Orijinalini görmek için tıklayınız : Favori Parfüm!
musti2jz
11-06-2012, 04:20
212 sexy ;)
B.cihangir
11-06-2012, 09:22
http://img842.imageshack.us/img842/7276/au4pqiceaieixn.jpg
biraz ayıp olucak ama :D
VTec_king
11-06-2012, 09:36
şu anda ck in2u fena değil
leader_T
11-06-2012, 09:46
Givenchy play intense
yves saint laurent - body kouros
Gunluk olarak:
Sonbahar-Kis:St.Dupont Noir,Burberry London
İlkbahar-Yaz:Ch Men,L'Occitane Eau de Toilette
Geceleri gezmeye cikarken:
Thierry Mugler Angel Men,Pure Havane,YSL Body Kouros,YSL Rive Gauche,YSL La Nuit De'l Homme
Siradaki almak istediklerim:Chanel Allure Homme,Bvlgari Man,Lalique Encre Noir,Versace Dreamer,Creed Milisime Imperial,Thierry Mugler Pure Malt,Lalique White
Beyler hugo boss orange kullanıyorum,şöyle başka parfüm öneren var mı antalya ya gidicez kaliteli bir koku lazım :) one million falan kullandım sıktı artık
Chanel allure homme sport
Bakalım benim soruya kim seksi bi cevap vericek :D
B.Battal
11-06-2012, 10:04
Bvlgari Aqva PH
Paco Robane Black XS
JOOP
victorias secret very sexy for him
Bakalım benim soruya kim seksi bi cevap vericek :D
Denemeden bilemezsin ne tarz bir parfum hosuna gidiyor ona karar vermen gerekiyor..odunsu mu baharatli mi sekerli hafif baharatli mi,citrus ve fresh mi vs..
Denemeden bilemezsin ne tarz bir parfum hosuna gidiyor ona karar vermen gerekiyor..odunsu mu baharatli mi sekerli hafif baharatli mi,citrus ve fresh mi vs..
Abi çok şekerli sevmiyorum ,baharatlıda hoşuma gitmiyor ..Hugo boss orange'ı kız arkadaşım tavsiye etti ama bana biraz şekerli geldi hoş değil o kadar..
Şimdi bir arkadaşım da polo blue önerdi.
Abi çok şekerli sevmiyorum ,baharatlıda hoşuma gitmiyor ..Hugo boss orange'ı kız arkadaşım tavsiye etti ama bana biraz şekerli geldi hoş değil o kadar..
Şimdi bir arkadaşım da polo blue önerdi.
Sana tavsiyem ferah ve citrus bir koku hemde sicaklar da baymaz ve kalicigi iyi olarak Issey Miyake L'eau D'issey önerebilirim eger biraz bu kokunun baharatlisini dusunursen de intense versiyonu guzeldir hemde içinde tarçın olduğu için bayanlarin hoşuna gider ama denemelisin gidip
Tamam abi bugün gidiyorum denemeye sagolasın.
AtmoSpheriC
11-06-2012, 10:51
burbery summer..
34btr1907
11-06-2012, 11:04
http://img842.imageshack.us/img842/7276/au4pqiceaieixn.jpg
biraz ayıp olucak ama :D
estafurullah ne ayıbı :D
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/360_31921442619_1158_n.jpg
B.cihangir
11-06-2012, 11:16
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/360_31921442619_1158_n.jpg
budur işte en güzeli istediğini sık sürekli değişiklik :)
erkeklerde genellikle toilet oluyor kokuların kalıcı kokular genellikle baharat içerikli olanlar oluyor alırken parfum toilet ayrımı önemli bence :D
Black xs
Fahrenayt dior
Homme dior (parfüm)
Tous
Kenzo tüm serisi :D
AhmetYılmaz
11-06-2012, 11:45
CK One
CK Be.
Black XS
Davidoff Hot Water
veee
CK euphoria.
CK obsession var ama pek kullanmıyorum. Kışın, toplantıya gideceğim zaman klasik giyindi isem kullanıyorum.. Öncesinde duş almak duşta da CK Obsession duş jelini ve balsamını kullanmak da olmazsa olmaz..
Onun haricinde vazgeçilmezlerim Bvlgari Black ve Armani Code.. Hatta hizlial'da indirime girmiş, şu an sipariş verdim. Bir de Bvlgari Aqva Pour Homme ve paco rabanne black xs ekledim
Eğer ki duşumu Body shop white Musk ile aldı isem parfüm ve balsam olarak da mutlaka body shop white mask'ı seçiyorum. Duş jeli/şampuanını farklı parfümü farklı kullanmak negatif bir etki yaratıyor..
Aynı durum axe dark temptation için de geçerli.. Duş jelini, şampuanını ve deodorantını sevdiğimden parfümünü de aldım.. Duş jeli ve şampuandaki başarı parfümde olmadığından günlük kullanıyorum. Özel günlerin seti değil..
One million'u da unutmamak lazım, onu da kullandım uzun süre. Bitmişti, sipariş verdim..
Netice itibarı ile sıralama yaparsak
Armani code
Bvlgari Black
Body shop white musk
One Million
CK Obsession
Dark Temptation
Henüz denemediklerim;
Bvlgari Aqva
Black XS
initial-D
11-06-2012, 16:15
hugo boss selection devam
üretimden kalkana kadarda başka bişey kullanmam
Konu haziran ayından kalmış aslında hort da sayılmaz :) .Önerebileceginiz parfüm var mı ? Ya da güvenilir bir siteden getirtebilecegim bir internet sitesi ? Markafonide şu an kampanyada olan kokular var .
hermes her türlü yürür..1 haftadır simit ayran yiyorum en kısa zamanda alıcam inşallah
http://a1209.hizliresim.com/11/p/d7z4b.jpg
Biri ayıp mı dedi :D
Koleksiyonun eski hali, şimdi sadece çok sevdiklerim var elimde :)
dodoo soruma da cevap verirsin o zaman koleksiyona bu yakışır :D
Day Walker
21-09-2012, 15:34
Armani code 4 senedir kullanırım.
Erkek için parfümün kralları; (Mutlaka sorarlar)
http://img507.imageshack.us/img507/453/parf.jpg
B.Battal
21-09-2012, 15:36
Bvlgari Aqva PH
Paco Rabanne Black XS
JOOP!
Bütçeni bilmiyorum ama kış için birkaç koku yazayım genel olarak..
