PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nargile sevenler

Sayfa : 1 2 3 4 [5] 6 7

N0M4dh
18-05-2017, 13:37
arkadaşlar tütün ihtiyacımız var 2 arkadaş, aranızda ticareti yapan var ise ona kazandıralım isterim.

yoksa tavsiye edebileceğiniz selam söylenecek bir web- telefon adresi rica ediyorum.

Kayseri'den selamlar.

alpeRS
18-05-2017, 14:25
arkadaşlar tütün ihtiyacımız var 2 arkadaş, aranızda ticareti yapan var ise ona kazandıralım isterim.

yoksa tavsiye edebileceğiniz selam söylenecek bir web- telefon adresi rica ediyorum.

Kayseri'den selamlar.

Aynı şekilde banada lazım eğer satan varsa 3 kişi olduk

R.I.P
18-05-2017, 14:37

Kayseri'den selamlar.

Aynı şekilde banada lazım eğer satan varsa 3 kişi olduk

kendime de alacaktım, ticaretini yapmıyorum toplu alımlar için hep aldığım yerdeki stoğa görer pazarlık yapabilirim
almak istediklerinizi ve özelden telefon numaralarınızı verirseniz şansımızı deneriz

N0M4dh
18-05-2017, 19:28
beyler dayanamadım 10 tlik açık paketten love 66 diye satılandan aldım, güvenilir bir yerden kesinlikle çakma.. veya 2. kalitesi var aklınızda bulunsun.

alpeRS
18-05-2017, 20:11
kendime de alacaktım, ticaretini yapmıyorum toplu alımlar için hep aldığım yerdeki stoğa görer pazarlık yapabilirim
almak istediklerinizi ve özelden telefon numaralarınızı verirseniz şansımızı deneriz

Fiyat alırsanız sevinirim,özelden yazıyorum

ENGean
28-05-2017, 23:28
Bang Bang Blue Mist nasıl arkdşlar içen varmı, genel olark olumlu yorumlar var ama burdan warmı kullanan?

ist avrupa yakası orj elden alabilceğim yer varmı birde? eminönü hariç.

K0213
28-05-2017, 23:59
Arkadaşlar bende Tekirdağ da nargile işi yapmaya başladım, İstanbul'da toplu alım yaptığım yerden kendime alıyormuş gibi sizlere yardımcı olmaya çalışırım.
Zaten fiyatlar üç aşağı beş yukarı belli adamlar ben işletmeciyim diye bana verdiği fiyatı hususi 2. takımını alan müşterisine de veriyor o nedenle sıkı pazarlıkla çokta yer aramanıza gerek yok düşüncesindeyim.
Tütün konusunun ucu açık, keyfinize, damak tadınıza göre sınırsız alabileceğiniz bir şey.

Evrenoz
29-05-2017, 08:10
Arkadaşlar bende Tekirdağ da nargile işi yapmaya başladım, İstanbul'da toplu alım yaptığım yerden kendime alıyormuş gibi sizlere yardımcı olmaya çalışırım.
Zaten fiyatlar üç aşağı beş yukarı belli adamlar ben işletmeciyim diye bana verdiği fiyatı hususi 2. takımını alan müşterisine de veriyor o nedenle sıkı pazarlıkla çokta yer aramanıza gerek yok düşüncesindeyim.
Tütün konusunun ucu açık, keyfinize, damak tadınıza göre sınırsız alabileceğiniz bir şey.

Orijinal El Fakher - Çift elma tedarik edebiliyor musun?

maybel
29-05-2017, 14:17

hocam bende Tekirdağ/Çerkezköy'deyim argelini bal kavun bulma şansın varmı ?

K0213
29-05-2017, 16:26
Arkadaşlar bu işe girdim ama nargile konusunda sizler kadar meraklı değilim o nedenle istediğiniz tütünleri sorup geri dönmeye açlışacağım.
Biz El Fakher in nane ve elmasını satıyoruz suan için, Tekirdağ da genelde duman seven bir kitle var o nedenle aramo için yüksek bedeller ödemeyi pek tercih etmiyor müsterilerimiz.

mechanıcer
30-05-2017, 08:44
tekirdağda, nerede ?

CenkB
30-05-2017, 08:46
Arkadaşlar bu işe girdim ama nargile konusunda sizler kadar meraklı değilim o nedenle istediğiniz tütünleri sorup geri dönmeye açlışacağım.
Biz El Fakher in nane ve elmasını satıyoruz suan için, Tekirdağ da genelde duman seven bir kitle var o nedenle aramo için yüksek bedeller ödemeyi pek tercih etmiyor müsterilerimiz.

Damak tadı meselesi ama elmayı bahreyn kırmızı elma, nane al-fakher kullanırsanız biraz daha güzel tad elde edebilirsiniz diye düşünüyorum. Yarım kilo alıp deneyin bence.

mechanıcer
30-05-2017, 08:57
kışın ananas içine üzüm & yaban mersini / yazın ise karpuz & çilek altada naturel karpuz yada çilekli süt içine az çilek tütün ve buz ile tercih ediyorum.

hyper35
30-05-2017, 09:27
nargilesatis.com
kemeraltında belediyenin arka çaprazında ege nargilede güzel çeşit vardı

Ege nargile çakma bahreyn satıyor. leş. bir de beğenmezsen getir dedi utanmadan.

K0213
30-05-2017, 17:55
Damak tadı meselesi ama elmayı bahreyn kırmızı elma, nane al-fakher kullanırsanız biraz daha güzel tad elde edebilirsiniz diye düşünüyorum. Yarım kilo alıp deneyin bence.

Biz degenel olarak bahreyn var El faker sadece nane ve elma kullanıyoruz ve dediğiniz gibi güzel karşılanıyor buralarda :)

CenkB
31-05-2017, 07:40
Biz degenel olarak bahreyn var El faker sadece nane ve elma kullanıyoruz ve dediğiniz gibi güzel karşılanıyor buralarda :)

:) Bende yeni keşfettim. Bahreyne hep önyargı ile yaklaşıyordum ama kırmızı elması güzel. El fakir nane ile de karışınca gayet güzel oluyor. :)
Nakla veya elfakir kapiçino bulamıyorum artık. :)
Artık bayram dönüşü alırım gerçi de, kilosunu 1 ay önceye kadar 90a buluyordum el fakir kapiçino, şuan 120 dedi birisi. :)
O an yediremedim kendime. :D

ENGean
31-05-2017, 17:54
nargilesatış.com dan alısverıs yapan varmı hıc? denemelik bi kac tane 50gr lık alıcam ordan bakalım.

tremx
01-06-2017, 12:38
nargilesatış.com dan alısverıs yapan varmı hıc? denemelik bi kac tane 50gr lık alıcam ordan bakalım.

ben alisveris yaptim havale yontemiyle calisiyor, bir problem yasamadim.

mertkan
04-06-2017, 21:16
duman osman kod adlı kişinin püskevit tütününü içen varmı?

mertkan
04-06-2017, 21:17
birde el medine tütünleri nasıldır

darkmoon
04-06-2017, 22:44
Bende yaban mersini arıyorum geçen aldım güya el fakherr di .. leş gibiydi..

ENGean
05-06-2017, 06:50

geçenlerde bahreyn ın yaban mersininden aldım fakat daha denemedim.güzel cıkarsa duruma göre hbr veririm.

bu arada beyler ist da her yeri gezdım ettım el fakherın 50gr lık hıc bı urunlerı yok.dükkanların söylediği 3-4 aydır piyasaya orj yok diyolar. birde son zamanlarda polis cok üstüne düşmüş sözde o yüzden de sıkıntı varmış, doğru yalan bilmiyorum.

cemberlitaşta bi dükkanda sadece çift elma buldum 50gr lık olana 14tl dedi, kesin orj dedi. ama almadım. elinde de 10 kutu vardı.

CenkB
05-06-2017, 09:24
geçenlerde bahreyn ın yaban mersininden aldım fakat daha denemedim.güzel cıkarsa duruma göre hbr veririm.

bu arada beyler ist da her yeri gezdım ettım el fakherın 50gr lık hıc bı urunlerı yok.dükkanların söylediği 3-4 aydır piyasaya orj yok diyolar. birde son zamanlarda polis cok üstüne düşmüş sözde o yüzden de sıkıntı varmış, doğru yalan bilmiyorum.

cemberlitaşta bi dükkanda sadece çift elma buldum 50gr lık olana 14tl dedi, kesin orj dedi. ama almadım. elinde de 10 kutu vardı.

Beyazıtta tranway durağının altında burger king var. Oranın az daha altında sarnıç kafe var. Orası tütün satışı da yapıyor. Bir ara nakla kapiçino hiçbir yerde bulamazken orada bulabilmiştim.

Bu arada fastan biraz tütün geldi bugün bana. 1 kilo(50 gramlık paketler halinde) markasını okuyamadığım çift elma ve 50 gramlık paketler halinde mazayanın karışık birşeyler almış dayım. Çok da nargileden anlamadığımdan bunlar ne diyemedim. Fiyatını sordum 50 gr mazaya aşağı yukarı 3 lira dedi. Bakırköyde zb de 10 lira diyolar. :D Denemiş olurum en azından bi.

N0M4dh
05-06-2017, 09:33

izmir de pınar nargile (tam emin değilim) bizim burada aquamarine yolluyor - adalya'nın 2. üretimi blue mist var, habibinin yaban mersini ile birlikte yapıyorum millet kafayı yiyor, özellikle buzlu marpuç ile çok çılgın.

Kayseri'ye yolunuz düşerse beklerim.

mertkan
05-06-2017, 12:46
arkadaşlar duman osmanın bisküvi tütünü nü içen varmı?

R.I.P
05-06-2017, 19:04
Tütüncüleri gezdim yine çakma 125grlık al fakherler çıkmış piyasada orjinal yok

AdoneuS
05-06-2017, 22:34
Mangal kömürünün arasında nargile kömürü yaksam sorun olurmu acaba, olur diye düşünüyorumda bilgisi olan varmı

arm
05-06-2017, 22:43
Mangal kömürünün arasında nargile kömürü yaksam sorun olurmu acaba, olur diye düşünüyorumda bilgisi olan varmı

zehirlenirsin diye düşünüyorum

Type-Rdinc
06-06-2017, 03:14

Daha önceden denedim hiç bir problem cıkmadı. Köz haline geldikten sonra mangal kömürüyle karıştırmadıgın sürece sorun olmaz abi

Dodoo
06-06-2017, 03:16

1-2 tane nargile kömürünü mangal kömürü arasında harlayıp yine nargile kömürü tavasına atarsan sıkıntı olmaz.

AdoneuS
06-06-2017, 03:38
1-2 tane nargile kömürünü mangal kömürü arasında harlayıp yine nargile kömürü tavasına atarsan sıkıntı olmaz.

Daha önceden denedim hiç bir problem cıkmadı. Köz haline geldikten sonra mangal kömürüyle karıştırmadıgın sürece sorun olmaz abi

mangal kömürü yandıkdan sonra arasına tel koyucam ufak telim var ocakda yakmak için kullanıyodum onu koyup üstünede nargile kömürlerini yakmayı düşünüyorum karışmaz ama sinermi sinmezmi o konuda tereddütüm var yarın denedikden sonra görücez artık sagolun yorumlar için

CenkB
06-06-2017, 08:19

Mangal kömürüyle nargile içmişliğim var. Gerçi bana olmadı sana da olmaz hayde diyerek yaklaşmak istemiyorum fakat bana hatta bize olmadı. :D
İçim süremiz 1 saat falandı. Ufak 1-1.5 karışlık nargilelerden içmiştik.

Onun dışında kömürün alışması için yanına atmanda sakınca yok gibi. zarar vereceğini düşünmüyorum.

Evrenoz
06-06-2017, 08:47

Zehirlenmezsin ama verim de alamazsın nargileden

RSX
06-06-2017, 08:50
Adanada biskuvi modasi basladi, el yapimi, karisimla yapiyorlar. Sanki biskuviyi cekmiyosunda yiyosun gibi bisey adamlar yok satiyor. 1 kilo bulana kadar alnimin damari catladi. Yeni favorim alti süt ustu biskuvi. Birde bi nargilecide ictim kod 66 diye biseymis adi. Mentollu tadi var cektikce icin ferahliyor guzel biseydi

N0M4dh
06-06-2017, 11:05
Adanada biskuvi modasi basladi, el yapimi, karisimla yapiyorlar. Sanki biskuviyi cekmiyosunda yiyosun gibi bisey adamlar yok satiyor. 1 kilo bulana kadar alnimin damari catladi. Yeni favorim alti süt ustu biskuvi. Birde bi nargilecide ictim kod 66 diye biseymis adi. Mentollu tadi var cektikce icin ferahliyor guzel biseydi

Nereden buluruz hocam?

samara
06-06-2017, 12:30
komple yeni bir nargile takımı düzdüm kendime :) iftardan sonra evde güzel gidiyor.

mertkan
06-06-2017, 12:44
Nereden buluruz hocam?

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18814178_1279135872184850_4742202921586926212_n.jp g?oh=e42862e0b7fbaad1c80075945ecb35e2&oe=59E5D850

duman osman yapıo adanada

250 gr 40 tl

500 gr 75 tl

1 kilosu 150 tl

adanayı kasıp kavuran tütün müş duman osman

ENGean
06-06-2017, 15:13
Beyazıtta tranway durağının altında burger king var. Oranın az daha altında sarnıç kafe var. Orası tütün satışı da yapıyor. Bir ara nakla kapiçino hiçbir yerde bulamazken orada bulabilmiştim.

