Orijinalini görmek için tıklayınız : parayla satmak istemiyorum
Metin Bilen
13-04-2010, 14:24
arkadaşlar şuan benim baktıgım 16 aylık eğitimli golden retriever köpeği bakabilecek güvenebileceğim birisine vermek istiyorum ben bakarım başkasına vermem ilgilenirim diyen arkadaşlara verebilirim.. istanbul anadolu yakasında olursa daha ii olur
düşündüğünüzden daha akıllı ve daha önce eğitim almış söz dinleyen tuvalet alışkanlığı olan bir köpektir maddi bir düşüncem yoktur..:(
fotoları http://www.facebook.com/profile.php?v=photos&id=732582864#!/album.php?aid=153257&id=732582864
Germanian
13-04-2010, 14:39
Çok güzel hayvanlar gerçekten parayla satmama durumunuzuda tebrik ederim gerçekten bakabilecek arkadaşlar warsa işte fırsat çok güzel köpeklerdir resimlerindende safkan olduğu belli zaten bnde 4 aylığı var daha şimdiden temel komutları öğrendi 16 aylığını düşünemiyorum bile :) inşallah sizin gibi değerini bilen birine gider...
Metin Bilen
13-04-2010, 14:41
Çok güzel hayvanlar gerçekten parayla satmama durumunuzuda tebrik ederim gerçekten bakabilecek arkadaşlar warsa işte fırsat çok güzel köpeklerdir resimlerindende safkan olduğu belli zaten bnde 4 aylığı var daha şimdiden temel komutları öğrendi 16 aylığını düşünemiyorum bile :) inşallah sizin gibi değerini bilen birine gider...
inş değerini bilen birine gider..gerçi kime giderse gitsin aklım kalıcak ama..:mad:
Germanian
13-04-2010, 14:43
Bende vermeyi düşündüm bi ara evde bakması çok zor oluyor fakat kıyamadım bakıcam evlat gibi oldu bnm için hiç bi şekilde wermem heralde
Gercekten cok güzelmiş , hayatımın bir evresinde bakmak istedigim bir köpek.
Suanda kangalım olmasa :)
Ailemle konusiim ,bi sknti cikmassa alabilirim,yalniz y.disindayim ben :) sen anadolu yakasi tercihen demissin simdi gordum,neyse kismet..
Metin Bilen
13-04-2010, 14:46
verme zaten kardesım verılmez mukemmel hayvanlar..
Metin Bilen
13-04-2010, 14:48
Ailemle konusiim ,bi sknti cikmassa alabilirim,yalniz y.disindayim ben :) sen anadolu yakasi tercihen demissin simdi gordum,neyse kismet..
hayırlısı kardesım burdada parayla ısteyen var ama tıcarı amaclı alıyolar dıe dusunuyorm ve vermek ıstemıyorm..bana verıcegı parayla ona bakım yapar en azından..
hayırlısı kardesım burdada parayla ısteyen var ama tıcarı amaclı alıyolar dıe dusunuyorm ve vermek ıstemıyorm..bana verıcegı parayla ona bakım yapar en azından..
valla bitane boxerim,1kangalim,1tanede sokak kopegim var(yavrusdavardi gecenlerde vefat etti) simdi kizim gene hamile,egerki ailemden bi aksaklik cikmazsa..alabilirim dedigim gibi eger,senin icinde bi sknti yoksa y.disina gitmesinde :)
Metin Bilen
13-04-2010, 14:54
valla bitane boxerim,1kangalim,1tanede sokak kopegim var(yavrusdavardi gecenlerde vefat etti) simdi kizim gene hamile,egerki ailemden bi aksaklik cikmazsa..alabilirim dedigim gibi eger,senin icinde bi sknti yoksa y.disina gitmesinde :)
yurt dısına nasıl gıdecek bu hayvan..:S en azından arada bı gormek zıyaret etmek ısterım ne halde gorup ıcım rahat olsun dıe bu taraflarda yer olsun ıstedım çunku bunları alıp ta satan çok..ben öle bsey ıstemıyorm bu bı arkadas..
