Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da bungee jumping nerede yapılır?
İstanbul'dabungee jumping nerede yapılır?
Başlık yeteri kadar açık sanırım :)
İstanbul'da yada yakın şehirlerde nerde yapabilirim...
Yapan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum...
kilyos solar beach de vardı diye hatırlıyorum bir tek orada var ist. benim bildiğim...
Solar'a daha önce sormuştuk olumsuz cevap verdiler...
festivallerde gelebiliyorlar üniversite bahar şenlikleri ve büyük müzik festivallerini takip etmelisiniz ...
Sabit yapılan bir yer bilemiyorum ne yazıkki ..
Sabit bir yer malesef yok bende çok aramıştım zamanında son 6 ay içinde açıldıysa bilemiycem ama yok
festivallerde gelebiliyorlar üniversite bahar şenlikleri ve büyük müzik festivallerini takip etmelisiniz ...
Sabit yapılan bir yer bilemiyorum ne yazıkki ..
onlarda da tanıdık v.s. yoksa çok zor olabiliyor dışardan kabul etmiyorlar bu sene Mimar Sinanın fındıklıda denk geldi gittim ilk başta olmaz dediler sonra orda çalışanlardan biri arkadaşım çıktı o ayarlamıştı.
Uludağ üniversite'sinin şenliklerinde oluyo hatırladığım kadarıyla,şenlik zamanı yaklaşıyor takip etmek lazım...
Bungee olmazsa eğer paraşüt denemek istiyorum...yükseklerden atlamak istiyorum :D
bende hiç bilmiyorum malesef , bende şeyi sormak istiyorum (isminide bilmiyorum) böyle alttan hava veriyolar uçuyosun platformun üzerinde :D anlatımı biraz garip oldu ama daha önce tv de falan görmüştüm yapıldığını ama nerede yapılır acaba ?
Eray Yümsel
17-03-2010, 01:10
bende hiç bilmiyorum malesef , bende şeyi sormak istiyorum (isminide bilmiyorum) böyle alttan hava veriyolar uçuyosun platformun üzerinde :D anlatımı biraz garip oldu ama daha önce tv de falan görmüştüm yapıldığını ama nerede yapılır acaba ?
bumuydu izlediğin ?
http://www.youtube.com/watch?v=H0tVz4c4aZU
H0tVz4c4aZU
turbo&quattro
17-03-2010, 01:24
Yaklasik 8 sene once Mydonose showland de J&B dance music festival de vardi :)
Sabit biryer yok bildigim kadariyla...Ancak acik havada yada beachlerde yapilacak partyleri takip etmek gerek.
Face'te böyle bir grup buldum;
http://www.facebook.com/bungyhilmi?v=wall
Catapulting olabilir...
hayatta yaptıgım en heyecan dolu şeydi :D bi daha yaparmıyım bilmiyorum ama burda düşününce yok demek geliyo içimden :D ama oraya gidince bilemem :D
yerden yukarı denemenizi tavsiye ederim :D
hangisini bulursam onu denicem,niyeti bozdum :D
Uludağ üniversite'sinin şenliklerinde oluyo hatırladığım kadarıyla,şenlik zamanı yaklaşıyor takip etmek lazım...
Bungee olmazsa eğer paraşüt denemek istiyorum...yükseklerden atlamak istiyorum :D
her sene eskişehirde kamp yapılıyor gidilir aslında 4500 metreden atlıyorsunuz.
yerden yukarı denemenizi tavsiye ederim :D
Sen varya ağzının tatını biliyorsun :D
bumuydu izlediğin ?
http://www.youtube.com/watch?v=H0tVz4c4aZU
H0tVz4c4aZU
yok ama ilerde onuda istiyorum :D
aradığım aşağıdaki gibi..
http://www.airforce.mil.nz/nr/rdonlyres/45ea7eac-bffc-43d1-8d92-177d43654ffb/0/wn08003815.jpg
en güzeli
ipsizi
kısmet olursa deneyeceğim inşallah
Catapulting olabilir...
