Orijinalini görmek için tıklayınız : gidilebilcek en iyi otel veya taitl köyü
yarın arkdaşımla güneyde bi tarfalra tatile çıkmak istioruz ama hangi oteli beğensem nette araştırdğımda olmusuz yazılar oluyor,güzel yerlerinde genelde aile yerleri olduğu söyleniyor
biizm için öncelik tesis büyük olsun ortam ii olsun :) mutfak sağlam olsun,ama tabi ilk önde gelen ortam:)
mesela nette kremlin place ile topkapı palace ı hiç beğenmiyorlar,sizin varmıdır deneyimlerinizden verebilceğiniz tiyolar
rixos sungate kemer derim başka bişey demem :)
fiyat yüksektir ama
sportinger
10-07-2009, 09:52
HILLSIDE BEACH CLUB fetiye tavsiye ederim deniz harika başka bişe demiyorum...
rixos sungate kemer derim başka bişey demem :)
fiyat yüksektir ama
evet gititk orayada mekan iide şuan çok pahalı :) o kdar parçalanmak istemioruz açıkçası
aslında daha çok kemere yakın biyer istioruz gece bi akalım sağa sola die :)
Voyage Belek tavsiye ederim ;)
sordum yer yokmuş:) genelde aileler varmış ordada ets den öle dedielr ama tabi bilmiorum
onurdemir
10-07-2009, 09:55
Otel ne kadar büyürse hizmet de o kadar azalır bana göre. Kalabalık olunca size hizmetin gelmesi zaman alıyor. Hangi şehirde gidilecek bir de? Antalya? Bodrum? Çeşme? Fethiye?
Ortamın iyi olmasını istediğin için Belek Rixos Sun Gate otel diyorum :) 2 gün kalmıştım. Otel müşterisi Ruslar direklere çıkıp striptiz yapacaktı neredeyse. (Çıktılar ama yapmadılar :))
CeSaNCeEm
10-07-2009, 09:57
Cheers Can'la irtibata geç istersen Kemerde otel işletiyo şu anda her konuda yardımcı olacaktır sana...
dragonflydesing
10-07-2009, 10:00
Olimpos antik kent güzeldi,arkadaşınla gidiyosan ayrı bi güzel olur ağaç evlerde oteller fln var doğa ile barışık bi ortam istersen ;)
Otel ne kadar büyürse hizmet de o kadar azalır bana göre. Kalabalık olunca size hizmetin gelmesi zaman alıyor. Hangi şehirde gidilecek bir de? Antalya? Bodrum? Çeşme? Fethiye?
Ortamın iyi olmasını istediğin için Belek Rixos Sun Gate otel diyorum :) 2 gün kalmıştım. Otel müşterisi Ruslar direklere çıkıp striptiz yapacaktı neredeyse. (Çıktılar ama yapmadılar :))
kanka aslında hizmet hani çokta önemli deil ztn sabahtan içmeye başlarız heralde yani çok detayları görebilceğimi sanmıorum :)biz bgn kremlin yada topkapı ya rezervasyon yaptırcaktık bunları düşünmemizin nedeni 2 otelinde sahibi aynı olduğu için ikisininde bütün olanakalrından yararlanabiliosun ikisini birleştirmişler sadece prayı hangisine verdiysen onda yatıosun
ama nette biraz bakındım yok yemektn böcek çıkıomuş,yok yemekler pişmemiş çiğ oluomuş zrtmış zurtmuş midem bulandı bunca zamandır ne otelere gittik öle pislik görmedim burda böle denmeside aslında kafamı karıştırdı o yüzden kararsız kaldım
orhansah
10-07-2009, 10:10
amara dolce vita. İnanılmaz.
SerdaR A.
10-07-2009, 10:12
Mardan Palace 3 günlükte olsa gitmiştim anlatılmaz yaşanır .
