Orijinalini görmek için tıklayınız : Favori Parfüm!
Neden?.....
Çok güzel soru :) Neden ? :D
Asıl nedenini tam olarak bilmiyorum açıkçası, ama bu bahsi geçen faktörlerin kokunun kimyasını bozduğu bir gerçek. :) Parfümün saklanma koşulu parfümün ömrüne etki eder.
Varsa çekmeceli bir dolapta saklamak en temizi aslında, ben rafta tutuyorum, kimisi buzdolabına koyuyor. :D
Çok da abartmanın gereği yok tabi, koyun bir rafa dursun işte orada. :)
Aslında parfümlerle ilgili yazmak istediğim yazabileceğim birçok şey var ama, sayfa aralarında kaybolup gidecek diye yazmıyorum. :) Doğru diye bilinen çok yanlış var. :)
bahadı-R
28-03-2013, 16:23
walla onu bunu bilmem de bizim apartmanda bir abla war asansöre sabah binse akşama kdr kokusu çıkmıyor bole beni benden alıyor içimi kımıl kımıl yapıyor :)
Tom Ford-tom ford men Paco Rabanne-One Million, Victoria's Secret-very sexy for him 2
http://blog.parfumya.com/wp-content/uploads/2012/10/tom.jpg +18 :)
tandogan
08-04-2013, 17:17
Piyasa fiyatinin altinda orjinal alabilecegim yer tavsiyesi istiyorum.tester,orjinal ama kutusuz diyenler oluyor :D onlardan bahsetmiyorum.:)
BuRaK_eFe
08-04-2013, 17:20
one million tavsiye ederim özellikle dolma alınacak ise dawid walker hem kalıcı hem birebir koku
eğer one million olmaz ise rochas ında her türlü gideri var :)
ismi sanı belli degil ama dawid walker da e98 var yok satıyor
evelinkamenov
23-05-2013, 09:43
Outlet Parfüm (http://www.outletparfum.net)
buradan alışveriş yapmış olan var mı acaba?
Bu tip site ve saticilara itibar etmeyin.
armand basi ck euphoria zegna intenso kullanıyorum
intenso güzel ama kalıcılık sıfır
armand çok farklı bi koku çok güzel bu kokuyu bilen varsa buna yakın koku tavsiye edebilirmisiniz?
HardCore
23-05-2013, 12:38
Bahar aylarında : Hugo Boss - Selection
Yaz aylarında : Polo Blue - Ralph Lauren
ErayCerit
23-05-2013, 13:24
Carolına herrera comely
Bulut Y.
23-05-2013, 13:40
Rochas ftw!!
muratbalci
23-05-2013, 19:30
Guerlain Homme Intense
Terre d'hermes
Dior Homme Intense
Dior homme ve Guerlain eau de parfum dur. Bu nedenle kokuları ve kalıcılığı bayağı iyidir. Hermes eau de toilette olmasına rağmen parfümden aşağı kalır yanı yok.
le bleu - chanel tek geçerim
Scapture. Devamlı parfüm aldığım bir yer var bunu tavsiye etti. Kullanmaya başladım geçen cafeye gittim, cafedeki görevli bayan kokunuz çok güzelmiş falan dedi şaşırdım :D
@Melih-Ö
Sculpture olabilir mi acaba o koku, yanlış mı yazdın acaba ?
Şöyle de bir ukelalık yapayım :p
http://o1305.hizliresim.com/19/d/mzumc.jpg
tayreep_john
23-05-2013, 21:04
1. 212
2. bvlgari aqua
3. kenzo air
4. armani code
en sevdiğim ve sürekli kullandığım kokular :)
D'S damat sport ve zara homme night kullandıklarım arasında en cok hosuma gidenlerden
@Melih-Ö
Sculpture olabilir mi acaba o koku, yanlış mı yazdın acaba ?
Olabilir valla tam adını bilmiyorum bende :)
Bugün kız arkadaşım bana tomford siyah orkide almış. Biraz ağır geldi yazlık fresh bi tadı yok..Tekinacardan almış netten fiyatına baktımda yarın mecbur sıkacağım :D Ayıp olur.
Silence45
23-05-2013, 22:20
Bugün kız arkadaşım bana tomford siyah orkide almış. Biraz ağır geldi yazlık fresh bi tadı yok..Tekinacardan almış netten fiyatına baktımda yarın mecbur sıkacağım :D Ayıp olur.
Az önce bende baktımda cidden ayıp olurmuş :D
Bu arada orjinal olarak burada deneyebileceğim parfüm yeri yok.Hiç birininde kokusunu bilmeden tavsiye üzerine de netten almak istemiyorum.Ufak şişelerde falan orjinal şekilde satanlar oluyordu sanırım o şekilde alıp denemek mantıklı mı bulunur mu?
Az önce bende baktımda cidden ayıp olurmuş :D
Bu arada orjinal olarak burada deneyebileceğim parfüm yeri yok.Hiç birininde kokusunu bilmeden tavsiye üzerine de netten almak istemiyorum.Ufak şişelerde falan orjinal şekilde satanlar oluyordu sanırım o şekilde alıp denemek mantıklı mı bulunur mu?
Ben o şekilde satış yapıyordum fakat artık forumda parfüm satmıyorum.
Bu yöntem senin durumundaki kişiler için mantıklı tabi ama gel gelelim şişe almaya göre daha maliyetli.
100ml si 100 lira olan bi parfümün 10ml dekantı genelde 15 lira seviyesine satılır.
:icon_tup:
Sculpture nasıldır armand'ın yanına onu alıyım ozaman ?
Silence45
23-05-2013, 23:28
Ben o şekilde satış yapıyordum fakat artık forumda parfüm satmıyorum.
Bu yöntem senin durumundaki kişiler için mantıklı tabi ama gel gelelim şişe almaya göre daha maliyetli.
100ml si 100 lira olan bi parfümün 10ml dekantı genelde 15 lira seviyesine satılır.
:icon_tup:
Abi en azından 15 15 bir kaç parfüm alır denerim.Denemeden hangisi bana uygun diye gidipte 100 lira verip beğenmezsem daha kötü benim açımdan.
O konuda haklisin tabi. Parfum konusunda bircok kisi markalara yaniliyor. Ince eleyip sık dokumak lazim secim yaparken.
sculpture tavsiye ederim uzun süre kullandım mümkün oldugunca gerçek bulmaya çalışın kalıcı bir koku ve ağırda değil
abercrombie fierce cologne de tavsiye ederim oda kalıcı ve farkediliyor hemen bu aralar bulamıyorum yanlız ebay de sahteleri bol :( orjinal ulaşabilceğim bir yer tavsiyesi olan varmı
Silence45
23-05-2013, 23:40
Ben ilk defa ve rasgele parfüm aldım.Onlarda 1.kalite diye satılan ürünlerden.DG The One artık ne kadarı gerçekçiyse bir tek o hoşuma gitti şansıma :)
Bitti tabi şuan parfüm arayışındayım ancak yukarıda dediğim gibi olmadıktan sonra ister istemez alamıyorum.
Ramo kardesime bak bee tavsiye de verirmis :D
Moruk ben sana fierce i bikac aya cozerim beklersen.
