Orijinalini görmek için tıklayınız : temiz su
malumunuz istanbulda yaşayan arkadaşlar musluk suyunun ıcılmedıgını bılıyolar. bugun bır se ygordum arıtma cıhazı reklamında. bayagı guzel bısey yapmış gıbıle ama guvenemedım .aranızda bu konuda bılgısı olan varmıdır acaba?. hangı marka ıyıdır. sıkıntı açmaz temız bı su ıcerız.sakın ihlas urunlerı solemeyın alayı hıkaye :))
İhlas MüminSu 9000 :)
bildiğim kadarıyla bahsettiğin kategoriden hiçbir ürün suyu %100 temiz yapmıyor, içilebilir olur ancak bazı partikülleri ayıklaması imkansız, bunlar için UV filtreleme yapan cihazlar vardı ancak onlarında başka eksikleri vardı ve çıkan suyun tadı çok değişikti.
karsı komsum kullanıyor..getiren arkadas işe bundan geçir ve iç demiş o kadar:D
SekoLive
31-08-2009, 16:48
BMS diye bi marka var bi çok arkadaşımda vardı suyun tadı mükemmel ama sağlıksal anlamda yorumun yok izlenimlerim o suyu içenlerin hiç biirisi ölmedi :)
Evde,işyerinde biz bunu kullanıyoruz en az 10 tane daha tanıdığımız eşimiz dostumuz kullanıyor..E-springden daha iyisi yok :) Fiyatı biraz pahalı gibi ama amorti ettiğinden bi önemi olmuyor..
http://www.espring.com/TR-TR/WhyEspring/doc8062.aspx?pgid=131
Zübeyir kapı komşum bu işi yapıyor çok kaliteli makineler satıyor ismi onur 0555 6286360
getiren arkadas işe bundan geçir ve iç demiş o kadar:D
Nasıl bir pazarlama taktiğidir abi o ya :D :D
karsı komsum kullanıyor..getiren arkadas işe bundan geçir ve iç demiş o kadar:D
hahahha harbıden nasıl bır pazarlama teknıgıdır bu yaw :))
Zübeyir kapı komşum bu işi yapıyor çok kaliteli makineler satıyor ismi onur 0555 6286360
ok sagolasın ;) bı ara ararım ınsallah :))
Evde,işyerinde biz bunu kullanıyoruz en az 10 tane daha tanıdığımız eşimiz dostumuz kullanıyor..E-springden daha iyisi yok :) Fiyatı biraz pahalı gibi ama amorti ettiğinden bi önemi olmuyor..
http://www.espring.com/TR-TR/WhyEspring/doc8062.aspx?pgid=131
buda guzelmıs enescım :) olmadı bı ara senden bı damacana alımde bununda tadına bakım hahahaha :)))
eSpring iyimiş gerçekten
Dünyada daha iyisi üretilmedi :)
VteC_MaNiaC
31-08-2009, 17:09
Dünyada daha iyisi üretilmedi :)
olm eSpringden komisyon mu alıosun :D
Emre Abdik
31-08-2009, 17:11
arkadaşım bu iş ile ilgileniyor. Hatta bu forumda da üyelği var Anıl AYVAZ 0532 501 07 18
yardımcı olacaktır
Hernekadar Ankarada yaşasamda bizde evimizde arıtma cihazı kullanıyoruz. Benim Tavsiyem evine 2 Adet arıtma cihazı koyman 1.si su saatinin hemen çıkışına 2.si evin mutfağına.
Caneration
31-08-2009, 17:16
kesin bir çözüm istiyorsanız ters osmos cihazı kullanmanız gerekiyor,sadece filreleme ile yeterli değil.mebranı ortalama yılda 1 değiştirelerek gayet güzel sonuç alabilirsiniz.
olm eSpringden komisyon mu alıosun :D
Tanıtım seminerine katılmıştım :D Su arıtmaların k20si potansiyel yüksek :D
Almanci Tane-R
31-08-2009, 17:38
doğal kaynak suyu forever :D
Hamidiye damacana spec :)
Erikli daha lezzetli sanirim ama fiyat/performansta en iyisi Hamidiye bence..
2 Yıldır ihlas mebran kullanıyoruz deposu musluğu falan kit halinde 10 numara cihaz. İhlasın güzel kuralı var telefon açıp bakım zamanınız geldi diyor gelip bakımıın yapıyorlar canavar gibi oluyor.
reverse osmosis yontemini arastirin birde;
gida sanayide aritim icin populer olan yontem budur ;)
zübeyir ne uraşıyorsun olm git bir damacana al iç daha güvenli değilmi :)
Tekirdagda arıtma cihazı kullanıyoruz ama istanbulun suyu hicbirseyle temizlenmez bence :)
Shadow_Dancer
31-08-2009, 21:45
Forever Erikli spec. :D
Normalde hayat su kullanıyorum, çünkü Adana Pozantı mevkiinde Şekerpınarı adı verilen dogal bi kaynaktan çıkartılıyor, yayla evimiz orada ve musluktan Şekerpınarı suyu akıyor.. Ben aynı suya İstanbulda para veriyorum :) Bu aralar Erikliye sardım ama süper bi su
su ile alınması gereken minareller filan kalmıyor bu da insan sağlığı açısından zararlı tabii ki ama sonuçta kireçli arsenikli vs.. sudan yine iyidir o tip su arıtma cihazlarında yani ters osmoz olayını kullanılan sistemlerde ben öle duymuştum
zübeyir ne uraşıyorsun olm git bir damacana al iç daha güvenli değilmi :)
knka damacana larda kokuyo bı sure sonra. su plastık kaba gırmemesı lazım. eskıde nkızlayın camdan olanı vardı cocukken bız onlardan olsaydı alınırdıda.sımdıkıler koykuo. ıstıyorum cam sıseye ıcmelık hemen elımın altında olsun koyayım hıc plastıge dokunmadan.yoksa alıyorum hala suan :d
zubıs gel benım çeşme temız akıyor doldurup vereyım kank sana hep üşenmessen :)
zubıs gel benım çeşme temız akıyor doldurup vereyım kank sana hep üşenmessen :)
:)).sus len krooo. su mangal olayını yapalım bı gun olum . hıc olmadı bayram da yapalım toolanp bızımkıler bayramdada yok lar :)
ben üşenince musluktan içiyorum içinde arsenik filan varmı harbiden?
rain soft vardı oneririm ..