Orijinalini görmek için tıklayınız : multinette 4 TRİLYON!!!
evet yanlış okumadınız bugün arkadaşın multinet kartına 4 trilyon para yattı..bizde hata mata sandık ama 2 liralık alışveriş yaptık deneme amaçlı 4 trilyondan düştü bakiye..hemen istanbulu multinet merkezini aradık adamlar hesabınızda bi yanlışlık var dediler ama 4 trilyonuda hesptan alamadılar fax çekilmesini söylediler..şimdi fax çekilmezse bu 4 trilyona el konulamıcakmı..avukatla görüştüm sakın dokunmayın paraya hayatınızı yakarsınız dedi..bu işlerden anlayan varmı bir bilgi verebilirlermi bize ne yapmamız lazım..fax çekmezsek başı belaya girermi arkadaşımın
Bir yasima daha girdim...
Germanian
26-02-2010, 19:33
:D:D ahaha :D walla bana olsa öle bişi kayar parayı yok olurdum şaka mı 4 trilyon yaaa yuhhhhhh:D:D
CasabLanca
26-02-2010, 19:33
ben olsam şimdiye yemiştim o parayı ahahahhahaa :D:D
nasıl yani yaw anlamadım ben birşey :)
CasabLanca
26-02-2010, 19:35
multinet ile uçak bileti veren bir yer varsa direk topuk bence :D:D
walla cidden şaka gibi..ben filmlerde olur sanardım böyle şeyler ama başımıza geldi...hesapta 4.294.866.67 tl var varın hesabını siz yapın
kayaakin
26-02-2010, 19:37
avukatı dinle :D o işini biliyodur ! yok artık 4 mü
uçak paranızı cebinizden verin. mülteci olarak bir ülkeye sığının. sonra cebimi pm liyorum beni arayın beraber yeriz :)
parayı canlıya dönüştürebilsek neler yapcazda :D:D
SOMEONESPECIAL
26-02-2010, 19:38
Ben olsam tüyerdim
CasabLanca
26-02-2010, 19:38
gidin arabalarınızın deposunu felan oldurun hatta tanker alın onu doldurun sonra benzini ucuzdan satıp nakite çevirin :D:D:D
valla ne dıyecegımı sasırdım...
CasabLanca
26-02-2010, 19:39
Ben olsam tüyerdim
ben olsam şimdi dubaiden yazıyordum foruma abi 2 saat sonra pattayaya giden uçağım kalkacaktı :cool::D
tüymek kolay işte nasıl nakite çevrilir bu para...kartı dondurdularmı dubaide donsuz gezeriz sonra
Day Walker
26-02-2010, 19:40
literatüre geçesiniz multinetle arabanla alan türkler diye :D
paraya döndürme şansı varmı multineti ? yoksa sadece yemek, yemek zorundamısın? ulaa TT ye boğaza nazır yerde balık rakı ısmarla yine bitmez o para :D
göki
Off ne kadar şeytan varsa hepsi şu an içime girdi
CasabLanca
26-02-2010, 19:42
paraya döndürme şansı varmı multineti ? yoksa sadece yemek, yemek zorundamısın? ulaa TT ye boğaza nazır yerde balık rakı ısmarla yine bitmez o para :D
göki
restoranlarda, otellerde, benzinliklerde geçiyor birde bazı süpermarketlerde
en kolay paraya çevirme yolu dediğim gibi tankerle anlaşırsın çekersin benzinliğe :D doldurursun misal 500 milyara doldurursun tankerciye 400e verirsin al sana tiko para :cool:
göki
bir ömür yemek için yeterde nakit olsa bi ah ah..multinet ile lambo alınırmı ki :D
ben olsam şimdi dubaiden yazıyordum foruma abi 2 saat sonra pattayaya giden uçağım kalkacaktı :cool::D
puahuahua :D
bu yorum öldürdü beni aksam aksam yarıldm ya :D
işin şakası bir yanada arkadaşlar başı belaya girermi çocuğun..avukat ellemeyin haber verin dedi..haber verdik ama para hala kartta duruyo nasıl bir iş bu
hediye etmişler demekki , :D
Bence Gidin Bidaha haber verin yada avukatla bidaha görüşün bakalım.1 haftaya belli olur olmazsa yiyin çatır çatır :D
Germanian
26-02-2010, 19:49
tüymek kolay işte nasıl nakite çevrilir bu para...kartı dondurdularmı dubaide donsuz gezeriz sonra
ahahahahahahahah:D:D:D:D:D:D
CasabLanca
26-02-2010, 19:49
işin şakası bir yanada arkadaşlar başı belaya girermi çocuğun..avukat ellemeyin haber verin dedi..haber verdik ama para hala kartta duruyo nasıl bir iş bu
şahsen ben kendi adıma konuşayım ne olacağı umrumda olmazdı idama mı gideceğim :soru: yoooo :D ben 4 trilyonu zulaladıktan sonra mahkemeye verseler ne fayda parayı yedim oldu bitti derim :rolleyes:
sahilden vatikan'a direk!!! :D
Bence bi uçak alın, istediğiniz yere gidersiniz artık :D
Hatta THY'nin yanına gelip 2 2! diye bağırırsınız :D
şahsen ben kendi adıma konuşayım ne olacağı umrumda olmazdı idama mı gideceğim :soru: yoooo :D ben 4 trilyonu zulaladıktan sonra mahkemeye verseler ne fayda parayı yedim oldu bitti derim :rolleyes:
bilmiyom bir bilgin varmı ama bundan 3-4 sene önce gazetede okumuştum yanlışlıkla bir adamın banka hesabına 500 milyar gibi bir rakam yatıyo..adamda ses seda etmeden çatır çatır yiyiyo parayı hayatını kaydırdılar..ama bu multinet işi çok karışık o yüzden kafam çok karıştı kaldıki haber vermemize rağmen parayı çekemediler posttan çıkan kağıdı faxlayın dediler...ulen şeytan çok fena dürtüyo..arkadaş babasını aradı adam sus len ses seda etme demiş korkuyom başına iş gelcek manyağın :D
VTec_king
26-02-2010, 19:53
parayı bi sekilde hesaba aktar hemen faize koy adamlar paraya el koyana kadar faizi alırsın
adamlar nasıl olsa 4 trilyonu geri alıcaklar ama faizi alamazlar :)
Bence bi uçak alın, istediğiniz yere gidersiniz artık :D
Hatta THY'nin yanına gelip 2 2! diye bağırırsınız :D
bildiğin multinet geçen uçak fabrikası varsa hemen alalım :D:D
ulan 4 trılyonda nasıl harcanır ki :D
Germanian
26-02-2010, 19:54
parayı bi sekilde hesaba aktar hemen faize koy adamlar paraya el koyana kadar faizi alırsın
İşte nasıl hesaba aktarcaklar bi yolu warmı ki bunun ??:D
benimde aklıma o geldi ama 2-3 güne çakıp parayı bulamazlarsa hesapta hukuki bir suçuda varsa avuçları biyerleri ondan sonra
CasabLanca
26-02-2010, 19:55
bilmiyom bir bilgin varmı ama bundan 3-4 sene önce gazetede okumuştum yanlışlıkla bir adamın banka hesabına 500 milyar gibi bir rakam yatıyo..adamda ses seda etmeden çatır çatır yiyiyo parayı hayatını kaydırdılar..ama bu multinet işi çok karışık o yüzden kafam çok karıştı kaldıki haber vermemize rağmen parayı çekemediler posttan çıkan kağıdı faxlayın dediler...ulen şeytan çok fena dürtüyo..arkadaş babasını aradı adam sus len ses seda etme demiş korkuyom başına iş gelcek manyağın :D
dediğim gibi yani ben kendi açımdan söyledim :D parayı komple boşaltırım yatırırım bir bankaya başkasının adına ;) sonra beni mahkemeye mi veriyormuş tınnnn :D mahkemeyi kazandı mı üstümde ne araba var ne ev ne mülk :D derim paranızı taksit taksit ödeyim ahahaha bankadan aylık aldığım faizle paralarını öderim :cool:
VTec_king
26-02-2010, 19:57
hmm
grossmarketlerde filan multinet geçiyorsa alabilirsin mesela külçe altın satılıyordu.
