PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Garanti bankasından bıktım!

VTec_king
09-03-2010, 08:43
Garanti Bankası resmen insanları mal yerine koyup hertürlü herşekilde yoluyor!!
Kart kullanım ücreti kesiyorlar iptal edermisiniz diyorum edemeyiz sözleşmenizde var imza attınız diyorlar bende kapatın dedim kredi kartımı hemen
maaş hesabı için garantiden hesap açtırmıştım elma hesabıda yapalım paranız orda durdukca para kazansın demişlerdi dün baktım 5.25 çekmişler
ne param hesapda durdu ne para kazandım bide benden para çıktı.
herşekilde heryerden para koparıyorlar
siz siz olun bu banka ile çalışmayın
tavsiyem yapıkredi olsun
kart kullanım ücreti göndermişler onlarda dedim iptal edin tamam efendim bir talimat yazısı göndermeniz yeterli dediler
ve hemen çektikleri 40 tl yi hesabıma yatırdılar

SOMEONESPECIAL
09-03-2010, 08:45
Şikayet sitelerine baktığınızda incelediğinizde GARANTİ BANKASI
başı çekiyor zaten. Şimdi bi de satılacak. Bir tek Internet Sayfası
çok kullanışlı.

ramo si
09-03-2010, 08:48
yanyam hepsi beni de telefonla arayıp bankaya çağırıolar kart çıktı size die:D ben istemedim bişe..

Killah
09-03-2010, 08:51
en sevdiğim yanı cepbank :p bu kadar güzel birşey olamaz hakikaten tabi diğer yönlerini bilemiyorum

Day Walker
09-03-2010, 09:10
bende bi ara kullandım sonra kapatacam dedim kapatmadılar bende açık ve seçik bi şekilde aleni olarak küfür edince bölge müdürü müdür nedir bi karın ağrısı aradı onada gazlıyınca iptal etiiler :D

Kaan
09-03-2010, 09:12
garantiyi bilmiorm ama akbank 1 finansbank 2 tam şerefsizler garanti ince eleyip skı dokuyo biraz müşterisini şahsen ben 3defa kredi için başvurmuştum üçünüde reddetti :D

Day Walker
09-03-2010, 09:13
garantiyi bilmiorm ama akbank 1 finansbank 2 tam şerefsizler garanti ince eleyip skı dokuyo biraz müşterisini şahsen ben 3defa kredi için başvurmuştum üçünüde reddetti :D

reddettiği içinmi iyi banka ben finansbank la çalışıyorum gayette memnunm şimdi işimden dolayı ak bank la çalışıcam

M.A.D
09-03-2010, 09:13
sürekli internetten kullanıyorum, bi keresinde benim hesabımda tüm parayı vadeye yatırmışlar kendilerine, ödeme yapıcam ,hesapta para yok dediler nası olur dedim aradım bankayı görüştüm param komple vadede , kime sordunuz dedim benim paramı nasıl vadeye koyarsınız vb. anında para hesabıma aktarıldı , elma melma ne varsa iptal ettim sadece kendi hareketlerim var hesabımda

34tb9544
09-03-2010, 09:20
banada kart ucretı gondermısler aradım ıptal etmedıler ondan sonra 400 lıra harcama sozu wer dedıler ok dedım werırım ama dedım kartımın lımıtı dolu olmaz dedıler yokus yaptılar ıptal edın kartı ısteımyorum dedım borcunu kapat dedı ıptal edelım yokus tabı buda otamatık odemeye koy dedı karsılıgında kontor werelım dedı faturalı hattım war dedım bedawa konusma dedı ıstemıyom dedım oyle de boylede gecırdıler 35 lıra ıptal edıcektım madem odedım dedım sımdı kırıp kırıp kartı yenısını ıstıyorum parasını cıkartcıcam herhalde yakında :D

Ferhat_V
09-03-2010, 09:21
hsbcde aynı bana 2 kredi kartı verdiler 2 karta tek limit koymuşlar ama şaka gibi :D kart parasına 60 tl aldılar 1 tanesi için kapatın dedim kapatamıyoruz dediler gittim atm den yanlış şifre girerek bloke ettim kartıda kırdım şimdi yenisi gelicek kargoyla onu almayınca iptal edilmiş oluyormuş.. hesap için akbank kredi için finansbank en iyileri bence..