D16inside
13-04-2010, 14:56
vallaha ben cok isterim ama arada kmler var nasıl alabilirm diye düşünüyorum.
yurt dısına nasıl gıdecek bu hayvan..:S en azından arada bı gormek zıyaret etmek ısterım ne halde gorup ıcım rahat olsun dıe bu taraflarda yer olsun ıstedım çunku bunları alıp ta satan çok..ben öle bsey ıstemıyorm bu bı arkadas..
Valla ucakla getirdim bugne kadar kopeklerimi,oda ucakla gelir pasaportu(kimligi),chip'i eksiksiksiz ise asilari vsvs neyse sen anadolu yakasindan birini bul yada istanbuldan,hem arada bir gormus olursun.
Verme nedenimiz nedir acaba?
Metin Bilen
13-04-2010, 15:11
Verme nedenimiz nedir acaba?
pazar günleri genelde ben olmuyorm yemek ve tuvalet ıhtıyacı ıcın gelmem gerekıo gelemıyorm oda yapmıyo tutuyo ac kalıyoo yanı hayvan a işgence oluyor gereksiz..hafta içide genelde dısarda oldugumdan yeterı kadar ılgılenmıyorm buda insan ı üzüyo ister istemez..
dostum ben bebiş beklıorum evim geniş ama işte bebek olmasaydı şimdi seve seve inan gelir alırdım ya...
dostum ben bebiş beklıorum evim geniş ama işte bebek olmasaydı şimdi seve seve inan gelir alırdım ya...
sulhi goldenlar bebek bakicisi die bilinir zaten :p :) ska b yana bebege hicbizarari olmaz kopegin,hatta gelisimine yardimi bile dokunur:) bence ii bir veterinerle-veyahut doktorla gorusup kafanda puruzler varsa yok edip alabilirsin DERIM ben sahsen :)
Metin Bilen
13-04-2010, 15:42
müstakil evim olsa gelip almıştım ;)
ama bir kaç yere telefon açabilirim...
Facebookdan tuna armanı bulup ona mesaj atıp güvenilir kişiler bulmanda yardımcı olabilir ;)
valla şartlar uygun olsa bende hıc vermek ıstemem ama.. bı yandan onun iiliği içi n vermek istiyorum..
almayı çok isterim ama ankaradayım sizin için bi sıkıntı olmaz ise gelip haftasonu alabilirim benim köpeğimle aynı isimde zaten daisy :)
S.Özeren
13-04-2010, 16:00
valla bu kedi köpek yüzünden karaciğerimden 18 cm kist çıktı yinede bakmak isterim bi konuşuyim haber veririm avrupa yakası bahçeli ev
@sulhi
Bence kesinlikle alma
emre yeşil
13-04-2010, 16:25
Ben isterdim ama bakamamaktan korkuyorum.
Talih.b16
13-04-2010, 16:31
vallaha kardeşim ben alıp bakabılırım 2 tane evim var ikiside bahceli ama sakaryada.dusunursen tabiiki
Metin Bilen
13-04-2010, 18:50
ya valla kardeşim ne bılıyım kafam karıstı bana yakın olmasının tek sebebı emın ellerde olabılmesı baska bsey deıl uzak olması yakın olması o yuzden..
Boost Up
13-04-2010, 18:51
Ahh ah aile razı gelse evde köpeğei alıcam valla bir tane çok istiyorum..
denizpc senin adına çok üzüldüm bende de 8 aylık dişi golden var dost oldu evlat oldu valla bana hayatımı düzene soktu yemeği suyu gezmesi oyunu aşısı derken çocuk bakar gibi sorumluluk sahibi oldum.
Bakmak isteyipte terettütleriniz varsa gerçekten tavsiye ederim bazen insandan daha akıllı daha temiz daha eğlenceli oluyorlar :)
cagri-35
13-04-2010, 20:48
Dişi sanıyorum?
