Orijinalini görmek için tıklayınız : En Kaliteli Benzin Şirket Ve İstasyon ?
Xenomorph
27-01-2010, 19:33
Baktımda Net Bir Konu Yada Hala Yazılan Bir Konu Bulamadım Burdan Yazarsak Belki Deneyim Ve Görüşlerimiz'le Araçlarımıza Zaten Ateş Pahası Olan Benzin'lerin İçinde En Yararlısı En İyisini Alabiliriz
Ben Maslak Opet'ten 95 Oktan Alıyorum Devamlı Bir Depo İle 400 Min 500 Max Yakabiliyorum Şehir İçinde Balmumcu Barbaros Shell'den Arada Bir Aldığım Oluyor Aralarında Hissettiğim Bir Fark Göremedim Ama Şöyle Bir Konuda Var İzmir'de Bir Shell'den Aldığım Benzinle 400 Km Göremedim
Sonuçta Devamlı O İstasyon Su Katıyor Bu Istasyonun Benzini Süper Roll'de 2 Boy Farkeder Gibi Muhabbetler Var :)
Bende Yorumlarınızla Daha Net Fikirler Elde Etmek İstedim
İzmir'de hangi shell'den almistin ?
SULTANOGLU
27-01-2010, 19:35
opet dedim çünkü devamlı ordan alıyorum :D
omercanilica
27-01-2010, 19:36
selamıcesme shell ....
emresener
27-01-2010, 19:36
vallaha kimde kampanya varsa ordan mazot alırım :D 3tane 100lük mazota 30tl geri veriyor gibi değişio yanı..
Boost Up
27-01-2010, 19:37
vallaha kimde kampanya varsa ordan mazot alırım :D 3tane 100lük mazota 30tl geri veriyor gibi değişio yanı..
Aynen:D
Nerde beleş oraya yerleş:D
Xenomorph
27-01-2010, 19:38
Ariel Vs Gibi Deterjan Kampanyalarını Yakından Takip Ediyorum Diyorsun :)
hepsi aynı yerden gelmiyormu sadece katkı farkı var?
Bağlarbaşı BP'den alıyorum genelde 97 oktan. Aldığım en iyi benzin o sanırım. Arada bi Kavacık BP, Altunizade BP. Genelde iyi oluyor BP'ler. Koşuyolu Shell çok kötü değil ama iyide değil. Petrolofisi rezalet kesinlikle almıyorum. Geçen gün Çengelköy maxi'yi geçtikten sonra sağdaki shellden aldım iğrenç bi benzindi
Xenomorph
27-01-2010, 19:38
İzmir'de hangi shell'den almistin ?
Manisa Yokuşunu Çıkarken Sağdaki Shell'den İlk İstasyondan İzmir'den Çıkınca 2 Km Sonra Manisaya Doğru Giderken
bp derım ben maslakdakı guzel daha evvel kapanmadan evvel bebek bp den sasmazdım
Xenomorph
27-01-2010, 19:40
Bağlarbaşı BP'den alıyorum genelde 97 oktan. Aldığım en iyi benzin o sanırım. Arada bi Kavacık BP, Altunizade BP. Genelde iyi oluyor BP'ler. Koşuyolu Shell çok kötü değil ama iyide değil. Petrolofisi rezalet kesinlikle almıyorum. Geçen gün Çengelköy maxi'yi geçtikten sonra sağdaki shellden aldım iğrenç bi benzindi
Çengelköy'deki Opet HAK Petrol'dende Çok Uzun Km'ler Gidebildiğim Benzinler Alıyorum :)
Ama o Shell'den Alıcaktım Arkadaş Sokmadı Resmen İğrenç Dedi Doğruymuş :)
EfeTopcu
27-01-2010, 19:41
bunlar haricinde ben total demek istiyorum
Xenomorph
27-01-2010, 19:41
bp derım ben maslakdakı guzel daha evvel kapanmadan evvel bebek bp den sasmazdım
Aylardır Bp'den Benzın Almıyorum Boş Oluyor İstasyonları Genelde Bir Soğuma Oluştu Yoksa Eskiden Zincirlikuyu Etiler Girişindeki BP'den Çok Benzin Alırdım
omercanilica
27-01-2010, 19:42
onun kapanma nedenı kacak benzın falan demıslerdı dogrumu acaba merak etmıstım suan park yerı olarak kullanılmasa bende orayı cok kullanırdım
Jön Türk
27-01-2010, 19:42
Mevlana BP devamlı aldığım yer.
