Orijinalini görmek için tıklayınız : Kitap Tavsiyeleriniz.
Shadow_Dancer
17-09-2010, 22:56
Konuyu arattım ama daha önce açılmış bir konu yok sanırım.. Son zamanlarda okudugunuz tavsiye edeceginiz kitaplar var mıdır arkadaşlar?
Mesela en son jean christophe grange'in kurtlar imparatorlugu kitabını okudum oldukça sürükleyici...
http://www.kitapokuyoruz.com/kapak/976-Kurtlar-Imparatorlugu.jpg
Jean Christophe Grange'in butun kitaplarini tavsiye ederim, hepsi birbirinden surukleyici.. Ayrica farkinda olmadan baya bir sey ogreniyorsun okurken..
ilkerrrrr
17-09-2010, 22:59
dostoyevski romanları dışındaki romanlar bana dostoyevski okurken aldığım hazzı vermiyor ona en çok yaklaşan ise nietzsche ağladığında oldu.
Shadow_Dancer
17-09-2010, 23:00
Jean Christophe Grange'in butun kitaplarini tavsiye ederim, hepsi birbirinden surukleyici.. Ayrica farkinda olmadan baya bir sey ogreniyorsun okurken..
bakalım valla kardeşim çok hoşuma gitti 2 gündür elimden bırakamıyorum.. dönünce alacam başka kitaplarını da
haliçte yaşayan simonlar
Takunyalı führer:)
Iskender pala-iki darbe arasında
Shadow_Dancer
17-09-2010, 23:38
haliçte yaşayan simonlar
Takunyalı führer:)
bi ara toplatılacak diyordu onun için, bayaa bi ses getirdi yalnız..
Murat Süslü
17-09-2010, 23:40
hanefi avcının kitabını merak ediyorum daha alamadım ama nasıl acaba varmı bi bilgisi olan?
uluckaban
17-09-2010, 23:41
Marlo Morgan - Bir Çift Yürek
Hayata bakış açınızı değiştirir :)
FatihKahveci
17-09-2010, 23:44
uzun zamandır kitap okuyamıyorum ama aklımda kalan okuyup sevdiğim kitap olarak olaksılıksızı tavsiye ederim...
http://static.ideefixe.com/images/54/54691_2.jpg
fotografla ilgilenenlerin bence goz atmasi gerekiyor:
http://www.idefix.com/kitap/o-ana-adanmis-john-bergerden-secme-yazilar-john-berger/tanim.asp?sid=QJW8C70S1O7N0UDYZ2T3
kifanhom
18-09-2010, 00:11
robert ludlum un tüm kitapları
soner ihsan oktay anar'ın "suskunlar,amad,ve kitabül hiyel"i tavsiye ederim mutlaka,tarihi roman.
betimlemeler falan müthiş
Jean-Paul Grange'i begendigine gore aksiyon seviyorsun tahminimce.Ben de aksiyon ve polisiye roman meraklisiyim.Birkac oneri;
Glenn Meade'in tum kitaplari
Grange'in tum kitaplari
Petros Markaris'in tum kitaplari
Celil Oker'in tum kitaplari
Ender Sevinc-Kod adi Majestik
Osman Aysu'nun tum kitaplari
(Eger bulabilirsen)Umit Deniz'in tum kitaplari
cok begeneceksin.Keyifli okumalar...
Ersin YILDIZ
18-09-2010, 00:55
walla takdır ettım sızlerı edınemedıgım tek alıskanlık sıgaradan sonra kıtap okumak nedense basladıgım kıtap bıtmıyor arkadas
Cemal Süreya
Necip Fazıl
Orhan Veli Kanık
Atilla İlhan..
Şiir kitaplarını okumanızı tavsiye ederim. Şiir ayrı bir dünya..
Huw Ewans tarafından yazılan STI ve Evo nun tarihi adlı kitabı tavsiye ederim.Kitap başlangıcından günümüze kadar olan gelişimlerini anlatıyor hemde ralli dünyasındaki tarihlerinide kapsıyor. www.wrxvsevo.com sitesinden sipariş edebilirsiniz.Ben ettim bakalım gelecek 5-10 güne :)
http://www.wrxvsevo.com/_Media/wrx-evo-2.jpeg
jasper kent - oniki. güzel sürükleyici bi gerilim romanı.
ekmekarası
18-09-2010, 10:58
nevil shute' nin "Kumsalda/ Kıyamet Gününe Doğru Adım Adım!" kitabını şiddetle tavsiye ederim.