Şimdi şöyle kuzenimin 4 yaşında erkek golden retriever ı var, geçtiğimiz günlerde yine istanbuldan birisi ile görüşüyorlardı 1-2 yaşlarında dişi bir golden retriever için.Bizimkine eş olarak istiyorlar alaçatı' da gündüzleri evin bahçesinde akşamlarıda evin içinde kalıcaklar şartları çok çok iyi olucak bahce cok geniş ve komple ağaç yeşillik çim vs. eğer İzmir'e gönderirim dersen konuşucam çünkü diğer bekledikleri golden da bir pürüz çıktı sanıyorum ama senden ok alırsam onları arar tam bir ögrenırım haftasonundan beri konuşamadım çünkü.
erkanayasli
13-04-2010, 20:59
inşallah iyi bir yuva bulur seninde gözün arkada kalmaz. benim tosunları düşünüyorum şimdi allah ayırmasın. :)
sormak istediğim soru şu, oldu da aldık acaba köpek normalinden fazla yabancılık çekip yabancılık göstermez mi yeni sahibine? Ben 2 sene önce köpeğimi eve sığamamaktan dolayı marmaristen 1 dönüm bahçeli bir evi olan bir tanıdığıma verdim. Geçtiğimiz yaz gidip göreyim dedim benim orda olduğum süre boyunca yeni sahibinin yüzüne bile bakmadı. Daha sonra telefonda konuştuğumda daha da soğumuş yeni sahibinden zavallım.
Metin Bilen
13-04-2010, 23:09
sormak istediğim soru şu, oldu da aldık acaba köpek normalinden fazla yabancılık çekip yabancılık göstermez mi yeni sahibine? Ben 2 sene önce köpeğimi eve sığamamaktan dolayı marmaristen 1 dönüm bahçeli bir evi olan bir tanıdığıma verdim. Geçtiğimiz yaz gidip göreyim dedim benim orda olduğum süre boyunca yeni sahibinin yüzüne bile bakmadı. Daha sonra telefonda konuştuğumda daha da soğumuş yeni sahibinden zavallım.
yok deyzı öle yapmaz emınım ısınır ınanılmaz ınsancıl..tabı bıraz burukluk ceker ama ondan sonra cok daha eglencelı olur
Metin Bilen
13-04-2010, 23:11
Dişi sanıyorum?
Şimdi şöyle kuzenimin 4 yaşında erkek golden retriever ı var, geçtiğimiz günlerde yine istanbuldan birisi ile görüşüyorlardı 1-2 yaşlarında dişi bir golden retriever için.Bizimkine eş olarak istiyorlar alaçatı' da gündüzleri evin bahçesinde akşamlarıda evin içinde kalıcaklar şartları çok çok iyi olucak bahce cok geniş ve komple ağaç yeşillik çim vs. eğer İzmir'e gönderirim dersen konuşucam çünkü diğer bekledikleri golden da bir pürüz çıktı sanıyorum ama senden ok alırsam onları arar tam bir ögrenırım haftasonundan beri konuşamadım çünkü.
ewt dişi..valla bılmıyorumkı onun ıcın yanlıs bısey yapmaktan cekınıyorm..
suprolla
14-04-2010, 00:21
istediğin gibi olur umarım insanın evladı gibi oluyorlar 3-4 sene önce bende 2 yaşındaki alman kurdumu birine verdim çok iyi bakıcaz çiftlikte olcak istediğinde gel gör vs dediler verdik neyse aradan kısa bi süre geçti geldi köpek öldü dedi..... dikkatli seçmekte fayda var herkes böle değil ama canından can bırakıyorsun bi yerde :(
bence sartlarini zorla ne sen uzul ne de kopegin uzulsun ;)
Metin Bilen
14-04-2010, 09:39
iice kafam karıştı bunları duyunca
Almanci Tane-R
14-04-2010, 12:58
facebookdaki resimlerine tek tek baktım. senin yanında gayet mutlu ve huzurlu olduğu her halinden belli. bence de verme şartklarını zorla derim. yazık kimbilir ne kadar üzülecek.
DogukanB
14-04-2010, 13:04
o biraz köpeğin yapısıyla ilgili. 4 yaşında bi köpek aldım bende, cins köpek ama sokaktan. kaçıp bahçemize gelmişti. önceki ismini vs. hiç bir şey bilmiyoruz. 6-7 ay yabancılık çekti ama şimdi benim eve gelmediğim günler uyumuyo, camın önünde gelmemi bekliyo :)
Xenomorph
14-04-2010, 13:04
O Kadar Kızıyorumki Böyle Şeylere Yazsam 4 Sayfa Yazarım yani Şu an
14 Yıldır Köpek Besliyorum 3 Yıldırda 2 Tane Köpek Besliyorum
BAKAMAYACAKSANIZ ALMAYIN KARDEŞİM!!!