Bu arada fastan biraz tütün geldi bugün bana. 1 kilo(50 gramlık paketler halinde) markasını okuyamadığım çift elma ve 50 gramlık paketler halinde mazayanın karışık birşeyler almış dayım. Çok da nargileden anlamadığımdan bunlar ne diyemedim. Fiyatını sordum 50 gr mazaya aşağı yukarı 3 lira dedi. Bakırköyde zb de 10 lira diyolar. :D Denemiş olurum en azından bi.

ben deneme amaçlı mazaya nın karpuzlusundan almıstım gecen hafta, dün aksam içtim. hosuma gitti. arkdslarda baktı onlarda beğendi. sadece biraz fazla tatlı geldi ilk başlarda bana,nane ile veya ferah bşeyle karıstırılırsa daha güzel olur diye düşünüyorum.

RSX
07-06-2017, 01:50
Gecmise donuk postlari okudum, bu paketlerin sahte olmasi konusunda muhabbetler donmus ben de fotograflarini cekip paylasmak istedim distan anlasilabiliyor mu ? Sahte mi bunlar ? 10 aydir kendim yaparak nargile iciyorum ve bu paketlerden kullaniyorum. Sir ak silopideyim aldigim sahis irak tarafindan tircilara getirtiyor bu aralar da tutun sıkıntısı oldugunu soyledi gelmiyormus. Hepsinin tadi gizel aromalarini tadabiliyorsunuz ve tutunleri de serbetli oluyor

https://i.hizliresim.com/YN5gN6.jpg
https://i.hizliresim.com/Ddk7yO.jpg
https://i.hizliresim.com/YN5ggZ.jpg

uqur
07-06-2017, 07:59
orjin bunlar piyasa su an sıfır tutun gibi birşey geçen izmir den yapan bi arkadas buldum dnemek için bi iki aroma aldım bende dediğine göre virgina tütün kullanıyor

Evrenoz
07-06-2017, 08:11
Pakedinden anlayamazsın orijinal mi değil mi..
Dubai'den getirttiğim ile 1e1 aynı pakette sahte var bende :)

CenkB
07-06-2017, 12:04
ben deneme amaçlı mazaya nın karpuzlusundan almıstım gecen hafta, dün aksam içtim. hosuma gitti. arkdslarda baktı onlarda beğendi. sadece biraz fazla tatlı geldi ilk başlarda bana,nane ile veya ferah bşeyle karıstırılırsa daha güzel olur diye düşünüyorum.

Muz çilek nane denedim dün fena değildi. Hoşuma gitti. Karpuz da var elimde. Karpuz çilek nane deneyeyim daha uyumlu olur sanırım.

mertkan
07-06-2017, 13:06
Gecmise donuk postlari okudum, bu paketlerin sahte olmasi konusunda muhabbetler donmus ben de fotograflarini cekip paylasmak istedim distan anlasilabiliyor mu ? Sahte mi bunlar ? 10 aydir kendim yaparak nargile iciyorum ve bu paketlerden kullaniyorum. Sir ak silopideyim aldigim sahis irak tarafindan tircilara getirtiyor bu aralar da tutun sıkıntısı oldugunu soyledi gelmiyormus. Hepsinin tadi gizel aromalarini tadabiliyorsunuz ve tutunleri de serbetli oluyor

https://i.hizliresim.com/YN5gN6.jpg
https://i.hizliresim.com/Ddk7yO.jpg
https://i.hizliresim.com/YN5ggZ.jpg

paketini kaçdan alıyorsunuz?

N0M4dh
07-06-2017, 20:14
bisküvili tütünüm geldi arkadaşlar dumanosman12 isimli arkadaştan aldım yol göstermek adına biraz uzun bir yazı olabilir.
Nargileye üniversite döneminde başladım 1 sene civarı arkadaşlarla ortak bir nargile kafe çalıştırdık, sonraları kafelerde içmeye başladım Kayseri'deki en büyük eğlencemiz olduğu için belli bir damak tadı yakaladık, hoş hala adam gibi bir tütün toptancısı ile tanışamadım :)

konudan sapmadan;
*Öncelikle tütünde çerçöp yok, fakat tütün imalatçısı arkadaşımız içine azıcık bisküvi (bence petibör - petibör her yerden tanırım) koymuş. unutmayın şirede ve tütünde ne kadar çok şeker var ise o kadar çabuk yanar ve tadı o kadar çabuk gider. - direk folyoya köz koyan arkadaşlar bu maddeyi gözden kaçırmasın.
* Tütünün kokusu harika, buradayım diyor, kesinlikle iştah açıyor.
* Tütünün yapısı fena değil daha önce mazaya içtiyseniz yaprak yapısı aynı diyebilirim.
* Tütünün şiresi bol, bunu peçetede hafif şiresini almadan koyarsanız güzel pişmanlık olur, bu arada ben tütünü dinlendirmediğim için böyle bir process e ihtiyaç oldu.
* Tütünde esansiyel az, yani verdim şireyi, şekeri, şurubu yok, kesinlikle bisküvi ile dinlendirilmiş - yani emek harcanmış, El yapış yapış olmuyor kolay temizleniyor.
* Tütün oldukça hafif, yani ben kapüço tayfasından olamadım hep nane- meyve- otantik meyveci oldum, benim damak tadıma uygun.
* Duman 6.5 ila 7 arası 10 arasında.
* Süre 35 dk den sonra boyun bükülüyor, gececi tayfa iseniz 2. lüle hazır dursun.
* Fiyat / performans = orta - yarım kilosu 75 kayme. kısacası her gün içebileceğiniz bir tütün değil ama kesinlikle arşivde bulunması gereken bir tütün, özellikle eşe dosta farklı olsun diye yapılır sağda solda bulunacak bir tütün değil.
* Ambaj = berbat, çok kötü 1 tllik market meze kabında geliyor, arkadaş koli bandını bedavaya aldığından öyle bir sarmış ki, köz oldu ben nargileyi hazırlayana kadar. hava geçirmeyen kap almanız farz.
----
esnaflık= iyi kargo zamanında verildi hesap anında kontrol edildi, Adana aksanı hakim arkadaşla ters düşmemeye özen gösterin :)
--
Donanım: buzlu marpuç, son susturucu, soğutulmuş su, 0 lüle, harbi ile temizlenmiş nargile, folyo üstüne 1mm ızgara.

ENGean
07-06-2017, 23:02

burdan bakınca orj gibi duruyor ama evren abinin dediği gibi birebir aynı kutu olup sahte olanda cıkıyo ist.da :)

bir de hocam resımlerde en altta soldaki renkli olandan elinizde fazla varmı? 1-2 içimlik bile olur.

veya elinde olan baska arkdşlar varsa ücreti karşılığı veya 1 içimlik o tütünden arıyorum. 50 lık bulamadık, 1000gr lık var ama alıpta hosuma gitmezse boşuna almış olmıyım.

hyper35
08-06-2017, 01:50
burdan bakınca orj gibi duruyor ama evren abinin dediği gibi birebir aynı kutu olup sahte olanda cıkıyo ist.da :)

bir de hocam resımlerde en altta soldaki renkli olandan elinizde fazla varmı? 1-2 içimlik bile olur.

veya elinde olan baska arkdşlar varsa ücreti karşılığı veya 1 içimlik o tütünden arıyorum. 50 lık bulamadık, 1000gr lık var ama alıpta hosuma gitmezse boşuna almış olmıyım.

Hocam ben gecenlerde aldim dediginizi bubble gum. Tek icince pek tadi gelmiyor. Aromasi zayıf. Son kalan kismini cilek ile karistirdim boraz daha iyi oldu. O yüzden tavsiye etmiyorum.

RSX
08-06-2017, 02:09

7.5'dan aliyorum

Bahsettigin tutun jelibon, ben 1 2 kere ictim hosuma gitmedi. 10 dk sonra kesti beni hep biraz jelibon tadinin yaninda tarcinda var sanirim. Bendekinden 1 icimlik cikmaz sanirim merkeze indigimde bakarim varsa alir kargo yaparim ozelden adres bilgisi yolla bro

RSX
08-06-2017, 02:14

bisküvili tütünüm geldi arkadaşlar dumanosman12 isimli arkadaştan aldım yol göstermek adına biraz uzun bir yazı olabilir.
Nargileye üniversite döneminde başladım 1 sene civarı arkadaşlarla ortak bir nargile kafe çalıştırdık, sonraları kafelerde içmeye başladım Kayseri'deki en büyük eğlencemiz olduğu için belli bir damak tadı yakaladık, hoş hala adam gibi bir tütün toptancısı ile tanışamadım :)

konudan sapmadan;
*Öncelikle tütünde çerçöp yok, fakat tütün imalatçısı arkadaşımız içine azıcık bisküvi (bence petibör - petibör her yerden tanırım) koymuş. unutmayın şirede ve tütünde ne kadar çok şeker var ise o kadar çabuk yanar ve tadı o kadar çabuk gider. - direk folyoya köz koyan arkadaşlar bu maddeyi gözden kaçırmasın.
* Tütünün yapısı fena değil daha önce mazaya içtiyseniz yaprak yapısı aynı diyebilirim.
* Tütünün şiresi bol, bunu peçetede hafif şiresini almadan koyarsanız güzel pişmanlık olur, bu arada ben tütünü dinlendirmediğim için böyle bir process e ihtiyaç oldu.
* Tütünde esansiyel az, yani verdim şireyi, şekeri, şurubu yok, kesinlikle bisküvi ile dinlendirilmiş - yani emek harcanmış, El yapış yapış olmuyor kolay temizleniyor.
* Tütün oldukça hafif, yani ben kapüço tayfasından olamadım hep nane- meyve- otantik meyveci oldum, benim damak tadıma uygun.
* Süre 35 dk den sonra boyun bükülüyor, gececi tayfa iseniz 2. lüle hazır dursun.
* Fiyat / performans = orta - yarım kilosu 75 kayme. kısacası her gün içebileceğiniz bir tütün değil ama kesinlikle arşivde bulunması gereken bir tütün, özellikle eşe dosta farklı olsun diye yapılır sağda solda bulunacak bir tütün değil.
* Ambaj = berbat, çok kötü 1 tllik market meze kabında geliyor, arkadaş koli bandını bedavaya aldığından öyle bir sarmış ki, köz oldu ben nargileyi hazırlayana kadar. hava geçirmeyen kap almanız farz.
----
esnaflık= iyi kargo zamanında verildi hesap anında kontrol edildi, Adana aksanı hakim arkadaşla ters düşmemeye özen gösterin :)
--
Donanım: buzlu marpuç, son susturucu, soğutulmuş su, 0 lüle, harbi ile temizlenmiş nargile, folyo üstüne 1mm ızgara.

Valla biskuviyi burda kime icirdiysem tepkileri oha harika bu dediler, 2.luleyi kaldirabilen bi tutun kesmiyor seni, alti sut olmassa olmazi, tadini tam alabilmeniz icin cikolata, cappuccino setiniz olmasi lazim. Fresh takimda yemez.

mertkan
08-06-2017, 14:11
bisküvili nargile tütün altarnatifleri

kilosu 40 lira falan fındıkla ikisini karıstırmak gerekiyor

http://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s750x750/sh0.08/e35/18879120_274827042926428_3997005554747703296_n.jpg ?ig_cache_key=MTUyODEyMzgyNjA3NDkwNDM0OQ%3D%3D.2

icre rokz buscuit 120gr 30 tl

https://www.shisha-world.com/cosmoshop/pix/a/n/1451385529-3893.jpg

buda internetteki bazı tarifler

@ermnyaman
"Çikolata ve vanilyayı karıştıracaksınız, %60 a %40, birazcık da fındık tütünü serpin (en büyük lüleye yapın). Suya köpürmeyecek şekilde süt biraz da negro parçalayıp koyun, biraz da buz tamamdır :) Tatlı olsun derseniz bal tütünü de karıştırın."
"Süt tütününüz varsa %50 çikolata %15 süt %15 vanilya %10 fındık ve %10 bal şeklinde ayarlayın, suya süt ve buz koyun (hatta biraz da pastalar için çikolata tozu) tamamdır :)"

@x.emreakcann
"Yarıdan biraz daha fazla petibör kalan kısıma vanilya ve karamel karıştırabilirsiniz "

@ersin087
"Yüzde 40 fındık, yüzde 30 vanilya, yüzde 30 Hindistan cevizi. Şişeye de çok az süt yarım bardak kadar. Onları iyice karıştırın, sonra lüleye koyun. Bir de folyo yapın üzerine yanmaz, köz koyun 4 tane ama 3-4 dakika hiç çekmeyin demlensin. 3-4 dakika sonra yavaş yavaş içmeye başlayın, bol dumanlı efsane bir bisküvi size"

@azer_ozer
"%10 bal, %10 çikolata, % 30 fındık, %30 vanilya, %20 hindistan cevizi. Şişesine %15 süt, çift kat folyo üzerine 4 koz, 5 dakika bekletip hazır olmasını bekleyin. Ondan sonra bol dumanlı bisküvi nargile hazır."

Bunların yanında Facebook’tan bir takipçimizin önerisi de şu şekilde:

@Uygar Kaya
"Hindistan Cevizi, Muz, Cappucino karıştırın, bebe bisküvisi. Hindistan cevizi, Limon, Cappucino karışımı da Cheesecake."

ayrıca duman osmanın esnaflıgıyla ugrasmak istemeyenler altarnatif düzgün beyfendi satıcı olan bu kişilerdende alabilir fiyat aynı

Marpucu Dumanlı Adamlar (@marpucudumanliadamlar) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/marpucudumanliadamlar/)

CenkB
09-06-2017, 08:10
Bune ya. Bisküvi hamuru hazırlar gibi farklı malzemeleri karıştırınca bisküvi tadı mı geliyor? :D
Çok iyiymiş valla böyle ekstrem şeylere girmedim hiç. :D

Bu arada mazaya karpuz-mazaya çilek- bahreyn nane karışımı çok güzel oldu. Orta lüleyle bile içimi çok uzun sürdü.

mertkan
09-06-2017, 16:14
çiçek bazlı tütün içen varmı?

mesela al fakher yasemin
http://www.alfakherturkey.com/wp-content/uploads/2015/04/yasemin.png

starbuzz flower power
https://www.hookahcompany.com/images_products/4679_big.jpg

çiçek ürünleri içen varmı?