Viktor&Rolf-Spicebomb (sadece sevilde var, iyi bir reklamla patlar)
Dior Savage edp (yeşil sıvı)
Guerlain L'instant Extreme
Dior Homme / Homme Intense
Ysl Rive Gauche /Body Kouros / La Nuit Edp
http://a1209.hizliresim.com/11/p/d7z4b.jpg
Biri ayıp mı dedi :D
Koleksiyonun eski hali, şimdi sadece çok sevdiklerim var elimde :)
2tane hayrna yolla combo:D sıkalım:D
Trance-R
21-09-2012, 15:41
armani black code
hugo boss - boss
burberry ..
kenzo ,
paco rabanne XS
sculpture ;)
paco rabanne black XS l'exces - one million
ck europhia intense
diesel fuel for life
Terre D Hermes
CK Obsession
Armani code
jean paul
Paco Rabanne Black XS << bunu alalı 1 hafta oldu tek yorumum; FENALARDA!
onurdestan
21-09-2012, 15:53
paco rabanne one millione aldım 10 gün oldu gözlemlediğim genelde bayanlar koklamak için temas edicek kadar yaklaşmaya çalışıyo :)
Bu black xs şekerimsi bir kokusu yok değil mi yani aşırı tatlı bir koku ?
black xs pudramsi cilek kokar.. tatlilik var yani :)
black xs pudramsi cilek kokar.. tatlilik var yani :)
Yani demek istedigim tatlı koksun zaten de aşırı şekerlenmesin :) hatunların ilgisini çeksin yani :)
black xs ve one million arasında kaldım . Markafoniden alıcam bitanesini.
black xs al, one million herkeste var ya asiri populer.. misspera.com a da bakabilirsin ;)
Black xs iyi bir secim one million artik cok populer bir cok insan kullaniyor.Hermes ise cok ilginc herkese hitap etmeyen ozel bir koku.
black xs al, one million herkeste var ya asiri populer.. misspera.com a da bakabilirsin ;)
Özel mesaj attım .
YSL La Nuit d'homme ama EDP olacak
En az 20 cok iyi bilinen markanin 30+ farkli modelini kullanip bitirmisimdir hala iste bu diyebilecegim bir parfum bulamadim kendime.Ama arada hic tereddutsuz kokusunu aldigimda hatira canlandiran channel allure sport,diesel fuel for life,212 men var aklimda kalan.Yaz bitiyor kisa dogru onerebileceginiz neler var cok agir ve fazla sekerli olmayan ama son derece kalici olabilecek(tene gore degisir ama kaliciligi kumas uzerinden yorumlarsaniz daha objektif olur)?
gio
yıllardır değişmedi:)
HondatugraL
21-09-2012, 16:31
Acqua Di Gio çocukluğumdan beri kullanırım
alpergti
21-09-2012, 17:20
kendimi bildim bileli 212 kullanıyorum geçen hafta 212 vip aldım çok başarılı...
Jean paul-kokorica
Paco rabanne-black xs
Adidasin sari olani var tatli kokuyor 25 tl bu arada bu adidaslar orjinmi yav kalicida:D
darkmoon
21-09-2012, 17:29
herkesin testera girip tenine uygun kokuyu alması gerekir.. herkesin teni farklı parfümde güzel durur bazısı baharatlı bazısı şekerli..
dodo bana kışlık, çok çok yoğun olmayan-baymayan güzel bi EDP tavsiye etsene.
parfüm bulamıyorum güzel.
YunusAydn
21-09-2012, 19:43
black xs
armani code
lacoste red
dodo bana kışlık, çok çok yoğun olmayan-baymayan güzel bi EDP tavsiye etsene.
parfüm bulamıyorum güzel.
Dior savaj edp olanını bir dene derim, başarılı koku :icon_tup:
Beğenmezsen özelden ulaş :D
sportıf - gunluk kokulardan hoslananlar.ben cok begendım valla :)
http://3.bp.blogspot.com/-_Ba-f6dmoGY/TWxRKmJG_CI/AAAAAAAAAxY/qdCyueRz4Lw/s400/davidoff-champion-gift-set-for-him.jpg
carolina herrera - 212 sexy men
turbo&quattro
21-09-2012, 23:02
Armani black code ~5 yildir favorim. Bunun yaninda Armani code summer ve attitude kullaniyorum. Chanel Bleu da aldim ama kokusu bir sure sonra sekerimsi pek hosuma gitmedi. Forever Armani :)
tdipower
21-09-2012, 23:04
rochas man tek geçerim koklayıpda mal olmayan bir dişi görmedim şuana kadar :)
rochas man tek geçerim koklayıpda mal olmayan bir dişi görmedim şuana kadar :)
Aynen bende kendimi bildim bileli Rochas kullanırım.Freeshopdan 100 luk aldırıyorum arkadaslara fiyat baya iyi oluyor.Hatta sorarlardı hep ne bu koku diye :)
Burak-Akın
22-09-2012, 02:04
Şu sıralar Champion Energy almayı planlıyorum
Patisever
22-09-2012, 03:08
parfüm işi yapan biri olarak channel de blue azzaro chrome ve hugo boss bottlet
tolgakaynak
22-09-2012, 04:29
black code;)
ByShaGGy
22-09-2012, 08:34
jagler :D :D :D
Paco rabanne ultraviolet kullanan var mı?
Lacoste Red
One Million
Armani The One
Bvgari Aqva
ByShaGGy
22-09-2012, 15:07
kuaförüm sıktıgı herhangi bir parfüm :P:P:P
gucci by gucci pour homme favorim,
bvlgari aqva plasem...
+
bu yaz free shoptan diesel aldım, yumruk şeklinde şişesi var üzerinde tattoo falan yaziyor. sevdim kokusunu :)
Paco rabanne ultraviolet kullanan var mı?
fena değildir. 8 9 sene önce kullanmıştım. EDT'dir çok yoğun kokmaz, çok kalıcı değildir ama iş yapar.
bi de şişesi çok şıktır. :)
jean paul gaultier - kokorico
Tom Ford
One M:ilion
DG The One
Açık parfüm satan tanıdık yere gittim 2-3 parfüm denedim ama hoşuma gitmedi .. Nasıl yapmak gerek bilmiyorum :) alırım şimdi beğenmezsem canım sıkılır parfüm konusunda böyleyim ,armani black code tavsiye edende var ,son olarak ultraviolet tavsiye edildi akşam da onları koklamaya gidicem
darkmoon
22-09-2012, 16:12
açık parfüm heryerden alınmaz içine ne koydukları belli değil alerjik enfeksiyon yapabilir.. açık parfümüde marka olan parfümcülerden alın dp ixora bargello gibi sitelerine girip sizin şehrinizde bayileri varmı bakabilirsiniz..
