PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : *Sagopa kajmer*

Sayfa : 1 [2] 3 4

BocuQ
08-06-2010, 15:02
Yazı bu sanırım

"Biz 16 aralıkta hicri yılbaşımızı kendi aramızda kutladık elhamdülillah.
ama ben yunus olarak sizlere şunu söylemekten geri kalmamalıyım,sonuçta bilenler bilmeyenleri aydınlatmalı.Kimilerine çok itici gelebilir

Yılbaşı kutlamamak aptalca ve saçma gelebilir,bu kişilerin kendini bağlar.Dileyen çam diker dileyen noel baba olur beni bağlamaz.Ama bir insan ben müslümanım diyorsa onu elbette bağlar.Din babanın ahırı değil ki istediğin keçiyi otlatasın
.Noel bizim dinimiz olan islamın nişanı ya da bayramı değildir.Hz isa Aleyhisselam'ı canımızdan çok severiz lakin onu bizim sevmemizle bu işin bir alakası yok,biz tüm peygamberleri canımız bildik.Lakin hristiyanlar Allah çocuk sahibidir dediler ve isa hazretlerine iftira attılar.Rabbimizin buğzettiği,gazaplandığı göklerin ve arşı ala nın titrediği bu durum karşısında saat 12 nin gelmesini ve göbek atmayı hindi kesmeyi bekleyemeyiz biz.En azından benim öyle bir beklentim yok.Onlar benim peygamberimi tanımadılar,kitabımı da kabul etmediler,benim peygamberime çirkin bir karikatür ithaf edecek kadar ileri de gittiler,hala Irak'ın durumu gözler önündedir...''Ben yeni bir yılı kutluyorum noeli kutlamıyorum'' diyorsunuz.ama o zaman müslümansan hicri takvime göre kutla,o gün hindi kesme çam devirip noel baba saçmalığına girme.Baba-oğul-kutsal ruh inancını benimseyenlerin geleneklerini,bir papazın çıkardığı sevgililer gününü ve diğer bilmemne günlerini ben kutlamıyorum.Ne anneler günü nü ne de babalar günü tanımıyorum,kutlamıyorum.''eh fena mı olur annene hediye alırsın hatırlamış olursun''diyenler olabilir,onlar kendileri öyle yapsın.
bence o günlerde insanlar çok yapmacık oluyorlar.''bak sana neee aldııııım'' hadi yaaaaaa ne gerek vardı'''.islama göre anne baba hakkı en üst düzeydir,bir günle o değere kimse karar veremez,hergüne yaymaktır mağrifet.Hele de o günü papazın biri icad ettiyse.Tabi şimdiki amerikan sineması çok tatlı geliyor insanlara.Noel baba geliyor felan ''ho ho ho ben geldim'' bizim müslüman da ''aaa noel baba ne getirdin bana?'' ''sana bir çuval dolusu ateş getirdim yak yak dur kendini''.

Eh be sago ne yaptın?
kimsenin yapamadığını yaptım ne olacak.sanatçı halkını uyarandır demesini biliyorsunuz.sanatçı toplumsal konulara değinmeli diyorsunuz.bu bizim kanayan yaramızdır arkadaşlar.iyice avrupa ve iyice amerikan olduk.Irakta milleti kesiyorlar televizyon başında ağlıyorsun,sonra ''noel baba hani hediyelerim'' diyorsun.Kutladığın şeyi aynen
gayrimüslümlerin kutladığı gibi hatta onlardan çok daha heybetli kutluyorsun.Ben bu konularda hassasım.Nacizane dinleyenlerime bilmiyorlarsa bilsinler mahiyetinde bu konu hakkında yazıyorum.Herkes korkak olmuş,sanki bu din yarın bir gün vefat edecek olan bir yaşlı kadın ya da adam.kimse umursamıyor,kutla yılbaşını iç-mıç-eğlen,ona buna geçir,jingle bells i oku sanki senin için birşey ifade ediyormuş gibi..bu iş ince bir iş lütfen dikkat buyrun.hadi lan ordan delirdin mi demeyin.Kur'anı okuyun.Madem kitabımdır diyorsunuz okuyun.Böylelikle emr-i bil ma'ruf görevimi de yerine getirmiş ve içimi de rahatlatmış oldum.Allah kabul etsin.
.Rabbimizin bizden istediğini yapalım.Kim benden nefret ederse etsin.yeterki beni rabbim sevsin.yarın birgün öleceğim,kavuşmak bayramım olsun,çünkü ölenin kıyameti zaten kopmuştur.

Mükemmel yazmış söylemiş ağzına sağlık diyorum..

TolgaEsentepe
08-06-2010, 15:06
özelden link alabilirmiyim bu kadar övgüye merak etim

MertS
08-06-2010, 15:15
link ? 10karakter

Kenar
08-06-2010, 15:52
Ben berbat derken, aslında beğendimi farkettim:D

Ya şu var ben eski sagoyu özlüyorum belkide ondandır. Kits değil daha eskileri özledim açıkcası. Rap dinleyenlerin bi çoğu hayal kırıklığı yaşamış. Sagoyla rapin ayrıldığı noktadır diyebilirim. Yinede eline sağlık.

Vtec
08-06-2010, 15:56
link ? 10karakter

+1
??????

Germanian
Bende link alabilrmiyim youtube dan dinlemekten iflahım kaydı :D msj kutun dolu yavuz abi

ByShaGGy
ceza; ben rapin oğluyum
sagopa kajmer; benim senin gibi bi oğlum yok ;)

sagooo 10 numaraaa

Kenar
08-06-2010, 16:04
Ben burdan indirmiştim

YavuzNaz
08-06-2010, 16:07
direk link yasak

cembozbey
08-06-2010, 17:26
cok 10 olmus gene yaaaa...begenen dinleyen arkadaslar album alırsanız destek için iyi olur...

Germanian
09-06-2010, 00:23
Şarkılar ve albüm gerçekten çok iyi sagoyu sewen we destekliyen arkadaşlar albüm d&R da 11 tl böyle güzel şarkıların devamının gelmesi için destek olmalıyız bencede hemde bu kadar güzel bir albümün orjinalı elimizde bulunmuş olur ....

YavuzNaz
09-06-2010, 09:01
netten indirdim burdan arkadaslara bircok kisiye gonderdim sonucta bunun olusmasi icin emek harcamis karsiligini almayi hakettigini dusundugum icin albumunu satin aldim ayni dusuncede olanlarda lutfen boyle yapsinlar..

-ER-
09-06-2010, 12:07
edit vaz geçtim 11 lira için değmez emeğe saygı :)

TarikS
09-06-2010, 12:09
edit vaz geçtim 11 lira için değmez emeğe saygı :)

attimmmmmmmm

Low-Rider
09-06-2010, 12:10
bende pm aliyim tarık

-ER-
09-06-2010, 12:15
attimmmmmmmm

İndirmicem bana indirsem bile orj alcam

Hem orj cd de arabada güzel çalar :D

-ER-
09-06-2010, 12:16
Lİnk cortlamış :D

''Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir.''

-ER-
09-06-2010, 12:18
Albüm Kapağı yada şarkıların listesini en azından birisi atabilirmi ?

!KO
09-06-2010, 12:24
Albüm Kapağı yada şarkıların listesini en azından birisi atabilirmi ?

1 – Bu böyledir

2 – Merhametine dön

3 – Terk-i diyar

4 – Mevsimler gibisin

5 – Bir dizi iz

6 – Zaman alıcak intikamımı

7 – İyi bilirim

8 – Tadı Yok

9 – Ne olur

10 – Bana ninni okumayın

11 – Sen hiç sevmeyi bilmezsin

12 – İçeriz aynı tastan

13 – Gidenler

14 – Ayılırsın ve anlarsın

15 – Onları da anlıyorum

16 – Scratch diploma

Kapaklar

http://www.sagolera.com/wp-content/uploads/sagopakajmerkolerabendekisen.jpg

http://www.bendekisen.net/wp-content/uploads/bendeki-sen.jpg

Albümün içinden çıkanlar

http://www.bendekisen.net/wp-content/uploads/G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC296-1.jpg

-ER-
09-06-2010, 12:25
Çok teşekkür ediyorum çok sağoll :)

!KO
09-06-2010, 12:27
Çok teşekkür ediyorum çok sağoll :)

ne demek :) bende alıcam indirdim ama olsun arabada guzel oluyo :p

scream3057
09-06-2010, 12:31
dinlemeyen kalmasın :) ...

YALIM
09-06-2010, 12:55
Yazı bu sanırım

"Biz 16 aralıkta hicri yılbaşımızı kendi aramızda kutladık elhamdülillah.
ama ben yunus olarak sizlere şunu söylemekten geri kalmamalıyım,sonuçta bilenler bilmeyenleri aydınlatmalı.Kimilerine çok itici gelebilir

Yılbaşı kutlamamak aptalca ve saçma gelebilir,bu kişilerin kendini bağlar.Dileyen çam diker dileyen noel baba olur beni bağlamaz.Ama bir insan ben müslümanım diyorsa onu elbette bağlar.Din babanın ahırı değil ki istediğin keçiyi otlatasın
.Noel bizim dinimiz olan islamın nişanı ya da bayramı değildir.Hz isa Aleyhisselam'ı canımızdan çok severiz lakin onu bizim sevmemizle bu işin bir alakası yok,biz tüm peygamberleri canımız bildik.Lakin hristiyanlar Allah çocuk sahibidir dediler ve isa hazretlerine iftira attılar.Rabbimizin buğzettiği,gazaplandığı göklerin ve arşı ala nın titrediği bu durum karşısında saat 12 nin gelmesini ve göbek atmayı hindi kesmeyi bekleyemeyiz biz.En azından benim öyle bir beklentim yok.Onlar benim peygamberimi tanımadılar,kitabımı da kabul etmediler,benim peygamberime çirkin bir karikatür ithaf edecek kadar ileri de gittiler,hala Irak'ın durumu gözler önündedir...''Ben yeni bir yılı kutluyorum noeli kutlamıyorum'' diyorsunuz.ama o zaman müslümansan hicri takvime göre kutla,o gün hindi kesme çam devirip noel baba saçmalığına girme.Baba-oğul-kutsal ruh inancını benimseyenlerin geleneklerini,bir papazın çıkardığı sevgililer gününü ve diğer bilmemne günlerini ben kutlamıyorum.Ne anneler günü nü ne de babalar günü tanımıyorum,kutlamıyorum.''eh fena mı olur annene hediye alırsın hatırlamış olursun''diyenler olabilir,onlar kendileri öyle yapsın.
bence o günlerde insanlar çok yapmacık oluyorlar.''bak sana neee aldııııım'' hadi yaaaaaa ne gerek vardı'''.islama göre anne baba hakkı en üst düzeydir,bir günle o değere kimse karar veremez,hergüne yaymaktır mağrifet.Hele de o günü papazın biri icad ettiyse.Tabi şimdiki amerikan sineması çok tatlı geliyor insanlara.Noel baba geliyor felan ''ho ho ho ben geldim'' bizim müslüman da ''aaa noel baba ne getirdin bana?'' ''sana bir çuval dolusu ateş getirdim yak yak dur kendini''.