Shell den arada alıyorum harekete geçiyorum :D
ahmet3425
27-01-2010, 19:43
BP nin benzini guzel ve aldıgım zaman veliefendi BP 97 oktan alıyorum memnunum....
cabriolet
27-01-2010, 19:45
mazotu genelde alpetten alıyorum şirketin anlaşması var diye ama arada sırada shell gtl koyuyorum alpet bulamıyosam :D
Xenomorph
27-01-2010, 19:47
Herkes BP Diyor :) Biz Opet'ten Alıyoruz Askerdir Diye Hayırlısı Bakalım :)
Bu Arada Mazotta GTL 1 Numara Resmen Bizim Auris Chiplenmiş Gibi Oluyor :)
shellden alıyorum genelde veya opetten.şirketin shell le anlaşması olduğu içinde mazotu ordan alıyorum.ne demişler aklı kelden benzini shellden al:D:D
Kesinlikle opet bence sariyerde olsa başka biyerden almam.Maslak opetten alıyorm ayda 5-6 depo şirket aracı için.İzmitten shellden aldığım yerden çok çok farklı.Kendi aracımada ordan almaya çalışıyorum tabi herzaman kısmet olmuyor.Şöyle birşey var kanımca opet mehmetcik olduğndan su katma gibi durumları olamaz.Lakin shell özel kimi yerde güzeldr kimi yerde kötüdür.Sariyer shell de bariz şekilde su var mesela:)
Aylardır Bp'den Benzın Almıyorum Boş Oluyor İstasyonları Genelde Bir Soğuma Oluştu Yoksa Eskiden Zincirlikuyu Etiler Girişindeki BP'den Çok Benzin Alırdım
ben yıllardır BP den ve PO dan benzin almıyorum.. öncelik Opet, plase Shell...
arkadaşlar totali unutmuşlunuz ama total in ana yerlerinin benzin kalitesi cok ii.
Bp kalitesiz..Shell 1 numara..
Göztepe Shell ve pompamda bellidir başka pompadan alamıyorum takıntı oldu :)
Ankara icin goruslerim:
1-Dikmen BP (cok ama cok iyi)
2-Shell Vadi petrol (Zamaninda Ulkemizin en cok benzin satan istasyonu olmustu)
3-Eskisehir yolu Reis Petrol (Her zaman tercih edilebilir.)
3 istasyondan alıyorum
2 defa bilkent shell problem yaşadım
şaşmaz shell problem yok
çayyolu opet problem yok
Sivas'ta kendimden, İstanbul'da ya Fulya OPET, ya da Kuruçeşme OPET.. :)
KuBilaYY
27-01-2010, 21:24
Atalarımız Kızı Elden Benzini Şhellden Alıcaksın Demiş :D
Fulya BP de Shell de iyidir ;)
sonucta hepsi aynı yerden geliyor önemli olan içine ne kattıkları
Atlarımız Kızı Elden Benzini Şhellden Alıcaksın Demişler:D
Aklı kelden, Benzini shell'den onun orjinali sanırım :)
Bostancı köprüsünün hemen gerisindeki Shell'den alıyorum dizeli,
Benzinde yine ya Shell'den ya da Kızıltoprak BP den alıyorum.
izmirde ege üniversitesi karşısı shell ve kipa bp tavsiye ederim
Opetten'de almıştım ama aracı kullandıgım son zamanlarda shell'den yakıtı almaya başladım..
konya yolu sağ şeritteki opet ( hiç bi zaman problem yaşamadım )
oran sitesi shell ( cogu arabanin problem yasadıgını duydum 5 sene öncede kendi arabamda problem yasadım bidahada almadim zaten)
turan gunes petrol ofisi ( bazen iyi bazen kötü tam bi randiman alamadım )
bilkent shell ( 100 oktan var iken hep oradan aliyordum sorun yaşamamıştım ama bir cok arkadasimdan sorun yaşadiklarini duydum)
şaşmaz shell ( sorun yaşamadım sorun yaşayanida duymadim )
Fulya BP de Shell de iyidir ;)
fulya shell de kuzenimin aracına mazot yerine benzin koymuşlar çekiciyle arabayı götürdüler :D:D bişey olmadı
havalimanı shell den alıyorum uzun zamandır
EvrenCan_RS
27-01-2010, 22:04
Total diyorum seçeneklerde olmasada...
akılı kelden benzini shelden hesaaabı :D
Antalyalogy
27-01-2010, 22:41
Aracı aldığımdan bu yana Antalya Hurma Shell den alıyorum başka yerden almamak için yeri geliyor fazladan KM yapıyorum , hiç problem yaşamadım 97 Oktan..
Babam yıllardır hep depoyu fulletip kontrol eder yaptığı km yi..Türkay Oteli geçince Kemer e giderken soldaki Opet den aldığı benzinle hep daha az KM yaptığını söylemişti.Ordan almıyormuş artık..
sirket arabasina dizeli shellden,
kendi arabamada 97oktani shellden aliyorum :D
her daim Kavacik BP.. cok memnunum ;) Arada bir ziverbey'den hasanpasa'ya inerkenki BP'den aliyorum..