Mehmet Alacicek
10-07-2009, 10:14
Antalya'ya gidecekseniz tavsiyem SU SESİ olabilir adam&eve olabilir :icon_tup: internetten ne kadar da baksanız bazen aldanıyosunuz ortam süper ruslar fransızlar var
R_Kaptan
10-07-2009, 10:15
bende aynen katılıtorum.çok iyi
süper deniz süper mutfak süper müşteri profili süper hizmet. gece dışarı akma olayını hiç bilmiyorum ama otel içinde club tarzı yerde var. Fiyat sanırım tr'nin en yükseği ama paranın karşılığı alınıyor :D
yarın arkdaşımla güneyde bi tarfalra tatile çıkmak istioruz ama hangi oteli beğensem nette araştırdğımda olmusuz yazılar oluyor,güzel yerlerinde genelde aile yerleri olduğu söyleniyor
biizm için öncelik tesis büyük olsun ortam ii olsun :) mutfak sağlam olsun,ama tabi ilk önde gelen ortam:)
mesela nette kremlin place ile topkapı palace ı hiç beğenmiyorlar,sizin varmıdır deneyimlerinizden verebilceğiniz tiyolar
topkapı süperdi ortamı gündüz /gece herşey dahil sistemi insanı bitiriyor :) gitmeden 5kg vemreklazm
kremlindeonran aşağı kalmaz eminim
hillside beach'in iki kişi en ucuz oda da 750TL civarı fiyatı var.
bodrum düşünülürse kervansaray baya güzeldi 2007 senesinde uzunca bir süre kalmıştım orda..
KA®ANLIK
10-07-2009, 10:26
Cremlin ile Topkapı Palace ın yemekleri birbiriyle yarışıyor kötülük bazında... :D
Sakın bulaşmayın derim...
Antalya Bölgesinde HERŞEY DAHİL bir otele gidipte açıkçası yemeklerini çok beğeneceğiniz bir otel malesef yok.
Yıl içinde devamlı otellerde kalan hemen iş yerimde yanımdaki arkadaşımdan alıyorum tüyoları... Yılın 6-7 ayı otellerde kalıyor iş gereği... devamlı da yazlık bölgelerde...
Yemeği fena olmasın , ortamı da güzel olsun diyorsanız; Pine Beach Belek, Papilliın Aysha Belek tercih edilebilinir... ( arkadaşın yalancısıyım :) )
SU SESİ ni de tercih edebilirsiniz...
topkapıya 4 sene önce gitmiştim yemekleri biraz porblemli o zaman dahi çok yeni değildi
o zamandan beri tadilat veya yenileme yapılmadı herşeyiyle eski ve geri kalıyor
sungate te 1 hafta kaldım geçen sene rusyanın göbeğinde kalsanız bu kadar rusu bi arada anca görürsünüz gelen rusların kaliteside çok yüksek
amara dolce vita da var muazzam bir otel de luxe odada kalmanız tavsiyemdir
bir tavsiyem size ise calista otel kitle olarak genç bi hayli fazla..
mustafa-u
10-07-2009, 10:32
AMARA CLUB MARİNE tavsiye ederim...;)
Kesinlikle ADAM & EVE ...Denetimi bizde bu otelin ve mükemmel bir otel her açıdan.
onurdemir
10-07-2009, 10:56
Cem sabahtan başlayıp akşama devam ediceksen masraf yapmayın o kadar :D Sizi Antalya paklar abicim. Bol bira, bol Rus, bol Alman... Gündüz privet diyip söze girip akşam disco demen yeterli olacaktır :D Önerim Manavgat/Side'ye gitmen. Side gerçekten bu konuda çok hareketli biyer. Hem otel fiyatları da o bölgelerde iyi.
Topkapı ve Kremlin Palace facia uzak durun derim bir otelci olarak.
Cem şurdan girip yorumları okumanı şiddetle tavsiye ederim
www.tripadvisor.com
MUGENPOWE®
10-07-2009, 11:37
bodrum divan palmira
kremlin kundu
adam & eve belek
susesi belek
adem & havva da odalar full aynaymış doğru mu
adem & havva da odalar full aynaymış doğru mu
evet heryer cam spec =)
Emir_b16a
10-07-2009, 12:01
bodrumda dewremülk werelim :D
sungate ıyımıs ablamlar kaldı orda, fazla buyuk ama yorulduk dıor yemege gıderken..
ben kemerden sasmam valla antalya bolgesıne gıdıceksem:D:) orda bı yer bulur takılırm:)
vtecburhan
10-07-2009, 12:26
antalyada bı otele gıtmiştim gecen sene su oteldı galiba elini attıgın heryer beyaz ve ayna :D :D
serdar_07
10-07-2009, 12:37
valla ban sorarsanız kemerde yaşayan biri olarak AMARA derim 10 numara...
