Orijinalini görmek için tıklayınız : Big King XXL yemek isteyen?
Canım Burger King çekti ve geçerken yol üzerindeki Ankara Turan Güneş restoranından Big King XXL menu aldım. Paket yaptırdım ve eve geldim. Big King'den 2-3 ısırık almıştım ki tadı bir garip geldi. Bir de ne göreyim, bildiğiniz çiğ kıyma yiyormuşum...
http://img686.imageshack.us/img686/733/imag0272p.th.jpg (http://img686.imageshack.us/i/imag0272p.jpg/)
http://img189.imageshack.us/img189/2871/imag0270v.th.jpg (http://img189.imageshack.us/i/imag0270v.jpg/)
http://img30.imageshack.us/img30/3912/imag0269s.th.jpg (http://img30.imageshack.us/i/imag0269s.jpg/)
O hışımla restorana gittim, vardiya müdürünü çağırdım, adama benim ağzımın tadını bozmaya ne hakkınız var dedim, yedikleri naneyi gösterdim, bu ne dedi. Neye benziyor dedim, ben bir şeye benzetemedim, hangi ürün bu dedi. Big King XXL, turşusuz ama çiğ versiyon dedim. Nerden aldınız bunu dedi. Burdan dedim. Arkadan mı aldınız dedi, ne o ne arkası direkt gelip bu kasadan sipariş verdim dedim. Hatta tamamen otomatik olan pişirme prosesini böyle manipüle ettiğiniz için sizi kutlarım dedim, efendim aletin sigortası atmıştır, ondan böyle olmuştur dedi. Allah Allah aynı anda çıkanlar aynı ocağın farklı sigortasına bağlı herhalde dedim. Binbir türlü özürler dilediler, ama benim ağzımın tadı bozuldu bir kere. 10 yıldır yerim, bundan böyle Burger King'den bir şey yiyeceğimi sanmıyorum.
scream3057
15-07-2010, 22:16
geçmiş olsun,kötü bir tecrübe olmuş...
midem bulandı şimdi :( :P
hiç hoş bir görüntü değil..ben de olsam bir daha yemem burger dan
kardeş pişirseydin tavada bi alt bi üst gittiğine deydimi bari
yıllardır sadece burger king ten yerim ama benim de midem kalktı:eek::eek:
bu olayları daha öncede duymuştum o yzden yemeden önce açıp bakıorum içersi ne durumda die geçmiş olsun gerçekten kötü bi durum
Fatih Kavak
15-07-2010, 22:20
Açın taazminat davasını insan sağlığı ile oynuyorlar diye..
kımbılır daha neler vardır yaa baksan koca fırma.insanın zevk alarak yedıgı bıseyı bole bı anıyla bıdaha yememeye mahkum etmelerı cok kotu.bıdaha ne yesen bole ıcıne bakarsın emınım.
ahmet3425
15-07-2010, 22:21
ben sizin yerinizde olsam tuketici mahkemesine giderdim boyle rezillik olmaz...
yarısını yemişsin maşallah arada :D
şaka bi yana çok kötü bi görüntü direk tüketici haklarına şikayet etmek lazım aslında ya hepimiz amaaann kim uğraşıcak deyip bırakıyoruz peşini...
Valla götürüp kafalarına attım hamburgeri, uğraşmaya da niyetim yok. Facebook a ve bol kullanıcı olan forumlara başlık açtım. Ayrıca burger king'in hak sahibi TAB Gıda'ya da mail attım. Bence yeter.
yeter tyeter
içini ferah tut, kan davası değil sonuçta:)
Bence iyi olmuş bırakman Burger Kıng'i. ;) Umarım daha sağlıklı beslenirsin artık. :D
Ayrıca harbi iğrençmiş olay.
akşamda king de yedim tesadüfün böylesi..tavuklar canlandı midemde şu kareleri görünce :(
Zaten sağlıklı besleniyordum, dur bi yiyim kırk yılın başı dedim. Büyük ihtimalle yukarıdan böyle bir uyarı geldi, bak aha abur cubur yersen böle olur dediler :)
Oldschool
15-07-2010, 22:31
çok igrenç bi fiyat indirimi yapmaları lazım çig veriyolar :D:D:D
Zaten sağlıklı besleniyordum, dur bi yiyim kırk yılın başı dedim. Büyük ihtimalle yukarıdan böyle bir uyarı geldi, bak aha abur cubur yersen böle olur dediler :)
Bencede abi iyi olmuş :D. Bende ayda yılda bir yerim ne kadar Burak kanıma girmeye çalışsada. :D
Bence hakkını ara ama.
JumboAli
15-07-2010, 22:33
yemısım burgerı :D
Yaw ben spora mac panora'ya gidiyorum. Açık havuza girdim bugün. Havuzu bacaların yanına yapmışlar, yada bacaları havuzun yanına yapmışlar... Neyse. 1 saat boyunca sürekli patates ve köfte kokuları ile yüzdüm, canım çekti.
