ısın reklamı.
100k euro az dayil hani abi 280k tl yapar :D
100€ da muthıs rakam.
Zaten sahıbı satma gonullusu olmadıgı ıcın bu fıyatı verdı ve alıcıda kabul ettı....
Yakında 110-120 ıstenenler cıkar ama hayal. Bu bıle taban sacına kadar sıfırdan yapılmasına ragmen cok uç fıyat.
CasabLanca
27-02-2015, 00:27
Mersin gümrükteki 350Z cabrio hakkında bilgisi olan var mı
Enverbah
02-03-2015, 08:44
Haberlerde toplanan Gürcü plakalı araçların tasiş tarafından satılacağı söylenmişti.
Ne oldu o araçlar? 2 3 güne bir bakıyorum fakat tasiş in sitesinde göremedim.
o değilde o füme coupe m3 ün km orjinal değil dimi :D
Ben de takipteydim, ancak ocak sonlarında 76 liraya satılmış.
Üzerinde çizgiler olan araç mı Eray ?
72 liraya satıldı. Yakında düşer piyasaya :)
Bizim forum devletle anlaşma yapsın bence o mesajla km kaza bilgisi filan satış tarihi cart curt.. Bayılıyorum şu huyunuza :D Bişi soruyon tak! araba çıkıyo ahahah
CasabLanca
03-03-2015, 17:43
aynen o araç abi
rahatsız
06-03-2015, 11:38
valla bu tarz yerlerin hic bir avantajı yok. alması, ordaki islemleri, daha sonra bakımı vs.. 2007 model cabrio, otomatik 350z 76 liraya satıldı. alaack gelecek, masraf yapacak, neyi var nyi yok, km nedir. hepsi sıkıntılı seyler.
rahatsız
06-03-2015, 12:59
bu arada: tasiş'in facebook sayfası da kapandı zaten az önce. resmi hesap değildi, kafasına göre araba ihale tarihleri ile oynayıp ihalede usulsuzluğe sebep oluyordu. ihale tarihlerini ileri bir tarih gösterip, siz almaya gittiginiz de ihalenin kapanmıs oldugunu görüyordunuz. o arada fırsatcılar aracı almış oluyordu çoktan. herkes yolunda.
tasişde s2000 varmıs yakında duser pıyasaya :D
fatihcakin
06-03-2015, 18:19
Tasiş bir risktir. :)
academian97
07-03-2015, 00:40
Tasişe araba nasıl düşer? Önce bunun cevabını bilelim ki almak istediğimiz aracın ne durumda olduğunu, hangi aşamalardan geçip de satışa sunulduğunu, %-yüzde olarak hasarından ne olduğunu daha iyi anlayalım.
1- Gümrüğe düşen araçlar:
a) Triptik süresi dolup da mecburi olarak bırakılanlar: Azami 180 gün + 60 gün(cüz'i miktarda bir para cezası ödeyerek) izin süresi dolmaya yakın yurtdışına çıkarılmayıp bırakılanlar bu gruptadır. Üzerinden parça sökülme ihtimali yüksek olup, genelde kaportaları düzgün olan araçlardır, temiz, ellenmemiş durumda olma ihtimali diğer sayacağım türlere göre daha yüksektir.
b) Kaza yapıp da düşenler, zaten bunları fotolarından ve de hasar oranlarından anlarsınız. Daha çok sanayicilerin ilgisini çeker. Ucuza mâl edip kar ile satma dürtüsünü tetikleyen araçlardır, fakat bazı pertötesi araçlar da vardır.
c) İthal edilecek olup da bazı nedenlerden dolayı gümrük vergileri vs ödenmeyip devlete kalan araçlar, genelde klasik araçlardır, örneğin geçenlerde mustangler, barracudalar vardı, hatırlarsınız.
2- Kaçakçılık Kanununa muhalefetten düşen araçlar:
a) Genelde kaçak sigara, uyuşturucu vs işlere karışmış (özellikle zulalı) araçlardan el konulmak suretiyle düşenler. Bunların mahkemeleri sonuçlanmadan satılması mümkün olmadığı için uzun süreler otoparkta, yed-i emin depolarında çürümeye bekletilirler, genelde ticari, kamyon, tır, dorse, otobüs, minibüs, yat, bot vb araçlardır.
b) Yurda kaçak olarak veya usulsüz yollarla sokulmaya çalışılan araçlar, özellikle demonte halde motosikletler, skutırlar vs.