FaBeRgE
09-06-2017, 16:19
starbuzz flower power 5 para etmez :)

N0M4dh
09-06-2017, 20:06
her ikisini de denemiş birisi olarak söyleyeyim paranızı çöpe atıyorsunuz, ben seven 1 kişi bile göremedim.
bunlar yerine bluemist ve pink tavsiye ederim.

mertkan
10-06-2017, 00:49
bluemist balon bir tütün hafif yani var suan bende ama pink gerçekden mukkemmel bir detay ayrıca starbust iceceklere citrus mist şiddetle tavsiye ederim deneyin

birde yaban mersini suan bence en iyisi mazayanınki

Evrenoz
10-06-2017, 07:44
Starbuzz ya da el fakherin special editionunda anason var mı?
Double apple muadili bir şey ya da..

mertkan
10-06-2017, 13:38

al fakher special editionda çift elma olarak bu var anasonlu kırmızı tutun

http://www.alfakher.com/resources/static/upload/products/01_Apple_Tinii_1.png

bu ise al fakher in en iyi anasonu kahverengi tütün daha yogun çöpsüz ve tütünün en iyi yeri

http://www.alfakher.com/resources/static/upload/products/Apple_250g_Pack_Two_apple.png

starbuzz da ise double apple saf anasonlu

https://www.hookah-shisha.com/store/pc/catalog/Starbuzz-Shisha-Tobacco-250g-Double-Apple-L.jpg?pIdProduct=13808

buda amerikalılar birazdaha kendi damak tadına göre uyarlanmıs anasonun hali biraz daha bişeylerle seyreltilmiş

amerika usulu anason

http://nargiletr.com/image-smp/starbuzz-apple-americano-250-gr-nargile-tutunu_14508_800x800.png

ve starbuzz bold olarakda aşşağıdaki anasonlu ürünü tavsiye ederim normal starbuzzdan daha yogun daha kalitelidir

https://www.hookahcompany.com/images_products/Starbuzz-Bold-Apple-Doppio.jpg

buda starbuzz vintage Indian Spiced Apple Flavor ahsap kutu zenginleştirilmiş içerik starbuzzdaki içebileceğiniz en iyi çift elma anason aromasıdır bambaska dunyalara gidersiniz.

https://www.hookah-shisha.com/store/pc/catalog/SB-vintage-200-tin-indianspicedapple-m.jpg

ama benim premium olmayan tütün olarak tavsiyem mazaya çift elma

http://nepadistributors.com/wp-content/uploads/2016/07/Two_Apple-550x600.jpg

mertkan
10-06-2017, 14:58
benim bugune kadar içipde beğendiğim çift elma anason aromalı tütünleride yazayım

1-) tartısmasız en iyi anason çift elma buydu fumari double apple

https://www.hookah-shisha.com/store/pc/catalog/Fumari-Hookah-Tobacco-100g-Double-Apple-L.jpg

2-) social smoke double apple

https://www.hookah-shisha.com/store/pc/catalog/Social-Smoke-Shisha-125g-Double-Apple-L.jpg

3-)Haze Twice the Apple Punch

https://www.hookahcompany.com/images_products/Haze-250-Tin-TwicetheApple-HC-L.jpg

4-) fantasia golden double apple

https://www.hookahcompany.com/images_products/FAN-100-Jar-GoldenDoubleApple-HC-L.jpg

5-)Alchemist Double Apple

https://www.hookahcompany.com/images_products/Alchemist-350-Jar-Stout-DoubleAppleHC-l.jpg

6-Argelini Double Apple

http://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/15258806_566410136887496_230072713622847488_n.jpg? ig_cache_key=MTM5ODQ4NDU3ODMxODIxMjg2NQ%3D%3D.2

7-Squeeze double apple

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/10/6b/4f/106b4f1508615e89ab7edba06abb036d.jpg

8- 7days double apple

https://static.wixstatic.com/media/09b82a_a4ea4d667f464315a717568bc73c2be1~mv2.jpg/v1/fill/w_217,h_219,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01/09b82a_a4ea4d667f464315a717568bc73c2be1~mv2.webp

9-) fantasia golden double apple

https://www.hookahcompany.com/images_products/FAN-100-Jar-GoldenDoubleApple-HC-L.jpg

10-romman double apple

https://www.hookah-shisha.com/store/pc/catalog/Romman-Shisha-Tobacco-125g-Double-Apple-L.jpg

Evrenoz
10-06-2017, 16:12
Teşekkürler arkadaşlar bunları öğrendiğim iyi oldu. Keşke makul fiyatlarla tedarik edebilsek :/

R.I.P
11-06-2017, 11:31
Krem ve taş gibi olan aromalardan nasıl temin ederiz?

mertkan
11-06-2017, 11:59
Krem ve taş gibi olan aromalardan nasıl temin ederiz?

jel ve nargile tasını bu kişiden alıyorum 0507 048 97 77

numarayı mert kral dan aldım dersen fiyattada yardımcı olur

Evrenoz
11-06-2017, 12:53
Bu jel ve taş nedir, açar mısınız biraz?
Kimyasal bir şey mi, içeriğinde ne var? Kullanınca ne oluyor?

mertkan
11-06-2017, 13:23
Bu jel ve taş nedir, açar mısınız biraz?
Kimyasal bir şey mi, içeriğinde ne var? Kullanınca ne oluyor?

aslında bu jel ve nargile taş ı dünya genelinde tütün yasaklarını delmek için üretilmiş ürünler

doğal olan da var kımyasalda aslında nargile taşlarına likitleri emdiriyolar onu kullanıyolar jellerde aynı şekilde phunnel lülere sürüp kullanılıyor ben seviyorum yeni teknoloji ürünleri kolay yanmıyolar içimi güzel duman v.s oranları çok iyi altarnatif olarak denenebilir ama bu tür ürünler için phunnel lüle almak lazım

gözünüzde canlanması için krem,jel,

https://www.youtube.com/watch?v=1GPaok-Th1k

https://www.youtube.com/watch?v=58cFUXfQcW8

https://www.youtube.com/watch?v=U0ZDaInuu6Y

samara
11-06-2017, 13:59
aslında bu jel ve nargile taş ı dünya genelinde tütün yasaklarını delmek için üretilmiş ürünler

doğal olan da var kımyasalda aslında nargile taşlarına likitleri emdiriyolar onu kullanıyolar jellerde aynı şekilde phunnel lülere sürüp kullanılıyor ben seviyorum yeni teknoloji ürünleri kolay yanmıyolar içimi güzel duman v.s oranları çok iyi altarnatif olarak denenebilir ama bu tür ürünler için phunnel lüle almak lazım

gözünüzde canlanması için krem,jel,

https://www.youtube.com/watch?v=1GPaok-Th1k

https://www.youtube.com/watch?v=58cFUXfQcW8

https://www.youtube.com/watch?v=U0ZDaInuu6Y

BU jeller tütüne göre daha zararlı olabilir mi ?

FaBeRgE
11-06-2017, 15:40
big ice rockz, cherry içiyorum çok başarılı tavsiye ederim, ama bildiğiniz klasik lüle ile içiyorum problem yaşamadım :)

R.I.P
11-06-2017, 20:45
Asıl soru nereden temin ediyoruz :)

mertkan
12-06-2017, 03:27
Asıl soru nereden temin ediyoruz :)

sizler için türkiye disbiritörünü buldumm

bu nargile taşı ice rokz çeşitleri

STEAM PRODUCTS - Aladin Nargile (http://aladin-nargile.com/steam-products/#240)

buda nargile jeli çeşitleri

STEAM PRODUCTS - Aladin Nargile (http://aladin-nargile.com/steam-products/#180)

iletişim bilgileri

Odabaşı mah., Atatürk BLV.
Apt. No. 127 iç kapı No.1
Antakya / Hatay / Turkey

Tel: +90 326 50 20 293
Fax: +90 326 50 20 294
Email: info@aladin-nargile.com

ayrıca instagram adresinden de alabilirsiniz güvenilirdir

Aladin Nargile Turkiye (@aladin_nargile) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/aladin_nargile/)

yalnız normal lüle ile içmeyin dememin sebebi su toprak lülelede taşlar kucuk oldugu için deliklerden dusuyor

onun çözümüde o deliğe bulasık teli veya ufak i parça sineklik teli koyarsanız dusmez kullanırsınız

ayrıca jeldede yine o aynı deliklerden jel eriyip suya karısabiliyor ziyan oluyor onda telde kurtarmıyor

phunnel lüleler pahalı bişey değil alın kullanırsınız

örneğin

Kefo Nargile (http://www.kefo.com.tr/Ozel-Gecmeli-ortasi-delikli-lule_2294.html)

Phunnel tip Buyuk Porselen Lule | evdeNargile - NargileTR | Nargilede Kalite ve Uygun Fiyat (http://nargiletr.com/nargile-malzemeleri/nargile-lulesi/phunnel-tip-buyuk-porselen-lule-disi)

phunnel sistem özetle sudur

https://www.southsmoke.com/slider_images/Diagram_for_Phunnel_Bowl_2.jpg

ve phunnel folyosu su sekılde delinir ortası boş dairesel olarak

http://www.hookahreport.com/wp-content/uploads/2010/05/phunnelholepattern.jpg

phunnel demek ne kadar duman o kadar randuman demektir arkadaşlar yeni teknoloji lüle phunneldir

FaBeRgE
12-06-2017, 03:38
jel ve nargile tasını bu kişiden alıyorum 0507 048 97 77

numarayı mert kral dan aldım dersen fiyattada yardımcı olur

bu vatandaşta başka hangi markalar var ?

Evrenoz
12-06-2017, 09:41
Jel ve taş mevzusunun sağlık açısından durumunu merak ediyorum ben
Tütün mü daha zararlı acaba yoksa bunlar mı

CenkB
12-06-2017, 10:27
bluemist balon bir tütün hafif yani var suan bende ama pink gerçekden mukkemmel bir detay ayrıca starbust iceceklere citrus mist şiddetle tavsiye ederim deneyin

birde yaban mersini suan bence en iyisi mazayanınki

Geçende Fas'dan gelen ekibin içinde vardı bi 50 gr yabanmersini. Daha önce de bir kere al-fakher içmiştim. Yabanmersinini sevmeyen bir ben varım sanırım. :)

mertkan
12-06-2017, 13:47
bu vatandaşta başka hangi markalar var ?

al fakher nakla bahrein kısaca tr de bulunanan çogu tutun var

mertkan
12-06-2017, 13:50
Geçende Fas'dan gelen ekibin içinde vardı bi 50 gr yabanmersini. Daha önce de bir kere al-fakher içmiştim. Yabanmersinini sevmeyen bir ben varım sanırım. :)

mazaya nın yaban mersini güzel deneme fırsatın olursa içmeni tavsiye ederim

CenkB
13-06-2017, 07:59
mazaya nın yaban mersini güzel deneme fırsatın olursa içmeni tavsiye ederim

İşte mazayanın yaban mersiniydi. :) Beğenemiyorum. :)

FaBeRgE
13-06-2017, 12:04
al fakher nakla bahrein kısaca tr de bulunanan çogu tutun var

ben daha çok social smoke, 7days, fumari ve starbuzz bakıyorum :) bu markalar mevcut mu ki elinde ?

N0M4dh
13-06-2017, 15:09
İşte mazayanın yaban mersiniydi. :) Beğenemiyorum. :)

habibi yaban mersini çok hafif bir şeyler ile karıştırıyorsanız kullanılabilinir aklınızda bulunsun.

seran
13-06-2017, 22:23

konudan sapmadan;
----
--

Amatör bir nargileci olarak duman osman'dan bisküvili (elden) alarak bende bu kervanına katıldım.

Bende çok beğendim. Her cümleye +1

Adana aksanına hatta +2 :)

Ben dumana 10 üzeri 8 diyebilirim. Tek farkım folyo üstü ızgara da yeterli dumanı alamadım ama direk folyo üstü közde hemen dumana kavuştum. Acemiliğimden de olabilir.

Sütün etkisi bu kadar ilk defa hissettim diyebilirim.

Genel olarak elde bulunması gereken bir tütün ;)

CenkB
14-06-2017, 08:07
habibi yaban mersini çok hafif bir şeyler ile karıştırıyorsanız kullanılabilinir aklınızda bulunsun.

Teşekkür ederim. İleriye dönük deneyebilirim.
Şuan "Al aseel molasses" diye bir markanın çift elmasına başladım. İçimi uzun ve rahat. Güzel. TR de var mı bilmiyorum. Fasdan geldi tütün. Ben beğendim.

Amatör bir nargileci olarak duman osman'dan bisküvili (elden) alarak bende bu kervanına katıldım.

Bende çok beğendim. Her cümleye +1

Adana aksanına hatta +2 :)

Ben dumana 10 üzeri 8 diyebilirim. Tek farkım folyo üstü ızgara da yeterli dumanı alamadım ama direk folyo üstü közde hemen dumana kavuştum. Acemiliğimden de olabilir.

Sütün etkisi bu kadar ilk defa hissettim diyebilirim.

Genel olarak elde bulunması gereken bir tütün ;)

Bu kadar iyimi bu tütün. Bayram dönüşü biraz da ben deneyim o zaman. :D

N0M4dh
14-06-2017, 11:10
Teşekkür ederim. İleriye dönük deneyebilirim.
Şuan "Al aseel molasses" diye bir markanın çift elmasına başladım. İçimi uzun ve rahat. Güzel. TR de var mı bilmiyorum. Fasdan geldi tütün. Ben beğendim.