Kaan
09-03-2010, 09:25
reddettiği içinmi iyi banka ben finansbank la çalışıyorum gayette memnunm şimdi işimden dolayı ak bank la çalışıcam

ben garantiye iyi demedim ki onu nerden çıkardın :D akbank la çalışmanı hiç tavsiye etmem ama sen bilirsin salak yerine konup geçirdilermi gayet iyi anlıyosun ama ben canlarını okuyorm :)

finans kötü değil aslında ama faiz oranları yüksektir biraz bide bi gün geciktir 2-3 güne zırt pırt ararlar

karsiyakaliozi
09-03-2010, 09:30
hesap işletim ücretlerini unutmayın arakadaslar yıllık 60 ytl ıdı garantıde yanılmıyorsam 1. ve 2. yarıyıl olmak üzere 2 taksitde alıyorlar vadesiz hesapda para oldugu anda alırlar aman dikkat

SekoLive
09-03-2010, 09:33
ben garantiye iyi demedim ki onu nerden çıkardın :D akbank la çalışmanı hiç tavsiye etmem ama sen bilirsin salak yerine konup geçirdilermi gayet iyi anlıyosun ama ben canlarını okuyorm :)

finans kötü değil aslında ama faiz oranları yüksektir biraz bide bi gün geciktir 2-3 güne zırt pırt ararlar

akbank çok kötü... telefonda derdini anlatramıyorsn hiç bişey çözemiyorlar ve bankaya gidip net şifremi unuttum yenisini alabilirmyiz dediğnizde kart şifrenizi sıfırlayıp eve yolluyorlar sizi eve gittiğinzde nete giremiyorsunz arıyorsnz telefondaki diyorki şubeye gidin kart şifreniz sıfırlanmış...

mertacar
09-03-2010, 09:39
1-hsbc 2-akbank memnum olmadıklarım. Ziraatten hallediyorum şimdi net işlemlerini 21 kuruş alıyor masraf olarak krall daha ne olsun :) açık hesabımız var en az faizi muhtemelen bu banka alıyordur.

VTEC®
09-03-2010, 09:40
Siz bide ING bank ile çalışında görün o zaman :D Kredi kartı yolladılar. red ettim. istemiyorum diye kargoyu geri yolladım. 2. geldi yine yolladım geri işyerimden. sonra kargo eve gitmiş annemde saolsun teslim almış. kartı aldık mecburen telefon bankacılığından iptal edeceğim. bilgilerimi doğruladılar sonra kart servisimiz sizi arayacak iptal edecekler gün içinde dediler. gün içinde arayan yok. 1 hafta oldu arayan yok ben yine aradım bi daha dediler kart servisi arayacak. yine 1 hafta sarktı mevzu bi daha aradım sonra gün içinde aradılar. bir bayan ama kendimi 900 lü hatlardan biriyle konuşuyor zannettim :D he cümlenin sonunda sanki "şuan üzerinde ne var?" diyecek diye bekledim :D:D:D bir dünya saydı bana dursun kullanmayın şu faydası var bu faydası var diye. bi 3-4 dk dil döktü. sonunda bende sigorta attı tabi "o dikdörtgen cismi istemiyorum!!!" diye yardırdım bi anda o şuh kadın gitti lanet birşey geldi sanki telefona kartınızı kesin yok edin bir şu saat ve tarihte iptal ettik kartınızı dedi öyle kurtuldum :)

B.Battal
09-03-2010, 09:43
maaş hesabı olduğu halde benden de kart kullanım zımbırtısı ücreti alıyolar

tolga.k
09-03-2010, 09:46
Bir bankacı olarak soliyim tüm bankalar aynı arkadaslar .banka ile ısınız olmasın derim ben

8.000rpm
09-03-2010, 09:48
garantiye dava açmıştım geçen yıl haziran ayında :)
pazartesi günü 3.duruşma :)

Kaan
09-03-2010, 09:59
akbank çok kötü... telefonda derdini anlatramıyorsn hiç bişey çözemiyorlar ve bankaya gidip net şifremi unuttum yenisini alabilirmyiz dediğnizde kart şifrenizi sıfırlayıp eve yolluyorlar sizi eve gittiğinzde nete giremiyorsunz arıyorsnz telefondaki diyorki şubeye gidin kart şifreniz sıfırlanmış...