3- Kamu araçları: Resmi hizmete tabi olup da satılan bazı araçlar, genelde bitik halde oluyorlar.
Genel olarak alınacak aracın açık artırma gününden önce görülmesi, incelenmesi tavsiye edilir ancak anahtarları olmayıp kapıları kilitli olan bir araç yanıltıcı olabilir. Kaportası düzgün olsa dahi %10 hasar gösterdikleri bir aracın motorunun bitik olma ihtimali yüksektir.(yaşadık)
Yukarıda destekli olarak salladım ama eksiğim varsa tamamlayıp, fazlalıkları usulünce kırpabilirsiniz.
hddsheriff
09-03-2015, 10:54
ihale 3 gün sonra Bakırköy de
satışa esas bedel 27000 tl
hasar oranı %10
92 model 3.18
102 k km de
Bakalım bu araba için savaş çıkacak mı :D
https://uygulama.gtb.gov.tr/EIhale/Kullanici/Ihale/Fotograf/23353?adi=d1f2abbf-893c-4971-80a3-51dca165fd88.png
https://uygulama.gtb.gov.tr/EIhale/Kullanici/Ihale/Fotograf/23349?adi=f929921c-70fc-40bb-be66-9799f1fae04f.png
https://uygulama.gtb.gov.tr/EIhale/Kullanici/Ihale/Fotograf/23346?adi=a770e83b-7b58-4878-8f6b-9964123f02aa.png
ihale 3 gün sonra Bakırköy de
satışa esas bedel 27000 tl
hasar oranı %10
giriş yaptığın için fotoğraflar çıkmamış sanırım.
hddsheriff
09-03-2015, 11:17
giriş yaptığın için fotoğraflar çıkmamış sanırım.
http://i305.photobucket.com/albums/nn231/hddsheriff/1.png_zpsvrp3f6lo.jpeg (http://s305.photobucket.com/user/hddsheriff/media/1.png_zpsvrp3f6lo.jpeg.html)
http://i305.photobucket.com/albums/nn231/hddsheriff/2.png_zpsfoplolkl.jpeg (http://s305.photobucket.com/user/hddsheriff/media/2.png_zpsfoplolkl.jpeg.html)
http://i305.photobucket.com/albums/nn231/hddsheriff/3.png_zps98g6gk0s.jpeg (http://s305.photobucket.com/user/hddsheriff/media/3.png_zps98g6gk0s.jpeg.html)
semsialtunbas
09-03-2015, 11:26
arkadaki klasikler nedir öyle :love:
İlk fotoğrafta arkada duran mercedesler ihaleye dahil mi ? Veya ihalesi yapılacak mı bir bilginiz var mı ? Veya nereden öğrenebilirim ?
Baktılar bu işte para var herzamanki gibi galericiler saldırıyor. :):)
hddsheriff
09-03-2015, 11:37
klasikler ihalede gözükmüyor ve muhtemelen ihalede değiller, sahiplerinin gümrük işlerinin bitirmesini bekliyor olma olasılıkları çok yüksek.
semsialtunbas
09-03-2015, 11:41
gümrükte bile e30lar kıymete bindi, 93 model e36 316 var şuan ihaleye çıkışı 10bin lira, e30 cabrio 27bin :) kırmızı m3ün satışından sonra uyandı onlarda mevzuya
Tayfun.O
09-03-2015, 11:46
porsche gördüm sanki
onursumer
09-03-2015, 11:52
birçok klasik gümrük işlemlerini bekliyor bakırkoyde
e30 tam benim istediğim gibi otomatik cabrio ama fiyat çok yüksek klasik değeri yok bana gore ki zaten çakal dolucaktır
bu arada ihaleyi tasiş te goremedim nerden baktınız
hddsheriff
09-03-2015, 11:54
birçok klasik gümrük işlemlerini bekliyor bakırkoyde
e30 tam benim istediğim gibi otomatik cabrio ama fiyat çok yüksek klasik değeri yok bana gore ki zaten çakal dolucaktır
bu arada ihaleyi tasiş te goremedim nerden baktınız
online ihale kısmında var Onur.
klasikler ihalede gözükmüyor ve muhtemelen ihalede değiller, sahiplerinin gümrük işlerinin bitirmesini bekliyor olma olasılıkları çok yüksek.