Ataşehir shell den benzın alıyorum çokda memnunum....Birdefaya mahsus atasehır opetten aldım benzın ondada avans vurdu
Adapazarında ; devlet hastanesini karsısındaki shell
İstanbulda ; Bostancı shell , selamiçeşme shell yada küçükyalı petrol ofisi
bora1311
27-01-2010, 23:06
ford ve opet arasında yakıt guvence sistemi oldugu icin opeti tercih ediyorum...
konya yolundaki opetten ve dikmen opetten alıyorum hep, hic sıkıntı yasamadım...
Senelerdir tek güvendiğim yer Incirli Shell. Öncelikli sebebi Shell TR nin bünyesindeki 2 istasyondan biri ,en iyisi olmak zorunda. Diğer sebebi ise Özgün Vtec Turbo kullanırken hep oradan benzin alırdı ve yakıt filtresini söktüğümüz zaman gördüğümüz temizlik, kurum olmamasından ötürü bende oraya yöneldim. Bunun dışında Veliefendi BP aynı şekilde çok temiz ama ben çoğu sefer yolumu 6-7dk uzatıp incirli shellden benzin almaya devam ediyorum.
road runner
27-01-2010, 23:16
Maslak Opet...
CasabLanca
27-01-2010, 23:22
ostim nokta petrol opet, sıhhıye aybaba petrol opet, akpet petrol ofisi
benzini shell den akılı benden:D
Xenomorph
28-01-2010, 01:21
Hmm Bende Bir Kaç Yıl Öncesine Kadar Devamlı İncirli Shell'den Alırdım Bakırköy'e Doğru Sağda Kalan İki Tarafa Bakan'dan Bahsediyorsanız Onunda Benzini Uzun Km'ler Yaptırmıştır Bana...Ama Şaşırdığım Nokta BP Diyen Çok Oldu Ben Resmen Unutmuştum Adını :)
PROMINENT
28-01-2010, 08:48
gulf nasıl ?
Hep opetten alırım daimi istasyonum havalanına giderken sağdaki opet pursaklarda nur petrol
Uzun yolda da yine opetten şaşmam opetin fahri müfettişiyim can sıkıcı durumlarıda rapor ederim denetlemeleri güzel şikayetleri sonuçlandırıp mutlaka ararlar durumu bildirirler
Yakıt kalitesi güzel
Reklam gibi oldu ama ben çok memnunum
Marka değil istasyon önemli olan. Yol üstü bir kere geçiceğiniz yerlerden benzin almayın. Şehir içindeki yerlerden almaya çalışın çünkü böyle yerlerde kontroller daha sık olur. Şahıslara ait şirketlerden ziyade kurumlara ait olan istasyonları tercih edin. Rafineriden çıkıp dağıtıcısına sonrada istasyon sahibine kadar başına ne gelmiş bilemezsiniz. Eğer takip etme şansınız varsa rafineride mühürlenmiş tankerlerle gelen/gelmiş petrolü kullanan istasyonlardan alın. O da biraz zor. Zamanında biz petrolcüyken tanıdık başka bir petrolden mazot alıp şirket araçlarından birine 1 takım enjektör kendi bindiğimiz araca sıfır motor yaptık. Artık siz düşünün bu işte neler değişebiliyor. Özellikle Common rail araçlar için daha sakat durum.
Ahmet_28
28-01-2010, 09:32
aslında hepsi aynı sadece katkılar farklı.ama özellikle denedim shell den aldığım yakıtla bp arasında birdepoda 40-50 km farkediyor.shellin benzinide mazotuda daha ince araba daha rahat ve daha fazla yakıyor :) belki saçma gelebilir ama 4-5 kez denedim bp den aldığım yakıtla daha fazla km yapıyorum
ahmet3425
28-01-2010, 10:04
gecenlerde yenikapı opetten motoruma benzin aldım istasyondan cıktım 2-3 km sonra motor teklemeye basladı:D
buna ragmen ankete bakıyorum opet bp nin cok ustunde seyrediyor genel olarakta opetin benzinin cok kaliteli olmadıgı dusunululur ki anket hiçde oyle demiyor hayret:D
serhat306
28-01-2010, 10:10
10 yıldır maslak bp den ve aynı pompadan alıyorum :D baska yerden almam uzun yola gıdıceksemde gelır maslaktan alır oyle cıkarım yola...
benim arabam yok benzin alamıyorum ama bence en iyisi opet yabancılarla ne işim olur
mad_max1978
28-01-2010, 16:15
konuyla biraz alakasız ama bu oktan yükseltici katkı maddeleri hakkında ne düşünüyosunuz?bi yararı varmı