Orijinalini görmek için tıklayınız : Facebook dtp grubu
şu grubu şikayet edin şerefsizler kköpekler neler neler yazmışlar :ofk:
http://www.facebook.com/pages/DTPyi-Kapatan-Fasistleri-Kiniyoruz/208656921032?v=wall
barışbazan
12-12-2009, 13:01
nasıl yorum ya bunlar:S
sıkayette bulundum aynen sakıncalı bır durum ya kapatın yada yakarım facebook unuzuu yazdım
adi şerefsizler birde video koymuşlarr :ofk:
Onurkk06
12-12-2009, 13:20
ben onlara çok güzel yorumlar yaptım:D
''İNTİKAM ZAMANI GÜÇLÜ BİR GRUP ve SERT HAYKIRIŞIMIZI GÖSTERELİM....''
Bunu yazacak kadar ..leri kalkmıs.:mad:
''ARKADAŞLAR 1 HAFTALIĞINA PROFİLLERE DTP RESMİNİ KOYALIM LÜTFEN=>>İNTİKAM ZAMANI (Edi Bese) ''
O.çları .
Facebook a terörist guruptur şeklinde şikayet edin .
Onurkk06
12-12-2009, 13:27
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=221098
adamlar polisi linç etmeye kalkıyo bizimkiler hala su sıkıyo bu nasıı bi olay yaa walla anlamıyom
Onurkk06
12-12-2009, 13:30
http://www.internethaber.com/galeri/gallery.php?id=5244&no=16 arkadaşlar ayrıca hepimiz dikkat edelim bu taraf denen şerefsiz gazeteyi almayın tiraj yapmak uğruna ülkelerini satan kalleş köpekler
Facebook a terörist guruptur şeklinde şikayet edin .
+ 1923
terörist grubu olduğunu belirterek şikayette bulunmak en sağlıklısı .. öylede yaptım
bin kişiyi aşmıs ya bin kişi:S özellkle istanbul anadolu yakasındaki arkdaslar umraniye civarında geceleri ikamet ederken özellkle mustafa kemalden geçerken dkkat etsnler.orda oturan bir arkdasım var azıcak o.ç dedi bgun.dun aksam toplanılmıs ve konusulmus orda burda.geçen araçlara filan saldırcaklarmıs dkkat edelm.dha neler görcez bakalm dha neler......
bin kişiyi aşmıs ya bin kişi:S özellkle istanbul anadolu yakasındaki arkdaslar umraniye civarında geceleri ikamet ederken özellkle mustafa kemalden geçerken dkkat etsnler.orda oturan bir arkdasım var azıcak o.ç dedi bgun.dun aksam toplanılmıs ve konusulmus orda burda.geçen araçlara filan saldırcaklarmıs dkkat edelm.dha neler görcez bakalm dha neler......
Dediğin yerin tam üst tarafındaki semtte Atakentte oturuyorum . O semtten lanet ettiğim kadar hiç bir yerden etmemişimdir . Pkkya saldırı olsa olay cıkarırlar helekopter gelir , gazlar sıkılır evimize kadar kokusu gelir gözler yaslanır faln filan :)
Dediğin yerin tam üst tarafındaki semtte Atakentte oturuyorum . O semtten lanet ettiğim kadar hiç bir yerden etmemişimdir . Pkkya saldırı olsa olay cıkarırlar helekopter gelir , gazlar sıkılır evimize kadar kokusu gelir gözler yaslanır faln filan :)
bnmde kız arkdasm atakentte oturuo.ne zman dısarı cıksa aklm kalır.kendi semtleri yetmezki p..ç lerin cıkarlar ust mahalleye alt mahalleye bellimi olr serefsizlern işi
ygtkrmdnz
12-12-2009, 14:06
bu dtp nin kapatılması bir taraftan iyi oldu bir taraftanda kötü.. Saldırılar artacak büyük ihtimalle önlemler alınması gerek o.çocukları için !!
adamlar haykıra haykıra bi şeyler yapıyo ve hala bizden kimse kılını kıpırdatmıyo....
Bende şikayet ettim lavuğun teki çıksınlar meydanlara yazmışta onada özel mesaj gönderdim yarın kızılayda bekleriz diye.
VolcanoS
12-12-2009, 15:19
Sadece bu grubu değil;
http://www.facebook.com/pages/DTPyi-Kapatan-Fasistleri-Kiniyoruz/208656921032?v=wall#/pages/KURTLERIN-TARTISMA-VE-TANISMA-PLATFORMU/175162201126
http://www.facebook.com/pages/DTPyi-Kapatan-Fasistleri-Kiniyoruz/208656921032?v=wall#/pages/DaqLaRDa-AraNMa-ApocuLar-HeR-YeRDe/196926761333
bunlarıda şikayet edelim arkadaşlar, terörist ve bölücü içerik ile...
brkkksln
12-12-2009, 15:29
tiplere gel ya :D
dağdan ineni meclise sokarsan böyle yediği kaba pislerler işte...
gerekirse dağa çıkarız diyolardı.çıksınlar şimdi dağada mehmetçik bi analarını bellesin soysuzların...