Yaw bişi olmaz moruk
cig kıymaya gelene kadar mayonez var onun içinde o daha saglıksız :)
geçmiş olsun
fast food yemeyin arkadaşlar kebap yiyin:)
Bişi olacağından değil, benim miğde ne şeyler gördü de bozulmadı. Benim tek merka ettiğim bu köfteyi ızgarada kızartmıyorlar ki. Yürüyen bir banda koyup ateşle yakıyorlar. Nasıl becerdiler çiğ yapmayı? Alete bir uçtan sokuyorsun, diğer uçtan çıkıyor.
her gördügümde girmek istiyorum tükkana ama bi kısmet olmadı burger king
by_BuRoCk
15-07-2010, 22:47
bizim ofise çok yakın turan güneş teki burger king
gece geç saatlerde bizde bişiler alıp yerdik ama artık yememe zamanı gelmiş
en iyisi esattaki aspava cılar :D
Keşke aspava yeseydim. Hassas'ın oradaki en sağlam ve temiz aspava valla.
dragon07
15-07-2010, 22:50
gürsel abicigim en çok yidigim şeyi yememe sebebiyet verdin :D:D en azından bi süreligine :D
SercanTurkoz
15-07-2010, 23:32
Yaw bişi olmaz moruk
cig kıymaya gelene kadar mayonez var onun içinde o daha saglıksız :)
geçmiş olsun
fast food yemeyin arkadaşlar kebap yiyin:)
kesinlikle katlıyorum. fast food yemeyelim. bol acılı adana :D
Hamburgere gelince, aç olsam giderdi valla affetmezdim çig miğ giderdi :D
bu aralar bende cok ayar olmaya başladım burger king e büyük seçim istiyorum diyorum
doublex kesiyorlar bigün tepem attı dedim büyük dedim niye dublex kesildi yok içeçeği
küçük verelim bilmemne dedim benim ağzımdan ne cıktı böyle bi durum olmadığı için cok
büyütmemiştimde bu büyütülmiycek gibi değil geçmiş olsun cok...
bende mc de bulusma var sandım baslıgı gorunce :D
gecmıs olsun ya cok kotu gorunuyo ıyyy
F.A.T.İ.H
15-07-2010, 23:36
Sızı sıkayet etcem deyıp ters gitseydiniz 1sene bedave menü yerdiniz hatta hisse bile verirlerdi :D Bu resimlerin yayılması burger king için prestij kaybı sonuçta...
KingoAtmo
15-07-2010, 23:39
biraz bulgur ekleyip 20 dakika yoğursaydın, al sana u.k. çiğ köftesi
poseidon
15-07-2010, 23:39
Kötü bir tecrübe olmuş.
Memleketimin bu kadar güzel yemekleri varken fast food yemeyin arkadaşlar.
Boost Up
15-07-2010, 23:40
Bi ıslak hamburger olaydı fena mı olurdu:hehe:
Bi ıslak hamburger olaydı fena mı olurdu:hehe:
aynen bahçe büfede uzağım olmasa gece atıştırması süper olurdu :D
fast-food yememeye gayret edin inanın iyi değil
Bulut Y.
15-07-2010, 23:46
ben çiğ et hele hele pişmemiş kıyma çok severim valla her türlü gideri var :D
TURBO_S2K
15-07-2010, 23:47
su olay amerikada olsa ulke calkalanirdi heralde.
o hamburgerden 2 3 isirip bide zehirlendim die hastaneye git ustune de adamlari mahkemeye ver, ole bi tazminat alirsin ki heralde omur boyu bidaha calismak zorunda kalmazsin. TR de anca gerizekali moduna gecip aa nerden aldiniz vs der sonra da ozur dilerler
Bende ısmarlıycan sandım :)
pek para vermem burgere fln zaten.sonuç ne oldu ?
benzer olay yaklasık 2 sen onc ebenım basıma geldı..besevler burgerda whooper aldım. ılk ısırıkta noluyo lan dedım,aynen goturdum sunu adam gıbı pısırın dedım..degısıtırdıler aynı sekılde geldı, yıne gıttım bır daha degıstırdıler, yıne aynı cıktı...dedım sızın yapacagınız ısın ta ...... ama enteresan olan o sırada mıllet alıp alıp yıyordu...hıcde sıkıntı yok,herhalde mıllet evde halı kemırıyor dedım nasıl bı mıde varsa...
ben bızzat burgerkıngde calısıorm sıgortası atan aletın zıncır kısmı donmez
buyuk bı ıhtımal
urun atan arkadas sag olsn frizbi atar gıbı urun atmıs bıde ustune ustlk saklama kabına alms onu
mudur sızı gecıstırmek ıcın kns mus oyle
degısım hakkınz war hatta yenı menu bıle alabılrsnz
Zamanında 3 arkadasım Burger King te calıstıgı icin arkada yemek hazırlanırken ne pislikler oldugunu cok iyi biliyorum.. O yüzden cok sasırmadım böyle bi duruma..
Edit: Tünay benim de bahsettigim yer Besevler Burger.. :D
mc rezalatinden sonra burger da görünce soğudum artık kilo vermeye başlarım fast food bitti midem allak bullak oldu :(
S.Özeren
16-07-2010, 00:37
geçmiş olsun
dR.selim
16-07-2010, 00:39
ben burgerı et ekmek peynır istedıgım ıcın pek sorun cıkmıyor:)
Burgerkınge yakışık olmıyan bi hadise olmuş.:icon13:
ocean0636
16-07-2010, 00:48
Rezalet yani, diyecek söz yok..
her restorant aynı deıldır
TolgaEsentepe
16-07-2010, 01:06
kötü bir durum olmuş yaa..
Beşevler Burger demeyin günün tek öğünü kesin orada oluyor etkinlenmek istemiyorum :)
Boost Up
16-07-2010, 01:47
Bugün yok diyenlerin çoğu ıyk mıyk demeyip yarın Burger veya MC yiyecekler:)
ben burgerı et ekmek peynır istedıgım ıcın pek sorun cıkmıyor:)
benimde aynı ahhah :D
üstüne iki üc kere solememe ragmen halen herseyi koyanları e bunda hersey var dedimde mutfaktakkilere fırca kayan kasiyerlere saygılar sevgiler :D büyük diyince en büyügünü verenlere karsıda bir boy büyüğü diorm artık üstünede ozel istekleri sayınca sacmalıo kasiyer zaten :)
ayrıca arda valla kotu bir durum ama su havuz kenarı patates kokusu fln yazan posttan sonra ahaha kesin yrn yerim :D
10'sn de pişen etten ne hayır gelecek ki zaten.Hepimiz yiyoruz ama napalım cola olayına döndü fast food olayıda :)
Bence cok hayirli bir sey olmus sizin adiniza. Yemek degil cunku bk.