Cem sabahtan başlayıp akşama devam ediceksen masraf yapmayın o kadar :D Sizi Antalya paklar abicim. Bol bira, bol Rus, bol Alman... Gündüz privet diyip söze girip akşam disco demen yeterli olacaktır :D Önerim Manavgat/Side'ye gitmen. Side gerçekten bu konuda çok hareketli biyer. Hem otel fiyatları da o bölgelerde iyi.
ya sidenin canıı yirim yaa :D ruslara antik sideyi gezdirdim 2 sene önce :hehe::hehe::hehe: cluplerde fena :D ver köpüğüüüü :D
hillside beach'in iki kişi en ucuz oda da 750TL civarı fiyatı var.
Çüşşş. Komedi ya o fiyat ne öyle. Deniz tatiline olimposa giderim, ortam tatiline de bi amsterdam - prag yapar kendime gelirim :D. Daha ucuza gelir. Hatta tatil planım da bu şekilde 1 hafta olimpos üstüne amsterdam-prag :D
punto_multijet
10-07-2009, 13:04
tek geçiyorum 10 uzerinden 20 veriyorum o sekilde begendim voyage bellek i tavsiye ederim ama yer bulmak zor oluyor.
birde çeşmede Otel 7800 güzel diyolar butik otel gecelik 1600tl den falan bahsediyolar gerci
Boost Up
10-07-2009, 13:06
Gloria Golf Resort derim:)
Mehmet Opc
10-07-2009, 13:11
Walla gitceksen Ya Antalya Sun Gate git 7 yıldızlı gez gez bitmiyen bi tesis var
Veya Bodrum veya Antalya Rixosa git Ben haftaya Bodrum Rixosa gidicem
ama Kuş adasına gitmek istiyorsan İmbat derim hayatımda bu kadar iyi bir mutfağa sahip bir otel görmedim denizi mavi bayraklı Antalya Dedemanıda öneririm Özellikle Aqua Parkı için saydım 15 tane Aqua Parkı çok eğlenceli oluyor yani =)
Çüşşş. Komedi ya o fiyat ne öyle. Deniz tatiline olimposa giderim, ortam tatiline de bi amsterdam - prag yapar kendime gelirim :D. Daha ucuza gelir. Hatta tatil planım da bu şekilde 1 hafta olimpos üstüne amsterdam-prag :D
Fiyatlar yüksek ama yeri yeter ;)
http://www.hillsidebeachclub.com/download/wallpaper/wallpaper01_1024x768.jpg
Hiç kasmayın. Direk Yunan adalarına gidin ve tatil neymiş orada görün ;) Mikos, Kos, Santorini bunlar ilk hedefiniz olsun.
Her gece en az 2 ayrı hatunla tanışmazsanız ayıp size. O kadar açık ve net konuşuyorum :) Yunan adalarında yaz tatili çooook çılgın oluyor. Birdaha başka yere gidip de para harcamazsınız :)
amara dolce vita. İnanılmaz.
aynen:icon_tup:
dragon07
10-07-2009, 13:54
ben size gidilcek bölgeleri söyleyim
belek,kundu,lara sebebi bütün oteller yeni ama tabiiki 1-2 tane çürük çıkabilir
ama girmesenizde görmeniz gereken oteler var :D
mardan,titanic,concorde.adam-eve hillside su
birde kemerde galiba elizabeth queen
Menekşe sahilinin nesi var ya :) Bir nevi tatil köyü :D
Hiç kasmayın. Direk Yunan adalarına gidin ve tatil neymiş orada görün ;) Mikos, Kos, Santorini bunlar ilk hedefiniz olsun.
Her gece en az 2 ayrı hatunla tanışmazsanız ayıp size. O kadar açık ve net konuşuyorum :) Yunan adalarında yaz tatili çooook çılgın oluyor. Birdaha başka yere gidip de para harcamazsınız :)
Vaay body'ci kardeşim sen iş yapmican ben 45 kollumla mı yapıcam :D
Sirtaki bile yaparım ben orda :D Aklımızda kaldı ona göre :)
Kemer Resort. Inferno club a da yakın, yürüme mesafesinde üstüste resort otel ödülü almıştır fiyattada çok üzeceğini sanmıyorum en azından haziranda ucuzdu şimdi bakmak lazım tekrardan
kemer hilside beach tavsıye ederım
Vaay body'ci kardeşim sen iş yapmican ben 45 kollumla mı yapıcam :D
Sirtaki bile yaparım ben orda :D Aklımızda kaldı ona göre :)
Bir kere gittim ve daha önceden bodrum modrum oralarda harcadığım paralara resmen acıdım. Size o kadar söylüyorum :)
Kollar kalın olsun olmasın hiç önemli değil :D Önemli olan tek şey barda tek başına durup müziğin tadını çıkarmak. Onlar gelip seni buluyorlar :D
Sadece ortam değil denizi de mükemmel. Yunan adalarındaki deniz malesef bizim çok ücra sahillerimizde var. Denizi de mükemmel temizlikte.