yok abi baktım onada benim okadar cesaretim yok :D
en güzeli
ipsizi
kısmet olursa deneyeceğim inşallah
oda güzel ama kısa sürüyor 50 metreye çıkıyorsun altında senden 30 metre aşağıda file oluyor ona atlıyorsun ve özel bir sırtlık giydiriyorlar sırt üstü düşüyorsun etrafı göremiyorsun v.s v.s ama adrenalin var tabiki
Catapulting olabilir...http://www.youtube.com/watch?v=6k4z3PsGvWM adrenalin ve korkudan ölmeye hiç gerek yok:D adamın kalbi durar beeeee:)
Sen varya ağzının tatını biliyorsun :D
hahahahha :D
Kaçmaz :D
bunu yapmayı istersim ama işte fiziken imkansız videoda fake zaten
SwPG6ICwTx0
bunu yapmayı istersim ama işte fiziken imkansız videoda fake zaten
SwPG6ICwTx0
evet bende yukardaki postta paylaştım şaka gibi:D fake görünüyo:icon_wack
evet bende yukardaki postta paylaştım şaka gibi:D fake görünüyo:icon_wack
sonradan gördüm seni postu o sırada videoyu arıyordum ben bunun için konu açmıştım orda tartışmıştık fake olduğuna karar verildi çünkü hem o kadar sağlam bir board işi zorluyor hemde bir insan vucudu alttan o kadar bir güç yerse kemikleri kırılı yüksek ihtimal
ama aynı adam aynı şekilde yapsın sonra gelsin elimi sıksın yaşadığını göreyim ikinci olarak ben yaparım sıramı kimseye vermem :D
Abi buda fena yaa millette ne cesaret war beee:D
http://www.youtube.com/watch?v=P8EEv4K13pk
evet buda çok iyi kısmet loto falan tutarsa zaten 4-5 dönüm arazı alıp ne kadar bu tarz adrenalinle ilgili şey varsa kurucam keyfime geder hopla zıpla v.s. :D
sonradan gördüm seni postu o sırada videoyu arıyordum ben bunun için konu açmıştım orda tartışmıştık fake olduğuna karar verildi çünkü hem o kadar sağlam bir board işi zorluyor hemde bir insan vucudu alttan o kadar bir güç yerse kemikleri kırılı yüksek ihtimal
ama aynı adam aynı şekilde yapsın sonra gelsin elimi sıksın yaşadığını göreyim ikinci olarak ben yaparım sıramı kimseye vermem :D+ 1 aynen bencede:icon_tup::D yanlız o 2. dediğine katılmıyorum hayatta yapmam imkan yok yani:D
evet buda çok iyi kısmet loto falan tutarsa zaten 4-5 dönüm arazı alıp ne kadar bu tarz adrenalinle ilgili şey varsa kurucam keyfime geder hopla zıpla v.s. :Dkardeşim bunları yaparken nasıl bi adrenalin vereceğini tahmin bile edemiyorum acayipppp eğlenceli falan olurda çok emin olmak lazım bi laf varya eşşeği sağlam kazığa bağlıyacan buda o misal gibi:D Allah muhafaza bi terslik olur yerinden çıkar ip şu bu kopar şeytan doldurur:D çok dikkat etmek lazım:icon_tup:
kardeşim bunları yaparken nasıl bi adrenalin vereceğini tahmin bile edemiyorum acayipppp eğlenceli falan olurda çok emin olmak lazım bi laf varya eşşeği sağlam kazığa bağlıyacan buda o misal gibi:D
asıl nokta bu ticari olanlara güvenmiyorum ben sürekli bir denedim v.s. nasıldır bilemem ama kendine ait yeri sürekli göz altında tutarsın incelersin v.s. sonrası da Allaha kalmış zaten :D
asıl nokta bu ticari olanlara güvenmiyorum ben sürekli bir denedim v.s. nasıldır bilemem ama kendine ait yeri sürekli göz altında tutarsın incelersin v.s. sonrası da Allaha kalmış zaten :Devet orasıda öyle ecel gelmişse eğer adım atarak bile ölürüz bunu hepimiz biliyoruz:) ama bazende öldürmüyen Allah öldürmüyo:icon_tup:
S.Özeren
17-03-2010, 02:04
bu süpermiş ya ahaha :D
bu süpermiş ya ahaha :Dçatalastik gibi kızı çekip fırlattılar yaaa:D
Neyse ben uyumaya gider.:) iyi geceler adrenalin severler:D
