PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 CNR OTO TUNİNG FUARI nasıl olacak !

ysnyldz
06-03-2010, 23:55
http://img309.yukle.tc/images/1997giris.jpg (http://www.yukle.tc)

Geçtiğimiz yıl üçüncü kez düzenlenen ve 4 gün içerisinde 72.000 ziyaretçiyi Tuning sektörü ile biraraya getiren Tuning Show İstanbul, Oto Modifiye, Oto Hi-Fi ve Aksesuarları Fuarı 22-25 Nisan 2010 tarihleri arasında dördüncü kez kapılarını tüm “Tuner”lara açıyor.

Otomotiv teknolojisinin getirdiği birçok yenilikle beraber araçların görünüm ve performanslarına ek katkı sağlayan modifikasyon işlemleri olarak bilinen Tuning, son yıllarda gösterdiği gelişmelerle otomotiv endüstrisinin bir kolu haline gelmiştir. İşlevsel, güçlü aynı zamanda estetik otomobillere olan ilginin son yıllarda giderek artması, otomobil tutkunlarını Tuning donanımlarına yatırım yapmaya yöneltmiştir.

Çizgi ötesi bir güç ve estetik arayışı içinde olan otomobil tutkunlarının(özellikle de genç “Tuner”lar) Tuning donanımlarına her geçen gün daha da fazla ilgi göstermesi bu alandaki yatırımların da gelişmesini sağlıyor. Müzik sistemleri, lastik, akaryakıt, yağ, oto bakım ve jant markaları da dahil olmak üzere birçok büyük kuruluş yatırımları ile sektöre destek veriyor.

TUNING 2010 büyüyen pazara yerli ve yabancı kurumsal alıcıların gelmesini sağlayarak ve servis sağlayan markaları alıcılarla buluşturarak yeni pazarlar yaratacak. Özellikle Yunanistan ve İran başta olmak üzere komşu ülkelerden alıcıları, büyüme trendindeki imalatçı ve ihracatçıları buluşturacak. Yerli markalar ise Avrupa, Rusya, BDT ülkeleri ve Ortadoğu ülkelerinden gelen katılımcılar ve ziyaretçiler ile lisans-distribütör anlaşmaları yapabilme fırsatını yakalayacak.

Ülkemiz otomotivde de harikalar yaratıyor.

alıntıdır

Aytepe53
07-03-2010, 00:00
bu sezonda CNR fuarcılık geçen yıllar kalabalık olması dolaysıyla katılamamıza rağmen bu sene defalarca aradı halandaha telefonla davetler yağıyor sanırım fazla talep yok.

tuner faruk
07-03-2010, 00:01
İnşallah geçen seneki gibi rezil olmaz 2005 ve 2006 yıllarındaki fuarların yerini hiç biri tutamaz

Evrenoz
07-03-2010, 00:02
Fuarlar, doğası gereği yeniliklerin görülebileceği alanlardır. Yani ben fuara gittiğimde piyasada gördüğüm ürünlerin haricinde bir şeyler görebilmeliyim ki bir anlamı olsun.

Piyasada rahatça bulabildiğim bir ürünü görmek için neden fuara gideyim ki?

Konuya bu şekilde baktığımızda geçtiğimiz senelerdeki rezaletlerden bir adım öteye geçebileceklerini zannetmiyorum. Gene geçtiğimiz senelerdeki gibi fuar; tuning fuarı değil, manken görmeye gelen abazaların toplanma mekanı olacaktır diye düşünüyorum.

hüsor
07-03-2010, 00:02
bare kapatılan pistlere karsı tanıtım amaçlı bi stand yapsınlar pistlere destek amaçlı :)

Eyüp
07-03-2010, 00:04
Fuarlar, doğası gereği yeniliklerin görülebileceği alanlardır. Yani ben fuara gittiğimde piyasada gördüğüm ürünlerin haricinde bir şeyler görebilmeliyim ki bir anlamı olsun.

Konuya bu şekilde baktığımızda geçtiğimiz senelerdeki rezaletlerden bir adım öteye geçebileceklerini zannetmiyorum. Gene geçtiğimiz senelerdeki gibi fuar; tuning fuarı değil, manken görmeye gelen abazaların toplanma mekanı olacaktır diye düşünüyorum.

İnsanın gidesi gelmiyor.

ysnyldz
07-03-2010, 00:09
FUAR bi anlamda büyük buluşma organizasyonu forum dışında canlı canlı tanışma görüşme olanağı tüm türkiye çapında olacağını düşünün izleyicilerin bile gitmediği gitmek istemediği fuara firmalar sponsor olup stand açmazlar
bu şekilde davanırsak bitmek üzere olan tuning modifiyenin ipini çekmiş oluruz,
pişt içinde o gün imza kapmpanyası yada bir çok televizyon ve gazete haber ajansları olacak güzel bir konuşma açıklama yapılmış olsa sonuçu dahada güzel olur gibi !

ömerve
07-03-2010, 00:17
Hersene daha kötü oluyor.Mankensiz bir tuning fuarı olmasını çok istiyorum.
O zaman gelen kitle gözle görülür şekilde değişecek,cep telefonları ile mankenler ile foto çekilme yarışına giren tipleri görmek istemiyorum artık.

Ome_RS
07-03-2010, 00:20
cogu beceremediğimiz iş gbi bu tuning fuarı işinide beceremiyoruz.
kaliteli iş yapan cogu firma katılmıyor.
apaçi abaza bulusması gbi bişi cıkıyo ortaya..
ama yine gdicem sadece fotoğraf cekmek için.

Saro-Ş
Güzellik yarışması olmasında ne olursa olsun geçen sene okadar dedim emre beye fuar yetkilisiydi juri ile yapın bu işi diye ama yok birşey olmaz diyodu aracımda zorla güzellk yarışmasına sokmuştu rekabet yartsn dye sadece güzel güçlü firmaların katıldığı ve yararlı birşeylerin olduğu fuar istiyoruz sadece ellerinde mankenler ile resim çekip akşamı face koyan veya pazar günüm boş gidiyim bakıyım gibi kuru kalabalık olmasın

yavuz364
aynen yaa gelen insanları değiştirmek için çok etkili bir yol :)
katılımcılar böyle yaparak kendileri kaybediyor aslında farkında olmadan..
Hersene daha kötü oluyor.Mankensiz bir tuning fuarı olmasını çok istiyorum.
O zaman gelen kitle gözle görülür şekilde değişecek,cep telefonları ile mankenler ile foto çekilme yarışına giren tipleri görmek istemiyorum artık.