Eh be sago ne yaptın?
kimsenin yapamadığını yaptım ne olacak.sanatçı halkını uyarandır demesini biliyorsunuz.sanatçı toplumsal konulara değinmeli diyorsunuz.bu bizim kanayan yaramızdır arkadaşlar.iyice avrupa ve iyice amerikan olduk.Irakta milleti kesiyorlar televizyon başında ağlıyorsun,sonra ''noel baba hani hediyelerim'' diyorsun.Kutladığın şeyi aynen
gayrimüslümlerin kutladığı gibi hatta onlardan çok daha heybetli kutluyorsun.Ben bu konularda hassasım.Nacizane dinleyenlerime bilmiyorlarsa bilsinler mahiyetinde bu konu hakkında yazıyorum.Herkes korkak olmuş,sanki bu din yarın bir gün vefat edecek olan bir yaşlı kadın ya da adam.kimse umursamıyor,kutla yılbaşını iç-mıç-eğlen,ona buna geçir,jingle bells i oku sanki senin için birşey ifade ediyormuş gibi..bu iş ince bir iş lütfen dikkat buyrun.hadi lan ordan delirdin mi demeyin.Kur'anı okuyun.Madem kitabımdır diyorsunuz okuyun.Böylelikle emr-i bil ma'ruf görevimi de yerine getirmiş ve içimi de rahatlatmış oldum.Allah kabul etsin.
.Rabbimizin bizden istediğini yapalım.Kim benden nefret ederse etsin.yeterki beni rabbim sevsin.yarın birgün öleceğim,kavuşmak bayramım olsun,çünkü ölenin kıyameti zaten kopmuştur.

Sagopa Kajmer'in yaptığı müziği bilmem, hiç dinlemedim desem yeridir.. Zaten rap müzik de dinlemiyorum o yüzden bu konuda yorum yapmam, müzik konusunda zevkler tartışılmaz, kimin neyi dinlediği sadece kendini bağlar..

Ben yukarıdaki laflara takıldım... Yukarıdaki yazının tamamında ve özellikle kırmızı ile işaretlediğim yerde söyledikleri ile yaptığı iş çelişiyor en başta.... Sormazlar mı adama, madem bu kadar karşısın amerikancılığa, avrupacılığa...neden o zaman amerikan müziği yapıyorsun?

Madem milli - dini değerlerine bu kadar bağlısın, o zaman derdini Türk Halk Müziği ile anlat, tasavvuf musikisine yönel, o yönde eserler çıkar... Rap ne alaka?

Ticari / Siyasi kaygıların insanları bu derece kavram kargaşasına sokması ve bundan rant elde etmeye çalışmak çok acı, ama malesef dünyamızın ve memleketimizin geldiği durum bu...

Herifin verdiği mesajlar güzel ve doğru belki ama bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?

Bilmiyorum..dedim ya hiçbir malumatım yok bu vatandaş hakkında, belki de inandığı şeyleri en çok eleştirdiği "amerikan tarzı müzik" ile anlatıyor olmasının bir sebebi vardır.. :confused:

G.S.İ_07
09-06-2010, 12:56
ben lise yıllarımdan bu zaman kadar rap müziği dinlemeye çalışırm.Favorim sago - killa .Aslında şu an hit olan bütün rapper lar birbirinin arkadaşı veya bir porjenin içinde yer almış ama zamanla ayrı düşmüşler herneyse.Ben Sagopa nın din yönündeki söyleşilerini ve
ahlakını beğeniyorum mesela trt 1 deki bir programda din hakkında yorum yapmıştı denk geldim izledim güzeldi ama bu adamın cüppeli ahmet hoca (hakkında hiç bir fikrim yok araştırmadım)olan alakası iyimidir ?bazı yorumlardan sanki aklımda şöyle bir fikir oluşuyor;
sago dini savunurken diğer yanda tezat bir durum olarak o dindar görüntüsü altında bambaşka biri mi bunu anlayamadım belki daha yakında takip edenler ve bahsettiğim hoca hakkında bilgisi olanlar anlatsın.. Eğer sago yu konusuyorsak bence türkiyeye mal olmus bu ısmın hayat felsefesını ya da amacını bılmelıyız bence.

ZaZy
09-06-2010, 13:02
yine aşmış kendini... Helal olsun...

ZaZy
09-06-2010, 13:10
Sagopa Kajmer'in yaptığı müziği bilmem, hiç dinlemedim desem yeridir.. Zaten rap müzik de dinlemiyorum o yüzden bu konuda yorum yapmam, müzik konusunda zevkler tartışılmaz, kimin neyi dinlediği sadece kendini bağlar..

Ben yukarıdaki laflara takıldım... Yukarıdaki yazının tamamında ve özellikle kırmızı ile işaretlediğim yerde söyledikleri ile yaptığı iş çelişiyor en başta.... Sormazlar mı adama, madem bu kadar karşısın amerikancılığa, avrupacılığa...neden o zaman amerikan müziği yapıyorsun?

Madem milli - dini değerlerine bu kadar bağlısın, o zaman derdini Türk Halk Müziği ile anlat, tasavvuf musikisine yönel, o yönde eserler çıkar... Rap ne alaka?

Ticari / Siyasi kaygıların insanları bu derece kavram kargaşasına sokması ve bundan rant elde etmeye çalışmak çok acı, ama malesef dünyamızın ve memleketimizin geldiği durum bu...

Herifin verdiği mesajlar güzel ve doğru belki ama bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?

Bilmiyorum..dedim ya hiçbir malumatım yok bu vatandaş hakkında, belki de inandığı şeyleri en çok eleştirdiği "amerikan tarzı müzik" ile anlatıyor olmasının bir sebebi vardır.. :confused:

çok haklısın bu tarz konuşmakta, tam olarak SAGO RAP yapıyor denemez, bunu kendide kabul ediyor. Kendi tarzı çok özgün kimseye benzemiyor. ama çıkış noktası RAP, fakat şarkılarının %90 tasavufla ilgili...Bildiğim kadarıyla ALLAH inancı çok kuvvetli ve bu yönde şarkılar yapıyor...
Gençliğinde kendide RAP müziğin yanlş yollarına girdiğini kabul ediyor. Küfür edip değişik yollara sapmak gibi...

Low-Rider
09-06-2010, 14:32
dinliyorum albümü şu anda , önce ki albümü pek beğenmemiştim ama bu albümü beğendim.sözler müzikler çok güzel olmuş

YavuzNaz
09-06-2010, 14:33
düşüncesine karşı oldugumuz insanın önce kim oldugunu neyi savunduğunu bilsek en azından söyleyecek bir kaç kelamımız olur kimseyı savunmak bana düşmez ama fikrimi söylemek istiyorum cübbeli hoca felan filan deniliyor o kadar adı gecti kim oldugunu neyi savundugunu kaç kişi biliyor ben tanımam etmem teke tek programına çıktı 3 defa 3 ünüde izledim ona karşı olan ön yargılarım değişti sagopa nında yaptıgı müzik beni ilgilendirir tercihleri değil adam işinde başarılı ise takdir etmek gerekir tercilerinede saygı duymak..

Kenar
09-06-2010, 14:33
Rap müziği amerikanlara bağlamak bence çok saçma. West coast tarzını amerikanlar yapar kabul ama onlarında büyük çoğunluğu zenci :D

Sago nun yaptığı müzikle rap müziğin alakası kalmadı bence. Rap derseniz Fuat, Sansar falan diyebilirim ama Sago çok farklı.

Dini açıdan da ben ona güveniyorum. Sago yu 2001 den beri takip ederim ( 9 yaşımdaydım o zamanlar ) Silahsız kuvvet adıyla çıkardığı şarkıları dinleyin. Ne kadar küfür biliyorsa kullanmış sanki. Oralardan tasavvuf'a gelebiliyorsa bi insan bunun nedeni bellidir diye düşünüyorum.

Bu arada direk link in yasak olduğunu bilmiyordum. Eğer bulamazsanız, upload edebilirim. Yada msn den falan da gönderebilirim. Ben korsan indirdim ama orjinal cd sinide aldım. Emeğe saygı.:icon_tup:

Low-Rider
09-06-2010, 14:35
SAgoda en çok sevdiğim dinlerken rahatlatıyor beni söz olamsa müzikleri bile çok güzel onlar bile yetiyor

YavuzNaz
09-06-2010, 14:36
SAgoda en çok sevdiğim dinlerken rahatlatıyor beni söz olamsa müzikleri bile çok güzel onlar bile yetiyor

farklı bir tarz var melodiler cok farklı alışılmadık sesler anlaşılmaz son sürat rap lerin yanı sıra bende aynı kanıdayım..

TolgaEsentepe
09-06-2010, 14:37
lınk istiyorum :)

tool
09-06-2010, 14:41

http://www.live365.com/stations/camraman1

YavuzNaz
09-06-2010, 14:42
lınk istiyorum :)

hemde en yüksek kalitesinden :D

34GUN34
09-06-2010, 17:30
BİZ türk milleti olarak ne zaman insanların inançlarından dolayı yargılamamamız gerektiğini yaptığı işe bakmamız gerektiğini anlıycaz??

messi gol atınca istavroz çıkarıyor maça her çıktığında istavroz çıkarıyor birçok yabancı futbolcu ona kimse birşey demiyor ki bende beğenerek vede takdir ederek seyrediyorum inancı beni hiç alakadar etmez.

FAKAAT. bu iş türkiyeye gelince işler bir anda değişiyor hayatı birdaha kırılması neredeyse imkansız olan MİLLİ TAKIMIMIZI için yıllarca ter döken ve ülkemizi yurt dışındada en güzel şekilde temsil eden HAKAN ŞÜKÜR E gelin ce namaz kılıyor diye irticacı oluyor . yaptığı işe değilde dini inancı ki tüm MÜSLÜMANLARA ALLAH ın emri olan PEYGAMBERimizin dinin direği dediği namaz ı kılıyor diye karalamalar başlıyor.
NEYMİŞ sagopa felan demiş filan demiş . arkadaş ne demiş ananızı kesin babanıza sövünmü demiş?? 50cent boynunda haçla dolaşınca kimse sesini çıkarmıyor sago inandığı doğrultuda açıklama yaptı diye yok ben soğudum artık dinlemiyorum.. yurt dışında insanlar gittikleri ülkelerde o şehrin papazlarını ziyaret edip dua alıyorlar bizde sago felan hoca ile anıldığında tepki oluyor..

lütfen artık bu gibi şeylere takılmayalım.
ticari bir kaygısı olsa eğer sago çıkıp bu açıklamaları yapmazdı

YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL, YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN..

