PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En çılgın polis diyaloglarıi

Sayfa : 1 2 [3] 4 5

Cliosportve
08-02-2012, 19:38
:) typer turbo ıken karaburundan urlaya gıdıyorum, onume kamyon var rampa cıkarken canım sıkıldı tepeye gelmeden 3 cektım oturdum gaza 4 cektım kamyonu gectım 5ledım radar arabasını gordum yapıcak bısey yok dedık artık durdurdular cevırmede.. hatalı sollama + radar yazdılar agzımı acmadım o sırada polıs bunda fılmle egzos var ordanda yazalım mı dedı bende abı domalayım bıde ıstersen dedım ekıp komple yarıldı onlardan yazmadan yol verdıler:D

:hehe:

Gecenin bombası bu herhalde
Geberdim gülmekten

Gko
08-02-2012, 19:42
hahahaha bide polis eli bele atmış vay anasınııı nası yaa diyor plakayı gördüysen söyle diyor hahaha git deyince arkasından corollaylamı yakalıcam bılecıge varmıstır o dıyor :D adam korktu resmen catırtıdan panıkledıler :)

senın muhabbette bombaymıs bırde radardan 300 kusurle gecen bırısının muhabbetı vardı tam hatırlayamıyorum da aklımda kaldıgı kadarıyla ...

sanırım turbo vtı 'dı 290 lamı 300 lemı ne radara gırmıs fark etmıs sızın gıbı aradada petrol varmıs petrole gırmıs nescafe almıs bırtane sonra cıkıp tekrar sıka sıka cevırmeye dogru gıtmıs durdurulunca

Polis:arkadas manyakmısın sen ?
-neden beyfendi ?
Polis:elinde kahve 300 le nereye gidiyon hemşerim sen

hahahahaa

230-240km abi o typer olması lazım:D

SpeedFreak
08-02-2012, 19:53
Trans-** geçen ay aldığım sıra durdurdular
Polis: dizel değil galiba bu
ben: hayır değil
Polis: galiba hacim 2 litrenin üzerinde 2.5 varmı bu
Ben: yok 2.5 inde üzerinde
Polis: kaç üstünde 3 litre varmı
Ben: yok daha da üstünde
Polis: benzin istasyonunmu var?
Ben: yok benzin fiyatlarını protesto etmek için aldım.

bunun üstüne gülmeye başladılar zaten evrak eksiğim ve yanlışım yoktu devam ettim

Aranel Ciryatan
08-02-2012, 20:22
yıl 2000 yada 2001 hatırlamıyorum tam.

o zamanlar ben lise sonda staj yapıyorum patronum 23 yaşında :) neyse araba skoda Fabia SW 1.3. filtre,egsoz,film cam,yay falan var.

1. çevreyolundan çamlıcaya doğru gidiyoruz ***** orada genelde radar olur biz unuttuk radarı arabanında baskı balata yeni değişmiş kapatmış gidiyoruz. neyse köprü yolu katılımına yaklaşırken.

ben : barış abi radar çevirmesi!
barış : lan olm neden radarı görüp bana söylemedin.
ben : abi ık vık :D

neyse dururuz.

polis : evraklarını al gel yanıma.
polis 2 : lan olm sen rallicimi sanıyorsun kendini?
barış : abi noldu hayırdır?
polis 2 : olm bak şu arabaları görüyormusun? (1 tane jeep,2 merso,1 bitane 306 GTi)
barış : evet abi.
polis 2 : olm bu adamlar bile bu kadar hız yapmıyor sen bu arabayla 203'le geçmişsin radardan delimisin?
barış : abi baskı balata yeni değiştide kaçırıyormu diye deniyordum.
polis 1 : abi yazdım ben cezayı.
polis 2 : hadi imzala bakim (gülerek)

arabaya bineriz.

Barış : ulan memo hep senin yüzünden oluyor bunlar. ne zaman arabaya binsen senin yüzünden gaza geliyorum. zaten yaptın şu cd insan dinleyince fena oluyor.

bu arada cd'de ilk şarkı operation blade 2. şarkı paffendorf where are you 3. şarkıda sash adelante :D o zamanların gaz parçaları ehehe

yine başka bir gün maltepeden bostancıya doğru geliyoruz e5 de full makas. şarkı yine paffendorf where are you.

küçükyalı - bostancı arasındaki düzlükte kopuştayız yan vere vere giriyoruz makasa en son artık sw araba tutunamadı kendimizi zor bela emliyet şeridine attık bi baktık polis 30'la gidiyor son anda yine *** baş ayrı oynaya oynaya sıyırdık polisi en sola geçtik.

arkadan anons duyulur "griliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sağa çek bekleeeeeeeeeeee"

neyse altıntepe durağında durduk cepte polis önümüzde durdu bir hışımla sağ koltuktaki memur arkadaş indi ve koşarak geldi yanımıza.

Polis : lan olm napıyorsun sen öyle?
Barış : abi bu araba station ya tutunamadı öle frene basınca birden sapıttı.
Polis : lan olm aklı çıktı çocuğun bak inemedi arabadan.

bir arabaya bakarız polis aracına harbiden şöför hala oturuyor. cidden korkmuş arkadan vuruyoruz sanmış ki biz baya hızlıydık.

polis : bağlıcam arabanı ne ararsan var bunda zaten.
biz : ık vık kem küm :D suçluyuz ses edemiyoruz.
sonuç : suadiye otopark

yine yıl 2001 arkadaşla okuldan çıktık ablasının arabası var 2000 edition opel astra. araba sıfır denebilir daha 2 ay olmuş alınalı arka koltuklarda hala jelatin falan var yani o derece. böyle titriyoruz arabanın üzerine. neyse S virajına kadar geldik miss gibi bizimkinde normalde sedan civic vardı ona alıştığı gibi girdik viraja ama astra tutunamadı. güzel bir spinin ardırdan sahil tarafındaki kaldırıma arabanın solunu vurduk :D araba hafif havalandıktan sonra burnu yolda poposu kaldırımda kalacak şekilde kaldık öyle.

1 dk geçmedi polis geldi.

polis : makasmı atıyordunuz burada?
ben : abi ne makası kaydı araba vurduk.
polis : yok yok siz makas atıyormuşsunuz baksana lastik izine S çizmiş resmen.
ben : abi kırmızı yanınca arkadaş panik yaptı spin attık (yalandan kim ölmüş)
arkadan gelen teyze : çok hızlı geliyorlardı ben gördüm.
ben : teyze sen işine gitsene yaa.
polis bana dikkatli dikkatli bakıyor o sırada.(benim ehliyet daha o zaman yok)
polis : sen kullanıyordun dimi lan arabayı?
ben : yok abi benim ehliyetim yok. arkadaşın ablasının zaten ne işim olur baksana adam şoka girdi.
polis : olsun benim oğlumunda ehliyeti yok ama kullanıyor.
ben : neyse abi çekici falan gelcek mi acaba?

sonuç : pert bir opel astra,kaldırım ve yol kenarındaki ağaçların parası :D

2004 falan sanırım o zaman peder beyin focusu kullanıyorum. maltepeden çıktık sahilden bostancıya doğru geliyoruz. 2 palio 1 focus. paliolardan biri önümde takla atıp karşı şeridin sol şeridine düz düştü ve doğru istikamete bakıyor araba. apar topar indik falan hemen polis geçiyordu şansa dedim abi kaza yaptık. bostancıdan dönüp geliyorum dedi.

o sırada hiç unutmam 34 GUL 50 plakalı araba belki bu forumdan bile çıkabilir bizim sol şeritte duran palioya arkadan patladı hatta arkadaşı eziyordu nerdeyse.

sonra polis geldi.
saxo daki çocuk : abi biz gidiyorduk palio bize vurdu gibisinden bir laf etti.
polis : bumu vurdu?
saxodaki kız atlar : evet
polis bana bakıyor o sırada ve gülümsedi hafif.
polis : nasıl vurdu? takla attıktan sonra senin üzerinemi düştü?
takla deyince çocuk ve kız hafif afalladı. çünkü arabada takladan iz yok araba havada döndü düz düştü sadece lastikler kırık :D
çocuk kem küm oldu.
polis : neyse sen geç arabana bu akşam bizimle otoparktasın.

çok hatırlamıyorum ama sanırım polis suadiye otoparkta baya haşlamıştı elemanı.

o gecenin ertesi gününden kalan bir anı
http://img205.imageshack.us/img205/6645/002igx.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/205/002igx.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

onurunal
08-02-2012, 20:46
bı tane daha...

evden cıktım..supercharger zamanları..catapata gıdıyorum..angoranın onunden gectım yıne 3 tane ısık var hıc bırınde durmadım ama manyak gıbı gazlıyorum yo her vıtes kesıcı yıkılıyor ortalık...beytepe kampusunun oradakı ısıklardanda tam gaz gectım 3 de kesıcı yıne catatatata gıdıyorum alttakı ısıklarda durmak ıcın dıp fren yaptım ki ne goreyım cevırme!!!! ıste o an kulagımda tek ses

Mahsun Kirmizigül - Merdivana - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=3BMq_qDPmwM) :D:D

ben ekıbın ve cevrılen arac sahıplerının neden kaldırımda korku ıle bekledıklerını dusunurken zar zor durdum cevırmede...

jandarma: (benı alkıslayarak) bravo hakkaten 1 km lık yolda bu kadar ceza toplamak ayrı basarı o suratle gıderken durmak cok ayrı basarı...

ben: (dumurlar dumuru mahsunun sesı kulaklarımda gıtmıyo nedense:D:D:D:D)

jandarma: sen soyle kenarda bekle ısımız uzun dedı...

ben: hassıttırrrrrrr dıyorum ıcımden neyse gectım bı sıgara yaktım..ortalık sakınledı..

jandarma arabanın etrafında donmeye basladı..bende yawru ordek gıbı onun pesınde...

jandarma: plaka yok!

ben: evet komutanım yok

jandarma: camlarda fılm var!

ben: evet komutanım var..

jandarma: 3 tane ısık ıhlalı yapmıssın...!

ben: evt komutanım yaptım..

jandarma: egzos var!

ben: evt komutanım var..

jandarma:cok hızlı gıdıyodun!

ben: evt komutanım gıdıyodum...

jandarma: e ben sana ne yapayım sımdı? bız nıye kaldırımdaydık dusundun mu?

ben: bende onu dusunuyodum komutanım neden?

jandarma: ısıklardakı ekıp yolu bosaltın cok tehlıkelı arac gelıyor dedı ondan kaldırımda duruyorduk dedı!!!!

ben: dogrudur komutanım...aman komutanım yaptık bı hata bızde memur cocu...

jandarma: bırak sımdı memur cocugunu ne yapayım ben sana onu soyle..

ben: ne dıyım komutanım vur kır parcala hakettık..

jandarma: sana kemerden ceza yazacagım ama bır daha gormeyeyım senı dedı...

ıste o an kulagımda mahsun kırmızı gul sesı gıttı yerıne

Tarkan - Dudu - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=mtJGJP50zNw) geldı....bende sagdan sagdan akıllı akıllı gıttım:D:D:D

adshjhgffghj gülmemi durduramıyorum :)

driftboy
08-02-2012, 21:14
Connect'le bursadayız, kestel toki'de kız arkadasım oturuyo gece 11 göreyim dedim. Gittim evin oraya kapıda beklerken polis geçti önümden selam verdim iyi geceler dedi geçti, neyse kızlar geldi görüştük döndüm arabaya içinde de arkadas var araba calısıyo sisler açık tesisat var zaten zangır zungur titriyo tam oturdum direksiyona saga gel dedi gittim..

- Kimlik ver kimsin dedi başka biriydi, sivildi..
Hayırdır bişeymi oldu diyip uzattım
Artık yarış mı yapıyon millete müzik mi dinletiyon ne yapıyosan şikayet var dedi
Ne şikayeti memur bey bişey yaptığımız yok arkadaşı görmeye geldim gidiyorum dedim
Kim arkadaşın dedi nerde oturuyo dedi
c5'de esma da noldu yani sıkıntı nedir dedim
Nerden tanıyosun dedi
Arkadasım işte liseden beri tanıyorum dedim
Gördün mü dedi
Gördüm gidiyorum dedim
Ne zaman geldin dedi 5 dk oldu dedim

Neyse verdi herşeyi döndüm gidiyorum eve girdim telefon çaldı

-Çek sağa dedi telefonda :D
Arabada degilim zaten dedim
Tanıdın mı beni dedi
Demin ki sivil demi ? hayırdır bişey mi var noldu dedim
Ben esma'nın babası, biidaha gece buraya gelirsen anam avradım olsun bela olurum başına falan filan yarım saat laf yedik peder beyden :D :D :D

Aranel Ciryatan
08-02-2012, 21:19
tünayK´isimli üyeden Alıntı
bı tane daha...

evden cıktım..supercharger zamanları..catapata gıdıyorum..angoranın onunden gectım yıne 3 tane ısık var hıc bırınde durmadım ama manyak gıbı gazlıyorum yo her vıtes kesıcı yıkılıyor ortalık...beytepe kampusunun oradakı ısıklardanda tam gaz gectım 3 de kesıcı yıne catatatata gıdıyorum alttakı ısıklarda durmak ıcın dıp fren yaptım ki ne goreyım cevırme!!!! ıste o an kulagımda tek ses

Mahsun Kirmizigül - Merdivana - YouTube

ben ekıbın ve cevrılen arac sahıplerının neden kaldırımda korku ıle bekledıklerını dusunurken zar zor durdum cevırmede...

jandarma: (benı alkıslayarak) bravo hakkaten 1 km lık yolda bu kadar ceza toplamak ayrı basarı o suratle gıderken durmak cok ayrı basarı...

ben: (dumurlar dumuru mahsunun sesı kulaklarımda gıtmıyo nedense)

jandarma: sen soyle kenarda bekle ısımız uzun dedı...

ben: hassıttırrrrrrr dıyorum ıcımden neyse gectım bı sıgara yaktım..ortalık sakınledı..

jandarma arabanın etrafında donmeye basladı..bende yawru ordek gıbı onun pesınde...

jandarma: plaka yok!

ben: evet komutanım yok

jandarma: camlarda fılm var!

ben: evet komutanım var..

jandarma: 3 tane ısık ıhlalı yapmıssın...!

ben: evt komutanım yaptım..

jandarma: egzos var!

ben: evt komutanım var..

jandarma:cok hızlı gıdıyodun!

ben: evt komutanım gıdıyodum...

jandarma: e ben sana ne yapayım sımdı? bız nıye kaldırımdaydık dusundun mu?

ben: bende onu dusunuyodum komutanım neden?

jandarma: ısıklardakı ekıp yolu bosaltın cok tehlıkelı arac gelıyor dedı ondan kaldırımda duruyorduk dedı!!!!

ben: dogrudur komutanım...aman komutanım yaptık bı hata bızde memur cocu...

jandarma: bırak sımdı memur cocugunu ne yapayım ben sana onu soyle..

ben: ne dıyım komutanım vur kır parcala hakettık..

jandarma: sana kemerden ceza yazacagım ama bır daha gormeyeyım senı dedı...

ıste o an kulagımda mahsun kırmızı gul sesı gıttı yerıne

Tarkan - Dudu - YouTube geldı....bende sagdan sagdan akıllı akıllı gıttım

offf benide öldürdü bu yaa ahahaha :) mahsun kırmızıgül merdivana bitiriyor zaten olayı.

cupra64
08-02-2012, 21:36
Araclarla ilgili değil ama lise yılları büyük bir kavga etmiştik. Kalabalıktık hiç unutmam polis sıraya soktu hepimizi ve o ilginç telsiz konuşması geldi.. '' 45-40 olay yerine uzun kalın bir jop '' O an aramızda ağlayanlar olmuştu korkudan. :))

pug-35
13-02-2012, 16:11
Geçen hafta izmir bornova 3.sanayide slincerlı egsoz yaptım araca,slincer arkada orjinal egsozda arkada egsozun verdiği sesle deneye deneye gidiyom lpg sızdırmazlığın orda ekipler durmuş tabi duyunca egsoz sesini hemen aldılar beni diyalog şöyle.

p:iyi günler egsozun çok gürültülü
b:iyigünler abi aynen abi bende çok rahatsız oluyorum sesinden
p:niye böle geziyosun ozaman
b:abi orjinal egsoz arkada aracı yeni aldım değiştirmeye gidiyordum siz durdunuz
p:inanmadı tabi bakabilirmiyim dedi
b:tabi dedim indim açtım bagajı gösterdim
p:tamamda sanayi bu tarafta sen yanlış yere gidiyosun
b:abi benim egsozcum çiğli sanayide
p:tamam hadi geç bakalım fazla bağırtmadan dedi

Bölece yırtmış oldum egsozu bi süre arkada tutucam:Dişe yarıyomuş

Skyhawk34
13-02-2012, 16:49
çok iyi taktik bende bagajda taşıyacagım bundan sonra :D

pug-35
13-02-2012, 16:53
Dakka bir gol bir gibi oldu allahtan orjinali arkadaydı olmasa başka bi bahane yok yerdik cezayı:Daslında içi boş hafif bitane yaptırıp atcaksın arkaya böle oldumu hemen uygulucan:D

Çağlar
13-02-2012, 16:58
Araclarla ilgili değil ama lise yılları büyük bir kavga etmiştik. Kalabalıktık hiç unutmam polis sıraya soktu hepimizi ve o ilginç telsiz konuşması geldi.. '' 45-40 olay yerine uzun kalın bir jop '' O an aramızda ağlayanlar olmuştu korkudan. :))

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

levent
13-02-2012, 16:59
Sömestrda başıma geldi polis değil ama parkomatçı..

Gözlüklerimi yeniledim, onları aldım binicem arabaya parkomatçıyı çağırdım usta ne kdr bizim borcumuz diyerek.

Eleman ücreti söyledi ben parayı verirkende sordu,

- "abi pıstırdınmı sen bunu?"
ce: "pıstırmak diyosan pıstırdım yay var spor"
- "abi ilk kez basık corolla görüyorum da , şaşırdım farklı geldi sorayım dedim"
ce: "doğrudur uğraşan yok bizim arabalarla pek :)"
- "neyse abi maşallah çok şık olmuş, tutmiyim seni"
ce: "teşekkür ettim birader, çok saol, kolay gelsin"

şeklinde sonlandırdık muhabbeti, hakkaten elemanın yüz ifadesi iyiydi ama :D bende beklemiyodum böyle bi soruyu şaşırdım açıkçası :)

Burak K.
21-02-2012, 02:02
Sabaha karşı 5 gibi arabaylayım eve dönüyorum karşıdanda uzun ,sis ne varsa yakmış bi tane doblo,connect tarzı bi araba geliyo. Bende görünce böyle yaktım uzunları,sisleri falan söndürdü o ben yakmaya devam ettim geçtim gittim bi 2-3 dk sonra arkamdan son hız gelen bi doblo gördüm sellektör yapa yapa arkamdan gelirken tepe lambasınıda yakmıştı :D Neyse sellektör falan yaptı çektim sağa geldi yanıma nabıyosun sen göz bırakmadın bizde dedi :D Amirim dedim sizin yaktığınız benim gözümü aldı bende uyarmak için yaktım biraz abartmış olabilirim dedim,alkol kontrolü yaptı bıraktı. :D

Burak SARIKAYA
21-02-2012, 03:08
Bundan yaklaşık 2 sene önce 75 model Kadett Coupe marka araca sahibim.

Sanayide kapak ayarlarını yaptık ustam deneyip geri gelmemi söyledi,Eskişehir'li arkadaşlar bilir sanayi çıkışında göbek vardır göbekte her zaman hafif mıcırlıdır göbekte sıkıştırıp yanladıktan sonra makas eşliğinde olabildiğince canını alıyorum arabanın makasın en keyif verici yerinde beyaz bir şahinin arka tamponunda kala kaldım sakince sağdan ilerliyor kornaya abandım solundan geçtim ardından aynaya baktımki arkamdan beyaz bir şahin geliyor yol boş sağ şeritten dip gaz ilerliyorum beyaz Şahin Sol'a çıktı fakat gelemiyor bu şekilde ilerliyoruz baktım ki hızlı hızlı selektör yapmaya başladı zannediyorum ki tanıdık bir arkadaş selam verecek diyerekten gazdan ayağımı çektim :) :)

Gazdan ayağımı çekmemle bana yaklaşan Beyaz Şahin'in sağ arka camından kafası dışarda kıpkırmızı suratlı bir polis memuru elinde tabanca bana doğrultmuş ;

- Vururum lan seni çek çabuk sağa ! diyerek haykırması bir oldu :D :D soğukkanlılığımı koruyarak ve yavaşça sağa çektim işlek caddede yolun orta yerinde,esnaflar dükkandan çıktı kalabalık toplandı etrafımıza :D :D polis memuru ve şoförü indiler yanıma geldiler :D Şöförü müdüründen önce davranarak ;

Müdürün Şoförü : Arkamızda bıraktığımız yolu göstererek (göbekten bu yana) kaç adet trafik kuralını çiğnediğinin farkındamısın sen ne yapıyorsun ! seni ben ne yapayım ! dedi.

Müdür'e dönerek :

-abi kusura bakmayın annem hepatit hastası hastahaneye gidiyorum rahatsızlanmış yalanını o an uydurdum :D :D :D

Müdürün Şöförü : Abi değil müdürüm diyeceksin dedi orada müdür olduğunu anladım :D

Müdür ve şöförü aracı incelemeye başladılar :D Birisi sağdan diğeride sol camdan kafalarını içeriye soktular içerisi tamamen sökük cage koltuk kemer baştan sonra düz boru :D :D komple her yer sticker :D :D bana dönerek ;

Müdür : Trafiği çağırıyorum bağlatacam arabanı bununla trafikte nasıl geziyorsun dedi ve evraklarımı istedi.

(Her sözlerini bitirdiklerinde haklısınız özür dilerim diyerek ekliyorum :D :D )

Telsizden müdür aracı sorgulatırken şöforu

- stopların bile gözükmüyor dedi kolay sinirlenen biri değilim zaten hatalıyım fakat tepem attı ! çektim şöforunu yaklaş dedim iyice bak bunlar orijinal GM stopları fabrikası böyle yapmış kaç yaşında araba solucak tabiki zamanla ama orijinal diyorum :D onca kargaşanın ortasında stop iddalaşmasına girdik şöförüyle ve susturdum :D :D

Müdür : Sorgulaması bitti evraklarımda herhangi bir problem yok tam bana dönüp birşeyler söyleyecekti lafı azına tıktım başladım yalvarmaya abi halden anlamazmısınız bakın evraklarımdada bir problem yok lütfen gitmeme izin verin zor durumdayım yoksa böyle gitmezdim dedim :D

Müdür : Beni çok sinirlendirdin dikkatli git haydi dedi çevirdi kafasını atladı arabasına :D sırtım sırılsıklam olmuş :D t-shirt üstüme yapışmış vaziyette arabaya atladığım gibi rol yapmaya devam edip hızlı hızlı uzaklaştım :D :D :D

ProdriveSTI
21-02-2012, 03:13
ahaha son post iyiydi yusuf yusuf 3,5-3,5 attım demiyosun da :D:D

Burak SARIKAYA
21-02-2012, 03:20
ahaha son post iyiydi yusuf yusuf 3,5-3,5 attım demiyosun da :D:D

:D :D öyle oldu :D

ProdriveSTI
21-02-2012, 03:40
2008 yılında 4 araba otobana roll yapmaya gidiyoruz,Ankara'da olup,Forum Ankara'da takılanlar ve roll yapanlar bilirler işte oraya gidiyoduk :D

2 tane motosikletli toplamda 4 yunus durdurdu bizi hayırdır gençler falan filan ehliyet ruhsat dedi bana bakıyor cins cins arabayı kaçırdığımı ehliyetim olmadığını düşündü galiba :)

Neyse çıkarttım verdim ehliyeti ruhsatı şaşırdı,niye şaşırdıysa sonra ruhsata baktı araçta benim üzerime gene şaşırdı içimden dedim noldu yapraaammm benim üzerime olamaz mı diye :hahaha:

Sonra arkadaşlara yöneldi kimlikleri görelim gençler diye bizim bi salak arkadaş var kimliğini taşımaz yanında,genelde basket sahalarında takıldığımız için şort olur altımızda arkadaşa baktım altına zıçıcak salak :hahaha: neyse ki zor bela hep bi ağızdan şöyledir böyledir diye yırttık.Sonra aracı incelemeye başladılar,benim torpido'da küçük bi çakı vardı açtı baktı görmedi heralde kabak gibi ortadaydı,dedi nereye gidiyosunuz 4 araba ve bu kadar kalabalık kadro,hiiç öyle dolaşıyoruz filan dedik nerden aklına geldiyse yarışmı yapcaksınız dedi,yok dedik.Allah'tan güler yüzlüydü 2 yunus sonra gönderdiler bizi çıktık otobana iki sıktık sonra basket'e geri döndük.İşte öyle bi anıydı bazen o polis aklıma gelirde gülerim kendi kendime :hahaha:

Günkut
21-02-2012, 04:00
birgün ben kırmızıda gectım sonrakınde 200 kusur yedım :D kısa ve öz :D 3,5 yusuf hiçbişey yok :D

Jeandan-R
21-02-2012, 04:02
Geçen hafta izmir bornova 3.sanayide slincerlı egsoz yaptım araca,slincer arkada orjinal egsozda arkada egsozun verdiği sesle deneye deneye gidiyom lpg sızdırmazlığın orda ekipler durmuş tabi duyunca egsoz sesini hemen aldılar beni diyalog şöyle.

p:iyi günler egsozun çok gürültülü
b:iyigünler abi aynen abi bende çok rahatsız oluyorum sesinden
p:niye böle geziyosun ozaman
b:abi orjinal egsoz arkada aracı yeni aldım değiştirmeye gidiyordum siz durdunuz
p:inanmadı tabi bakabilirmiyim dedi
b:tabi dedim indim açtım bagajı gösterdim
p:tamamda sanayi bu tarafta sen yanlış yere gidiyosun
b:abi benim egsozcum çiğli sanayide
p:tamam hadi geç bakalım fazla bağırtmadan dedi

Bölece yırtmış oldum egsozu bi süre arkada tutucam:Dişe yarıyomuş

Aynı yalanı bende söyledim. Uyduruk ufak bi eksozla yıka yıka gidiyorum sesinden de başım ağrımış gerçi. Yanımda da iki arkadaşım var gece saat 4. Polis çevirdi.
p:İyi geceler evrakları alayım
b:buyrun
p:aracı bağlıyoruz, eksozdan.
b:Memur bey bende rahatsız oldum yarın değiştiricem.