Sızı sıkayet etcem deyıp ters gitseydiniz 1sene bedave menü yerdiniz hatta hisse bile verirlerdi :D Bu resimlerin yayılması burger king için prestij kaybı sonuçta...
amerikamı burası? :) bu resimleri görenler 2 gün sonra gidip yine yiyecek..
benimde aynı ahhah :D
üstüne iki üc kere solememe ragmen halen herseyi koyanları e bunda hersey var dedimde mutfaktakkilere fırca kayan kasiyerlere saygılar sevgiler :D büyük diyince en büyügünü verenlere karsıda bir boy büyüğü diorm artık üstünede ozel istekleri sayınca sacmalıo kasiyer zaten :)
ayrıca arda valla kotu bir durum ama su havuz kenarı patates kokusu fln yazan posttan sonra ahaha kesin yrn yerim :D
aynen bende uyuz oluyorm extra peynir koyun diorm ee bunun içinde ztn peynir var die cvp veriyolar heleki buzsuz içecek isteyipte buz koyuyuolar sora bu buzlu deyince elinde buz kabiyla içindeki buzlari cikarmaya calişiyolar ztn kola bi kere piç olmus oluyor.yaptiklari iş kolay deil insanla ugraşmak vs. ama katlanamiyorsan calişmiycaksn
Kötü gözüküyor... Ben de arada sırada Triple Whopper takiliyorum.... Türk yemeklerinden sonra arada sırada iyi oluyor.
Ekstra isteklerden ise hiç hoşlanmıyorlar... :)
VTec_king
16-07-2010, 07:11
kötü olmuş
bende dün büyük boy mc mac menu söyledim dedim yeni yapılsın geldi mis gibi sıcak sıcak yedim afietle :P
DoDo_hamann
16-07-2010, 07:14
fotoğraflar fena olmuş, en az 1ay uzak tutar beni :)
ben olsam hergün gider çamur yapardım orda hergün beleşe en pişmişinden big king XXXXL yerim:D.
şaka bi yana hakikatten nasıl böyle bir aptallık yapmışlar.kocaman makina 20-30 tane köfte geçiyor içnden.kısım kısımmı sigorta atıyormuş.kötü bi talihsizlik.
Valla burada 30 kişinin verdiği tepki bile yeter bunlara. Çok rahatlar inanın...
Burgerın menülerini sevmiyordum şimdi hayatta almam.
Bugün yok diyenlerin çoğu ıyk mıyk demeyip yarın Burger veya MC yiyecekler:)
ben uzun süre yiyebileceğimi sanmıyorum, sabah sabah acayip midem bulandı :S :icon13:
::ZaFeR::
16-07-2010, 08:24
hayatım boyunca o tür yerlere sadece 2 kere girdim :D Çünkü yediğimden bir şey anlamıyorum yarım litre kolayla :D
nitrO_Oxide
16-07-2010, 08:27
Her işte bi hayır vardır abi bundan sora tamamen sağlıklı beslenirsin :D
bende hep burgerdan yerim yaptıkları hoş olmamış pişmemiş birşeyi nasıl servis ederler
dün gece 3 te filan gördüm... valla canım yine de çok çekti
sanırım bgn yiycem ya:D
Cimmeria
16-07-2010, 08:32
amerikada olsa şu anda tazminat zengini olmuştunuz...
son 10 aydır fast food tüketmiyorum
çok ta memnunum hiç bir eksikligini de yaşamadım + sını cok gördüm kilolarımdan kurtuldum bir kere
ayrıca bu aralar burgera gidersem yedigim bir salat menü var üzerine ızgara tavuk pişiriolar tavsiye ederim cok saglıklı
2 salata ile doyuyorum en saglıkklı fast food
ayrıca bırakın bu MC burger tarzı yerleri
eskiden bagdat caddesinde kristal büfemiz vardı 10 numara 5 yıldız hamburgeri vardı eskiler bilirler şimdiki starbucksın ordaydı
bu MC burgr bitirdi orayı oysa en saglıklı en güsel burgerler ordaydı
direk turkish köfte iki ekmek arasında ketçap ve turşu ile okadar mayonez bile bilmezdi bu türkiye anasını satayım hep bu pis amerikan lar getirdiler bu igrenç kilo yaglandırıcı yiyecekleri sosları
çok ta memnunum hiç bir eksikligini de yaşamadım + sını cok gördüm kilolarımdan kurtuldum bir kere
ayrıca bu aralar burgera gidersem yedigim bir salat menü var üzerine ızgara tavuk pişiriolar tavsiye ederim cok saglıklı
eskiden bagdat caddesinde kristal büfemiz vardı 10 numara 5 yıldız hamburgeri vardı eskiler bilirler şimdiki starbucksın ordaydı
direk turkish köfte iki ekmek arasında ketçap ve turşu ile okadar mayonez bile bilmezdi bu türkiye anasını satayım hep bu pis amerikan lar getirdiler bu igrenç kilo yaglandırıcı yiyecekleri sosları
mc burger birleşse kristal gibi hamburger yapamaz...valla azım sulandı biladerim nerden geldi aklına yaa :D
Cimmeria
16-07-2010, 08:41
kristal büfe gerçekten on numaraydı
Bir gün hamburger
birgün yarım piliç yerdim cocuklugum gecti kristalde
ben cocukken kilolum oldugumu hatırlamıyorum bizim fast foodumuz bu degilmiydi hanginiz kiloluydunuz ozamanlarda
insanlar hafta sonları gezmeye cıktıklarında cadde ye ikiler restorana giderdi tada bostancı sahilde vardı ikiler
ne zaman geldi pizza hut lar burgerlar MC ler TR nin de kilo problemi arttı şimdi gençlere bakıyorum spo yapanların bile bel cevresi geniş kalçalar iri sırf Fast food dan başka bir boktan degil
gençler caddebostada it gibi basket oynuyor yoruluyor gidip üstüne burgere
