PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bravo hgt vs civic vti

bravo hgt
04-01-2010, 14:03
http://videoizle.video75.com/cFVBoVxV2NV/fiat-bravo-hgt-vs-honda-civic/

TaGo
04-01-2010, 14:05
dragmı rollmü bu ?

bravo hgt
04-01-2010, 14:20
rolling olması lazım arkadaşlar

jackal_JAZZ
04-01-2010, 15:28
araçların specleri hakkında bilgi verseler sonuç daha aydınlatıcı olurdu..

TaGo
04-01-2010, 15:46
her 2 aracada maşallah dielim.

bravo hgt
04-01-2010, 16:04
arkadaşlar araçların specleri hakkında bi bilgim yok si hgt muhabbetlerine istisnaden koydum videoyu ama en kısa zamanda kendi hgt min videolarını koyacağım herkese saygılar

chare
04-01-2010, 20:46
vti de sorunmu var?:confused:

star_vt
04-01-2010, 20:55
nasıl bi deneme olmuş anlamadım anlayan varsa bilgi verirse seviniriz

YUSUF
05-01-2010, 14:13
vtı'daki sese bakarsak filtre headers egsoz var gibi hgt'de extra birşeyler vardır diye düşünüyorum

bravo hgt
05-01-2010, 14:25
arkadaşlar bi hgt de extra ne olabilirki ne yapsan ne etsen fazla fark etmiyo kaldıki burdaki hgt 155 lik ama honda mod. konusunda çok başarılı bir motora sahip

sword
05-01-2010, 14:46
arkadaşlar bi hgt de extra ne olabilirki ne yapsan ne etsen fazla fark etmiyo kaldıki burdaki hgt 155 lik ama honda mod. konusunda çok başarılı bir motora sahip

buna rağmen hgt gecmış demekkı bu hgt özel sihırlı yada şoförü super maşallah...

Redbull
05-01-2010, 16:20
Rolling vtec altı basılmış hgt biraz yürümüş vti tam gelip geçme safhasında cameranın önünden geçiliyor gibi.

Redbull
05-01-2010, 16:22
buna camera hilesi denir video nun devamı olsa bak tvi neler yapıyor.

TaGo
05-01-2010, 16:34
Arkadaşlar düzgün hgt, birde modlusa; vti ın çok gerisinde kalmaz...

firat_07
05-01-2010, 16:40
yav arkadaşlar bu vti arkadaş foruma üyemi acaba geçende gol3 gti geçiyordu aracında bi sorun var sanırım farkında degil yada pilotajı iyi degil

vtecburhan
05-01-2010, 16:58
yaaw bu vtı kayserıdekı onurun vtı sidegılmı ? araba kaza yaptı yandan sonra beyaza boyandı ankaraya satıldı cem e cem turbolayıp bıyerler sattı ama bu vtı o vtı mı kı :D

onursoytam
05-01-2010, 17:47
sal1kl1 HGT iyibi plotaj ile harika oluyor,, ma_allah araçlara

SONE-R
05-01-2010, 17:48
ankarada HGT ile çok dalga geçmişti bizim ankaranın VTi ları.. Bankacı Burak olsa da anlatsa eskileri :) :) adam hırs yapıp egzantriğe falan dalmıştı.. en son LPG takılı halini gördüm :)

punto_multijet
05-01-2010, 18:22
ankarada HGT ile çok dalga geçmişti bizim ankaranın VTi ları.. Bankacı Burak olsa da anlatsa eskileri :) :) adam hırs yapıp egzantriğe falan dalmıştı.. en son LPG takılı halini gördüm :)

ilginç....

SONE-R
05-01-2010, 18:43
ilginç....

yoo gayet normaldi.. asıl VTi ın geçilmesi ilginç bir sonuç... HGT nin açılımını siz daha bi,liyosunuzdur.. Hiç Gitmeyen Tospağa vs argo olanları da var :)

firat_07
05-01-2010, 18:54
yav ben antalyada 2 tane hgt ile denedim ikisidene en az 3 araba fark attım her iki araçta gayet bakımlı saglıklı araçlardı yani 0.400 okadarda iyi degil ama 5silindir sonuçta

punto_multijet
05-01-2010, 18:55
yoo gayet normaldi.. asıl VTi ın geçilmesi ilginç bir sonuç... HGT nin açılımını siz daha bi,liyosunuzdur.. Hiç Gitmeyen Tospağa vs argo olanları da var :)

tüm acılımlarını biliyorum merak etmeyin ama bu dediğiniz olayla daha karsılasmadım İzmirde ondan ilginc dedim. dalga gecen vti varsa (filtre egzos headers olabilir) buralarda tanısalım ;) gecerim demiyorum ama dalga gecemez onu soyleyim ;)