yada değerinde bi şeyler alıp direk satabilirsin
mesela sigara gibi:)
kafayı kullanırsanız yol cok
dediğim gibi yani ben kendi açımdan söyledim :D parayı komple boşaltırım yatırırım bir bankaya başkasının adına ;) sonra beni mahkemeye mi veriyormuş tınnnn :D mahkemeyi kazandı mı üstümde ne araba var ne ev ne mülk :D derim paranızı taksit taksit ödeyim ahahaha bankadan aylık aldığım faizle paralarını öderim :cool:
ben arkadaşa hafta içi git adam akıllı bir avukat ile bu işi çok iyi bilen bir avukat, görüş dedim bakalım sonuç ne olcak görcez..
hmm
grossmarketlerde filan multinet geçiyorsa alabilirsin
yada değerinde bi şeyler alıp direk satabilirsin
mesela sigara gibi:)
kafayı kullanırsanız yol cok
bir markete girdik adam kasadaki kızlarla marketi bize bıraktı :D:D kafayı her türlü çalıştırıyoz ama hukuki yolunu düşünüyoz işin
Abim bayağı iyi avukattır..
Duyrulur :D
4 trilyon nakit olsa fena olurmu$..
bu arada bende şimdi baktımda benimde sodexo/ticket kartım kaybolmus saka maka yemek param vardi icinde 100 lira hahahah :D
Abim bayağı iyi avukattır..
Duyrulur :D
hocam bir görüşme şansınız varmı acabaa??
sakın harcamayın aynen geri alırlar valla. Avukatı dinleyin, hani 3-5.000 TL olsa neysede para çok büyük peşini bırakmazlar.
Çek parayı sen.bende 4 trilyon bekliyordum bi şirketten.gelen parayı o zatennetim de :D
sakın harcamayın aynen geri alırlar valla. Avukatı dinleyin, hani 3-5.000 TL olsa neysede para çok büyük peşini bırakmazlar.
sorun orda haber vermemize rağmen geri alamıyolarki :D:D
hocam bir görüşme şansınız varmı acabaa??
Konuştum şimdi, eğer karttan para kullanılırsa bu kötü niyete girer, kullanan için pek hayırlı olmaz diyor..
Götürsünler kartı versinler bakiyesini sıfırlatsınlar da diyor..
CasabLanca
26-02-2010, 20:04
Konuştum şimdi, eğer karttan para kullanılırsa bu kötü niyete girer, kullanan için pek hayırlı olmaz diyor..
hapis cezası mı olurmuş yoksa parayı geri alma yoluna mu giderlermiş sana zahmet birde onu sorar mısın :D
bizim avukatla aynı şeyi söylemiş konuşayım ben arkadaşlada uymasın şeytana
hapis cezası mı olurmuş yoksa parayı geri alma yoluna mu giderlermiş sana zahmet birde onu sorar mısın :D
abimin sesi çok müsait gelmiyordu, bi daha aramayayım bence :D
Hırsızlık gibi düşünürsek, çünkü paranın sizin olmadığını siz de biliyorsunuz.. Atıyorum 10 milyar çaldın, 10 milyarı alırlar, üstüne bi de hapis yatarsın, ya da hapis süresi çok uzun değilse paraya çevirir, öder çıkarsın ya..
Bu da öyle olur bence..
CasabLanca
26-02-2010, 20:07
Hırsızlık gibi düşünürsek, çünkü paranın sizin olmadığını siz de biliyorsunuz.. Atıyorum 10 milyar çaldın, 10 milyarı alırlar, üstüne bi de hapis yatarsın, ya da hapis süresi çok uzun değilse paraya çevirir, öder çıkarsın ya..
Bu da öyle olur bence..
geçen ayki bakiyeyi harcamamıştım o devir etti o zannettim ondan kullandım dese :soru::D:D
Bu da öyle olur bence..
4 trilyon büyük bir vurguna girer bence kefalette kurtaramaz herhalde:D:D
geçen ayki bakiyeyi harcamamıştım o devir etti o zannettim ondan kullandım dese :soru::D:D
Siz her kullanımda multinet fişini görüyorsunuz..
Kaldı ki zaten itiraz da edilmiş, durum bildirilmiş..
Valla sarıydı memur bey gibi bişey olur bu, ötesine geçmez :D
Bence sizin izniniz olmadan o parayı alamazlar gibime geliyo. Bencede şuanda paraya dokunmasanız daha iyi olur, en azından kanun neye göre işleniyo onu bilmeden. :)
CasabLanca
26-02-2010, 20:09
Siz her kullanımda multinet fişini görüyorsunuz..
Kaldı ki zaten itiraz da edilmiş, durum bildirilmiş..
