Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Gaziemir Ulaştırma Komutanlığı...
izmirli arkadaşlardan bir yardım isteyeyim.
Burası tam olarak nerelerde oluyor.Nasıldır tanıdık eş dost var mıdır bir kardeşimi yolluyorum oraya kısmetse :icon_tup:
Gaziemir in merkezine cok yakın ve güzel bir yerde hayırlısı olsun uçakla gelir ise havaalanına çok yakın şimdiden hayırlı teskereler ;)
tarantino
11-02-2010, 11:46
................
havaalanına cok yakındır merkez ede yakındır gaziemir guzel yer her gün geçtiğim bi yerdir :)
havaalanının dibi bizim cem orda oturuyoda cem yaza kadar izmir dışında :D merkeze yakındır pek şikayet edeni duymadım gaziemire düşüpte inşallah rahat eder.
kanka ben acemi birliğimi orada yaptım 75 gün şöför talimgağı ulaştırma şansı varsa oradan ver elini antalya
herkese teşekkürler :)
davşanım müsait olunca arayacam seni :icon_tup:
tarantino
11-02-2010, 12:12
................
askeriye içi için yardımımız olamaz, ama dışardan istediği bişi olursa ilgileniriz kardeşimizle ;)
ulasoztas1
11-02-2010, 12:30
arkadaşım acemi birliğini orada yapmıştı, rahat bri acemilik geçirmişti orayla ilgili hiç söylendiğini hatırlamıyorum :)
SOMEONESPECIAL
11-02-2010, 12:43
Of ya ben oğlumu nasıl göndereceğim askere ?
SifirinciMurat
11-02-2010, 12:56
konak tarafından gelirken otoyol bağlantısını geçtikten sonra birinci değil ikinci bat-çık üzerindeki kavşaktan sola dönülerek gidiliyor. güzel bir kışladır.
anıl turan
11-02-2010, 14:21
bizim muvaffak şu anda orada askerlik yapmıyor muydu?
kanka ben orda yaptım 3 tabur 4 bölük çok güzel bir yer asker için her imkan sunulmuş hava harp okulu ile iç içe diğer hava alanıda yakın uçaklar üzerinmizden havalanıp iniyordu çok gürültülü olur genellikle ama eğitimde çok sertir sölim kaçamak yapma sansı yoktu çok sıkı bir eğitim merkezine sahip ama asker rahatı için her imkana sahip içiniz rahat olsun
sessiz sakin temiz bi yerdir sıkıntı yapmaya gerek olmaz..
ben manisa alaşehirde yaptım acemiliği gaziemir e bağlıdır orası
her ımkan mevcut usta biriliğindeyken diğer arkadaşlarımın anlattığı acemi birliklerine göre gayet iyi ılk ay yemın torenıne hazırlık ondan sonrada bir gun araç eğitimi bir gun yat kalk surun çok sıkıntı yasamaz
bende orda yaptım 3üncü tabur 4üncü bölük 81/2 yaptım sürekli helikopterler uçuşur ama son gördüğümde market felan açmışlar harika biyer eğitim biraz ağırdır okadar bide bol bol sinemaya kaçsın yoksa sürekli mıntıka onuda palmiye yapraklarıyla yaparlar:D
askeriye içi için yardımımız olamaz, ama dışardan istediği bişi olursa ilgileniriz kardeşimizle ;)
Aynen içeride bişey yapamam ama dışarıda bi sorun vs bişey olursa yardımcı olurum elimden geldiğince.
kanka kötü biyer olsa gitmicekmi :)
lan illa gidecek ben bilen varmı diye sordum nası bi yere gönderiyoruz bilelim :D
Mustafa Birsesli
11-02-2010, 17:56
davşanım yolla emuştuyu biz teslim ederiz yerine yerleştirirz ;)
davşanım yolla emuştuyu biz teslim ederiz yerine yerleştirirz ;)
yavrım telin kapalımıydı bi ara :D
zaten haberleşeceğiz yanına gönderecem ama emustu değil aşiretin başka bir üyesi :D
Mustafa Birsesli
11-02-2010, 18:04
AHAHAHA YOLLA GARDAŞŞ gelsin mektebede götürürüz :)
JumboAli
11-02-2010, 18:06
Mustafa abı benı aldılar askere 160 kg olmma ragmen yarın bende gelcem madem abılık yapcan sen goturcen.