Bu kadar iyimi bu tütün. Bayram dönüşü biraz da ben deneyim o zaman. :D

Dün vatandaş hepimizi gruba ekledi yarım kiloya 250 gr gibi bir kampanya düzenledi herhalde ihtiyacı var düşünülebilir.

Bu arada eklemeden geçemeyeceğim, bunun için kesinlikle ayrı bir takım lazım, çikolata kapüçüno gibi bir takım, nargile kafeye kendi tütünümü götürdüm benim takımımın daha iyi, setup daha düzgün olmasına rağmen kafedeki takımda daha lezzetli oldu.

Wurddf
14-06-2017, 14:22
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18814178_1279135872184850_4742202921586926212_n.jp g?oh=e42862e0b7fbaad1c80075945ecb35e2&oe=59E5D850

duman osman yapıo adanada

250 gr 40 tl

500 gr 75 tl

1 kilosu 150 tl

adanayı kasıp kavuran tütün müş duman osman

İçtim, dandik el medine tütünlerinden yapılan karışım, şöyle tütünleri kullanan kişilerin reklamını yapmayın. 150 liraya satıyor bir de

Wurddf
14-06-2017, 14:26

Vintage'ın anasonlusu var, biraz da baharatlı bir tat. Special editionlar genel olarak vasat. Anason konusunda Nakhla, Al Fakher üzerine yok, yabancılar bile onları içiyor hep.

Wurddf
14-06-2017, 14:29
Bu arada nargile jeli ve taşını tavsiye etmiyorum, jelin esas mevzusu duman zaten ve direkt olarak gliserin, glikozu yaktığınızı düşünün, nikotinsiz ancak farklı yönlerden zararlı. Nargile taşı da benzer. Ben Amerika'da satılan herballardan denedim duman performansı muazzam, nikotin yok, aroma yoğun ancak doyurmuyor nargileye.

N0M4dh
14-06-2017, 18:24
İçtim, dandik el medine tütünlerinden yapılan karışım, şöyle tütünleri kullanan kişilerin reklamını yapmayın. 150 liraya satıyor bir de

ok, emredersin bir daha bir ürün hakkında yorum yazmadan önce senden izin alırız.

mertkan
15-06-2017, 02:23
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19059369_1491627104234273_2098544186053278629_n.jp g?oh=07e401ff225180a77fcb6f02c913a433&oe=59A209FD

çift elma anason sevenler bugun içtim güzeldi türkiyede rahatlıkla bulunabiliyor anason altarnatif isteyenlere duyurulur

mertkan
15-06-2017, 15:24
250 GR BİSKÜVİ TÜTÜNÜ BU ARKADASIN YAPTIGI KARISIMDA 25 TL MİŞ

FİYAT UYGUN VE BU COCUK DA GÜZEL KARISIMLAR YAPIYORMUS

BİSKÜVİ SEVENLERE DUYURULUR

https://www.youtube.com/watch?v=p9uURyMeXQE

mertkan
16-06-2017, 02:47
yeni büskivi aroması tarifleri geldi arkadaşlar düşünen olursa

1. 500 gr rozzana Hindistan
250 gr rozzana karamel
500 gr Medine fındık
150 gr rozzana vanilya

2. 1 kilo medine fındık
500 gr Hindistan
100 gr karamel

rosanna ya bende önyargılıydım ama 2017 serileri gerçekden adalya kadar kalitesi artmıs yasal bandrollu marka

bi denemezi tavsiye ederim eski serilerini bende nefret ediyodum ama adamlar düzeltmişler

mertkan
16-06-2017, 13:48
nargile jel i tadım testi yapılmıs dusunen arkadaşlara yardımcı olur nikotinsiz miş bitkisel gliserin kullanııyomus

https://www.youtube.com/watch?v=yvTHeYCJMMY

Wurddf
16-06-2017, 16:52
ok, emredersin bir daha bir ürün hakkında yorum yazmadan önce senden izin alırız.

İnsanları yanlış yönlendirme kafi. Belliki bir yerden rantın var.

Wurddf
16-06-2017, 16:56
Nargilede kalite önemlidir. El Medine,Rosanna gibi markalar kalitesiz, El Medine zaten merdiven altı üretimi olan bir ürün. İçinde her şey çıkabilir. Rosannaya öyle diyemem tabi tapdk bandrolü olan Türkiyede resmi satışı olan bir marka. Şahsen aromalarını beğenmedim bazıları dışında, Adalyadan fazla bir şey kapamamışlar. Tütün yorumlarını denemediğim marka pek kalmadığı için böyle net olarak yapıyorum yanlış anlaşılmasın.

Diğer yandan son dönemde nargile özendirici içerikler artmış o tip satış ve özendirme videoları suç teşkil ediyor, umarım patlamaz bir yerde bu nargile işi.

mertkan
16-06-2017, 17:15
Nargilede kalite önemlidir. El Medine,Rosanna gibi markalar kalitesiz, El Medine zaten merdiven altı üretimi olan bir ürün. İçinde her şey çıkabilir. Rosannaya öyle diyemem tabi tapdk bandrolü olan Türkiyede resmi satışı olan bir marka. Şahsen aromalarını beğenmedim bazıları dışında, Adalyadan fazla bir şey kapamamışlar. Tütün yorumlarını denemediğim marka pek kalmadığı için böyle net olarak yapıyorum yanlış anlaşılmasın.

Diğer yandan son dönemde nargile özendirici içerikler artmış o tip satış ve özendirme videoları suç teşkil ediyor, umarım patlamaz bir yerde bu nargile işi.

şerbetli,rosanna 2017 versiyonunu denediniz mi? bende sizin gibi düşünüyodum ama geliştirilmiş

ayrıca el medine gold versiyonları yine 2017 üretimleri yine düzelmeye gidilmiş eski formlarından eser yok

N0M4dh
16-06-2017, 20:21

1- üyelik tarihim sizden daha eski, kısacası tütün satmak için 2013 de üye olmam, bu başlıktaki 4. post, zaten bambaşka tütünlere de yorum yapıp tavsiye etmişim.
2- bir önceki sayfada başka birisi tavsiye etmiş ben onun üzerine almışım zaten, yanılmıyorsam mertkan isimli üyeden. yorum yapmışım bakacak olursanız yorumum olumlu ve olumsuz yorumları kapsamış hayati cümle de "devamı içilecek bir tütün değil!"

Rant mı? insan herkesi kendisi gibi bilirmiş, Allah rızası için arada derede kalanlar için yorum yapmışız. rx8 in deposunu fullemek için tamamı kar olsa kaç kilo tütün satmam lazım satacak olsam?
ha bir de kayseri'den kısacası nargile tütünün imalatı, toptancısının 0 olduğu bir yerden "çıkarım" olacak?

zor gelir tabi mübarek günde "kusura bakma birader ben beğenmedim, şu sebepten sana katılmıyorum" demek veya kardeş bak yazmışsın ama şu tütün var daha iyi diye.

nitel veri ile ölçülemeyecek bir konuda "yanlış yönlendirme" derken? Bende adalya da var, starbuzz da var duman osman da var, olacak.

RENKLER VE ZEVKLER TARTIŞILMAZ.

Evrenoz
16-06-2017, 21:44

Gerek yok böyle postlara..
İlla ceza verdirmek zorunda bırakmayın bizi

Wurddf
16-06-2017, 22:16
şerbetli,rosanna 2017 versiyonunu denediniz mi? bende sizin gibi düşünüyodum ama geliştirilmiş

ayrıca el medine gold versiyonları yine 2017 üretimleri yine düzelmeye gidilmiş eski formlarından eser yok

Valla hocam El Medine Gold Fındık ve Bisküviyi denedim hala da elimde var vasat. Rosanna 2017de denedim bir kaç aroma, portakalını denemedim ona iyi diyorlar ama benim denediklerim vasattı.

Şerbetli konusunda yurtdışına satılan beyaz paketlere yurtdışında bayılıyorlar ama normal paketlerini ben denemesem de deneyenler beğenmemişti. Onun da yeni çileği iyimiş sanırım.

Hocam nargile tütününde düzenleme olayı kolay bir iş değil, ciddi denemeler yapılması lazım ve standartın sağlanması lazım Şerbetli hatları değiştirmişti sanırım yurtdışı için ama Rosannada değişim olduğunu çok sanmıyorum fark tazelik olabilir çünkü Nakhla, Af, Social, Fumari vs markalara biçilen minimum ömür 2 yıl iken Rosannada 1 yıl içinde tüketin deniliyor.

Rosanna,Adalya ile ortak olduğu dönemi değerlendirememiş gibi geldi bana.

Evrenoz
23-06-2017, 20:31
eşim şu anda dubaide..

Freeshopta El Fakher special edition 250 gram 9 USD
El fakher 1 kilo 15 USD

buradaki fiyatlarla karşılaştırılınca inanılır gibi değil.. Buradaki ürünlerin orjinallik şüphesi de yok..
Bu işin ticaretini yapanlar sanırım bizi çok pis s.kiyor..

mertkan
25-06-2017, 02:04
eşim şu anda dubaide..

Freeshopta El Fakher special edition 250 gram 9 USD
El fakher 1 kilo 15 USD

buradaki fiyatlarla karşılaştırılınca inanılır gibi değil.. Buradaki ürünlerin orjinallik şüphesi de yok..
Bu işin ticaretini yapanlar sanırım bizi çok pis s.kiyor..

en dusuk 90-95 tl bulabiliyoruz 1 kılıosunu oda kafada binbir sorun işareti acaba mı diyoruz

suan piyasası 120 tl

maxumumda 150 tl ye kadarr gordum kılosunu

FaBeRgE
25-06-2017, 02:23
en dusuk 90-95 tl bulabiliyoruz 1 kılıosunu oda kafada binbir sorun işareti acaba mı diyoruz

suan piyasası 120 tl

maxumumda 150 tl ye kadarr gordum kılosunu

ülkede bulunma oranına göre 90-150 arasında geziniyor fiyatlar :)

fırsattan istifade işte, asıl problem piyasa çakma tütün kaynıyor.

hyper35
25-06-2017, 02:32
Ben 100 gr al fakher 10 tlye aliyorum her zaman gittigimiz kafeden. Kafam rahat sahte mi dehil mi sikintisi yok.

ENGean
04-07-2017, 17:36
Arkadaslar elimde orj.dubai den gelme al fakher çift elma var.
Ben baska tütün söylemştim çift elma almış. Kendisi 74 liraya almış. Ben 100 lira verdim kemdisine.
İçinden 4-5 kez içtim ortalama 900 gr civarı vardır..
İsteyen olursa 90 liraya vericem. Kafasında piyasadan alıp sahtemi diye soru işareti oluşmak istemeyenler ulaşabilir.
Ürün 15 gün önce geldi.
Dış karton kutusunu kullandım, karton kutunun içindeki orj çıtçıtlı paketi ile yollıycam.
Avrupa yakası sultangazi deyim. İsteyene elden teslim ederim, isteyene kargolarım.

Evrenoz
04-07-2017, 17:42
Arkadaslar elimde orj.dubai den gelme al fakher çift elma var.
Ben baska tütün söylemştim çift elma almış. Kendisi 74 liraya almış. Ben 100 lira verdim kemdisine.
İçinden 4-5 kez içtim ortalama 900 gr civarı vardır..
İsteyen olursa 90 liraya vericem. Kafasında piyasadan alıp sahtemi diye soru işareti oluşmak istemeyenler ulaşabilir.
Ürün 15 gün önce geldi.
Dış karton kutusunu kullandım, karton kutunun içindeki orj çıtçıtlı paketi ile yollıycam.
Avrupa yakası sultangazi deyim. İsteyene elden teslim ederim, isteyene kargolarım.

3-5 gün dursun elindeki eğer acil satman gerekmez ise
Benim Hanım dubai üzerinden dönecek. eğer getirmede sorun yaşarsa alırım senden. Cumartesi belli olur durum
Bu arada 74 lira pahalı almış nerden aldıysa, 1 KG'lik Al Fakher'ler havaalanı free shopta 57 AED, 15.83 USD

ENGean
04-07-2017, 17:53
Evren abi ctesiye kdr sana ayırıyorum. Acelesi yok.
O da havaalanından almış. Ben ona söylemştim, almayı unutmuş. Son anda havaalanında aklına gelip çift elmayı bulup almış. Bana 74 lira dedi doğru yalan bilmyrm. Zahmet edip aldığı içinde 100 lira verdim.
Ticari amaçlı satmıyorum bnde yanlış anlaşılmasın. İst dan baska markanın tütününden alıcam.

Evrenoz
04-07-2017, 17:57
O da havaalanından almış. Ben ona söylemştim, almayı unutmuş. Son anda havaalanında aklına gelip çift elmayı bulup almış. Bana 74 lira dedi doğru yalan bilmyrm. Zahmet edip aldığı içinde 100 lira verdim.
Ticari amaçlı satmıyorum bnde yanlış anlaşılmasın. İst dan baska markanın tütününden alıcam.

Okeydir haber vereceğim c.tesi
Ticari amaç gütmediğini biliyorum yahu, zaten TR piyasasının altında veriyorsun :)
Gözümle görmesem fiyatları ya da eski fiyatlar olsa anlarım. Aynı havaalanı aynı freeshop, aynı tarihler ( 23 Haziran cuma günü eşimin bana yolladığı fotodaki fiyatlar )
Biraz taşıma payı eklemiş sanırım arkadaş :)
Arkadaşını bilesin diye söylüyorum yoksa verdiğin fiyat gayet güzel

R.I.P
04-07-2017, 20:20
3. takımımı almayı düşünüyorum, esnaf direk +%50 kaldırmış beklediği için netten almak istiyorum, takım ve adres önerilerine açığım

FaBeRgE
04-07-2017, 23:32
3. takımımı almayı düşünüyorum, esnaf direk +%50 kaldırmış beklediği için netten almak istiyorum, takım ve adres önerilerine açığım

ne tarz bir takım bakıyorsun hacım :)

hyper35
05-07-2017, 01:37
ben sıfır cam takım aldım yeni 260 liraya tavsiye ederim :) izmirde letgodan elden aldım.

