PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lost 6. Sezon ( Final )

Sayfa : 1 [2]

tool
24-05-2010, 06:54
6 sene kaybetmisiz varsin bi 3 saat daha gitsin , napim yani izlemeyim mi ? :D

bilgisayari kirma sonra "vay babayın" diye ayaga kalkinca :D

M_PROJECT
24-05-2010, 07:00
bilgisayari kirma sonra "vay babayın" diye ayaga kalkinca :D

indi inmesinede sabah erken kalkicam yarin izleyim olmadi . yada sen yaz buryaa nolmus ahahah

gurcell
24-05-2010, 07:02
Ne o sabah hepsi zoooaaaaarrrt diye gaz çıkartırken kendi seslerine uyanıp vaaay babayın kemii, üstümüz açık mı kalmış dediler? :D

grkm
24-05-2010, 10:02
bekledigim bi hayal kirikligi olacak desenize neyse aksama kadar diziport a fln da duser ordan izleriz artik :)

OmerRS
24-05-2010, 10:15
Yorum yapmıyorum. zaten yapamadığımdan kendimi de zorlamıcam. ulan hiçbişey vermeseniz bile hayal gücüyle zaten diziyi yazardık biz aynı kapıya çıktı neyse.

facia
24-05-2010, 10:27
Okumamak için kend,imi zor tutuyorum . Kutsal bilgi kaynağına bile bakmadm bugün hiç :) saat daha 11.30 bugün bitmez :)

MiaMi
24-05-2010, 10:30
Bu ne ya dizimi 1 bölümünü seyretmemişimdir, bu kadar insan neden etkilendide bu dizi bu kadar hit oldu.

Açın discovery seyredin :)

Onuralp
24-05-2010, 10:32
Bakalım yarın ne kadar küfür edeceğim :D

WRX_STI
24-05-2010, 10:57
altyazı yayındaaa :)

turbo16
24-05-2010, 13:45
Bu ne ya dizimi 1 bölümünü seyretmemişimdir, bu kadar insan neden etkilendide bu dizi bu kadar hit oldu.

aynen 5.vites overhaulin vb dimi ama bu dizi sakat bişey seyretme zaten bir oturuşta 5-6 bölüm seyredersin

erkin006
24-05-2010, 13:53
son 18 dk. kaldı son bölümde...

yorumları okuyup sonra izlemeye başladım...o yüzden daha az beklenti içinde olduğum için tatmin etti aslında beni:)

vay anasını bitti ya la:D

orhansah
24-05-2010, 13:58
ahahah konuyu korka korka açtım yorum yapan vardır diye :D yazıları okumadan direk sayfanın altına indim :D

akşam olsa da izlesemmm. bitsin artık bu çile :D

WRX_STI
24-05-2010, 15:21
Geçen 6 yıla lanet olsundiye bir anket gördüm.Katılıyorum beyenmedim finali

Eriador
24-05-2010, 15:30
şaka maka Lost bitti bi aptal oldum 6 sene her hafta bu diziyi bekledim şimdi bu yok ne yapıcaz ? hala inanmıyorum ...

TaGo
24-05-2010, 15:39
peki sonuç????

neymiş aq hayatımızı bukadar kasaan olaylar zinciri :D

erkin006
24-05-2010, 16:37
lost lost lost diye ağlanan dizi bu kadar sene sonra anlaşılmıştır ki jack ve sawyer'ın karıları değiştirmeleridir. hem de iki kere:D

MTK
24-05-2010, 17:59
6 sezon boyunca durmadan ızledım uzerınde mılyon teorının uretıldıgı dızı bu kadarmıs ,hepsının sonu kılıse cenaze töreni ,biz bılıyoduk zaten bunların ölü oldugunu neyse sacma 1 fınal olmus ...

WRX_STI
24-05-2010, 18:30
Tam manasıyla anlayan biri finali anlatabilirmi?
Şimdi nedir bu sondaki kilise olayı?

erkin006
24-05-2010, 18:39
sözlükden oku bi sürü teori var...

sana en mantıklı geleni kabullen:)

tool
24-05-2010, 18:52
- kara duman ne?