En çok hoşuma gideni ise denizden taze taze yakalanmış ahtapotu halihazırda yanan mangala sarmısaklı sos ile atıp sana özel kızartmaları :) Biliyorsunuz ahtapot, protein açısından tam bir afrodizyaktır :D
Amara Wing...% 60 ı rusların, % 40 Türklerin, Türkler işletiyor, kemer merkezde, süper bir otel tavsiye ediyorum kesinlikle, bekara en güzel otel, amara dolce vita genelde evliler ve yaşlılar gidiyor...
Bir kere gittim ve daha önceden bodrum modrum oralarda harcadığım paralara resmen acıdım. Size o kadar söylüyorum :)
Kollar kalın olsun olmasın hiç önemli değil :D Önemli olan tek şey barda tek başına durup müziğin tadını çıkarmak. Onlar gelip seni buluyorlar :D
Sadece ortam değil denizi de mükemmel. Yunan adalarındaki deniz malesef bizim çok ücra sahillerimizde var. Denizi de mükemmel temizlikte.
En çok hoşuma gideni ise denizden taze taze yakalanmış ahtapotu halihazırda yanan mangala sarmısaklı sos ile atıp sana özel kızartmaları :) Biliyorsunuz ahtapot, protein açısından tam bir afrodizyaktır :D
Toprağım verdiğin çok önemli bilgilerden dolayı teşekkür ederim :)
Protein bizim hayat kaynağımız bilmezmiyim :D Sonra tüfek omuza :D :heyoo:
rixos sun gate belek
amara dolce vita
adam& eve üçünüde tavsiye ederim,ama mümkünse rixos olsun ordaki doğal güzellikleri bırakıp istanbula dönmemek istersin.
Uzman direk atlıyorsun uçağa antalya-manavgat'a gidiyorsun club voyage hotel kesinlikle tavsiye ediyorum üniversiteyle gittik biz bu sene yemekler,hizmet,temizlik,tesis vs.vs. 10 numara.. ;)
:icon_tup: Kesinlikle denenmesi gereken yerler...
Bu yunan adalarinda tatil yaz sezonunda guneyde tatilden ucuza mi gelir pahaliya mi?
Bulucağın tatil tekliflerine bağlı olarak değişir vede güneyde düşündüğün tatillerin ücretlerini bilmiyorum. Yunan adaları arasında ucuzlarıda pahalılarıda var. En ucuz adalardan biri olan ama sadece ailelerin oldugu ölü bir ada olan Tasos a gidersen ucuz olur ama gece hayatı iyi olan adalarda fiyatlar epey yüksektir. Bunun yanında Yunanistan genelde çok ucuz bir yer değildir. Örnek Selanikte merkezi bir yerde kahve 4.5euro - 5euro gibi saçma bir rakkama içilir. Ondan en iyisi turların tekliflerini değerlendirmek olucaktır.
Robınson club yada Adam-Eva.
Bulucağın tatil tekliflerine bağlı olarak değişir vede güneyde düşündüğün tatillerin ücretlerini bilmiyorum. Yunan adaları arasında ucuzlarıda pahalılarıda var. En ucuz adalardan biri olan ama sadece ailelerin oldugu ölü bir ada olan Tasos a gidersen ucuz olur ama gece hayatı iyi olan adalarda fiyatlar epey yüksektir. Bunun yanında Yunanistan genelde çok ucuz bir yer değildir. Örnek Selanikte merkezi bir yerde kahve 4.5euro - 5euro gibi saçma bir rakkama içilir. Ondan en iyisi turların tekliflerini değerlendirmek olucaktır.