makina yagı gibi olmuş yagda kızarmış patetesi birde mayonze daldırıp daldırıp yiyor nasıl kilo almasın yaglanmasın
bende böleydim sutopundayken hayvan gibi yerdim ama kilol aldıgımı hatırlamıyorum yada yaglandıgımı sabah 5.5 antremandan cıkar beyaz fırından orta boy pasta alır yerdim öglen antremandan sonra pide yada lahmacun yerdim
2001 de sporu bıraktım fast foodla tanıştım 96 kg fit bir vucudum varken 2009 yılında 161 Kg oldum
10 aydır hiç bir fast food gazlı içicek vs vs yemiyorum kendim pişiriyorum yemeklerimi ve su anda 114 kg yim
96 kg olma niyetim yok zaten istesem de olamam ama şimdi ayna karşıdında karnımdaki o catlakları gördügümde bunların sorumlusu önce benim snra fast food diyorum alın işte vucudmuza verdigimiz en çirkin hasar çatlaklar hemde resim cekip koysam buraya öle böle degil yani
şu an o kadar canım istiyoki çiğ miğ farketmez yerim
görünce midem kalktı gerçekten kötü bi durum geçmiş olsun,tam kilo almak için burger tedavisi uyguluyodum kendime vazgeçtim böle iyimiş :D
Bir gün hamburger
birgün yarım piliç yerdim cocuklugum gecti kristalde
ben cocukken kilolum oldugumu hatırlamıyorum bizim fast foodumuz bu degilmiydi hanginiz kiloluydunuz ozamanlarda
insanlar hafta sonları gezmeye cıktıklarında cadde ye ikiler restorana giderdi tada bostancı sahilde vardı ikiler
ne zaman geldi pizza hut lar burgerlar MC ler TR nin de kilo problemi arttı şimdi gençlere bakıyorum spo yapanların bile bel cevresi geniş kalçalar iri sırf Fast food dan başka bir boktan degil
gençler caddebostada it gibi basket oynuyor yoruluyor gidip üstüne burgere
makina yagı gibi olmuş yagda kızarmış patetesi birde mayonze daldırıp daldırıp yiyor nasıl kilo almasın yaglanmasın
bende böleydim sutopundayken hayvan gibi yerdim ama kilol aldıgımı hatırlamıyorum yada yaglandıgımı sabah 5.5 antremandan cıkar beyaz fırından orta boy pasta alır yerdim öglen antremandan sonra pide yada lahmacun yerdim
2001 de sporu bıraktım fast foodla tanıştım 96 kg fit bir vucudum varken 2009 yılında 161 Kg oldum
10 aydır hiç bir fast food gazlı içicek vs vs yemiyorum kendim pişiriyorum yemeklerimi ve su anda 114 kg yim
96 kg olma niyetim yok zaten istesem de olamam ama şimdi ayna karşıdında karnımdaki o catlakları gördügümde bunların sorumlusu önce benim snra fast food diyorum alın işte vucudmuza verdigimiz en çirkin hasar çatlaklar hemde resim cekip koysam buraya öle böle degil yani
valla baştan sona katılıyorum... 1 senede 25 kilo aldım anasını satiym veremiyorum 7 senedir de... arabanın da etkisi büyük ama tabi sağa sola utanmasam bakkala arabayla gidecem artık:D
bünye meselesi tabe ben 10 yaşımdan beri yerim arabayı almadan once 65kg üzerine cıkmazdım arabayı aldım 7 senede 12-13kg aldım son iki üc senedirde ne bir artma var ne bir azalma var! Birara hergün gündüz burger yerdik akşam aspava yapardık ona ragmen kilo almazdım sporda yapmıyorum eskiden spor yapardık belkide o tutuodu formda
Valla amacıma ulaştım, bu başlık google'da Big King XXL yazınca 2. sayfada çıkıyor :)
TURBO CİVİC
16-07-2010, 09:55
steak house da genelde cok az pismis oluyor kanklı fln
genel olarakta mc olsun burger olsun kesinlikle marulsuz ve buzssuz icecek isterim geneldede yanlıs gelir.
birde burger king in sosları parayla satmalarına uyuz oluyorum.kimi yer veriyor kimi yerde sanki namus davası ole bir tavır var...
Kristal Efsaneydi zaten ama J Burger başka birşey kaç senedir var bilmiyorum bile:) birde sahibi nedeniyle yarışlar açık oluyor tv'de ;)
Canım çekti galiba içmek isteyenler için bira olması mükemmel bir seçenek, birde herkez sevmiyor ama özel yaptıkları mayonez'de gayet güzel.
Burger çocuğuna kadar beleş yemek kuponu vermesi lazım herlade.
berkay_aydin
16-07-2010, 09:58
Boykot TT olarak burger king'e gitmiyoruz bambi cafe'ye gidip ıslak hamburger yiyoruz :D
sürüngen
16-07-2010, 10:14
kuzenim izmir mc donalds müdürlerinden biri..eşide en çok ciro yapan burger king ler den birinin müdürü..hep aramızda konuşuruz..ikiside burger kingin mc2e göre çok sağlıksız ve hijyenik olmadığını söylerler...
aralarındaki farkın en büyük göstergesi mc donaldslarda kendi hamburgerinizi yapabilme hakkınızdır..yani bir mc mağazasının mutfağına girip istediğiniz saçma sapan hamburgeri pişirebilirsiniz..o denli kendilerine güvenirler...burger king kapıdan sokmaz vallahi:D
bu arada fastfood müdavimleri dikkat ederler pepsi yerine cocacola içmeye..bunlardaki fark ise sistemlerindeki şerbet oranı..mc donalds hep yüksek oranda cola şerbeti vs kullanırken burger king elinden geldiği kadar kısıp sinekten yağ çıkarıyor...
