Orijinalini görmek için tıklayınız : memnun kaldığınız garajlar yada kalmadığınız garajlar
***** hepimiz araba sevdalısıyız kimnerde arabasını yaptırdı memnun kaldı yada kalmadı bilgi edinmek amaçlı burda paylaşırsak güzel olur die düşünüyorum örnek gkm garageden motor işlerimi yaptırıyorum çok memnunum minikslerden modifiye parça alımı yapıyoruz onlardanda memnunum yasiz nerde yaptırıyorsunuz
parca konusunda kendımden memnunum :) ıscılık olarak pasaoglu servıs benı tatmın eden servıs
Xenomorph
30-03-2010, 12:57
bu forumda çok taraf olduğu için bu tartışma sıkıntılı geçer :D ben garaj maraj dınlemıorum sanayide işi iyi bilen bir ustaya giderim o kadar parçalara gelince hiç öyle hks saat gibi isteklerim olmadı ondan aksaray ve sağ soldaki parçacılardan yetiyor :D
açıkçası birde oralara gitmek insanı korkutuyor şahsen ben iyi tecrübe yaşamadım adını vermek istediğim biryerle arabayı bırak 3 gun sonra gel e fiyat gel o zmn söyleriz diyen bir yer baştan niyetini belli ediyor :D benimde evo7'yle aynı anda sahip olduğum corsa dizelim yok ondan yanaşmam öyle yerlere pek
kavga çıkacağını sanmıyorum herkesin görüş özgürlüğü var ahmet iyidir mehmet kötüdür die söleme hakkı vardır sonuçta hepimiz aracımızı seviyoruz bişiler yapmak yaptırmak istiyoruz onunda doğru ellerde yapılmasını istiyoruz onun için doğru ustanın doğru garajın burda belirtilmesi güzel olurdie düşünüyorum
son 1yilda duydugum en garip soz ise, "arabanin ayarini motorunu yapan yapar" soylemiydi :) duz mantik bakarsak remap yapanlar motoruda yapmak zorunda :D
B.Aktepe
30-03-2010, 13:04
bu konu tatsızlaşır,kutuplaşmaya gider.
alicancalis
30-03-2010, 13:05
Ankara Şaşmaz'da Serkan-Soner kardeşler , İstanbul'da Mini Auto'dan memnun kaldığımı söyleyebilirim.
Ayrıca İskender Usta'da egsozumu ricamı kırmayıp 1-2 saat içinde yapmıştı. Kendisine buradan bir teşekkür.
Parça konusunda Minik kardeşlerimden ötesini tanımam, ayrıca Techturkey For Sale Topic the best diyorum.
inşallah tatsızlaşmaz nediim
bu konu iç savaş çıkartır :D
106-vts grubunda Kasım usta özellikle turbo için biçilmiş kaftan
projede ise P01 tabi SAMİ abi olmadan olmaz
parça konusunda cenk arkadaşımız
honda grubunda RADAR honda
benim için en iyisi bunlar diyebilirim dostlukları yeter de artar zaten
bahadırtelli
30-03-2010, 13:15
roverım varken daha istanbul ve sanayinin acemsiyken ilk hararet yaptıgında conta değişimi yapmıstı bir servis o zmanalar bilinen bir rover servsiydi arabayı aldığımda 220 turbo 216 dan kötü gidiyordu ustayı oturttum yanıma bu ne dedim ancak bu kadar olur bu araba dedi sanayide arabadan attım sonra (o zaman yedek subaydım zaman cok )kendim bir askerimle oturduk 1 haftada topladık araba resmen kendine gelmişti. Daha sonra o ustaya bak bakim araba nasıl gidiyormuş demeye gittiğimde elemanlar dükkanı kapamıştı. Son voliyi benle vurmuşlar anlaşılan :).
SekoLive
30-03-2010, 13:21
Ferit ustamdan memnunum Kubilay kardeşiminde el işciliği güzeldir :D
saygılar :D
gebzede sadece çiço levent abime giderim ondan başkasına el sürdürmem arabama
öle garajla falan işin olmaz mantar ağanın üstüne usta tanımam tabi bu benim kendi görüşüm
Halil Çakır yok kavga çıkmaz :D
Halil Çakır yok kavga çıkmaz :D
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
janer106
30-03-2010, 14:38
106gti sahibiyim Crm garajdayız memnunum sukiden
saygıyı ve uslubu kaçırmadan yazılırsa dert sıkıntı olmaz :D
ileride bizede lazım olacak faydalı bir başlık :D
egzos için maslak dizayn egzos savaş usta
mekanik için mekateknik doğan usta (bizim şirkete fatura ediyor:D)
yine bazı ufak mekanik işler ve ecu işleri için gkm rıfat usta, ayrıca rıfat ustayı soru bombardımanına tutup kafasını şişirdiğimde olur... :D
parça için kesinlikle ve kesinlikle maslak racer corner fatih gündüz...
kavga çıkacağını sanmıyorum herkesin görüş özgürlüğü var ahmet iyidir mehmet kötüdür die söleme hakkı vardır sonuçta hepimiz aracımızı seviyoruz bişiler yapmak yaptırmak istiyoruz onunda doğru ellerde yapılmasını istiyoruz onun için doğru ustanın doğru garajın burda belirtilmesi güzel olurdie düşünüyorum
ibrahim abi rıfat ustayla kafa kafaya verip forumu nasıl karıştırırız diyemi düşünüyorsunuz:D
dün 300hp bugün garaj... :D
ayrıca ankara gmg garage ı araç kaplama için öneririm, istanbul için bişey diemem ama protag'ı müşteriye yaptığı muamele için tavsiye etmem, maxcar tercih edilebilir...
ayrıca ankara gmg garage mustafa baranlı abime tr de bulunmayan forester arka stopları ve bana yaptığı ufak bi kıyak için teşekkür ederim... subaru çıkma parçasıda bulunur...
not: araç kaplamadaki önerimin mustafa abinin bana yaptığı kıyakla alakası yoktur, işçiliği gerçekten iyidir... :)
dragstar
30-03-2010, 15:29
servis olarak dersek maslak peugeot çetinkayanın üstüne tanımam
modifiyemide kendim yapıyorum ama kendi üstüme 1 sürü adam tanırım:D
parça olarak powershop dan alışveriş yaptım çok defa .. bi sorun yaşamadım..
egzos için maslak dizayn egzos savaş usta'nın işçiliği çok iyi ve misavirperverliği
mekanik GMS garaj ,yazılım ve parça sohbet , muhabbet ,yiyecek,icecek hatta giyecek sponsorum pschiptuning Barbaros Bayrak abim her işin başında geliyor :)
yavuz364
30-03-2010, 15:52
aslında herkes memnun kalmadığını yazsa, garajlar yanlışlarını düzeltme açısından fayda sağlayabilirler.. sonuçta birçok farklı konuda birçok yer iyi olabilir, ama kötü olma konusunda herkes kötü olmamak ister..
_muhaRRem
30-03-2010, 15:55
garibanın açtığı garaj çok güzel olucak,ben öyle hissediyorum..
ibrahim abi rıfat ustayla kafa kafaya verip forumu nasıl karıştırırız diyemi düşünüyorsunuz:D
dün 300hp bugün garaj... :D
valla fırat ustayı tanımıyorum formu karıştırmak gibi birniyetim hiç olmadı olmazda
en memnun olduğum yer:
evin garajı + utku
elektrik işleri için yusuf'umu tek geçerim. başka da ekstradan gittiğim bi yer yok bakımları yetkili serviste yaptırıyorum genelde
valla ATÖLYE ÖZGE Fedai ustayı tanıdıktan sonra kaderim değişti diyebilirim Allah razı olsun hepsinden ;)
gambit49
30-03-2010, 16:28
en memnun olduğum yer:
evin garajı + utku
en temizi senin ki :) mustafa
ankaraya araba almak için gitmiştim kop42 onur vesilesi ile bms garajın sahibi ile tanıştım ilgisinden alakasından çok memnun kaldım onun içinde çok iyi usta olduğunu söledir ve yaptığı araçlarıda gördüm ellerine sağlık
Orj Honda Çamkıran gaziemir
6.sanayidede 1-2 ustamız var coğu işimizi hallediyolar halledemedikleri işlerinde ustalarını tavsiyede ediyolar zaten.
garibanın açtığı garaj çok güzel olucak,ben öyle hissediyorum..
full mod değilde adına yanaşır(custom garage) işler ve kaliteli ustalar ile çok güzel yerlere gelicekler inşallah, Dükkan tam anlamaıyla bittiğinde As Performans dan sonra en güzel mekan (garaj açısından)
bir liftim olsa bütün işlerimi kendim yapıcam :D
SULTANOGLU
30-03-2010, 19:47
:icon_tup:kesinlikle asperformans diyorum
:icon_tup:kesinlikle asperformans diyorum
kanka o garaja girince kendimi farklı bi boyutta sanıyorum şimdi nasıl oldu bilmiyorum ben ilk günlerinde gitmiştim eksikleri vardı acaip biyer ya amerikan sevmem ama orası farklı bi dünya ya
SULTANOGLU
30-03-2010, 19:50
kanka o garaja girince kendimi farklı bi boyutta sanıyorum şimdi nasıl oldu bilmiyorum ben ilk günlerinde gitmiştim eksikleri vardı acaip biyer ya amerikan sevmem ama orası farklı bi dünya ya
gökan kesinlikle gelmelisin süper oldu hatta bir gün beraber gidelim :D:D
ahmet3425
30-03-2010, 19:50
ist. servise paşaoğlu ile savaş motorsport
ank. tork garaj
gökan kesinlikle gelmelisin süper oldu hatta bir gün beraber gidelim :D:D
olm gidicemde fırsat yok istemi abi gel diyor sürekli sitem ediyor gelmiyosun diye. bu hafta sonu gidicem ama inşallah işlerimiz var asteriz ile :D
valla bır suru kısyle calıstım ama genelede kendı araclarımı kendım yapıyrum :D
turbo konusunda ksm power kasım abimiz.. her konuda project01 garaj ergün ustamız ve de tabiki en büyük akıl hocamız sami abimiz :icon_tup:
Ahmet_28
30-03-2010, 21:08
crm performans-suat ve eyüp usta ;)
Kadiköy-Acıbadem ModifiyePit Orhan Kurt-Cem Şentürk en iyisi için çabalıyorlar.
valla ATÖLYE ÖZGE Fedai ustayı tanıdıktan sonra kaderim değişti diyebilirim Allah razı olsun hepsinden ;)
:icon_tup:
qwertynord
30-03-2010, 22:07
Honda konusunda hem içinde oldugumdan hemde müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurursak Radar Honda Şeref usta ve Mehmet usta
Honda konusunda Türkiye,de bir çok ilklere imze atmışlardır bildiğim kadarıylada (yanlışta olabilir) Türkiye,deki ilk yetkili honda servisiydi
Özellikle BMW ama EVO dan Şahin,e kadar ilgilenirler alpinestar Fatih usta
Bu iki servisinde işçiliğinden misafirperverliğine sohbetine kadar herşeyi kusursuzdur.