Cimmeria
05-01-2010, 19:01
hgt hacminin hakettiği kadar gitmeyen bir araba bunu herkes biliyor :) cai egsozlu vti ile standart bir hgtnin yürümüsi gerçekten pek mumkun değil

punto_multijet
05-01-2010, 19:07
hgt hacminin hakettiği kadar gitmeyen bir araba bunu herkes biliyor :) cai egsozlu vti ile standart bir hgtnin yürümüsi gerçekten pek mumkun değil

2 kere denemiştim bu speclerde vti ile 1.5 boy gecilmiştim hatta 3 arac roll yapmıstık vti gsi ve hgt diğer arkadasta foruma uye gorurse o da dogrular ondan gecerim demiyorum ama tekrar soyluyorum dalga gecemez

Cimmeria
05-01-2010, 19:16
evet genelde 1-2 boy oynuyor, hgtnin ve vtinin saglık durumlarına göre 3 boyada çıkabiliyor...

punto_multijet
05-01-2010, 19:42
evet genelde 1-2 boy oynuyor, hgtnin ve vtinin saglık durumlarına göre 3 boyada çıkabiliyor...

onceki konularda bazı arkadaslar tamamen stock bir vti ın hgt ye min 5boy atacagından bahsediyodu. sizinki onlara gore oldukca iimser. bu speclerde bir vti a 3 boy gecilmek peki nasıl dalga gecmek oluyor ona takıldım şimdi. sorum size değil yanlıs anlamayın

vtecburac
05-01-2010, 20:54
valla bu vıdeo cok sacma arkadasım burda sonucu bız bırbırımıze soruyoruz o zaman vıdeodan ne anladık hiç bişe:S iyi bir vtı iyi bir hgt yı gecer ama ole boylar olmaz bence varsa ole ıyı gıden bır hgt bende deneyıp gormek ısterım.

BlackStone
05-01-2010, 21:04
valla bu vıdeo cok sacma arkadasım burda sonucu bız bırbırımıze soruyoruz o zaman vıdeodan ne anladık hiç bişe:S iyi bir vtı iyi bir hgt yı gecer ama ole boylar olmaz bence varsa ole ıyı gıden bır hgt bende deneyıp gormek ısterım.

güzel açıklama olmuş nokta! :icon_tup:

krc_63
05-01-2010, 21:05
bencede vti de sorun var galiba bende ies varken ki benim ies doluydu ankarada yozgat bulvarında geçtiklerim var sonerde bilir bence bu işte bi anormallik var anlamadım:confused:

SONE-R
05-01-2010, 21:09
bencede vti de sorun var galiba bende ies varken ki benim ies doluydu ankarada yozgat bulvarında geçtiklerim var sonerde bilir bence bu işte bi anormallik var anlamadım:confused:

şeref baba senin VTi ı yüklemeden bi deneyelim.. :) :)

punto_multijet
05-01-2010, 21:11
zaten videoyu koyan arkadasta ne hgt için ne vti için spec vermemiş video havada kalmıs haklısın

jackal_JAZZ
05-01-2010, 21:13
walla bizim burda iyi giden bi mk1 HGT mevcut. İnşallah bu cuma deneyecek bir vti bulabiliriz de deneriz bi kamera yaparız ;)

punto_multijet
05-01-2010, 21:14
walla bizim burda iyi giden bi mk1 HGT mevcut. İnşallah bu cuma deneyecek bir vti bulabiliriz de deneriz bi kamera yaparız ;)

tanıyomuyum İnancım ben bu HGT yi :P

jackal_JAZZ
05-01-2010, 21:15
tanıyomuyum İnancım ben bu HGT yi :P

uzaklarda arama.. Mutluluk içimizde :D:D:D:D

jackal_JAZZ
05-01-2010, 21:19
bu speclerde bir vti a 3 boy gecilmek peki nasıl dalga gecmek oluyor ona takıldım şimdi.

Ozaman ben de senle bildigin dalga geçiyomuşum Kaan :D:D:D Yok böyle bir dünya..