Scapture. Devamlı parfüm aldığım bir yer var bunu tavsiye etti. Kullanmaya başladım geçen cafeye gittim, cafedeki görevli bayan kokunuz çok güzelmiş falan dedi şaşırdım :D
Yenge buraları okumuyo herhalde :D :D Bende bir deniyim bari :D
sculpture tavsiye ederim uzun süre kullandım mümkün oldugunca gerçek bulmaya çalışın kalıcı bir koku ve ağırda değil
abercrombie fierce cologne de tavsiye ederim oda kalıcı ve farkediliyor hemen bu aralar bulamıyorum yanlız ebay de sahteleri bol :( orjinal ulaşabilceğim bir yer tavsiyesi olan varmı
Kanka fierce bulmak cidden zor o gün gördük hiç alakası yoktu , sende bu sculpture un şişesi falan varmı merak ettim herkes öneriyo bi koklıyım :)
Ramo kardesime bak bee tavsiye de verirmis :D
Moruk ben sana fierce i bikac aya cozerim beklersen.
bir çözemedin zaten:D beni biliyorsun kanka ona görede seninde tavsiyelerini bekliyorum:D
Sen bana istiyorum demedinki geldi kolpa cikti dedin :)
Sana ayarlicaz guzel seyler tetikte kal :)
Yenge buraları okumuyo herhalde :D :D Bende bir deniyim bari :D
Kanka fierce bulmak cidden zor o gün gördük hiç alakası yoktu , sende bu sculpture un şişesi falan varmı merak ettim herkes öneriyo bi koklıyım :)
kanka evde varda d&p den almıştım yakın baya kokusuda aynı değil bakarsın:)
Sculpture 100luk sise icin 60/70 liradan fazla ucret odemeyin, ucuz bulamiyorsaniz bana danismak serbest. :)
kanka evde varda d&p den almıştım yakın baya kokusuda aynı değil bakarsın:)
Tamamdır kanka :)
Sculpture 100luk sise icin 60/70 liradan fazla ucret odemeyin, ucuz bulamiyorsaniz bana danismak serbest. :)
Tamamdır bakayım beğenirsem ulaşıcam sana :)
Mustafa Çetin
24-05-2013, 00:27
kenzo :) iyidir
diesel de iyidir :)
34btr1907
24-05-2013, 01:32
mizu orj garantisi veriyor,bahsettiğiniz Sculpture pepsi indirim kodu ile 60 tl ye geliyor,kargosuda beleş,kullanmıştım yazın iyi giden bi parfüm...
Nikos Sculpture Homme EDT Erkek Parfüm (http://www.mizu.com/nikos-sculpture-homme-edt-erkek-parfum)
İbrahim Erdem
24-05-2013, 01:46
Parfüm konusunda çok bir bilgim yok kusura bakmayın.
Acaba benim gibi fazla terleyen birisi için ne önerirsiniz yani kokuyu sıktıktan sonra kafam rahat olacak ama etrafı da boğmayacak bir koku lazım.
@Ibrahim Erdem
Bvlgari aqva ve aqva marine
Davidoff cool water into the ocean
Bu uc parfumu denemeni tavsiye ederim yaz icin guzel secimler.
aspava983
24-05-2013, 10:26
bende merak ettim bu kokuyu nerden temin edebiliriz?
Mizu sitesi en uygun satan ve guvenilir adres suanda. Satin almadan once çek bulup kullanmayi unutmayin. :)
En son avea %15 indirimi vardi.
şu parfüm konusunda kara cahil bi insanım :D
yıllarca klasik kenzo kullandım her parfüm her tende güzel olmaz o yüzden çok kararsızım aslında
kenzo tarzı hafif uçucu baymayan parfüm isimleri tavsiye edin bana :D
one million falan gibi kokuları sevmiyorum çok ağır duruyo bende :D
Klasik kenzo dedigin eger kenzo pour homme ise ki muhtemelen o,
Birkac mesaj yukarida yazdigim kokulara bakmani tavsiye edebilirim abi.
Bu arada parfumun ten secme olayi pek az parfum icin gecerli bi durum, hatta belki de 0 a yakin. :)
212 aldim bugun armani black vardi guvenemedim 30 ml aldim:D
Givenchy Play Intense EDT Erkek Parfüm (http://www.mizu.com/givenchy-play-intense-edt-erkek-parfum)
kullanan var mı kokuyu biliyorum ama yazın kalıcılığı nasıl olur?
yazla birlikte black xs sezonumu açtım :) vazgeçemiyorum bu kokudan
wiesmann
24-05-2013, 18:52
Givenchy Play Intense EDT Erkek Parfüm (http://www.mizu.com/givenchy-play-intense-edt-erkek-parfum)
kullanan var mı kokuyu biliyorum ama yazın kalıcılığı nasıl olur?
gıvency play sport var en kotu parfumlerımden bırıydı kalıcılıgı da kotu..
kafaya dırek bulunabılırse davıdoff sılver shadow yazarım hayatımdakı en guzel koku :cool:
212 sexy men iyidir para varsa düşünmeden alırım 150 lira civarı..
bi ara privacy ye sarmıştm gayet güzeldi ama fiyatı düştükden sonra kokusu bile değişti gibi..
deodorantta caldion
Hugo boss'u oneren varmi yada kullanan iymidr kotumudr felan?
musti2jz
25-05-2013, 00:39
dieselin tattosu nasıl fikri olan var mı?
edit = yada yaz için parfüm önerisi olan var mı? aşırı terleyen biri değilim. yaz için şu parfüm çok iyidir diyebileceğiniz bir koku var mı?
Salihcan
25-05-2013, 00:40
Avon Fullspeed kampanyada suan seti 25 tl güzel parfüm
yeni favorim avon Elite Gentleman
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969412_132593083602697_1608482197_n.jpg
edit: bu arada ablam avon satışı yapıyor isteyene getirtebilirim
|| CaNeR ||
25-05-2013, 08:59
Dunhill Desire Blue
evelinkamenov
04-07-2013, 14:58
yeni favorim avon Elite Gentleman
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969412_132593083602697_1608482197_n.jpg
edit: bu arada ablam avon satışı yapıyor isteyene getirtebilirim
Gerçekten yaza bukadar uygun bir parfüm olabilir. Avon bu parfümle çığır açmış bence.
Şu sıralar Prada / Luna Rossa
turbo&quattro
06-07-2013, 05:52
Ucuk olmayan fiyata gucci rush bulabioecek varmidir ?
Euphoria 4Men aldim yanilmiyorsam, 45€ gibi bi fiyati vardi. Hafif ve sade bir koku. Tavsiye ederim
MazdaSpeed
06-07-2013, 14:22
burberry touch , hogu boss energise , davidoff champion
burberry, eskidir ama mükemmeldir :)
Konuyu guncelleyelim guncel yaz kokulari devam olsun:)
Ayrica dolma parfumdede guzel kalici olanlardanda tavsiye alsak fena olmaz.bu avonuda merak ettim denk gelirsem bi koklayayim
yagizgokmen
24-07-2013, 19:32
kalıcı yoğun koku istiyenler mutlaka tom ford black orchid eminim önceki sayfalarda söylenmiştir yanak tan öpüştüğünüz bayanın saçına dahil siniyor mübarek,biraz ağır olması ve bağzı mağzalarada bayan bölümünde satılması dışında sorun yok :D
Bulgari aquanın mavi renklisi tam yaz kokusu
Bu dediklerinizin dp de falan dolma hali nasildir valla 30 tl den fazla parfume vermedim tarzim degil en pahali parfumum adidas ti:)
ucuk olmayan fiyata gucci rush bulabioecek varmidir ?
260$$$. :)
turbo&quattro
24-07-2013, 23:35
260$$$. :)
Ebay ucuk db midir nedir oradan cakmasini 32 tl ye aldim :)
Valla orjinalini almak biraz anlamsıZ, gucci mallık edip en baba 3 parfumunun uretimini durdurdu ve simdi traş kokuları piyasada.
Beyler uzun süredir Pino Silvestre kullanıyorum, gayette memnunum. Çevremdekilerin birçoğu bu kokuyu beğeniyor.
Doğanın vahşiliğinden ilham almış bir İtalyan parfümü.
Doğa kokusunun en başarılı yorumu çam ağacından esinlenerek ferahlık ve rahatlık duyulmasını sağlayan geçmişten günümüze, güncelliğinden hiç ödün vermeden uluslararası zevklere hitap eden bir koku.
