Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da tavsiye edilebilir cafe/mekanlar
Sayfa :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
Ben de bir şans vereyim diyordum, gerek kalmadı. :)
Carls Jr denedim toplamda 3 kere, bana mı denk geldi hep mi öyleler bilmiyorum ama sırf güler yüzlü çalışanlar için bile tercih edilebilir.
Burger King' den bir tık yukarıda olduğu kanaatindeyim. Fiyat performans olarak başarılı değil ama.
Doğkan, En güler yüzlü çalışanlar Upper West Side Falafel'de.. Cr.J'da fena değil.. Ürün olarak ta rokfor peyniri katılmamış tüm ürünleri iyi denilebilir.. BK ile karşılaştırılmaz bence lezzet olarak yada ilgi alaka olarak..
Soz konusu donerse su beylikduzunde enbey diye bi mekan var. Muhakkak gidin ve gorun. Mahser yeri gibi zaten, ama inanilmaz birsey.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/q71/s720x720/998366_583371905027689_504392998_n.jpg
aybarsdnr
08-01-2014, 01:07
Tantuni severler için cihangir "Emine Ana" yı tavsiye ederim. İstanbulda daha güzelini yemedim
Enbey'in sadece döner ebatı büyük lezzet anlamında,
Kapalıçarşı Şahin usta veya Beşiktaş Köyiçi Karadeniz döner'in yanından geçemez.
Şahin usta yediğiniz en iyi döner x 215848454 olarak düşünebilirsiniz :)
www.dönerci_ahinusta.com (http://www.donercisahinusta.com/sayfalar/cuhacihan.htm)
dün manoya bir şans daha verdim, olmadı:)
dün manoya bir şans daha verdim, olmadı:)
Sokak poğaçası daha lezzetli bence manonun ekmeğinden :)
Döner mi ?
Bayramoğlu veya Celal usta derim başka da hiç bişey demem..
Tholl-ga
08-01-2014, 09:10
Küçükçekmeceli Meşhur Dönerci Süleyman Usta burayıda tavsiye ederim yedikçe yiyiyorsunuz ;)
haha ben dükkanda durmuyorum zaten kime sorduğunuzu bilmiyorum ama bir dahaki gelişinizde haber verin ben karşılarım sizi :) önce pc nedir diye sorsaydınız bizimkilere keşke :D
4 gün trileçe yedim ceyhun saol :D
değişik olacak diye ucu kaçıyo ufaktan valla
hiltonburger de neyin nesi, deniym onu da:D
değişik olacak diye ucu kaçıyo ufaktan valla
hiltonburger de neyin nesi, deniym onu da:D
Avokadolu sipariş et :D
Küçükçekmeceli Meşhur Dönerci Süleyman Usta burayıda tavsiye ederim yedikçe yiyiyorsunuz ;)
4 gün trileçe yedim ceyhun saol :D
haha afiyet olsun abi her zaman beklerim :)
dün jburgeri denedim yok ya hiç beğenemedim ben orayı. sanki biraz pahalı ıslak hamburger yemişim gibi geldi. damak tadı farkından kaynaklanıyordur belki :)
ahmetbaha-drs
12-01-2014, 22:41
Mimaroba Duru Balıkçısı salaş ama çok lezzetli ve temiz bir yer.Ozellikle Tereyağlı karidesi ve kalamarı hakikaten çok güzel, balıklarda aynı şekilde.
Birkan61
12-01-2014, 22:43
Bahçelievler / Basın Sitesi
Tad dondurma
Profiterol ve Waffle çok iyi bu civarda en iyisi :)
Forumda hiç göremedim ama internette ve arkadaş çevremde sıkça övgü alan art cafe nin şu değişik pastalarını denemeye gideceğim yarın, mano burger sonrası tatlı qeyfeee :D
Bakalım neymiş ne değilmiş. :)
aybarsdnr
12-01-2014, 22:48
Forumda hiç göremedim ama internette ve arkadaş çevremde sıkça övgü alan art cafe nin şu değişik pastalarını denemeye gideceğim yarın, mano burger sonrası tatlı qeyfeee :D
Art cafe gerçekten çok başarılı. memnun kalacaksın kesin
Art cafe gerçekten çok başarılı. memnun kalacaksın kesin
Baya özel bir şekilde yapıyorlarmış pastaları, ben de beklenti yüksek şekilde gidiyorum :D
aybarsdnr
13-01-2014, 00:11
Baya özel bir şekilde yapıyorlarmış pastaları, ben de beklenti yüksek şekilde gidiyorum :D
yüksek beklentiyle gittiğim bir çok yer hayal kırıklığı olmuştu ama art cafe cidden iddialı :)
Maltepe sahil tarafında otopark sıkıntısı olmasın sessiz sakin biyer olsun barzo dırzo olmasın istiyosanız dragos tarafında cafe floresta var tavsiye ederim
Yine maltepede dürüm yicekseniz çınaraltından başka yere gitmeyin :)
S.Özeren
13-01-2014, 02:13
Bahçelievler / Basın Sitesi
Tad dondurma
Profiterol ve Waffle çok iyi bu civarda en iyisi :)
waflle da aynı fikirde değilim de profiterol u güzel gerçekten :)
Hala Mano burger'mi yiyosun ?
Birkan61
13-01-2014, 07:56
waflle da aynı fikirde değilim de profiterol u güzel gerçekten :)
Valla benim yediklerim arasinda en iyisiydi :) bu civarda daha iyisini yapan var mi waffle? Bide ordan deniyim :) gecen metroporttaki wafflecidan yedim rezaletti
Hala Mano burger'mi yiyosun ?
Abi ho diyince virginia ya gitmeye üşeniyorum, yani dükkan jburger vs rakiplere gore mano daha benim damak zevkime gore :D
Hilton burger geldi mertlik bozuldu :D
Abi ho diyince virginia ya gitmeye üşeniyorum, yani dükkan jburger vs rakiplere gore mano daha benim damak zevkime gore :D
Hilton burger geldi mertlik bozuldu :D
Sizin yakada olmaması üzücü :D Nişantaşına da açılıyor VA yakında :)
63owen63
13-01-2014, 08:55
Valla benim yediklerim arasinda en iyisiydi :) bu civarda daha iyisini yapan var mi waffle? Bide ordan deniyim :) gecen metroporttaki wafflecidan yedim rezaletti
Lera fresca, dondormalu waffle. kupa yanında hemen :)
geçen taps te taps burger yedim tadı ortalama/vasata yakın, ne iyi ne kötü ama boyutu ilk defa çatal bıçak kullandırttı bana:) biraz iriceneydi ve ilk defa tek burger menuyle doydum
koray mantıcı tavsiye etsene birde :D
ben ulusta Aşkana mantıyı tek geçiyorum, daha iyisi var mı? :D
günlükte bodrum mantı iyidir, casitadan nefret ediorum ama
Tek tavsiye edeceğim yeri zaten yazdın patron :) Aşkana'yı tek geçiyorum bende.
Casita fabrikasyon oldu artık, tek şube varken iyiydi. Önünden geçerken yemelik bodrum mantı fena değil. Ama Aşkana aşırı iyi :) Çiğ böreğide efsane
imprezaWRC
13-01-2014, 09:14
Aynen öyle, birde önünde sıra olmuyor mu valla anlamak mümkün değil ya, ben oraya bir daha gitmem, paramla rezil mi olayım.
Bu kadar çok mano, mano yazınca çok büyük beklenti ile gittim ve harbiden de ben evde hamburger yapsam bundan daha lezzetli olur.
Aynen öyle, birde önünde sıra olmuyor mu valla anlamak mümkün değil ya, ben oraya bir daha gitmem, paramla rezil mi olayım.
Bu kadar çok mano, mano yazınca çok büyük beklenti ile gittim ve harbiden de ben evde hamburger yapsam bundan daha lezzetli olur.
Ben hiç yazmadım valla nano mano :D
yanlışlıkla bir arkadaşım götürdü bir defa. Çıkışta yediğimin parasını götürenden tahsil ettim :hehe:
geçen sefaköyde bi yerde bi çiğ köfte yedik, yanında kokoreççiler dönerciler falanda vardı. gece 12 gibi adını unuttum bulabılecek varmı ?
Tholl-ga
13-01-2014, 09:32
yeşilköy şefo mantı ;)
yeşilköy şefo mantı ;)
Aşkanada yedinmi hiç ?
Istinye Park Kaşik-la manti da fena değil idare eder.
Aşkanayi da hafta ici bigun sebebi ziyarete gideyim :D
imprezaWRC
13-01-2014, 10:12
Istinye Park Kaşik-la manti da fena değil idare eder.
Aşkanayi da hafta ici bigun sebebi ziyarete gideyim :D
Ulus Aşkana mantıda kredi kartı geçmez ve Salı günleri kapalıdır, mantısı, çiğ böreği tavuk şinitzeli şahanedir.
Kaşık-la ne be, kesin fabrikasyondur.
Biraz da tatlı yiyecek yer tavsiyesi alalım. Nerede ne yenir ?
Osmanbey Kristal'in tulumba tatlısı güzeldir. ;)
Ulus Aşkana mantıda kredi kartı geçmez ve Salı günleri kapalıdır, mantısı, çiğ böreği tavuk şinitzeli şahanedir.
Kaşık-la ne be, kesin fabrikasyondur.
Aynen abi fabrikasyon bildigim kadariyla ama zaten aşkanaya rakip olarak yazmadim hani paket olarak falan alir evde yersiniz diye :D
Şinitzelin yaninda o patitiz salatasindan da veriyosa üff ne canim çekti be :D
Tatli için la vie en rose diye bi mekan var pastalarini övuyolar, bugun art cafe ye gidicem oranin da pastalari meshurmus deneyecegiz bakalim.
imprezaWRC
13-01-2014, 10:25
Ben hiç yazmadım valla nano mano :D
yanlışlıkla bir arkadaşım götürdü bir defa. Çıkışta yediğimin parasını götürenden tahsil ettim :hehe:
Yok olm, sen yazsaydın zaten bende senden tahsil ederdim :D :D
Bildiğinden şaşmayacaksın, aynı paraya senelerin hamburgercisi J burger varken mano da neymiş.