Ankara:
--Swap center
--Tork Garaj
İstanbul:
--Paşaoğlu
hem işçiliğinden, hem samimiyetinden dolayı Radar Honda,
bmw ve mini için Özgencoto Maslak, Adem usta,
müzik ve görüntü sistemlerinin montajı için hem tecrübeleri, hem detaycı ve titiz işçilikleri hem de efendi kişilikleriyle AktepeSound, Volkan ve Seyfi usta :)
project 01 garage ergun abi :) daha memnun kaldigim servis olmamisti
Bi sürü yere girdim de, peak garage'den daha temiz bir yer görmedim, iyi kötü kavramı herkese göre değişir dediğim şey o değil.
Sanki showroom öyle temiz bal dök yala, bir kere kirli görmedim vallahi. :D
slhdmr34
31-03-2010, 01:00
Ford konusunda Sefaköy Volkan Oto - Volkan Usta. İşçiliği iyi, eli hızlı, fiyat uygun. sagolsun 45 dakkada MTX75 sanzımanı indirip balata degistirmisti bayram arefesinde.
ALPER-VNS
31-03-2010, 01:06
BMWcilerin çoğu bilir ankarada şimşek bmw.. necdet usta.. şimdilik memnunum 2 senedir problem yaşatmadılar bana
Sefa_vts
31-03-2010, 01:09
İstanbul Garaj
CRM performance
Peak Garage
H22Power
31-03-2010, 01:21
hiçbir usta hiçbir servis hiçbir işçilik hiçbir garage dan memnun değildim 1 3 oldu 3 5 oldu yan yattı çamura battı extra çıktı yarın hallederiz sora bakarız gün veririz hep salak saçma işler.. fakat yeni açılan CUSTOM GARAGE gökhan-sebo usta-mehmet hazihan-uğur abi 4 lüsü bizi anlayacak bizim dilimizde konuşacak bizi üzmeyen insanlar olmayı amaçlayarak yeni bir yer açtılar kadosanda intercooler ımı orda yaptırdım hem hızlı hem müthiş hem ekonomik oldu:icon_tup: memnun kaldığım tek garage diebilirim...
devil_berk22
31-03-2010, 01:21
aksaray bys tuning ahmet abilerden çok memnunum şahsen aksesuar konusunda :)
full mod değilde adına yanaşır(custom garage) işler ve kaliteli ustalar ile çok güzel yerlere gelicekler inşallah, Dükkan tam anlamaıyla bittiğinde As Performans dan sonra en güzel mekan (garaj açısından)
simdi ustasi yok mu?
ankara ; (bıldıgım ,memnun olduklarım )
-alman ozellıkle bmw ıcın dedeoglu bmw servısı metın usta
-japon ıcın tork garaj
-yıne bmw,japon ve dıger bırsuru bılgımız projelerıyle swap center, gokhan
-amerıkan ıcın arıf usta (onun dukkanın ısmıde tork olabılır tam hatırlayamadım)
-elektrık ıslerı ıcın nacı usta (swap ın yanındakı)
-kaporta ve boya ıcın yıne dedeoglu cetın usta
-ufak tefek mekanık ıslerı ıcın kendı garajım :D
-parca ıcın genelde kendım ınternetten alıyorum memnunum :D ayrıca y.dısı ıcın burak (redpunk) sagolsun
bunların dısında daha bırkac tane daha usta ve alısverıs yaptıgım dukkan var ama sureklı bısıler yaptırmadıgım ıcın onları yazmıyorum.
memnun olmadıgım yerler ıllakı vardır ama aklımda kalan zamanında alfa 145ım varken alfalıne (metındı galıba oranın ustasının ısmıde) dıye bıryere goturmustum bırkac kere ,hıc memnun kalmadım tavsıye etmem egerkı hala acıksa o dukkan.
Yasin Y.
31-03-2010, 01:33
simdi ustasi yok mu?
SEBOyla beraberler zaten :) Ayrıca Megachips Mehmet Gazihan ve elektrik konusundada uğur var :)
CasabLanca
31-03-2010, 01:37
Ankarada VW üstüne MASS
işçilik, fiyat, sohbet herşey süper
Low-Rider
31-03-2010, 01:37
aksaray bys tuning ahmet abilerden çok memnunum şahsen aksesuar konusunda :)
2gün önce aksaraydaydım , bys den direksiyon göbeği falan aldım.Başka aradığım bikaç şey vardı yardımcı oldular baya yönlendirdiler.
izmirde merkez opel .. ankarada opel garaj..
opel için bu 2 ilde bu garajlardan memnunum oldukça. izmir de memnun kaldım diyim daha doğru olur. expertiz için cagrı-35 nickli arkadaşımın önerisi ile gittik bi arkdaşa araba alırken ama mustafa usta diye bir ustaları vardı ve mükemmel bir iş çıkarmıştı. okursa kendisine bir kez daha teşekkürler olsun.
2gün önce aksaraydaydım , bys den direksiyon göbeği falan aldım.Başka aradığım bikaç şey vardı yardımcı oldular baya yönlendirdiler.
hayirdir ? :D
Bartu_evo
31-03-2010, 03:29
bugüne kadar gittiğm en mükemmel servis maslak bmw özgenç oto bmw araç kullananlara şiddetle tavsiye ederim çok düzgün çalşıyorlar.
Bartu_evo
31-03-2010, 03:30
ayrıca garage olarakta yine maslak peak garage ı tavsiye ederim.
PROMINENT
31-03-2010, 04:20
lotus için harun usta cengiz usta maslak sanayi..özel opel servis..ayrıca paşaoğlu bir arkadaşımın arabasını göndermiştim tavsiye edip burdan tekrar teşşekür ederim o arabayı yürüttükleri için..şimdi gariban gökhandan geliyorum bu saatte güzel garaj olucak gibi hayırlı olsun :)
Tholl-ga
31-03-2010, 07:05
VWTECH
Paşaoğlu
Savaş Motorsport
Aktepe sound
İst Garaj
Her şekilde ne olursa olsun yardımıma koşan Bostancı oto sanayi Can Airbag sahibi Metin usta herhalde arabamla ilgili teşekkür etmem gereken tek kişidir.
Aracımın bakımlarını da Seat Erya'da yaptırıyordum, işçilik falan doğal olarak güzel ancak fiyatlar çok tuzlu.. Periyodik bakıma sokabileceğim yeni bir VW'ci arıyorum bu aralar.
Low-Rider
31-03-2010, 11:04
hayirdir ? :D
Göbek , takmalık :D:D
ımzamdada yazdıgı gıbı radar honda...Seref abı mehmet abı 10 numara ınsanlar gerek sohbet olsun gerekse ıscılık olsun...
Genel olarak her sorunumda gittiğim yer Ankarada Turbo Zone.
emre yeşil
31-03-2010, 12:15
garaj demiyelimde usta diyelim biz ona bence TR nin en iyi ustaları
motor : Savaş paşaoğlu (memnunum ama beklemek beni delirtiyor)
kaporta : Deli mahmut (küçükköyde büyüdüğümüz yerde el işçiliği ile yapamayaca iş yok)
boya : Laz aziz (servis paşaoğlunun sokağının diğer ucunda inanılmaz bir işçilik )
döşeme : Ahmet usta (çift kurtlardan aşağı inince düzlükte sağda )
egzost : İskender usta ( söze gerek yok)
Bu yazdıklarımın işçilikleri benim için tr de tektir herzaman çok çok memnun kalmışımdır.
by_hayali
31-03-2010, 12:26
Atölye Özge ;)
Turbozone | ANKARA | Aydın usta
her türlü soruna bi çözüm bulur ;)
hiçbir usta hiçbir servis hiçbir işçilik hiçbir garage dan memnun değildim 1 3 oldu 3 5 oldu yan yattı çamura battı extra çıktı yarın hallederiz sora bakarız gün veririz hep salak saçma işler.. Fakat yeni açılan custom garage gökhan-sebo usta-mehmet hazihan-uğur abi 4 lüsü bizi anlayacak bizim dilimizde konuşacak bizi üzmeyen insanlar olmayı amaçlayarak yeni bir yer açtılar kadosanda intercooler ımı orda yaptırdım hem hızlı hem müthiş hem ekonomik oldu:icon_tup: Memnun kaldığım tek garage diebilirim...
bu düşüncelerin için gerçekten çok teşekkür ederiz .
Custom garage
şaşmaz,turbo zone aydın usta:icon_tup:
ecz_murat
31-03-2010, 14:33
güvenilir,ağzından çıkan lafı söz gibi düşünen ustalarla tanışmış olsaydım! muhtemelen 30-35 r'lı bir evo kullanıyordum.
by_hayali
31-03-2010, 14:35
Custom garage
Hayırlı olsun yeni dükkan, Allah bol kazançlar nasip etsin :)
Cihan Çizmeci
31-03-2010, 14:39
CRM Performans Suat abiye tşk.ler adam gibi adam kesinlikle :icon_tup:
Hem işçiliği olarak hemde abiliği + dükkan sahibi + anlayış olarak 10 numara
Allah razı olsun.