BlackStone
05-01-2010, 21:22

kanka iyi değil "çok iyi" :icon_tup:

vtecburac
05-01-2010, 21:26
güzel açıklama olmuş nokta! :icon_tup:

esgfrllah:)

EMG
05-01-2010, 21:28

kötü giden gsi var deneyelimmi arkadaşım stock vs stock:D

vtecburac
05-01-2010, 21:30
kötü giden gsi var deneyelimmi arkadaşım stock vs stock:D

ehuehehe kanka sana senın araba kotu dıyenlere sole onu, bana ne sarıyosn ya gıt umutla dene:D hem senın araban gordugum en ıyı gıden be en yakısıklı GSI yineliyorum!

kanka saka bı yana araba bıtsın senı arıcam ılk senle basalım sen anladın onu;)

krc_63
05-01-2010, 21:33
soner valla ben makinayı doldurmadan gel canımm deneyelim sonra çok ah çekersin:D:D

SONE-R
05-01-2010, 21:34
soner valla ben makinayı doldurmadan gel canımm deneyelim sonra çok ah çekersin:D:D

evet sen doldurmadan seni geçip, "VTi geçen Vtec2" diye satılığa çıkarırım arabayı :D :D %3 komsiyonunu da unutmam :p

EMG
05-01-2010, 21:36
ehuehehe kanka sana senın araba kotu dıyenlere sole onu, bana ne sarıyosn ya gıt umutla dene:D hem senın araban gordugum en ıyı gıden be en yakısıklı GSI yineliyorum!

kanka saka bı yana araba bıtsın senı arıcam ılk senle basalım sen anladın onu;)

hahah saol burakcım stock vti stock gsi'ı geçer diyen arkadaşlarda yok değil o yüzden sana sardım:D

vtecburac
05-01-2010, 21:38
hahah saol burakcım stock vti stock gsi'ı geçer diyen arkadaşlarda yok değil o yüzden sana sardım:D

valla baska bır gsı ı bılemem ama hangı vtı olursa olsun bu konuda ıddayada varım hıc bır sekılde gotunde egsoz olmayan vtı ve 306 GTI da dahil senın arabayla yuruyemez;) objektıf olalım lutfen:D

EMG
05-01-2010, 21:44
valla baska bır gsı ı bılemem ama hangı vtı olursa olsun bu konuda ıddayada varım hıc bır sekılde gotunde egsoz olmayan vtı ve 306 GTI da dahil senın arabayla yuruyemez;) objektıf olalım lutfen:D

neyse konu dağılmasın:D

Bence sağlıklı filtre egzozlu vti aynı specteki sağlıklı hgt'yi geçer diye düşünüyorum

vtecburac
05-01-2010, 21:53
emrecım bende sana katılıyorum oyle dusunuyorum ama hgt yı yanlıs tune edıolar genelde işi bilmeyenler tarafından kullanılan bır araba sanırım mutlaka senın araban gıbı ıstısnalar olmalıdır ıclerınde dıye dusunuyorum cok da hafıfe alınıcak bır araba deıl bence 2.0 hacim 155hp 20valf 5 silindir defter üzerinde güzelde yolda bıde gorsek super olcak:)

BlackStone
05-01-2010, 22:00
emrecım bende sana katılıyorum oyle dusunuyorum ama hgt yı yanlıs tune edıolar genelde işi bilmeyenler tarafından kullanılan bır araba sanırım mutlaka senın araban gıbı ıstısnalar olmalıdır ıclerınde dıye dusunuyorum cok da hafıfe alınıcak bır araba deıl bence 2.0 hacim 155hp 20valf 5 silindir defter üzerinde güzelde yolda bıde gorsek super olcak:)

bir güzel açıklama daha :) Malesef Tr de HGT için parça bulunmadığından yapılan işlemler hep sanayi spec olarak kalıyor. Bu da araca eksi HP olarak yansıyor. VTI, GSI, 106 gibi bir tuning listemiz olamıyor malesef.

vtecburac
05-01-2010, 22:04
bir güzel açıklama daha :) Malesef Tr de HGT için parça bulunmadığından yapılan işlemler hep sanayi spec olarak kalıyor. Bu da araca eksi HP olarak yansıyor. VTI, GSI, 106 gibi bir tuning listemiz olamıyor malesef.

kesınlıkle katılıyorum sıze bı vtı sahıbı olarak sahsen nette ıstedıgım her parcayı rahatlıkla bulabılıyorum 2. el olsun sıfır olsun uygun fiyata rahatlıkla bulabılıyoruz hazır parcalarla modıfıye rahat oluyor valla:) sızın ısınız daha zor bıraz daha akıl, mantık ve para gerektırır, ne dıyelım ıns yeterlı sevıyede HGT parçaları da gelır tr ye:icon_tup:

BlackStone
05-01-2010, 22:09
kesınlıkle katılıyorum sıze bı vtı sahıbı olarak sahsen nette ıstedıgım her parcayı rahatlıkla bulabılıyorum 2. el olsun sıfır olsun uygun fiyata rahatlıkla bulabılıyoruz hazır parcalarla modıfıye rahat oluyor valla:) sızın ısınız daha zor bıraz daha akıl, mantık ve para gerektırır, ne dıyelım ıns yeterlı sevıyede HGT parçaları da gelır tr ye:icon_tup:

Malesef o iş çok zor. Italya'da FIAT'ın araçlarını modifiye üzerine çalıştığı Abarth firması var herkes bilir. Honda'nın Mugen'i gibi... Abarth'ın özel üretim araçları ve modifikasyon parçaları malesef Koç'un politikası yüzünden ülkemize gelmiyor. Zaten Koç, değil Abarth'ı FIAT'ın ürettiği bazı araçları da TR'ye getirmedi zamanında. Halende getirmiyor gerçi...

chiefkadir
05-01-2010, 23:57
bencede vti de sorun var galiba bende ies varken ki benim ies doluydu ankarada yozgat bulvarında geçtiklerim var sonerde bilir bence bu işte bi anormallik var anlamadım:confused:Combo bu konuyu açan hgt li arkadaşla haberleştik onunla deneyecez bizim vti'ı,işlerini halletsin bakarız vti yüklenmeden önce ;)

walla bizim burda iyi giden bi mk1 HGT mevcut. İnşallah bu cuma deneyecek bir vti bulabiliriz de deneriz bi kamera yaparız ;)Az havalar düzelsin vti ile gelecez izmire, cuma yetiştirebilirsek Uğurun gsi ile bir iki araba deneyelim sorunu çözdük gibi ;)

punto_multijet
06-01-2010, 08:50
Az havalar düzelsin vti ile gelecez izmire, cuma yetiştirebilirsek Uğurun gsi ile bir iki araba deneyelim sorunu çözdük gibi ;)

Cumaya mı Kadir abi? havalar guzel gozukuyo Cuma gunune meteorolojide

sword
06-01-2010, 08:55

kolaydan başlama 3. vtec artık öğrendın :)

bravo hgt
06-01-2010, 09:32
kadir abi ben bu konuyu açarken esasen bu si hgt muhabbetini baz alarak açmıştım asıl si ile hgt tokatlıyoruz diyen arkadaşlarla denemek isterdim vti videosu sadece bi ölçü olsun dedim hgt lerde yürüyebilir anlamında

UĞUR_GSI
06-01-2010, 09:57
Combo bu konuyu açan hgt li arkadaşla haberleştik onunla deneyecez bizim vti'ı,işlerini halletsin bakarız vti yüklenmeden önce ;)

Az havalar düzelsin vti ile gelecez izmire, cuma yetiştirebilirsek Uğurun gsi ile bir iki araba deneyelim sorunu çözdük gibi ;)

kadır ınsallah sorun cozulurde ıstedıgın her arabayla denerım sorun olmaz eger arabam duzelırsede gıderı bellı zaten :D

UĞUR_GSI
06-01-2010, 10:01
ya bırde ben su konuda cozum ıstıyorum fıltrelı egzozlu hedarlı bı vtı ve ızmırdekı bızım ıyı gıden hgtmız denemesı ıcın cok ugrastık ama denıcek vtı cıkmadı ben ıddalıyım hgtmız ıyı gıdıyor.kendı aracımda bu kadar merak yapmadım :) bu cuma bı vtı gelsınde denıyelım

UĞUR_GSI
06-01-2010, 10:04

kameraman inanc iş basında kanka cekelım vıdeoları :D:D:D

bravo hgt
06-01-2010, 10:07
valla süper olur şimdi bizde izmirin hgt lerini merak eder olduk onlar orda denerler bizde burda ama bi kez daha söylüyorum yukarıdada belirttim ben bu konuyu aslında si ile hgt tokatlıyoruz diyen arkadaşlar için açtım

BlackStone
06-01-2010, 10:24
ulen sırf bizim tayfa için bi vtec alıcam herkes geçktikten sonra da zevkine pert edicem :D

BlackStone
06-01-2010, 10:24
ya bırde ben su konuda cozum ıstıyorum fıltrelı egzozlu hedarlı bı vtı ve ızmırdekı bızım ıyı gıden hgtmız denemesı ıcın cok ugrastık ama denıcek vtı cıkmadı ben ıddalıyım hgtmız ıyı gıdıyor.kendı aracımda bu kadar merak yapmadım :) bu cuma bı vtı gelsınde denıyelım

ulen sırf bizim tayfa için bi vtec alıcam herkes geçktikten sonra da zevkine pert edicem :D