Bagajdaki orjinal eksozu gösterdim, geçtik gittik. Gerçi arkadaşlarım erkek olsa kesin otoparktaydık. :Deli:

DaRkNeSs-
21-02-2012, 04:16
bi arkadaşın da kırmızı bi crx i vardı
izmir karşıyakada bostanlı pazar yerini bilenleriniz vardır ordaki uzun düzlükte 2 crx drag yaptık,benim arabam füme arkadaşınki kırmızı renk
pazar yerinin ordan 140-160 km arası bi hızla 2 crx yanyana geçtik berabere bitti yarış.iki araba da standart falan :)

olaydan 2 gün sonra yine benle bikaç arkadaş pazaryerinin karşısında otoparkta çektik kenara muhabbet ediyoruz
derken 1 yunus ekibi geldi. geldi durdu yanımızda iyi akşamlar gençler falan. benim arabayla ilgilendi bikaç şey sordu ondan sonra dedi ki bide bunun kırmızısı vardı o nerde? :D ben anladım ama salak yapıyorum ne kırmızısı abi anlamadım falan, yalan söyleme geçen akşam yarıştığın kırmızı olanı soruyorum o nerde dedi :D tabi ben ufaktan bi renk değiştirdim :D
ya abi işte ben yeni aldım arabayı arkadaşın arabasıyla deniyoduk diye söyledim (hakkaten de alalı daha bikaç ay olmuştu arkadaşla da ilk defa denemiştik)
yunuslar gülümsedi dedi ki ordan geçiyoduk sizi farkettik ama baktık kimsenin olmadığı bi anda kimseyi tehlikeye düşürmeden yarıştınız falan dedi.bizde izledik ne güzel yanyana gidiyodunuz dedi :hahaha:
( yarıştığımızda haftaiçi gece de 1 falandı sanırım,gerçekten de yarıştığımız anda bizden başka kimse yoktu yolda)
ama otoban yakın buraya oraya çıkıp yarışsanıza dedi :D ben ne diycem bilemiyorum tabi :) haklısın abi orda yarışırız bidaha dedim :D ya bizim de canımız sıkılıyor bi daha yarışırken haber verin gelip izleyelim dedi :D olur abi dedim telefonunu aldım baya da muhabbet ettik orda.

onlar gitti,bu arada ben anfi bağlıyodum arabaya,bütün kablolar çekiliydi zaten ben sadece artıyı eksiyi bağlıcaktım.yunuslardan yarım saat sonra bi de ekip arabası geldi ben anfiyle uğraşınca hırsız sandı heralde:D
hayırdır napıyosun dedi, dedim anfi aldım da onu bağlıyorum..
bakayım dedi anfine, aldım anfiyi verdim. arka kapağında şeması da var, baktı şunu şuraya bunu da buraya bağlıcaksın dedi bana tarif etti sonra da gitti :D

enteresan bi geceydi cidden :)

burkaykalyon
21-02-2012, 09:22
geçen hafta cumartesi akşamı beşiktaş ıhlamur caddesi üzerinde polis çevirdi ama trafik diil GBT'ye bakacaklarmış.4 erkeğiz arabada.Muhabbet şu şekilde:

P:34 YV 307 çek sağa (bi de böle saçma iiiiiii iiiii diye sesleri var ya.sanki banka soyduk kaçıyoruz.)
Ben:Hayırdır GBT mi ruhsatı vereyim mi?(Polis aracı olduğundan GBT Sordum)
P:GBT koçum GBT rahat ol.
Ben:Zaten rahatım hiç bir vukuatımız yok çok şükür.
P:Görücez şimdi ak g... kara g... neymiş.
Ben:Banka soymadık hırsızlık yapmadık çok şükür GBT temiz aha tertemiziz ne diye çevirdin bizi onca araba dururken?
P:Araban ofsayt koçum.
Ben:Ne egzos var ne cam filmi var ne piskopatlık var sakin gidiyoruz.
P:4 kişisiniz çete olabilirsiniz arabanız eski model çalıp hırsızlık yapıp bu arabanın sahibine bırakmayacağınız ne *****? :D
Ben: :O hayal gücüne hayran kaldım bravo!(Bu arada GBT bitti üst araması bitti)
P:Ne iş yapıyosun lan sen?
Ben:Kartvizitimi çıkardım verdim.
P:oooo beyimiz satış temsilcisiymiş afferim afferim devam et böle sapıtmayın fazla Ortaköy'e gitmeyin daha çok çevirirler üstünüzü ararlar hadi iyi yolculuklar.
Ben. Eyvallah sağol.

Prensip sahibi biri olarak ve birazda sinirli biri olarak el pençe divan durmayı sevmem hele ki polisin karşısında. :D

Aynı akşam Yıldız yokuşunda yine çevirdi başka bi ekip yine aynı muhabbetler. Yeni aldığım sis farlarını Bomba zannettmesi hakikatten bombaydı o daha uzun onu sonra anlatırım :D

1lker
21-02-2012, 10:10
geçen hafta cumartesi akþ**ý beþiktaþ ýhlamur caddesi üzerinde polis çevirdi ama trafik diil GBT'ye bakacaklarmýþ.4 erkeðiz arabada.Muhabbet þu þekilde:

P:34 YV 307 çek saða (bi de böle saçma iiiiiii iiiii diye sesleri var ya.sanki banka soyduk kaçýyoruz.)
Ben:Hayýrdýr GBT mi ruhsatý vereyim mi?(Polis aracý olduðundan GBT Sordum)
P:GBT koçum GBT rahat ol.
Ben:Zaten rahatým hiç bir vukuatýmýz yok çok þükür.
P:Görücez þimdi ak g... kara g... neymiþ.
Ben:Banka soymadýk hýrsýzlýk yapmadýk çok þükür GBT temiz aha tertemiziz ne diye çevirdin bizi onca araba dururken?
P:Araban ofsayt koçum.
Ben:Ne egzos var ne cam filmi var ne piskopatlýk var sakin gidiyoruz.
P:4 kiþisiniz çete olabilirsiniz arabanýz eski model çalýp hýrsýzlýk yapýp bu arabanýn sahibine býrakmayacaðýnýz ne *****? :D
Ben: :O hayal gücüne hayran kaldým bravo!(Bu arada GBT bitti üst aramasý bitti)
P:Ne iþ yapýyosun lan sen?
Ben:Kartvizitimi çýkardým verdim.
P:oooo beyimiz satýþ temsilcisiymiþ afferim afferim devam et böle sapýtmayýn fazla Ortaköy'e gitmeyin daha çok çevirirler üstünüzü ararlar hadi iyi yolculuklar.
Ben. Eyvallah saðol.

Prensip sahibi biri olarak ve birazda sinirli biri olarak el pençe divan durmayý sevmem hele ki polisin karþýsýnda. :D

Ayný akþ** Yýldýz yokuþunda yine çevirdi baþka bi ekip yine ayný muhabbetler. Yeni aldýðým sis farlarýný Bomba zannettmesi hakikatten bombaydý o daha uzun onu sonra anlatýrým :D

Ýyi kaldirmissin lanli lunlu konusmalarini terbiyesizligin luzumu yok yazar cezasini bi sknti varsa salar yada alir goturur gbt skntiliysa ben gbt ve trafik cevirmelerde bu tarz konusmalari polis memuruna yakistirmiyorum.

orhan_guney
21-02-2012, 10:13
polis iyidir severim. taki ellerini beline koyup lan lı manlı konuşana kadar.sonrasında sonuc bellı benım hep otoparkda solugu alıyorum.

burkaykalyon
21-02-2012, 10:52
Ýyi kaldirmissin lanli lunlu konusmalarini terbiyesizligin luzumu yok yazar cezasini bi sknti varsa salar yada alir goturur gbt skntiliysa ben gbt ve trafik cevirmelerde bu tarz konusmalari polis memuruna yakistirmiyorum.

ya adam yaşlı başlı kelli felli amca o yüzden pek fazla tepki gösteremiyorsun saygıdan ama şu hani bütün lise hayatında ezik olup sonrasında yeni yetme polisler böyle havalara giriyor ya o zaman böle konuşmaya hakkı yok tabiki. yapacak ta birşey yok kimi kime şikayet edicez?havayı basıyorlar basıyorlar kimse dokunamaz falan diye.

murat_ileri
21-02-2012, 12:00
geçen hafta çarşamba gecesi arkadaşımın yeni aldığı arabaına müzik sistemini bağladım. ayar için dışarı çıktık. adanada göl kenarında meşhur bir adamız vardır. en sakin yer diye bastık oraya gittik. hava zaten soğuk donuyoruz birde açtık arabanın her yerini elimde tornavida bagajda ses açık açık kurcalayıp duruyorum. bir ara sırtımda bir el hissettim kafamı kaldırdığımda polis amcalar.
p: ne yapıyorsunuz.
b: set taktık ayar yapıyoruz.
p: ruhsat ve kimlikleri alalım
b: buyrun.
p: (sorgulamadan sonra) olm manyakmısınız gecenin köründe gelmiş burda ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz.
b: gündüz ikimizde çalışıyoruz. o yüzden gece yapabildik.
P: ya aslında bende de bi coralla var. onada böyle bişey yapacam ne dersin.
b: abi 5 dakika bekle ayarını bitirim dinle karar verirsin
p: tamam ben çayları söylüyorum sende çabuk ol k.. dondu.

amcama 2 şarkı dinlettikten sonra

P: telefonunu ver. yarın seni ararım ne alacaksam bana söylersin.
b: tamam abi. sen almaya gitmeden önce beni ara sana yeride tarif ederim uygun alırsın.
p: eyvallah. hadi iyi geceler ben çayları ödedim siz vermeyin.
b: saol abicim yarın görüşürüz. sizede hayırlı geceler.

cuma günü akşam üstü amcayla beraber yeni tesisatı eşliğinde adana semalarında gezerken bir daha kanına girdim. ay başında da jant film ve egzos 3lüsü var menüde :D:D:D:D

B.Koçer
21-02-2012, 13:54
,bu arada ben anfi bağlıyodum arabaya,bütün kablolar çekiliydi zaten ben sadece artıyı eksiyi bağlıcaktım.yunuslardan yarım saat sonra bi de ekip arabası geldi ben anfiyle uğraşınca hırsız sandı heralde:D
hayırdır napıyosun dedi, dedim anfi aldım da onu bağlıyorum..
bakayım dedi anfine, aldım anfiyi verdim. arka kapağında şeması da var, baktı şunu şuraya bunu da buraya bağlıcaksın dedi bana tarif etti sonra da gitti :D
enteresan bi geceydi cidden :)

Anfi bağlamak için çok enterasan bir mekan seçmişsin abi :D

Painkiller
21-02-2012, 14:04
geçen hafta çarşamba gecesi arkadaşımın yeni aldığı arabaına müzik sistemini bağladım. ayar için dışarı çıktık. adanada göl kenarında meşhur bir adamız vardır. en sakin yer diye bastık oraya gittik. hava zaten soğuk donuyoruz birde açtık arabanın her yerini elimde tornavida bagajda ses açık açık kurcalayıp duruyorum. bir ara sırtımda bir el hissettim kafamı kaldırdığımda polis amcalar.
p: (sorgulamadan sonra) olm manyakmısınız gecenin köründe gelmiş burda ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz.

b: tamam abi. sen almaya gitmeden önce beni ara sana yeride tarif ederim uygun alırsın.

cuma günü akşam üstü amcayla beraber yeni tesisatı eşliğinde adana semalarında gezerken bir daha kanına girdim. ay başında da jant film ve egzos 3lüsü var menüde :D:D:D:D

Bu iyiymiş.:D

Çağlar
21-02-2012, 15:26

abi kurcalarken adamin icinde ki genclik hevesini canlandirmissin :D

Diesel
21-02-2012, 15:53
sene 2005 olmadı 2006. yaz tatili için antalyaya gelmişim istanbuldan. ilk haftam daha. akşam afedersiniz malumunuz biryerden çıkıp tantuni yemişiz ve eve dönüyoruz.

ehliyetimi de alalı 1-2 ay olmuş. ilk çevirmeye girdik.
polis bey o sislerin etrafındakiler ne. valla usta yanlış bağlamış parklarla beraber yanıyor kusura bakmayın.

nereye böyle diye sordu. eve gidiyoruz yemekten dönüyoruz dedim.

içtiniz mi? içtik amirim dedim..

ii bakalım içtiysen bağlicam yoksa bırakıcam seni dedi. peki dedim. sigara içiyosun bak yalnız kesin çıkıcak 0.1 bile diyor. öylemi dedim bilmiyodum..

nese üfledik. 0.0 çıktı :D

ne içtin sen dedi?

ne içicem amirim ayran içtim tantuninin yanında dedim. kaybol burdan dedi :) ama arkadaki arkadaş sis cezası yedi birde muayenesi eksikmiş. ordan otoparka gittik :D

burkaykalyon
21-02-2012, 16:41
sene 2005 olmadı 2006. yaz tatili için antalyaya gelmişim istanbuldan. ilk haftam daha. akşam afedersiniz malumunuz biryerden çıkıp tantuni yemişiz ve eve dönüyoruz.

ehliyetimi de alalı 1-2 ay olmuş. ilk çevirmeye girdik.
polis bey o sislerin etrafındakiler ne. valla usta yanlış bağlamış parklarla beraber yanıyor kusura bakmayın.

nereye böyle diye sordu. eve gidiyoruz yemekten dönüyoruz dedim.

içtiniz mi? içtik amirim dedim..

ii bakalım içtiysen bağlicam yoksa bırakıcam seni dedi. peki dedim. sigara içiyosun bak yalnız kesin çıkıcak 0.1 bile diyor. öylemi dedim bilmiyodum..

nese üfledik. 0.0 çıktı :D

ne içtin sen dedi?

ne içicem amirim ayran içtim tantuninin yanında dedim. kaybol burdan dedi :) ama arkadaki arkadaş sis cezası yedi birde muayenesi eksikmiş. ordan otoparka gittik :D

sağlam içmişsin çarpmıştır :D

DaRkNeSs-
22-02-2012, 01:31
Anfi bağlamak için çok enterasan bir mekan seçmişsin abi :D
gece uğraşmayı seviyorum arabayla :D
gündüz vaktim olmuyor
aynı yerde bu sene kasım ayında da ön konsolda biçok yeri karbon folyo kapladım :D direksiyonu söktüm kapladım falan:hahaha:

dj ugurcan
22-02-2012, 01:52
arkadaşıma yeni aldığımız vtecle çevirdi bizi. araçta egzost var elimizde de geçici ruhsat. yeni aldık ayağı çekicez. durdurdu gaza bas dedi bastım. git bi sık gel dedi kaçmayı düşündüm arkadaşı indirdi yanında tutuyor. gittim sıka sıka gittim sıka sıka geldim. tekrardan yol kenarına yanaştım. şimdi söyle bakıyım buna ne istiyosun dedi :D fiyatta anlaşsaydık böyle bir olayla polise vtec satmış olucaktık :D

dj ugurcan
22-02-2012, 01:59
bu arada polisin "ateş etme nissan ateş etme" anonsuna şahit olmuşluğum var :D

COOLFEAR
22-02-2012, 02:14
cok kisa oz ucaga yetisicem isikta gectim polis cevivirdi
p kirmizida gectiniz
b hayir sariydi memur bey
p iyide sari durusa hazir olun demek
b memur bey aciksariydi:D

gene ucaga yetiscem :D uzerimde unifrma polis cevirdi rx8le

p bune hizboyle nereye yetisiosun
b sefere gec kaldim
p1 orhan abi adam pilotmus
p2 sal gitsin o hizli gitmesinde benmi gidim
b kolay gelsin

gece bisiklete binerim arada kafayi dagitmak icin 3 4 uyku tutmaz ise cevirme var evin onunde

p eli ile dur yapti
b ehliyet ruhsatmi dedim
p la yuru git bu saate bisikletemi binilir dedi

erdem325
22-02-2012, 02:44
biz arkadas grubu olarak ehliyeti beraber almistik, ayni kurs falan filan..
benim bi arkadas ehliyeti emniyetten benden bi kac gun once aldi, ilk ehliyetli trafige cikisimiz ya gezcez tozcaz falan..
bi de gereksiz bi sekilde aman polis bizi durdursun ehliyet sorsun bizde gosterelim meraki var, b.k varmis gibi sanki..
neyse bu elemanin arabaya atladik 4 kisi yara yara geziyoruz ankarada..
bi ara bi chevrolet aveo mudur ne zikkimdir onla inatlasti bizim arkadas, benimde cam acik onde oturuyorum, adam tek basina gidiyo trafikte boyle orta yasli paltolu falan bi tip gayet ciddi..
bizimki adamin ustune kiriyo, skstiriyo, cam acik adaminda adama ana ata sovuyo falan..
bi ara iyice dibine girdi bunun yanyana gidiyoz ben inceden bi telsiz sesi duydum, dedim ekrem yapma dur adam polis s.kcek bizi falan dedim ama hayvan tabi gaz mode on bi kere dururmu :D
en son adamin onune kirarak durdurdu adami arabadan sopayi aldi indi yanina bi hisimla, bende arabadan inmedim bagiriyorum buna dur gitme lan yapma falan, bu adama hala ana avrat soverek elinde sopayla gidip adamin kapiyi acinca gercekler gun yuzune cikti, sora bi baktim bizim atarli genc sopayi bir hamlede yere atip abi bokunu yiyim abi ne olur falan basladi aglamaya :D
eleman geldi gayet ciddi, benim camdan iceri bakti, hepinizin a.ina korum beni dellendirmeyin s.ktrn gidin dedi tamam abi dedim aynen devam :D :D

2 gun sonrada ben aldim ehliyeti, yine ayni kadro dolduk bizim w115 e :D
istanbul yolunda kopek gibi basiyorum (130- 140 falan :D )
neyse bi ara (daha hayvan olan baska bi arkadasim) la otobusun yanina yanas la bi sii hadi la falan diye omzumdan beni sallamaya basladi, iyi lan tamam deyip yaklastim otobuse..
koca belediye otobusu, sanirim eryamandan batikente falan gelen otobus..
herneyse bu ayicik camdan cikip (muazzam bi sesi vardir sigir gibi bagirir ama sesi hic kisilmaz) laaa otobustekilerrrrrr, layn kime diyom bakin la bakin falan diyerek tiklim tiklim belediye otobusundeki butun bakislari ustumuze cekmeye basardiktan sonra, arabanin icine girip bakin la bakin napcam diyerek pantolonunu siyirip totosunu camdan disari cikarmak gibi gereksiz bi hayvanlik yapti, benim resmen basimdan asagi kaynar sular dokuldu, ne yapacagimi bilemedim yeminle, en sonunda otobus soforu fren yapip yavasladi da hem yolcular hem de bizi bu salak durumdan kurtardi :D
umarim o gun plakayi kimse ezberlememistir :D

DaRkNeSs-
22-02-2012, 03:29
kardeşim kusura bakma ama çok gereksiz arkadaşların varmış :D
biri trafikte durduk yere atar gider yapar biri kıçını başını açar :D

erdem325
22-02-2012, 03:41
kardeşim kusura bakma ama çok gereksiz arkadaşların varmış :D
biri trafikte durduk yere atar gider yapar biri kıçını başını açar :D

ahahahhaha kesinlikle haklisin :D
gerci pek degistikleride soylenemez ama :D :D

GörkemT.
22-02-2012, 03:50
İzmir/YeniFoca da kuzenin aracı aldım kızın yanına gitcem diye 17 yasındayım o zaman tabi son ses müzik açık sisler falanda acık aldım kızı merkeze geri dönüyorum trafik sıkısık ara yerlerde tam da karsı seritteki polis onunde araba durunca yanımda durdu ben 3bucuk atmaya basladım tabi durdurcak diye genç sislerini kapat dedi , bende abi kusura bakma acık unutmusum deyip yoluma devam ettım. :D

agresive
23-02-2012, 01:39
tam 5 dakika önce eve polis gelid :D apartmandan şikayet gelmiş ki çok şaşırdık 10 yıldır alışıklar benim yüksek seste müzik dinlememe kesin yeni taşınan komşular şikayet etti :D neyse diyalog aynen bu şekilde:D
p: iyi geceler yüksek seste müzik dinlediğiniz için hakkınızda şikayet var
b: memur bey 10 yıldır bu apartmanda hikamet ediyorum hiç böyle birşeyle karşılaşmadım
p:ben bilemem geçmişi kardeşim şikayet var ya müziği kapat yada karakola gidelim
b:memur bey kapatıyorum ama bu gün doğum günümdü kusura bakmayın sizi buraya kadar yorduk
p:doğum gününse git mekana kutla kardeşim bizi böyle şeyler için meşgul etmeyin
b: memur bey mekanda içmek ne kadar biliyorsunuzdur mekana verilecek parayla evde eğlenmek mantıklı geldi kusura bakmayın rahatsız ettik ama anlayın öğrenciyiz bizde
p: haklısın gerçe nese insnları rahatsız etmeyin adam akıllı eğlenin

böyle bir muabbet geçti aramızda paylaşmak istedim

levent
23-02-2012, 02:36

Corolla lacivert ae101 miydi acaba polisin ? :D

Omak
23-02-2012, 02:41
cok kisa oz ucaga yetisicem isikta gectim polis cevivirdi
p kirmizida gectiniz
b hayir sariydi memur bey
p iyide sari durusa hazir olun demek
b memur bey aciksariydi:D

gene ucaga yetiscem :D uzerimde unifrma polis cevirdi rx8le

p bune hizboyle nereye yetisiosun
b sefere gec kaldim
p1 orhan abi adam pilotmus
p2 sal gitsin o hizli gitmesinde benmi gidim
b kolay gelsin

gece bisiklete binerim arada kafayi dagitmak icin 3 4 uyku tutmaz ise cevirme var evin onunde

p eli ile dur yapti
b ehliyet ruhsatmi dedim
p la yuru git bu saate bisikletemi binilir dedi

ahahahaha okudugum en iyi diyaloglardan hattaa bisiklete bittim yahu :hahaha:

bu arada bu tarz anlatım şekli en iyisi kısa öz anlaşılır ;) roman gibi yazmaya gerek yok gözlerim ağrıyor okurken

murat_ileri
23-02-2012, 02:57
Corolla lacivert ae101 miydi acaba polisin ? :D

beyaz ae101, lacivert olanı tanıyorsanız onunda kanına girelim :D

B.Koçer
24-02-2012, 20:06
Karşıyaka giriş tarafında ses azcık açık 2 cam yarıya kadar inik polis soldan geldi açtırdı camı bi tur değişelimmi dedi ve kuzenimle yüzümüzdeki ifadeyi görünce şaşırdılar lan dedi arkaşınada hahaha :D