önceliği ixoraya verin derim diğerlerine oranla bir tık daha iyi.. bargelloda bir alana bir bedava olayı var o yanı iyi..
Yves saint lauren. Le parfum olani
Bvlgari aqua tester denedim çok hoşuma gitti,212 vip ve armani code denedim şekerleri fazla gibime geldi .. bvlgari aqua tarzı kokuları daha çok seviyorum demekki onu anladım ..
ama herhalde sonbahar kış kokusu degil aqua :( bu kararsızlıktan parfümsüz kalıcam ya
Huseyin0727
23-09-2012, 00:25
hugo boss 212 vip 1million vazgecilmezlerim :)
darkmoon
23-09-2012, 00:25
şekerli parfümler kış parfümüdür ağır olur biraz.. baharatlı parfümlerde açık tene güzel gider ama hafifdirler kışın fazla kalıcı olmaz.
şekerli parfümler kış parfümüdür ağır olur biraz.. baharatlı parfümlerde açık tene güzel gider ama hafifdirler kışın fazla kalıcı olmaz.
Bu gidişle alamayacagım zaten çok kararsız bir bünyeye sahibim. Arkadaşım jil sander diye bir parfüm önerdi ama bulamadım parfümcüde
Hocam kusura bakmayın ama parfüm bilginiz çok zayıf :)
dodoo yardımına ihtiyacım var psikolojim bozuk :)
Issey miyake intense nasıldır ? Ve dior homme intense ?
kalıcılık ve koku olarak
darkmoon
23-09-2012, 00:56
Hocam kusura bakmayın ama parfüm bilginiz çok zayıf :)
yok ne bakıcam :) banada parfümcümün dediğini dedim :D
Issey miyake intense nasıldır ? Ve dior homme intense ?
kalıcılık ve koku olarak
Issey i geç, dior güzeldir ama formulasyonu değişti, eskisi daha iyiydi.. Ama eskiyi bulamazsın yani baya zor :)
Sen bana bütçeni ve beğendiğin koku tipini bir söyle, ona göre birşeyler düşünelim..
yok ne bakıcam :) banada parfümcümün dediğini dedim :D
O parfümcülerin %90 ı hatta 95 diyeyim, hiçbirşeyden anladığı yok.. Firmaların koku bilgilerini kalıplaştırıp ezberletiyorlar :D Chypre tarzı bir koku önerebilir misin bana diyin bir kere, vereceği cevap muhtemelen şekerli mi baharatlı mı olacaktır :) Tecrübeyle sabittir :)
Issey i geç, dior güzeldir ama formulasyonu değişti, eskisi daha iyiydi.. Ama eskiyi bulamazsın yani baya zor :)
Sen bana bütçeni ve beğendiğin koku tipini bir söyle, ona göre birşeyler düşünelim..
Çok şekerli sevmiyorum ama önümüz ***** kış ,bvlgari aqua test ettim akşam gayet hoşuma gitti kokusu böyle rahatsız edici cinsten degil öteki kolumda 212 vip vardı o da şekerli geldi bana .. Alacagım parfüm kalıcı gün içinde üstümde duracak hatta kıyafetlerimde 2-3 gün kalabilecek bir kokuysa 200 liraya kadar yolu var :)
darkmoon
23-09-2012, 01:05
doğrudur her gittiğimde yeni şu geldi bu geldi diyor :) yalnız iki parfümü süperdi bir daha gelmedi o parfümler biri aramis diye bir parfümdü biride givichypi gibi bir şeydi ikiside çok hoşuma gitmişdi.
turbo&quattro
23-09-2012, 01:08
Armani severler armani code sport u da deneyebilirler. code gibi birsey ama daha hafif . Degisiklik icin denenebilir .
Çok şekerli sevmiyorum ama önümüz ***** kış ,bvlgari aqua test ettim akşam gayet hoşuma gitti kokusu böyle rahatsız edici cinsten degil öteki kolumda 212 vip vardı o da şekerli geldi bana .. Alacagım parfüm kalıcı gün içinde üstümde duracak hatta kıyafetlerimde 2-3 gün kalabilecek bir kokuysa 200 liraya kadar yolu var :)
Kokuların orjinalini deneyebilme imkanın yok sanırım.. Bvlgari aqva tam yazlık baharlık sıcak günlerde kullanıma uygun bir koku.. Kışın serin kokular sıkmayı pek istemeyiz..
Koku tavsiyelerimi birkaç sayfa öncesinde zaten senin rican üzerine yapmıştım..
Orjinal parfümlerden 10-15ml olarak paylaşan çok kişi var.. O 200 lirayı bu şekilde 10 a yakın parfümde kullanabilirsin.. Bu konuda yardımcı olabilirim, ama senin de kör alış yapman gerekir eğer böyle bir yolu seçeceksen..
Yani sen ne istediğini bilse, ben her türlü konuda yardımcı olurum :)
@darkmoon
Aramis pek bilinmez, bir ara boynerde vardı, Pi yi ise rahatlıkla bulabilirsiniz :)
perceıve+arko tras kolonyası:D
darkmoon
23-09-2012, 01:20
birdfe bu pheremonlu parfümler gerçekmidir işe yararmı ben israilden buldum bir bağlantı adamlar yapıyorlarmış ama bilemedim :D
dodoo yine özel mesaj attım sana :)
birdfe bu pheremonlu parfümler gerçekmidir işe yararmı ben israilden buldum bir bağlantı adamlar yapıyorlarmış ama bilemedim :D
Traş :D Düzmeceden ötesi değil.. Power balance bileklik ile aynı hesap :) Gerçek olsa, bulan kişi milyoner olurdu heralde.
darkmoon
23-09-2012, 01:23
adamlar birde 150 dolara peheromonlu sabun pherom yağınıda yollayalım demişlerdi :D :D :D hani merkez israil olunca acaba dedim ***** israilliler bu tohum gıda alanında epey ilerdeler dünyada :D
george armoni
raulph loren
tayreep_john
23-09-2012, 02:27
212 - kenzo (air)
dün black xs kullandım bayagı hosuma gitti kokusu tatlı kokuları seviyorum
c.k shock da sevdiğim kokular arasında
blumenberg
23-09-2012, 11:33
yazları armani
kışları christian dior
StyleALP
23-09-2012, 15:13
Brut ...
