Orijinalini görmek için tıklayınız : Favori Parfüm!
Attitude dan daha iyisini buldum, ama söylemem :D
Sen çıldırmışsın :D
Teveccühün :D
Hatırlarsan sana da bir süredir soruyorum bu parfümü.
Senin kadar olmasada kendimce bende parfüm hastasıyım. Creed aldım beymenden hatta gezip arayıp batch numberı iyi olan seriden almaya çalıştım. Basenote'larında ufak farklar olduğundan bahsedilmiş 1-2kaynakta.Yinede içime sinmiyor şuan kullandığım parfüm. Extreme tam tenime göreydi ve yanılmıyorsam 2013senesinde 200 küsür liraya almıştım.
Dolce Gabbana Desert Velvet Oud
Tom Ford Tobacco Vanille
turbo&quattro
29-06-2018, 14:41
En son beşiktaşta bir parfümcüye extreme olanını bulması karşılığında 500tl teklif ettim. Bulamadı. Şuan ysl kullanıyorum, ama yarısı bile etmez.
Bu kadar hastasiysan bana denk gelirse sanada alirim haha
Attitude dan daha iyisini buldum, ama söylemem :D
D
Agustos 14 unde geliyorum o aralar soylersin ;)
i-vtec07
29-06-2018, 19:17
Yalan değil 15 liraya eros un 50cl doldurma parfümünü aldım bi kaç ay önce, afradizyaklıymış satan kız öyle söyledi. Kızlar bu ne bu ne diye sorup duruyo tam bir fiyat performans ürünü :D
Kenzo Homme 100lük en ucuz ORJİNAL ürün nereden bulabilirim fiyatlar arasında uçurumlar var internette ve piyasada çünkü.
aybarsdnr
29-06-2018, 22:08
Ciceksepetinden comme des garcons2 aldim. Urun orijinal, bir problem yok
Teveccühün :D
Hatırlarsan sana da bir süredir soruyorum bu parfümü.
Senin kadar olmasada kendimce bende parfüm hastasıyım. Creed aldım beymenden hatta gezip arayıp batch numberı iyi olan seriden almaya çalıştım. Basenote'larında ufak farklar olduğundan bahsedilmiş 1-2kaynakta.Yinede içime sinmiyor şuan kullandığım parfüm. Extreme tam tenime göreydi ve yanılmıyorsam 2013senesinde 200 küsür liraya almıştım.
2013 te özellikle seçip 3 şişe creed aldım, 3ü de efsaneydi. Şimdi öylesini bulamayız. :)
Hangisini aldın aventus mu ?
2013 te özellikle seçip 3 şişe creed aldım, 3ü de efsaneydi. Şimdi öylesini bulamayız. :)
Hangisini aldın aventus mu ?
Aynen aventus aldım.
Emre İlbi
05-12-2018, 13:25
Uygun fiyatlı parfüm arıyorum, günlük kullanım için, yardımlarınıza ihtiyacım var
Grimlord
05-12-2018, 14:24
Uygun fiyatlı parfüm arıyorum, günlük kullanım için, yardımlarınıza ihtiyacım var
Ben hep 50 liralık alıyorum Zaradan, kalıcılık konusunda zayıf ama oldukça fazla çeşit var
Bir parfüme 400 500 lira vermek istemiyorum derseniz uygun bence :D
(şimdi baktım onlara da zam gelmiş, 70-80 civarı)
Night II tavsiye ederim
turbo&quattro
05-12-2018, 16:10
Tr fiyatini bilmiyorum ama ben gunlukte @dodis tavsiyesi ile mont blanc legend e gectim, cok memnunum. Yaninda arada gucci guilty kullaniyorum o da fena degil.
kelalper
05-12-2018, 16:50
Fahrenheit bile 600 lira arkadaş bu ne yaa. Hacı yağına başlamanın vakti geldi. Evde bi Bulqari sport bir tane de 212VIP var. Dokunmaya korkuyorum
Emre İlbi
05-12-2018, 22:24
Ben hep 50 liralık alıyorum Zaradan, kalıcılık konusunda zayıf ama oldukça fazla çeşit var
Bir parfüme 400 500 lira vermek istemiyorum derseniz uygun bence :D
(şimdi baktım onlara da zam gelmiş, 70-80 civarı)
Night II tavsiye ederim
Teşekkür ederim, bayağı çeşit varmış :D
Emre İlbi
05-12-2018, 22:25
Tr fiyatini bilmiyorum ama ben gunlukte @dodis tavsiyesi ile mont blanc legend e gectim, cok memnunum. Yaninda arada gucci guilty kullaniyorum o da fena degil.
Abi biri 400, diğeri 700 tl, günlük için yazık olur:D
enes_srb
06-12-2018, 08:46
Gunluk olarak joop kullaniyorum , biraz agir kis icin ideal . Izlenim olarak begenen cok begenmeyen hic begenmiyor :D
kiraccemal
06-12-2018, 09:09
Zara Man gold kullanıyorum pek kalıcı değil ama kokusu gayet güzel.
Günlük olarak bende zara gold veya silver kullanıyorum kalıcı değiller pek ama çakma parfümlerden daha iyidir ne idüğü belirli bari
Orjinal parfüm serim kalabalık ama elim gitmiyor zaten işim toz duman bide 500 TL lik parfüm sıkacak halimiz yok :)
Versace Eros almıştım zamanında ucuz iken. Şimdi 400TL'yi geçmiş. Doldurma parfümünü nereden alsam benzer bulabilirim :D Trendyolda bile cakma denilen butiklerde 260-270tl
turbo&quattro
06-12-2018, 17:50
Abi biri 400, diğeri 700 tl, günlük için yazık olur:D
Hmmm ben $25-30 bandinda aliyorum 400 cokmus baya :$
free-hifi
06-12-2018, 20:12
Bargello nun Replica parfümleri güzel ve uygun :)
Emre İlbi
07-12-2018, 22:19
Hmmm ben $25-30 bandinda aliyorum 400 cokmus baya :$
Bizde 20 30 liraya kolonya, oda parfümü falan alıyoruz abi, hemde dağ esintisi :D :hehe:
Bargello nun Replica parfümleri güzel ve uygun :)
Yarın gidip bi bakayım versace'ın var mı :)
Emrecan-R
08-12-2018, 00:35
400 tl ye kadar kalıcılığı iyi olan parfüm öneresi alabilirim.Doğum günümde kendime hediye alcam :D
400 tl ye kadar kalıcılığı iyi olan parfüm öneresi alabilirim.Doğum günümde kendime hediye alcam :D
klasik ama bence en iyi kış kokularından birisi one million, yaz içinse invectus.
bahaceliks
08-12-2018, 08:37
Caldion Classic Edt 100ML Erkek Parfümü
ErayCerit
08-12-2018, 09:56
YSL La Nuit de L’Homme uzun zamandır favorim. Kışın TF Noir olabilir
Boldenon
08-12-2018, 10:50
laura biagiotti roma
Otomobilkurdu
08-12-2018, 11:25
Memo Unisex Parfüm :D
5 milyar :D
PROMINENT
08-12-2018, 14:20
Ysl ile varvatos'a devam..
PROMINENT
08-12-2018, 15:06
Uygun arayanlae cacharel bakabilir.
Günlük kullanım Versace Blue Jeans (https://www.hepsiburada.com/versace-blue-jeans-edt-75-ml-erkek-parfum-pm-sgvrc0526075)
Bir yere gideceksem Hugo Boss (https://www.hepsiburada.com/hugo-boss-men-edt-125-ml-erkek-parfum-pm-sghgb0581113351)
1 - Jean Paul Gaultier Le Male Edt
2 - Klasik ama güzel olan One Milion
3 - Giorgio Armani Code Edt
free-hifi
10-12-2018, 08:06
Yarın gidip bi bakayım versace'ın var mı :)
Olabilir
FR diye bir modeli var fena
Selamlar,
Önceki sayfalardan derlediğim 3 tane parfümü alıcağım fakat parfümlerin farklı çeşitleri mevcut, kullanan arkadaşlar hangi çeşidini yazdıklarını yazabilir mi?
Varvatos -> PROMINENT
Gucci Guilty ve Mont Blanc -> turbo&quattro
Farklı tavsiyelerde varsa fresh - çok ağır olmayacak şekilde onları da alabilirim, teşekkürler.
Selamlar,
Önceki sayfalardan derlediğim 3 tane parfümü alıcağım fakat parfümlerin farklı çeşitleri mevcut, kullanan arkadaşlar hangi çeşidini yazdıklarını yazabilir mi?
Varvatos -> PROMINENT
Farklı tavsiyelerde varsa fresh - çok ağır olmayacak şekilde onları da alabilirim, teşekkürler.
Christian Dior - Sauvage kesinlikle bitmesine üzüldüğüm ne ağır ne çok hafif kıvamında bir parfum. Test edip teninize yakışır ise müdavimi olabilirsiniz :)
razzmatazz
11-01-2019, 16:30
İronic marka açık parfüm kullanan varmı ? hepsi EDP çok kalıcı ve orjinaline koku olarak benzerlik olarak en yakın açık parfüm olduğunu okudum birkaç yerde.
turbo&quattro
11-01-2019, 16:58
Selamlar,
Varvatos -> PROMINENT
Gucci guilty normal grimsi bi sise mont blanc legend simsiyah sisede. Ikiside gunlugum. Ozellikle mont blanc dan asiri memnunum sagolsun @dodis tavsiye etmisti :)
turbo&quattro
11-01-2019, 16:59
Christian Dior - Sauvage kesinlikle bitmesine üzüldüğüm ne ağır ne çok hafif kıvamında bir parfum. Test edip teninize yakışır ise müdavimi olabilirsiniz :)
Birkac hafta once sauvage aldim online parfumcumde denk geldi $52 ye. O da mukemmel koku.
Gucci guilty normal grimsi bi sise mont blanc legend simsiyah sisede. Ikiside gunlugum. Ozellikle mont blanc dan asiri memnunum sagolsun @dodis tavsiye etmisti :)
Ne demek efendim, parfüm üzerine boşuna doktora yapmadık. :p
Ne demek efendim, parfüm üzerine boşuna doktora yapmadık. :p
Ben de sorayım o zaman ,
Günlükte Bvlgari men in black . Özel günlerde Tom Ford Black Orchide kullanıyorum.
Bu ayarda esnaf işi gündelik önerisi var mı .
dieselpower
11-01-2019, 20:21
Ben de sorayım o zaman ,
Günlükte Bvlgari men in black . Özel günlerde Tom Ford Black Orchide kullanıyorum.
