PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da tavsiye edilebilir cafe/mekanlar

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

Dodoo
05-08-2016, 01:30
Arada kaynadı :(
Hafta sonuna bi yerler onerin yahu

Kadıköy Kilisli Fiko -- Ama dürüm yapmaz :)

kesici
05-08-2016, 14:26
B.evler / Bakırköy taraflarında ikamet edenler Ömür Rest. yemekleri ve mezeleri 10 numara.
Ayrıca kalabalık bi zamanda gidip bi Chivas açarsanız bir motorla mekandan ayrılmanız olası ben söyliyeyim..

Yigit-Y
06-08-2016, 14:46
Pazar günü brunch yapam diyorum

Ama KALİTE olsun kuymak filanda yapsın mümkünse ist avr yakası

Mekan önerileri alabilirsek sevinirik

fthdrn
06-08-2016, 14:50
Kadıköy Kilisli Fiko -- Ama dürüm yapmaz :)

Burayı biliyorum ama dürüm lazım :D

kesici
06-08-2016, 14:57

Abi bence az erken çık yola Beykoz'da Lacivert var. Mükemmel bir yer manzara da 10 numero. Ben avrupa yakasından bıktım artık buralar daha güzelmiş, iyiki iş dolayısıyla karşıya geçtim.

http://i.hizliresim.com/goN99Z.jpg (http://hizliresim.com/goN99Z)

onursumer
06-08-2016, 15:13

valla ben pazar günleri genelde florya koroğluna gidiyorum uzaklar yoruyor beni :D

kesici
06-08-2016, 15:24
valla ben pazar günleri genelde florya koroğluna gidiyorum uzaklar yoruyor beni :D

Aqua Florya Midpoint'te koltuklu masalardan kapabilirsen orası da çok rahat güzel mekan, hem saat 14:00'a kadar da çay ücretsiz :)

ahmetbaha-drs
06-08-2016, 15:32
Bahçeşehir 3.cadde Gönenli ve Ekmevi Gurme kahvaltı gayet iyiler.. :)

onursumer
06-08-2016, 20:50
Aqua Florya Midpoint'te koltuklu masalardan kapabilirsen orası da çok rahat güzel mekan, hem saat 14:00'a kadar da çay ücretsiz :)

oranin ortam kotu + menu istedigim lezzette degil :)

imprezaWRC
08-08-2016, 12:57
Buraya giden oldu mu?
Metet Doner | Tek şube Kuzguncuk (http://metetdoner.com)

http://metetdoner.com/wp-content/uploads/2014/06/4-Kopya-1024x683.jpg

Onurkk06
09-08-2016, 01:42
Yeşilköy spor kulübü yeşilköy deki neredeyse çoğu mekana uğrarım ama gerek garsonların ilgisi olsun gerekse müşteriye yaklaşımları olsun diğer mekanlara göre 10 kat iyidir nargilesi ve yemekleri de gayet iyidir diğer mekanlar gibi suratsız kendini bişey sanan tipler burada yok sırf yeşilköydeki diğer mekanlarn artis tutumlarından sonra burayı ayrı bi sevdim

fthdrn
09-08-2016, 01:45
Yeşilköy spor kulübü yeşilköy deki neredeyse çoğu mekana uğrarım ama gerek garsonların ilgisi olsun gerekse müşteriye yaklaşımları olsun diğer mekanlara göre 10 kat iyidir nargilesi ve yemekleri de gayet iyidir diğer mekanlar gibi suratsız kendini bişey sanan tipler burada yok sırf yeşilköydeki diğer mekanlarn artis tutumlarından sonra burayı ayrı bi sevdim
....
nereyi :D

fussy
09-08-2016, 08:28
büyükçekmece sahilde nonna cafeyi tavsiye ederim. Alkol yok. Fiyatlar normal canlı müzikteki arkadaş çok iyi :)

SekoLive
09-08-2016, 09:59
pendik gaziburma ünal,

kahvaltıya gittim bence güzeldi, özellikle menemen ve su böreği dışarıda yemiş olduğum en iyi menemen ve su böreğiydi desem abartmış olmam. Antep peynir tabağı ve katmer de cila gibiydi :) fiyatları normal seviyede

katmer
kahvaltı tabağı
peynir tabağı
menemen
su böreği
2 şişe su
5-6 bardak çay

50 tl

cKatmer
09-08-2016, 10:08
Midyeci Ahmet kral yahu Caddebostan sahile biz sipariş verdik 200 tane alırsanız göndeririz dedi. Hayatımda ilk defa 30 a yakın midye yedim ciddi anlamda çok iyi .

Kahn23
20-08-2016, 11:32
Üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

Virginia Angus'un sahibi Burak Altay vefat etti - Ekonomi Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/virginia-angusun-sahibi-burak-altay-vefat-etti-40202769)

Kadyr
20-08-2016, 11:35
pendik gaziburma ünal,

kahvaltıya gittim bence güzeldi, özellikle menemen ve su böreği dışarıda yemiş olduğum en iyi menemen ve su böreğiydi desem abartmış olmam. Antep peynir tabağı ve katmer de cila gibiydi :) fiyatları normal seviyede

katmer
kahvaltı tabağı
peynir tabağı
menemen
su böreği
2 şişe su
5-6 bardak çay

50 tl

oranın baklavası çok güzel

twin
20-08-2016, 13:01
Nezih-Rumeli hisarı bugün 3 kişi gittik bitiremedik baya Fazla şey geldi ve neredeyse hepsi güzeldi ve manzarası çok güzeldi kişi başı 58'e geldi hesap

mur_84
21-08-2016, 10:22
Anadolu hisarında Özen börekten tavsiye üzerine börek aldım, gerçekten süpermiş tavsiye ederim hiç rahatsız etmiyor..

fthdrn
21-08-2016, 10:32
Anadolu hisarında Özen börekten tavsiye üzerine börek aldım, gerçekten süpermiş tavsiye ederim hiç rahatsız etmiyor..

Börek diyince aklıma eskiden beşiktaş-dikilitaş büyükhanlının binasının önünden aşağı yıldıza inerken sağda namlı börekçi vardı. ufacıcık dükkandı. Onların yaptığı böreği hiç bir yerde yemedim. Şuan herhalde bina yıkıldı ve nereye taşındılar bilmiyorum.

omco
21-08-2016, 11:16
Eğer Asya mutfağı seviyorsanız PF Chang's. Başlangıç olarak mutlaka dynamite shrimp isteyin

CenkB
22-08-2016, 07:41

Hazırmısınız? :D

AliGizda
21-09-2016, 08:39
Konuyu yukarılara taşıyalım :)

Allah nasip ederse Ekim 8' de evleniyorum, sadece nikah yapıcaz. Nikahtan sonra hatunla başbaşa yemek yiyelim diyorum, güzel lüks manzarası vs güzel olan bir yer önerebilirmisiniz? Boğaz tarafı olursa efsane güzel olur. Teşekkürler.

Agent
21-09-2016, 08:44

Allah nasip ederse Ekim 8' de evleniyorum, sadece nikah yapıcaz. Nikahtan sonra hatunla başbaşa yemek yiyelim diyorum, güzel lüks manzarası vs güzel olan bir yer önerebilirmisiniz? Boğaz tarafı olursa efsane güzel olur. Teşekkürler.

Feriye (http://www.feriye.com/restaurant.php)

AliGizda
22-09-2016, 08:47
Feriye (http://www.feriye.com/restaurant.php)

Teşekkür ederim, evet başka öneri verecek yokmudur?

cKatmer
22-09-2016, 09:11
Sunset Grill

Wromm
22-09-2016, 09:16
Teşekkür ederim, evet başka öneri verecek yokmudur?

Lacivert, Vogue, Çırağan, Topaz

sweatcaptain
22-09-2016, 09:38
Gecenlerde instagramdan takip ettigim bir hesaptan baya bir reklami gordukten sonra gidelim dedik..

Kavacik-teras cafe restoran.

Kahvaltiya gittim hepsi hazir kavonazlu urunlerden hic bir esprisi olmayan standart bir kahvalti kisi basi 40 tl �� mado / alacati muhallebicisi gibi standart mekanlarin sahvaltisi bile 10 basardi o derece ��

Azcik ucundan da bogaz manzarasi seyredip donduk...

Onceden kahvalti olayi cok cok uygun du ama son zamanlarda baya bir yayginlasti...muesselerde bunu firsat bildi sanki...

Atasehir van kahvalti salonu
Kadikoy bal sut yumurta
Atasehir kahvalti dunyasi buralar gittigim guzel yerlerdi...

fthdrn
22-09-2016, 09:45

Feriye'nin mutfağına hayran kalırsınız. Çırağan vs mekana para vermiş olursunuz ki feriye gibi denizin dibinde de yiyemezsiniz. Yerinizde olsam suada yada feriye arasinda tercih yapardım.

fthdrn
22-09-2016, 09:46
Ayrıca allahını seven üzerime seyyar dürümcü atsın. Arabada dürüm Yapan kalmadı mı ?

by.gkn
22-09-2016, 10:08
Gecenlerde instagramdan takip ettigim bir hesaptan baya bir reklami gordukten sonra gidelim dedik..

Kavacik-teras cafe restoran.

Kahvaltiya gittim hepsi hazir kavonazlu urunlerden hic bir esprisi olmayan standart bir kahvalti kisi basi 40 tl �� mado / alacati muhallebicisi gibi standart mekanlarin sahvaltisi bile 10 basardi o derece ��

Azcik ucundan da bogaz manzarasi seyredip donduk...

Onceden kahvalti olayi cok cok uygun du ama son zamanlarda baya bir yayginlasti...muesselerde bunu firsat bildi sanki...

Atasehir van kahvalti salonu
Kadikoy bal sut yumurta
Atasehir kahvalti dunyasi buralar gittigim guzel yerlerdi...

Ataşehir van kahvaltı salonunun kahvaltısı cidden güzel. birkaç kere bende gittim hep memnun kalktım sofradan.

Birde ataşehir afyon kahvaltı salonlarınında kahvaltısı güzel tavsiye ederim orayı da.

AliGizda
22-09-2016, 11:00
Lacivert, Vogue, Çırağan, Topaz

Çok teşekkürler. Hepsine bakacağım, Lacivert' e sanırım Avrupa yakasından tekne kalkıyomuş? Öyle güzel olur aslında :)

Feriye'nin mutfağına hayran kalırsınız. Çırağan vs mekana para vermiş olursunuz ki feriye gibi denizin dibinde de yiyemezsiniz. Yerinizde olsam suada yada feriye arasinda tercih yapardım.

Suada' da gerçekten çok güzel, çok teşekkür ederim kardeşim bir araştırayım bakayım.

