Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa D hakkındaki düşünceleriniz
S.Özeren
02-06-2010, 23:33
Corsa D almayı düşünüyoruz Sport büyük ihtimal ile 4 kapıda olabilir 1.3cdti olucak bu aracın kronik sorunu varmıdır ?arıza yaşıyan falan oldumu veya benzeri durumlar ? orasından burasından ses gelirmi :) bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum
fiesta alın derim...
eski corsa d kullanıcısı olarak konuşuyorum...
donanım olarak fiesta daha tatminkar ;)
S.Özeren
02-06-2010, 23:38
Fiesta çok küçük kalıyo ama corsa d'nin yanında zaten cosmo düşünüyoruz paket olarak
yol tutuş corsada daha ii ama fiestaya göre eski kasa için konuşuyorum yeni kasa fiesta kullanmadım daha:)
ben bır corsa d kullanıcısı olarak aracı kesınlıkle tavsıye edıyorum dızelıını alarak en karlsıını yaparsınız suana kadar hıcbır sorun yasamadım gayet rahat bır arac
S.Özeren
02-06-2010, 23:41
Fiesta düşünmüyoruz showroom da gidip bizzat inceledim içim daraldı fiesta'nın içinde :(
.::EmrE::.
02-06-2010, 23:41
2. Corsa Dyi kullanan biri olarak,gayet memnunum. Orasından burasından ses gelme olayı yok. Dizel olan 90.000'e geldi şu an,gayet sessiz durumda halen. Balata (fren balatalarının cok cabuk bitmesi),emniyet kemerinin geri sarmaması problemleri dışında hatırladığım beni gıcık eden problemleri yok ikisininde.
1.3 CDTİ kendini kanıtlamış motor alıcaksanızda 90 hp 6 ileri olsun ;)
cosmo için lafım yok ;)
fiestadan daha geniştir doğrudur ama işçiliği corsadan daha iyi ;)
S.Özeren
02-06-2010, 23:45
2. Corsa Dyi kullanan biri olarak,gayet memnunum. Orasından burasından ses gelme olayı yok. Dizel olan 90.000'e geldi şu an,gayet sessiz durumda halen. Balata (fren balatalarının cok cabuk bitmesi),emniyet kemerinin geri sarmaması problemleri dışında hatırladığım beni gıcık eden problemleri yok ikisininde.
Arkadaş diskleri falan değiştirtmişti ses falan yapıyodu şuanda hala yapıyomuş sizde varmı öyle sıkıntı ?
1.3 CDTİ kendini kanıtlamış motor alıcaksanızda 90 hp 6 ileri olsun ;)
cosmo için lafım yok ;)
fiestadan daha geniştir doğrudur ama işçiliği corsadan daha iyi ;)
Fiesta ' nın dış görünüş ve iç kalite olarak hiç bi lafım yok yanlış anlaşılmasın :)
benım aracımda bı tek arkdan bı gıcırtı gelıo arada ama araba kasılıyo herhalde sanırsam servısede gttım hıc bırsey yok dedıler balatadan ses falan gelmıyo
.::EmrE::.
02-06-2010, 23:48
Arkadaş diskleri falan değiştirtmişti ses falan yapıyodu şuanda hala yapıyomuş sizde varmı öyle sıkıntı ?
Var. Evet sürekli öten frenler işte bahsettiğim balata ve disk problemi
S.Özeren
02-06-2010, 23:54
benım aracımda bı tek arkdan bı gıcırtı gelıo arada ama araba kasılıyo herhalde sanırsam servısede gttım hıc bırsey yok dedıler balatadan ses falan gelmıyo
O kadar kusuru olsun oda aracın suçu değil yolların suçudur :)
Var. Evet sürekli öten frenler işte bahsettiğim balata ve disk problemi
Çözümü yokmu onun ?