Teşekkürler, olası bir durumda farz-ı misal bunların ihaleye düştüğü varsayarsak haberdar olabilmem için bir yere başvurmam mı gerek ?
onursumer
09-03-2015, 12:07
online ihale kısmında var Onur.
şimdi baktım bu normal ihaleye çıkmayacakmı acaba teklif versemmi diye düşünmüyor değilim şuan :D
hddsheriff
09-03-2015, 12:17
Z
Teşekkürler, olası bir durumda farz-ı misal bunların ihaleye düştüğü varsayarsak haberdar olabilmem için bir yere başvurmam mı gerek ?
Ihaleleri takip etmekten başka şansın yok
şimdi baktım bu normal ihaleye çıkmayacakmı acaba teklif versemmi diye düşünmüyor değilim şuan :D
Bir şey kaybetmezsin bence , şansını dene
Mutlu Değerli
09-03-2015, 12:20
Porsche benim olaydı eyiydi... Selam yollardım fakirlere
Z
Ihaleleri takip etmekten başka şansın yok
Eyvallah abi sağ ol
Daha önce ihaleye giren var mı? Ankara'da bir kez girdik elimizi verdik kolumuzu zor kurtardık, bana göre öyle dışarıdan göründüğü gibi kolay değil ihale süreci ve sonrası.
omer_yildir
09-03-2015, 13:09
Online ihaleden araç aldım, kolay ve sorunsuz bir sistem.
hondafit
09-03-2015, 17:04
devletin de gözü açılmıs artık eskiden hurda fiyatınaydı araçlar şimdi uçmuş
rekord2000
09-03-2015, 17:12
Online ihaleden araç aldım, pek kolay değil aslında, trafiğe aracı çıkarmak için 2 bine yakın masrafı var standart, gümrükten aracı satış sözleşmesi ve kimlikle gidip alıyorsunuz, araç çalışıyorsa plakasız şekilde çıkıp gidiyorsunuz, gerisi trafik şubenin işleri, git oraya git buraya, derken bir bakıyorsunuz 2 bınlıra masraf çıkmış, projesi, tse si sof.odası muayene sigorta plaka ruhsat derken. Bide bu süreçte sürekli plakasız kullanıyorsunuz arabayı, onun stresi ayrı, bide kara para aklayan elemanlar ıhaledekı arabaları bırakmıyor onlıne da. 14 15 bin etmeyecek arabalara 19 20 verenler var bol bol. Her işimiz de olduğu gibi bunda da bi dunya dümen dönüyor anlayacağınız.
onursumer
09-03-2015, 21:46
Online ihaleye girerken once eft yapmamiz gerek dimi ?
ayrica teklif ettigimiz tutarin % 10 u yeterlimidir yoksa direk orda yazanmidir
Online tekliflerde kapalı zarf ile mi veriliyor açık artırma bölümü mevcutmu?
hakan_41
09-03-2015, 23:21
burdaki fiyatlar sahibindendekileri geçicek demedi demeyin :)
hddsheriff
09-03-2015, 23:38
Araba Satışa esas bedeline değil , en yüksek teklife satılıyor. Istisnalar Hariç tabiki
rekord2000
09-03-2015, 23:46
Online ihaleye girerken once eft yapmamiz gerek dimi ?
ayrica teklif ettigimiz tutarin % 10 u yeterlimidir yoksa direk orda yazanmidir
Verdiğiniz peyın, %10u kadar teminat tutarını olmalı. Bunu da teklif vermeden evvel eft yapmalısın.
Online tekliflerde kapalı zarf ile mi veriliyor açık artırma bölümü mevcutmu?