Burberry touch tavsiye ederım
Ben de sorayım o zaman ,
Parfüm artık esnaf işi olmaktan çıktı maalesef, belli bir çıtanın üstündeki moda markalarının 100lük şişeleri en kötü 500 lira civarından başlıyor.
Günlükte alternatif çok fazla ama, özel gün için chanel bleu ve dior sauvage başarılı iki arkadaş.
Parfüm artık esnaf işi olmaktan çıktı maalesef, belli bir çıtanın üstündeki moda markalarının 100lük şişeleri en kötü 500 lira civarından başlıyor.
Günlükte alternatif çok fazla ama, özel gün için chanel bleu ve dior sauvage başarılı iki arkadaş.
Bleu de chanel sence parfum mu edt mi edp mi ?
PROMINENT
13-01-2019, 14:03
Parfumun modelini soran arkadaş icin ekliyorum.
20190113_150124 - Eksi Up (https://eksiup.com/9abb43522678)
PROMINENT
13-01-2019, 14:05
Edit olmadigi icin:
20190113_150121 - Eksi Up (https://eksiup.com/45c48cc5e511)
Bleu de chanel sence parfum mu edt mi edp mi ?
Parfum olanı denemedim bireysel olarak, ama yabancı forumlarda bir tartışma konusu bu. O yüzden net bir yorum yapamayacağım.
Edt mi Edp mi konusuna gelirsek de, bu da bence kokusu hangisi hoşunuza gidiyorsa onu tercih edin. Edp biraz daha iyi performans verse de benim tercihim edt versiyonu.
turbo&quattro
13-01-2019, 16:26
Iki sise armani attitude m vardi buri bitti digeri diplerde. Bence cok ozel koku, ilk ciktigi gunlerden beri her zaman mutlaka bir sisem oldu. Su an astronomik fiyatlarda tipki gucci rush gibi. Gucci de efsanem ama ucuk pahali su an after shave ile devam ediyorum ;)
34btr1907
13-01-2019, 16:38
Iki sise armani attitude m vardi buri bitti digeri diplerde. Bence cok ozel koku, ilk ciktigi gunlerden beri her zaman mutlaka bir sisem oldu. Su an astronomik fiyatlarda tipki gucci rush gibi. Gucci de efsanem ama ucuk pahali su an after shave ile devam ediyorum ;)
hocam ben ross dan guccı pour home bulmustum abd de cofra set olarak,hala bulunuyormu bu ? stokları tüketebilirsin abd de,astronomik fıyatlara alıcısı var bunun şu an turkiyede
http://4.bp.blogspot.com/-fDCMNZDS8FI/UBz0rl1glfI/AAAAAAAABbM/1Hr8xZ6orkE/s1600/guc3.jpg
turbo&quattro
13-01-2019, 16:50
hocam ben ross dan guccı pour home bulmustum abd de cofra set olarak,hala bulunuyormu bu ? stokları tüketebilirsin abd de,astronomik fıyatlara alıcısı var bunun şu an turkiyede
http://4.bp.blogspot.com/-fDCMNZDS8FI/UBz0rl1glfI/AAAAAAAABbM/1Hr8xZ6orkE/s1600/guc3.jpg
Hic gormedim bunu. Bi bakayim parfumcume, saga sola.
Eau des Baux Eau de Toilette adındaki parfüümü aldım geçenlerde, bayıla bayıla sıkıyorum kendisini. :D Baya değişik bi kokusu var çoğu parfümde olmayan.
34btr1907
21-03-2019, 15:53
MPF Couteux EDP çok yakın bir aventus clonudur ,80 tl gibi fiyata düşmüş internette şu an,değerlendirmek isteyen kaçırmasın
"armani code" tek geçerim.
Uzun zamandır favorim L'occitane ve Clinic. Bu aralar Zara parfümlerine dadandım. Her boy her çeşit var :D
Uzun zamandır favorim L'occitane ve Clinic. Bu aralar Zara parfümlerine dadandım. Her boy her çeşit var :D
Zarada favorin ne abi :)
Benim kullandıklarım Tr'de yok sanırım.
Uomo ve Gold'un kokusu iyidir ama zevk tercihi tabiki. Night Pour serilerinden biri tercih edilebilir. Bazılarının kalıcılığı çok kısa bazılarının ki ise enteresan derecede uzun.
Şimdi yeni seriler gelmiş. Bir ara onlardan da alıp denemek istiyorum. ***** yaz geldi fresh kokulara geçmek lazım :)
34btr1907
22-03-2019, 13:13
şöyle bır alıntı yapayım yardımcı olur
Zara Sydney....................................Terre d 'Hermes
Zara Gourmand Leather....................JPG Ultramale
Zara Aromatic Future........................Dior Sauvage
Zara White Tag.................................Creed Silver Mountain Water
Zara Vibrant Leather..........................Royal Vintage
Zara Rich Leather..............................Creed Aventus
Zara 8.0............................................Lac oste White,Polo Blue
Zara 9.0 ...........................................Dior Homme
Zara Red Vanilla................................Lancome La Vie Est Belle
Z-1975 Blue Spirit..............................Invictus
Zara Seoul.........................................Invi ctus
Zara Strolling Over Heaven.............................Yves Saint Laurent La Nuit
Zara Custom Tailored........................DG The One
Zara Scent #2................................. Christian Dior-Sauvage
Zara for Him Black Edition.................YSL La Nuit
Zara Man Uomo................................One Million
Zara W/END till 3:00 **...................Bond No 9 Scent Of Peace
Zara for Him Gold Edition...................Paco Rabanne One Million ve Dior Homme arasında
Zara Gold...........................................Pac o Rabanne Black XS,Aventus a benzediğini söyleyenler de var..
Zara Man Gold....................................Paco Rabanne Black XS.
Zara San Francisco............................İlk sıkıldığında A*Men i hatırlatıyor
Zara San Francisco 250 Post Street...................Cartier Eau de Cartier Concentree
Zara Night pour homme II..................................Armani Code Profumo
Zara Night pour homme III..................................Armani Code Profumo
Tobacco Collection Intense Dark Exclusive..................212 Vip Carolina Herrera
Zara Lisboa Colombo Aventida Do Colegio Militar..................Aqua di Gio Armani
34btr1907
23-03-2019, 12:57
https://www.youtube.com/watch?v=zAUGyK6HgVI
https://www.youtube.com/watch?v=0_jWzZY9IVk
parfume meraklıysanız bu arkadasın vıdeolarını ızleyın
Günlük kullandığım parfümüm bitti. En son satın aldığımda 76 liraydı. Şuan ykmde 225 tl
Daha uyguna nereden satın alabilirim.
I'm not a bot | Hepsiburada (https://www.hepsiburada.com/versace-blue-jeans-edt-75-ml-erkek-parfum-pm-sgvrc0526075)
Yaklasık 12 senedir aynı parfumu kullanıyorum 100 lira civarında günlük için benzer parfüm önerisi de alabilirim.
34btr1907
11-04-2019, 10:16
STROLLING OVER HEAVEN 100 ML + ICE WALK 100 ML - PARFUM-ERKEK | ZARA Turkiye (https://www.zara.com/tr/tr/strolling-over-heaven-100-ml-ice-walk-100-ml-p20210055.html?v1=8374822&v2=1180000)
STROLLING OVER HEAVEN=La Nuit de l'Homme kopyası
ICE WALK=Christian Dior Sauvage kopyası
79,95 TL fıyat 200 ml ıcın cok ıyı ve performanslarıda hıc fena degıl
comme des garcons Kyoto rastlayan oldu mu?
STROLLING OVER HEAVEN 100 ML + ICE WALK 100 ML - PARFUM-ERKEK | ZARA Turkiye (https://www.zara.com/tr/tr/strolling-over-heaven-100-ml-ice-walk-100-ml-p20210055.html?v1=8374822&v2=1180000)
29,95TL ye düşmüş sipariş verdim az önce ilk defa internetten parfüm alıyorum kokuları hakkında hiçbir fikrim yok :) ama deodarantların 17 tl olduğu günümüzde güzel fiyat ne kaybederim ki dedim ve aldım bakalım...
Gourmand leather vardı bir ara. Emporio armani'yi rafa kaldırtmıştı. Bitmiş artık bulunmuyor. Oda çok güzeldi, bulan bi baksın derim kokusuna. Kahverengi deri kaplı şişesi vardı.
29,95TL ye düşmüş sipariş verdim az önce ilk defa internetten parfüm alıyorum kokuları hakkında hiçbir fikrim yok :) ama deodarantların 17 tl olduğu günümüzde güzel fiyat ne kaybederim ki dedim ve aldım bakalım...
stok bitmiş yanlış alarm :(
Oğuzhan Ç.
12-09-2019, 15:00
Christian Dior Sauvage bu parfüme hastayım ya çok hoşuma gidiyor bayada pahalı *****. İce Walkı denicem konuyu biraz geç gördüm inşallah bulabiliriz :)
Emre İlbi
12-09-2019, 15:12
Günlük kullandığım parfüm 150 TL oldu, haliyle o parayı vermek istemiyorum, Zara'nın parfümlerinin kalıcılığı nasıl, sabah sıkıp çıksam tüm günü çıkartır mı? ter kokmam ancak ucuz parfümlerin kokusu gün içinde saçma bir hal alıyor, bunlarda öyle bir sorun yaşar mıyım?
Not: bir iki fıs yapmıyorum, tenime rahat 8-10 defa sıkıyorum
volume81
12-09-2019, 15:37
Günlük kullandığım parfüm 150 TL oldu, haliyle o parayı vermek istemiyorum, Zara'nın parfümlerinin kalıcılığı nasıl, sabah sıkıp çıksam tüm günü çıkartır mı? ter kokmam ancak ucuz parfümlerin kokusu gün içinde saçma bir hal alıyor, bunlarda öyle bir sorun yaşar mıyım?
Günlük olarak bende kullanıyorum ama sabah 7:30 evden çıkış olup eve dönüş 19:00-20:00'ları buluyorsa haliyle yetmiyor.
ancak gün içerisinde etkisi geçse de sıktıktan 6 saat sonra rutubet kokmuyor :)
Emre İlbi
12-09-2019, 15:42
Günlük olarak bende kullanıyorum ama sabah 7:30 evden çıkış olup eve dönüş 19:00-20:00'ları buluyorsa haliyle yetmiyor.
ancak gün içerisinde etkisi geçse de sıktıktan 6 saat sonra rutubet kokmuyor :)
Teşekkür ederim, 6 saat bayağı iyi, benim için yeterli, siz hangisini kullanıyorsunuz :)
Zara'nın kokuları güzel ama kalıcı değil. Geçen sene bir 49 tl lik silver ya da gold almıştım. pek durmuyordu ucuyordu hemen. merak edip "Night II Pour Homme" almıştım. tanesi 89du. fakat 2-3 saat sonra kayboluyor kokusu. Ama sizin kadar sıkmıyordum :D O zaman kalıcı olabilir :d
enes_srb
12-09-2019, 16:22
Gourmand leather vardı bir ara. Emporio armani'yi rafa kaldırtmıştı. Bitmiş artık bulunmuyor. Oda çok güzeldi, bulan bi baksın derim kokusuna. Kahverengi deri kaplı şişesi vardı.