1.3 cdti 90hp'lik modeline sahibim. 65binde şuan. Bir kısmı 17 jantla 55bin km yaylı olarak kullandım aracı toplamda. Hemen her gün şantiyeye gittim geldim jiple girdiğim yollara girdim. Hoş her otomobille giriyorum aynı yollara. 1 kere z rotları değişti aracın başka alt takımdan sorunu olmadı. Bunun yanında parçalarının çoğu G. Punto ile ortak. O yüzden ucuza bulma ihtimalinde çok yüksek. Motor için bişey dememe gerek varmı bilmiyorum. Kasarsan 1200km yapıyor araç 1 depo ile. Sitede bir kaç tane şahidim var:) Mazot filtresi önemli. Yan sanayi alırsan araç yürümüyor, fazla yakıyor. Chipli haliyle Corsa C ile aramı açamıyordum yan sanayi mazot filtresi yüzünden. Şimdi stock yazılımla orjinal filtreyi taktım daha iyi gidiyor:) Konsoldaki klima ızgaralarının içi dönmez. Sağ sol ayarı yapamazsın yani çoğunda. Enjektörlerin baş kısımlarından terleme yapar birde her multijet gibi. Önemli birşey değil. Düz boru çekince güzel sonuç veriyor. Irmscher'in güzel parçaları var birde.
S.Özeren
03-06-2010, 00:10
1.3 cdti 90hp'lik modeline sahibim. 65binde şuan. Bir kısmı 17 jantla 55bin km yaylı olarak kullandım aracı toplamda. Hemen her gün şantiyeye gittim geldim jiple girdiğim yollara girdim. Hoş her otomobille giriyorum aynı yollara. 1 kere z rotları değişti aracın başka alt takımdan sorunu olmadı. Bunun yanında parçalarının çoğu G. Punto ile ortak. O yüzden ucuza bulma ihtimalinde çok yüksek. Motor için bişey dememe gerek varmı bilmiyorum. Kasarsan 1200km yapıyor araç 1 depo ile. Sitede bir kaç tane şahidim var:) Mazot filtresi önemli. Yan sanayi alırsan araç yürümüyor, fazla yakıyor. Chipli haliyle Corsa C ile aramı açamıyordum yan sanayi mazot filtresi yüzünden. Şimdi stock yazılımla orjinal filtreyi taktım daha iyi gidiyor:) Konsoldaki klima ızgaralarının içi dönmez. Sağ sol ayarı yapamazsın yani çoğunda. Enjektörlerin baş kısımlarından terleme yapar birde her multijet gibi. Önemli birşey değil. Düz boru çekince güzel sonuç veriyor. Irmscher'in güzel parçaları var birde.
Güzel detaylar vermişsiniz teşekkür ederim yan sanayiye karşıyım araçlarda zaten bu 1200 km şehir dışı değilmi ?
S.Özeren
03-06-2010, 00:56
Günceldirr :)
kanka az fren yap çabuk bitmesin :)
45 binde hala değiştirmedim :D şaka bir yana 45 bin kmdir kullanıyorum aracı sıfır aldım ve bugüne kadar hiç bir problem yaşamadım... klasik olan tek problemi klima ızgaraları sağa sola dönerken içi dağalıyor ve serviste garantiden değişiyor... başkada bir problemim yok...
Güzel detaylar vermişsiniz teşekkür ederim yan sanayiye karşıyım araçlarda zaten bu 1200 km şehir dışı değilmi ?
Evet kardeşim şehir dışı yaptım. Ama nasıl yaptın diye sorma:) 10 saatte gittik 5 saatlik yolu:D
45 binde hala değiştirmedim :D şaka bir yana 45 bin kmdir kullanıyorum aracı sıfır aldım ve bugüne kadar hiç bir problem yaşamadım... klasik olan tek problemi klima ızgaraları sağa sola dönerken içi dağalıyor ve serviste garantiden değişiyor... başkada bir problemim yok...
yaa napıyosunuz butum gun klımaylamı oynuynuz :)
ufak arabaları hiç sevmem ama bu corsa bende bıseylerı değiştirdi, maşallah ;)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=54309&page=12
S.Özeren
03-06-2010, 14:20
Opelden beklenen hareketler bunlar opele töbeliyim aslında..