Melih-Ö
09-06-2010, 17:34
bnde link alabilirmiyim

Germanian
09-06-2010, 17:43
Sago yu dinliyen adam zaten sağa sola kulak asmaz efendi gibi müziğini dinler isteyende istediğini konuşsun ben keyfime bakarım adam bi şarkılar yapıo beni benden alıyo mesela 6 7 mayıs sabahından beri yeni albümdeki merhametine dön adlı şarkıyı dinliorum yürürken kulaklık kulağımda arabaya biniyorum aynı şarkı aynı melodi acayip huzur veriyo bana bulutların üstünde gibi oluyorum çoğu zaman yok efendim sago cübbeli ahmet hocayla takılmış takılsın efendim napmış gitmiş cübbeli ahmet hocayla torbamı tutmuş kolpayamı çıkmış???Yoksa içmişmi sıçmışmı ???Oturmuşlar allahın adını zikretmişler güzel güzel sohbetlerini yapmışlar sevaba girmişler bizi ilgilendirmez özel hayatı adamın tarkan koko dan girdi yine megastar yine megastar bırakın efendim bunları artık çok efendi çok ta düzgün biri ve yaptığı işlerde türkiye sınırları üzerinde seviyorum sagoyu sago olduğu için....

Germanian
09-06-2010, 17:44
bnde link alabilirmiyim

pm ledim...

dragonflydesing
09-06-2010, 17:50

Bu soruyu zaman gazetesi röportajında cevaplamıştı kendisi,yakından tanımadığınız için böyle düşünebilirsiniz ;)

Amerikan kültüründen doğan rap müziğinin argümanlarını kullanarak, Amerikalı takılmamaktan, kendi değerlerimize sahip çıkmaktan bahsediyorsunuz? Bu çelişki değil mi?
O zaman şöyle söyleyeyim, hiçbirimiz e-mail ya da internet kullanmayalım, kola da içmeyelim, Amerikan markaları da giymeyelim. Allah vesileler yaratmış, vesileyi değerlendirmek esastır. Her ne kadar Amerika sokaklarından çıkmış olsa da rap bir araçtır. Amaçsa içinde gizlediğindir. Sen bir kısmını alır ve kendi özüne uyarlarsın. Rock müzik yapanlar da böyledir, pop da. Türkiye'de sahip çıkmamız gereken ne var? Kültür diyoruz, gelenek görenek diyoruz, ama izlediğimiz kliplerde çıplak hatunlar, gırla içki, kötü sesler ve bize uymayan görüntüler var. Bırak Amerikancılığı, zaten yırtınsan onlar gibi olamazsın ya da yarattığın sahtelikle onların gerçekliğini yakalayamazsın. Bizde hep dış ülkelere özenti var. Artık Türkçe o kadar değiştirildi ki, esas bunlarla ilgilenmek gerek. Sago bunu söyler.

Melih-Ö
09-06-2010, 18:08
pm ledim...

teşekkür ettim ama error verdi :s

StyleALP
09-06-2010, 18:19
Sagopa K. kalitedir, kaliteli ürünleri vardır. Tarz, ırk ayrımı yapmadan dinlerim kimseyi s*klemem.

..

Son albümü Şarkı Koleksiyoncusu mu ?

Melih-Ö
09-06-2010, 18:21
albümü hala indiremedim :S

cembozbey
09-06-2010, 18:29
album 11 tl :icon_tup:

Germanian
09-06-2010, 18:30
Sagopa K. kalitedir, kaliteli ürünleri vardır. Tarz, ırk ayrımı yapmadan dinlerim kimseyi s*klemem.

..

Son albümü Şarkı Koleksiyoncusu mu ?

Hayır bendeki sen diye bir albüm çıkardı 07,06,2010 tarihlli

StyleALP
09-06-2010, 18:33
album 11 tl :icon_tup:

D&R 'de mevcut mudur ?

Germanian
09-06-2010, 18:35
D&R 'de mevcut mudur ?

D&r da 11 tl diğer müzik marketlerde 13 tl ye kadar değişiyo rakam tüm D&R larda var albüm

StyleALP
09-06-2010, 18:39
D&r da 11 tl diğer müzik marketlerde 13 tl ye kadar değişiyo rakam tüm D&R larda var albüm

Teşekkür Ederim. :icon_tup:

Germanian
09-06-2010, 18:41
Teşekkür Ederim. :icon_tup:

Ne demek:icon_tup:

EMG
09-06-2010, 18:42
Yeni albümün download linkini pm atabilcek varmı

som306
09-06-2010, 18:49
bende PM'den link alabılırmıyım herzaman dinlenir:)

Melih-Ö
09-06-2010, 21:10
Germanian kardeşim allah razı olsun çok uğraştın ama linklerden hala indiremedim :S indirdur.net midir nedir orda dowland kısmını bulamadım :S

!KO
09-06-2010, 21:15
320 kbps liğini buldum sanada gönderdim abi yüksek kalite iyidir :D

Melih-Ö
09-06-2010, 21:16
abi demeye gerek yok aynı yaştayız kardeşim sağolasın teşekkür ettim :D

!KO
09-06-2010, 21:19
abi demeye gerek yok aynı yaştayız kardeşim sağolasın teşekkür ettim :D

sitede en kucuk benım ya elim alıştı artık ahahauhahaha :D:D 2 yas buyuksun benden uye olurken yanlıs yazmısım :D

Melih-Ö
09-06-2010, 21:20
ilginize süper teşekkürler :D low rider abiden aldım :)

turbo&quattro
09-06-2010, 21:22
Bende bir link rica etsem :)

Melih-Ö
09-06-2010, 21:24
link bombardımanı başlar şimdi abi :D

scream3057
09-06-2010, 21:24
yolladım :) ...

metin
09-06-2010, 21:29
sago nun bi yazısı vardı korsan la ılgılı adam bayagı hırs yapmış

Bir de albümlerimizi bulamadığınız için internetten indirdiğinizi ve bu nedenle helallik istediğinizi yazıyor muşsunuz. Hakkım haramdır. Ben size bu gibi haklarımı helal edecek kadar iyi niyetli bir çılgın değilim. Bu benim tek ekmek kapım. Siz ailenizi nasıl geçindiriyorsunuz bilemem ama ben satıştan ve konserden kazanıyorum. Bütün kazandığım paraları da maalesef heba olan klipler ve insanlar mahvediyor. Zaten internetten onca hediye şarkı veriyorum. Hala netten korsan indirip helallik istiyorlar. Hayır, hakkım haramdır. Şimdi diyeceksiniz ki sen hiç mi indirmiyorsun? Evet, ben de indiriyorum. Ama Türkleri değil. Bulamadıklarımı. Zaten ben de istediğim herşeyin orijinali var. Hem plak hem CD. o nedenle ben müzik konusunda tahmin edebileceğinizden daha geniş bir arşive sahibim. Zamanında korsan CD ciler vardı onlardan da DNR almışlığım vardır ama onların sattıkları da ne DNR da oluyordu ne mega vizyonda. Fakat bizim albümler etrafta cirit atıyor ve fiyatları ateş pahası değil sonuçta. Bana bu konuda bir şey diyemezsiniz. Dibinizde bulup satın alabileceğiniz bir albümü gidip korsan edinmek konusunda sizlere ancak güler ve buz ederim. Maddi durumum yok diyenler oluyor. O zaman beni dinleme. Her gün 1 milyon lira kenara koysan 2 haftada albümü alacak paran olur. Yahu zaten param yok diyebilmen için internet gerek ki seni duyalım. O zaman nasıl internete girip param yok yazabiliyorsun be adam, be bayan. Demek ki para istenince istenen yere harcanabiliyormuş… Kendinizi acındırıp küçük durumlara düşmeyin. Albümümüzü biz 100 milyona satmıyoruz 13 milyona satıyoruz. Bu kadarına da yuh demek geliyor içimden. Artık yüzsüzleşmeyin. Maddi durumu yetersiz olup da ses etmeyen para biriktiren ve orijinal edinen yığınla hayranımız var. Onları seviyorum. Zaten kimse sabancının torunu değil, ben sizlerden çok pahalıya sattığım bir ürünü gidin alın demiyorum,13 milyonu bulamayan da var diyorsanız bilemem zaten buna da ancak kim inanır? Kadir inanır. İnternet sitelerinden benim ve eşimle ilgili albüm ya da şarkıları bizden izinsiz verenlere de hakkım haramdır. İsterse en yakın arkadaşına kardeşine versin. Haramdır. Helal etmiyorum. Gitsin satın alsın, legal olsun. Diyeceksiniz ki ''sago ne yaptın, abarttın''. Eğer böyle düşünüyorsan sen de beni dinleme. Ben kendini 13 milyon için acındıranların beni dinlemesini istemiyorum. Sadece bana hakkımı verin. Sonra gelmiş bana '' sago ne zaman albüm, artık çıksın'' ''hadi yeni şarkı'' vs diyorsunuz. Bu iş böyle olmaz. Ben de insanım ve üreticiyim. Babamın hayrına rap yaptığım zaman 1998–2003 süreciydi. Artık sizden hakkımı tastamam istemem gayet normal bir durumdur. Zaten size internetten bedava şarkılar veriyorum. İnsaf edin. Herşey para demek değildir ama 13 lirada para değildir. Bu konuda ben de her sanatçı gibi hassasım. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Adam gidip t-shirtümü, ayıptır söylemesi boxerımı, donumu atletimi, saatimi pazarda tezgâhta satıyor, halka açık mağaza dediğimiz dükkânlarda açık açık satıyor. Hiç helal-haram hukuk sormadan. Bu insanlar bunları satarak kazandıkları paradan bereket mi bekliyorlar. Allah'ın laneti onların üzerine olsun. Benim iznim olmadan sattıkları her materyalden ceplerine giren her para zerresi dünyada ve ahirette kendilerine ateş olsun. Bu insanlar helal haram bilmiyorlar. Hele çoluğu çocuğu varsa bunların. Yazık değil mi o evlatlarınıza, onların boğazından geçen haram lokmanın ederini bilir misiniz? Bence bilin. Allah'tan korkun!

Boost Up
09-06-2010, 21:51
sitede en kucuk benım ya elim alıştı artık ahahauhahaha :D:D 2 yas buyuksun benden uye olurken yanlıs yazmısım :D

Ayık ol daha küçükleri var:cool::D:D:D:D

!KO
09-06-2010, 21:52
Ayık ol daha küçükleri var:cool::D:D:D:D
ahaha:D:D

stylealp var bide o ıkımızdende kucuk :D:D:D

Melih-Ö
09-06-2010, 21:57
ilk şarkıyı dinledim daha muhteşem ya :)

FatihR.
09-06-2010, 22:35
sevgim gerçek olmasaydı ağlayabilirmiydim.... nasıl bi insansın sen sago

Melih-Ö
09-06-2010, 22:37
albüm bir harika....

FatihR.
09-06-2010, 22:42
tadı yok şarkısının girişi süper olmuş

scream3057
09-06-2010, 22:51
tadı yok şarkısının girişi süper olmuş

bence de albümün hiti "tadı yok" :) "mevsimler gibisin"",bir dizi iz","onlarıda anlıyorum" diğer hitlerim...albüm bir solukta bitiyor...

turbo&quattro
10-06-2010, 00:09
sevgim gerçek olmasaydı ağlayabilirmiydim.... nasıl bi insansın sen sago

Bu parca eski bir parcanin cover halimi yoksa Sagopayami ait? Melodi ve sozler hic yabanci gelmiyor.