- walt çocuğunu ada için özel yapan ne?

- adadaki heykelin geçmişi ne, neyi temsil ediyordu?

- tapınak ne için yapılmıştı, bazı insanlar dışardayken bazısı neden orada yaşıyordu?

- 108 dakikada bir girilen rakamlar neyi sıfırlıyordu? ne amaçla giriliyordu o rakamlar? ada nasıl kurtarılıyordu?

- hatch'e erzak yardımı nereden yapılıyordu? (2. sezonda vardı sanırım bu. sonra bir daha değinmediler.)

- çark çevrildiğinde çeviren kişi nasıl oluyordu da tunus'ta bir çöle gidiveriyordu? siyahlı abi mi ayarlamıştı bunu? nasıl ayarlamıştı?

- widmore adadan neden sürülmüşt.... (ha yok lan bunun cevabını vermişlerdi. jacob bir önceki bölümde dediydi "sorumluluk olmayacak üzerinde, tek derdin ada olacak, kate yavrum senin çocuğun var" dediydi. tamam bu yüzden widmore sürülmüştü adadan) yazarken aklıma geldi. ulan lost yarın sınavım var aklımı nelere yoruyorum teallaam!

- rakamlarla alakası ***** dizimizin. peki bu flashbacklerinde de bu rakamlarla karşılaşıyorduk karakterlerimizin. sadaece tesadüf müydü? yoksa seçilmişlikleriyle mi bağlantılıydı?

- adanın iyileştirici gücü nasıl işliyordu?

!KO
24-05-2010, 20:28
vay be bitti :(

sondaki lost yazısı koydu biraz son kez gördük :D

TaGo
24-05-2010, 20:37
nasıl bitti yahu nasıl nasıl???

ramo35
24-05-2010, 21:57
çok saçma bitti sonunda aklında kalan çok şey var uçak vardımı jack nasıl çıktı vs vs o değilde lost bitti kurtlar vadisi maşallah devam hala:D

Onuralp
24-05-2010, 22:17
Bir şey anladıysam arap olayım, çok soru var ya.

grkm
24-05-2010, 22:20
Dikkat spoiler :) hoş artık geriye ne kaldı ki ...

tam tahmin ettiğim gibi bitti ama ben görüntüyü hugo görür sanıyordum hepsi Jack'te kaldı. Eğer yanlış yorumlamıyorsam uçak kazasında aslında bütün herkes öldü herşey bitti. Dizinin ilk sahnesi olan Jack'in gözünü açtığı anda 3-4sn soluklandı ve hayata gözünü kapattı. Işte gördüğünüz bütünü kaza geçiren insanların geçmişleriyle harmanlanıp Jack'in aklında gelişen hadiselerdi vs. Aynı Al Pacino nun Şeytanın Avukatı filmindeki gibi...

Fizik dışı gördüğümüz hadiselerde buna yorulabilir yoksa blacksmoke fln olamazdı diye düşünüyorum.

grkm
24-05-2010, 22:27
- kara duman ne?

- walt çocuğunu ada için özel yapan ne?

- adadaki heykelin geçmişi ne, neyi temsil ediyordu?

- tapınak ne için yapılmıştı, bazı insanlar dışardayken bazısı neden orada yaşıyordu?

- 108 dakikada bir girilen rakamlar neyi sıfırlıyordu? ne amaçla giriliyordu o rakamlar? ada nasıl kurtarılıyordu?

- hatch'e erzak yardımı nereden yapılıyordu? (2. sezonda vardı sanırım bu. sonra bir daha değinmediler.)

- çark çevrildiğinde çeviren kişi nasıl oluyordu da tunus'ta bir çöle gidiveriyordu? siyahlı abi mi ayarlamıştı bunu? nasıl ayarlamıştı?