Evet kardeşim şehir dışı yaptım. Ama nasıl yaptın diye sorma:) 10 saatte gittik 5 saatlik yolu:D
tabi tabi orası öyledir :D 45 litreye 1200 km gerçekten iyi ama =)
ufak arabaları hiç sevmem ama bu corsa bende bıseylerı değiştirdi, maşallah ;)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=54309&page=12
olursa kırmızı düşünüyoruzda yok heralde 2 tane gördüm sahibinden comda falan
emretorlak
03-06-2010, 15:07
45 lt. 1200km. yol = km.de ort. 115 kuruş harika
hayırlısı olsun senin adına bende al derim :) kesinlikle çok güzel bir araç...
S.Özeren
03-06-2010, 15:10
hayırlısı olsun senin adına bende al derim :) kesinlikle çok güzel bir araç...
maşallah aracınıza kaç binde? hemen anlaşalım :D
maşallah aracınıza kaç binde? hemen anlaşalım :D
teşekkür ederim umarım istediğin gönlüne göre bir araç bulursun :) :icon_tup:
İşte iyi insan lafının üstüne gelir :D:D Nires ;) bana corsayı sevdiren aracın sahibi :D:D
daha aracın heşeyi bitmedi bitince çok daha iyi olucak arkadaşlar her yapılan değişiklikleri sizlerle paylaşıcam :)
S.Özeren
03-06-2010, 15:40
şuanda araştırmadayım ben corsa için yolda siparişimiz var bi aksilik olurda yalan olursak corsaya yönelmeyi düşünüyorum ama eski aracım corsa c idi ve yaşamadığım sorun kalmadı korkmuyo değilim Opelden..
ıcın rahat olsun fordun ıcı gercekten cok kucuk corsa ozellıkle tek kapılar cok rahat yanı
S.Özeren
03-06-2010, 22:05
tek kapıda satarken müşterisini bulmak zor oluyor C kasada baya bi bekledim müşterisi için
izlenimlerin kesinlikle ufak durduğuna bakma 4 kapılı benim aracım gayet rahatım arkadaşlarda rahat etmekte frenler çabuk bitiyor ayrıca volan sorunu ve depo şamandıra hemen yükselmemekte yakıt ibresi çok abanmassan baya az yakar şaşırırsın cosmo modelleri baya dolu ayrıca öle şikayet ettgm ses yada tıkırtı olmadı çokta sağlamlar ayrıca zaten ruhsatta agırlıgına bakınca anlarsın:D ama kesinlikle 90 beygirlik al:D
BurakCengizhanoğlu
03-06-2010, 23:25
1 yaşında corsa 1.3 75 lik cosmo var kuzenimde.Hiç bir sorun çıkartmadı. Kaç kuruş yaktığını bilmiyorum ama çok az yaktığını biliyorum..herhangi bi sorunda çıkartmadı
bence yeni citroen c3 te bakabilirsiniz eski citroen c3lerin kalitesiz ve sıradan iç tasarımına sahip değil ve fazlasıyla şık ve tok bi araba test ederseniz sizde farkediceksiniz .bide visiodrive aldınız mı tadından yenmez hemde 1.6 90 hp gibi güçlü bi dizel motorada sahip. hemde çok daha yeni bi tasarım corsaya göre
Citroen DS3 yeni çıkmış güzel birşeye benziyor sanki bu arada :D
tek kapıda satarken müşterisini bulmak zor oluyor C kasada baya bi bekledim müşterisi için
genelde her aracta tek kapı bıraz agır gıder satısta ama corsa d kasa sport pıyasada suan gayet yogunlukta ve talep var gıbı gelıyo bana belkı yanlıs ızlenımde olabılır bu arada 40 ytl lık benzın koydugumda neden ıbre kıcını kaldırmıyor onuda anlamadım :)