SPORTING
18-09-2010, 11:17
hanefi avcının kitabını aldım 3 gün oldu ama 3 sayfa okuyabildim :)
Şizofren aşka mektup = Cezmi Ersöz (y)
ahmet3425
18-09-2010, 12:17
kitap tavsiyesi isteyen arkadaslar bu videoyu izlesin :D
http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=114007595299091&ref=mf
wladamir bartol*Alamut
stieg larsson*Ejderha dövmeli kız
Hasan Sabbahı merak edenler bilenler Alamutu mutlaka okumalı.
Haliçte yaşayan simonları aldım.Henüz devlet bölümünün ortalarındayım. :)
caglarcb
18-09-2010, 14:53
http://www.kitapokuyoruz.com/kapak/19-Kuantum-Dusunce-Teknigi.jpg
http://www.artemisyayinlari.com/images/kitaplar/b/Zindan%20Adasi.jpg
Shadow_Dancer
18-09-2010, 14:55
Arkadaşlar tavsiyeleriniz yanında kitapların içerigi ve yazar hakkında bilgi verirseniz daha faydalı olur diye düşünüyorum.
tuner faruk
18-09-2010, 14:58
Jean Christophe Grange'in butun kitaplarini tavsiye ederim hepsi sürükleyici elinden bırakamıyor insan :D
çanakkale destanı şiddetle tavsiyemdir :)
FRP seviyorsanız yüzüklerin efendisi gibi , kesinlikle Ejderha Mızrahını okuyun baya güzel :)
Teknoloji, hackerlık, şifreleme, kriptoloji gibi şeyler ilgini çekiyorsa; Dan Brown - Dijital Kale
Ben biraz eğlenceli, sıradışı, okurken beni gülümseticek - düşündürücek, çerez bişeyler istiyorum diyorsan; Otostopcunun Galaksi Rehberi
hondafit
18-09-2010, 18:56
işim gereği iyi kitap inceliyorum (kitabevinde çalışıyorum)
-ejderha dövmeli kız
-ateşle oynayan kız(2.kitabı) milenyum serisi
-takunyalı führer
haliçte yaşayan simonlar
-kayıp gül
-flash forward
-manzaradan parçalar
-olasılıksız
-direksiyon adam
-dövüş kulübü
-sil baştan
-bindokuzyüzseksendört
-varolmanın dayanılmaz hafifliği
cabrioleter
19-09-2010, 02:37
'Rüyalarımı Ver Bana'
Haşmet Babaoğlu'nun o muhteşem kitabı.
eminim ki her hikayede kendinizden birşeyler bulacaksınız ;)
Emir_b16a
19-09-2010, 02:43
Konuyu arattım ama daha önce açılmış bir konu yok sanırım.. Son zamanlarda okudugunuz tavsiye edeceginiz kitaplar var mıdır arkadaşlar?
Mesela en son jean christophe grange'in kurtlar imparatorlugu kitabını okudum oldukça sürükleyici...
http://www.kitapokuyoruz.com/kapak/976-Kurtlar-Imparatorlugu.jpg
filmide mevcut kitabın :) jean reno oynuo
Şizofren aşka mektup = Cezmi Ersöz (y)
bi kitabın her cümlesimi şizofrence ve duygu yüklü olur :icon_tup:
PROMINENT
19-09-2010, 11:38
oltadaki balık türkiye sivil örümceğin ağında gibi gerçek siyasi kitaplar iyidir yakın tarih belgeli araştırmacı..
21.yüzyılda güvenlik vede istihbarat ders kitabı olduğu için 2 ayrı yazardanmevcuttur..
bu konuda eğitimi olmayanlar için ağır kitapdır yalnız seversin ama zor biter..
http://www.onuncukent.com/wp-content/uploads/2010/08/Takunyal%C4%B1-F%C3%BChrer.jpg
Onuncukent.com'dan alıntıdır.
piç güveysinden hallice
sil baştan
piç fantazi
küçük aptalın büyük dünyası
fuck up
son okuduklarım bunlar...
filmide mevcut kitabın :) jean reno oynuo
kitap ve filmin sonlari tamamen farkli ama?