Zara nin sitesinde 30 liraya satiliyor suan %75 indirimle
volume81
12-09-2019, 16:29
Teşekkür ederim, 6 saat bayağı iyi, benim için yeterli, siz hangisini kullanıyorsunuz :)
Zara Man Uomo ve silver'ı almıştım 2'li pakette 89TL idi şimdilik bunlar güzel, kumaş pantalon-gömlek giyiyorsan uygun bir kokusu var
şişenin farklı yerlerinde farklı koku var diyor kutusunda sonlara doğru daha iyi olduğunu duymuştum ama test etmedim :)
Şimdi baktım bende, sanırım yeni gelmiş. Bayram öncesi baktığımda yoktu. İyi oldu, bahaneyle alıyım gidip. :)
zara yok ki gidip alalım :)
Acık Parfumde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) >> Sayfa 1 - 2302 (https://forum.donanimhaber.com/acik-parfumde-orijinal-notalar-tutaste-maximum-kalite--85853049)
Tutaste ile tanıştığımdan beri Bargellonun yanından geçmiyorum.
Adam her türlü işini layıkıyla özenle yapıyor. Şu adam gibi motosiklete değer veren usta bulsam onunda peşini bırakmıcam.
Şimdi baktım bende, sanırım yeni gelmiş. Bayram öncesi baktığımda yoktu. İyi oldu, bahaneyle alıyım gidip. :)
link varsa atabilir misiniz bulamadım?
beratyuksel
17-09-2019, 13:30
Ben de bakıyorum bu aralar şöyle kaliteli marka bir şeyler, var mı öneriniz?
onn_dear
17-09-2019, 16:22
Zara da 2x100 ml parfümler 89.90 TL. Test ürünleri denenip alınabilir. Ben aldım kalıcılığı fazla olmasa da kokular güzel.
Versace Eros kullanıyorum, şimdi armani strong edt alacağım yine bu tarz parfümlere açığım. EDP ve EDT arasında ki kullanım farkı nedir ? EDT kışın, EDP yazın mı ? Herkes farklı bir şey söylüyor çünkü
turbo&quattro
17-09-2019, 21:28
Versace Eros kullanıyorum, şimdi armani strong edt alacağım yine bu tarz parfümlere açığım. EDP ve EDT arasında ki kullanım farkı nedir ? EDT kışın, EDP yazın mı ? Herkes farklı bir şey söylüyor çünkü
Versace eros kokusu cok guzel ama bende nedense fena bas agrisi yapiyor, bununla birlikte tom ford black orchid ve pradanin su an kullandigim black haric tum cesitleri.
Versace eros kokusu cok guzel ama bende nedense fena bas agrisi yapiyor, bununla birlikte tom ford black orchid ve pradanin su an kullandigim black haric tum cesitleri.
Daha önceden HugoBoss Green, Davidoff Coolwater, CK in2u ve Versace Eros. Şimdi farklı tadlar arıyorum. yalnız trendyoldan aldığım Versace Eros beni memnun etmedi bu sefer daha öncesinden de almıştım ama bu sefer kalıcılığı yok. Tom Ford Black Orchid ilkten bana garip geldi ama sonradan güzel gelmeye başladı ama şu an çok pahalı. Burberry Classic alacaktım ama o da orj olmasına kalıcılığı az.
Versace Eros Flame çıkmış onu denedim ama garip geldi kokusu, çoğu kişide nedense memnun bir daha deneyeceğim. Büyük ihtimal kararımı Hugoboss Green, Hugo Boss In Motion, Hugo Boss Just Different veya One Million Lucky'den yana kullanacağım. Parfüm konusunda kafam çok karışıyor :D
Bu arada Zara'nın hiç bir parfümünden memnun kalmadım nedesen kalıcılığı çok az ama kokuları güzel.
Terre D'hermes, buğday tenliler için öneririm. mevsimine de giriyoruz şimdi güzel kokucaktır.
Emre İlbi
25-09-2019, 19:35
Acık Parfumde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) >> Sayfa 1 - 2302 (https://forum.donanimhaber.com/acik-parfumde-orijinal-notalar-tutaste-maximum-kalite--85853049)
Tutaste ile tanıştığımdan beri Bargellonun yanından geçmiyorum.
Adam her türlü işini layıkıyla özenle yapıyor. Şu adam gibi motosiklete değer veren usta bulsam onunda peşini bırakmıcam.
Tamamen meraktan, buradan evdeki herkese aldım, içlerinde daha önceden bildiğimiz kokularda var, koku benzerliği olarak oldukça başarılı, kalıcılığını kullandıkça paylaşırım
BlackMamba
25-09-2019, 19:59
EDT kıyafet üzerinde kullanılıyor EDP tene sıkılıyor ve EDP nin içindeki oran yüzde olarak daha fazla olduğundan EDT ye göre çok daha kalıcı diye biliyorum ben :D
EDT kıyafet üzerinde kullanılıyor EDP tene sıkılıyor ve EDP nin içindeki oran yüzde olarak daha fazla olduğundan EDT ye göre çok daha kalıcı diye biliyorum ben :D
Banada EDT Yazın, EDP Kışın tercih edilir mi ne birisi söylemişti. Sonra Sephorada senin söylediğini söylediler.
BlackMamba
27-09-2019, 21:42
Banada EDT Yazın, EDP Kışın tercih edilir mi ne birisi söylemişti. Sonra Sephorada senin söylediğini söylediler.
Yaz kış olayı da bence şöyle edp ler daha yoğun olduğu için kışın kullanımı daha iyi çünkü ağır kokular yazın bayabiliyor
HalilMacit
28-09-2019, 08:07
Edt - Esans oranı %3 ile %7 arası
Edp - Esans oranı %7 ile %15 arası
Extraid De - Bunu geçenler de parfüm alırken gördüm esans oranı daha yüksekmiş.
Parfümün Edt veya Edp olması kalıcılıkla alakalı esans yoğun oldukça daha fazla kalıcı oluyor ten veya elbise parfümün notasıyla alakalı bence kimi edp parfüm tende kimi edp parfüm elbisede kalıcı oluyor.
Giorgio Armani Profumo kullanıyordum havaalanından aldığımdan aşırı memnundum öyle 2 şişe kullandıktan sonra bu sefer Hepsiburada'da uyguna 200mL buldum deneyeyim diye, boynerde 110'luğu 600 lirayken 200'lüğü daha ucuza aldım resmen
Sonuç hüsran, koku aynı yine güzel de hiç kalıcı değil millete soruyordum bazen benden hiç koku geliyor mu diye, rezalet :D Eskiden direk kokunun güzelliğine övgü alıyorken
Şimdi yine arayışlardayız en kötü gidip yine havaalanından alacağım
Giorgio Armani Profumo kullanıyordum havaalanından aldığımdan aşırı memnundum öyle 2 şişe kullandıktan sonra bu sefer Hepsiburada'da uyguna 200mL buldum deneyeyim diye, boynerde 110'luğu 600 lirayken 200'lüğü daha ucuza aldım resmen
Sonuç hüsran, koku aynı yine güzel de hiç kalıcı değil millete soruyordum bazen benden hiç koku geliyor mu diye, rezalet :D Eskiden direk kokunun güzelliğine övgü alıyorken
Şimdi yine arayışlardayız en kötü gidip yine havaalanından alacağım
Onun sebebine bende baktım genelde eski reyonda kalmış ürünleri iteliyorlar veya çakma oluyorlar. Bende Eros almıştım trendyoldan, sonra bir daha aldım eski mal geldi kokmuyor bile önceki cayır cayırdı.
Şimdi sephoradan alacağım ben artık 1 kere alırım artık 3-4 ay kullanırım.
HalilMacit
03-10-2019, 14:24
Parfümleri almadan önce batch kodlarından sorgulatın arkadaşlar. Ben de trendyoldan dikildikten sonra öğrendim. Artık almadan önce bakıyorum
Onun sebebine bende baktım genelde eski reyonda kalmış ürünleri iteliyorlar veya çakma oluyorlar. Bende Eros almıştım trendyoldan, sonra bir daha aldım eski mal geldi kokmuyor bile önceki cayır cayırdı.
Şimdi sephoradan alacağım ben artık 1 kere alırım artık 3-4 ay kullanırım.
Parfüm gelince üretim tarihini sorgulattım 10 aylık çıktı parfüm, artık daha yenisini almaya çalışacağım artık :)
Merak edenler aşağıdaki sayfadan sorgulayabilir
Check the date of manufacture of perfumes and cosmetics - CheckFresh.com (http://www.checkfresh.com/)
Parfümleri almadan önce batch kodlarından sorgulatın arkadaşlar. Ben de trendyoldan dikildikten sonra öğrendim. Artık almadan önce bakıyorum
Trendyoldan nasıl bakıyorsunuz Batch koduna ? Bir numara yazıyor ürünün yanında "8011003809219" bu mu mesela ?
tom ford black orchid > bu bir tık ağır
hugo boss man extreme > bu da soft - hafif
kullanan var mı?
HalilMacit
03-10-2019, 17:27
Trendyoldan nasıl bakıyorsunuz Batch koduna ? Bir numara yazıyor ürünün yanında "8011003809219" bu mu mesela ?
Mesaj atıp almak istediğiniz parfümün batch kodunu sorarsanız yardımcı olurlar. Ben N11 den alıyorum artık kodu sordurup alıyorum. Bir kaç parfümeri var Uzay ve MyParfümeri diye onları araştırdım güvenilir de.
-Murat Özcan-
26-11-2019, 14:47
Arkadaşlar Armani De Gio ya alltarnatif fresh koku tavsiyeniz varmı ?
tiziani teranzi - andromeda - unisex parfüm ama karşı cins ayrı ilgili parfüme :)
tiziani teranzi - andromeda - unisex parfüm ama karşı cins ayrı ilgili parfüme :)
kızlar karşıdan kucaa atlıyosa alırım :D
beymen de 1900 lira amca :D
Abi arkadaş fiyatını yazmış ama ben biraz daha ucuza çözebiliyorum istersen :D özellikle ruslar bayılıyo günaya sor bak :D
Tamamen meraktan, buradan evdeki herkese aldım, içlerinde daha önceden bildiğimiz kokularda var, koku benzerliği olarak oldukça başarılı, kalıcılığını kullandıkça paylaşırım
memnun kaldiniz mi?
memnun kaldiniz mi?