Suleyman
22-09-2016, 11:34
Bekleriz arkadaşlar, TheBomoonTea (https://www.zomato.com/tr/istanbul/thebomoontea-%C5%9Ei%C5%9Fli-merkez-istanbul)

MK8800
08-10-2016, 23:32
Avrupa - Anadolu farketmez şöyle gece gidince adam gibi ağzımıza egsoz dumanı girmeden oturabileceğimiz gittiğimize değecek kokoreçci önerileri alabilirim :D

Runo
08-10-2016, 23:36
Avrupa - Anadolu farketmez şöyle gece gidince adam gibi ağzımıza egsoz dumanı girmeden oturabileceğimiz gittiğimize değecek kokoreçci önerileri alabilirim :D

Dayıcım sirkeci kral kokoreç var esnafa gider de 9'da kapatıyor

MK8800
08-10-2016, 23:38
Dayıcım sirkeci kral kokoreç var esnafa gider de 9'da kapatıyor

Reisim senin mekanlarda silahlar çekiliyor tövbeliyiz ama güzel öneri gelirse ben seni götüreceğim :D

ahmettatar
09-10-2016, 12:37

Kadıköyde, rıhtımdan yukarı çıkarken simit sarayının arka caddesinde sargın kokoreç var. Ben beğendim. İzmir usulu buda fotoğrafıhttp://i.hizliresim.com/B8dBAj.jpg

KALENDAR
09-10-2016, 14:24
Tuzla medcezir cafe

Eray
09-10-2016, 14:51

Şirinevler meydanında Gala Kokoreç var genelde orda yerim

ahmetbaha-drs
09-10-2016, 20:29

Mekanında adam vurmasaydı Şükrü Usta çok iyiydi, yoklugunu arıyoruz.
İstanbul’da kokorec kavgası: İki olu – Sozcu Gazetesi (http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/kokoreccide-silahli-kavga-2-olu-1361587/)

aslan
12-10-2016, 10:22
Evet beyler yardımınızı rica edecegim
Bizim yurtdışından üst düzey müdür gelecek onu Anadolu yakasında Lacivert,Big Shefs,Brich harici ve bu düzeyde başka bir yer varmı önerebileceginiz

KoramiraL
26-10-2016, 11:53
istanbulda Kahvesi güzel olan neresi var arkadaşlar

Birkan61
26-10-2016, 11:59
avrupa yakasında nusret harici en lezzetli dana antrikot yiyebileceğimz bi yer önerisi veren olurmu :D

fthdrn
26-10-2016, 15:01
avrupa yakasında nusret harici en lezzetli dana antrikot yiyebileceğimz bi yer önerisi veren olurmu :D

en güzel antrikotu alıcan evde kendin yapıcan kanka. diğer her yer antrikot değilde başka birşey yediriyor istanbulda :D

Birkan61
26-10-2016, 15:06
en güzel antrikotu alıcan evde kendin yapıcan kanka. diğer her yer antrikot değilde başka birşey yediriyor istanbulda :D

valla evi otel gibi kullanıyorum şu sıralar işler aşırı yoğun habire dışardayım ondan sordum

annecuğuma bi teklif edeyim bakim nasıl karşılayacak

bursada bi yerde yedim tadı damağımda halen bursaya iş çıksa diye bekliyorum :D

valla kanks nusret güzel yapıyorda bigün arabanın noter satışını bırakacam diye korkuyorum. Benim midede 406'nın yakıt deposu büyüklüğünde :D

Dodoo
26-10-2016, 19:18

Valla kahve gurmesi değilim ama bu 3.nesil kahveci mi ne dedikleri kahvecilerden bağdat caddesi şaşkınbakkalda bolca var. Avrupa yakasında alternatif olarak karaköyde çok sayıda bu tarz kahveci var.

Etiler elb-et steakhouse. Nusretten ayrılan 2 şefin açtığı bir mekan. Gittim, beğendim. Antrikot porsiyonu 50tl gibi bir ücret olması lazım aşağı yukarı, 200gr dır sanıyorum. Burger ler 23-28tl, meşrubat 7tl, 2 kişilik spesiyal (şatobiryan tam olmasa da) 120tl.

Florya Şazeli. Florya şubesine hiç gitmedim ama kısıklıdaki şubesinde iki kişi 100-160 lira arasına çıkarsınız.

aslan
05-01-2017, 12:47
Beyler Avrupa yakası gece geç saatlere kadar açık seyyar köfteci varmı bildiğiniz?

Kahn23
05-01-2017, 12:48
Gayrettepe Adem Abi :) Tek geçerim..
Sürmeli Otel karşısı. Vw minibüste..

Ufuk
05-01-2017, 13:00

karaköyde coffee sapiens var.Hemen baltazarın yanında.
Türk kahvesi ise, mandabatmaz ef-sa-ne..

GKS
05-01-2017, 14:08
istanbul diyilde adanada var lezzetli mekanlar

M3CSL
05-01-2017, 14:20
Bostancı Köfteci Şükrü yazmışmıydık acaba, tavsiye özellikle piyazı...

Denizyaren
05-01-2017, 14:30
İstanbula arada bir geliyorum. Mekan yer fark etmez güzel dostlarla güzel vakit geçirebileceğimiz bir yer önerir misiniz?

imprezaWRC
05-01-2017, 14:36
Bostancı Köfteci Şükrü yazmışmıydık acaba, tavsiye özellikle piyazı...

İşin açıkçası çok da aman aman bir lezzeti yok. Bostancı şubesinde park sorunu var. En güzeli SahrayıCedid şubesine gideceksin.

Dodoo
05-01-2017, 14:38
Köfteci şükrüyü ben de pek sevemedim.

Köftede favorim ekspres inegöl kadıköy.

Alternatif olarak da bostancı sere serpem. Burası birazcık pahalı normale göre, değişik bir konsepti var çatal bıçaksız.

aslan
05-01-2017, 14:41
Gayrettepe Adem Abi :) Tek geçerim..
Sürmeli Otel karşısı. Vw minibüste..

Bir ara Cevahir karşısındada duruyormuydu o Adem abi?

M3CSL
06-01-2017, 08:02
İşin açıkçası çok da aman aman bir lezzeti yok. Bostancı şubesinde park sorunu var. En güzeli SahrayıCedid şubesine gideceksin.

Köfteci şükrüyü ben de pek sevemedim.

Köftede favorim ekspres inegöl kadıköy.

Alternatif olarak da bostancı sere serpem. Burası birazcık pahalı normale göre, değişik bir konsepti var çatal bıçaksız.

Klasik piyasadaki yağlı köftelere göre farklı,anne köftesi kıvamında hafif tarzda isteyenler için güzel.
Yoksa ekspres İnegöl benimde 1. sıramda.
Sere serpeme gitmeyi düşünüyorum bakalım.

MK8800
17-01-2017, 02:12
Beeves Steak daha önce gidip tecrübe eden oldu mu vedat milor kobe etini öve öve bitiremedi

Dodoo
17-01-2017, 02:31
Beeves Steak daha önce gidip tecrübe eden oldu mu vedat milor kobe etini öve öve bitiremedi

Ismarlicaksan eğer değerli yorumlarımı aktarayım mapus arkadaşım.

ckrc
17-01-2017, 02:56

Kobe Steak yemedim, diğer et ürünlerinin 1 kere yedim daha da gitmedim. Buradan yola çıkarak vasat olduğunu düşünüyorum.
Etler çok sertti, dry age eti güzel mühürle yemiyorlar, ızgara mı çok sıcak değilde veya başka bir şey mi bilemiyorum. Kobe etini en azından İstanbul'da yemezdim ben.

johnie
17-01-2017, 05:56
Bir ara Cevahir karşısındada duruyormuydu o Adem abi?

Yok abi, adem abi hep stadın oradaydı. Senin dediğin yerdede 1-2 tane vardı onlarda güzeldi

MK8800
17-01-2017, 08:53
Ismarlicaksan eğer değerli yorumlarımı aktarayım mapus arkadaşım.
Hahaha Adım Nedim mekanın sahibiyim ne zaman dersen :D

Kobe Steak yemedim, diğer et ürünlerinin 1 kere yedim daha da gitmedim. Buradan yola çıkarak vasat olduğunu düşünüyorum.
Etler çok sertti, dry age eti güzel mühürle yemiyorlar, ızgara mı çok sıcak değilde veya başka bir şey mi bilemiyorum. Kobe etini en azından İstanbul'da yemezdim ben.

Valla youtube'da tesadüfen denk geldim öyle bi abarttı ki , cidden merak ettim :)

BarKing
17-01-2017, 09:17
Ya iyi meksika yemeği yapan yer bilen varmı canım çok istiyo güzel taco ve nachos yemek.

fthdrn
17-01-2017, 09:21
bizde ekmek arası pilav yiyelim. Ne güzel istanbul beee

EserBodrum
14-02-2017, 12:48
Feriye Lokantasında tanıdığı olan var mı cam kenarı yer kalmamış ayarlayabilecek bir yardımsever aranıyor :D

darkmoon
14-02-2017, 13:20

3 farklı şehirde daha doğrusu şehri bilmediğimizden nerde yesek yesek diye düşünürken vedat milor aklımıza geldi o nerde yemiş iyidir diye 3 defa da yediğimiz yerlerdeki yemekler çok kötüydü.. bir etli ekmek yedim hayatımda yediğim en kötü etli ekmekdi ..

imprezaWRC
14-02-2017, 13:34
3 farklı şehirde daha doğrusu şehri bilmediğimizden nerde yesek yesek diye düşünürken vedat milor aklımıza geldi o nerde yemiş iyidir diye 3 defa da yediğimiz yerlerdeki yemekler çok kötüydü.. bir etli ekmek yedim hayatımda yediğim en kötü etli ekmekdi ..

Al benden de o kadar, o adam övdü diye sadece et-tavuk yapan yere gittik; sunum tam bir skandaldı, garsonlar at hırsızından halliceydi, et desen o da kayış kıvamındaydı. Ya o adam gelmeden önce herşeyi düzeltiyorlar ya da günahı boynuna adam her gittiği yerden ... neyse işte.

darkmoon
14-02-2017, 13:46
Al benden de o kadar, o adam övdü diye sadece et-tavuk yapan yere gittik; sunum tam bir skandaldı, garsonlar at hırsızından halliceydi, et desen o da kayış kıvamındaydı. Ya o adam gelmeden önce herşeyi düzeltiyorlar ya da günahı boynuna adam her gittiği yerden ... neyse işte.

gittiğim yerlerden birinde duvara dev pankart asmışlar birde vedat milorun önerdiği yer diye vedat milorla oranın sahibinin resmi var.. bence vedat milor gitmeden önce her şeyin en kaliteli en iyisini ona sunuyorlar o gittimide vatandaşa eski düzen..

imprezaWRC
31-10-2017, 14:50
And. yakasında (anasının örekesinde olmayan bir uzaklıkta) kazıklanmadan balık yenebilecek nereleri var?

AliGizda
31-10-2017, 15:09
Forumdan aldığım tavsiyeler üzerine eşimle beraber ilk yıl dönümümüzü kutlamak için Feriye' ye gittik. Gerçekten çok güzeldi herşey, tavsiye ederim. Tavsiye edenlere tekrar teşekkür ederim.

imprezaWRC
31-10-2017, 15:16
Forumdan aldığım tavsiyeler üzerine eşimle beraber ilk yıl dönümümüzü kutlamak için Feriye' ye gittik. Gerçekten çok güzeldi herşey, tavsiye ederim. Tavsiye edenlere tekrar teşekkür ederim.

Çıtayı Feriye ile başlattıysan artık geçmiş olsun :D :D

AliGizda
31-10-2017, 15:29

Vallahi abi yaptık öyle bir hata ama hayırlısı :D

Kadyr
31-10-2017, 15:53
Vallahi abi yaptık öyle bir hata ama hayırlısı :D

valla benimki dedi tuzla balıkçısına getir beni diye koşarak gittim :D ohh çektim

AliGizda
31-10-2017, 16:05
valla benimki dedi tuzla balıkçısına getir beni diye koşarak gittim :D ohh çektim

Benimkide gerek yok falan filan dedi ama yermi Karadeniz çocuğu, sonra başımıza gelebilecek bilimum laf sokma, taş atma olaylarına karşı önlemimizi aldık diyelim :D

Kadyr
31-10-2017, 16:08
Benimkide gerek yok falan filan dedi ama yermi Karadeniz çocuğu, sonra başımıza gelebilecek bilimum laf sokma, taş atma olaylarına karşı önlemimizi aldık diyelim :D

aynen gerek yok derse sıkıntı:D tufaya düşme sakın ver parayı kurtul :D

fthdrn
31-10-2017, 16:35

Kalamış develi balık öneririm.
Bostancıda eski pelit restaurant yeni ismi ile orkoz balık öneririm. Bizim sayılır.

aybarsdnr
31-10-2017, 16:42
And. yakasında (anasının örekesinde olmayan bir uzaklıkta) kazıklanmadan balık yenebilecek nereleri var?