TaGo
06-01-2010, 18:47
Olum ammada güvenioznuz la arabalarınıza :D

cacık olmaz bunlardan...

vtecburac
06-01-2010, 19:15
kolaydan başlama 3. vtec artık öğrendın :)

hehehe aynen abı yavas yavas ılerlıyelım:D

BlackStone
06-01-2010, 20:36
Olum ammada güvenioznuz la arabalarınıza :D

cacık olmaz bunlardan...

ah be abim be veriyosunuz gazı böyle sonra bizim HGT ler şahlanıyo :hahaha::D

trendseref
19-01-2010, 11:36
Rolling vtec altı basılmış hgt biraz yürümüş vti tam gelip geçme safhasında cameranın önünden geçiliyor gibi.

an güzel yorum................ hacim farklıyla alt dewir canlı tam wtec kükrerken rolling bitiyo...amam maşalah arabalara..

trendseref
19-01-2010, 11:38
kadir abi ben bu konuyu açarken esasen bu si hgt muhabbetini baz alarak açmıştım asıl si ile hgt tokatlıyoruz diyen arkadaşlarla denemek isterdim vti videosu sadece bi ölçü olsun dedim hgt lerde yürüyebilir anlamında

aynı muhabbet bana oldu tam 15 sayfa karşılaştırma yapıldı..si vs focus trend si araya filo sokucaktı ama sonuç neyse bişey demyrum... sen kafana takma maşşlah araban gayet yiy gtmiş onları kale alma bence sınıfın değil..

bravo hgt
19-01-2010, 13:33
yine söylüyorum asıl hedefim si vs hgt muhabbeyiydi bu videoyu temsilen koydum zaten önümüzdeki günlerde si denemesi isteyen olursa yaparız ankaralı arkadaşlarla

fsunnetci
19-01-2010, 13:40
hgt iyi yürümüş maşallah..

can_ank
19-01-2010, 13:53
Combo bu konuyu açan hgt li arkadaşla haberleştik onunla deneyecez bizim vti'ı,işlerini halletsin bakarız vti yüklenmeden önce ;)

VTI'la ben de denemek istiom :) filtre, headers, egzos, kısa fln var mı ?

burak özer
19-01-2010, 14:02
yav arkadaşlar bu vti arkadaş foruma üyemi acaba geçende gol3 gti geçiyordu aracında bi sorun var sanırım farkında degil yada pilotajı iyi degil

Bahsettigin vti bu vti değil senin dediğin lacivert bu arada golf gti vti'ı geçemezmi ?

Arkadaşlar video çok eski bir video rahat 4 senelik var specklerini bilmiyorum araçların ama iki araçta modluydu Hgt dynoda 172 hp vermişti diye hatırlıyorum.

romanson
19-01-2010, 14:11
ankarada istediğin zman deneyebiliriz kartdeş aracının speklerini yaz :)

romanson
19-01-2010, 14:13
yine söylüyorum asıl hedefim si vs hgt muhabbeyiydi bu videoyu temsilen koydum zaten önümüzdeki günlerde si denemesi isteyen olursa yaparız ankaralı arkadaşlarla
:):):):):)

bravo hgt
19-01-2010, 14:17
ben demetteyim si' cı arkadaşım istediğin zaman bende denerim sorun değil bildiğim kadarıyla senin arabada boş değil sende yazarsan speclerini sevinirim deneme olması için yerlerin kuru olması lasım benim lastikler ıslakta çok fene sarıyo forumdan haberleşiriz

romanson
19-01-2010, 14:19
ayrıca istersen vti de var onlada deneriz...
ama şöle bişey var o konyu açanda bizdik yazanda bizdik konuyu farklı arkadaşlar farklı yerlere getirdi konu seninde aklında bu şekilde kaldı herkezin olduğuı gibi..nese sonuçta forum bazen bazı şeyler yanlış anlaşılabiliyo biz toklatladık demedik ama arkadaşlar konuyu bu hale getirdiler...herkezin aracına saygımız var ama istrediğmiiz şey biz nasıl duyuyorsak biziede duyulsun..anbkarada istediğin istedişğin satte hem si hem vtı olarak katılım gösterirriz..