Bende ızmır karsıyaka gırne bulvarı Evde egıtım taburuna cıktım . :D
hauhauahua bende gelimmi hacıı :D :D
hayırlı teskereler abi:) bende gidiyorum:D
hayırlı teskereler abi:) bende gidiyorum:D
vayy hayırlı olsun yavrım Hayırlı tezkereler olsun hangi gün gideceksen haber ver uğrayayım yanına :icon_tup:
vayy hayırlı olsun yavrım Hayırlı tezkereler olsun hangi gün gideceksen haber ver uğrayayım yanına :icon_tup:
abi 21i akşam çıkıcam yola 10 gün sonra gel abi göreyim senide:)
Mustafa Birsesli
11-02-2010, 19:57
Mustafa abı benı aldılar askere 160 kg olmma ragmen yarın bende gelcem madem abılık yapcan sen goturcen.
Bende ızmır karsıyaka gırne bulvarı Evde egıtım taburuna cıktım . :D
jumbo sana göre ögretmende zor bulunur kanka :D
hauhauahua bende gelimmi hacıı :D :D
gel la seni rusça kursuna götüreyim biriki kelime bişey ögren dawşanım :p
jumbo sana göre ögretmende zor bulunur kanka :D
gel la seni rusça kursuna götüreyim biriki kelime bişey ögren dawşanım :p
ahuahua ...... mojna :D davay davay :D
Mustafa Birsesli
11-02-2010, 20:04
s.muştu gelirse görürsün mojnayı :) кролик
ahuahua editttttttt :D
кролик
olum hauhauhaua
Mustafa Birsesli
11-02-2010, 20:06
editlemezsen yengem seni editler evden banlanırsın valla :)
Mustafa Abi hayırlı olsun kardeşin için.
Ben acemiliğiiorada yaptım cidden çok güzel bir kışladır ve TÜrkiyedeki sayılılar arasında. Çok büyük yer zorlukları vs var ama iyi yönleri daha fazla. Hemde çok şansı sınıfı ulaştırma.
Ama 1. bölük ambulans soforu yada çavuş eğitime düşerse gideceği yerler çok güzel olur
Gaziemirde rahat askerlik yapıyorlar, iyi yerdir, çarşıya çıktığı zamanda g.emir merkezde herşeyi rahatlıkla temin edebilir.. Hayırlı Teskereler olsun..
Hayırlı teskereler dışarıdan her türlü desteği sağlarız.
hava alanına yakın gideceği yer. hayırlı tezkereler olsun keşke ustayıda burda yapsa çok güzel yer. elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
ahuahua ...... mojna :D davay davay :D
Ben geldim kocacım sen rusça kursuna git hatta rusyaya git bir daha geri dönme
я вас ненавижу
bu ne demek kız nasıl bi küfür ettin :D
senden nefret ediyorum demek
bilmediğin bir lehçenin önce argosunu öğreniyorsan her zaman altında bir şey arayacaksın
bilmediğin bir lehçenin önce argosunu öğreniyorsan her zaman altında bir şey arayacaksın
ya biz türkler hangi dilin önce doğrusunu öğrenmişiz gülüm önce argosu ;)
saçma sapalak savunma yapma Türkler den kasıt erkekleri oluyor
ahauhauahu Çarşı karıştı yine :D
Aman şeytan kulağına kurşun bizim Hanım anlamıyo bu işlerden iyiki. Sadece Facebook kullanıyo :D
neyse ben bir şey demiyorum arkadaşlar hepinize iyi muhabetler ister rusça ister ingilizce isterseniz de başka dilde
usta birligi olarak gaziemir'e düştüm.umarım gusel gecer yarın yolcuyum.herkese hayırlı teskereler.
benim arkadaşım acemiliği gaziemir ulaştırmada yaptı memnundu o kadar çok sıkıntı yoktu şimdi gökçeadaya gidiyo usta birliğine :)
usta birligi olarak gaziemir'e düştüm.umarım gusel gecer yarın yolcuyum.herkese hayırlı teskereler.
güzel yere düşmüşsün kardeşim,hayırlı teskereler.