Ben kullanıyorum. Fiyatına göre kalıcılığı çok iyi.
Emre-Dylan
26-11-2019, 20:47
One million lucky kokusunu çok sevdim kullanıyorum ama keşke esansı edp gibi daha yoğun olsa...
Tecrübeni paylaşabilir misin ? Siparişi nasıl gerçekleştirdin acaba ?
free-hifi
26-11-2019, 23:50
Ben kullanıyorum. Fiyatına göre kalıcılığı çok iyi.
Alerji durumu vs var mı.
Emre İlbi
27-11-2019, 09:34
memnun kaldiniz mi?
Alerji durumu vs var mı.
Merhabalar, genel bir cevap vermek istedim,
Özellikle bekledim, 2 ay oldu aşağı yukarı, öncesinde günlük kullandığım parfüm 150 TL olmuştu, bu sebeple arayış içerisine girmiştim,
1-) Kalıcılık; 150-200 TL bandında ki parfümlerden inanın geri kalır yanı yok, hatta bazı kokular bir miktar daha iyi bile diyebilirim, aynı miktarda sıkıyorum, günü çıkartıyor.
2-) Koku benzerliği; epey yakın, hatta orijinalini bilmeyen ya da koku alma duyusu hassas olmayan biri anlayamaz.
3-) Alerji, kızarıklık, yakma hissi vs. durumları; 50-60 TL civarına aldığım, sözde markalı parfümlerde yakma, kızarıklık gibi sorunlar yaşadım, kısacası cildim biraz hassas, bahse konu firmadan 2 aylık süreçte toplam 4 ayrı koku denedim, aile içini de sayar isek toplam 8 oldu, hiç birimizde alerji, kızarıklık, yakma hissi gibi sorunlar yaşamadık, ancak şunun altını çizmek isterim ki; biz sorun yaşamadık diye, hiç kimse sorun yaşamayacak anlamına gelmiyor, en güzeli kendiniz alıp test edin.
Son olarak müdavimi oldum, hiç bilmediğim kokuları da deneyeceğim.
Not: bu zamana kadar uçuk kaçık markaları kullanmış biri değilim, en fazla bugün ki değeri 500-600 TL olan parfümleri kullandım, bu sebeple parfüm gurmesi değilim, standart kullanıcı olarak tecrübelerimi paylaşmaya çalıştım.
Emre İlbi
27-11-2019, 09:35
Pardon sipariş kısmını unutmuşum, kendi satış siteleri var, oradan aldım,
link: Acık Parfum, Tutaste Parfum, OzelParfum.com (https://www.ozelparfum.com/)
Parfüm gelince üretim tarihini sorgulattım 10 aylık çıktı parfüm, artık daha yenisini almaya çalışacağım artık :)
Merak edenler aşağıdaki sayfadan sorgulayabilir
Check the date of manufacture of perfumes and cosmetics - CheckFresh.com (http://www.checkfresh.com/)
Böyle dedikten kısa süre sonra tesadüfen İçerenköy Carrefour'da bir kozmetikte rafta tek görüp fiyatı sordum 110mL 350 lira gibi bir rakam deyince aldım, hataya bak parayı ödedikten sonra batch code sorguladım 20-22 ay falan çıktı ama eski 10 aylık 200 mL Hepsiburada ürününden çook daha iyi kokuyor ve kalıcı. İlk başta havaalanından aldığımki gibi
Parfümün ömrüyle ilgil önyargım kırıldı
Pardon sipariş kısmını unutmuşum, kendi satış siteleri var, oradan aldım,
link: Acık Parfum, Tutaste Parfum, OzelParfum.com (https://www.ozelparfum.com/)
Teşekkürler bilgilendirme için. Ekonomi bu haldeyken bi parfüme 600-700 vermeye içim el vermiyor.
atelier rebul'un erkek parfümleri hakkında bilgisi olan var mı ? 50TL'den falan başlıyorlar
Alerji durumu vs var mı.
Benim cildimde herhangi bir alerjik reaksiyon göstermedi, ki zaten polenden başka bir alerjim yok çok şükür :D
Merhabalar, genel bir cevap vermek istedim,
Özellikle bekledim, 2 ay oldu aşağı yukarı, öncesinde günlük kullandığım parfüm 150 TL olmuştu, bu sebeple arayış içerisine girmiştim,
1-) Kalıcılık; 150-200 TL bandında ki parfümlerden inanın geri kalır yanı yok, hatta bazı kokular bir miktar daha iyi bile diyebilirim, aynı miktarda sıkıyorum, günü çıkartıyor.
2-) Koku benzerliği; epey yakın, hatta orijinalini bilmeyen ya da koku alma duyusu hassas olmayan biri anlayamaz.
3-) Alerji, kızarıklık, yakma hissi vs. durumları; 50-60 TL civarına aldığım, sözde markalı parfümlerde yakma, kızarıklık gibi sorunlar yaşadım, kısacası cildim biraz hassas, bahse konu firmadan 2 aylık süreçte toplam 4 ayrı koku denedim, aile içini de sayar isek toplam 8 oldu, hiç birimizde alerji, kızarıklık, yakma hissi gibi sorunlar yaşamadık, ancak şunun altını çizmek isterim ki; biz sorun yaşamadık diye, hiç kimse sorun yaşamayacak anlamına gelmiyor, en güzeli kendiniz alıp test edin.
Son olarak müdavimi oldum, hiç bilmediğim kokuları da deneyeceğim.
Not: bu zamana kadar uçuk kaçık markaları kullanmış biri değilim, en fazla bugün ki değeri 500-600 TL olan parfümleri kullandım, bu sebeple parfüm gurmesi değilim, standart kullanıcı olarak tecrübelerimi paylaşmaya çalıştım.
En son sarp lastik parlatıcıyı herkese önermiştim, sonrasında fiyatlar arttı ve eskisi gibi bulunmuyor :D
Umarım aynısı bunun başına gelmez :D :D
Tutaste'nin yeni farkedenlerim bende. Forum donanımda binlerce sayfa topic'i olunca dayanamayıp sipariş verdim bende 4 adet. Kokular orjinalleri ile birebir aynı neredeyse. Baymıyor ya da alerji yapmıyor. Kalıcıkları kokudan kokuya değişiyor. Bi tanesi 1-2 saatte geçerken dior svg 4-5 saat rahat kokuyor. Özel serileri de var. 50 yada 100 tl ye. Aynı formul sadece esansı arttıyormuş. Onları da baya tavsiye eden var.
Düşünen varsa tavsiye edilir
Bende uzun zamandir tutaste kullaniyorum. Benim hatun bile artik banada ordan al diyordu. Diger acik parfumlere gore daha kalici.
Gimifayf
27-11-2019, 22:43
Tutaste bayagı güzel 1 yıldır eş dost toplaşıp ortak parfüme giriyoruz 7li kontenjanı doldurup sipariş ediyoruz sürekli.
Tavsiye ederim.
Zam gelirse Met beddua ederim haberin olsun :D
Emre İlbi
28-11-2019, 08:35
Teşekkürler bilgilendirme için. Ekonomi bu haldeyken bi parfüme 600-700 vermeye içim el vermiyor.
Aynı fikirdeyim
En son sarp lastik parlatıcıyı herkese önermiştim, sonrasında fiyatlar arttı ve eskisi gibi bulunmuyor :D
Umarım aynısı bunun başına gelmez :D :D
:D umarım zor bulma gibi bir sorun yaşamayız, fiyat artışı çok sorun olmaz
Tutaste'nin yeni farkedenlerim bende. Forum donanımda binlerce sayfa topic'i olunca dayanamayıp sipariş verdim bende 4 adet. Kokular orjinalleri ile birebir aynı neredeyse. Baymıyor ya da alerji yapmıyor. Kalıcıkları kokudan kokuya değişiyor. Bi tanesi 1-2 saatte geçerken dior svg 4-5 saat rahat kokuyor. Özel serileri de var. 50 yada 100 tl ye. Aynı formul sadece esansı arttıyormuş. Onları da baya tavsiye eden var.
Düşünen varsa tavsiye edilir
Bende uzun zamandir tutaste kullaniyorum. Benim hatun bile artik banada ordan al diyordu. Diger acik parfumlere gore daha kalici.
Tutaste bayagı güzel 1 yıldır eş dost toplaşıp ortak parfüme giriyoruz 7li kontenjanı doldurup sipariş ediyoruz sürekli.
Tavsiye ederim.
enseksisi encezbedicisi ençekicisi kısaca hatunları baştan aşşagı çıkartıcısının adını alayım :D
editt : bunlardan hangisi misal :D
Erkek Acık Parfumler (https://www.ozelparfum.com/Erkek-Parfumleri)
Burberry classic kullanıyorum, ay başında annemlere gittiğimde yanıma parfüm almadığım için orada bulduğum testerı kullandım.
Calvin Klein Eternity - Flame
Normalde de ceketlere sıkarım normalde parfümü, ben böyle bir kalıcılık görmedim, hala kokuyor ceket ve çok güzel bir koku.
enseksisi encezbedicisi ençekicisi kısaca hatunları baştan aşşagı çıkartıcısının adını alayım :D
Abi ben random aldım. Sadece bir tanesini biliyordum. Birde herkesin seçimi farklı. Sana direkt sayfasını veriyim son 5-6 sayfaya bak. Genelde hep aynı parfümler çok iyi vs vs yazıyor. İncelersin istersen.
Acık Parfumde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) >> Sayfa 2418 - 2418 (https://forum.donanimhaber.com/acik-parfumde-orijinal-notalar-tutaste-maximum-kalite--85853049-2418)
-Murat Özcan-
29-11-2019, 11:20
Abi ben random aldım. Sadece bir tanesini biliyordum. Birde herkesin seçimi farklı. Sana direkt sayfasını veriyim son 5-6 sayfaya bak. Genelde hep aynı parfümler çok iyi vs vs yazıyor. İncelersin istersen.
Acık Parfumde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) >> Sayfa 2418 - 2418 (https://forum.donanimhaber.com/acik-parfumde-orijinal-notalar-tutaste-maximum-kalite--85853049-2418)
Peki ben Armani Gio kokusunu nasıl bulacağım :D
Emre İlbi
29-11-2019, 14:19
bu mu?