Kepaze Ediyorsunuz Sonra Oraya Buraya Hayvanları.....Bende Şu An Bakamıyorum 2. Köpeğe Ama Boğazımı Kesseler Vermem Başkasına Öyle Yada Böyle Kalıcak O Bu Evde
Siz Şuna Köpekten Soğudum Yetti Bana Bu Kadar Diyipte Veriyorum Yazsanıza
Böyle Zevki İçin Köpek Alıp Sonra Bırakanlar Yüzünden Barınaklar Hayvan Dolu
Ya Şimdi Birisi Almassa Köpeği Sokağamı Atıcaksın
Can Taşıyan Bir Birey O ALMADAN ÖNCE DÜŞÜNCEKTİN BUNLARI
Nefret Ediyorum Sizin Gibi İnsanlardan
Hiç Kusura Bakmayın Bu Böyle Y.... Yar.... Altına Girmicen Hesabı
Köpek Alıpta Ay Cicim Canım 2 Sene Sonra Vercek Yer Arıyan Adama Diceğim Budur
Metin Bilen
14-04-2010, 16:21
Kepaze Ediyorsunuz Sonra Oraya Buraya Hayvanları.....Bende Şu An Bakamıyorum 2. Köpeğe Ama Boğazımı Kesseler Vermem Başkasına Öyle Yada Böyle Kalıcak O Bu Evde
kardesım konusmalarına dıkkat et.. sen nasıl ne durumda alıp baktıgımı bıliyormusun bu kadar nakit nakit konusuyorsun..? veya sence ben beslemek ıcınmı aldım.? belkıde nelerden kurtardım neyi biliyorsun.? az bı dusunmek lazım konusmadan once.. yok y... yar... altına gırme derken sen kendı yedıklerınlemı karıstırıyosun..?? senı bı daha uyarıyorum konusmalarına dıkkat et..! bende bencil insanlara deıl sayfa sayfa anlatmak ömrümü versem yine deişmez..
Xenomorph
14-04-2010, 16:48
kardesım konusmalarına dıkkat et.. sen nasıl ne durumda alıp baktıgımı bıliyormusun bu kadar nakit nakit konusuyorsun..? veya sence ben beslemek ıcınmı aldım.? belkıde nelerden kurtardım neyi biliyorsun.? az bı dusunmek lazım konusmadan once.. yok y... yar... altına gırme derken sen kendı yedıklerınlemı karıstırıyosun..?? senı bı daha uyarıyorum konusmalarına dıkkat et..! bende bencil insanlara deıl sayfa sayfa anlatmak ömrümü versem yine deişmez..
Ya Hade... Tmm Bir Daha Köpek Beslemessin Umarım Hayvanlara Böyle Yazık Etmessin!!
Xenomorph
14-04-2010, 17:08
konuya bak nereye gelmiş...
zaten bir konuda da tartışma çıkmasa dişimi kırıcam....
bu ne ya adam köpeği dışarı atardı senin dediğin gibi birisi olsa...
adam iyi niyetli işlerinden dolayı artık hayvanın eziyet çekmesini istemiyor yazdıklarını oku derim ....
çekemiyorum abi hayvanların bu hale gelmesini getirilmesini kafayı yiyorum
AhmetKadir
15-04-2010, 00:15
gordugum yasadıgım olaylara ıstınaden soyle bı tavsıyede bulunmak ıstıyorum:
cuzı bı mıktarda olsa ucret ısteyın kı alacak kısı kıymetını bılsın, bedavaya verırsenız kıymetı duser; nasıl olsa para vermeden aldım dıyerekten sızın kadar ıyı davranmayabılır.
sahıp bulmak ıcın de Veterıner Klınıklerını tercıh etmenız daha mantıklı olur cunku ozel bı klınıge hayvan sevmeyen kımse gelmez;)pet shop veya ınternete verdıgınız ılanlarda tıcarı amaclı alıcılardan kacmak daha zor olacaktır.
umarım sızın ıcın de kopegınız ıcın de en ıyısı olur...