mustu benim acemi birliğimde orası güzel yerdir bize dediler kıbrıs ve trakyaya çok gönderir diye bir açıklandı kocaman bölükte 3 kişi ankaranın solunda kaldı bende siirte düşmüştüm düşerken kafamı çarptım ama sağ salim gelmiştim .... sene 1999-2000 79-2 tertiptim uzun dönem
SekoLive
12-05-2011, 20:08
çağrı benim kirvemin oğlu gelicek oraya 23ünde :) acemi olarak bende birisini arıyordum tanıdk varmı diye :D
O zaman bende bir güncel çekeyim acemi birliğim
1.ulaştırma eğitim taburu İzmir/Gaziemir
Muv Özelliği : Mer-man arç sür.er
Konu haricinde yorum yapmak isteyen arkadaşların bilgilerini dinleriz :)
senin kısaltma kolay :D
mercedes - man araç sürücü er
soför olursan ki cok muhteme olursun( olmama ihtimalinde var ben topcu telli işletme bilmemne bilmemneyiydim o zımbırıtıyı gördümmü dersen hayır nasıl birşey hiç bir fikrim yok :D )
araca yalandan sagına soluna bakıın malzemeleri kaybetmemezsen/calmazlarsa (avadanlık tornavidala vs vs) gorevlere giderek geniş geniş bitirirsin askerliği. gorev dediysem bu sehrin icine inmede olabilir tatbikatta olabilir artık sansına kalmıs komutan soforu bile olabilirsin hatta busekilde ole bitirir gidersin.
Şöför olanların çoğu doğuda görev yapıyor. ***** kamyonlar aktif olarak orada kullanılıyor. Bence acemide Manisa Ulaştırmadaydım. Tertiplerimin %90ı doğuya gitti. Aralarından eli yüzü en düzgün %9luk kesim Albay şöförü vs oldu batıda. Birde benim gibi %1lik kesim var (1bile değil aslında) Belçika'ya gitti :D
Bir de arkadaşlarımın dediği görevleri sistem belirlediği için man şöfürü yazsa da orda mülakata sokuyorlarmış , tipine konuşmana göre albay şöförü bile olabilirsin dediler?
arkadaşıma sordum orada yapan rahat yer dedi.
aykutsafakyaman
14-10-2014, 15:16
Şöför olanların çoğu doğuda görev yapıyor. ***** kamyonlar aktif olarak orada kullanılıyor. Bence acemide Manisa Ulaştırmadaydım. Tertiplerimin %90ı doğuya gitti. Aralarından eli yüzü en düzgün %9luk kesim Albay şöförü vs oldu batıda. Birde benim gibi %1lik kesim var (1bile değil aslında) Belçika'ya gitti :D
Abi merakımı mazur gör Ateşenin falan mı yanındaydınız :D
Geçen yıl bu günlerde gaziemirdeydim :) Son olaylarda ordu içindeki durum nedir, eğitime falan ağırlık vermişler midir bilmiyorum. Bizim zamanda rahattı tabur.
abimde orda yapmıştı ordan erzuruma vermişlerdi.hayırlı tezkereler
abimde manisa alaşehir ulaştırmadaydı abi. ordan bursaya gitti askeri hastaneye
2010 yilinda 75 gün acemibirligimi Gaziemir 1.bolukde yapmistim. İlk gün kapidan girişte bir kaç rütbeli eli yüzü düzgün olanlari ayirmisti yaklasik 110 kisi onlar ambulans şoförü oldu diğerleri man soforu. Bende ambulans şoförü secildim. 75 gün sort terlik ile askerlik yaptim bölük acemi er yazicisi olmuştum. ambulans şoförü seçilenler yani 1.bölük rahattir eğitimi agir değil bol bol ambulans ile alakali eğitim verirler. Diğer bölükleri sürünür eğitim yaparken gorurduk. 110 kişiden 5-6 kişi batiya gitti geri kalan bütün arklar doğuya gittik zaten daha ilk günden söylediler doğuya gidersiniz hazielayin kendinizi diye en ücra karakollara amblans şoförü olarak gittik çoğumuz komutan şoförü olduk çünkü amblanslarin çoğu cezali ( araç kisa ama yuksek olduğundan virajlarda devrildiğinden dolayi) doğuya gidersin ama rahat edersin bence amblans şoförü olmaya calis. Bu arada tr de sadece amblans şoförü yetiştiren yer Gaziemir 1. Bölük o yüzden ayricalikli hissediyosun kendini.. Hayirli teskereler gitmeden pm atarsan gecen yila kadar gorustgum komutan vardi tayni cikmadiysa ulasirim yardimci olur
erdemköksal
15-10-2014, 00:51
Bende 75 gün acemiliğimi burda yaptım ve itfaiye şöförü olarak osmaniye toprakkaleye geçtim acamilik için mükemmel biryer gaziemir hayırlısı olsun
2011 Kasımda Orda Yaptım 75 Gün Çavuş Eğitim Bölüğünde İçeri Girerken Bölüğünü Seçiyolar Nakit Para ilk 1 Hafta Geçer Sonra Kart Sistem Bilginiz Olsun.