yaa napıyosunuz butum gun klımaylamı oynuynuz :)
benim taraflar bozulmuyor hep yolcu tarafı artık nedense :soru::D:D
S.Özeren
04-06-2010, 00:29
izlenimlerin kesinlikle ufak durduğuna bakma 4 kapılı benim aracım gayet rahatım arkadaşlarda rahat etmekte frenler çabuk bitiyor ayrıca volan sorunu ve depo şamandıra hemen yükselmemekte yakıt ibresi çok abanmassan baya az yakar şaşırırsın cosmo modelleri baya dolu ayrıca öle şikayet ettgm ses yada tıkırtı olmadı çokta sağlamlar ayrıca zaten ruhsatta agırlıgına bakınca anlarsın:D ama kesinlikle 90 beygirlik al:D
Benimde arkadaşta var küçük değil araç şamadıra olayı c kasadada vardı çıkmıyodu hemen opelin huyu heralde netten bakıyorumda corsalara kafama göre daha bulmuş değilim daha araştırma işindeyim :) siparişi iptal edersem alıcam kesin olarak 1 haftaya belli olur :) 75 likle 90 lık arasında çok büyük farklar varmı ?
bence yeni citroen c3 te bakabilirsiniz eski citroen c3lerin kalitesiz ve sıradan iç tasarımına sahip değil ve fazlasıyla şık ve tok bi araba test ederseniz sizde farkediceksiniz .bide visiodrive aldınız mı tadından yenmez hemde 1.6 90 hp gibi güçlü bi dizel motorada sahip. hemde çok daha yeni bi tasarım corsaya göre
Valla hiç bakmadım alman arabalarına genelde yöneldiğim için heralde yinede bi incelerim ama almandan şaşmam sanırım
genelde her aracta tek kapı bıraz agır gıder satısta ama corsa d kasa sport pıyasada suan gayet yogunlukta ve talep var gıbı gelıyo bana belkı yanlıs ızlenımde olabılır bu arada 40 ytl lık benzın koydugumda neden ıbre kıcını kaldırmıyor onuda anlamadım :)
corsa c ' dede vardı bu olay biraz gittikten sonra kalkıyodu yada yokuş aşşağa kontak aç kapa yapınca :)
gıttıkten sonra kalkıyorda mesela sılvrıde alıyorum kalkana kadar ıstanbula gelmıs oluyorum zten aldıgım benzınde yolda bıtıyo :) sahıbındende var guzel corsalar ıyı bır ıncele
S.Özeren
04-06-2010, 00:39
Sen kınalı tarafındaymışsın ? :) valla bi yokuş aşşağa bi dene bakalım D'dede aynımı
bu arada corsa d asıgı arabasına verdıgı onemı kendısıne vermeyen tolga abım yanı bob henuz degerlı yorumlarını yazmamıs yazdıgı takdırde sanırsam corsadan vazgecemzsınz :)
yokus asagı kontak kapatamıyorum cunku aracım otomatık :)
S.Özeren
04-06-2010, 00:52
öyle demiyorum yahu :) ben benzin alıyodum yokuş varsa gidip yokuş aşşağa duruyodum stop edip tekrar çalıştırıyodum yani durarak çıkıyodu şamadıra kendimce bi çözümdü :)
hey allhım :) yok yok denedım olmuyo normalde fulleyınce oluyodu bugun fulledım 35 ytl aldı dedım bıraz daha koy 40 a tamaldık a aksam oldu araba park halınde duruyodu hafıf yokusta aksam baktım hala bı hareket yok ıbrede :)
S.Özeren
04-06-2010, 00:59
Alla alla benim arkadaştada oynamıyoda bi 3-5 km gidince çıkıyo =/
