PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : genel olarak f&f hakkında eleştiriler

overblack
08-05-2009, 17:44
eleştirme derken yanlış anlaşılma olmasın iyi eleştiride olur kötü de...sonuçta profesyonel film eleştirmeni olmasak bile izlenimlerimizi yazacak durumdayız ;)

ff 4'ten sonra bütün forumlarda yorumlar bıçak gibi kesti.sanki herkes seyrettiğini unuttu.
serinin akılda kalan 2 filmi 1 ve 3..ilkinde drag işlendi,3.sünde drift.diğer 2 ve 4 'üncü filmler biraz macera tarzında filmler olduğu içinmi ısınamadık acaba..mesela 3 sinemaya düştüğü hafta herkesin arabasında film soundtrackler çalıyordu.hatta forumlarda link paylaşımları filan vardı.sanırım bizler 2 ve 4'ü sevemedik :) sizin düşünceleriniz neler

saner müftüoğlu
08-05-2009, 18:00
geçen akşam izledim. Eskisi gibi değil. 4.film genellikle araçlardan uzak, daha çok aksiyon ve vurdu kırdıya yönelmiş. Bilindik ve aynı senaryo devam ediyor. Birinde mal var, diğeri o malı veya parayı hızlı bir şekilde transfer ediyor. Polis de yakalamak için yine gaz makinelerin üstünde olaya ortak oluyor. Katılıyorum 1 ve 3 daha iyiydi. Ama yine de çoğu insana hitap etmeyecek gibi. Ağırlıklı olarak Amerikan araçlarına rol vermişler. Skyline ise baydı bence.

SkY
08-05-2009, 18:05
5.sini çekecekler hala izleyemedim:(

Boost Up
08-05-2009, 18:06
Bencede 1. ve 3. daha güzeldi. Çünkü daha çok araba vardı 2. ve 4. ise daha çok konu işleniyor.:)

B.Aktepe
08-05-2009, 18:42
2. film güzeldi hele dvd de brian ın kaçış sahnesi arabayı hazırlaması. bence 2. film daha doyurucuydu arabalar bakımından. s2k supra rx7 skyline evo spider nerdeyse çoğu araba vardı.az gösterselerde iyiydi yani;) japonlar amerikanlara saplamıştı eheheh:D nos power:)
3. film arabalar güzel fakat bence seçilen adamdan kaybediyordu. tsuchiyanın ve dome un gözüktüğü sahneler iyiydii şaşırtıcıydı:)
1. film efsane zaten anlama aşamasındaydık bu ne,bu adamlar ne yapıyor diye:D vcd den tek tek sahneleri printscreen edip arşiv yapmıştım supra parçalarının göründüğü sahne iyiydi:D
4. film tam bir fiyasko...

mrtngn
08-05-2009, 19:00
4'ü bende izleyemedim..Türkçe dublajı yok daha dimi...

Filmi indirdim fakat alt yazı falan bulamıyorum..öylece bekliyor:D:D

emre.aksu
08-05-2009, 19:28
en iyi 2. filmdi hem araba(skyline supra s2000 rx7 amerikanlar...) hemde hikaye wardı.
bence en iyi arbalar 3. deydi heleki o turuncu rx7...ilk izledimde o ne laan?:D diye bi tepki vermistim.ama 3. de hikaye ve karakterler kötüydü. 1.filmde suprayı 0 dan yapması,drag vs. güzeldi ilk film oldugu icin cok bi hikaye yoktu.
4. film serinin en kotusu,arabaların cogu amerikan(r34 le mustang aynı hızda viraj alıyo :P),yine r34 gtr,hikaye zaten ayrı bi dünya.
bence en iyi 2 ve 3 tü

dragstar
08-05-2009, 20:40
bnm en kötü bulduğum film 3 tü

en sevdiğim 1 di 2 ve 4 aynı gibi:D

|| CaNeR ||
08-05-2009, 20:47
Herşeyin ilki güzeldir :) Favorim F&F 1
2. flimde bilgisayar effectleri baymıştı 3. flimde karekterler çok gıcıktı :)
4 de eski kadronun olması flimi kurtaran tek faktördü fakat senaryo yine aynı..

Emir_b16a
08-05-2009, 21:53
bazı sahneleri abartmasalar çok güzel olucak ama malesef çok abartı sahneler oluyo bu filmin sound track larıda fena diildi ama hiç birisi 1 in sound tracklarının yerini tutamaz

xcel
08-05-2009, 22:00
geçen biri tekrar izledim tv de. ne dandik filmmiş dedim valla izledikten sonra. bence serinin en iyileri 2 ve 3.

levent
08-05-2009, 22:20
5. için 4 ü güzel bağladılar giriş ve bitiş olarak ama :)

Boost Up
08-05-2009, 22:20
geçen biri tekrar izledim tv de. ne dandik filmmiş dedim valla izledikten sonra. bence serinin en iyileri 2 ve 3.