romanson
19-01-2010, 14:20
e yakınmışız kardeş bende gazideyim aramız 4 dakika:)istersen bu akjşamda deneyebiliriz yni kon u canlansın:)

metinalan
19-01-2010, 14:21
yerler ıslak moruk

romanson
19-01-2010, 14:25
o zman kuruyunca olur moruk :)

romanson
19-01-2010, 14:27
olm ne rodajmış yaaa antalyadamısın hala ne zman geliyon ne zman bitiyo bu rodajj:):)

by_BuRoCk
19-01-2010, 14:55
bence vti da bi sıkıntı var
hgt si ile kafa kafaya gidioki vti nası geçecek

by_BuRoCk
19-01-2010, 14:58
ankarada bu konuya güzel bi deneme yaparız ;)

SONE-R
19-01-2010, 15:01
ankarada bu konuya güzel bi deneme yaparız ;)

Şeref baba VTi ını yüklemeye başladı mı? :) başlamadan bi deneme yapalım

romanson
19-01-2010, 15:02
abi şero seni bekliyo:):)

by_BuRoCk
19-01-2010, 15:03
başlamadı daha
hem vti hemde si lar hazır beklio arkadaş ne zaman uygun derse çıkarız ;)

SONE-R
19-01-2010, 15:04
abi şero seni bekliyo:):)

sağolsun... :) şu karlı günleri atlatalım da deneyelim.. 2 boy yersem yeterli :) :)

TaGo
19-01-2010, 15:06
valla ya bizde deneyemedik bukadar zaman. Dyno çıktımız 160 hp HGT olarak. Bizde VTI ile neşeli deneme arıoruz. İnşallah herkes muradına erer.

punto_multijet
19-01-2010, 15:10
bence vti da bi sıkıntı var
hgt si ile kafa kafaya gidioki vti nası geçecek

amacim ortaligi karistirmak deil ama su yazilan olayi 2yildir Hgt kullanan biri olarak göremedim. Ankaradan Kadir abi izmirdeyken yürüyüsümüzü gördü konuyu görunce belki o da yorum yapar

bravo hgt
19-01-2010, 15:13
öncelikle si ' cı arkadaşla bi deneme yapacaz zaten ama şu yerler bi kuru olsa

by_BuRoCk
19-01-2010, 15:13
valla kardeş biz geçen sene ankarada bikaç defa denedik
noslu hgt den atmosferik hgt ye kadar si ile güzel denemeler oldu
en son atmo bi hgt ile deneme yapıldı hatta arkadaş yanılmıosam askere gitti
gitmeden denendi. si olan kardeşim kendiside yazar birazdan
yani hgt bize göre vti a rakip olamaz ancak si ile dener

romanson
19-01-2010, 15:14
neyi görmedin kardeş sen görmedin die böle bişey yokmu yani hgt var hgt var bütün hgt seninkiyle aynımı yada bütün vti ler si ler aynımı deil ama gerçek olan kadir abininde bildği bişey var anbkaranında bildiği bişey var arkama 2 tane hgt taktım ben şu kadar boy bu kadar boy attım demiyorum ama hgt arkamda yani anladınmı sen kalkmışsın görmedim diyosun herşey senin gördüğün gibi deil kusura bakmada..

romanson
19-01-2010, 15:15
öncelikle si ' cı arkadaşla bi deneme yapacaz zaten ama şu yerler bi kuru olsa
kerdeş yerler kurusun dileğin bir gün yaparız ..

TaGo
19-01-2010, 15:17
ii işte romanson bizde dioruzki. BEN geçtim BİZ takıyoruz, demeniz var yada si-hgt geçio demek var. Bizde kabul ediyoruz illaki geçmişinizdir. Ancak genelleme yapılamaz. Genelleme derken 2. cümleyi kast ediyorum. Yani bizde burada 207rc kadar yürütüyoruz. Peki HGT-207rc geçer diormuyuz?? hayır. Yani uzatacak bişi yok. Siz denk gelmediğiniz için size göre si HGT yi alt eder. Bize göre bizdeki HGT-vtı geçer. Bu bukadar basit...