- widmore adadan neden sürülmüşt.... (ha yok lan bunun cevabını vermişlerdi. jacob bir önceki bölümde dediydi "sorumluluk olmayacak üzerinde, tek derdin ada olacak, kate yavrum senin çocuğun var" dediydi. tamam bu yüzden widmore sürülmüştü adadan) yazarken aklıma geldi. ulan lost yarın sınavım var aklımı nelere yoruyorum teallaam!

- rakamlarla alakası ***** dizimizin. peki bu flashbacklerinde de bu rakamlarla karşılaşıyorduk karakterlerimizin. sadaece tesadüf müydü? yoksa seçilmişlikleriyle mi bağlantılıydı?

- adanın iyileştirici gücü nasıl işliyordu?

Walt u bilmiyorum ve cidden merak ediyorum.

108dk şu manyetik gücü yani uçağı düşüren çekim gücünün açığa çıkmasına engel oluyordu , kazaya da desmond ın geç kalması yüzünden oluşan güç sebep olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

Adanın iyileştirici gücü yoktu sanırım. Onun sebebi zaman makinasıydı. Yani hatırlarsanız BEN adayı 2000 yılına sabitlemişti, dışarıdaki hayat 2004te sürerken kişi 2000 yılında saglıklıysa adada da saglıklı yaşamaya devam ediyordu ve insanların bedeni yaşlanmıyordu. Bunu da Libby nin , Sun 'a ultrason yapmaya gittiği zaman indiği istasyonda gördüğü ultrason örneklerinden yorumladığını görmüştük.. Dış görünümü 30 kalan kişinin iç organları 70 küsür yaşındaki biri gibiydi diye hatırlıyorum :)

bu sorulara cevap olarak aklıma gelenler bunlar

erkin006
24-05-2010, 22:31
john locke,jacke o senin oğlun değil dedi bide ona açıklık getir görkem:D

grkm
24-05-2010, 22:33
john locke,jacke o senin oğlun değil dedi bide ona açıklık getir görkem:D

orada aşk-ı memnu işi çapraz bir ilişki döndü zaten biraz düşünücem bu gece onu :)

libby nin teorik olarak jack in eşi olma ihtimali de olmamalı :D

!KO
24-05-2010, 22:35
jack sona dogru yuruken agactakı ayakkabı asılıydı waltında galıba o ordan bı gonderme olabılır

adadakı herkes adada veya normalde öldü olaylar yanılsamaydı sawyer kednıne polis portresı cızdı jack aile babası vs. ve desmond hepsını bırlestırıp adadakı hayatlarını öldüklerini hatırlattı sonrası ısık zaten adadakılerın yasamına devam ettıgını kılısıde hugoyla benjamının ıyıı bı bırıncı ıkıncı adam muhabbetınden anlarız :)

ısık bı nevı cennet olabılır sondakı kılısede olan cunku benjamının kendını layık gormemesı mr.ekonun fılan olmaması ıkı tarafın oldugu ıcın bence yanılsamada kalmak cehennem ısıga gıtmek cennet anlamında olabılır

locke orda yanılsamada olduklarını anladı jacke o yuzden senın oglun yok onu sen uydurdun anlamında dedi

kafalar corba olabılır tasları yerıne oturtamadım daha :D

erkin006
24-05-2010, 22:36
sözlükten alıntı

o ada da yılların geçtiğinin bir kanıtıda jackin babasının agaç dalındaki çürümüş ayakkabısıdır.
gözümüze gözümüze soktular.