Almanci Tane-R
12-12-2009, 15:33
beni de facebookda şu yazımdan dolayı Türkiye TGEV grubundan atmışlar. yorum sizin:
Dağda Üç-Beş Domuz Sürüsü... Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü... Eline Almiş Bayrak Diye Bir Masa Örtüsü... Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne de Ölüsü... Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine.. Ite Itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine.. Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline... Duy Ulan Soysuz; NE MUTLU TURK'UM DIYENE.!
bu şerefsizleri bu kadar söz sahibi edenleri kınamak lazım aslında.bune cesaret adamlarda ya dağda gezen hayvan sürüsü ne kadar söz sahibi oldu günümüzde......
beni de facebookda şu yazımdan dolayı Türkiye TGEV grubundan atmışlar. yorum sizin:
Dağda Üç-Beş Domuz Sürüsü... Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü... Eline Almiş Bayrak Diye Bir Masa Örtüsü... Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne de Ölüsü... Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine.. Ite Itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine.. Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline... Duy Ulan Soysuz; NE MUTLU TURK'UM DIYENE.!
Nokta ! heiai olsun :)
emre yeşil
12-12-2009, 15:41
Hepimiz şikayet ederken facebook umuzu kapatmak la tehdit eedelim arkadaşlar.
guruplara bakın:(
DaqLaRDa AraNMa ApocuLar HeR YeRDe...!!!
GeRiLLa Ve $aRKıLaRı
Gerilla Olmak isteyen Binlerce Kişi Bulabiliriz!!!
apocu genclik
MED-YA(KÜRT İMPARATORLUGU)
HPG GERİLLASI
KÜRTLERİN TARTIŞMA VE TANIŞMA PLATFORMU
Sn.Öcalan‘ın Sağlığı Sağlığımdır imza Kampanyası
http://www.facebook.com/#/profile.php?id=100000433643777
bı o cocuguda bu a.q bunuda sıkayet edınn
bahadırtelli
12-12-2009, 16:17
azsın o.ç lerde görsünler dünyanın kac bucak olduğunu hem kim bölücü kim değil daha net ortaya cıksın normalde selam verdiğimiz alışveriş yaptığımız insanlardan da bu zihniyette olan varsa kendilerini belli edeceklerdir
http://www.facebook.com/#/profile.php?id=100000433643777
bı o cocuguda bu a.q bunuda sıkayet edınn
aynen hemen bastım şikayeti
bende şu hpg yi araştırıyordum
hezen parastina gel (hpg) anlamını çozemedim
yuh diyorum yuh diyorum bunların yatacak yeri yok yatacak :@
Ahmet Saraçoğlu
12-12-2009, 16:31
nasıl nerden şikayet ediyoruz biri anlatabilirmi? , bide ben ne düşünüyosunuz a da yapışyırdım , sizde profilinize koyun millette şikayet etsin
Ahmet Saraçoğlu
12-12-2009, 16:35
nasıl nerden şikayet ediyoruz biri anlatabilirmi? , bide ben ne düşünüyosunuz a da yapışyırdım , sizde profilinize koyun millette şikayet etsin
şu an bile facebook sohbetten iki kişi soruyo nas şikayet ediliceni , profile ekleyerek daha iyi sonuçlar elde edebiliriz
ecthelion
12-12-2009, 16:54
O yazıları yazan şerefsizlerin %90'ı Türk vatandaşı, cüzdanlarında TÜRKİYE CUMHURİYETİ kimliği taşıyorlar, yaşadıkları toprağı kendilerinin sanıyorlar. Bir yorumda "biz her toplandığımızda ateşkes ilan ettik" gibi birşey yazmışlar; ulan o.ç, orayı burayı yakıp zarar vererek, ülkenizi bölecez diyerekmi barış istediniz!
Bu kadar şerefsizi bir arada görmek çok sinir bozucu, belliki mağaralarında bile internet var şerefsizlerin.
buların alayını taxım meydanında sallandırmak lazım
ecthelion
12-12-2009, 16:58
bir özel harekatçının bana 3 sene önce söylediği; "bunlara insan gözüyle bakmayacaksın, insan gözüyle bakarsan kendilerini acındırıyorlar, kadınlarını çocuklarını göz önüne çıkarıyorlar, onların hepsinin eli silah tutar ve ilk fırsatta sırtından vururlar. onlara insan gözüyle bakmayıp hepsini öldüreceksin."
onlarin ben cibiliyetlerini z......
bi tane duzgun tipli adam yok, nerde capulcu var, nerde ipe sapa gelmez adam var toplanmislar iste...
tum gruplari sikayet ettim, bole giderse twittera gecicem yazdim :)
ben sıkaet ettım.herks etsın kapatılır grup