SULTANOGLU
31-03-2010, 14:40
Custom garage
hayırlı olsun :D
Hayırlı olsun yeni dükkan, Allah bol kazançlar nasip etsin :)
yer nerde?
selim bayrak
31-03-2010, 15:33
'''''''''''''''İSTANBULGARAJ'''''''''''''''
cok samımıler ve oldugu gıbıler
Ankara'da: Efe Mekanik(BMW)-Tork Garaj-Naci Oto Elektrik(Elektrik ve çözülmeyecek her iş için birebir)-Can VW-Karaca Motorsport(MG ve Peugeot)-Serçal Opel. Megasquirt, Chip, Mapping vs. için CG Gökhan ve Tolga..
İstanbul'da: Peak Garage (Çok temiz-güzel işçilik ve oldukça hızlı)
Yasin Y.
31-03-2010, 16:15
yer nerde?
Custom Garage Kadosanda :)
kadosan san sitesi b blok no 18
tel 216 313 9253
Ayrıntılı :D
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=tr&msa=0&msid=101385761278109327491.00048164170fbf72a0e8e&z=17
Ankara için
Nuraydın oto Turgut Usta
Seçim Opel
Yardımlarını esirgemeyen Tork Korhan abi
AST Apo Dayı
Custom garage
yeri nerde acaba custom garagenin ?
Kendi evim gibi oldu artık her işim her derdim ve nerdeyse her izin günümde ordayım
BMS Garage Kazım abim.Namı diğer Szuka Spec :)
orjinal honda servis ve işçilikte Stad Honda Murat ustayı tek geçerim.
Swap yapıcaksanız kesinlikle mantaR tuning
oto yıkama kaplama garajı olarakta Maxcar derim :D
Ben garajcı değilim neresi aklıma yatarsa giderim ustanın titizliğine bağlı araba yatırmayı sevmem
Ne yapılacaksa önümde yapılır, 7den gidlir geceden dönülür.
O yüzden sevdiğim ve eskiden çok sık gittiğim Yurtmotorsport (Bostancı Sanayi) vardı.
Çok şükür sıkıntılarım yok bi arıza çıkartma durumu olmadığı için :)
Yağ değişimi gibi şeyleri kendim hallederim. Disk fren pedleri falan gibi.
Paşaoğlunun bilgisini ilgisini severim ama arabamı oraya götürmem :)
ufak bir işlem için çok uzun süre bekleme durumu bana gelmiyor :)
Peak Garage bildiğim kadarı ile eli daha hızlı ve çok titiz çalışıyor ve şu son zamanlar çok metini duyuyorum.
Savaş Motorsport özellikle Polish işlemine aşık oldum. Daha öncede Polish gördüm ama
bu gözüme çok bi farklı geldi :)
Custom Garage yeni kurulan biryer özel isteklere yönelik bence şahane biryer
Yapılmış şimdilik işleri pek olmasada insanları az çok biliyoruz SEBO Style işleri gayet başarılı.
GKM Garage (Mantar Tuning)
İlk gittiğimde bi araba göstermeyye gitmiştim.Gittiğimde bi kavga ortamı vardı o gün bu gündür ısınamadım.
Biraz banada ezbere dayalı işler yapılıyormuş gibi geliyor.
Atölye özge fedai usta ve çalışanları on numara insanlar kendi yerin gibi rahat edebiliyosun her konuda yardımcı oluyolar hepsine ayrı ayrı teşekkürler...
Custom Garage Kadosanda :)
kadosan san sitesi b blok no 18
tel 216 313 9253
Ayrıntılı :D
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=tr&msa=0&msid=101385761278109327491.00048164170fbf72a0e8e&z=17
eyvallah kardeşim sende orada mısın birgün uğrayacağım yanına.. ;)
.::EmrE::.
31-03-2010, 18:34
Alpinestar Maltepe genelde takıldıgım garaj.Fatih ustanın işçiliği ve muhabbeti iyidir.
Yasin Y.
31-03-2010, 19:25
eyvallah kardeşim sende orada mısın birgün uğrayacağım yanına.. ;)
ben orda değilim ama haberleşiriz beraber gideriz istersen :)
Tork garaja gidiyorum memnunum
mekanik işlerim için paşaoğluna gidiyorum.
Çok kalabalık olduğu için bazen iş tüm güne uzuyor, o yüzden randevu alıp arabayı bırakıyorum. Nazımı çekiyorlar sağolsunlar.
Peak garage serdar'ı da tavsiye ederim, tek tabanca olduğu için biraz sıra bekleyebilirsiniz tabi.
Egzoz işleri için eskiden iskender ustaya gidiyordum ama gerek yoğunluktan dolayı işlerin uzaması, gerk de fiyat politikası yüzünden artık gitmiyorum.
Egzoz işleri için sebahattin ustayı tavsiye ederim, 3 günde manifold teslim etti sağolsun.
Low-Rider
31-03-2010, 20:57
mr garage
çok memnunum:D
Mekanik olarak CRM ve Mini Auto
Egzos= Iskender
ne zaman zorunlu olarak baska yerlere gitsem problem yasadim. Borusan olsun ege servis olsun hep basima is actilar.
mr garage
çok memnunum:D
merci canım :D jdm specto madrit:D
radar honda beşyol florya:)
çağlarcoskun
31-03-2010, 21:34
MR GaRaGe çooook memnunum ;)
Aynen MR.GARAGE (RamoSI) görsel konularda en iyisi olmaya aday ;)
EfeTopcu
31-03-2010, 21:55
MMPower Garage ;)
pesimist206
31-03-2010, 22:23
istanbul garaj : kesınlıkle ılgısız alakasız clıo rs marspıyelı sormaya gıttım yaparız ddıler fıbermı dedım onu bı sekılde hallederız dedıler sorumu yıneledım aynı cevabı aldım bı daha gıtmedım gıtmemde neye gore fıyat verdıler onu bıle anlamadm .... ----
erad tunıng: ılgısız alakasız musterıyle konusmaya usenen goz gore gore adamına gore fıyat veren -----
mini auto : yusuf abı kesınlıkle on numara esnaf ıscılıgı muhabbetı yaklasımı +++++
maslak btg garage : alp abı kesınlıkle her konuda yardımcı oldu bugune kadar parca sıkıntısı kesınlıkle olmadı tavsıye edebılırım gozum kapalı... ++++
racercorner : seneler once ılk gıttıgım gun fatıh abının mısafırperverlıgı ve yaklasımı kesınlıkle her zaman aklımda olmustur soruldugunda soylemısımdır.... +++++
aklıma geldıkce yazarım :)
bu arada gerı kalan hersey ıcın kendı servısımızı kullanıyorum açıkel renault ..... :) :)
tuner faruk
31-03-2010, 22:35
Mr. Garage işçilik kalitesi güler yüzlü ekibi ve kalitesiyle:icon_tup::D
Daha önce sütten ağzım yandı.
+1 Servis paşaoğlu.Her konuda dürüstler,tecrübeliler ve profesyoneller.
emresener
31-03-2010, 22:45
Mr.garage ramosi bugun gittim farlarımı boyattım çok güzel yaptı saolsun... Memnuniyette sınır yok. sınırsız caykahve servisi var:D
qwertynord
31-03-2010, 22:52
Baştan beri tüm mesajlarda herkes kendi gittiği ve memnun kaldığı veya arkadaşının garajını yazmış bir Mustafa birde Astsubay olan arkadaş eleştiri getirmiş.Böyle takım tutar gibi garage ismi yazmak pek yarar sağlamaz kanımca.Ben eleştirimi isim vermeden yapayımda kimse kırılmasın Anadolu yakasında her gelene turbo takan arkadaş kötü;;;Ankara'dada turbonun seri nosunu silip satan arkadaş .... anlayana
Bu forumda takılan adamların sadece taraf oldukları için biyer tavsiye ettiklerini zannetmem kaldıki yazılan yerlerin Yüzde 90,ı herkezce bilinmekte belkide tamamı diğer eleştri konusuna gelince ne bahsettiğiniz isimler nede siz kimin yada kimlerin yanlış yada kötü iş yaptıklarını yazmamışssınız kaldıki bilgilendirilmiycekse yazılmaması daha iyidir en azından bi çok kişide böyle yapmıştır
istanbul garaj : kesınlıkle ılgısız alakasız clıo rs marspıyelı sormaya gıttım yaparız ddıler fıbermı dedım onu bı sekılde hallederız dedıler sorumu yıneledım aynı cevabı aldım bı daha gıtmedım gıtmemde neye gore fıyat verdıler onu bıle anlamadm .... ----
Seni ben hatırlıyorum geldin o gün ve ben senle ilgilenmedim öylemi. Sen sordun fibermi plastikmi diye ben sana cevap veremedim öylemi? Fiyatı neye göre bile verdiğimiz belli bile değil öylemi?
Arkadaşım senin istediğin ilgi alaka yalakalık el pançe divan olmaksa kusura bakma. Saygı çerçevesinde sen müşteriliğini bende esnaflığımı bilicem.
Ankara - Tork Garaj ve Arıcan Subaru. 2005 yılından bu yana hep gitmişimdir, hiç bir zaman problemle karşılaşmadım. İki tarafında güler yüzlü olmasından dolayı çok memnunum.
Fiber İşçilik Vs İst Garge Egzos İskender veya Emil Oto Orhan film bilgi tecrube power shop
D16inside
31-03-2010, 23:09
Parça konusunda Minik kardeşlerimden ötesini tanımam, ayrıca Techturkey For Sale Topic the best diyorum.
katılıyorum minikler 10 numara :D
10 sene 306 gti bindim garajlardan memnun degilim hepsi cakal.isim vermek istemiyorum.
eski arabamda genelde parçaları falan Powershop tan alıyordum benle ilgilendiler saolsunlar hatta 1.5sene sonra gidip filtrem yırtıldı demistim soru bile sormadan değistirirz dediler artık filtrenin ahı gitmis bahı kalmıstı o derece.WhellTuning den jant almıstım eski jantlarımı bırakmıstım haliyle arabam küçük olduğu için sığmamıstı onlarda bana biz bırakabilirz demislerdi minibüsle bende iyi tamam demistim bırakcakları mesafe 3km uzaklıkta tabi 1 ay gecti 2 ay gecti 3.ayda ben gidip almıstım verilen söz yapılmamıstı benim gözümden düstü o yer ve cevremdeki arkadaslarıma uyarmıstım oradan jant almayın diye. Dyno ve aklımda soru isareti kalan sorunlarımıda Pasaoğlu na gidiyorum ilgilenmeleri benim gözümde + olarak kalmıstır hep.
