Orijinalini görmek için tıklayınız : Film Tavsiyeleri
çıktımı bunun kaliteli format versiyonu ?
edit:
birde çakma ironman gibi değilmi bu film şimdi ?
abi iron man ile alakasi yok öyle diyim. daha çok walt disney filmi gibi..
neyin ne olacagini biliyorsun ama yinede keyifle izlettiriyor kendini..)
ztn daha çok gençlik filmi gibi bir havasi var..
ha , severek izledim o ayri=)
valla ben de sinemada izledim dün
beğendim ya:)
Boş vakitte Sanctum 'da izlenebilirler arasında
Gerçekten güzel bir film kurgu ve senaryo hep aynı fakat 4 silindir trbo beslemenin gücünü bilmeyenlere kapak niteliğinde olmuş :D
kanka hemen bu aksam izliyorum yorumlara göre güzele benziyo =)
Limit yok(Limetless) izlemenizi tavsiye ederm :))
Born to Race fena değil, çok büyük beklentiyle izlemeyin. Lakin çıtır olarak kesinlikle tavsiye ederim. Konusu tokyo drift'i hatırlatıyor fazlasıyla. : )
Film gerçekten güzel sonrası hapcı olmaya birebir:)
Real Steel'i nerde buluruz, kaliteli ve mümkünse blueray versiyonunu?
Low-Rider
10-10-2011, 20:02
Real Steel'i nerde buluruz, kaliteli ve mümkünse blueray versiyonunu?
sinema çekimi var hep
sinema çekimi var hep
Yok en kötü dvd izlerim.. 30-40 gb'lık bluerayleri izledikten sonra aşağısı kurtarmıyor :)
Low-Rider
10-10-2011, 20:06
Yok en kötü dvd izlerim.. 30-40 gb'lık bluerayleri izledikten sonra aşağısı kurtarmıyor :)
torrentleech'e baktım , orada bile telesync varsa daha kaliteli versiyon çıkmamış demektir:)
30-40gb'lık filmleri izlemek müthiş keyiflide uzun indirme süresinden sonra 2saatte film bitti mi üzülüyorum:D
torrentleech'e baktım , orada bile telesync varsa daha kaliteli versiyon çıkmamış demektir:)
30-40gb'lık filmleri izlemek müthiş keyiflide uzun indirme süresinden sonra 2saatte film bitti mi üzülüyorum:D
Haftaiçi zaten izlemiyorum, haftabaşı başlatıyorum haftasonuna bitmiş oluyor. PC 7-24 açık nasıl olsa.
Geçen Star Wars 30'ar GB'lık 3 bölümü indirdim. İzledim sildim :)
arkadaşlar şimdi bitirdim yarisci-doganlar-born-to-race-2011 kesinlikle izlenmeli hızlı ve öfkelıden cok daha fazla keyıf verdı bana:icon_tup:
Haftaiçi zaten izlemiyorum, haftabaşı başlatıyorum haftasonuna bitmiş oluyor. PC 7-24 açık nasıl olsa.
Geçen Star Wars 30'ar GB'lık 3 bölümü indirdim. İzledim sildim :)
indirmek sıkıntı onları depolamak bambaşka sıkıntı. Terebayt terebayt harddisk koleksiyonlarımız olur artık. Hele ki inidirp silmek mi o kadar gb tı çocuğumu kaybetmiş gibi olurum :(
Aynen bende 2 tb lık bir sürü harddisk var bu sebepten. :)
erkin006
11-10-2011, 01:15
bende bluray indirip izleyip silenlerdenim...arşiv yapmak bana göre değil...
Hayvan bakıcısı çıtır film. İzlenir. Güzel vakit öldürdü. : )
born to race: imdb de sadece 4 oy almıs :) agır klise bi filmdi. senaryo zayıf, oyunculuklar fena degil. cekimler iyi. ama izlenir tabii her turlu. bize hitap ediyor. basrolde 04 hawk 2,5 sti var. bu arada tr altyazısı yok. zayıf ingilizce ile izlenebilir. cok zor cumleler yok..
mantık hataları
* eleman, gt30 var diyo arabada. ama stok ic gozukuyo..
* arabada blow off bile yok. eksozda stok. araba cekimlere komple stok gelmis gibi..
* buyuk yarıs oncesi, gt40 mı ne getiriyolar, buyuk ic ler geliyo ama araba yarısdan önce kaputu kapatılırken yine sti ic görüyoz:D
* sonra bu araba 0-400, 9-10 sn faan yapıyo. boyle komediler..
indirmek sıkıntı onları depolamak bambaşka sıkıntı. Terebayt terebayt harddisk koleksiyonlarımız olur artık. Hele ki inidirp silmek mi o kadar gb tı çocuğumu kaybetmiş gibi olurum :(
Yapacak birşey yok.. Odamda 4TB'a yakın dahili/harici disk var ve yetmiyor. :)
4 tane 2 tb var. Yetmiyor. :)
vay be . tech üyeleri ne kadar da HD film ve dizilere meraklıymış. benimki 245 HD film, 4-5 dizi. yaklaşık 3,5 TB. bende kendimi arşiv sahibi zannediyorum :)
bazı internet cafelerde oluyor sağlam arşivler. :)
a dan z ye yıl yıl ayrılmış filmler şarkılar vs.sağlam bir harddisk olcak hepsini alcaksın el altında bulunsun diye.
erkin006
11-10-2011, 14:49
born to race: imdb de sadece 4 oy almıs :) agır klise bi filmdi. senaryo zayıf, oyunculuklar fena degil. cekimler iyi. ama izlenir tabii her turlu. bize hitap ediyor. basrolde 04 hawk 2,5 sti var. bu arada tr altyazısı yok. zayıf ingilizce ile izlenebilir. cok zor cumleler yok..
ben tr dublaj 720p izledim...