Dandik diyorsunda o günün koşullarına göre ne tepki vermiştin önemli olan o;)

initial-D
08-05-2009, 22:23
komple japon işi ekip olmalı otomobiller konusunda.abartı fiberler saçma sapan body kitlerin olduğu krom jant olmayan arabalar olsa daha iyi olur.

bide her araba filminde en aptalca şey bence birinin birini geçmek istediğinde vites yükseltmesi

yan yana gidiyolar,biri vitesi değiştiriyo ve hepsini geçio...saçmalık

stlegal
08-05-2009, 22:23
1in yerini tutamaz asla çok farklı duygular vardı hala seyrettikmi karma karışık oluyo insan her ne kadar abartılar olsada anlatılmak istenen iiydi

emre.aksu
08-05-2009, 23:49
http://www.tunerworks.ca/products/image/products/VF-RX7-FF3-031.jpg
:puha::puha::puha:

sneak
08-05-2009, 23:57
1 ve 2 de belki 3 tede müzikler ve adrenalini yükselten sahneler tüylerimi diken diken yapardı ama son filmde hiç heyecan yoktu bence.
1. filmde brian ın kavgası - watch your back çalarkene
gene 1. den supra ferrari gazlaması
2.filmde otobanda evo ve spyderli bölüm + jetski sahnesi + 500 tane aracın garajdan çıkması ve 2. filmin müziklerinin hala dinlenir olması
3. de viperla kapışma ve japon un siyah 350 z ile elfreni ile dönerek çıkması
Bunlar çok güzel sahnelerdi ama 4 teki soygun sahnesiyle film bi anda dibe vurdu bana göre hatta brian ın o kadar koşupta meksikalı bi elemana ''bana isim ver'' die ağlamasına utanmasam gülecektim. 4 berbattı :icon13:

tunch
09-05-2009, 01:56
komple japon işi ekip olmalı otomobiller konusunda.abartı fiberler saçma sapan body kitlerin olduğu krom jant olmayan arabalar olsa daha iyi olur.

iyide 4. filmde zaten meksilalilar'in etkisi asiri buyuk, onlarinda modifiye anlayisi oyle zaten.almanyada cekseler arabalarin hepsi german style olucak yani gecen yere gore yapiyolar birazda arabalari

Berkan
09-05-2009, 02:09
hersey yalan Eva Mendes gerçek :D

CasabLanca
09-05-2009, 02:14
hersey yalan Eva Mendes gerçek :D

Jordana Brewster akar :icon_tup: Eva Mendes bakar :icon13: muahahha :D

emir
09-05-2009, 08:54
1. film geçekten güzeldi ve bişeyler anlatıyordu
2.film evo ve amerikanlar baskındı
3.drift yapmalarına rağmen bi türlü sevemedim oyayan elemalardan dolayı
4.pek beklediğim gibi deildi.aksiyon macera olmuş
5. için hazılıklara başlandı o linki bulursam koayım buraya

ugur
09-05-2009, 09:46
1. film bence en iyisiydi ondan sora eski tadı git gide kayboldu gibi 2 de bi nebze iyiydi :)

xcel
09-05-2009, 10:03
Dandik diyorsunda o günün koşullarına göre ne tepki vermiştin önemli olan o;)

fark etmezki. o zamanlar böyle bir filmin hiç çekilmemiş olması sebebi ile verdiğimi tepki filmin kötü olduğu, bazı şeylerin tamda bizim apache diye tanımladığımız kavrama cuk diye oturduğu gerçeğini değiştirmez..

Dragger
11-05-2009, 04:46
Bence serinin en güzel filmi 4 :D

YavuzNaz
11-05-2009, 09:38
ilk yarısını izleyip çıktım sinemadan bana göre tam fiyasko 2.filmle alaksası yok serinin en hayal kırıklığı yaratan filmi ben gazlama sahneleri bekliyorum belkide bana öyle geliyor hoşuna gidenler çıkacaktır mutlaka..

GKS
11-05-2009, 09:41
çok polisiye bi film olmuş hep amerikanlar var japonlar çok az vardı kısacası pek olmamış bi filmdi

Diyadin
11-05-2009, 09:48
4. fiyasko!

Zaten 1. filmde fazla bi bilgimiz yoktu herşey çok farklıydı arabaların altına neon taktık gaza gelip , ama sonradan bilgimiz oldu herşeye dair ve sıradan gelmeye başladı .

İlgimizi çekmesi için aslında yavaş giden efektlerle hızlandırılmış arabalar yetmedi.

Herkes modifiye hakkında bilgi sahibi doyuma ulaştık 5. bölümde uçan araba falan olması lazım oda saçma olur.

Taxi serisinin bitişi gibi buda biter . Çünkü her yeni bölümün diğerinden daha iyi ve dikkat çekici olması lazım . Buda saçmalık olur 4. de gördüğümüz gibi .

KMR2-GT
11-05-2009, 10:14
herkesi uyandıran film 1.si oldu:) ama bence hepsi güzeldi:)