200sx kaan
31-03-2010, 23:20
Arkadaşlar herkeze merabalara corvet c5 ime custom garage da headers ve x pipe baglantı yaptık yani eksozum eksoz manılfoldundan defransıyelımıze kadar paslanmaz kromdan yapıldı.biliyosunuz corvette v8 bir motora sahip hiçde kolay olmayan bir eksoz sistemine sahip.Gercekten buyuk emek gereken bir iş sizde bilirsiniz.Gökhan ve sebahattin arkadasımız çok güzel bi garaj hazırlamıslar. sebo yu birçoğumuz tanıyoruz yaptığı karbonfiber ve eksoz işlerinden zaten önceden araçlarıma gerçekten başarılı işlere imzasını atmıştı. sebo arkadasım bu seferde yine işçiliğini konuşturdu ve bunun yanında uğur arkadasımız da emeğini esırgemedi sonuç gerçekten çok güzel hem performans hemde ses sonucu kayde değer şekilde gelişti ve değişti.paslanmaz kromdan argon kaynak ile yapılan eksoz sistemim uzun süre sorun cıkarmadan bana hizmet edicek.arkadaşlar yer gidip görmeye değer temiz güvenli sorunsuz sıkıntısız ve ekonomık.aracıma yaptıkları işlerin resmini çektik.sizinlede paylasıcam zaten.bu arada 5 gün boyunca orda işlerimin başında durdum hiç bişekilde oyalanmadan üzerinde çalısılarak aracım teslim edildi bir kaç gün sonrada tekrar kontrole gelmem istendi.orda oldugum müddette mitsubishi evox honda civic subaru gibi araçlara servis verdiler.araçlar sorunsuz bir şekilde sahiplerine teslim edildi gelen arkadaşlarda tesekkur ederek yüzleri gülerek ordan ayrıldılar. şahidim.custom garage konusunda bir sorun yasamadım kısacası gercekten memnunum sonucta gayet iyi.denedim herkeze öneririm.
olcay_bora
31-03-2010, 23:40
ciddi mesele oldumu dogru radara gidiorum ufak tefek basit şelerde eviminyanı oldgu için beykent sanayide şenol ustaya gidiorum...
memnun olmadıgım yer yok şuan için başka yere arabamı elletmem çünkü
olcay_bora
31-03-2010, 23:41
Mr.garage ramosi bugun gittim farlarımı boyattım çok güzel yaptı saolsun... Memnuniyette sınır yok. sınırsız caykahve servisi var:D
onun yeri ayrı :D
Yasin Y.
01-04-2010, 00:29
Arkadaşlar herkeze merabalara corvet c5 ime custom garage da headers ve x pipe baglantı yaptık yani eksozum eksoz manılfoldundan defransıyelımıze kadar paslanmaz kromdan yapıldı.biliyosunuz corvette v8 bir motora sahip hiçde kolay olmayan bir eksoz sistemine sahip.Gercekten buyuk emek gereken bir iş sizde bilirsiniz.Gökhan ve sebahattin arkadasımız çok güzel bi garaj hazırlamıslar. sebo yu birçoğumuz tanıyoruz yaptığı karbonfiber ve eksoz işlerinden zaten önceden araçlarıma gerçekten başarılı işlere imzasını atmıştı. sebo arkadasım bu seferde yine işçiliğini konuşturdu ve bunun yanında uğur arkadasımız da emeğini esırgemedi sonuç gerçekten çok güzel hem performans hemde ses sonucu kayde değer şekilde gelişti ve değişti.paslanmaz kromdan argon kaynak ile yapılan eksoz sistemim uzun süre sorun cıkarmadan bana hizmet edicek.arkadaşlar yer gidip görmeye değer temiz güvenli sorunsuz sıkıntısız ve ekonomık.aracıma yaptıkları işlerin resmini çektik.sizinlede paylasıcam zaten.bu arada 5 gün boyunca orda işlerimin başında durdum hiç bişekilde oyalanmadan üzerinde çalısılarak aracım teslim edildi bir kaç gün sonrada tekrar kontrole gelmem istendi.orda oldugum müddette mitsubishi evox honda civic subaru gibi araçlara servis verdiler.araçlar sorunsuz bir şekilde sahiplerine teslim edildi gelen arkadaşlarda tesekkur ederek yüzleri gülerek ordan ayrıldılar. şahidim.custom garage konusunda bir sorun yasamadım kısacası gercekten memnunum sonucta gayet iyi.denedim herkeze öneririm.
sebonunda ve emeği geçen herkesin eline sağlık ;)
burdanda hayırlı olsun diyelim :)
sınavdan sonrada görüşelim abi :D
cembozbey
01-04-2010, 00:39
benim için en önemlisi samimiyet savas usta(topkapı) gerektigi kadar ilgileniyo saolsun evo ile ilgili tum montajları kendisine yabtrdık,biraz daha yakın olsa m3üde oraya götrcemde gidene kadar bi gun gecio:)
Antalya'da GARAGE AYDOGDU mustafa ustamı tercıh eder ve onerırım.honda civicler ve özellıkle pug106 larda basarılı ısler cıkardıgına şahidım..
Aytepe53
01-04-2010, 01:18
ben sanki senin arabalaranına el atıyorum gibi geldi bana.:)
gkm+ miniks bende katılıyorum sana ibo
Izmir 6. sanayi de G..... Oto adinda ki Izmir in cogunun tanidigi ve ayni zamanda bir cok yarisa katilmis ve en son Star TV nin duzenlendigi organizasyonda yarismaci olarak bulunmus bi abimiz vardir ..
Izmirli olanlar bilir zaten .. Denizli de usta yok dige Izmir e gitmistim.Tam bir gun surmeden yetistirebilecegi isi 1,5 gunde tamamlamasinin yaninda harika triger kayisi degistirme ve aracin sentesini ayarlama ustaligi sayesinde izmir donusu otobanda ( ust gecit fasfood a 1 km kala ) triger dis atlamis ve subab kesmisti araba . neyse ki egzoz subabi oldugu icin disari atmis ve 160 km lik yolu sabit 70 km hizla full yuklu bi subari Imprezza sesiyle gitmek zorunda kalmistim .. ki zaten araba 120 km hizi da gecmiyordu ..
yasintezcan
01-04-2010, 11:52
99 model turbo vti sahibiyim.parçaların büyük bi kısmını Miniks'lerden aldım son derecede memnum kaldım.gerek sıfır gerek 2.el parçaları bulmamda çokfaydalarını gördüm.
araç antalyada baştaş performance erkan usta ve ekibinde yapıldı.çok şükür aracımda da hiç bi sıkıntı yok.map ınıda By Oz yaptı onda da herhangi bi sıkıntı yaşamadım. sonuç olarak bu saydıklarımdan son derece memnun kaldım:)
Bastasin karsisinda duran komple 0'dan toplanan arabamiydi senin ki ? bi kac ay once geldigimde gormustum .
istanbul garaj erdem abiden Allah razı olsun arabayı ilk aldıgım günden beri istediğim bi ürünü 3 katı ucuza verdi arabayı yapıyosun bizimde katkımız olsun diyerek arabaya son zamanda çok parça aldım ama bu çok mutlu etti beni yaklaşımı herşeyi
KCANN_220
02-04-2010, 21:11
Bastasin karsisinda duran komple 0'dan toplanan arabamiydi senin ki ? bi kac ay once geldigimde gormustum .
o arac beyaz..yasin abının araba spoon sarı...
ben sanki senin arabalaranına el atıyorum gibi geldi bana.:)
gkm+ miniks bende katılıyorum sana ibo
sen saund cusun olm garaj olsan sanada gelirim :)sana anca xenon ve tesisat bağlatmaya gelirim başka gelemem :hahaha:
devil_berk22
02-04-2010, 21:27
bugün beykent sanayide yeni açılan bir servise gittik aracın marş otomatiği değişimi için ancak gittiğimede gideceğimede pişman oldum ne adam gibi muamele ne fiyatları hiçbirşeyden memnun kalmadım gen..ral kısaltarak yazıyorum adını
istanbul garaj erdem abiden Allah razı olsun arabayı ilk aldıgım günden beri istediğim bi ürünü 3 katı ucuza verdi arabayı yapıyosun bizimde katkımız olsun diyerek arabaya son zamanda çok parça aldım ama bu çok mutlu etti beni yaklaşımı herşeyi
Abi güzel günlerde kullanmanı dilerim. Zaman içinde umarım az biraz daha katkımız olur. :):):)
pesimist206
02-04-2010, 22:49
Seni ben hatırlıyorum geldin o gün ve ben senle ilgilenmedim öylemi. Sen sordun fibermi plastikmi diye ben sana cevap veremedim öylemi? Fiyatı neye göre bile verdiğimiz belli bile değil öylemi?
Arkadaşım senin istediğin ilgi alaka yalakalık el pançe divan olmaksa kusura bakma. Saygı çerçevesinde sen müşteriliğini bende esnaflığımı bilicem.
evet ben ılgısız buldum marspıyelın uclarını nasıl monte edecegınızı sordum cvp vermedınız sportlar ıle rs lerın camurluk larındakı farkı bılıyorsunuzdur o marspıyel oraya nasıl oturacak bu konuda bılgı verdınız mı ben acıkcası oyle bırsey hatırlamıyorum ben kendı fıkrımı beyan ettım pek bır beklentım yoktu musterılıgımı gercekten ıyı bılırım esnaflıga gelınce istanbulun ılk yetkılı renault servıslerınden bırıne sahıbım bızde esnafız nerde nasıl davranılır bende cok ıyı bılıyorum.. fııkrımı beyan ettım bunda sorunlu bolum nedır onu kavrayamadım .....
not: az cok benıde tanıyanlar vardır forumda hıc bır fırmayı yada sahsı kotulemek gıbı bır amacım yok
cagri-35
02-04-2010, 23:15
izmirde merkez opel .. ankarada opel garaj..
opel için bu 2 ilde bu garajlardan memnunum oldukça. izmir de memnun kaldım diyim daha doğru olur. expertiz için cagrı-35 nickli arkadaşımın önerisi ile gittik bi arkdaşa araba alırken ama mustafa usta diye bir ustaları vardı ve mükemmel bir iş çıkarmıştı. okursa kendisine bir kez daha teşekkürler olsun.