G.S.İ_07
10-06-2010, 00:38
ben lise yıllarımdan bu zaman kadar rap müziği dinlemeye çalışırm.Favorim sago - killa .Aslında şu an hit olan bütün rapper lar birbirinin arkadaşı veya bir porjenin içinde yer almış ama zamanla ayrı düşmüşler herneyse.Ben Sagopa nın din yönündeki söyleşilerini ve
ahlakını beğeniyorum mesela trt 1 deki bir programda din hakkında yorum yapmıştı denk geldim izledim güzeldi ama bu adamın cüppeli ahmet hoca (hakkında hiç bir fikrim yok araştırmadım)olan alakası iyimidir ?bazı yorumlardan sanki aklımda şöyle bir fikir oluşuyor;
sago dini savunurken diğer yanda tezat bir durum olarak o dindar görüntüsü altında bambaşka biri mi bunu anlayamadım belki daha yakında takip edenler ve bahsettiğim hoca hakkında bilgisi olanlar anlatsın.. Eğer sago yu konusuyorsak bence türkiyeye mal olmus bu ısmın hayat felsefesını ya da amacını bılmelıyız bence.

UP+

!KO
10-06-2010, 00:44
sohbet ortamına takılıyolar ıste fatihde olması lazım dergah tarzı bıyer ıcerde ne konusulur nedılır napılır bılmem :)

arası iyi heralde tv programında sormuslardı ben sagopa demıyorum ona yunus o fılan demıstı

sagopada albumden sonra twitterında Eski sagoyu aramayın Yunus onu öldürdü ben şahidim demiş

edit: twitterı bu http://twitter.com/sagopakajmerrap

YavuzNaz
10-06-2010, 08:40
BİZ türk milleti olarak ne zaman insanların inançlarından dolayı yargılamamamız gerektiğini yaptığı işe bakmamız gerektiğini anlıycaz??

messi gol atınca istavroz çıkarıyor maça her çıktığında istavroz çıkarıyor birçok yabancı futbolcu ona kimse birşey demiyor ki bende beğenerek vede takdir ederek seyrediyorum inancı beni hiç alakadar etmez.

FAKAAT. bu iş türkiyeye gelince işler bir anda değişiyor hayatı birdaha kırılması neredeyse imkansız olan MİLLİ TAKIMIMIZI için yıllarca ter döken ve ülkemizi yurt dışındada en güzel şekilde temsil eden HAKAN ŞÜKÜR E gelin ce namaz kılıyor diye irticacı oluyor . yaptığı işe değilde dini inancı ki tüm MÜSLÜMANLARA ALLAH ın emri olan PEYGAMBERimizin dinin direği dediği namaz ı kılıyor diye karalamalar başlıyor.
NEYMİŞ sagopa felan demiş filan demiş . arkadaş ne demiş ananızı kesin babanıza sövünmü demiş?? 50cent boynunda haçla dolaşınca kimse sesini çıkarmıyor sago inandığı doğrultuda açıklama yaptı diye yok ben soğudum artık dinlemiyorum.. yurt dışında insanlar gittikleri ülkelerde o şehrin papazlarını ziyaret edip dua alıyorlar bizde sago felan hoca ile anıldığında tepki oluyor..

ticari bir kaygısı olsa eğer sago çıkıp bu açıklamaları yapmazdı bir

doğru söze ne hacet saygılarımı sunuyorum.. :icon_tup:

FatihR.
10-06-2010, 08:42
Bu parca eski bir parcanin cover halimi yoksa Sagopayami ait? Melodi ve sozler hic yabanci gelmiyor.

ilkkez sagodan duydum daha öncesini bilmiyorum.

mur_84
10-06-2010, 08:54

ticari bir kaygısı olsa eğer sago çıkıp bu açıklamaları yapmazdı bir

ne kadar güzel yazmışsın yaa vallahi söylediklerinin hepsinde sonuna kadar haklısın bravo:icon_tup:

SULTANOGLU
10-06-2010, 10:08
ya hakkaten şu Tadı Yok şarkısı ne kadar güzeldir. bir albümde bütün şarkılarmı bukadar dinlenebilir olur.

tool
10-06-2010, 10:21
320 kbps liğini buldum sanada gönderdim abi yüksek kalite iyidir :D

banada lazim!

Low-Rider
10-06-2010, 10:29
banada lazim!

msne gel atim hocu

Antalyalogy
11-06-2010, 10:09
Yok böyle güzel bir şarkı ..

Bir Dizi İz

http://www.izlesene.com/video/muzik-sagopa-kajmer-kolera-2010-bir-dizi-iz/2143027

Şarkı sözleri de ;

http://kliplerr.wordpress.com/2010/06/03/sagopa-kajmer-kolera-bir-dizi-iz/

Yaralara bak, bu birinin değil birilerinin
İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin
Hepimizin izi, bir dizi…

TheAce
11-06-2010, 10:14

şarkıların sample melodileri çoğu zaman (rap müzik için) başka şarkıların biraz oynanması remixi yada coverı ne derseniş işte onunla elde ediliyor...

-ER-
11-06-2010, 10:58
Diğer albümleri kimlerde var ?

Bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı ?

Bir Pesimistin Gözyaşları (2003) Sagopa Kajmer
Romantizma (2005) Sagopa Kajmer
Kafile (2006) Kuvvetmira
İkimizi Anlatan Bir Şey (2007) Sagopa Kajmer, Kolera
Kötü İnsanları Tanıma Senesi (2008) Sagopa Kajmer
Şarkı Koleksiyoncusu (2009) Sagopa Kajmer
Yeraltı Kafilesi. Kafile 2 (2010) Sagopa Kajmer

YavuzNaz
11-06-2010, 11:05

Kafile (2006) Kuvvetmira

bende full arşivi mevcut ama sana nasıl ulaştırayım kardeşim :D

-ER-
11-06-2010, 11:08
bende full arşivi mevcut ama sana nasıl ulaştırayım kardeşim :D

Valla bendede vardı formatta gitmiş sağolsun temizlikçide kendi düzenini kuruyor cdleri bulamıyorum.

Ulaştırma msnden alabilirim sana uyarsa :)

Jön Türk
11-06-2010, 23:58
Link alabilirmiyim ?

chaylak
12-06-2010, 00:12

Kafile (2006) Kuvvetmira

bende mevcut eger buralardaysan atiim msnden hepsini suan :)

ReßeL
12-06-2010, 02:28
Valla bana da lazim butun arsiv CD'lerini TR'de biraktim mal gibi.

ErayCerit
12-06-2010, 02:43
Bendeki sen albümünü isteyen warsa pm atabiLirim link

Antalyalogy
12-06-2010, 13:09
Arkadaşlar diskografi (a dan z ye EP ve Maxi singler dahil için )

www.divxevi.com a üye olun ben size link atarım bulunduğu postun..

Kolay gelsin..

som306
12-06-2010, 13:23

Kafile (2006) Kuvvetmira

alayı var erel bulamadıysan eve geçince yollarım;)

ZaZy
12-06-2010, 15:02
ARKADAŞLAR ADAM O KADAR UĞRAŞMIŞ YAPMIŞ... KORSAN ALMAYIN GİDİN 10 LİRA verin alın... Adam hakkını etmiyorum demiş korsanlara... o kadar dinliyosunuz...

ZaZy
12-06-2010, 15:03
şarkıların sample melodileri çoğu zaman (rap müzik için) başka şarkıların biraz oynanması remixi yada coverı ne derseniş işte onunla elde ediliyor...

evet bende dikkat ettim... tüm melodileri cover... örnek:Ateşten gömlek şarkısı Nancy Ajram meen dalli nseek şarkısından cover

34GUN34
13-06-2010, 00:42
cübbeli ahmet hocayı tanımak isteyen arkadaşlar lütfen kulaktan dolma kişilerden değilde
www.cubbeliahmethoca.net adresinden yapmış olduğu sohbetleri dinleyerek bu adam ne diyor ne amacı var kendimiz araştırabiliriz. haftalık perşembe günleri yapılan sohbetler canlı yayınlanıyor ve daha sonra arşive koyuluyor.

Deagles48
13-06-2010, 00:58
ARKADAŞLAR ADAM O KADAR UĞRAŞMIŞ YAPMIŞ... KORSAN ALMAYIN GİDİN 10 LİRA verin alın... Adam hakkını etmiyorum demiş korsanlara... o kadar dinliyosunuz...

Evet Sago'Nun Twitterinde Yayınladı. Bu Resmen Hırsızlıktır Ve Hakkım Haramdır Tanrının Laleti Onları Üzerine Olsun Diye.

F.A.T.İ.H
13-06-2010, 01:22
indirdoldur.com her türlü albümü bu siteden bulabilirsinz.Sıkıntı olursa modlar mesajımı temizler...

TarikS
13-06-2010, 01:25
dinledikce daha cok sariyor sarkilar :rolleyes:

ilk gordugum yerde albumu alacagim valla olmaz boyle :)

TolgaEsentepe
13-06-2010, 01:28
cübbeli ahmet hocayı tanımak isteyen arkadaşlar lütfen kulaktan dolma kişilerden değilde
www.cubbeliahmethoca.net adresinden yapmış olduğu sohbetleri dinleyerek bu adam ne diyor ne amacı var kendimiz araştırabiliriz. haftalık perşembe günleri yapılan sohbetler canlı yayınlanıyor ve daha sonra arşive koyuluyor.

senin bilmen yeterli fazlasına lüzum yok bence... :icon_tup:

34GUN34
14-06-2010, 00:12

kardeş herkesin bildiği kendine sende bilsen kötümü olur SENCE??

TheAce
14-06-2010, 00:28

birde şöyle bir gerçek vardır, sagopa kajemer eğer bu noktadaysa o yasal olmayan korsan mp3 ler cd ler sayesinde buralarda...

birkaç sene öncesine kadar "olsun alamayanlar kopyalarını dinlesin önemli değil" diye demeçler veren bir adam neden değişti orası muamma...

tool
14-06-2010, 00:47
sagopa falan bilmem;
film mp3 vs kopyasini indiririm, begenirsem alirim.