Aynı hüsranı yine arkadaş gazıyla gittiğimiz caddedeki bi buçuk adlı restaurantta yaşamıştık.
Menü zaten zayıf, tavuk seçeneği fazla, şinitzel ve kanat siparişi verdik, şinitzel resmen saman gibiydi, kanatta da tavuk bulana hesap bedavaydı sanırım.
Özetle, mano ve bi buçuk benim için kara listede.
Sanırım, cadde üzerindeki yemek yerlerinde artık çok seçici olmak lazım, ***** dükkan kiraları ve hava paraları belli, adamlar o kiraları çıkartmak için hap kadar menüyü abartı fiyatla müşteriye yaslıyorlar.
Aynen abi fabrikasyon bildigim kadariyla ama zaten aşkanaya rakip olarak yazmadim hani paket olarak falan alir evde yersiniz diye :D
Şinitzelin yaninda o patitiz salatasindan da veriyosa üff ne canim çekti be :D
Tatli için la vie en rose diye bi mekan var pastalarini övuyolar, bugun art cafe ye gidicem oranin da pastalari meshurmus deneyecegiz bakalim.
Schnitzel için Nişantaşı Reasürans pasajı Cafe Wien :icon_tup: yanında kartoffelsalat gelir :)
Yok olm, sen yazsaydın zaten bende senden tahsil ederdim :D :D
Bildiğinden şaşmayacaksın, aynı paraya senelerin hamburgercisi J burger varken mano da neymiş.
Aynı hüsranı yine arkadaş gazıyla gittiğimiz caddedeki bi buçuk adlı restaurantta yaşamıştık.
Menü zaten zayıf, tavuk seçeneği fazla, şinitzel ve kanat siparişi verdik, şinitzel resmen saman gibiydi, kanatta da tavuk bulana hesap bedavaydı sanırım.
Özetle, mano ve bi buçuk benim için kara listede.
Sanırım, cadde üzerindeki yemek yerlerinde artık çok seçici olmak lazım, ***** dükkan kiraları ve hava paraları belli, adamlar o kiraları çıkartmak için hap kadar menüyü abartı fiyatla müşteriye yaslıyorlar.
Schnitzel cevabımı üst postta verdim :) mecbur kalmadıkça başka yerde yemem schnitzel.
CAFE WIEN (http://www.cafewien.com/)
Yeşilköyde A&F cafe'de çok iyi bu arada schnitzel konusunda.
imprezaWRC
13-01-2014, 10:34
Şahsen, tatlıdan ufak ufak vaz geçmeye başladım; herkes fabrikasyon iş çıkartmaya başlamış.
İnci profiterolu bozmuş, manolyanın ve Hasan usta'nın profiterolleri resmen boğazımı yakıyor, şeker diye başka birşey mi koyuyorlar nedir, Görgülü'de benden uzak Allah'ına yakın olsun, verdiğim parada...neyse işte.
O yaptıkları tavuk göğsü ise bende Tommi Makinen'im. Adamlar, tavuk göğsü görüntüsü altında köpük ile krema karışımı birşey yapmışlar, yerken çıkartacaktım o derece kötüydü. Labne peynir bile onların tavuk göğsünden daha tatlıdır ve hiç değilse yenilebilirdir.
Hastane, postane, pastaneden dalınca, aklıma geldi;
Aslı börekten de alışverişi kestim, bol yağlı böreği astronomik fiyata kakalıyorlar. Böreği artık kayınvalide yapıyor, hemde benim istediğim speclerde :D :D :D
imprezaWRC
13-01-2014, 10:37
Schnitzel için Nişantaşı Reasürans pasajı Cafe Wien :icon_tup: yanında kartoffelsalat gelir :)
Schnitzel cevabımı üst postta verdim :) mecbur kalmadıkça başka yerde yemem schnitzel.
CAFE WIEN (http://www.cafewien.com/)
Yeşilköyde A&F cafe'de çok iyi bu arada schnitzel konusunda.
Valla orayı biliyorum da oraya gitmek için önce yoga yapmam lazım, ruhumu ve zihnimi kalabalık ve trafikten arındırmam lazım, başka türlü Nişantaşı'na falan gitmem.
Numnum'un da şinitzeli fena değil, incecik yapıyorlar, resmen ağızda dağılıyor, ve herşeyden öte porsiyon resmen öksüz doyuran spec :D :D
Bütün tavuk koysalar daha iyiymiş :D
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/01/13/hzZk.jpg
Şahsen, tatlıdan ufak ufak vaz geçmeye başladım; herkes fabrikasyon iş çıkartmaya başlamış.
İnci profiterolu bozmuş, manolyanın ve Hasan usta'nın profiterolleri resmen boğazımı yakıyor, şeker diye başka birşey mi koyuyorlar nedir, Görgülü'de benden uzak Allah'ına yakın olsun, verdiğim parada...neyse işte.
O yaptıkları tavuk göğsü ise bende Tommi Makinen'im. Adamlar, tavuk göğsü görüntüsü altında köpük ile krema karışımı birşey yapmışlar, yerken çıkartacaktım o derece kötüydü. Labne peynir bile onların tavuk göğsünden daha tatlıdır ve hiç değilse yenilebilirdir.
Hastane, postane, pastaneden dalınca, aklıma geldi;
Aslı börekten de alışverişi kestim, bol yağlı böreği astronomik fiyata kakalıyorlar. Böreği artık kayınvalide yapıyor, hemde benim istediğim speclerde :D :D :D
Aslı börek demişken adamların sarma dolmaları güzel ama pahalı..
imprezaWRC
13-01-2014, 10:42
Bütün tavuk koysalar daha iyiymiş :D
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/01/13/hzZk.jpg
Oldu mu öyle olacak, parasını hak edecek, bunun 1/4'ü kadarını getirip aynı parayı almaya çalışan mekanlar var.
imprezaWRC
13-01-2014, 10:44
Sen sarma dolma görmemişsin, o ne öyle ya, bildiğin makinadan çıkıyor, hepsi tektip ve resmen sıkıştırılmış, saman gibi, limon suyunu kova ile döküyorsun da anca gevşer gibi oluyorlar.
Aşkanayı çok merak ettim şimdi yeri ters ama gidicem:)
Tatlı için emiroğlu kuru baklavayı bi yiyin derim ben ciddi memnun kaldım diğer antep usulu baklavalara göre,daha bı tatlı modunda börek gibi değil:)
Özgür chefin köftesi gibi yapan varmı bildiğiniz orası güzelde sürekli gidilmiyor:)
Özgür chefin köftesini bilmem ama köfte diyince benim için tek adres :)
Tarihi Merkezefendi Köftecisi (http://www.tarihimerkezefendikoftecisi.com.tr/)
küçükköy, köfteci muharrem ustayıda ben tavsiye edebilirim pişman olmazsınız.
imprezaWRC
13-01-2014, 12:44
Özgür şef, chef, chief her neyse... eti bir türlü istediğim kıvamda getirmeyi başaramamış mekan olarak aklımda kaldı. Bir kere gittim, bir daha da gitmem dediğim yerlerden.
SekoLive
13-01-2014, 12:46
hakan abi armağan çağlayanı geçtin :)
tatlı olarak koşuyolu ceviz ağacını tavsiye edebilirm birsürü çeşit tatlıları var ve hiçbir zaman bayata denk gelmedim. He birde akşam 9 dan sonra orada olursanız masaya küçük pastalardan da ikram gelir :)
imprezaWRC
13-01-2014, 13:03
hakan abi armağan çağlayanı geçtin :)
Serkan'ım, ben zor beğeniyorum, her yemeğide yemem, et olmayınca doymam, bitkileri çok sevmem, yemek konusunda çok seçiciyim, beğenmediysem bir daha aynı mekana gitmem, boru mu bu neticede para veriyorsun, paramla da rezil olmak istemem.
Misal, Mano, Fulya'daki İskender İskenderoğlu, Özgür Şef, Casita, Bibuçuk...vs bunlara direkt hard reset attım, daha da gitmem.
Olm ben midpoint'in mutfağına girip aylık çorba takviminin fotoğrafını çekmiş adamım :D :D :D
Telefon ekranında net gözüküyordu ama bilgisayarda bakınca biraz bulanık çektiğimi fark ettim :(
Amannn, okunuyormu okunuyor, aha midpoint çorba takvimi :D :D :D
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/corba_zpsb08c1b51.jpg
Sen sarma dolma görmemişsin, o ne öyle ya, bildiğin makinadan çıkıyor, hepsi tektip ve resmen sıkıştırılmış, saman gibi, limon suyunu kova ile döküyorsun da anca gevşer gibi oluyorlar.
abi yaş az daha geçse sen demeye başlarsın;
dışarda yemek yenmez evde yapın yiyin diye:D
o değil de,
en güzel et, kasaptan alınıp kendi yaptığın mangalda ızagaraladığındır derim:D
süzme mercimeği damlatmışlar :)
imprezaWRC
13-01-2014, 14:00
abi yaş az daha geçse sen demeye başlarsın;
dışarda yemek yenmez evde yapın yiyin diye:D
o değil de,
en güzel et, kasaptan alınıp kendi yaptığın mangalda ızagaraladığındır derim:D
süzme mercimeği damlatmışlar :)
Sarma dolmayı ve böreği dışarıda iyi yapana henüz rastlamadım, zira fahiş fiyatlarına da çok kızıyorum, 1 kg börek 25 TL diyor, zannedersin kullandığı peynirin kilosu 30TL.