HP103
25-06-2012, 23:46
Kuzenin düğün vardı çıkışta reinaya gidelim dediler tamam dedik gittik reinaya sonra absolute'ler açılmış dayanamadım götürdüm neyse hadi biz çıkalım dedik çıktık saat 4 civarı sonra vale arabayı getirdi e200 neyse plaka 38 vale ilerde cevirme var dedi sıkıntı yok dedim bindim devam ettim girdim cevirmeye ortaköy'de neyse polis aletle geldi alkol varmı dedi evet bi kaç bişey içtim dedim üfle bakalım dedi sıctık dedim bi üfledim 26 promil cıktı ama o *** korkusu bana yetti sonra polis devam et dedi tabi kayıt altına aldıktan sonra ben bir kalktım yan yan polislere diyecek bişey bırakmadık :)

TolgaEsentepe
26-06-2012, 00:12
geçen manitalarla takılıyoruz aminyum ankaranın en kaliteli gece klübü parlamentteyiz karının biri gidiyo biri geliyo masaya rakılar votkalar arkadaş parayı ayarlamış beleşe getirdik kıza dedim eve gidelim babamdan almışım arabayı camlar yarım açık sanrufun götü kalkık son ses tesko ha giderkende o ara polis çevirdi ehliyet var ama gt korkusu, yavaş git dedi tamam ağbi dedim sonra bi pati koydum ufff....

mrtngn
26-06-2012, 00:17
geçen manitalarla takılıyoruz aminyum ankaranın en kaliteli gece klübü parlamentteyiz karının biri gidiyo biri geliyo masaya rakılar votkalar arkadaş parayı ayarlamış beleşe getirdik kıza dedim eve gidelim babamdan almışım arabayı camlar yarım açık sanrufun götü kalkık son ses tesko ha giderkende o ara polis çevirdi ehliyet var ama gt korkusu, yavaş git dedi tamam ağbi dedim sonra bi pati koydum ufff....

ahahahah :hahaha::hahaha: Kelimelerime tercüman oldun :D :D

gökberk
26-06-2012, 00:20
+ TolgaEsentepe..

exca-
26-06-2012, 00:21

hahahaha :D alın benden de o kadar :D

ensoztrk
26-06-2012, 00:36
hahahahahha:D:D Son hikaye çok iyi :D +1

zekky
26-06-2012, 00:49

:icon_tup::icon_tup: ben gördüm o gece sizi pati koyuşun ve teskonun sesi hala aklımda

erdemezc
26-06-2012, 00:55
Ehliyeti yeni almıştım. Bi gün geziyorum hevesimi atıyorum polis arıyorum çevirsede ehliyet göstersem diye. Onun için cüzdan bile almıştım. FBI style cüzdanı acınca ehliyet gözüküyo :D neyse bi çevirme gördüm yüzüme korkmuş acı bi ifade takındım. Polis çevirdi ehliyet var mı? Bence yok dedi. O sırada içimden işte bu dedim ve sonunda o cüzdanı kullanabilmiştim :D gösterdikten sonra polisin hmmm ifadesini hiç unutmam :D

GökhanK
26-06-2012, 01:38
antalya eski sanayi yazın gece 3 4 civarı yaz olduğu için çimler sulanmış ve yerler ıslak araç mitsubishi L300 yer ıslak oluduğu için japon m3 ü gibi dönüyorum bi parıltı ve diyolog şu

polis: dur dur !
ben: buyur abi
polis: ne yapıyon olum sen koca arabayla ?
ben:abi az önce doğancı arkadaşlar burdaydı biras onlara özendik
polis:iyi bari travestilere özenmiyon
ben:yok abi ayıp ediyon
polis: az daha dön bakayım tuhaf ama zevkli gibi (polis arabanın içinde)
ben:nasıl abi zevklimi
polis:ne zevki a.q başım döndü sana şimdi öle bi ceza kesiyom para cezası için yalvarıcaksın
ve telefonu eline alıyo bi numarayı arıyo düüüüüüüt düüüüüüüüüt düt
abim: (uykulu bi şekilde )Alooo
polis:uyan lan ben polis coşkun
abim:buyur abi hayırdır bu saatte
polis:bu senin kardeşin sanayide gocaaa arabayı çeviriyo haberin olsun :) :)
abim: onun ben biiiiiiiiiiip biiiiiiiiiiiiiiiiip biiiiiiiiiip kanını biiiiiiiiiiiiiiiiip
ben: abi naptın yaaaaaa :(
polis: zuha zuha zuha zuha hadi tozol :D

not polis antalyalı arkadaşlar bilir coşkun dur :D

meLaNchoLic
26-06-2012, 01:41
antalya eski sanayi yazın gece 3 4 civarı yaz olduğu için çimler sulanmış ve yerler ıslak araç mitsubishi L300 yer ıslak oluduğu için japon m3 ü gibi dönüyorum bi parıltı ve diyolog şu

polis: dur dur !
ben: buyur abi
polis: ne yapıyon olum sen koca arabayla ?
ben:abi az önce doğancı arkadaşlar burdaydı biras onlara özendik
polis:iyi bari travestilere özenmiyon
ben:yok abi ayıp ediyon
polis: az daha dön bakayım tuhaf ama zevkli gibi (polis arabanın içinde)
ben:nasıl abi zevklimi
polis:ne zevki a.q başım döndü sana şimdi öle bi ceza kesiyom para cezası için yalvarıcaksın
ve telefonu eline alıyo bi numarayı arıyo düüüüüüüt düüüüüüüüüt düt
abim: (uykulu bi şekilde )Alooo
polis:uyan lan ben polis coşkun
abim:buyur abi hayırdır bu saatte
polis:bu senin kardeşin sanayide gocaaa arabayı çeviriyo haberin olsun :) :)
abim: onun ben biiiiiiiiiiip biiiiiiiiiiiiiiiiip biiiiiiiiiip kanını biiiiiiiiiiiiiiiiip
ben: abi naptın yaaaaaa :(
polis: zuha zuha zuha zuha hadi tozol :D

coşkun çok fırlama ya :D benide bikere baya ugrastırdı sonra polis cocuguyla işim olmaz hadi git dedi aksamına kaza yaptım :D

CasabLanca
26-06-2012, 01:46
polis coşkun çok kıral adam yaa

GökhanK
26-06-2012, 01:50
polis coşkun çok kıral adam yaa

:icon_tup: aynen çok baba adamdır arislik yapmayana melektir artislik yaparsan istersen vali ol yazar hatta kendi kayınpederinin arabasını bağladığını söylüyolar :D ne kadar doğru bilmiyorum

lacticacid
26-06-2012, 01:53
arkadaşlarla izmirde kordonda biraz gezdikten sonra tam manisaya dönüyodum alsancakta ışıklarda durdum.radyoda çalan şarkıya hepimiz kendimizi kaptırdık.eee haliyle yanımdaki polisi hiç birimiz görmedik. :D el frenini çekmiştim hafif hafif gaz veriyodum arabaya... yandan bi ses şşşşşş mayk alırım anahtarını :D niye zıplıyo bakiim senin araba. ben ne dicemi şaşırdım tabi ben abi arabayı vizeye sokucam da el frenini deniyom abi :D çek bakiim sen bi sağa :D

Chn53
26-06-2012, 01:58
Biz parkcenterda arabalari yanyana cektik hepimizde egzoz var çekirdek çitliyoduk meemur geldi bu egzozlar olmamis dedi bi avuc cekirdek aldi gitti :D

Boost Up
26-06-2012, 02:39
az önce eve gelirken asayiş çevirdi, Allahın bomboş yolu saat olmuş 2 uykumda var, uykum açılsın diye müzik dinliyorum yüksek sesle cam açık. neyse durdurdular ehliyetini ver, buyur abi.bu müzik sesi niye açık dedi bende dedim uykum gelmesin diye dedim, neyse arabayı aricaz dedi, aradı taradı bişi bulamadı. gözü yan koltuktaki sigaraya ilişti, kimliğe baktı, Ardacım fazladan sigaran varsa alabilir miyim dedi, iyi abi al dedim. gönderirkende müziğin sesini kısma ha falan dedi gönderdi. ne içmişlerse :beuj:

CaNeR44
26-06-2012, 04:20
An itibariyle arac hırsızı sokagımda yakalandı bu gece uyku haram

ozgurluk
26-06-2012, 08:51
2007 yılı ağustos ayıydı sanırım,sabah 05.00 gibi antalyadan çıktım ankaraya gidiyorum tek başıma,dizel c4 var şirket arabası yol sabah sabah boş radarda yok o saatlerde yapıştıra yapıştıra gidiyorum,sandıklıya yaklaşıyorum,ama abartısız c4 limitlerde gidiyor oraya kadar,sandıklının ilk trafık ışığına geldım kırmızı yandı,yolun solundakı petrolden üniformalı bir memur koştura koştura yanıma geldi,camı açtım günaydın dedim,evraklar dedi,verdim evrakları,Metin bey 163 km ile radara girdiniz dedi,ben tabii dumur,dedim abi ekip nerdeydi göremedim dedi,göremessin dedi tabii o hızla,yalnız garip bi durum vardı,etrafta ekip otosu yoktu,dedim abi diğer arkadaşlar nerde,dedi onlar şubeye gitti,seni telsizden anos ettiler ben bekledim dedi,eeee dedim napıyoz,memur şubeye gidiyoz dedi,(sandıklı şube,sandıklının çıkışında solda bilenler bilir)memur bindi gidiyoz şubeye doğru,ben tabi yusuf yusuf,bağlantı atmaya çalışıyorum adama,ne iş yapıyosun nerden geliyosun nereye gidiyosun filan diye sordu,dedim abı ben rent a car işi yapıyorum,ankara ofise araç lazım oldu acilen o yüzden basiyorum dedim,neyse şubenin önüne geldik ben aracı stop ettım,araçtan inmeye hazırlanıyorum,memur bey sen nereye geliyosun dedi,dedim ceza yazmıcakmısınız bana,memur güldü,evrakları arabaya attı,nasıl yedin ama dedi kahkaha atmaya başladı,ben tabii bakıyorum öyle,meğerse adamın evi oraya yakın bi yerdeymiş,sadece şubeye gitmek için öyle bı oyun yapmiş bana,dedim abi sabah sabah ömrümden bi yıl aldın,artık basmassın giderken dedi gülerek.

hahah harbiden bu iyiymiş :)

halilkarakas
26-06-2012, 09:01
Çorluyu karistirmisim cok herkez sikayet ediyomus oyle dedi bolizz en son evimin onunde bana ceza keserken

328ia
26-06-2012, 09:25
[QUOTE=dj ugurcan;5609420][I]arkadaşıma yeni aldığımız vtecle çevirdi bizi. araçta egzost var elimizde de geçici ruhsat. yeni aldık ayağı çekicez. durdurdu gaza bas dedi bastım. git bi sık gel dedi kaçmayı düşündüm arkadaşı indirdi yanında tutuyor. gittim sıka sıka gittim sıka sıka geldim. tekrardan yol kenarına yanaştım. şimdi söyle bakıyım buna ne istiyosun dedi :D fiyatta anlaşsaydık böyle bir olayla polise vtec satmış olucaktık :D
harbi komikmiş

Zorbey
26-06-2012, 10:11
Baya ilginç diyaloglar var :D biz demek ki yanlış yerde yaşıyoruz

Mr.K
26-06-2012, 11:37
En son izmire gidişimde manisaya yaklasırken polıs cevırdı delı gıbı yagmur yagıyo zaten bılen bılır korumdur bıraz yagmurda hıc gormem sıs uzun ne var ne yok yanıyo

dedım sıctık sısten ceza falan yıcez cevırmeye gırene kadarda sondurmedım..

P : ıyıgeceler
O : ıyıgeceler
P : sıslerı sondurelım dıyıp ıcerıye egıldı
O : sondurdum
P : hadı ıyıyolculuklar dedi

ve ayrıldım gıttım uhauha :D cok komık dımı ne ılgınc haha valla ne komık ayy cok guldum :hehe:

c20let
26-06-2012, 11:48
En son izmire gidişimde manisaya yaklasırken polıs cevırdı delı gıbı yagmur yagıyo zaten bılen bılır korumdur bıraz yagmurda hıc gormem sıs uzun ne var ne yok yanıyo

dedım sıctık sısten ceza falan yıcez cevırmeye gırene kadarda sondurmedım..

P : ıyıgeceler
O : ıyıgeceler
P : sıslerı sondurelım dıyıp ıcerıye egıldı
O : sondurdum
P : hadı ıyıyolculuklar dedi

ve ayrıldım gıttım uhauha :D cok komık dımı ne ılgınc haha valla ne komık ayy cok guldum :hehe:

altıma sıçtım sonra sandalyeden düştüm bunun gibi bir kaç eylem ile bu komik olayı pekiştirdim ve gerçekten çok ilginç :D :D nasıl denk geliyo böyle helal valla :D

meLaNchoLic
26-06-2012, 12:23
2 hafta kadar önce pederin şirket arabasıyla izmire gittik, 2 gün sonra valideyi orda bıraktık pederin arkadaşını aldık geri dönüyoz ben kullanırken basa basa geliyom araçta bipper :D
sonra bi ara yer değiştik pederin ark.la.. adam sakin sakin kullanıyo.. neyse denizli cıkısına dogru acıpayammı neydi yerin adı tam bilmiyomda.. araba sollıcakken 80le radara giriyoz polis ilerde ceviriyo...evraklar falan veriliyo..

benim peder emekli polis aynı zamanda giriyo devreye tabi.. polisler diyo abi görüntü var yazmamız lazım sende kullanmıyodun bak arabayı falan babamda pek uzatmaz öyle tamam diyo..
ceza yazılıyo sonra cihazdan araç sorgulaması yapılıyo ve sirenler çalmaya başlıyo :D
polisin suratında aglıcakmıs gibi bir ifade vardı o anda..

p: abi arabanın yakalaması var mersin 1.icradan
babam: olurmu ya onun evrakları tamam sistemden düşüldüydü.
p: yok abi gözüküyo işte bak, baglıcaz arabayı.

o sırada peder bey şirket avukatını sahibini falan aradı yardırıyo :D

B: sistemden bakıyolar suan altına yazılmıs yakalama kalkmıstır diye.
P: abi o sistem baska sistem emniyetten düşülmemiş gel beraber gidelim merkezde bak istersen.

bu sırada zaten 1 saat geçiyor orda.. saat aksam 6 bucuk oluyor.

sonra önde polis aracı arkada biz trafik şubeye gidiyoz..sistemden bakılıyor ve emniyetin sistemde düşülmedigi görülüyor..
ne yapalım diye düşünürken polis evinde kalmaya karar veriliyor.

P: abi o zaman biz sizi bırakalım polis evine aracıda biri getirsin bizle.

önde ekip aracı arkada biz polis evine geçiliyor sonra önde polis arkada ben otoparka dogru yola düşüyoruz :D nasılsa araba otoparka gidiyo diye sis vs ne var ne yok acıyorum camlar acık son ses müzik polisin arkasından gidiyorum denizlinin içinde :D arada el freni falan cekiyorum :D

neyse araç otoparka bırakılıyor polisler beni polis evine bırakıcak tekrar.. biniyorum arka koltuga ve anons geliyor arkadaşları anons ediyolar trafik kazasına yönlendiriyolar :D
beraber gidiyoruz vectra audi q5 e vurmus arkadan vectra katlanmıs audide hiçbişi yok :D
iniyorum arka kapıdan bi sigaraa yakıyorum hemen.. altımda şort üstümde ayagımda parmak arası terlik falan :D

polisler evraklarla ilgileniyo.. kazayı yapanlarda foto falan cekicek bende şurdan cek burdan cek söyle yap böyle yap yönlendiriyom falan kimse de demiyoki sen kimsin :D

P: oglum ortalıkta dolanma git arabanın yanında dur göz kulak ol arabaya
ben: abi polis arabasını calıcak degiller ya sigara içiyom iyiyim böyle ben :D

neyse işlem bitiyo tekrar arabaya biniyoz devam ediyoz ben meraklı tabi :D

B: abi şu kumanda ne işe yarıyo (tepe lambalarını ayarladıkları öttürdükleri cihazın kumandası)
P: siren falan acıyoz işte
B: bakabilirmiyim bi?
P: al bak ama fazla kurcalama
B: tamam :D

o sırada bi anons daha geliyo baska trafik kazasına yönlendiriyolar :D

kumandada ne kadar düğme varsa basıyorum önümüze araba çıkıyo yükleniyom kumandaya daaatt daaattt diye :D

P: oglum fazla kurcalama dedik yemedigin halt kalmadı senide bırakamadık bi polis evine
B: abi farketmez sabaha kadar devriyede atarım ben sizle işim gücüm yok nasılsa
P: yok yok şu kazayada bakalım bırakalım seni
B: peki abi :D

o kaza yerindede aynı durumlar tabi arada babam arıyo nerde kaldın diye :D

en son polis arabasına tekrar bindik devam ediyoz beni bırakcaklar artık bi trafik kazası anonsu daha geliyo :D

P: yohh auaa goiimm gitmiyom la su cocugu bırakalım artık
diger polis: cocugu 2 saattiir gezdiriyoz bırakalım döneriz.
B: abi gidelim onada gidelim sen ver kumandayı bana :D
P: la otur oturdugun yerde yeter gari..

bu arada polis konuya giriyo sonunda şirket aracı güvenlik şirketi logolu falan..

P: ya benim biladerde emekli polis antalyada güvenlik işi falan ayarlasa ya baban antalyada.
B: valla onu babama sölicen arabayı baglamayaydın bişeyler ayarlardık ama şuan zor gibi
P: ya nerden bileydim yakalaması oldugunu yoksa hiç bulasmazdım ne güzel eve gidecektik dolanıp duruyoz bak
B: abi boşverde sen onu buralarda modifiyeli arabalara cok karısıyomusunuz antalyada cok sıkıyolarda
P: sen ne diyon ya ufacık şeye takıyoz mecburen bi em. müdürü var böyle uyuzunu i..esini görmedim (polisler bile bıkmış artık :D) antalyaya tahin olacagı söyleniyo (dediği anda sıçtık dedim)
B: bizimki kadar degildir heralde
P: bilemicem artık gelen gideni aratır derler begencenizi sanmam

falan derken polis evine bıraktılar.. bırakırkende diyo inşallah merkez sapıklık yapıp takip etmiyodur tek albeada biz varız :D dedim kolay gele kaçtım :D

mrtngn
26-06-2012, 12:50
@10ur_K

İlahi sigara dumanı bogazıma kactı :D :D

Mr.K
26-06-2012, 12:54
saka bi yana cidden komikti aslında :D yabancı plakayım dedim sımdı evrak vs ugrastırcak aydınlatma ne var ne yok yanıyo zaten..işin komık yanı far kontrol dugmesıne dogru kendı egıldı o arada ben kapadım :D 10 numara adamdı yalnız valla şaka biyana :D

M.A.D
26-06-2012, 15:48
beylikdüzü kubanın oralarda carbonla zırıl zırıl geziyoruz, solda pusuya yatmış bi connect ekip otosu sirenleri açıp arkamıza yapışıyo sağa yanaş TS diyor, sağa yanaşıyoruz yanımda arkadaşım var samsung serviste çalışıyor, kimlik falan arama tarama sohbet ediolar samsung servisçi arkadaşla sonra kanka oluyorlar sorun olursa ararım falan diye numarasını alıyor, ertesi günü ben stopları folyo kaplatıyorum adam arabayı tanıyamıyor, yine aynı yerde yine arkamıza sirenleri yakıp yanaşıyor, bu sefer megafondan ses bekliyoruz baya gittikten sonra sağa çek TS diyor, sağa çekiyoruz, iniyoruz,

- erdal abi naber nasılsın
+lan bu dünkü arabamı ?
-evet abi dünkü araba hani samsung servisci arkadaş falan ?
+ ha tamam hadi hadi çabuk binin hava soğuk iyi akşamlar
-eyvallah abi :D

GörkemT.
26-06-2012, 16:20
Manisaya asker bıraktık dönüyoruz yolda 16 plakalı bi araçla kapısmaya basladık manisa yolunu bılen bilir dağ yolu cok virajlı ve cok radar olan bir yoldur herneyse biz lacivert clio ile kontrolden geçtik arkamızdan da benım amcam gelıyo onunda arabası siyah içinde yaşlı teyzeler falan var askerın ailesinden amcam da emekli gazi albaydır :) polis durdurmus amcamı amcamı siz bir tane araçla yarışıyormussunuz demiş polis biri şikayet etti siyah bi araba plakasını alamadım diye amcam da demiş dalgamı gecıyosunuz memur bey arabanın ıcındekılerı görmuyosunuz heralde bu ınsanlar varken hız yapıcak halım yok ayrıca asker ugurladık dönuyoruz sımdı demıs , arkasından amcam bizi arayıp agzımıza sıctı tabi :)

orhan_guney
26-06-2012, 16:23
bunu duymuşdum :hahaha:
Internnete gorduklerımden bır tanesı Vatandaş arabasını bankamatiğin önüne çeker.Hemen para çekip gidecektir..Kartı sokar şifreyi girer.Tam o sırada polis aracının megafonundan 34 .... aracınızı bulunduğu yerden kaldırın..Adam panikle döner arkaya seslenir.Memur bey para çekiyom hemen gidecem..Aynı ses megafondan yine duyulur..O zaman 100 lira fazla çek cezayı yedin..... :D

xshot
26-06-2012, 16:27
Bir kaç gün önce polis aracına yol verdim diye durdurdular :) Kesin bi suç işlemissin sen, suçluluk psikolojisi bu dedi şaşırdım kaldım :S neyseki ceza yemedim.

::ZaFeR::
26-06-2012, 16:30
1500 km yol geldim.Bi Allah'ın kulu durdurmadi.:) Donuste ne olur Allah bilir :D

turbo&quattro
26-06-2012, 16:41
Iki hafta once otobanda, hic serit degistirmeden CC ile hiz sinirlari dahilinde gidiyordum. Onumde ki aracin sagindan gecip onunda onundeki aracin onune girdim. Dikiz aynasindan baktim simsiyah dodge charger. Dedim %100 sivil polis bu demeye kalmadan cakarlari yakti aldi beni . Neden durdurdugumu biliyormusunuz vs muhabbetinden sonra hizimin o anli limitin 14mil fazla oldugunu soyledi . Evraklari istedi torpidoda vereyim dedim o arada radar dedektorunu gordu . O sormadan ben soyledim gazlamay cikmadim eger oyle olsaydi dedektoru kullanirdim dedim guldu :) Arabada silah varmi dedi oyle seylerle isim olmaz dedim . Evraklarla arabasina gitti beni kesin mahkemeye cagiracak yada guzel bir ceza kilitleyecek derken elinde bir kagitla geldi yazili uyari verdi ): Hizdan dolayi belkide milyonda bir olacak seyi yasadim paylasayim dedim :)

coolvtec
26-06-2012, 21:14
Yazıldı mı bilmiyorum, 3-4 yıl önce mavi gtr gelmişti hollandan galiba sağdan dieksiyonlu.

sahibi direksiyonda, bizim tolga da solda yolcu koltuğunda. neyse bir süre sonra polis arabayyı durdurur ve sağa çetirir. polis caman gelir ve diyalog başlar; :)

Polis Tolga'ya (onu şöför sanarak): Ehliyet?
Tolga: .................. (ses yok:))
Yandaki sahibi: evde kaldı abi.

Polis Tolga'ya: Ruhsat?
Tolga: ..................
Yandaki sahibi: O de evde kaldı abi.

Polis Tolga'ya: Hiç bir belge melge bir şey yok mu yani?
Yandaki sahibi: Abi acele ile çıkmışım hepsi evde kaldı.

Polis yandaki ne: Sana noluyo olm herşeye atlıyorsun? Ben şöföre soruyorum...
Yandaki sahibi: Şöför benim abi. (direksiyonu göstererek.)

Polis: haaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Sonra araç karakola çekilir :)))))))))))

DB18a2
26-06-2012, 22:29
banada birileri anlattı ama olay gerçek oldugunu biliyorum .şu şekilde gelişiyor

5-6 sene önce belki parkormandan maslağa giden yoldajandarma clio rs çeviriyo ön göğüs te devir saati bağlı onu görip komutanım radar tarayıcısı şeklinde bir yorumla komutanı çağırıyo
komutan : bu ne ;?
sürücü : saat ?
komutan : nie 11 e kadar bu saat
sürücü : dedem için aldım komutanım hicri saat
komutan : he tamam o zaman geç :heyoo:

Bluttbeton
26-06-2012, 22:30
Bugü başıma geldi Adana Real'de arabayı park ettim sonra içeri girmeden önce bi sigara içim dedim ben sigara içerken bi ekip arabası geldi engelli park yerine durdu dayanamadım polise dedim
B:Abi burası engelli park yeri normal yer boş
P:Bizde engelliyiz ne olacak ki dedi
B:Allah yardımcın olsun abi dedim

sonra güvenlik görevlileri geldi buraya park yasak dedi adamlar başka yere park ettiler.

