Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'de cinayetler
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14528989.asp
İzmir'de 2 genç kız birer gece arayla aynı yerde öldürüldü. Her iki kadının gece yarısı aynı şekilde öldürülmesi, kimlik, telefon ve çantalarının alınması halkta ‘seri katil’ paniğine neden oldu. Yaz aylarını sokakta geçiren vatandaşlar bu iki cinayetten sonra dışarı çıkmaya korktuklarını söyledi.
Ayşe Selen, bizim okuldan. Yakından tanımıyorum ama selamlaşıyorduk. Dün gece aldım haberi ve şok oldum. Balçova'da oturan tüm okul arkadaşlarım, akrabalarım, aileler tedirgin. Tanıdıklarınıza dikkatli olmalarını söyleyin lütfen. 2 ailenin yüreği parçalandı. Allah gani gani rahmet eylesin merhumelere.
SekoLive
26-04-2010, 13:51
başınız saolsn efe...
allah rahmet eğlesin.sabah okudum o haberleri ve çok üzüldüm.
allah rahmet eylesin. okula gidip gelirken balçovada sürekli polisleri devriye gezerken görüyorum. Bir an önce katil bulunur inş
devil_berk22
26-04-2010, 14:10
Allah rahmet eylesin gencecik yaşında gitmiş umarım en yakın zamanda yakalanır şerefsiz herif
allahım yarabbim yaa allah ailesine sabır versin mekanları cennet olsn
cagri-35
26-04-2010, 14:13
Çok üzücü bir haber bende bugun detaylı olarak öğrendim Balçovada ikamet eden bir arkadaşımdan.
En kısa zamanda bu kansızın bulunması dileğiyle...
caglarcb
26-04-2010, 14:51
Eski oturdğum öğrenci evimin orda olmuş olay. Şaşırtıcı gayet kendi halinde sakin bi mahalleydi. Allah(c.c) rahmet eylesin.
bugra_0101
26-04-2010, 15:48
Allah rahmet eylesin
ulasoztas1
26-04-2010, 15:52
Allah rahmet eylesin... Biran önce bulunsun katil çeksin cezasını..
merttepe
26-04-2010, 16:08
bi kaç ay önce, aynı yerde bi kız arkadaşım bıçaklandı, kim yaptı yakalanmadı büyük bi ihtimalle aynı kişinin eylemi bunlar.
Almanci Tane-R
26-04-2010, 16:19
allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Allah rahmet eylesin, aynı yerde oluyor bu kadar beceriksiz bizim Polisimiz.
caglarcb
26-04-2010, 17:30
Arkadaşlar balçovada oturan arkadaşımdan bi haber daha aldım. 15 dk. önce yine aynı yerde bi kız daha bıçaklanmış sanırım. Gelişmeleri öğrendikçe yazarım.
Arkadaşlar balçovada oturan arkadaşımdan bi haber daha aldım. 15 dk. önce yine aynı yerde bi kız daha bıçaklanmış sanırım. Gelişmeleri öğrendikçe yazarım.
Oha, inanılmaz nasıl olabiliyo böyle bişey ya! Orayı gözetim altında falan tutmuyolar mı!?
caglarcb
26-04-2010, 17:34
Oha, inanılmaz nasıl olabiliyo böyle bişey ya! Orayı gözetim altında falan tutmuyolar mı!?
Arkadaşın söylediğine göre 2 gece üst üste 100mt çapında yani hemen hemen aynı yerlerde oluyormuş cinayetler.
caglarcb
26-04-2010, 17:37
Sevindirici bi haber; bıçaklama olayı değilmiş ekonomi öğrencisi bi kız bayılmış sadece.
gasp için bukadarınada pes yani Allahım sen yardım et vefat edenleride rahmetinden eksik etme
dragstar
26-04-2010, 17:50
allah rahmet eylesin
H22Power
26-04-2010, 18:12
Allah rahmet eğlesin ailelerine sabır versin..Bu işin tek çözüm yolu var olayın yaşandığı mahallede gönüllü delikanlı 3-5 kişi nöbet tutucak bulunca adamı polise mi teslim ederler yoksa kendileri mi hallederler gönüllülerin haleti ruhi lerine kalmış artık....
Allah rahmet eğlesin ailelerine sabır versin..Bu işin tek çözüm yolu var olayın yaşandığı mahallede gönüllü delikanlı 3-5 kişi nöbet tutucak bulunca adamı polise mi teslim ederler yoksa kendileri mi hallederler gönüllülerin haleti ruhi lerine kalmış artık....
3-5 delikanlı silahlı ve gözünü kırpmadan insan öldüren birisine ne yapabilir ki ?
yukardakiyle aynı olaymı bilmiyorum ama arkadaşta bana mesaj attı 2-3 saat önce birini öldürmüşler diye ? olay sadece bayılmamı bilmiyorum
anahaberlerde gösterdi şimdi allah rahmet eylesin.
H22Power
26-04-2010, 18:25
3-5 delikanlı silahlı ve gözünü kırpmadan insan öldüren birisine ne yapabilir ki ?
savunmasız bir bayandan daha fazla şey yapabilicekleri kesin mobese kamerası yoksa yapcak başka birşey yok malesef:( zaten öle delikanlıda kalmadı pek bayanlara biber gazı spreyini önermek lazım o baya işe yarıyor:icon_tup:
caglarcb
26-04-2010, 18:31
yukardakiyle aynı olaymı bilmiyorum ama arkadaşta bana mesaj attı 2-3 saat önce birini öldürmüşler diye ? olay sadece bayılmamı bilmiyorum
Farklı duyumlar aldım bende, biride agora civarlarında olmuş sanırım.
merttepe
26-04-2010, 18:34
orasıda mobese dolu ama çalışmıyor kameralar galiba.
Ersin YILDIZ
26-04-2010, 18:58
agora cıvarında da mı olmus haberlere baktım netten goremedım sadece duyum sanırım
caglarcb
26-04-2010, 19:05
agora cıvarında da mı olmus haberlere baktım netten goremedım sadece duyum sanırım
Evet sadece duyum bir gerçeklik ifade etmiyor şuanda. Ama şu kesin ki balçova ve izmir hareketli şu günlerde. Sürekli ambulans ve siren sesleri geliyormuş her köşeden. Sabır! :mad:
Ersin YILDIZ
26-04-2010, 19:06
benımde yakınlarım o tarafta o yuzden tedırgınım bende bu konuda
F.A.T.İ.H
26-04-2010, 19:18
Geçenlerdede kız lisesindeki olay bide bu olaylar inşallah devamı gelmez.