Bağdat caddesi feneryolu ayvalık balıkçısı. Fiyat, lezzet vs. her sey mükemmel. 4 yıldır haftada 1 giderim. max. adam başı ödediğim hesap 150 tl dir onda da önümüzü göremeyecek kadar alkol vardı. Cuma, cumartesi gideceksen mutlaka rezervasyon yap abi. Hatta işletmecisi ibrahim bey, beni de söylersen ilgilenir.

imprezaWRC
31-10-2017, 16:51
Kalamış develi balık öneririm.
Bostancıda eski pelit restaurant yeni ismi ile orkoz balık öneririm. Bizim sayılır.

Develiye kebaptan ötürü (lahmacun güzel o ayrı) tövbeliyim ya birde kasım kasım kasılacak mekanları sevmiyorum. Hadi oranın otoparkı var gittin kendin park ettin, içeri girerken bir mont alma isteği...vs Ben rahat olmak istiyorum, türlü gerginliklerle yemek yemek istemiyorum. Ama Orkoz tavsiyene bir bakayım :)

imprezaWRC
31-10-2017, 16:53
Bağdat caddesi feneryolu ayvalık balıkçısı. Fiyat, lezzet vs. her sey mükemmel. 4 yıldır haftada 1 giderim. max. adam başı ödediğim hesap 150 tl dir onda da önümüzü göremeyecek kadar alkol vardı. Cuma, cumartesi gideceksen mutlaka rezervasyon yap abi. Hatta işletmecisi ibrahim bey, beni de söylersen ilgilenir.

Levrek pirzolanın göresli tam benlikmiş :) Önce senin tavsiyenden başlamak lazım :)

fthdrn
31-10-2017, 16:55
Develiye kebaptan ötürü (lahmacun güzel o ayrı) tövbeliyim ya birde kasım kasım kasılacak mekanları sevmiyorum. Hadi oranın otoparkı var gittin kendin park ettin, içeri girerken bir mont alma isteği...vs Ben rahat olmak istiyorum, türlü gerginliklerle yemek yemek istemiyorum. Ama Orkoz tavsiyene bir bakayım :)

Sen daha salaş sıcak ortam istiyorsun galiba.
Kalamış balık da fena değildir. Geçen sene takılıyorduk lezzet sunum ilgi alaka güzeldi.

Kadyr
31-10-2017, 17:01
tuzla balıkçısıda bence güzel. ben meze tarzında gelen balığı daha çok sevdim kemik ayıklamayı sevmediğim için. iş yerinde arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gitmiştim. fiyatları makul sayılır iki kişi 120 tl verdik. ortam rahat ailevi. yalnız alkolsüz. alkol sevenlere uymaz

BerkayKamaci
31-10-2017, 17:19
Beylikdüzü veya Avcılarda ucuz yollu güzel nargile içebileceğimiz neresi var? Köz gecikmesin nargile güzel ve ucuz olsun önerileri bekliyorum :D

SK10
01-07-2018, 17:29
bi hort edelim
avrupa yakasında olursa iyi olur ama karşıdanda önerilere açığım
park yeri sıkıntısı olmasa çok iyi olur ama mekan iyiyse katlanırım ona da
cafedir ,restorandır önerileri bekliyorum
yalnız
sap veya kız arkadaşla gidilecek mekanları ayırırsak sevinirim
bazen 3-4 balta beraber takılıyoruz :) o kadar şekile gerek olmuyor :)

istanbul kurdu hızlı semt abilerimi yorumlara bekliyorum :)

Emrecan-R
01-07-2018, 17:55
bi hort edelim
avrupa yakasında olursa iyi olur ama karşıdanda önerilere açığım
park yeri sıkıntısı olmasa çok iyi olur ama mekan iyiyse katlanırım ona da
cafedir ,restorandır önerileri bekliyorum
yalnız
sap veya kız arkadaşla gidilecek mekanları ayırırsak sevinirim
bazen 3-4 balta beraber takılıyoruz :) o kadar şekile gerek olmuyor :)

istanbul kurdu hızlı semt abilerimi yorumlara bekliyorum :)

f30 un dursaydı kesin fenere sap git derdim ahahahahahahhahah gerçi yinede gidebilirsin Romantikaya kız arkadaşınla, sıradaki mekanlara erkeklerle gidebilirsin önerim dışarda marinaya yakın olan kafelerde oturman. Çengelköy eastan cafe var sahilde orasınında üst katı on numaradır boğaz manzaralı rahat mekan. Yemek içinde moda terası öneririm.Diyorsan romantiğim özel gün iyi biryere gideyim şeklim olsun cafe de paris var bizim burda suadiye otelin üstünde yalnız fix menü var adalar manzaralı gereksiz pahalı ama ismi var işte.Ama en güzeli bence burgazadada barba yani de balık yemek pişman olmassın

SK10
01-07-2018, 18:11
f30 un dursaydı kesin fenere sap git derdim ahahahahahahhahah gerçi yinede gidebilirsin Romantikaya kız arkadaşınla, sıradaki mekanlara erkeklerle gidebilirsin önerim dışarda marinaya yakın olan kafelerde oturman. Çengelköy eastan cafe var sahilde orasınında üst katı on numaradır boğaz manzaralı rahat mekan. Yemek içinde moda terası öneririm.Diyorsan romantiğim özel gün iyi biryere gideyim şeklim olsun cafe de paris var bizim burda suadiye otelin üstünde yalnız fix menü var adalar manzaralı gereksiz pahalı ama ismi var işte.Ama en güzeli bence burgazadada barba yani de balık yemek pişman olmassın

saol hacı kız düşürme gibi niyet yok yanlış anlaşılmasın sadece güzel gittiğimize değsin mekanlar peşindeyim öneriler için saol tekrar

fthdrn
01-07-2018, 19:06
Bu yaz yaşlandığımı hissediyorum resmen. Arkadaşlar fenere inelim oturalım falan dediklerinde bi fenalık geliyor. Cafeler mekanlar birbirine poz kesen zibidiler ve onların iş olduğu kızlardan geçilmiyor. En güzeli Dalyan sahile inip sandalyeni masanı kurup biralamaca yapmak. Hafta sonu hele zaten a noktasından b noktasına gidene kadar insanlıktan çıkıyorsun.

Emrecan-R
01-07-2018, 19:29
Bu yaz yaşlandığımı hissediyorum resmen. Arkadaşlar fenere inelim oturalım falan dediklerinde bi fenalık geliyor. Cafeler mekanlar birbirine poz kesen zibidiler ve onların iş olduğu kızlardan geçilmiyor. En güzeli Dalyan sahile inip sandalyeni masanı kurup biralamaca yapmak. Hafta sonu hele zaten a noktasından b noktasına gidene kadar insanlıktan çıkıyorsun.

aynen öyle abi diğerlerine nazaran bahçesi olanlara gelmiyor o tipler zaten oranın anlamı bahçe bence

fthdrn
01-07-2018, 19:41
aynen öyle abi diğerlerine nazaran bahçesi olanlara gelmiyor o tipler zaten oranın anlamı bahçe bence

50 kilo 1.70 boylarında çelimsiz ama dar tişört altına kısa paça dar pantolon giyip kasılarak yürüyen babet çoraplı tek elinde sigara cüzdan telefon tesbih taşıyan Dünyalar bizim ama ev kira havalarındaki berkesulara acayip ayar oluyorum :D Bazen gözgöze gelince tribe sokuyorum :)

Emrecan-R
01-07-2018, 19:59
50 kilo 1.70 boylarında çelimsiz ama dar tişört altına kısa paça dar pantolon giyip kasılarak yürüyen babet çoraplı tek elinde sigara cüzdan telefon tesbih taşıyan Dünyalar bizim ama ev kira havalarındaki berkesulara acayip ayar oluyorum :D Bazen gözgöze gelince tribe sokuyorum :)

Fatih abi ben bu tiplerden çapsız olarak bahsediyorum :D

220T
04-07-2018, 09:28
Bu ay içinde Ümraniye'ye gelme durumum olacak.Bu çevrede, İstanbul adına nereleri görmek lazım? :)

KGüneyli
04-07-2018, 11:09
- Bubble Cafe var bu ünal turan ve arkadaslarının actıgı yer. Gaziosmanpasa / Yesilpınarda.

İlk gittik merak ettik, gayet güzeldi okey masaları vs ücretsiz nargilesi falan filan fiyatlarda güzel.
Gecen aksam gittik arkadaslarla, masaya cerez geldi, dedik 5 10 bişey yazarlar ver. Bi nargile istedik nargile yanık şekilde geldi 4 kere değişti düzeltemediler. en son dedik kalkalım, hesap istedik. 2 cerez'e 50 TL yazmıs . dedim kardesim bune abi işte masa parası. Ulan bi cok yerde masa parası diye 25 30 lira para alıyorlar sen neden 2 cereze 50 masa parası diyorsun dedim. tamam abi silelim diyorlar sonrada.

İnstagramdan ordan burdan görüp gidicek olanlar varsa, okey 50 TL masa parası, + Ayar tutmayan nargileleri var. Bilginiz olsun

XoR
04-07-2018, 11:19
Şişhane veya Cihangir tarafına yolunuz düşerse ve Pizza seviyorsanız mutlaka gidin :)

Miss Pizza (http://www.misspizza.com.tr/#sishane)

Ev yapımı fesleğenli ayran şahane :) pizza üstüne mutlaka roka ve yanına acılı zeytinyağı isteyin muhteşem oluyor

SekoLive
04-07-2018, 11:25
- Bubble Cafe var bu ünal turan ve arkadaslarının actıgı yer. Gaziosmanpasa / Yesilpınarda.

İlk gittik merak ettik, gayet güzeldi okey masaları vs ücretsiz nargilesi falan filan fiyatlarda güzel.
Gecen aksam gittik arkadaslarla, masaya cerez geldi, dedik 5 10 bişey yazarlar ver. Bi nargile istedik nargile yanık şekilde geldi 4 kere değişti düzeltemediler. en son dedik kalkalım, hesap istedik. 2 cerez'e 50 TL yazmıs . dedim kardesim bune abi işte masa parası. Ulan bi cok yerde masa parası diye 25 30 lira para alıyorlar sen neden 2 cereze 50 masa parası diyorsun dedim. tamam abi silelim diyorlar sonrada.

İnstagramdan ordan burdan görüp gidicek olanlar varsa, okey 50 TL masa parası, + Ayar tutmayan nargileleri var. Bilginiz olsun

bi çıtır basmışlar hesaplarıda desene :)

50 tl iyi para masaya.

KGüneyli
04-07-2018, 11:28
bi çıtır basmışlar hesaplarıda desene :)

50 tl iyi para masaya.