ama ne olursa olsun burger king banada daha lezzetli geliyor:D
VTec_king
16-07-2010, 10:25
bir gece TT üyeleri fener buluşması yapmıştık gece 1.30 gibi cadebostan burger e gitmiştik
çalışanların kafa güzeldi herhalde küçük cola yerine jumbo verdiler kucuk patates yerine en buyuklerini verdiler hatta abi alın bunlarıda yiyin filan demişlerdi
gsi lı emre bile gelenleri yiyememişti o kadar fazla patates vermişlerdi
ya mc in patatesi burgerin de hamburgeri arkadaş kfc ninde colası :D
Boost Up
16-07-2010, 10:34
Burger ında sosları, ranch, sarımsaklı mayonez:puha:
hemen bunu sikayetvar.com gibi sitelere yaz buna benzer bi olay dün benim başıma geldi burger da zaten azaltmıştım yemeyi burgerdan bundan sonra hiç yemem forever mc.
Bende dün chicken royal menü söyledim tavuk bozuk çıktı içindeki iade ettim baya bi tartıştık bundan sonra asla.
Bigking yiodum onunda %80 kıyma geri kalan kısmınında kemiklerden öğütülerek yapıldığını örenince big king yemeği kestim dikkat ederseniz zaten big king yerken içinde arada taş gibi bişiler çarpıyor dişinize.
bence hemen şikayet et burger acayip bozdu şube sayılarını arttırıyorlar diye yetişmemiş elemanları kötü malzemeleri kullanmaya başladılar.
Forver MC diorm ben walla.En temizi ürünlerinin ne marka olduğu belli tadı belli ekmeği güzel yağı güzel
olcay_bora
16-07-2010, 10:46
yeme taby ben sevmezdim zaten ama yıcek olsamda yemem bundan sonra. ama aranızda gecen dialog güzelmiş :D
Benim kuzenin başına geldi 5 yıl bedava yemek yemişti MC lerden...
valla her ikisindede çoğunlukla tavuktan başka birşey yemiyorum et menüleri bence kötü oluyor ama dediğim gibi mc in patatesi eziyor yaw :D
valla burgerinda mc donaldsinda hatalari var bi keresinde Balçova kipada mc donaldsdan arkadaşlarimla yemek yiyorduk bitirmeye yakin bi çalışan geldi kolanın dolduruluduğu yerin musluğu yok dedi kolanıza düşmüs olabilir dedi araştırdı baktı koladan çıkardı bi özür bile dilemedi tek dediği kaybolursa maaşindan keserlermiş. mc inde burgerinda kusurları çok burgerda içeceklerin oranını hep tutturamiyorlar ve sizin yaşadığınızda gördükten sonra soğudum ayrica ranch sosa falan cingene gibi para almalarıda çok gereksiz bir şey
Zaten Soğmuştum geçen biraz soğmuş yedm 30 dk kadar iğrençti şimdi iyice soğudum ya
StyleALP
16-07-2010, 11:42
Harbi çiğ kıyma he. Hiç karşılaşmadım ama büyük boy menüde MC Donald's tercihim oluyor. MEGA Mc mükemmel. :)
Boost Up
16-07-2010, 11:44
Şu an foruma kayıtlı rahat 30 kişi Burger yiyiyor:D.
burger mc bahane kfc şahane :D
Onurkk06
16-07-2010, 11:46
bir gece TT üyeleri fener buluşması yapmıştık gece 1.30 gibi cadebostan burger e gitmiştik
çalışanların kafa güzeldi herhalde küçük cola yerine jumbo verdiler kucuk patates yerine en buyuklerini verdiler hatta abi alın bunlarıda yiyin filan demişlerdi
gsi lı emre bile gelenleri yiyememişti o kadar fazla patates vermişlerdi
benim arkadaşım çalışıyordu akşam 11 12 gibi iişleri bitiyordu tabi bu srada hamburger fln ckıyor kalanları da direk çöpe gidiyormuş zaten arkadaşım iş çıkışında koca koca paketlerle gelirdi bizde hepsini yerdik wallahi size de öyle denk gelmiş demek ki:D
fotoları açmaya korkuyorum hehe burger yapmaz öle şey:D:p
Aç aç bişey olmaz. Kasaptan nasıl kıyma aldıysan o şekilde görünüyor...
cem olmek uzere bu fotograflar yuzunden..adam kusuyordu az daha :D
StyleALP
16-07-2010, 12:13
Yorumların gelmesi güzel oldu. + ve - leri görüyoruz. Ayrıca tek tek yorumları okudum. Fazla yemem ayda yılda bir kere vs.
Bende her zaman açar içine bakarım Burgerda,Mc ' te falan.. Güvenilmiyo ki heriflere
orhansah
16-07-2010, 12:46
keşke arby's daha da yaygınlaşsa :)
Regular roast beef (ekstra ranch soslu) + kıvırcık patates :Ç
http://www.grubgrade.com/wp-content/uploads/2009/09/Arbys-Regular-Roast-Beef-Sandwich.jpg
ya orhan abi saçmalama :D ne arbysi iğrenç biyer orası yaw :D ömrü hayatımda 1 kere menü aldım onuda yemedim zaten :D
orhansah
16-07-2010, 12:50
ya orhan abi saçmalama :D ne arbysi iğrenç biyer orası yaw :D ömrü hayatımda 1 kere menü aldım onuda yemedim zaten :D
ne diyosunnnnnnn :D gidip yiyesim geldi :Ç
34btr1907
16-07-2010, 13:07
Bence dünyanın en iyisidir keşke bayilik filan verseler burayada
http://www.ressim.net/e/upload/8db8d8e3.jpg (http://www.ressim.net)
burger king hani etlerini ateşte pişiriyordu?