Patisever
23-09-2012, 16:44
Yves saint lauren. Le parfum olani
buda kalitedir reklem gibi olmasında fransadan 1. sınıf esans ile yapıyoruz dp gibi değil onlarada esans weriyoruz %5 yerine %7-8 daha kalıcı oluyor isteyen olursa deneyip görebilir
one million
Yves saint laurent l'homme
Konudan gaza geldim gittim black xs aldim.Kesinlikle super hem kokusunun tonu ozelliklede en cok onemsedigim konu olan kalicilik.intenside var ama normalini aldim hem daha cok hosuma gitti hemde 2 kolda denedim normal xs intensinden daha kalici gunun sonunda normali hala kolumda duruyordu intense ise az hissediliyordu.Kesinlikle tavsiye ediyorum..
çağlarcoskun
24-09-2012, 00:09
armani black code
one million
Burak-Akın
24-09-2012, 02:30
sportıf - gunluk kokulardan hoslananlar.ben cok begendım valla :)
http://3.bp.blogspot.com/-_Ba-f6dmoGY/TWxRKmJG_CI/AAAAAAAAAxY/qdCyueRz4Lw/s400/davidoff-champion-gift-set-for-him.jpg
Kullandıktan hemen sonra dagılıyormu yoksa bir süre etkili bir şekilde kendini belli mi ediyor ?
şu sıralar almayı istedigim bi marka ve model. Gündelik ve özel günlerde kullanmayı amaçlıyorum
wiesmann
24-09-2012, 21:39
diesel fuel for lıfe
kenzo leuopar
kenzo power
Silence45
24-09-2012, 21:44
Bende parfüm almayı düşünüyorum ancak hemen hemen burda konuşunlardan falan hiç anlamıyorum ve deneyecek yerde yok burada :) Hani baharatlı bilmem neli yaz-kış tene göre hiç bir bilgim yok.Bu söylenen parfümlerin geçen sayfalarda yazıldığı gibi 10-15 ml olanlarından nerede bulabilirim biri yardımcı olabilir mi denemek amaçlı ?
Bende parfüm almayı düşünüyorum ancak hemen hemen burda konuşunlardan falan hiç anlamıyorum ve deneyecek yerde yok burada :) Hani baharatlı bilmem neli yaz-kış tene göre hiç bir bilgim yok.Bu söylenen parfümlerin geçen sayfalarda yazıldığı gibi 10-15 ml olanlarından nerede bulabilirim biri yardımcı olabilir mi denemek amaçlı ?
bütçeni öm ile bildirirsen gerekli kişilere yönlendirmede yardımcı olabilirim ;) Şişe almaktan daha pahalıya gelir ama ml bazında.
Silence45
24-09-2012, 22:41
Ya aslına bakarsanız bütçemde kısıtlı.Ama parfümleri deneyecek yerim yok.Denemedende o kadar para verip almak mantıksız.Ne yaparım bilmiyorum :)
Burberry London
Bvlgari Black
Enis Tuncay
25-09-2012, 14:13
Hermes ;)))
onn_dear
25-09-2012, 18:34
Lacoste Red her zaman iş görür
Lacoste Red her zaman iş görür
O kadar farklı parfum kullandım bu kadar guzel kokupta bu kadar ucucu bır parfum gormedım 1 sıseyı komple sık ustune hatta hem tenıne hem kıyafetıne yınede kalıcılık 0 yazık oluyor parfumede.
1- Yves saint laurent - la nuit de l'homme - Le Parfüm - Kokusu başlarda kötü ama biraz zaman geçince mükemmel, çok elit bir kokusu var ve kalıcılık fena değil.
2- Tom Ford - Black orchid - Parfüm - Bununda kokusu başlarda rahatsız edici ama sonradan şekerli değişik bir kokusu var ve kalıcılık muhteşem.
3- Chanel - Bleu De Chanel - Edt - Mükemmel ferah ve elit bir kokusu var fakat kalıcılık rezalet. Kokusuna aldanıp tekrar para verir miyim? biraz zor.
ulu_cupra
01-10-2012, 06:07
1- Yves saint laurent - la nuit de l'homme - Le Parfüm - Kokusu başlarda kötü ama biraz zaman geçince mükemmel, çok elit bir kokusu var ve kalıcılık fena değil.
2- Tom Ford - Black orchid - Parfüm - Bununda kokusu başlarda rahatsız edici ama sonradan şekerli değişik bir kokusu var ve kalıcılık muhteşem.
3- Chanel - Bleu De Chanel - Edt - Mükemmel ferah ve elit bir kokusu var fakat kalıcılık rezalet. Kokusuna aldanıp tekrar para verir miyim? biraz zor.
:icon_tup::icon_tup:
Narciso Rodriguez-for her
Escada-Magnetism
Givenchy - Ange Ou Demon
Calvin Klein - Euphoria
Paco Rabane - Lady Million
Jimmy Choo-EDP
Sevgililerinize parfüm almayı düşünürseniz listemdekileri tavsiye ederim araya başkaları girsede vazgeçemediğim AS larım bunlar...
Özellikle Narciso Rodriguez for her inanılmaz bi parfüm...
CK Eternity ve CK Euphoria yıllardır sıkılmadığım iki parfüm..
ya bu "dolce gabbana sexy choclate" unisex ürün mü? genelde bayan diye geçiyor ama her ikisi için diyen de var, üstünde de yazmıyo for men vs???
doldurma parfüm konusunda en iyi marka hangisi? şimdilik d&p marka kullanıyorum ama daha iyisi varsa değiştirebilirim, şehir fark etmez :)
belair parfum nerede bulabilirim kaç senedir yok piyasada satan eden bi site falan veya parfumeri dukkanı yok mudur bilen gören var mı ?