Teklifler kapalı teklif usulü, yani kim ne teklif vermiş bilinmiyor. Verdiğiniz teklif satışa esas bedelin %75 inin altında ise ihale size kalırsa komisyon kararı ile belki aracı alabilirsiniz, ama genelde vermiyorlar.
Bir dıer husus, verdiğiniz pey şifreli bir klasörde sistemde saklı duruyor, yani personel dahi verdiğiniz peyı göremiyor. Lakin benim tahminim, hangi araca kimin teklif verdiğini personel görebiliyor, sadece nekadar teklif verdiğiniz göremiyor, bunun açığı da şudur, vermiş olduğunuz teklifin %10u teminat tutarlarınızda kilitli vaziyette durduğu için ordan bakarak ne teklif ettiğiniz hesaplayabılırler. Ve gene varsayımsal konuşuyorum, kara para aklayan, yada onun gibi bişey yapan gene kendi adamlarına verilen teklifleri tahmini olarak bildirdikleri düşünüyorum. Bom boş bir W124 230E 19.900 e satıldı Gecende! Trıgerı köpük wolksvagen sharan 37.000e satıldı! Ya bu işin içinde bir iş var, yada bazı dangalaklar manyak tekliflerde bulunup kendilerini kazıklıyorlar!
Bu arada teklif verdiniz, misal 40.000 Tl, ve vaz gectınız, arabayı almadınız, verdiğiniz 4000 Tl tutarındaki teminat döner sermayeye aktarılıyor.
O kadar amerikan ve eski araçlar nasıl sahibinin işlemlerini bekliyo, hacizli araçlar mı?
rekord2000
10-03-2015, 00:03
O kadar amerikan ve eski araçlar nasıl sahibinin işlemlerini bekliyo, hacizli araçlar mı?
Yurt dışından ithal edilen araçlar. Amerikadan bir hemı cuda getirdin diyelim, araç amerika trafiğinden düşüp, senin vergi vs vs masraflarını ödeyip, incik boncuk formalıtelerını halletme asamanda araban orda 6 8 10 ay hatta 1 2 sene bile yatar. Bizim memleket böyle napalım.
atıyorum fiyat verdim 27bin tl ve ihaleyi başkası aldı kaç liraya gittiğini bildiriyorlarmı bize. işte şu nolu teklif vermiş olduğunuz ihale 30bin tl ile x kişi tarafından kazanılmıştır diye.
omer_yildir
10-03-2015, 08:40
atıyorum fiyat verdim 27bin tl ve ihaleyi başkası aldı kaç liraya gittiğini bildiriyorlarmı bize. işte şu nolu teklif vermiş olduğunuz ihale 30bin tl ile x kişi tarafından kazanılmıştır diye.
Sonuçlandırılmış ihalelerde, kazanan teklif bedelini ve kazanan kişinin isim soy ısım baş harflerini görebiliyorsunuz.
Ancak son zamanlarda acayip yüksek fiyatlarla araçlar çıkmaya başladı. İnsanlar heves ediyor, bilgisayar başında gaza geliyor 1.000 - 1.500 kar ederim diyerek teklif veriyor. Sonra sahibinden de araç 6 ay - 9 ay satılıkta kalıyor. Aldığı fiyatı zaten görüyorsunuz, harcadığı da belli istediği fiyat git gide düşüyor. Sonunda kurtulmak için uygun verip geçiyor.
Aracı aldıktan sonraki masraflar kabaca;
1. Damga vergisi= 350 - 500 arası ( araç fiyatına göre değişir )
2. Çekici - Nakliye = 75 - 1000 ( hangi ilden alındığına göre değişir )
3. TSE ' den proje = 350
4. Muayne = 200
5. Egzoz Pulu, Çift Yaprak Emniyet, Plaka Basımı = 300
En az 1.500 TL araç üzerine eklemek gerekli, he birde araç arızalı ise - masrafı var ise durum değişmekte tabi.
omer_yildir
10-03-2015, 08:42
İhalde kazanmak için son 5 saniye çok önemli, bekleyin ve son 5 saniyede arttırım yapın, böylece tekliflerin daha önceden görülme - haber verilme gibi durumları engellemiş oluyorsunuz. En azından 3-4 arabaya teklif verdiğimde hep 100 TL ile kaybettim. Kesinlikle şans değildi. En son teklifte ise son 5 sn kala verdim ve aracı aldım :)
Sonuçlandırılmış ihalelerde, kazanan teklif bedelini ve kazanan kişinin isim soy ısım baş harflerini görebiliyorsunuz.