arbys mi dedi biri :D :D off :D
fsunnetci
16-07-2010, 13:27
:icon13:İğrenççç o ne ole yaaa Burger King'ten etli menü alan bence aldığı hamburgerin içine bir baksın..Bende adapazarı yolu üzerindeki Burger'den almıştım xxl menü Etinde alışık olmadığım derecede kemik parçaları vardı tiskinmiştim ozmn yiyememiştim..:p
burger bir bozdu sacmaladı zaten
kolası hele igrenc su direk mcin kolası asit manyagı kalıyor :)
Arbys in o patatesine ölürüm ahah sırf arada kıvırcık patates ve o sos için uzak değil
gercide kalkıp beylikdüzü migrosa gidiyorum arada :D
Beşevler Burger'da nınısınınnınısı kadar zamandır ice tea yok her gün söylene söylene bir hal hal oldum.Şunuda gördüm bitmiştir benim için.Ama bu Mc'e gidiceğim anlamınada gelmiyor.Onlarında yiyeceklerinde tuhaf bir koku var.
Zaten işin tüm esprisi soslardı.O soslarla afedersin *** yedirsen yenilir.
Devam edilirse HotWrap ile devam edilir,güzeldir ama biraz uzun sürer hazırlanması.
Ha birde aklıma gelmişken menü içinde kola v.s alınırken fersah fersah veriliyorda arkadaş bu ayran alırken niye gıda yardımı edasıyla veriliyor??
dükkan burger nasıl ya fiyatları pahalı geldi bana deneyen varmı
açtıralcaklar bana turkburger :) ekmak arası köfte ayran piyaz ... doya doya yesin millet ....
fsunnetci
16-07-2010, 14:55
McTurka adı altında bir restoran felan kurulsa'da ne yediğimizi bir bilsek fenada olmazdı sanırım..:)
evet beyler kahvaltıya burgera gidiyoz eskişehirde nere gitsem kurtulamıyom cemin evin yanı burger :D
big kingten başka bir şey yemem burgerdan
ama bu deneyim çok kötü olmuş gürsel abi gerçekten:Deli:
bundan sonra demekki soğanla beraber kıymayı kavurup üzerine iki yumurta kırıyoruz , yanınada yaran/yoğurt oh mis :D
Gece canım çekmişti biraz önce gittim yedim :D
Şaka bir yana yemek sektöründe mutfakların halini düşündüğünüzde bir daha yemek yiyesiniz gelmez. Yani pislik heryerde. Onun için dışardan yemek istiyorsan onu bunu düşünmeyeceksin, gidip yiyeceksin. En temiz yemek te kendin yaptığın yemek olur.
fotoğraflar fena olmuş, en az 1ay uzak tutar beni :)
dodo hadi gidelim desem 5 dk düşünmezsin :D:D
bu arada soslardan bahsetmiş çoğu kişi 2 ay önce sarımsaklı mayonez buldum daha önceden var mıydı??
bu arada soslardan bahsetmiş çoğu kişi 2 ay önce sarımsaklı mayonez buldum daha önceden var mıydı??
bayadir var die biliorm calve olarak evdede tüketiyorum
birde aci sosu dişarda satsalar efsane olcak biktk 10ar tane almaktan burgerdan :D
Geçenlerde soslardan biri içi boş olarak geldi..ambalajda hiç problem yok ama içi boştu :)
TolgaEsentepe
17-07-2010, 00:11
Beşevler Burger'da nınısınınnınısı kadar zamandır ice tea yok her gün söylene söylene bir hal hal oldum.Şunuda gördüm bitmiştir benim için.Ama bu Mc'e gidiceğim anlamınada gelmiyor.Onlarında yiyeceklerinde tuhaf bir koku var.
Zaten işin tüm esprisi soslardı.O soslarla afedersin *** yedirsen yenilir.
Devam edilirse HotWrap ile devam edilir,güzeldir ama biraz uzun sürer hazırlanması.
Ha birde aklıma gelmişken menü içinde kola v.s alınırken fersah fersah veriliyorda arkadaş bu ayran alırken niye gıda yardımı edasıyla veriliyor??
her akşam etinden sütünden faydalanıyoruz olm öyle deme :o
CasabLanca
17-07-2010, 00:23
burgera elveda demem için süper bir konu oldu hatta bilinçli beslenme için diyelim :D
geçmş olsn bula bula seni bulmş :D
Shadow_Dancer
17-07-2010, 00:27
http://homepages.wmich.edu/~k4johns2/johnnyrockets.logo.gif
tek geçerim valla
tek geçerim valla
istanbulda nerde var ?
tavuk urunlerınden yııgın tavukburger wıngs sogan halkası gıbı
royal felan
bunlar genelde 180 santıgrad derecede pısen urunler 3 dakıka 4 dakıka pısme surelerı war
ve tamamen bey piliç urunudur
zaten sağlıksız boşver bırdaha yeme zaten :).en guzelı bence
tavuk urunlerınden yııgın tavukburger wıngs sogan halkası gıbı
royal felan
bunlar genelde 180 santıgrad derecede pısen urunler 3 dakıka 4 dakıka pısme surelerı war
ve tamamen bey piliç urunudur
Makina yagın da kızarmış piliç hımmmmmmmm
Germanian
17-07-2010, 02:22
Makina yagın da kızarmış piliç hımmmmmmmm
Castrol 20 50 gibi mubarek :D:D
Açlıkla o bile gider ama bazen :D
TAM35GNY
17-07-2010, 02:33
Canım Burger King çekti ve geçerken yol üzerindeki Ankara Turan Güneş restoranından Big King XXL menu aldım. Paket yaptırdım ve eve geldim. Big King'den 2-3 ısırık almıştım ki tadı bir garip geldi. Bir de ne göreyim, bildiğiniz çiğ kıyma yiyormuşum...