Tavsiyemdir. :)
http://img818.imageshack.us/img818/4958/81fz.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/818/81fz.jpg/)
kalıcı yoğun koku istiyenler mutlaka tom ford black orchid eminim önceki sayfalarda söylenmiştir yanak tan öpüştüğünüz bayanın saçına dahil siniyor mübarek,biraz ağır olması ve bağzı mağzalarada bayan bölümünde satılması dışında sorun yok :D
Yazayim diye girdim mesajini gordum.Oyle ki gunduz yaz sicaginda 4-5 fis kullanin abartmiyorum 7-8 metreden soran oluyor.Gece daha serin havada 5-6 fis kullanin 2-3 cildinize 2-3 tshirtunuze siz alisinca kokusu gitmis sanarsiniz obur gun t shirtu koklayin sanki o an kullanmis gibi :) biraz pahali denebilir orjinali 100 ml 350 TL civari ama az skin yeterli.ama acigi bile denemeye deger bence.Ilk kokladiginizda yaniltabilir cunku tarzi unisex ama bir kac dakika sonra kesinlikle erkek olarak memnuniyetiniz basliyor.
Black orchid 2/3 fiyatına veririm isteyen olursa. Parfüm satışı yasak forumda ama teklif iyi :D. Neyse yogi görmeden kaçtım :D
son 5-10 şişedir black xs, arada l'excess diye daha şekerlisi çıktı ama favorim black xs.
cihan_06MLC60
25-07-2013, 13:53
euphoria men , terre di hermes , hugo boss elements of aqua
beyler comme des garçons deneyen oldu mu hiç ?
dodo bana sıkalpçır bulurmusun orjin fiyat bekliyorum ???
Cdg2 dene :)
@ufuk
70/90 lira arasina satin alabilecegin bi site linki atarim aksam :)
Cdg2 dene :)
@ufuk
70/90 lira arasina satin alabilecegin bi site linki atarim aksam :)
dodo baskan o linkten bende alayim lutfen
hatunların direk kitlendiği parfüm tipleri
Rochas Man
Tom Ford Black Orchid
aybarsdnr
14-09-2013, 18:41
ben Tr de yokken yaklaşık 6 7 senedir kullanıyorum. Kuzenim italyadan getiriyordu. Mükemmel bir parfüm. Tavsiye ederim
hatunların direk kitlendiği parfüm tipleri
Rochas Man
Tom Ford Black Orchid
rochas'ın içerigine geçen gün bakmıstım hosuma giden şeyler vardı ama tester bulamadım tekinacarda falan :D internetten almayı dusunuyorm ama koklamadıgım için bilmiyorum nasıldır kokusu deneyenler yorum yapabilir mi?
buraya bakp burberyy clasic aldım dp den begendim
bmwberkan
14-09-2013, 20:50
yazın polo blue
kışın Jean Paul Gaultier Le Male
murproject
14-09-2013, 20:52
Bir buçuk senedir 8 88 kullanıyorum. Eau de toilette değil, parfüm olarak satılıyor. İçindeki esansların sentetik olmadığı söylenmekte. Sıkar sıkmaz biraz ağırlık hissediyorsun fakat geçiyor, note geçişleride oldukça keyifli. Denemeni tavsiye ederim.
cgnozdmr
14-09-2013, 21:30
rochas'ın içerigine geçen gün bakmıstım hosuma giden şeyler vardı ama tester bulamadım tekinacarda falan :D internetten almayı dusunuyorm ama koklamadıgım için bilmiyorum nasıldır kokusu deneyenler yorum yapabilir mi?
senelerce kullandım.Aşırı kalıcı ve aşırı şekerli bi kokusu var genelde hatunlardan olumlu yorum alırdım.Ama kesinlikle yaz kokusu değil kışın kullanılır bana göre.Şişesinin tasarımı hoşuna gitmeyebilir :D:D
senelerce kullandım.Aşırı kalıcı ve aşırı şekerli bi kokusu var genelde hatunlardan olumlu yorum alırdım.Ama kesinlikle yaz kokusu değil kışın kullanılır bana göre.Şişesinin tasarımı hoşuna gitmeyebilir :D:D
ben daha çok baharatlı kokulardan hoslanıyorum tabi ama şekerlide severim tabi :D tasarımı harbiden kötü ya :D önümüz kış zaten alsam mı almasam mı kararsızım. o olmazsa ysl alıcam
dodo bana sıkalpçır bulurmusun orjin fiyat bekliyorum ???
dodo baskan o linkten bende alayim lutfen
Nikos Sculpture;
Nikos Sculpture Homme EDT Erkek Parfüm (http://www.mizu.com/nikos-sculpture-homme-edt-erkek-parfum)
Bu arada Cdg kullanan arkadaşları tebrik ediyorum, güzel seçim. :)
tesekkurler dodoo,
mizu icin ayrica yuzde 15 indirim sansi var beyler;
Pepsi (http://www.pepsi.com.tr/kampanya/mizu)
Nikos Sculpture;
Bu arada Cdg kullanan arkadaşları tebrik ediyorum, güzel seçim. :)
bu parfümden bende alıcamdan bu sitedeki orjinalmidir
34btr1907
15-09-2013, 01:09
Cdg meth eden arkadaslar hangısını kullandı ? 3 tane var çünkü
gökh@n_gr
15-09-2013, 01:19
Şu an gucci by gucci ve calvin klein euphoria intense kullanıyorum tavsiye ederim.
aybarsdnr
15-09-2013, 02:47
http://img829.imageshack.us/img829/8884/mo69.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/829/mo69.jpg/)
exvitermini
15-09-2013, 05:13
uzun süredir bulvgari aqua marine kullanıyorum çok güzel hem yaz hem kış kokusu tavsiye ederim. birde axe dark temtation.
ben daha çok baharatlı kokulardan hoslanıyorum tabi ama şekerlide severim tabi :D tasarımı harbiden kötü ya :D önümüz kış zaten alsam mı almasam mı kararsızım. o olmazsa ysl alıcam
rochası 2 sene kullandım arka arkaya yanımdan geçen kızlar off rochas kokuyo demeleri yetiyordu şuan tom ford kullanıyorum zalım çok para 100 lük şişe 350 lira havaya sıktığımız para ama hastalık var bende rochası öneriyorum ama :icon_tup:
34btr1907
15-09-2013, 12:07
http://parfum-merak-forumu.14068.n7.nabble.com/file/n2958/wardrobe-small.jpg
böylede bişey buldum ağlatan cinsten,koleksiyonermiş eleman,mağaza vs değil mevzu :D
rochası 2 sene kullandım arka arkaya yanımdan geçen kızlar off rochas kokuyo demeleri yetiyordu şuan tom ford kullanıyorum zalım çok para 100 lük şişe 350 lira havaya sıktığımız para ama hastalık var bende rochası öneriyorum ama :icon_tup:
Rochasin kokusu agirmidir?
Orjinal fiyati ne kadr ?
ceratoniaorg
15-09-2013, 12:16
Rochas 212 one million aynı ayarda tavsıye edılır ama ciddi anlamda cok kullanan olmaya basladı. Ozellıkle acık parfumculerden dolayı.
Bunlar harıcınde bahsı gecen sculpture pek bılınmeyen cok eskı bır kokudur ve cıddı kalıtelı guzeldır eskıden kullanırdım son zamanlarda tekrar favorim halini aldı buna ek olarak tf black orchid de cok orjinal bir kokuya sahip ve bildiğim kadarı ıle acık olarak satılmadıgı ıcınde pek fazla kullanan yok dolayısı ıle buda tavsıye edılebılır.
murproject
15-09-2013, 12:28
Fragrantica - Comme des Garsons 8 88 (http://www.fragrantica.com/perfume/Comme-des-Garcons/8-88-2140.html)
Rochas kullandım 6 sene kızlar cok sever :)) ama artık emporio armani diamonds kullanıyorum tavsiye ederim pek bilinmeyen çok güzel bir kokudur.