Skyhawk34
26-06-2012, 22:33
banada birileri anlattı ama olay gerçek oldugunu biliyorum .şu şekilde gelişiyor

5-6 sene önce belki parkormandan maslağa giden yoldajandarma clio rs çeviriyo ön göğüs te devir saati bağlı onu görip komutanım radar tarayıcısı şeklinde bir yorumla komutanı çağırıyo

offf offf off akşam iyi güldürdü :D

nemonomani
30-06-2012, 09:42
Gece dükkandan çıktım tadilat vardı heryerim toz toprak yahudi hastanesinin önünde çevirdi

polis:iyi geceler evrakları görebilirmiyim
ben:sağolun tabi veriyim
polis:alkol varmı
ben:yok
bundan sonra film kopuyor
polis:kesin öyledir
ben:o ne demek
polis:üfle cihaza
ben:ucunu değiştir
polis:yeni değiştim
ben:ben görmedim yoksa üflemem hastaneye gidelim isterseniz
polis:al değiştim üfle
ben:sağol uffhgsch
polis:alkol yok nerden geliyosun bu saatte
ben:sana ne ya seni ne ilgilendirir
polis:düzgün konuş üstünün başının hali ne
ben:sana ne arkadaşım ben pasaklı adamım hesapmı vericem sana nereye gidiyorum ne yapıyorum ne giyiyorum sana ne ya (ses biraz yüksek tabi)

başka bir memur geldi pırpırlı

pırpırlı:ne oluyor niye bağarıyorsun
ben:arkadaş ne giydiğime nereye gittiğime vs. sorguya çekiyor onu ne ilgilendirir merak ettim arkadaşın yaka numarasını alabilirmiyim
pırpırlı:hadi evladım boşwer yoluna git iyi geceler

dedikten sonra evrakları verdi gönderdi tam zamanında geldi sıkıntı çıkacaktı

emirarslan34
30-06-2012, 10:28
bizde 106 quıck arkadasta 306 gti ataşehirde bulustuk gazlıcaz. polislerin yanından gecerken birden araclara bir bindiler verdiler peşimize ulan naptık dedik adammı öldürdü biride bizi peşliyor bunlar. neyse basladık kacmaya bende 106 quıck vardı kacamadım yakaladılar cektim saga. niye kacıyorsunuz dedi. ne bilim abi neden peşlediniz dedim tırstım dedim :D olum naptınız abi valla korktuk kactık dedim. öle muhabbet uzadı gitti onlarda güldüler. sonra 306 gti topukladı tabi oda cıkmaz sokaga girmiş onuda orda yakaladılar. olum neden kacıyorsun demişler arkadasa. abi egzoz vardı o yuzden demiş. ne alaka olum egzoz falan demiş abi ceza yazıyorsunuz demiş ya arkadas. polisler toy birşey bilmiyorlardı. bizim cocuk bile bile baglattı aracı :D öldüm gülmekten :D sonra trafik geldi bagladı 306 gti yi :D

emirarslan34
30-06-2012, 10:31

yarıldım gülmekten ya zuhahahah :D :D

63owen63
30-06-2012, 11:26
Bir gece bir arkadaşım aradı hadi çıkalım roll var dedi Hakem semire var ordayım eve gidecegim dedim yok olmaz dedi geldi aldı zorla. Tanımadıgım adamların icine çıkardı,kıramadım. Neyse. (Takım elbise tff rozeti falan full teçhisatlıymı :D)

Ben borayla çıktım sadece 1 numara metalik film var hic belli olmuyor zır stock . 4-5 tane arabayız e12 corolla, ae101, mk4 golf, escord bilmem ne bir sürü ''türkiye katliamda bir numara '' spec araba... Gece 2 falan, .Çıkmadan konuşuldu çevirmeye girersek kimse birbirini tanımıyor, illegal de milyarlık ceza yemeyelim :) Eh Peki dedik. Çıktık sıktık falan 180 gibi falan hepsinin önündeyim, dedim ulan yeter nereye kadar gitcez, sağa çektim hafif frenledim.
Tabi millet dumur 'bora nasıl geçti bizi amuhaa falan diyorlarmış :D Ben sağa çekip yavaşladım tekrar roll'leriz diye yavaşladım bunlar tapa gaz vutututut geçtiler :) Derkennnnn hopp çevirme !
Tepeleri söndürmüş çevre yolu girişinde aldı bizi hemen. Hepsinin arabaya bakıyor ne lan bu arabalar,neesiniz siz 180-200 sıkıyorsunuz ,arabalar kerhane servis arabasından çevirme falan diye :) O sıra bana geldi.

P :Sende ver bakiyim ?
B : Bende derken memur bey ?
P : (Baktı takım elbise ince kravat rozet falan) Yarışmıyor muydunuz siz ?
B : Yok memur bey ben toplantıdan çıktım, hem o arabaların görüntüsüne bakınca belli olmuyor mu farklı gruplardan oldugumuz, düşük bel pantolon, küpeler bilmem neler.. aşk olsun.
P : Bırak bu ayakları yemezler,ne iş yapıyorsun sen ? (O sırada telefonu calıyor, kıraç ın fenerbahçe marşı calıyor melodisinde)
B : Futbol hakemiyim memur bey, seminerden geliyorum şuan hatta (o sıra 3 tl'lik rozetime bakar yakada) kimlik ister. Tff kimliigimi veriyorum :)
P : Hangi takımlısın sen ?
B : Takım tutmam ama fenerbahçe cumhuriyeti müridlerindenim :P

P : Hay canını yiyim senin, doğru söyle elemanlar sizdense bırakcam ,bende pis fenerliyimdir.

B : Yok abi zikin pezevenkleri :D Dedim.

Sonra öttüm tabi, bıraktılar tekrar sıka sıka,pati mati bastık :)

Zetec-S
30-06-2012, 11:45
Yazıldı mı bilmiyorum, 3-4 yıl önce mavi gtr gelmişti hollandan galiba sağdan dieksiyonlu.

sahibi direksiyonda, bizim tolga da solda yolcu koltuğunda. neyse bir süre sonra polis arabayyı durdurur ve sağa çetirir. polis caman gelir ve diyalog başlar; :)

Polis Tolga'ya (onu şöför sanarak): Ehliyet?
Tolga: .................. (ses yok:))
Yandaki sahibi: evde kaldı abi.

Polis Tolga'ya: Ruhsat?
Yandaki sahibi: O de evde kaldı abi.

Polis Tolga'ya: Hiç bir belge melge bir şey yok mu yani?
Yandaki sahibi: Abi acele ile çıkmışım hepsi evde kaldı.

Polis yandaki ne: Sana noluyo olm herşeye atlıyorsun? Ben şöföre soruyorum...
Yandaki sahibi: Şöför benim abi. (direksiyonu göstererek.)

Polis: haaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Sonra araç karakola çekilir :)))))))))))

Bana Levent Kırca'nın sağdan direksiyonlu arabada sol tarafta rakı içtiği skeci hatırlattı, çok güldüm :)

murat_ileri
30-06-2012, 13:20
Bana Levent Kırca'nın sağdan direksiyonlu arabada sol tarafta rakı içtiği skeci hatırlattı, çok güldüm :)

o olay fiilen benim başıma geldi :D

ProdriveSTI
30-06-2012, 13:21
o olay fiilen benim başıma geldi :D

haydar abiyle konuşup paso buraya yazcaz aslında :D

murat_ileri
30-06-2012, 13:37

haydarda o kadar malzeme bulunmaz :D trafik olsa gırgırın dibini görürdük ama :D

ProdriveSTI
30-06-2012, 13:38
haydarda o kadar malzeme bulunmaz :D trafik olsa gırgırın dibini görürdük ama :D

:hahaha: güzel muhabbet edilir onlada haa :D ahh bi denk gelse :hahaha:

iynn-RS
30-06-2012, 13:43
polise 40 lira verdim 20 lirasını geri verdi bu çok olur 20 yeter çorba içeriz diye:D

golfcu0101
30-06-2012, 14:07
bende o tür malzeme bulaman çiçem:D

nihahahaha:icon_tup:

:hahaha: güzel muhabbet edilir onlada haa :D ahh bi denk gelse :hahaha:

çiçem illa yazalım diyosan ben sana bi iki mavra sıkarım:D

Eray Yümsel
30-06-2012, 14:08
1 saat önce çok temiz bi diyolog yaşadık :) ağzına yanlayınca polislerin tenekeyle :D

AEAlmas
30-06-2012, 14:24
2 hafta önce arklarla bulustuk gazladik. Petrol e geldik ortalik boş büyük 4 5 tür çevirdim zeminde hafif kaygan karsi'dan polis geldi kenara çek diyor cam i açtım
P-Napionuz siz ya
B-ağbi yanliyorduk.namuslu ca trafikte yapmadim
P-Millet var onları koruyorum bende dedi
B-Ağbi alan boştu arkadasa gosteriyordum nasıl yapilir diye trafiğe kapalı boş alan dikkat ediz dedim kusura bakma sizin olduğunuzu görsem yanlamam
P-yav en az 30 yaşında adamsin ayıp yaw
B-Neyse ağbi kusura bakma iyi geceler bu arada 26 yaşındayım dedim :)
P-gülerek hadi neyse dedi gitti :)

desibel
30-06-2012, 16:04
Bi abimi mustang ile çeviriyolar sahilde arama yapcaklar adama diyoki polis abi bu arabanın ön koltuk nasıl ileri geliyo die soruyo abide gösteriyo şurdan falan die ve polisten efsane cvp geliyo abi k.b daha evvel hiç ferrariye binmedim die :D

MuratGürakan
30-06-2012, 16:22
Ben yıllar önce Dut gibi sarhoşken çevirmeye girdim bakanlıklarda bana üfle dedi Üflemem acaip içtim dedim üfle dedi içmem çok sarhoşum ayakta duramıyorum dedim üfle görelim dedi hayır bırak gidiyim üflemem dedim epey bir inatlaşma sonrasında ne üfledim ne ceza verdim eve gittim :D Tabi bunda ruhsatta babamın kimliğinin de olması etkili oldu ama olsun :D

AşkınS.
30-06-2012, 19:40
Arkadaşlarla ( kızlı erkekli grup) oturuyoruz,yoldan 10 metre falan yüksekteyiz aşağıdan babam geçiyor arabayla arkasında çevik otobüsü,telsizle bağırıyor Af 437 çek sağa..
Babamda bağırıyo ne var a.g yüksek sesle :D biz duyduk tabi :D
Abi balığa mı gidiyon diye bi ses daha telsizden :D he a.g he gelin çay söyliyim :D

Not : babam 30 yılını vermiş biri teşkilata ve zonguldak sınırı içinde çok sevilir :D

murat_ileri
30-06-2012, 23:59
Arkadaşlarla ( kızlı erkekli grup) oturuyoruz,yoldan 10 metre falan yüksekteyiz aşağıdan babam geçiyor arabayla arkasında çevik otobüsü,telsizle bağırıyor Af 437 çek sağa..
Abi balığa mı gidiyon diye bi ses daha telsizden :D he a.g he gelin çay söyliyim :D

Not : babam 30 yılını vermiş biri teşkilata ve zonguldak sınırı içinde çok sevilir :D

babanın görev yeri neresiydi tahmin ettiğim kişimi acaba :)

matthardy
01-07-2012, 00:47
arkadaşda gc8 impo var.
arabada 3 kişiyiz birimizin acil işi var uçuyoruz :D

polis dur diye anons yaptı ama bizim aynen devam daldık bahçelievler ara sokaklara baya kaçtık bi yerde tıkandı trafik ama o arada polisler 2 ekip 4tane motorlu ekip olmuşlar :D

yakalandılar bizi indirdiler aşşa şöfer arkım soruyo ;

abi o kadar kaçtık izimizi kaybettrimiştik nası buldun bizi ?
polis : lan bu eksozla ben seni avcılardan duymaya başladım kafaya koydum altında ucak olsa bulacaktım seni :D :D :D

800 lira kitledi teee ne zaman hala içimizde :D

ErBAY
01-07-2012, 01:31
10 hazıran akhısar draglarına gelırken susurluk cıvarlarında cıvarlarında cevırmeye gırdık gece 1 cıvarlrı bağdaş kurmusum hız sabıtleyıcı acık ortada cıps + kola vs mevcut.

P. ıyı aksamlar evraklar dedı.

B: Buyrun memur bey

P: Alkol varmı kontrol yapıcaz

B: hayır yok yapabılırz dedım.

P: Evrakları getırdı. Ergün bey arac otomatık mı?

B: Evet memur bey otomatık.

P: Fiyatı nekadar pekı ?

B: 90.ooo € cıvarlarında oldugunu soyledım.

P: Polis direk iyi aksamlar deyip yolladı :D

B: Tesekkur ederım kornalastık dewam ettık :D

s.alican
01-07-2012, 01:46
2 sene önce arkadaşlarla alanya ya gittiğimde ters yöne girmem sonucu polis beni durdurdu.direk yanıma geldi.
polis : ters yöne girdin genç ehliyet ruhsat
ben : orda bi gülmem koptu zaten :D
polis : arabayı şöyle bırak gel dedi
ben : polis aracının arkası boştu.abi arkana koyimmi dedim :D
polis : adam bi düşündü ne anladıysa artık :D iyice sinirlendi in arabadan cezanı yazıcam git sonra dedi ::DD:

yine bi ara kemerden antalyaya geliyoz aynı grup arkadaşlar :D
fotograf çekimi yapıyorduk akyarlar tünelinin çıkışında saatte baya var.aklımıza geldi bi p.çlik.flaşın çaktını gören araba ani fren yapıyor :D:D
bizde aldık makinaları yolun kenarına geçip flaş patlatıyoruz.2 arkadaş yolu az ortaladık el kol yapıyoruz acı bi fren sesi geldi tepe lambası yandı :D. polise polis numarası yapıyoruz :D:D:D.polis durdu necisiniz siz kimlikleri verin felan abi şöyle böyle anlattık durumu çıktık.baya sağlam gülmştük :D

hakan_41
01-07-2012, 02:42
2 sene önce arkadaşlarla alanya ya gittiğimde ters yöne girmem sonucu polis beni durdurdu.direk yanıma geldi.
polis : ters yöne girdin genç ehliyet ruhsat
ben : orda bi gülmem koptu zaten :D
polis : arabayı şöyle bırak gel dedi
ben : polis aracının arkası boştu.abi arkana koyimmi dedim :D
polis : adam bi düşündü ne anladıysa artık :D iyice sinirlendi in arabadan cezanı yazıcam git sonra dedi ::DD:

yine bi ara kemerden antalyaya geliyoz aynı grup arkadaşlar :D
fotograf çekimi yapıyorduk akyarlar tünelinin çıkışında saatte baya var.aklımıza geldi bi p.çlik.flaşın çaktını gören araba ani fren yapıyor :D:D
bizde aldık makinaları yolun kenarına geçip flaş patlatıyoruz.2 arkadaş yolu az ortaladık el kol yapıyoruz acı bi fren sesi geldi tepe lambası yandı :D. polise polis numarası yapıyoruz :D:D:D.polis durdu necisiniz siz kimlikleri verin felan abi şöyle böyle anlattık durumu çıktık.baya sağlam gülmştük :D

iyi eğlenmişsiniz

onurunal
01-07-2012, 10:34

patron ramazanda falan zonguldakta olucam işim düşer bak o zaman sana :)

01ASU
01-07-2012, 10:50
bi çok kere enteresan diyaloglarımız oldu polis amcalarla ama en bombası artık hergün alkol aldığımı bildikleri için gündüz vakti bile alkol kontrolü yapar olmuşlardı :D

http://www.fotografekle.com/thumb.php?id=AF77_4FF010AD (http://www.fotografekle.com/share.php?id=AF77_4FF010AD)

01ASU
01-07-2012, 10:53
geçen hafta başıma geldi bu olayda bi arkadaşımla gece turluyoruz bi babamların yanına uğrayalım dedi peki dedim diyaloglar şöyle aynen

arkadaş:egsozu felan açta babam sevmez böyle şeyleri sinir olsun
ben:açtım biraz gırgır yaparız
bastık geldik oturdukları yere herkes bize ters ters bakıyor daha çözemedik masaya oturduk masada heryer polis telsizi vs etraftaki masalardada bi sürü telsizli adam

ben:iyi akşamlar abi sizin meslek neydi?
1.adam: ben il emniyet müdürü
2.adam:il emniyet müdür yardımcısı
3.adam: denizli ... karakol komseri
ben: abi rahatsız ettik iyi akşamlar bizde tam kalkıyorduk hahahahaa

tayreep_john
01-07-2012, 14:05
bende köprüye yakın bi yerde trafık sıkışık olduğu için bursada yaşadığım için kolaycılık yapıp emniyet şeridine daldım :))) baktım bomboş ben öyle 3-4 km gittim. Baktım arkamdan siren çalıyo... ve megafonla biri bağrıyo ... 16 XXXXXX plakalı ... G.tün Başın Oynamasın :) bütün trafikteki herkez ağır makara yapmıştı benle hiç unutmam :))))

driftboy
01-07-2012, 14:20
Elazıgda sarı taunusla cıktım itfaiye kavşağında bi döneyim dedim kavşak bayağı büyük ve trafik pek olmaz orda saat akşam 8 bucuk filan. 4 5 tur döndüm ama arkamda bi araba selektör yapıyo dayım sandım bende yeter artık der gibi sonra aynaya bi göz attım mavi kırmızı ışıklar aha dedim hayırlı işler patladık çek sağa çek diye bağırıyo.

Neyse çektim sağa pat geldi önümde durdu çapraz şekilde kaçmayayım diye soldaki indi geldi napıyon sen evladım heryer ciyak ciyak in aşagı ver ehliyeti ruhsatı dedi verdim bende indim aşagı girdi bu arabaya bende bagajda eşyalar var onları topluyorum bi baktım geldi yanıma gelsene olum arabanın yanına dedi gittim sağda kemal amca, babamın ilkokul arkadası :D

P- Napıyon ozanım sen amacın ne çözemedim 10 dkdır ciyak ciyak bişeyler yapıyon heryerden duman cıkıyo takla atcan noluyo
B- Kemal amca bugün ön düzeneyi yaptırdım arabayı kontrol ediyodum olmuşmu olmamışmı diye
P- Olum tamam yaptırdında niye böyle deniyon git çukura gir ses yapıyo mu ona bak
B- böyle iyi oluyo kemal amca yolda sapıtıyomu ona bakıyorum
P- Olmamış olum bu araba düz gitmiyo baksana sola dogru giden arabanın tekerler sağa doğru bakıyo git yarın rotcu ahmete biyere göndercek seni baksınlar şu arbaaya, baban nerde evdemi dur arayayım gelsin
B- Babam evde ama yorgun çağırma boşuna kemal amca
P- ozaman yarın akşam 5 giib seni arıycam 4 bira borcun var bana hatırladın mı
B- borcum mu var hiç hatırlamadım kemal amca 2 senedir görüşmüyoruz unutmuşumdur
P- Var var hadi git şmdi selam söyle babana

:D

Jackie
01-07-2012, 14:24
Bir kaç gün önce polis aracına yol verdim diye durdurdular :) Kesin bi suç işlemissin sen, suçluluk psikolojisi bu dedi şaşırdım kaldım :S neyseki ceza yemedim.

Demekki haklıymışım düşünmekle, hep diyodum ulan yol veriyoruz diye şüpheleniyodur kesin bunlar diye :)

d16y4
01-07-2012, 14:26
Demekki haklıymışım düşünmekle, hep diyodum ulan yol veriyoruz diye şüpheleniyodur kesin bunlar diye :)

polis önüne geçtiği zaman kornaya asılacaksın :D

GökhanAk
01-07-2012, 15:25
Olay yaklaşık 2 sene önce falan bir arkadaşımın başından geçiyor.

Arkadaş 1.60 boylarında falan minyon bi tip. Neyse bunda ehliyet yok araba fiat uno saat 11-11.30 arası kız arkadaşıyla beraber park halindeyken polis cama tıklıyor buda hemen kaçmaya başlıyor. Yaklaşık yarım saat falan bir kovalamacadan sonra yakalanacağını anlayıp kız arkadaşıyla beraber arabayıda bırakıp yayan olarak kaçmaya başlıyor. Birkaç saatte saklandıktan sonra amcasını falan arıyor teslim olmaya karar veriyor. Babası, amcası bide arkadaş karakola gidiyorlar sorgu sual falan ordan hastaneye. Hastanede, babası, arkadaş ve polis ilerlerken diğer polisle şu muhabbet geçiyor;

P1: Amirim yakaladınızmı?
P2: Evet yakaladık.
P1:(Arkadaşa doğru) Hüseyin senmisin?
H: Evet.
P1: Vay a.g!

sağa dönüyorum polisler arkamda sola giriyorum arkamda kurtulamıyorum saklandığım yerde sigara içerken aklıma geldi her dönüşümde sinyal verirsem tabi kurtulamam diyede bir söylemi vardı :D:D:D

!KO
01-07-2012, 19:54
cınarcık kocadere ıskele yanı bos arazı cektık arabayı sıla actık yatısdayız elde sigara
jandarma geldı cıyak cıyak

j-kimlikleri alalım önce
ben: buyur
j2- arabayı arıcaz
j1 ahmet ısıldagı getir ag
arkadas : abı bende var ısık iphonedan flash acılır
j1-inin arabadan
ben : abi suraya bak acılıyo orası bagajıda acıyım su koselerde acılıyo bak koltugun altıda acılır orayada bak
j1: yok bakmıcaam
ben : ee nereye bakıcan sen
j1: iş olsun be hacı gomutan deyi arayın arıyoz saat güzelmiş bu aradaa

saatte 5 yasıdnakı yegenımın duvar saati ahuaha :D

gece 3 te bıdaha gelırler fosur fosur uyuyoruz uyandırırlar yan taraftada kız zil zurna sarhoş kaşarda bişey sigara yaktık bitane dedim abı sunu arıyalımmı bi taam lan ama gomutan gormesın amk dedı dedım yok bısey olmaz gıttık daldık arabaya arıyoz nane likörü filan cıktı 3 şişe filan pre. kutusu dedim ohaaa mevzu saglam ses yapmayın cıktım arabadan

sabah plajda gordu kız diyo sen asker degılmısın dedim geceleri hobi olarak yapıyorum aku malmısın kafa gectık sızınle gece :D

bartubasot
01-07-2012, 22:01
Silivri mimaroba arası sol şeritte yanıma gelip durdurdu. Araba film üstüne film var en on cam dahil sürücü camını açtığım zaman bile karanlık siz hesap edin. Bu cam ne falan filan baktım daha izah edene kadar ceza yazılmış sınır oldum bide ters ters konusuyo telefon actım benim telefonu kapatmamla ekibi aramalari bir oldu ztn bide fırça yediler ceza için :d yapcak bisi yoktu sınırlı sınırlı birazda fırça yemelerinin kibiriyle ben ters ters konuştum hızlı bı kalkisla devam ettim yanıma geldi yine durdurmaya calisiyo artık laz damarını attırdı üstüne kırdım ve sag bariyere yapıştırdım gittim kendileri zor kurtarmislardi.Dinlemeden anlamadan işlem yapan polislere gicik oluyorum.

Blackbird
01-07-2012, 22:09
Silivri mimaroba arası sol şeritte yanıma gelip durdurdu. Araba film üstüne film var en on cam dahil sürücü camını açtığım zaman bile karanlık siz hesap edin. Bu cam ne falan filan baktım daha izah edene kadar ceza yazılmış sınır oldum bide ters ters konusuyo telefon actım benim telefonu kapatmamla ekibi aramalari bir oldu ztn bide fırça yediler ceza için :d yapcak bisi yoktu sınırlı sınırlı birazda fırça yemelerinin kibiriyle ben ters ters konuştum hızlı bı kalkisla devam ettim yanıma geldi yine durdurmaya calisiyo artık laz damarını attırdı üstüne kırdım ve sag bariyere yapıştırdım gittim kendileri zor kurtarmislardi.Dinlemeden anlamadan işlem yapan polislere gicik oluyorum.