Valla sekan abi, masa parası 30 TL yazsın zoruma gitmez.
Cerez ; 50 TL yazınca adamın sinirleri zıplıyor .

imprezaWRC
04-07-2018, 11:28
Şişhane veya Cihangir tarafına yolunuz düşerse ve Pizza seviyorsanız mutlaka gidin :)

Miss Pizza (http://www.misspizza.com.tr/#sishane)

Ev yapımı fesleğenli ayran şahane :) pizza üstüne mutlaka roka ve yanına acılı zeytinyağı isteyin muhteşem oluyor

Olm oralarda ne işimiz var, yok mu Anadolu Yakası'nda tavsiye edeceğin yerler ? Geçen gün Moda'da Bonkis diye bir yer olduğunu öğrendim; daha gitmedim ama bu hafta gitmeyi düşünüyorum :)

fthdrn
04-07-2018, 11:30
Bu ay içinde Ümraniye'ye gelme durumum olacak.Bu çevrede, İstanbul adına nereleri görmek lazım? :)

Ümraniyeyi okuyunca akılda oluşan tek şey ;
https://i.ytimg.com/vi/6Z8lIDS1NC8/maxresdefault.jpg

XoR
04-07-2018, 11:35
Olm oralarda ne işimiz var, yok mu Anadolu Yakası'nda tavsiye edeceğin yerler ? Geçen gün Moda'da Bonkis diye bir yer olduğunu öğrendim; daha gitmedim ama bu hafta gitmeyi düşünüyorum :)

Avrupa yakasında yaşıyorum :D

Ofis İçerenköy ama sadece yemek sepeti yapıyorum :D

Haftada bir Ferati'ye gidiyorum çok güzel fırında pişmiş yemekler yapıyorlar.

Ferati Lokantası (http://www.feratilokantasi.com.tr/)

Son gittiğimde patlıcanı bütün olarak közlemiş dışını kıyma mantolamış fırınlamış yıkılıyordu :D

https://www.hayalimdekiyemekler.com/wp-content/uploads/2014/06/Hayalimdeki-Yemekler-444.jpg

imprezaWRC
04-07-2018, 11:43
https://www.hayalimdekiyemekler.com/wp-content/uploads/2014/06/Hayalimdeki-Yemekler-444.jpg

Patlıcanlı köfte, yaptılar mı sonunda, benim aklıma gelmişti, gerçek :D :D

XoR
04-07-2018, 11:45
Patlıcanlı köfte, yaptılar mı sonunda, benim aklıma gelmişti, gerçek :D :D

Italyanlarda aynı şekilde yapıyor ama közlenmiş patlıcana 4 çizik atıp içine mozeralla döşüyor :D borcama yatırıp domates sosunda fırınlıyor :D

Killah
04-07-2018, 11:46
Anadolu Yakasi CKM'nin sokaginda Grilounge diye nargile/oyun kafe acti bir arkadasim.

Yolunuz duserse Emirhan'a Doruk'un selami var derseniz yardimci olur her konuda.

220T
04-07-2018, 12:02

İstanbul'u bilmem,o yüzden daha açık yazayım.İstanbul'da görülmesi gereken yerlerden, Ümraniye'ye yakın olan var mı?Tavsiye istediğim husus bu. :)

XoR
04-07-2018, 12:35
İstanbul'u bilmem,o yüzden daha açık yazayım.İstanbul'da görülmesi gereken yerlerden, Ümraniye'ye yakın olan var mı?Tavsiye istediğim husus bu. :)

Lider Pide Tepeüstü şubesi :)

MCC Lider Pide (http://www.liderpide.net/)

fthdrn
04-07-2018, 12:46

İmkanın varsa eğer hafta içi gezmeni tavsiye ederek Üsküdar sahil boyundan beykoza kadar gezinti yapılabilir. Üsküdarda fethipaşa korusu vardır boğaz manzaralı, Hatta arkasında bir kafe vardı komple köprü manzaralı, Öyle sofistike mekanları Koray abi bilir. İstanbul bu sıralar yaniyur

XoR
04-07-2018, 12:54
İmkanın varsa eğer hafta içi gezmeni tavsiye ederek Üsküdar sahil boyundan beykoza kadar gezinti yapılabilir. Üsküdarda fethipaşa korusu vardır boğaz manzaralı, Hatta arkasında bir kafe vardı komple köprü manzaralı, Öyle sofistike mekanları Koray abi bilir. İstanbul bu sıralar yaniyur

Turizmi bıraktıktan sonra unuttum mekanları :D 25 haziran eşimin doğum gününde gideceğimiz yeri 3 gün düşündüm :hehe:

Vintage
04-07-2018, 17:20

bir ara her yerde resmi vardı herşeyde her yerde ama her yerde

ahmet3425
04-07-2018, 17:40

olay pizza ise moda da pellicano yu tavsiye ederim pizza ustası gayet italyan bozuk bir turkcesi var miss pizzadan daha iyidir. butik şirin ufak bir mekan el altından bira satısı da var :)

fthdrn
04-07-2018, 19:13
bir ara her yerde resmi vardı herşeyde her yerde ama her yerde

2014 senesiydi galiba yerel seçimlerde ibb ve ümraniye belediyesinin seçim organizasyonunu biz almıştık. Hasan Can bey de sağolsun daha önce açılmış olan ne kadar cami köprü muhtarlık park bahçe varsa tekrar açtırmıştı bize :D Artık rüyamda hasan can önderliğinde ya allah bismillah hayırlı uğurlu olsun diyerek geziniyordum :D Seçimden sonra Antalya'da sungate oteline gittim Orada da karşıma çıktı kendisi :D

Mert Safa
04-07-2018, 20:33
Şişliden avcılara kadar nargile "iyi" araba park alanı müsait cafe önerisi olan var mıdır:)

CenkB
05-07-2018, 08:10
Şişliden avcılara kadar nargile "iyi" araba park alanı müsait cafe önerisi olan var mıdır:)

Bazıları beğenmiyor ama park sıkıntı genelde yoktur vagonn kafe var ataköyde. nargilesini seviyorum. Bakırköy içinde terrace12 var. Fena değil. Aracı 1-2 sokak ileride ara sokaklara park edebilirsiniz.
Park sıkıntısı var(aşağısında ispark var orası bile dolu oluyor) ama yeşilköyde yeşilköy spor klübü var. Oranın nargilesi güzel.

Onurkk06
05-07-2018, 08:21
Bazıları beğenmiyor ama park sıkıntı genelde yoktur vagonn kafe var ataköyde. nargilesini seviyorum. Bakırköy içinde terrace12 var. Fena değil. Aracı 1-2 sokak ileride ara sokaklara park edebilirsiniz.
Park sıkıntısı var(aşağısında ispark var orası bile dolu oluyor) ama yeşilköyde yeşilköy spor klübü var. Oranın nargilesi güzel.

Vagon cafede su 4.5 tl gitmeyin

Dodoo
05-07-2018, 08:28
Lider Pide Tepeüstü şubesi :)

MCC Lider Pide (http://www.liderpide.net/)

Satır Lahmacun var abi o ara sokağa girerken sağda, orası da iyidir, eğer gitmediysen tabi. :)

AyrtonSenna
05-07-2018, 08:31

Mekan güzel ama serviste çok yavaş su bile 10 dk'dan aşağı gelmiyor :D

XoR
05-07-2018, 08:56
Satır Lahmacun var abi o ara sokağa girerken sağda, orası da iyidir, eğer gitmediysen tabi. :)

Hiç gitmedim Satıra :)

Lahmacunu ofise söylüyorum buradan ŞEHRİ KEBAP ve LAHMACUN (http://sehrikebap.com/) Yemek sepeti üzerinden İsot'lu seçeneği var ama kendi web sitesinde yok :) oldukça lezzetli :D

Mert Safa
05-07-2018, 10:13

Mekan güzel ama serviste çok yavaş su bile 10 dk'dan aşağı gelmiyor :D

Vagon best mekanım-dı :D yaklaşık 3 senedir sürekli giderim fakat nargile çok iyiydi artık düşürdüler ve fiyatları inanılmaz yukarı cektiler o kalite o para etmiyor malesef. Vagondan sebep yeni mekan arayışım :D

CenkB
05-07-2018, 12:56

Cam şişede premium geliyor kardeş. 4 tl ayrıca.

fthdrn
05-07-2018, 13:15
Bir adet nargileye kaç lira veriyorsunuz ortalama bir mekanda ? :)

EOZDAG
05-07-2018, 13:23
Bir adet nargileye kaç lira veriyorsunuz ortalama bir mekanda ? :)

5 kırmızısı vardır :D

johnie
05-07-2018, 14:48
Nargile bile lüx oldu ya - başka bir şey demiyorum :)

SekoLive
05-07-2018, 14:56
Nargile bile lüx oldu ya - başka bir şey demiyorum :)
seri köz isteyen tayfanın eseri :)

johnie
05-07-2018, 15:02
seri köz isteyen tayfanın eseri :)

bir de ig boomerang.

Grimlord
05-07-2018, 15:26
https://img-s1.onedio.com/id-59186b1ebc98866f37ce92ee/rev-0/w-635/f-jpg-webp/s-8c31df4c24eb2ef8f8cba75b82beeef932dd3357.webp

Kardeşim seri kulaç at lütfen, yengenin boğazı yandı kardeşim ya

XoR
05-07-2018, 15:37
Bu kısa parliament kılıklı olan kişi dimi

fthdrn
05-07-2018, 15:49
5 kırmızısı vardır :D

O paraya 2 adet fişek alıp gün boyu eğlence yapılabilir :D
Herkes başkası gibi olmaya çalışıyor. Hep aynı giyim tarzı aynı kesim saçlar sakallar şekiller tripler bile aynı. ctrl+c ctrl+v yapılmış gibi mekanlarda herkes aynı.

EOZDAG
05-07-2018, 15:56
O paraya 2 adet fişek alıp gün boyu eğlence yapılabilir :D
Herkes başkası gibi olmaya çalışıyor. Hep aynı giyim tarzı aynı kesim saçlar sakallar şekiller tripler bile aynı. ctrl+c ctrl+v yapılmış gibi mekanlarda herkes aynı.
hahahahh mekanlarda aynı zaten :D

Mutu
05-07-2018, 20:15

aynen kervansarayın oradan araya girince sağda kalıyor.

ahmet3425
06-07-2018, 11:41

ek olarak taze ögrendim bonkis 1 hafta önce kapanmış geçmis olsun :)

imprezaWRC
06-07-2018, 13:49
ek olarak taze ögrendim bonkis 1 hafta önce kapanmış geçmis olsun :)

Ciddimisin, Vay anasını ya, maşallah bile dememiştim. Dışarıda yemek konusunda şanssızım demekki. Ulan bari gideydim de sonra kapansaydı.

XoR
06-07-2018, 14:46
Ciddimisin, Vay anasını ya, maşallah bile dememiştim. Dışarıda yemek konusunda şanssızım demekki. Ulan bari gideydim de sonra kapansaydı.