Berkan
07-03-2010, 00:39

Yorumlarını özlemişim :D
:icon_tup:

M.A.D
07-03-2010, 00:42
son iki üç yılın fuarları zaten dediğiniz gibi "manken görmeye gelen abazaların toplanma mekanı" :) o yüzden tiksiniyorum...

Evrenoz
07-03-2010, 00:44
Yorumlarını özlemişim :D
:icon_tup:

25 Mayısta temelli dönüyorum, bol bol yazarım artık :)

ilkay325i
07-03-2010, 00:49
Fuarlar Eskiden Güzeldi Azmı Araba Yaptık Fuarlara Bee :D

http://i1003.hizliresim.com/2010/3/2/1819.jpg

http://i1003.hizliresim.com/2010/3/2/1735.jpg

AUDİO ZONE :icon_tup:

Berkan
07-03-2010, 00:52
25 Mayısta temelli dönüyorum, bol bol yazarım artık :)

Hayırlı teskereleerr

Evrenoz
07-03-2010, 00:53
Hayırlı teskereleerr

Teşekkürler, doğum günüm için izne geldim bu hafta. Sivil hayatın tadını çıkarıyorum.

pesimist206
07-03-2010, 00:58
anca apacı genclık doldurur o ortamı bı dunya saglam garaj ve tunıng shop var hıc bırı yer almıyor hıc bı seye benzemez gıden adamda pazar gununu doldurmak amaclı gıder

tufan abının hazırladgı arac degılmı bu ?

GKS
07-03-2010, 01:10
millet birbirine girer valla manken fotosu çekmek için dolu keko tayfa olur nasıl olucakki başka

tricky
07-03-2010, 01:59
Bu gidişle çeyrek salon yeticek gibi gözüküyor.

turbo16
07-03-2010, 02:19
gene teyp fuarı olur sırf iki kolon takınca tunnig oluyor:icon13:

swalios
07-03-2010, 03:06
gene teyp fuarı olur sırf iki kolon takınca tunnig oluyor:icon13:

kesinlikle katılıyorum

::ZaFeR::
07-03-2010, 11:06
açıkcası bugüne kadar gitmek nasip olmadı.ama tanıdık araç olursa şayet giderim herhalde bu sene : )

onurars
07-03-2010, 11:15
manken getirilmese bu sene,katılımcılar insanları standlara yaptıkları işlerle çekebilse ama nerdee....

ygtrn
07-03-2010, 11:22
Güzellik yarışması olmasında ne olursa olsun geçen sene okadar dedim emre beye fuar yetkilisiydi juri ile yapın bu işi diye ama yok birşey olmaz diyodu aracımda zorla güzellk yarışmasına sokmuştu rekabet yartsn dye sadece güzel güçlü firmaların katıldığı ve yararlı birşeylerin olduğu fuar istiyoruz sadece ellerinde mankenler ile resim çekip akşamı face koyan veya pazar günüm boş gidiyim bakıyım gibi kuru kalabalık olmasın

geçen sene fuarda senin aracına oy verecektim...
ama aracının kaplamasını incelemiştim ve beğenmemiştim çok dalgalı ve cansız duruyordu, oyüzden bi honda civic e gitti oyum... amerikan farları vardı hoş duruyordu...

hatta belki hatırlarsın ön şöför kapısını açmıştım sende dur dur açma demiştin... kapı içinde bi parçalar tam takılmamışmıydı ne...:D

V.İ.P
07-03-2010, 11:25
her sene fuar daha kötüye gıdıyor bnce yetkılıler bu sektore onem vermıyor turkıyede bınlerce tunıng meraklısı kısı var neden her sene daha kotuye gıdıyor anlamadım bır yandan pıstlerı kapatıorlar bır yandan bı soktörü bozuyorlar anlamıs degılm acıkcası

ahmet3425
07-03-2010, 11:30
bedava bileti kapan belesci arkadaslar yine fuarda olucak:)

çağlarcoskun
07-03-2010, 15:24
bu sene sanırsam güzellik yarışması olmayacakmış. sadece ses ve görüntü sistemleri standı olcakmış... ben böyle duydum ama bilemem gerçekmi değilmi

sadece fuarlarda değil e5 lerde de çok o apaçilerden.. amerikan park , sislere xenon takan kendini bişey sanıyo gazlamaya çalışıyo , tampon yapıyo vs vs ayar oluyorum...:ofk:

Mr.K
07-03-2010, 15:56
bedava bileti kapan belesci arkadaslar yine fuarda olucak:)

yani biz:D hahahahahhahahahah hatirlamiorum ben para veripte girdigimi:D cogu zmn tufan abiler yaka karti yolluyodu giriyoduk,gecen senede sagolsun biriisi aldi iceri ama hatirlayamadim yaw:D ayip olcak susuyim ben:D haha onurdemir'di galiba:D

tuner faruk
07-03-2010, 16:27
bu sene sanırsam güzellik yarışması olmayacakmış. sadece ses ve görüntü sistemleri standı olcakmış... ben böyle duydum ama bilemem gerçekmi değilmi

sadece fuarlarda değil e5 lerde de çok o apaçilerden.. amerikan park , sislere xenon takan kendini bişey sanıyo gazlamaya çalışıyo , tampon yapıyo vs vs ayar oluyorum...:ofk:

Sinir yapma kuzeeeen :D inadına bende sarı ampul alıcam hella sarısı:D

ulasoztas1
07-03-2010, 16:43
bu sene geçen senden de kötü olucaktır. dediğiniz gibi mod.a olan ilgi yerini apaçilerin manken ilgisine dönüşüyor. Firmalarda azalan ilgiyi arttırmak için manken getiriyorlar ve sonuç ortada...

Tuning055
07-03-2010, 17:09
mankensiz yabsalar daha ii olur bence..

Fatih Kavak
07-03-2010, 17:27

Aynen bende duymuştum güzellik yarışması olmayacakmış forumlara stand verilmeyecekmiş sadece firmalar stand açıcakmış vs vs.İnş seçkin bir fuar olur.