Gucci - Guilty kullanıyorum çok başarılı
Denk gelirseniz bunu tavsiye ederim koklayın halis mulis odun gibi erkek kokusu :D
http://fabandstuff.com/web/wp-content/uploads/2012/01/la-nuit-de-l-homme-EDT-l.jpg
yilardir kulaniyorm... cok memnunum.
http://2.bp.blogspot.com/-6DqKXOt5cO4/TYU8MThVCGI/AAAAAAAAAT4/wyj4ADaDDug/s1600/paco-rabanne-xs-100ml-barbatesc-1.jpg
34btr1907
15-10-2012, 15:47
http://akimages.shoplocal.com/dyn_li/600.600.90.0/Retailers/Macys/44318_107_07_1.JPG
1 hafta önce çıkarmış ,dior home andıran bi kokusu var + kalıcılık güzel.
ufuksaracci
15-10-2012, 15:51
Hermes- Voyage
Marc Jacobs - Bang
Armani Black Code Beğenmeyen hatun görmedim :)
turbo&quattro
15-10-2012, 16:17
http://akimages.shoplocal.com/dyn_li/600.600.90.0/Retailers/Macys/44318_107_07_1.JPG
1 hafta önce çıkarmış ,dior home andıran bi kokusu var + kalıcılık güzel.
Siki bir armani takipcisi olarak bu kokuyu begenmedim . He kotu degil ama iyide degil . Sadece bu degil code adi altinda cikan ( code summer haric ) hicbir koku orj code kadar basarili degil .
musti2jz
15-10-2012, 16:43
aradığım konuyu buldum :) bişey soracam bir parfüm varmış şişesi ikiliymiş sanırım biri bitince diğerini sıkıyormuşsun bitişik oluyor sanırım ikisi birbirine.o parfümün ismini cisimini bilen varmı acaba :) üni de hocanın biri kullanıyordu bize markasını söylemedi hiç ama şişenin böyle olduğunu tarif etti sadece :)
Onurkk06
15-10-2012, 16:47
jp gaultier kullanıyorum http://www.telenovidades.com.br/jean_paul_gaultier_le_male_masc.125_ml.jpg
kokusu gayet iyi
merak ettim şimdi bi pm alsam :D
bende bi pm istiyorum merak ettim:)
m. ali öz
15-10-2012, 22:09
pm alalım :)
Thracian
15-10-2012, 22:30
pm alayım tamda parfum alma arifesinde :D
bu parfumu bende istiyorum ama parfumcude bu parfumu ne zaman elime alsam elim cüzdana gidip geliyor ve son anda başka bir koku alıyorum okadar gereksiz parfumler aldımki son zamanlarda vallahi acıyorum verdiğim paralara bugun bi arkadşımın parfumunu sıktım inanırmsınız tutuldum böle bir koku yok black code one milion hugo boss falan halt etsin en kısa zaman da temin edicem o kokuyu merak edenlere özelden yazarım burda yazamamın sebebi piç olmasın koku
merak ettim şimdi bi pm alsam :D
bende bi pm istiyorum merak ettim:)
pm alalım :)
pm alayım tamda parfum alma arifesinde :D
Açıklıyorum bana pm attı
http://www.eczanede.com/683-3310-large/rebul-silver-line-edt-110ml.jpg
34btr1907
16-10-2012, 09:12
http://img2.ressim.net/out.php/i6297404_screenshot-2012-10-12-20-30-44.png (http://piclect.com)
beğenmediğin parfümü neden kullanıyosun la diyebilirsiniz kardeşimindir parfüm...
sölimmi:D itinayla piç edebilirim parfümü ortalık malı olur ama kullananlar kızabilir o yuzden açıklama yok :D
JumboAli
16-10-2012, 09:20
yves laurent - le homme
212 Sexy man
kifanhom
16-10-2012, 09:25
cacharel tekrar nemo yu piyasaya sürse keşke
beğenmediğin parfümü neden kullanıyosun la diyebilirsiniz kardeşimindir parfüm...
sölimmi:D itinayla piç edebilirim parfümü ortalık malı olur ama kullananlar kızabilir o yuzden açıklama yok :D
İsim alabilir miyim merak ettim :)
soyle sekerli kaliciligi guzel bir parfum
birde baharatli cok keskin olmayan
kaliciliklari guzel olan 2parfum onerisi istiyorum daa :)
mumkunmudur acep :D
soyle sekerli kaliciligi guzel bir parfum
birde baharatli cok keskin olmayan
kaliciliklari guzel olan 2parfum onerisi istiyorum daa :)
mumkunmudur acep :D
pm attım...
volume81
16-10-2012, 10:22
http://img2.ressim.net/out.php/i6297404_screenshot-2012-10-12-20-30-44.png (http://piclect.com)
çok merak ettim harbiden :D
tahmin edeyim lacoste pour femme olabilir mi ?
darkmoon
16-10-2012, 10:26
eskiden crusador da kullanırdım oda güzeldi.
rochas man
play intense
black xs
ck shock
ve birde 212 sexy men vip vurdurucu kokudur
ayrıca orjinal kullanmaya bakın gerçekden açık ve orjinal arasında daglar kadar fark var doldurma yapay ve bişeyleri eksik gibi kokuyor.
rochas`i orta okulda kullaniyodum yahu cok eski
black xs tenime uymuyo..
play intense kokusunu sevmiyorum :D
ck shock denemedim hic not aldim denicem
212 sexy men vip kullanmiyim vazgectim:D vurmasinlar:p bunuda denicem
tesekkur ederim
34btr1907
16-10-2012, 10:52
çok merak ettim harbiden :D
tahmin edeyim lacoste pour femme olabilir mi ?
:D değil...isteyen pm atsın söylerim ama bence okadarda aham şahım bişey de değil
ck shock 0-12 yaş kokusu uzak dur.
Yvs Le Homme al kesinlikle odunumsu kokusuyla seni tamamlar :D
ck shock 0-12 yaş kokusu uzak dur.
Yvs Le Homme al kesinlikle odunumsu kokusuyla seni tamamlar :D
okeydir canim :D
Her ne kadar artıık ortalık malı olsa da doldurma 1 million kullanıyorum, memnunum :D
not.tavsiye etmiyorum, kullanmayın arkadaşlar kötü parfüm.
:D değil...isteyen pm atsın söylerim ama bence okadarda aham şahım bişey de değil
bi pm de ben alabilir miyim? :D
Onurkk06
16-10-2012, 11:22
bu arada lacoste red gerçekten kızlar yapışıyor ona :)
bu arada lacoste red gerçekten kızlar yapışıyor ona :)
bi ck euphoria intense değil :D
Bir parfüm aldım ki geçen günlerde kimseye söylemek istemiyorum :D hatta ''dodoo'' okuyunca anlayacaktır hangisini aldığımı :)
Parfümle ekmek düşüyor mu diye sormayın kendinize,cevabı ben de evet düşüyor :D
onurgoyunc
16-10-2012, 11:45
7-8 tane parfüm kullanıyorum :)
Dolce Gabana - The One
Gucci - Guilty
Yves Saint Laurent - La Nuit de l'Homme
Armani - Code
Zara'nın 3-4 farklı parfümü
Zara'nın parfümlerini tavsiye ederim, fiyatları çok uygun ve kalıcılıkları çok iyi
Bir kullandığımı bir daha almıyorum.