http://img.blogcu.com/uploads/cihanstar_3596971048921.jpg
crazydog
19-09-2010, 14:03
Şu an Haliçte yaşayan simonlar ı okuyorum bitincede takunyalı führer i okuyacağım
Shadow_Dancer
19-09-2010, 15:55
Bugün gittim güzel bi kitapevine,hem tavsiyeler hemde oradaki incelemem sonucunda bayaa bişeler aldım.. Yardımları için herkese teşekkürler
Sevdalinka
Boleyn Kızı
son okuduğum iki kitap, hatta birini daha bugün bitirdim, hala etkisindeyim
çok önceden okuduğum ama etkisinde kaldığım kitaplardan biride
Celladın Şarkısı
genc bır ıs adamına sosyal hayatın gerceklerı :)
JapanVsGermany
30-05-2011, 23:04
ORKUN UÇAR - ZİFİR
Hayatımda Kitap okumadım,okumam sıkılırım daralırım diyenler için...
Kitabı alın, ama ciddiyim mutlaka ama mutlaka boy abdestiniz yerinde olsun, eğer ki 6.sayfaya kadar okuyabilirseniz inanın elinizden düşürmeyeceksiniz.
3harfli ler we şeytanlarla alakalı bir kitabı yazar dolayısı ile Kur'an-ı Kerim'de taswir edilen formatta anlatılıyor, olay roman ancak inanın insanın aklının sınırlarını zorlayan bir tarzda yazılmış.
Kitabı okurken we okuduktan sonra (yaklaşık 1 ay) yemin ediyorum 1 ay boyunca ışıkları kapamadan we dua etmeden uyuyamadım. Zorum neydi de bu kadar tırstığım halde okudum? Bırakılmıyor :)
Geceleri Uyuyamamayan Insomnia hadisesinden şikayetçi olanlara MUTLAKA AMA MUTLAKA tawsiye ederim, 6. sayfaya kadar dayanabilirseniz; gecelerinize korkunç bir zewk katacaksınız ;)
Not: 4 arkadaşıma werdim, en fazla okuyan 6. sayfaya geldi, allah belanı wersin diye telefon etti gece saat 3 sıralarında ;)
lethaldoze
25-11-2012, 18:51
Baktımda kimse Ahmet Ümit yazmamış. Onun roımanlarıda gayet kaliteli ve güzeldir. Gerçi son 2 kitabı okdar iyi değildi ama öncesi epey güzel.
Harlan Coben'in kitaplarını tavsiye ederim. Kolayu okunur anlaşılır ve giz ustası birdir.
Açlık oyunları çok iyiydi.
Uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneş kitaplarınıda muhakkak tavsiye ederim.
Konu eski hort oldu ama yeni kitap tavsiyeleri verelim arkadaşlar.
ahmetbaha-drs
25-11-2012, 18:56
Amin Maalouf-Semerkant bence mutlaka okunması gereken kitaplardan birisi,zaten Amin Maalouf'un neredeyse tüm kitapları çok güzel.
Semerkant - Amin Maalouf - %30 indirimli : Kitap | idefix.com (http://www.idefix.com/Kitap/tanim.asp?sid=QMYEJCGLX0YYS1E0ITHE&searchstring=amin%20maalouf)
Osmanlı tarihine,padişahlara meraklıysanız gayet tatminkar bir kitap.
Bu Mülkün Sultanları - Necdet Sakaoğlu - %35 indirimli : Kitap | idefix.com (http://www.idefix.com/Kitap/tanim.asp?sid=YH13OS5B9M7SUCTH4WXH&searchstring=bu%20m%FClk%FCn%20sultanlar%FD)
isim şehir bitki -yılmaz özdil
Shadow_Dancer
25-11-2012, 18:58
Hey maşallah ne güzel hort :)
Bu aralar Sabahattin Ali okuyorum, kuyucaklı yusufu tavsiye ederim.
lethaldoze
25-11-2012, 19:06
Amin Maalouf-Semerkant bence mutlaka okunması gereken kitaplardan birisi,zaten Amin Maalouf'un neredeyse tüm kitapları çok güzel.
Semerkant - Amin Maalouf - %30 indirimli : Kitap | idefix.com (http://www.idefix.com/Kitap/tanim.asp?sid=QMYEJCGLX0YYS1E0ITHE&searchstring=amin%20maalouf)
Osmanlı tarihine,padişahlara meraklıysanız gayet tatminkar bir kitap.