Aytepe53
07-03-2010, 21:01
ben her sene yaklaşık 100 adet bileti bedava dağıtıyorum bu sene de sanırım o kadar olur bu sene cnr ısrarla davet ediyor ama durumlar 3 sene önce olduğu kadar hareketli değil herkez de 30 bin tl verip katılmaz. bende katılmayacağım
ama bilet gelirse yine dağıtırım

OnurS
07-03-2010, 21:25

(((= tufan abinin arabası.İnsanlığıda en az işçiliği kadar iyidir..Bu arada ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa o deseni perdenin üstünden boyayarak mi yapmışlardı(=

OnurS
07-03-2010, 21:30
yani biz:D hahahahahhahahahah hatirlamiorum ben para veripte girdigimi:D cogu zmn tufan abiler yaka karti yolluyodu giriyoduk,gecen senede sagolsun biriisi aldi iceri ama hatirlayamadim yaw:D ayip olcak susuyim ben:D haha onurdemir'di galiba:D

aynen ya jantstore cumhur ya tufan abi (:bende hiç fuara para vermedim.Hatta autoshowada beldava vip günü gidip bolcana içiyorumda (=

Buğra A.
07-03-2010, 21:43
İnşallah gene küçücük hall'lerde yapılmaz.

Saro-Ş
07-03-2010, 22:40
geçen sene fuarda senin aracına oy verecektim...
ama aracının kaplamasını incelemiştim ve beğenmemiştim çok dalgalı ve cansız duruyordu, oyüzden bi honda civic e gitti oyum... amerikan farları vardı hoş duruyordu...

hatta belki hatırlarsın ön şöför kapısını açmıştım sende dur dur açma demiştin... kapı içinde bi parçalar tam takılmamışmıydı ne...:D

ya son gece yetiştirdik arabayı arabanın içi baya sökülüydü ondan açtırmıyodum zaten dışındaydı benim arabanın olan :) zaten kaplama cansız duruyo parlamıyo pek dalgalanma sebebi ise kaput tampon vs gibi yerlerde vardı astarın üstüne kaplama yapılmıştı

ygtrn
08-03-2010, 00:55
ya son gece yetiştirdik arabayı arabanın içi baya sökülüydü ondan açtırmıyodum zaten dışındaydı benim arabanın olan :) zaten kaplama cansız duruyo parlamıyo pek dalgalanma sebebi ise kaput tampon vs gibi yerlerde vardı astarın üstüne kaplama yapılmıştı

evet bahsetmiştin son gece olayından.. nese yinede güzel bi araç:icon_tup:

Yigit-Y
08-03-2010, 01:02
en güzel fuar okçunun typerı çıkardığı fuardı :P

o zamanlar kalite vardı ciddi firmalar mevcuttu...

ceBİT sonu neyse bu da öyle olucak sanırım...

Tuner
08-03-2010, 01:10

cix tatlum sitede iki arkadaş sayesinde ben almıştım sizi içeri daha doğrusu biz kalabalık olarak gitmiştik ben içeri girdim sonra iki kartla on kişi girdiniz :D

hakotech
08-03-2010, 01:12
aslında sırf içeriye inat, garajına toplanıp, biz kendi arabalarımızın başında takılalım, bakalım içerdekilermi daha cezbedici dısardakilermi ;) fiberden abuk sabuk tamponlar göreceğime tesisatı son ses acıp içine düz saçlı bi manken oturtup ''ahanda tesko budur karının saçları uçuşıyyy''diyen hanzoları göreceğime dısarda tech-turkey üyelerinin motor seslerini dinlerim cok daha iyi..modifiye sadece dışa ıkı tampon yapmak değil,o tamponun görüntüsü gibi yürütebilmektir :) :)

Saro-Ş
08-03-2010, 02:03
Eski Aracım Fiberden olduğu için demiyorum ama bu fuarda her tarzdan araç olması mecburdur benceeeee çünkü adı üstünde bunun modifiye diyince bir çok firma var ve bunların hepsi aynı sektörde fakat farklı klasmanlarda gerek motor yükleyen gerek müzik sistemi yükleyen gerek tampon yapan gerek parça satan vs vs vs vs,herkes araç yüklücek diye birşey yok aracının dışını modifiye edenlerin çoğununda motorunu yüklemeyede paraları vardır diye düşünüyorum fakat herkes kendi zevkine göre birşeyler yapıyo hee şunu diyim fuar bitti hiç bir toptancı hiçbir esnaf veya büyük kuruluşlar katılmıyo artık fuara güzellik yarışması oluyo görmeden bakmadan yarışmaya araba alınıyo ee sonra fuarın adı kötüleniyo....

Saro-Ş
08-03-2010, 02:03
evet bahsetmiştin son gece olayından.. nese yinede güzel bi araç:icon_tup:

ne yapalım yetişmedi zor zar çıktım geldm maslaktan :D

Spawn
08-03-2010, 02:09
fuarda bulunma süresi 3-4 satai geçince ben beyin .mcıklaması geçiriyorum açıkçası . dolayısı ile pek de gidip göresim gelmiyor , arkadaşların dediği gibi 2004-2005 in keyfi yok ... ben alamıyorum en azından

Saro-Ş
08-03-2010, 02:11
fuarda bulunma süresi 3-4 satai geçince ben beyin .mcıklaması geçiriyorum açıkçası . dolayısı ile pek de gidip göresim gelmiyor , arkadaşların dediği gibi 2004-2005 in keyfi yok ... ben alamıyorum en azından

Fuara Belli Başlı Firmalar Katılır Bu işi Geçrekten Bilen kişiler Tarafından da 10-15 tane güzelik yarışması için araç seçilir xenon takan gelmez

CallMeInsane
08-03-2010, 02:12
mankenlerle manken görmeye gelenlerin buluştuğu bir platform

34btr1907
08-03-2010, 02:20
anca apacı genclık doldurur o ortamı bı dunya saglam garaj ve tunıng shop var hıc bırı yer almıyor hıc bı seye benzemez gıden adamda pazar gununu doldurmak amaclı gıder

tufan abının hazırladgı arac degılmı bu ?

aynen :) bununla kapıları acık bakırkoyde gezmişlerdi bora filan :D:D

Mr.K
08-03-2010, 02:27
(((= tufan abinin arabası.İnsanlığıda en az işçiliği kadar iyidir..Bu arada ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa o deseni perdenin üstünden boyayarak mi yapmışlardı(=
perde aynen:D haha ,tufan abi gerek isciligi gerek insanligi 1 numara :)

YEM
14-04-2010, 12:02
bu sen geçtiğimis senelere göre daha iyi olucak herkezsi bekliyoruz.... :D

janer106
14-04-2010, 12:07
Tuning fuarı degilki gürültü kirliliği diyelim bence biton oto görüntü ses firması geliyo hepsi bu sesten dolayı fuarda gezilmyo bile :(

EREN34
14-04-2010, 12:39
HKS,Greddy,Aem gibi firmaların standı yoksa (ne zaman oldu ki) berbatdan daha beter bir fuar bizi bekliyor...

uzun bacak görmek isteyen fotoğraf makinalarının sarjını doldurmayı unutmasın...

jant almak isteyen (çin malı) bir çok seçenek sizleri bekliyor...