GENTIANO (GiO) Erkek Parfumu (https://www.ozelparfum.com/gentiano-gio)
bu mu?
GENTIANO (GiO) Erkek Parfumu (https://www.ozelparfum.com/gentiano-gio)
Bu olması muhtemel. Parfüm adları genelde benzer oluyor. Aramadan bile cıkıyor. Güncel sayfalarda zaten benzettiğimiz Parfümler diye foto koymuşlar. Orijinali gözüküyor oradada. Bulamazsanız da forum donanım yada iletişim kısmında sorun, yönlerir.
Gimifayf
29-11-2019, 14:44
Akıl vermek gibi olmasın da Dior Sauvage (SVG) cok iyi her anlamda :D Kıs aylarında favorim zaten moda oldu diyebiliriz kullanan cok.
Tutasteden direkt olarak bu isim ve kodla isteyebilirsiniz. 1 adet almak yeterli bol bol sıkılacak bir koku degil cunku agır biraz.
Tavsiye ederim.
senin bedduan da tutar he :D
MOVISTAR
01-12-2019, 16:11
DP açık parfüm kullanan var mı ? Hangi kokuyu önerirsiniz ? Lacoste Red kullanıyordum DP’den ama sıkıldım.Yeni önerilere açığım :D
devil_berk22
01-12-2019, 17:16
açık parfüm olarak 2007 yılından beri dp kullanıyorum bu tutaste markası nasıl kullanan veya bilenler varmı ?
react1ve
01-12-2019, 20:17
DP açık parfüm kullanan var mı ? Hangi kokuyu önerirsiniz ? Lacoste Red kullanıyordum DP’den ama sıkıldım.Yeni önerilere açığım :D
Eskilerden kullanmak istersen joop jump,sculpture ve angel önerebilirim. paco rabanne 1 million da bence eskimeyecek bir parfüm.
MOVISTAR
02-12-2019, 11:38
Eskilerden kullanmak istersen joop jump,sculpture ve angel önerebilirim. paco rabanne 1 million da bence eskimeyecek bir parfüm.
Teşekkür ederim :)
-Murat Özcan-
02-12-2019, 12:52
Bende tutaste firmasından sipariş verdim bakalım deneyip fikirlerimi yazacağım lakin adamların merkezi Artvin olması çok ilginç koca türkiye de başka yerde kaliteli bu işi yapan firma kalmadı nerelerden sipariş verdik dur bakalım deneyip göreceğiz :D
Bende tutaste firmasından sipariş verdim bakalım deneyip fikirlerimi yazacağım lakin adamların merkezi Artvin olması çok ilginç koca türkiye de başka yerde kaliteli bu işi yapan firma kalmadı nerelerden sipariş verdik dur bakalım deneyip göreceğiz :D
valla bende sipariş vereceğim maaşı aldığımda sen ne söyledin ? merakla bekliyorum yorumunu.
Armani - Stronger With You [YOU]
Tom FORD - Black Orchid UNiSEX [ORC]
Tom Ford - Tobacco Vanillie [TBC]
Yves Saint Laurent - La Nuit de L'homme [YSL]
Tutaste'den bunları kullanan var mı ?
Gimifayf
02-12-2019, 22:15
valla bende sipariş vereceğim maaşı aldığımda sen ne söyledin ? merakla bekliyorum yorumunu.
TBC coook agır bır koku. Tutaste'den kullanıyorum puro tutunu kokusu cok net sekılde gelıyor ama vanılya kokusu ıcın aynı seyı soyleyemeyecegım. Tutun kokusu vanılya kokusunu bastırmıs. Ama cok kalıcı ve kıs ayları ıcın denenebılecek bır koku. Ben gecen kıs aldım daha %5 falan kullanmısımdır 1 fıs yetıyo fazlası agır gelıyor bana.
TBC coook agır bır koku. Tutaste'den kullanıyorum puro tutunu kokusu cok net sekılde gelıyor ama vanılya kokusu ıcın aynı seyı soyleyemeyecegım. Tutun kokusu vanılya kokusunu bastırmıs. Ama cok kalıcı ve kıs ayları ıcın denenebılecek bır koku. Ben gecen kıs aldım daha %5 falan kullanmısımdır 1 fıs yetıyo fazlası agır gelıyor bana.
Onun yerine ne eklememi önerirsin ? Ağır koku severim ama sırf puro kokmakda istemiyorum.
Gimifayf
03-12-2019, 19:33
Onun yerine ne eklememi önerirsin ? Ağır koku severim ama sırf puro kokmakda istemiyorum.
Dior Sauvage (SVG)
Guzel ve kıslık bır koku. Begenecegınıze emınım cevremdekı bır suru kısıye tavsıye ettım aldırdım begenerek kullanıyorlar.
blumenberg
05-12-2019, 09:46
Tutaste den ben de sipariş verdim, ilk defa açık parfüm almış oldum,
DHİ dior homme intense orjinaline göre biraz farklı ilk sıkışta, daha sonra orijinale dönüyor, 15 saat sonunda bile koku alma duyusu az olan biri kokuyu net aldı
Dior Fahrenheit da kalıcı baya
Gio yu daha tam net olarak test edemedim, fresh olduğu için kalıcılığı diğerlerine göre az zaten, orjinalinde de bu böyle
Sauvage
Creed aventus
Eros
Channel de blue
Bunları da aldım fakat test etmedim henüz
-Murat Özcan-
05-12-2019, 10:48
Ben GİO olanı aldım kullanıyorum çokta fark göremedim kalıcılık konusunda yada bana öyle geldi bilmiyorum.
Ama koku bildiğiniz orjinal armani gio herşey aynı
Tutateste den bende sizlerin yorumunu görünce merak edip 7 adetli paketten aldım. Orjinaline sahip olduğum ürünlerden aldım ki gerçekten benziyor mu yoksa bam başka bir ürün mü diye merak ettim. DH deki yorumlar zaten yeterince referans oluyordu ama denemek istedim. Ürünlerin hepsi neredeyse birebir aynı ve kaliteli gün boyu üzerinizde kalıyor, %100 her notasına kadar aynı olması zaten mümkün değil ama koku alma duyusu insan olan birisi için ayırt etme şansı yok :)
Sauvage - Man in Black - Saint Laurent L'homme nuit - Rochas - Eros - dolce the one - homme intense
Hepsini de ayrı ayrı kıyafetlerde ayrı ayrı test ettim kalıcılık olarak bundan sonra hep alırım. Orjinalden 2 fıs cildinize sıkın, açık parfümü de kıyafetlere sıkın :)
R21TURBO 41
05-12-2019, 15:01
Abercrombie & Fitch / FIERCE nasildir ? Bir arkadas istedi onun icin aldim ama ulasamiyorum , sanirim kendim kullanicam.
Netten baktim baya bi ovgu var ama daha once kullanan oldumu ?
react1ve
09-12-2019, 02:42
Tutaste sitesindeki parfümler kaç cc?
Akıl vermek gibi olmasın da Dior Sauvage (SVG) cok iyi her anlamda :D Kıs aylarında favorim zaten moda oldu diyebiliriz kullanan cok.
Tutasteden direkt olarak bu isim ve kodla isteyebilirsiniz. 1 adet almak yeterli bol bol sıkılacak bir koku degil cunku agır biraz.
Bende hem parfüm hem deorantı var. İkisi de ağır kış kokusu. Herkesin hoşuna gitmeyebilir.
https://i.hizliresim.com/VQJdBZ.jpg (https://hizliresim.com/VQJdBZ)
Gucci Guilty ilk dutyfreeden hediye geldi ardından DP den dolum yapıyorum.
Tutaste sitesindeki parfümler kaç cc?
50 olması gerekiyor
react1ve
09-12-2019, 13:31
50 olması gerekiyor
Fiyat olarak neredeyse dp ile aynı.
Fiyat olarak neredeyse dp ile aynı.
DP hiç kullanmadım fakat kokular 1e 1 orijinali ile. 0 alerji hassam bi cildim olmasına rağmen. Bir gün abim öyle bargello yada dp almıştı kıpkırmızı olmuştum. Baya iyi bu konuda. 4 parfüm aldım. 4'ünü de sıkıntısız kullanıyorum
Giorgio Armani Eu Pour Homme
Üst nota: Fesleğen, mandalina, bergamot.
Kalp: Küçük Hindistan cevizi, zambak, karanfil.
Dip nota: Sandal ağacı, silhat, oakmoss.
Genel olarak baharat yoğun bir kokusu var.
https://cdn.yukko.com/mnresize/1600/1600/media/352/80002799/giorgio-armani-eau-pour-homme-edt-100-ml-erke-10003979-270294-s1.jpg
react1ve
09-12-2019, 18:06
DP hiç kullanmadım fakat kokular 1e 1 orijinali ile. 0 alerji hassam bi cildim olmasına rağmen. Bir gün abim öyle bargello yada dp almıştı kıpkırmızı olmuştum. Baya iyi bu konuda. 4 parfüm aldım. 4'ünü de sıkıntısız kullanıyorum
Özel günler harici uzun zamandır dp acık parfüm kullanıyorum. Memnunum açık söylemek gerekirse.
Kullananlar bayağı memnun bu markadan,bende bir deneyeceğim.
https://cdn.akakce.com/iv/9288/491/491278542z.jpg
hayatımdan bundan daha başka bir kokuyu sevmedim, sevemedim.
[IMG]https://cdn.akakce.com/iv/9288/491/491278542z.jpg[IMG]
Yazın bende bunu kullanıyorum uzun zamandır hatta :)
react1ve
11-12-2019, 20:33
Dp'de set fiyatı 90 lira olmuş,en son aldığımda 60 idi. Bende Tutaste'den sipariş verdim.
Tiziana Terenzi - Kirke
Dior - Sauvage
Maison Margiela - FirePlace
Paco Rabanne - iNViCTUS
Dior için herkes farklı birşey söylüyor gelsin de bakalım.
https://cdn.akakce.com/iv/9288/491/491278542z.jpg
Patronumda vardı harika kokardı :D
Beyler cahil kaldım sanırım kusura bakmayın..
armani code ve dior kullanıyordum uzun zamandır orijinal..
bu tutaste dediğiniz hangi site oluyor? linki iletebilir misiniz?
okuduğum kadarı ile herkes memnun.
react1ve
13-12-2019, 17:57
Beyler cahil kaldım sanırım kusura bakmayın..
armani code ve dior kullanıyordum uzun zamandır orijinal..
bu tutaste dediğiniz hangi site oluyor? linki iletebilir misiniz?
okuduğum kadarı ile herkes memnun.