Bu Mülkün Sultanları - Necdet Sakaoğlu - %35 indirimli : Kitap | idefix.com (http://www.idefix.com/Kitap/tanim.asp?sid=YH13OS5B9M7SUCTH4WXH&searchstring=bu%20m%FClk%FCn%20sultanlar%FD)
Semerkant arşivimde öyle duruyor bir türlü okumak gelmedi içimden. Hayert çok okumama rağmen o kitap bi elime alamadım. Şimdi başlıyorum...
*KAYI 1-2-3-4
*Olasılıksız
*Aklından Bir Sayı Tut
*Sadece Başbakan Okusun
63owen63
25-11-2012, 19:43
Sabahattin Ali- Kürk mantolu madonna.
Kesinlikle okunması gereken, belki dilimizde yazılmış en iyi eserlerden birisi.. Şiddetle tavsiye ediyorum.
alihan_27
25-11-2012, 20:28
Semerkant'ı bir türlü okuyamadım, şimdi baktım rafta Melekler ve Şeytanlar'la beraber oku beni diyor:) Şu vizeler bitsin aklıma düştü.
Ramses serisi- Christian Jaco güzeldir.
63owen63
25-11-2012, 20:59
Limon agacı, 10 numaradır..
Bekir yıldız - evlilik şirketi (bu kitabın adını bir sahafa sormanız bile size bakış açısını degiştirir,ki çömleri bilmezler bile.)
lethaldoze
25-11-2012, 21:23
Semerkant'ı bir türlü okuyamadım, şimdi baktım rafta Melekler ve Şeytanlar'la beraber oku beni diyor:) Şu vizeler bitsin aklıma düştü.
Ramses serisi- Christian Jaco güzeldir.
Yeni bitirdim ramses serisini
Limon agacı, 10 numaradır..
Bekir yıldız - evlilik şirketi (bu kitabın adını bir sahafa sormanız bile size bakış açısını degiştirir,ki çömleri bilmezler bile.)
Bunuda kayda aldım.
İbrahim33
25-11-2012, 21:41
Kitab kurdu olmadığım kesin , zaten fazlada kitap okumam ama , Stephen King ve Yaşar Kemal'in kitaplarını okurdum bir zamanlar , ikisininde kitaplarını tavsiye ederim...
Banu Avar'ın yazdığı kitapları tavsiye edebilirim. Roman filan değil ama kitabında bahsettikleri hep gerçek yaşamdan. Kısaca "yeni dünya düzeni" için yapılanları ele alıyor kitaplarında.
Bunun haricinde polisiye/macera tarzı sevenlere Jean Christophe Grangé'in tüm kitaplarını şiddetle tavsiye ederim.
Yine Stephan King'in son romanı "22/11/1963" ü de tavsiye edebilirim. 2011'den 1958'e, 1963'e sürekli bir zaman makinası tadında yolculuk yapıyorsunuz okurken.
Bugun aldım ''TAPE'DEN KODESE'' şavaş akın- lokman dağ 'ın hazırladığı bir kitap konusu gerçek polis dinlemeleri kitap araştırma diye geçiyor ama mizah diyebiliriz. komik konuşmalar var. tavsiye ederim.
Burak-Akın
25-11-2012, 23:31
http://www.kitapokuyoruz.com/kapak/19-Kuantum-Dusunce-Teknigi.jpg
http://www.artemisyayinlari.com/images/kitaplar/b/Zindan%20Adasi.jpg
ikinci kitap korku gerilim türündemi ?
lethaldoze
25-11-2012, 23:42
Banu Avar'ın yazdığı kitapları tavsiye edebilirim. Roman filan değil ama kitabında bahsettikleri hep gerçek yaşamdan. Kısaca "yeni dünya düzeni" için yapılanları ele alıyor kitaplarında.
Bunun haricinde polisiye/macera tarzı sevenlere Jean Christophe Grangé'in tüm kitaplarını şiddetle tavsiye ederim.
Yine Stephan King'in son romanı "22/11/1963" ü de tavsiye edebilirim. 2011'den 1958'e, 1963'e sürekli bir zaman makinası tadında yolculuk yapıyorsunuz okurken.