Şurda bi tombik bol etli ye çok iyiydi 2 saat oldu defnedeli :D

Nebioğlu Doner - Donerin En Lezzetlisi (http://www.nebiogludoner.com/)

Ufuk
06-07-2018, 15:09
Tepeüstünde lider pide kavurmalo yumurtalı kapalı pidesi 10 numara.

imprezaWRC
06-07-2018, 15:40
Şurda bi tombik bol etli ye çok iyiydi 2 saat oldu defnedeli :D

Nebioğlu Doner - Donerin En Lezzetlisi (http://www.nebiogludoner.com/)

Görsellerden fena gözükmüyor. :)

ahmet3425
06-07-2018, 15:59

bu arada orayı size kim anlattı nasıl met etti bilmiyorum ama benim kaynaklarım sektorel, üzülmenizi gerektirecek bir durum yok sallayın gitsin diyebilirim :)

XoR
06-07-2018, 16:02
Görsellerden fena gözükmüyor. :)

Lezzeti çok başarılı :) tombik pide XL ebatlarında normal pide arası gibi düşünme zor bitiyor :D

CloudGrey
06-07-2018, 16:08
tophane Zanaat Atelye.
kimse bilmez izbe bi yerdir, bahçesi çok güzel ve alkol var.
en son 2017 kasımda 70lik rakıyı 110 liradan veriyolardı zaten tekelde 92 liraydı ;)

XoR
06-07-2018, 16:18
tophane Zanaat Atelye.
kimse bilmez izbe bi yerdir, bahçesi çok güzel ve alkol var.
en son 2017 kasımda 70lik rakıyı 110 liradan veriyolardı zaten tekelde 92 liraydı ;)

Yengeyi al git mezeler yıkılıyor

Ahali Teşvikiye | İstanbul (https://www.ahalitesvikiye.com/)

imprezaWRC
06-07-2018, 16:29
Lezzeti çok başarılı :) tombik pide XL ebatlarında normal pide arası gibi düşünme zor bitiyor :D

Döner lezzetli ve 30dk sonra mideyi kemirmiyorsa ben o XL dediğine bitirmem için maksimum 1dk veriyorum.

imprezaWRC
06-07-2018, 16:30
bu arada orayı size kim anlattı nasıl met etti bilmiyorum ama benim kaynaklarım sektorel, üzülmenizi gerektirecek bir durum yok sallayın gitsin diyebilirim :)

Görsellerden kendi kendimi gaza getirmiştim :)

XoR
06-07-2018, 16:34
Döner lezzetli ve 30dk sonra mideyi kemirmiyorsa ben o XL dediğine bitirmem için maksimum 1dk veriyorum.

Stomach friendly don't worry be pide :D

imprezaWRC
06-07-2018, 16:38
Stomach friendly don't worry be pide :D

Ulan ne adamsın ya :D :D :D

fthdrn
06-07-2018, 17:54
Yengeyi al git mezeler yıkılıyor

Ahali Teşvikiye | İstanbul (https://www.ahalitesvikiye.com/)

Abi anadolu yakasında Fasıl olan salaş, sıcak çok kasıntı olmayan bir yer söyler misin.
Anadolu yakasında pek bulamadım kafama göre bir yer.

XoR
06-07-2018, 21:49
Abi anadolu yakasında Fasıl olan salaş, sıcak çok kasıntı olmayan bir yer söyler misin.

Kardeşim fasıl konusunda hiç fikrim yok ama aşağıdaki mekanla bir konuş canlı Ud oluyordu ama tam gününü bilmiyorum.

Akbaba'lı meyhane Tünel'de

https://www.zomato.com/tr/istanbul/akbabal%C4%B1-asmal%C4%B1mescit-istanbul

Emrecan-R
06-07-2018, 22:02

fasıl ne bilmemde moda samatyalıyı öneririm özellikle kokoreçi efsane arkadaşlar doğumgününde götürdü meze sevmeyen ben bile yedim

fthdrn
11-07-2018, 13:51
Kardeşim fasıl konusunda hiç fikrim yok ama aşağıdaki mekanla bir konuş canlı Ud oluyordu ama tam gününü bilmiyorum.

Akbaba'lı meyhane Tünel'de

https://www.zomato.com/tr/istanbul/akbabal%C4%B1-asmal%C4%B1mescit-istanbul
Anadolu yakası :D

fasıl ne bilmemde moda samatyalıyı öneririm özellikle kokoreçi efsane arkadaşlar doğumgününde götürdü meze sevmeyen ben bile yedim
Burayı biliyorum 2 kere gittim ama fasıl yoktu. Arayıp sorayım.

XoR
11-07-2018, 14:06
Anadolu yakasında kafama göre bulamadım yazdığın Avrupa önerisi yaptım :D fthdrn

Anadolu'da çalışıp Avrupa'da yaşıyorum :) işe ilk 3 gün navigasyonla geldim o derece Anadolu cahiliyim :D

ahmet3425
12-07-2018, 08:47
levent borekcilik eminonu yeni sube acmıs ottoman otelin hemen altında ilgili arkadasların bilgisi olsun.

brv
12-07-2018, 10:18
Levent Börekçilik güzel ama pahalı geldi bana biraz,

Anıl E.
12-07-2018, 10:36
Ankara'da aspava dışında önerebileceğiniz yerler var mı ?

EOZDAG
12-07-2018, 12:17

Tavacı Recep / Ciğerci Apo / Bayram Usta Yaprak Kebap / Kuzey Yıldızı (Samsun Pidesi) / Devrez (Mercimek Meşhur ama genel olarak herşey lezzetli)

altugkocer
12-07-2018, 13:18

Tavacı Recep / Ciğerci Apo / Bayram Usta Yaprak Kebap / Kuzey Yıldızı (Samsun Pidesi) / Devrez (Mercimek Meşhur ama genel olarak herşey lezzetli)

Tavacı Recep çok pahalı, ciğerci apo ve devrez tam piyasa dükkanları olmuş durumda tıklım tıklım. Diğerlerini bilmiyorum :)

Çayyolunda Cennetkuşu Kebap var oraya gidip kesinlikle lahmacun ye.

Bilkent Ankuva'da Piel Roja var, sahibi arkadaşımdır ve hemen hemen bütün yemekleri mükemmeldir.

Esat Bağlar caddesine Efsane Prof. Sadık Usta var, biraz tuzlu ama kebapları çok lezzetlidir.

Altındağ Belediyesi'nin karşısında Osman Usta Döner var, odun ateşinde yaprak döneri çok iyidir.

Kızılay Kumrular Caddesi'nde Cici Piknik var, yine onun da odun ateşinde et döneri efsanedir.

Çayyolunda İmza Bir Tost diye bir tostçu var, tost çeşitleri lezzetli.

Balgat Ceyhun Atuf Kansu Caddesi'nde Cezzar Steakhouse var, buranın da etli güzeldir.

Kızılay'da ve Balgat'ta Masabaşı Kebap var, ortalamanın üstündedir burası da.

Şaşmaz Sanayi'de Uluçay Tantuni var, Ankara'nın en iyisi sayılabilir bence.

Tatlı olarak Sokullu Caddesi'nde Gaziantepli Erol Usta var, gerçekten Gaziantepli ve künefe katmer vs. çok iyi.

Yeter sanırım bu kadar :D Geldin mi Başkentimize :D

Anıl E.
12-07-2018, 13:28
Tavacı Recep çok pahalı, ciğerci apo ve devrez tam piyasa dükkanları olmuş durumda tıklım tıklım. Diğerlerini bilmiyorum :)

Çayyolunda Cennetkuşu Kebap var oraya gidip kesinlikle lahmacun ye.

Bilkent Ankuva'da Piel Roja var, sahibi arkadaşımdır ve hemen hemen bütün yemekleri mükemmeldir.

Esat Bağlar caddesine Efsane Prof. Sadık Usta var, biraz tuzlu ama kebapları çok lezzetlidir.

Altındağ Belediyesi'nin karşısında Osman Usta Döner var, odun ateşinde yaprak döneri çok iyidir.

Kızılay Kumrular Caddesi'nde Cici Piknik var, yine onun da odun ateşinde et döneri efsanedir.

Çayyolunda İmza Bir Tost diye bir tostçu var, tost çeşitleri lezzetli.

Balgat Ceyhun Atuf Kansu Caddesi'nde Cezzar Steakhouse var, buranın da etli güzeldir.

Kızılay'da ve Balgat'ta Masabaşı Kebap var, ortalamanın üstündedir burası da.

Şaşmaz Sanayi'de Uluçay Tantuni var, Ankara'nın en iyisi sayılabilir bence.

Tatlı olarak Sokullu Caddesi'nde Gaziantepli Erol Usta var, gerçekten Gaziantepli ve künefe katmer vs. çok iyi.

Yeter sanırım bu kadar :D Geldin mi Başkentimize :D

Kanka yarın ankaradayım :D

individual
12-07-2018, 13:53

DEVREZ RESTORAN (http://www.devrezrestoran.com/)

Tavsiye ederim mercimek çorbası için bile gidiyorum ben.

ESAT

Küçükesat Mahallesi, Esat Cd. 143/A, 06660 Çankaya/Ankara

İletişim: (0312) 436 49 10
Email : iletisim@devrezrestoran.com

Dodoo
12-07-2018, 14:09
Ankarada sanayinin içinde eski bi dükkanda döner yedik, ama denk gelmedi özellikle orası için gitmiştik.

Döneri gerçekten güzeldi. Bulursam yazarım şuan hatırlayamadım hiç adını.

altugkocer
12-07-2018, 14:21
Kanka yarın ankaradayım :D

o zaman paslaşalım :D

SK10
12-07-2018, 14:28
İstanbuldan yokmu favorisi olan acaba

Dodoo
12-07-2018, 15:45
İstanbuldan yokmu favorisi olan acaba

Ne lazım :)

SK10
12-07-2018, 16:09
Ne lazım :)

abi her türlü akar benim için kızla gitmeye ,arkadaşla gitmeye sen yeterki söyle :)

streetracer_nos
12-07-2018, 16:18

Ciğer seversen olgunların arkada (kızılay) Surkent Cartlak Kebab var.Tavsiye ederim ciğer konusunda

Dodoo
13-07-2018, 08:10
abi her türlü akar benim için kızla gitmeye ,arkadaşla gitmeye sen yeterki söyle :)

Bağdat caddesinde nargile ; hookah project

Koşuyolunda nargile ; Mirrors

Çamlıcada nargile ; Supra // Güzel de manzarası ve bahçesi var

Kadıköyde burger ; Brox - B.o.B - Yume

Lahmacun ; Satır Lahmacun Tepeüstü, Çinili Taş Fırın Kadıköy

Döner ; Metet Kuzguncuk // Yemekten sonra 5dk yürüyüp deniz kenarında köprü manzaralı kahveni hüpürdetirsin

yıldırımbyzt
13-07-2018, 08:49
Avrupa yakası için bende tavsiye alabilirim özellikle sahil kısmı

CenkB
13-07-2018, 09:05
Bağdat caddesinde nargile ; hookah project

Koşuyolunda nargile ; Mirrors

Çamlıcada nargile ; Supra // Güzel de manzarası ve bahçesi var

Kadıköyde burger ; Brox - B.o.B - Yume

Lahmacun ; Satır Lahmacun Tepeüstü, Çinili Taş Fırın Kadıköy

Döner ; Metet Kuzguncuk // Yemekten sonra 5dk yürüyüp deniz kenarında köprü manzaralı kahveni hüpürdetirsin

Koşuyolunda shine kafe çok iyidir.
Çamlıcada Supra kafe güzel manzarası vs.

Dodoo
13-07-2018, 09:36
Koşuyolunda shine kafe çok iyidir.
Çamlıcada Supra kafe güzel manzarası vs.

Shine a uzun süredir gidiyorsan mutlaka karşılaşmışızdır. :) 2 senedir giderim oraya ama son 2 aydır pek uğramıyorum, değişiklik arada iyi geliyo. :)

CenkB
13-07-2018, 11:04
Shine a uzun süredir gidiyorsan mutlaka karşılaşmışızdır. :) 2 senedir giderim oraya ama son 2 aydır pek uğramıyorum, değişiklik arada iyi geliyo. :)

Ara ara uğruyorum. :) Foruma üye bazı arkadaşlar sayesinde keşfettim. :) Ahmet abi kankamızdır. :D

2jz
13-07-2018, 16:01

Ankara Tava için Tavacı Recep yerine Ulus Denizciler Caddesinde Boğaziçi Lokantasını tavsiye ederim. Ankaranın en eski restoranlarından biridir.