34btr1907
26-04-2010, 19:32
ya way anasını satıyım... kızın babası idam ı geri istiyormuş çokta haklı Allah rahmet eylesin assınlar içerde bakıcaklarına bunlara nefes haram gebertin gitisn en yakın zamanda yakalanır insallah şerrfsiz
Biraz önce bir kişi daha öldürüldü. Bu taraf polis kaynıyor. Ambulansla götürdüler cesedi. Ekonomi Üniversitesini alt tarafı.
Geçenlerdede kız lisesindeki olay bide bu olaylar inşallah devamı gelmez.
Kız lisesindeki olay ne ? Bilmediğimden soruyorum.
coolvtec
26-04-2010, 20:10
Biraz önce bir kişi daha öldürüldü. Bu taraf polis kaynıyor. Ambulansla götürdüler cesedi. Ekonomi Üniversitesini alt tarafı.
o kadar polis kaynıyormuş güya nasıl oluyor yaw bu saatte. psikopat sanırım yapan. Allah belasını versin.
İnsallah bir an önce bulunur , Allah'ın ruh hastası.
genemi öldürmüşler haberlere filan baktım görmedim ama en kısa sürede yakalanır işallah
o kadar polis kaynıyormuş güya nasıl oluyor yaw bu saatte. psikopat sanırım yapan. Allah belasını versin.Yok, cesedi bulduktan sonra polis doldu burası. Biraz inceleme yapıldı, sonra götürdüler cesedi.
Yok, cesedi bulduktan sonra polis doldu burası. Biraz inceleme yapıldı, sonra götürdüler cesedi.
Kardeşim sen ciddi misin? Yazdığın saatte biz okulda antremandaydık, silah sesi falan duymadık. Bıçaklama mı?
Ulan adım atamıycaz yakında balçovada, bu mu bizim emniyetimizi sağlayan polis?
caglarcb
26-04-2010, 21:52
Biri dahamı öldürüldü? Haber kaynağı nedir? Ona göre yarın kardeşimi okula yollamıyacağım.
Kardeşim sen ciddi misin? Yazdığın saatte biz okulda antremandaydık, silah sesi falan duymadık. Bıçaklama mı?
Ulan adım atamıycaz yakında balçovada, bu mu bizim emniyetimizi sağlayan polis?
dıkkat et kendıne efe:confused:
Ulan adım atamıycaz yakında balçovada, bu mu bizim emniyetimizi sağlayan polis?Valla abi akşam Ekonomi Üniversitesinin arkasındaki yoldan aşağı inerken caminin o taraf çok kalabalıktı. Polisler vardı. Birine sorduk olay ne diye, genç kız öldürülmüş dendi. Dün öldürülmüştü onla ilgili mi dedik, bugün oldu bu olay dediler bize. Eve girdiğimizde de ana caddeye doğru bi ambulans çıktı arkasında bir polisle
caglarcb
26-04-2010, 21:59
Dün ve evelsi gün işlenen cinayetle bi alakası yok demi şimdi bugünkü olayın ? 3 akşam arka arkaya 3 ölümü yani?
valla bağlantılı gözüküyo kardeşim. bu ruh hastası ****** çocuğu her akşam bir kişiyi öldürcekse işimiz var. çarşamba perşembe cuma bizim okulun şenlikleri var, sıkıntı yaratır.
Abi alakası var mı yok mu o kadarını bilmiyorum. Tek bildiğim bi kişinin öldüğü.
Ahmetfikri
26-04-2010, 22:03
izmir gibi bir yerde 3 gece ardarda 3kadın öldürülüyorsa alakası olmaması imkansız
caglarcb
26-04-2010, 22:05
valla bağlantılı gözüküyo kardeşim. bu ruh hastası ****** çocuğu her akşam bir kişiyi öldürcekse işimiz var. çarşamba perşembe cuma bizim okulun şenlikleri var, sıkıntı yaratır.
Biliyorum bende eko'da okuyorum çünkü, bu aralar sınavlarım yok diye gitmiyodum, eski öğrenci evimde cinayetlerin olduğu sokağa çok yakın. Alıcam pederin kırığı gidicem yemin ediyorum. Bu nasıl bi polistir. 3 oldu ve arka arkaya 3 gün! Sevilmediğinz kadar varsınız! Helal olsun size. Konuşmuyorum daha da ayarım kaçıcak.
http://www.nethaber.com/Toplum/143268/Izmirde-ayni-sokakta-ayni-sekilde
3. olayla ilgili bir haber yok :confused: :confused:
caglarcb
26-04-2010, 22:09
Haber yokta bugün haberlere çıkan görüntüler dün ve evelsi güne ait. İki cinayet yani. Bugün bide sen görmüşsün, birde bana gelen duyumlar vardı. Sen bugun birinin öldüğünden eminsin demi ?
merttepe
26-04-2010, 22:11
3. cinayette işlenmiş, akşam spor salonunda polisin biri söyledi.
Sorduğum kişi de birinin öldürüldüğünü söyledi. Bu olayla alakalı mı alakasız mı
merttepe
26-04-2010, 22:13
Sorduğum kişi de birinin öldürüldüğünü söyledi. Bu olayla alakalı mı alakasız mı
alakalı olması lazım bu akşam olmuş çünkü.
Eğer yarın da bir cinayet işlenirse burası çok karışır.
merttepe
26-04-2010, 22:16
ordaki mobese kameraları ile sünnet düğünü çekiolar heralde.
Cihan Çizmeci
26-04-2010, 22:26
Allah rahmet eylesin bende haberde duydum bugün üzücü :/
egeturbo
26-04-2010, 22:41
son durumu bilen varmı netteki haber sitelerişnde göremedimde ?
yazık yazık dıyorum:(:(:(cok uzucu bı durum
allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inş....bende narlıdere tarafındayım gsf de.bizde 4 cinayet işlendi die hbr geldi.bilmiorum ne kadar dogru ama....