Ne demek kardesım bırsey degıl gule gule kullanın canavarı
bursada xlod garage turbo cem derim ben ona hertürlü seye turbo taktı iyi bir ustadır hemde esnaftır
at arabısını bile tamir eder benim nalbant tamircim:D:D:D
evet ben ılgısız buldum marspıyelın uclarını nasıl monte edecegınızı sordum cvp vermedınız sportlar ıle rs lerın camurluk larındakı farkı bılıyorsunuzdur o marspıyel oraya nasıl oturacak bu konuda bılgı verdınız mı ben acıkcası oyle bırsey hatırlamıyorum ben kendı fıkrımı beyan ettım pek bır beklentım yoktu musterılıgımı gercekten ıyı bılırım esnaflıga gelınce istanbulun ılk yetkılı renault servıslerınden bırıne sahıbım bızde esnafız nerde nasıl davranılır bende cok ıyı bılıyorum.. fııkrımı beyan ettım bunda sorunlu bolum nedır onu kavrayamadım .....
not: az cok benıde tanıyanlar vardır forumda hıc bır fırmayı yada sahsı kotulemek gıbı bır amacım yok
mertcim erdem abinin ya kafası dağınıktır yada meşguldür o sırada yoksa dediğin gibi birisi hiç değil.. gayet ilgili alakalı hatta bazen fazla (!) alakalı :D sağolsun ne rica ettiysem istediğimden fazlasını yaptı hatta hakkının karşılığını bile almadan :) bence bi yanlış anlaşılma olmuştur aranızda yada dediğim gibi ters bir andır seni de iyi tanırım sende keza öyle saygısızlık vs yapacak birisi değilsin :)
onun adı soyadı Erdem İYİLİKSEVER . ;) :icon_tup:
eyılıksever dı dıye bılıyorum soyadı :)
bağcılar-güngören sanayide yeniler otomotivden memnun kaldım
araç son günlerde ön takımdan önce poryalardan titremeye ses almaya başlamıştı
bildiğiniz boeing 747 ile geziyor gibiydim
ön sağ arka sol iki porya değişmesi gerekirken hepsini değiştirdim ileride işçiliğe bayılmama mantığıyla , nasıl olsa değişecek
gaziosmanpaşa tünelde sarıgöl tarafına dönerken savurdu bir anda araba ufaktan iyi sıkılmamış sol aks bilyası langur lungur (sol ön lastiği çırak sıkmış)
aradım gece 10da gelebilme imkanınız varsa yavaştan gelin , gelemiyorsanız hiç hareket etmeyin biz gelelim dediler. ben ufak ufak gittim. ufak bir sorun için 4 kişi gelip işimi hallettiler orada muhabbetimiz başladı... sonrasında ön takımıda komple onlara yaptırdım
işçilik ve fiyatlarından oldukça memnunum , servisin çok aşırı altlarına işlerimi halledebiliyorum :)
garaj değil servis ama
böyle bir anım vardı diyerek konuyu bağlayayım :)
bağcılar-güngören sanayide yeniler otomotivden memnun kaldım
araç son günlerde ön takımdan önce poryalardan titremeye ses almaya başlamıştı
bildiğiniz boeing 747 ile geziyor gibiydim
ön sağ arka sol iki porya değişmesi gerekirken hepsini değiştirdim ileride işçiliğe bayılmama mantığıyla , nasıl olsa değişecek
gaziosmanpaşa tünelde sarıgöl tarafına dönerken savurdu bir anda araba ufaktan iyi sıkılmamış sol aks bilyası langur lungur (sol ön lastiği çırak sıkmış)
aradım gece 10da gelebilme imkanınız varsa yavaştan gelin , gelemiyorsanız hiç hareket etmeyin biz gelelim dediler. ben ufak ufak gittim. ufak bir sorun için 4 kişi gelip işimi hallettiler orada muhabbetimiz başladı... sonrasında ön takımıda komple onlara yaptırdım
işçilik ve fiyatlarından oldukça memnunum , servisin çok aşırı altlarına işlerimi halledebiliyorum :)
garaj değil servis ama
böyle bir anım vardı diyerek konuyu bağlayayım :)
porya 150 lira
rotiller 200 lira
amortisörlerin tanesi 180 lira
parçacıya domalmanın mutluluğu paha biçilemez :hahaha:
porya 150 lira
rotiller 200 lira
amortisörlerin tanesi 180 lira
parçacıya domalmanın mutluluğu paha biçilemez :hahaha:
kızlık zarını diktirdim en azından ne poryası ne ön takımı kaldı :D
senin fiyatlarda iyimsermiş :D
fiat , Renault , volvo , bmw ve en son opel.
Tüm araçların her bişeyini her bi sıkıntısını opel dostlar Yalçın abide yaptırdım her zamanda alınabilcek en iyi sonuçklar ortaya çıktı.
Zaten kendisinde 10 numara bi insandır.
Fikrini beyan etmen çok güzel tabiki bende olsam aynısını yapardım muhakak. Ancak sen o gün geldiğinde yazılarındada anlaşılacağı üzere yanına gelip ilgilenmişim ve sorularını dinlemişim?
Senin servisine geldiklerinde triger kayışı değişirken adama senteye nasıl getirdiğini sölüyormusun?
Neyse benden yana problem olduysa özür dilerim. Ancak şunuda söliyim senin tavrında hiç hoş değildi. Bir marşpiyel karşılığında dükkanı satın alıcakmış tavrın vardı.
Kal sağlıcakla.
eyılıksever dı dıye bılıyorum soyadı :)
Aynen selçuk doğru biliyosun :)
pesimist206
03-04-2010, 12:18
Fikrini beyan etmen çok güzel tabiki bende olsam aynısını yapardım muhakak. Ancak sen o gün geldiğinde yazılarındada anlaşılacağı üzere yanına gelip ilgilenmişim ve sorularını dinlemişim?
Senin servisine geldiklerinde triger kayışı değişirken adama senteye nasıl getirdiğini sölüyormusun?
Neyse benden yana problem olduysa özür dilerim. Ancak şunuda söliyim senin tavrında hiç hoş değildi. Bir marşpiyel karşılığında dükkanı satın alıcakmış tavrın vardı.
Kal sağlıcakla.
abıcım bır maspıyel benım umrumda bıle degıl dukkanınızın adını cok duydum gelıp gormek ıstedım marspıyel ıhtıyacımda vardı gelıp tanısıp bundan sonrakı ıslerımı sızınle yapmayı ıstedım evıme yakındıda ancak tavrınızı olumsuz algıladım .... evet yanıma geldınız ancak sanırım bı subarunun motor sorunu vardı dalgın veya mesgul olabılırsınız bu kadar saydıgım ınsanlar sızınle ılgılı ıyı dıleklerını belırtmısler ıllakı her muessesede aksılıkler olabılır bende ona denk gelmısım demekkı tavrıma gelınce marspıyel yada degıl benım ıcın hıc sızde benı yanlıs anlamıssınız demekkı ortada bı yanlıs anlasılma varmıs karsılıklı cozuldunu dusunuyorum... bızde servıste arac sahıbı sordugu zaman ne ıse yaradıgı maddesıne arac uzerındekı yerını altını ustune herseyını sıkılmadan anlatıyoruz buda bızım prensıbımız demekkı =)
marspıyele dukkanı satın alma tavrına gelınce ona soyleyebılecegım bırsey bulamıyorum ..... dedıgım gıbı tanıyanlar bılır
thedevil
03-04-2010, 12:29
radar honda beşyol florya daha ötesini tanımam...
en azından ben tanımam
Bostancı otosanayide hertürlü araca bakan CENGİZ usta var, tartışmasız bir uzman.Bir arabanın sesinden ne arızası olduğunu anlıyor.Telefonla bile kaç kere yardım aldım yolda kalmadım.Bostancı'da Nissan'ın hemen yanında dükkanın adını hatırladğımda sölicem
erkanayasli
08-04-2010, 20:24
Ankara da canımız ciğerimiz Mete abimiz var. Overboost dostum.
bende ankarada mete ustanın üstüne tanımam ona burdan cok tesekkür ederim ustam rodaj bitsin gazlıcaz beklemede kalsınlar?
mekanik işlerimi MRC Murat ve RemTech ONNO usta parça lar içinse( BMW ) HURMAK oto Volkan Yazılım işlerinde Pschiptuning Barbaros abi saolsunlar tecrübeleri ve kişilikleri tartışılmaz.
MRC murat abime sonsuz saygılar sevgiler ;)
coolvtec
13-04-2010, 21:18
İSTANBUL> Service Paşaoğlu (yapılan işten son derece memnunum. Tek sıkıntısı sürenin uzun sürmesi ama aylarca beklemeye değer diye düşünüyorum.)
İZMİR > İkiler Honda (Allah razı olsun yağ su değişiminden her türlü rutin bakımına kırmıyorlar, işimi hallediyorlar, nazımı çekiyorlar. )
İZMİR > Gürkay Egsoz (işçilikleri çok iyi, onlar da saolsun ne istersem kırmıyorlar, yapmaya çalışıyorlar.)
bugün atasehirden gebzeye gelirken radyatör hortumum delinmiş o an üzerimde çok cuzzi bi miktar para vardı bostancı sanai sitesine girdim ikiler otoya yanaştım saolsunlar çok yardımcı oldular para dahi almadılar burdan teşekküretmek istedim onlara
SekoLive
19-04-2010, 08:43
Çok sevdiğim abimizi yönlendirdiğim Sorunlarını giderdiği ve insancıl yaklaşımlarından dolayı Atölye Özge Fedai usta ve Stegal Cem abimize çok teşekkür ederim...
Ayrıyetten mahalle arasında gittiğim tanımadıgım adını tanımadıgımdan veremediğim tamircininde ...... diyorm bi cam için döşemeyi söküp takmaya düzeltemediği sorn için 30 liramizi aldıgı için..... diyorm
Tanımadıgım adama bundan sonra gitmem kesinlikle.
