Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıldız Tilbe - İbrahim Tatlıses Kavga Videosu
Geçen konuda video isteyenler olmuştu.
Video linktedir.
http://img24.imageshack.us/img24/1318/iboshowkavgaavi00004215.jpg
http://img24.imageshack.us/img24/3157/iboshowkavgaavi00009071.jpg
http://rapidshare.com/files/202018570/iboshowkavga.avi
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
YavuzNaz
24-02-2009, 17:36
ayıptır ya ibrahim tatlısesi şahsen sevmem ama bu yaptığı çok çirkin bi davranıs insan yaptığı iyiliği söylemez yıldız tilbeyi savunmuyorum ama bu kadarda çirkin bişi olabilirmi ayakları yere basmıyor ibonun çapsız çapsız konusuyor..
Şimdi seyredince haberim oldu olaydan. Televizyonda hiç yapılmaması gereken bir davranış heleki show porgramında genç,yaşlı,aile seyrediyor.
EEE tabi imam dalosta os.rdu cemaat başladı işte.
ibo kadar boş bi adam yok bu memlekette
Yıldız tilbe yıllarını vermiş bu camiaaya ne olursa olsun aynı kabada etseler karşındaki bir bayan ve canlı yayında televizyondasın.
ibo gibi kıro bir adamdan böyle davranışları görmek normaldir...
iğreniyorum bunlardan nasıl bir hayattır bunların ki:icon13:
reklamlara hoşgeldiniz....
http://www.youtube.com/watch?v=1JdSZsSTFuQ&feature=related
rtük ceza vermedimi acaba bu yayın için ?
ibrahim tatlıses bizm yazlıktan alt sitendi eskıde orda da komsularına küfür etmişti sora butun o siteden özür diledi bu adamın bu dengesizlıkleri böle süreklı var..
Boost Up
24-02-2009, 18:24
sonradan görmenin en büyük örneklerinden biri ne beklenebilir ki..(şarkıları güzel ama orası ayrı:D:D)
Bunamıs artık, nereye saldıracagını sasırıyor karaktersiz herif...
İcinde biraz adamlık varsa yaptıgın iyilik söylenmez, ama adam degil malesef...
Gecen Mustafa Topaloglunun sarkısını da aynı sekilde kesip durmustu, en son Topaloglu küfretmisti :D
dağdan inme olduğunu yine belli etti yani...
orhan_guney
24-02-2009, 18:45
ibrahim meşurdur zaten ilahha yaptıgı iylikleri söylıyecekdir.
şahsen pek sevmediğim bir insan bu yaptığıda pek hos olmamıs...
İbrahim tatlısesin şarkıları harici ederi ne ki çıkıp tv programı yapıyor? Aklı sıra sosyal mesajlar veriyor. 2 kelimeyi yanyana getiremeyen bir adam, suç onda değil ona millet önünde konuşma imkanı veren atvde. çıksın sabahtan akşama şarkı söylesin, fazlası onun haddi değil. Kapasitesinin üzerinde...
şu avrupa yakası atv yerine başka bir kanala geçse de izlemesem şu kanalı.. akepe yardakçısı yalaka bir kanal haline geldi.. ha trt ha atv aynı zihniyet sahibi kanallar...
Eşşeğe altın semer vursan gene eşşek eşşektir...İbo istediği kadar zengin olup istediği ortamada girse hayvanlıgını gösterdi.karaktersiz hayvan :mad:
recep ivedik'in zengin versiyonu işte :D
Bunamıs artık, nereye saldıracagını sasırıyor karaktersiz herif...
İcinde biraz adamlık varsa yaptıgın iyilik söylenmez, ama adam degil malesef...
Gecen Mustafa Topaloglunun sarkısını da aynı sekilde kesip durmustu, en son Topaloglu küfretmisti :D
bende aynı seylerı yazacaktım.
programın reytıng yaptıgı flan yok. bence program sadece hatır amaclı yayınlanıyor.
kendı showunu yapıyor sadece.
cevresınde dert yanacak ınsan bırakmadı.ıcını bu sekılde dokuyor.
seyırcılerının onunde konusuyor ben yıldız tılbeyle konuyorum sızle ılgısı yok dıyor.
aynen mustafa topaloglunada yaptı.kı herkesın sarkısını yarıda kesıyor bu ılk degıl.
programda yıldız tılbeye laf sokmaya calıstıgı bolumlerın lınkını verırım dedım ama program baslı basına hakaret dolu:)
lınkler onun ıcın bıraz cok oldu.
ılk vıdeonun sonunda da ne kadar kendısıyle celıstıgı ortada
http://www.youtube.com/watch?v=eljvIeo3hSw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=IpnhGWD3O44&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GjAk_GXEXLM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=iepvlzaTeRU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=zuL8AES_5EM&feature=related
Emir_b16a
24-02-2009, 19:22
bu konuşmanın sonunda bide fark warı sölüyo koptum orda yarım saat güldüm :D
Boost Up
24-02-2009, 19:23
bu konuşmanın sonunda bide fark warı sölüyo koptum orda yarım saat güldüm :D
söyleyebildi mi:D
The Jackal*
24-02-2009, 19:24
Geçen Cezayı çıkardı, yaşlı yaşlı insanlar var stüdyoda, Ceza Fark varı söylüyo kimse dinlemiyo bile ya, nasıl mantıkdır. İt herif. Ayrıca bu Yıldızda ağzını bir doğrultamadı..
Hayvanın yaptıgı acıklamaya bakın...
Programa gelmek için 5 büyük altın, elbise, permatik ve külotlu çorap aldırdı"!
http://haberturk.com/haber.asp?id=130498&cat=150&dt=2009/02/24
Emir_b16a
24-02-2009, 19:35
söyleyebildi mi:D
bi fark warı anladım bn gerisini kimse anlamadı :D
şu avrupa yakası atv yerine başka bir kanala geçse de izlemesem şu kanalı.. akepe yardakçısı yalaka bir kanal haline geldi.. ha trt ha atv aynı zihniyet sahibi kanallar...
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup:
The Jackal*
24-02-2009, 19:40
bi fark warı anladım bn gerisini kimse anlamadı :D
Onu izlemek lazım auheuhe :D
Eray Yümsel
24-02-2009, 19:44
ibo nekadar barzoysa yıldızında aşşa kalır yanı yok bi arkadaşım onunla aynı evi paylaştı zamanında yaptığı dengesizlikleri anlatıyodu ilginç ilginç şeyler var yani oda geri kalır yanı yok :) 2 deli birbirini buldu işte :D
The Jackal*
24-02-2009, 20:02
zuhaha, fark varı buldum 3-5 saniye, egediye bugadiye mukadiye fark var yeeeeeeeeeeeeğ diyo ya zeauhueh :D
Edit; Bu da Holocaust-ibrahim tatlıses
http://www.youtube.com/watch?v=PaVVibl-dCQ
Emir_b16a
24-02-2009, 20:07
zuhaha, fark varı buldum 3-5 saniye, egediye bugadiye mukadiye fark var yeeeeeeeeeeeeğ diyo ya zeauhueh :D
Edit; Bu da Holocaust-ibrahim tatlıses
http://www.youtube.com/watch?v=PaVVibl-dCQ
koysana onun widyosunuda :D
edit: koymuş :D
The Jackal*
24-02-2009, 20:09
koysana onun widyosunuda :D
edit: koymuş :D
Yok bu farklı, yalnız yukarda sanırım iyn-rs abimin verdigi video linklerinden sonuncusu yani 15 nolu partın sonunda 6 saniye filan var. :)
Nankör insana saygı duymam mümkün değil diyosnda kendi çok saygılısn ya allahın krosu.
Şarkıları yarıda bölüyosun ya kıro
Kadını resmen küçük düşürmüş helal olsun yıldız tilbeye terk etmiş yayını...
Kusura bakmayın ama '' AYI '' demek istiyorum şuan tam olarak Ayı,kro,görmemiş,öküz vs. geçiyor aklımdan.
PROMINENT
24-02-2009, 20:45
bu fiyata kilotlu çorap vede jilet dahil değildir yazmış :D
ben ıbonun tarafındayım kadın jılet ıstemıs ya oha yane...az bıle demıs ıbo...
ıbo kendısınden ıyı bırısı geldıgı zaman kıskandıgı zaman bu tarz hareketler yapabılıyor : )
yada hemen bır uzun hava patlatıp zırtpırt sarkı soyluyor..
yazık gunah Tv de boyle seyler denemzdı cok terbıyesız adammıs yanı
ibo nekadar barzoysa yıldızında aşşa kalır yanı yok bi arkadaşım onunla aynı evi paylaştı zamanında yaptığı dengesizlikleri anlatıyodu ilginç ilginç şeyler var yani oda geri kalır yanı yok :) 2 deli birbirini buldu işte :D
sende nerde manyak var tanıon hepsini :D
ben ıbonun tarafındayım kadın jılet ıstemıs ya oha yane...az bıle demıs ıbo...
yok be yaw tünay yıldız deli meli ama garibanın teki 5i bir yerde istemiş bide elbise herkes kullnıo bu garibanı
yok be yaw tünay yıldız deli meli ama garibanın teki 5i bir yerde istemiş bide elbise herkes kullnıo bu garibanı
ne bılıyım abı bana oluculuk gıbı geldı yaptıgı yane ne kadar zor durumda olabılırkı essek yukuyle para kazanıyolar...pek samımı gelmedı bana yanı ne koparırsam kardır gıbı dusundum...ha ıbo ayının onde gıdenı o ayrı mesele:)
karın agrısı bellı oldu.
heryerden para akıyo cebıne.o programdan bı ton para alıyo.
yenı pıyasaya surdugu krolara bedavadan reklam yapıyo.
kadına ıkı elbıse almıs onu cok goruyo.yuzune vuruyo.
valla ne biliyim bu gariban işte yıldız ..gariban gelir söyler banımı yazdın diye sana yazmadım kanka...:D
Low-Rider
24-02-2009, 22:06
hödüklüğünü belli etti yine allahın amelesi
ibo'da yıldız'da dengesiz 2 insan yaptıklarına pek takılmamak gerek
Ne olursa olsun en başta kadın ve bunun hçi bir önemi yok o bir insan,öyle yaptıklarını söyleyip rencide edilmez.Karaktersiz ne olucak..
Almanci Tane-R
24-02-2009, 22:20
bunların hepsi ayarlanmış bana sorarsanız
son albumleri tutmadı
ibo da yıldız da gündeme gelmek icin böyle bir yola başvurdular ve başardılar
bunların hepsi ayarlanmış bana sorarsanız
son albumleri tutmadı
ibo da yıldız da gündeme gelmek icin böyle bir yola başvurdular ve başardılar
reklam için sence yıldız tilbenin böle bi hakaret yemek istemesi normalmı? bence reklam degil
M_PROJECT
24-02-2009, 22:53
kokoinman vs cig kofte olmus bu :D
kokoinman vs cig kofte olmus bu :D
bence kokinman vs rakıcı olmuş ;)
Almanci Tane-R
24-02-2009, 22:59
reklam için sence yıldız tilbenin böle bi hakaret yemek istemesi normalmı? bence reklam degil
sen avukatımısın
reklamsa reklam değilse değil. ben fikrimi söyledim
s.alican
24-02-2009, 23:00
adam mağarada doğmuş normal:D
sen avukatımısın
reklamsa reklam değilse değil. ben fikrimi söyledim
evet;)
sinirlenmene gerek yok senin yorumuna yorumumu söledim sadece, altına dip not düşseydin yorum yapmazdım kusura bakma artık.
Almanci Tane-R
24-02-2009, 23:07
evet;)
sinirlenmene gerek yok senin yorumuna yorumumu söledim sadece, altına dip not düşseydin yorum yapmazdım kusura bakma artık.
sinirlenen yok yaww :D
burada sadece fikilerimizi paylaşıyoruz
saygılar :)
sinirlenen yok yaww :D
burada sadece fikilerimizi paylaşıyoruz
saygılar :)
saygı benden büyüğümsün;)
Shadow_Dancer
24-02-2009, 23:12
Allah yardım etsin, şu memleketimi kurtarsın bunlardan...
Allah yardım etsin, şu memleketimi kurtarsın bunlardan...
Amin abi amin. :ofk:
kırodan ne beklersınki, bıde gecmıs yıllarda almanyada tecavuz skandalıda vardı bunun:D cıkmıstı haberlerde sora yalanlamıstı fılan..
MUGENPOWE®
24-02-2009, 23:30
bırı sesı bırı bestelerıyle turkıyenn enıyılernden yazık ettıler 2sıde kendılerıne ama gene ıbo yıldız forewer herzmn daglar olsada dınlesekkkkk :d
ALPER-VNS
25-02-2009, 00:15
tam karaktersiz ya adam:ofk: ama sonda yalnızımı iyi patlatmış :D
ibrahim tatlıses kesinlikle ayıp etti..
mechanıcer
25-02-2009, 01:03
allahın krosu ya nedım ona ben ...
olay iice dallanmış:) http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel2&id=O1235540790890&date=25Subat2009
Kimisine boy vermiş gerisine koy vermiş iboyada ses vermiş gerisine boş vermiş
sadece şarkı söylesin hiç konuşmasın bu herif insan 30 seneyi aşkın biraz kendini yetiştirip geliştirmezse böyle olur (şarkılarını severim ama :D )
Emir_b16a
25-02-2009, 12:45
bize ne ki :D
SOMEONESPECIAL
25-02-2009, 13:12
Dinlemeyeceksin, Seyretmeyeceksin, Yüzyüze geldiğinde kafanı çevireceksin...
Bunlar ne şanı, ne şöhreti, ne parayı hazmedememiş yaratıklar...
Bazı arkadaşlar ayı öküz filan demiş ama o hayvanlara haksızlık etmiş.
Sanmayın ki sadece bu ikisi böyle! Eski tabirle UNKAPANI Camiasının
içinde o havayı solumuş biri olarak neler gördüm, neler yaşadım, neler geldi
başıma anlatsam roman olur. Bu ibo denilen zat beni bile zamanında tehdit
etmiştir gizli no'dan arayarak. Tabi bende hazırlıklıydım :) Cerrahpaşa'da
kahveci Erol Abi'nin selamını söylediğimde yüzüme kapatmıştı cebini :icon13:
sabah sabahların sultanı seda sayanda izledim :D
gerçekten ayıp etmiş ibrahim tatlıses kendini tanrı fln sanıyo abim heralde
Herife boş yere mağaradan geldi denmiyor...Tam bir hanzo.
nightkids_han
25-02-2009, 16:56
ibrahim tatlıses , hakikaten mafya normal hayatta
asena'yı wurdurdu, şimdi bununla tartıştı canlı yayına çıktı Yıldız Tilbe , tahtih telefonları alıyorum diye fişini çeker ibo bununda yakındaAllah'ın Kro'su....
The Jackal*
25-02-2009, 18:15
Bir inşaat işçisine çok değer verirsen neler olabilceğini görmüş olduk.
‘İbo’nun diline düşmektense pez.vnklerin eline düşmeyi tercih ederim’
Laf benim değil. Habertürk’te yazan arkadaşım Rahşan Gülşan’ın lafı. Pek güzel demiş, o yüzden olduğu gibi aldım.
Haberi okudunuz. Yıldız Tilbe, onu sorma bunu sorma dediği için İ.T. (kısaltma cuk oturdu) sinirlenmiş ve “Zamanında dayak yiyordun yardım istedin. Ben seni pez..vnklerin elinden kurtardım” şeklinde bir her zamanki maço denyo organ takıntılı çıkışını yapmış.
(Yazmıştım hatırla ey okur! Bu adamda bir organ takıntısı var! Her kavgada şeyini çıkartıyor. Ya “Sus! Ben seni becermiştim” demeye çalışıyor, ya işte burada olduğu gibi “Sus! Başkaları seni becermişti” demeye getiriyor!!!! Ya kendi organı ya da başkalarının organı. Başka türlü düşünemiyor, konuşamıyor, NEFES BİLE ALAMIYOR!)
Kız da sinirlenmiş “kimse beni pez.vnklerin elinden kurtarmadı. Yardım istediysem de bu böyle uluorta mı söylenir çüş oha ayyıııı” (son üç kelime yok, araya Şahika karıştı) mealinde laflar edip stüdyoyu terk etmiş.
(Bu kıza da yapılanlar nedir böyle? İnsan da bir kere düşmeye görsün. Gelen vurur giden vurur.)
Ben tekme tokat girişirdim herhalde. Ne dedin sen?! Şaak! Ama yok. Girişemezdim. Daha sonra yüz binlerce kere hayalini kurardım ama o anda yapamazdım. (Kızıyorum bu huyuma! Girişeceksen giriş!)
Bu böyle bir şey. Daha sonra utanacak olanlar asla halt yemezler. İnsanı durduran TEK şey var: Din ahlak falan değil: Utanma duygusu.
Utanıyorsan, utanma duygun varsa... Yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun.
Şimdi kızıyoruz bağırıyoruz çağırıyoruz İ.T.’e de...
Bu İ.T., gazete okuyor mu dersiniz?
İ.T. okusa bile okuduğunu anlıyor mu dersiniz?
İ.T. hayatında birrrrrrrrrrr kerecik olsun “Ulan bu da fazla olmuş hakikaten. Demeseydim keşke” demiş midir dersiniz?
Demez. Ne okur, ne der. Diyecek olsaydı o lafları etmezdi. Utanacak adam halt yemez. (Tekrar oldu farkındayım) Utanma denilen şeyde ya doğuştan vardır veya yoktur. Eklenemez, çıkartılamaz bir şey.
Biz burada, kendi kendimize bağrınıyoruz aslında. Çiğnenen kadınlık onurumuzu hesapça kurtarmaya çalışıyoruz.
Rahşan’ım güzel güzel döktürmüş. “Atın bu kadın düşmanının televizyon önünden! Yediği herze en azında bu sefer yanında kalmasın! Çocuklar adına, kadınlar adına..”
Çok doğru söylüyor da ben hiç sanmıyorum ATV’nin böyle bir şey yapacağını. Money talks, bullshit walks... ATV atsın MATV nasıl kapacaktır!
Peki ne için yırtınıyoruz o zaman?
Bir) Daha sonra bir başka köşeci (erkek olanları) “bir tane kadın yazar da haddini bildirmedi şu adama! Siz kendinizi kurtarmaktan acizsizin be!” demesin diye.
(Hoş bu tipler sen istediğin gibi yaz yine bu lafı derler o da başka. Hem okumaz hem dil pabuç gibidir benim milletimin “okumaz” yazarı da “okumaz” okuru da...)
İki) Olur da biri İ.T.’i örnek almışsa almaktan vazgeçsin diye.. (Yerim ben senin toplumsal ahlak kaygılarını... Kendime diyorum..)
Üç) Tribünler alkışlasın diye...
Biraz da Hıncal Uluç’luk yapayım ve başta kendi gazeteme olmak üzere medyaya sokayım. Peki bu İ.T. canavarını kim yarattı?
Biz... 1. sayfadan car car verirsen her yediği haltı, adam niye dursun! Sen niye yazdın küçük hanım?
Vermeselerdi benim yazmaya hiç niyetim olmayacaktı. Madem çok kızıyoruz, yapılacak tek şey var: Görmezden gelmek.
Allah ne İ.T.’lerin ne de pez.vnklerin eline düşürsün.
http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=224755&Categoryid=4&wid=156
İ.T çok komik olmuş, muhtemelen bu yazıdan sonra dava açar :D
Bu arada atv yayından kaldırmış iboyu ;)
Bu arada atv yayından kaldırmış iboyu ;)
:eek: Hiç beklenmedik bir hareket...
Tbrkler ATV...
s.alican
25-02-2009, 21:42
ibrahim tatlıses fatura felan açıklamış konuşmalar felan var telefonda dorumu acaba?
CasabLanca
26-02-2009, 01:46
ibrahim tatlısesin pezolar dediği isimlerde hilmi topaloğlu, mahsun kırmızıgülmüş
i.t hakkında ne yazsam az .. gereksiz bi insan ! işte ...
DaRkNeSs-
26-02-2009, 04:02
atv yayından kaldırdıysa tebrik ederim zaten artık pek izleyen kalmamıştır..
önceki sayfadaki yazı süperdi bu arada:D
bu herif tehlikleli de asenayı vurdurdu başka yaralama cinayet olaylarında da azmettirici olarak adı geçmişti.. şimdi yıldız tilbeyi ve diğer aleyhte yazan yazarları takip etmek lazım başlarına bişi gelecek mi bakalım
Atv kaldırmamış.İ.T böyle bi fikir beyan etmiş Atv de yılanın başını küçükken eziceksin hesabı hazır fırsat bu fırsat onaylamış.iyi olmuş bence,da ona koymaz tabi keşke dokunsa.