dahasını söyleyim ben gecikme yaptım diye direk ödeme emri gönderdi evime 7gün içinde ödeyin diye kağıtta yazan tutar 1,290 TL di kağıdı alır almaz ödemek için aradım bana dedi kağıtta yazan tutar 5-6 gün önceki tutar bugünkü faiziyle ödiceksin dedi ok dedim peşin ödicem ne kdr ödemem lazım dedm 1,450 dedi dedm dalgamı geçiyosun bunun faiz indirimi yokmu peşin ödüyoruz he evet dedi 1,350 yatırın siz dedi bankaya gittim ödemeye 1,250 tl özüktü rakam yatırdım geldim tekrar aradım dedim bankada bu kdr gözüktü biz bilerek fazla söylüyoruz eksik ödemeyin diye dedi yani fazla yatırsam direk indirgandi yapacaktı şerefsizler daha ne diim akbank için :D

ha bide borcu yoktur kağıdı istedim onun içinde 40 lira istedi dedim sizin alayınızı........ kapattım bi dahada çalışmam akbankla :heyoo:

sword
09-03-2010, 10:00
yapı kredı ve card finans kredı kartı musterı hızmetlerını arayınca bı dahakı seneye kadar aidat almıyor bizzat iptal ettırdım

garanti ye istedıın seyı söle olmaz dıyor:) hesap olarakta otm fatura talımatı olanlardan aidat almıyorlar bıde mesela card fınansda gecen sene bi guzellık yaptı 3 fatura talımatı verdım kredı kartına 150 tl dustu borcumdan:)

MKT
09-03-2010, 10:15
bendede garanti hesabı var hem elma hesabında maaş duruyor normaldede internetten alış veriş yaparken fatura ödemelerimde havale işlemlerinde felan dvamlı kullanıyorum.çokda memnunum.ama tabi visa kart işin içine girince hepsi aynı bu bankaların.alayı hırkızzzzz

Onuralp
09-03-2010, 10:25
Bankaların alayı... En iyisi kullanmamak.

VTEC®
09-03-2010, 10:28
Bankalar bir insanın hayatında sadece 1 kere iyi olur... İhtiyaç olduğunda olmayan bir parayı size verdiğinde... sonrasımı bomb.k!! ödeyemezsin severler(!) :D ödersin kurtulamazsın :)

Ranthor
09-03-2010, 10:28
ben garantiden memnunum
hepsi kitliyor en azından bunun arayüzü teknolojisi filan güzel

tool
09-03-2010, 10:34
garantinin kart aidatinda bukadar inatci olmasinin sebebi bonus ile pazar lideri oldugundan rahat hareketleridir. o sozde kayit edilen telefon konusmalari ise musteri icin yardimci olmuyor, kart ucreti yuzunden iptal edicem dedim sozde alinmiyacakti kart ucreti fakat yilbasinda gene cektiler. taksitli alisverisler bitince karti bankaya birakicam :D

birde dikkat edin, iptal edicegim dediginizde sizden habersiz amex yolluyorlar onunda ucreti 75 dolardan basliyor :D

rdmmm
09-03-2010, 10:34
öğrenci belgesiyle falan kart alınca hesap işletim ücreti ve kart parası almıyorlar diye biliyorum benim öyle hiç daha para almadı garanti benden :) birde sanki bu yıllık kart kullanım ücreti alınma konusu bi ara haberlere çıkmıştı kalkçaktı sanırsam

pnrkc
09-03-2010, 10:39
banada kart ucretı gondermısler aradım ıptal etmedıler ondan sonra 400 lıra harcama sozu wer dedıler ok dedım werırım ama dedım kartımın lımıtı dolu olmaz dedıler yokus yaptılar ıptal edın kartı ısteımyorum dedım borcunu kapat dedı ıptal edelım yokus tabı buda otamatık odemeye koy dedı karsılıgında kontor werelım dedı faturalı hattım war dedım bedawa konusma dedı ıstemıyom dedım oyle de boylede gecırdıler 35 lıra ıptal edıcektım madem odedım dedım sımdı kırıp kırıp kartı yenısını ıstıyorum parasını cıkartcıcam herhalde yakında :D

güzel yöntem :D :D :D :D

rahmi
09-03-2010, 10:45
öğrenci belgesiyle falan kart alınca hesap işletim ücreti ve kart parası almıyorlar diye biliyorum benim öyle hiç daha para almadı garanti benden :) birde sanki bu yıllık kart kullanım ücreti alınma konusu bi ara haberlere çıkmıştı kalkçaktı sanırsam