P.S : Olm o kağıdın olduğu yer mutfak, olur o kadar :D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup:
Özgür chefin köftesini beğendiyseniz mutlaka merkez efendiye gidin derim
Gene 2 sayfa yazıp bombalamışsınız işyerinde yemek krizine soktunuz, hamburger sinitzel pasta mantı aklımızı aldınız , teşekkürler emeği geçenlere :)
e-5 üzeri Maltepe cıvarındaki cemil usta köfte balık dikkatimi çekiyor geçerken,sahıpleri mi hitap ettiği kesim mi Trabzonlu acaba plaka sonları çoğunun 61 :)
silivri liman
sırrı reis balık
valla silivriye gittiğimde burda hamsi kalamar karides yemeden dönmüyorum:D yan kısmı balıkçı seç ver pişirip versinler missss:)
Bende anlamıyorum aslı börek işini.. Her seferinde, benim bilmediğim bir şey var demek ki diye bir şeyler alıyorum.. Yok lan işte bildiğin yağlı börek.. Aslı börekmiş.. Ben bi börek yaptırayım da börek görsünler ax...
Siz tavsiye ettiklerimle yemiş kadar oluyorum sayenizde mutluluğunuz kilo kaybımdır teşekkürler :D
78 kiloya indim 75'i gördüğümde tekrar yemek yemeye başlıycam :D
Bende anlamıyorum aslı börek işini.. Her seferinde, benim bilmediğim bir şey var demek ki diye bir şeyler alıyorum.. Yok lan işte bildiğin yağlı börek.. Aslı börekmiş.. Ben bi börek yaptırayım da börek görsünler ax...
Aslı börek bana göre traş bir defa yedim 2 gün midem ağrıdı nasıl bi un kullandılarsa.
Doğu bank'ın arka sokağında Sirkecide Konyalıda gidip bi börek yiyinde aklınız çıksın :D
http://www.konyalilokantasi.com.tr/
imprezaWRC
13-01-2014, 16:31
Siz tavsiye ettiklerimle yemiş kadar oluyorum sayenizde mutluluğunuz kilo kaybımdır teşekkürler :D
78 kiloya indim 75'i gördüğümde tekrar yemek yemeye başlıycam :D
Aslı börek bana göre traş bir defa yedim 2 gün midem ağrıdı nasıl bi un kullandılarsa.
Doğu bank'ın arka sokağında Sirkecide Konyalıda gidip bi börek yiyinde aklınız çıksın :D
KONYALI LOKANTASI - Sirkeci 1897 - Resmi internet sitesi (http://www.konyalilokantasi.com.tr/)
Börek olayını kayınvalideye bıraktım, yakında piyasaya benim specte böreklerden salacağız, köşeyi 10 kere döneceğiz, şube olmayacak tek dükkan olacak, millet dükkan önünde kuyruk olacak nioahahahaaa :D:D:D:D
KONYALI LOKANTASI - Sirkeci 1897 - Resmi internet sitesi (http://www.konyalilokantasi.com.tr/)
Mübarek nerden buluyorsun cımbızla çekiyo adam mekanları :D
Börek olayını kayınvalideye bıraktım, yakında piyasaya benim specte böreklerden salacağız, köşeyi 10 kere döneceğiz, şube olmayacak tek dükkan olacak, millet dükkan önünde kuyruk olacak nioahahahaaa :D:D:D:D
Valla nereye açacaksan söylede karşılıklı açmayalım tükkanları :hahaha: Bence mantıklı yatırım ciddi anlamda.. Sadece Aslı böreği batırmak istiyorum :D
Birkan61
13-01-2014, 22:12
e-5 üzeri Maltepe cıvarındaki cemil usta köfte balık dikkatimi çekiyor geçerken,sahıpleri mi hitap ettiği kesim mi Trabzonlu acaba plaka sonları çoğunun 61 :)
Ana şubesi Trabzonda kanka, Akçaabat köftesini bilirsin.
Akçaabatta sahilde sıra sıra dizilidir en meşhurlarıda cemil usta ve nihat ustadır ama cemil usta daha bi önde duruyor :)
Metin diye bir abi işletiyor orayı, fındıklı baklavayı mutlaka dene harika :)
Ben en son gittiğimde 34 TS 1967 plaka volvoda ordaydı :D
Doğru kanka köfte trabzon işi,cemil usta maşallah baya iyi,en yakın zamanda bi deneyeyim,bizim plaka sonuda 61 kapıda karşılarlar artık :D
Birkan61
13-01-2014, 22:47
Doğru kanka köfte trabzon işi,cemil usta maşallah baya iyi,en yakın zamanda bi deneyeyim,bizim plaka sonuda 61 kapıda karşılarlar artık :D
oğlum bi an unuttum lan rizeli olduğunu, akçaabat köftesini bilirsin diyorum :D
sıkıntı yok b oğluuuuum kan çekiyor zaten :))
34TL paketi o ne aq :D
bende hazır mantısını çok seviyorum Aslı böreğin, evde yapmak için hazır mantı almak yerine aslı börek iyidir. oda pahalı aslında 2 porsiyonluk tek paket 15TL :O ama olsada yesem şimdi ya :D
Sabah sabah extra bol sarımsaklı mantı ne giderdi be şimdi :D
Sabah sabah extra bol sarımsaklı mantı ne giderdi be şimdi :D
offfff
hee şimdi hatırladım bide modada törek mantı var, limitsiz mantı çiğbörek çorba 17,5TL oranın mantısıda güsel günlük olarak :D
http://www.mekanist.net/img/placeimages/500w/istanbul_restoran_torek-manti-salonu-kadikoy_55613130109257114445544.jpg
mirafiori
15-01-2014, 10:11
Lokma, rumelihisarında zaman zaman gittiğim bir mekandır.Ücretsiz vale hizmeti vardır. Menüleri çok güzel tavsiye ederim.
L O K M A (http://www.lokma.com.tr/)
Lokma, rumelihisarında zaman zaman gittiğim bir mekandır.Ücretsiz vale hizmeti vardır. Menüleri çok güzel tavsiye ederim.
Valelerinin araçların anasını bellemeleriyle alakalı forumda zamanında konu açılmıştı.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/141344-rumeli-hisari-lokma-cafe-vale-sikintisi.html
mirafiori
15-01-2014, 10:23
en son gittiğimde vale şirketi değişmişti öncesimi sonrasımı bilemicem. Vale harici iyi bir mekan diyelim ozaman :)
Hafta sonu gidilmez. Çok sıra bekleniyor. Valeler zaten ne *** yedikleri belli değil. Fiyatlar pahalı ama manzarası ve lezzetleri harika. Bide ben artık tercih etmiyorum siyasi sebeplerden ötürü.
mirafiori
15-01-2014, 10:29
Valelerinin araçların anasını bellemeleriyle alakalı forumda zamanında konu açılmıştı.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/141344-rumeli-hisari-lokma-cafe-vale-sikintisi.html
konuyu ilk defa gördüm dikkatlice okudum vermemek lazım valeye 100-150 mt ilerde isparka bırakmak daha mantıklı.
Gerçi sahil bölgesinde genel bir vale sıkıntısı var hor kullanma vs. şeklinde. Emirgan sütişte 2012 ramanzan ayındaydı sanrım, arkdaşımın aracının anahttarını kaybetmişlerdi ve bulamadılar yenisini serviste yaptırıp verdiler...
egeeeomer
19-01-2014, 08:47
Emirgan Mado - Yesilkoy Mado - Florya Galericiler Caddesi Mado Bunlar Sakin Hareketli Manzarali Olan Yerler. Piayasa İcin Olanlar Atakoy marina, bebek chila, Maranta Gusto Ve Midpointin Her Mekani Ve lemanza vs vs Say Say Bitmez.
Dün filibe (sirkeci)'ye gittik.Ben oldukça beğendim. Tavsiye ederim.Fakat başka yerlerde de açılmış sanırım gerçeğinin sirkeci olduğu söyleniyor yeri oldukça basit zaten.Tren garından dümdüz yukarı doğru çıkarken soldan 5yada 6. restoran. :)
selamlar,
Beykoz >>> şile >>> ağva >>> kaynarca >>>karasu ve takat kalırsa ordan da akçakoca'ya geçeceğim. şile sonrasında bu güzergahta önerebielceğiniz yer var mı?
morgy_drag
19-01-2014, 10:15
selamlar,
Beykoz >>> şile >>> ağva >>> kaynarca >>>karasu ve takat kalırsa ordan da akçakoca'ya geçeceğim. şile sonrasında bu güzergahta önerebielceğiniz yer var mı?
Agva da gizlibahce restaurant..
Eger ki balık ve cesıtli doğal otlardan yapılan mezelerden,ev yapımı turşu dan hoşlanıcaksanız,,Bi ugrayın derim..
Fiyat uygun,çeşit çok..
sansar34
19-01-2014, 14:21
üsküdar yeşil mavi iyidir (nargılesı on numara)
yine üsküdarda son duragın orada sea of point var
hafta içi restorant hafta sonu bar tarzı bı yer ıstersenız cumartesı ve pazar gunlerı gıdılebılecek en ıyı manzaraya sahıp yer karaköyde zelda zonk var bankalar caddesının gırısınde gravida otelın terasında organızasyon ıcın guzel bı yer tavsıye ederım
Agva da gizlibahce restaurant..
Eger ki balık ve cesıtli doğal otlardan yapılan mezelerden,ev yapımı turşu dan hoşlanıcaksanız,,Bi ugrayın derim..
Fiyat uygun,çeşit çok..
Teşekkürler tavsiye için.
Otobandan kandıraya saptım. amaç kandıra ağva şile vs yaparak daha kısa bi güzergahı kullanarak en azından akşam köprü trafigine girmemekti.