Valla sarıydı memur bey gibi bişey olur bu, ötesine geçmez :D
o işin şakası ya :D geçen aydan 4 trilyon mu devredecek ahahhaa
o işin şakası ya :D geçen aydan 4 trilyon mu devredecek ahahhaa
sayısal loto o kadar devretmiyo :D
Bence sizin izniniz olmadan o parayı alamazlar gibime geliyo. Bencede şuanda paraya dokunmasanız daha iyi olur, en azından kanun neye göre işleniyo onu bilmeden. :)
bir hafta bekleyelim bakalım para hala hesapta durcakmı ne olcak diye konuştuk ama o arada şeytan dürterse bilmiyom neler olur multinet ile lambo alan ilk insan evladı olabiliriz :D:D
paraya dokunmayın, multinete haber verin durum bu diye, ama karşılığında 3-5 bişeyler isteyin.. 4 trilyon bu be.. adama geri veriyorsun işte..
yalnız multinet şirketinde o 4trilyonu karta yatıran kişiden iyi bir ifade alırlar gibi geliyor bana :D
bu arada 400tl diye mi 4trilyon yatırdılar karta? 400tl de yemek parası olarak iyi para :D
paraya dokunmayın, multinete haber verin durum bu diye, ama karşılığında 3-5 bişeyler isteyin.. 4 trilyon bu be.. adama geri veriyorsun işte..
yalnız multinet şirketinde o 4trilyonu karta yatıran kişiden iyi bir ifade alırlar gibi geliyor bana :D
bu arada 400tl diye mi 4trilyon yatırdılar karta? 400tl de yemek parası olarak iyi para :D
normalde 135 lira yatıyo kartlarımıza..ama şöyle birşey var multineti aradık hesapta böyle böyle 4 trilyon var diye adamlar baktı evet hesabınızda bir anormallik var hala yatmayı bekleyen 135 lira var dediler:D:D hem 4 trilyon yatmış ama yatması gereken 135 lira yatmamış :D:Dbence bu olaydan sonra multinet diye birşey kalmaz :D
frankurtlu
26-02-2010, 20:19
Kardeşim gerçekten çok ilginç bir olay gelmiş başınıza,
Ama en iyisi hiç dokunmamak,sonuçta küçük bi para değil,
Adamın iflağını keserler,her türlüde geri alırlar yani,
Allah Kolaylık versin valla...:D:D
Kardeşim gerçekten çok ilginç bir olay gelmiş başınıza,
Ama en iyisi hiç dokunmamak,sonuçta küçük bi para değil,
Adamın iflağını keserler,her türlüde geri alırlar yani,
Allah Kolaylık versin valla...:D:D
anasını satayım varlığı bir dert yokluğu tasa diye boşuna dememişler :D:D
kuyumcuları dolasın altına cevirin biryerden altın alın sonra nakite ver elini 80 yılda devri alem :D
gecen aylarda dukkana bi müşteri geldi ceyrek altın almak istediğini söyledi puanlarıyla.
kartını post makinaya bi taktım 565bin küsür Tl puan görünüyordu.kart sahibine dedim bilgini varmı bu kadar puanınız var diye adam afalladı sapşal bi ifadeyle kartını aldı gitti :D:D
oluyo yani ;)
hesapta anormallik var da, onların .ok yemesi. kaybettikleri parayı geri onlara götürüyorsunuz..
karşılığında güzellik yapmaları lazım size.. ben size bildiriyorum bakın böyle bir nane yemişsiniz haberiniz ola dedikten sonra, böyle bir durumda bildiren kişiye yönelik nasıl bir prosedürünüz var deyin topu onlara atın.. :)
ben olsam söylerdim ne yalan söyleyeyim :D
isteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü hesabı :D
Vtec-SEDAN
26-02-2010, 20:23
banka nezdinde benim hesabıma yanlışlıkla şube maaşımı yatırırken bir hayli fazla yatırmış ve 200bin tl hesabımda gözüküyordu :D
bizim maaş hesabımıza bakan saygı değer ve tanıdığım arkadaş beni aradı ve acınası bir sesle bunu söyledi, benden parayı geri çekti ama bende ona bir dilekçe verdim daha sonrasında prosedüre uysun diye :D
güzel bir kumkapı gecesine patladı kendisine :D :D
hesapta anormallik var da, onların .ok yemesi. kaybettikleri parayı geri onlara götürüyorsunuz..
karşılığında güzellik yapmaları lazım size.. ben size bildiriyorum bakın böyle bir nane yemişsiniz haberiniz ola dedikten sonra, böyle bir durumda bildiren kişiye yönelik nasıl bir prosedürünüz var deyin topu onlara atın.. :)
ben olsam söylerdim ne yalan söyleyeyim :D
isteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü hesabı :D
işte aradık bize dediler bir post makinası bulun gittik mekan sahibi aldı teli ona birşeyler yaptırdılar adam dedi 200 milyarını istiyoz alın 4 trilyon sizin olsun diye sonra bayıldımı teldeki noldu ses seda gelmedi :D
banka nezdinde benim hesabıma yanlışlıkla şube maaşımı yatırırken bir hayli fazla yatırmış ve 200bin tl hesabımda gözüküyordu :D
bizim maaş hesabımıza bakan saygı değer ve tanıdığım arkadaş beni aradı ve acınası bir sesle bunu söyledi, benden parayı geri çekti ama bende ona bir dilekçe verdim daha sonrasında prosedüre uysun diye :D
güzel bir kumkapı gecesine patladı kendisine :D :D
sizin paranızı çekmişler ama bizimkine el koyamıyolar biz fax çekmeden :D:D ama4 trilyonu ellerimizle teslim etmekde çok koycak bize
frankurtlu
26-02-2010, 20:26
anasını satayım varlığı bir dert yokluğu tasa diye boşuna dememişler :D:D
Aynen öyle:D :D
Vtec-SEDAN
26-02-2010, 20:27
sizin paranızı çekmişler ama bizimkine el koyamıyolar biz fax çekmeden :D:D ama4 trilyonu ellerimizle teslim etmekde çok koycak bize
ben parayı geri alması için gereken prosedürü yerine getirdim zaten :D onu demeye çalıştım ama ona kumpkapıda sağlam hesaplı bir geceye patladı :)
Ahmetfikri
heryerde söylemeyin valla tenhada kıstırılar :D
CasabLanca
dediğim gibi o para hesabıma geçtikten sonra ölümden öte köy yok benim için ahahaha :D alayına go. parayı harcamadan iade edeceksemde en aşağı 250bin lirasını isterim yoksa almasınlar harcamamda durur para orda :rolleyes:
haytım boyunca bildiğim her lotoyu oynadım ve oynuyorum max 100TL çıktı
Ben olsam kaçırmazdım bu fırsatı :p :D
ben parayı geri alması için gereken prosedürü yerine getirdim zaten :D onu demeye çalıştım ama ona kumpkapıda sağlam hesaplı bir geceye patladı :)
ben para geri çekildikten sonra başınız yanmasın diye dilekçe verdiniz sandım...bakalım biz ne yaptırabilcez multinete :D:D 4 trilyonda antalyada ruslar ile bir partiye malolur bence ne diyonuz :D
Vtec-SEDAN
26-02-2010, 20:29
4trilyon iadesine karşılık bir GTR yakışır :D
dediğim gibi o para hesabıma geçtikten sonra ölümden öte köy yok benim için ahahaha :D alayına go. parayı harcamadan iade edeceksemde en aşağı 250bin lirasını isterim yoksa almasınlar harcamamda durur para orda :rolleyes:
kart bende olsa çingenliğin alasını yapıcam ama şimdi biryerden sonra olay bizden çıkıyo arkadaşta saf biraz ya şeytana uyup tüycek yada parayı verip avcunu yalıcak :D
ocean0636
26-02-2010, 20:30
Ben olsam parayı alıp çoktan buralardan tüyerdim :D.