Hislerime tercüman oldun :D

sertac1
14-04-2010, 14:44
inşallah bizde fuardaki yerimizi alacağız.

TünayK
14-04-2010, 14:49
herkes mankenlere laf etmıs..nedır yanı o garıbanlarda ekmeklerının pesınde...hem bayanlardan neden bu kadar rahatsız olundu?:p ben yanlıs mı geldım teçtürkiye değil mi burası?

mmustu
14-04-2010, 14:51
hey gidi eski günler her sene fuar alanı bile küçülüyor bence geçen seneki alan kadar bir yer bile dolmaz bu sene 2-3 tane hi fi firması bi kaç tane tuning shop ve tuning forumlar başka bi cacık olmaz

VTec_king
14-04-2010, 15:14
Fuarlar Bizim Mekanlarımızdı Farklı otomobil gruplarından Farklı arkadaşlar Farkli Firmalardan Farklı Temsilcileri Tanırdık Çok zevkli geçerdi ve kaliteliydi
Son 2 senedir sönük ve kalitesiz geçiyor malesef.
İşallah Bu sene eski Kalitesine ve güzelliğine kavuşur..

Quantum
14-04-2010, 15:21
tuning firmaları yerine,
HKS HR EIBACH HAMANN STEINMETZ BRABUS TEIN ENKEI RAYS gibi firmaların katılması lazım

öyle dükkanlar bir araya gelip de "fuar" adı altında birleştiğinde, ancak kasap dükkanında gezmiş gibi oluyor işte.. ziyaretçiler de tuningle alakası olmayan ağzından salyalar akan serseriler oluyor.

Spawn
14-04-2010, 15:27
gürültülü olacağı kesin...

yusufbatırel
14-04-2010, 15:34
hersene gırıyorum bı senede guzellık yarısmasındakı oyları calmasınlar her aksam sandık kayboluyor sabah tekrar gelıyor o kadar emek harcanıyor para harcanıyor yere bır halı sermıyorlar beton ustunde toz toprak stantmı olur.once tunerlara deger versınler.ıcerı gırer gırmez gorevlıler 100 lıra parayı almak ıcın tepene ususmesınler.yada ben arabamın ustune emegı gecen fırmaların stıkerını ozgurce yapıstırmalıyım ne demek reklam yasak sokun hepsını demek daha once senelerdekı fuarları sahsen ben cok ozluyorum

CallMeInsane
14-04-2010, 15:37
afişinde bayadır görmeye alıştıgımız bir araç olan fuara gitmenin pekde bir anlamı olmasa gerek

dragstar
14-04-2010, 15:41
gideceğimi zannetmiyorum

cefiro
14-04-2010, 15:49
Gidilecek gibi değil rezillik hiç bir düzen yok.

Spawn
14-04-2010, 15:56
ilk otoshow u hatırlayanlarınız vardır , orada geçen konuşmalar şu şekildeydi gerçekten tuner kişiler arasında ..'' ilk fuarlar tabiki böyle olucak ama ilerde toparlanıp gerçekten profesyonle fuar olacak'' diye konuşuluyordu .. ben çok net hatırlıyorum bunu . fakat üzerinden 7 sene geçmiş olmasına rağmen hala aynı terane devam ediyor , auto tuning fuarı , sanki tuning = araç içi ses ve görüntüs sistemleri , abuk subuk body-kit ler gibi algılanıyor , teknik oalrak belkide içimizden kimseyi geliiştirecek yada işimize yarayacak şeyler çıkmayacaktır. yada çıkacaktır bilemem.

fakat o gürültü , o keşmekeş , abuk subuk insanlar ve arabaların olduğu yere gitmek benim gerçekten de içimden gelmiyor. biz club japon olarak standı kurarken resmen birbirimizle yarışırdık moderatör ve üyelere olarak . yanlış hatırlamıyorsam 2007 yada 2008 de , 1000 lik motorsikletler egzoz manifoldlarını çıkartıp devir kesiciye giriyorlardı bir standın önünde dikkat çekmek için. yani show dur diyor insan fakat , artık bana hitap etmiyor fuar ..

keşke ayırsalar araç ses ve görüntü sistemleri fuarı ve tuning fuarı diye belki o zaman biraz hareketlenebilir.

fasterhan
14-04-2010, 16:16
afişinde bayadır görmeye alıştıgımız bir araç olan fuara gitmenin pekde bir anlamı olmasa gerek

afişinde bayadır görmeye alıştıgın araç fuarda olmayacak bu sene ;) ......heralde o araç olmadıgına göre fuara gitmek için bir anlam oluşuyo galiba :D

altima
14-04-2010, 16:22
ilk otoshow u hatırlayanlarınız vardır , orada geçen konuşmalar şu şekildeydi gerçekten tuner kişiler arasında ..'' ilk fuarlar tabiki böyle olucak ama ilerde toparlanıp gerçekten profesyonle fuar olacak'' diye konuşuluyordu .. ben çok net hatırlıyorum bunu . fakat üzerinden 7 sene geçmiş olmasına rağmen hala aynı terane devam ediyor , auto tuning fuarı , sanki tuning = araç içi ses ve görüntüs sistemleri , abuk subuk body-kit ler gibi algılanıyor , teknik oalrak belkide içimizden kimseyi geliiştirecek yada işimize yarayacak şeyler çıkmayacaktır. yada çıkacaktır bilemem.

fakat o gürültü , o keşmekeş , abuk subuk insanlar ve arabaların olduğu yere gitmek benim gerçekten de içimden gelmiyor. biz club japon olarak standı kurarken resmen birbirimizle yarışırdık moderatör ve üyelere olarak . yanlış hatırlamıyorsam 2007 yada 2008 de , 1000 lik motorsikletler egzoz manifoldlarını çıkartıp devir kesiciye giriyorlardı bir standın önünde dikkat çekmek için. yani show dur diyor insan fakat , artık bana hitap etmiyor fuar ..

keşke ayırsalar araç ses ve görüntü sistemleri fuarı ve tuning fuarı diye belki o zaman biraz hareketlenebilir.