İlk kandıranın içinde adı sanırım balaban kasap et ızgara'ydı. kendi ürettikleri hayvanların etlerini kullanıyorlarmış. Yerel halka hizmet verdikleri için kaliteden ve lezzetten ödün veremeyiz diyen küçük şirin bir ızgaracı. Meze namına hiç bişey yok. salata diyorsun, adam domatesi salatalıgı soymaya başlıyor.
neyse ilk yemegimizi orda yedik. 1 saat sonra güzergah üzerindeki bi hastanede anneme serum taktırmıştık:) etlerden kaynaklandığını sanmıyorum ama şansızlık işte. köftesi ortalama, sucuğu iyiydi.
Efsanevi şile- ağva orman yolu çok düzelmiş. kaymak gibi asfalt olmasa da yollar cidden çok düzgün, çukurlar kalmamış. Güzergahı motorcu gruplar sıklıkla kullandıkları için ona dikkat edilmesi gereyor.
onmestyle
19-01-2014, 19:35
İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü'nün içinde Lokma, Papaz ve Starbucks gibi cafeler var. Üstelik hafta sonları da açık. Hafta sonunu sessiz, sakin, bol yeşillik içinde, otopark sorunu olmayan bir yerde geçirmek isteyenler için birebir. Hafta içi hiç bulaşmayın, okul ağzına kadar dolu zaten, başınız şişer.
Görkem.Y
19-01-2014, 19:50
Küçükyalı dolmus yolu üzeri turkcell karsısında '' Antep Sofrası '' özellikle dürüm & etli çiğ köftesi çok geçerli :)
Bugun 2 arkadasimizla Virginia Angus Tahtakaleye gittik, kapida 20 dakika bekledik ama gercekten degdi. Burgerler 10 numara, ortaya bir de sucuk aldik o da gecer not aldi. Tavsiye edenlere tesekkurler, simdi anadolu yakasinda guzel bir durumcu de bulduk mu tadindan yenmez :)
Zekeriyaköyde kendi dükkanımı tavsiye ediyorum :D Kebap ve pide çeşitleri var.2 duble de yanında yuvarladın mı güzel güzell gidiyor yemekler :D
imprezaWRC
20-01-2014, 09:05
Dün filibe (sirkeci)'ye gittik.Ben oldukça beğendim. Tavsiye ederim.Fakat başka yerlerde de açılmış sanırım gerçeğinin sirkeci olduğu söyleniyor yeri oldukça basit zaten.Tren garından dümdüz yukarı doğru çıkarken soldan 5yada 6. restoran. :)
Filibe'de iyidir, Hayyam Pasajının arkasında ara sokaktaki Namlı Rumeli Köfteciside çok iyidir hatta heriflerin irmik helvası şahanedir.
Naml1 Rumeli Köftecisi (http://www.namlirumelikoftecisi.com/)
Bugun 2 arkadasimizla Virginia Angus Tahtakaleye gittik, kapida 20 dakika bekledik ama gercekten degdi. Burgerler 10 numara, ortaya bir de sucuk aldik o da gecer not aldi. Tavsiye edenlere tesekkurler, simdi anadolu yakasinda guzel bir durumcu de bulduk mu tadindan yenmez :)
çok kez söyledim aklıma geldi yine istedim ya :D
idealtepe çınaraltı dürüm minibus yolu üstünde yanına oto yıkamın oldugu yerde forumdam toplu gidişte yaptık memnun kalmayan begenmeyen yoktu :D
gavurdağı kaşarlı dürüm + künefesi enfesdir
http://www.yaylalife.com/link/istanbul-Maltepe-cinaralti-durum.jpg
http://alkolsuzmekanlar.com/wp-content/uploads/2013/03/DSCN8759-wpcf_385x275.jpg
SekoLive
20-01-2014, 09:43
çok kez söyledim aklıma geldi yine istedim ya :D
idealtepe çınaraltı dürüm minibus yolu üstünde yanına oto yıkamın oldugu yerde forumdam toplu gidişte yaptık memnun kalmayan begenmeyen yoktu :D
gavurdağı kaşarlı dürüm + künefesi enfesdir
berkan ben arada bu cınaraltıya gidiyorm ama yaw lezzet v.s. yok sadece masaya gelen yeşillikler ilgi cekici gibi.. bir iki kez gittim iyi gibiydi ama artık bi tad alamıyorum. alternatif bulsam denerim.
şu konuya girmekten nefret ediyorum :D:D:D
blackweb
20-01-2014, 10:54
Maltepe Sahil Migros'a gelmeden Cafe De Albahra.
Sevdiğimiz bi arkadşımızın yeridir. Sakin ortamı vardır.
Çinaralti iyi bi dürümcü değil. :)
blackweb
20-01-2014, 10:59
Çinaralti iyi bi dürümcü değil. :)
Nasıl değil :)
Biz çok seviyoruz, özellikle salatasına bayılıyoruz :)
berkan ben arada bu cınaraltıya gidiyorm ama yaw lezzet v.s. yok sadece masaya gelen yeşillikler ilgi cekici gibi.. bir iki kez gittim iyi gibiydi ama artık bi tad alamıyorum. alternatif bulsam denerim.
hadi ya tadımı degişti diyecem ama bilemedim 5-6 ay oldu gitmeyeli ki ogunde cok kalabalıktık hava ucmustu dürüm ve künefeler .yada alıştıgın içindir belki :p ben ara ara gidp zevkine varıyodum .
tavsiye bulursan sole valla farklılık olsun et olsun bizim olsn her türlü denerim :D
Nasıl değil :)
Biz çok seviyoruz, özellikle salatasına bayılıyoruz :)
aynen nası degil :)
bende künefesine bayılıyorm
buarada valla gidipde götürdügüm ve dürüm ve künefelerini begenmeyen kotu diyen cıkmamısdı daha
Cınaraltına bende gittim ve açıkçası çok özel bir tad alamadım. Benim aradığım bizzat Adana'da yenilen dürümlerin etkisini yaratabikecek bir yer lezzet olarak. Istanbul'da bir çok yer lezzetsiz, 40 türlü baharat dökerek solucan gibi ip ince kebap yapıp dürüme sarıp veriyor benim beklentim biraz daha yüksek. Ondo Dürüm'e gitmek istiyorum ama Anadolu yakasında olduğumdan önceliğim burda düzgün bir yer varsa gitmek.
SekoLive
20-01-2014, 12:10
Cınaraltına bende gittim ve açıkçası çok özel bir tad alamadım. Benim aradığım bizzat Adana'da yenilen dürümlerin etkisini yaratabikecek bir yer lezzet olarak. Istanbul'da bir çok yer lezzetsiz, 40 türlü baharat dökerek solucan gibi ip ince kebap yapıp dürüme sarıp veriyor benim beklentim biraz daha yüksek. Ondo Dürüm'e gitmek istiyorum ama Anadolu yakasında olduğumdan önceliğim burda düzgün bir yer varsa gitmek.
avrupa yakasına gidersen gerçek adana tadı istediğinde neden urfa var aksaray horhorda oraya muhakkak uğrayın. ondo kötü değil güzel ama adana-urfa olayında neden urfa ciddi güzeldi.
Çınaraltı dürümü bozdu, kıkırdaktan başka birşey yok. Künefesi şahane :)
avrupa yakasına gidersen gerçek adana tadı istediğinde neden urfa var aksaray horhorda oraya muhakkak uğrayın. ondo kötü değil güzel ama adana-urfa olayında neden urfa ciddi güzeldi.
ondonun kebabı ciddi manada kötüdür Serkan. şiş + mezeler + triliçesi iyidir.
Neden Urfa'nın da bostanası ( kaşık salatası da olabilir ) ve lahmacunu gayet güzel. Adanayı benim gibi ince tırnaklı pidede yemeyi seven kişiler içinse pideleri maalesef iyi değil.
SekoLive
20-01-2014, 12:30
ondonun kebabı ciddi manada kötüdür Serkan. şiş + mezeler + triliçesi iyidir.
Neden Urfa'nın da bostanası ( kaşık salatası da olabilir ) ve lahmacunu gayet güzel. Adanayı benim gibi ince tırnaklı pidede yemeyi seven kişiler içinse pideleri maalesef iyi değil.
cınaraltıyla kıyaslayınca güzel kalır abi :)
ince tırnak pide içinde adana diyince aklma bağdat ocakbaşı cezayirin yeri geldi güngörende :)
Bi kaç sayfa geriye gittim de göremedim. Anadolu yakasında fasıl yapılan güzel bi mekan önerebilir misiniz ?
Durumcu konusunda Halis durum var Halkali'da orasi iyidir, Baltalimani ustunde Duldul vardir (gecen yil Istinye Enka yokusundan TFF binasina inerken sagda kalan bi sube daha actilar hatta ) bu ikisinin durumleri baya guzeldir. Fiyat buyukluk olarak pek iyi degildir de guzeldir durumleri.
aybarsdnr
20-01-2014, 23:28
ince tırnak pide içinde adana diyince aklma bağdat ocakbaşı cezayirin yeri geldi güngörende :)
cezayirin yerini çok duydum, hem çok ucuz hem de çok güzel diyorlar. nasıl gerçekten? değer mi gitmeye?
Etiler dürümcü irfanda kaşarlı şiş. Net. :)
Tırnaklı dürüm arası Adana'da cezayir tek geçerim :)
Zekeriyaköyde kendi dükkanımı tavsiye ediyorum :D Kebap ve pide çeşitleri var.2 duble de yanında yuvarladın mı güzel güzell gidiyor yemekler :D
19sene zekeriyaköyde oturdum, evlenince taşındım, hangi dükkandır ? :)
virginia angus fena bir şekilde bozmuş
Cezayirin yeri cidden nimet gibi yer:)
Bagdat Ocakbaşı da ince tırnaklı pidede harika, etini de begeniyorum ben.
Ama o dürümün içine yeşil sogan koymuyorlar mı!! yahu adana bu.. sumaklı kuru sıganı döşemen lazim. usul öyledir. adanaya saygı budur.