Döner ve Köfte için samanpazarında Dursun Usta var. Çok salaş ve eski bir yer. Ne zaman gitsem 1 döner, 1 köfte gömerim. Saat 11-12.30 arasında gitmen lazım döneri çok çabuk biter. 3-4'e kadar köfte bulunur.

Kalenin bahçe tarafına bakan köşedeki ankara dönerciside ortalamanın epey üzerinde.

Ciğerci Apo Ankaradaki en lezzetsiz ciğer yapan yer. Tamamen ticari bir yer kalabalık olduğu için millet sürü piskolojisi gidiyor. Balgatta Cahit ustayı tercih etmen daha iyi olur adana ve ciğer için. Mekan salaş ama hesap kalındır. Bazen fena geçirir.

Adana için öveçlerdeki dayının yeri iyidir. (yeni mekan olan değil, kıraathaneden bozma salaş mekandan bahsediyorum) Sadece ne içeceğinizi sorar. Şalgam adanadan gelme ve çok iyi. Sırayla masayı donatır. Adanası iyidir. Ortalama kişi başı 50-70 arasıdır.

Anıtkabirin altındaki gençlik caddesinde düveroğlu lahmacun tavsiye ederim.

Farklı bir kokoreç deneyimi için gençlik caddesinde hacının yeri var. Fırında kokoreç yapar sade kokoreç sevene güzeldir.

Devrez ve Beykoz çorba için öneririm. Devrezde çok iyi mercimek var. Sakatat çorbalar için beykoz güzel seçenek.

Akşam için Trilye restoran, Agora meyhanesi, Göksu

Aklıma geldikçe yazayım sonra.

blumenberg
15-07-2018, 09:41
Ankarada sanayinin içinde eski bi dükkanda döner yedik, ama denk gelmedi özellikle orası için gitmiştik.

Döneri gerçekten güzeldi. Bulursam yazarım şuan hatırlayamadım hiç adını.

Bizim Köfteci

Dodoo
16-07-2018, 08:23
Bizim Köfteci

Fotoğrafı buldum, tabelasında Gaziantep paket pide kebap yazıyor. :)

Burası

Gaziantep Paket Pide Salonu (https://tr.foursquare.com/v/gaziantep-paket-pide-salonu/4ee088f7f5b9120fe9605e27)

cookies
16-02-2019, 14:39
4-5 kişi akşam yemeği yenebilecek, kasıntı olmayan ama kaliteli, tercihen Türk mutfağı, alkollü/alkolsüz olabilir, otopark sıkıntısı olmayan, Avrupa yakası tavsiyeniz var mıdır arkadaşlar..

mrtysn
16-02-2019, 20:36
4-5 kişi akşam yemeği yenebilecek, kasıntı olmayan ama kaliteli, tercihen Türk mutfağı, alkollü/alkolsüz olabilir, otopark sıkıntısı olmayan, Avrupa yakası tavsiyeniz var mıdır arkadaşlar..

Florya Develi

Aktaş61
27-06-2019, 10:03
cemile sultan korusu koru restauranta gitmiş olan varmı manzarası güzel duruyor kalite ve fiyatlar ne durumdadır son zamanlarda giden oldumu acaba? zomatoda menü gözüküyor ama ne kadar günceldir bilemiyorum.

turbo&quattro
30-07-2019, 16:38
Selamlar,

Konuyu geriye donup okuyabilecek vaktim yok maalesef. 4 gun boyunca Amerikali dostlarimla Ist da olacagiz. Tercihen bogaz hattinda ve manzarali ama onceligimizin kesinlikle lezzet oldugu restaurant tavsiyeleri alabilirmiyim? Fiyat hic onemli degil sadece entel duntel kocaman tabakta minicik Porsiyon servis eden yerler istemiyorum. Kesinlikle Turk mutfagi olacak. Fransizmis, meksikanmis liste disi.

Ayrica yemek oncesi/sonrasi birkac kdeh icilebilecek mekan tavsiyeside alabilirim . Bangir bangir muzik calan, gece klubu degilde daha bi elit, muhabbet edilebikecek biryer.

Tesekkurler

enesy
30-07-2019, 16:52
Selamlar,

Konuyu geriye donup okuyabilecek vaktim yok maalesef. 4 gun boyunca Amerikali dostlarimla Ist da olacagiz. Tercihen bogaz hattinda ve manzarali ama onceligimizin kesinlikle lezzet oldugu restaurant tavsiyeleri alabilirmiyim? Fiyat hic onemli degil sadece entel duntel kocaman tabakta minicik Porsiyon servis eden yerler istemiyorum. Kesinlikle Turk mutfagi olacak. Fransizmis, meksikanmis liste disi.

Ayrica yemek oncesi/sonrasi birkac kdeh icilebilecek mekan tavsiyeside alabilirim . Bangir bangir muzik calan, gece klubu degilde daha bi elit, muhabbet edilebikecek biryer.

Tesekkurler

“ Feriye “ tam olarak aradığınız yer

turbo&quattro
30-07-2019, 17:33
“ Feriye “ tam olarak aradığınız yer

Simdi feriyeye bakiyordum isabet oldu. Orasi su an icin listede. 360 da listede gibi ama taksim, milyon tane arap suriyeli fln biraz dusunduruyor .

CloudGrey
31-07-2019, 08:06
Selamlar,

Tesekkurler

arnavutköy / backyard

sakin huzurlu kaliteli,yemekleri güzel.
çok manzarası yok ama idare eder.

et yiyecekseniz kesinlikle ; pangaltı adana ocakbaşı (rez yaptırın gidicekseniz)

ozyt1000
31-07-2019, 08:14
Selamlar,

Tesekkurler

Yemek için anadolu tarafında kandilli borsa restoran ı tavsiye edebilirim. Adile sultan sarayında güzel boğaz manzaralı Türk & osmanlı menülü bir mekan.

berkaym
31-07-2019, 08:15
Selamlar,

Tesekkurler

lacivert güzeldir bakabilirsiniz orayada

Lacivert Bar/Restaurant (http://lacivertrestaurant.com/tr.html#/anasayfa)

Wromm
31-07-2019, 08:24
Simdi feriyeye bakiyordum isabet oldu. Orasi su an icin listede. 360 da listede gibi ama taksim, milyon tane arap suriyeli fln biraz dusunduruyor .

Feriye güzel olur boğazın kıyısında nezih bir yer. Alternatif olması açısından kebap ve türk yemekleri için Beyti'yi de listeye ekleyebilirsin bence. 360'a uzun zamandır gitmedim ancak Galata ve Karaköy bölgesine bakarsan Arap dışında turistlerle muhattap olursun. Galata kulesinin dibindeki Güney Restaurant, şarap için Sensus Wine değerlendirebilirsin. Galata bölgesi oldukça yoğun haftasonları rezervasyon şart.

ahmetbaha-drs
31-07-2019, 08:52
turbo&quattro
Sunset Grill&Bar-Ulus
Feriye-Ortaköy
Gazebo Lounge-Çırağan Palace Kempinksi'nin içerisinde isterseniz kahvaltıya gidebilirsiniz ve ya yemek içinde gidilir. Hatta sadece kahve&çay ve tatlı için bile gidilebilir çünkü her şey bence çok iyi.
Del Mare-Çengelköy. Gerçekten çok iyi manzarası var.
Anason 34-Four Seasons Bosphorus'un icinde haliyle manzarası harika fiyatları yüksek,meyhane konsepti. :)
Çiya Sofrası-Kadıköy. Eğer kalabalıgın icinde oraya yürümek sorun olmayacaksa envai çeşit Anadolu lezzetleri ve kebaplar.

aslan
31-07-2019, 08:57
Bütçede sıkıntı yoksa tercih olabilir

Topaz İstanbul, Gumuşsuyu, Beyoğlu, İstanbul - Reztoran Turkiye (https://www.reztoran.com/tr/istanbul/topaz)

AşkınS.
31-07-2019, 10:44
Et yemek isteyen varsa şayet,mekanın bi önemi yok,ben et yiyim tadını alıyım diyen varsa fatih camiinin yakınında küçük sait var. Şiddetle tavsiye ederim. Fiyatları da çok uygun

SekoLive
31-07-2019, 10:53
Et severler için Pendik şeyhlide RON ızgara var. kurtköye giderken sağda kalıyor.
Kuzu pirzolası özellikle mükemmel. Hafif toz biberle ve şişe takılarak yapılıyor tadı muazzam.

cKatmer
31-07-2019, 10:58
Selam

Önceden deneyen olmuştur diye düşünüyorum fakat yinede anadolu yemek ve lezzetlerini sevenler için şu ara tek tavsiye yerim ; Seraf Restaurant

Gerçekten ötesi yok ( yada ben görmedim ) lezzet mükemmel.

turbo&quattro
31-07-2019, 11:03
Tesekkurler oneriler icin . Ilk mesajimda belirtmeyi unutmusum, program cok yogun olacagi icin yogun saatlerde Anadoluya gecmek sikinti olacagi icin Avrupa ykasinda mekan bakiyorum.

Kadyr
31-07-2019, 11:04
Et severler için Pendik şeyhlide RON ızgara var. kurtköye giderken sağda kalıyor.
Kuzu pirzolası özellikle mükemmel. Hafif toz biberle ve şişe takılarak yapılıyor tadı muazzam.

bu tüve gelmeden köşe başındaki yer mi daha önce marmara et idi

SekoLive
31-07-2019, 11:05
Tesekkurler oneriler icin . Ilk mesajimda belirtmeyi unutmusum, program cok yogun olacagi icin yogun saatlerde Anadoluya gecmek sikinti olacagi icin Avrupa ykasinda mekan bakiyorum.

Anadolu yakasında Üsküdar tarafına geçecekseniz Marmaray'ımız var arkadaşlara eşsiz bir deneyim olabilir onuda unutmayalım.

SekoLive
31-07-2019, 11:08
bu tüve gelmeden köşe başındaki yer mi daha önce marmara et idi

Evet kadir orası .

Kadyr
31-07-2019, 11:11
Evet kadir orası .

yeni ismi ron oldu demek bir çok kez el değiştirdi o mekan ondan merak ettim. ama aklımda olsun yine benimde

cKatmer
31-07-2019, 11:12

Abi yukarıda belirttiğim yer bağcılar da alkol yok. Bende Toronto'dan arkadaşlarımı misafir ettiğimde buraya getirdim çocuklarla ne zaman skype'dan görüşsem geldiklerinde yine gitmek istediklerini belirtiyolar.

TarikS
31-07-2019, 12:51

Cihangir 5. kat da güzel olabilir, tam adult sohbet ortamı, manzara, yemekler, ortam falan enfes

-Murat Özcan-
01-08-2019, 11:07
CHILAI (http://www.chilai.com.tr/)

Chilai bebek sürekli gittiğim bir yer biraz tuzlu ama kaliteli mekan.

Tabi zaman zaman arapların istilasına uğruyor rahatsız olmazsanız..

aslan
08-11-2019, 21:41
Maslaktaki pilavci bu saatte var mıdır?