fasterhan
15-04-2010, 00:18
cuzı bı mıktarda olsa ucret ısteyın kı alacak kısı kıymetını bılsın, bedavaya verırsenız kıymetı duser; nasıl olsa para vermeden aldım dıyerekten sızın kadar ıyı davranmayabılır.
sahıp bulmak ıcın de Veterıner Klınıklerını tercıh etmenız daha mantıklı olur cunku ozel bı klınıge hayvan sevmeyen kımse gelmez;)pet shop veya ınternete verdıgınız ılanlarda tıcarı amaclı alıcılardan kacmak daha zor olacaktır.
ahmet alsana kanka sen işte tam senlik.....
AhmetKadir
15-04-2010, 00:26
ahmet alsana kanka sen işte tam senlik.....
durum elverse coktan almıstım kanka
adabını bil bence ilk önce, hiç kimsenin verip vermeme sebebini bilemezsin. Ayrıca sen bakamadığın bir köpeği evinde tutmakla da o çok sevdiğin hayvana işkence ediyorsun.
Düzgün yazmayı öğrenmelisin köpekler hakkında tavsiye falan vermeden önce.. :heyoo:
SekoLive
15-04-2010, 09:40
adabını bil bence ilk önce, hiç kimsenin verip vermeme sebebini bilemezsin. Ayrıca sen bakamadığın bir köpeği evinde tutmakla da o çok sevdiğin hayvana işkence ediyorsun.
Düzgün yazmayı öğrenmelisin köpekler hakkında tavsiye falan vermeden önce.. :heyoo:
doğru söze ne denir :icon_tup:
Metin Bilen
15-04-2010, 16:07
doğru söze ne denir :icon_tup:
:icon_tup:
Metin Bilen
15-04-2010, 16:16
oda gectı aklımdan ama ıcım el vermedı ondan aldıgım parayı ne yapıcam yaa..burda bılenler yuksek rakamlarda verdıler var bu sekılde almak ıstıyen sorun vermek deıl..sadece duzgun bırısı bulmak. yoksa etrafımda ıstıyen var...bakımlarını yaptırdıgım veterıner bıle sordu ama bunlar tıcari dusunceler ben sadece dosthane bı arkadasa verıp ona rahat etmesı..... yanı zaten normal bi golden deıl egıtımli ve basit bi eğitim deil.. örnek önüne et sosis vs.. yiyecek onu zorlıyacak bişey koyun siz yok dedıkten sonra daha yemez..tasmasını bırak sen gıt sen nerdeysen o orda bırakmaz seni tuvalet i geldıgınde bi şekilde sana anlatır daha otur kalk yat koş git .. gibi daha baya bi çok özelliği var..
Cihan Çizmeci
15-04-2010, 16:28
Konu nerelere sapmış walla çok şaşırdım.
Sizin niyetiniz gayet düzgün.Karşı komşumun Golden'ının kalbinde delik vardı ve vefat etti biz bile çok üzüldük mükemmel bir köpekti :/
O yine bir Golden düşünüyordu baya bi zaman köpek bakmadı daha geçen gün mevzusu geçti.Eğer İzmit'e vermeyi düşünürseniz bende ona bi danışırım kabul ederse memnuniyetle alır bakarız.Bizim buralar köpek beslemek için çok müsait.Bende evimin önünde 2 alman kurdu besledim 2 sene öncesine kadar hatta bi ara 11 tane oldular :D :D Kulübelerini bir açıyodum faciaaaaaa :D :D :D Keşke kameraya çekseydim :) Tüm yavruları bakabilecek insanlara bedavaya dağıttım insanların çok kötü aklı takılıyor haklısınız sizde.
Haberleşiriz yarın.İyi günler
Metin Bilen
15-04-2010, 17:10
Konu nerelere sapmış walla çok şaşırdım.