30 milyonluk alırsan 3-4 km git çıkar ibre 40 milyonluk al hemen çıkıyor daha aşağısı koyarsan şansa bağlı:D ama gerçekten az yakarlar ben şehiriçi 140 kuruşları gördüm normal kullanımda devire bağlı tabi vites değişimlerinin ortalama 170-190 kuruş arası gidip geliyordu(70-80km yi geçmeden)brz basmaya başladınmı 200 kuruşları görüyorsun:D
S.Özeren
05-06-2010, 22:01
yakıtı iyi ama işte performansı 1.3 90 hp de nasıl ? 1.3 75 kullandımda hantal sanki
S.Özeren
05-06-2010, 22:37
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-corsa-54-000-de-boyasiz-cozmo-1-3-90-hp-6-ileri-cok-temiz/detay
şöyle bi araç çarptı nette gözüme
dragstar
05-06-2010, 22:38
çok güzel yol tutuyor
Tam anlayamadım konuyu ama sanırım avatarının altındaki yazıya ve yazdıklarına bakılırsa Focus alıyorsun sipariş verdin. İptal edip corsamı alıcaksın? Kendine küfür edersin aldıktan sonra. Birincisi 90lığı chiplesen anca Focus kadar gider. Tecrübeyle sabit... Yol tutuş daha kötü olacak. Fordların şasileri çok iyidir. Yol tutuşa önem verilir. İç hacmi daha geniş. Daha geniş arka koltuklar. Eğer boyunda uzunsa arkaya biri oturduğunda büyük ihtimal koltuğunu ileri çekmek zorunda kalmayacaksın. Yol sesi, konfor, donanım farkı olacak. Geniş bagajın olacak vs vs. Corsada bunların hepsinden var ama Focusa göre daha az...
Bu arada ufaktan basıcam edicem diyorsan, illa corsa olsun dersen, alıcaksan 90lık al. 90lık zaten giden bir araç değil. 75liği sen taşırsın sırtında.
S.Özeren
06-06-2010, 00:08
Tam anlayamadım konuyu ama sanırım avatarının altındaki yazıya ve yazdıklarına bakılırsa Focus alıyorsun sipariş verdin. İptal edip corsamı alıcaksın? Kendine küfür edersin aldıktan sonra. Birincisi 90lığı chiplesen anca Focus kadar gider. Tecrübeyle sabit... Yol tutuş daha kötü olacak. Fordların şasileri çok iyidir. Yol tutuşa önem verilir. İç hacmi daha geniş. Daha geniş arka koltuklar. Eğer boyunda uzunsa arkaya biri oturduğunda büyük ihtimal koltuğunu ileri çekmek zorunda kalmayacaksın. Yol sesi, konfor, donanım farkı olacak. Geniş bagajın olacak vs vs. Corsada bunların hepsinden var ama Focusa göre daha az...
1.90 boy 100 kg :) Focus sipariş verildi ağustos teslim ancak durumlar karışık , olurda iptal etmek zorunda ve daha ucuz bişeylere bakmak zorunda kalırsam corsa ilk düşüncem olduğu için ve zaman kaybetmemek açısından bu konuyu açtım.. Corsa'nın kronik sorunu olup olmadığını tecrübeli arkadaşlardan duyuyim dedim, C segmenti ile B segmenti arasında tabiki bahsettiğiniz farklar var ama aynı farklarda fiyatta var ayın 10 'unda kesin belli olucak ve ona göre hareket edip burayada yazıcam
O zaman şöyle söyliyeyim eğer illa sıfır almayacaksan sıfır corsa fiyatına 2. el donanımlı bir dizel focus her türlü bulunur. Ben Astrayı hiç sevmememe rağmen imkanım varken illa küçük az yakan bi araç alıcam diye aldığım corsadan sonra neden astra almadım diye pişman olmuştum. Yinede yeni polo çıkana kadar bence en mantıklı küçük sınıftı.