Bir parfüm aldım ki geçen günlerde kimseye söylemek istemiyorum :D hatta ''dodoo'' okuyunca anlayacaktır hangisini aldığımı :)
Parfümle ekmek düşüyor mu diye sormayın kendinize,cevabı ben de evet düşüyor :D
:D Hayirli olsun dostum, guzel gunlerde fislat :)
:D Hayirli olsun dostum, guzel gunlerde fislat :)
Homme :D ''o kokuyu bu mağazadan alan ilk erkeksin,neyi alacağını nasıl bi erkek oldugunu iyi biliyorsun ..''
auuuwwww :D :D
7-8 tane parfüm kullanıyorum :)
Dolce Gabana - The One
Gucci - Guilty
Armani - Code
Zara'nın 3-4 farklı parfümü
Zara'nın parfümlerini tavsiye ederim, fiyatları çok uygun ve kalıcılıkları çok iyi
Bir kullandığımı bir daha almıyorum.
Dolce Gabana - The One
Gucci - Guilty
Oha ayni 3 leme bence daha iyileri yok ozellikle YSL tek gecerim sarilan kizlar bidaha ayrilamiyo:D ***** erkegin gecesi demek :D
Homme :D ''o kokuyu bu mağazadan alan ilk erkeksin,neyi alacağını nasıl bi erkek oldugunu iyi biliyorsun ..''
auuuwwww :D :D
abla da direk is atmis yani :D
abla da direk is atmis yani :D
Sen ne diyon ,fatura kestirdim numaramı falanda yazdım faturaya . Mesaj geldi memnun musun diye :D sonra tabi muhabbet devam :D:D
Dolce Gabana - The One
Gucci - Guilty
Oha ayni 3 leme bence daha iyileri yok ozellikle YSL tek gecerim sarilan kizlar bidaha ayrilamiyo:D ***** erkegin gecesi demek :D
ysl denıcem abi zevkıne guvenıyorum :D
Dolce Gabana - The One
Gucci - Guilty
Sarıldığım günden beri aklımdan çıkmıyosun :hehe:
Sarıldığım günden beri aklımdan çıkmıyosun :hehe:
vazgectım denemıyorum :D
Sen ne diyon ,fatura kestirdim numaramı falanda yazdım faturaya . Mesaj geldi memnun musun diye :D sonra tabi muhabbet devam :D:D
Yok artik ali sami
onurgoyunc
16-10-2012, 12:24
Dolce Gabana - The One
Gucci - Guilty
aynen tam demirbaş olacak parfümler :D ysl nin l'homme uda güzeldir, az ekmeğini yemedim lisede :D
şöyle bir blog buldum, ilgisini çeken olabilir:
Parfüm Merakı (http://parfummeraki.blogspot.de/)
http://images.video-izlesen.net/vidimg2/13352314827778479040274748-158444_185841631467720_119083724810178_16522_1524_ b.jpg
Hahhahahaha cikardim cakiyi tak tak tak tak
offff mideme ağrı girdi :D :D :D
havada taklalar atarak güldüm ahauaha
excalibur
16-10-2012, 12:31
Yıllardır kullandığım birkaç parfüm var;
1- Paco Rabanne Black XS . 6 yıldır aralıksız kullanıyorum, oldukça başarılı. (Ateşli)
2- Paco Rabanne Ultraviolet. Spor kıyafetlerde vazgeçilmezim. (Sportif)
3- Ck BE. Soft bir parfüm. Yani ekşın yaparken yakalandın, affettirmen lazım. Sık ve git :)
4- Polo BLUE.
ruh halime ve giydiğim kıyafete göre klasikleşmiş parfümlerimdir bunlar.
B.Battal
16-10-2012, 12:34
Ziyaaaaaaaaaa
aynen tam demirbaş olacak parfümler :D ysl nin l'homme uda güzeldir, az ekmeğini yemedim lisede :D
şöyle bir blog buldum, ilgisini çeken olabilir:
Parfüm Merakı (http://parfummeraki.blogspot.de/)
Pek objektif bir blog degil.. Yorumlayani taniyorum, 1/2ml sample dan deneyip yorum yapar genelde ki hic saglikli bir yorumlama olmaz :)
http://images.video-izlesen.net/vidimg2/13352314827778479040274748-158444_185841631467720_119083724810178_16522_1524_ b.jpg
bi ona bi ona ver Allah'ım ver - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=9azOKoqvo5U)
Başka nerelere gittin Almanya'da Ziya Amca???
Hala muhabbet aklıma geldikçe gülüyorum:D:D
Onurkk06
16-10-2012, 18:22
:D:D:D auhauahuhauh cok dalgasını yaparız ziyanın görünce patladım
PPR engineering
16-10-2012, 20:48
supersin hehehehe..:D
Silence45
27-10-2012, 21:51
YSL LA NUIT DE L'HOMME
GUCCI GUILTY INTENSE
DOLCE&GABBANA THE ONE
CALVİN KLEİN EUPHORİA İNTENSE HOMME
PACO RABANNE BLACK XS
Kalıcılıkları hakkında ne söyleyebilirsiniz ? Birde uygun fiyata internet üzerinden nereden temin edebilirim acaba ?
cabriolet
27-10-2012, 21:55
212 vip :)
hugo boss kullanıyorum ama privacy'e geçecem sanırım. Bi ara koklamıştım bayağı güzel gelmişti nasıl sizce kullanan var mı kalıcılığı nasıl? :)
Koray başkan :D
By_HaNNibaLL
28-10-2012, 12:39
gitti gidiyordan Christian Dior - Dior Homme alsak patlak cıkma ihtimali nedir ?