Sizin niyetiniz gayet düzgün.Karşı komşumun Golden'ının kalbinde delik vardı ve vefat etti biz bile çok üzüldük mükemmel bir köpekti :/
O yine bir Golden düşünüyordu baya bi zaman köpek bakmadı daha geçen gün mevzusu geçti.Eğer İzmit'e vermeyi düşünürseniz bende ona bi danışırım kabul ederse memnuniyetle alır bakarız.Bizim buralar köpek beslemek için çok müsait.Bende evimin önünde 2 alman kurdu besledim 2 sene öncesine kadar hatta bi ara 11 tane oldular :D :D Kulübelerini bir açıyodum faciaaaaaa :D :D :D Keşke kameraya çekseydim :) Tüm yavruları bakabilecek insanlara bedavaya dağıttım insanların çok kötü aklı takılıyor haklısınız sizde.
Haberleşiriz yarın.İyi günler
tmm kardeşim zaten bende dierleri gibi davranmaya başladım 550 euro yazdım ilan verdım sımdı arıyanlar bey dio..)) çarkını s... dünya..
Bu forumda bu şekil konuşamazsın, bu bildigin diğer forumlardan değil ?
ygtkrmdnz
15-04-2010, 19:57
aslında bu tür köpekleri yavru olarak beslemeye başlamak daha iyi tam olarak alışabilmesi için şu an size daha çok bağımlı keşke vermeseniz o sizden daha üzlecektir emin olabilirim aynı şeyi bende yaşadım çünkü.
adamn VTEC' i patladı üzgündür.üstüne gitmeyin
gayet dogru soylemisin tebrik ederim.:icon_tup:
Metin Bilen
16-04-2010, 23:29
ee başka yokmu arkadaşlar konuyu saptıracak bız ne dıyorz mıllet ne ıspatlamanın derdınde..zaten yok kardesım daha yazmayın yormayın kendınızı varsa kopegınız kednz bakın sıkıntı etmeyın tmm bosverin..
boşver arkadaşım sen onu, neyin kafasını yaşıyorsa artık
Xenomorph
17-04-2010, 11:31
Çok Kafalar Yaşıyorum :D Ben Oooo Misler Gibiyim
Anlaşılan Burda Çoğu İnsanda Reis Kafası Yaşıyor Öyle Falan Filan...
Avukat Kafaları yaşıyanda Var
Bebelerde Var Daha Gencecik Öyle Delikanlı Kafası Yaşıyorlar
Boşverin Siz Ne Kafası Oldugunuda Köpeğe Yer Bulun Reisler Hayvan Patates Olmasın Boş Vır Vır Yapıcanıza O Hayvanı Adam Akıllı Bir Yere Teslim Edin
He Unutmadan 2 Yıl Sonra Başkasına Vercek Adamlara Teslim Etmeyin...
Kendiniz Çok Düzgün Doğru İşler Yaptığınız İçin Hayvanlar Hakkında Banada Öyle Toptan Sıkın Hatta Size Rocky Yeayea tutututututu Diyimde İyice Bağırın
TIN!
Çok Kafalar Yaşıyorum :D Ben Oooo Misler Gibiyim
Anlaşılan Burda Çoğu İnsanda Reis Kafası Yaşıyor Öyle Falan Filan...
Avukat Kafaları yaşıyanda Var
Bebelerde Var Daha Gencecik Öyle Delikanlı Kafası Yaşıyorlar
Boşverin Siz Ne Kafası Oldugunuda Köpeğe Yer Bulun Reisler Hayvan Patates Olmasın Boş Vır Vır Yapıcanıza O Hayvanı Adam Akıllı Bir Yere Teslim Edin
He Unutmadan 2 Yıl Sonra Başkasına Vercek Adamlara Teslim Etmeyin...
Kendiniz Çok Düzgün Doğru İşler Yaptığınız İçin Hayvanlar Hakkında Banada Öyle Toptan Sıkın Hatta Size Rocky Yeayea tutututututu Diyimde İyice Bağırın
TIN!
reislik nedir? sence nedir? :) Sen o kadar boş konuşuyorsun ki bir tek burda değil her mesajında, bilmiyorum depresyondamısın nesin artık ama yok oyle boyle tum mesajlarında bir gariplik var. Burda da hiç bi kötü niyeti olmayan adamın ustune gitmişsin. Ancak anlamadıgım bir nokta senin ilk mesajında yazdığın şey. Demişsin ki bakamadığım köpeği bile vermem diye. İyi de sen o bakamadıgın kopegı yanında tuttugun surece o kopek senden nefret edicek, sen kopege yok yere iskence ediceksin ve daha niceleri.