S.Özeren
06-06-2010, 00:22
Bu araç yalan olursa sıfır değilde 2. el düşünüyorum 25 30 arası araca verip 5 bin lira falan aksesuar olarak harcamaya ufaktan bi niyetliyim astralar pek hoşuma gitmiyo benim , Polo'da inceledğim araçlar arasında ben pek beğenmedim poloları 2 airbag 1 direksiyon 36 lira sis farı opsiyon 750 lira..
corsa kullanıcısı olarak diyorumki eğer alıcaksanız 90 lık onu mod edin 75 lik gerçekten gitmesini bekliyene kadar yerinizde sayarsanız cosmo modelleri gerçekten dolu ve bu corsalar gerçekten gerçekten sağlam araçlar yol tutuşları iyidir bir focus kdr tabiki değildir ama chip yapınca 90 lıkları focus dizellere şaka çok rht yaparsın bence ayrıca ufak göründügüne sakın aldanmayın gayet geniş bir araçtır 4 kapılıları vergi yakıt tüketimi vs çoğu konuda avantajlı ama bu sıralar bunların 2nci elleri yükselmiş durumda bi nebze şimdi alma derim
S.Özeren
06-06-2010, 01:05
evet 2. elleri biraz uçuk gibi duruyor 30 çekenler falan var cosmo için fazla dimi bu rakamlar ? corsa d kullanmışlığım var fiesta ya falan bakaraktan içi 3 oda 1 salon :)
evet 2. elleri biraz uçuk gibi duruyor 30 çekenler falan var cosmo için fazla dimi bu rakamlar ? corsa d kullanmışlığım var fiesta ya falan bakaraktan içi 3 oda 1 salon :)
valla sana şöyle diyim galeriler benim aracıma 22500-23000 hemen veriyorlar ki 2 parça lokalim var ve 85 bin deyim ayrıca aracım essentia c'mon paket 75 lik yani diyorum hepsine neden bu fiyat ben senden 23 e alırım 25 hemen satarım astra dan daha çok tutuluyor artık bunlar diyorlar çok tercih edilen bir araç oldu hele ki bide dizel terch oluyor bunlar yani galerici 22-23 diyor biniciye 24-25 hemen satılıyor cosmo için normal neden çünkü gerçekten çok fark var cosmo larda yol bilgisayarı fln en gözle görülür fark ayrıca dışardan görünüş ek donanımlar fln baya fark yapıyor şahsen cosmo alırsam füme renk alırım çok güzel duruyor ama fiyatları o civarlarda normaldir
S.Özeren
06-06-2010, 02:45
valla sana şöyle diyim galeriler benim aracıma 22500-23000 hemen veriyorlar ki 2 parça lokalim var ve 85 bin deyim ayrıca aracım essentia c'mon paket 75 lik yani diyorum hepsine neden bu fiyat ben senden 23 e alırım 25 hemen satarım astra dan daha çok tutuluyor artık bunlar diyorlar çok tercih edilen bir araç oldu hele ki bide dizel terch oluyor bunlar yani galerici 22-23 diyor biniciye 24-25 hemen satılıyor cosmo için normal neden çünkü gerçekten çok fark var cosmo larda yol bilgisayarı fln en gözle görülür fark ayrıca dışardan görünüş ek donanımlar fln baya fark yapıyor şahsen cosmo alırsam füme renk alırım çok güzel duruyor ama fiyatları o civarlarda normaldir
hmm anladım teşekkür ederim bilgiler için şu araca bakıyorum şuanda yalan olursam bununla anlaşırım gibime geliyor beğendim aracı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-corsa-54-000-de-boyasiz-cozmo-1-3-90-hp-6-ileri-cok-temiz/detay
AhmetYılmaz
06-06-2010, 10:05
Dün konuştuk abicim zaten. Bende de şuana kadar hiç bi sorun yok...