2006 yılıydı hocam o... dun gibi hatırlıyorum o sesleri :D:D:D:D

2005 en guzel yıldı.. her sene giderdim.. artık gidesim gelmiyor gerçektende...

saygılar
Rıdvan..

mmustu
14-04-2010, 16:41

hauhauhua bendim la o :D mavi beyaz 600r :D :D standda benim standımdı :D

MiaMi
14-04-2010, 16:43
Senin ne işin vardı lan standta Benim bildiğim kesiciye kırmızı motoru sokan Guffy rıfattı :)

mmustu
14-04-2010, 16:45
kanka seneler karışmasın 2007 de sanırım yada 2008 ben hangi sene girdim la fuara efe tuning garage olarak turuncu honda ve eke vardı bende stand tutmuştum bide 600 lük motorumuz vardı hatta benim ortak haberlere çıkmıştı röpörtaj yapmışlardı hauhau egzostsuz motorla sıkarken ateş atıyo diye puhaudhausd

MiaMi
14-04-2010, 16:47
kanka seneler karışmasın 2007 de sanırım yada 2008 ben hangi sene girdim la fuara efe tuning garage olarak turuncu honda ve eke vardı bende stand tutmuştum bide 600 lük motorumuz vardı hatta benim ortak haberlere çıkmıştı röpörtaj yapmışlardı hauhau egzostsuz motorla sıkarken ateş atıyo diye puhaudhausd

Bilmemmi çizesim gelmişti arabanı portakal çiceği seni. Sanırım benim söylediğim bi önceki sene idi hani okçunun ilk girişte 7 arabayı birbirine bluetooth ile bağladığı ortalığı inlettikleri sene.

Melih-Ö
14-04-2010, 16:48
geçen sene bende ilk defa sokmuştum fiti kendi standımıza sönük geçtiği çok doğruydu. Özelliklede itiraf etmeliyim standa normalde tanıdıklar eş dost gelirken kangurunun üstüne mankeni çıkarınca bir anda yığın oldu standın önü :D o an işin gerçek boyutu anlaşıldı :D ben çok heyecanlıydım valla daha 19 yaşında arabamı fuara çıkarmıştım bayağıda güzel bir tecrübe olmuştu benim için. Bu sene forumlara stand vermedikleri için katılamadık. Güzellik yarışmasında yokmuş sadece firmalar varmış bildiğin kadarıyla ne diyeyim umarm iyi olur ama ben işten gidebilceğimi zannetmiyorum.

mmustu
14-04-2010, 16:48
Bilmemmi çizesim gelmişti arabanı portakal çiceği seni. Sanırım benim söylediğim bi önceki sene idi hani okçunun ilk girişte 7 arabayı birbirine bluetooth ile bağladığı ortalığı inlettikleri sene.

kankam o benden nerdeyse 2 sene önceydi ::D :D

yani 2005 te ilk sene değilde 2006 olabilir bide 2007 de hondamın standında kırmızı motorlar vardı

MR.TurboALİ
14-04-2010, 22:33
İnşallah geçen seneki gibi rezil olmaz 2005 ve 2006 yıllarındaki fuarların yerini hiç biri tutamaz

gecen sene cok fenaydı. inş onun gibi olmaz dediğin gibi.

TünayK
14-04-2010, 23:49
yanlış geldin ;)

bı yuru gıt ısıne kasın gozun oynamasın....

Sefa_vts
14-04-2010, 23:53
Gelin gelin güzel araçlar olucak:welcome:

onursumer
15-04-2010, 00:14
Gelin gelin güzel araçlar olucak:welcome:

bilet varmı bilet :D bi perşembe günüm off zaten ogünde fuara gelirim :D

raymonda
20-04-2010, 14:06
arkadaşlar ücretsiz davetiye nerden bulabilirim.yardımcı olabilirmisiniz.

@Lp2
20-04-2010, 15:02
tabıkı nerden ıstersınız davetıyenızı loca vs

mehzent
20-04-2010, 15:05
kanka ben by meganın yanında ıstıyorum :)

LVN 97
20-04-2010, 15:19
bilet varmı davetiye fln yada ücreti nedir

mehzent
20-04-2010, 15:21
istanbul garaj mudavımlerı olarak ordayız inşallah :)

Low-Rider
20-04-2010, 15:22
en iddialı stand istanbul garaj olucak heralde

LVN 97
20-04-2010, 15:22
memet bizide al yanına bugun arabını grdm maslakta sefa fena gazlıyodu hebrn olsn:D

VTec_king
20-04-2010, 15:26
bu sene fuarda sanırım davetiye veya ücretsiz giriş biletleri olmuyacak ?

Cihan Çizmeci
20-04-2010, 15:38

+ Çizmeci :icon_tup:

tabıkı nerden ıstersınız davetıyenızı loca vs

Puhahahaha :hahaha:

mmustu
20-04-2010, 15:38

ya zaten gidersem 1 saat bi orası için bide onurları sanerleri görmeye giderim :icon_tup:

Ome_RS
20-04-2010, 16:07
fazla davetiyesi olan varmı acaba :)

ILHAN K
20-04-2010, 16:53
bilet varmı davetiye fln yada ücreti nedir

biletix de 13 lira olarak gözüküyordu biletler

cengiz üngör
21-04-2010, 09:31
Fuar alanında hersene olduğu gibi bilet satıolardır değilmi...?

HALUK
21-04-2010, 10:22

o sırma saçlı organizatör yapıyorsa bu sende bir cacık olmaz ;)

mmustu
21-04-2010, 10:29
o sırma saçlı organizatör yapıyorsa bu sende bir cacık olmaz ;)

hauhauhua abi ben onu 2008 de dövdüm :D :D

fuar başlamış benim standımı boşalttırıyodu yedi zopayı oturdu yerine :D

F.Dogan
21-04-2010, 11:11
hauhauhua abi ben onu 2008 de dövdüm :D :D

fuar başlamış benim standımı boşalttırıyodu yedi zopayı oturdu yerine :D

:D:D 10krktr

sertac1
21-04-2010, 14:54

herkezin standı kendine güzeldir abicim bence..

SULTANOGLU
21-04-2010, 14:59
sanırım gelebilirsem yarın öğleden sonra gelebilirim. acaba bizden oraya giden kimsecilker varmı :D

Xenomorph
21-04-2010, 15:02
Yine Fiber Show Ve 3 4 Tesisatlı Arabadan Başka Birşey Olmaz Kanaatindeyim...Geçen Seneki Çok Kötüydü Bu Sene Gitmicem Şahsen

Yani...

Dragger
21-04-2010, 15:08
Gitmem diyordum ama İstanbul Garaj ve Tuning Türkiye icin giderim ;)

Zaten modifiyeli otomobilim de yok artık :D

sertac1
21-04-2010, 15:21
Yine Fiber Show Ve 3 4 Tesisatlı Arabadan Başka Birşey Olmaz Kanaatindeyim...Geçen Seneki Çok Kötüydü Bu Sene Gitmicem Şahsen

Yani...

aynen öyle olucak fiber araclar ?