Mizudan rochas siparisi veriyorum smdi :)
Rochas Man EDT Erkek Parfüm (http://www.mizu.com/rochas-man-edt-erkek-parfum)
bumudur rochas :)
Buymus bakalim deniyelim guzlse devam ederiz
Mizu'dan Sculpture aldım şimdi teşekkürler link için :)
Hep sen tüyo verecek değilsin ya abi, biraz da biz çalışalım. :p :)
Rochas 212 one million aynı ayarda tavsıye edılır ama ciddi anlamda cok kullanan olmaya basladı. Ozellıkle acık parfumculerden dolayı.
Bunlar harıcınde bahsı gecen sculpture pek bılınmeyen cok eskı bır kokudur ve cıddı kalıtelı guzeldır eskıden kullanırdım son zamanlarda tekrar favorim halini aldı buna ek olarak tf black orchid de cok orjinal bir kokuya sahip ve bildiğim kadarı ıle acık olarak satılmadıgı ıcınde pek fazla kullanan yok dolayısı ıle buda tavsıye edılebılır.
tom ford siyah orkide kullanıyorum.hatun hediye etti biraz ağır geliyor bana yazlık fresh bi koku değil bence.Keten gömlekle sıkmak istemediğim bi koku.Ama kışlık yada baharlık olarak mükemmel bence.
Link için teşekkür ederim dodo.
Rochas kışın kokladıkca içinizi ısıtır :D
Bond Ny For All gün sonuna kadar Harvey Nichols de 280 lira ( 550den düştü) , tavsiye ederim, bu fiyata amerikada bulamazsınız.
Bi 5 yıl minimum götürür bu koku sizi. :)
http://fimgs.net/images/perfume/nd.13179.jpg
Patrick paurin nasıldır acaba teşekkürler
rochas acık parfumculerde falanda var dediniz ele ayağa düşmüş bana gelmez o :D herkesin kullandıgı şeyi sevsemde kullanamıyorum :D
ysl L'homme siparişi geçicem haftaya ama edt mi edp mi alsam kararsızım edp'si hakkında olumsuz yorumlar var
34btr1907
15-09-2013, 18:21
Bugatti Prestige EDP 50 ml
TL 7.787(KDV DAHİL)
http://i261.photobucket.com/albums/a152/onlinelads/DSCF0862.jpg
http://i261.photobucket.com/albums/a152/onlinelads/DSCF0863.jpg
http://i261.photobucket.com/albums/a152/onlinelads/DSCF0869.jpg
http://i261.photobucket.com/albums/a152/onlinelads/DSCF0870.jpg
BUGATTI ***50 ML EDP PRESTIGE - Erkek | Tekin Acar Cosmetics (http://www.tekinacar.com.tr/shop/erkek/parfum/parfumler/bugatti-50-ml-edp-prestige_44895.aspx)
bu ne la
Bugatti Prestige EDP 50 ml
TL 7.787(KDV DAHİL)
BUGATTI ***50 ML EDP PRESTIGE - Erkek | Tekin Acar Cosmetics (http://www.tekinacar.com.tr/shop/erkek/parfum/parfumler/bugatti-50-ml-edp-prestige_44895.aspx)
bu ne la
Gereksizlik abidesi :D
blumenberg
15-09-2013, 23:38
kışın dior home intense yazın dandik işim olursa hugo boss veya önem verdiğim bişey olursa da armani
wiesmann
16-09-2013, 08:48
versace eros pısman ettırdı tavsıye etmem fresh kokuları seven bırısı olarak
cgnozdmr
16-09-2013, 11:08
Yine söylüyorum roshas ı yazın tercih etmeyin bayar çok :) Bu aralar calvin klein euphoria intense kullanıyorum çok kalıcı olmasa da güzel :)
34btr1907
17-09-2013, 12:01
sculpture az önce geldi mizudan,paketleme vs guzel,kokusu yeşil dunlopu anımsatıyor
Mehmet Opc
17-09-2013, 12:32
jean paul kullanıyodum eskiden cok kalıcı ve sert koku bayanların bazıları begenirdi ondan sonra ultraviolete geçtim hafif ve cok güzel bir parfümdü sonra one milliuma geçtim kokusu çok güzel fakat saolsun çakmacılar ve zencilere düştüğü için rochasa geçtim şuan rochas kullanıyorum kızlar hasta parfüme şuan şişeyi yarıladım ama bence pek kalıcı degil tende yeni parfüm almayi düşünüyorum ne önerirsiniz bana
sculpture az önce geldi mizudan,paketleme vs guzel,kokusu yeşil dunlopu anımsatıyor
Yeşil Dunlop çıktığından oha Sculpture gibi diyip Dunlop'a geçmiştik öğrenci işi :D
Benimki hala gelmedi dağıtımda gözüküyor gelsede iki fıslasak :D
şu rochası biz de mi denesek :D
turbo&quattro
17-09-2013, 12:38
Old spice ve brut iyidir :D
Creed - Bond no.9 - By kilian - Mfk - Hdp - Chanel exclusif - Hermes exc - Tom Ford private blend
Gercek parfum deneyimi icin yukaridaki marka/serileri denemenizi tavsiye ederim.
Eyup Duygun
17-09-2013, 14:23
Gucci by Gucci Pour homme klasık kullanıyorum bahratlı gibi kokusu hep aynı parfumu kullandım.
Buna yakın önerisi olan var mı ?
S.Özeren
17-09-2013, 14:26
Hugo Boss black severek kullanıyorum
matthardy
17-09-2013, 15:23
roshas ve Ultraviolet manita düşürme garantili ;)
şu rochası biz de mi denesek :D
dün kokladım rochas'ı daha önce duydugum bi koku degildi yani izmirde pek kullanan yok sanırım :D
ck in2u kullanıyorum suan bitsin alıcam bende almıcam diyodum ama.. :D
34btr1907
17-09-2013, 15:50
Yeşil Dunlop çıktığından oha Sculpture gibi diyip Dunlop'a geçmiştik öğrenci işi :D
ben bilmiyordum kokusunu,burdaki olumlu yorumlar üzerine aldım,bırıde cıkıp dunlopa benzer demedi :D ozaman merak etmezdim bak bu kadar ama 2. notada değişiyor az bucuk sanki :p ,
bu aralar Hermes'ciyim pek mutluyum:)
1 Rochas,
2 Tom Ford
3 Paco Rabanne 1 Million
4 Armani Black Code
5 Porsche Design The Essence
sıralamam budur
Rochas, Hugo Boss Night ve Hugo Boss. Favorim bu üçü. Ama dolmaları tam kokusunu veremiyor, orjinal alın.
Oooo parfüm bakioruz abi 2 liraya 17,5 ilaç ilaç :D
dunlop gibi mi kokuyo gercekten :D
cgnozdmr
21-09-2013, 13:46
bu aralar Hermes'ciyim pek mutluyum:)
Çok pahalıydı ben baktığımda ya hala öyle mi :D
dachosen
21-09-2013, 13:49
Black orchid ve hermes aldım yeni hiç birisi fahrenheit gibi değil :D
samet_61
21-09-2013, 14:10
lacoste essentials
Lalique - Encre Noire, deneyin. ;)
one million
Edit: Kışta geldi tam bir kış kokusudur gerçekten terter bulup denemenizi tavsiye ederim
Oriflame de bi akrabam çalışıyor. Bir parfüm alıcam kırmamak için. Var mı kullanan veya tavsiye edecek ?
Benim hoşuma gitmezse başkasına hediye ederim :D
Yiğit Ş.
24-09-2013, 20:16
paco rabanne invictus deneyen oldu mu ?
paco rabanne invictus deneyen oldu mu ?
Traş babası traş.
1 million üzerinde biraz ekleme çıkarma yapıp piyasaya vermişler, hiç ama hiç beğenmedim, sevmedim.
Havalar soğudu, kışlıkları çıkarma zamanı geldi.
Çıksın dior homme intense ler, ysl body kouros lar, spicebomb lar :icon_tup:
MatraX_07
05-10-2013, 13:54
dıesel four for life tek geçerim
JayVTEC!