Görkem
19-01-2010, 15:19
ya ben vti ilede denedim 17 lerim varkan yakın gidiyoduk nerdeyse yan yana hatta,,,,si lada deniyen benim askerden önce iki kişiyken ben biraz önde tek kişiykende si önde oluyodu doğrudur,,,,ama arabaların hepsi bir değil her si hgt le böle gider demek gene yanlış bi kavram bence,,,yada bu videodan bakıp hgt vti geçer demekte yanlış aynı şekilde ......

punto_multijet
19-01-2010, 15:19
neyi görmedin kardeş sen görmedin die böle bişey yokmu yani hgt var hgt var bütün hgt seninkiyle aynımı yada bütün vti ler si ler aynımı deil ama gerçek olan kadir abininde bildği bişey var anbkaranında bildiği bişey var arkama 2 tane hgt taktım ben şu kadar boy bu kadar boy attım demiyorum ama hgt arkamda yani anladınmı sen kalkmışsın görmedim diyosun herşey senin gördüğün gibi deil kusura bakmada..

sen kendi yasadigini bende kendi yasadigimi yazdim msjimda ters bisey yoktu. Her aracin ayni olmadigini bende biliyorum

HaLuK-35
19-01-2010, 15:21
hgt gecen si stock deildir heralde?

Görkem
19-01-2010, 15:32
si da neler var tam hatırlamıyorumda bende sadece açık filitre ve dandik bi son susturucu var gerisi tamamen standart aracımın ,,,orta susturucuna kadar üstünde .......

bravo hgt
19-01-2010, 15:32
kesinlikle si stok değil ona bende katılıyorum

by_BuRoCk
19-01-2010, 15:34
si olanlarda stockumsu arkadaşlar
short ram filtre ve son susturucu orta susturucuları bile duruo arabanın üzerinde

romanson
19-01-2010, 15:40
ya zaten geçtik muebbeti yapmıyoruz ki biz yanlış nalıyosunuz arkadaşlarr..ben yaparım atmosferik ben geçerim adam bir kalem fazla yapar gelir geçer bu budur....amma velakin şu görüşümüde ortaya söleyeyim hgt kesinlikle vti ye rakip olabilecek bir araç deil tmm 155 hp 5 silindir bir araç ama sadece kağıt üzerinde..
işte kerdeşimizin biri söledi konu aslında si hgt üzerine açıldı dedi dneyelim dedi bizde dneeyelim dedik o bizi geçer biz onu geçeriz konu bu diil..

romanson
19-01-2010, 15:41
bu arada son susturucumda çin malı:)

bravo hgt
19-01-2010, 15:41
arkadaşlar bu konuyu kasmaya gerek yok zaten yarın bir gün yerler kuru olduğu zaman ankaradaki arkadaşlarla zaten buluşacağız konuşacağız sohbet edip araçlarıda deneriz yani kimse yanlış anlamasın konuyu ;dosthane bi şekilde yorumlar olsun sonuçta bu bir zevk bizlerde en güzel şekilde bu zevki yaşamaya çalışan insanlarız

HaLuK-35
19-01-2010, 15:43
bende kendi aracımı merak etmeye basladım smdi hgt le :p yasadıkca değişik seyler duymaya devam ediyoruz :) yasadıkca ögreniyoruz :p :D

bravo hgt
19-01-2010, 15:47
hiç denemedinmi kardeş bi hgt ile ama ben sana söleyim deneme çok 106 oldukça avantajlı bu konuda özellikle o hafif kilosu ile

by_BuRoCk
19-01-2010, 15:47
izmirde hazır varmış HGT onunla dene işte sende yaşadıkca yeni bişiler daha ögrenirsin belki

HaLuK-35
19-01-2010, 15:49
yok valla pek denk gelmiyo hgt :) denicek fırsat olursa deneriz bi gun :)

by_BuRoCk
19-01-2010, 15:50
aynı şehirdesiniz bi haberleşin deneyin bizde merak ettik valla

TolgaEsentepe
19-01-2010, 15:52
sadece filtreli gtı var hocam bende de. havalar biraz düzelsin denemek isterim sizinle tabi pek bi doluluk yoksa aracınızı bilmiyorum hiç :)

punto_multijet
19-01-2010, 15:55
iş dolayısıyla veya ekstra programım olmadıgı zaman yerimiz cuma günü cifte kumrular. isteyen gelsin hem tanısırız hem muhabbet hemde deneriz gecmek gecilmek onemli değil maksat herkes aracının durumunu gorsun ;)

HaLuK-35
19-01-2010, 15:59
cifte kumrular ha :) guzel mekan :) deneriz yaw değişklk olur :) Arkadasların bahsettiği gibi tehlikeli si larda geliyo mu ? :)

punto_multijet
19-01-2010, 16:05
cifte kumrular ha :) guzel mekan :) deneriz yaw değişklk olur :) Arkadasların bahsettiği gibi tehlikeli si larda geliyo mu ? :)

gelmez mi :D yaw buarada ben galiba tanıyorum seni neyse gelince gorusuruz orda zaten

bravo hgt
19-01-2010, 16:07
ankaradaki 106 lı arkadaşım izmirli punto multijet nickli arkadaşımın dediği gibi amaç ben geçtim sen geçtin muhabbeti değil değişik araçlarla kendi aracınızın gücünü denemek görmek
tabiki havanın güsel olduğu bi gün mutlaka görüşürüz deneriz forumu takip ediyorum haberleşiriz