bunu yazmışsın bide sen düşündün mü peki almadan once :soru:
seninkininde canı var sen demedin mi bakamıcam niye alıyorum peki ben bunu?
bkz. (reis) http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=piri%20reis
Reislik senin bildiğin gibi Kurtlar Vadisinden sonra çıkıpta özendiğiniz şey değil :) :rolleyes:
Xenomorph
17-04-2010, 13:53
reislik nedir? sence nedir? :) Sen o kadar boş konuşuyorsun ki bir tek burda değil her mesajında, bilmiyorum depresyondamısın nesin artık ama yok oyle boyle tum mesajlarında bir gariplik var. Burda da hiç bi kötü niyeti olmayan adamın ustune gitmişsin. Ancak anlamadıgım bir nokta senin ilk mesajında yazdığın şey. Demişsin ki bakamadığım köpeği bile vermem diye. İyi de sen o bakamadıgın kopegı yanında tuttugun surece o kopek senden nefret edicek, sen kopege yok yere iskence ediceksin ve daha niceleri.
bunu yazmışsın bide sen düşündün mü peki almadan once :soru:
seninkininde canı var sen demedin mi bakamıcam niye alıyorum peki ben bunu?
bkz. (reis) http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=piri%20reis
Reislik senin bildiğin gibi Kurtlar Vadisinden sonra çıkıpta özendiğiniz şey değil :) :rolleyes:
Bir Ben Almadım Köpeği Annesinin Yavrusuna Bakıyorum Anneside Kendi Köpeğim
İki Kurtlar Vadisi Yaşları Geçti Malesef
Üç Ben Kötü Niyet Değil Alıpta Vermek İsteyen Sahiplere Genelleme Yaptım Kişisel Değil Bu Arkadaşta Genelleme İçinde Kaldı Onada Söyledim Açıkca Farkındaysanda Şahsına Küfür Etmeden!!
Dört Mesajımda Sizin Gibi İnsanlardan Nefret Ediyorum Yazdım Bunu Anla Azıcık
Beş Burda Benim Oturduğum Yerde Gece Köpeklerimizi Gezmeye Çıkardığımızda 10 15 Köpek Oluyor Ve Takılıyoruz Böyle Olaylara Çok Denk Geliyoruz Ve Hade Beni Geçtim
Burdaki Tüm Köpek Sahiplerinin Söylediği Laflarda Aynısı Benim Dediklerim
Altı Reislik Derken Ben Köpek Alıpta Böyle Durumlara Gelen İnsanlara Söylediğim Şeyleri Neden Üstünüze Alınıp Sosyal Mesaj Verme Çabası ?
Yedi Daha Post Yazmıyorum Bu Konuya Diyebileceğim Tek Şey Umarım Sizde Böyle Yapmassınız Bir Gün Havvan Beslerseniz
Metin Bilen
17-04-2010, 15:37
boşver arkadaşım sen onu, neyin kafasını yaşıyorsa artık
:hahaha::icon_tup:
Metin Bilen
17-04-2010, 15:39
bu tür yorumları dikkate alarak kendini üzme senin yazdıklarını düşünerek yorumlayanlar seni anlamıştır zaten...
herkes aynı düşünse zaten o işde bir ... luk olurdu.Bu forumda herkesin aynı fikirde olduğu hiç bir konu yok rahat olabilirsin...
eyw kardeşim..
ahmet3425
17-04-2010, 17:03
herzaman doğruların arkasında olan bi insan ve bir hayvan sever olarak ki benimde 9 aylık bir goldenim var...
kimse kusura bakmasın gayet doğru soylemis sonuna kadar katılıyorum
kopek almak iş değildir onemli olan ona bakabilmektir...
Xenomorph
18-04-2010, 01:49
herzaman doğruların arkasında olan bi insan ve bir hayvan sever olarak ki benimde 9 aylık bir goldenim var...
kimse kusura bakmasın gayet doğru soylemis sonuna kadar katılıyorum
kopek almak iş değildir onemli olan ona bakabilmektir...
Ben Doğruları Sert Söylediğim İçin Sıkıntı Oluyor Napalım :D