oda güzel ama kısa sürüyor 50 metreye çıkıyorsun altında senden 30 metre aşağıda file oluyor ona atlıyorsun ve özel bir sırtlık giydiriyorlar sırt üstü düşüyorsun etrafı göremiyorsun v.s v.s ama adrenalin var tabiki
çıpıss diye bir ses duyuyorsun ve otopark melekleri bıdı bıdıya başlıyor
yok yanlış yere çektiniz bilmemne
biz bu dünyada bunlardan kurtulamayız sanırsam :S :D
500 Metre Helikopterden
3dvGszx9Nes
233 Metre
Ddc4wQU7CiU
192 Metre
IrMy5H8tJ40
ufak bir kaza adam şanslıymış
k7s6oXNBEdQ
Bu bence çöle falan gitmesin böyle bir şans olamaz. Fake değilse tabi
ZQU0p5OKC04
Buda bungee jumpig şakası :D
pf9WNMqENiA
ben 50 metreye razıyım :D
çıpıss diye bir ses duyuyorsun ve otopark melekleri bıdı bıdıya başlıyor
yok yanlış yere çektiniz bilmemne
biz bu dünyada bunlardan kurtulamayız sanırsam :S
nedemk istedin espri falanmı yapmaya çalıştın ama anlamadım :icon_wack
TRde yapılmaz, kopar mopar :D
hakotech
17-03-2010, 02:44
burdakıler sahinler don lastiğinden yapılıyomuş..ılk esnemede donunda kalıtesı bellı oluyo ipinde :D :D
akucukdogan
17-03-2010, 05:43
Hakan abi çok merak ettim neyin peşindesin :D
Sondaki bunge jumpig şakasını izlemiştim:D:D
Hakan abi çok merak ettim neyin peşindesin :D
aksiyon lazım...yavaş yavaş bu tarz şeylerle ilgilenicem :D
bide bu var :D
giderken çok iştihamlı yürüyordu ama inerken aynı şeyi söyleyemeyeceğim :D
OEAh77W_1jE
ulan hakan otur oturdugun yerde zaten askere gıdıcen orda sana yaptırırlar bambi campikkkkk ahahahahahaha:D:D:D:D hava ındırmede ahahahha:D:D:D:DD
Hakan egsozu sattıkdan sonra bu hallere düşdü :D bence hiç gerek yok böyle şeylere yada çok istiyorsan THK paraşüt okuluna git hiç olmazsa uçakdan atla kurs yalan olmasın 2 yada 3 hafta sürüyor ve uçakdanda atlıyorsun :D
Shadow_Dancer
17-03-2010, 21:59
aksiyon lazım...yavaş yavaş bu tarz şeylerle ilgilenicem :D
aman Allah korusun mazallah Hakan :D ahahaha
Hakan egsozu sattıkdan sonra bu hallere düşdü :D bence hiç gerek yok böyle şeylere yada çok istiyorsan THK paraşüt okuluna git hiç olmazsa uçakdan atla kurs yalan olmasın 2 yada 3 hafta sürüyor ve uçakdanda atlıyorsun :D
BAŞLANGIÇ KURSLARI
Paraşüt başlangıç kurslarımız ücretsiz olup , kursa katılacak kursiyerlerin kurs süresince yemek ve yatak ihtiyaçlarıda ücretsiz olarak T.H.K tarafından karşılanır. Kurs bölgesine gidiş-dönüş yol ücretleri kursiyerlere aittir.
Kurslar yedi gün sürelidir, ilk üç gün 24 saatlik teorik ve pratik ders yapılır ardından 450m. İrtifadan üç paraşüt atlayışı yaptırılır, üç atlayışını tamamlayan kursiyerlere paraşüt başlangıç sertifikası verilir.
TEKAMÜL KURSLARI
Paraşüt tekamül kursları ücretli olup mayıs – eylül ayları arasında devam etmektedir. Tekamül kurslarında kursiyer paraşütünü kendisi açabilecek seviyeye gelir, serbest düşüş ustalığı kazanır. Atlayış sınırlaması yoktur , yapılan atlayışlara göre çeşitli sertifikalar verilir.
25 atlayış FAI “A” Sertifikası(5 sn serbest düşüş)
50 atlayış FAI “B” Sertifikası ( en az 10 sefer 30sn serbest düşüş yapmalı )
20 atlayış FAI “C” Sertifikası (en az 10 sefer 60sn serbest düşüş yapmalı ) 500 atlayış FAI “D” sertifikası ( en az 10 sefer 180sn serbest düşüş yapmalı )
FAI”C” sertifikasını almaya hak kazananlar ulusal şampiyonalarada katılmaya hak kazanmış olurlar.
İleri tekamül safhasında kursiyerler yarışmacılık tekniklerini öğrenir ve branşlara ayrılmaya başlarlar.
gibi bir sıralaması var :)
rafting olur yamaç paraşütü olur extreme takılmak lazım biraz çıtırdan da olsa :D