Tesekkur ederim.. :icon_tup:Genel olarak fikir edinmis oldum.. Biraz internetten bakinayim ben..
arkadaşlar yeni konu açmak istemedim, eskilerden birini hortlattım. :)
1 yaşında kızımız var ve eşimle birlikte 3 gece kısa bi tatil düşünüyoruz. konaklama fiyatı önemli değil ama özellikle aqua park önemli. :) 3 gün boyunca ayı gibi yenilip içilecek; deniziyle, aqua'sıyla, eğlencesiyle stres atılacak. siz bu durumda aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz?
voyage belek
royal holiday palace
royal dragon hotel
royal alhambra palace
delphin deluxe resort
concorde deluxe resort
arkadaşlar yeni konu açmak istemedim, eskilerden birini hortlattım. :)
1 yaşında kızımız var ve eşimle birlikte 3 gece kısa bi tatil düşünüyoruz. konaklama fiyatı önemli değil ama özellikle aqua park önemli. :) 3 gün boyunca ayı gibi yenilip içilecek; deniziyle, aqua'sıyla, eğlencesiyle stres atılacak. siz bu durumda aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz?
voyage belek
royal holiday palace
royal dragon hotel
royal alhambra palace
delphin deluxe resort
concorde deluxe resort
Voyage ve Concorde disindaki otellere gitmedim ama Voyage'nin yemekleri cok cok iyi diildi bundan 2 yil once. Rezervasyon durumunu bilmiyorum fakat Titanic'i oneririm kesinlikle aile boyu gidilen tatil icin :)
Su sesi otel fena. ;)) mardan place efsane harika gidilebilir
blumenberg
09-07-2013, 22:17
Papillion ama modern olan değil doga efektli olanı, ayscha mıydı neydi, superdi
Limra da cok iyidi
Ela Quality superdir
Geçen sene prestige'deydim fakat yemeklerini çok beğenmedim, el değiştirdiği için bir zamana ihtiyacı var
üstad gideceğin otel amara wing kemer ortam herşey on numara ;)
teşekkürler arkadaşlar, delphin imperial lara'yı tercih ettik. :)
badmast3r
10-07-2013, 14:44
tercih etmişiniz ama yinede yazayım ben :)
Antalya Belek te Voyage Belek ve Maxx Royal tek geçerim.. diğer belek otelleride hepsi güzel gerçi ama fiyatları biraz yüksek. Voyage'nin tüm otelleri harika. Rixos Tekirova güzel.
Topkapı ve Kremlin güzel ama bakım zamanı gelmiş, zaten birini tercih ettiğinizde ikisi yan yana olduğu için diğer otelinde imkanlarından faydalanabiliyorsunuz yemek, plaj vs vs
-Murat Özcan-
10-07-2013, 15:52
konuyu takipteyim
Thracian
10-07-2013, 16:17
otelci olarak güral ve cristal otellerini tavsiye ederim
2 bekar takılmak için hangisi iyi Kemer mi side mi ? Rus bakımından :D
adam&eve denizi belekten dolayı kötü ama otel tam bir konsept oteli, hani her insanın görmesi gereken bir yer desem yanlış yazmış olmam :)
dragon07
16-07-2013, 14:50
bekar gelicek olanlar kemere gelsin
bekar gelicek olanlar kemere gelsin
Kemer Daima Resot&Biz bekar ve rus oteli :)
bodrumda vogue yeni açıldı biraz tuzlu bir hotel ama incelemenizde fayda var
onursumer
16-07-2013, 15:13
bu sefer bodrumda sabit biryerde kalmayı düşünmüyorm her bolgesindeki pansiyon tavsiyelerine açığım 2 şer gün temiz kalırm hepsinde :D
34tb9544
16-07-2013, 15:14
Adam&Eve
Max royal
Mardan palace
Bunların hepsine gidilir sıralama olarak yeni evli ve çiftler için balayı için 1-adam&Eve çocuklu ailerler için 2-max royal veya 3- mardan palace ama 2 gun dahi olsa gidilip görülecek oteller arasında adam&Eve bence kafaya oynar
2 bekar takılmak için hangisi iyi Kemer mi side mi ? Rus bakımından :D
St.Kemerburg :D :D
St.Kemerburg :D :D
mesaj alındı :D
mesaj alındı :D
Ruski bilmek gerek ama :) Rusca olmadan cidden zor ikna etmesi :D Ben açık tenli sarı kafa olduğum için kimse vermedi mesela :hehe: Bütün esnaf'dan ve gacılardan rus muamelesi gördüm. Karasaç burda devreye giriyor seneye boyatıp gidicem :D
Silence Beach Resort Side diyorum gerisi hikaye
Silence Beach Resort Otel | Turizm Cenneti | Antalya - Alanya - Manavgat (http://www.silence.com.tr/anasayfa)