05-10-2013, 13:54
Big boss ft. ebru polat
zaa..
serkanOC
05-10-2013, 14:19
Bana en çok yakışanın Burberry Classic olduğu söylenir
Ben zara home night ve Burberry Weekend i daha çok seviyorum
Şimdiye kadar kullandığım yoğunluğu en çok olan Davidoff Coolwater 15 saat sonra bile kokusu hala burnunuza gelir tende çok kalıcı
1 Million da kokusu hoş
En son gelen Zara Men son favorilerimden
Ferrari Black ve Ferrari Red im de var.. ikiside birbirinden güzel ama tende durmuyor yarım saat sonra uçup gidiyor.. elbiseye sıkarsanız yıkanana kadar kalıyor.. keza arabanın ruhsat gözü, torpidosu veya paspas altına bi kaç fıs haftalarca yetebiliyor..
JackJones
05-10-2013, 22:21
Lacoste Red kullanıyorum yazdan beri çok hoşuma gidiyor hangi ortama girdiysem de herkes parfümün mükemmel dedi. Yalnız kışın gider mi Lacoste Red ne diyorsunuz? Kış kokusu olarak ne önerirsiniz???
VTec_king
06-10-2013, 13:22
Ermenegildo Zegna Forte yada intenso fenaaa 225 tl cik :)
Men Perfumes by Ermenegildo Zegna: fragrances, after shave, colognes and lotions for men (http://www.zegna.com/gb/fragrances.html)
turbo&quattro
12-10-2013, 03:27
Ebayde ozellikle bu satici donem donem guzel fiyatlarla gunluk satislar yapiyor. Bugun nautica satista $9.99a . TR ye gonderide yapiyor $17e. Cakma alacaginiza orjinal alin..
Edit
Bu kokularda fena degil ama nautica voyage fiyatatinin cok ama cok ustunde koku sunuyor. Siddetle tavsiye edilir.
Nautica Blue or Nautica Classic Cologne for Men 3 4 oz Brand New in Box | eBay (http://www.ebay.com/itm/NAUTICA-BLUE-or-NAUTICA-CLASSIC-Cologne-for-Men-3-4-oz-BRAND-NEW-IN-BOX/400443153937?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d3c459e11)
samet_61
12-10-2013, 03:53
bugun 125cl Ck euporhia men aldım
bayanda 2 favorim var.. birincisi victorias secret sexy little things sersi noir tease, ikincisi ck euphoria... ama VS nin parfümü açık ara önde ;)
samet_61
12-10-2013, 09:31
bayanda 2 favorim var.. birincisi victorias secret sexy little things sersi noir tease, ikincisi ck euphoria... ama VS nin parfümü açık ara önde ;)
bayan dendımı burberry classic kullanan kadına cansever olsun tecavuz ederım:D
Şu sıralar
1- Viktor Rolf - Spicebomb - - Victor Rolf Spicebomb EDT Erkek Parfüm (http://www.sevil.com.tr/victor-rolf-spicebomb-edt-erkek-parfum-2.html) - Malesef cok kalici degil ama etkileyici .
2- Bvlgari Man - - Bvlgari Man EDT Erkek Parfüm (http://www.sevil.com.tr/bvlgari-man-edt-erkek-parfum.html) - Çok değişken ama kesinlikle kalici.
3- Hugo Boss - Bottled - - Hugo Boss Bottled Erkek Parfüm (http://www.sevil.com.tr/hugo-boss-no-6-edt-6035101-erkek-parfum.html) - Gayet kalici ve hoş
4- Tom Ford - Black Orchid - - Tom Ford Black Orchid EDP Bayan Parfüm (http://www.sevil.com.tr/tom-ford-black-orchid-edp-bayan-parfum.html) - Bayan olarak gecse de gayet Unisex bir koku. Cok cok kalici ve degisik bir havasi var. Afrodizyak gibin :)
edit : bkz. Black orchid - http://www.mizu.com/tom-ford-black-orchid-edp-erkek-parfum
ne yazdığının farkındamısın sen!!!
ne yazdığının farkındamısın sen!!!
+1 mİlyon!
hugo boss boss :) kışın iyilerinden
2 parfümde şuan kullandığım hoşuma gidenlerden
Calvin klein ın2u EDT - Armani code
O zaman victoria yı koklama sen :D
Şu iğrenç muhabbetinizi - fantezinizi kendi aranızda yapın..*
Armani code kullanıyorum, herkes beğeniyor ama ben pek sevmedim kokmuyor gibi de geliyor daha doğrusu kalıcı değil sanki.. Havalar soğuyunca başka ürünler bakacağım artık baharatlı mı olur şekerli mi olur :)
Rochas dolum aldım, çevremdekiler beğendi :) yakında orjinalini alıcam daha iyidir tabi orjinali :)
turbo&quattro
23-10-2013, 17:34
Şu iğrenç muhabbetinizi - fantezinizi kendi aranızda yapın..*
Armani code kullanıyorum, herkes beğeniyor ama ben pek sevmedim kokmuyor gibi de geliyor daha doğrusu kalıcı değil sanki.. Havalar soğuyunca başka ürünler bakacağım artık baharatlı mı olur şekerli mi olur :)
5+ senedir armani black code urunleri kullaniyorum ( tras losyonu, vucut sampuani vs... ) . Vazgecemedigim elimin altinda mutlaka olan tek parfumdur. Kullanmaya devam et :)
Jo Malone Pomegranate Noir
Jo Malone Saffron
İstanbuldakiler kesin deneyin
Öyle parfüme ayırcak bi bütçem yok hevesimde yok jagler kullanıyorum yıllardır kokusuda güzel fiyatıda :D antonio banderas diye bi parfüm almıştım onunda fiyatı uygun kokusu güzel :)
Jo Malone Pomegranate Noir
Jo Malone Saffron
İstanbuldakiler kesin deneyin
Jo Malone Black vetiver cafe ve vetiver 'i denemenizi de tavsiye ederim, eğer denemediyseniz tabi. :) :icon_tup:
P. Noir de çok başarılı bir koku, güzel seçim. :icon_tup:
5+ senedir armani black code urunleri kullaniyorum ( tras losyonu, vucut sampuani vs... ) . Vazgecemedigim elimin altinda mutlaka olan tek parfumdur. Kullanmaya devam et :)
Ya aslında kötü demek istemiyorum güzelde, 2 pıst yapıyorum kokmuyor 3 pıst yapıyorum ortalığı bayıyor.. Ben bunun ortasını bulamadım :o :D
Burberry Touch ve Armani Code'u yıllardır kullanırım fakat merakımdan ve merso hastalığımdan dolayı bir kereye mahsus alttaki ürünü alacağım, eğer güzelse devamı gelir zaten :)
http://i42.tinypic.com/29bm2oh.jpg
Zara For Him
Armani Black Code
Chanel Blue
Rochas
Black XS
Vakko EDT
Her gün farklı kullanıyorum. Black XS, Vakko EDT ve Rochas çok kalıcı. Bildiğin çıkmıyor tenden. Akşama kadar durması çok iyi. Vakko biraz yaşıma ağır kalıyor ama ortama girince "bu koku ne" soranlar oluyor :)
Armani Black Code da güzel fakat kalıcı değil. Birkaç saat sonra sanki kayboluyor gibi hissediyorum.