Zamanında almıstım hsbc den campus kart, kart ücreti falan yok missss:D

16v
09-03-2010, 10:50
En iyi kart olmayan kart :)

Burak İ
09-03-2010, 10:54
O elma olayı ben de de vardı... Hesabı kontrol edemiyorduk akşam bir bakıyoruz 3 5 bin çekmişler falan filan cart curt ama eksik geri koyuyorlardı . Şu an en iyi banka ziraat bankası ( perşembe yüksek meblağ için başvuru yaptık salı günü ise parayı aldık )kredi de faiz olarak çok uygun . Yapı kredi de vergi levhanızda isterse 100 bin yazsın gene de zorluk çıkartıyorlar. Vakıfbankın çalışanları kabalıkta ve bilmişlikte üstlerine yok.Finansbakta sürekli arayan kampanya tanıtımı yapmaya çalışanlar adamı kanser eder. Arama istemiyorum diyorun akşam arasam mı diyor .

Burak İ
09-03-2010, 10:56
En iyi kart olmayan kart :)

Aynen kesinlikle. Çünkü havaya fazi ödeniyor kredi kartında gerçekten adamı ..............lar.

sportinger
09-03-2010, 10:58
finans bank süper ya. benim hiç kefilim yok 1000 tl lik kart gönderdiler limitli. ben de yurtdışında baya kullandım 1 sene sonra 2 bin oldu, derken 3. senede 6 bin limit oldu kartın kefilim yok ev adresim degişti yeni muhtar kaydım da yok. sadece TC telefonum var o nu da hiç açmıyorum. şimdi ben bu bankaya taksam adamlar beni nası bulacak. yurtdışına yerleştim. zorla mik beni diyo banka. birazdaha benden yurtdışı kullanım ücreti alırlarsa uyarmadan ben onları mikecem:D:D:D

serhatayasli
09-03-2010, 11:29

bende en kötü banka toplisti yaparsam;
akbank ve finans ilk 2de her daim; akbank bikere gercekten cok ama cok amatör bir banka bunun başka bir söyleniş tarzını bulamıyorum... finans keza öyle... finans zırt pırt beni arar kredi kartı verelim diye, herdefasında mesleğimi sorduklarında ''çobanım dağda davar güdüyorum karta ne gerek var'' cevabını vermeme rağmen onlar bıkmadı aramaktan ben bıktım :heyoo:

VTec_king
09-03-2010, 11:34
garantinin kart aidatinda bukadar inatci olmasinin sebebi bonus ile pazar lideri oldugundan rahat hareketleridir. o sozde kayit edilen telefon konusmalari ise musteri icin yardimci olmuyor, kart ucreti yuzunden iptal edicem dedim sozde alinmiyacakti kart ucreti fakat yilbasinda gene cektiler. taksitli alisverisler bitince karti bankaya birakicam :D

birde dikkat edin, iptal edicegim dediginizde sizden habersiz amex yolluyorlar onunda ucreti 75 dolardan basliyor :D

amex nedir ??
ben bonus kartı iptal ettim sadece hesabında para bıraktım taksitler kendini ödücek ve tamamen borçsuz kalıcak

tool
09-03-2010, 11:40
amex nedir ??
ben bonus kartı iptal ettim sadece hesabında para bıraktım taksitler kendini ödücek ve tamamen borçsuz kalıcak

http://www.garanti.com.tr/kredi_kartlari/amex/amex_hakkinda/

slowmotion
09-03-2010, 11:54
işbankası
garanti
finansbank
hsbc bunlarla asla çalışmayın bir dost...

mmustu
09-03-2010, 11:59
tam 9,5 yıldır İş bankası ile çalışıyorum maaş hesabı olarak vede kredi kartım var

şimdiye kadar 1 kere bile ne hesap işletim ücreti nede kart ücreti ödemedim faizler dışında

defalarca bireysel kredi kullandım hiç sorun yaşamadım

Chatin
09-03-2010, 12:45
fazla detaya girmeyeyim ama kısaca şunu söyleyeyim siz harfiyen yapın. sonuçlarını görürsünüz.

tüketici hakları hakem komisyonuna gidiyorsun (valilik yada bulunduğun ilçenin kaymakamlık binasında ) ve senden yaptıkları bu kesintiyi belgeleyip kendileri hakkında şikayette bulunuyorsun. almayan bankaların var olduğunu ve sözleşmeyi okutmadan imzaladıklarını iletiyorsun. ama bunları yap. yani olayı resmiyete dök. sonra seni arayacaklar bikbik edecekler ve işte ücretin hesabınıza artı olarak aktarılacağını iletecekler.