Xenomorph
21-04-2010, 15:23
aynen öyle olucak fiber araclar ?

hö....?...

sertac1
21-04-2010, 15:28
hö....?...

fiber araçlarda olucak trde tek araçlarda olucak =)

Xenomorph
21-04-2010, 16:24
fiber araçlarda olucak trde tek araçlarda olucak =)

hmm o zmn gidelim görelim onları:rolleyes:

HALUK
21-04-2010, 16:29
mor megan bu sene ne degişiklikler ile katılacak bakalım !!!

M.A.D
21-04-2010, 16:34
:D :hehe: ......

mmustu
21-04-2010, 16:36
huahauhua

by megane da güzellik yarışmasına girecekmiş :hehe:

pnrkc
21-04-2010, 16:43
güzellik yok diye biliyorum

HALUK
21-04-2010, 16:43
:D :hehe: ......

yanlış birşeymi yazdık ? tuning fuarına hangi sene katılsam orda adam yapmış yapmışki fuar yönetimi her sene içeri alıyor, ve her sene birinci oluyor. nasıl oldugu önemlimi, sonuç kupayı alıp kaldırması ;)

git sırma saçlıyı tehtid et sana bi dünya oy pusulası versin. ondan sonra otur onlara isim uydur, ali veren, ali vermiş, ali verir, ali alır, ali almış, ali alırmış.

MertS
21-04-2010, 16:44
fuar'a hazırlanan bir arabanın fotoğrafını cektim başka bişeyin fotoğraını cekerken. ancak paylaşmam etik olmaz.

gidip görmek lazım... JBL nin standı nasıl olcak bakalım.

::ZaFeR::
21-04-2010, 16:47
Perşembe nasipse oradayım : )

devil_berk22
21-04-2010, 16:47
perşembe öğlenden sonra trakyaya gidicem zaten ist.da olsamda fuara falan gitmezdim sanırım ilk 2 sene dışında pek iyi değil fotolardan ve yorumlardan anlaşılan

mmustu
21-04-2010, 16:48
yanlış birşeymi yazdık ? tuning fuarına hangi sene katılsam orda adam yapmış yapmışki fuar yönetimi her sene içeri alıyor, ve her sene birinci oluyor. nasıl oldugu önemlimi, sonuç kupayı alıp kaldırması ;)

git sırma saçlıyı tehtid et sana bi dünya oy pusulası versin. ondan sonra otur onlara isim uydur, ali veren, ali vermiş, ali verir, ali alır, ali almış, ali alırmış.

yaw ramazan kankam yaww :D adam vallaha bıkmadı :D

HALUK
21-04-2010, 16:54
yaw ramazan kankam yaww :D adam vallaha bıkmadı :D

bişey demedik yahu senin kankan bizimde kankamız ama bu sene nadasa bıraksın meganı ;)

mmustu
21-04-2010, 16:57
bişey demedik yahu senin kankan bizimde kankamız ama bu sene nadasa bıraksın meganı ;)

abim yanlış anlama :)

bende diyorum zaten artık baydın diye :D 2005 ten beri her sene fuarda adam :D

Buğra A.
21-04-2010, 17:19
Yarışma olmayacak galiba.Olmamasıda daha iyi.Hiçbir zaman hak eden kazanmadı.

SULTANOGLU
21-04-2010, 18:30
ciddi olarak perşembe günü öğleden sonra giden varmı :D okula gidicem ordan giderim kimse varsa :D

M.A.D
21-04-2010, 18:32

doğru diyorsun vala :)

Low-Rider
21-04-2010, 21:25
Gittik gördük bi cacık yok fuarda, davetiye bulabiliyosanız gidin yoksa yazık 13liranıza.

İstanbul garajın standı dışında çok tırt

batucan
21-04-2010, 21:26
perşembe izmirden çıkıp geliyoruz bakalım...

Yigit-Y
21-04-2010, 21:28
extreme sound ile ist garaj dışında tırt ;)

turbo16
21-04-2010, 21:39
aslında techturkey standı olacak burdaki makineleri koyacan bak gör fuarı:D:D:D

SULTANOGLU
21-04-2010, 21:40
ooo zman gitmiyorum :D

-Aydın-
21-04-2010, 21:44
extreme sound ile ist garaj dışında tırt ;)

Aynen :icon_tup: Gerçi Extreme'in ayrı bir standı yok ama her standda arabası olacak heralde ;) :D

Yigit-Y
21-04-2010, 21:50
Aynen :icon_tup: Gerçi Extreme'in ayrı bir standı yok ama her standda arabası olacak heralde ;) :D

özhan abi bir arazi taşıtı falan uğraşıyordu....

geçen seneki araçların bir kaçı onun elinde geçmişti...

Jan™
21-04-2010, 22:01
cumartesi ordayım..

-Aydın-
21-04-2010, 22:02
özhan abi bir arazi taşıtı falan uğraşıyordu....

geçen seneki araçların bir kaçı onun elinde geçmişti...

Pickupı diyorsun :icon_tup: Fena oluyor fena sabahlara kadar onunla uğraşıyorlar dün gece 3 te dağılmışlar şimdi konuştum hala ordalar 3-4 e kadarda kalırlar heralde :D

Onun dışındada var ztn sierra standında var, net değildi ama a3 focal standında çıkabilir belki var bikaç tane yav gidince sayarız :hahaha: Ama pickup çok güzel oluyor çoook :icon_tup: bilmiyorum son halini gördün mü.

yusufbatırel
21-04-2010, 22:15
araclar alınıyor sımdı sanırım gıdıp ılk ızlenım edınen varmı?

Yigit-Y
21-04-2010, 22:18
Pickupı diyorsun :icon_tup: Fena oluyor fena sabahlara kadar onunla uğraşıyorlar dün gece 3 te dağılmışlar şimdi konuştum hala ordalar 3-4 e kadarda kalırlar heralde :D

Onun dışındada var ztn sierra standında var, net değildi ama a3 focal standında çıkabilir belki var bikaç tane yav gidince sayarız :hahaha: Ama pickup çok güzel oluyor çoook :icon_tup: bilmiyorum son halini gördün mü.

vw aldı onu fuara hazırlayacak diye düşündüm...

pick up görmedim ama bugün dedikodulara göre fena birşey oluyormuş ;)

özhan abi bu işte çok iyi bence tartışılmaz...

JVC show car ı da fenaydı ;)

pesimist206
21-04-2010, 22:19
resımlı anlatım olursa sevınırız komple tırt bu sene ama :S

-Aydın-
21-04-2010, 22:34
vw aldı onu fuara hazırlayacak diye düşündüm...

pick up görmedim ama bugün dedikodulara göre fena birşey oluyormuş ;)

özhan abi bu işte çok iyi bence tartışılmaz...

JVC show car ı da fenaydı ;)

Aslında vw yi onun için almıştı ama sonra vazgeçti. Pickup secret :D Özhan abi biliyor işi dediğin gibi ;)

Frid
21-04-2010, 22:37
onlar araçları yaparken orada olmak var o sohbetin ortamın kokusunu çekmek var ahh ahh :D

-Aydın-
21-04-2010, 22:39
onlar araçları yaparken orada olmak var o sohbetin ortamın kokusunu çekmek var ahh ahh :D
Götlerinden ter akıyor araç yetişmeyecek diye :D

Frid
21-04-2010, 22:41
Götlerinden ter akıyor araç yetişmeyecek diye :D

illakide muhabbet fena döner :D

@Lp2
22-04-2010, 01:47
gıttık geldık :) bıraz erken gıttık sankı ama yıne sayılı araba var fuarda

Sefa_vts
22-04-2010, 01:58
Olm bi hal daha varmış ahuahuah yeni keşfettim altuğ ben huahua

Low-Rider
22-04-2010, 02:12
Olm bi hal daha varmış ahuahuah yeni keşfettim altuğ ben huahua

Diğer hallda ki standlar çok ufaktı ya, sanki hediyelik eşya standı gibi:D

Dragger
22-04-2010, 02:40
Fuar tek kelimeyle b.k gibi.

Sadece İstanbul Garaj standı ve GMG Garaj standı iyi.

Araba olarak da bu standlar dısında mat siyah CLS, Q7 ve A4 Wagon hosuma gitti.

Para verip gitmeye kesinlikle degmez, 10km yol gitseniz ona bile degmez o kadar diyim :)

Buğra A.
22-04-2010, 03:05
Fuar tek kelimeyle b.k gibi.

Sadece İstanbul Garaj standı ve GMG Garaj standı iyi.

Araba olarak da bu standlar dısında mat siyah CLS, Q7 ve A4 Wagon hosuma gitti.

Para verip gitmeye kesinlikle degmez, 10km yol gitseniz ona bile degmez o kadar diyim :)

Katılıyorum.3-4 stand harici bitik.Zaten bu senede kimse gitmezse seneye bir daha yapmazlar o fuarı.

Bu arada;abi sen hakikaten beğendin mi o Q7'yi :) Ben makara yapıyorsun sandım.İğrenç ötesi,o nasıl bir ön tampondur ya?

Dragger
22-04-2010, 03:29
Katılıyorum.3-4 stand harici bitik.Zaten bu senede kimse gitmezse seneye bir daha yapmazlar o fuarı.

Bu arada;abi sen hakikaten beğendin mi o Q7'yi :) Ben makara yapıyorsun sandım.İğrenç ötesi,o nasıl bir ön tampondur ya?

Kaliteli dedim yahu :D

O kadar kötü durmuyor :)

http://img.club.pchome.net/upload/club/other/2008/5/28/pics_hofele_1211958078.jpg

Low-Rider
22-04-2010, 03:33
q7 gayet güzeldi özellike rengi

OZAN-RS
22-04-2010, 12:48
bende sımdı geldım fuardan ıstanbul garaj harıcı bılınen seyler ,gıtmeye değmez ..

GTCihad
22-04-2010, 14:08
Yinede görmekte fayda vardır sanırım ;) yarın gideceğiz yarında çok kalabalık olur sanırım ilk gün en iyisi aslında ...

Frid
22-04-2010, 14:14
gecedenmı gittiniz ne yaptınız :D

HarunToprak
22-04-2010, 15:31
Davetiyede yok para verilmez de dendiğine göre gitmenin anlamı yok demek ki yine hüsran olur.

mmustu
22-04-2010, 15:32
arkadaşlar fuar davetiyesi ramo si nickli arkadaşımızda vardır :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

onursumer
22-04-2010, 19:11
yeni geldim fuardan 1-2 düzgün araç ve mankenler dışında pekbirşey yoktu

yusufbatırel
22-04-2010, 19:25
resım cektınmı onur

ramo si
22-04-2010, 19:30
arkadaşlar fuar davetiyesi ramo si nickli arkadaşımızda vardır :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :D vala yok ben vi ay piyimm:heyoo:

yaniss
22-04-2010, 19:35
para verıpte gırseydım ıcım cızlardı. cok kotu bır fuardı q7 nıssan mıcra gırstekı mercedes ve tabıkı bzdekı porsche guzeldı :)

Sefa_vts
22-04-2010, 19:38
Bende standda görevli olduğum halde gelmenizi tavsiye edemiceğim :D

Bizim stand hariç tabiki ps3 ü de bağladık konsola sabaha kadar doriftoo hahuahu :D

mcanx
yarın öylesine bi gidicem davetiyesi olan varsa alabilirim.. :D

SiMaO
exTreme sound ve istanbul garage'yi merak ettim şimdi yarın yada cumartesi gidicem kısmetse.

mmustu
22-04-2010, 19:47

Bizim stand hariç tabiki ps3 ü de bağladık konsola sabaha kadar doriftoo hahuahu :D

sefa bu mesaj sayısı avatar ne olum :D

Sefa_vts
22-04-2010, 20:05
sefa bu mesaj sayısı avatar ne olum :D

Babam Saolsun

hauhauhauhuah :D

onursumer
22-04-2010, 20:06

gt5 lazım ki biryerden 2 kişilk gazlyabilelim

o diilde bu g27 ve adaptor mevzusunu unutmucam hiç ne uğraştık ya :hahaha::hahaha::hahaha:

ahmetbaha-drs
22-04-2010, 20:08
yeni geldim fuardan 1-2 düzgün araç ve mankenler dışında pekbirşey yoktu

Moruk Buldunmu gene yeni birilerini haha:D

onursumer
22-04-2010, 20:10
Moruk Buldunmu gene yeni birilerini haha:D

makine çokta bu sene klasik ağırlıklı tarzım diil :D

tandogan
22-04-2010, 20:49
team paşaoğlu katıldı mı bu sene?

Ome_RS
22-04-2010, 22:27
foto ceken varmı yaw bari foto göreydik :)

-Aydın-
22-04-2010, 22:37
Istanbul garajın stand ve özhan abinin pickup birde micra dışında açıkçası bişey yok gibi fuarda :D He birde mat mersoda iyiydi. TT istanbul garaj standını fethetmiş G25 ler fln yan yan :D Bugün tanışma fırsatı bulduklarım oldu ilk kez, memnun oldum tekrardan ;)Açıkçası fuar kapandıktan ve herkez gittikten sonra daha güzel oluyor :hahaha:

Yigit-Y
22-04-2010, 22:38
Istanbul garajın stand ve özhan abinin pickup birde micra dışında açıkçası bişey yok gibi fuarda :D He birde mat mersoda iyiydi. TT istanbul garaj standını fethetmiş G25 ler fln yan yan :D Bugün tanışma fırsatı bulduklarım oldu ilk kez, memnun oldum tekrardan ;)Açıkçası fuar kapandıktan ve herkez gittikten sonra daha güzel oluyor :hahaha:

aksesuar olsun bir şey alabilceğimiz bir ortam varmı???

alınabilcek birşey varmı ?

OZAN-RS
23-04-2010, 09:50
fuarda satılan bısey yok gordugum kadarı ile

ILHAN K
23-04-2010, 12:36
özhan abinin pickup içimi titretti :D

ILHAN K
23-04-2010, 12:49
bu arada bilet 10 tl

Murat Süslü
23-04-2010, 12:49
bu arada bilet 10 tl
heeee anlaşıldı abilerim bu seneki fuar pert :D 10 tl ye bilet mi olur yaaa :D

-Aydın-
23-04-2010, 12:54
aksesuar olsun bir şey alabilceğimiz bir ortam varmı???

alınabilcek birşey varmı ?

Bi tane tişört satılan stand var hemen özhan abinin arabanın önünde :D Hatta özhan abiye aldık bi tişört dün akşam 15tl :D

Oldschool
23-04-2010, 15:52
10 lira bile vermem o fuara

Sefa_vts
23-04-2010, 20:56
10 lira bile vermem o fuara

O kadar stand hazırladık emeğe saygı aaa :D

SiMaO
23-04-2010, 21:21
Bugun gittim bende biraz durdum İstanbul Garaj'ın standı çok güzeldi.Güzel muhabbetlere şahit oldum hatta :)
eXtreme SounD'un kamyonet güzel çalıyor.Micra'da tasarım harikası...

dragstar
23-04-2010, 21:28

yarın uğrıycam bi fuara hangi standdasın sefa

turbo16
23-04-2010, 21:29
Teyp kolon tuning fuarı olacak demistim gene öyle olmus galiba

tişörtleer bizim sitedekinlermi acep:d

Sefa_vts
23-04-2010, 21:29
yarın uğrıycam bi fuara hangi standdasın sefa

İstanbul Garaj standındayız Yekta ile beraber bekleriz :)

GTCihad
23-04-2010, 22:40
3 saat yolun ardından tam br fiyaskoydu benim için tek hall olması şoka ugrattı gecen sene gidememiştim ama S2000 lerin drift showlar yaptıgı fuarlar neredeee bu nerede benim iiçin bitmiştir.

Diger sorun ise 1 araba basına dusen 3 manken ve 45 apaçi . 3 saat yol cektim ama sinirlendim cıktım gittim ...

Oldschool
23-04-2010, 23:20
İstanbul Garaj standındayız Yekta ile beraber bekleriz :)

davetiye varmı davetiye :D:D giriş kartıda işe yarar :D

Oldschool
23-04-2010, 23:30

olm senin orda oldugunu nerden bileyim gelirim yarın ugrarım bii telini açık tut:D

34k4970
24-04-2010, 00:05
ne fuarmıs beeeeee bı *** yoktu
bonusuda cıkıstı radar war 95 km ıle 270 lıra ceza yedık

M///maniac
24-04-2010, 10:19
tam anlamıyla berbat bi fuaardı her sene geriye gdio resmen tek is yapıcak stand istanbul garajınddı bnce..

Tuning055
24-04-2010, 10:31
resım varmı arkadaşlar

dragonflydesing
24-04-2010, 10:51
berbat bi fuardı,gerçektende her geçen sene berbatlaşıyo artık gelecek seneye 3 araba fln katılır,bagajına her tesisat atan full stock arabayı çıkarmışlar.

turbo16
24-04-2010, 14:04
resim yokmu neler kaçırmadığımızı görsek iyi olurdu:D

Low-Rider
24-04-2010, 15:50
Bugün gittik 20dakika ya durduk yadurmadık tek kelimeyle rezil bir fuar.

Eskiden en azından tesisatlı da olsa güzel arabalar olurdu , bu sene bomboş

F.Dogan
24-04-2010, 15:52
gerçekten kötüydü :)

Melih-Ö
24-04-2010, 15:53
ben gidemedim demek bişey kaybetmemişim :D

Schumi
24-04-2010, 15:57
Her sene dandik dediler ama en azından bir gidelim diye gidip baktım bu sene okadar kötüymüş ki gitmeyi düşünmedim bile.

maf
24-04-2010, 16:27
bugün gittim fuara.fuar denemez aslında.ufak çaplı c.tesi toplantısı havasındaydı.çok özel araçlar yoktu.

ulasoztas1
24-04-2010, 16:58
seneye kesin daha da boş we amacından uzak bir fuar olucaktır...

Bartu_evo
24-04-2010, 18:29
hergün zaten maslak oto sanayide herşeyi görebiliyorum ne gerek var böyle dandik fuarlara gitmeye her giden aynı şeyi mi söyler.apaçi ve manken den başka bişey söyleyen olmadı benim tanıdıklardanda.

SON TC
26-04-2010, 13:50
C.tesi gittik görduk arkadaşların dedıgıı gibii her sene bı sene öncesınden dahada berbat oluyor...
Bence forum sitelerının stand açmaması ve güzellık yarışması olmaması katılımı bir haylı azaltmış:) Forum sitelerının standı olsaydı en azından eskı arkadaşları felan göruyoduk yaa o bile yoktu harbıden...

-Aydın-
26-04-2010, 15:04
Beylikdüzü festival alanında yaptığımız photo day fuardan daha güzel olmuştu ;) :D

Oytun
26-04-2010, 15:18
haberlere cıktı fuarda bi impreza 0-100 3 saniye son sürati 320 km harcanan para 120.000$ diye.. güldük :) her sene gittikçe dibe vuruyor bu fuar.. biboktan anlamayan adamlar yaparsa böylede devam eder..

mmustu
26-04-2010, 16:18
ahuaha subaru birtek gmg mi ne onların standında vardı sanırım bi beyaz bide yanarlı dönerli folyolu :D