Bikaç sefer parfüm aldim orjinal değildi
Dg the one
Burburrey beat
mizu.com disinda fiyatlari uygun site var mi peki beyler?
mizu.com disinda fiyatlari uygun site var mi peki beyler?
link (http://www.buycosmo.com/)
link (http://www.buycosmo.com/)
Mizudan pahalı genel olarak :icon_tup:
aybarsdnr
21-11-2012, 11:12
bu mizu.com güvenilir bir site mi? tom ford un fiyatı baya uygun geldi çünkü
bu mizu.com güvenilir bir site mi? tom ford un fiyatı baya uygun geldi çünkü
sadece boyle bir yorum bulabildim..
ancak bazı parfümler dubai ve fransa üretimi olarak 2 'ye ayrılıyor. yani bir parfüm bir sitede ucuz ise muhtemelen dubai ürünü olmasından kaynaklandığı söyleniyor. ürün alanların ürünlerine bakıp nereden geldiğini paylaşırlarsa çok daha bilgi verici olabilir.
aybarsdnr
21-11-2012, 11:20
sadece boyle bir yorum bulabildim..
teşekkür ederim.. iyi bir araştırmak lazım. çünkü baya uygun fiyatlar
onceden tester satanlar vardi onlara noldıu?
free-hifi
21-11-2012, 11:27
telquel i seviyorum sonra dunlop yeşil
Sheyhzade
21-11-2012, 12:39
Lacoste Red - yazlık
Diesel Only The Brave - kışlık babında kullanmaktayım şu sıralar :)
212 VIP son zamanlarımın favorisi
mizu güvenilir baya hatta Dior homme intense aldım.
Kargo filan gayet hızlı oldu. Fiyat olarakta 100ml freeshop fiyatı ile aynı ;)
Mizudan pahalı genel olarak :icon_tup:
çok detaylı incelememiştim sadece kandi parfümü alırken en uygun burdaydı halada burda, genel olarak haklısınız.
212 on ice. duyan bilen gören var mı? 1 şişe bitirdim. fakat üretimden kalktı sanırım.
versace kullanıyorum ben.
lacoste red kullanıyorum gayette memnunum
Ben eskilerde kaldım biraz burberry ve kenzo takıntım var :)
benimde büyük takıntımdır kenzo
bu parfüm işlerine çok uzak ve yabancıyım ne nasıl kokar hiç bilmem :D
bana kenzo ayarında ağır olmayan bişiler lazım önerileri bekliyorum :D
barış_erdal
21-11-2012, 18:03
kendimi bildim bileli Rochas
Sheyhzade
21-11-2012, 22:58
aaa kenzo candır, ilk arabam olan doğan L 'ye koyardım şişesini mis gibi kokardı, anılarım canlandı bak. alayım bari arabaya lan :D
benimde büyük takıntımdır kenzo
bu parfüm işlerine çok uzak ve yabancıyım ne nasıl kokar hiç bilmem :D
bana kenzo ayarında ağır olmayan bişiler lazım önerileri bekliyorum :D
shiseido zen
GoKaLp_ZZ
21-11-2012, 23:35
212 classic
one million
cabrioleter
22-11-2012, 00:13
beyler çıkardığı her şey über pahalı olan -özellikle de çakmakları - dupont un parfümleri diğerlerine göre bayaa uygun şişesi de şık var mıdır kullanan hiç ?
YSL LA NUIT DE L'HOMME
GUCCI GUILTY INTENSE
DOLCE&GABBANA THE ONE
CALVİN KLEİN EUPHORİA İNTENSE HOMME
PACO RABANNE BLACK XS
Kalıcılıkları hakkında ne söyleyebilirsiniz ? Birde uygun fiyata internet üzerinden nereden temin edebilirim acaba ?
Ysl,gucci,dolce(su an 2kullandığımdan biri) ve euphoria(intense ini kullanmadım yanıltmayayım) birbirine yakın kalıcı diyebilirim orta ayar diyelim tene göre değişir süre.ama ben black xs in kalıcılığına hayran kaldım tek kelimeyle müthiş(su an kullanıyorum).dolce cok güzel yalnız sonlara doğru kalıcılığı biraz zayıf kalıyor black xs e göre
Armani Code - Armani Code Ultimate
aybarsdnr
26-11-2012, 01:21
Comme des garçons 2... bulabilirseniz denemenizi tavsiye ederim.
sinanbaysal
26-11-2012, 01:55
Fahrenheit 32 . Günlük kullanımda Blade racer :)
Jeandan-R
26-11-2012, 02:02
dior higher energy,
armani black carat(kışa özeldi daha bulamıyorum bu kış çıkar tekrar inş)
212 vip,
paco one million severdim ama replikası çok türedi ondan bıraktım.
yves saint laurent ( le parfum)
3. şişedeyim :)
VTec_king
26-11-2012, 08:04
kardeşim newyorkdan abercrombie & fitch getirdi kullanıyorum çok hoşuma gitti
Havalar soğudu, parfüm kullanmak artık daha zevkli :)
34btr1907
26-11-2012, 09:15
kardeşim newyorkdan abercrombie & fitch getirdi kullanıyorum çok hoşuma gitti
fierce?
çok guzeldir kullanmıstım,ama burda 40$ parfüme 250tl çekiyorlar uygun bulsam alıcam tekrar.
Tatlı bir eros un kokusu hiç bir parfüme değişilmez.
Gucci Guilty tam benim gibi odunların kokusu tavsiye ederim :D
Küçük bi hort :) ***** yaz geliyor nerede parfümcüler . İlkbahar-yaz kokusu önerecek olan var mı ?
cem_subasi
28-03-2013, 08:12
Tom Fort çok güzel bi parfüm tavsiye ederim kalıcı hemen uçmuyo :)
Tom Fort çok güzel bi parfüm tavsiye ederim kalıcı hemen uçmuyo :)
Esmer misin ? Ben esmerim esmer için parfüm lazım :)
onurgoyunc
28-03-2013, 08:20
Davidoff yeni parfüm çıkarmış, "the game" ismi. Tavsiye ederim
Davidoff yeni parfüm çıkarmış, "the game" ismi. Tavsiye ederim
Misspera'ya baktım da bulamadım öyle bir parfüm .
yucelebeci
28-03-2013, 08:24
armani essenza, ben böyle güzel ve kalıcı parfüm görmedim
yaz parfümü tom ford olmaz olmamalıda bence, kendisi çok ağır bir kokudur zaten Black Orchid ten bahsediyorum bana göre yaz kokuları şunlar;
Gucci by Gucci Sport
Dior Homme Sport
Terre D'Hermes
cem_subasi
28-03-2013, 08:25
Esmer misin ? Ben esmerim esmer için parfüm lazım :)
Yani esmer değilim :) Ama güzel tavsiye ederim :) Yada C.K Blau bunuda tavsiye ederim :)
onurgoyunc
28-03-2013, 08:25
Misspera'ya baktım da bulamadım öyle bir parfüm .