bu yazıyı okuyan herkes bunu yapsın derim. adamın biri yapmış olmamış gibi sonu mış la biten cümleleri duymayın direk yapın diyorum ben nacizane olarak :)

edit:
@mmustu
maaş hesabında yada otomatik ödeme/kredi kartı varsa falan almayabiliyorlar. ama kendi adınıza bir vadesiz hesap açarsanız. ki eft vay efendim havale fatura ödeme gak guk yaparsanız onu alıyorlar malesef.

yıllar once garanti bankasının müdürü biz bu kredi kartlarının kendinden bile para kazanacağız dediğinde ona gülüyorlardı ama işte ne duruma geldi durum.

LAST_ZZ
09-03-2010, 13:48
garantı bankası bu kesıntı olayını cok abarttı mecbur kalıp 2 defa garantı bankası kullandım...dahada kullanmam...en guzelı ıs bankası...kafam rahat...

deniz
09-03-2010, 13:56
valla bende garantıyle calısıyorum memnundum ama dun cıldırttılar..
ogs aldım subaruya garantıden.dedılerkı subeden degıl ınternetten alıcaksınız ok dedım.aldım ,sonra arabayı satınca yenı arabama gecırmek ıstedım.bu ıslemı daha evvel zıraatte yapmıstım subeden dılekceyle oluyor. dun bankaya gıttıgım de
beyfendı boyle bır ıslem hıc yapmadık subedede kımse bılmıyor nasıl olacagını dedı .dedımkı hanım efendı daha evvelkı arabalarımda zıraatte vardı dılekceyle yaptık yok dedıler, benı yolladılar netten yapıcaksınız dıye .eve geldım nete baktım yok 444 numarayı aradım demezmı subeden .dedım subenın haberı yok .gıttım bugun baya saydırdım aldılar dılekceyı aksam arayın dedıler sımdı aradım hala sonuc yok cok komık ya :D

ayrıca dukkanda post cıhazım garantı adamlar bellı cıroyu gecemedıgın zaman hemeen cart 30 tl mı ne verımsızlık gecırıyorlar bızde genelde kes calısıyoruz musterıye aldık postu yakında onun ıcınde bır cıngar cıkarıcam....

PROMINENT
09-03-2010, 13:57
6 senedir kredi kartı kullanmıyorum..kafası en rahat olan benim sanırım..

deniz
09-03-2010, 13:58
6 senedir kredi kartı kullanmıyorum..kafası en rahat olan benim sanırım..

en guzelı kanka keşmatik :D:D:D
varsa alırsın olmazsa almazsın hesabınıda krallar gıbı bılırsın :)

ahmetuygur
09-03-2010, 14:00
garanti tok satıcı :D

deniz
09-03-2010, 14:06
bıde soyle bısey geldı basıma
cuzdan kullanıyorum ve butun kartlarım kartlık kısmında
bonus kart 2 ay ıcınde 3 kere chıpı bozuldu vede telefonda sordugum zaman 4 cuden sonra para alıncakmıs lan sankı ben zvkıne bozuyorum !
dıger kartlarda aynı yerlerdeler ama tık yok !

ömerve
09-03-2010, 14:41
İllet bir banka,neler çektirdiler bana.

Kaan
09-03-2010, 14:54
bıde soyle bısey geldı basıma
cuzdan kullanıyorum ve butun kartlarım kartlık kısmında
bonus kart 2 ay ıcınde 3 kere chıpı bozuldu vede telefonda sordugum zaman 4 cuden sonra para alıncakmıs lan sankı ben zvkıne bozuyorum !
dıger kartlarda aynı yerlerdeler ama tık yok !

arka cebine koyup üstüne oturuyosan oluyo bazen benimde olmuştu iyi yine senden para almamışlar benden 10 10 iki sefer para kaçtı :)

Ahmet.S
09-03-2010, 16:01
banka şubelerini hiç sevmem alayı aynı 40 tl kart ücreti şirket kartlarından 2*40=80tl kestiler iptal ediyorum dedim geri iyade ettiler ..........