!KO
24-05-2010, 22:37
sözlükten alıntı

beyaz converse tarzında bı ayakkabıydı abi :D waltın diye tahmın ettim ama ben yanlısda hatırlıyo olabilirim

CTG
24-05-2010, 22:46
beyaz converse tarzında bı ayakkabıydı abi :D waltın diye tahmın ettim ama ben yanlısda hatırlıyo olabilirim

jack in babasi hayalet gibi dolasirken ayaginda beyaz ayakkabi vardi ben yanlis hatirlamiyosam :)

bolumu de bi izleyemedim ulan 1,5 gb tek bolum lost mu olur internetim kabul etmiyo indirmiyo :D

!KO
24-05-2010, 22:50
jack in babasi hayalet gibi dolasirken ayaginda beyaz ayakkabi vardi ben yanlis hatirlamiyosam :)

bolumu de bi izleyemedim ulan 1,5 gb tek bolum lost mu olur internetim kabul etmiyo indirmiyo :D

olabilir bastan ızlenır 5 6 ay sonra finalde soru filan cevaplamıyolar ama baya duygusal bolum olmus hatırlama sahnelerı jin le sun sawyer juliet fılan çok iyiydi :D

erkin006
24-05-2010, 22:53
Shannon efsaneydi allan ıraklı yamyamı sayidine yar oldu diye çok üzülmüştüm zamanında:D

hddsheriff
25-05-2010, 00:41
j.j.abraham, senin Allah belanı versin diyorum başkada bişey demiyorum :D

facia
25-05-2010, 00:58
how i met your mother'ı damon lindelof ve carlton cuse yazsaydı "anne kim" öğrenemeden dizi biterdi. dedirtecek bir finalle bitmiş olan dizidir.

i love sozluk.sourtimes

Onuralp
25-05-2010, 08:44
Şimdi ilk kazada öldüler yani? Oceanic 815'de?
Eğer öyleyse Abraham annene selamlarımı ilet. Madem Jack'in dötü açıkta kalarak uyuyarak can veriyordu adam gibi bir son yapsaydın bari. :D

Bence diziyi %90 erken bitirdiler, çünkü dizi poülaritesini kaybetmeye başlamıştı. Apar topar bitirince de böyle kötü bir son oldu.

Buğra A.
25-05-2010, 09:11
Boşu boşuna 6 senemizi vermişiz.

Onuralp
25-05-2010, 10:10
Boşu boşuna 6 senemizi vermişiz.

Adam üzüldü yau :D
Şaka bir yana bende sağlam küfür ettim.

lucky Jackal
25-05-2010, 12:24
ben daha yeni indirdim izlemesem mi napsam,jack'in kaçı açıkta kaldı die 6 sezon izledik vay anasını be

cess
25-05-2010, 18:17
Dün gece sınavıma çalışmadım,izledim..Bölemi biticekti dedirtti gerçekten,lost a yakışmayan bi son olmuş..Bittiği içinde üzüldüm ama:o

BurakCengizhanoğlu
25-05-2010, 18:18
6. sezon başladığında baştan savma oldugunu hissetmiştim finalin berbattı...

hddsheriff
25-05-2010, 21:53
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs652.snc3/32193_393295733206_754518206_4345480_6019386_n.jpg
http://www3.bobiler.org/upload/photographs/197045496l.jpg
http://www3.bobiler.org/upload/photographs/1937494512.jpg

mertacar
25-05-2010, 21:55
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs652.snc3/32193_393295733206_754518206_4345480_6019386_n.jpg

ahsfuashfuhasuhfuhasufhasu :D:D:D:D yarıldım konuşma tarzları falan off :D:D
sawyer: harbı napcan la doktor bende merak ettim ::hahaha::hahaha:

hddsheriff
25-05-2010, 22:46
Lostun senaristi soruları cevaplamış

http://www.dizimizi.com/haber-lostun-senaristi-sorulari-cevapladi.html

toonch
26-05-2010, 09:18
O , bu değilde koli bandıyla uçak tamir edip toprak pistten kalktılar ya.....
Kanoyla diğer adaya uçağı patlatmaya giderken. Tekne bir şeye çarpıyor şaşırıyorlar ya...
Bir bakıyoruz bir ceset bir sahne sonra heryer deniz altının yüzen kalıntılarıyla kaplı. Ulan siz kürek çekerken hiç kafanızı kaldırmıyormusunuz kardeşim. Nasıl görmediniz okadar kalıntıyı...
Çarpınca birde şaşırıyorsunuz.
Bir başka sahnede jackin sırtında tişörtünün altında dikdörtgen şekilli mikrofon olduğunu tahmin ettiğim bir obje gözüküyor ya.....
Bu kadar özensizmi çekilir.
Hani okullar kapanacakken yada askerde teskere almadan önceki hafta hiçbirşeyi sallamaz herşeyi özensiz yaparsınız. Son bölümde aynen öyle olmuş.
Diğer konulara kafa patlatmaya bile gerek kalmamış.