TolgaEsentepe
26-04-2010, 22:57
bu nasıl bir emniyettir diyeceğim ama bugünkü cinayet başka bir yerde olmuş sokak sokak da asayiş sağlamak zor olur.. Umarım en kısa sürede bulunur bu şerefsizin evladı. olacak iş değil ya..
focus musty35
26-04-2010, 22:57
haydee bu ne yaa manyaın bırı serı katıl gıbı hergun bırınımı öldurcek gerekırse ızmırlıler olarak dökülürüz sokaklara
focus musty35
26-04-2010, 23:11
bu 3. cınayetın gercekcılık payı nedır ?
egeturbo
26-04-2010, 23:19
yaw hiç mi yok sitede balçovadan birileri ? şuraya yazsınlar balçovada arkadaşım dışarı cıkmaya korkar oldu
ben narlıdere tarafındayım malesef :s
focus musty35
26-04-2010, 23:24
haberlerde cıkmadı hıc alt yazıları dahı takıp edıyorum bı 3. cınayet dıe bırsey gecmedı umarım yanlıs haberdır
bnde sürekli bakıyorum ama 3.cinayetle ilgili hiçbir haber yok
Balçova bu aralar hiç tekin değil. sapık herif dolaşıyor elini kolunu sallaya sallaya ve hergün birilerini öldürüyor. Kameralar var çalışmıyor, polis olayı çözmekte ve sapığı bulmakta başarısız. allah sonumuzu hayır etsin. Sokaklarda, özelliklede ıssız sokaklarda dolaşmamak lazım. Mecbur kalınıyorsa cok dikkatli olmak lazım.
focus musty35
26-04-2010, 23:29
bu olayların sadece bayanlarn basına gelmesı daha kotu savunmasız oluyorlar hepımızın kardesi ablası sevgılısı var allah korusun ıns kımsenın bası yanmaz son olur yapılan cınayetler
balçovalaıalrın yerınde olsam tum ızmır yada cevresındekı semtler gece pusuya yatmak lazım
balçovalaıalrın yerınde olsam tum ızmır yada cevresındekı semtler gece pusuya yatmak lazım+1 kesinlik'le ozaman vay haline o şerefsiz arsızın:)
allah rahmet eylesin.. hakkaten beynı ucan bırısı olması lazım bu kadar yapabılmesı ıcın...
umarım en yakın zamanda yakalanır.. yoksa gercekten kotu olucak halk polıse yuklenmeye baslayabılır..
çok sıkıntı verici bir durum Allah rahmet eylesin.. nasıl insanlar içinde yaşıyoruz yaaa... Bu ne rahatlık yaa... Umarım kısa zamanda bulunur eşgal...
allah rahmet eylesın uzucu bır durum
3. cinayet ile ilgili.. travestiyi öldürmüş konakta.
http://www.milliyet.com.tr/izmir-de-yine-7-65-lik-tabancayla-cinayet-/turkiye/sondakika/27.04.2010/1230374/default.htm
alla alla dikakt etmek lazım dün balçova tarafı çok sıkıydı otobanda bile baya bi ekip wardı sonu yakındır die düşünüyorum...
mgnPower
27-04-2010, 10:34
bir an aklima gavur izmir lafi geldi. Allah sasirtmasin. izmir iicn komplo olabilirmi diye dusundum bi an ooolesine. umarim en kisa surede hakettigini bulur bu isi yapan pislik.
Daha fazla birilerinin canı yanmadan yakalansa barii...
umarım bir an önce yakalanır yapan kişi
3 cinayette aynı silahla işlenio.aynı sistem canta ve telefonları alınıo.hiç bi deişiklik yok.bu işin sonu nası gelcek hiç bilmiorum :s
Herif her gün cinayet işlemeye çıkıyor ya, bu nasıl bir psikopatlıktır?
İlk cinayetteki mermi çekirdeği de incelemeden sonra büyük ihtimalle aynı silahtan çıkmış olarak bulunacak, bir seri cinayet vakası ile karşı karşıya olduğumuz kesin artık.
3. ha... yok böyle bir şey yaaa... Bu cidden seri katil yaa.. İş'de bir mola verip bakınayım dedim gerildim.. Allah rahmet eylesin hepsine.. şu katil umarım yakalanır en kısa zamanda.. sabah balçovadan geçtim sanayiye giderken.. ekonomi üni. önünden 2 şerli yunuslar dolanıyor.. tedbir almaya çalışıyorlar fakat.. canlar yanmaya insanların canını almaya devam ediyor bu psikopat... Allah allaahhh... deli oluyorum.. bizimde ablamız annemiz var.. cidden çok sinirlerim bozuldu yaaa...
dün gece ben alsancakta gezerken saat 3 te hzl plakalıyı alfa romeo yu gördüm .hatta hzl
plaka diye hazal falan makara yaptık kendi aramızda .yanına travesti bindi ,gittiler .Şuan şok oldum haberi
görünce .Yanında en son ben travesti gördüm arabaya aldı gitti bi ihtimal travesti olabilir
katil
kesin kafası güzel birisi yoksa bu kadar kısa sürede bu riske girermi :S
dün gece ben alsancakta gezerken saat 3 te hzl plakalıyı alfa romeo yu gördüm .hatta hzl
plaka diye hazal falan makara yaptık .yanına travesti bindi ,gittiler .Şuan şok oldum haberi
görünce .Yanında en son ben travesti gördüm arabaya aldı gitti bi ihtimal travesti olabilir
katil
yanlış hatırlamıyorsam haberde kaçan küt saçlı birisinden bahsetmemişlermiydi ilk sefer :soru:
JumboAli
27-04-2010, 14:11
plaka diye hazal falan makara yaptık kendi aramızda .yanına travesti bindi ,gittiler .Şuan şok oldum haberi
katil
Olum HZL zaten Tro'nun arabası . Oldurup arabasını almıs olmasın senın gordugun katıl olabılır. Ben cok fena trıbe gırdım yanlız . Kuteyle mı dolassak napsak .
Edit : Hzl'yı oldurmus Konakta Yanına bınen olabılır dedıgın gıbı
katil
bence gördükleriniz polislede paylaşın belkide oralardaki güvenlik kameralarından bişey çıkabilir.