o parayı hesaba gecene nolur arkadaslar yapmayın etmeyın.
bankadan para cektım adam ımzamı almayı unutmus ıkı gun snr kartımı kullanmaya kalktım kartım servısdısı olmus dedım noluo bankaya gıttım hesabımda 1trılyon luk bloke varmıs dedım noluo kıme borc takmısız da 1 trılyon bloke var onlarda ımzayı almayı unutmusuz ımzanızı vermenız gerek dedıler ımzayı verdık sımdı bankaya gıttgımde ımzamı almayan adamı goremıorum ...
tmm guzel olur 4 trılyonu harcaması bı okula helıkopterle gıtmek gıbı bısey olsa gerek ama geregını yapmanız sızın ıcın ıı olucaktır tabıkıde multınetten bıraz bısıler koparmak ıı olur.
tanınmıs bı markanın terıhı gecmemıs urununu küflü cıktı dıye musterı hızmetlerınden bı gorevlı gelıp 1 kolı mal bırakıp kendılerını affettırmıslerdı mesela.
honour35
26-02-2010, 20:36
vala canlı para be bro..telafuzu bile zor ya :D arkadaşın bence avcunu yalar gibime geliyo ya hayırlısı. siz söylememiş olsanız bile er geç çıkardı bence ortaya yani.. ki nerede harcıyacanız okadar parayı orasıda ayrı konu.. neyse gelişmeleri takip ediyoruz...
vala canlı para be bro..telafuzu bile zor ya :D arkadaşın bence avcunu yalar gibime geliyo ya hayırlısı. siz söylememiş olsanız bile er geç çıkardı bence ortaya yani.. ki nerede harcıyacanız okadar parayı orasıda ayrı konu.. neyse gelişmeleri takip ediyoruz...
sorma be kardeşim gözlerimiş oldu zeytin gibi hepimizin 3 yer dolaştık acaba bir yanlışlıkmı var diye..her mekan sahibi aptal oldu abi şakamı bu diyolar bir kaç mekan bize devretti direk :D:D
Buğra A.
26-02-2010, 20:44
bir yasima daha girdim...
:d:d:d:d:d
o nasıl yatıo anlamadım ama sen geri ver.
İleride 10 katı çıkar walla töğbe ödenmez :D
M_PROJECT
26-02-2010, 20:49
cekin parayi gelin yanima :D
cekin parayi gelin yanima :D
oralarda multinet geçiyomu :D:D
Buğra A.
26-02-2010, 20:50
Bari gazetelere,tvlere söyleyinde haber yapsınlar sizi.Hiç değilse bir kaç dakikalığına ünlü olursunuz :)
Bari gazetelere,tvlere söyleyinde haber yapsınlar sizi.Hiç değilse bir kaç dakikalığına ünlü olursunuz :)
azda olsa zenginliği tatdık birde ünlü olmanın keyfini çıkaralım demi :D
By_HaNNibaLL
26-02-2010, 20:53
Al git parayi :) Ne işin var senin banka ile yanlşi yapan bankaci düşünsün Mk
harcamak için örnek :
bugünkü kurla istanbulda taksi plakası satış 559000TL kira geliri 3300TL
toplamda 7,15 plaka aylık kira geliri 23613TL
bugünkü kurla istanbulda taksi plakası satış 277500TL kira geliri 1750TL
toplamda 14,4 plaka aylık kira geliri 25225TL
:D
hddsheriff
26-02-2010, 20:57
karşılıksız çek senet vb. şeylerde 275 TL için 1 gün hapis cezası alınıyor yanlış hatırlamıyorsam bu durumda 4 milyon tl nin içinde kaç tane 275 tl varsa o kadar hapis yatarsınız demek oluyor :D birde restorant market vb. yrlerden harcama yaprak nakte dönmesi 1 seneyi bulur o paranın :D
Bir dakka simdi, 4 trilyon bu sifirlar kalktiktan sonraki hali mi? Oyleyse kac paraya denk geliyor? debriyaj kacirmaya basladim...
CasabLanca
26-02-2010, 20:58
karşılıksız çek senet vb. şeylerde 275 TL için 1 gün hapis cezası alınıyor yanlış hatırlamıyorsam bu durumda 4 milyon tl nin içinde kaç tane 275 tl varsa o kadar hapis yatarsınız demek oluyor :D birde restorant market vb. yrlerden harcama yaprak nakte dönmesi 1 seneyi bulur o paranın :D
o kart bende olsun gece 12ye kadar nakite çevirmezsem adım eray değil ;):D:D
hddsheriff
26-02-2010, 21:00
o kart bende olsun gece 12ye kadar nakite çevirmezsem adım eray değil ;):D:D
multinet deriz bundan sonra sana :D
Bir dakka simdi, 4 trilyon bu sifirlar kalktiktan sonraki hali mi? Oyleyse kac paraya denk geliyor? debriyaj kacirmaya basladim...