M U R A T
14-06-2010, 07:38
birde şöyle bir gerçek vardır, sagopa kajemer eğer bu noktadaysa o yasal olmayan korsan mp3 ler cd ler sayesinde buralarda...

birkaç sene öncesine kadar "olsun alamayanlar kopyalarını dinlesin önemli değil" diye demeçler veren bir adam neden değişti orası muamma...

bence yanlışın var sago ep serisini sadece internetten yayınladı isteyen indirsin düşüncesinde olsaydı bandrollü albüm çıkarmazdı.

dragonflydesing
14-06-2010, 11:01

Dini bir vazifedir doğruyu,yanlışı,iyiyi,kötüyü göstermek biz gösterelimde gerisi insan iradesine kalmış ;)

-ER-
14-06-2010, 11:07
SAgopa tek yapatdı albümü indirdim ve çok tatmin olmadı her parçada biryerden karısının adını unuttum işte o çıkıyo :D

TEk sago çok daha iyi bence o sesin yanına bir anda ince ses çıkınca olmuyor be :D

tool
14-06-2010, 11:11
Dini bir vazifedir doğruyu,yanlışı,iyiyi,kötüyü göstermek biz gösterelimde gerisi insan iradesine kalmış ;)

neye gore iyi kime gore kotu?

sacma sapan yerlere cekmeyin konuyu...

c@n
14-06-2010, 11:21
benim anlamadığım sago artık ciddi ciddi ilahi söylemeye mi başlacak ya da başladı mı:beuj::beuj:

FatihR.
14-06-2010, 11:55
benim anlamadığım sago artık ciddi ciddi ilahi söylemeye mi başlacak ya da başladı mı:beuj::beuj:

ilahiyle falan ne alakası var bunun ya. ben anlamıyorum tamam cübbeli ahmetle muhabbeti varda. ilahiye nasıl benzetiyosunuz şarkılarını anlamıyorum

Bad-Fast
14-06-2010, 11:56
şimdikine ilahi deniliyorsa bence güzel sölüyor ilahiyi :) adama denmiyen kalmıyor ama adam işini yapıyor ;)

Geçen bir röportajında ben "dini sohbetlerde herkesi dinlemeye giderim bu onun her zaman yanında olcağım anlamına gelmez" diye bi ifadede bulunmuştu dipnot olsun :)

c@n
14-06-2010, 12:01
ilahiyle falan ne alakası var bunun ya. ben anlamıyorum tamam cübbeli ahmetle muhabbeti varda. ilahiye nasıl benzetiyosunuz şarkılarını anlamıyorum

arkadaşım sen ne yazdığımı anlamadın heralde.twitterda ki yorumlarını okuyunca bende öyle bi soru sordum.ister ilahi okusun ister arabesk söylesin ister fantezi :icon_tup::icon_tup:

TolgaEsentepe
14-06-2010, 12:11
SAgopa tek yapatdı albümü indirdim ve çok tatmin olmadı her parçada biryerden karısının adını unuttum işte o çıkıyo :D

TEk sago çok daha iyi bence o sesin yanına bir anda ince ses çıkınca olmuyor be :D

buda ayrı bir olay bence. son albümde sagonun söylediği nakaratları gerçekten ne kadar beğendiysem kolera nın girdiği bölümlerden de bir o kadar nefret ettim :)

-ER-
14-06-2010, 12:12
buda ayrı bir olay bence. son albümde sagonun söylediği nakaratları gerçekten ne kadar beğendiysem kolera nın girdiği bölümlerden de bir o kadar nefret ettim :)

:D aynı fikirdeyiz :)

Tam dinliyoruz Sagopanın o çatallımı diğim esrarlımı diim değişik bi tonu var kulağa güzel geliyor birden girmesin mi kolera :D direk değiştir parçayı :D

FatihR.
14-06-2010, 12:17
arkadaşım sen ne yazdığımı anlamadın heralde.twitterda ki yorumlarını okuyunca bende öyle bi soru sordum.ister ilahi okusun ister arabesk söylesin ister fantezi :icon_tup::icon_tup:

anladım ben söledigini. ama kimin ne dedigi belli degil. cübbeli degilde bi tane arabeksciyle anılsa aaa şarkıları arabekse dogrumu gidiyo derlerdi...o yüzden en dogrusunu sagodan dinlemek lazım.. he şu bi gerçek gittigi yolu biliyoruz en azından.

TolgaEsentepe
14-06-2010, 12:21
kardeş herkesin bildiği kendine sende bilsen kötümü olur SENCE??

Öğrenmek isteyen için bulunmaz bir kaynak olan kuran-ı kerim mevcuttur. Arapça bilmiyorsan türkçesi de mevcuttur. Okumam ben diyorsan camilerimizde hocalarımız zaten sohbet yapıyor kurandan maddeler okuyup anlatıyor. Böyle showman tarzı hoca lara nasıl ihtiyaç duyulabilir anlamıyorum. Ayrıca bu ahmet hoca ve tayfası içinde parasal mevzular dönmüyorsa bende adam değilim. ;) O zamanda akla gelen bir soru din de paranın ne işi var ? :icon_tup:

c@n
14-06-2010, 12:22
anladım ben söledigini. ama kimin ne dedigi belli degil. cübbeli degilde bi tane arabeksciyle anılsa aaa şarkıları arabekse dogrumu gidiyo derlerdi...o yüzden en dogrusunu sagodan dinlemek lazım.. he şu bi gerçek gittigi yolu biliyoruz en azından.

DOĞRUDUR:icon_tup:

c@n
14-06-2010, 12:23
Öğrenmek isteyen için bulunmaz bir kaynak olan kuran-ı kerim mevcuttur. Arapça bilmiyorsan türkçesi de mevcuttur. Okumam ben diyorsan camilerimizde hocalarımız zaten sohbet yapıyor kurandan maddeler okuyup anlatıyor. Böyle showman tarzı hoca lara nasıl ihtiyaç duyulabilir anlamıyorum. Ayrıca bu ahmet hoca ve tayfası içinde parasal mevzular dönmüyorsa bende adam değilim. ;) O zamanda akla gelen bir soru din de paranın ne işi var ? :icon_tup:

+150000:icon_tup:

som306
14-06-2010, 20:56
beyler albüm için link alabılırmıyım pm'den.?

dragonflydesing
15-06-2010, 01:54
neye gore iyi kime gore kotu?

sacma sapan yerlere cekmeyin konuyu...

Bir yere çekmiyorum konuyu,zaten dediğim gibi bir görüş bildirirsin bir fikir ortaya atarsın isteyen inanır istemeyen inanmaz,herkese göre ya iyidir ya kötüdür,bir konu yada hakkında ne kadar detaylı bilgiye sahipseniz o konuya yada kişiye ya daha yakınlaşır yada uzaklaşırsınız ama en azından önyargılarınız kırılır,ayrıca arkadaşın dediğini siyasi yada başka bir mesele olarak algılamasınlar diye dedim.

gökberk
15-06-2010, 01:59
edit......

Mr.K
15-06-2010, 10:00
bende bi pm alabiliriyim en acilinden.

34GUN34
15-06-2010, 12:19

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim kardeşim istanbulda otursaydın zaten beni tanırdın tanımasanda tanışırdık o zaman bu yazdıklarının ne kadar BOŞ olduğunu ve kime neyi anlatmaya çalıştığını anlardın .

yukarıda bazı arkadaşlar tanımak lazım bilen birisi varmı vs. demiş bunun üzerine bende sağdan soldan benden veya bir başkasından duymaktansa en iyi kararı kişi kendisi verir. buyrun burdan bilgi edinin diye link verdim .
mesela sen hemen çözmüşsün tamamen parasal vs. demişsin sen kapasitene göre bi yorum çıkarmışsın herkes kendisine göre bir yorum çıkarır

::ZaFeR::
24-06-2010, 12:08
http://www.dailymotion.com/video/xdl5p2_sagopa-kajmer-kolera-mevsimler-gibi_music

sözleri hoşuma gitti : )

dragonflydesing
24-06-2010, 12:57
Sagopa gerçekten kendini ilerletemedi askere gitti geldi sanki şarkıları zorla söylüyor detone oluyor bol bol eskiden daha bir güzel ve özenle söylüyordu sanki ve şarkıları rap'ten uzaklaşmaya başlamış rap nedir nerede bu nasıl bişi olmaya başlamış ve çok arabesk tarzı gibi gurbetçi rapçiler bile daha dinlenebilir şarkılar yapıyor..

Herkesin zevki ;) senin tarzın yanılmıyorsam daha çok gangsta rap dedikleri bütün rap unsurlarını içeren şekilde,sago ise dediğin gibi askere gidip geldikten sonra pessimist küfürsüz ve sade şekilde bir rap tarzına geçiş yaptı.

ReßeL
24-06-2010, 15:40
Son albumu tam manasiyla fiyasko.

"Bir dizi iz" parcasi haric digerleri kastirma, hanimiyla beraber govde gosterisi gibi olmus. Cok derme catma duruyor melodiler, ritmler...

Bugune kadar ki en kotu albumudur bana gore.

Deagles48
24-06-2010, 15:44

"Bir dizi iz" parcasi haric digerleri kastirma, hanimiyla beraber govde gosterisi gibi olmus. Cok derme catma duruyor melodiler, ritmler...

+1

Yavas Yavas Rap'ten Çıkmaya Başlıyor Bence Hele Bu Son Albümü Arabeks Gibi Olmuş

CaTLaK_HKO
24-06-2010, 15:46

10 yıllık sago dinleyicisiyim.kesinlikle katılıyorum.kits albümünü hergün defalarca dinleyen ben bu albümünü sadece 1 kere dinleme tahammülü gösterebildim.
üzülüyorum açıkçası.kolera zaten hep fiyasko.nadirdir yani 3-5 şarkısı.emek vs falan var ama ne biliyim olmuyosa zorlama işte.hem üzülüyorm hemde sinirliyim.beklentilerimin altında kaldı.böyle devam etmez inş.

dragonflydesing
24-06-2010, 15:51

Yaşlandı adamda napsın :D,şaka bi yana bende diğer albümlerine nazaran yetersiz buldum zaten uzun zamandır sago albüm çıkarmıyor bari şöyle güzel bir şey çıksa diyodum ama hayal kırıklığına uğramadımda değil :)

tuner faruk
24-06-2010, 15:58
Albüm için bende bi pm alabilirmiyim???

YavuzNaz
24-06-2010, 16:36
album icin link kalmadi maalesef telif haklarindan dolay baya bir takip var nette ama dileyene 320 kbps cd rip rar seklinde msnden gonderebilirim :)

M U R A T
24-06-2010, 17:26
şunu çok net söyleyebilirim sago dan bir daha bir pesimistin göz yaşları yada romantizma beklemeyin kendiside bunu açık dille belirtiyo zaten

cembozbey
24-06-2010, 19:10
bende beklentimin ustunde bi albumle karşılaştım ne yalan sölim

Low-Rider
24-06-2010, 19:12
Bu albüm bencede çok güzel.Bir önce ki albümü hiç beğenmemiştim ama bu telafi etti

cembozbey
24-06-2010, 19:15
yalnız söylemek istedigim bir şey daha var ben sago dinlemek istiyorum ya kolera deil

TolgaEsentepe
24-06-2010, 19:29
herkes kolora ya gıcık :) sagoda bunun farkında kolerada :D ısrarı anlamış değilim ama bunlardaki :)

Göki,ZD
24-06-2010, 19:57
yalnız söylemek istedigim bir şey daha var ben sago dinlemek istiyorum ya kolera deil

son albumde iyi bilirim i sürekli dinliyorum ama kolera çıktımı kapatıyorum, ni,ye butun albumde kolera varya sevmiyorum o sesi:icon13:

bu çok bilenen bişey her kolera dinleyen sgo dinler ama her sago dinleyen kolera dinlemez, bi ses bu kadar mı kulak tırmalar ya:D

By_HaNNibaLL
24-06-2010, 20:28
son albumde iyi bilirim i sürekli dinliyorum ama kolera çıktımı kapatıyorum, ni,ye butun albumde kolera varya sevmiyorum o sesi:icon13:

bu çok bilenen bişey her kolera dinleyen sgo dinler ama her sago dinleyen kolera dinlemez, bi ses bu kadar mı kulak tırmalar ya:D

koleranin sesi aslinda güzeldir.Tiz bi sesi var benim hoşuma gidiyor :D

By_HaNNibaLL
24-06-2010, 20:29
Sana Puanim 9 kankam :D

Bİde böyle rapcilar var ya Ona uyuz oluyorum 2sininde adi rap

TURBO CİVİC
24-06-2010, 20:34
"iyi bilirim" cok guzel bir parca gercekten

Germanian
24-06-2010, 20:41
Gidenler bitirdi beni ya çok seviyorum kolera yı bende ne istiosunz kızcağızdan anlamadım gitti :D:D

Göki,ZD
10-07-2010, 20:10
bir dizi iz

http://www.youtube.com/watch?v=qOSvop-uPSs&feature=player_embedded

FatihR.
10-07-2010, 20:18
sana dememişmiydim böğrüme kes kin bıçaak lar saplayanlarda var....