Sierra Rs
19-04-2010, 08:51
Oktaykan Power sağolsun her türlü işimi hallediyor sorunsuz,çok memnunum ve cok severim hepsini :)
YAN oto teste gidiyor bugün mesaj geldi Mustafa Kendi dukkanını açmış artık oraya gidicek inşallah Yağmur OTO Sr20det den Ankarada en iyi anlayan adam :D
tandogan
20-04-2010, 19:41
paşaoğlu paşaoğlu paşaoğlu her türlü mekanik desteği sağlayacak bir kadro ,çok samimi bir usta, mükemmel işçilik.
alibeyköyde islan tuning garage var işlem yaptıran oldumu hiç
birde mutlu tuning
Sivasdan buluzlu OTO KAPORTA :D :D
radar honda beşyol florya daha ötesini tanımam...
en azından ben tanımam
+ ben :):p
cıvıc si
20-04-2010, 22:26
atölye özge esnaf adam hepsi valla helal olsun.
ulasoztas1
21-04-2010, 09:38
Garaj değil ama göztepe sanayide Cengiz usta war pug'cu herzaman ona giderim hem iyi bir usta hemde iyi bir dosttur..
yavuz364
21-04-2010, 09:58
Radar honda eğer floryadan beşyola doğru giderken buz patenini geçer geçmez sol tarafta kalan köşe gibi olan dükkan ise..
Bi keresinde bi parça sormuştum ve turboyle ilgili pek deneyimlerinin olmadığını düşünmüştüm.. Parçayı sormayın..
Sadece yanlış mı düşünmüşüm onu bilmek istiyorum ?? yada kör-cahil de yapılabiliyor mu turbo işi ?
Crm performans - atolye özge
:icon_tup: :icon_tup:
teşekkürler türkiye :D:D
CRM Performans, Suat Abi.
Sağolsun Baya Yardımcı Oldu Bize.
İşimiz Olunca Oraya Gidiyoruz, İzmit Tayfası Olarak.
beylikdüzü oto sanayi, frenci arif :D
beşyol - mr garage ramo si :D
antalya'da özbek kardeşler renault servisi ümit özbek..işçiliğinden ustalığından çok memnunum.
Parça=JDM Works
Garaj=JDM Works Service
İç Mekan=Çapraz Oto Döşeme
CRM Performans, Suat Abi.
Sağolsun Baya Yardımcı Oldu Bize.
İşimiz Olunca Oraya Gidiyoruz, İzmit Tayfası Olarak.
Araç kaplama yıkama : Maxxcar
Motor mod : mantaR
Custom / Handemade : Custom Garage
Parça vs. : Ebay :D
Parcalar için yıllardır Estromo Tuning,yürür aksam yada motor montajı içinde Bostancı sanayıdeki VW tech İlkan usta.
mad_max1978
12-05-2010, 13:27
erkay peugeot yakup usta.
Yahu kimsenin memnun kalmadığı garaj yokmu:D
SekoLive
12-05-2010, 14:56
Çok sevdiğim abimizi yönlendirdiğim Sorunlarını giderdiği ve insancıl yaklaşımlarından dolayı Atölye Özge Fedai usta ve Stegal Cem abimize çok teşekkür ederim...
Ayrıyetten mahalle arasında gittiğim tanımadıgım adını tanımadıgımdan veremediğim tamircininde ...... diyorm bi cam için döşemeyi söküp takmaya düzeltemediği sorn için 30 liramizi aldıgı için..... diyorm
Tanımadıgım adama bundan sonra gitmem kesinlikle.
ben yazdım vallahi. ama adını alamadım gidip en yakın zamanda alıcam :D
ben yazdım vallahi. ama adını alamadım gidip en yakın zamanda alıcam :D+1 ahauah:D ya konu açılmış memnun kaldığınız, kalmadığınız garajlar die ama bakıyorum memnun kalınmıyan garaj yok, yada yazılmıyor:D
yavuz364
12-05-2010, 15:32
ben bitane kalmadım ama ismini bilmiyorum :) bostancı sanayide laz egsozcunun yan kapısının karşısındaki yer :) mustafa ismini biliyordur.. benzin filtremin vidasını yalama yapmıştı.. bide hiç hassas davranmıyorlar arabaya..
adana opel yetkili servisi arpel...
yavuz364
12-05-2010, 18:23
yeni opel servislerini bilmiyorum ama 5-6 sene öncesindeki hiçbir opel servisinden memnun değildik :) gittiğimiz bütün yetkili servislerden çıkışta en geç 3-4 gün içinde arabada aynı sorun veya daha kötüsü çıkıyordu...
adana opel yetkili servisi arpel...
GMS GARAGE / EYÜP - Ahmet (Mekanik & Bakım & Modifiye)
MR.GARAGE / FLORYA - Ramo ve Mesut kardesler (Görsel hersey & Elektrik)
* 32 yasındayım, böyle efendi böyle sevgi saygı dolu insanlar cok az tanıdım. Dostluklarıyla olsun, esnaflıklarıyla olsun 10 numara 5 yıldız insanlar. İyki tanımısım.
Tüm foruma da sorgusuz sualsiz tavsiye ederim.
GMS GARAGE- Ahmet GEZER ustama selamlar, yarın görüşmek üzere abi :D
Gözünüz arka da kalmıyor arkadaşlar,kendi arabasından cok çok fazla özen gösterir aracınıza ;)
yusufbatırel
18-02-2011, 23:12
ne yaptırdın gene olum 1gun su arabayı rahat bırak yavru sabah olsun ıstemıyordur
Ben Bursa dayım bütün aksesuar parçalarını bys den alıyorum nerdeyse iyide fiyat veriyolar sağolsunlar.
or-sel pejo orhan başkan saolsun hep yanımızda. mete abininde hakkı yenmez.
adanada ksm power kasım.işi bılmesını gectim misafirperverliği yeter..
Low-Rider
19-02-2011, 00:26
* 32 yasındayım, böyle efendi böyle sevgi saygı dolu insanlar cok az tanıdım. Dostluklarıyla olsun, esnaflıklarıyla olsun 10 numara 5 yıldız insanlar. İyki tanımısım.
GMS GARAGE- Ahmet GEZER ustama selamlar, yarın görüşmek üzere abi :D
Gözünüz arka da kalmıyor arkadaşlar,kendi arabasından cok çok fazla özen gösterir aracınıza ;)
+1
2 yerede arabamı gözü kapalı bırakırım
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Xenomorph
19-02-2011, 01:51
Radar Honda - Birazcık Beklemeye Dayanırsanız Kazıklama Vs Düşünceleri Olmadan Çok Yardımcı Olan İnsanlar Ciddi Esnaflar Honda'sı Olan Herkese Tavsiye Ederim VTI kırıldığında ilk defa gitmeme rağmen en ufak şeyden beni kazıklayabilecekleri varken Gayet Makul Uygun Fıyatlara Mukemmel Derecede Yaptılar Herşeyi..Nazımı Çektiler,Açıkcası Honda'mla ilgili Bütün sıkıntılarımı çözdüler %100 Tavsiye Ediyorum Mehmet Ve Şeref Abiyi
Gençler Volvo - Dayım Oldugu Icın Iyıler Dersiniz Gidin Görün Volvo Aracı Olan Parça Pahalı İsçilik Pahalı,Sorunumu Çözmedi Diyen Varsa Yazsın
Dizayn Egzoz - Savaş Usta Azda Olsa Pahalı Der Sordugumuz İşlere Ama Bügune Kadar İşçiliğinde Hiçbir Özensizlik Görmedim,Dukkanına Muhabbete bıle gittiğinizde kebapları söyler yedirir içirir..mükemmel bir insan işçilik 10 uzerınden 10...........5 kuruş değil 2 kuruş fazla verip her aracımı her arkadasımın aracını onda yaptırırım...hiç rezil etmedi beni hiçde kuşkuya dusurmedı işçiliğinden Kesinlikle tavsiye ederim
Gençler Otocam Tanzer Abi - Kendisinle 5 araba götürmeme rağmen ciddi bir samimiyetim oluşmadı vakit zamandan dolayı ama ne zaman gitsem verdiği uygun fiyatlarla mükemmel işçiliğinle hiç sıkıntı yaşatmadı..Cam filmi deniyorsa Tanzer'dir Gerisi Yalandır derim 100 liraya film çekende var ama 4 sene kullandığım 1 gr yıpranma olmayan filmlerine + olarak emnıyet kemerının carptıgı yırttıgı fılmı 20 tl ye degıstırende tanzer abim var
SER OTO Maslak - Dayımın Ortağı Rasim Usta'nın Tavsiyesiyle arkadaşımın opelini götürdüm,her sorunu cozduler kronıklerını bılırler fıyat olaraksa baskı balata olarak verdıklerı fıyatın tam tamına 3 tl altında aksarayda bulabıldım aynı parcayı gıt gel 30 lıra benzınıme mal oldu...çoğu arkadaşımın opelini emanet ederım hiçbiride memnuniyetsiz ayrılmadı..hiç kimseyi s.kmeye nıyetlerı yoktu ayrıca sorununuz olmadıgı zaman bıle dukkanlarında aracınızı yıkayabılır cayları tostlarını somurebılırsınız...:)
ne yaptırdın gene olum 1gun su arabayı rahat bırak yavru sabah olsun ıstemıyordur
yaza rahat bırakıcak inş ... :D
Selcuk_RoL
19-02-2011, 09:03
Crm performance:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
samet_61
19-02-2011, 09:04
bızım evın altında bı tane var cok memnunum yagmur camur yaz kıs cok ıs goruor lol :)
Radar Honda - Birazcık Beklemeye Dayanırsanız Kazıklama Vs Düşünceleri Olmadan Çok Yardımcı Olan İnsanlar Ciddi Esnaflar Honda'sı Olan Herkese Tavsiye Ederim VTI kırıldığında ilk defa gitmeme rağmen en ufak şeyden beni kazıklayabilecekleri varken Gayet Makul Uygun Fıyatlara Mukemmel Derecede Yaptılar Herşeyi..Nazımı Çektiler,Açıkcası Honda'mla ilgili Bütün sıkıntılarımı çözdüler %100 Tavsiye Ediyorum Mehmet Ve Şeref Abiyi
Gençler Volvo - Dayım Oldugu Icın Iyıler Dersiniz Gidin Görün Volvo Aracı Olan Parça Pahalı İsçilik Pahalı,Sorunumu Çözmedi Diyen Varsa Yazsın
Dizayn Egzoz - Savaş Usta Azda Olsa Pahalı Der Sordugumuz İşlere Ama Bügune Kadar İşçiliğinde Hiçbir Özensizlik Görmedim,Dukkanına Muhabbete bıle gittiğinizde kebapları söyler yedirir içirir..mükemmel bir insan işçilik 10 uzerınden 10...........5 kuruş değil 2 kuruş fazla verip her aracımı her arkadasımın aracını onda yaptırırım...hiç rezil etmedi beni hiçde kuşkuya dusurmedı işçiliğinden Kesinlikle tavsiye ederim
Gençler Otocam Tanzer Abi - Kendisinle 5 araba götürmeme rağmen ciddi bir samimiyetim oluşmadı vakit zamandan dolayı ama ne zaman gitsem verdiği uygun fiyatlarla mükemmel işçiliğinle hiç sıkıntı yaşatmadı..Cam filmi deniyorsa Tanzer'dir Gerisi Yalandır derim 100 liraya film çekende var ama 4 sene kullandığım 1 gr yıpranma olmayan filmlerine + olarak emnıyet kemerının carptıgı yırttıgı fılmı 20 tl ye degıstırende tanzer abim var
SER OTO Maslak - Dayımın Ortağı Rasim Usta'nın Tavsiyesiyle arkadaşımın opelini götürdüm,her sorunu cozduler kronıklerını bılırler fıyat olaraksa baskı balata olarak verdıklerı fıyatın tam tamına 3 tl altında aksarayda bulabıldım aynı parcayı gıt gel 30 lıra benzınıme mal oldu...çoğu arkadaşımın opelini emanet ederım hiçbiride memnuniyetsiz ayrılmadı..hiç kimseyi s.kmeye nıyetlerı yoktu ayrıca sorununuz olmadıgı zaman bıle dukkanlarında aracınızı yıkayabılır cayları tostlarını somurebılırsınız...:)
100 bin sefer uyardık bu nasıl yazı okunmuyor
mekanikte ayışığı ibrahim kısa ve stad honda murat gökçe'de işlerimi yaptrırıyorum çok memnunum.