Her marka kokuyu denedim free shoptan alıp hiçbiri kalıcı değil hugo boos tan bulgarisine polo dan kadar söyle saglam bi kalıcı koku yokmudur cevremde herkes sıkıyor pufur pufur ortalıkta biz bi ton para veriyoruz arko traş losyonu bile daha cok kokuyor :D
http://www.sevil.com.tr/calvin-klein-free-for-men-edt-erkek-parfum.html
http://www.sevil.com.tr/hugo-boss-hugo-man-edt-erkek-parfum.html
http://www.sevil.com.tr/lacoste-eau-de-lacoste-blanc-edt-erkek-parfum.html
http://www.sevil.com.tr/bvlgari-aqva-pour-homme-marine-toniq-edt-erkek-parfum.html
Sanırım en kalıcı olan buydu.
http://www.sevil.com.tr/gucci-by-gucci-homme-edt-erkek-parfum.html
Ah berkay vah berkay :p
O 1000 milyon saat kalici kokularin çoğu sahte parfum. He kalici diye acik parfum mu kullanalim ? Tabiki hayir.
Parfumden performans istiyorsaniz eger nokta atisi kokular secmeniz gerek, yani oyle parfumeride deneyeyim begendigimi alirim kurali o parfumun kokmasi icin yeterli olmuyor.
Costume national homme
Guerlain l'instant extreme (freeshop)
Dior homme intense
Tom Ford white patchouli
Diye liste uzar gider, bunlari deneyebilirsin. :)
uzun zamandır diesel ve Burberry kullanıyorum,bence özellikle diesel çok iyi,değiştirmeden devam :)
wiesmann
26-10-2013, 09:07
batmanda gorevdeyım parfumlerı buraya getırmem gecen adıdas league aldım 36tl' ye cok guzel
bu ara bu ikisini şiddetle tavsiye ediyorum
Carolina Herrera 212 Vip Men
Porsche Desing Intense
"Emporio armani" tek geçerim,net... :D
dior homme ile intense versiyonunun koku olarak çok fazla farkı varmıdır?
brs_odbs
26-10-2013, 14:51
212 vıp men tavsiye ederim .
burberry - fahrenight - titanic bide
Kislari Rochas, yazlari Yves Saint Laurent
tayreep_john
27-10-2013, 00:45
tom ford black orcid aldım çok yoğun ve ağır geldi bana nedense ... hiç beğenmedim bi heveslede almıştım
turbo&quattro
27-10-2013, 00:56
Black code dan sonra deneme amacli 1lt lik gio aldim bakim nasilmis :)
http://i1214.photobucket.com/albums/cc483/bekliyorum02/91C84759-1172-4368-A28A-DC1354532D10-12009-000009266D3F3071_zps37a0aaad.jpg
HellRot06
27-10-2013, 00:59
Burberry Classic...
Kız arkadaşım sarılınca ayrılmıyordu parfüm yüzünden , baktım kurtulamıyorum parfümü değiştirdim. :)
mhuratboz
27-10-2013, 01:03
Lacoste Red
One Million
aslanneron
27-10-2013, 07:54
tom ford black orcid aldım çok yoğun ve ağır geldi bana nedense ... hiç beğenmedim bi heveslede almıştım
Ayni hustani bende yasadim cok fazla yogun bir koku
Quattro , USA fiyati ve tedarik edebilecegim bir site yazar misin ? Donucek var 2 aya bende istetiyim.
Shower gel almis bize şekil yapiyor :p
turbo&quattro
27-10-2013, 14:36
Ebayda $70-80 e fln satiliyor ama macys lerde $15 . Normalde herhangibir parfum alinca $15 karsiginda veriyorlar bunu ama baglaman iyiyse parfum almadanda veriyorlar ozellikle zenci saticilara cok guzelsin fln deyince. :) ben 3 tane aldim oyle yaparak ;)
www.macys.com
Tesekkurler deneriz dedigin sekilde :)
şarjörü doldurdum :)
http://u1312.hizliresim.com/1j/k/vm98y.jpg
Shadow_Dancer
17-12-2013, 13:13
212 summer tavsiye ederim.. Çok kalıcı degil ama fresh bi kokusu var..
Costume National Intense tavsiye ederim
Şu invictus denilen parfumun kaliteli doldurmasini nerede bulabilirim? :)
Havalar sogudu, atom bombalarini cikarabilirim artik :)
onur200sx
17-12-2013, 14:16
Versace blue jeans :icon_tup:
tom ford black kullanıyorum çok etkili 1 kere sık 24 saat etkili ;)
Bende 212 VIP var 2 tane 4/3 dolulukta kullanmak istemediğim için satmak istiyorum 200 TL fln eder heralde ikisi isteyen varsa gönderebilirim :)
HLLVTECII
17-12-2013, 15:17
Armani Black Code
sercanavcı
17-12-2013, 15:33
mavi parlementler vardı ergen parfümü efsane şmdi otogarlarda bit pazarlarında falan satıyolar aklıma geldi bi an :D :D
JackJones
17-12-2013, 15:59
kenzo power
Rochas men
Intense ultra marine
Chanelblue
Diesel full for life
Hugo boss element
Victoria secret pink sugar
Pi
Armani black code
Isemiyake
Ultra intense marine
Bvlgarı aqua
Black xs(sert bi parfümdür)
Benim kullandıklarım bunlar şimdiye kadar bunlara kötü kokuyo diyen kimse görmedim. Kızların en çok hoşuna giden parfümüm kenzo power oldu orjinalınde afrodizyak var bilginize :D :D adını yanlış yazdıklarım olabilir hatırladığım şekilde yazdim :)
caadaass
21-12-2013, 15:47
Dior Homme Intense. 3 yıldır, kış parfümüm kendileri. tavsiyemdir
erkin006
21-12-2013, 15:51
Tom ford black hakkaten efsane...carolina herrera kullanıyordum bitti sayılır...oda tavsiyemdir...
devil_berk22
21-12-2013, 15:58
one millıon tarzı başka koku tavsıye edebılırmısınz
Yves Saint Lauren LaNuitDelHomme
Gio
Bulgari Men
Versace Blue Jeans
1 million
Issey Miyake
Hepsiburada.com'da parfüm fiyatlarında çok güzel kampanyalar var, tavsiye ederim.
(kesinlikle orjinal ürün gönderiyorlar.)
one millıon tarzı başka koku tavsıye edebılırmısınz
Benim önerim
Hugo Boss - Bottled
http://img.donanimhaber.com/upfiles/960702/B1D9EEC5DD4540849B678CC7FFE98E43.jpg
Berk yazmis gerci ama bunu da deneyebilirsin
Yves Saint Lauren - La Nuit Del Homme
turbo&quattro
21-12-2013, 17:30
Nautica voyage deneyin mutlaka mukemmel ve kalici kokusu var bu aralar favorilerimden. Ebay de bazen dealler oluyor $12-$15 e bulabilirsiniz ve bazi saticilar Tr ye kargoda yapiyorlar.
http://i1214.photobucket.com/albums/cc483/bekliyorum02/index_zpsfd25302d.jpg (http://s1214.photobucket.com/user/bekliyorum02/media/index_zpsfd25302d.jpg.html)
Nautica voyage deneyin mutlaka mukemmel ve kalici kokusu var bu aralar favorilerimden. Ebay de bazen dealler oluyor $12-$15 e bulabilirsiniz ve bazi saticilar Tr ye kargoda yapiyorlar.
http://i1214.photobucket.com/albums/cc483/bekliyorum02/index_zpsfd25302d.jpg (http://s1214.photobucket.com/user/bekliyorum02/media/index_zpsfd25302d.jpg.html)
hocam tam nası kokunun yapısı ?
bu arada değişilmez efsane kokular;
- Tom Ford Black Orchid
- Tom Ford White Patchouli
- Terre D'Hermes
- YSL L'homme
- Flora by Gucci 1966
turbo&quattro
21-12-2013, 17:38
hocam tam nası kokunun yapısı ?
Nasil tarif edilir bilmiyorumda kesinlikle rahatsiz etmeyen uzerinde kaldikca sekerimsi olmayan citrus tarzi bir koku. Ben asiri memnunum ki dunya para verip aldigim tabiri caizse marka markalardan cok cok guzel.
aykutsafakyaman
21-12-2013, 20:50
Jean Paul Gaultier
Hugo Boss
BlackGetz
21-12-2013, 22:55
Hermes İntense
yaklaşı bi 6aydır givenchy play kullanıyorum,fresh güzel hoş bi koku kımıl kımıl :D
devil_berk22
22-12-2013, 17:38
Yves Saint Lauren LaNuitDelHomme
Gio
Bulgari Men
Versace Blue Jeans
1 million
Issey Miyake
Hepsiburada.com'da parfüm fiyatlarında çok güzel kampanyalar var, tavsiye ederim.