G.S.İ_07
10-07-2010, 21:08
scracth diplomada gezerken güzel oluyor 16 numara

ZaZy
10-07-2010, 22:31
Gidenler bitirdi beni ya çok seviyorum kolera yı bende ne istiosunz kızcağızdan anlamadım gitti :D:D

+aynen 1905 :)

xcel
11-07-2010, 06:52
kolera bana dırdır yapan bir kadını anımsatıyor. hele birde böyle tavırlı tavırı hırslı hırslı okumaya başlayınca dayanamıyorum.

Kenar
11-07-2010, 09:04
Sana Puanim 9 kankam :D

Bİde böyle rapcilar var ya Ona uyuz oluyorum 2sininde adi rap

Esasında onun adı rap. Sagonun yeri bambaşka.

Jön Türk
17-02-2011, 16:31
samsun,samsun haber......Haberin Merkezi..... - Sagopa Kajmer aramızdan ayrıldı (http://www.ajans55.com/haber-2542-Sagopa-Kajmer-aramizdan-ayrildi.html)

:confused::confused:

_FrKn_
17-02-2011, 16:40
yalan habermiş :D

uqr
17-02-2011, 16:46
Arkadaşlar ben melankoliadan ya da twitterımdan öldüğümü açıklamadan hakkımda çıkan öldü haberlerine inanmayın :)
sagopa kajmer (Sagopakajmerrap) on Twitter (http://twitter.com/sagopakajmerrap)

twitter hesabından.

Ferhat
17-02-2011, 16:46
Cıddımı bu yaa :(

_FrKn_
17-02-2011, 16:47
tıklanma bilmemnesi için mi ne kurulmuş kolpa haberler yapıyo hep.incinin işidir kesin :)

aknnn
17-02-2011, 16:51
Habere göre kaza çanda olmuş ama milas devlet hastanesine yatırılmış nedense 700 km ye yakın götürmüşler adamı :D

Serencebey
17-02-2011, 16:53
Ne olur da benim favorim :)

_FrKn_
17-02-2011, 17:00
Habere göre kaza çanda olmuş ama milas devlet hastanesine yatırılmış nedense 700 km ye yakın götürmüşler adamı :D

bende ordan uyandım :) çanakkaleden muğlaya götürüyorlar herifi kurtulamaz tabi :)
donanimhaberde falanda konusu geçmiş zaten .

omR35
17-02-2011, 17:16
'Arkadaşlar ben melankoliadan ya da twitterımdan öldüğümü açıklamadan hakkımda çıkan öldü haberlerine inanmayın :) '

Öldükten sonra nasıl açıklayacak merak ediyorum. :)

tolgakaynak
17-02-2011, 17:17
merhametine Dön mükemmel bi şarkı :D

Ufuk
17-02-2011, 17:23
Ulan nasıl bir şans bu ..Eve geldim haxball oynarken telefon çaldı ufuk çabuk facei aç dediler neyse açtım bir baktım millet yakın arkadaşlarımdan birinin duvarına yazıyor ne dedim ve beynimden vurulmuşa döndüm trafik kazası geçirmiş.Neyse giyindm falan fırladım evden bir yandan facebok denen kodumun godamanında haber arıyorum ulan tam arkadaşa gidiyorum bir baktm arkadaş 10 kişiyi örgütlemiş ben öldüm yazın demiş.Birde sevdiğim bu sanatçının öldüğü haberini görünce sinirim arttı.Ulan yalan haber yapanın bir yerine kaçsın emi.

zübeyir
17-02-2011, 17:36
Hastasıyız :D.

favorılerımden bırıde ZAMAN ALACAK İNTİKAMIMI :D

Melih-Ö
17-02-2011, 18:20
adamı ödürdüler ya :D

berkay_aydin
17-02-2011, 18:24
Eşiyle birlikte sevdiğim bir kişi :)

Jön Türk
17-02-2011, 20:19
samsun,samsun haber......Haberin Merkezi..... - Yalan Haber İçin Özür Diliyoruz (http://www.ajans55.com/haber-2542-Yalan-Haber-Icin-Ozur-Diliyoruz.html)

Özür diliyoruz :)

Ramiz
17-02-2011, 21:52
ya adamı severdim artık bi rapır çizgisinden çıktığını düşünüyorum

Utku
17-02-2011, 23:10
Merhametine dön ve Zaman alacak intikamımı bu kadar güzel olabilirlerdi helal helal ve helal aga :)

UĞUR YUMAK
17-02-2011, 23:54
Fetocu pisliğin teki hepi topu. Ölse bi zehirlenmiş beyinden kurtulurduk

5500
18-02-2011, 01:47

konu sanatını konuşmak için açıldı sanıyordum.

edit: fetocu değil ;)

zübeyir
18-02-2011, 02:36
SAGOPAAAAA taş.... yesinler senin :D .Bayılarak dinliyoruzz :D

vtec powe®
18-02-2011, 07:46
yoksulluk korkusuyla, ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü.

hayatın özetini yapmış gelde dinleme. :)

tolgakaynak
18-02-2011, 07:54
Merhametine dön...

Kolera

Herkes Uyudu Yine içtimada Düşünce bazen tercih etmen gerekir
Bilmemeyi bilmeye el değmemiş hayallerimin ortasında duran
Bir kara sevda camına Taş Fırlatsam uyansa
Casaretimi topladım konuşacaktım sen gelince sular altında
kaldı anlatacaklarım.
Gözlerimin sığıcağı kadar aralık kapım ellerin gül kokardı sen
diken satardın hayır ağlamıyorum üstümden yağmur bulutu geçti
hayır Ağlamıyorum gözüme biraz sen kaçtı çok tedirginim
çünkü cok soğuksun ya hu yine ormanın içine doğru kaçtı ürkek
bir ahu. Gülümsemene hasretim bağlanmış basiretim hemde
kapalıymış kısmetim.Boşuna beklemişim.Bir Sokak köpeği buldum ona sarıldım ağladım ağladım.

Nakarat

Aklımı avla bir gafil kuş gibi mermiye değsin
Ama bu canımı sakla,başka bir can yok elimde avcumda
Merhametine dön beni benden çal
Buna lüzum var

Sagopa

Yarım yanmış, yarım donmuş.Aklım buna şaşmıs
ama şaşmamam gerekmiş, bu şaşkınlıklar aptalcaymış
Senin Kalbin ahşapcaymış benimki kezzapca,bu aşk ahmakça
Geç ve köşene otur suskun !
Senin zamanın degiL bu zaman
Önce konuşmayı öğren sonra kolay kavran
Bu yollarda çok iyi olmalı manevran ve mis gibi kokmalı sunduğun manolyan
Yolcuların yolcusuyum,Yolum tozlu topraklı
Gerilmiş ettten canbaz için ipler
Asfaltın Üzeri paramparca cambazlar
Hepsini Kaldırıp atar ölümden cımbızlar
Var Olan son Gücümle yüzümü yüzüne çevirmeliyim
Seni Derhal Görmeliyim
Ama Hayır Bir kez daha acı çekerek ölmemeliyim!.. HayırSana Doğruları Söylemeliyim
Karşımda Yollar, ahval paranormal
ben yolruldum,bir adım atmaya Kalmadı Tâkat.
Beni üzmeden söylemeye Çalıstıklarının hepsi yüzümü mosmor eden sert tokat.

Nakarat

Aklımı avla bir gafil kuş gibi mermiye değsin
Ama bu canımı sakla,başka bir can yok elimde avcumda
Merhametine dön beni benden çal
Buna lüzum var
Sagopa Kajmer

tolgakaynak
18-02-2011, 07:59
yoksulluk korkusuyla, ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü.

hayatın özetini yapmış gelde dinleme. :)

Sözlerde gizli anlamlar manalar var :)

sakhee
18-02-2011, 08:03
SAGOPAAAAA taş.... yesinler senin :D .Bayılarak dinliyoruzz :D

+5500
hayatımda en çok dinlediğim şarkı baytar (kafile) başka hiçbir şarkıyı bu kadar dinlemedim, baytar ın tüm sözlerini kızım 7 yaşından beri bilir kendi kendine ezberledi :)

tolgakaynak
18-02-2011, 08:13
+5500
hayatımda en çok dinlediğim şarkı baytar (kafile) başka hiçbir şarkıyı bu kadar dinlemedim, baytar ın tüm sözlerini kızım 7 yaşından beri bilir kendi kendine ezberledi :)

kanka baytar spazmı geçiricen arada pop dinle:D
yalan yok bende aynıı gece yatarken sagoo.. baytar:icon_tup:

tool
18-02-2011, 08:25
konu sanatını konuşmak için açıldı sanıyordum.

edit: fetocu değil ;)

beraber mi yasiyorsunuz?

vtec powe®
18-02-2011, 09:01
-sahibinin sesi
-monotonluk maratonu
-baytar
-gölge haramileri
-bir dizi iz
-ateşten gömlek

fenadır bunlar, zarar verir bünyeye :)

5500
18-02-2011, 12:03
beraber mi yasiyorsunuz?

keşkeee.. beraber yaşamıyorum ama neler yaptığını takip edebiliyorum:icon_tup:

mr.korhan
18-02-2011, 14:02
keşkeee.. beraber yaşamıyorum ama neler yaptığını takip edebiliyorum

:icon_tup:

Bir Cümle mühendisidir..en sevmediğim şarkılarına bile arabada tesadüfen çalarken farkında olmadan ezbere eşlik ettim..mahlasıyla Küheylan dır ;)
Sevdiiğim şarkılarına gelince bunu ben yazmiyim o kadar vaktim yok..:)
İnşallah sizlerde anlayarak ,yada anlamaya çalışarak dinlersiniz bu adamı.

imhotep
18-02-2011, 14:07
iyi bilirim
zaman alıcak intikamımı
cümle muhendisi
muamma
bu böyledir
bir dizi iz

kafaya zararlı şarkılar..:)