"22/11/1963" bunuda okudum evet güzeldi bayağı. Kenedy suikastiyle ilgili bilgi sahibide olmuş oluyorsun. Zamanda yolculukta işin cabası :D
Empati, Adam Fawer
baya iyi
Bahaeddin Özkişi-Sokakta
Sokakta", 1975 yılı "Peyami Safa Roman Yarışması"nda "Başarı Ödülü" almış bir eser.
Konusunu geçtiğimiz son yüzelli yıldan alan bu kitapta, aldatılmış insanlığın hikayesi, bir kenar sokakta meydana gelen olaylara anlatılmaya çalışılmış. İnsanın sahip olduğu manevi kıymetleri hiçe sayan mutlak materyalizmin bir ülkeyi istilaya başlamasının ilk adımları...
Şu var ki, karamsar değil yazar. Sanki, birbirine zıt kuvvetlerin ortaya çıkaracağı mutlulukları inançla bekliyor.
sinanbaysal
26-11-2012, 16:48
Yuregım senı cok sevdı . Canan Tan
kişisel gelişim seviyorsanız eger erdal demirkıran sadece aptallar 8 saat uyur u tavsiye ederim
CdemireL
26-11-2012, 20:25
stieg larsson*
Ejderha dövmeli kız
ateşle oynayan kız
arı kovanına çomak sokan kız.
kayıp gül & s*ktir et
Hort böyle güzel bir konuya niye kimse yazmıyor ? :)
En son ALAMUT isimli hasan sabbah'ı anlatan kitabı okudum tavsiye ederim.
Şu an ''Bin muhteşem güneş''isimli kitabı okuyorum gayet güzel.
Hort böyle güzel bir konuya niye kimse yazmıyor ? :)
En son ALAMUT isimli hasan sabbah'ı anlatan kitabı okudum tavsiye ederim.
Şu an ''Bin muhteşem güneş''isimli kitabı okuyorum gayet güzel.
Şahane kitaptır, kütüphanemin parlayan yıldızı :) Bu olayların öncülü nedir, tamam hasan sabbah' ın hikayesini okuduk ama bu arkadaşı ömer hayyam da kimdir bu adamların hikayesi ne dersen, " Amin Maalouf - Semerkant " da hoşuna gider, tavsiye ederim.
Şahane kitaptır, kütüphanemin parlayan yıldızı :) Bu olayların öncülü nedir, tamam hasan sabbah' ın hikayesini okuduk ama bu arkadaşı ömer hayyam da kimdir bu adamların hikayesi ne dersen, " Amin Maalouf - Semerkant " da hoşuna gider, tavsiye ederim.
Aynen semerkant'ı ablam da söylemişti,hatta ilk o kitabı okumamı önerdi. Niyeyse kitapların hep ikinci serisini okuyorum aklıma gelmiyor :). Bin Muhteşem Güneş'den önce Uçurtma Avcısı'nı okumam gerektiği söylendi,sırada o var .
Aynen semerkant'ı ablam da söylemişti,hatta ilk o kitabı okumamı önerdi. Niyeyse kitapların hep ikinci serisini okuyorum aklıma gelmiyor :). Bin Muhteşem Güneş'den önce Uçurtma Avcısı'nı okumam gerektiği söylendi,sırada o var .
Ben de ıkıncı kıtap olarak okumustum Semerkantı ama emın ol okursan sıralamam dogruymus dıyeceksın :)
Şiddetle tavsiye ederim;
Gülten Suveren - MAKASÇI
http://static.arkadas.com.tr/ProductImages/Normal/9789752106697_Default.jpg
Shadow_Dancer
08-05-2017, 16:40
Kemal Tahir'in Devlet Ana kitabını buldum babamın kütüphanesinden.En eski basımlarından birisi, Çok güzel tavsiye ediyorum
son okudugum k "sunay akın - geyikli park" tavsiye ederim
ayda 2 kitap bitirmeye özen gösteriyorum , buraya okuduğum güzel kitapları yazmak isterdim ama roman okumuyorum hep siyaset , askeri tarih falan isteyen olursa özelden yazabilirim
Dreamcupra
08-05-2017, 20:00
Cahillikler Kitabı, (İng:The Book of General Ignorance) İngiliz yazarlar John Lloyd ve John Mitchinson tarafından kaleme alınan kitap, toplumca genel olarak bilinen birtakım bilgilerin aslında kesin doğru olamayabileceğini gözler önüne seriyor. Kitabın özellikle Türk toplumunun da ilgisini çekebilecek kısımlarında Türk yazarlardan yararlanılıyor.
