PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merkezi Kilit Problemi

baretta
05-11-2009, 01:52
Arkadaşlar , gecenin bir yarısında arabanın park yerini değiştirmek için aşağıya indim şimdi bir baktım ki ön iki camım açık tamamen... Normalde alarmla kapattığım zaman camlar da kapanıyordu ama kapanmamış ben de dikkat etmemişim oyle kalmışş neyse ki birşey olmamış...

Arabayı park edeceğim yere çektim aynı şekilde kumandadan kilitledim ama ne camlar kapandı ne de kapılar kilitlendi... Hiç bir kapı kilitlenmiyor bagaj da dahil olmak üzere...İçerden kilitlemeye çalıştım merkezi kilit çalışmıyor. Hepsini elimle kilitledim geldim.

Sorun ne olabilir sizce ?

Sigortası falan mı atmıştır yoksa merkezi kilit motoru falan var da o mu yandı veya ona benzer birşey ?

Mr.K
05-11-2009, 01:57
akuyu kontrol ettinmi?

baretta
05-11-2009, 02:00
akuyu kontrol ettinmi?

Neyini edeyim ki Onur ? Bir kere de çalıştı zaten araba camlar açılıp kapanıyor , otarafta bir problem yok yani , akü de sorun olsa bir kere çalışmazdı zaten... Aptal oldum gece gece...

Mr.K
05-11-2009, 02:02
Neyini edeyim ki Onur ? Bir kere de çalıştı zaten araba camlar açılıp kapanıyor , otarafta bir problem yok yani , akü de sorun olsa bir kere çalışmazdı zaten... Aptal oldum gece gece...
Gozumden kacmis telden okumak zor ahaha gecmis olsyn ne diyim,aklima birse glemio:(

baretta
05-11-2009, 02:04
Gozumden kacmis telden okumak zor ahaha gecmis olsyn ne diyim,aklima birse glemio:(

ahaha :D Ben monitörden zor okuyorum şu an :D

Eyv. sağolasın :)

fangio
05-11-2009, 08:45
Peki motordan açıp kapatırken ses geliyor mu? Biliyorsun sistem pnomatik çalışıyor. Motordan ses gelmiyorsa kesin sigortadır.

baretta
05-11-2009, 10:33
Peki motordan açıp kapatırken ses geliyor mu? Biliyorsun sistem pnomatik çalışıyor. Motordan ses gelmiyorsa kesin sigortadır.

Hayır motordan hiç bir ses gelmiyordu.

baretta
05-11-2009, 13:22
Sorun çözülmüştür arkadaşlar. Sigortası atmış . Konu silinebilir , boşuna kalabalık etmesin. Teşekkür ederim. :)