Göki,ZD
18-02-2011, 14:17
atilla kaya yollara yazdım dinleyin o daha kafa yapar :D

S.Özeren
18-02-2011, 14:22
sallansada yıkılmaz tahtı :)

seviyoruz sagoyu

tolgakaynak
18-02-2011, 15:16
gölge haramilerine bi selam çak:icon_wack

nakaratındaki melodi bitiriyor beniii inceden inceyee

ertuncpower
18-02-2011, 22:46
bir dilekti vurgun olmustu vodka redbull cigere dolmuştu

sonra sonra pop kültürü sarmıştı korkularımızı...

hani dostun erci-e Tele televizyon ölü bir vizyon,demişti?

eskidendi çok eskiden :)

sasuuke
18-02-2011, 23:18
Sagopa Kajmer Ankara konserlerini kaçırmam :)
hayat arabamda 2011 mil :)

Bad-Fast
18-02-2011, 23:59
:icon_tup:

Bir Cümle mühendisidir..en sevmediğim şarkılarına bile arabada tesadüfen çalarken farkında olmadan ezbere eşlik ettim..mahlasıyla Küheylan dır ;)
Sevdiiğim şarkılarına gelince bunu ben yazmiyim o kadar vaktim yok..:)
İnşallah sizlerde anlayarak ,yada anlamaya çalışarak dinlersiniz bu adamı.

sabit fikirli olanlar ve sağdan soldan duyulanları gerçek sananlar dinlemesede olur bizim takip etmemiz yeter , kolera yıda sago kadar severim süper ikililer :)

_FrKn_
19-02-2011, 20:22
eskiden baytar,soğuk küvet falan gerçekten süper şarkılardı efsaneydi ama şimdi dinleyince nedense o ruh gitmiş gibi :) yinede sagonun yeri ayrıdır.her dinleyişte gizli saklı yeni anlamları keşfetmek büyük zevkti.eskiden.şimdi yeni albümünden bi parça dinlesem baytar ın yanında ne kadar sönük kaldığı apaçık.bence artık piyasadan silinmemek için şarkı yapıyor.

dragonflydesing
19-02-2011, 20:35

Sagopa'ya saygınız yoksa yorum yazmayın lütfen,kendisi fetocu falan değil bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın,geçen seneye kadar kendisi ismailağa cemaatindeydi fakat uzun zaman önce ayrılmıştır,kendi twitterında da yazdığı kadarıyla soranlar için ''1 senedir ismailağa cemaatine ve cübbeli ahmet hocanın sohbetlerine gitmiyorum,sebebi çok fazla ama şunu söylemeliyimki ''söyledikleri'' ile ''yaptıkları'' bir değil'' demiştir,lütfen bir insana yafta yapıştırmadan önce iki defa düşünün en azından fetocuda olsa o cuda olsa şu cuda olsa fikirlere saygınız olsun,her dinine bağlı kişiyide fetocu diye yaftalamayın lütfen.

Bu arada kendisi yeni albümü için kayıtlarda,ateşten gömlek gibi duygusal bir beat yapmış,yeni albümünü merak ediyorum,ne çıkıcak bakalım,inşallah bendeki sen albümündeki hayal kırıklığını yaşamam.

Takip için ;)

Frid
19-02-2011, 20:53
herkes sevmek zorunda degil :D

sadece begendıgım sarkılaırnı dınlerım gerçek adını bile bilmem yaşını cınsını bilmem saece bi kaç fotosunu görmüşümdür ama hiç birisi işini iyi yapmaya çalışıtıgına engel degil :D

Bad-Fast
19-02-2011, 20:56
Sagopa'ya saygınız yoksa yorum yazmayın lütfen,kendisi fetocu falan değil bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın,geçen seneye kadar kendisi ismailağa cemaatindeydi fakat uzun zaman önce ayrılmıştır,kendi twitterında da yazdığı kadarıyla soranlar için ''1 senedir ismailağa cemaatine ve cübbeli ahmet hocanın sohbetlerine gitmiyorum,sebebi çok fazla ama şunu söylemeliyimki ''söyledikleri'' ile ''yaptıkları'' bir değil'' demiştir,lütfen bir insana yafta yapıştırmadan önce iki defa düşünün en azından fetocuda olsa o cuda olsa şu cuda olsa fikirlere saygınız olsun,her dinine bağlı kişiyide fetocu diye yaftalamayın lütfen.

Bu arada kendisi yeni albümü için kayıtlarda,ateşten gömlek gibi duygusal bir beat yapmış,yeni albümünü merak ediyorum,ne çıkıcak bakalım,inşallah bendeki sen albümündeki hayal kırıklığını yaşamam.

Takip için ;)

:bravo: :nokta:

Deagles48
19-02-2011, 21:20
eskiden baytar,soğuk küvet falan gerçekten süper şarkılardı efsaneydi ama şimdi dinleyince nedense o ruh gitmiş gibi :) yinede sagonun yeri ayrıdır.her dinleyişte gizli saklı yeni anlamları keşfetmek büyük zevkti.eskiden.şimdi yeni albümünden bi parça dinlesem baytar ın yanında ne kadar sönük kaldığı apaçık.bence artık piyasadan silinmemek için şarkı yapıyor.

Aynen o eski sago'yu göremiyoruz nerde o baytarlar kits albümleri

DogukanB
19-02-2011, 21:22
karikatür komedyanın sözleri, müziği ve klibi hepsi çok başarılı ve anlamlı

Bad-Fast
19-02-2011, 21:43
Muamma , Dil Yaratmakta En Asil Silahlar bu ara sık dinlediğim parçaları
--------------------------------------------------
Biri Ağlayarak Başlar Hayata Rahmetlen
Biri Veda Eder Gülmeyi Öğrenmeden
Bu Aciz Benzetmelerde Olmasa Bakacak Aynam Olmazdı
İnsan Kadar Kendini Güvenen Bir Aciz Görmedim
İnsan Kadar Nankörünü Bahsettiğiniz Kedilerde Bile Görmedim

tool
23-02-2011, 14:52
kits

m.milliyet.com.tr (http://www.milliyet.com.tr/rapci-cifte-hakaret-suclamasi/turkiye/sondakika/23.02.2011/1356102/default.htm)

M U R A T
23-02-2011, 15:08
kits

m.milliyet.com.tr (http://www.milliyet.com.tr/rapci-cifte-hakaret-suclamasi/turkiye/sondakika/23.02.2011/1356102/default.htm)

yürür kervan ürür it köpek çakal

_FrKn_
23-02-2011, 18:09
bunu hangi insan yazarki face hesabına
Ben sinirlendim mi kimseyi tanımam, psikopatımdır. Çok pis dalardım o adama" sözlerine yer verdi.

psikopatımdır falan bu habere de inanmıyorum :) sagocu denmesin değilim şuanda kendisinide dinlemiyorum sadece karalama habere benziyor.

Bad-Fast
23-02-2011, 19:06
medya'ya inanan kaldımı hala :) iyi düzgün adam herzaman göze batar kimin ne dediği önemli değil işleri ortada ...

Deagles48
25-02-2011, 23:12
Bugün Micbeatz.com da koleranın Specialist 4 yayın kaydı vardı sago nun eski yarım bıraktıgı şarkıları çaldılar bizlerden gelen soruları cevapladı ve yeni şarkısı Fill Style açılış ve kapanışta çalındı :)

!KO
07-07-2011, 19:35
albüm çıktı saydam odalar :)

Melih-Ö
07-07-2011, 19:37
Çok merak ediyorum nasıl acaba :)

EMG
07-07-2011, 19:38
insafa gel ve galiba iyi olmuş :)

Alıştıkça daha güzel olcağı kesin her zamanki gibi

!KO
07-07-2011, 19:38
ilk şarkı güzel değil :)

galiba güzelmiş :D

herkes daha da güzelmişşş dısarı cıkım gelince devam ederim dinlemeye :D

TarikS
07-07-2011, 20:06
valla twitter'da okuyunca hemen gittim aldim 1 saat icinde :D guzel gibi su an, dinledikce acacaktir biraz daha :)

M U R A T
07-07-2011, 20:43
insafa gel ateş eder kaf kef

Frid
07-07-2011, 20:47
bir fırsat bulsam bende alıcamda hafta sonuna artık :D korsan mı indirsem :D

cembozbey
07-07-2011, 21:06
sago kafkeffffff

Bad-Fast
07-07-2011, 21:11
eyw arkadaşlar hemen alıcam ;)

Mutu
07-07-2011, 21:12
bir fırsat bulsam bende alıcamda hafta sonuna artık :D korsan mı indirsem :D

Şarkıyı yazınca çıktı bi video ondan dinledim, insafa geli ama ne bileyim pek hoşuma gitmedi :)

Frid
07-07-2011, 21:15
Şarkıyı yazınca çıktı bi video ondan dinledim, insafa geli ama ne bileyim pek hoşuma gitmedi :)

ilk seferde anlaşılmaz en azından ben çözemiyorum sagonun şarkılarını 2,3 dinlemede :D

Bad-Fast
07-07-2011, 21:22
ilk defalarda benide pek sarmıyor ama dinledikçe anladıkça albümde 12 şarkı varsa 10 tanesi favorim oluyor listede :)

Mutu
07-07-2011, 21:24
ilk seferde anlaşılmaz en azından ben çözemiyorum sagonun şarkılarını 2,3 dinlemede :D

:D Peki, süre verelim o vakit :D

Cey
07-07-2011, 21:38
insafa gel ve galiba iyi olmuş :)

Alıştıkça daha güzel olcağı kesin her zamanki gibi

aynen bu iki şarkı güzelo lumş diğerlerini daha tam dinleymedim :)

elpadre
07-07-2011, 21:39
netten arastırıyımm bulursam ındırıımm :)

Deagles48
07-07-2011, 21:51
Bendeki sen gibi olmasın diye bu sefer ilk internetten indirip dinliyicem begenirsem satın alırım

Frid
07-07-2011, 21:55
Bendeki sen gibi olmasın diye bu sefer ilk internetten indirip dinliyicem begenirsem satın alırım

bendeki sen en efsane albümlerden degil mi ki :D

Jön Türk
07-07-2011, 21:59
Galibanın 11 farklı versiyonu var :D
Ben çok beğendim tavsiye ederim.

h.savas
07-07-2011, 22:05
yine her zamanki gibi tam ayarında fena albüm..

Arenimo
07-07-2011, 22:47
Sarkilarinin neredeyse %70 inin muzikleri calinti bunu bilmek keyif vermiyo acikcasi bukadar emege saygi gosteren bi insan calinti muzik kullaniyo buda bi ikilem korsana karsi alana hakkini helal etmiyo ama muzikte korsana karsi degil ilginc

Bad-Fast
08-07-2011, 00:05
Sarkilarinin neredeyse %70 inin muzikleri calinti bunu bilmek keyif vermiyo acikcasi bukadar emege saygi gosteren bi insan calinti muzik kullaniyo buda bi ikilem korsana karsi alana hakkini helal etmiyo ama muzikte korsana karsi degil ilginc

biyerden çalıp yapcağını sanmam ama benzeri bişey yapmış olabilir oda normal herkes yapıyor , bişeyden esinlenip başka bişey çıkartıyor vs.