CasabLanca
27-04-2010, 14:26
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14547525.asp?gid=373
JumboAli
27-04-2010, 14:39
bence gördükleriniz polislede paylaşın belkide oralardaki güvenlik kameralarından bişey çıkabilir.
ben 155'e anlattım aynen sımdı. baya ılgılendıler yogun calısıolar galıba
http://haber.mynet.com/detay/yasam/iste-izmirdeki-seri-katilin-resmi/508326
zanlının robot resmi
edo typer
27-04-2010, 15:50
forumda kufur yasak ama bunu yapan serefsızı doguranın .....................
edo typer
27-04-2010, 15:56
ulen nasıl bı hayvan 22 yasındakı kızı arkasından bısey demeden vurabılır?? nasıl bır hastalık bu? bunu yakalayınca napıcaklar??? hapıslemı yetıncek bu mıllet?? sokaklar bombos kaldı..
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14547525.asp?gid=373
mynettede vardı resım degısmıs ılk basta su ankı gıbı kısa saclı deıldı...
VeNoM_35
27-04-2010, 16:02
ulen nasıl bı hayvan 22 yasındakı kızı arkasından bısey demeden vurabılır?? nasıl bır hastalık bu? bunu yakalayınca napıcaklar??? hapıslemı yetıncek bu mıllet?? sokaklar bombos kaldı..
2sini de kafasından hemde ya:(, hapis buna ödül olur birisi yolda yakalasa keşke...
Arkadaşlar maalesef öldürülenlerden birisi Kütahya'lı az önce cenazesi defnedildi. Aileler perişan İzmir gibi bir yerde böle bişi olması çok düşündürücü :o Allah mekanlarını cennet etsin işallah. Çok iyi bir ailenin aynı zamanda esnafın kızlarıydı :(
edo typer
27-04-2010, 16:14
bu kansızın robot resmını nasıl cızıolar??? demek bazı korkaklar gormus bu serefsızı.. gorupte ıcıne sınderenlere ALLAH aynısını versın dıcem ama ole bedduada edılmez:S ne dıyım sımdı
egeturbo
27-04-2010, 16:17
kansız şerefsiz robot resmini çizdiriyorlarsa demekki görgü tanıkları var
bu kansızın robot resmını nasıl cızıolar??? demek bazı korkaklar gormus bu serefsızı.. gorupte ıcıne sınderenlere ALLAH aynısını versın dıcem ama ole bedduada edılmez:S ne dıyım sımdı
gören ne yapacaktı arkadaşım polis gibi kovalamacamı silahlı psikopat bir adamın peşinemi düşseydi gerekli olanı yapmışlarki robot resim i çıkarabilmişler biraz :heyoo:
Olay yerine yakın bir eczanenin güvenlik kamerasında görüntüsü var sanırım.
edo typer
27-04-2010, 17:30
gören ne yapacaktı arkadaşım polis gibi kovalamacamı silahlı psikopat bir adamın peşinemi düşseydi gerekli olanı yapmışlarki robot resim i çıkarabilmişler biraz :heyoo:
sana gore gereklı olan bu bana gore deıl. herkes aynı dusunmek aynı seyı yapabılmek zorunda deıl.. robot resmının ustune otursunlar sımdı. ne ıse yarıcak cok merak ettım;)
VeNoM_35
27-04-2010, 17:33
kanka onun katil olduğunu bilemezlerki insanlar, büyük ihtimal polisler olay saatinde o civarda olanlardan yardım istemişlerdir, birde bankamatik görüntüleri fln var diyorlardı. inş en kısa zamanda bulunur.
şaka gibi ümraniye sapığını geçtı siirtte ıstısmar yaparlar kı sımdı manısadada bole bı olay cıkmıs ızmırde cınayetler yakındır mıllet bırbırının bogazına sarılır.
edo typer
27-04-2010, 18:41
goztepede yrm saat once baska bı cınayet daha ıslendı dıe hbr geldı.. ıns dogru deıldır
caglarcb
27-04-2010, 18:44
goztepede yrm saat once baska bı cınayet daha ıslendı dıe hbr geldı.. ıns dogru deıldır
Haber kaynağı nedir? :confused:
açıkcası bnm gördüğüm şeyleri polisler dahi gördü .dün gece polisler karakolun önünde
travestilerin arabalarının camından onlarla konuşuyolardı.Bunlardan başka bişey
bilmiyorum zaten.Bnm şansıma genelde geceleri gezerim dün gece değil önceki gece saat
kulesine gittim arabayla orda takıldım biraz dün ki cinayetin oldugu yerde gezdim gece 4
5 gibi.bide alsancaktaki kameralarda da kesin arabam çıkar gidip pollise böyle bişey
dersem dikkat çekerim diye düşünüyorum
dünda bu saatte cinayet haberleri vardı ama haberlerde görmedikçe inanmayın arkadaşlar..dünden beri dedikodulara bakılırsa 10 cinayet işlendi..bu eleman gece yarısı yapıyo yapıcağını
sürüngen
27-04-2010, 18:54
bugün alsancaktaki travestiler bile siyaha büründü..bir çok şehir efsanesi dolşaıyor ortalıkta..ama yayınlanan haberler göre mevcut 3 cinayet var..balistik ilk ve üçüncü cinayetlerdeki silahların aynı olduğunu doğruladı..ikincisinin kovanı bulanmadığından makdülün başından çıkacak mermi çekirdeği üzerinden doğrulanacak..gün içinde bu tarz vakalarla ilgilenen çok kişiyle muhattap olduğumuzdan şimdilik bunları öğrenebildik..
bir efsanede üçüncü cinayette "yedileyeceğim" notunun bulunduğu..ancak bununla ilgili net birşey öğrenmedik...
kayıp olan 1 cinayetin kovanıymış 2. degil
sürüngen
27-04-2010, 19:24
http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2010/04/27/fft16_mf619509.Jpeg
robot resim olarak bu yayınlanıyor..
ha_SaaaN
27-04-2010, 19:49
ne denirbilir ki annemiz var akrabalarımız var tanıdığımız insanlar var kız arkadasımız var ne yapabileceğimizide bilmiyoruz ama eğer ki polisten önce bi kargasada izmirliler yakalarsa o katili linç ederler kırılmadık bi yeri kalmaz
Mekanları cennet olsun .. O katilde bulunmalı !
cagri-35
27-04-2010, 20:20
Az önce Bayraklıda birisi daha öldürülmüş. Bir arkadasımdan haber geldi detayı bilmiyorum doğruluk konusundada birşey diyemiyorum ***** olanlardan sonra bütün şehir efsanelerine baksak 20 kişi öldü herhalde..