Geçen gün bende birebir aynısını yaşadım polis arkamdan anons yaptı ''Sakin ol Şampiyon ''

ERTAN
01-07-2012, 22:12
Güldürmedi.

cffsymbol
01-07-2012, 22:16
bi seferinde izmite giderken egsozdan durdurmuştu motorlu polis baya bi ısrar etmiştik bağlıycaktı;

--cezayı şimdimi ödemek istersninz evemi gönderiyim :D

ilkten afalladık sonrası abi sen al şu 50 yi biz devam edelim :D

Burak K.
01-07-2012, 22:35
Geçen gün bende birebir aynısını yaşadım polis arkamdan anons yaptı ''Sakin ol Şampiyon ''

Geçen akşam içtim içtim içtim içtim baya içmişim işte bindim direksiyona,zar zor çalıştırdım arabayı bastım gidiyorum 180-190 makas ata ata çevirme vardı durmadım bastım kaçıyorum polisler geliyo gidiyo hepsini harcıyorum en son panzer geldi bi tane :eek: evet evet panzer geldi onun da üstüne kıra kıra bariyerlere vurdurdum sonra bastım kaçtım arkamdan da ceza falan gelmedi hiç.

berkay_aydin
01-07-2012, 22:39
Geçen akşam içtim içtim içtim içtim baya içmişim işte bindim direksiyona,zar zor çalıştırdım arabayı bastım gidiyorum 180-190 makas ata ata çevirme vardı durmadım bastım kaçıyorum polisler geliyo gidiyo hepsini harcıyorum en son panzer geldi bi tane :eek: evet evet panzer geldi onun da üstüne kıra kıra bariyerlere vurdurdum sonra bastım kaçtım arkamdan da ceza falan gelmedi hiç.

Hangi oyun ? :D

Burak K.
01-07-2012, 22:41
Hangi oyun ? :D

GTA Vice City :D

berkay_aydin
01-07-2012, 22:41
GTA Vice City :D

Aynısı bana oldu, aynı :D

Burak K.
01-07-2012, 22:42
Aynısı bana oldu, aynı :D

Yola çivi döşüyolar ya onu da yaptılar mı sana da ? :D

!KO
01-07-2012, 22:43
6.yıldızı çıkartabilen varmı ?

berkay_aydin
01-07-2012, 22:44
Yola çivi döşüyolar ya onu da yaptılar mı sana da ? :D

Aspirine yazıyorum hemen :cool: çok akıllıyımdır :D

Burak K.
01-07-2012, 22:44
6.yıldızı çıkartabilen varmı ?

Şifre : YOUWONTTAKEMEALIVE

!KO
01-07-2012, 22:51
Şifre : YOUWONTTAKEMEALIVE

nereye yazıcam bunu teyptenmı yazıyoruz

Burak K.
01-07-2012, 22:53
nereye yazıcam bunu teyptenmı yazıyoruz

Aynen teypten yazıyoruz.

bartubasot
01-07-2012, 23:08
El elden ustundur.

ERTAN
01-07-2012, 23:10
Bu sefer güldürdü:D

kickbuttowski
01-07-2012, 23:15
Kimsenin burda yazdığına inanmak zorunda değilsiniz en azından başlığı saptırmayın.

aliburma
01-07-2012, 23:21
yolun sağında durakladığımda hemen yanıma duran ekip otosundaki arkadaşlardan biri "Merhaba arkadaşım bu egzoz yasak biliyorsun değil mi? Bak bağlanır araban" deyince, efendice "kardeşim, ben de polisim, izin için buradayım, bir-iki güne gidecem, bir dahaki sefere susturucu takar çarşıya öyle çıkarım" dedim; memur arkadaş gülerek "öyle mi? iyi iyi, çabucak gidersin inşallah, bu arada Dün Komiser ile devriye atarken seni gördük, iyi de gazlıyordun, çat çut ettiriyordun. "ne diyon komserim alalım mı şunu?" dediğimde komiser "yeni düşmüş, bırak biraz tadını çıkarsın, yarın öbür gün zaten çakarız" dedi. eyvallah dedim, gülerek ayrıldık, eve gidene kadar yıkıldım...

bLackModeL
01-07-2012, 23:55
yolun sağında durakladığımda hemen yanıma duran ekip otosundaki arkadaşlardan biri "Merhaba arkadaşım bu egzoz yasak biliyorsun değil mi? Bak bağlanır araban" deyince, efendice "kardeşim, ben de polisim, izin için buradayım, bir-iki güne gidecem, bir dahaki sefere susturucu takar çarşıya öyle çıkarım" dedim; memur arkadaş gülerek "öyle mi? iyi iyi, çabucak gidersin inşallah, bu arada Dün Komiser ile devriye atarken seni gördük, iyi de gazlıyordun, çat çut ettiriyordun. "ne diyon komserim alalım mı şunu?" dediğimde komiser "yeni düşmüş, bırak biraz tadını çıkarsın, yarın öbür gün zaten çakarız" dedi. eyvallah dedim, gülerek ayrıldık, eve gidene kadar yıkıldım...

olur boyle vakalar :D yasanan yerıde soyleseydın .. :D

aliburma
01-07-2012, 23:57
olur boyle vakalar :D yasanan yerıde soyleseydın .. :D

68 Aksaray :) - Hasancım Allah'a emanet ol, haaa bu arada senin egzoz fenaların fenası maşallah. 15 dakikada kafa beyin kalmadı...

bLackModeL
01-07-2012, 23:58
68 Aksaray :) - Hasancım Allah'a emanet ol, haaa bu arada senin egzoz fenaların fenası maşallah. 15 dakikada kafa beyin kalmadı...

zaten bugun opucuk attılar abı ortaya susturucu takılacak bı gıdemekkı ayara :(

tuningcan
02-07-2012, 00:55
Gectigimiz Aylarda sattıgım Civic Si aracıma 4-2-1 hıdır :) taktım hıdırı taktırır taktırmaz Boruları baglamadan Calıstırdım Tahmin edersinizki Çıkan ses Mühteşemdi ve Ortaya kadar Boruyu Susturucusuz Baglattım Ve Yine tahmin edersinizki Mersini Yaktım Yıktım :D:D Bir Sabah İşe giderken Arkadaslarıma Selam vermek amacıyla 1-2-3 kesiye soka soka giderken :D ( millet söverek Uyanırken ) :D:D Polis Amcalar Beni Enseledirler :D

Diyalog Cok uzun Ben Kısaca Anlatıcam :D:D

Polis : Olm sen Ruh Hastasımısın Ne Bu Sabah Sabah ?
Ben : Neden ki ?
Polis : Bak ben Şurda Oturuyorum
Ben : Güzel Güle Güle Oturun :D
Polis : Nöbetten Geliyorum Tam Uykuya Dalacam Bir Cayırtı Balkona Fırlıyorum bakıyorum Sen,Sabah İşe Gidecem Üstümü Giyinirken Bir Cayırtı Balkona Cıkıyorum Bakıyorum Sen. Bune Lan 1 haftadır senin pesinden Koşturyoruz 100tane ihbar geldi Yakalayamıyoruz. Arabanı Baglıyorum.

Ben : Haklısınız Memur Bey Gereken Yapılsın Yalana gerek Yok Cezası Neyse çekicez Artık.

Polis : Baban Zengin herhalde Yada Yüksek Makamlarda tanıdıgın var.
Ben : Babam Zengin Degil Aksine Çalışıp Arabamı Kendim Aldım Alın Teri Yani. Yüksek Makamlarda Tandıgım Yok Olsada Böyle bir Konu Yüzünden Rahatsız Etmem Zaten Onları.

Polis : Neye Güveniyorsun Ya olm ozaman? Toplumun Huzurunu Bozmaya İnsanları Rahatsız Etmeye ne Hakkın Var Senin Hamile Cocugunu Düsürür Bu sese.

Ben : Memur Bey içki İçmem Sigara Kullanmam Benimde En kötü Alıskanlıgım Bu Sigaraya Alkole Verecegim parayla Hobimle ugrasıyorum. Cezaası Neyse Katlanacagım Gereken Yapın Haklısınız Yalana Gerek Yok.

Polis : Bak Can Seni Sevdim Efendi Cocuksun Temiz Yüzlüsün. GİT BU EGZOSTU SÖKTÜR. Yoksa canını cok yakarım arabana hasret kalırsın.

BEN : VALLAHA NE YAPACAGIMI BENDE SASIRDIM MEMUR BEY :D HER DEFASINDA SÖKTÜR DİYORSUNUZ.SÖZÜNÜZÜ DİNLEYİP SÖKTÜRDÜM EGZOSTU YİNE KARISIYORSUNUZ.YİNE CEZA YAZIYORSUNUZ :D SÖK DİYORSUNUZ SÖKÜYORUM TAK DİYORSUNUZ TAKIYORUM. . . ::D :D:D:D:D

POLİS : O nedemek Anlamadım Dalgamı geciyorsun Benimle Sen ?

Ben : Vallaha Memur bey Aracımdan Egzostu Söktürdüm Zaten Komple Egzost Yok :D

POLİS : CAN Daha Demin sana Ruh hastasımısın Dİye Sormustum Ya Evladım. Cevabımı Aldım ben Sen Ruh Hastasısın Tedaviye İhtiyacın senin ( Derken gülmekten kendini alıkoyamadı :D )

Ben : Haklısınız Sizinde İşiniz Zor Ama Bizde Genciz işte Kanımız Deli Akıyor işte DELİKANLIYIZ :D Memur Bey. Gerekeni Yapın

Polis : Can Arabanı Baglayıp seni Basımıza Bela etmiyorum :D Ama 140 TL yide yazıyorum.Ekmeğinde İşinde Gücündesin Gecligine Efendiliğine Veriyorum. Bu Egzostu En Sessiz Hale Getiriyosun NE Sök Ne Tak Diyorum Bak Sessiz hale getiriyorsun Bidahakine Karısmam Yoksa :D

Ben : Vallaha Size Yalancı Cıkmak istemem :D 2 Gun Sonra Maas Alacam Anca Ozaman YaptıraBilirim 2 Günlük İzin Kagıdı Yazsanız Olurmu . ( Maaşla Alası Yok aslında O Pembe Kagıtla Resmi Olarak Gezmek amac :)

Polis : OLUR. Ama 2 gun icinde Yaptır.

Ben : Söz

Polis 140 Lirayı Yazar Arabayı Baglamaz :D Benden İllallah eder :D 2 Günlük İzin kagıdı Verir :D O 2 gün Boyunca Bütün cevirmelere Relaxx Bir şekilde girip 2 Gün daha İnsanların Bedduasını Topladım : ) 4 Ay boyunca Ara ara söküp taktım Son Susturucuyu En Sonunda 100 Ceza Puanından 2 Ay Ehliyetime El Konuldu Arabam park halindeyken Polislerin Gözü Üzerimdeydi artık Arabayıda Satmak Zorunda Kaldım :D Şuan 1.4 is Sessiz Spec Geziyorum

Bu Hikayenin Kısaltıralarak Anltılmış Hali :D Düşünün Artık Diyologu :D Böyle Hikaye cok bende :D

juds2k
02-07-2012, 09:16
Gectigimiz Aylarda sattıgım Civic Si aracıma 4-2-1 hıdır :) taktım hıdırı taktırır taktırmaz Boruları baglamadan Calıstırdım Tahmin edersinizki Çıkan ses Mühteşemdi ve Ortaya kadar Boruyu Susturucusuz Baglattım Ve Yine tahmin edersinizki Mersini Yaktım Yıktım :D:D Bir Sabah İşe giderken Arkadaslarıma Selam vermek amacıyla 1-2-3 kesiye soka soka giderken :D ( millet söverek Uyanırken ) :D:D Polis Amcalar Beni Enseledirler :D

Diyalog Cok uzun Ben Kısaca Anlatıcam :D:D

Polis : Olm sen Ruh Hastasımısın Ne Bu Sabah Sabah ?
Ben : Neden ki ?
Polis : Bak ben Şurda Oturuyorum
Ben : Güzel Güle Güle Oturun :D
Polis : Nöbetten Geliyorum Tam Uykuya Dalacam Bir Cayırtı Balkona Fırlıyorum bakıyorum Sen,Sabah İşe Gidecem Üstümü Giyinirken Bir Cayırtı Balkona Cıkıyorum Bakıyorum Sen. Bune Lan 1 haftadır senin pesinden Koşturyoruz 100tane ihbar geldi Yakalayamıyoruz. Arabanı Baglıyorum.

Ben : Haklısınız Memur Bey Gereken Yapılsın Yalana gerek Yok Cezası Neyse çekicez Artık.

Polis : Baban Zengin herhalde Yada Yüksek Makamlarda tanıdıgın var.
Ben : Babam Zengin Degil Aksine Çalışıp Arabamı Kendim Aldım Alın Teri Yani. Yüksek Makamlarda Tandıgım Yok Olsada Böyle bir Konu Yüzünden Rahatsız Etmem Zaten Onları.

Polis : Neye Güveniyorsun Ya olm ozaman? Toplumun Huzurunu Bozmaya İnsanları Rahatsız Etmeye ne Hakkın Var Senin Hamile Cocugunu Düsürür Bu sese.

Ben : Memur Bey içki İçmem Sigara Kullanmam Benimde En kötü Alıskanlıgım Bu Sigaraya Alkole Verecegim parayla Hobimle ugrasıyorum. Cezaası Neyse Katlanacagım Gereken Yapın Haklısınız Yalana Gerek Yok.

Polis : Bak Can Seni Sevdim Efendi Cocuksun Temiz Yüzlüsün. GİT BU EGZOSTU SÖKTÜR. Yoksa canını cok yakarım arabana hasret kalırsın.

BEN : VALLAHA NE YAPACAGIMI BENDE SASIRDIM MEMUR BEY :D HER DEFASINDA SÖKTÜR DİYORSUNUZ.SÖZÜNÜZÜ DİNLEYİP SÖKTÜRDÜM EGZOSTU YİNE KARISIYORSUNUZ.YİNE CEZA YAZIYORSUNUZ :D SÖK DİYORSUNUZ SÖKÜYORUM TAK DİYORSUNUZ TAKIYORUM. . . ::D :D:D:D:D

POLİS : O nedemek Anlamadım Dalgamı geciyorsun Benimle Sen ?

Ben : Vallaha Memur bey Aracımdan Egzostu Söktürdüm Zaten Komple Egzost Yok :D

POLİS : CAN Daha Demin sana Ruh hastasımısın Dİye Sormustum Ya Evladım. Cevabımı Aldım ben Sen Ruh Hastasısın Tedaviye İhtiyacın senin ( Derken gülmekten kendini alıkoyamadı :D )

Ben : Haklısınız Sizinde İşiniz Zor Ama Bizde Genciz işte Kanımız Deli Akıyor işte DELİKANLIYIZ :D Memur Bey. Gerekeni Yapın

Polis : Can Arabanı Baglayıp seni Basımıza Bela etmiyorum :D Ama 140 TL yide yazıyorum.Ekmeğinde İşinde Gücündesin Gecligine Efendiliğine Veriyorum. Bu Egzostu En Sessiz Hale Getiriyosun NE Sök Ne Tak Diyorum Bak Sessiz hale getiriyorsun Bidahakine Karısmam Yoksa :D

Ben : Vallaha Size Yalancı Cıkmak istemem :D 2 Gun Sonra Maas Alacam Anca Ozaman YaptıraBilirim 2 Günlük İzin Kagıdı Yazsanız Olurmu . ( Maaşla Alası Yok aslında O Pembe Kagıtla Resmi Olarak Gezmek amac :)

Polis : OLUR. Ama 2 gun icinde Yaptır.

Ben : Söz

Polis 140 Lirayı Yazar Arabayı Baglamaz :D Benden İllallah eder :D 2 Günlük İzin kagıdı Verir :D O 2 gün Boyunca Bütün cevirmelere Relaxx Bir şekilde girip 2 Gün daha İnsanların Bedduasını Topladım : ) 4 Ay boyunca Ara ara söküp taktım Son Susturucuyu En Sonunda 100 Ceza Puanından 2 Ay Ehliyetime El Konuldu Arabam park halindeyken Polislerin Gözü Üzerimdeydi artık Arabayıda Satmak Zorunda Kaldım :D Şuan 1.4 is Sessiz Spec Geziyorum

Bu Hikayenin Kısaltıralarak Anltılmış Hali :D Düşünün Artık Diyologu :D Böyle Hikaye cok bende :D

Cok iyimis be abi ne
Guldum valla...
Bende gecenlerde basima gelen olayi anlatiyim antalya dedemana arkadaslar aradi onlarin yanina gidiyorum dedeman isiklarina varmak uzereyim bi baktim yesil dedim tuh kirmizi olsaydida launchla kalksaydim falan yazilim yaptirmisim mrkliyim gazliyorum dedim hadi surdan saga giriyim strbcksin yanindan cikar ole gazlarim bi dondum gel gel gel diyo onde plakada yok.. :D cami actim iyi aksamlar
Memur bey dedim tepksi
- ameet ara cekiciyi gelsin , kardesm aracini bagliyorum
- tabi ben soktayim abi dedim dur arac yabanci plaka deyince
- ameeeet iptal iptal yabanci plakaymis dedi.. Evraklarini al gel indim gittim yanina ya kardesm dedi taa diger kavsaktan sesn geliyo.. Dedim dogrudur abi eksoz var
- polis - eeee nabicaz
- ben - dedim abicm yurtdisindan geldim surda surda yasiyorum aracimda ne var ne
Yok herseyin TUV belgesi var ( aslinda hic bisiy yok evraklarim bulgarca olsugundan bitanesini sikistirdim eline bakt bakti verdi bana
O sirada sohbet muhabbet derken evraklari aliyorum dedimki abi inan ilk defa bole biaiy geliyo basima elim ayam titriyo abi dedim ellerimide nasil titretiuorum tamam
Kardesim
Sakin ol efendi adama benziyosun dedi sigara cikardi yakti banada uzatti bende yaktim.. Bulgaristan falan sohbet derken can ciger olduk dedim abi ben
Belekteym hersaman beklerim
Cayimi
Kavemi icmeye gelin falan telini aldim polisin biraktilar beni ordan burgera gectim arladaslar sohbet falan derken gec oldu yavas yavas eve doru yola cikicam dayanamadm aradim
Bn - abi benm ersoy biras Once durdurmustun falan
Polis - ha tanidim kardesjm buyur..
Ben- abi acmisiniz??
Polis- valla kardsim bizde dusunuyoduk ne yesek falan diye..
Ben - tamam abi 10 dakkaya ordayim dedim kapatim..
Hemen burgerdan bigmac menu en buyuk boy aldim 2 tane gittim yanlarina bigordu Vaaaaaayyyy kardesimmmmm canimmmm ne gerek vardi falan bende tabi bozuntuya vermedn abi siz yaptiniz sira bende buyurun afiyet olsun dedim aldilar.. Abi bana musade dedim yol bekler
Polis- kardesimmmmm nerde ne saman olurdan basin sikisirsa araa falan bi gorsenizz tabi ben oluyorum gulmekten.. :D
Tamam abi eywalah dedim gzlaya gazlaya ciktim yola :))
Biras uzun oldu ama kusuruma bakmayyin arkadaslar..

Rec.O
02-07-2012, 10:11

bizde beklerdik abi hala aksaraydaysan ugra ALp bilgisayar Kırtasiye cep nomu da yolladım pm ile :)

aliburma
02-07-2012, 11:52
bizde beklerdik abi hala aksaraydaysan ugra ALp bilgisayar Kırtasiye cep nomu da yolladım pm ile :)

hafta sonu Aksaray'dan ayrıldım. gelebilirsek görüşürüz inşallah. Hayırlı işler...

mmged_jan
02-07-2012, 13:08
polis : rahat dur lan rahat dur

abim : olum bi dur lan

polis : sağol kardeşte kelepçeyi bana taktın

abim : tamam tamam oldu

abim kaçan bir adamı yakalıyıp polisle birlikte üstüne çullanıyor kelepçenin bir ucunu kaçana bir ucunu da polisin ayağına takıyor :D

VolkanA.
02-07-2012, 16:48
Benim başıma değilde arkadaşım anlattı. Buca tansaşın orda duran popüler bi trafik polisi var dolmuşçuların korkulu rüyası.
Dolmuşçu çakmış yolcuyu belliki yeni yetme o polisin dur ihbarına uymamış. Poliste koşmuş arkasından yetişememiş yoldan geçen pizzacıyı durdurup dolmuşa yetişmiş basmış cezayı son durağa 100 mt kalmış bu arada yolcuya basmış kalayı neden biniyorsunuz diye herkesin parasını geri verdirtmiş asıl bomba pizzacı kaskını takmadı diye onada yazmış cezayı :D
Daha birsürü olayları vardı aklımda değil hepsi :D

cagri-35
02-07-2012, 19:30
@ tuningcan nasıl bu kadar rahat yazabiliyorsun? Yediğin *** yetmezmiş gibi, hatanı bile bile burada birde bunu nasıl yazıyorsun.

İnsanların hastası var, bebeği olan var? Hiç mi düşünce olmaz bir insanda. Hepimiz arabaları seviyoruz vs. ama ara sokakta şehir içinde o setupta egzosu olmayan bir araçla gazlamak kesiciye sokmak ve senin tabirinle söverek insanları uyandırmak sana zevkmi veriyor?

İnşallah bir gün bu yaptıklarının aynısı daha sonra basına gelmez. İnşallah bir gün hastan varken, o sesten dolayı korkarak ağlayarak uyandıgında hastalıgından dolayı onu telkin etmek zorunda kalmazsın...

tuningcan
03-07-2012, 00:48
Cok iyimis be abi ne
Guldum valla...
Bende gecenlerde basima gelen olayi anlatiyim antalya dedemana arkadaslar aradi onlarin yanina gidiyorum dedeman isiklarina varmak uzereyim bi baktim yesil dedim tuh kirmizi olsaydida launchla kalksaydim falan yazilim yaptirmisim mrkliyim gazliyorum dedim hadi surdan saga giriyim strbcksin yanindan cikar ole gazlarim bi dondum gel gel gel diyo onde plakada yok.. :D cami actim iyi aksamlar
Memur bey dedim tepksi
- ameet ara cekiciyi gelsin , kardesm aracini bagliyorum
- tabi ben soktayim abi dedim dur arac yabanci plaka deyince
- ameeeet iptal iptal yabanci plakaymis dedi.. Evraklarini al gel indim gittim yanina ya kardesm dedi taa diger kavsaktan sesn geliyo.. Dedim dogrudur abi eksoz var
- polis - eeee nabicaz
- ben - dedim abicm yurtdisindan geldim surda surda yasiyorum aracimda ne var ne
Yok herseyin TUV belgesi var ( aslinda hic bisiy yok evraklarim bulgarca olsugundan bitanesini sikistirdim eline bakt bakti verdi bana
O sirada sohbet muhabbet derken evraklari aliyorum dedimki abi inan ilk defa bole biaiy geliyo basima elim ayam titriyo abi dedim ellerimide nasil titretiuorum tamam
Kardesim
Sakin ol efendi adama benziyosun dedi sigara cikardi yakti banada uzatti bende yaktim.. Bulgaristan falan sohbet derken can ciger olduk dedim abi ben
Belekteym hersaman beklerim
Cayimi
Kavemi icmeye gelin falan telini aldim polisin biraktilar beni ordan burgera gectim arladaslar sohbet falan derken gec oldu yavas yavas eve doru yola cikicam dayanamadm aradim
Bn - abi benm ersoy biras Once durdurmustun falan
Polis - ha tanidim kardesjm buyur..
Ben- abi acmisiniz??
Polis- valla kardsim bizde dusunuyoduk ne yesek falan diye..
Ben - tamam abi 10 dakkaya ordayim dedim kapatim..
Hemen burgerdan bigmac menu en buyuk boy aldim 2 tane gittim yanlarina bigordu Vaaaaaayyyy kardesimmmmm canimmmm ne gerek vardi falan bende tabi bozuntuya vermedn abi siz yaptiniz sira bende buyurun afiyet olsun dedim aldilar.. Abi bana musade dedim yol bekler
Polis- kardesimmmmm nerde ne saman olurdan basin sikisirsa araa falan bi gorsenizz tabi ben oluyorum gulmekten.. :D
Tamam abi eywalah dedim gzlaya gazlaya ciktim yola :))
Biras uzun oldu ama kusuruma bakmayyin arkadaslar..

Yok yAw ne Kusuru :D bundan sonra seni bol bol durdururlar üstad :D Big Mac ler gelsin diye :D ama o launch sesine Burger Feda olsun onlara Bu arada senin arac Konyaya yarısları izlemeye gelen Coupe mu ?

juds2k
03-07-2012, 01:04
Yok yAw ne Kusuru :D bundan sonra seni bol bol durdururlar üstad :D Big Mac ler gelsin diye :D ama o launch sesine Burger Feda olsun onlara Bu arada senin arac Konyaya yarısları izlemeye gelen Coupe mu ?

sıkıntı yok keske ole olsada bı bıgmac menuye cozsek ısı :D:D aynen usta konya yarıslara gelen benm coupeydı..:icon_tup:

63owen63
03-07-2012, 01:09
Aksarayda trafikçi ömer abi vardı, araba meraklısıydı oda,tanır mısınız ,kel:)

tuningcan
03-07-2012, 01:11
@ tuningcan nasıl bu kadar rahat yazabiliyorsun? Yediğin *** yetmezmiş gibi, hatanı bile bile burada birde bunu nasıl yazıyorsun.