hddsheriff
26-05-2010, 09:20
Ben de şeye taktım jacob un anası suyu okudu üfledi öyle içirdi , jack e de okuyup üfleyip içirdi jacob , ama jack doldurdu suyu verdi hurley e al iç dedi sadece. Bu kadar basit mi yani ?

MiaMi
26-05-2010, 09:22

Zuhauhauhauhaha

şimdi bakıyorumda Lost triplerine girenler vardı

Eve gidiyorum Lost var
Losttakileri rüyamda gördüm abi
Bende o adada olmak istiyorum yaaaaaa ( ikona canların repliği )
Lost seyretmiyormusun Ezikkkkkkkkkkkkkk
Dvd arşivini aldım abi
Olm bütün sezonları seyrettim cişimi yapmaya bile kalkmadım televizyonun önünden halıya işedim.

Muhauhauahuhauahu

alın size LOST

tool
26-05-2010, 09:38
mayami devamli olarak diskavri çenıl izleyip jazz dinliyormuş :D

MiaMi
26-05-2010, 09:45
mayami devamli olarak diskavri çenıl izleyip jazz dinliyormuş :D

Abi saygı duyarım bi dizi izlersin devam edersin 10 yıl seyredersin hobi gibi bişey olur.

Ben mesela keşke seyretseydim diyebilirdim ama neden demedim.??

1. Diziyi seyretmemek sanki böyle dışlanma eziklik durumu doğurdu. İş yerinde bile adam gözleri morarmış sabah kadar kasmış dizi seyredeceğim diye iş yerinde bütün gün lost tripleri.

2. Adam gibi mail atamayanlar bile Teori üretiyordu

3. vs. vs. uzayıp gider.

Yazdıklarım bu triplerdeki insanlar için. :)

yearone
26-05-2010, 11:21
Senaryonun bitmiş bir hikaye olduğuna inanmıyorum. 3 sezon biryere kadar getirdiler. Netten forumları takip edip, insanların teorilerini nasıl ters köşe yaparız olayına girdiler... Başardılar da. Sonuç olarak buraya kadar getirip, bitirdiler. 4. sezondan itibaren isteksiz olduklarını belli etmişlerdi. Dizinin geç başlaması ve boş bölümler v.s ama hepimiz teori ürettik o boş bölümlere bile... Gerçeken çok kötü bitti ve hiç yakışmadı LOST'a..

erkin006
29-05-2010, 00:30
flashforward ın finali efsaneydi:)

şiddetle tavsiye...

yanlız lost bitti,flashforward final yaptı,how i met your mother da final yaptı...ulan ne izlicez biz şimdi:D

Jerky
29-05-2010, 00:49
Ben Southparkı indirdim Erkin 13 sezon sıkıldıkça izliyorum, tavsiye ederim :)

hddsheriff
29-05-2010, 00:50

şiddetle tavsiye...