(kesinlikle orjinal ürün gönderiyorlar.)
Benim önerim
Hugo Boss - Bottled
http://img.donanimhaber.com/upfiles/960702/B1D9EEC5DD4540849B678CC7FFE98E43.jpg
Berk yazmis gerci ama bunu da deneyebilirsin
Yves Saint Lauren - La Nuit Del Homme
teşekkürler dediğiniz kokulardan sipariş geçicem :)
yaz paco rabanne ultraviolet
kış paco rabanne black xs veya one million
hepsiburada.com da satılan parfümlerin orjinalliğine ne kadar güvenebilirim?
bellamoda ve mizuyuda ekliyelim bu soruya..bide %100 orjinal sattıgına emin oldugunuz yer varmı diye soruda sorayım?
http://u1312.hizliresim.com/1j/r/vthtp.jpg
http://u1312.hizliresim.com/1j/r/vthu8.jpg
Black' i 3 senedir kullaniyorum
Calvin de harika
bellamoda ve mizuyuda ekliyelim bu soruya..bide %100 orjinal sattıgına emin oldugunuz yer varmı diye soruda sorayım?
abi ben hepsiburada.com dan aldım parfümümü yani kutu mutu herşey orijinal koku da kalıcılığı da aynı ama bilmiyorum :D aldığım parfüm bvlgari aqva 100 ml 80 liraya aldım normalde 300 lira..
burberry brit rhythm
ek olarak
cacharel amor
bvlgari aqua
son olarak da yeni parfümüm chanel allure
Bellamola ve mizu ya güvenebilirsin. :icon_tup:
invictus son zamanlardaki favorim
abi ben hepsiburada.com dan aldım parfümümü yani kutu mutu herşey orijinal koku da kalıcılığı da aynı ama bilmiyorum :D aldığım parfüm bvlgari aqva 100 ml 80 liraya aldım normalde 300 lira..
valla dün tekin acar ve sevile gittim bi şok daha yaşadım benim D&P den 10 yıldır aldığım joop night flight artık D&P tarafındanda üretilmiyomuş bende orjinalini araştırdım bu bahsettiğim sitelerde mevcut fakat öğrendiğim şuki parfüm 10 yıldır üretilmiyomuş :D
mizu ya telefon ettim dedimki genelde ürünleriniz eski tarihli oluyormuş dedim yok efendim öyle vay böyle dediler tamam dedim sipariş vermeden bi sotuyum tekin acara vs öğrendiğim 10 yıldır üretilmediği
şimdi bu parfüm 10 yıldır üretilmiyosa bu adamlardaki ya sahte yada 10 yıllık mal ki bana soracak olursanızz %99 sahte.ebayda 10 12 dolara satılan ürünlerden diye düşünüyorum.
sıradaki sorum ben bu parfümün esansını falan filan bulabilrimiyim evde nasıl kendim yaparım?10-11 yıldır sadece bu parfümü kullanıyorum ve bırakmakta istemiyorum bu işi nasıl çözeriz biri bi yardımcı oluversin.
sitede parfüm yapımı yahut malzemeleri bulabileceğimiz yerlerin falan olduğu bi konu varmıydı benmi yanlış hatırlıyorum bu konuya biraz baktım bulamadım başka bi konumuydu acaba?
blackweb
24-12-2013, 10:11
Favorim: paco rabanne - 1 milyon :D
Bellamola Mizu'ya göre pahalı ama. Benim aldığım parfümden örnek verecek olursak ;
BellaMola | Clinique - Happy for Men (http://www.bellamola.com/productPaging.php?productId=4000)
Clinique Happy For Men Erkek Parfüm (http://www.mizu.com/clinique-happy-for-men-erkek-parfum)
Bellamola Mizu'ya göre pahalı ama. Benim aldığım parfümden örnek verecek olursak ;
BellaMola | Clinique - Happy for Men (http://www.bellamola.com/productPaging.php?productId=4000)
Clinique Happy For Men Erkek Parfüm (http://www.mizu.com/clinique-happy-for-men-erkek-parfum)
deiğim gibi şu an iksinede güvenemiyorum ortada değişik bi durum var çünkü :)
deiğim gibi şu an iksinede güvenemiyorum ortada değişik bi durum var çünkü :)
Bu örnek 2si için. Sevil-Douglas-Tekin Acar'da araya girince fiyatlar farklılaşıyor. Hangisi gerçek insan muallakta kalıyor..
şu anda bana ankarada esans satan yerler lazım bilen yokmudur beyler
Fatiii,
Parfum 10yildir uretilmiyor olabilir, doğrudur. Sana gelen kapali kutu olacaği icin bi sorun yok.
2000 li yillardan sonra reforme olan kokularin eski versiyonlari 2/3 kat daha pahalidir.
Yani vintage dior intense i 200$ a falan anca alirsiniz, ama yeni versiyonu gecen sene 125 liraya aliniyordu indirim ile.
Diyecegim su ki ben 6 seneye yakin zamandir hobi olarak bu isin icindeyim, ne nedir az cok biliyorum.
Aldigin koku reforme olmadiysa sana yillardir kullandigin kokunun aynisi gelecektir. Çok da pahali bi urun değil ateşle gelsin bence. :)
Bu örnek 2si için. Sevil-Douglas-Tekin Acar'da araya girince fiyatlar farklılaşıyor. Hangisi gerçek insan muallakta kalıyor..
Hangisi gerçek? Dersen bazilarinin sahte sattigi önyargisi olusur.
Ben bugune kadar harvey nichols ve beymen harici parfum satan bir magazadan alisveris yapmadim, yapmam da.
Fiyat farklarina neden takiliyosunuz ? Bir malin orjinalligin ispatlayicisi fiyat mi oluyor ?
O 200 liraya parfum satilan devirler eskide kaldi artik.
Strawberrynet ile yarişamadi önune taş koydular, simdi daha ciddi 3/4 rakipleri var.
Sevilde 200++ lira bvlgari aqua, mizu da çek ile 80 lira idi.
Eee ? Mizu mu sahte satiyor, yoksa sevil mi s**iyor :) (seviyor)
Fatiii,
Parfum 10yildir uretilmiyor olabilir, doğrudur. Sana gelen kapali kutu olacaği icin bi sorun yok.
2000 li yillardan sonra reforme olan kokularin eski versiyonlari 2/3 kat daha pahalidir.
Yani vintage dior intense i 200$ a falan anca alirsiniz, ama yeni versiyonu gecen sene 125 liraya aliniyordu indirim ile.
Diyecegim su ki ben 6 seneye yakin zamandir hobi olarak bu isin icindeyim, ne nedir az cok biliyorum.
Aldigin koku reforme olmadiysa sana yillardir kullandigin kokunun aynisi gelecektir. Çok da pahali bi urun değil ateşle gelsin bence. :)
10 yıldır stockta olan bir ürün bence bozulmuştur?yanlışmı düşünüyorum acaba?
10 yıldır stockta olan bir ürün bence bozulmuştur?yanlışmı düşünüyorum acaba?
Yani parfüm kutularını güneşe bırakıp onlara işkence etmek gibi bir fantezileri yoksa eğer bozulmamıştır. :D
Joop Nightflight denedim öyle çok harika bir koku değil aslında, bulunmaz hint kumaşı değil yani en azından parfüm dünyası için :p
Raf ömürleri genellikle ambalaj açıldıktan sonrası içindir. Bende şuan 2-3 yıllık kokular da var, 5 yıllık koku da var, ama çatır çatır kokuyor hepsi sapasağlam. :)
Gucci envy misal, üretimden kalkalı epey oldu, 200$ dan aşağı bul bulabilirsen. Gucci Rush da aynı şekilde. :)
Hangisi gerçek? Dersen bazilarinin sahte sattigi önyargisi olusur.