http://img686.imageshack.us/img686/733/imag0272p.th.jpg (http://img686.imageshack.us/i/imag0272p.jpg/)
http://img189.imageshack.us/img189/2871/imag0270v.th.jpg (http://img189.imageshack.us/i/imag0270v.jpg/)
http://img30.imageshack.us/img30/3912/imag0269s.th.jpg (http://img30.imageshack.us/i/imag0269s.jpg/)
O hışımla restorana gittim, vardiya müdürünü çağırdım, adama benim ağzımın tadını bozmaya ne hakkınız var dedim, yedikleri naneyi gösterdim, bu ne dedi. Neye benziyor dedim, ben bir şeye benzetemedim, hangi ürün bu dedi. Big King XXL, turşusuz ama çiğ versiyon dedim. Nerden aldınız bunu dedi. Burdan dedim. Arkadan mı aldınız dedi, ne o ne arkası direkt gelip bu kasadan sipariş verdim dedim. Hatta tamamen otomatik olan pişirme prosesini böyle manipüle ettiğiniz için sizi kutlarım dedim, efendim aletin sigortası atmıştır, ondan böyle olmuştur dedi. Allah Allah aynı anda çıkanlar aynı ocağın farklı sigortasına bağlı herhalde dedim. Binbir türlü özürler dilediler, ama benim ağzımın tadı bozuldu bir kere. 10 yıldır yerim, bundan böyle Burger King'den bir şey yiyeceğimi sanmıyorum.
Baya baya yarisini yemissin ama sende :D :D
tek geçerim valla
cevahirde vardı sanırım bu yer..
turbo&quattro
17-07-2010, 04:26
Yaw gidin kebap yiyin ne bileyim doner yiyin yada turevi baska birsey..Tadini cikarin yemek cennetinde yasiyorsunuz ne isiniz var burger king le fln....3.5 sene oldu fast food cennetindeyim.Toplasan 4 kere yememisimdir o igrenc seylerden...
Bu arada ne arayan var, ne soran Burger King'den :)
burgeri bilmem acılı kokoreç iyiydi :) tek sorun ben benimkisi en acılısı olsun demiştim sana da aynısından hazırlamışlar :D
cembozbey
17-07-2010, 09:10
kızılkayalar diyorum :)
Kızılkayalar
1 sefer yedim tuvalte zor yetiştim
dedim heralde üşüttüm falan
1 kere daha yedim tuvalete zor yetiştim dedim heralde içtigimiz sudan falan oldu
1 sefer daha yedim sonra bir daha yememeye karar verdim
yediginiz şey kıyma degil
azcık bir et var
lezzet versin diye kemik unu katıolar içine ve başka harclar
ki benim midem hassastır bazı katkı maddelerine direk tepki verir bunların başında nitrat geliyor uzun ömürlü olsun diye şu sucukların salamların içine kattıkları
herkesin vucud dilini dinlemesi lazım benim cogu arkadaşımın bagırsakları bozuluyor kızılkayalar yiyince ama cok lezzetli nabayım diyip yine yiyor
o cok zararlı diye avrupalıların nefret ettikleri kokoreçimiz bile dokunmuyor midemize
aynen. foseptik gibi bir midem vardır, herşeyi yerim, yemek ayırmam ve midemi de hiç bozmam hesapta. karmakarışık ne yersem de.
kızılkayaların ıslak hamburgeri nerede ise hastanelik edecek beni, bi garip ağrı sancı, tuvalete koşturmaya sebep hep :D :D
cembozbey
17-07-2010, 10:43
ala ala hergun gidiyorum efsanedir ya cokda severim
Bu fotoğraflara bakarak aynısından bir tane big king yedim ya, bende ki mide kimsede yok :D
maxpower
17-07-2010, 20:00
kötü bi hatıra olmuş
googleda big king yazınca ilk sayfada bu mevzu çıkıyor :)
bugün içinde 3 tane köfte olan menüden yedim adı herneyse unuttum double bişeydi arkadaş hamburgeri elime aldım tam ısırdm paketin altından rahat bi çay bardağı yarısı yağ aktı menu bittiğinde nerdeyse 1 çay bardağı kadar yağ tepsideydi arkadaşı kırmamak için yedim ama bidaha gitmem burgere
ıykk iğrenç bi görüntü :S
ama yemekten vazgeçirmez beni :)
Aaa.. Burgerking çiğ köftedemi yapmaya başlamış :D hocam geçmiş olsun ya bişe değilde 10 yıldır yediğiniz markadan bu şekilde soğumanız kötü olmuş. neyse artık.
Valla hala arayıp soran yok. Google'da 1. sayfa bile olsalar demek ki umurlarında olmuyormuş. Müstehaklar bu duruma. Yurtdışı burgerking'e taşıyacaktım ama şirket prensipleri gereği email adresleri yokmuş. Mail atamadım :(
sikayetvar.com şikayetimi yayınladı. Gerçi bakıyorum da haziran ayından beri sikayetvar.com daki hiçbir şikayete cevap vermemiş burger king. Zaten bana da bir geri dönüş olmadı.
http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/628330/g/BURGER+KING+Cig+Hamburger+Yapiyor!
Biraz önce Burger King'den aradılar. Neymiş efenim mailllerinde sorun olmuş. O yüzden bugüne kadar beklemişler. Biz o günkü personelin kulağını çekicez, sizi ağırlayalım, lütfen gelin vs. vs. gibi konuştu arkadaş. Sadece bu konu ile ilgili ne aksiyon aldığınızı merak ediyorum bana dönün dedim, bakalım ne olacak?