yanlız lost bitti,flashforward final yaptı,how i met your mother da final yaptı...ulan ne izlicez biz şimdi:D

nip / tuck a başladım ben :D tavsiye ederim :)

cess
29-05-2010, 23:04
LOST: MICHAEL EMERSON EXPLAINS THE FINALE, TEASES EXTRAS
Published: May 28, 2010
Discussions about what the series finale of Lost really meant are still going on and will likely will continue for some time. Was it all purgatory? Did it really happen or was it all in Jack’s mind?
One person who doesn’t seem to have any problem understanding the end is Michael Emerson. The actor played morally-challenged Benjamin Linus on the ABC series for five seasons. He recently visited Attack of the Show and set the record straight.
Emerson said, “A real plane crashed on a real island, and real survivors lived there for a period of time and had adventures. And then they passed over.”
He also teased that there was more story to come. In the finale, Hurley (Jorge Garcia) becomes the island’s new protector and Ben agrees to help him, much like Richard Alpert helped Jacob. In the final minutes of the Lost finale, when they see each other in the afterlife, they quietly exchange compliments about how well they did their jobs on the island; seemingly an indication that they worked together on the island for some time.
We didn’t get to see them in their new jobs in the finale but Emerson says that some of that partnership was filmed. He said, “For those people who want to pony up and buy the complete Lost series [on DVD], there is a bonus feature which is, you can call it an epilogue, a lost scene. It’s a lot. It’s 12 or 14 minutes that opens a window onto that gap of unknown time between Hurley becoming number one and the end of the series.”
In thinking about it, Emerson wasn’t sure if he was going to get in trouble for sharing that piece of information. When asked if this could lead to a Hurley and Me type of spin-off, Emerson said, “No, it’s self-contained although it’s a rich period in the show’s mythology that has never been explored so who knows what will become of it.
It’s unclear if Emerson is talking about is the same additional footage that will supposedly be included with the season six DVDs. It sounds like its separate but, since we don’t have official release information, we can’t be sure just yet.
Çevirisi:
LOST: MICHAEL EMERSON FİNALİ AÇIKLADI VE EXTRALARIN SİNYALİNİ VERDİ
Lost'un finalinin gerçekten ne anlama geldiği hakkındaki tartışmalar hala sürüyor. her şey araf mıydı? olanlar gerçekten yaşandı mı yoksa her şey Jack'ın kafasında mıydı?
Finali anlamakta sorun çekmeyen tek kişi Ben Linus'ı canlandıran Michael Emerson gibi görünüyor. geçenlerde Attack of the Show'a katılan Emerson gerçekleri açıkladı.
Emerson: "gerçek bir uçak, gerçek bir adaya düştü ve kurtulanlar orada yaşadılar ve maceradan maceraya koştular. daha sonra da öldüler."
Emerson ayrıca bir tane daha hikayelerinin olduğunu açıkladı. finalde Hurley adanın yeni koruyucusu oluyor ve Ben ona yardım etmeyi kabul ediyor, Richard'ın Jacob'a yardım ettiği gibi. finalin son dakikalarında da öbür tarafta birbirlerini gördüklerinde adadaki görevlerini ne kadar iyi başardıkları hakkında birbirilerine saygılarını sunuyorlar, ki bu da adada bir süre boyunca beraber çalıştıklarının bir göstergesidir. onların adadaki yeni görevlerini yaparken göremesek de Emerson bu bölümlerin de aslında çekildiğini söylüyor. Dizinin dvd'sinde bir son deyiş olarak verilecekmiş. 12-14 dakika uzunluktaki bu bölüm Hurley'nin "number one" (adanın koruyucusu) olması ve dizinin sonu arasında geçen zamanı anlatacak.
Emerson, böyle önemli bir bilgiyi açıkladı diye başının belada olup olmadığından emin değil. bahsedilen bölümün "Hurley ve Ben" gibi bir isimle yan ürün olarak mı sunulacağı sorulunca Emerson "hayır, bu kısım kendine özgü olmasına rağmen dizinin mitolojisine dair açıklanmamış zengin bir zaman dilimini anlatıyor, ki ne olacağını kim bilebilir." diyor.
Emerson'ın bahsettiği kısımın final sezonun dvd'sinde olacağı açıklanan ek çekim olup olmadığı kesin değil. ayrı bir kısımdan bahsediyor gibi ama yine de resmi açıklama gelene kadar emin olamayız.