yok ya yeni parayla 4 trilyon kapasitesi sanmıyom olsun :D:D eski para ile 4 trilyon yeni para ile 4.294.866.67 tl
hddsheriff
26-02-2010, 21:08
yok ya yeni parayla 4 trilyon kapasitesi sanmıyom olsun :D:D eski para ile 4 trilyon yeni para ile 4.294.866.67 tl
4 ünü geri ver küsürat sende kalsın :D 300 bin neyine yetmiyor :D
he iyi... hayat durdu bir an dusunurken :D
4 ünü geri ver küsürat sende kalsın :D 300 bin neyine yetmiyor :D
insan evladı ne zaman yetindiki :D:D
normalde 135 lira yatıyo kartlarımıza..ama şöyle birşey var multineti aradık hesapta böyle böyle 4 trilyon var diye adamlar baktı evet hesabınızda bir anormallik var hala yatmayı bekleyen 135 lira var dediler:D:D hem 4 trilyon yatmış ama yatması gereken 135 lira yatmamış :D:Dbence bu olaydan sonra multinet diye birşey kalmaz :D
135de cok azmis ya neye göre hesaplaniyor sizin multinetler? :D
bizim günlük 15lira :)
135de cok azmis ya neye göre hesaplaniyor sizin multinetler? :D
bizim günlük 15lira :)
ne 15 mi naptınız siz ya ne yiyonuz okadar :D:D bizim günlük 4 buçuk gibi birşey oluyor ama şehirdışını şirket karşılıyo
Mikrop_Ali
26-02-2010, 21:31
sizin multıneti 2 trılyona kırdıralım:D
bence multinet artık sizsiniz:D
o hesaptan yatırın işte herkese, anlaşın şirketlerle:D
Onurkk06
26-02-2010, 21:44
kaç kaaaaaç hiç durma:D
bence multinet artık sizsiniz:D
o hesaptan yatırın işte herkese, anlaşın şirketlerle:D
haha bu iyidi işte varmı arkadaşlar multineti olan yatıralım hemen kartlarınıza :D
Heyecan yapmışınız da çoktan bloke koymuslardır o karta. İlk başta ne yapacaksanız yapacaktınız.
Yüklenen kartın çipinde gözüken miktarı değiştiremiyorlar ama o kart numarasına bloke koyuyorlar. Hiçbir yerden çekemiyorsun o parayı. Aynı şey bizim şirkette oldu. 150 kişinin kartına 200 lira diye 20.000 lira yüklediler. Sömürecektim de işte farkedilince hemen bloke koymuşlar. Öğle yemeği bile yiyemedik.
Boşa heyecan yapmayın yani :D
.::EmrE::.
26-02-2010, 21:46
Ya benim az borca ihtiyacım var arkadaşlar acaba biraz para verebilecek olan var mı :D
Ula o kadar bakiyeyi görsem kartta kalpten giderim , o yüzden uzak olsun bana :D 4 tirilyon yav daha neler artık.
bu arada kartı geri alıp yeni kart verecekler size.
Heyecan yapmışınız da çoktan bloke koymuslardır o karta. İlk başta ne yapacaksanız yapacaktınız.
Yüklenen kartın çipinde gözüken miktarı değiştiremiyorlar ama o kart numarasına bloke koyuyorlar. Hiçbir yerden çekemiyorsun o parayı. Aynı şey bizim şirkette oldu. 150 kişinin kartına 200 lira diye 20.000 lira yüklediler. Sömürecektim de işte farkedilince hemen bloke koymuşlar. Öğle yemeği bile yiyemedik.
Boşa heyecan yapmayın yani :D
walla karttan harcama yapılabiliyo hala...bizim iş çok karışık anlıcağın :D
4 trilyon mu.....neden uyandırdın kı multınetı :D
walla karttan harcama yapılabiliyo hala...bizim iş çok karışık anlıcağın :D
hee, o zaman yardırın gitsin :D
Kendimi düsündüm de, iyi ki benim basıma gelmemiş böyle bişey.. :D
heryerde söylemeyin valla tenhada kıstırılar :D
aynen:p
hiç olmadı başınız belaya girmez :heyoo:
bu arada kartı geri alıp yeni kart verecekler size.
+1
bu arada ne uyanıklar varmış aramızda onlarda deşifre oldu :hahaha:
Germanian
26-02-2010, 21:56
ahahahah:D:D:Dherkes afalladı oldu amma paraymış yaaa::DD:D:D
Bi çiftlikteyim, Her yer Ae86 dolu Trueno´lar 4ageler sağda solda. Traktöre F20C Swaplamışım tarla sürüorum. :rolleyes:
İyi ki multinet bana yapmamış aynı hatayı... :puha:
TolgaEsentepe
26-02-2010, 22:24
İnsanı kötü yola sokar bu kadar para :)
onursumer
26-02-2010, 22:27
benim sodexsoya yatmış olsa temiz bu geceden bi 500-600 tl harcamıştım yemek içmek falan :D
mechanıcer
26-02-2010, 22:29
sımdı tokyodaydım :D
Beyler herkes dalga geçiyoda, siz bunu ufak ufak harcamaya başladığınızda atıyorum 20 milyarını harcadınız, bu adamlar sizi arayıp "hoop birader yanlışlıkla olmuş sen harcıyosun, ver bakalım 20 milyarı geri" derse ne olucak? Havadan 20 milyar kitlerler adama vallahi. O yüzden dikkat ettin.
Benimde gözümün önünden R34'ler geçmiyo değil ama, dikkat etmekte fayda çok :)
EfeTopcu
26-02-2010, 22:36
Beyler herkes dalga geçiyoda, siz bunu ufak ufak harcamaya başladığınızda atıyorum 20 milyarını harcadınız, bu adamlar sizi arayıp "hoop birader yanlışlıkla olmuş sen harcıyosun, ver bakalım 20 milyarı geri" derse ne olucak? Havadan 20 milyar kitlerler adama vallahi. O yüzden dikkat ettin.
kesinlikle katılıyorum olur mu olur :)
CasabLanca
26-02-2010, 22:48
bana öyle dese gelde al alabiyorsan derim :D mahkemeye mi verdi zaten en aşağı 6-7 ay sürer belki 1 senede sürer 4 trilyonu koy bankaya başkasının adına :D
hahaha önce bi si, sonra vti, sonra typer, sonra s2k alır , ardından geniş garajlı bi malikane yaptırır gider içinde paşa paşa yaşardım şakamısnız ya :D
yalnız konuyu açan arkadaş da biraz safa mı yatmış ne ? şuan mafyalar kapında olabilir :D dikkatli ol :D piyango çıkınca açıklamak gibi bişey bu :D
CasabLanca
26-02-2010, 22:55
multinetleriniz %10 komisyonla anında kırılır :cool::D:D:D
burak şimdi bağıracak;
tüm techturkeya birer tane vti :D
EfeTopcu
26-02-2010, 23:01
multinetleriniz %10 komisyonla anında kırılır :cool::D:D:D
uauhauhauhauhauha :D
burak şimdi bağıracak;
tüm techturkeya birer tane vti :D
ahahhaha :hehe:
"Abicim dalga geçiosunuz ama o parayı geri alırlar sizden" :(
ahahahahauhhah :hehe:
offf moralim bozuldu konuyu görünce :D ben gidiyorum yaa :D
bu arada bu başlığı gördükten sonra multinete başvurular artmış :D:DD
CasabLanca
26-02-2010, 23:10
offf moralim bozuldu konuyu görünce :D ben gidiyorum yaa :D
bu arada bu başlığı gördükten sonra multinete başvurular artmış :D:DD
çıkmaz demeyin şansınızı deneyin auhahahahaha :hahaha:
cagri-35
26-02-2010, 23:12
Şaka gibi bir hata ciddiyim insanın içine şeytan girer....