srk34
09-03-2010, 16:07
istediğim herşeyi işbankasından yapıyorum internet bankacılığı olsun havale eft hiç bir sorun da yok öğrenci olduğumdan kart masrafı da almıyorlar.
diğer kartlar için de ücreti yansıtıyorlar fakat dilekçe ile oda düzeliyor

MELİH
09-03-2010, 16:18
benim de garantide para yatırıp para çekmek için bankamatik kartım var bendende açtırmak için 50 tl aldılar 2 hafta son baktım kı karttaki para yok sordum kart kullanım ücreti dediler bu kartı kapattırmasam kullanmıyorumda ne gibi sorun olur yada olurmu olursa kapatmak için ne gerekli

Frid
09-03-2010, 18:01
bende iş bankasını kullanıyordum ögrenci iken öğrencilik bitti kart duruyor kullanmıyorum geçirirlermi bişeyler diye işkillendim şimdi :D

chaylak
09-03-2010, 18:05
tam 9,5 yıldır İş bankası ile çalışıyorum maaş hesabı olarak vede kredi kartım var

şimdiye kadar 1 kere bile ne hesap işletim ücreti nede kart ücreti ödemedim faizler dışında

defalarca bireysel kredi kullandım hiç sorun yaşamadım

benimde maa$im i$bankasina yatiyor ama yılda 2 kere 30küsür lira, toplamda 70e yakın para kestiler 2009da..

benim hesapta mı bi bokluk var?

ygtkrmdnz
09-03-2010, 18:23
şimdi kredi kampanyası war garanti bankasanının güvenilmiyor ama işte cartı curtu çıkar kesin ..

shuttle
09-03-2010, 18:47
Kredi Kartı ücretlerini Tüketici Hakları masasna dilekçe ile başvurdunuz mu geri iade alabilirsiniz. ama tam nasıl oluyor bilmiyor bende inanın.

Benim şmyle bir taktiğim var , bütün banka kampanyalarını takip ediyorum. ekstra hangisinde bonus vs veriyorsa on u kullanıyorum. Böylelikle aldkları kart ücretlerini çıkartıyorum.

Geçenlerde BDDK başkanı bunun için şöyle bir açıklama yaptı
''Size gelen kredi kartı sözleşmesine kart ücreti ödemeyeceğim diye yaz yazın ve imzalayın. Böylelikle bankanın sığınacağı bir madde kalmaz ve sizden de kart ücreti almaz''

Ome_RS
09-03-2010, 22:23
garanti kullanıyorum bende iğrenç rezil bi banka ama yine kullanıyorum.
2 kartım var biri asya biri bonus.
asyadan cok memnunum yıllık kart ücreti yok bide kgs her yerde onu kullanıyorum köprü otoyollar vs.
bonusuda maaş müşterisi oldugum ve kampanyası cok oldugu için kullanıyorum.
ama borcu bitsin kapattıracam zaten cok kart kullanan biri değilim.
bana 30 liralık karı olmadıki 30 lira kart ücreti ödiyim.

Ahmetfikri
09-03-2010, 22:23
kart parası yüzünden bonus kartım vardı kapattım (zorla)
şuanda maaş ve kredi hesabım akbankta şirketin anlaşması gereği kart parası almıyorlar

Yigit-Y
09-03-2010, 22:26
garanti ile değil iş müşteri temsilcisinde bitiyor ....

hatice hanıma sevgilerimi gönderiyorum buradan...

kart limiti için yıllık ücretini almadığı için hesap kesimi almadığı için ayrıca garanti b.evlere teşekkürler...

bir garanti bir denizbank bonusla hayat çok rahat :):):)

mechanıcer
09-03-2010, 22:26
aynı olaydan ben gecen ay garantı ıle herseyımı bıtırıdım.. sadece su soz ıcın musterı temsılcısı 40 tl buyuk bır mebla degılkı kart ucretı ıcın dedı. nekadfar kart kullanıcız var nerdeyse mılyondur. bı hesab et bakalım neler cıkcıak dedım.. cok sukur yapıkredı ıle mutluyum suan

deniz
09-03-2010, 22:27
arka cebine koyup üstüne oturuyosan oluyo bazen benimde olmuştu iyi yine senden para almamışlar benden 10 10 iki sefer para kaçtı :)

arka cebe koyuyorum halıyle : ) ama sene 2000 lerden berı koyyorum ama bonusda oldu bu bır tek ya anlayamadım kart dandıkmı ne :D