Çok üzücü ve çok can sıkıcı böyle diken üstünde olmak Allah yardımcımız olsun inşallah en yakın zamanda yakalanır bu şerefsiz kansız...
emre yeşil
27-04-2010, 20:27
İzmirde hiç bu tip olaylar olmadığından poliste ona göre sanırım yetersiz kalıyor inşallah en kısa zamanda yakalanır daha ölüm haberi duymayız çok can sıkıcı bir olay bu insanın akli dengesinin yerinde olmadığı apaçık ortada.
mertacar
27-04-2010, 20:30
hüseyin çapkın zamanı farklıydı, ozamanlar daha çok devriye gezerdi polis. Şimdi ise sırf trafik geziyor, alkol kontrolü falan yapıyorlar. Devriye sayısını arttırmaları şart. Yazık günah, allah ölenlerin yakınlarına sabır versin..
Ersin YILDIZ
27-04-2010, 20:36
bende duyum aldım 4. de oldu dıye ama gerceklıgını bılmıyorum sadece bı duyum resmıyet yok
Az önce Bayraklıda birisi daha öldürülmüş. Bir arkadasımdan haber geldi detayı bilmiyorum doğruluk konusundada birşey diyemiyorum ***** olanlardan sonra bütün şehir efsanelerine baksak 20 kişi öldü herhalde..
Çok üzücü ve çok can sıkıcı böyle diken üstünde olmak Allah yardımcımız olsun inşallah en yakın zamanda yakalanır bu şerefsiz kansız...
insallah yalan haberdir...:(
bayraklı sevgi yolunun ordaki karakolun karşında dükkanı olan bi abime sordum o duymamış
34btr1907
27-04-2010, 21:17
http://www.habervitrini.com/izmirde_seri_katil_korkusu_ayni_tip_silahla_3_cina yet-459072.html bucada bulunmuş ama 5 yıllık dıyorlar ceset için
hüseyin çapkın zamanı farklıydı, ozamanlar daha çok devriye gezerdi polis. Şimdi ise sırf trafik geziyor, alkol kontrolü falan yapıyorlar. Devriye sayısını arttırmaları şart. Yazık günah, allah ölenlerin yakınlarına sabır versin..
istanbulda her köşe başında çevirme sürekli gbt sorgusu oluyor, hüseyin çapkın iyi gerçekden.
http://www.izmirgundem.net/haber/1683-izmirde-seri-katil-goruldu.html
diyelim bu katil toplam 10 kişiyi öldürdükten sonra yakalandı.. alacağı ceza ne olacak? pişmanım alkollüydüm vs gibi bahaneler uydurursa alacağı ceza ne olur?
haber doğruysa yakalanır bu gece
34btr1907
27-04-2010, 21:31
diyelim bu katil toplam 10 kişiyi öldürdükten sonra yakalandı.. alacağı ceza ne olacak? pişmanım alkollüydüm vs gibi bahaneler uydurursa alacağı ceza ne olur?
20 kere ömür boyu alır heralde buna mazeret sundurcaklarını sanmam ama akıl hastası çıkarsa raporlarda onu bilemem bu seferde müebbet hastanede yatar heralde...
narlıderede görülmüş he... off off... stresdeyim..polisler kamera kayıtlarını inceliyor balçova daki avm'lerin.. umarım birşeyler bulurlar..
20 kere ömür boyu alır heralde buna mazeret sundurcaklarını sanmam ama akıl hastası çıkarsa raporlarda onu bilemem bu seferde müebbet hastanede yatar heralde...
10 yıl yatar, iyi halden çıkar bence.. idam cezasının yeniden uygulamaya konulması lazım.. :icon13:
34btr1907
27-04-2010, 21:39
bilge köyü katliamından ne farkı var bu suçun? orda 44 kişi burda 3 kişi 44 kere muebbet cıktıysa ondan bundanda 3 kez muebbet cıkar tamam işte
bu oç nun yırtarı hiç bi şekilde olamazda iş akıl sağlığı raporu ne der ona göre nasıl yargılanır bilgim çok yok ama eceliyle zaten ölmez bu içerde
caglarcb
27-04-2010, 21:41
Salınır 10 yıla kalmadan kardeşim, zaten erken seçim gündeme gelir yakında. ***** iktidarında elindeki tek kozu af zaten.:mad::ofk:
sayfa hata veriyor nedir acaba ?
narlıderede bir alısveriş merkezinde gorulmus farkedilince kaçmış ole bi haber ne kadr dogru orası bilinmez tabi....
şimdi acıldı===>
Narlıdere'de bir süpermarket yakınlarında görülen seri katil farkedildiğini anlayınca kaçarak uzaklaştı
merttepe
27-04-2010, 23:08
narlıderede bir alısveriş merkezinde gorulmus farkedilince kaçmış ole bi haber ne kadr dogru orası bilinmez tabi....
şimdi acıldı===>
Narlıdere'de bir süpermarket yakınlarında görülen seri katil farkedildiğini anlayınca kaçarak uzaklaştı
EVET BU AKŞAMKİ ÖLÜM OLAY HATAY-ÜÇKUYULAR İZMİR ÜNİVERSİTESİ CİVARLARI AMA TABİİ PEK HABERLERDE GÖSTERİLMEMİŞ..4.KİŞİDE ÖLMüş ///////RUH HASTASI HERİF 35DAKİKAÖNCE NARLIDEREDE MARKETTE GÖRÜLMÜŞ ,,KAÇMIŞŞŞ
face'de birisi yazmış, ne kadar doğrudur bilmem
bu adi şerefsiz yakalanmadıkça asılsız haberler yayılcaktır 4. kişiyi öldürse yeniasır da yada izmir ile ilgili haberler yayınlayan sitelerde yazar.Dünde balçovada yazdılar ama haberlerde görmedik.
En kısa zamanda yakalanır inşallah izmir bu tedirginlikten kurtulur.
focus musty35
27-04-2010, 23:40
bu yapılan olaylar haberclere yarıo o yzuden anında tw ve sanal alemde haberlerı cıkar umarum yanlıs haberlerdır
Ersin YILDIZ
28-04-2010, 00:01
hıcbır yerde 4. ile ilgili bi haber yok ıns yoktur
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs446.snc3/25574_416466666809_752291809_5261881_4147757_n.jpg
focus musty35
28-04-2010, 00:10
ıste şerefsiz o.ç.... nerde cekılmıs resım bı bılgın varmı
Ersin YILDIZ
28-04-2010, 00:15
fotoyo nerden ulastın haberın sıtesı var mı
YUMURTA VE SU
Öldürülen Ayşe Selen Ayşe'nin akşam saat 22.40 sıralarında Balçova'da gittiği alışveriş merkezinin güvenlik kamerası kayıtlarında da görültüğü tespit edildi.
burda böyle bir bilgi var ama fotoya facebookta ki ilk kurbanın sayfasından ulaştım
34btr1907
28-04-2010, 06:29
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14552856.asp?gid=373 yakalanmış kolpalamıyorlarsa
turbo&quattro
28-04-2010, 06:44
Yakalanmis.....Muhtemelen 1 sene ya yatar yada yatmaz..Sonra seriye baglamaya devam.