Erkek Acık Parfumler (https://www.ozelparfum.com/Erkek-Parfumleri)
enes_srb
13-12-2019, 19:46
Bu siteden dior sauvage siparis etmek istiyorum ama nasil bulucam cozemedim isimler degisik anladigim kadariyla
Bu siteden dior sauvage siparis etmek istiyorum ama nasil bulucam cozemedim isimler degisik anladigim kadariyla
Donanım haberdeki başlıkta açıklamalar yazıyor ama sauvage zaten SVG diye kolayca bulunuyor, arama kısmına yazmanız yeter.
Diğer markalarında isimlerini kısaltıp isim vermişler. Örneğin : Dior Homme intense DHi , Bvlgari man in black - Mib vs. gibi. Sauvage harici aradığınız bir şey varsa modelin baş harflerini girin elbet çıkar :)
Donanım haberdeki başlıkta açıklamalar yazıyor ama sauvage zaten SVG diye kolayca bulunuyor, arama kısmına yazmanız yeter.
Diğer markalarında isimlerini kısaltıp isim vermişler. Örneğin : Dior Homme intense DHi , Bvlgari man in black - Mib vs. gibi. Sauvage harici aradığınız bir şey varsa modelin baş harflerini girin elbet çıkar :)
Armani code bulamadım :(
react1ve
14-12-2019, 01:40
Armani code bulamadım :(
Arm diye geçiyor.
Arm diye geçiyor.
Teşekkürler abi
react1ve
14-12-2019, 12:18
Teşekkürler abi
Ne demek kardeşim. Kargo bu sabah elime geçti,kullanmaya başlayayım yorumlarımı buraya da yazarım.
Ne demek kardeşim. Kargo bu sabah elime geçti,kullanmaya başlayayım yorumlarımı buraya da yazarım.
Ben de çok merak ediyorum açıkçası, pazartesi sipariş vereceğim. Orijinale para vermekten sıkıldım :) sigara içiyoruz birde zaten orjinal de olsa bi saate kadar maalesef.. kokusu aynı olsun birazda kalıcı olsun yeter
2019 yılbaşı için tavsiyem:
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=OWl1j6nLcoQ)
2019 yılbaşı için tavsiyem:
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=OWl1j6nLcoQ)
edit kalkmış,
encre noire a l'extreme
react1ve
15-12-2019, 18:34
Ben de çok merak ediyorum açıkçası, pazartesi sipariş vereceğim. Orijinale para vermekten sıkıldım :) sigara içiyoruz birde zaten orjinal de olsa bi saate kadar maalesef.. kokusu aynı olsun birazda kalıcı olsun yeter
2 günden beri kullanıyorum. Kendimde farklı kokuları kullandım, denemek amaçlı babama da sıktırdım. Kalıcılığı mükemmel,koku benzerliği de %99. O kadar kalıcı ki bazı parfümleri,babamın gece yattığı pijamasının yakasına sinmiş. Boşa övmüyormuş kullananlar.
2 günden beri kullanıyorum. Kendimde farklı kokuları kullandım, denemek amaçlı babama da sıktırdım. Kalıcılığı mükemmel,koku benzerliği de %99. O kadar kalıcı ki bazı parfümleri,babamın gece yattığı pijamasının yakasına sinmiş. Boşa övmüyormuş kullananlar.
İyi abi çok sevindim ya bakalım elime ulaşsınlar bende aldıklarım ile ilgili yorum yaaparım
react1ve
15-12-2019, 19:21
İyi abi çok sevindim ya bakalım elime ulaşsınlar bende aldıklarım ile ilgili yorum yaaparım
İyi olur,bizde kullanmadıklarımız hakkında bilgi sahibi oluruz.
Geçen sene bir dönem kimyager mi ne bir kız arkadaşım vardı parfüm yapıp satıyordu, yapımının çok kolay olduğunu, formüllerini kolayca bulabildiğini söylüyordu. Eminönü vb. bir yerlerden esansları alıp diğer malzemeleri de kalitelilerden seçerek çok kolayca çok kaliteli parfüm yapabiliyorum diyordu
Diyeceğim o ki adam kaliteden taviz vermek istemediği sürece çok bir sürprizle karşılaşmazsınız, iphone'un yeniden icadı gib gözde büyütülecek bir şey değilmiş. O kızla tanışana kadar bana da zor bir şeymiş gibi geliyordu
34btr1907
19-12-2019, 22:41
Geçen sene bir dönem kimyager mi ne bir kız arkadaşım vardı parfüm yapıp satıyordu, yapımının çok kolay olduğunu, formüllerini kolayca bulabildiğini söylüyordu. Eminönü vb. bir yerlerden esansları alıp diğer malzemeleri de kalitelilerden seçerek çok kolayca çok kaliteli parfüm yapabiliyorum diyordu
Diyeceğim o ki adam kaliteden taviz vermek istemediği sürece çok bir sürprizle karşılaşmazsınız, iphone'un yeniden icadı gib gözde büyütülecek bir şey değilmiş. O kızla tanışana kadar bana da zor bir şeymiş gibi geliyordu
bunu ben cok uzun zamanlar yaptım,ama sıkılıyorsun bı sure sonra cunku farklı parfum yapmak ıcın malıyet artıyor,
konu şudur,
istanbulda yolu düşenler eminönüne gidiyor, mısırçarşısının tahtakale kapısından çıkıyorsunuz solda çakma kıyafetler vs satanlar var uzunca bı sokak,orda esnafın bırıne soruyorsunuz burda parfüm esansı satan dukkanlar varmıs diye size gösterıyorlar benım bıldıgım 3 tane dukkan var burda...
listeleri kalabalık her marka parfümü bulursunuz,esansı 50gr satarlar bu 50 gr esansa 150gr alkol (eczanelerde bulunur) 20 gr su karıstırıp 1 gece bekletıyorsunuz
En son Tom Ford Black Orchid aldım çok metedildi sağda solda dıye ama bana uymadı kokusu sevmedım pek,2 gun montta kalıyor koku ( abartmıyorum)
bos zamanınız varsa uğrayın o taraflara alın yapın deneyın .
Gimifayf
23-12-2019, 16:16
Gucci Guilty ilk dutyfreeden hediye geldi ardından DP den dolum yapıyorum.
Giulty İntense günlük olarak kullanıyorum yıllardır. Son 1 yıldır da Tutaste'den açık olarak kullanıyorum. Tavsiye ederim yaz-kış kullanılabilecek bir koku.
Giulty İntense günlük olarak kullanıyorum yıllardır. Son 1 yıldır da Tutaste'den açık olarak kullanıyorum. Tavsiye ederim yaz-kış kullanılabilecek bir koku.
Tamda bugün şişeyi bitirdim. :D Orjinalinden çok farkı varmı Tutastede?
Gimifayf
27-12-2019, 20:16
Tamda bugün şişeyi bitirdim. :D Orjinalinden çok farkı varmı Tutastede?
Yeni gordum kusura bakmayın. Evet fark var uzun sure kullanan birisi anlayabilir ama etraftaki insanların fark edecegi kadar degil. Bariz bir fark olmadıgı icin ben takılmıyorum eger siz bunu önemsiyorsanız orjinal siseyi özel gunlerde tutasteyi de gündelikte kullanmak sizin icin uygun olabilir. Ben memnunum orjinalini bir daha almam icin cok uygun bir kampanya fırsat falan olması lazım yoksa tutasteden devam :)
34btr1907
04-01-2020, 11:00
rossmann erkek bölümü yağmalandı resmen ,ama kadın parfumlerınde hala guzel fıyatlar var hedıye dusunen veya kadın uyeler baksın mutlaka
Kadın Parfum Markaları, Ceşitleri ve Fiyatları | Rossmann (https://www.rossmann.com.tr/kadin-parfum/)
Chanel Egoist kullanan varmı aramızda?
bunu ben cok uzun zamanlar yaptım,ama sıkılıyorsun bı sure sonra cunku farklı parfum yapmak ıcın malıyet artıyor,
konu şudur,
istanbulda yolu düşenler eminönüne gidiyor, mısırçarşısının tahtakale kapısından çıkıyorsunuz solda çakma kıyafetler vs satanlar var uzunca bı sokak,orda esnafın bırıne soruyorsunuz burda parfüm esansı satan dukkanlar varmıs diye size gösterıyorlar benım bıldıgım 3 tane dukkan var burda...
listeleri kalabalık her marka parfümü bulursunuz,esansı 50gr satarlar bu 50 gr esansa 150gr alkol (eczanelerde bulunur) 20 gr su karıstırıp 1 gece bekletıyorsunuz
En son Tom Ford Black Orchid aldım çok metedildi sağda solda dıye ama bana uymadı kokusu sevmedım pek,2 gun montta kalıyor koku ( abartmıyorum)
bos zamanınız varsa uğrayın o taraflara alın yapın deneyın .
50 gr esans ve eczane deki alkolün fiyatı nedir acaba.
Bir de örneğin 150 gr alkol yerine 120 gr koysak daha yoğun edp gibi bir şey olur mu :)
Bir de örneğin 150 gr alkol yerine 120 gr koysak daha yoğun edp gibi bir şey olur mu :)
Vaktin varsa sesin bugün yine uğra benim yanıma plazanın girişine stand açıldı tester parfümleri satıyor orjinal çok çok ucuza alırız sana
34btr1907
12-02-2020, 17:32
daha yogun olmaz yağlı olur hocam ve püskürtmeye bilir sağlıklı, kalıcılık tamamen esansın kalitesine baglı bırazda,fiyatların guncel halinden haberim yok ama dısarısı ile %50 den daha az maliyetli bu değişmez
Vaktin varsa sesin bugün yine uğra benim yanıma plazanın girişine stand açıldı tester parfümleri satıyor orjinal çok çok ucuza alırız sana
Müdürüm normalde ihtiyacım yok aslında ama eğer ucuz ise ve mantıklı ise evde yapma fikrini denerim. Premium parfümler alınacak gibi değil ya bu devirde.
daha yogun olmaz yağlı olur hocam ve püskürtmeye bilir sağlıklı, kalıcılık tamamen esansın kalitesine baglı bırazda,fiyatların guncel halinden haberim yok ama dısarısı ile %50 den daha az maliyetli bu değişmez
Abi çok teşekkür ederim. İlk fırsatta eminönü ne geçeceğim.
MatraX_07
24-07-2020, 07:33
merhaba bi kaç orjinal parfüm aldım bunları sorgulama yapacağımız site vs var mıdır?
50 olması gerekiyor
Sen yetkili bir abiye benziyorsun :)
ozelparfum'de hangi parfümün aslında ne olduğunu nasıl anlıyoruz?