MELİH
09-03-2010, 22:46
benim de garantide para yatırıp para çekmek için bankamatik kartım var bendende açtırmak için 50 tl aldılar 2 hafta son baktım kı karttaki para yok sordum kart kullanım ücreti dediler bu kartı kapattırmasam kullanmıyorumda ne gibi sorun olur yada olurmu olursa kapatmak için ne gerekli

bilen yok mu:soru:

SerkanKurt
09-03-2010, 22:50
Yorumlara göre galiba bir ben memnunum Garanti'den :) 8 aydır sadece Garanti bankasını kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Yigit-Y
09-03-2010, 22:56
Yorumlara göre galiba bir ben memnunum Garanti'den :) 8 aydır sadece Garanti bankasını kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.

bende memnunum konut kredisi için geçen oran aldım dosya masrafları konusunda çok yardımcı oldular....

iş müşteri hizmetlerinde biter tüm bankalar için geçerli ;)

ali
10-03-2010, 01:05
garantiye dava açmıştım geçen yıl haziran ayında :)
pazartesi günü 3.duruşma :)

bende hsbc ve yapıkrediye dava açtım, kazandım :D

focus musty35
10-03-2010, 01:14
aynı sorun denızbanktada var bızımda bar da denızbanktın post makınası var cekılen tutar atıyorum 2000 tl ertesı gun cekmeye gıdıyotm 1950 1940 dedım bu ne post kullanım bedelı dıolar sokayım bedelıne olsa bı tecturkey bankta yatırsak :D

KorkuluRuya
10-03-2010, 01:50
ing bank yani eski oyak bank...kredi işiniz varsa masrafsız 1.39 1.59 + masrafdan sa bedava..

Frid
10-03-2010, 02:11
ing çok yüksek degil mi 1.39 1.59

slhdmr34
10-03-2010, 02:24
garanti swiftlerde hızlı ama hırsızlıkta 10 numara.
terbiyesiz uc kagıtcı bankacılıkda denizbank geliyor basta....

VTec_king
10-03-2010, 07:57
iş bankasından 4000 tl kredi aldım 24 aylık dosya masrafı 80 tl aldılar geri ödemem 4540 tl
gayet uyguna geldi

ahmet3425
10-03-2010, 10:09
o nahlet bankadan kurtulana kadar az somurmediler beni cok sukur kurtuldum butun kartları hesapları kapattırdım tavsiye ederim:)

Dookan
10-03-2010, 10:12
garanti bankası şu an turkıyenın en büyük 2.bankası oldu...3milyar Tl yıllık net kâr açıklayarak iş bankasını 3.büyük banka konumuna düşürdü...1.ci zaten ZB..o kadar memnuniyetsizliğe karşı halkın duyarsızlığı bu bankayı büyüttü...dahada büyüyo...:)

GKS
10-03-2010, 12:16
hepsi çakal bu bankaların adamlar böle kazanıyo paraları

pnrkc
10-03-2010, 16:47
o nahlet bankadan kurtulana kadar az somurmediler beni cok sukur kurtuldum butun kartları hesapları kapattırdım tavsiye ederim:)

ben de son çare olarak ne hesap bıraktım ne kredi kartı.bankalarla hiç bir işim yok şuan. çok huzurlu ve rahatım...

shuttle
10-03-2010, 17:43

İlk bir yıl masraf almıyorlar çünkü. Önce kendilerine bağlıyorlar ,daha sonra öpüyorlar zaten. :Deli:

sword
10-03-2010, 17:50
ozaman senede bır iptal ettırıp yenıden cıkarttıralım:)

Melih-Ö
10-03-2010, 17:50
benide kaç gündür arıyolar şansa yayında oluyorum konuşamıyorum :) ne istiyolar merak ediyorum sadece hesabım var o da maaş için.

ahmet3425
10-03-2010, 18:34
ben de son çare olarak ne hesap bıraktım ne kredi kartı.bankalarla hiç bir işim yok şuan. çok huzurlu ve rahatım...

iyi yapmıssın en guzelide bu ztn kartları bilincli kullanalım bisey olmaz deyip kendimizi kandırıyoruz ama yine bi sekilde adamlar somurmenin yolunu buluyorlar kart ucretiydi ferdi kaza sigortasıydı oydu buydu yoluyorlar...

en temizi kartlardan kurtalmak eski usul paran varsa harca yoksa otur oturdugun yerde:D