Yakalanmış, şimdi haberlerde söyledi.
Day Walker
28-04-2010, 06:53
ömür boyu ağırlaştırılmış müebbet hapis
34btr1907
28-04-2010, 07:01
ömür boyu ağırlaştırılmış müebbet hapis
3 kurban 3 defa ağırlaştırılmış müebbet alır bencede...nasıl çıkıcak 1 yılda 10 yılda forumda söyleyenler var ben onu anlamadım
turbo&quattro
28-04-2010, 07:04
3 kurban 3 defa ağırlaştırılmış müebbet alır bencede...nasıl çıkıcak 1 yılda 10 yılda forumda söyleyenler var ben onu anlamadım
Iyi hal Af maf o bu bilmemne.....Gorecegiz bakalim ne alacak...Gonul ister idam edilsin ama yok iste..
Day Walker
28-04-2010, 07:08
araplardaki gibi idam olcak taksimin orda açıcaklar vinci atıcaklar aşağıya
sonucu merakla bekliyoruz..ama büyük bi nefes aldığımız kesin..
34btr1907
28-04-2010, 07:18
Iyi hal Af maf o bu bilmemne.....Gorecegiz bakalim ne alacak...Gonul ister idam edilsin ama yok iste..
idam yok keşke olsa o ayrı ama 1 yılda 3 5 yılda okadarda diil:)
ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkûm edilmiş olanlar otuz yılını, müebbet hapis cezasına mahkûm edilmiş olanlar yirmidört yılını, diğer süreli hapis cezalarına mahkûm edilmiş olanlar cezalarının üçte ikisini infaz kurumunda çektikleri takdirde, koşullu salıverilmeden yararlanabilirler.
TCK`nın 449. ve 450. maddelerinde tanımlanan adam öldürme suçları (akraba öldürme, canavarca hislerle adam öldürme) Af kapsamı dışında tutulan suçlardandır...
VTec_king
28-04-2010, 08:56
ömür boyu hapis cezası alır ve çıkamaz işallah
kansız köpek..
ulasoztas1
28-04-2010, 09:50
kolay kolay çıkamaz 3 cinayetten sonra tabi hükümet af çıkartmazsa...
Onurkk06
28-04-2010, 12:36
bunu alacan bi jiple kafasından demir halatla bağlıycan bi jiple öbür ayağından bi jiplede öbür ayağından bağlıyacan demir halatla sonra bütün jipleri ayrı yöne doğru son gaz güzel bi ölüm olur o.ç bunu acı çektire çektire öldüreceksin
mgnPower
28-04-2010, 12:59
bunu alacan bi jiple kafasından demir halatla bağlıycan bi jiple öbür ayağından bi jiplede öbür ayağından bağlıyacan demir halatla sonra bütün jipleri ayrı yöne doğru son gaz güzel bi ölüm olur o.ç bunu acı çektire çektire öldüreceksin
kafasi kopar hemen olur oldugu yerde. ellerinden kollarinin altindan sirtindan guzelce baglayacan arabanin arkasina bodrumdan bornovaya kadar suruyerek getireceksin. yolda yer yer mola vermek icin duracak ve durdugundada dislerini ve tirnaklarini cekecek koparacaksin. geldiginde hala nefes aliyorsa kizdirilmis yagi muhtelif yerlerine serpme yontemi ile kucuk kucuk fiskirtacaksin ayni zamanda kizgin masalarla ellerini ayaklarini daglayacaksin. baktin hala nefes aliyor dok ispirtoyu yak a.q artik.
83 dogumlu mardinli
http://video.haberturk.com/video/index/41461
gürolum sende ne cevherle varmış yaw.. Saw 8 in senaryosunu sana yazdırmak lazım :D :D
83 dogumlu mardinli
http://video.haberturk.com/video/index/41461
o adam 83 lüyse ben 88 liyim :D :D
mgnPower
28-04-2010, 13:01
gürolum sende ne cevherle varmış yaw.. Saw 8 in senaryosunu sana yazdırmak lazım :D :D
biraz dizginleyip sansur bile uyguladim anca bu kadarini isiga cikartabildim.
SOMEONESPECIAL
28-04-2010, 13:03
Emniyeti tebrik etmek lazım... İsteyince nasıl buluyorlar...
4-5 bile olabilirdi ama kaçmaya çalışıyormuş Yunanistan üzerinden.
Akli dengesi bozuk olup 3-5 ay sonra gene aramıza dönebilir
Allahtan dileğim hapiste biri işini bitirir!
Allahtan dileğim hapiste biri işini bitirir!
bunu büyük ihtimalle tek kişilik odada yatırırlar.. aslında bunu arabistana götüreceksin sonra bu adam allaha kitaba küfretti diye ihbar edeceksin.. gerisini onlar halleder :) ;)
çok şükür.. ama bu adam robottakine benzemiyo :S
kafasi kopar hemen olur oldugu yerde. ellerinden kollarinin altindan sirtindan guzelce baglayacan arabanin arkasina bodrumdan bornovaya kadar suruyerek getireceksin. yolda yer yer mola vermek icin duracak ve durdugundada dislerini ve tirnaklarini cekecek koparacaksin. geldiginde hala nefes aliyorsa kizdirilmis yagi muhtelif yerlerine serpme yontemi ile kucuk kucuk fiskirtacaksin ayni zamanda kizgin masalarla ellerini ayaklarini daglayacaksin. baktin hala nefes aliyor dok ispirtoyu yak a.q artik.