Hizmet konusunda zaten efsane adamlar :D
Bu arada hemen karşısında bi hizmet kardeşler vardı. Bi dönem lahmacunları vs bozuldu ama şimdiki durumu nedir bilen var mı?
Not : Ümraniye'de de bir Bagdat Ocakbaşı var. Neredeyse avrupa yakasındakiyle aynı ama fiyat 2 katı. en son 2 sene önce 10 liraya dürüm yemiştim ordan:)
Tırnaklı dürüm arası Adana'da cezayir tek geçerim :)
Birader sen nokta atışları yapıyorsun yemek konusunda rica etsem söyle bir top 20 İstanbul listesi yapar mısın ortaya karışık herşeyden :) Geçen yakın arklarımı Virginia'ya götürdüm , yapılan iltifatlar sayesinde kendimi kral gibi zannettim ..
Nerde bu cezayir bu haftasonu gidip Adana'nın dibine vuralım.
SekoLive
21-01-2014, 07:52
cezayirin yerini çok duydum, hem çok ucuz hem de çok güzel diyorlar. nasıl gerçekten? değer mi gitmeye?
Kesinlikle değer kuzu şişide son gittiğimde başarılıydı
Birader sen nokta atışları yapıyorsun yemek konusunda rica etsem söyle bir top 20 İstanbul listesi yapar mısın ortaya karışık herşeyden :) Geçen yakın arklarımı Virginia'ya götürdüm , yapılan iltifatlar sayesinde kendimi kral gibi zannettim ..
Teşekkür ederim :) İş yerimin açılış telaşı var o bitsin, bu konuda güzel bir liste hazırlıycam. Ama bu aralar bende oda servisine talim ediyorum, dün sabah 6'da kahvaltı yaptım gece 23:30'da ancak bi tabak makarna yiyebildim, Allah kimseyi aç bırakmasın birara elim kolum tutmamaya başladı.
Makarna derken, tagliatelle bolognese tabi :D
http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/Mobile%20Uploads/20140120_230341_zpsb5rsvrv5.jpg (http://s1201.photobucket.com/user/XooR/media/Mobile%20Uploads/20140120_230341_zpsb5rsvrv5.jpg.html)
üzeri full roka kaplı pizzaya acılı zeytinyağı döküp yanında fesleğenli ayran içtiğimi hayal ettim biran ağzımın suları sel oldu aktı :D Alkolde mevcut ama ayranı şahane :)
sana bununla gelicem bi gün :)
sana bununla gelicem bi gün :)
Geç saate kadar açık olsa 23:30 sonrası gidip yiycem ama malesef :)
Bu gece mesai bitimi Kurtuluş son durak Kebabcı Çavuş beni anca paklar :) Yada Kasımpaşa Deniz Lokantası ve efsane çorbaları :)
Arabayı kullanacak halim olsa Aksaray'a paçacı Hasan'a gitmek istiyorum ama sarımsak yiyemem :( donsuz *** olmayacağı gibi sarımsaksız paçada içilmez :D
Teşekkür ederim Kaancım bekliyorum :D
Dün akşam mesaideyken dediğin gibi liste yapayım dedim. 2013 yılının başından itibaren bugüne kadar paylaşılıp insanların hoşuna giden yerleri paylaşayım dedim ama uzun iş diye yarıda kestim. Ama yapılırsa güzel olur..
SekoLive
21-01-2014, 09:05
Nerde bu cezayir bu haftasonu gidip Adana'nın dibine vuralım.
Bağdat Ocakbaşı (http://www.bagdatocakbasi.com.tr/)
buradan bakabilirsiniz net adrese
bu konu çay kahve nargile cafe içi açılan bi konuydu yemeklere nasıl yöneldi böyle :D
modify34
21-01-2014, 09:11
Hüsnü Ala cafe - Süleymaniye
Big Boss Concept - Beylikdüzü
Moody's Cafe - Silivri
Fes cafe - Silivri
63owen63
21-01-2014, 09:33
çengelköyde, villa bosphorus'a gittim, boğaza nazır, önünde iskelesi sahili var , mezeler lezzetli, balık leziz, ahtapot salatası çok iyiydi. Fiyatlar azıcık kalın, ama insan kendini ödüllendirebilir ya da misafir ağırlayabilir.
Bi kaç sayfa geriye gittim de göremedim. Anadolu yakasında fasıl yapılan güzel bi mekan önerebilir misiniz ?
Yok mu güzel bi mekan onerecek ?
yasin_oguz
21-01-2014, 10:28
Aşkana'ya göre mantısının daha iyi olduğunu düşünüyorum.
http://www.emekmanti.net/
19sene zekeriyaköyde oturdum, evlenince taşındım, hangi dükkandır ? :)
Sizin zamanınzda Tekel olarak çalışıyodu sanırım.Çarşının girişinde ,daha sonra tatlıses kebap oldu en son bende Çıtır usta : ) fincan'ın sırasında : )
Menemen yapıyorum diyeni sahanda çırpar LADES :) domatesin mevsiminde giderseniz gerçek tadı alırsınız.
Lades Muhallebi - Menemen - Beyoğlu (http://www.mekanist.net/istanbul/restoran/lades-restaurant)
http://harbiyiyorum.com/wp-content/uploads/lades_menemen02.jpg
http://www.taksimmekan.com/wp-content/uploads/2013/06/Taksim-Mekan-Lades-7.jpg
Mandabatmaz 'da kahve icmenizi kesinlikle tavsiye ederim. Bayan bir arkadasim cok övüyordu, geçenlerde gittik gerçekten iyiydi.
Aşkana'ya göre mantısının daha iyi olduğunu düşünüyorum.
http://www.emekmanti.net/
ewt emek mantıda güseldir, ama damak zevkleri farklı oluyor, bencede aşkana :D
Sizin zamanınzda Tekel olarak çalışıyodu sanırım.Çarşının girişinde ,daha sonra tatlıses kebap oldu en son bende Çıtır usta : ) fincan'ın sırasında : )
1-2 senelik mazisi var o zaman hayırlı olsun bol kazançlar...
ewt emek mantıda güseldir, ama damak zevkleri farklı oluyor, bencede aşkana :D
..
Aşkana Eşkiya :D
http://makyajsanatevi.com/Images/askina_eskiya.jpg
Koraay allaşkına resim koyma olan var olmayan var erkek evladıyız surda pipimiz düşücek haha :D
Koraay allaşkına resim koyma olan var olmayan var erkek evladıyız surda pipimiz düşücek haha :D
Taş fırın ekmeği veriyorlar yanında :D Ben direkt ekmekten küçük kürekler hazırlayıp daldırıyorum sahanın içine :D Yanında söğüş domates salatalık beyaz peynir ve zeytin mutlaka sipariş edilmeli :D
Sahipleri Rizeli :)
Taş fırın ekmeği veriyorlar yanında :D Ben direkt ekmekten küçük kürekler hazırlayıp daldırıyorum sahanın içine :D Yanında söğüş domates salatalık beyaz peynir ve zeytin mutlaka sipariş edilmeli :D
Sahipleri Rizeli :)
http://www.guldur.me/wp-content/uploads/2013/12/van.jpg
1-2 senelik mazisi var o zaman hayırlı olsun bol kazançlar...
evet 1 seneyi yeni bitirdik...Teşekkürler..yolunuz düşerse beklerim
En güzel salep yapan yer neresidir var mı deneyiminiz aktarabilir misiniz ?
En güzel salep yapan yer neresidir var mı deneyiminiz aktarabilir misiniz ?
Eyüp Sultan vefa :)
Eyüp Sultan vefa :)
Burnumun dibindeki yeri bilmiyormuşum sağolun. :)
Burnumun dibindeki yeri bilmiyormuşum sağolun. :)
Vallahi ben severim bunu içmesini ama çoğu yerde çok çiğ geldi tadı 6-7 farklı yerde içmişimdir en iyi kıvamlı olanı meydanda köşede ki vefa bozacısı'nın salepi..
Bende boza sevmediğim için vefaya hiç uğramamıştım. Yarın denicem. :)
Boza / Sahlep sevenler için yazın dondurma için tavsiyede bulunduğum sahrayıcedit Pınar Dondurma diyorum.
Sahrayıcedit inönü caddesinden yukarı doğru çıkarken sağda kalıyor.
Dondurma, sahlep, boza.
Hepsi tatminkar. :)
Anadolu yakasında bostancı taraflarında dönerci ali dayı diye bir yer varmış 6 tane asılı döneri aynı anda çeviriyormuş burayı bilen varmı?
Anadolu yakasında bostancı taraflarında dönerci ali dayı diye bir yer varmış 6 tane asılı döneri aynı anda çeviriyormuş burayı bilen varmı?
Ali Usta (http://www.aliusta.com.tr/restoranlar.php)
Teşekkürler abi dün birisi burayı çok övdüde gidip bir denemek istiyorum bakalım
Teşekkürler abi dün birisi burayı çok övdüde gidip bir denemek istiyorum bakalım
Limoncello'dan çıkmaya vakit bulursan gidersin :D
eskisi kadar iyi değil abi döneri malesef sıradan bi yerden farkı yoktu son 2 gidişimde..
Limoncello'dan çıkmaya vakit bulursan gidersin :D
Ama orasıda gerçekten çok çok iyi be :D
SekoLive
30-01-2014, 17:09
Boza / Sahlep sevenler için yazın dondurma için tavsiyede bulunduğum sahrayıcedit Pınar Dondurma diyorum.
dün akşam gitme fırsatım oldu.
boza vefadaki gibi ekşi değil ekşiliği sevmeyenlerin hoşuna gidebilir bence başarılıydı.
sahlep deneyenlerde güzel oldugunu beğendiklerini sölediler
saol dodo.
eskisi kadar iyi değil abi döneri malesef sıradan bi yerden farkı yoktu son 2 gidişimde..