İnsanların hastası var, bebeği olan var? Hiç mi düşünce olmaz bir insanda. Hepimiz arabaları seviyoruz vs. ama ara sokakta şehir içinde o setupta egzosu olmayan bir araçla gazlamak kesiciye sokmak ve senin tabirinle söverek insanları uyandırmak sana zevkmi veriyor?

İnşallah bir gün bu yaptıklarının aynısı daha sonra basına gelmez. İnşallah bir gün hastan varken, o sesten dolayı korkarak ağlayarak uyandıgında hastalıgından dolayı onu telkin etmek zorunda kalmazsın...

Rahat yazıyorum çünkü Cezasını cektim 2 ay ehliyetsiz kaldım aracımı sattım milyarlarca ceza yedim. Hatamı bilebile yazıyorum ki insanlar yapmasın ehliyetsiz kalmasın. Belki sizinde cok fazla Rahat Rahat anlatamaadıgınız mevzularınız vardır ondan rahatsız oldunuz sanırım benim rahatımdan.Siz arabaları sevebilirsiniz Ama benim icin Arabalar sevgiden öte bir duygu. Gece Egzost sesine uyanıp balkona fırlarken aracın marka modelini plakasını söyleyen bi adamım Polisin TAbiriyle RUH HASTASIYIM.Hastayken bile bunu yapan bi adamım. Siz kendi Efendi kişiliğiniz önce forumda nasıl konusulması gerektigni ögrenin . . . Siz Yapmayın Sessiz sedasız Binin Corsanıza Aracınızı Amacında Kullanın.Ben Ara sokaklarda Gazladım diye bi tabirde bulundugumu hatırlamıyorumki bu konuya zaten dikkat ederim. Ana Caddede 3.cevre yolunda gazlarım ben.Yol üstünde oturan insanda gürültüyü göze almıstır zaten. Ayrıca size hesap verecek degilim Cağrı-35. İzmirde Oturmayı sizi rahatsız edip ve Size O boku Yedirmeyi cok isterdim.

Allah Kınadıgıyla sınarmış insanları. . . Sizide Umarım Rahatsız Eden Cok Olur. . .

tuningcan
03-07-2012, 01:14
sıkıntı yok keske ole olsada bı bıgmac menuye cozsek ısı :D:D aynen usta konya yarıslara gelen benm coupeydı..:icon_tup:

Seni Durdurup Resmini Cekende Bendim Ozaman Üstad :D

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150863590120518&set=a.10150863575820518.401682.670735517&type=1&theater

Resim Linkte :D

cagri-35
03-07-2012, 01:19
Herhalde poliste çevreyolunda oturuyormuş, yada o söven herkes çevreyolunda oturuyor. Belkide bu çevreyolu diye bahsettiğin yol üzerine konumlanmıştır mersin ili kimbilir. Arkadaşlarınada çevreyolunda selam verirken 1 den başlayıp kestire kestire gidiyorsun (nasıl çevreyoluysa yada artık nasıl bir yolsa) şimdi çevirme, sen insanları rahatsız etmekten hoşlanıyorsun bariz, ve nasıl bir yapın varsa arkandan sövmeleri hoşuna gider şekilde yazmışsın. Ben izmirdeyim sen mersinde, ben yaptıgın bu tür şeyler için şimdi sana buradan peşinen sövüyorum. Ha ayrıca, dünya küçük bir gün olurda sen gelirsin yada bir gün ben gelirim bir şey olur bu konularıda yüzyüze konuşuruz ;) Kim kimi nasıl rahatsız ediyormuş faiziyle görürüz ;) hadi selametle

tuningcan
03-07-2012, 01:27
Herhalde poliste çevreyolunda oturuyormuş, yada o söven herkes çevreyolunda oturuyor. Belkide bu çevreyolu diye bahsettiğin yol üzerine konumlanmıştır mersin ili kimbilir. Arkadaşlarınada çevreyolunda selam verirken 1 den başlayıp kestire kestire gidiyorsun (nasıl çevreyoluysa yada artık nasıl bir yolsa) şimdi çevirme, sen insanları rahatsız etmekten hoşlanıyorsun bariz, ve nasıl bir yapın varsa arkandan sövmeleri hoşuna gider şekilde yazmışsın. Ben izmirdeyim sen mersinde, ben yaptıgın bu tür şeyler için şimdi sana buradan peşinen sövüyorum. Ha ayrıca, dünya küçük bir gün olurda sen gelirsin yada bir gün ben gelirim bir şey olur bu konularıda yüzyüze konuşuruz ;) Kim kimi nasıl rahatsız ediyormuş faiziyle görürüz ;) hadi selametle

Buyur Gel Merak ettigin Mersin yollarını görmüş olursun.İnsanları Rahatsız etmekten hoslanmıyorumda.Bi indivia Egzostlu S2k Yada 76lık Varex i Olan Bir typer,Boralası olan 4.6cc Mustang Homurdandıgında ,Yardırdıgında bundan zevk alıp benim headersımdan cıkan ses milleti ve sizi rahatsız ediyorsa bundan zevk alıyorum işte ben.;) Bende senin yanlıs yere park ettigin arac ve buzamana kadar yedigin cezalar toplamı kadar peşinen sövüyorum kardes... Mersine geldiğinde beni bulmakta zorlanmazsın ısıklarda duran herhangi bir Tune'lu araca sor adresime telefonuma kadar verirler sana;) Faiz Meselesine gelincede GÖRÜŞÜRÜZ. Selametle ;)

cagri-35
03-07-2012, 01:28
Buyur Gel Merak ettigin Mersin yollarını görmüş olursun.İnsanları Rahatsız etmekten hoslanmıyorumda.Bi indivia Egzostlu S2k Yada 76lık Varex i Olan Bir typer,Boralası olan 4.6cc Mustang Homurdandıgında ,Yardırdıgında bundan zevk alıp benim headersımdan cıkan ses milleti ve sizi rahatsız ediyorsa bundan zevk alıyorum işte ben.;) Bende senin yanlıs yere park ettigin arac ve buzamana kadar yedigin cezalar toplamı kadar peşinen sövüyorum kardes... Mersine geldiğinde beni bulmakta zorlanmazsın ısıklarda duran herhangi bir Tune'lu araca sor adresime telefonuma kadar verirler sana;) Faiz Meselesine gelincede GÖRÜŞÜRÜZ. Selametle ;)

tamam mersine gelince ilk gördüğüm tuninkçi araca seni sorucam merak etme sen ;)

tuningcan
03-07-2012, 01:31
tamam mersine gelince ilk gördüğüm tuninkçi araca seni sorucam merak etme sen ;)

Numaramı Adresimi özelden de attım ;) ne olur ne olmaz cekinirsin falan sormaya ;)

cagri-35
03-07-2012, 01:32
Numaramı Adresimi özelden de attım ;) ne olur ne olmaz cekinirsin falan sormaya ;)

Aldım aldım merak etme ;)

juds2k
03-07-2012, 01:33
Seni Durdurup Resmini Cekende Bendim Ozaman Üstad :D

Can Aysgl Blntkns Fotos | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150863590120518&set=a.10150863575820518.401682.670735517&type=1&theater)

Resim Linkte :D

vayyyy beee tamam sımdı hatırladımm :) resımde resım olmus hanı saolasın be ustad :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

tuningcan
03-07-2012, 01:33
;) ;) ;) ;)

tuningcan
03-07-2012, 01:37
vayyyy beee tamam sımdı hatırladımm :) resımde resım olmus hanı saolasın be ustad :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

Hafiften bir gülümsemeyle göz göze geldik :D 10 metre ilerde durdun bi fotograf cekseydik dedigimi duydugunda :D

Vallaha hızlı bir resim oldu mesafe yakın olsaada saatlerce milyonlarca kare resmini ceksem bana ZEVK verir Üstad rica ederim. Sen saol Neyse Konuyu Baya Bi Dagıttık :D gereksiz Muhabbetlerle . . . ;)

S.Özeren
03-07-2012, 01:38
beni gecenin bi saatinde egzozlu biri uyandırrsa 2. geçisinde arabasına elime ne gelirse fırlatırım yalanım yok..

tuningcan
03-07-2012, 02:01
beni gecenin bi saatinde egzozlu biri uyandırrsa 2. geçisinde arabasına elime ne gelirse fırlatırım yalanım yok..

Gecenin bi yarısı dendigi saat 9 ;) Corsacılar Sessiz insanlar demekki onu anladık:D

juds2k
03-07-2012, 06:14
Hafiften bir gülümsemeyle göz göze geldik :D:D:D

oldurdun benı sabah sabah arkadas yaa :D:D:D

Omak
03-07-2012, 09:44
Benim başıma değilde arkadaşım anlattı. Buca tansaşın orda duran popüler bi trafik polisi var dolmuşçuların korkulu rüyası.
Dolmuşçu çakmış yolcuyu belliki yeni yetme o polisin dur ihbarına uymamış. Poliste koşmuş arkasından yetişememiş yoldan geçen pizzacıyı durdurup dolmuşa yetişmiş basmış cezayı son durağa 100 mt kalmış bu arada yolcuya basmış kalayı neden biniyorsunuz diye herkesin parasını geri verdirtmiş asıl bomba pizzacı kaskını takmadı diye onada yazmış cezayı :D
Daha birsürü olayları vardı aklımda değil hepsi :D

önder o deli önder a.g deli manyak polisi. Polise bile ceza yazıyor o şaka maka değil ha, yayayı kovaliyor kırmızıda geçtin diye zuahuauahuhua :hahaha:
dolmuşcuların değil bisikletli,motorlu,arabalı yayan herkesin korkulu rüyası. bundan 10 sene önce mezarlıkbaşında iken ibneliğine yayaya kırmızı yandığı halde az atmadım kendimi yola, fuara kadar kovalıyordu yawşak :D

tunceR
03-07-2012, 10:15
önder fena yaa :) çok katlı otoparkın önundekı ışıklarda dururdu önder.. bi gün bitane motorcu racingle ışıklarda kalabalığın arasında durdu hava 1500 :) kask kolunda arkadan yanaştı önüne geçti elindeki defterle kaskı gösterdi. sonra 2-3 kerede defterle kafasına vurdu ufaktan adamın ..o kask burası için koluna takmak için değildiye ne gülmüştüm ya adam bozuldu

tuningcan
03-07-2012, 11:00
Hafiften bir gülümsemeyle göz göze geldik :D:D:D

oldurdun benı sabah sabah arkadas yaa :D:D:D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D amacıma ulasmayı seviyorum :D

bozdemir
03-07-2012, 11:02
Bizzat başıma gelen bir olayı anlatıyorum;

-Sabah işe gitmek için yola çıktım, yolun ilerisinde polis çevirmesini gördüm fakat polislerin arkası dönük birilerine ceza yazıyordu.
-Ben de biraz gaza yüklendim öndeki arabanın arkasına gizlenip geçeyim dedim ama tam o esnada polisin biri yolun ortasına doğru çıkıp el işaretiyle sağ çek işareti yaptı.

-Neyse, Arabayı sağ çektim ileride durdum.Polislerden hiç biri gelmedi.
-Arabadan inip polislerin yanına gittim, buyrun abi bir durum mu var dedim
- Polis Memuru;Ehliyet ruhsatını getir dedi
- Ben de arabaya gidip oturdum biraz oyalandım ehliyeti ruhsatı götürmemek için.
- O esnada polisin arabama doğru geldiğini gördüm.
- Hemen arabadan inip memura doğru yürüdüm
- Polis Memuru; "Sen niye durdun dedi?"
- "E abi siz dur dediniz ben de durdum" dedim.
- Polis Memuru;"Olm sabahları servisleri durduruyoruz biz, sana kim dur dedi. İşin gücün yok mu senin yürü git" dedi.
- Nasıl bir sevinçle arabaya bindiysem artık tam gaz ofise gelmişim. :D

Not:Sabahları sadece servislere uygulama yapıyorlar.Doğru. O gün önümdeki yada yanımdaki servis aracına dur işareti yapmış olabilirler. Bana yaptıklarını zannedip kendi ellerimle gidip teslim olmuşum. :D

S.Özeren
03-07-2012, 13:43
Gecenin bi yarısı dendigi saat 9 ;) Corsacılar Sessiz insanlar demekki onu anladık:D

olayın corsacılıkla bi alakası yok , arkadaş çevremde çok gürültülü araçlar var egzoz sesinden bende normalde rahatsız olmam, benim bahsettiğim olay gece uyurkendi sen 9 da basıyo olabilirsin ben geceden bahsettim.. Çağrı'nında haklı yanları var senin bi hastan yeni uyumuş 6 aylık bi bebeğin egzoz sesinden bi gün rahatsız olup kalkarsa anlarsın ne demek istediğini

;) şu smiley ilede atarlanıyomuş taklidi yapma

ERTAN
03-07-2012, 13:52
olayın corsacılıkla bi alakası yok , arkadaş çevremde çok gürültülü araçlar var egzoz sesinden bende normalde rahatsız olmam, benim bahsettiğim olay gece uyurkendi sen 9 da basıyo olabilirsin ben geceden bahsettim.. Çağrı'nında haklı yanları var senin bi hastan yeni uyumuş 6 aylık bi bebeğin egzoz sesinden bi gün rahatsız olup kalkarsa anlarsın ne demek istediğini

;) şu smiley ilede atarlanıyomuş taklidi yapma

Valla haliniz benden beter olamaz gecenin 2- 3 unde. Sikibinciler toplanim bizim ordaki göbekte ayin yapiyolar . Tamam egzoz sesini severim zaten arabamdada takili ama gecenin köründe sehiricinde basmam ,basmamak lazim!

VolkanA.
03-07-2012, 17:36
önder o deli önder a.g deli manyak polisi. Polise bile ceza yazıyor o şaka maka değil ha, yayayı kovaliyor kırmızıda geçtin diye zuahuauahuhua :hahaha:
dolmuşcuların değil bisikletli,motorlu,arabalı yayan herkesin korkulu rüyası. bundan 10 sene önce mezarlıkbaşında iken ibneliğine yayaya kırmızı yandığı halde az atmadım kendimi yola, fuara kadar kovalıyordu yawşak :D
heeh çok yaşa isimi aklıma gelmedi ağacın altına saklanıp dolmuşuları yayan kovalayan bir polismiş :D

izmirlicem
03-07-2012, 20:11

ben astracıyım düz boru yapasım var :) oda kesmez diye korkuyorum :) ama gece çevre yolunda yardırırım şehir içi insanları rahatsız etmenin anlamı yok :)

meLaNchoLic
03-07-2012, 23:21
ben silencer ı kaybettigimde arabayı otoparktan çalıştırmadan ittirirerek çıkartırdım saat 10 11 den sonra aksamları.. millet rahatsız olmasın diye.. bi keresinde saat 12 1 gibi eve döndügümde rölantide yanasıp park ettimde daha kontagı kapamadan 4.kattan arkadaş mesaj attı "arabayla sevişme yatagım titriyo" diye :D bidada geceleri dikkat ettim hep :D

S.Özeren
03-07-2012, 23:25
Valla haliniz benden beter olamaz gecenin 2- 3 unde. Sikibinciler toplanim bizim ordaki göbekte ayin yapiyolar . Tamam egzoz sesini severim zaten arabamdada takili ama gecenin köründe sehiricinde basmam ,basmamak lazim!

Allaha şükür oturduğum bulvar üzerinde öyle bişey olsa polis anında müdale eder hep köşede ekip var zaten :) Allah sabır versin

musty01gtc
04-07-2012, 00:26
kısa ve net :

araca egsoz yaptırdım adana real yoluna cıktım kafama göre sürüyorum hevesliyim cata pata sesi hoş geliyor agzım kulaklarımda bi baktım sivil arac selektör manyagı etti beni saga cektim durdum indim aractan polisin dedigi tek laf şuydu ;

polis: O 'ABART' I SÖK.

ben: PARDON ?

polis: O 'ABART' I SÖK.

ben: ............. nası yani ??

ben : abart ??

Aracım opel olmasına ragmen ceza kagıdında 'PEJO' yazması da ayrı bi mevzu :)

cerkez_kral
04-07-2012, 11:20
Benimde başımdan bayaa bi polis diyalogu geçti ama en kısasını anlatıyorum bi ara mersinde kuşhimato sookagı var ordan cıktım gecenin bi yarısı ışıklarda bekliyorum ozamanlarda e36 3.20 var bende neyse ışıkta beklerken bomboş yolda arkamda bi araç durdu baktım ortalık sakin ışıklardan bi kalkarım araba 2 şeridi geziyor yan yan kalktım diger ışıklara yaklaşırken arkamdan bi anons geldi o gaza az bas hayvann az bass megersem arkamda bekleyen o araç sivil ekip aracıymış öyle bi olay yaşamıştım :)

cerkez_kral
04-07-2012, 11:22
bi seferindede bi kardeşimizle yanlıyoruz bi sag bi sol baktık karşımızda motorlu yunuslar neyse bozuntuya vermeden devam ettik yanlamaya ışıklarda yanımıza geldiler ehliyet ruhsat derken trafik cagırdılar polisin biri ordan anons geciyor diyoki bmwlerin fix hareketi varya arkasını kaydırıyorlar onu yaptılar diyor ama hakkını verdiler diye anons gecmıstı ve cezamızı yemiştik :)

Burak K.
07-07-2012, 08:50
Dün gece Bursa Altıparmakta olay varmış,bizde çözmek için 4 kere falan geçtik önlerinden,5.geçişimizde polis geldi bi daha geçerseniz valla arabayı bağlarım sizi de içeri atarım kalırsınız bu gece dedi sizi mi takip edicem lan dedi. :D

Burak E.
07-07-2012, 10:47
Dün gece Bursa Altıparmakta olay varmış,bizde çözmek için 4 kere falan geçtik önlerinden,5.geçişimizde polis geldi bi daha geçerseniz valla arabayı bağlarım sizi de içeri atarım kalırsınız bu gece dedi sizi mi takip edicem lan dedi. :D

hakmustahak sana :)

Burak K.
07-07-2012, 10:56
hakmustahak sana :)

Olayı çözmek için geçiyoduk biz ordan ama çözdürmedi polis amca. :D

Burak E.
07-07-2012, 11:08
Olayı çözmek için geçiyoduk biz ordan ama çözdürmedi polis amca. :D

sherlok holmes musun olum :) bırak ordakiler cözer :)

Burak K.
07-07-2012, 11:15
sherlok holmes musun olum :) bırak ordakiler cözer :)

Bana bi müsade etselerdi ben çat çut çözecektim olayı. :D olmadı. :D

Burak E.
07-07-2012, 11:21
Bana bi müsade etselerdi ben çat çut çözecektim olayı. :D olmadı. :D

bende arabayı aldıgım gün etilerden dönüyorum zincirlikyuda olay varmış trafik kilit sac sakal birbirine karışmış herkezi eledi durdurdu beni bu olayla alakan varmı diyor :) dedim al ehliyet ruhsat bi kontrol et önce bi :)

Burak K.
07-07-2012, 11:30
bende arabayı aldıgım gün etilerden dönüyorum zincirlikyuda olay varmış trafik kilit sac sakal birbirine karışmış herkezi eledi durdurdu beni bu olayla alakan varmı diyor :) dedim al ehliyet ruhsat bi kontrol et önce bi :)

Dünkü olayla da alakan vardır o zaman senin. :D 1. Şüpheli :beuj: :icon_wack

Burak E.
07-07-2012, 11:36
Dünkü olayla da alakan vardır o zaman senin. :D 1. Şüpheli :beuj: :icon_wack

itiraf ediyorum cetenin başı benim :) ceza alıcazzz burda :)

Burak K.
07-07-2012, 11:39
itiraf ediyorum cetenin başı benim :) ceza alıcazzz burda :)

O kesin zaten onun kaçarı yok artık. :D

Rec.O
28-08-2012, 10:27
geçenlerde arabaya vurduklarında aracı kaportacıya götüreceğim polis okulunun karşısı götürdüm dönüşte çevirme var polis durdu eksozun silencerı kapalı :) camı aç dedi

P: Ehliyet Ruhsat
B:Buyrun Memur bey
P:ehliyeti ruhsatı diğer polise verdi jantların güzelmiş
b:sağolun memur bey :)
p: düşük mü bu araba eksozda varmış ver bakıyım kontağı
p:(araba bindi çalıştırdı bi gaz verdi uzun uzun) fazla ses cıkmıyor yenimi aldın arabayı bak müzik sistemide var güm güm geziyosundur sen şimdi bununla???
b:sormayın memur bey yeni aldım arabayı yoksa benim eksozla müzik sistemi ile hiç işim olmaz benimki görüntü jant düşüklük bu kadar yeter
p:belli zaten vurmuş birisi arkadan
b:sormayın onu yaptırmak için kaportacı ya uğradım şurda zaten
polis ehliyeti ruhsatı uzattı hadi bakalım Müziği fazla açma dedi ve gittim :D

Geçen aylarda astsubaylık sınavım vardı o yüzden saçı 3 e vurdurdum sakalları kestim sınavdan geldiğim gün (kayıp etmiştim) arkadaşlarla akşam cıktık parkta çekirdek çitledik ve olay bundan sonra başladı arabaya bindik

Arkadaş: kanka şurda durda bi su alalım ( dur dediği yer yolun sol tarafı market var ve tam dönüş yeri durdum 4.leri yaktım o sıra polis geldi
p:ap 638 aracı bulunduğu yerden çek
b:içerinin ışığını açtım polis az ilerledi yanımda durdu
p:ehliyetin varmı senin dur bekle geliyorum
p:ehliyet ruhsat
p:kaç yaşındasındasın sen??
b:21
p:tamam bi daha buraya durma git şuraya dur (şura dediği yol) yasak burası
b:memur bey bi su alıyordu arkadaş hemen cıkacaktım zaten
p:olsun durmayacaksın kardeşim
b:içimden hatim indiriyorum tabi
( o sırada bi şahin geçti yanımızdan yavaş yavaş arabanın altını sürterek geçti )
p:ehliyeti ruhsatı verdi şahinciye yöneldi:d

bu da başka bir anı en sinir olduğum şeydi 1 sene önce felan geldi başıma Bizim burda piyasa yolu dediğimiz adese kültürpark yolu vardı modifiyeciler orda yavaş yavaş dolaşır cok kalabalık ve güzel bi yoldur:D Müziği açtım gidiyorum baktım ilerde polis hemen kapattım müziği eliyle çek kenara işareti yaptı

p:ehliyetin varmı senin
b:evet var memur bey
p:kaç yaşındasın da sen
b:20
p ehliyet ruhsatı ver bakıym
p: (ağzımı bozmak istemiyorum gözünde bi güneş gözlüğü) bu camlarda film varmı diye cama vuruyo dışardan
b:memur bey camda film yokda gözlüklerinizi cıkarırsanız daha rahat görürsünüz orjinal yeşil cam (böyle deyince bozuldu yeni polislerden belli genç daha)
p:tamam gidebilirsiniz eksoz yok değilmi arabada (bakar o sırada eksoz yoktu )
b:memur bey dizel arabada ne eksozu olacak?
p:tamam gidebilirsiniz.

en sinir olduğum olaydı gözünde bi güneş gözlüğü artis artis konuşmalar vs.

kemal_koker
28-08-2012, 10:44
şanlıurfa mersin otoyolunun ceyhan gişelerinde jandarma trafik çevirme yapar.yanımda üni.den sınıf arkadaşım şırnaklı kendisi. camı açtım buyrun komutanım dedim ehliyet ruhsat dedi verdim yanımdakinin kimliğini istedi verdi. Neyse araçtan inermisiniz dedi indik. 2 tane köpek getirdiler arabanın içinde kör ebe oynuyor köpekler. Neyse sıra geldi bagaja açmaya çalışan garibim bir er döner komutana komutanım bunun bagajı yok açacak yer bulamadım der :D arka da ki VW armasından açarım bagajı orayıda koklatırlar :) mühendislik kitaplarımı görürler sonra komutan der ki öğrenci adamsın arabanda güzelmiş anteplimisin der evet derim kimlikler hala kayıp :D ordan askerin biri atılır komutanım güzel araba :D siz de düşünün bundan der konu araba muhabettine döner camlarda film var mı , yok abi. Dizel mi ne kadar yakıyor anlatırım ..