5500
08-07-2011, 00:32
biyerden çalıp yapcağını sanmam ama benzeri bişey yapmış olabilir oda normal herkes yapıyor , bişeyden esinlenip başka bişey çıkartıyor vs.

çoğu şarkılarındaki fon müzikleri piyasada olan enstrümantal müziklerin biraz editlenmişi.

nagat el saghari - anabaashaq el bahr = ateşten gömlek

fresh_ssound
08-07-2011, 00:44
tek geçerim.

ZaZy
08-07-2011, 01:44
çoğu şarkılarındaki fon müzikleri piyasada olan enstrümantal müziklerin biraz editlenmişi.

nagat el saghari - anabaashaq el bahr = ateşten gömlek

yanlış biliyorsun. YouTube - ‪Nancy Ajram : Meen Da Elly Nesik EXCLUSIVE (http://www.youtube.com/watch?v=GPwXPCqcs9A) bu şarkının hızlandırılmışı. bence çalmıyor EDİTliyor... değiştiriyor...

senin söylediğin Yakin ve Uzak http://www.youtube.com/watch?v=lIrlGNdi2ew

Göki,ZD
08-07-2011, 02:34
İnsafa gel, başarılı..

M U R A T
08-07-2011, 08:05

çalıntı değil dünyada sample diye bişey var çoğu rapçide böyle yapar ayrıca izin alınmadığını yada sahipleriyle iletişime geçilmediğini nerden biliyorsunuz:soru:

Low-Rider
08-07-2011, 08:46
ne galiba ne de insafa gel'i hiç beğenmedim

nerde o eski sagopa şarkıları dedim dinlerken..

YavuzNaz
08-07-2011, 09:28
isteyene pm den albüm link veririm.

tool
08-07-2011, 09:31
kac kisi bunun orjinal CDsini alir?

FatihR.
08-07-2011, 09:39

ben iş çıkışı alıcam

Sercan K.
08-07-2011, 09:44

Abi ben alabilirim link :soru:

Type-R
08-07-2011, 10:13
Bende pek beğenmedim, eski albümleri daha sağlamdı.:)

M U R A T
08-07-2011, 10:29

2003 ten beri hepsi mevcut bende konserleri de tıkabasa yani geniş bit kitlesi mevcut

tool
08-07-2011, 10:32
2003 ten beri hepsi mevcut bende konserleri de tıkabasa yani geniş bit kitlesi mevcut

ustteki arkadas kopya paylasim yapiyor, sevenleri sesini cikarmiyor. destek yok demekki

tool
08-07-2011, 10:35
bunu sagopa degil sokaktaki cocuk okusa topa tutarsiniz :D

YouTube - ‪ (http://www.youtube.com/watch?v=UVV9v8TpaeQ)

TolgaEsentepe
08-07-2011, 10:37

ban bi peym atarmısın :D

YavuzNaz
08-07-2011, 10:38
resmi olarak satışa çıkan bütün albümlerini orjinal olarak gidip satın aldım net üzerinden indirdiklerimde var herkez gibi.

TolgaEsentepe
08-07-2011, 10:39
sagopa kendisi beat yapan bi adam değildir. sago dinliyosanız eleştirmemeniz gerekir. kendi yaptığı beat ler fena rezil zaten albümlerde direk belli ediyor kendini :)

mr.korhan
08-07-2011, 10:41

-ben ,
-şimdi haber verdiğim bir kaç farklı noktadaki dostum,
-haber linkini yolladığım yiğenim,
-akşama söyleyeceğim eşimin abisi.
v.s. v.s. diye gidecek neden merak ettin ?

gökh@n_gr
08-07-2011, 10:43

topa tutulacak neyi var? bu adamın tarzını beğenmiyorsanız hoşunuza gitmez normal.

FatihR.
08-07-2011, 10:43

sokaktaki çocugun hayranı değiliz sonuçta sagopanın hayranıyız

M U R A T
08-07-2011, 10:52
ustteki arkadas kopya paylasim yapiyor, sevenleri sesini cikarmiyor. destek yok demekki

avukatları korsan linklerle ilgileniyor link bana ulaşırsa gerekli yerlere iletebilirim.

tool
08-07-2011, 10:53
-ben ,
-şimdi haber verdiğim bir kaç farklı noktadaki dostum,
-haber linkini yolladığım yiğenim,
-akşama söyleyeceğim eşimin abisi.
v.s. v.s. diye gidecek neden merak ettin ?

alt kulturle alakali bisey hazirliyacagimda ona bakiniyorum

tool
08-07-2011, 11:00
YouTube - ‪TRT Türk - Söyleyeceklerimiz Var (Türkçe Rap Hiphop Belgeseli)‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=d4Vadwg2JxQ&feature=player_embedded)

CasabLanca
08-07-2011, 11:01
sago şarkıları gündüz bende tesir etmiyor gece yarısından sonra dinleyeceğim o zaman anlamını buluyor :D

TolgaEsentepe
08-07-2011, 11:03
bir pesimistin gözyaşları albümünü sagopa ya gerçekten hayranlık duyarken dinledikten sonra, bu albümler tatsız geliyor insana..

mr.korhan
08-07-2011, 11:05
alt kulturle alakali bisey hazirliyacagimda ona bakiniyorum

hımm. o zaman tersten başlamışsın ;)

tool
08-07-2011, 11:07
hımm. o zaman tersten başlamışsın ;)

anlatin ozaman dogrusunu ;)

FatihR.
08-07-2011, 11:09
merak ettigin ne anlamadım.

mr.korhan
08-07-2011, 11:10
anlatin ozaman dogrusunu ;)

Bilgi istiyorsan anlatalım ,ama alt kültürmü üst kültürmü hor görmekmi böbürlenmekmi yoksa cahillikmi onu anlatmayalım, o zaman zevki kalmaz kendin öğren. ;)

tool
08-07-2011, 11:17
Bilgi istiyorsan anlatalım ,ama alt kültürmü üst kültürmü hor görmekmi böbürlenmekmi yoksa cahillikmi onu anlatmayalım, o zaman zevki kalmaz kendin öğren. ;)

yukarda bir belgesel verdim, bundan daha fazla sagopa ne katmis bunu soylerseniz yeter.

sosyolojik olarak sagopa bir alt kultur vakasi, anadoludan baglantisini koparmamis, evrensel olma durumu simdilik yok...

YavuzNaz
08-07-2011, 11:30
vay iyi analiz :)

BaDCaT
08-07-2011, 11:36
B6NqPLSQ65Q

M U R A T
08-07-2011, 11:42
bir pesimistin gözyaşları albümünü sagopa ya gerçekten hayranlık duyarken dinledikten sonra, bu albümler tatsız geliyor insana..

bpgy ve romantizma bencede müthiş albümler ama birdaha öyle albümler gelmeyeceğini kendisi de söylüyor:(

Bad-Fast
08-07-2011, 13:40
yukarda bir belgesel verdim, bundan daha fazla sagopa ne katmis bunu soylerseniz yeter.

sosyolojik olarak sagopa bir alt kultur vakasi, anadoludan baglantisini koparmamis, evrensel olma durumu simdilik yok...

abi zaten adamın evrensel olma gibi bi çabasıda yok , amatörler kendi yapıp kendi dinler ya bu yapıp sunuyor, dinlenir veye dinlenmez misali , ne tv ye çıkıyor ne abuk sabuk bi yerde görebilirsin :) ilginç aslında , ben rap dinlemem ama sago çok farklı bi dünya ;)

pepecura
08-07-2011, 13:55
adam kral.. özelliklede ikimizi anlatan birşey albümü. cok fazla iyi bence coook

imhotep
08-07-2011, 13:58

bizde anadolu cocuguz amca :D

tool
08-07-2011, 21:48
abi zaten adamın evrensel olma gibi bi çabasıda yok , amatörler kendi yapıp kendi dinler ya bu yapıp sunuyor, dinlenir veye dinlenmez misali , ne tv ye çıkıyor ne abuk sabuk bi yerde görebilirsin :) ilginç aslında , ben rap dinlemem ama sago çok farklı bi dünya ;)

normalde dinlemiyorsaniz eger sagopa'nin size samimi gelen tarafi nedir?

Bad-Fast
08-07-2011, 22:22
şarkı sözleri , kişiliği , doğal takılması sanatçıyım ünlüyüm modundan çok adam gibi çizgisini koruması , çoğu şarkısında insan kendinden bişeyler buluyor ;)

messi
08-07-2011, 22:23
cüppeli ahmet hoca fanıymış galiba sagopa.
habertürk altaylıda cüppeliyi dinlerken duydum ve şoke olmuştum.

Göki,ZD
08-07-2011, 22:34
normalde dinlemiyorsaniz eger sagopa'nin size samimi gelen tarafi nedir?

amca, tv gazatecilik yaptın mı hiç :D

turci
bu kadar insan dinliyor,vardır bunda birseyler diyerek dinlemeye çalışmışlığım var kendisini :)

tool
cüppeli ahmet hoca fanıymış galiba sagopa.
habertürk altaylıda cüppeliyi dinlerken duydum ve şoke olmuştum.

cübbeli ahmet hoca ile ilişkisini kesmiş olan rapçidir. artık tasavvuf yolunda kendi adımlarıyla ilerleyeceğinin işaretlerini vermiştir bugün. zira resmi sitesindeki son yazısının iki paragrafını artık bu yolda tek olduğunu anlatmak için ayırmıştır.

"...bu arada ben bir müzisyenim ve bana bir din adamı gibi muamele yapılmasını istemiyorum.ben müziğimde dini meselelerden bahis açabiliyorum,tasavvuftan söz edebiliyorum ama bu demek değildir ki ben bir din müzisyeniyim ya da bir din adamıyım.ben sadece müzisyenim ama olması gereken gibiyim.bazıları sürekli üzerime gelip duruyor.sago şu günahı işliyor,sago niye şöyle yapıyor vs vs.sana ne ki? size ne ki? önce kendi tadilatını bitir sonra komşununkine yardım edersin.evin yerle bir olmuş duvarların rutubeti ciğerlerini sağır etmiş sen hala aman yandaki arkadaşın evi düzenlensin diyorsun.bu ne lakırdıdır...

kısacası ben bir müzisyenim,günahım da benim sevabım da.ve ben hiçbir cemaatin,hiçbir tarikatin,hiçbir din adamının dahilinde değilim.ben tek başına bir bireyim.herkes de öyle.ben tasavvuf aşığıyım,sizin sandığınız gibi bir cemaatin içinde olan şarkıcı kimlikli bir cemaat üyesi de değilim.ben benim ve kimse bendekini benden iyi bilemez.bazen benim mütevaziliğim insanların kibirleriyle ters düşüyor,bazen de mütevaziliğimden güç alıp başımı ezmeye çalışıyorlar.ama yemezler.ilimde bende,itikad da,iman da ama zaten herkeste bunların olması gerekiyor.işte özeti bu..."

sagopa kajmer #8202002 (http://www.uludagsozluk.com/e/8202002/)