-Ata-
10-11-2019, 19:48
ataşehir tatar salim döneri gayet lezzetliydi hizmet kaliteli patates kızartmasına kadar herşey sıcacık geldi tavsiye edilir

imprezaWRC
13-11-2019, 21:33
Aklınızda olsun; Suadiye'deki Welldone'a gitmeyin. Biz gittik; pişman olduk. Ne sipariş verdiysek hepsi geç geldi. Çocuk için köfte sipariş vermiştik hepsinin dışı kömür içi çiğ vaziyetteydi; yanında gelen pilavda büyük ihtimalle mikrodalgada ısıtılımıştı. Eşimin balık siparişi de buz gibi getirilmişti. Haliyle bir benim sipariş ettiğim pizza ile 3 kişi yemek yedik. Diğerlerini geri gönderdik. Çocuk aç kaldı diye ve canı çekti diye soluğu Köfteci Şükrü'de aldık.

Kartal İstmarina'daki Midpoint'dekilerde aşırı ilgisizdiler.

Welldone'da sanırım Midpoint'in bir kuruluşuydu. Her ikiside sınıfta kaldılar. Welldone'da sadece sigara içilen kısımda müşteriler vardı ki sigara içilen bölümün doluluk oranı da taş çatlasa %50'di. Biz sigara içmeyenler olarak cezalandırıldığımızdan sıcak havada kapalı kısımda oturmak durumunda kalmıştık. Kapalı kısımdaki doluluk oranıda taş çatlasa %2'di. Yani mekanın yarısından fazlası boş olmasına rağmen servis çok kötüydü. En kötüsüde, bizim ile ilgilenen garsonun yemeklerin pişmemiş olması ve buz gibi servis edilmesinin sık yaşandığını söylemesiydi.

Katalog gibi menü yapan yerlerden uzak durmak lazım. Demekki herşeyi yapamıyorlar.

korkmazz
13-11-2019, 23:30
Sapanca için kahvaltılık yer önerisi olan var mıdır. Yani direk şuraya git diyecek sabah gitmeyi düşünüyoruz 3 arkadaş mekan aramakla zaman kaybetmeyelim diyorum şimdiden teşekkür ederim öneriler için.Fiyat olarakta kişi başı max 60 tl düşünmekteyiz :)

PiscocuK
20-01-2020, 17:14
Beyler Avrupa yakasında sigara/nargile bölümü ayrı çoluklu çocuklu gidilebilecek park sorunu olmayan bir mekan tavsiyeniz varmı?

free-hifi
20-01-2020, 23:03
yeni ismi ron oldu demek bir çok kez el değiştirdi o mekan ondan merak ettim. ama aklımda olsun yine benimde

Tavsiye ederim. Etleri köfteleri fırını iyidir. Sahibi patronum olur :)

TarikS
21-01-2020, 08:09
Beyler Avrupa yakasında sigara/nargile bölümü ayrı çoluklu çocuklu gidilebilecek park sorunu olmayan bir mekan tavsiyeniz varmı?

En güzeli belediye tesisleri galiba :) Florya hala güzelse eskiden ailecek gitmek için çok ideal mekandı

PiscocuK
21-01-2020, 09:21
En güzeli belediye tesisleri galiba :) Florya hala güzelse eskiden ailecek gitmek için çok ideal mekandı

Self servisti sanırım orası.bizimkiler saray çocuğu kimse kalkıp almaz

TarikS
21-01-2020, 10:41
Self servisti sanırım orası.bizimkiler saray çocuğu kimse kalkıp almaz

yok yahu normal restaurant kısmı vardı ama çok yıllar geçti ben gideli, telefonla bir sorun yine de

Ormanci
21-01-2020, 12:20
Aklınızda olsun; Suadiye'deki Welldone'a gitmeyin. Biz gittik; pişman olduk. Ne sipariş verdiysek hepsi geç geldi. Çocuk için köfte sipariş vermiştik hepsinin dışı kömür içi çiğ vaziyetteydi; yanında gelen pilavda büyük ihtimalle mikrodalgada ısıtılımıştı. Eşimin balık siparişi de buz gibi getirilmişti. Haliyle bir benim sipariş ettiğim pizza ile 3 kişi yemek yedik. Diğerlerini geri gönderdik. Çocuk aç kaldı diye ve canı çekti diye soluğu Köfteci Şükrü'de aldık.

Kartal İstmarina'daki Midpoint'dekilerde aşırı ilgisizdiler.

Welldone'da sanırım Midpoint'in bir kuruluşuydu. Her ikiside sınıfta kaldılar. Welldone'da sadece sigara içilen kısımda müşteriler vardı ki sigara içilen bölümün doluluk oranı da taş çatlasa %50'di. Biz sigara içmeyenler olarak cezalandırıldığımızdan sıcak havada kapalı kısımda oturmak durumunda kalmıştık. Kapalı kısımdaki doluluk oranıda taş çatlasa %2'di. Yani mekanın yarısından fazlası boş olmasına rağmen servis çok kötüydü. En kötüsüde, bizim ile ilgilenen garsonun yemeklerin pişmemiş olması ve buz gibi servis edilmesinin sık yaşandığını söylemesiydi.

Katalog gibi menü yapan yerlerden uzak durmak lazım. Demekki herşeyi yapamıyorlar.

Burası iyiydi oysa... Annemler de en son gittiklerinde hiç memnun kalmamışlardı, çok severlerdi orayı. Sıçmış batırmışlar demek, işletme mi değişti ne yaptılarsa...

Bu arada daha önce yazıldı mı bakmadım ama Bostancı Cunda Balık'ı tavsiye ederim. Fiyat/performans oranı uzundur çok iyi.

aslan
05-02-2020, 16:52
Avrupa yakası en kral künefe nerde yenir arkadaşlar

rcpyldz
05-02-2020, 23:18

bahcelievler yayla da jumbo künefe porsiyonları 2 kişilik 60 tl cıvarı ürünleri ve hizmeti iyiydi son gidişimde gece 2 civarına kadar açık

SekoLive
06-02-2020, 07:11

uzak değilse beylikdüzü özikizler künefeyi deneyebilirsin.

Wromm
06-02-2020, 08:04

Avcılar Paşa Künefe - Künefe
Beylikdüzü - Özikizler

ahmet3425
06-02-2020, 13:23
moda da yeni actıgımız mekanımıza Kokteyl seven herkesi bekleriz.

Fahrī Konsolos (@fahrikonsolosluk) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/fahrikonsolosluk/) ayrıca takip ederseniz cok sevinirim :)

TarikS
06-02-2020, 13:24
moda da yeni actıgımız mekanımıza Kokteyl seven herkesi bekleriz.

FahrÄ« Konsolos (@fahrikonsolosluk) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/fahrikonsolosluk/) ayrıca takip ederseniz cok sevinirim :)

Abi selamını söyleyelim mi gelince yoksa direk seni mi buluyoruz :D

ahmet3425
06-02-2020, 13:46
Abi selamını söyleyelim mi gelince yoksa direk seni mi buluyoruz :D

selamımı soylemen yeterli :)

|KaAn|
06-02-2020, 18:28
Bakırköy'de Panda cafe var,istasyon yakını burger'ın sokağında. Genelde kısıktan sesle 90lar Türkçe pop çalar, yer vs öyle çok bir gideri yoktur ama sıcak,kitap okumalık kahve içmeye güzel gelir..

Kahn23
04-08-2020, 18:38
Avrupa yakası Bira-Kalamar yapacağımız güzel mekan var mı ?

johnie
04-08-2020, 18:49
Lahmacun sevenler için Aksaray'da Çığır Lahmacun var, daha iyisi varsa adresi beklerim :)

Runo
04-08-2020, 21:44
Lahmacun sevenler için Aksaray'da Çığır Lahmacun var, daha iyisi varsa adresi beklerim :)

Yine aksaray demet lahmacunda denenmeli

tequila818
05-08-2020, 07:19
İzmir'de severek gittiğimiz Burger No 7 Bağdat Caddesi'ne açılmış. Hamburger seviyorsanız denemelisiniz.

Kadyr
05-08-2020, 10:22
Mekan tavsiyesi de yazdığı için sorayım. Arkadaş ile ailecek çoluk çocuk mangal yapmak istiyoruz. Pendikte oturuyorum. Benim bildiğim güzel alkolsüz bir yer var ama riva tarafında ki mesire alanlarında. Pendik kartal tuzla bu taraflarda bilmiyorum.aydos var ama oranın ortamını pek beğenmedim. Var mı onerebileceğiniz bir yer. Parkı temiz vc si olan mangal bizdende olur mekandan da olur. Yiyecekler bize ait.

brv
14-08-2020, 14:10
Mekan tavsiyesi de yazdığı için sorayım. Arkadaş ile ailecek çoluk çocuk mangal yapmak istiyoruz. Pendikte oturuyorum. Benim bildiğim güzel alkolsüz bir yer var ama riva tarafında ki mesire alanlarında. Pendik kartal tuzla bu taraflarda bilmiyorum.aydos var ama oranın ortamını pek beğenmedim. Var mı onerebileceğiniz bir yer. Parkı temiz vc si olan mangal bizdende olur mekandan da olur. Yiyecekler bize ait.

Öyle bir yer ben hala bulamadım, temiz olanların fiyatları uçuk kaçık, dışarıdan birşeylere izin vermiyorlar, verenler umursamaz,
Ağız tadıyla mangal yapamaz olduk...

5500
16-08-2020, 09:21
Evlilik yildonumu kutlamak icin denize sıfır mekan oneriniz varsa alirim. Lokasyon onemli degil.

rcpyldz
26-04-2022, 17:29
güncel çekelim avrupa yakası arabaya cay kahve servis yapan mekanlar varmıdır

TarikS
27-04-2022, 13:15
güncel çekelim avrupa yakası arabaya cay kahve servis yapan mekanlar varmıdır

Tarabya Hayrola Cafe

anadolu'da vaniköy cafe. kandilli & kuleli arasında kalıyor.

ikisi de denize sıfır

Tholl-ga
27-04-2022, 13:55

Güngören Hizmet kardesler lahmacun
bakırköy asiller kebab
Başakşehir lezzet-i şark

ckrc
27-04-2022, 18:02

Alkolsuz olmasi kesin bir sart degil ise, Zekeriyakoy, YesilCiftlik var, kendin pisir kendin ye, mangali geliyor, etleri de oradan alabiliyorsunuz, ortam cok guzel, salas, alkol de var, fiyatlar da TR sartlarina gore uygun gibi geldi bana.

CüneytIşıkkent
28-04-2022, 09:26
Tarabya Hayrola Cafe

anadolu'da vaniköy cafe. kandilli & kuleli arasında kalıyor.

ikisi de denize sıfır

Hayrola cafe belirli dönemlerde dışarıda oturulamadığı zamanlarda arabaya servis yapıyor diye hatırlıyorum yoksa sürekli var mı öyle bir servis imkanı acaba ?

Vaniköy cafe'ye giderim arada ama öyle bir imkan olduğunu bilmiyorumdum iyi oldu teşekkürler :)

mrtysn
28-04-2022, 12:25
Güngören Hizmet kardesler lahmacun
bakırköy asiller kebab
Başakşehir lezzet-i şark

+1 İncirli Mustafalar'ı da ekleyebilirim

TarikS
28-04-2022, 15:03
Hayrola cafe belirli dönemlerde dışarıda oturulamadığı zamanlarda arabaya servis yapıyor diye hatırlıyorum yoksa sürekli var mı öyle bir servis imkanı acaba ?