Ancak son zamanlarda acayip yüksek fiyatlarla araçlar çıkmaya başladı. İnsanlar heves ediyor, bilgisayar başında gaza geliyor 1.000 - 1.500 kar ederim diyerek teklif veriyor. Sonra sahibinden de araç 6 ay - 9 ay satılıkta kalıyor. Aldığı fiyatı zaten görüyorsunuz, harcadığı da belli istediği fiyat git gide düşüyor. Sonunda kurtulmak için uygun verip geçiyor.
Aracı aldıktan sonraki masraflar kabaca;
1. Damga vergisi= 350 - 500 arası ( araç fiyatına göre değişir )
2. Çekici - Nakliye = 75 - 1000 ( hangi ilden alındığına göre değişir )
3. TSE ' den proje = 350
4. Muayne = 200
5. Egzoz Pulu, Çift Yaprak Emniyet, Plaka Basımı = 300
En az 1.500 TL araç üzerine eklemek gerekli, he birde araç arızalı ise - masrafı var ise durum değişmekte tabi.
bilgilendirme için tşkler. peki teklif vermediğimiz aracı görebiliyormuyuz kaça gitmiş diye.
omer_yildir
10-03-2015, 09:02
bilgilendirme için tşkler. peki teklif vermediğimiz aracı görebiliyormuyuz kaça gitmiş diye.
Evet görülebiliyor.
İhalde kazanmak için son 5 saniye çok önemli, bekleyin ve son 5 saniyede arttırım yapın, böylece tekliflerin daha önceden görülme - haber verilme gibi durumları engellemiş oluyorsunuz. En azından 3-4 arabaya teklif verdiğimde hep 100 TL ile kaybettim. Kesinlikle şans değildi. En son teklifte ise son 5 sn kala verdim ve aracı aldım :)
Kapalı zarf usulünde nasıl pey sürebiliyorsun yoksa kapalı zarf teklifi ile en iyi 10 kişiyimi ihaleye sokuyorlar o kişilermi belli bir şifre ile ihalede ekrandan arttırıyorlar prosedürü baştan itibaren anlatabilirmisin
omer_yildir
10-03-2015, 10:15
https://uygulama.gtb.gov.tr/eihale
Buradan üye olup, sistemi görebilirsiniz. Üye olduktan sonra ihaleye girme vs gayet kolay.
rekord2000
10-03-2015, 16:10
Benim teklıflerımın üstüne pey vermeyin de :) bide gaza gelmeyin be ağalar, trıgerı kopuk 95 doğan slx e 9.100 lira verenler gibi olmayın yani :)
930 çok güzelmiş ya, hem sadece body değilse Turbo araba :)
rekord2000
10-03-2015, 17:28
Alakası yok, son 5 saniyede teklif verdiğinde ihale 15 dakika uzuyor, son saatte ilk teklif 30 dıer teklifler 15 dakika uzatıyor ihaleyi. Ben arabaya bir gün evel teklif verdim, ihale 1 bucuga kadar uzadı, ben kazandım. Ama işin içinde ya bi Çapanoğlu var, yada piyasada çok fazla dangalak var.
omer_yildir
10-03-2015, 17:33
Alakası var :) taktik mi anlatayım ? ufak 2 teklif ver uzasın son teklifi yine sen ver :)
rekord2000
10-03-2015, 18:21
Alakası var :) taktik mi anlatayım ? ufak 2 teklif ver uzasın son teklifi yine sen ver :)
Verilen her teklifte 15 dakika uzuyor ihale, son 5 saniyede teklif verınde 5 saniye sonra ihale bitmiyor yani, 15 dakika daha bekliyorsun, demem o ki bu taktik ebay ihalelerinde çalışır, burada yemiyor.
omer_yildir
10-03-2015, 21:22
Verilen her teklifte 15 dakika uzuyor ihale, son 5 saniyede teklif verınde 5 saniye sonra ihale bitmiyor yani, 15 dakika daha bekliyorsun, demem o ki bu taktik ebay ihalelerinde çalışır, burada yemiyor.