Buyrun:
The Game Davidoff cologne - a new fragrance for men 2012 (http://www.fragrantica.com/perfume/Davidoff/The-Game-17087.html)
Buyrun:
The Game Davidoff cologne - a new fragrance for men 2012 (http://www.fragrantica.com/perfume/Davidoff/The-Game-17087.html)
Kullandınız mı nasıldır ?
yaz parfümü tom ford olmaz olmamalıda bence, kendisi çok ağır bir kokudur zaten Black Orchid ten bahsediyorum bana göre yaz kokuları şunlar;
Gucci by Gucci Sport
Dior Homme Sport
Terre D'Hermes
Hermes'i kampanyalı düşürsem alıcam hemen :)
onurgoyunc
28-03-2013, 08:34
Kullandınız mı nasıldır ?
Dün başladım kullanmaya,ilk izlenimlerim olumlu. Kalıcılığı güzel. Ağır değil. Günlük kullanım için mantıklı
Dior Homme.Yazlik diye demiyorum ama muthis.Black xs ve dolce the one(cok hos bir koku herkes cok begeniyor) kullaniyorum su an ama yakinda dior a gecis yapacagim.
Kış geldi artık kışlıkları çıkaralım ,
Tom Ford Black Orchid
Eau Sauvage Parfume - Dior
Sercanius
28-03-2013, 13:55
DOLCE & GABBANA - Sexy Choclate
Dior Homme.Yazlik diye demiyorum ama muthis.Black xs ve dolce the one(cok hos bir koku herkes cok begeniyor) kullaniyorum su an ama yakinda dior a gecis yapacagim.
Yazlık değil zaten. :)
Parfüm uzmanı geldi :)
Estağfurullah. Ben elimden geldiğimce, gördüğüm yanlışları düzeltmeye çalışıyorum sadece. :)
Estağfurullah. Ben elimden geldiğimce, gördüğüm yanlışları düzeltmeye çalışıyorum sadece. :)
Bana bitane bahar yaz kokusu önersene başkan :)
Emre Ekrem
28-03-2013, 14:42
Silver Man Amouage' bildiğin hacı yağı ama kalitelisi :D tavsiye ederim.
Bana bitane bahar yaz kokusu önersene başkan :)
Önereyim önermesine de, kime göre neye göre önereyim. :)
Bvlgari Aqva - Cartier Declaration - Hermes Nil ilk aklıma gelenler..
Paul Smith Story var ki bulması baya zor, çok hoş bi vetiver yorumu.
Yazın parfüm kullanmayı sevmiyorum :p En güzel bahar ve kış :D
Silver Man Amouage' bildiğin hacı yağı ama kalitelisi :D tavsiye ederim.
Oo yoksa bir Harvey Nichols müşterisi mi var burada. :)
Amouage serileri koku olarak genel çıtanın birkaç tık üzerinde kokulardır. Ama Arap menşeili bir marka olduğu için ülkemizde hacı yağı şeklinde yorumlanır bazı modelleri. Lafımı yanlış anlamayın ama hiçbir kokusunun hacıyağı ile alakası yok aslında. :)
Amouage Reflection denemenizi tavsiye ederim, madem Silver için hacıyağı dediniz. :icon_tup: :)
Flood yapmışız istemeden. Silinebilir. :)
spree1903
28-03-2013, 14:46
Bazı parfümler herkeste kalıcı özelliğini göstermiyor.Ben Black XS kullandım kokusu güzeldi ama üzerimde kalıcı bir özelliğini görmedim.Sanırım tene göre değişiyor parfümlerin etkisi.Bence bir mağazaya gidip 3-4 parfüm bellirlenip vücudunuz ayrı ayrı yerlerine sıkıp ertesi gün hangisinin kalıcı olduğunu net bir şekilde gözlemliyebilirsiniz.
EmrahErdogan
28-03-2013, 15:03
http://images.gittigidiyor.com/6575/JEAN-PAUL-GAULTIER-2-EDP-BAYAN-PARFUMU-120-ML__65755808_0.jpg
Çok iyi
serkanaygün
28-03-2013, 15:18
Rochas güzeldir. Onun dışında burberry classic iyidir candır :)
Bazı parfümler herkeste kalıcı özelliğini göstermiyor.Ben Black XS kullandım kokusu güzeldi ama üzerimde kalıcı bir özelliğini görmedim.Sanırım tene göre değişiyor parfümlerin etkisi.Bence bir mağazaya gidip 3-4 parfüm bellirlenip vücudunuz ayrı ayrı yerlerine sıkıp ertesi gün hangisinin kalıcı olduğunu net bir şekilde gözlemliyebilirsiniz.
black xs bende kalıcı dendiği için kullanmıştım bendede kalıcı olmadı. yazdıklarınıza katılıorum
Doo geçen bir ara daha böyle bir konu vardı orada Hilmi yazmıştı bir parfüm tommy'nin ama tam adını ve konu bulamadım sen biliyormusun?
Doo geçen bir ara daha böyle bir konu vardı orada Hilmi yazmıştı bir parfüm tommy'nin ama tam adını ve konu bulamadım sen biliyormusun?
Hilmi abi ile en son Tom Ford Black Orchid modelinden bahsetmiştik, onun haricinde birşey yazdı ise ben görmedim abi. :)
Hilmi abi ile en son Tom Ford Black Orchid modelinden bahsetmiştik, onun haricinde birşey yazdı ise ben görmedim abi. :)
Heh tamam bu işte doğru tespit çok saol bir deneyelim bakalım şunu
7 senedir 212 MEN kullanıyorum hastalık oldu başka parfüm almıyorum, karşı cins tarafından esans olarak her daim beğenilen bir parfümdür. :)
Tecrübe ile sabit :D
ÖmerF.Bayar
28-03-2013, 15:52
Daha 3 hafta once 2 adet rochas aldim ve arabaya koyarak en buyuk hatayi yaptim, biri nerdeyse bitti, tavsiyem arabaya parfum koymayin yada iyi saklayin :D
Sıcak/rutubet/nem/güneş ışığı bunlardan mümkün olduğunda uzak tutun parfümlerinizi. :)
Sıcak/rutubet/nem/güneş ışığı bunlardan mümkün olduğunda uzak tutun parfümlerinizi. :)
Neden?.....
dg the one
Ben de şuan onu kullanıyorum, kalıcılık konusunda biraz sıkıntılı olsa da kokusu baymıyor ve de aldığım tepkilere göre beğeniliyor. :D