mehmet6r
08-05-2017, 20:25
Cengiz dağcı - yurdunu kaybeden adam en son okuduğuö kitap bir solukta bitti. Şuan "puslu kıtalar atlası" okuyorum, hem de kaçıncı kez :) tavsiye ederim.
imprezaWRC
13-06-2017, 11:31
Aramızda yeni anne ve baba olanlar için çocuk gelişimi ve anne-baba davranışları hakkında kitap önerisinde bulunmak istiyorum.
Bütün Beyinli Çocuk - Tina Payne Bryson, Dan Siegel
Biraz ağır bir kitap olan ;
Ursula K. Le Guin - Mülksüzler
kesinlikle tavsiye ederim
Arkadaşlar özellikle endüstride çalışanlar için kesinlikle tavsiye ettiğim bir kitap var: Amaç
Kesinlikle sıkıcı kişisel gelişim kitaplarından biri değil, bir iş ve aşk romanı. Ama okurken çok şey öğreniyorsunuz. Yazar: Eliyahu Goldratt
Arkadaşlar özellikle endüstride çalışanlar için kesinlikle tavsiye ettiğim bir kitap var: Amaç
Kesinlikle sıkıcı kişisel gelişim kitaplarından biri değil, bir iş ve aşk romanı. Ama okurken çok şey öğreniyorsunuz. Yazar: Eliyahu Goldratt
İşletme okurken bu kitabın konusu final sorumuzdu. O zamanlar fark etmedik belki ama gerçekten iyi kitaptır. Okunmalı kesinlikle.
ayda 2 kitap bitirmeye özen gösteriyorum , buraya okuduğum güzel kitapları yazmak isterdim ama roman okumuyorum hep siyaset , askeri tarih falan isteyen olursa özelden yazabilirim
Bende aynı tarz kitaplardan hoşlanıyorum, tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok güzel olur.
dieselpower
13-06-2017, 19:11
kurtlar imparatorluğu, melekler ve şeytanlar ve dan brown'un diğer kitapları..
ahmetaggun
13-06-2017, 19:56
Jean Chrıstophe Grange kitaplarını okuyun derim.Gerilim macera tarzı kitaplar.
Bende aynı tarz kitaplardan hoşlanıyorum, tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok güzel olur.
Osman Pamukoğlu Unutulanlar Dışında Birşey Yok , Cehennemdere Kanyonu , Korkunun Çocukları , Kara Tohum - / Erdal Sarızeybek - Şemdinlide Sınırı Aşmak - ihaneti Gördüm - son harekat kod adı yahuda // Ahmet Cem Ersever - Üçgendeki Tezgah
http://www.dr.com.tr/Kitap/Kaiken/Jean-Christophe-Grange/Edebiyat/Roman/Polisiye/urunno=0000000446464
ağır tavsiye ederim, hem polisiye hemde japon kültürünü güzel işliyor - sıkılmadan fikir sahibi yapıyor
Osman Pamukoğlu Unutulanlar Dışında Birşey Yok , Cehennemdere Kanyonu , Korkunun Çocukları , Kara Tohum - / Erdal Sarızeybek - Şemdinlide Sınırı Aşmak - ihaneti Gördüm - son harekat kod adı yahuda // Ahmet Cem Ersever - Üçgendeki Tezgah
Unutulanlar dışında bir şey yok ve ihaneti gördüm gerçekten efsane.
Unutulanlar dışında bir şey yok ve ihaneti gördüm gerçekten efsane.
kesinlikle abi , iki komutanımızda terör ile mücadelede en ön safta olmuş ve çok vatansever Türk milliyetçileri kişilerdir
tiMachine
27-06-2021, 01:32
Ahali son zamanlarda okuduğunuz nefesinizi kesen bir kitap varsa önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
José Saramago - Körlük
Etkileyici bir kitap bence. Sanırım aynı tarzda bir olay başımıza gelse, benzerleri yaşanırdı.
AliGizda
06-07-2021, 16:42
Zülfü Livaneli - Serenad' ı bitirdim. Keşke daha önce okusaydım dediğim kitaplardan biri oldu.