R.I.P
05-07-2017, 19:11
ne tarz bir takım bakıyorsun hacım :)

oduman n2 veya konya tipi. Çok fazla şekil şükül aramıyorum yani nargile konusunda biraz oldskool kafalıyım ��

FaBeRgE
05-07-2017, 23:18
oduman n2 veya konya tipi. Çok fazla şekil şükül aramıyorum yani nargile konusunda biraz oldskool kafalıyım ��

N2 alabileceğin en iyi takım bence, hem istediğin aromayı içebilirsin.

Konya tipi alırsan da AMY almaya çalış.

mertkan
06-07-2017, 01:13
N2 alabileceğin en iyi takım bence, hem istediğin aromayı içebilirsin.

Konya tipi alırsan da AMY almaya çalış.

amy dediginiz ürün 500 lira onun yerine full cam art hookah alabilir

Tahmini Teslimat Zamanı (https://tr.aliexpress.com/item/Most-popular-shisha-chicha-electronic-hookah-vaporizer-huge-vapor-hose-glass-smoking-hookah-with-LED-light/32696308963.html?spm=a2g10.search0304.4.73.nrXHyq)

32 dolar he ben beklemem derse 200-250 tl civarında çantalı ledinden cam marpucuna kadar satıyolar

hyper35
06-07-2017, 01:53

Tahmini Teslimat Zamanı (https://tr.aliexpress.com/item/Most-popular-shisha-chicha-electronic-hookah-vaporizer-huge-vapor-hose-glass-smoking-hookah-with-LED-light/32696308963.html?spm=a2g10.search0304.4.73.nrXHyq)

32 dolar he ben beklemem derse 200-250 tl civarında çantalı ledinden cam marpucuna kadar satıyolar

bende bunun aynısından var süper birşey :) Ancak cam lüle yerine toprak lüle kullanmalı.

mertkan
06-07-2017, 01:57
bende bunun aynısından var süper birşey :) Ancak cam lüle yerine toprak lüle kullanmalı.

en güzel camla veya toprakla degilde en iyisi bu silikon camlı

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1082/3418/products/Kaloud_Samsaris_Vitria_II_grande.jpg?v=1486005666

FaBeRgE
06-07-2017, 05:43

adam oldskulcuyum demiş :) bu takımları ben pek sevmiyorum, nargilede şekil benimde çok hoşuma gitmiyor, çekimi benim için daha önemli.

uqur
06-07-2017, 06:14

100 dolara denk geliyo :D almaya gereksiz cam için kadiköyde movu var 300 civarı na güzel takimlar var

Dodoo
06-07-2017, 12:40
Oldskulcuların ilacı, elmas nargile :D

Evrenoz
09-07-2017, 08:29

Dün yazamadım,
Yurt dışından geldi benim siparişler. bir süre tütüne ihtiyacım olmayacak sanırım :)

mertkan
09-07-2017, 16:01
adam oldskulcuyum demiş :) bu takımları ben pek sevmiyorum, nargilede şekil benimde çok hoşuma gitmiyor, çekimi benim için daha önemli.

amy 500 lira ama bugune kadar sayısız takımda nargile içtim ama yok böle bir sistem çektikce çekiyosunuz cigeriniz yorulmadan hırpalanmadan guc sarfettemeden içiyosunuz bu süper bir olay

ENGean
09-07-2017, 16:14
Dün yazamadım,
Yurt dışından geldi benim siparişler. bir süre tütüne ihtiyacım olmayacak sanırım :)

Tamamdır abi, hayırlı olsun :)

Dubai den gelme çift elma isteyen arkdşlar varsa ulaşabilir. Al fakher ürün.

Evrenoz
09-07-2017, 16:28
amy 500 lira ama bugune kadar sayısız takımda nargile içtim ama yok böle bir sistem çektikce çekiyosunuz cigeriniz yorulmadan hırpalanmadan guc sarfettemeden içiyosunuz bu süper bir olay

Hangi takım bu
link var mıdır?

R.I.P
09-07-2017, 17:40
Hangi takım bu
link var mıdır?

ben de merak ettim, her ne kadar oldskoolcu olsakta işlevsellik önemli :)
oduman n2 ileve elmas nargilenin aşağıdaki modeli başarılı gibi. gittiğim nargilecide bu takımlardan var gayet başarılı. izmirde olduğum dönemlerde elmas nargile sahibi ile birkaç defa sohbet etmişliğimiz var adam bu işe yıllarını vermiş diyebilirim
http://www.elmasnargile.com/images/detailed/1/yeninesil_al-siyah.jpg?t=1491545692

Met
09-07-2017, 17:59
Bende eve takım alıcam yakın tarihte. Normal kahveci takımı alıcam, diğerlerini pek sevmiyorum. Bide benim için önemli olan marpuç. Şimdiki marpuçların iç kısmı demir hep. Tahta olması lazım.
Tütün içinde tavsiyelerinizi isteyeceğim.

R.I.P
09-07-2017, 18:28
Bende eve takım alıcam yakın tarihte. Normal kahveci takımı alıcam, diğerlerini pek sevmiyorum. Bide benim için önemli olan marpuç. Şimdiki marpuçların iç kısmı demir hep. Tahta olması lazım.
Tütün içinde tavsiyelerinizi isteyeceğim.

evdeki 7-8 adet deri marpuçlarımın hepsini attım. şuan tek kullanımlık (1-2 liralık) ve buzlu marpuçlarım var. yıkayıp kullanıyorum.

mertkan
09-07-2017, 23:02
ürün bu arkadaşlar AMY SS05 resmen ateş ediyor performans mükemmel

tipi öle ahım şahım degil ama ama gerçek nargile zevki

http://www.shisha-store.com/media/image/wa13100.jpg

EserBodrum
09-07-2017, 23:53
Ben Sultan nargilenin nirvana nt321 modelini kullanıyorum görüntüsü çok güzel ve sade tavsiye ederim.

50 gramlık Al Fakher satan yer öneriniz varmıdır? Maksat bol çeşit olsun.

R.I.P
10-07-2017, 08:55
mertkan küllük altındaki beyaz kısım metal mi?
Ayrıca anladığım kadarı ile birden fazla marpuç ve tahliye olabiliyor

uqur
10-07-2017, 15:57
Tamamdır abi, hayırlı olsun :)

Dubai den gelme çift elma isteyen arkdşlar varsa ulaşabilir. Al fakher ürün.

rakam ne kadar kaç üretimii

ENGean
10-07-2017, 16:10
rakam ne kadar kaç üretimii

Satıldı hocam, samsundan bi abimiz aldı.

mertkan
11-07-2017, 17:02
mertkan küllük altındaki beyaz kısım metal mi?
Ayrıca anladığım kadarı ile birden fazla marpuç ve tahliye olabiliyor

orası şerbet tutucu diyolar lüledeki şerbet ser ve su camına akmaması ıcın yapılmıs bir fonksiyon beyaz kısım çelik dısı kaplama

ayrıca 4 marpuc a kadar kullanılabiliyor bilyeli oldugu icin siz içerken diger arkadasınızın marpucun deliigini kapamak zorunda degil

strider
12-07-2017, 13:44
Selamlar,
son günlede tahtakalede nature mix diye bir ürün gördüm, merdivenaltı gibi aromaları çok iyi. Carnaval , mistic, merlyn, cheesecake denedim. Özellikle mistic ve merlyn'e bayıldım. Carnaval diye armut-karpuz bir ürünü var hiç tat alamadım nedense. Cheesecake de meyve harici denememiş biri olarak beni bile beğendirdi.
İnternette 60 liraya eminönünde 200 gr 40 TL ye satılıyor. Yani kilosu 200 lira. Al fakherin iki katı!
Bir arkadaş, onlar kiloluk geliyor burada 200 gr şeklinde paketliyorlar, 3 5 katı fiyata satılıyor dedi. Bilgisi olan var mı acaba?
Eğer uyguna bulabilirsem 10 kilo alırım, benim favori tütünüm oldu. 90 dk gidiyor, dumanı güzel, aromalar şahane ama fiyat cidden kazık yani. Uyguna alabileceğim yer söyleyen olursa çok hora geçer.

strider
12-07-2017, 13:46
Düzeltme: "merdiven altı üretim gibi paketlemesi, markanın internette sitesi filan olmaması, ama aroma anlamında çok iyi" demek istedim.

mertkan
12-07-2017, 14:03
Selamlar,
son günlede tahtakalede nature mix diye bir ürün gördüm, merdivenaltı gibi aromaları çok iyi. Carnaval , mistic, merlyn, cheesecake denedim. Özellikle mistic ve merlyn'e bayıldım. Carnaval diye armut-karpuz bir ürünü var hiç tat alamadım nedense. Cheesecake de meyve harici denememiş biri olarak beni bile beğendirdi.
İnternette 60 liraya eminönünde 200 gr 40 TL ye satılıyor. Yani kilosu 200 lira. Al fakherin iki katı!
Bir arkadaş, onlar kiloluk geliyor burada 200 gr şeklinde paketliyorlar, 3 5 katı fiyata satılıyor dedi. Bilgisi olan var mı acaba?
Eğer uyguna bulabilirsem 10 kilo alırım, benim favori tütünüm oldu. 90 dk gidiyor, dumanı güzel, aromalar şahane ama fiyat cidden kazık yani. Uyguna alabileceğim yer söyleyen olursa çok hora geçer.

merak ettım hocam 100 er gram şeklinde satmak isterseniz almak isterim

strider
12-07-2017, 15:09
hocam ben de satın alacak yer arıyorum, satma durumum yok yani :))

FaBeRgE
12-07-2017, 15:40
Nature mix dediğiniz gibi merdiven altı bir ürün, bende 1-2 defa içtim fena değil iş yapar. Yalnız bu tarz bir ürün için 10kg riskli bir miktar. Standart tutmazsa her kutuda farklı bir tat çıkabilir :)

mertkan
12-07-2017, 15:59
naure mix i görüyorum merdiven altından kastınız turkıyedemı uretılıyor

strider
12-07-2017, 21:07
10 kilo lafin gelisi zaten butcem yok ama kilosunu 130a filan bulsam 3 kilo alirim sirf mistic.

Merdivenalti dedigim de kutusu, etiketi filan dandik. Böyle bir marka turkiye haric hiç bir yerde yok. Görsel olarak da amatör. Ama lezzetini tuttum. O yüzden bulsam alacam uygun fiyata ama kilosu 200 bu tutune çok.

N0M4dh
13-07-2017, 20:43

konudan sapmadan;
----
--

düzeltme yapayım; ben ünlenmeden önce almıştım şimdi 1 kilo daha aldım, 2. partide gelen tütün ilkinin yanından geçmiyor.
askerde bol bol petibör süt yapardık devriye öncesi (7 km idi devriyemiz) o yüzden petibör konusunda doktoram var, ilk tütünde bisküvi parçaları vardı, ikinci partide gelenlerde o bile yok, petibörün kilosu kaç tl allah aşkına?

kısacası benim ayrıntılı yorumumu okuyup vebale girmeyeyim istedim.

FaBeRgE
13-07-2017, 21:05
naure mix i görüyorum merdiven altından kastınız turkıyedemı uretılıyor

Büyük ihtimal Türkiye üretimi, ama şimdi hakkını yememek lazım bende içtim bir kaç defa gerçekten başarılı.

mertkan
14-07-2017, 18:35
Büyük ihtimal Türkiye üretimi, ama şimdi hakkını yememek lazım bende içtim bir kaç defa gerçekten başarılı.

kütahyada mı içtiniz eger öyleyse afyona gidicem orayada ugrarım

FaBeRgE
14-07-2017, 18:39
kütahyada mı içtiniz eger öyleyse afyona gidicem orayada ugrarım

Kütahya'ya gelirsen, nature mix içirmem :)

Fumari,starbuzz,tangers(yanlış yazmış olabilirim :D),titanium,nirvana vs. ieçeriz. Hemde bulamayacağın kadar çeşit ile.

Yaklaşık 500çeşit tütünden bahsediyorum. Çok zorlarsan nature mix te içeriz :D

strider
15-07-2017, 01:22
Nature mix dediğiniz gibi merdiven altı bir ürün, bende 1-2 defa içtim fena değil iş yapar. Yalnız bu tarz bir ürün için 10kg riskli bir miktar. Standart tutmazsa her kutuda farklı bir tat çıkabilir :)
Hocam hakli ciktiniz 2 kutu daha aldim ama aroma biraz farkli. Nanesi fazla keskin geldi. Standart yok sanirim.

wolrath
15-07-2017, 09:42
arkadaslar dun bodrumda alakasiz bir pastanede su yerine sut kullanilmis ve tutunu biskuvili ictim gercekten simdiye kadar ictigim en guzel nargileydi.

burada hep kendi yaptiklarinizi paylasmissiniz ama yine de sorayim.
bu sut/biskuviyi istanbulda yapan yer var midir gidip icebilecegimiz?

EserBodrum
15-07-2017, 12:52
arkadaslar dun bodrumda alakasiz bir pastanede su yerine sut kullanilmis ve tutunu biskuvili ictim gercekten simdiye kadar ictigim en guzel nargileydi.

burada hep kendi yaptiklarinizi paylasmissiniz ama yine de sorayim.
bu sut/biskuviyi istanbulda yapan yer var midir gidip icebilecegimiz?

Hangi mekan acaba?

CenkB
15-07-2017, 13:51
Geçengünki eminönü baskınından sonra bir süre tütün satılmayacak sanırım. :D
Dün bulamadım. 3. kalite tütünle devam ediyorum. Baş ağrıtıyor. Avrupa yakası nereden bulabilirim?
Bahreyn yarım kiloluk alıyorum. Tadı bana yeterli geliyor. Kırmızı elma-nane.