Muhabbetin sonu gelmez komutanım yola geç kalıyorum artık evrakları alıp gidebilirmiyim ? ne acelen var saat gece 2 biraz dur mola ver der :D evrakları alır giderim :D

MrT_55
28-08-2012, 11:36
evet arkadaşlar muhabbetlerin çoğunu okudum :) okuması eğlenceli ama insanın başıma gelincede kötü oluyor..Bundan yaklaşık 1 ay önce sakarya merkezde bi çevirme geçti başımdan.Aracı 1 saat yıkayıp temizledikten sonra arkadaşımla beraber çıktık yola çarşıya gidiyoruz internet almıştım sıkıntı çıktı onun muhabbetine neyse yeni cami kavşağında bir polis aracı duruyor saat 7,00 gibi u yaptım geçtim önünden baya bi baktı,bende baktım gelen giden yok.işimizi hallettik çıktık yola eve doğru.kırmızı yandı dedim iyi gazlar giderim.kaltım 100 metre ilerde polis çevirme yapıyor.Diyalog şöyle :
P:çek sağa
B:tamam ( arkaşıma söylüyorum yandıkk :) ön plaka yok camlar en açığından filmli eksoz orta derecede )
P:ehliyet ruhsat
B:buyrun ( evraklar alındı memur bey doğru araca gitti.hiç bir konuşma yok,indim araçtan gittim memur bey işlem nedir diye sordum )
P:eksozdan ceza yazıcam
B:tamam peki.(Açıklama yapmam lazım cezadan kurtulmak için,memur bey aracım 3,0 motor eksoz yok ama motor yüksek olduğundan ses çıkıyor)
P:Benim yapabilecek bişeyim yok büyük motor olmasaydı dedi.
B:Ramazan olduğundan dolayı akşam üstüne doğru insanlar sabırsız sinirli.Dayanamadım başladım konuşmaya.Memur bey bakın benim bu araca yapabilecek bişeyim yok, eksoz da yok ama motor yüksek ve ses yapıyor.ne yapayım motoru çıkartıp 1,6 motormu koyayım dedim.
P:Gayet sakin bi şekilde koy ses çıkarmasın dedi.
B:Peki dedim eksoz cezası diye bir ceza varmı diye sordum
P:Sen bana işimimi öğretiyorsun ! Gidiyoruz otoparka aracı bağlıyacam.
B:eyw.dedim hiç sesimi çıkarmadım.gittik
Ceza yazıyor ama nasıl aklına ne geldiyse yazmış.o arada benim aracımın plakasının anonsu geçti.Memur bey biraz panikledi.cezaları hızlı hızlı yazdı attı gitti.Olan bizim 75 puan'a ve 550 tl ye mal oldu. :D

Thracian
12-09-2012, 14:34
3 günde 2 oldu yazayım dedim.

Bu sabah oteli belde polisi memur hanım arıyor, cezanıızı tebliğ edicem niye gelmiyorsunuz diye tripleniyor. Normalde serin kanlı biriyimdir ama sözleri öyle kinayeli ki inanamazsınız. Sonrada telefonu yüzüme kapattı. Aklımdan geçen ilk şey 'benim vergimle maaşını alan zibidinin tavrına bak' oldu.

2. konu ise,

Geçen gece ingiltereden gelen arkadaşımla kemere diskoya gittik. Mekandan çıkarken arkadaş alkollu olduğu için aracı bana verdi. Bende aracın şöför koltuğuna geçtim. 1 km kadar sonra çevirme vardı. aracı saga çektim. Polis memuru aracın soluna geçti camı açıp kimliği uzattım. Memur yüzümüze bakmadan 'sizin değil, bayanın'. Diye söyledi. Bende 'onun değil benim' dedim oda aynı cümleyi tekrarladı bende. 3. ye aynı durum tekrarlanınca arkadaşım arkadan 'memur bey araç sağda direksyon' deyince gecenin doruk noktasına gelidk. Aracın yabancı plaka olduğunu gören diğer polis arkadaşlar, memur beyi uyarmış ama duymamıştı. Ehliyet, ruhsat, alkol kontrolunden sonra yola devam ettik ama güzel bir anı oldu bizim için.

ReSuL
12-09-2012, 16:32
bi iki de ben paylaşıyım :D

geçenlerde sanayiye gittim sök tak biraz işlerimiz vardı hallettim neyse dedim bide LPG ayarı yapıyım yaptım.. sonra tabi denemek ister sanayinin hemen çıkışında düz bi yol var oraya çıkıyım.. tam döndüm yapıştırdım bir iki dedim bi baktım reno sümbülün biri gri renkte deli gibi sellektör yapıyo.. sağa yanaştım o da arkama durdu indi geliyo ben sadece pencereyi açtım... sonraki diyalog şöyle:

ben: ne oldu??
polis: Polis! evraklarını ver..
ben: tamam da ne oldu niye durdurdun?? -bu arada ruhsata gitti elim verdim-
polis: eksoz var bu arabada... tabi yok herşey orjinal katalitik bile var bırak abartı-- :D
ben: bu arabada eksoz filan yok..
polis: var.. çok ses geliyo..
ben: yok.. bakın ben üniversitede öğretmenim.. bu arabanın komple eksoz sistemini ben yaptırdım orjinal BMW susturucuları kullandım hatta katalitik konvektör bile var..
polis:hocam iyi de çok ses geliyo.. bize şikayet geliyo..
ben: o ses motordan geliyo.. eksoz yok.. -- bu arada indik evrakları filan kontrol ediyo hiç eksik yok arabayı gören eksik aradığı için eksiksiz gezmeye özen gösteririm de :D- ha ben bu arada boşa kontrol etme eksik yok dediğimi de hatırlıyorum bi ara..
polis: şimdi sen bu arabada eksoz yok mu diyosun hocam?? diyo bi yandan da küçük bi kağıda plakayı aracın markasını rengini filan yazıyo..
ben: hayır yok...
polis: ama şikayet olursa bulurum seni..
ben: valla boşa bulursun bu arabada eksoz yok.. -ikimizde aracların dışındayız evrakları verdi tam arabaya binecekken
ben: sen dur binme ben biniyim bi çalıştırıyım dinle.... -arabaya bindi o binmedi bakıyo :D çalıştırdım 7000 vurdurdum var mı ses die sordum...
polis: yok tamam..
ben: araç denememde bi sakınca yok di mi?? :D gene yapıştırcam haberin olsun hesabı :D
polis: yok tamam..

ne ceza ne bişi... sonradan öğrendim o adam çok cinsmiş.. bulaşma uzak dur dediler arabana esrar koyar buldum die başın belaya girer dediler.. ama zevkli anlardı kendinden emin olunca sen polisin değil polis senin oyuncağın oluyo..

ReSuL
12-09-2012, 16:40
bi seferinde de istanbuldan geliyorum o sıralar üniversiteden yeni mezun oldum istanbul aydın üni de çalışmaya başladım hocayım ama kimse öğrenciden ayırt edemez öybe bi durum.. önceki E30 3.18is imi aldım genç bi çocuktan.. yapışştırdım geliyom gece otoban çıkışı ankara gişeleri geçtim polis dur dedi.. arabayı alalı bi hafta olmamış daha..

-buyrun?
--- arabada bişi var mı??
-anlamadım nası bişii??
---esrar eroin filan?? höng oldum resmen.. bi an içime kuşku düştü.. ben kendimden eminim de aracı yeni almışım aldığım arkadaş da kopuk du baya benden kopuk olmasın :D
- yok ya ne alakası var isterseniz gelin arayın ben istanbul aydın üniversitesinde hocayım dedim açtım kapıyı arasınlar die ama bi yandan lan gerçekten arabadan bişi çıkarsa die de yusuf modundayım... :D
--- yok tamam devam et.. dediler.. ilk fırsatta arabada ne var ne yok boşalttım bi kontrol ediyim nolur ne olmaz die :D

FaBeRgE
12-09-2012, 16:45
Bayramdan önceydi sanırım, Emre Gecü ile ümraniye tarafındayız. Egsoz açık egzantirik var değişik bir çalışma tonu vs. Motorlu polis geldi yanaştı. Selamınınaleyküm egsoz güzelmiş dedi çekti gitti :D Biz kaldık öle mal gibi :D

kickbuttowski
12-09-2012, 19:49
- yok ya ne alakası var isterseniz gelin arayın ben istanbul aydın üniversitesinde hocayım dedim açtım kapıyı arasınlar die ama bi yandan lan gerçekten arabadan bişi çıkarsa die de yusuf modundayım... :D
--- yok tamam devam et.. dediler.. ilk fırsatta arabada ne var ne yok boşalttım bi kontrol ediyim nolur ne olmaz die :D

Bende kendi arabamda yarım joint bulmuştum.. Zaten kelle koltukta gidiyorum deli oldum yemin ederim o günden beri kimseyi bindirmiyorum arabama..

ÜSTÜNERC
12-09-2012, 20:54
bu trafik polisleri galıba gıcıklık yapmak ıcın ınsanlara ezıyet etmek ıcın polis oluyorlar.kamyon hayvan gibi yük almış nerdeyse yolun üstünde duran tabelalara vuracak ona ne bı ıkaz yapıyorlar ne ceza yazıyorlar.park sis gezıyorsun direk ceza yazıyorlar.tavan folyodan ceza yazıyorlar cok sacma gercekten.

twin
12-09-2012, 21:27
sehir içinde neden sis ?

rekord2000
12-09-2012, 21:34
Caddebostan sahilde arkadasin evlilik teklifi icin bi plan yaptik ve migrosu biraz gecince arkadasin arabasinin onunu, arkasinda BENIMLE EVLENIRMISIN yazan 3 araba ile kestik, gunlerden pazar oldugu icin biraz trafigi pert etmisiz:) neyse arkadas arabadan inip evlenme teklifini yapti derken 2 tane yunus polisinin saldirisina maruz kaldik:( adamlar resmen arabalarimizi tekmeledi bizi tartakladi nitekim hepimiz ceza icin trafigi beklerken muhabbeti yumusattik yunuslarla, bi sure sonra yunusun biri FARKLI BISEY YAPINDA HAYVANAT BAHCESINDE FALAN TEKLIF EDIN ARKADAS demesiyle icimizdeki firlamalardan birinin YUNUSTA BI HAYVANDIR ABI NITEKIM demesi ve polisin FIRSAT VERSEK ONUDA GETIRIRDINIZ buraya demesi bize hala malzeme yaratir:D ustunden 2 sene falan gecti hala gulerim hahaha:D yazarken koptum bi daha:D

driftboy
12-09-2012, 21:40
Caddebostan sahilde arkadasin evlilik teklifi icin bi plan yaptik ve migrosu biraz gecince arkadasin arabasinin onunu, arkasinda BENIMLE EVLENIRMISIN yazan 3 araba ile kestik, gunlerden pazar oldugu icin biraz trafigi pert etmisiz:) neyse arkadas arabadan inip evlenme teklifini yapti derken 2 tane yunus polisinin saldirisina maruz kaldik:( adamlar resmen arabalarimizi tekmeledi bizi tartakladi nitekim hepimiz ceza icin trafigi beklerken muhabbeti yumusattik yunuslarla, bi sure sonra yunusun biri FARKLI BISEY YAPINDA HAYVANAT BAHCESINDE FALAN TEKLIF EDIN ARKADAS demesiyle icimizdeki firlamalardan birinin YUNUSTA BI HAYVANDIR ABI NITEKIM demesi ve polisin FIRSAT VERSEK ONUDA GETIRIRDINIZ buraya demesi bize hala malzeme yaratir:D ustunden 2 sene falan gecti hala gulerim hahaha:D yazarken koptum bi daha:D

sesli kahkaha atıyorum yaklaşık 2 dk dır :D :D

ÜSTÜNERC
14-09-2012, 17:40
sehir içinde neden sis ?

benı kast edıyorsan sehırıcı degıldı yol karayoluydu ısıklandırma sıfırdı.

Kakus
14-09-2012, 17:58
Bende kendi arabamda yarım joint bulmuştum.. Zaten kelle koltukta gidiyorum deli oldum yemin ederim o günden beri kimseyi bindirmiyorum arabama..

İçtin mi, merak ettim?

kickbuttowski
14-09-2012, 19:54
benı kast edıyorsan sehırıcı degıldı yol karayoluydu ısıklandırma sıfırdı.

Şehirler arası olmasıda birşeyi değiştirmiyor sis farları sisli havada açmak için var arkadakinide öndekinide çok rahatsız ediyor..

İçtin mi, merak ettim?

Bu forumda böyle şeylerin konuşulması yasak Kakus.. Ben sadece arkadaşın yazdığına istinaden yazmıştım bulduğum şey benim değildi arabamda öyle alkol uyuşturucu vs. bulunması herhangi bir rutin kontrolde bile başımın büyük belaya girmesi, sınırdışı edilmem ve hatta hapis cezası demektir ki zaten o zaman ne ehliyetim vardı ne arabanın sigortası..

berkay_aydin
14-09-2012, 20:02
İçtin mi, merak ettim?

ahahha :D :D Sen olsaydın ne yapardın ? :D

kickbuttowski
14-09-2012, 20:04
ahahha :D :D Sen olsaydın ne yapardın ? :D

Haa.. Bulduğumu mu? Attım o sinirle..

ÜSTÜNERC
14-09-2012, 22:21
Şehirler arası olmasıda birşeyi değiştirmiyor sis farları sisli havada açmak için var arkadakinide öndekinide çok rahatsız ediyor..

Bu forumda böyle şeylerin konuşulması yasak Kakus.. Ben sadece arkadaşın yazdığına istinaden yazmıştım bulduğum şey benim değildi arabamda öyle alkol uyuşturucu vs. bulunması herhangi bir rutin kontrolde bile başımın büyük belaya girmesi, sınırdışı edilmem ve hatta hapis cezası demektir ki zaten o zaman ne ehliyetim vardı ne arabanın sigortası..

arka sislerimi yagmursuz ve sissiz havada acmıyorum.ön sislerde cok karanlık yolda yol cizgilerini gormek ıcın actım.poliste ceza yazıyordu ben itiraz ettim yoldan gecen ekip arabasıda sislerini yakmıstı onu gosterdım o sekılde ceza yazmaktan vazgectı polis.vallaha benım gozumu almıyor sis farı xenon olmadıktan sonra.arka sisler eminim herkesın gozunu rahatsız edıyordur.ayrıca şehirler arası olması farketmez dıyorsunuz ama ben aracıma bınmeden kanunlarda bi madde varmıs dedım ısıksız aydınlatmasız karayollarında sis farından cezai ıslem yapılamıyormus bu dogrumu dedim trafik polisi olan bi akrabamız soylemıstı.evet beyfendi dedi böyle bi kanun var biz sizi sadece uyarmak ıcın vs durdurduk olayına cevirdi normalde.ben ıtıraz etmesem 72 tl ceza yazıyordu.

Eyüp
14-09-2012, 22:33
Polis konusunda ben çok şanslıyım son zamanlarda , adam çeviriyor sisleri kapat diyor abi kusura bakma umutmusum diyorum devam ediyorum :D

ÜSTÜNERC
14-09-2012, 23:47
Polis konusunda ben çok şanslıyım son zamanlarda , adam çeviriyor sisleri kapat diyor abi kusura bakma umutmusum diyorum devam ediyorum :D

polisten polise farkedıyor kuzenım egsozdan ceza yedı polis dedıkı kardesım ben cok sevıyorum bu araba ıslerını egsoz falanda cok sevıyorum arabam olsa bende takacam ama ceza yazmam lazım kural boyle denetlıyorlar bızı falan ben ceza yazım sana muayneden sonra gene takarsın dıyor :)

BahattinS
15-09-2012, 01:16
Tünay yarıldım valla...Ama böyle bir Başçavuş varmıydı ya Ümitköy?Adamın bence sen çok iyi gününe denk gelmişsin,onlarda muhtemelen kotalarını doldurmuş gideceklermiş ama sen dağı taşı yıka yıka gelince dayanamamış beklemişler...:D

Rütbesini bilmiyorum ama bigün çınar sitesi yakınlarında benzer bi olay başıma geldi.Liseye yeni başlamıştım 98 model bi toyotamız vardı sitenin çocuklarını arabaya doldurdum ve garajdan çıktım,çıkar çıkmaz bizim sokağa giren jandarma minibüsünü gördüm ve çocukluğun verdiği korkuyla hemen geri vitese takıp kaldırıma yanaştım.Sonra hepimiz kafaları yere indirdik bende elime bi bez alıp torpidonun altını silmeye başladım,bikaç sanıye sonra transit yanımıza yanaştı ve komutan gelip "göğüsü de sil bak oralar tozlu kalmış dedi" sonra arabanın arkasında korkudan ağlayan 13-14 yaşındaki gençleri ve yüzümdeki korkunç ifadeyi görünce tüm askerler gülme krizine girdi.Komutan "eviniz nerde sizin?" dedi arkadaki apartmanı gösterince pis pis bi sırıttı sonra çabuk git bi daha görmeyeyim dedi hemen arabayı (neredeyse yolun ortasında) kilitleyip eve girdik :D:D:D 2 yıl sonra lise 2 de seyir cafenin önünde aynı arabayla aynı komutan yakaladı ben seni bi daha görmiyim demedim mi? dedi bende evet dedim yürü karakola gidiyoruz dedi yapma etme derken yarım saat yalvarıştan sonra tamam lan tamam yürü git dedi,bikaç ay sonra ümitköy jandarmadan polise geçti ve o adamın korkusuyla trafikte gezmekten kurtuldum :D

MeMo
15-09-2012, 01:31
Normal havada sis açanlara ayar olurum bide bazısı var farları kapatıp sadece sisle gezıyo ıste gıdıp onlara patlatasım gelıyor hayır benım anlamadıgım şangay keraneleri gibi gezince ne anlıyosunuz?

Kakus
15-09-2012, 03:40

Bence içtin.

doush
15-09-2012, 04:08
Bence içtin.

Ben sana içireceğim başka şey bekle ekimde istanbuldayım.

Agah
15-09-2012, 05:14
yaya olarka geziyorum, ekip aracı yanımda geçerken suratımda bandana, polislere baktım tip tip ve bunlar mı bizi çevircek diye kinayeli bi şekilde bağırdım onlara doğru. tabi yanımda kankim var :D 3 5 metre daha gittikden sonra durdu, geri vitese taktı yarım debriyajla (garçççç etti :D ) geldi geri sonra kimlikleri istedi nerde oturuyorsnz fln sorular sordu. kafayı içeri soktum hayırdrrr ddm kalın ses tonuyla. el frenini çektiği gibi indi arabadan geldi direkt üstümüzü aradı ve cevabı şu " burda soruları biz sorarız" demesiyle biz kptuk :D o an hala aklımda :D

bi keresindede bakkala girdim, o zamanlar 106 vardı altımda. polis amca geldi senin ehliyetin varmı ddi, yok dedim. niye dedi, yaşım tutmuyo belki ondandır ddm güldüm. artistlik yapma, bi artistliğine rastlarsam bağlarım arabanı ddi :D güler yüzlü iyi niyetli bi amcaydı :D

tylan
15-09-2012, 05:59
6 sene önce,iki araba 10 kişi lapsekiden-çanakkaleye halı sahaya gitmiştik. dönüşte ikinci araba 88 volvo ne yaptık ne ettıysek çalışmadı. gece 12 oldu o arabayı orda bırakıp benım arabamla donmek zorundaydık benım arabada 2005 chevrolet spark :) pandızotu söküp arka koltukları yatırıp öyle böyle sıgdık 10 kişi, Yavas yavas gidiyorduk.Tam lapsekının girişinde çevirme varmış, mecbur girdim. Polis el fenerıyle sağa cek diye gosterdı. bende bıraz ılerde sağa çektim bilerek.Polıs bana ehliyeti, ruhsatı getır diye bagırd,ı bende kaptım, gıttım yanlarına. Radara 150 le gırmıssın dedı. Bende ımkanı yok amirim dedim. Oda Neden bu araba o kadar yapmıyormu yoksa diye sordu ? Yapıyor yapmasına da şey dedim kaldım.(tabı 10 kısıyız arabada nasıl nasıl gidicem 150 ile dıyemıyorum ) polıs ehliyetımı ruhsatımı sorgularken ıcerde daracık arabada sıkılanlar tek tek inmeye başladı 2 kısı,4 kısı,5 kısı, oldu hala ınıyorlar ben o heyecanla inmeyın lan diye bağırdım. Diger polıs bana kaç kısı var lan araba dıye sordu. ben 5 kısı abi dedım. oda bana hadı lan ınen zaten sen dahil altı kısı, daha arabanın ıcınde kafalar var dedı. Ve onlarıda cıkardı ben dahıl 10 kişi bındıgımızı görunce nasıl sıgdınız olm buraya dıye sordu bızde anlattık olayı. durumu gören polıs arabada benım ehlıyet ruhsatı sorgulayan polısı cagırarak gel bak bak dedı, bayagı bır dalga gectıler bızımle. radar olayı şakaydı dikkatli gidin bak dediler saldılar bızı ama o gun ne korkmustum daha 2 aylık ehlıyet gıdecek dıye :)

levent
15-09-2012, 06:34

gel gel, haber ver gelmeden önce de bende geleyim :D

emirarslan34
15-09-2012, 07:44
6 sene önce,iki araba 10 kişi lapsekiden-çanakkaleye halı sahaya gitmiştik. dönüşte ikinci araba 88 volvo ne yaptık ne ettıysek çalışmadı. gece 12 oldu o arabayı orda bırakıp benım arabamla donmek zorundaydık benım arabada 2005 chevrolet spark :) pandızotu söküp arka koltukları yatırıp öyle böyle sıgdık 10 kişi, Yavas yavas gidiyorduk.Tam lapsekının girişinde çevirme varmış, mecbur girdim. Polis el fenerıyle sağa cek diye gosterdı. bende bıraz ılerde sağa çektim bilerek.Polıs bana ehliyeti, ruhsatı getır diye bagırd,ı bende kaptım, gıttım yanlarına. Radara 150 le gırmıssın dedı. Bende ımkanı yok amirim dedim. Oda Neden bu araba o kadar yapmıyormu yoksa diye sordu ? Yapıyor yapmasına da şey dedim kaldım.(tabı 10 kısıyız arabada nasıl nasıl gidicem 150 ile dıyemıyorum ) polıs ehliyetımı ruhsatımı sorgularken ıcerde daracık arabada sıkılanlar tek tek inmeye başladı 2 kısı,4 kısı,5 kısı, oldu hala ınıyorlar ben o heyecanla inmeyın lan diye bağırdım. Diger polıs bana kaç kısı var lan araba dıye sordu. ben 5 kısı abi dedım. oda bana hadı lan ınen zaten sen dahil altı kısı, daha arabanın ıcınde kafalar var dedı. Ve onlarıda cıkardı ben dahıl 10 kişi bındıgımızı görunce nasıl sıgdınız olm buraya dıye sordu bızde anlattık olayı. durumu gören polıs arabada benım ehlıyet ruhsatı sorgulayan polısı cagırarak gel bak bak dedı, bayagı bır dalga gectıler bızımle. radar olayı şakaydı dikkatli gidin bak dediler saldılar bızı ama o gun ne korkmustum daha 2 aylık ehlıyet gıdecek dıye :)

koptum ya puhahahahah :D

ilovedrifting
15-09-2012, 08:01
Polis ; işitme engelli devam et.

Sert@ç
15-09-2012, 08:24
Biraz önce aşti ye gittim metronun karşısında boş bi yer buldum park ettim arabanın da içindeyim polis dibime girip dat dat korna çalıp devam et bende kafamı çıkarıp nereye ? diyince devam et işte mıhaa dedi bende sessizce uzaklaştım...