1.2.3.4 Bölükler Bana Nazaran Daha Rahat Çavus Eğitim Bölüğü Daha Sıkı Eğitimi Vardı Havaalanı Çok Yakın Çarşıda Görüceksiniz Sağlı Sollu Asker Mazamesi Satan Yer Var
Hamam Süper Duşa Kabinden İyidir Dışarıda Bisküvi Kola Makinaları Ve 1 Tane Büyük Kantin Var Ps Atari Salonu Var Benim Zamanımda Sinema Salonunu Kapatmışlar Eğitim Alanları Çakıl Taşları İle Dolu Toz Toprak Çok Telefon Kulubeleri Işık Sistemi Yok Kesinlikle Fener Şart Her Akşam Helikopter Sesleri İle Koğuşlarda Takılıyoduk İzmirin Gece Yağmuru Çok İyi :) Eli Yüzü Ve Üniversite Bitirmişse Eğer Direk Saten Çavuş Eğitime ALıyolar..
Bide Havasındanmıdır Bilmiyorum Ama Çok Hasta Oldum Ben Orda Revirde Bilmeyen Askerler İle Sakın Bilmediğin İlacı İçmeyin Ben Dizanteri Oldum Orda 1 Hafta Hatay Askeri Hastanede Yattım
flexamin
15-10-2014, 10:24
benim askerlik yaptığım yerin yan tarafı (ben hava teknik okullar komutanlığında yaptım) orda yapan arkadaşlarım biraz zorlu bir yer ama komutanlar iyi diyordu.(kısa dönemlere yüklenilmiyor zaten)
2010 yilinda 75 gün acemibirligimi Gaziemir 1.bolukde yapmistim. İlk gün kapidan girişte bir kaç rütbeli eli yüzü düzgün olanlari ayirmisti yaklasik 110 kisi onlar ambulans şoförü oldu diğerleri man soforu. Bende ambulans şoförü secildim. 75 gün sort terlik ile askerlik yaptim bölük acemi er yazicisi olmuştum. ambulans şoförü seçilenler yani 1.bölük rahattir eğitimi agir değil bol bol ambulans ile alakali eğitim verirler. Diğer bölükleri sürünür eğitim yaparken gorurduk. 110 kişiden 5-6 kişi batiya gitti geri kalan bütün arklar doğuya gittik zaten daha ilk günden söylediler doğuya gidersiniz hazielayin kendinizi diye en ücra karakollara amblans şoförü olarak gittik çoğumuz komutan şoförü olduk çünkü amblanslarin çoğu cezali ( araç kisa ama yuksek olduğundan virajlarda devrildiğinden dolayi) doğuya gidersin ama rahat edersin bence amblans şoförü olmaya calis. Bu arada tr de sadece amblans şoförü yetiştiren yer Gaziemir 1. Bölük o yüzden ayricalikli hissediyosun kendini.. Hayirli teskereler gitmeden pm atarsan gecen yila kadar gorustgum komutan vardi tayni cikmadiysa ulasirim yardimci olur
Eğitim ve şort konusu bende tam tersiydi. 2008 mayısta gittim. O zaman eğitim birincisi bölük ve başımızdaki yüzbaşı göğsü bröve doluydu :) ilk 3 hafta kantinin yerini bilmiyorduk. Hafta sonu yada akşam yemeğinden sonra boş kalacağımızı 3. haftadan sonra gördük. 72 günlük acemilik süresi diğer kalan 11 aylık süreden daha zorlu geçti. Ama ayrıcalığı farklı. Ayrıca düştüğün yerde ambulans söforü olursa o ayrı bir güzellik :)
Benim zamanımda 1. bölük harici kolaydı. 5. bölük 30 günde gidenlerin yeriydi soforluk yapamayacaklra.. Birde çavuş eğitim var. Orada olursa yüksek ihtimalle orada kalırsın.
Benim zamanımda eğitim fazla ve ağır. Havada sıscak olduğundan mahvediyordu bizi :)
Genel olarak anladığım kadarıyla pek sıkıntılı bir yer değil bu güzel haber. Zaten dediklerinize göre içeri girdikten seçmeler falan oluyormuş bakalım inş düzgün bir yer denk getiririz bilgiler için çok tşkler herkese allah razı olsun.