FaBeRgE
15-07-2017, 14:02
Geçengünki eminönü baskınından sonra bir süre tütün satılmayacak sanırım. :D
Dün bulamadım. 3. kalite tütünle devam ediyorum. Baş ağrıtıyor. Avrupa yakası nereden bulabilirim?
Bahreyn yarım kiloluk alıyorum. Tadı bana yeterli geliyor. Kırmızı elma-nane.

Baskın derken :)

Eyüp
15-07-2017, 14:12
Baskın derken :)

Doğubank ve Eminönü tarafındaki bütün kaçak tütünleri toplamışlar , cafe işleten bir arkadaşım bahsetti piyasada tütün yokmuş :)

FaBeRgE
15-07-2017, 14:16
Doğubank ve Eminönü tarafındaki bütün kaçak tütünleri toplamışlar , cafe işleten bir arkadaşım bahsetti piyasada tütün yokmuş :)

bak bu elfakirin kilosunu 175tl yapar :)

CenkB
15-07-2017, 14:19

Haberlere çıktı. Habere çıkan yer de benim alışveriş yaptığım yer. :D

Evrenoz
15-07-2017, 15:00
bak bu elfakirin kilosunu 175tl yapar :)

Dubaiden 2 tane 1 kilo getirdim
Eylülde kısmetse bi 2 kilom daha var
Yıl sonuna kadar rahatım :)

Amk 3 4 kilo el fakher alacağına git dubaiye al gel.. 15 usd freeshopta kiloluğu

Dodoo
15-07-2017, 17:14
Dubaiden 2 tane 1 kilo getirdim
Eylülde kısmetse bi 2 kilom daha var
Yıl sonuna kadar rahatım :)

Amk 3 4 kilo el fakher alacağına git dubaiye al gel.. 15 usd freeshopta kiloluğu

Fiyatlar oraya doğru gidiyo. :)

mertkan
15-07-2017, 18:20
mazaya kullanın arkadaşlar al fakherden daha iyi daha ucuz

wolrath
15-07-2017, 19:52
Hangi mekan acaba?

yol uzerinde

ikizli unlu mamulleri
hekimsoy sitesi/golturkbuku

Wurddf
17-07-2017, 11:16
Son döneminde bir kere değil 5-6 kere baskın yapıldı ve maalesef piyasa kan ağlıyor, geçen yıl iyi stok yapmıştım üstüne Amerika'dan arkadaşa getirttiğim tütünlerle 1 yıl falan rahatım ama sonrası muamma gibi çünkü bu işi bitirmeye uğraşıyorlar gibi tütün fiyatları bu baskınlardan dolayı uçtu zaten. Nature Mix muhabbeti geçmiş, Cheesecake ve Banana Milkshakeini ben de içtim Cheesecake vasat, Milkshake idare ederdi ama tütün balla harmanlanıyor kıvamı güzeldi, biraz çöpü fazla sadece. Tütünde bir amatörlük var az çok tecrübesi olan adam farkeder. Polonyo'da üretildiği, Türkiye'ye sokulup burada paketlendiği iddaaları var ne kadar doğrudur bilmem ama aldığım ikiliden ben verim alamadım meyvelileri de denicem ilk fırsatta.

Bu arada çelik nargile için AMY SS serisi tavsiye edilmiş, AMY ile ilgili şöyle bir bilgi vereyim Almanya'da sanırım Arap bir adamın kurduğu şirket ve AMY takımları Almanya için ortanın altı kalite olarak gösteriliyor. Bunu diyen arkadaş Kaya için de orta seviye demişti MIG için laf yok zaten. AMY'nin bir diğer negatif yönü de parça tedariği yok yani şişesi gidince adamlar size şişe sağlamıyor sanırım yeni takım almaya yönlendiriyor. Sultan nargilenin esnaflığını şahsen hiç beğenmiyorum çok ilgisiz ve lakayıt bir yaklaşımları vardı, gerçi aralıktan beri alışveriş yapmadım o tavırlarından sıkılıp.

Ben çelik takım olarak Muvo kullanıyorum ve bayağı memnunum, son dönemde fiyatları oldukça arttı ama sağlam ve ağır takım isteyenler için bire bir, Türk malı olduğu için de kalitesine göre daha ucuz.

Gün gelir seriyi MIG ile tamamlarız umarım.

DarkSky
17-07-2017, 11:25
mazaya kullanın arkadaşlar al fakherden daha iyi daha ucuz

katılıyorum denemekte yarar var.ben duabiden 2 ser kilo uzum ve nane aldım gayet memnunum.yarım kiloluk paketi 10$

CenkB
17-07-2017, 12:23
katılıyorum denemekte yarar var.ben duabiden 2 ser kilo uzum ve nane aldım gayet memnunum.yarım kiloluk paketi 10$

Buz nane-limon içmiştim mazaya. Çok beğenmiştim.

Bu arada tütün satan varsa aramızda. Teklifleri alabilirim. :D

EserBodrum
17-07-2017, 19:52
***** şu zamanlarda kaliteli tütün kolay bulunmuyor alternatif olarak sormak istediğim birşey var bandrollü satılan Tekdemir tütün nasıldır ucuz diye hatırlıyorum yoklukta gideri var mı? İş görür mü?

mertkan
18-07-2017, 00:20
***** şu zamanlarda kaliteli tütün kolay bulunmuyor alternatif olarak sormak istediğim birşey var bandrollü satılan Tekdemir tütün nasıldır ucuz diye hatırlıyorum yoklukta gideri var mı? İş görür mü?

bulursan şerbetli al bulamazsan mcg al bunlar tekel bandrolli

CenkB
18-07-2017, 08:35
bulursan şerbetli al bulamazsan mcg al bunlar tekel bandrolli

Bu aralar şerbetliyi iyi diye duyuyorum. Aslı astarı nedir? Geçen gün yeşilköyden elma nane tütün aldım rica ettim çalışana kafede. Elmayı verdiği kutunun üzerinde "şerbetli elma" yazıyordu. Şerbetli markası olabilir mi? :)

mertkan
18-07-2017, 13:36
Bu aralar şerbetliyi iyi diye duyuyorum. Aslı astarı nedir? Geçen gün yeşilköyden elma nane tütün aldım rica ettim çalışana kafede. Elmayı verdiği kutunun üzerinde "şerbetli elma" yazıyordu. Şerbetli markası olabilir mi? :)

şerbetlinin yurt dısı versiyonu çok iyi adalya klasmanında yerliside rosanna dan falan daha kaliteli

strider
21-07-2017, 10:25
Nature Mix nargileci Ersin abide varmış, ümraniyede. kiloluk paketi 120 lira. 5'e bölüp kutuya koyunca tanesi oluyor 40 lira. Vay arkadaş.

Emrecan-R
21-07-2017, 12:10
anadolu yakasında en iyi margile yapan mekan neredir?

uqur
21-07-2017, 14:15

Genelde ne içiyorsunuz iyi olarak kosuyolunda shine cafe var biraz kahve gibidir ama nargile de isterseniz yaparlar

Emrecan-R
21-07-2017, 14:24
Genelde ne içiyorsunuz iyi olarak kosuyolunda shine cafe var biraz kahve gibidir ama nargile de isterseniz yaparlar

üzüm nane ,şeftali üzüm

CenkB
21-07-2017, 15:08

anadoluya çok gitmiyorum ama shine kafenin nargilesi güzeldi. İçtiğim en iyi kapiçinolardan birisini orada içmiştim.

mertkan
21-07-2017, 15:24
son mesaj gorulmuyo

strider
21-07-2017, 18:37
Bende de surekli 58. Sayfada takiliyor son 3 sayfaya gecmiyor

uqur
21-07-2017, 21:00
üzüm nane ,şeftali üzüm

dediğim yeri dene ddrim selamımı soyle tanırlara ugur ismim

N0M4dh
22-07-2017, 14:43
beyler karışık meyveli tavsiyesi olan var ise tavsiye isterim

Dodoo
22-07-2017, 20:07
üzüm nane ,şeftali üzüm

Acıbadem Hero House (eski benzin)

Koşuyolu Shine - Koşuyolu HookahMe

Ataşehir Shisha Point

Seç beğen al. :)

Emrecan-R
22-07-2017, 20:27
Acıbadem Hero House (eski benzin)

Koşuyolu Shine - Koşuyolu HookahMe

Ataşehir Shisha Point

Seç beğen al. :)

reis o nik ne ya ahahhaha denicem buraları

mertkan
27-07-2017, 02:53
Selamlar,

bugun afyonda çok sevdiğğm bi cafeci abim ısrarlarım sonucu getirmiş ürün kahverengi tütün kokuları süper

koku olarak baktım karnaval çok süper bir tütün içtim ve tadını dolu dolu aldım

cheescake i de kafeci abim içiyodu onuda denedm beyenmedım

yarında mistik deniycem

yada merlyn varsa onu deniycem al fakher dan daha eğlenceli bi tütünmüş :)

R.I.P
27-07-2017, 19:38
beyler karışık meyveli tavsiyesi olan var ise tavsiye isterim

mazaya four seasons
portakal ağırlıklı lime ile ferah bir tadı var

http://www.mundodosnarguiles.com.br/produtos/Natural-Four-Seasons220.jpg

strider
31-07-2017, 22:04
Nature mix in guvendigim bir yerden kiloluk poset halini aldim. Yine Merlyn. Görünüş filan ayni ama ne tadi var ne dumani tam bir hayal kırıklığı oldu. Ya standarti olmamasina kurban gittik ya da zaten yerli uretim olup ithal diye satilan bir markanin bile 2. Kalitesini yapmışlar. 3 defa denedim normal yaptim olmadi. Şerbeti suzdum denedim olmadi. Çöpleri ayikladim yaptim yine olmadi. Sanirim çöpe gitti 1 kilo malzeme. Haber vereyim dedim. 200 gr kutular cok güzel ama kiloluk olan facia. Zaten 200 gr 35 lirayken kilosu 120 olmasi killandirmisti.

R.I.P
01-08-2017, 19:28
nature mix - ice amazon
aşırı mentollü ve şeftali/mango tadı net ve yoğun olarak geliyor.
iri yapraklı, ıslak ve sarı tütünleri var.

R.I.P
01-08-2017, 19:35
bu arada adana için nargile içilebilecek yer tavsiyesi varsa alabilirim (divan yakınları)

mertkan
02-08-2017, 00:13
nature mix in 6-7 aromasını içtim

karnaval dısında digerleri beş para etmez bunu bikez daha anladım

N0M4dh
02-08-2017, 16:04
love 66 bulabileceğim bir yer var mı? kanallar kapandı, en son bir uçak bileti alacağım Almanya'ya gideceğim.

serkan_2120
02-08-2017, 16:08
love 66 bulabileceğim bir yer var mı? kanallar kapandı, en son bir uçak bileti alacağım Almanya'ya gideceğim.

+1 rezerve.

RSX
02-08-2017, 19:50

kod 66 ile aynı mı bu love 66 ? mentol tadlı çekince boğazınızı ferahlatan bişey mi ?

RSX
02-08-2017, 19:51
bu arada adana için nargile içilebilecek yer tavsiyesi varsa alabilirim (divan yakınları)

t.özal bulvarı civarına gidersen

pallet hookah, hangover, hangover lounge, zippo lounge, sipsi de içebilirsin

RSX
02-08-2017, 19:57
Geçenlerde haburdan geçen tırda kaçak yollardan sokulmaya çalışılan 190 kilo nargile tütünü yakalanmış, muhtemelen bizim içeceğimiz tütünlerdi :)

strider
02-08-2017, 23:23
1 kiloluk posetlerde satiyorlar adalya tutunlerini 70 lira filan kilosu. Çakma tabi. 2 tane aldim bes para etmez. Sonra plastik kavanozda orijinalini 100 liradan buldum bir tane green apple aldim. Ürün kutusu poşeti vs ile orijinal kesin ama green apple ictigim en kötü elma aromasi cikti. Love 66 nin cakmasi cok daha iyiydi ama asiri keskin nane tadindan baska bir aroma alamiyorsunuz. Adalya defterini kapattim. Hüsran oldu bu da. Su an mazaya haric icecek tütün bulamiyorum özetle.

Ragness
03-08-2017, 02:58
Gebze'de güzel nargile nerde içilebilir bilen var mı? Bilinen bütün mekanları denedim, 1i hariç hiç biri güzel değil oda sıkınca farklı mekan arıyorum.

mertkan
03-08-2017, 15:59
1 kiloluk posetlerde satiyorlar adalya tutunlerini 70 lira filan kilosu. Çakma tabi. 2 tane aldim bes para etmez. Sonra plastik kavanozda orijinalini 100 liradan buldum bir tane green apple aldim. Ürün kutusu poşeti vs ile orijinal kesin ama green apple ictigim en kötü elma aromasi cikti. Love 66 nin cakmasi cok daha iyiydi ama asiri keskin nane tadindan baska bir aroma alamiyorsunuz. Adalya defterini kapattim. Hüsran oldu bu da. Su an mazaya haric icecek tütün bulamiyorum özetle.

nature mix carnaval bulursan dene derim

N0M4dh
03-08-2017, 21:51
+1 rezerve.

internetten 1 kg lik buldum, ısmarladım üstünde adalya markası baskılı gelsin bir bakalım orjinal mi 2. sınıf mı

CasabLanca
17-08-2017, 10:26
bubble gum için en iyi hangi markayı önerirsiniz? nargile setini alırken esnaf yanında kahverengi bubble gum vermişti bir poşette, o bitince nargilesiparis den al fakher bubble gum aldım fakat aroması, kokusu alakasız. aşağı fotoda sol alttakinden geldi onun aroması nedir?

http://i.hizliresim.com/LZMdnZ.jpg

CenkB
17-08-2017, 11:44
bubble gum için en iyi hangi markayı önerirsiniz? nargile setini alırken esnaf yanında kahverengi bubble gum vermişti bir poşette, o bitince nargilesiparis den al fakher bubble gum aldım fakat aroması, kokusu alakasız. aşağı fotoda sol alttakinden geldi onun aroması nedir?

nargilesiparis instagram falan bir adresi mi?

strider
17-08-2017, 23:41
Fotodakiler af cift elma. Ama sari poset seftaliye benziyor. Mazaya paketi de krema portakal. Cok guzel bir icimi var.