11- Elektronik ortamda satışa konu eşyaya ne zamana kadar teklif verebilirim?
Satışı yapılacak olan aracın ihale bitiş saatine kadar yeter teminat bulunması halinde teklif verebilirsiniz. İhaleler yayın için onay verildikleri günün ertesi saat 12:00’da başlayıp 7 gün sonra saat 12:00’da sonlanmaktadır. İhale bitimine 1 saatten az kala verilen her teklif tüm üyeler için ihale süresini 30 dk, ikinci ve üçüncü teklifler 15 er dk. uzatır. Bir ihalenin süresi toplamda en çok 1 saat uzayabilir.
Bu yazı sistemden kopyalandı. saat 12.59.55 de verecegın teklif sorunsuz olacaktır
rekord2000
10-03-2015, 22:16
Ben bir gün evel teklif verdim, aldım arabayı ama :) yani şans işi eğer teklif verdiğin arabaya cakallar dolusmadıysa yada mallar, zaman falan fark etmiyor uzun lafın kısası
cabrio için sonuç ne oldu acaba?
onursumer
12-03-2015, 12:40
cabrio için sonuç ne oldu acaba?
hala değerlendirmede diyo sonuçlanmadı daha
hala değerlendirmede diyo sonuçlanmadı daha
kaç lira verdin :)
onursumer
12-03-2015, 12:59
kaç lira verdin :)
teklif vermedim
onceki kapanan ihalelere baktım bmw mercedesler çok saçma rakamlara alıcı bulmuş vakit harcamaya değmez diye düşündüm
en az 27bin den satılmıştır diye düşünüyorum
cembozbey
12-03-2015, 13:00
bence 37 den gitmiştir =)
bende 40 - 50bin tl gibi rakamlara gideceğini düşünüyorum hadi bakalım hayırlısı.
cem bu araba sana giderdi sölim :)
onursumer
12-03-2015, 20:58
çok garip 27 den gitmiş odemesi yapılmış bile :)
benim gozumde çok fazla masraf var istediğim gibi olabilmesi için ben daha duşuk teklif ederdim müthiş butcem yoktu :D
çok garip 27 den gitmiş odemesi yapılmış bile :)
benim gozumde çok fazla masraf var istediğim gibi olabilmesi için ben daha duşuk teklif ederdim müthiş butcem yoktu :D
Bir yanlışınız olmasın 35 bin tl den gitti araç:soru:
Bu arada kaçıranlar çok bişey kaçırmadı üzülmesinler:o
rekord2000
12-03-2015, 21:27
Ya piyasada parasini har vurup harman savuracak mal çok, ya bu adamlar bişey biliyorlar biz salagız, yada bi iş var bu işlerin içinde! 1 2 adam ayarladım bi cozebılsem agızlarını ogrenıcem olayı ama ketum elemanlar konuşma da konuşmuyorlar!
Tasiş ikinci ele başlasın bence
onursumer
12-03-2015, 22:28
mobilden girmiştimde yanlış yere bakıyormuşum :)
rakam yüksekti açıkcası bana gore hakkıyla restorasyon için çok sağlam para harcamak lazım
onursumer
12-03-2015, 22:31
Tasiş ikinci ele başlasın bence
abi zaten sonuçlanan ihalelere bakınca sahibindendeki ilanlardan yuksek fiyata giden araç var saçma bir piyasa olmuş beğendiğim arabalara bu yuzden teklif vermek için bile vakit harcamıyorum
rahatsız
13-03-2015, 07:08
olay cok basit, kara para aklama yeri oldu artık tasiş, parayı har vurup harman savuruyorlar. adamlar sorun yasadıkları zaman: "devletle hukukumuz var, araba ticareti yapıyoruz, alın size ihale gecmisim" seklinde dökümanları gösteriyorlar. yoksa ellerindeki paranın hesabını veremeyecekler. at yarısında yüksek ikramiye kazanan kuponları 3-5 bin fazlaya alıp, ikramiyeyi kendi bulmus gibi, çeki kendi isimlerine kestiriyorlar.