Multinet geçen inşaat şirketi varmı :)
cagri-35
26-02-2010, 23:18
Senin benim harcımız değil ama o parayı bir şekilde ufak ufak nakide çevirecek birileri bulunur pay vermen kaşılığında tabi o ufaklardaki sıfırları düşün kaçtane yanyana :D
bence cimrilik yapma paylaşımcı ol , facebookta herşeyi paylaşıosun, bu seferde parayı paylaş bak o kadar insan başlığa yorum yapıo emek verio internet harcıo, o parayı, başlığa cevap verenler arasında paylaştır :D :D:D:D
baya komik bı olay harbı ya:D
1.000 tl veriyim karta :)
burak bana bi si al sana dokunmaz ha :D zaten senin değil hesap numaramı veriorum şuan :D
aLperTunga
26-02-2010, 23:32
biletmii?? şaka yapıyor olmalısın..bence hemen gitsin bi boing 700 küsür alsınn hemen bi ülkeye ucsun orda hemen paraya cevirirsin zaten ucagı,şöyle modelli bişey al bari satması kolay olur..
O para kimsenin yanına kalmaz, alırlar mutlaka.Bence sizde riske girmeyin.Parayı teslim edin ama mutlaka bişeyler koparmaya bakın.20bin TL'den kapıyı açın ;)
Senet falan imzalatın parayı teslim etmeden önce.Sonra ne isterlerse yapın alsınlar trilyonlarını :D
yucelebeci
26-02-2010, 23:35
etilerde bi büfe multineti %20 komisyonla nakite çeviriyodu ama bu kadar nakiti çıkarmı bence çıkmaz :D ayrıca bu paraya dokunmayın bence söke söke alırlar kardeşim adamın hayatını karartırlar walla
cagri-35
26-02-2010, 23:36
etilerde bi büfe multineti %20 komisyonla nakite çeviriyodu ama bu kadar nakiti çıkarmı bence çıkmaz :D ayrıca bu paraya dokunmayın bence söke söke alırlar kardeşim adamın hayatını karartırlar walla
Var öyle yerlerde bu kadar büyük meblayı pek sanmıyorum çevirebilsinler :D
CasabLanca
26-02-2010, 23:36
sadjoıasdıjasdjıd uuu adama gidip diyeceksin abi bizim azcık multinet varda nakite çevirebilir misin
banda bi 1.6 vtec es alırsınız artık :D sanruf şart:D
si kaç para ki altı üstü taş çatlasın 13 lira :D dokunmaz bile
Emir_b16a
26-02-2010, 23:45
adamın münasip yerinden şırıngayla 4 tirilyonluk kan alırlar walla :D dikkat harcamayın sakın en fazla 4 lt deme ilaçla falan 100 sene yaşatırlar adamı
si kaç para ki altı üstü taş çatlasın 13 lira :D dokunmaz bile
es te 23,24 cük :D:D
yatari ne kadar ona bakar : ) 1-2 sene yaticak olsam nakite ceviririm hic umrumda olmaz : )
yucelebeci
26-02-2010, 23:54
yatari ne kadar ona bakar : ) 1-2 sene yaticak olsam nakite ceviririm hic umrumda olmaz : )
gayet mantıklı :D bende yatarım walla bu para için
34btr1907
27-02-2010, 00:52
siz bidaha bence aramayın multineti salağa yatın bekleyin 2 hafta baktınız ses yok al sigara benzin çevir nakite sonra o parayı göster abd den al vatandaşlık bak dalgana:)
hayyam garipoğlulun şirketlerinden biriymiş tmsf el koymuş devletle dalga olmaz :))
erkin006
27-02-2010, 00:55
aynısı gelmişti bi kaç sene önce başıma:D:D
sakın valla adamı oyarlar:D:D
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa multinet geçen galeri yokmu ya:D
aynısı gelmişti bi kaç sene önce başıma:D:D
sakın valla adamı oyarlar:D:D
adamlar eğlencesine mi yapıyolar nasıl hata bu
sayısal tutturmuş gibi geçen hafta bnmde başıma gelmişti hauhaee
o hatayı yapanı :) direkt işten atarlar ufacık bir rakam hatası ama .. :D sıfırlar fazla geldi herlade .. dokunmamak lazım benim banka hesabımada yüklü bir bakiye geldi hemen aradılar :D dokunmayın olur böle vakalar 2 güne düzeltirler..
34btr1907
27-02-2010, 01:15
dokunmayın olur böle vakalar 2 güne düzeltirler..
kartlara yukledigi yanli$ (1 trilyon) bakiyeyi bir ay boyunca duzeltemeyen, en sonunda dayanamayip ofislerine gittiginizde de "duzelmesi icin iki gun beklemesi lazim" gibi $ahane bir aciklama ileri surebilen, kendi i$ yukunun altinda ezilmi$ firma.(ekşisözlük)
CallMeInsane
27-02-2010, 01:28
bana ne kardeşim yatırmasaydın şeklinde çıkışıla bilir
:D
bencede dokunmamak daha iyi ihale size kalmasin sonra:)
o parayla 7 ceddi fast food takılabilir :D yada multinetle öğle arası yemeğe değilde fermasa gidilebilir :D hertürlü gideri var
thedevil
27-02-2010, 01:50
banane benmi dedim yatırın die yatırmasaydınız gibi kelimeler kullan yakarım bu gezegeni de paramla döverim sizi de :D:D:D
emre yeşil
27-02-2010, 01:56
Hesabında ise para sen vermeden kimse geri alamaz yollayan gavursa parayı verme geri anasını satıyım
Birden 4 trilyon yiyemessiniz zaten,
Ufak ufak her ay 100 tl lik götürün, baktınız 1 sene boyunca çıt yok. Aynen devam :D
Istilldo
27-02-2010, 02:21
en güzel yorum buydu bence :)
CinAli_06
27-02-2010, 02:22
işin açığı benim başıma gelseydi türkiyede durmazdım direk isviçre de bir banka hesabı sonra bir estetik ameliyatla bir daha töbe yakalaymazlardı 4 trilyonluık bi adamıda her ülke kabul ederdi :D
Multinet kartlar ismemi çıkıyor eğer o kartın sizin olduğuna dair hiç bir belge yoksa gayet güzel harcanabilir.