egsoz konusunda bostancı gider egsoz
map konusunda da Cem Taşçı diyorum
Burak Kasim
19-02-2011, 09:29
Abi güzel günlerde kullanmanı dilerim. Zaman içinde umarım az biraz daha katkımız olur. :):):)
Erdem abi ADAMSIN :D
Bu arada Erdem abinin yaninda sag kolu Sefayida unutmamak lazim :)
100 bin sefer uyardık bu nasıl yazı okunmuyor
imla kurallari kilavuzu nerde mod bey :D
imla kurallari kilavuzu nerde mod bey :D
kılavuza gerek var mı abi şu yazıya bak okuyamıyorum bile:)
abi bana diyorsan stage2 debriyaj setim geldi onun montajı yapılacak :D
omp corsica offsetli direksiyonum geldi takıldı.
emme manifoldu ve gaz kelebeğini port polish yaptırıcam inşallah onlar sökülecek pzt.
sonrasında hafif volan'a giricem inşallah.
daha bişey yapmadık yani abi:D
Her türlü parça siparişlerimde ilgi ve alakasını esirgemeyen Radar Honda ŞEref UStaya teşekkürler.
kadir jdm civic
19-02-2011, 20:03
benım için iki sey önemli ustanın iyi olması ve sevecen sohbet edilebiir olmasıdır. bir konuyu yada motorda bir sorunu tatlı dille benım anlıyabilecegım sekilde anlatmasıdır. ben böyle ustayı buldun mu başka yere gitmem asla bu konuda da;
İstanbulda RADAR HONDA seref ve mehmet abi
Antalyada PİYAN GARAJ ümit piyan ve mustafa genç
parça konularında da kendim temın etmeye yada techten konu acıp sagolsun birinden alırız
ama sunu söylıyeyım tüm garajlar iyi diye bişey yok herkes herkese iyi davranmıyor magdur olanlarda var onlarıda biliyorum.....
chiefkadir
19-02-2011, 20:11
Ankarada benim Typer'lar,RS ler ve Beyaz s2k,Megane RS ile ankaradaki nerdeyse tüm Clio Rs ler ve Calibra,astra gsi,coupe turbo gibi Opellerin işlerini itina ile yapan Serkan Usta'yı gönül rahatlığı ile öneririm ...
GokhanE.
19-02-2011, 20:29
Ankarada Tork garaj:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Shadow_Dancer
19-02-2011, 20:32
Crm Performans
106 konusunda tek geçiyorum. İlgileri alakaları olsun, yönlendirmeleri olsun süper
cetinkaya55
19-02-2011, 21:06
Ankara Tork Garaj,her yönleri ile örnek insanlar.
bildigin yerden sasmiycaksin aslinda kim ne olursa olsun...her insan bi kere mokoko yapilir ikincisini yemezler o an icin kazanir ama neleri kaybettiginin farkinda degildir...
havada ucan kus kartal bilirim...
parcayı kendımde iyi bilirim herkesede en kalıtesini öneriririm zaten bu işi yapcaksa kalıte öneririirm 2 kalıte yapalım derse uzak dururumm
ustada fedai usta bilirim onu tanırım...sekıllerini zaten göruyosunuz...
YavuzNaz
21-02-2011, 09:27
c.tesi nam da yaylarimi taktirayim dedim aman allah dusman basina bir daha ayagimi basmam sanki agir vasitaya is yapiyor torsiyonlariminda agzina etti yapacagi isin icine sicsinlar bahane hemen hazir daha evvel hic sokulmemis tamirciye gidin is yaptircaklar aklinizda olsun sakir usta is yapmiyor ortalikta geziniyor elemanlar var ne kadar usta olduklarindan supheliyim.
radar honda şeref usta ve mehmet
peak garaj serdar usta
güzel iş çıkartıyorlar :)
Ahmet_28
21-02-2011, 09:44
Crm Performans
106 konusunda tek geçiyorum. İlgileri alakaları olsun, yönlendirmeleri olsun süper
suat usta iyidir kanka işin olmasa bile geçerken uğra çayını iç gene ilgili alakalı
nitrO_Oxide
21-02-2011, 09:54
Ramo ya bi beyaz hondamız yapılıyor daha sonrada devamı gelicek kımetse
GMS Garage ahmet zaten eski dostum asla sorun cıkmaz herkeze tavsiye ederim ..
honda aldım alalı bostancı ikiler honda servisine gidiyorum çok memnunum murat abi çok yardımcı oluyor tavsiye ederim
bykarakus
21-02-2011, 10:38
topkapı savaşmotors savaş usta bilen bilir...
MEKANİK
Savaş ERGÜL - SAVAŞ MOTORSPORT
Savaş Osman PAŞAOĞLU - PAŞAOĞLU SERVİS
Kaporta : ÜÇEL OTO Avcılar ınanılmaz başarılılar... senelerdir butun arabalarımı onlar yapar...
elektrik, oto eğlence, sokme takma kaplama : Emre ATEŞ florya EWESTA
BUNLAR DISINDA HICBIYERDEN MEMNUN KALMADIM ( UZUN VADEDE ) yanı kısa vadede belkı goz boyamıslardır ama kokusu cıkmıstır sonra...
by_hayali
21-02-2011, 10:53
Ramo ya bi beyaz hondamız yapılıyor daha sonrada devamı gelicek kımetse
GMS Garage ahmet zaten eski dostum asla sorun cıkmaz herkeze tavsiye ederim ..
ben GMS Ahmet'ten sikayetçiyim arabamı vermiyo :p:p
şaka bi yana kardeşim ne gerekiyosa kendi arabası gibi yapıyo Allah razı olsun buradan da teşekkür ediyorum
GMS Garage ;)
RamazanKara
22-02-2011, 21:33
JDM WORKS diyorum başka söze gerek yok .
consan fren bostancı.ADAM DEİLLER.
Bursa Xplod Garage - Cem Ünal
İşinin ehli :)
yurtdışı siparişlerinde mantar gökmen gkm garage
gokhandonmez
26-03-2011, 20:03
özelçi vw - audi servisini tavsiye ederim,bostancıda.
poşetçay
26-03-2011, 20:21
radar honda performanstada mekanik diger işlerde tawsiye ederim subaruda maslakta dogan usta pejoda topkapi bekir usta fenadir kaplamada hobyycar florya mr garajda fiber ve elektirik işlerinde tavsiya ederim
ProTech Garage ; her şekilde memnunum. :)
Tüm bakımlarımı Bostancı Kısmet Otoda yaptırıyorum.
Motor ve mekanikte kesinlikle çok titiz ve dikkatliler.
Elektrikte MUstafa bir numaradır benim için. Ayrıca kimsenn uğraşmayacağı ıncık cıncık her türlü dert işimi sabır ve çok temiz halleder.
Anadolu yakasında sohc vtec için tavsiye edebileceğiniz bir garage varmıdır?