tasiş arabaları ciddi paralara satılıyor, 10 liralık arabalar 15/20 liraya gidiyor. zaten mantık dışı her şey.
rekord2000
13-03-2015, 08:04
olay cok basit, kara para aklama yeri oldu artık tasiş, parayı har vurup harman savuruyorlar. adamlar sorun yasadıkları zaman: "devletle hukukumuz var, araba ticareti yapıyoruz, alın size ihale gecmisim" seklinde dökümanları gösteriyorlar. yoksa ellerindeki paranın hesabını veremeyecekler. at yarısında yüksek ikramiye kazanan kuponları 3-5 bin fazlaya alıp, ikramiyeyi kendi bulmus gibi, çeki kendi isimlerine kestiriyorlar.
tasiş arabaları ciddi paralara satılıyor, 10 liralık arabalar 15/20 liraya gidiyor. zaten mantık dışı her şey.
Aynen benim kafamdaki düşünce de bu, muhtemelen böyle yapılıyor. Çok garip bir is!
aracın kaç liraya gittiği nerde yazıyor ben göremedim.
hddsheriff
13-03-2015, 13:44
aracın kaç liraya gittiği nerde yazıyor ben göremedim.
sonuçlanan ihaleler kısmında yazıyor
sonuçlanan ihaleler kısmında yazıyor
tşkler. ozmn tam olarak belli değil aracın kaça gittiği çünkü daha sonuçlananların arasına girmemiş.
hddsheriff
13-03-2015, 13:59
tşkler. ozmn tam olarak belli değil aracın kaça gittiği çünkü daha sonuçlananların arasına girmemiş.
ihale numarasını detaylı arama yerine kopyala o zaman net rakamı alanın adının soy adının baş harflerini tc no sunun bir kısmını görürsün :)
Eyw üstat oldu şimdi ;) tşkler
onursumer
31-03-2015, 20:45
mersinde ikitane e39 5.23 wagon var fiyatların uçmayacağını bilsem teklif vericem :)
free-hifi
28-04-2015, 08:40
Tasiş güzelimiydi bilmiyorum ama Edirne ye satıldı.
Duyumlarıma göre 40.000 e.
http://i.hizliresim.com/3D9JN9.jpg
merttepe
28-04-2015, 09:07
Bu aracın son hali böyle değilmiydi?
http://www.trafikhaber.com/images/haberler/mersinde_trafik_kazasi_sonrasi_surucuye_linc_giris imi.jpg
free-hifi
28-04-2015, 09:09
Aynen bu haliyle satıldı
https://www.facebook.com/TurkiyedekiNadirBulunanAraclar/posts/718036134974286:0
ghibli06
28-04-2015, 10:04
yeni polemiğimiz hayırlı olsun...
Day Walker
28-04-2015, 10:45
Off off hemde ne polemik :D
ohabu daha bombaymıs düzeltiyse hakkaten
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/11204889_718111238300109_6215143162586008747_n.jpg ?oh=e93db6304724775aaf9340ecadaee6ea&oe=55D38B78&__gda__=1439328497_4f3fa592ca8fe723baf802782cec35b c
onursumer
28-04-2015, 11:05
Supramı o euheuhe
O degilde gumdrukte birsuru w124 var nerden geldi bunlar bilen varmi ?
Ekrem_06
28-04-2015, 11:06
Bu ihalelerde ne araba var ben göremiyorum nasıl aratıyorsunuz bütün markaları tek tek arayarak mı?
Bu supra suan hangı supra acaba
ferhat-a
28-04-2015, 13:32
Bu supra suan hangı supra acaba
Renk beyaz oldu şuan Bursa da Eski PT 400.
chatlaxs
28-04-2015, 13:49
nerden tutsan elinde kalacak gibi duruyor nası topladılar acaba :beuj:
onursumer
28-04-2015, 13:52
Bu ihalelerde ne araba var ben göremiyorum nasıl aratıyorsunuz bütün markaları tek tek arayarak mı?
https://uygulama.gtb.gov.tr/EIhale/
üye olun burdan çok kolay takip ediliyor