Ya gene nefes alırsa ?
bunu büyük ihtimalle tek kişilik odada yatırırlar.. aslında bunu arabistana götüreceksin sonra bu adam allaha kitaba küfretti diye ihbar edeceksin.. gerisini onlar halleder :) ;)+1 bencede öyle yaparlar diğer o.ç cem garipoğluna yaptıkları gibi:mad: böyle şerefsiz evlatlarına hapisler ödül oluyor oysa dedğin gibi gönderecen arabistana yada çok kişilik bi kohuşa ozaman bakalım nooluyor:)
mgnPower
28-04-2010, 13:23
Ya gene nefes alırsa ?
salacan izmirde en cok travestinin oldugu yere o zaman.
çok şükür.. ama bu adam robottakine benzemiyo :Sben özellik'le yanyana koyup baktım saç şekilleri olsun, faorileri olsun, azda olsa benzerlik var..:icon_tup:
Edit: yalan robot resmiymiş, ama saçının ön şekli falan'da benziyor dikkat ederseniz, şans olmuş heralde:D
mgnPower
28-04-2010, 13:25
YALAN ROBOT RESİM
Bizim olaylarda, üç olayda da görüntülememiz yok. Olayı gören kimsemiz yoktu. Ama çizilmiş robot resmimiz vardı. Zanlının daha rahat etmesini, daha rahat dolaşmasını sağlamak amacıyla böyle bir taktik yapıldı. Bu her zaman yapılmaz. Ara ara, çok zor durumlarda gerekli olduğu anlarda kullanılır. O bakımdan evet, robot resim zanlıya benzemiyordu.''
İzmir Valisi Cahit Kıraç, peş peşe işlenen cinayetlerle ilgili Bodrum'da gözaltına alınan zanlının ardından yeni gözaltılar olup olmayacağını zamanın göstereceğini bildirdi.
Vali Kıraç, Emniyet Müdürü Ercümen Yılmaz ile düzenlediği basın toplantısında soruları da yanıtladı.
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2010/04/28/bir_ipucu_her_seye_yetti
SOMEONESPECIAL
28-04-2010, 13:27
Emniyetin açıklaması var. Özellikle böyle benzemeyen robot resmi dağıtmışlar
basına... Katil kendini rahat hissedip hataya zorlansın diyeymiş :beuj:
http://www9.gazetevatan.com/robot-resim-taktigi/302566/1/Gundem
emliyet müdüryle valinin açıklamalarını izledim emliyet müdürü robot resme benzemediğini katil'i rahatlatmak daha kolay hata yapması için yayınladıgını söyledi
Cihan Çizmeci
28-04-2010, 13:29
Sabah duydum televizyonda çokta sevindim.O şerefsiz yüzünden yandı 3 ailenin canı yandı.Şimdi onları kim geri getirecek?
Bu adamı birgün dğeil hergün öldürmek lazım.Hergün güzel bir işkence yapıcaksın hergünde öldürdüğü insanların fotoğraflarını göstericeksin işkenceden önce...
fsunnetci
28-04-2010, 13:30
Emniyetin nesini tebrik ediyon abi yaa katil tam bir salak zaten gelin beni yakalayın demiş resmen:p
Öldürdüğü kişinin telefonunu çalıp satmaya çalışıyor ve kimlik ibraz ediyor mal herif:hahaha: O da yetmemiş gibi öldürdükleri kişilerin kredi kartlarını,kimliklerini fln toplamış kendi bavuluna koymuş dingil herif;) Allahtan böyle kafasız bir adammış yoksa biraz zor yakalanırdı o katil..:beuj:
Sabah duydum televizyonda çokta sevindim.O şerefsiz yüzünden yandı 3 ailenin canı yandı.Şimdi onları kim geri getirecek?
Bu adamı birgün dğeil hergün öldürmek lazım.Hergün güzel bir işkence yapıcaksın hergünde öldürdüğü insanların fotoğraflarını göstericeksin işkenceden önce...
evet o ailelerin ocağına ateş düştü şimdi... aynı şey bizim ailemizin başına da gelebilirdi.. allah sabır versin ailelere... idam cezasını kim getirirse oyumu ona vereceğim..
SOMEONESPECIAL
28-04-2010, 13:35
Emniyetin nesini tebrik ediyon abi yaa katil tam bir salak zaten gelin beni yakalayın demiş resmen:p
Öldürdüğü kişinin telefonunu çalıp satmaya çalışıyor ve kimlik ibraz ediyor mal herif:hahaha: O da yetmemiş gibi öldürdükleri kişilerin kredi kartlarını,kimliklerini fln toplamış kendi bavuluna koymuş dingil herif;) Allahtan böyle kafasız bir adammış yoksa biraz zor yakalanırdı o katil..:beuj:
Dalga geçtim zaten Fatih :D
Cem Garipoğlu olayını hatırlarsın..... Bak annesi İstanbul'a gelmiş
30 Nisan'da mahkemeye tutuksuz yargılanmak üzere çıkacakmış...
Nasıl oluyor, ne dönüyor gizli anlaşma mı yapılıyor çözemedim
SOMEONESPECIAL
28-04-2010, 13:37
evet o ailelerin ocağına ateş düştü şimdi... aynı şey bizim ailemizin başına da gelebilirdi.. allah sabır versin ailelere... idam cezasını kim getirirse oyumu ona vereceğim..
Kesinlikle İDAM gelmeli... Öncelikle şu çocuk tecavüzcülerini....
Hayvanlara, yaşlılara, çocuklara eziyet edenleri sallandıracaksın :icon_tup:
idam gelmeli gelmeli de, bizimkiler avrupa birliği, insan hakları bilmem ne diye tuttururlar şimdi.. ulan öldürülen masumlar insan değil mi onların hakları yok mu diye soran yok...
yakalanmış şerefsiz çok şükür.
umarım doğru kişidir başka bir kurban degildir
SOMEONESPECIAL
28-04-2010, 13:48
idam gelmeli gelmeli de, bizimkiler avrupa birliği, insan hakları bilmem ne diye tuttururlar şimdi.. ulan öldürülen masumlar insan değil mi onların hakları yok mu diye soran yok...
Ölenlerin hakkı nerede kaldı peki ? Avrupa Birliğine siddin sene giremeyeceğimizi
artık benim oğlum bile idrak etti :confused:
Linç girişimi
İzmir'de 3 kişiyi öldüren Hamdi Ayrı cinayetleri para için işlediğini itiraf etti.
Muğla ve İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa düzenlenen operasyonda yakalanan Mardin Nusaybin nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki zanlı Hamdi Ayrı, İzmir'den gelen polis ekipleri tarafından Bodrum Emniyet Müdürlüğünden çıkartıldı.