Vaniköy cafe'ye giderim arada ama öyle bir imkan olduğunu bilmiyorumdum iyi oldu teşekkürler :)

Hayrola için en son ne zaman gittim hatırlamam 2-3 sene olmuştur, arabaya servis alalı ondan da çok daha önceydi, detay hatırlamıyorum ama bence 7/24 var

Vaniköy'ü de instagram reklamı bastıklarında görmüştüm. her gün önünden geçer ama pek uğramam otoparkı genelde dolu oluyor da anahtar isteyecekler diye ödüm kopuyor :D

CüneytIşıkkent
28-04-2022, 15:42
Hayrola için en son ne zaman gittim hatırlamam 2-3 sene olmuştur, arabaya servis alalı ondan da çok daha önceydi, detay hatırlamıyorum ama bence 7/24 var

Vaniköy'ü de instagram reklamı bastıklarında görmüştüm. her gün önünden geçer ama pek uğramam otoparkı genelde dolu oluyor da anahtar isteyecekler diye ödüm kopuyor :D

Vaniköye 1 ay kadar önce gittim otopark full'dü ve anahtar vermek zorunda kaldım :D :D

FB10ur
30-04-2022, 15:44

Aydos Tarafında Yeşil Vadi mangal var, maltepe başıbüyük taraflarında aile ortamı olan AS Mangal vs var göz atabilirsiniz.

aslan
24-06-2022, 18:01
Samatya için önerisi olan var mı içkili

darkmoon
24-06-2022, 23:21
Levent civarı mangallık yerler varmı

Kahn23
24-06-2022, 23:41
Levent civarı mangallık yerler varmı

İmkansız :)

aslan
13-09-2022, 15:00
Evlilik yıldönümü için varmı önerisi olan
Topaz gidildi
5. kat kapanmış
Kız kulesi kapalı
Doğatepe için yorumlar hiç iç açıcı değil
360 gidildi
bu mekanlar gibi fazla bilinmeyen ama muhteşem yemeği ve manzarası olan yerler

canimrecepcim
13-09-2022, 15:42
Topaz gidildi
5. kat kapanmış
Kız kulesi kapalı
360 gidildi

Vogue @ BJK Plaza

johnie
13-09-2022, 16:11
Topaz gidildi
5. kat kapanmış
Kız kulesi kapalı
360 gidildi

Six Senses Kocatas Mansion veya şef rest ;

TURK FATIH TUTAK (https://turkft.com/)
Access Denied (https://www.sixsenses.com/en/resorts/kocatas-mansions-istanbul)

TarikS
14-09-2022, 11:14

bilinse de kalabalık olmayıp rahatsız etmeyecek mükemmel mekan önerim Feriye Sarayı olur. bu yaz gitmiştim lezzetler çok başarılıydı, denizin üzerinde oturabiliyorsunuz zaten :)

Les Ottomans da güzeldi ama oraya geçen sene gitmiştim galiba, şimdi lezzet konusunda iddiada bulunmayalım boşa

aa bir de görece makul fiyatlı, deniz kenarı değil ama hele ki gün batmadan gidilecekse Adile Sultan'daki Borsa lokantasını da tek geçerim gündüz manzarası açısında muhteşem yer

aslan
14-09-2022, 12:24
Tavsiyeler için teşekkürler maddi imkan elverdikçe hepsine sırası ile gidecegim ama şu anda tavsiyeleriz üzerine Vogue daha agır bastı şimdilik orası gibi duruyor fakat tavsiyeler geldikçe fikrim değişebilir.

fthdrn
14-09-2022, 19:45
Feriye içlerindeki en iyi seçenek.

aslan
15-09-2022, 08:27
Feriye içlerindeki en iyi seçenek.

Yorumlar çok iç acıcı değildi o yüzden şimdilik eledim ama gitmeyecegim anlamına gelmiyor
https://www.tripadvisor.com.tr/Restaurant_Review-g293974-d806286-Reviews-Feriye-Istanbul.html

Kadyr
15-09-2022, 08:49
Bu arada gizliden takipteyim bende. Yıl dönümü için 2-3 senedir doğru düzgün bir yere gidemedik. Borsa restoran kafama yattı. Voque ye baktım biraz ağır mekan kıyafet zorunluluğu varmış. Ortalama alkollü bin tl civarında kişi başı. Paradan ziyade çocukla gideceğim için çok kasıntı yer bana göre değil ama güzel mekan görünüyor

aslan
15-09-2022, 10:14
Bu arada gizliden takipteyim bende. Yıl dönümü için 2-3 senedir doğru düzgün bir yere gidemedik. Borsa restoran kafama yattı. Voque ye baktım biraz ağır mekan kıyafet zorunluluğu varmış. Ortalama alkollü bin tl civarında kişi başı. Paradan ziyade çocukla gideceğim için çok kasıntı yer bana göre değil ama güzel mekan görünüyor

Vogue deki kıyafe zorunluluğunu nereden okunuz bende baktım ama göremedim

delyyy
15-09-2022, 10:21
Konuyu takip ediyorum.
Çok sık bu tarz yerlerde yemek yemiyoruz.
Bir yıl dönümünde Caddebostan'da Noir diye bi yere gitmiştik. Yemekler şahaneydi, fiyatı da inanılmaz uçuk değildi o zaman ama ortam çok samimi değildi.

Şu sıra yine bir mekan bakıyorum. Taksim'de Bova jazz club diye bir yer denk geldi bakınırken. Ortam samimi, fiyatlar uçuk değil ve yemekler güzel diye bir çok yorum gördüm. Tecrübe eden var mıdır?

Kadyr
15-09-2022, 10:41
Yorumlara baktımda orada gördüm. Kesin mi bilmiyorum tabi sormak lazım. Mesela bebekte chilai varmış orada da bakıyormuşlar arkadaş dedi

fthdrn
16-09-2022, 18:01
Yorumlara baktımda orada gördüm. Kesin mi bilmiyorum tabi sormak lazım. Mesela bebekte chilai varmış orada da bakıyormuşlar arkadaş dedi

chilai instagirllerin story post atmak için gittiği yani desinler diye gittiği bir mekan olmaya başladı. Eskiden gerçekten kalite ön plandaydı ama şuan arap habibiler sağolsun varoşing oldu.

Ome_RS
07-10-2022, 08:33
İstanbul veya çevresinde tercihen anadolu yakası İzmit tarafında mangal yakabileceğimiz veya hazır mangalı kullanabileceğimiz ama saplar olarak mangal başında takılırken eşlerin ve çocukların mümkünse kapalı alanda takılabileceği çocuk oyun alanının da olduğu bir yer önerisi var mıdır?
3 aile bir mangal yapalım istiyoruz ama çoluk cocuk hasta olmasın birde açık alanda gün boyu kontrol etmek zor oluyor.

delyyy
07-10-2022, 08:42
İstanbul veya çevresinde tercihen anadolu yakası İzmit tarafında mangal yakabileceğimiz veya hazır mangalı kullanabileceğimiz ama saplar olarak mangal başında takılırken eşlerin ve çocukların mümkünse kapalı alanda takılabileceği çocuk oyun alanının da olduğu bir yer önerisi var mıdır?
3 aile bir mangal yapalım istiyoruz ama çoluk cocuk hasta olmasın birde açık alanda gün boyu kontrol etmek zor oluyor.

Aydos - Hasan'ın Yeri
Dışarıdan her şeyi kendin götürebilirsin. Mangal veriyor, servis açıyor. Aile ve sap bölümü ayrı, kapalı yeri var. Hava denk gelirse güzel manzarası var.

Ome_RS
07-10-2022, 10:55
Aydos - Hasan'ın Yeri
Dışarıdan her şeyi kendin götürebilirsin. Mangal veriyor, servis açıyor. Aile ve sap bölümü ayrı, kapalı yeri var. Hava denk gelirse güzel manzarası var.

Hakkımızda (http://www.cennetbahcesietmangal.com/?SyfNmb=2&pt=Hakk%C4%B1m%C4%B1zda)

Sanırım burası. alternatif olabilir, güzel yere benziyor ama cocuk oyun alanı yok. yer bulamazsak değerlendirebiliriz. teşekkürler.
4 tane cocuk var. 1.5, 2, 3.5 ve 5 yaşında :D

AliGizda
07-10-2022, 11:16

Çekmeköy' de Park Of İstanbul var. Bölüm bölüm mangal için ayrılan yerler, kapalı alan ve çocuk parkı bulunuyor. Fiyatlar konusunda hiç bilgim yok.

delyyy
07-10-2022, 11:40
Hakkımızda (http://www.cennetbahcesietmangal.com/?SyfNmb=2&pt=Hakk%C4%B1m%C4%B1zda)

Sanırım burası. alternatif olabilir, güzel yere benziyor ama cocuk oyun alanı yok. yer bulamazsak değerlendirebiliriz. teşekkürler.
4 tane cocuk var. 1.5, 2, 3.5 ve 5 yaşında :D

Aynen orası, evet çocuk için çok bişey yok sanıyorum.

Ome_RS
11-10-2022, 13:34
var mı başka alternatif bilen?

207_TR
29-07-2023, 14:49
Arkadaşlar selam. Bu akşam Avrupa tarafında yada karşıda ( Avrupa’ya yakın bölgelerde ) müzik dinleyebileceğimiz 1-2 içki içebileceğimiz ( eşimle ) zırfapoz tayfası az mekan öneriniz var mı ?

207_TR
29-07-2023, 14:52
Arkadaşlar selam. Bu akşam Avrupa tarafında yada karşıda ( Avrupa’ya yakın bölgelerde ) müzik dinleyebileceğimiz 1-2 içki içebileceğimiz ( eşimle ) zırfapoz tayfası az mekan öneriniz var mı ?

Bira-patates-kalamar vs yapabileceğimiz yerler özellikle

207_TR
02-03-2025, 19:31
Arkadaşlar selam
Önümüzdeki Çarşamba akşamı 2 gece konaklamalı bir eğitime gideceğim İstanbul'a. Fenerbahçe-Kalamış civarında olacağım.

Bu bölgelerde akşam gidilebilecek mekan önerisi alabilir miyim ?

-Murat Özcan-
05-03-2025, 07:24
Arkadaşlar selam
Önümüzdeki Çarşamba akşamı 2 gece konaklamalı bir eğitime gideceğim İstanbul'a. Fenerbahçe-Kalamış civarında olacağım.

Bu bölgelerde akşam gidilebilecek mekan önerisi alabilir miyim ?

Kalamıştan sahile doğru giderken güzel mekanlar var hocam, hangisi dersen tam hatırlamıyorum ama yorumlara bakarak bir yer seçebilirsin..

207_TR
05-03-2025, 08:26
Kalamıştan sahile doğru giderken güzel mekanlar var hocam, hangisi dersen tam hatırlamıyorum ama yorumlara bakarak bir yer seçebilirsin..

Teşekkür ederim, varsa başka önerisi olan 2 gün akşam üstü yada akşamları gidebileceğim burası çok iyi diyeceğiniz ( kalburüstü mekanlar değil tabi ) yer önerisi beklerim.

cabrioleter
05-03-2025, 13:54
Teşekkür ederim, varsa başka önerisi olan 2 gün akşam üstü yada akşamları gidebileceğim burası çok iyi diyeceğiniz ( kalburüstü mekanlar değil tabi ) yer önerisi beklerim.

Bedri Usta, Borsa, Develi.. Kalamış için gidilmesi gerekenler listemde bunlar var bir araştırın derim..

TarikS
06-03-2025, 18:31

Bugün geçti sayılır artık ama yarın akşam için Wyndham Grand Kalamış'taki Jigger Roof açıksa güzel manzaralı olur gün batımında. Fenerbahçe Midpoint de güzel olabilir deniz tarafı.