BİREBİR ÇEVİRDİM!! HİÇBİR ŞEKİLDE YORUM YOKTUR İÇİNDE. ÇEVİRİDE HATAM OLDUYSA ÜZGÜNÜM. YAZININ LİNK'İNİ KOYUYORUM. AYRICA BU SOHBETİN VİDEOSU DA MEVCUT O SAYFADA. İSTEYEN İZLEYEBİLİR: http://tvseriesfinale.com/tv-show/lost-michael-emerson-series-finale-15751/ NOT: KAYNAK BÖYLE GÖSTERİLİR İŞTE. LÜTFEN YALAN HABERLERE, RÖPORTAJLARA İNANMAYIN =)

http://www.dizimizi.com/haber-lostun-senaristi-sorulari-cevapladi.html

Yorum yapan bi kişiden alıntıdır.

Cem.B
29-05-2010, 23:13
bence gayet paralel evren muabbetiydi bana baya bi açık geldi

biyerde okumuştum senaristlerin söylediği sonunun zaten yoruma açık bırkaıldığı fakat forumları takp ettiklerini ve insanların sonunda nolduğunu tartışarak bulduğunu demiş

kara duman mubbaetinide diziye gizem katması için olduğunu çok üstünde durulmaması filanda denmişti bu 14 dk lık dvd de sayıların ve adanın gizemi ile alakalı bikaç bişi açıklanacakmış sözde :)

mar1lyn
29-05-2010, 23:16
zaten jack ile babasının konuşmasında bu olayın bu şekilde olduğunu adam soluyor
hepsi zaten jackin hikayesi olamaz onun yerine şu ingilizin ot tribi olsa daha iyi olur ahahah
sonunda oo iyi malmış falan dese ahahaha:)
jackin babası dioki
hepimiz oluoruz ama once ama sonra gibi bişi soluo sırayla hepsi oluolar ama o kotu anıları kafalarından silinmiş bişekilde arafta bekliyolar tam takım toplanana kadar
bnm anlamadığım o takımın toplanmadan dier tarafa neden geçemedikleri :)
dini işlermi giriyo orda araya :S

tool
29-05-2010, 23:17

şiddetle tavsiye...

flashforward finalini super bagladilar, atlas deneyine gonderme falanda vardi. umarim baska kanal satin alir :)

tool
29-05-2010, 23:19
bence gayet paralel evren muabbetiydi bana baya bi açık geldi

biyerde okumuştum senaristlerin söylediği sonunun zaten yoruma açık bırkaıldığı fakat forumları takp ettiklerini ve insanların sonunda nolduğunu tartışarak bulduğunu demiş

kara duman mubbaetinide diziye gizem katması için olduğunu çok üstünde durulmaması filanda denmişti bu 14 dk lık dvd de sayıların ve adanın gizemi ile alakalı bikaç bişi açıklanacakmış sözde :)

finalde mister ekoyu bekliyordum ama onuda es gectiler.
dharmanin kurulusu ve alvar hanso acikta kaldi ordanda bayagi ekmek cikabilirdi :beuj:

http://www.youtube.com/watch?v=bhjradODivc&feature=related

M_PROJECT
29-05-2010, 23:23
benim adam da yalan oldu

http://3.bp.blogspot.com/_0f2gc9-IXao/SKLJW7YPexI/AAAAAAAAGx8/TKCtaDkadq8/s400/4.05_Gerald_DeGroot_from_The_Orchid_video.jpg

dragstar
29-05-2010, 23:38
valla bu kdr güzel dizinin son bölümde içine sıçtılar alternatif son bekliyorum çok soru cevapsz kaldı kafam karmakarışık durumda:D

tool
29-05-2010, 23:38
benim adam da yalan oldu

http://3.bp.blogspot.com/_0f2gc9-IXao/SKLJW7YPexI/AAAAAAAAGx8/TKCtaDkadq8/s400/4.05_Gerald_DeGroot_from_The_Orchid_video.jpg