Boost Up
26-03-2011, 21:02
custom garage. her türlü arkaşadımı yönlendiririm.
fastchild
26-03-2011, 23:00
valla garaj olarak değilde bütün bmwlerimizde
motor teknik:boş ise AS BMW eğer onun işi var ise sırası ile kaan bmw doğuş bmw mpoınt diye gider bu liste aslında maltepedeki alpinestar fatih abi ile iş yapalım dedik ben tanımadığıma iş yapmam dedi aslında o kabul etse benim için büyük rahatlık olacak bende maltepedeyim oda babamlada aynı kafadanlar zaten uğraşmayı seviyorlar gördüğüm kadarı ile
yedekparça:bostancı sanayii oylum bmw 6 yıldır kahrımızı çekiyor
elektrik:3M/// oto elektrik ferhat usta üstüne tanımam
cico levent abide iyidir bende cok severim ;)
Atölye özge nam-ı diğer Fedo garage
bu atölyeyi kesinlikle tavsiye ederim GMS Garage'nin yanına eklemeyi unutmuşum, yazmadan olmaz.
ikiler honda ilgi alaka işcilik süper tavsiye ederim
ben topkapı savaş motorsport savaş abiye yaptırtmıştım aracımı gayet memnundum efendi insan
benim aracın motor işlerini GARAJ ÖZGE de yaptırdım fedai ustadan ve ekibinden çok memnunum map ayarlarını cem yaptı fena oldu egzos ve manifoldu sebocuğum (custom garaj) yaptı ellerine sağlık
parça temininde korhan ,halil ve bilal e teşekkür ederim
adana rüzgar tuning-samet hertürlü ince ayar verilir ;)
Selcuk_RoL
30-10-2011, 14:59
Topkapi savas savas motorsports Suat abi crm garaj cemal abi yurekli garaj ve tabiyki Erdem ozgun alper abi 3 lusu ile ecufast:icon_tup:
ankara şaşmazda opel garage. adının opel olduguna bakmayın VAG grubuna da oldukça başarılı bir şekilde bakıyorlar :)
VteC_MaNiaC
30-10-2011, 19:12
Tüm bakımlarımı Bostancı Kısmet Otoda yaptırıyorum.
Motor ve mekanikte kesinlikle çok titiz ve dikkatliler.
Elektrikte MUstafa bir numaradır benim için. Ayrıca kimsenn uğraşmayacağı ıncık cıncık her türlü dert işimi sabır ve çok temiz halleder.
Anadolu yakasında sohc vtec için tavsiye edebileceğiniz bir garage varmıdır?
ben yardımcı olayım :D
Yurekli garaj cemal hem adam gibi adam hemde isini temiz yapiyo iskender abim hem isi hem karakteri 10 dur ve ecufast apler erdem abim ve ozgun 3 saydgim yerde gozum kapali arabami emanet edebilicegim ve otrup keyifle sohbet edebilicegim firmalar ve kisilerdir
Atölye özge Fedai usta ve Cem abi
VW Tech İlkan ve İsmail usta :)
Ben derdimi anlatabilmek olarak Fedai ustayla daha iyi anlaştığımızı düşünüyorum bitakım sorunlar yaşadığımda kastettiğim şeyi çok çabuk anlayıp çözümlerini sunabiliyo.Bir artısıda 3 arabalık dükkanda 4 usta 2 çırak var gittiğinde biri olmasa diğerine danışıyosun beklemek diye bişey yok...Serdar ustanında muhabbeti ilgisi alakası iyidir...
VW tech e gelincede ay eline çayını dur ismail ustanın yanında muhabbet et...Bikere benim en sevdiğim özellik şudur ben ustanın yanında dururken gözüne batmicak bende dicem ki demekki işine karşı özgüveni var bişeyleri saklamaya çalışmıyo..Artık ben sıkılıyorum bitsin diye Baskmı değişti 1 saat kontrol etti yarım saat bi sağa bi sola bi öne bi içine bakıyo İlkan ustada bilgi ve tecrübe olarak VW konusunda bir hayli iyidir...
Özelçide yabana atılacak servis değil biraz kurumsallık var pek bi samimiyet beklenemez ama ekipman ve tecrübe olarak onlarda VW konusunda tecrübeliler...
DD-Tune Doğan, Mustafa Birsesli abimiz memnun olduğum yerlerdir İzmirde.
Dükkanımın ismi geçecekmi diye diken üstünde takipteyim:D
gurkanerkan
23-01-2012, 11:07
PEAK GARAGE Serdar Usta:icon_tup:
*iskender* çok efendi işinin süper ehli orada huzur buluyorum*.özgün* aynı birde yakalaya bilirsem, bazı garajlar da var burunları havada lütfen konuşuyorlar yazık ..
Ankara da mekanik bütün işlerim Protech servis (serdar abim) şaşmaz oto sanayi :)
Eksoz işlerimde de superçopurt Yücel abi ( Çopur eksoz ) başkent oto sanayi :)
İkisinede teşekkür lerimi borç bilirim.
Mercedes:Paşalı Servis
Bosch:Ozgen oto
BMW: Abarth
VW-Audı:Ozelcı
VAG ve Porche:Segment oto
Mekanık:Cemal usta
Boya:Laz pikasso ve Temelli
Egsoz:İsko,Custom ve Emil
Elektronık:Form İbrahim
Oto kuafor:maslak Megu
poşetçay
23-01-2012, 22:45
subaru sawaş motorsport son ismail abimin arabayı özgün bi yere yolladı orasıda gayet iyi ismini unuttum
honda radar
pejo arzum we crm
audi şenyıldız
uzak durun derim...izmir 6 sanayide çağdaş oto servis puntocuların tamırcısı babası çok esnaf bırıymıs ama malesef dükkana ismini verdiği oğlu cin olmadan adam çarpma peşinde tatlı su kurnazı xxx..forumda uye kankaları ile reklam yapıp kolpacılık yaparak servise gelen mılletı opmeye calsıyor..tecrube ıle sabıt...
uzak durun derim...izmir 6 sanayide çağdaş oto servis puntocuların tamırcısı babası çok esnaf bırıymıs ama malesef dükkana ismini verdiği oğlu cin olmadan adam çarpma peşinde tatlı su kurnazı xxx..forumda uye kankaları ile reklam yapıp kolpacılık yaparak servise gelen mılletı opmeye calsıyor..tecrube ıle sabıt...
Ne gibi bir probleminiz oldu acaba özel değilse öğrenebilirmiyim :)
maxpower
23-01-2012, 22:49
anadolu yakasında mercedes servisi tavsiyesinde bulunabilirmisiz??
anadolu yakasında mercedes servisi tavsiyesinde bulunabilirmisiz??
kerim erdinç yeni sahra e5 metroyu geçince kadiköye doğru avm nin yanında çok eski ve ehli allahtan korkar efendidir.
kısacası bızzat 98 yılından buyana motor sporları ıle ugrasıyorum oto yedek parca ıthalat tedarık yapan kardesımle calısmaktayım.ekonomık arac alayım dedım puntoda karar kıldım. netten arastırırken puntocuların sıtesı nı gordum vs bu arkadas sıtede baya bır aktıf sohbetler cvp lar vs derken ozel msj attı bana suna buna dıkkkat et dıye vs saolsun.neyse arabayı alınca tum bakımları ıcın sana gelıcem dedım .gıttım nıtekım genc 22 yaslarında . bakım malzemelerımı yanımda goturdum yağ ve fıltreler degıstı frenlere bakıldı bagaj kapagına ıkı vıda sıktı .borcumuz nekadar kardes 100 tl abı :( ee sıteye uye oldugun için 80 olur.... bıraz ıskonto yap dedım agdalı kıbar kabadayı oluverdı bırden abıjım basta pazarlık etseydın falan begenmedıysen xxx .. sıteye sıkayetını yaz vsss gıderlı konustu eyvallag dedım parasını verıp cıktım .kendi garajıma gidip üzerine bi çay içtik çatlattıgı yag fıltre kapagını da yenısı ıle degıstırdım:))
Burak-Akın
24-01-2012, 00:29
ben bagzı ihtiyaçlarımı Fm Tuningde giderdim. pek bi sıkıntım olmadı ama ustasına götürmedigimede pişman oldum. Umarım bi tartışma çıkmaz
Boost Up
10-04-2012, 14:38
konuyu hortlattım ama yazmadan olmaz:)
maslakta segment otomotiv. vag grubu araçlar için oldukça iyi bir yer. gerek çalışanları olsun gerek ustalıkları. vag grubu aracım (audi seat vw porsche) olsa başka yere götürmezdim. yeri ise maslakta ecufast solda kalacak şekilde 6-7 dükkan ilerdide solda.
Madem hortlatilmis bende yazmak istiyorum..
Ankara Tork Garaj ve Ankara Quatro Garage iki firmada son derece ilgili,cana yakin ve isinin ehli..
İskender usta egzoz konusunda tam bir nakışcı mukemmel isciligi ve sohbeti var
istanbul mekateknik dogan usta yaptigi isi herkes biliyor muhabbeti yeter mukemmel birisi..
Eskisehir karel oto 106'im varken giderdim gurbuz abi mukemmel bir ustadir elinden gelmeyen yoktur ve cok ilgilidir
istanbul ecu fast
izmir
izhome sayın Birsesli :)
dd-tune dogan diler :)
osman usta egsoz ( okan abi )
SOMEONESPECIAL
10-04-2012, 15:00
O kadar hakkımız hukukumuz var.
Yazdıktan sonra kötü reklam oldu diye pişman oldum.
Kimsenin ekmeği ile oynamaya hakkım yok.
izmirde sıbop ayarı yapcak guzel bı usta bılıyrmusunuz ...izmirde usta derdı cok yav hondadan anlayan lazım
Özellikle ///M makinalar için ASKAR VEYSEL USTA ondan başkası elini süremez .315 im dahi olsa ASKAR servisten saşmam.
Eski araçlarım ve şuanki aracımı birçok garaja götürüp yaptırmışlığım var...ufak tefek işlere burun kıvıranlar, gittiğinde suratına bile bakmayan ilgisiz ustalar, motor yapıp 14km'de piston sardıranlar vs vs...
o yüzden artık Ayışığı Hondaya gidiyorum normalden fazla veriyorum ama garantili yapılıyo , ilgi gösteriliyo, daha sonra çıkan sorunlar olursa sen gazlamışındır etmişindir demeden hemen sorunun çözümü aranıyor...
Memnun olduğum garajlar:
Ayışığı Honda İbrahim Kısa
Stad Honda Murat Gökçe (Honda konusunda Prof'tur gitmiş olanlar bilir)
Jant Lastik konusunda Mutlu lastik Bostancı Rafi abi(sadece fiyat sormaya gittiğinizde bile ilgili ve güler yüzlü)
Gider Egsoz Bostancı Mustafa Gider ve Savaş abi muhabbet ilgi alaka işçilik tek geçerim.
Map konusunda Güneş G. ve Tolga-R