Murat Ç.
15-09-2012, 12:22

:D hahaa koptum inankı 10 kisi spark a nasıl sıgar :)

Kakus
15-09-2012, 16:25

Gelirsen Ekim'e kadar Doğuş. :D

ilker AKTAŞ
15-09-2012, 17:48
ehliyet sınavına girmeme 10 ay kala dayanamadım gittim bizim golf2 Fadılı aldım 10 ay boyunca nerdeyse hergün altımdaydı ve durdurulmadığım gün cok istisnaydı. çünkü adamlar golf2 nedir bilmiyoki benim arabadada logo falan olmadığı için hem sağ çek üstümü aratmadan eve geldiğim günler kendimi eksik hissetmeye başlamıştım artık:D durdurup markasını soranlar mı desem kaça aldın diğenler mi desem saysay bitmez neyse sadede gelelim ben 11bucuk ay boyunca boyle gezdim her polisi ağam paşam abi büyüksün araba abmin öğrenciyim vs dil dökerek atlattık artık tanışmadığım polis kalmamıştı muhabbetine durdurmaya başlamışlardı sonra neyse ehliyetimi aldım oh dedim artık rahatım ehliyetin daha 2.haftası bigün kız arkadasımla küçükyalı sahilde cepte yani halka açık olan otoparkta aracım park halinde dururken biz içinde otururken bi polis otosu geldi arkama hemen hemen 2 dakika boyunca tam arkamda durdu bekliyo bizde aynadan polisleri izliyoruz neyse sonra anons geldi fad43 asa in tabi yine rahatım bu seferde nasılsa yanımda kız var cok tutulmaz die düşünüyorum neyse indim gittim yanina buyur abicim dedim direk bu egsoz ne dedi (bu arada araç 87model kuru dizel bi golf 100liralık bi son susturucu var oda bağırmıyo içi kurum dolu sessiz sakin bi egsoz sadece tampon boşluğunu doldurduğu ve yakıştığı için duruyodu) bu egsoz ne dedi abi egsoz işte dedim bağırmıyo istersen çalıştırıyım gaza basiyim dinle dedm cnkü gerçekten bağırmıyo bana dediki bu orjinal mi değil abi dedm sn mi taktın dedi evet dedim o zaman seni bağlicam dedi abi yapma etme gece saat 23.45 falan abi yapma etme bu saate kızı nası bırakcam dedim banane dedi ben yalvarmaya devam tabi tamam lan dedi ehliyetini ruhsatını getir eksiğin yoksa bağlamicam dedi döndüm arabaya oh yırttık dedim egsoz puluna kadar herşey tamam arabada muaynede yeni rahatladım neyse aldım ruhsatı verdim polise ilk sayfayı diğerine aynen şunu dedi aa araba golfmuş lan dedi (meğer arkamızda 2 dakika markasını çözmeye çalışmışlar) sonra muayneye sigortaya baktı ben tam bana vercek die beklerken benim ehliyeti ruhsatın arasına sıkıstırdı ve polis otosunun torpidosuna attı beni takip et dedi bastı gitti hemen koştum kendi aracıma düştüm peşine yetişemiyorum benim arabam yürüyen bi araba değil o zaman debriyaj bitik şanzuman benzinli falan performans sıfır arabada poliste sahilde 120-130 yardırıyo neyse yolda bitanede egsozlu 206 gördü durdurdu o arada bende yetiştim tabi aynısını onada yaptı ehliyet ruhsat istedi onuda aldı onada takip et dedi ve polis otoparkına kendi ellerimle bıraktım arabamı kızı yürüyerek bıraktım eve kendimde minibüsle döndüm ne kadar koymuştu anlatamam halada söverim o polise

tylan
15-09-2012, 18:54
:D hahaa koptum inankı 10 kisi spark a nasıl sıgar :)

Valla o zamanlar kucuktuk yanı yas olarak değil boy ve en olarakta :D 4 kısı one 6 kısı arkaya yatark sıgmıştık hatta bagaj kapağı kapanmamıştı bi kışı eliyle tutuyordu :D

lncdlt
16-09-2012, 11:40
birgun bursada bilen bilir besevler kavsagin dan cekirge meydana kadar dikkaldirim uzerinden bizim emektar volvonun arkasini hafif hafif kaydira kaydira giderken besevler kavsagindan beri arkamda olan siyah megane onumu cekirge meydanda kesti, ben tam s.ctik sivilmis derken adam emniyet amiri imis kartvizitini uzatti, cok guzel yanlayisun, ama arabaya yazik edeyisun, bu arabayi satar isen haberim olsun usagum da dedi :D

ta_one
16-09-2012, 12:09
yagmurlu bı cumartesı gecesı halı sahadan cıktık 2 kabınlı mıtsubıshı pıkap a 12 kısı bındık kasa bostu :) meshur bı gobege geldık aracı kullanan arkadas sıkı tutunun dedı basladık donmeye ama asvattanmı yoksa sofordenmı araba guzel donuyordukı polıs sırenı duyuncaya denk :) bızde donmeyı bıraktık sonucda mevlana torunuyuz ruhumuzda var ... neyse arabadan hepımız ındık ıyıde yagmur yagıyo nası sıgdınız len o arabaya dedı bız bınerız abı dedık tmm aynı sekılde bının ceza yazmıycam dedı 2 kısı bınemedı cezayı yazdı orda adam bası 5 er lıra verıp cezayı odemıstık :)

wiesmann
24-09-2012, 21:59
valla benı aydınlıkevlerde 4bıranın pesınden cevırdıler araba sıyah camlar sıyah abıler baktılar bıde sıfır tam sarmak ıcın cektıler kenara fılm dedıler nasıl yapıcaz fılan cıkardım ıcıslerı bakanlıgı kartını dedım dayım emnıyette mudur hakkaten nasıl yapalım dedım bız senı tutmayalım dedıler =)

ahmet3425
24-09-2012, 22:31
cumartesi gecesi beni durdurdular sonra manager devam et dedi eywallah dedim gittim :)

manager iyidir yaw :D

ERY98
24-09-2012, 22:42
ehliyet sınavına girmeme 10 ay kala dayanamadım gittim bizim golf2 Fadılı aldım 10 ay boyunca nerdeyse hergün altımdaydı ve durdurulmadığım gün cok istisnaydı. çünkü adamlar golf2 nedir bilmiyoki benim arabadada logo falan olmadığı için hem sağ çek üstümü aratmadan eve geldiğim günler kendimi eksik hissetmeye başlamıştım artık:D durdurup markasını soranlar mı desem kaça aldın diğenler mi desem saysay bitmez neyse sadede gelelim ben 11bucuk ay boyunca boyle gezdim her polisi ağam paşam abi büyüksün araba abmin öğrenciyim vs dil dökerek atlattık artık tanışmadığım polis kalmamıştı muhabbetine durdurmaya başlamışlardı sonra neyse ehliyetimi aldım oh dedim artık rahatım ehliyetin daha 2.haftası bigün kız arkadasımla küçükyalı sahilde cepte yani halka açık olan otoparkta aracım park halinde dururken biz içinde otururken bi polis otosu geldi arkama hemen hemen 2 dakika boyunca tam arkamda durdu bekliyo bizde aynadan polisleri izliyoruz neyse sonra anons geldi fad43 asa in tabi yine rahatım bu seferde nasılsa yanımda kız var cok tutulmaz die düşünüyorum neyse indim gittim yanina buyur abicim dedim direk bu egsoz ne dedi (bu arada araç 87model kuru dizel bi golf 100liralık bi son susturucu var oda bağırmıyo içi kurum dolu sessiz sakin bi egsoz sadece tampon boşluğunu doldurduğu ve yakıştığı için duruyodu) bu egsoz ne dedi abi egsoz işte dedim bağırmıyo istersen çalıştırıyım gaza basiyim dinle dedm cnkü gerçekten bağırmıyo bana dediki bu orjinal mi değil abi dedm sn mi taktın dedi evet dedim o zaman seni bağlicam dedi abi yapma etme gece saat 23.45 falan abi yapma etme bu saate kızı nası bırakcam dedim banane dedi ben yalvarmaya devam tabi tamam lan dedi ehliyetini ruhsatını getir eksiğin yoksa bağlamicam dedi döndüm arabaya oh yırttık dedim egsoz puluna kadar herşey tamam arabada muaynede yeni rahatladım neyse aldım ruhsatı verdim polise ilk sayfayı diğerine aynen şunu dedi aa araba golfmuş lan dedi (meğer arkamızda 2 dakika markasını çözmeye çalışmışlar) sonra muayneye sigortaya baktı ben tam bana vercek die beklerken benim ehliyeti ruhsatın arasına sıkıstırdı ve polis otosunun torpidosuna attı beni takip et dedi bastı gitti hemen koştum kendi aracıma düştüm peşine yetişemiyorum benim arabam yürüyen bi araba değil o zaman debriyaj bitik şanzuman benzinli falan performans sıfır arabada poliste sahilde 120-130 yardırıyo neyse yolda bitanede egsozlu 206 gördü durdurdu o arada bende yetiştim tabi aynısını onada yaptı ehliyet ruhsat istedi onuda aldı onada takip et dedi ve polis otoparkına kendi ellerimle bıraktım arabamı kızı yürüyerek bıraktım eve kendimde minibüsle döndüm ne kadar koymuştu anlatamam halada söverim o polise

üşenmedim bilgiyi tazeledim kanka :) canları sıkılmış işte, sözünde durmasınımı bekliyodun :D

!KO
24-09-2012, 22:42
bugun fsm gişeler

polis : araaba guzel sende guzelsın emnıyet kemerını tak basına bısey gelmesın :D

ERTAN
24-09-2012, 23:19
Maltepe stadının orda yol hafif kavisli bende egzozu yeni almışım her yerde sıkıyorum.Virajda arka koptu bende toparlamaya calıştım ,zar zor toparladım.Havada karanlık stadın arkasında baktım böyle siyah elbiseli 6-7 kisi yolun kenarına, ortasına dağılmışlar mevzu var gazla dedim kendime tam karşı serite geçtim kaçıyorum , fenerle işaret yapıyo eliyle dur dur diye o arada bir kıyamet koptu:) herkez çullandı arabaya dedimki kendime sıçtın Ertan polis :)
Polis:İn aşağıya
Polis:Bu o araba galiba siyah olan arıyın hemen(Amirdi yada başları)
Polis: Niye kaçmaya çalıştın?
Ben:Abi polis olduğunuzu anlıyamadım:D
Polis:Niye yan veriyosun oğlum virajda
Ben:İstemsizce oldu yerler kaygandı ayağımda pedala takıldı (Focusla)
Polis:Ne otamı takıldı (neresiyle anladıysa)
Ben:He ota takıldı Allahım ya çattık:)
Polis:Oh hayat sana güzel, Takmışsın egzozu,bagaj iptal(Ses sistemini gördü) dikkat ette ceza yazmasınlar!
Ben :Ederim abi saolasın:D
Arabayı didik didik aradılar 15 dk. falan en sonunda bi baktım laptopun kayıp faturasını bile bulmuşlar:D Siviller ve devriyeler oradaydı çoğundada üniforma yoktu .:beuj:

Sercan AKCAN
24-09-2012, 23:27
Ahahah arada ise yariyolar bak faturani bulmuslar :D

ERTAN
24-09-2012, 23:42
Ahahah arada ise yariyolar bak faturani bulmuslar :D

İstisna bir durumdur herhalde :D

Y.Emre
24-09-2012, 23:46
o degilde focus arkadan nasıl kayar onu anlamadım ben :D kaysa kaysa kafadan kayar focus

ERTAN
25-09-2012, 00:08
o degilde focus arkadan nasıl kayar onu anlamadım ben :D kaysa kaysa kafadan kayar focus

Limitleri zorlarsan arkası çok güzel kopuyor koptumuda:D

Jackie
25-09-2012, 00:44
Arkadan oyle bi kopuyo ki :D

gökberk
25-09-2012, 01:03

Önden olduğu gibi arkadan da öyle bi kayar ki... :D

Ck_Redd
25-09-2012, 01:46
Ehliyeti kaptirdim , 2 gun sonra cok iyi bi dostum aksekerden izne geldi , illa bogazda sarap yapicaz falan atladik gittik , baya da icildi neyse, 2 kisiyi biraktim en son bunu ewe birakicam bu sizmis, veliefendide cevirmeyi gordum , dedim baris ben sıkıyorum kaciyorum , bu bana kacma kafamiza sikarlar dedi durdum , saat o4 ,30 falan ,verdim ruhsati , gencten bi polis , dedim usta sen simdi ehliyet sorucan di mi ?? bana bakti , arabaya bakti , iceri elemana bakti , sormucam aqü yavastan ileri dedi !! biz uctuk tabi , sora kafamiz ayildi 1 saat dusunduk , neyi,n kafasiydi bu polisin ki diye , 1000 dese 1000 , 2000 dese 2000 i bulacakken i adam yolladi bizi.ewliya falan di zaar :d

YunusAydn
25-09-2012, 04:06
Polis:(bana söyledikleri) la oğğlum valla bırahın la yaav ne bu sinir arhadaş la bırah oğlum la tamam la

drago
25-09-2012, 09:59
Geçen sene arkadaşımla ankaradan kemere gidiyoruz, benim audiyi almadık arkadaşın satmak için aldığı 106 quicksilverla gidelim dedik. Tatilde iken müşteri çıkarsa verebilelim diye. Araç yere full basık (ha o basıklıkla antalya girişindeki virajlara 60la girip spin attık orası da ayrı :D ),hava filtresi,stickerlar, bir de eksoz var ki bebek kafası girer içine.5. vites 80 ile gidiyorum araba hala bop bop bağırıyor.Afyon dan çıktık, trafik ışıklarına denk geldik, sabahın erken saatleri ekip arabalrı yeni yerleşiyor, aracın sahibi arkadaşım arkada uyuyor, aracı ben kullanıyorum, bir ekip arabası yanımda durdu. Arabanın içine bakıyor, ben cips falan yiyorum, paspasa eğiliyorum oralı değilim, gözgöze gelmeyim diyorum :D Denk gelecek ya 2. ve 3. ışıklarda da adamlarla yanyana kaldık, sonra polis arabası kalksın diye bekledim, 1. vites 2000devir 2. vitese attım yine 5. vites 80e bağladım ama bop bop bağırıyor eksoz. İlerde 4lüleri yaktı, elini camdan çıkardı sağa çek dedi ben 2 günlük otel parasını burada verdik heralde dedim :D sonrasında geçen diyalog:

polis: bu arabanın hali ne böyle?

ben : memur bey pejonun spor arabasıymış, ben pek anlamam bilmem pejoyu, arkadaşımın arabası, yeni aldı.

polis : yolculuk nereye?

ben : kemere memur bey

polis : evraklara bi bakalım

evraklar verilir

polis: bizim arkadaşı da antalyaya kadar atsanız sorun olur mu?

ben : ne demek memur bey, tabi ki

polis memuru abimiz arabaya biner, antalyaya doğru yolculuk başlar. sohbet muhabbet, sonra arkada uyuyan arkadaş uyanır, uyku sersemi can havli karışık polisi görünceki yüz ifadesi hala gözümün önünde;

polis : senin mi araba?

arkadaşım : yok be abi, bu şerefsizin arabası, uyumaya çalışıyorum, eksoz sesinden uyuyamadım, yaz buna ne kadar ceza varsa dedi.

biz zaten orada memur beyle beraber koptuk.sağolsun halden anlayan biriydi, sohbet muhabbet antalyaya kadar gittik :D

eyup58
25-09-2012, 10:35
bir arkadaşın başına gelmiş...
pol:gençler iyi akşamlar üstünüzde bişi var mı?
bizimki:abi üstümde walla bişi yok hepsi kafada :D

hahaaha sesli güldüm olan kafada zarbolarrrrr :D:D

ENGean
25-09-2012, 10:37
#726 bu olaya koptum :D :D iyiymişş

SiMaO
25-09-2012, 10:44
#726 koptum resmen ya :D :D :D :D :D :D

RIDVAN
25-09-2012, 10:50
#726 :d :d

Suleyman
25-09-2012, 11:02
#726 baya iyiymiş :hahaha::hahaha:

drago
25-09-2012, 11:05
seyir halindeyken 3ümüzünde olduğu bir fotoğraf da almıştık da şimdi nolur nolmaz yakmayalım adamın başını diye eklemiyorum, ya da kendi başımızı :D

rebelh
25-09-2012, 11:18
14.is arabam var arabayı ilk aldığımda arkadaşlarla çıktık dışarı ıslatıcaz falan muhabbet geçti arkadaş bn araba için torbacı arabası falan bu diye takıldı

o gün bu gündür istanbulda 4 defa durduruldum 4ündede ehliyet soran olmadı didik didik arabayı aradılar kolonya şişesinin içine kadar..

o da sürat yapmayan sakin kullanan bi adamım bi tek benim mi başıma geliyor arkadaş satıcam vala arabayı sıkıldım torbacı muamelesi görmekten :D

drago
25-09-2012, 11:20
14.is arabam var arabayı ilk aldığımda arkadaşlarla çıktık dışarı ıslatıcaz falan muhabbet geçti arkadaş bn araba için torbacı arabası falan bu diye takıldı

o gün bu gündür istanbulda 4 defa durduruldum 4ündede ehliyet soran olmadı didik didik arabayı aradılar kolonya şişesinin içine kadar..

o da sürat yapmayan sakin kullanan bi adamım bi tek benim mi başıma geliyor arkadaş satıcam vala arabayı sıkıldım torbacı muamelesi görmekten :D

bi tek sana değil emin ol; ben sürekli kirli sakal geziyorum, son 1.5 sene için 3 polis çevirmesinde arabada silah var mı diye sordu :confused: :D

Rec.O
25-09-2012, 11:50
#726 Koptum vallla :D :D

ae101
25-09-2012, 13:55
Önden olduğu gibi arkadan da öyle bi kayar ki... :D

Focus özellikle arkayı bırakıyordu valla mk1, mk2 ve mk3 te ciddi ciddi test ettim, satış danışmanı mk3 testinde arabayı durdurmamı söyleyip indirdi beni direksiyondan :D

@levent ben :D

kemal_koker
25-09-2012, 14:07
#726 :D sen o arkadaşı bırakma iyi arkadaşmış :D kopuyorummmmm :D

RIDVAN
25-09-2012, 14:42
Biz Çok Çılgınız :D

Kışın içi havalar buz gibi kar yağmış ufak ufak sakin sakin ilerliyoruz ( sanmayın akıllı çocuklarız ) yerler buz olduğu için araç doğan slx bayaa basık araç 'arka lastikler iptal artık çizgi kalmamış' sakin bir yer arıyoruz arabayı çeviricez demeye kalmadan 'ÇEVİRME'ye girdik :) arabanın camlarında öyle koyulukta film varki biz dışarıyı göremiyoruz :D 4 cam hemen o havanın soğuklunda aşşağıya iner egsoz düğmeyle kapatılır müziğin sesi kısılır koltun altında olan ön plaka camın kenarıya koyulur :D biraz hızlanmıştık polisleri görünce gerçekten yavaşlamak istemiştik aslında ama bizi tutabiline aşk olsun tam durdurmaya doğru yan birşekilde girdik ve giriyorduk daha doğrusu kayıyorduk bilinçsiz bir şekilde SONUÇ : Karşıdaki polisler abilerimiz galiba bizi terör saldırısında bulunacağımızı üstlerine ateş açağımızı sanarak etrafa kaçışanlar yere yatanlar silahını çıkaranlar bi abimiz öyle bir yere atladiki bizim suçumuz yok kendi kolunu incitti :D sonunda durduk ama ordaki dubaları devirdik vee duran polis aracına arkadan dokundurduk biz olayın şokunda iken beni öyle bir çıkardılerki araçtan ayakkabım ayağımdan çıktı hepimizi arabaya yatırdılar bitane arkadaşımız abi arabaya kaydı yanlışlıkla oldu dediği için iyi bir tokat yedi :D :D durumu anlattık ordan bir abi komserim bunların kafası güzel bu soğukta camları açık gidiyorlar demesiyle bayaa bir uzamıştı cezalar havada uçuşuyo tabi vsvsvs.... :D :D

wiesmann
25-09-2012, 15:10
#726 top 5' desın..muhabbetler super kıtap okumayı bırakıp konuyu bıtırdım resmen :D

Ken_Block
25-09-2012, 15:52
iş çıkışı her gün aynı saatlerde boğaziçi köprüsünden geçiyordum. Çamlıca bağlantısında da hep en sağdan geçer köşede duran polislerle göz göze gelirim. Trafiğin deli gibi sıkışık olduğu saatte bu kez çevirdiler beni.

P : Ehliyet ruhsat
B : Buyrun
P : Serdar Bey araç sizin mi?
B : Adım Serdar değil.Ehliyette de yazdıgı gibi adım Aydın
P : Peki serdar kim ?
B : Bilmiyorum memur bey.
P : Hmmmm..Peki Aydın kim?
B : Benim
P : Tamam Serdar Bey bi kontrol edelim.
B : ???
bikaç dakika sonra polis yine gelir
P : Bu ehliyet kimin?
B : Benim ehliyetim. Bi problem mi var Memur Bey ?
P : PEki burada neden başka birisinin adı yazıyor?
B : Anlamadım? Benim adım yazıyor işte ? T.C. Kimlik kartımı göstermemi ister misiniz ?
P : Sahte kimlik de mi var?
B : Çok mu canınız sıkıldı
P : Evet
B : Gidebilir miyim?
P : Olur
B : Kolay gelsin
P : Yine gel Serdar

hahaha bu çok iyidi:):D

enes28
25-09-2012, 18:15
#738 :d......

M.A.D
25-09-2012, 21:05

Limitleri zorlarsan arkası çok güzel kopuyor koptumuda:D

Arkadan oyle bi kopuyo ki :D

aynen focus çıkmaz çıkmaz ama arkadan bi koptumu off diyorum :D:D yan makinesii :D:D:D

gkhn55
25-09-2012, 21:33
kesinlikle göz teması kurmamak gerek göz göze geldimi direk çek :) haftasonu çevirmeye girdim herşey normal sıkntı yok ayrıldım ertesi gün telefonum çaldı gökhan beylemi görüşüyorum dedi evet dedim ben polis memuru geçen sizi çevirmişdik dedi kıllandım tabi emin olmak için nerde ne zaman dedim cumartesi günü filan yerde dedi bu arada telsiz sesleride duyuluyodu evet dedim çevirmede size fazla ruhsat verildimi diyor hayır diyorum kendi ruhsatımı aldım sadece hele bi bak belki arabadadır diyor :D yok diyorum hala bak diyo bulursan bu numaradan beni ara :D

drago
25-09-2012, 22:08
o arkadaşla daha ne polis maceralarımız var da burada anlatılmaz :D

adım da number 726 kaldı :D

TurboJDM
25-09-2012, 22:39
Sarıgerme yolunda içip ankara havası oynarken hırsız takibindeki polis durdu bizim kimlikleri aldı 8 kişi palio ile gelmiştik oraya :D içkiliydik ve arkadaşla polis arasında geçen diyolog.

P: Gençler napıyorsunuz burda?
A: İçip oynuyoz abi.
P: Burdan bi beyaz toros geçtimi?
A: Ohoooo çok arabalar geçti.
P: Ehliyet varmı sende?
A: Yok abi.
P: Alkol var mı gençler?
A: Abi 5 dkka önce gelseydin iyidi hepsini içtikde.
Polis gülümsedi ve ardından,
P: Gençler bu kafayla Marmarise, Fethiyeye gitmeye kalkmayın yakalanırsınız.
A: Abi şimdi fethiyeden geldik ortam iyi karı kız bol tavsiye ederim.
Polik Allah belanızı versin birşey demiyorum diyip kimlikleri verdi. :D:D bizde 8 kişi palioya binip içip içip oynayıp gezmemize devam ettik. :D :D :D

mmtrıza
28-11-2012, 19:16
ucuz yırtmışsınız :D

sweatcaptain
28-11-2012, 19:47
basımdan gecen bır olay...

gece 2-3 suları sahıl yolundan dogru gelıyorum hava yagmurlu oldugundan babamın caddy ıle cıkmıstım babam da seker hastası oldugundan her sabah ıse gıderken bı elma armut vs alır koyar arabaya ole atıstırmalık arabada da bı tane ufak cakısı var

neyse normal rutın kontrol cevırdıler 2 tane genc yasıtımız memur arkadas :D

ındırdıler aradı taradı cakıyı buldu sonrasını ıyı okuyun :D

-ne bu ?
-babamın elma bıcagı
-ne alaka alla alla
-memur bey boyle boyle babam rahatsız vs...

dıger arkadas (o bıraz daha delıkanlıca hanı :D )

baban kabzımal mı lannnnnn

kabzımal deıl ama mal dan ıyı anlar abıcım :D

gorev basındakı memura hakaret ten sabaha kadar mısafırlerı olduk arkadasların :D

kickbuttowski
28-11-2012, 19:50
Polisle değilde bankacıyla oldu bugün

Bankacı: Birşey içermisiniz?
Babam: Ben bi çay alayım
Ben: Bende bir çay alayım
Bankacı (o çay çağırma şeyine): Sema hanım 2 çay tazeyse bir tanede ben alayım..

:beuj:

Low-Rider
28-11-2012, 19:51
Geçen anadolu yakasında şahit olduk

Bir tane yolcu minibüsü tapagaz gidiyor arkadan polis kovalıyor, lan yol ortasında durma demedim mi sana falan bağırıyordu:D

meLaNchoLic
28-11-2012, 19:51
Polisle değilde bankacıyla oldu bugün

Bankacı: Birşey içermisiniz?
Babam: Ben bi çay alayım
Ben: Bende bir çay alayım
Bankacı (o çay çağırma şeyine): Sema hanım 2 çay tazeyse bir tanede ben alayım..

:beuj:

:hahaha: kaç tane geldi? :D

kickbuttowski
28-11-2012, 19:57
:hahaha: kaç tane geldi? :D

3 tane geldi allahtan