MR.TurboALİ
27-02-2010, 03:30
vınnn vııın kaybol hocam sen :D:D:D
ahmet3425
27-02-2010, 03:33
yalnız dikkat ettimde saka maka aramızda baya uyanık adam varmıs cogu arkadas parayı alır kacardım demis:D
hos bende olsam su an madagasgardan falan yazıyo olurdum ya neyse:D 4 trilyon boru değil adamı yoldan cıkarır:D
ama benim size tavsiyem nefsinize hakim olun bi yere kacmayın parayıda geri iade edin etmeden oncede multinetin ust duzey yetkilleriyle bir gorusme talep edip biseyler koparmaya bakın varsa borclarınızı falan beyan edin odesinler falan ne bilim biseykler koparın iste fırsat bu fırsat:)
sebepsiz zenginleşme dolayısıyla o parayı sizden alırlar sakın dokunmayın, eğer çekip harcarsanız o miktarı geri almak için ellerinden geleni yaparlar.
Şeytana uymayın :)
Sen parayi geri vermeden alabileceklerini sanmiyorum. Sende elleyemezsin onlarda paraya dokunamazlar gibi geliyor bana.
Uzlasmaya calisin arkadaslarin dedigi gibi 500 veya 1 trilyon iste mesela :D
Konuyu acan arkadas harbi topukladi sanirim :D
SekoLive
27-02-2010, 07:24
4 trilyonu alırsanız ne yasa kalır ne kanun :D o parayı çekin :D
SekoLive
27-02-2010, 07:35
ya yakalandıgın zaman ne olur semsıye acılır derım ben bu duruma :D
Yakalanana kadar sen açarsın şemsiyeyi sonra yakalanırsan bikerede sana açılır bi kereden bişe olmaz :D meli abiii
şaka bi yana dediklerim ciddi deil kimse ciddiye alınmasın :)
Konuyu acan arkadas harbi topukladi sanirim :D
hahaha:) aynen 3. sayfadan sonra uçtu :)
Valla iyi bir haber olur bu.. bence haber ajanslarıyla görüşün..
3-5 ordan alırsınız bir şey :D
bencede haber ajansı ile görüşün güzel reklam varya bize böyle birşey olmaz olsa olsa hesabımzıdan yanlışlıkla para çekerler bizim :)
multinet geçen marketler var..
Komple kapatın marketi ahaha :) hatta zincir markete gidin 2-3 şube kapatın :)
ecthelion
27-02-2010, 09:06
o paraya dokunmayın, demedi demeyin :)
yusufcan_k
27-02-2010, 09:33
konunun SAHİbi hakkaten firar etti gibi galiba :D yok ortalıkta 12 sayfadır :D
banka hesabı olsa kaçın gidinde, multinet 500-1000tl değilki nakite çevirceksn. oturup adamlarla pazarlık yapmak iyi fikir:)
ben bu multinetin olayı bilmiyorum yanlız
mesela elinde var kart gittin yedin yemeği verdin bu kartı ödedin...
çıktın
nerden bileceksin ki kartta ne kadar olduğunu bakiye sorgulamadan?
yazıyor mu yoksa her ödemede verilen slipte?
ben bu multinetin olayı bilmiyorum yanlız
mesela elinde var kart gittin yedin yemeği verdin bu kartı ödedin...
çıktın
nerden bileceksin ki kartta ne kadar olduğunu bakiye sorgulamadan?
yazıyor mu yoksa her ödemede verilen slipte?
Yazıyor Abi :) Fişte Kalan Bakiye Yazıyor...
yazmasa iyiymiş aslında...:)
türker42
27-02-2010, 10:07
bi tanede ben cıkartacam :D
ben olsam santaj yaparım ararım multineti şirketinizin adi kirlensin istemiyorsaniz parayi geri alırken yapin bi güzellik derim. Eğer kem küm ederlerse tarafimdan dilekçe yazilmadan parayi çekemezlerse uzlaşana kadar vermem :p gidin hatayi yapandan alin 4 trilyon derim
haram,helal,kul hakkı,atesten gomlek,cennet,cehennem...:soru: bazı arkadasların pek bı fıkrı yok herhalde,hıc olmadı googledan bı aratın derım...
EfeTopcu
27-02-2010, 11:10
harbiden konu sahibi 5-6 sayfadır bişe yazmıyo kaçtılar mı acaba :D :D :D :D
bi tanede ben cıkartacam :D
ne kupon yapılır değil mi o paraya :D :D
Benim benzer bir mevzu olmuştu , sube kodunu yanlış girmiştim . Garantiye gittim şubeye faxlandı bu ama bana bankacının dediği '' para artık adamın hesabından onun rızası olmadan birşey yapamayız '' . Dn: parayı hala göndermedi g*t :D
haram,helal,kul hakkı,atesten gomlek,cennet,cehennem...:soru: bazı arkadasların pek bı fıkrı yok herhalde,hıc olmadı googledan bı aratın derım...
:hehe: :hehe:
Yiğit Ş.
27-02-2010, 13:15
aaa cüzdanım çalınmış, multinette içinde idi. çalan adam harcamış tüh şansa bak modelini deneyin :D
sportinger
27-02-2010, 14:47
kardeş benim bu söylediklerimi cidiye alma. filim seneryosu bu:D
git firmayla anlaş bir lokanta aç birinin üstüne,frmanın üye işyeri pzisyonuna gel 2 gün sürmez. sonra cekin kartan limit nakadarsa, işlem gerçekleştikten sonra bankadan hesabınızdaki paray isviçredeki anenizin yada babanızın hesabına aktarın bu arada varlık beyan edip vergisini verin. aktarırken komisyon da paranın içinden cekilsin sakın unutmayın. sonra orda bir şirket kurup anenizin yada babanızın adına. türkiyeye yüklü miktarda dövizle geri gelin. madalya falan da alırsınız. sonrada okul cami falan yapın hayra girin. bu arada kazandıgınız paralarla firmaya geri ödeyin parasını...
valla babalar gibi harcardim,hesap benim ben geri vermeden babayi alirlar..yapmasalardi hata.. :)
4 trlyon eski parayla ne yapıyor?