Ikinci kalite al fakher den ve mazayanin sadece 4 5 cesidinin turkiyeye getirmelerinden gina geldigi icin 3 gunlugune dubaiye gitmeye karar verdim. 4 kilo tutun alirsam bir sene yeter herhalde diye düşünüyorum. Epey pahaliya gelecek ama bir nargile tutkunu icin smokers centerdan paket paket mazaya al fakher layalina vs secmek tarladan kavun secmek gibi bir fantezi :))

4 kiloda sikinti cikar mi buraya getirirken bilgisi olan var mi. 2 kisi olacak esimle ben?

Evrenoz
18-08-2017, 07:51
Fotodakiler af cift elma. Ama sari poset seftaliye benziyor. Mazaya paketi de krema portakal. Cok guzel bir icimi var.

Ikinci kalite al fakher den ve mazayanin sadece 4 5 cesidinin turkiyeye getirmelerinden gina geldigi icin 3 gunlugune dubaiye gitmeye karar verdim. 4 kilo tutun alirsam bir sene yeter herhalde diye düşünüyorum. Epey pahaliya gelecek ama bir nargile tutkunu icin smokers centerdan paket paket mazaya al fakher layalina vs secmek tarladan kavun secmek gibi bir fantezi :))

4 kiloda sikinti cikar mi buraya getirirken bilgisi olan var mi. 2 kisi olacak esimle ben?

Dubai freeshopta 1 kiloluk tütün 15 usd..

250 gramdan fazlasının resmi olarak TRye girmesi yasak. Ama neticede herkesin bavulu da aranmıyor buradaki havaalanında.

Evrenoz
18-08-2017, 07:52

Çift elma.. içince anason tadı verir. Benim tek içtiğim tütündür.
Sağ taraftaki de kavun sanırım

CasabLanca
18-08-2017, 10:30
hiç anason tadı yok yalnız böyle zencefille karpuz arası bir tadı var
bana bunu bubble gum diye yolladılar

Evrenoz
18-08-2017, 10:48
hiç anason tadı yok yalnız böyle zencefille karpuz arası bir tadı var
bana bunu bubble gum diye yolladılar

Sahte o zaman
O tütünün orjinali ciddi ciddi anason

strider
18-08-2017, 12:25
Black licorice diyorlar yurtdisinda. Af cift elmadaki baskin tat anasondan ziyade meyan koku sekeridir. Karpuzla hic alakasi yoktur ama. Arkadasin dedigi gibi sahte olması yüksek ihtimal.

CasabLanca
18-08-2017, 16:12
https://www.nargilesatis.com/ burdan almıştım

R.I.P
18-08-2017, 19:36
uzun zamandır oradan alırım hiç öyle bir durumla karşılaşmadım. üretim/son kullanma tarihlerini bir kontrol etsene merak ettim ben de

RSX
19-08-2017, 22:15
gercek cift elma tütününde paketi açmadan anason kokusunu alırsın hatta paketi açınca buram buram anason kokması lazım

strider
27-08-2017, 20:43
Arkadaslar. Internetten instagramdan vs mazaya satan yer var mi. Eminonunde 2 3 cesit kalmis fiyati da 7 lira diyorlar. Internetten alirim daha iyi. Bilgisi olan paylassin lütfen.

cix boy
27-08-2017, 22:56

Valla ben şu kırmızı paketten aldım almaz olaydım 1 kere yaptum karpuzlu hesapda ama karpuzu bırak tat denen hiç bir şey yok toprak koyup içsem daha iyi olurdu.

strider
27-08-2017, 23:42
Bubble gum orijinali vardi bende iki paket AF. O da iyi degildi acikcasi. Dubaiden gelen special edition apple tini ve fun time vardi mesela cop gibi. Bir de normal ananas yine dubai AF. O da les gibiydi. Tum urunler garanti olmuyor yani.

strider
04-09-2017, 19:03
Arkadaşlar. Burasi hayalet baslik oldu biraz son zamanlarda. Mazaya bulabilecegim satici site vs bileniniz var mi acaba. Mazaya cift elma bulamadım iki aydir. Eminonune nadiren gidebiliyorum bama 40 km. Internetten deseniz sadece nargilesatis diye bir sitede gordum ama orasi da kapi duvar ne telefon ne mail cevap veren yok. Bilenler bi yardimci olun lütfen

BERKİN
04-09-2017, 22:58
Valla ben şu kırmızı paketten aldım almaz olaydım 1 kere yaptum karpuzlu hesapda ama karpuzu bırak tat denen hiç bir şey yok toprak koyup içsem daha iyi olurdu.

Fotoğraftaki tütünleri ben almıştım kırmızı olan çift elma anason, birde tr içerisinde aldıysanız karpuzu okadar kötüyse yüksek ihtimal çakma tütündür.

Mert Alpay
05-09-2017, 19:29
Yurtdığından Ugly marka tütün getiren bir satıcı buldum kilosunu 130dan veriyor kutulu jelatinli orjinal ürün ben limon karpuz ve sakız çeşitlerinden 1er kilo aldım memnunum arayan yada denemek isteyen olursa arkadaşa yönlendireyim yada bulursanız mutlaka limonu deneyin.

CasabLanca
06-09-2017, 11:05
Fotoğraftaki tütünleri ben almıştım kırmızı olan çift elma anason, birde tr içerisinde aldıysanız karpuzu okadar kötüyse yüksek ihtimal çakma tütündür.

senin çektiğin foto aynen, 50 gramlık ufak paket al fakher bubble gum aldım tadı fotodaki 1 kg luk ile aynı hiç bubble ile alakası yok.

bubble gum iyin önereceğiniz en iyi tütün nedir

Can's
11-09-2017, 10:35
Arkadaşlar Argelini tütününü orjinal olarak nereden tedarik edebilirim toptancı vs gibi.

Wurddf
15-09-2017, 15:07
Arkadaşlar Argelini tütününü orjinal olarak nereden tedarik edebilirim toptancı vs gibi.

Son dönemde söylenen Argelini fabrikasının kapandığı yönünde. Piyasada şeffaf ve siyah poşetler dolanıyor bir de beyaz poşetler var ama onlar piyasada yok. Kısacası şu zamanda argeliniye pek güven olmaz.

Wurddf
15-09-2017, 15:09
Yurtdığından Ugly marka tütün getiren bir satıcı buldum kilosunu 130dan veriyor kutulu jelatinli orjinal ürün ben limon karpuz ve sakız çeşitlerinden 1er kilo aldım memnunum arayan yada denemek isteyen olursa arkadaşa yönlendireyim yada bulursanız mutlaka limonu deneyin.

Bahsettiğiniz satıcı sahte ürün satıyor bu konuyla ilgili Ugly Tobacco firmasının sahibi kendi facebook hesabından bilgilendirme de yaptı hatta. Ugly markasını Amerika'dan getirtmiştim elimde ma wardi aroması var kutular vs de çok farklı zaten araştırırsanız direk bulursunuz.

Bu arada sahte olmasına rağmen beğenmişsiniz, fena çıkmamış olabilir ona lafım yok ama orijinal Ugly Tobacco değil. Zaten o ürünün kilosu Amerika'da 100 dolar civarında.

Can's
15-09-2017, 15:39
Son dönemde söylenen Argelini fabrikasının kapandığı yönünde. Piyasada şeffaf ve siyah poşetler dolanıyor bir de beyaz poşetler var ama onlar piyasada yok. Kısacası şu zamanda argeliniye pek güven olmaz.

o halde nereden bulurum starbuzz içinde ciddi çakma dolaşıyor pıyasada diyorlar.

sweatcaptain
15-09-2017, 17:44
valla yasım 31 hayatım boyunca ne sıgara ıctım ne nargıle ama son 2 aydır baslar gıbı olduydum :)
sıgara ıctıgımde bısey yok ama nargıle ıctıgımde sabahları kosmaya cıktıgımda tıkanıyordum afedersınız balgam devamlı oluyordu...

cok sukurkı devamı gelmedı :D anladıgım kadarıyla nargıle nalet bırseymıs

kullanan arkadaslara afıyet olsun :D

strider
16-09-2017, 10:13
Geçmiş olsun :) bir nargile tutkununun en büyük derdi öksürük ya da tıkanma dan ziyade adam gibi tütün bulabilmek şu aralar. her yer çakma her yer merdiven altı. Devlet şuna bir ölçü getirse merdiven altının yaptığı zararın kaç katı faydasi olacak içenlere :)

ghibli06
16-09-2017, 13:30
arkadaşlar İstanbul şantiyem sebebiyle haftada 2 gün falan İstanbul'da oluyorum, Emirgan'da bir nargileciye gidiyoruz arkadaşımla, genelde Avrupa yakasında oluyorum, nereler var temiz güvenilir ve de mümkünse tarihi :)

Wurddf
18-09-2017, 08:52
o halde nereden bulurum starbuzz içinde ciddi çakma dolaşıyor pıyasada diyorlar.

Argelini için satan yerler var ama referans verip vebale girmek istemem, standartı yok çünkü biri iyi çıkıyor birisi kötü. Fabrikadan da maillere cevap gelmiyor.

Wurddf
18-09-2017, 08:53
Starbuzz'ı Mercan'da bulabilirsiniz ama, gidip koklayıp poşetine kutusuna bakıp alın ya da evdenargile sayfası var onlar da Mercan'dan alıp kar koyup satıyorlar.

servor
01-10-2017, 20:25

Amy Deluxe SS06 modelini arıyorum bende türkiyede satan bir yer biliyor musun sultan nargile haricinde ?

servor
01-10-2017, 20:31
Selamlar,

Hocam ben 5-6 aydır kullanıyorum NATURE MİX toplamda da 5-6 kutu bitirmişimdir. Babylon(ice greyfurt) en çok ttuğum tütün, onun yanında SİX ve Touch Me de çok güzel. Mistic hiç sevmedim. kutusunu da 40 TL den alıyorum. bence al fakher ve nakla dan çok daha başarılı. normalde de starbuzz kullanıyordum ama şu an favorim Nature Mix.

hyper35
13-10-2017, 17:44
Naturemix Touch me 'yi ben beğenmedim. Sadece nane tadı alıyorum nedense. Al fakher daha iyi bence.

ghibli06
14-10-2017, 08:03
Nargile buluşması yapsak bari, Evrenoz ilgilenir mi ki :)

Evrenoz
14-10-2017, 10:37
Nargile buluşması yapsak bari, Evrenoz ilgilenir mi ki :)

Kaçar mı abi :)

Şu aralar içtiğim en iyi nargile suadiye'de. Evde dubaiden bizzat aldığım tütünleri ( sahte olma olasılığı olmaması acısından söylüyorum ) kullanıyorum, burası da evdeki kadar iyi.
Yapmaya niyetlenirsek toplasabiliriz bence

R.I.P
14-10-2017, 20:36
çok absürt bir yer olmazsa yalovadan katılabilirim

ghibli06
14-10-2017, 20:39
Kaçar mı abi :)

Şu aralar içtiğim en iyi nargile suadiye'de. Evde dubaiden bizzat aldığım tütünleri ( sahte olma olasılığı olmaması acısından söylüyorum ) kullanıyorum, burası da evdeki kadar iyi.
Yapmaya niyetlenirsek toplasabiliriz bence

Suadiye'de nerede? bir Ankara'lı olarak Bülent'e anlatır gibi lütfen :D

R.I.P
14-10-2017, 20:40
bu arada oduman n2+oduman lüle+oduman ignis kullanıyorum, çok güzel fakat klasik takımlara göre çok çabuk bitiyor gibi geldi. varmı kullanan veya tavsiyeleri olan

Evrenoz
14-10-2017, 21:58
Suadiye'de nerede? bir Ankara'lı olarak Bülent'e anlatır gibi lütfen :D

Abi tam suadiye otelin yanında
Sahildeki arabaları bağladıkları suadiye otoparkının sokağında, otoparktan 20 metre yukarıda
Shore club spor salonunun karşısında
Bağdat caddesinden girmek istersen suadiyedeki eski teknosanın karşı sokağı
Rancheronun 150 metre aşağısında
Go mongo'nun karşısında
Nakhla mekanın adı

Seyfettin777
18-10-2017, 15:52
Oduman N1 ve Oduman Ignis almayı düşünüyorum, kullanan, bir şekilde tecrübe edenler bu ikisi hakkında bilgi verebilirler mi?

Oduman’ın kendi lüleleri seramik olduğu için tütünü haşlıyor diyorlar, toprak lüleyle daha mı verimli olur acaba?

Evrenoz
18-10-2017, 16:18
Oduman N1 ve Oduman Ignis almayı düşünüyorum, kullanan, bir şekilde tecrübe edenler bu ikisi hakkında bilgi verebilirler mi?

Oduman’ın kendi lüleleri seramik olduğu için tütünü haşlıyor diyorlar, toprak lüleyle daha mı verimli olur acaba?

Ben hiç beğenmedim.. Şekil var ama işlevsellik düşük gibi..
Fazla parça, ince marpuç, ince iç boru olumsuz gördüğüm yerler. Lüle de toprak olmalı

Seyfettin777
18-10-2017, 16:56
Evrenoz
Anladım abi, peki senin tavsiye ettiğin bir takım var mı?