Sen yetkili bir abiye benziyorsun :)
ozelparfum'de hangi parfümün aslında ne olduğunu nasıl anlıyoruz?
Abi çok uzun zamandır bakmıyorum :) Site değişmediyse isimler zaten benziyor, yada öyle bulamazsan parfümlerin içinde benzettilen kokular diye bir alan vardı orada gerçeğinin fotosu var :) Forum donanım'ı kullanıyorsan orada istediğinin adını sor konuya direkt cevaplarlar. Aktif baya konusu.
Acık Parfumde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) >> Sayfa 2751 - 2751 (https://forum.donanimhaber.com/acik-parfumde-orijinal-notalar-tutaste-maximum-kalite--85853049-2751)
Abi çok uzun zamandır bakmıyorum :) Site değişmediyse isimler zaten benziyor, yada öyle bulamazsan parfümlerin içinde benzettilen kokular diye bir alan vardı orada gerçeğinin fotosu var :) Forum donanım'ı kullanıyorsan orada istediğinin adını sor konuya direkt cevaplarlar. Aktif baya konusu.
Acık Parfumde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) >> Sayfa 2751 - 2751 (https://forum.donanimhaber.com/acik-parfumde-orijinal-notalar-tutaste-maximum-kalite--85853049-2751)
Cansın :) Teşekkürler
Emre-Dylan
24-07-2020, 20:32
Tutasteden 2. siparişim geldi ama ilk parti kadar kalıcı değil üzerimde. 20 25dk sonra koku yok oluyor üstelik bol bol sıkmama rağmen. David walker almaya devam edeceğim, one million lucky'de dw koku olarak daha başarılı tutasteden ve daha kalıcı.
Cansın :) Teşekkürler
Rica ederim, ne demek :)
Kışın fresh kokular kullanılırmı sizce?Genelde yazın kullanılıyoruz ya bir parfüm beğendim aldım dedim acaba fark edilirlik düşükmü olur bu mevsimde.
Kışın fresh kokular kullanılırmı sizce?Genelde yazın kullanılıyoruz ya bir parfüm beğendim aldım dedim acaba fark edilirlik düşükmü olur bu mevsimde.
Fark edilirliği çok fazla etkilemez mevsimsel farklılıklar.
Dior Eau Sauvage Extreme var isteyen olursa 99ml, yedek olarak almıştım, uygun fiyata vereceğim.
Dior Eau Sauvage Extreme Concentrate EDT Erkek Parfum 100ml - Sevil Parfumeri (https://www.sevil.com.tr/dior-eau-sauvage-extreme-concentrate-edt-erkek-parfum-100ml.html)
Beyler yılbaşına girerken şu indirimlerden faydalanmak adına varmi number one bir parfüm önerisi olan
Koku olayi kisiden kisiye degisir, ben genelde cevremdeki hatunkisilerin guzel yorumlarda bulundugu parfumlerden ilerliyorum. Bunlar arasinda kendi top 3'um su sekilde:
- Armani Code
- Calvin Klein Euphoria
- CK One Shock
One Shock'i cok uzun zamandir gormuyorum. Orjinalini bulan olursa dm'den yuruyebilir :)
Bunlarin haricinde sevdigim kokular:
- Davidoff Cool Water
- Emporio Armani He
- Hugo Boss Green (matarali sisesi olan)
- Hugo Boss In Motion
- Calvin Klein Eternity Aqua
Milletin olup bittigi 212'lerin alayini sevemedim mesela, beni cok rahatsiz eden bir tini var hepsinde. Bu sebeple hediye gelse dahi kullanamayacagim yegane parfum markasidir sanirim 212.
Bu arada hatunkisilerde cok enteresan bir sey fark ettim, tertemiz, yaklasinca net sekilde yumusatici kokan bir kiyafet en baba parfumden daha etkili, tecrubeyle sabit :D
CüneytIşıkkent
08-12-2022, 12:45
Armani Code
Creed Aventus
Bleu De Chanel
Favori kokularımdır
Zara parfümleri f/p konusunda gayet iyi.
Ama derseniz ki ben kaliteyi biraz daha yukarı çıkarmak istiyorum L'Occitane bakılabilir. Esansları muhteşem.
Örnek: Doğal İcerikli Erkek Parfumleri ve Ceşitleri | L'Occitane (https://www.loccitane.com.tr/erkek/parfumler/)
***** 11.11 indirimleri var. Güzel parfüm önerisi olan var mıdır ? Creed aventus u uygun rakama çözebileceğim bir mağaza bilen var mıdır :)
***** 11.11 indirimleri var. Güzel parfüm önerisi olan var mıdır ? Creed aventus u uygun rakama çözebileceğim bir mağaza bilen var mıdır :)
Marc-Antoine Barrois B683 çok hoş bir parfüm tam bi centilmen kokusu deri notaları içeriyor alışılmış kokuların dışında biraz, deneme fırsatınız olursa kesin deneyin.
Kışlık parfümüm bitmişti, Jean Paul - Scandal aldım, en uygun fiyatı Kağan parfümeride buldum, güzel indirim yapmışlar, Bursa'nın eski yerel kozmetik firmasıdır.
baskan96
13-11-2023, 12:56
Herkese selamlar. Yeri gelmişken ben de sormak isterim.
Boyum 1.91, 130 kilo civarındayım. Gün içinde sürekli koşturmacam olduğu için çok terliyorum fakat koku vs. gibi bir sıkıntım olmuyor. Güncel olarak kullandığım parfüm bir türlü stoklara girmediği için yeni bir parfüm arayışındayım.
Spor kokuları tercih ediyorum. Önereceğiniz bir parfüm var mıdır?
PiscocuK
13-11-2023, 13:02
tom ford black orchid öneririm
diğer kullandıklarım
rochas
acqua di gio
1 million
Havalar soğuduğu için tom ford black orchid e geçtim. Bu daha çok kış parfümü gibi geliyor bana.
Yaz aylarında da TF'a göre daha fresh olduğu için Dior Sauvage kullanıyorum.
ceratoniaorg
13-11-2023, 17:39
one million kullanıcısı ya da daha önce kullanıp da çok çakması var diyerek artık kullanmayan var ise eğer denk getirebilirse veya bulabilirse one million Golden Oud kullanmasını tavsiye ederim. Dubai'de denk geldi ve aldım bitmemesi için nadiren kullanıyorum resmen.
rochas ve black orchid de favorilerim fakat bunlarda da doldurma versiyonlar sebebi ile gerçekten çok kullanan olmaya başladı.
versace eros kullanıyorum bu aralar tavsiye ederim
Zaradan aldım çöp hafif koku önerisi olan varmı eskiden armani mania kullanmıştım
kullandigim parfumleri begendigim siraya gore yaziyorum
1- Tommy hilfiger impact intense edp (bu parfumden daha iyi bir parfum benim icin daha uretilmedi)
2- Spice bomb night vision edp
3- Givency- Gentlemen Society edp
4- Emporio Armani- Stronger with you absolutely edp
5- Paco Robanne Invictus Platinium edp
6- Lacoste Essential edt
7- Versace Eros edp
tom ford black orchid öneririm
diğer kullandıklarım
rochas
acqua di gio
1 million
Black Orchide ve one Millione seviyorsanız bir kaç tavsiye yapayım bu ayarda.
Son 1 1,5yıldır net favorim One Mıllıone Elixir. 1M serisinin en ağa babası. EDT,EDP,Parfume, Intense Parfume gibi düşünürsek kabaca sıralamayı bu arkadaş Intense Parfume versiyonu 1M ailesinin.
Bir de Bvlgarı Men In Black / Dıor Fahrenheit Le Parfume ( Tr kutularda direkt Parfum yazıyor ) / Terre de Hermes Pure Parfume. bu kalibrede güzel seçenekler. Ama fiyat / performans açık ara One Mıllıone Elixir.
Herkese selamlar. Yeri gelmişken ben de sormak isterim.
Boyum 1.91, 130 kilo civarındayım. Gün içinde sürekli koşturmacam olduğu için çok terliyorum fakat koku vs. gibi bir sıkıntım olmuyor. Güncel olarak kullandığım parfüm bir türlü stoklara girmediği için yeni bir parfüm arayışındayım.
Spor kokuları tercih ediyorum. Önereceğiniz bir parfüm var mıdır?
chanel allure homme sport önerebilirim
PiscocuK
15-11-2023, 08:45
Black Orchide ve one Millione seviyorsanız bir kaç tavsiye yapayım bu ayarda.
Son 1 1,5yıldır net favorim One Mıllıone Elixir. 1M serisinin en ağa babası. EDT,EDP,Parfume, Intense Parfume gibi düşünürsek kabaca sıralamayı bu arkadaş Intense Parfume versiyonu 1M ailesinin.
Bir de Bvlgarı Men In Black / Dıor Fahrenheit Le Parfume ( Tr kutularda direkt Parfum yazıyor ) / Terre de Hermes Pure Parfume. bu kalibrede güzel seçenekler. Ama fiyat / performans açık ara One Mıllıone Elixir.
Fahrenheit lise döneminde kullanıyordum :) Önerilerine bakacağım teşekkürler
jimikeys
15-11-2023, 08:54
Versace eros
Bulgary aqva
paco rabanne invictus
Jean paul ultra male sexy playboy
Caroline herrera bad boy
polo ralph lauren
issey miyake
Givenchy pour homme
Calvin klein encounter
Creed aventus
Tiziana terenzi kirke
Username
31-07-2024, 13:44
armani black code
armani he
armani mania
lacoste red
sculpture
paco rabanne invictus
gucci rush
Bu ara favorim Rabanne Invictus Parfum(altın-koyu mavi renk kombinasyonlu olan)
-Abercrombie & Fitch Authentic Moment Men
-Tom Ford Noir Extreme
KocaAyak
01-08-2024, 08:49
Arkadaşlar neler varmış ya, o sırada Bargello'dan takılan ben (temsili)
Özellikle yaz aylarında, böyle insanların olması sevindirici, halkımız halen deodorant kullanımına tepki olarak yaşarken, önerileri okurken gözüm gönlüm açıldı. Güzel seçenekler varr
2014 yılından beri kabin memuruyum bol bol yurtdışına gidip geliyorum, duty free uğruyorum ama hiç parfüm takıntım olmadı. Zaranın seoul serisini alıp geçiyorum. Bir süre bvlgari aqva marine kullanmıştım onu çok seviyordum ama. Saat gibi bu da dipsiz kuyu geliyor bana. Bir tane 2014 yılında aldığım swatch vardı hala onu kullanıyorum, yedek saatlerimin hepsi decathlon. :D Düz adam sabri misin be
Ben de sanırım 2 yılı aşkın süredir creed aventus kullanıyorum. Bir iş arkadaşım vasıtasıyla tanışmıştım.