Sorduğu için link verdim :) yoksa benim için dönerci şahin usta ve diğerleri :)
dün akşam gitme fırsatım oldu.
boza vefadaki gibi ekşi değil ekşiliği sevmeyenlerin hoşuna gidebilir bence başarılıydı.
sahlep deneyenlerde güzel oldugunu beğendiklerini sölediler
saol dodo.
Bazen soruyor abi ekşi mi seversiniz tatlı mı diye, ona göre mix yapıp koyuyor. :D
Sen gittiğinde ekşisi bitmişti heralde. :D
Beğenmene sevindim, afiyet olsun.
Dondurmayı da tavsiye ederim. :icon_tup:
Edit:
Ali Usta yerine Ümraniye atakent tarafındaki Celal Ustayı tavsiye ederim. Tabi Koray abinin dediği yer de var, orası da aklımda o taraflara gidince ilk fırsat deneyeceğim.
Edit 2:
Alptuğ abinin check inlerden denk gelip merak ettiğim Narj Hookah' a gittik bugün arkadaşlarla. Açılışı aslında haftasonuymuş ama biz çat kapı girdik daldık içeri. :D
Sahipleri çok kafa ve iyi insanlar, çok iyi şekilde ağırladılar sağolsunlar, ikramların ardı arkası kesilmedi desem yeridir. :)
Aşırı memnun kaldık, içtiğim nargilelerin arasında ilk 3'e rahat girer.
Bugün Ps3 bağlıydı, yarın xbox 360 da gelecekmiş. Şubatta Ps4 geliyor dediler. Forza5 ile xbox one alsalardı orda yatar uyurdum. :D
Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. :)
Sorduğu için link verdim :) yoksa benim için dönerci şahin usta ve diğerleri :)
Şahin Usta bu mu?
galler generated by VisualLightBox.com (http://www.donercisahinusta.com/sayfalar/galeri/index.html)
Şahin Usta bu mu?
galler generated by VisualLightBox.com (http://www.donercisahinusta.com/sayfalar/galeri/index.html)
İvet ta kendisi :D
Şu saatte neden canım bol sarımsaklı mantı çeker anlamış değilim :D
Şu saatte neden canım bol sarımsaklı mantı çeker anlamış değilim :D
Dünkü absolute'tan sonra ayılmak için olabilir mi ? :p
Dünkü absolute'tan sonra ayılmak için olabilir mi ? :p
Evet ya gereksiz yere öküz gibi yarım litre içtim dün yarım saatte :D
Evet ya gereksiz yere öküz gibi yarım litre içtim dün yarım saatte :D
O kadar saatlik çalışmadan sonra iyi yapmışın boşver ;)
O kadar saatlik çalışmadan sonra iyi yapmışın boşver ;)
Çok iyi geldi dün izin :)
Bütün gün araba temizleyip içki içtim :D
bi arabaya vuruyorm bi abso'ya vuruyorm :D
bi arabaya vuruyorm bi abso'ya vuruyorm :D
Gündüz c.tesiden kalan yarım şişe vardı ona kaydım washcoat ve içini detaylı temizlerken :D akşam tam oh dedim bugün bitti, Yavuz uğradı litrelik bi güzellik yaptı :D
Sabah sabah :D yanında duble çay ve tırnaklı ekmek ile :D
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=619305918107393&set=a.506461506058502.1073741827.194269707277685&type=1&theater
Gündüz c.tesiden kalan yarım şişe vardı ona kaydım washcoat ve içini detaylı temizlerken :D akşam tam oh dedim bugün bitti, Yavuz uğradı litrelik bi güzellik yaptı :D
cıx cıx :D arar insan bi :p
http://www.ohadiyorumm.com/wp-content/uploads/2013/05/M%C4%B0LL%C4%B0-%C4%B0%C3%87K%C4%B0.png
eiffelli edit: yeter koyma resim işyeri yakınlarda boyle hiç bişey yok :D
Son fotoğraf Urfa'dan sabah kahvaltısı :D onu zaten burada hazırlayıp satan yok, ancak pazar sabahları bizim evde. Annesi Urfalı olanlara özel :D
Nargile sevenlere, İkitelli Tümsan Sanayi içinde(Başakşehir'e giderken) Muhabbet Nargile Cafe..
Evettt virginia angus nisantasindaaa
Acilidi yapilmadi ama cok az kaldi valikonaginda cok sik guzel bi mekan olmus
arkadaşlar anadolu yakasında. böyle şileye giderken piknik alanları varya bunun gibi sakin yalnız kalabilicek bi yandan piknik yapabilicek yer önerisi varmıdır.
Mert Safa
04-02-2014, 13:49
Kuruçeşme migros üstü Kafes Cafe Nargile Hizmeti olsun, güleryüz olsun, nargilenin tadı olsun harika bir yer yemekleri falanda yenilebilir. Kuruçeşme Kahvesini hiç bir zaman sevemedim :) Ağır geliyor hep hizmeti bana.
Dün akşamda Mavi Haliç Cafeye gittim Sütlüce'de On Numara almış orayıda :) Gidilebilir bir mekan otoparkı falan geniş ve ücretsiz vale falanda yok :D Ama garsonların gelişmesi lazım masadaki boş çay bardağını alıp çöpü almamaları hoş olmuyor :)
bahadırtelli
04-02-2014, 16:04
Döner severler için bir alternatif vereyim.
Tatar salim ataşehir girişinde en iyisi değil ama benim için Şahin usta, Beşiktaş çarşıdaki yer ve Cevahirin karşısındaki yerden (adlarını unuttum) sonra sıralamaya girer.
orhan_guney
04-02-2014, 16:06
Başka birşey yapsan şaşardım kanka :)
Ondoya test suruşüne gidiyoruz bakalim :D
Edit: Testi geçti, trileçe akiyor :D
arkadaşlar anadolu yakasında. böyle şileye giderken piknik alanları varya bunun gibi sakin yalnız kalabilicek bi yandan piknik yapabilicek yer önerisi varmıdır.
Güncel çekelim
Güncel çekelim
Polonezköy dicem klasik olucak ama 2 ayda 1 mutlaka giderim.
Mangal yaparız,yürürüz,muhabbet ederiz baktık ki saat geç oldu orda pansiyonlarda kalırız ertesi gün döneriz.
Saat geç oldu derken anla işte:)
Çok ağır bir misafiriniz olsa. Yemek ve iş sohbeti için nereye götürürsünüz? Anadolu olması tercih sebebi.
Polonezköy dicem klasik olucak ama 2 ayda 1 mutlaka giderim.
Mangal yaparız,yürürüz,muhabbet ederiz baktık ki saat geç oldu orda pansiyonlarda kalırız ertesi gün döneriz.
Saat geç oldu derken anla işte:)
anladım:) oraları pek bilmiyorum harita üzerinde gösterme şansın varmı google map ten nokta atışı misali önerdiğin yer için
anladım:) oraları pek bilmiyorum harita üzerinde gösterme şansın varmı google map ten nokta atışı misali önerdiğin yer için
https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&t=h&oe=UTF8&msa=0&msid=103988404955217752179.00044edba2d2f34645477
Ancak böyle gösterebildim :) Sol tarafta Adampon pansiyon var o tarafa yol tarifi yap kendi konumundan,zaten oraya giderken orman yoluna girdiğinde heryer ilgini çekicek sora sora heryere gidebilirsin.
florya havuzlu :) ofline durumdaysam bilinki ordayimdir. bildigin çay bahçesi nargilede var çok güzel yemekleride saç tava tavsiye ederim. varsa bilen giden bir gün hep beraber oturalim
florya havuzlu :) ofline durumdaysam bilinki ordayimdir. bildigin çay bahçesi nargilede var çok güzel yemekleride saç tava tavsiye ederim. varsa bilen giden bir gün hep beraber oturalim
Bana çok yakın hatta biz polocular iki kere orda buluşma yaptık 30-40 araba kadar katıımcı olmuştu :) güzel yer gerçekten otopark sorunuda yok
2 haftada bi damlarim oraya bende :)
bahadırtelli
05-02-2014, 16:18
Çok ağır bir misafiriniz olsa. Yemek ve iş sohbeti için nereye götürürsünüz? Anadolu olması tercih sebebi.
Et için
Big chefs ,Özgür Şef, Caddebostan Günaydın , El Toro,
Balık :
Villa bosphorus, Lacivert, Rigel olabilir ben genelde misafirlerimi oralara götürüyorum anadolu yakasında
Ben buraya öğle yemeğinde gitmiştim iş için çok iyiydi
Café Zanzibar (http://www.cafezanzibar.com.tr/caddebostan.htm)
Lacivert :)
https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&t=h&oe=UTF8&msa=0&msid=103988404955217752179.00044edba2d2f34645477
Ancak böyle gösterebildim :) Sol tarafta Adampon pansiyon var o tarafa yol tarifi yap kendi konumundan,zaten oraya giderken orman yoluna girdiğinde heryer ilgini çekicek sora sora heryere gidebilirsin.
Dostum kafama yatti acaba oralarda mangal piknik disinda oturup cay vs icebilicegimiz yerde varmidir
kuru fasulye sevenler camlica tepesinde valesi filan olan ahsap bi yerde super yapiyorlar adini hatirlayamadim elbet bilen vardir
Comlek cayeliler yani meshur cayeli kuru fasulye
Memleketim:) uzaktanda akrabam ama hic gitmedim:d ama ovuluyor
İstanbul'dan Kartepe'ye giderken yol üstünde ya da Kartepe'de yemek yenilecek yer tavsiyesinde bulunabilecek olan var mı ? Kahvaltı ve yemek olabilir...