Dayım da N5 denemiş beğenmiş ama fiyatı çok fazla geldi bana.Ortak alıyoruz ama yine de 450-500 lira da vermek istemem açıkçası.İnternetten bakıyorum N5’e öyle fazla bir duman falan da göremedim nesine bu kadar tutuldu anlamadım.:D

N1 ona göre daha uygun sayılır en azından aradaki farka tütün alabilirdik ama anladığım kadarıyla o da başarılı değil.

R.I.P
18-10-2017, 17:47

Oduman n2 ignis ve oduman lüle kullanıyorum. Lüle biraz hassas takarken üstten fazla bastırınca kırılabiliyor, sıcaklık ignisle ayarlanabiliyor. N2 den oldukça memnunum ama lüle şart değil başka birşey olabilir.

Seyfettin777
18-10-2017, 18:11
R.I.P
Sen söyleyince N2’yi de inceledim abi, ben Oduman’ın web sitesinde boyutlara baktığımda N1 ve 5’ten daha küçük olduğu için daha az duman verir falan diye düşünüp bakmamıştım ama, izlediğim N1 videolarından daha iyiymiş.:D

https://youtu.be/Meh2vpreQhw
Eğer performansı gerçekten bu şekildeyse boşuna büyük modellere o kadar para vermeye gerek yok bence.

Evrenoz
18-10-2017, 19:05
Evrenoz
Anladım abi, peki senin tavsiye ettiğin bir takım var mı?

Dayım da N5 denemiş beğenmiş ama fiyatı çok fazla geldi bana.Ortak alıyoruz ama yine de 450-500 lira da vermek istemem açıkçası.İnternetten bakıyorum N5’e öyle fazla bir duman falan da göremedim nesine bu kadar tutuldu anlamadım.:D

N1 ona göre daha uygun sayılır en azından aradaki farka tütün alabilirdik ama anladığım kadarıyla o da başarılı değil.

Şunu kullanıyorum ben, epey memnunum
Kadıköy'de metsan'dan aldım
ledli zımbırtı hariç şekilde

https://www.metsannargile.com/upload/editor/data/ckfinder/images/urunler/nargiletakimlari/metsan%20nargile/metsan%20nargile%20beylerbeyi%20nargile%20tak%C4%B 1m%C4%B1.jpg

Seyfettin777
18-10-2017, 19:16
Evrenoz
Anladım abi.

İçimi nasıl?
Duman performansından falan memnun musun?
Videodaki Oduman kadar iyiyse onun yerine bu takımı düşünebiliriz aslında, şekil itibariyle bence daha güzel duruyor ama öncelik içim kalitesi tabi.

Evrenoz
19-10-2017, 07:53
Evrenoz
Anladım abi.

İçimi nasıl?
Duman performansından falan memnun musun?
Videodaki Oduman kadar iyiyse onun yerine bu takımı düşünebiliriz aslında, şekil itibariyle bence daha güzel duruyor ama öncelik içim kalitesi tabi.

Gayte bol ve rahat duman geliyor
memnunum

Ancak duman yoğunluğu sadece nargile ile ilgili değilki..
tütününden közüne, közün durumuna kadar etkileyen bir sürü faktör var

R.I.P
19-10-2017, 10:57
R.I.P
Sen söyleyince N2’yi de inceledim abi, ben Oduman’ın web sitesinde boyutlara baktığımda N1 ve 5’ten daha küçük olduğu için daha az duman verir falan diye düşünüp bakmamıştım ama, izlediğim N1 videolarından daha iyiymiş.:D

https://youtu.be/Meh2vpreQhw
Eğer performansı gerçekten bu şekildeyse boşuna büyük modellere o kadar para vermeye gerek yok bence.

N2 travel bile klasik takımlardan başarılı öyle söyleyeyim. N2 ev kullanımı için ideal diyebilirim

Seyfettin777
19-10-2017, 11:11
Evrenoz
Evet abi o konuda haklısın, takım tek başına etken değil.Bilgiler için teşekkür ederim. R.I.P
Anladım abi, performansından memnunsun, anladığım kadarıyla üst modellerinden daha iyi bir f/p oranı var, sana da bilgiler için teşekkür ederim.

Ben bir dayımla görüşeyim, son sözü o söyleyecek bakalım ne alacağız :D

Ome_RS
07-11-2017, 11:50
Arkadasim gecen hafta maltepe kaymakamlik karsisinda bir kafenin nargile isletmesini aldi. Tanidigim diye demiyorum ama gerçekten nargileleri inanilmaz guzel. Keyifle nargile icmek guzel tad almak istiyorsaniz tavsiye ederim. Yer Sishaplus. Hatta yeni acildigi icin suan instagram uzerinde bi kampanyalari var degerlendirebilirsiniz.
Yonetimden izin almadan yazdim uygun degilse silinebilir.

servor
07-11-2017, 20:31
https://resmim.net/f/oX5kg1.jpg
https://resmim.net/f/GDMAAu.jpg
https://resmim.net/f/35UYaJ.jpeg

Ben 2 hafta önce Amy Deluxe SS05 modelini aldım 6 aydır gelmesini bekliyordum. İçimi mükemmel paslanmaz çelik malzemeden üretimiş. Ankara ostimden aynısından ürettirebilir miyiz diye bir çok CNC ustasına gittik bu kalitede üretim yapamayız dediler.
Bu resimdekileri alın nargilede çağ atlarsınız tabi ayrıca KEFO Hindistan cevizi kömürü ve Starbuzz, Adalya veya Nature Mix tütünü kullanmaznız gerekir.

hyper35
07-11-2017, 22:46
https://resmim.net/f/oX5kg1.jpg
https://resmim.net/f/GDMAAu.jpg
https://resmim.net/f/35UYaJ.jpeg

Ben 2 hafta önce Amy Deluxe SS05 modelini aldım 6 aydır gelmesini bekliyordum. İçimi mükemmel paslanmaz çelik malzemeden üretimiş. Ankara ostimden aynısından ürettirebilir miyiz diye bir çok CNC ustasına gittik bu kalitede üretim yapamayız dediler.
Bu resimdekileri alın nargilede çağ atlarsınız tabi ayrıca KEFO Hindistan cevizi kömürü ve Starbuzz, Adalya veya Nature Mix tütünü kullanmaznız gerekir.

Duman performansi cok iyi bu takimin. Ozel degilse nerdrn kaca aldiniz?

servor
07-11-2017, 23:50
Duman performansi cok iyi bu takimin. Ozel degilse nerdrn kaca aldiniz?

AMY Deluxe türkiyede tek getiren resmi distribütörü Sultan Nargile var sadece malesef o yüzden de fiyatı biraz yüksek 590 TL.
Gerçi kendi sitesinde de 159 Euro'ya satılıyor.

Nargile | Nargile Malzemesi | Nargile Takımı (http://www.nargilemalzemesi.com) dan bulabilirsiniz kredi kartına da taksit imkanı var.
Evladiyelik bir takım ömür boyu sıkıntısız kullanabilirsiniz.

ENGean
09-11-2017, 14:22
Beyler daha önce burda duman osman ın ismi geçtiği için bilgilendirme amaçlı yazıyorum;

Bilenler vardır bisküvi aromalı tütün yolluyordu, bisküvi aromalı dısında yolladgı bütün tütünler sahteymiş, tütün haricinde maddi olarakta taktıgı şahıslar varmıs. Nargile sayfalrında okudum az önce, onlarca şikayet var.sanırım toptan alanlarda olmus onlarda dolandırılmış. Cok fazla şikayet var hakkında, tütün alıcaklar arkdsların dikkatine.

hyper35
09-11-2017, 16:58
Bu da benim dün evde yaptığım küçük bir çalışma :)

https://i.hizliresim.com/Oyaovn.jpg

CenkB
10-11-2017, 09:09
Bu da benim dün evde yaptığım küçük bir çalışma :)

https://i.hizliresim.com/Oyaovn.jpg

Afiyet olsun. :) Bu şekilde birkaç kere denedim ama verim alamadım nedense ben. Siz tatda farklılık hissettiniz mi?

Bu arada nature mix- çizkek aldım. :D
Tatlı bir tat beklerken hafif içimli bir kapiçinodan çok bir fark bulamadım.
Tunusdan misafirimiz geldi geçen gün. Tütün almasını istedim. yarım kilo portakal almış. Markası değişik bişeydi. İnşallah güzeldir. :D

hyper35
10-11-2017, 10:50
Afiyet olsun. :) Bu şekilde birkaç kere denedim ama verim alamadım nedense ben. Siz tatda farklılık hissettiniz mi?

Bu arada nature mix- çizkek aldım. :D
Tatlı bir tat beklerken hafif içimli bir kapiçinodan çok bir fark bulamadım.
Tunusdan misafirimiz geldi geçen gün. Tütün almasını istedim. yarım kilo portakal almış. Markası değişik bişeydi. İnşallah güzeldir. :D

Hocam yanmaz almam lazım meyve için. Folyo ile yapınca meyveye deydiği için hafif yanık elma tadı verdi. Yanmaz ile böyle bir sorun olmaz ama denemek istedim. :)

Nature mix şişirilmiş balon bence. Ben de touch me almıştım hafif mentolden başka bi tad almamıştım. Dandik tütün.

emre|
10-11-2017, 21:33
meyve aromasıyla başlayan nargile serüvenim bir süredir af ve nakhla cappuccino ile devam etmekteydi ki;
Şerbetli markasının cappuccino suna denk geldim..o nasıl bir lezzettir tarifi yok..
Şiddetle tavsiye edilir bulan varsa bana da gönderebilir :)
mandalina-a. fıstığı aromalarını da tavsiye ederim

hyper35
10-11-2017, 22:09
Şerbetlinin aromaları efsanedir ama tütünü hafiftir biraz.

ozoozo
12-11-2017, 13:53
Arkadaşlar Merhaba,

Starbuzz orjinal olmak kaydı ile satan veya güvenilir site bilen var mı ? 6 Adet Starbuzz Blue Surfer ve 2 adet Blue Mist arıyoruz. Uygun fiyatlı tanıdık toptancı vs tanıdığı olan var ise daha fazla alabiliriz tabi orjinal olmak kaydıyla.

hyper35
14-11-2017, 16:56
Elimde kutusu açılmamış 1 kiloluk dubai malı alfakher 5 elma var. 2014 serisidir.

100 TL'den vericem arkadaşlar. İzmir için elden tercih sebebi.

N0M4dh
14-11-2017, 21:01
Arkadaşlar Merhaba,

Starbuzz orjinal olmak kaydı ile satan veya güvenilir site bilen var mı ? 6 Adet Starbuzz Blue Surfer ve 2 adet Blue Mist arıyoruz. Uygun fiyatlı tanıdık toptancı vs tanıdığı olan var ise daha fazla alabiliriz tabi orjinal olmak kaydıyla.

instagramda karahannargile var, kayseri'den S. Halil Turgut'un selamı var diyin yardımcı olurlar.

ozgurua
15-11-2017, 19:22
internetten 1 kg lik buldum, ısmarladım üstünde adalya markası baskılı gelsin bir bakalım orjinal mi 2. sınıf mı

Hocam gelen tütün orjinal miydi? Fabrikasından bile alamadım Adalya'yı , Türkiye içi satışımız yok dediler.

N0M4dh
16-11-2017, 07:54
orijinal veya oldukça yakın şimdi millet kilolukları istediğiniz gramaja göre parçalamaya başladı. yine de bana almanya da içtiğime göre bol mentollü geldi. yok ben uğraşmayayım diyorsanız naturemix six i de deneyebilirsiniz.

Wurddf
19-11-2017, 00:10
Arkadaşlar Merhaba,

instagram nargiledunyasinet

ya da nargileuzmani

R.I.P
01-12-2017, 22:57
Bugün fas dönüşü aceleyle tarçın diye aldığım nahkla anason (licorice) 250gr tütünü seven varsa hediye etmek isterim. Paketi açtım ama Hiç kullanmadım.

Evrenoz
02-12-2017, 07:50
Bugün fas dönüşü aceleyle tarçın diye aldığım nahkla anason (licorice) 250gr tütünü seven varsa hediye etmek isterim. Paketi açtım ama Hiç kullanmadım.

Memnuniyetle kabul ederim
Fastan anason almıştım ve çok beğenmistim. Bir daha gitmek nasip olmadı, alamadım o yüzden

ghibli06
02-12-2017, 18:11
https://i.resimpic.com/2wmYThPm.jpg (https://i.resimpic.com/2wmYThPm.jpg)

Nakla cappucino hazir maci bekliyorum :)

strider
21-12-2017, 22:55
Kentucky fire diye bir yerli üretim var sanırım nature mix benzeri. Special karışım yapıyorlar ama kesim ve lezzeti daha iyi. Mangolu olanı aldım mui Tai gibi bir ismi var fena değil. Deneyen oldu mu bu ürünü? Eminönü nde her yerde bundan var.

Emrecan-R
21-12-2017, 23:06
Suadiye Naklayı tavsiye ederim patronları çalışanları nargile on numara

R.I.P
22-12-2017, 00:36
Captain black diye tütün duyan bilen var mı? İran’da buldum dönüşte yanımda getirme şansım var ama bunu da çöpe atmayayım

uqur
22-12-2017, 06:09
Captain black diye tütün duyan bilen var mı? İran’da buldum dönüşte yanımda getirme şansım var ama bunu da çöpe atmayayım

var ama içmedim denemek için alınır iran da rakam lar nedir

R.I.P
22-12-2017, 22:06
captain black 75gr fiyatı 10 lira
al fakher 1kg 80 lira
al waha 1kg 50 lira (farklı aromaları denedim sevmedim)

uqur
23-12-2017, 06:20
captain black 75gr fiyatı 10 lira
al fakher 1kg 80 lira
al waha 1kg 50 lira (farklı aromaları denedim sevmedim)

fiyatlar türkiye ye yakınmıs :D el fakır su an 110 120 tl
al waha nın premium serirsi güzel arolmaları var aslında