1:09
http://www.youtube.com/watch?v=jk9At3txC4M

CTG
30-05-2010, 00:54
http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b182506_lost_redux_see_you_in_another_life.html#ix zz0oyqs4j5f

-Aydın-
03-06-2010, 22:35
Bu ne biçim finalmiş ya böyle :)

Ama adamlar en büyük sırrı açıkladı finalde (bütün sır dizinin adında gizliymiş)

İzleyen herkezin 6 senesi kayıp (lost) :hahaha:

Boşuna değil tabi o kadar ilginçlikler teoriler vs. güzeldi ama finali izleyince boşuna 6 sezon takip etmişim gibi geldi :D

Onuralp
08-06-2010, 22:07
http://diziport.com/lost_6_sezon-izle/ozel_bolum_2/
http://diziport.com/lost_6_sezon-izle/ozel_bolum_3/

!KO
09-08-2010, 10:04
12 dklık hurley in jacobluk yaptıgı zamanda neler oldu gibisinden bonus video çıkarmışlar :)

5 6 soruda cevaplamışlar güzelde olmuş ama çok kısa :D

- Walt
- Lamp-post istasyonu
- Kutup ayıları
- Doğum sorunları
- 23 nolu oda
- Hurley bird
- Hydra istasyonu

bunları açıkladılar :p

tool
09-08-2010, 10:16
2.sezonu yemisti walt, herseyyin cevabi var derken iyi salladilar

M_PROJECT
09-08-2010, 10:35
link var mi ?

hddsheriff
11-08-2010, 00:16
Lost 6. Sezon DVD’sinde bonus özellik olarak bulunan 12 dakikalık “New Man In Charge” bölümü nete düştü bilginize :)

toonch
11-08-2010, 08:21
O kadar laf söyledikten sonra biraz ayıp olacak ama özel bölümü izledikten sonra keşke bir kaç bölüm daha olsa diye geçti içimden

tool
11-08-2010, 08:37
http://www.youtube.com/watch?v=W7uzGKl7flE

başalp
15-08-2010, 12:27
şu videonun tamamını gösteren bi link yok mu youtube hariç ?

tool
19-09-2010, 13:14
özledim..
http://www.youtube.com/watch?v=g6fvapqz118&feature=related

KAAAN
22-09-2010, 17:54
Bugun bitirdim bende,cok sukur..
Beyenmeyenlere anlam veremiyorum gayette guzel bitti bence:)super bir diziydi..
Bittigine gercekten uzuldum..

tool
12-07-2011, 17:53
bu gosterime girdimi arkadaslar?

Yerli malı ´LOST´ dizisi geliyor - Medya haberleri - Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri ---- Bu noktada haber var (http://www.haber7.com/haber/20080113/Yerli-mali-LOST-dizisi-geliyor.php)

kado
12-07-2011, 18:51
Ayağı kırdığım için 1.5 ay evde olacağım başladım tekrardan 1. sezondan izlemeye sezon 1 bölüm 22deyiz bakalım kaç günde bitireceğiz.

tool
12-07-2011, 19:03
Ayağı kırdığım için 1.5 ay evde olacağım başladım tekrardan 1. sezondan izlemeye sezon 1 bölüm 22deyiz bakalım kaç günde bitireceğiz.

gecmis olsun, ocaklara selam olsun

Mivec_4G63
12-07-2011, 19:05
lost çok bozdu

tool
15-07-2011, 16:11
ironik inceleme :D

SÖZÜN BİTTİĞİ YER...: SEVİŞMEDEN UYUMAYALIM LOST !!! (http://travisandtylerdurden.blogspot.com/2010/05/sevismeden-uyumayalim-lost.html)

Eriador
15-07-2011, 17:28
Wallahi elemanın içimizi dökmüş :) Geçen can sıkıntısı final i açtım bi daha izledm bi garip oldum , 2-3 sezon daha olsa kesin izlerdim yani ... bu arda Kate yengeniz yanlış olmasın :D