İstanbul'dan Kartepe'ye giderken yol üstünde ya da Kartepe'de yemek yenilecek yer tavsiyesinde bulunabilecek olan var mı ? Kahvaltı ve yemek olabilir...
güncelll :)
Point Hotel View Restaurant çok iyi, tavsiye ederim :)
http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/04/36/72/05/point-hotel-barbaros.jpg
Eminönü tarafında tavsiye edeceğiniz bir yer varmıdır kahvaltı için. Tabiki öpmeyecek şekilde :D
Eminönü tarafında tavsiye edeceğiniz bir yer varmıdır kahvaltı için. Tabiki öpmeyecek şekilde :D
Sirkeci :soru:
Eveeet Virginia Angus P.tesi günü Nişantaşında açılıyor :D
VALİKONAĞI CAD. KUYUMCU İRFAN SOK. NO:8 KAT:1 D:5 NİŞANTAŞI
Mano zam yaptiktan sonra gözumden dustu :D
Mano zam yaptiktan sonra gözumden dustu :D
Mano o ekmeğiyle ancak poğaça satsın kahvaltıda çayla iyi gider :)
Mano o ekmeğiyle ancak poğaça satsın kahvaltıda çayla iyi gider :)
Çok şimardilar abi :D Virginia lokum iyidir :D
cevahir okafe yi nasıl bilirsiniz :)
Bugun gittim yine her hafta oldugu gibi, muhabbet arasinda sordum abi acildi orasi diyodu garson :)
Bugun gittim yine her hafta oldugu gibi, muhabbet arasinda sordum abi acildi orasi diyodu garson :)
Bugün açıldı :)
İyi bilirim :) Cevahir'e fazla bir mekan.. Sadece elemanları çok konuşuyor, soru fln sormayın otur desen otururlar yanınıza.. Fiyat olarak ortalamalarda işte.. Yemekler fena değil, ama gideri var, sonuçta cafe..
bana göre çok sesli hem müzik sesi hem insanları sesi fazla bunaltıyor. ben birkaç kez gittim hiç beğenmedim.
bana göre çok sesli hem müzik sesi hem insanları sesi fazla bunaltıyor. ben birkaç kez gittim hiç beğenmedim.
Tabi orası öyle, ne beklediğine bağlı.. Nevizade'nin yanında kütüphane sayılır :)
Çarşamba akşamı kız arkadaşımla özel bir gün için baş başa yemek planlıyorum anadolu yakası boğaz çevresi düşünüyorum. Aklıma nakkaştepe bridge geldi. Giden yada bilgisi olan var mı acaba?
ulasoztas1
10-03-2014, 13:46
Üsküdarda PATSO Burger var yemekten vazgeçemediğim ve vazgeçmeyeceğim bir yerdir. Ayak üstü sosisli hamburger tarzı sevenlere birebir ;) ne yerseniz yiyin doymama şansınız yok...
yenibosna İstWest avm içinde bulunan Deepfish balık restaurantı tavsiye ederim
fiyatları gayet makul.kişi başı alkollü içki hariç 30..40 tl civarı.
balık çorbasınıda özellikle tavsiye ederim ve devamında sıralı balık menüyü tavsiye ederim
MENÜ
http://www.deepfish.com.tr/index.php/monu.pdf
Çarşamba akşamı kız arkadaşımla özel bir gün için baş başa yemek planlıyorum anadolu yakası boğaz çevresi düşünüyorum. Aklıma nakkaştepe bridge geldi. Giden yada bilgisi olan var mı acaba?
arkada kalmasın :)
sosyetik, lüks değil de
haricinde,
şöyle güzel ahtapot, karides kalamar türevi şeyler yenilebilecek mekan önerisi var mıdır
sosyetik, lüks değil de
haricinde,
şöyle güzel ahtapot, karides kalamar türevi şeyler yenilebilecek mekan önerisi var mıdır
Ahtapot var mı tam emin değilimde kalamarı ve karides güveci lezzetin doruğunda olan bir yer garipçe köyde, Kaşı kumluk balık lokantası diye.
Vakit buldukça hafta sonu ailemle, arkadaşlarla veya kız arkadaşımla giderim, gitmeyene de tavsiye ederim
Çok naif ve huzurlu sessiz sakin bir yer
Edit: Mekan resmi
http://i58.tinypic.com/f8dnb.jpg
sosyetik, lüks değil de
haricinde,
yenibosna İstWest avm içinde bulunan Deepfish balık restaurant
MENÜ
http://www.deepfish.com.tr/index.php/monu.pdf
Çubuklu Hayal Kahvesi -İstanbul :)
Aramızda Yeşilköy'deki Porto Balık'a giden var mı ?
Bu saatte gidilebilecek ondo ve horhor harici onlara eş değer bir kebapci tavsiyesi lazım
burkaykalyon
20-03-2014, 20:08
Aslan Abi sana önerim İstinye Öz Doydum Kebap.
Aslan Abi sana önerim İstinye Öz Doydum Kebap.
Acik adres Burkay
Acik adres Burkay
İstinye sahildeki isiklara geldiginde hemen solda kaliyo. Kok Cafe'nin karsisi olarak desem tam yeri olur :)
Çubuklu Hayal Kahvesi -İstanbul :)
dedeoğlundan beykoza giden yokuşun sol tarafında kalıyor dimi arada gibi.dedeoğluna gelirken sağda yani inerken.
biraz bilgi verirmisin nasıl mekan fiyatlar hizmetler manzara gibi,geçerken hep görür merak ederdim..
teşekkürler
E5 Koşuyolu Shellin oraya Adanalı Hasan usta kebaçısı açılmış geçen dürümünü denedim fena değildi. Benim hoşuma gitti. Adamların Adana'dan sonraki İstanbuldaki ilk şubeleriymiş.
dedeoğlundan beykoza giden yokuşun sol tarafında kalıyor dimi arada gibi.dedeoğluna gelirken sağda yani inerken.
biraz bilgi verirmisin nasıl mekan fiyatlar hizmetler manzara gibi,geçerken hep görür merak ederdim..
teşekkürler
Oraya bende gitmeyi düşünmüştüm netten biraz yorumlara baktım direk soğudum mekandan. Olumlu yorumlarda var ama çok fazla hizmet ile ilgili kötü yorum var. Hizmet kötü olduktan sonra da diğerlerinin bir önemi kalmıyor aslında.
Oraya bende gitmeyi düşünmüştüm netten biraz yorumlara baktım direk soğudum mekandan. Olumlu yorumlarda var ama çok fazla hizmet ile ilgili kötü yorum var. Hizmet kötü olduktan sonra da diğerlerinin bir önemi kalmıyor aslında.
Aslında yer olarak iyi bir yerde,manzarasıda vardır ama hizmet kötüyse yapacak bişey yok maalesef
edit: mekana baktımda netten görsel olarak çok iyi konumdaymış...
Ahmet Saraçoğlu
11-04-2014, 10:55
Atatürk havaalanı çıkışı çok fazla uzağa gitmeden, balık öncelikli manzaralı güzel biyer tavsiye edebilir misiniz?
Atatürk havaalanı çıkışı çok fazla uzağa gitmeden, balık öncelikli manzaralı güzel biyer tavsiye edebilir misiniz?
Yuksel var Yesilkoy sahilde, orasi iyidir.
Yuksel var Yesilkoy sahilde, orasi iyidir.
2 kişi 350'lik yapar gönderir :D
yeşilköy ogün balık burayı merak ediyorum ben
2 kişi 350'lik yapar gönderir :D
Zamanin husumeti oldugu icin Yuksel'de fazla hasirtingen yasamiyoruz gittigimizde :) Gerci genelde Yenikoy Aleko'ya gideriz biz.
yeşilköy ogün balık burayı merak ediyorum ben
Kilise sokagindaki miydi abi o ? Oysa mezeleri baya iyidi :)
Ahmet Saraçoğlu
11-04-2014, 11:28
yakındaki otel restoranlarından güzel , manzaralı olan var mı?200 300 + - bişeyler yapabiliriz iki kişi
yakındaki otel restoranlarından güzel , manzaralı olan var mı?200 300 + - bişeyler yapabiliriz iki kişi
Marmara Balik Restaurant, İstanbul - Restoran Yorumları - TripAdvisor (http://www.tripadvisor.com.tr/Restaurant_Review-g293974-d2674969-Reviews-Marmara_Balik_Restaurant-Istanbul.html)
Yorumlar yerlerde :)
Florya'ya Aqua Avm'ye git hepsin manzaralı Midpoint vs birinde ye bence parçalanma boşuna
evin o tarafa uzayabilirm dersen mimarsinan balık osman.
Ahmet Saraçoğlu
11-04-2014, 11:33
yok bu civar olsa albatros tanıdık , havaalanından çıkıp 10 15 dk da gidilebilecek bi yer arıyorum.
anılayvaz
11-04-2014, 11:34
cevahir in karşısında diye bahsettiğiniz dönerci nerede tam olarak ?
SekoLive
11-04-2014, 11:36
cevahir in karşısında diye bahsettiğiniz dönerci nerede tam olarak ?
şişliden mecidiyeköye giderken cevahir sağında kalır cevahiri bitirir bitirmez sağa ışıklardan dönüş var ordan dön solda oyuncakcıyı geçince köşe başı bahar döner
pide arası favorimdir. pideyi kendileri yapar
Ahmet Saraçoğlu
11-04-2014, 11:55
Restoranlar (http://harita.yandex.com.tr/?text=Restoranlar&sll=28.828656952392564%2C40.957332046432164&sspn=0.03390312194822798%2C0.013566741357159628&z=16&results=20&sctx=BQAAAAEAydxjhhnSPECgWpYS9n5EQBDg7f%2B%2FW5E%2 FoK8ZciDFez8DAAAAAQIDyAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD0LAAAA Q%3D%3D&ll=28.828657%2C40.957332&spn=0.033903%2C0.013567&l=sat%2Cskl%2Csat)
yeşilköy marina civarında bikç yer var , ihtiyar balıkçı diye biyer buldum misal , o civarda tavsiye edilebilir biyer var mı?
ahmetbaha-drs
11-04-2014, 11:56
Ahmet, Emre ile konuşsana bulur sana biyerler o. :)
Benim peder Kaptan'in eski muduru, az cok da zamanin husumeti oldugu icin Yuksel'de fazla hasirtingen yasamiyoruz gittigimizde :) Gerci genelde Yenikoy Aleko'ya gideriz biz.