Deepblue
05-08-2024, 10:56
Burberry hero biraz tuzlu ama kokusu çok tatlı :D
tuner faruk
05-08-2024, 11:15
-Paco Rabanne - Invictus
-Paco Rabanne - One Million
-Caroline Herrera - 212 Sexy Man
-Emporio Armani - Stronger with you Absolutely
By CrAzY
08-08-2024, 20:51
Blvgari - Tygar yeni favorim
Username
19-08-2024, 15:49
ek olarak privacy parfümleride iyidir
Emre-Dylan
11-09-2024, 23:45
Uygun fiyatlı orj yada a kalite alabileceğimiz bir yer var mıdır? ***** one million lucky ve elixir orijinalleri çok pahalı.
BarışSever
02-03-2025, 20:36
Le Beau Le Parfum kullanan var mı? kalıcılık nasıldır
.::EmrE::.
02-03-2025, 20:59
Mont Blanc Explorer , tek geçerim.
turboman
02-03-2025, 22:00
Tom ford bitter peach
Şeftalili ıce tea kokusu gibi şiddetle tavsiye ederim
Orjinali 10k civarı ama emre boslu olarak 1k civarı
Le Beau Le Parfum kullanan var mı? kalıcılık nasıldır
Kalıcı tropik bir parfüm.Genel beğeniye çok uygun,kalıcılık yönünden sizi çok üzmez.Kıyafete de sıktığınız durumda tüm gün kokuyu hissedersiniz.
Son zamanlarda Frederic Malle The Moon ile Maison Crivelli Oud Maracuja favori iki parfümüm oldu.Ülke şartlarında maalesef rakamları uçuk olsa da kolay kolay bitebilecek parfümler değil
BarışSever
02-03-2025, 22:14
Kalıcı tropik bir parfüm.Genel beğeniye çok uygun,kalıcılık yönünden sizi çok üzmez.Kıyafete de sıktığınız durumda tüm gün kokuyu hissedersiniz.
teşekkür ederim peki Le Beau Paradise Garden nasıl iyice kafam karıştı:)
Sti_Ozan
03-03-2025, 10:17
Terenzi Kirke - Günlük olarak yaz/kış kullanılır, mutlaka denemenizi tavsiye ederim. (orijinali pahalı bir parfüm, Mad çok yakın tonda benzerini üretiyor tercih edilebilir)
Tom Ford Bitter Peach - Çok güzel yaz kokusu, ilk buluşmalarda vs. samimi gösterebilecek bir koku. Harbiden şeftaliyi üstüne sürmüşsün gibi bir şey :D
Kurkdijan Grand Soir - Akşam yemeklerinde ya da toplantılarda mutlaka kullanıyorum. Yayılım ve kalıcılık olarak inanılmaz bi performansı var. Çok niş bi koku cidden.
Xerjoff More Than Words - Yaz / Kış kullanılır ama belki yazın rahatsızlık uyandırabilir, biraz sert bi koku gibi geliyor bana ama severek kullanıyorum. (Muscant güzel replikasını üretiyor)
YSL La Nuit De l'homme - Bana göre tam bi kış parfümü, ne black orchid gibi çok sert bi koku ne de çok hafif. Kış için bence ideal rahatsız etmeyen bi koku. F/P olarak da iyi sayılabilir. (Siyah şişesini kullanıyorum)
Dior Homme Intense - Bu da cidden güzel bi kış kokusu, kalıcılık olarak da yüksek. Kokusuna bir bakın uyarsa kışın günlük kullanabilirsiniz. Yazın bayabilir.
Bu parfümlerden en aktif Kirkeyi kullanıyorum. Diğerlerini de kendime göre kategorize edip kullanıyorum (Toplantı, Haftasonu gezmesi vs. gibisinden). Beymende kokularına bi bakabilirsiniz hangisi size uyar hangisi uymaz diye. Parfüm işi çok öznel bence.
EnesPolatdemir
03-03-2025, 11:04
Sabah iş yaptığımız benle yaşıt biri geldi dükkana parfümü fecci hoşuma gitti ama bana kalırsa bahar ve yaza daha uygun çok fresh bir kokuydu. Adı Louis Vuitton Meteore. Sanırım bu yaz ve bahar için benim koku belli. California Dream hakkında da güzel şeyler söylüyorlar ama henüz koklayamadım. Beymen'e gittiğimde bütün LV'leri bi elden geçireceğim. Her gittiğim yerde dolce gabbana light blue ya da eros kokusu almaktan baygınlık gecireceğim artık. Bence bu ikisi yaz ve bahar için artık kullanılmamalı.
Birkan61
05-03-2025, 10:55
Sabah iş yaptığımız benle yaşıt biri geldi dükkana parfümü fecci hoşuma gitti ama bana kalırsa bahar ve yaza daha uygun çok fresh bir kokuydu. Adı Louis Vuitton Meteore. Sanırım bu yaz ve bahar için benim koku belli. California Dream hakkında da güzel şeyler söylüyorlar ama henüz koklayamadım. Beymen'e gittiğimde bütün LV'leri bi elden geçireceğim. Her gittiğim yerde dolce gabbana light blue ya da eros kokusu almaktan baygınlık gecireceğim artık. Bence bu ikisi yaz ve bahar için artık kullanılmamalı.
Fiyatı nedir bilgin var mı acaba sahibinden de 14 liraya var bitane 100ml
blgari wood essence kullanıyorum uzun zamandır değişiklik arıyorum bitmek üzere parfümüm :D
EnesPolatdemir
05-03-2025, 11:11
Fiyatı nedir bilgin var mı acaba sahibinden de 14 liraya var bitane 100ml
blgari wood essence kullanıyorum uzun zamandır değişiklik arıyorum bitmek üzere parfümüm :D
Abi Lou Vui parfümler hakkında sen sorunca bi baktım fiyatı nedir diye, ben de bilmiyordum. Ben illa Beymen'de vardır ya diye düşünüyordum kiii yokmuş... Bunu sorman iyi oldu ;) ama Zorlu ve Nişantaşı'ndaki Lou Vui mağazaları parfüm satıyor. O iki yerden temin edebilirsin sadece. Yurtdışı fiyatı 330usd yani büyük ihtimalle senin Bvlgari ile aynı fiyatlar. Gitmişken ailenin diğer üyelerine de bakabilirsin. Koklayıp eşe dosta gelen varsa duty freeden aldırıp bi 3k falan karda kapatabilirsin olayı. Parfümün silajına hayran kaldım ek olarak onu da belirteyim yukarıda yazmamışım. Herif dükkana daha girmeden bütün dükkan Meteore koktu. Genel beğeniye de fazlasıyla açık. Fragnatica'dan bakabilirsiniz...
EnesPolatdemir
05-03-2025, 11:14
Tom ford bitter peach
Şeftalili ıce tea kokusu gibi şiddetle tavsiye ederim
Orjinali 10k civarı ama emre boslu olarak 1k civarı
Bi ben sevemedim şunu herhalde :). Azad Yılmaz bile bitter peach'i övüyordu...
Birkan61
05-03-2025, 11:20
Abi Lou Vui parfümler hakkında sen sorunca bi baktım fiyatı nedir diye, ben de bilmiyordum. Ben illa Beymen'de vardır ya diye düşünüyordum kiii yokmuş... Bunu sorman iyi oldu ;) ama Zorlu ve Nişantaşı'ndaki Lou Vui mağazaları parfüm satıyor. O iki yerden temin edebilirsin sadece. Yurtdışı fiyatı 330usd yani büyük ihtimalle senin Bvlgari ile aynı fiyatlar. Gitmişken ailenin diğer üyelerine de bakabilirsin. Koklayıp eşe dosta gelen varsa duty freeden aldırıp bi 3k falan karda kapatabilirsin olayı. Parfümün silajına hayran kaldım ek olarak onu da belirteyim yukarıda yazmamışım. Herif dükkana daha girmeden bütün dükkan Meteore koktu. Genel beğeniye de fazlasıyla açık. Fragnatica'dan bakabilirsiniz...
Youtube'da bi incelemesini dinledim, koklamadan alasım geldi diyebilirim :D
Gerçekten 14 lira civarıysa almam ama çok bana göre, wood essence 100ml 5.500 aldım en son
EnesPolatdemir
05-03-2025, 11:28
Youtube'da bi incelemesini dinledim, koklamadan alasım geldi diyebilirim :D
Gerçekten 14 lira civarıysa almam ama çok bana göre, wood essence 100ml 5.500 aldım en son
Blind buy alınabilecek bir parfüm dediğim gibi genel beğeniye çok açık. Fiyat konusuu, fiyat konusu korkunç abi ya. Hani ecnebiler bile dert yanmış o derece. LV'nin saçma sapan şeylikleri işte. Yapacak bir şey yok maalesef...
volume81
05-03-2025, 12:37
Arkadaş tavsiyesiyle Versace Eros Energy almıştım almanyadan, baya beğendim, bana yaz kış kullanılır gibi geldi ama o kadar gurmesi değilim bu işlerin :D
Bu aralar Boss Bottled Absolu ve Mugler A*Men Fantasm çok beğeniyorum. Tavsiye ederim.
Merhabalar, son zamanlar da lv mağazasından parfüm alışverişi yaptığım için fiyatlarını biliyorum, eğer ki imagination, meteore, orage vs tarzı fresh parfümlerinden almak istiyorsanız fiyatları 100 ml 10.900 Tl şeklinde, 200 ml olan şişeleri ise 16.500 Tl. Eğer Ombre Nomade tarzı daha ağır parfümlerinden almak isterseniz de onların da fiyatları 100 ml 13.500 Tl 200 ml olanları ise 20 bin küsür. Başka sorunuz varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, iyi akşamlar :)
EnesPolatdemir
06-03-2025, 11:43
Merhabalar, son zamanlar da lv mağazasından parfüm alışverişi yaptığım için fiyatlarını biliyorum, eğer ki imagination, meteore, orage vs tarzı fresh parfümlerinden almak istiyorsanız fiyatları 100 ml 10.900 Tl şeklinde, 200 ml olan şişeleri ise 16.500 Tl. Eğer Ombre Nomade tarzı daha ağır parfümlerinden almak isterseniz de onların da fiyatları 100 ml 13.500 Tl 200 ml olanları ise 20 bin küsür. Başka sorunuz varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, iyi akşamlar :)
Derdimize derman olduğun için sağol abi, vallahi ben daha fazla bekliyordum ne yalan söyleyeyim. ;)