TolgaEsentepe
19-01-2010, 16:21
yok abi geçme geçilme kaygım hiç olmadı kilodan dolayı herkes geçiyor zaten :D stock hgt ile denemek isterim daha çok onun için dedim.

by_BuRoCk
19-01-2010, 16:21
sadece filtreli gtı var hocam bende de. havalar biraz düzelsin denemek isterim sizinle tabi pek bi doluluk yoksa aracınızı bilmiyorum hiç :)

hamamdan sonra denersin :D

TolgaEsentepe
19-01-2010, 16:25
bak o zaman geçebilirim belki burak abi :D

by_BuRoCk
19-01-2010, 16:27
bak o zaman geçebilirim belki burak abi :D

evet bak o zaman olabilr :D

vtecburac
19-01-2010, 16:55
valla benım EH vtec fıltre egsozlu yazılım olmayan rs gecıyordu, aynı sekılde 306 GTI aynı sekılde 106 gtı lar olsun bravo hgt olsun. o zaman bu hgt gercekten cok saglamsa fıltre egsozlu bır clıo rs le denesın derım;)

TaGo
19-01-2010, 17:02
hepsinle deneriz. Yeterki gelen olsun.

bravo hgt
19-01-2010, 17:09
valla benım EH vtec fıltre egsozlu yazılım olmayan rs gecıyordu, aynı sekılde 306 GTI aynı sekılde 106 gtı lar olsun bravo hgt olsun. o zaman bu hgt gercekten cok saglamsa fıltre egsozlu bır clıo rs le denesın derım
zaten forumu incelerde bakarsan izmirdeki arkadaşımızın videoları mevcut nasıl yürüdüğünü görebilirsin

chiefkadir
19-01-2010, 17:18
VTI'la ben de denemek istiom :) filtre, headers, egzos, kısa fln var mı ?Tamam combo bızdekı vtı'n sahibi öyle garajda saklayacak tarzda biri değil isteyen herkesle deneriz :)

amacim ortaligi karistirmak deil ama su yazilan olayi 2yildir Hgt kullanan biri olarak göremedim. Ankaradan Kadir abi izmirdeyken yürüyüsümüzü gördü konuyu görunce belki o da yorum yaparKaan senin araba gayet güzel hatta gördüğüm en iyi giden hgt.Seni orda iyi tanıdım çok araştırmacı bir kişiliksin :D Çiftede otururken sana bir soru sordum cevabı netti "Stock hgt ile 10boy olur" dedin hadi 7 boy olsun :) Senin araba ile vti denemesi zevkli olur zır stock vti ı 4-5 net geçersin:icon_tup:

vtecburac
19-01-2010, 17:18
valla benım EH vtec fıltre egsozlu yazılım olmayan rs gecıyordu, aynı sekılde 306 GTI aynı sekılde 106 gtı lar olsun bravo hgt olsun. o zaman bu hgt gercekten cok saglamsa fıltre egsozlu bır clıo rs le denesın derım
zaten forumu incelerde bakarsan izmirdeki arkadaşımızın videoları mevcut nasıl yürüdüğünü görebilirsin

sıze ınanmadıgımızdan deıl canım yanlıs anlamayın yuruyorsa yuruyordur maşallah denılırı bıter ama benım anlatmak ıstedıgım bu kadar ıyı yuruyorsa bence 106 306 clıo rs lede deneyebılırsınız ben denıyordum ve sızın gectıgınız vtı la denıyordum hiçte gecılmedım;)

trendseref
19-01-2010, 17:41
aslında benle denese hgt çok zewkli olurr.....ne dersin burak:):)

vtecburac
19-01-2010, 17:43
fena fikir deil şeref hgt kanımca senin kalemin olabilir zevkli ve çekişmeli olur yok mu hiç istanbulda HGT focus trentle denetelım? :)

Kaa scirocco
19-01-2010, 18:08
aslında benle denese hgt çok zewkli olurr.....ne dersin burak:):)

havalar duzelince alo de kanka ben denemek isterim hgt ileee :icon_tup::icon_tup: