Orijinalini görmek için tıklayınız : en ideal torrent sitesi
anildogru
25-03-2009, 22:07
Arkadaşlar en iyi torrent sitesi sizce hangisi? önceden torrentturk.com vardı o site kapandı bildigim kadarıyla Onun gibi kullanıcı sayısı yuksek turk torrent sıtesı var mı arkadaşlar?
Yabancı olarak da torrentreactor.net var bildiğim Ama daha iyiler varsa yardım edersenız sevınırım.
birde bitturk turktorrent ve arena-tr davetiyesi gönderebilecek arkadaşlar var mıdır? yardımcı olursanız çok sevınırım ya
mail adresim : anildogru@mynet.com
bi arama yapsan feci şeyler bulurdun sanırım ama ben bildiğim kadarını yazayım;
en iyi türk torrent sitesi arena-tr dir. 3rk4n nickli arkadaş buranın davetiyelerini hallebiliyor sanırım. bunun yanında bitturk,turktorrent,leechteam ve turknova onde gelen siteler.
yabancılarda ise demonoid ve duqa iyidir. mininova var tabi. demonoid için invitation yollayabilrim.
anildogru
25-03-2009, 22:21
ya baktım ama ne garıptır su davetıye olayı canımı sıktı cok saol yardımın ıcın
Boost Up
25-03-2009, 22:26
isohunt.com
Shadow_Dancer
25-03-2009, 22:29
minniova.org kullanıyorum
bitturk ve demonoid i hallettim. arena-tr icin dedgim gibi adres yukarıda . kolay gelsin. ama arena-tr genelde yetiyor artıyor bile.
blu ray ve hd için mükemmel bi adres veriyim ozamn
http://www.hdtor.com/
Low-Rider
25-03-2009, 22:41
Güncel film ve diziler için yabancı free siteler işini fazlasıyla görür.
Ama 2-3senelik yada daha eski fiml-dizi falan indirmek istiyorsan davetiyeyle üye olunan siteler işine yarar , kaynak sıkıntısı olmuyor onlarda.
anildogru
25-03-2009, 22:43
blu ray ve hd için mükemmel bi adres veriyim ozamn
http://www.hdtor.com/
Baba buyuksun önünde eğiliyorum ;:D:D:D aradıgım şeylerden bırıde buydu :D
anildogru
25-03-2009, 22:43
Güncel film ve diziler için yabancı free siteler işini fazlasıyla görür.
Ama 2-3senelik yada daha eski fiml-dizi falan indirmek istiyorsan davetiyeyle üye olunan siteler işine yarar , kaynak sıkıntısı olmuyor onlarda.
aynen eskı fılmlerı ındırmek ıstıyorum zaten işte o davetiye lere ihtiyacım var hemde fazlasıyla:)
Low-Rider
25-03-2009, 22:46
Yabancı sitelerde davetiye zor iş :)
Eskiden divxplanet'te davetiye dağıtımı yapılıyordu ama kaldırıldı o , başka türlü nasıl alırsın bilmiyorum.
Emule kur dicem ama torrent'in rahatlığı yok onda da:)
anildogru
25-03-2009, 22:56
Yabancı sitelerde davetiye zor iş :)
Eskiden divxplanet'te davetiye dağıtımı yapılıyordu ama kaldırıldı o , başka türlü nasıl alırsın bilmiyorum.
Emule kur dicem ama torrent'in rahatlığı yok onda da:)
ooo işimiz emule ye kalırsa yanmışız :) artık bi davetiye gönderecek birilerini bulucaz artık şansımıza:D gerçi bedeviyim ben biraz ama bakalım
Baba buyuksun önünde eğiliyorum ;:D:D:D aradıgım şeylerden bırıde buydu :D
estafurullah yaw :D
bende devamlı bi download durumu var hd ve bluray manyağı oldum :D
bi iki site daha var ama ana pcnin başına geçiyim ordan yazarım ...
121 gb lık 1 film indirmek ayrı bi zevk :D
anildogru
25-03-2009, 23:13
bende şimdi bi tane film gordum onu indiriyorum.harıcı dıske yukluyorum valla yoksa laptobda yer kalmıcak:D:D 89 gb :D:D harbıden zevk yanı
::ZaFeR::
25-03-2009, 23:20
Aynen HD fimleri izledikten sonra Divxler zevk vermiyor...Olacak 80 mbit bağlantı :D Çek dur :D
anildogru
25-03-2009, 23:41
off off off biz o bit leri gormeyiz babacım :D:D
4-5 mbit arası indiriyorum çokta baymıyo 24 saat açık makinayla :D
anildogru
25-03-2009, 23:59
abi ben şu 10 mbit i alıcam adsl 2 sistemini desteklemesi gerekiyomus hattın hafta içi turk telekoma gidicem..
davetiye ayarlıycak warsa bende alıyim=)
bide zamunda diye bi rus sitesi wardı ama rus olunca dosyaların çoğu belli içerikli oluyo=)hahah
sadece bitturk'u kullanıyorum, 2 adet de davetiyem vaR:)
Bitturk de şuanda üyelik açık sanırım bi bakın.
SerkanKurt
26-03-2009, 10:10
www.torrentz.com
::ZaFeR::
26-03-2009, 10:59
davetiye ayarlıycak warsa bende alıyim=)
bide zamunda diye bi rus sitesi wardı ama rus olunca dosyaların çoğu belli içerikli oluyo=)hahah
Garip bir site orası :hahaha:
www.turknova.com davetiye yok ratio ya dikkat edin yeter ben banlandım çünkü... :d
PoWeRLoRD
26-03-2009, 13:26
www.zamunda.net bugüne kadar aradığım herşeyi bulduğum en iyi torrent sitelerinden biri.
azureus'ta crack yaptıktan sonra ratio sorununuda çözüp sınırsız download yapabilirsin.
upload olmadan 1 yıldır 1tb'den fazla download yaptım hala üyeyim ve download'ım 10 gb gözüküyor tavsiye ederim :)
www.zamunda.net bugüne kadar aradığım herşeyi bulduğum en iyi torrent sitelerinden biri.
azureus'ta crack yaptıktan sonra ratio sorununuda çözüp sınırsız download yapabilirsin.
upload olmadan 1 yıldır 1tb'den fazla download yaptım hala üyeyim ve download'ım 10 gb gözüküyor tavsiye ederim :)
crack olayı nasıl biraz açarmısın?
iyide bu tip siteler paylaştıkça download hyapmanıza olanak verir??
yani indirip paylaşmamak cok yanlış ...
PoWeRLoRD
26-03-2009, 15:03
crack olayı nasıl biraz açarmısın?
1 dosya ile download ratio'nu sabitliyo ve hiç download yapmıyomuşsun gibi gösteriyor. Upload yapamasanda download'da yapmamış gözüktüğün için siteden atılmıyorsun. normalde torrent sitelerinde upload yapmassan tahmini 20 gb'dan sonra atılırsın :) (Not: her sitede bu yemiyor bilgin olsun Örn: torrentbytes.com gibi )
iyide bu tip siteler paylaştıkça download hyapmanıza olanak verir??
yani indirip paylaşmamak cok yanlış ...
bu konuda haklısın ama bazı siteler'de bu konuda çok acımasız olduğu için mecbur kalınabiliyor.
1 dosya ile download ratio'nu sabitliyo ve hiç download yapmıyomuşsun gibi gösteriyor. Upload yapamasanda download'da yapmamış gözüktüğün için siteden atılmıyorsun. normalde torrent sitelerinde upload yapmassan tahmini 20 gb'dan sonra atılırsın :) (Not: her sitede bu yemiyor bilgin olsun Örn: torrentbytes.com gibi )
bu konuda haklısın ama bazı siteler'de bu konuda çok acımasız olduğu için mecbur kalınabiliyor.
tamamda crack nasıl yapıcam onu soruyorum?
anildogru
26-03-2009, 20:49
aynen şu crack nasıl olucak biraz açın yaw:D
Low-Rider
26-03-2009, 21:05
Fake upload olayı her sitede yemiyor ama yiyenlerde de çok işe yarıyor , bir akşam açık unutmuşum 200gb fake upload yapmışım:D atmdılar allahtan.
@ ef186 , valla dediğin gibi bu olay yanlış ama yurtdışı işe bizim bağlantımızı karşılaştırınca zaman zaman fake upload yapmak gerekiyor.
BEn genelde indirdiğim dosya boyutu kadar upload yapıp sonra paylaşımdan kaldırıyorum ama ratio olaları girince işin içine fake kaçınılmaz
Ben bunu kullanıyorum
http://thepiratebay.org/ ne kadar iyi bilmiyorum :)