Yoğun güvenlik önlemleri altında İzmir'e gönderilen zanlının bulunduğu aracın hareket ettiği sırada trafik ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu caddeyi ulaşıma kapattı.
İşte İzmir'e korku salan o katil
Foto galeri için tıklayın
İzmir'deki cinayetlerin zanlısının Bodrum'da gözaltında olduğunun duyulmasının ardından çok sayıda vatandaş, sabahın erken saatlerinden itibaren İlçe Emniyet Müdürlüğü çevresinde toplandı.
İlçe Emniyet Müdürlüğünden çıkartılarak, İzmir'e götürülmesi sırasında zanlıya tepki gösteren vatandaşlar, bulunduğu araca saldırdı. Polisler, vatandaşları güçlükle engelledi.
'PARA İÇİN YAPTIM'
İzmir'de işlenen 3 cinayetin, Bodrum'da yakalanan katil zanlısı H.A'nın
ilk ifadesinde, suçunu itiraf ettiği, öldürdüğü kişileri tanımadığı ve para için
cinayetleri işlediğini söylediği öğrenildi.
Day Walker
28-04-2010, 13:50
şerefsiz köpek inş. hapiste köşe biyerde şişlerlerde herkez kurtulur
fsunnetci
28-04-2010, 15:09
Çok değil her 15 senede bir Siyasilerimiz Genel Af ilan ediyorlar görmediğimiz olay değil neler Af'tan yararlandı neler..bu herifte 10-15 yıl sonra gezer piyasada belli olmaz,İzmirliler katili 15 yıl sonra yolda görürseler şaşırmasınlar:(
:ofk:Müebbet bile alsa az salcaklar halkın eline en güzel cezayı alacak.....
hapıste şişlerler merk etmeyın...hapısten cıkan bı arkdsım anlattı dun bunu sag bırakmazlar merk etmeyın dedı
ben özellik'le yanyana koyup baktım saç şekilleri olsun, faorileri olsun, azda olsa benzerlik var..:icon_tup:
Edit: yalan robot resmiymiş, ama saçının ön şekli falan'da benziyor dikkat ederseniz, şans olmuş heralde:D
YALAN ROBOT RESİM
Bizim olaylarda, üç olayda da görüntülememiz yok. Olayı gören kimsemiz yoktu. Ama çizilmiş robot resmimiz vardı. Zanlının daha rahat etmesini, daha rahat dolaşmasını sağlamak amacıyla böyle bir taktik yapıldı. Bu her zaman yapılmaz. Ara ara, çok zor durumlarda gerekli olduğu anlarda kullanılır. O bakımdan evet, robot resim zanlıya benzemiyordu.''
İzmir Valisi Cahit Kıraç, peş peşe işlenen cinayetlerle ilgili Bodrum'da gözaltına alınan zanlının ardından yeni gözaltılar olup olmayacağını zamanın göstereceğini bildirdi.
Vali Kıraç, Emniyet Müdürü Ercümen Yılmaz ile düzenlediği basın toplantısında soruları da yanıtladı.
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2010/04/28/bir_ipucu_her_seye_yetti
Emniyetin açıklaması var. Özellikle böyle benzemeyen robot resmi dağıtmışlar
basına... Katil kendini rahat hissedip hataya zorlansın diyeymiş :beuj:
http://www9.gazetevatan.com/robot-resim-taktigi/302566/1/Gundem
emliyet müdüryle valinin açıklamalarını izledim emliyet müdürü robot resme benzemediğini katil'i rahatlatmak daha kolay hata yapması için yayınladıgını söyledi
vala ne yalan soleyım cok sacma geldı bana... madem robot resım yok goren yok goruntu yok bu adam nerden cıktı o zaman ? bodrumda sarı cızmelı mehmet aga varmıs o yapmıs onu alın gelın....
bana cok sacma geldı.. bence bu adamı satınaldılar cunku bu ne butun kanıtlar alelade ortada.. tabanca belinde telefonlar bavulda kartlar cuzdanda ve gazete küpürleri..
bence hedef sasırtmaca gıbı daha cok..
uzerınden 4000 euro cıkmıs para ıcın yapan vatandasta 4000 euronun ne ısı var?
katlettıgı 3 kısıden cıkmıs olma ıhtımalı sızce nedır.?
bilemiyorum bana inandırıcı gelmedi.. biri bana yannıs dusundugumu solesın lutfen..
bide suda cok sacma... rahat rahat dolassın diye bole bısey yaptık demısler.. tamam belkı mantıklı olabılır ama sız onu ararken ya bı aılenın daha ocagını sondurseydı ??
okulca rahat bir nefes aldık, ama acımız dinmiyor. yasımızı tutmaya devam ediyoruz bu o.çocuğu cezasını çekene kadar.
Yakalanmış iyi olmuş, geride kalanlara Allah sabır versin.
olenlere allah rahmet eylesın pez.vnk yakalanmıs şükür.
merttepe
28-04-2010, 19:02
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs324.snc3/28798_114689481895381_100000629890631_133580_14509 58_n.jpg
ekonomi üniversitesinin yürüyüşünden.
gsi_club
28-04-2010, 19:58
yakalandi sonunda tüm izmir halki rahat bir nefes aldi.ölen insanin babasiyla ayni berberde tras olmuslar.yüzyüze bile denk gelmisler.hiçmi vicdanin sizlamadi o.ç. birde yaziyorlar psikolijk sorunlari var diye.
buradan tüm polis teskilatini tebrik ederim...
hddsheriff
28-04-2010, 20:09
Arabistanda idam etmeden önce uyuşturuyorlar bu lavuk için ödül olur. Bence meşe fıçının içine koyacaksın bunu sadece kafası dişarıda kalacak sürekli yemek yedireceksin olduğu yere pisleyecek yavaş yavaş etlerini çürütecek kendi pisliği :) ( eski bir osmanlı işkencesidir)
Onurkk06
28-04-2010, 23:17
aslında bu medyaya bilgi sızdırılmaması lazım medya her boku ortaya seriyo gene polisler hızlı davranmış yoksa başkalarının da canını acıtabilirdi bu hayvan oğlu hayvan
içerde stres atmak için böylelerini bekleyen çooookk, kaç kişinin karısı olacak şimdi bu şerefsiz, kaç kişinin şişine ciğer olacak, ciğersizzzz.