Bugün benim triple whopper'ın köftelerinden birinden küçük bir kıl çıktı. :)
onurrolla
30-07-2010, 13:41
taşak kılıdır
ahuahauhaha yarıldım:D
taşak kılıdır
ahahahaha :hehe: bu kadar içten sölenemezdi ahahaha:hahaha:
haaaaaahahahahaha :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
google da ilk sayfada çıkıyoruz beyler yapmayın :D :D :D :D
Absinthé
30-07-2010, 13:48
Yemeyin beyler kıllar var.
xxl iidir hergün yesem yine bıkmam
recepserkan43
31-07-2010, 00:01
ekstra olarak soslardan para alıyorlar şerefsizlik bugüne kadar bedava verdiğin ranch sos dan neden para istiyorsun adi bunlar zaten yemiyorum artık en değerli müşterilerini kaybetti burger king bundan sonra da en büyük anti burgerciyim, ver mahkemeye sürünsünler .......
CasabLanca
31-07-2010, 00:05
ekstra olarak soslardan para alıyorlar şerefsizlik bugüne kadar bedava verdiğin ranch sos dan neden para istiyorsun adi bunlar zaten yemiyorum artık en değerli müşterilerini kaybetti burger king bundan sonra da en büyük anti burgerciyim, ver mahkemeye sürünsünler .......
idolümsün hoca :D
bu mevzu bu konu çıktığından beri bende burgera adım atmadım gidenleride uyarıyorum
By_HaNNibaLL
31-07-2010, 00:23
cidden kötü bi olay karnim acti ne yesem diye düşünürken miğdem alt üst oldu fotolara bakinca :S
recepserkan43
31-07-2010, 00:35
bu mevzu bu konu çıktığından beri bende burgera adım atmadım gidenleride uyarıyorum
alayına beş sanna bedava :)
CasabLanca
01-08-2010, 03:32
alayına beş sanna bedava :)
bir insan teche takılıyorsa burgerı bırakamaz arkadaş o kadar yemicem cart curt dedim akşam ümitköyde paşa paşa yedik yine :rolleyes::D
Xenomorph
01-08-2010, 04:37
ne yalan soylım bende artık mcdonaldstan yemeye basladım en sevdıgım hamburger olan xxl'tan soguttu benı bu konu
ne yalan soylım bende artık mcdonaldstan yemeye basladım en sevdıgım hamburger olan xxl'tan soguttu benı bu konu
aynı bokun kırmızısı birşey farketmiyorki mcdonalds olunca :)
turbo&quattro
01-08-2010, 04:55
gidin doner kebap ne bileyim lahmacun yiyin..Ne isiniz var salak sacma burgerlerle :)
TAM35GNY
01-08-2010, 05:10
gidin doner kebap ne bileyim lahmacun yiyin..Ne isiniz var salak sacma burgerlerle :)
Ahaha aynen walla ayda bi kere in&out yapiyorum onunda harbiden yeri bambaska burger aleminde :D
Xenomorph
01-08-2010, 15:04
onlarda keti eti koyuyor...valla dışardan yememek lazım aslında
gece ataşehirde mc içine kadar girdim bu konu geldi aklıma yemeden çıktım
sosla beslenen universiteliler var, adam tek menuya 10sos aliyor, bunun sonucunda mecbur kaldilar sanirim..
ygtkrmdnz
01-08-2010, 16:23
bu sıcakta fast foot yerine milkshake tavsiye ederim serin serin çok iyi oluyor :)
http://assets.gmgradio.com/photo/gallery/2009/07/r512m61nj4.jpg
RENC RECARO
01-08-2010, 16:30
Az önce burger king den geldim King boy whopper menü iyi geldi :)
Bu konuyu acman iyi olmuş,burger cok sevmeme rağmen birdaha cok mecbur kalmadıkca burgardan alışveriş yapmıyacağım kesinlikle gözümden düştüler zaten soslardan para alma olayına illet olmuş ve daha gecen hafta havaalanında fena helde söğüşlenmişken....
sosla beslenen universiteliler var, adam tek menuya 10sos aliyor, bunun sonucunda mecbur kaldilar sanirim..
ya şimdi ama böyle diyince olmuyo abi :) ben minimum 3 sos alırım ranch mayonez ketçap parasında değilim ama yeri geliyo 20 25 tane hamburger alıyoduk sosun haddi hesabı olmuıyo tabi öyle olunca
dün yediğim burgerler , bugün gö.... tırmalar
dün yedik big king xxl akşamdan beri tuvaletten çıkamıyorum :D
bende her gittiğimde xxl yerim başkası karnımı yeterince doyurmuyor:D
lucky Jackal
02-08-2010, 16:16
ölümüne mc donalds,bigmac menü+tek cheeseburger,ayrıca patateside bin basar Burger'a.sos parası muhabbetinden sonra hele iyice soğudum hiiiiç işim olmaz :)
hahahah yusufumun cani leehmacun kebap cekmis hahahha :D
gel gidelim patersona :D
turbo&quattro
02-08-2010, 20:44
ben sirami sagdim...sira sizde :)
ben sirami sagdim...sira sizde :)
hahaha doru dedin valla sira bizde haklisin :D
turbo&quattro
02-08-2010, 20:50
ayarlayin bi hafta gelin yaw...uzattik arayi baya
H22Power
02-08-2010, 20:51
amerikan rüyası bitmedi mi ne zmaan geliosunuz istanbul 'a ?
turbo&quattro
02-08-2010, 20:52
mustafa cekil aradan :hahaha:
ben kasim gibi gelecegim heralde
H22Power
02-08-2010, 20:54
mustafa cekil aradan :hahaha:
ben kasim gibi gelecegim heralde
E hadi özledik bekliyoruz çekildim aradan hahaha
ayarlayin bi hafta gelin yaw...uzattik arayi baya
valla doru dedin cok actik arayi bulusmal kazim :D