Kilise sokagindaki miydi abi o ? Oysa mezeleri baya iyidi :)
valla arasında dye biliyorum eleos var arkasında kilisinin veya önü mü oluyo işte neyse oranın da gayet güzel mezeler
Deniz kenarı veya eski tip böyle rakı meze yenilip kalkılcak uygun fiyatlı yer tavsiyesi :)
bahadırtelli
11-04-2014, 16:19
E5 Koşuyolu Shellin oraya Adanalı Hasan usta kebaçısı açılmış geçen dürümünü denedim fena değildi. Benim hoşuma gitti. Adamların Adana'dan sonraki İstanbuldaki ilk şubeleriymiş.
Hasan usta kebabın fastfoodu gibi adanada ortanın üstünde ama yinede istanbuldaki brçok kebapçıdan iyidir
Beyler İstanbuldaki en iyi nargile cafe yi açıklıyorum o zaman,
Fatih Camii nin hemen dibinde bulunan Ari Antik Cafe.
Nargileler Fix 20 lira, starbuzz da dahil bütün tütünler var.
Huqqa, Kuruçeşme Kahvesi falan alt etmiş. Giderseniz eğer bana hak vereceksiniz. :)
Arkadaslar agvadaki orman icinde bulunan otellerden hangisini tavsiye edersiniz.temiz duzgun bir yer kafa dinlemelik sakin bir yer olarak.
Seçkin Restoranlar, Lüks Tatiller, Sıradışı Deneyimler | Bonubon (http://www.bonubon.com/istanbul?cid=601001_branding_bonubon&gclid=CPuxlJih3b0CFYELcwod-aQAcw)
yeme içmede bazen güzel yerler, güzel fiyat olabiliyor.
Mert Safa
13-04-2014, 18:43
Beyler İstanbuldaki en iyi nargile cafe yi açıklıyorum o zaman,
Fatih Camii nin hemen dibinde bulunan Ari Antik Cafe.
Nargileler Fix 20 lira, starbuzz da dahil bütün tütünler var.
Huqqa, Kuruçeşme Kahvesi falan alt etmiş. Giderseniz eğer bana hak vereceksiniz. :)
Dibimdeki yer acaip merak ettim, en kısa zamanda denicem. Kahvelerin hepsi hikaye bence nargile konusunda ya :)
Dibimdeki yer acaip merak ettim, en kısa zamanda denicem. Kahvelerin hepsi hikaye bence nargile konusunda ya :)
Nargile bölümünde Cenk var, ona dodonun tanıdığıyım dersen ilgilenir güzel :D
Yemeklerden de mantı favori :D
Nargile siparişinden önce mutlaka sor, starbuzz lar ağır oluyo genelde, hele anasonu içecek nargileci sayılıdır. :)
Mert Safa
14-04-2014, 17:44
Nargile bölümünde Cenk var, ona dodonun tanıdığıyım dersen ilgilenir güzel :D
Yemeklerden de mantı favori :D
Nargile siparişinden önce mutlaka sor, starbuzz lar ağır oluyo genelde, hele anasonu içecek nargileci sayılıdır. :)
tatlı bişi olarak ne tavsiye edersin peki nargilede :) anason zaten pek sevmem ağır olsun farketmez ama akıcı olsun. Nargilenin ayrı konusu olmalı bence ya :D Damla Sakızı-Çilek favorim benim genelde
Nargilede ikitelli de muhabbet nargile var sanayi icinde, sadece cay ve nargile ustune gormedim henuz nargilesinin
BaybuRtlu69
14-04-2014, 23:01
Kartal'da yeni açmış olduğumuz Pastel Cafe&Restaurant hizmetinizde dostlar :)
Nargile severleri beklerim
tatlı bişi olarak ne tavsiye edersin peki nargilede :) anason zaten pek sevmem ağır olsun farketmez ama akıcı olsun. Nargilenin ayrı konusu olmalı bence ya :D Damla Sakızı-Çilek favorim benim genelde
Kavun-Karpuz karışımını dene, pişman olacağını sanmam.
Nargilede ikitelli de muhabbet nargile var sanayi icinde, sadece cay ve nargile ustune gormedim henuz nargilesinin
Abi yolun düşerse mutlaka uğramanı tavsiye ederim antik e, google a istanbulun en iyi nargilesini sorunca cevabı veriyor :p
Ahmet Saraçoğlu
14-04-2014, 23:33
vedat milör e uyup beyoğlunda kavurma- pilav - kuru cu bi yere gittik pazar , binbir zahmet otoparktı , istiklal kalabalığıydı derken bulduk ama içeride bi abi pantolonunu çekip kemeri düzeltiyor , sandalyeler masa üstünde :D, meğer pazar kapalılarmış... o yıkılmayla istiklalde çerkez yemekleri yapan fıccın diye biyere gittik.Mantısı on numara.Tavsiye ederim.
vedat milör e uyup beyoğlunda kavurma- pilav - kuru cu bi yere gittik pazar , binbir zahmet otoparktı , istiklal kalabalığıydı derken bulduk ama içeride bi abi pantolonunu çekip kemeri düzeltiyor , sandalyeler masa üstünde :D, meğer pazar kapalılarmış... o yıkılmayla istiklalde çerkez yemekleri yapan fıccın diye biyere gittik.Mantısı on numara.Tavsiye ederim.
Ben henüz gitmedim ama çerkezlik olduğu için adını duymuştum, içi peynir veya patatesli miydi yediğinizin acaba ? :)
Sabah sabah yine canım fena mantı çekti :D
http://sonradangurmeler.org/wp-content/uploads/2010/09/manti.jpg
koray abi senin bu konuya girmeni yasaklasınlar abi,acı çektiriyorsun bizlere :D
Sabah sabah yine canım fena mantı çekti :D
Helal olsun abi :D
Ahmet Saraçoğlu
15-04-2014, 11:14
Ben henüz gitmedim ama çerkezlik olduğu için adını duymuştum, içi peynir veya patatesli miydi yediğinizin acaba ? :)
yok standart kıymalı ama cidden kıyması bile başkaydı.
koray abi senin bu konuya girmeni yasaklasınlar abi,acı çektiriyorsun bizlere :D
Bu aralar çok gezmeye vaktim olmuyor işler fena yoğun :) Bu aydan sonra inşallah konuya hayırlı postlar atıcam :D
Evet beyler agva tarafi mekan onerisi kalinacak yer seklinde:)
Nispetiye caddesinde yeni açılan tayland restauranta giden yada gitmeyi düşünen varmı?
Kertenkele,yılan,timsah,böcek na arasanız varmış
Mert Safa
16-04-2014, 19:59
Kavun-Karpuz karışımını dene, pişman olacağını sanmam.
Abi yolun düşerse mutlaka uğramanı tavsiye ederim antik e, google a istanbulun en iyi nargilesini sorunca cevabı veriyor :p
buraya bakmadan gittim orda da dedim tatlı bişiler severiz diye :) Kavun-Karpuz-Nane dediler, söyledik. Şu kadar söylüyorum ilk defa bi cafede 2. kafayı söyledim :o:D:D Selamını da ilettim teşekkür ederim valla :D sık sık uğrarım sanırım :D
buraya bakmadan gittim orda da dedim tatlı bişiler severiz diye :) Kavun-Karpuz-Nane dediler, söyledik. Şu kadar söylüyorum ilk defa bi cafede 2. kafayı söyledim :o:D:D Selamını da ilettim teşekkür ederim valla :D sık sık uğrarım sanırım :D
Beğenmene sevindim, afiyet olsun. :) :icon_tup:
Dodoo yazmis da Antik harbiden guzel nargile yapar, Muhabbet evime 5 dk mesafede zamaninda baya da takildim ama bence daha iyi Antik.
KafeHane. Arkadaşımın yeridir. Beylikdüzü taraflarında oturanlara tavsiye ederim :icon_tup:
Yer olarak MarmaraPark-Real'in tam arkasında kalıyor..
Kahve Keyfinize Keyif Katacak Bir Mekan: (http://www.hurriyetaile.com/sizin-icin/yetiskin-etkinlikleri/kahve-keyfinize-keyif-katacak-bir-mekan-kafehane_13358.html#detail)
Onurkk06
30-04-2014, 20:35
Beyler acılı güncel :)
Yarın yeni kız arkadaş aday adayıyla dışarı cıkacağız arkadaş gurubu olarak sizce nereye götürmeliyim emirgan korusu dedik ama orda sıkılırmıyız aklınıza gelen yer varsa bi yardımcı olun Allah rızası için :)
Beyler acılı güncel :)
Yarın yeni kız arkadaş aday adayıyla dışarı cıkacağız arkadaş gurubu olarak sizce nereye götürmeliyim emirgan korusu dedik ama orda sıkılırmıyız aklınıza gelen yer varsa bi yardımcı olun Allah rızası için :)
Yarın orası full olur :) Baltalimanı Fincan kafe iyidir.
Pazar günü Şile Saklıgöl e gittim kahvaltıya, kesinlikle tavsiye ederim, göl ün yanıbaşında köy kahvaltısı heryer yemyeşil mis gibi bi hava insanın içi açılıyor gidilip görülmesi gereken biyer. Kartaldan 75 km tam olarak. Kız arkadaşla veya arkadaş ortamıyla da gidilebilir kafa dinlemek için müthiş yer diyebilirim, köy kahvaltısı 25 lira, bu arada sigaranızı falan tamamlayarak götürün bakkal market yok yakınlarda ve telefon çekmiyor gerçekten tam kafa dinlemek için birebir.