Orijinalini görmek için tıklayınız : Avea ile ilgili bir soru.
Bir sorunum var ve asiri derecede gicik oldum :Deli:
Avea ici bi numara ariyorum kut diye kapaniyo
`arama sona erdirildi` diyo;
daha sonrasindada
`giden arama iletildi` diyo :S
bu nasil is anlamadim :S karsimdaki kisi avea mrkezden benim aramami falan mi engelledi boyle bisey olabilirmi... ?????/ yardim . .. :Deli::Deli::Deli::Deli:
kickboxer
30-03-2009, 01:53
arada kafayı yıyo hocam banada aynısı oluyo beklıyorm mecburen cunkı sen ınat edıp aradıkca o ınat edıyo
kı bı cok arkadasımada oluyo:obeklycen az
B.Battal
30-03-2009, 01:58
şebeke patlıyo arada bi böyle beklemekten başka çözüm yok onur malesef :( yinede bi 444 1 500ü yada direk cepten 500ü ara fırçala istersen en azından stres atarsın :)
utku_speed
30-03-2009, 01:58
beimde aram acildi bir kizla bu yuzden .avea mi yapti kiz mi hala suphe ediyorum bilemicem..
YA diger butun heryeri ariyabiliorum 1sn sora sadece ***** numarai ararken bole bisey oluyo :) ona sinir oldum ztn:Deli:
banada oluyor zaman zaman. aksi gibi hepte o an aramam gereken numarayı engelliyor :icon_wack
onur hocam,
hepsi tüm yöne sınırsız hatlardan dolayı oluyor aşırı yükleme olduğundan.
Birde bazı uyanık esnaflar bundan gelir elde etmeye çalışınca böle oluyor maalesef. Bir lokantada gördüm 3 tabak yemek yiyene 10dk bedava konuşma diye :S
haydaa yani aradigim kisi merkezden benim numarami engellemis gibi bise olamaz mi diyosuunuz??
cunku ilkbasta;
`arama sona erdirildi` diyo;
daha sonrasindada
`giden arama iletildi` diyo :S
yani ben ulasamiorum ama o benim onu aradigimi biliyo gibi bisey oluyo sorasinda giden arama iletildi diyince:Deli: kafayiyicem :Deli:
utku_speed
30-03-2009, 02:10
abi evden ara
abi evden ara
Evden arayincada dusmuyomus gibi ses veriyo telefon,yani kapali vs. falan diye diil:Deli:
B.Battal
30-03-2009, 02:15
sıkıntı aradıgın numarada kanka ama engelleme olayı fln degil tamamen sebekenin dötlüğü
sıkıntı aradıgın numarada kanka ama engelleme olayı fln degil tamamen sebekenin dötlüğü
bence engelleme gibi ama du bakalim aweayi ariorum bidibidi biton sey konusuyo onu tusla bunu tusla hepten gicik oldum:Deli: bagla iste operatore .okmu var sanki :Deli:
B.Battal
30-03-2009, 02:18
adamı kanser eder o telesekreter !:mad:
adamı kanser eder o telesekreter !:mad:
a.... operatore nerden baglancam lan ben :Deli: tobe estagfurullah yaa sabah sabah kanser oldum :Deli:
Avea`da bole bi durum soz konusu degilmis,ya karsi taraf numarasini yanlis yonlendirdi o yuzden boyle bir uyari aliyosunuz diyo,yada kullandigi telefonda `bi ara nokialarda blacklist`diye bi prog. vardi.Otarz bi prog. kullanip sizi engllemis olabilir diyo :D
Geldi sinr olma simdi yaa :D
Cikan adam operatore baglandigimda kafaydi baya utanmasak 2tek atcaktik telefonda karsilikli,duurumu anladi hemen :D muauhhuauhahua
Sagolun sizde bu arada:) Sorunum cozuldu.(ogrendim yani n oldugunu en azindan.:) )
onurdemir
30-03-2009, 02:34
Kanka bide böyle aramayı dene :D
http://www.mypicx.com/uploadimg/905900265_03292009_1.jpg
offf :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
off komsular uyancak deli gibi kahkahayi bastim evde huuhahuauauhauhauhaauhuahuhauhauhauhauhauhauhauha
kapakli degil telefon yoksa denerdim:p :D hahahah :hehe:
onurdemir
30-03-2009, 02:39
Puhauhauhuah :D:D:D
O halde sana farklı bir sistem bulmak gerek. Kapaklı telefon al bence ondan dolayı :D
B.Battal
30-03-2009, 02:43
one yaaa afuahdaushdauhda :D:D:D:D: zuhaaaa
Çinli herhalde ufaklık :D 10 numaraymış
gerdirmiş baksana kendini sünnet edicek :D
Absinthé
30-03-2009, 09:47
offff fenaaaaaaaaa ahahahaha =))))
Boost Up
30-03-2009, 09:58