Ben bugune kadar harvey nichols ve beymen harici parfum satan bir magazadan alisveris yapmadim, yapmam da.
Fiyat farklarina neden takiliyosunuz ? Bir malin orjinalligin ispatlayicisi fiyat mi oluyor ?
O 200 liraya parfum satilan devirler eskide kaldi artik.
Strawberrynet ile yarişamadi önune taş koydular, simdi daha ciddi 3/4 rakipleri var.
Sevilde 200++ lira bvlgari aqua, mizu da çek ile 80 lira idi.
Eee ? Mizu mu sahte satiyor, yoksa sevil mi s**iyor :) (seviyor)
Ahh ben o Strawberry'nin gözünü seveyim :) Ne güzel para da kazanıyordum.
Baktı parfümeri firmaları onların verdiği fiyatlara yanaşamadılar hemen adamların ülkeye satışını durdurdular.
bu arada bi kaç numara aradım internetten ankarada esans satan olmadığını söylediler istanbulda varmış sanırım.istanbulda bilen bi arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
Yani parfüm kutularını güneşe bırakıp onlara işkence etmek gibi bir fantezileri yoksa eğer bozulmamıştır. :D
Joop Nightflight denedim öyle çok harika bir koku değil aslında, bulunmaz hint kumaşı değil yani en azından parfüm dünyası için :p
Raf ömürleri genellikle ambalaj açıldıktan sonrası içindir. Bende şuan 2-3 yıllık kokular da var, 5 yıllık koku da var, ama çatır çatır kokuyor hepsi sapasağlam. :)
Gucci envy misal, üretimden kalkalı epey oldu, 200$ dan aşağı bul bulabilirsen. Gucci Rush da aynı şekilde. :)
peki bana bunun esansını bulma konusunda yardımcı olabilirmisiniz?
bu arada bi kaç numara aradım internetten ankarada esans satan olmadığını söylediler istanbulda varmış sanırım.istanbulda bilen bi arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
esans dersen olayı budur;
kokucuk.com (http://kokucuk.com/)
Bana orjinal kokularınki lazım dersen o farklı bir kulvar, ama eminönünde var onun da ilacı. :)
Bana orjinal kokularınki lazım dersen o farklı bir kulvar, ama eminönünde var onun da ilacı. :)
aynen orjinal kokularınki lazım mesela ben diyecemki night flight ın esansı lazım direk onu alıcam.
Dodoo, esansın parfümden farkı nedir?
O konuda bir bilgim yok ama, tavsiye de etmem açıkçası. :)
Bu sitedekiler düz parfüm notaları. Kokuların temel halleri diyebilirim yani. Bunlardan güzel bir mix yapınca güzel parfüm oluyor işte. :D
Konu açılmışken Dünyayı koklayan adamı da tanıtalım. O bir TÜRK..
Dünyayı koklayan adam-Sabah - 17 Mayıs 2011 (http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2011/05/17/dunyayi-koklayan-adam)
34btr1907
24-12-2013, 20:04
notalar yok çakma parfumde ,orj sıktın gırıs gelısme sonuc gıbı dusun,esansta dırek giriş notası .isterse en baba esans olsun...dandık esanslar ıcın soylıyım leke yapabılır yakından ve cok yogun sıkarsan yıkanınca geçer,yaglı sayılır bogazına sıktın elınle ovusturunca elın hafıf yaglı kalabılır yıkaman gerekebılır vs bırde cok esans cok kokucak anlamı hayaldir yok öyle bısey.
Yeni koku almak için 2 gündür araştırma yapıyorum belki sizler içinde faydası olur :)
Esencıa Loewe ve Solo Loewe bana çok ağır geldi ama bürüt tarzı sevenlere tavsiye edilebilir
YSL la nuıt de l'homme yine biraz ağır bir koku ama esans olarak yüksek çok kalıcı koku tavsiye ederim benim çok hoşuma gitti..
Gıorgıa Armanı Acqua dı piyasada çok olan fakat bayan erkek farketmeden herkesi etkileyen koku zamanla kokusu oturuyor iddalı bi hale geliyor bence :)
Burberry brıt'ı çok beğenmedim ve çok kalıcı olmadığını farkettim..
Dıesel Only The Brave kesinlikle şişesi kadar etkileyici çok hoşuma gitti..
Invıctus Paco Rabanne yine çok beğendiğim kokular arasında..
Fotoğrafta yok ama yine beğendiklerimin arasında Issey Miyake'de var kesinlikle fazla etkileyici erkeksi bir koku dün gece koluma sıkmıştım yatakta koklayıp duruyordum :D
Şuan 3 koku arasında gidip geliyorum Issey Miyake - YSL - Dıesel 1-2 gün içinde alıcam..
Ayrıca İzmir Özdilek Tekin Acar'da çoğu üründe %40 indirim var bilginiz olsun :)
http://i939.photobucket.com/albums/ad239/BERKIN_01/1545186_10202375115074804_228917302_n.jpg (http://s939.photobucket.com/user/BERKIN_01/media/1545186_10202375115074804_228917302_n.jpg.html)
Görkem.Y
26-12-2013, 18:16
Boss orange bu sıralar favorim
EserBodrum
26-12-2013, 18:42
One million kullanıyorum çok memnunum etrafımdakilerde çok beğeniyor :D
mimarsertac
26-12-2013, 21:26
Davidoff The Game 100ml alıcam fakat nerden alayım bilemedim. Davidoff The Game 100ml Edt 16042905 - n11.com (http://www.n11.com/davidoff-the-game-100ml-edt-P16042905) burdan almayı planlıyorum fiyat olarak çok uygun. Gerçi ürünü satan mağazanın kendi sitesinde 104tl demişler ama güvenemedim siteye doğru düzgün bilgi bulamadım. Site HAVALİMANISHOP - Türkiyenin En Ayrıcalıklı Alışveriş Sitesi (http://www.havalimanishop.com) . Parfüm nerden alınır tavsiye bekliyorum.
.
Türkiyedesin ve o fotoğraflardakileri parfüm satın almadan mı topladın ? Helal olsun valla :D
Türkiyedesin ve o fotoğraflardakileri parfüm satın almadan mı topladın ? Helal olsun valla :D
Tekin acar sağolsun :D valla hergün sıksam rahat 1 ay götürcek testerlar var kenarda :D
Black XS
Diesel Only the Brave Tattoo
Zara Silver Edition
kahramanoğlu
27-12-2013, 19:58
lacoste'nin bir parfumu var çok hoşuma gidiyo ama tam adını unuttum böyle güzel bir koku işte biri bana bunu bulabilirmi :D
Armani - Aqua di Gio,
Kenzo - L'eau par Kenzo
Hugo - Hugo Boss Black
Ilk iki parfumu hic degistirmedim. Yillardir kullaniyorum.
Hugo Boss'u da iki ay once denemek icin aldim. Memnunum.
lacoste'nin bir parfumu var çok hoşuma gidiyo ama tam adını unuttum böyle güzel bir koku işte biri bana bunu bulabilirmi :D
http://resim.donanimhaber.com/upfiles/518946/B4F25DEB3D4547289C89C243769FB3B8.jpg
Araştırmamda Diesel Only the Brave ve İssamiyake de karar kıldım 2sini geçen gün aldım.Birbirinden farklı güzel kokmaları beni bile etkiliyor :D
Şişesinin tasarımı çok iyi
http://i939.photobucket.com/albums/ad239/BERKIN_01/1486656_10202414663863499_2133306680_n.jpg (http://s939.photobucket.com/user/BERKIN_01/media/1486656_10202414663863499_2133306680_n.jpg.html)