4trilyon zaten eski para birimi degilmi ? :o :)
guncel hali 4milyon TL
kansu_ilhan
27-02-2010, 15:03
guncel hali 4milyon TL
yok kanka yenı para 4 trilyon değilse 4 milyon yazardı :D
SekoLive
27-02-2010, 15:03
guncel hali 4milyon TL
:Bravoo::Bravoo::Bravoo::Bravoo::Bravoo: :icon_tup::cokgreen:
yaa n farkeder..valla babalar gibi harcardim,hesap benim ben geri vermeden babayi alirlar..yapmasalardi hata..
gene ayni fikrimdeyim sahsen.. : ))))
parayı al çek yurtdışına çık kimlik değiştir :=)
Abi nasıl farketmez.yeni parayla 4 trilyon ise Türkiye'yi satın alırdım.Mecazi anlamda kullanmadım. :)
2-3 milyar için imf'nin poposunu yalıyoruz.4 Trilyon değilde şöyle 200-300 bin geçseler hesaba çatır çatır yenirdi valla.
kansu_ilhan
27-02-2010, 15:11
ya arkadaş sen o parayı istediğin gibi ye valla ben yerim onur un dediği gibi nasıl olsa alamazlar kişilik haklarına saldırı bu be kimse kimsenin özel eşyasına elleyemez :D:D:D
yada hiçbişey yapamadınız gidin kırdırın azılı bi adama ne kurtardınız kar sayın :D:D
güzel 1 karışıklık şu anda kafamda milyon tane tilki çelişiyo :D
Yiğit Ş.
27-02-2010, 15:13
multinetimi kontrol edicem ilk fırsatta :D
Paranın sahibi 10.000TL fln bıraksa bari göz hakkı :D
yada ara multineti tmm de paranin 3-2si bende kalmak kaydiyla geri vericem paranizi :) pazarliga tutus.. ;)
en az yarisini al hic olmadi %40ini :) ztn yeter omru hayatin boyunca,eger aklli davranirsan :) ehuhaeuh
SekoLive
27-02-2010, 15:17
yada ara multineti tmm de paranin 3-2si bende kalmak kaydiyla geri vericem paranizi :) pazarliga tutus.. ;)
en az yarisini al hic olmadi %40ini :) ztn yeter omru hayatin boyunca,eger aklli davranirsan :) ehuhaeuh
sonra olaya terörle mücadele girsin telefonla konusurken kafana sıksınlar :D :D :D :hehe:
ya bence notere onaylattırın haber verdıınızı ve gerı almadıkları taktırde harcıcaınızı geregını yapın fılan dıyın :D sartları lehınıze cevırın :D
aldılar aldılar alamadılar cozutursunz sora zaten :D
şaka gibi :D
bence kullanın kullanabildiğiniz kadar, bu durumda sizin hiç hatanız ve kasıt-üçkağıt yok, sizin kullandığınız kadarı hatayı yapanlardan tahsil edilir veya firma kendi hatalarından dolayı önemsemezler.. Mahkemelik olursanız eğer bu olay Türkiye'de olduğu için sağlam bi avukat ile Türkiye kural-koşullarında bi kılıf uydurulur...
buna benzer bi olay benim başıma geldi, hemalhemsat.com sitesinden satış yaptım hesabıma yatması gereken tutar 2 kez yattı ve bende çektim kullandım, ne arayan oldu ne soran.. 2 yıl öncede arkadaşımın bankamatik kartına 800tl civarı para yattı o da hemen çekip kullanmış onu da ne arayan var ne soran..
Şuan sizin rakam fazla olduğu için hem tamamını kullanma şansınız olmayacak hemde kesin sizi arayan soran olur :D
Ama dürüstlük yapıp kullanmazsanızda sanırım mükafatlandırılırsınız, sonuç itibariyle arkadaşınız zengin olmuş :)
yamansen
27-02-2010, 18:25
o paraya sakın dokunma hak edip aldıgın bi para degil o parayı sahibine geri ver zaten o iyi niyetinden dolayı senı odullendırır şeytana uyup haram para yeme biyerden cıkar sonra
arkadaşlar saat 6 da msj yazmışınız arkadaş tüydü galiba gib yazılar yazılmış iş güç çalışıyoruz sabahlarakadar net başında değiliz sonuçta... 10 20 lira değil 4.294.866.67 tl den bahsediyoruz öyle harca bişi olmaz demekle olmuyor işte..bugün sekreterimiz fax çekti muhasebecimize olayı halledicekler herhalde..Allah sağlık sıhhat versin haram para hayır gelmezdi zaten..olayı yaşayan arkadaşta çok mutsuzdu bugün ufak bi yanlışlık bütün neşesini kaçırdı çocuğun walla...
bu arada multinetler üstümüze zimmetli en ufak birşeyde muhattapları biziz firma deil..
ozgurgum80
27-02-2010, 19:21
haram yaramaz usta bence en doğrusunu yapmışsın, ama şeytanda dürter adamı, torunlara anlatılacak bir olay daha :)
gereği yapılsın ama yanlıslık karsılıgında 1 senelık yemegınızı karsılasınlar barı ne bılıyım alın multınetten bısey kesın promosyonları vardır sırketlere vs ole bedavaya gıtmesın.
arkadaşlar saat 6 da msj yazmışınız arkadaş tüydü galiba gib yazılar yazılmış iş güç çalışıyoruz sabahlarakadar net başında değiliz sonuçta... 10 20 lira değil 4.294.866.67 tl den bahsediyoruz öyle harca bişi olmaz demekle olmuyor işte..bugün sekreterimiz fax çekti muhasebecimize olayı halledicekler herhalde..Allah sağlık sıhhat versin haram para hayır gelmezdi zaten..olayı yaşayan arkadaşta çok mutsuzdu bugün ufak bi yanlışlık bütün neşesini kaçırdı çocuğun walla...
Ben espri yapmistim yanlis anlasilma olmasin :)
sonuç ne oldu arkadaslar bilen varmı ? mrak ettim :)
drag pisti yaptırsın arkdaş ondan sonra geri kalnını teslim etsin :D
aynen bende geçen yazacaktım unuttum ne oldu sonuç :D
vayy süpermiş :D:D:D
bence de siz denileni yapın ve faksı çekin. 4trilyonu pervasızca yedikten sonra müebbet hapis cezaları sizi bekler :D:D:D
yuh arkdaş diyorum:D:D ve sonucu merak ediyorum
Absinthé
30-03-2010, 12:39
şu konuyu gördükçe acıkıyorum yemın ederım :D
yiyin parayı dünyaya bidahamı geliyoz:redspotda
:evil::evil::evil::fire::fire:
yiyin parayı dünyaya bidahamı geliyoz:redspotda
parayı hayır işinde kullanın şu benim vti yi gt35r yapın:hahaha::hahaha::hahaha:
Cihan Çizmeci
30-03-2010, 12:50
Git Buger'a burayı komple satın aldım de çık :)
JumboAli
30-03-2010, 12:50
Git Buger'a burayı komple satın aldım de çık :)
hahahahahahahahaha :D
Iimiş ya , ticket'a böyle birşey denk gelmez ki (: