Orijinalini görmek için tıklayınız : Avea 3g jet kullanan arkadaslar acil
Arkadaslar avea yenı kampanya yapmış 4 gb internet 29 tl 12 aylık paket
bugun almayı dusunuyorum kullananlar varmı baglantı hızı kötümü ilk cıktıgınde turkcelden almıstım cok kötuydu geri vermıstım buda öyle olurmus ???
by serçe
25-08-2010, 17:49
ben kullanıyorum bağlantı hızı iyi ama söyle bir sorunu bazı bölgelerde aptallaşıyor gibi oluyor ..... ama öyle ahım şahım bir sorun yaşamış değilim ....
onursumer
25-08-2010, 18:15
hız tamamen kullanıcağın yerle alakalı o yüzden denemeden kesin birşey soylemesi zor
bizim burda çok hızlı ama çoğu şebekede farklı
hmm ben bazen ankarada bazen nıgdede kullanıcam bu hicazı bugun alıcam inş
JosephuS
26-08-2010, 14:06
ben Tuncelide Kullanıyorum Türkcell 3G yeterince hızlı hemde 2G ile 3g bile deil.
baymustang
26-08-2010, 14:13
valla şunu söyliyeyim aktarılan ve alınan olarak hesaplanıyor yani bi anda maliyet patlayabiliyor bilginize
valla şunu söyliyeyim aktarılan ve alınan olarak hesaplanıyor yani bi anda maliyet patlayabiliyor bilginize
normal ttnet in 4 gb olan paketınden farklımı yanı bu ttnet 4 gb paket kullanıyordum bana yetıyordu?????
by_BuRoCk
28-08-2010, 07:47
aylık hem download hemde upload limitin 4gb geçmemesi lazım 4gb paket alırsan
1 gb paket alırsan hem download hemde upload un 1 gb geçmemesi lazım
yani aldıgın paket limiti senin upload ve download limitinin toplamı oluo normal evlerdeki
kablolu net gibi degil
o zaman 2 gb gibi oluyo??
yeni konu açmamak için buraya yazayım dedim..
1 yıldır avea jet kullanıyorum evde işde vs. çokta memnunum faturam her ay 42 tl gibi geliyordu bu ay 160 tl geldi..müşteri hizmetlerini aradım ve detaylı fatura istedim gönderdiler ..ama ben hiç birşey anlamadım sadece rakamlar var...bu tablodan anlayan varmı nasıl çözücez nereye girilmiş ne indirilmiş..? bilenlerden yardım bekliyorum...
ne kadar kotayı aşmışsın yazmıyormu?
fsunnetci
17-01-2011, 18:59
Hayat Tecrübem Avea desinki bedava telefon veriyorum gel al yemin olsun gidip almam..
Benden bu kadar:D
onursumer
17-01-2011, 19:20
yeni konu açmamak için buraya yazayım dedim..
1 yıldır avea jet kullanıyorum evde işde vs. çokta memnunum faturam her ay 42 tl gibi geliyordu bu ay 160 tl geldi..müşteri hizmetlerini aradım ve detaylı fatura istedim gönderdiler ..ama ben hiç birşey anlamadım sadece rakamlar var...bu tablodan anlayan varmı nasıl çözücez nereye girilmiş ne indirilmiş..? bilenlerden yardım bekliyorum...
scan edip koyabilirsen belki yardımcı olabilirz ;)
en güzel deneme yöntemi kullanıcağın yerlerde 3g konuşma yapabiliyorsan al yoksa alma ben turkcell den giriyorum şu anda sürekli kota sorguluyorum kotayı aştınmı affetmiyorlar valla kol gibi geçiriyorlar...
normal net ile farklı kota çabuk bitiyor