S.Özeren
06-06-2010, 19:48
aynen kardeşim :)
yakıtı iyi ama işte performansı 1.3 90 hp de nasıl ? 1.3 75 kullandımda hantal sanki
Eski bir corsa d 1.3 cdti 75 hp kullanıcısı + artı şimdi de bir corsa d gsi kullanıcısı olarak ; ben her iki araçtanda çok memnun kaldım.. evet 75 hp'liklerin biraz performansı düşük fakat motoruna göre çekişi,yokuşlardaki tutumu,otoban ve uzun yollarda hızlanması gayet tatminkardı.. Gsi hakkında konuşmuyorum :) Bence güzel tercih yapmışsın.. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..
S.Özeren
07-07-2011, 04:11
hortingen olmuş biraz ama evet iyiki almışım :D teşekkürler cümlemize kazasız belasız sürüşler inş
aynen..güzel araç valla.. sanırım yeni kasasına geçebilirim bende bunu sattıktan sonra
S.Özeren
07-07-2011, 04:20
hayırlısı inşallah donanım seçenekleri iyide ben ön tarafını beğenmedim :)
zaten tek farkı orası onun dışında farklı bi yeri yok :) aslında benim gözüm yeni kasa astra 1.6T de ama fiyatı biraz gereksiz yüksek bence :)
konu hortlamış gene:):)o günden bu yana corsadan memnunum :icon_tup::icon_tup:
darkmann
07-07-2011, 11:35
madem konu hort bende yazayım bi kaç bişi alıcak olan arkadaşlara fikir olur alalı 3-4 ay oldu 17 binde aldım 22 binde balataların bitik olduğunu öğrendim yoltutuşunu beğenmiyordum gittim 5 lik yay taktım şimdi yolu tutar oldu dün ramoylada test ettik araba yoldan çıkmadı:)yakıt konusunda ben 1.3 75 liğini kullanıyorum bir depo 800 km ş.içi gidebiliyor sakin kullanımda.ama ben essentia araç aldığıma pişmanım arabada yol bilgisayarı sis farı falan yok.Fiesta alıcaktım bende son anda vazgeçtim ama titanium+xp fiestada yok yok.
madem konu hort bende yazayım bi kaç bişi alıcak olan arkadaşlara fikir olur alalı 3-4 ay oldu 17 binde aldım 22 binde balataların bitik olduğunu öğrendim yoltutuşunu beğenmiyordum gittim 5 lik yay taktım şimdi yolu tutar oldu dün ramoylada test ettik araba yoldan çıkmadı:)yakıt konusunda ben 1.3 75 liğini kullanıyorum bir depo 800 km ş.içi gidebiliyor sakin kullanımda.ama ben essentia araç aldığıma pişmanım arabada yol bilgisayarı sis farı falan yok.Fiesta alıcaktım bende son anda vazgeçtim ama titanium+xp fiestada yok yok.
bildiğim kadarıyla corsaların cosmo modelleri hariç hiç birnde yol bilgisayarı yok ama sanırım en yeni kasalarında var ama ondanda emin değilim
AhmetKaratay
19-09-2016, 13:03
Konuyu hortlatıyorum , çarşamba günü 2007 model 1.3 cdti opel corsa alıyorum araç 18.500 km de , yakıt tüketimi ne kadar oluyor ve yazılım ile ne gibi sonuçlar çıkar yazılım yaptırmaya değer mi?
AhmetKaratay
19-09-2016, 23:30
Konuyu hortlatıyorum , çarşamba günü 2007 model 1.3 cdti opel corsa alıyorum araç 18.500 km de , yakıt tüketimi ne kadar oluyor ve yazılım ile ne gibi sonuçlar çıkar yazılım yaptırmaya değer mi?
+++++++++++++
2013 model 25000km de 1.2 essentia almıştım 1 ay kullandım hayatımdan bezdim,lanet ettim ve sattim. 1.2 almayı düşünen varsa ALMASİN. Onun yerine eşek alsın hem daha hızlı yokuş çıkar hem km de 40 kuruşluk yakit tuketmez.