Yapacak birşey yok.. Odamda 4TB'a yakın dahili/harici disk var ve yetmiyor. :)
4 tane 2 tb var. Yetmiyor. :)
vay be 2 tane 1tb hddm olunca sevinmiştim :D
By_HaNNibaLL
12-10-2011, 02:54
öyle bi film bitirme şekli yok cok sevdik ailecek (FİKO):D:D
Sigara içtiğiniz için teşekkürler. Çerezlik film. İzlenir. : )
vtecmaniaa
12-10-2011, 09:03
the tree of life (belgesel-film tarzında)
green latern ehh iştee
bad teacher ehh iştee
öyle bi film bitirme şekli yok cok sevdik ailecek (FİKO):D:D
ahah film cok ıyıdır fılm sonunda öyle hap varmıdır dıe dusunmedım dııl :D:D
bu akşamlık izlemelik cok cok guzel bı fılm tavsiyeniz varmı?
bu akşamlık izlemelik cok cok guzel bı fılm tavsiyeniz varmı?
sen çok duygusalsın izle :D
Listen to you heart..
Dear John ( mutlaka ızlenmelı, sıkı aşk filmlerınden :) )
Listen to you heart..
tamam göki reiz hemen ızlıyorum umarım anamı ağlatmaz çünkü bugün kız arkadasımdan ayrıldım :( not filmin daha gırısındekı melodıler bellı edıyo sankı :(
Yaa o kızın ben.... :D
tamam göki reiz hemen ızlıyorum umarım anamı ağlatmaz çünkü bugün kız arkadasımdan ayrıldım :( not filmin daha gırısındekı melodıler bellı edıyo sankı :(
boşver ya sen.. Bağlanmak yok'u izle :D:D:D keyfin yerine gelir..
sorma, bende cok kufrettım.yapılır mı askerde kı adama ya :)
yok şimdi sen verdın bu aşk fılmını artık ben bunu ızlıyıp içerim heralde :( sende izlemediysen eğer ''my sassy gil 2001'' g.kore yapımını izle eger onu izlediysen aynı yönetmenin diger filmi ''the classic'' kesinlikle izle göki reiz'can
sorma, bende cok kufrettım.yapılır mı askerde kı adama ya :)
İşte o yüzden izlemesin cliver :D
tolgakaynak
12-10-2011, 19:08
Mekanik – The Mechanic Güzel bi flim
tolgakaynak
12-10-2011, 19:10
Ziyaretçi – The Caller
ürpertici bi flim
kaliteli şekilde film izleyebileceğimiz bi site ismi verir misiniz ?
teşekkürler şimdiden
http://vizyonsinemafilmleri.com/bsfiles/thumb/listen-to-your-heart-izle.jpg
göki reiz ben sana ne diyim ki ağzıma s''çtın :( bence çok güzel bi film gerçekten hayatta neler kaçırdığımı gördüm buğazım düğümlendi her dakika vay arkadaş :(
onurrolla
12-10-2011, 20:47
Limitless kesinlikle tavsiye harika bi film
Listen to you heart..
göki reiz saldın zehri gittin film güzeldi :(
Limitless kesinlikle tavsiye harika bi film
Evet güzel film bende tavsiye ederim.
erkin006
13-10-2011, 00:16
boşver ya sen.. Bağlanmak yok'u izle :D:D:D keyfin yerine gelir..
yine ashton kutcher dan spread da gider:D
Öyle bir film yokk:):icon_tup:
Güzel filmdi,
kızın yaptıgı harbi çok fena, zor bi durum
çocugun neden demesi bitirdi beni..
yıllar sonra sundugu bahane yok bi senmi üzüldün diyerek konusması yemin billah ekranın içine girip azını burnunu kırasım geldi :D
John'ın, kızın ailesi ile tanıstıgı zamanki kırmızı elbise ile hatun fena yerlebir etti beni..
Dün gece izlemiştim,film olarak pek begenmedim ama iyiydi yaaaaaaa :D:D:D
MR.TurboALİ
13-10-2011, 04:09
half baked diye bi film var birkaç sene önce izlemiştim çok gülmüştüm yine aklıma geldi onu indiriyorum şuanda :D
yok şimdi sen verdın bu aşk fılmını artık ben bunu ızlıyıp içerim heralde :( sende izlemediysen eğer ''my sassy gil 2001'' g.kore yapımını izle eger onu izlediysen aynı yönetmenin diger filmi ''the classic'' kesinlikle izle göki reiz'can
my sassy girl ün diğer yapımı daha güzel değil mi? :D ordaki kızın başlardaki hali aynı ben yalnız :D bana da arkadaşım izletmişti, bak aynı senle ben diye :D
bu arada dün gece sinemada izledim "yer yüzündeki son aşk" , çok çok farklı bir film. öyle sümüklü aşk filmlerinden değil, zaten beklentim farklıydı izlerken. ben pür dikkar izledim. konu çok güzeldi, filmin akışındaki konuşmalar etkileyici. aksiyon macera severler kesinlikle izlemesin sıkılırlar, romantik ağlamaklı aşk bekleyenlerde izlemesin. bunalıma sürükleyebilir, intihara teşebbüsü olanlarda izlemesin :) böyle saçma salak hissettiğiniz bianda sizi iyice salak edip bırakacak tarzda. ne çok güzel denebilir filme, ne kötü. sonunda bizim yaptığımız yorum şu oldu "ilginçti ama güzeldi, iğrençti ama etkileyiciydi.. ama artık gülmek gerek.." tabi gülebilirseniz..
my sassy girl ün diğer yapımı daha güzel değil mi? :D ordaki kızın başlardaki hali aynı ben yalnız :D bana da arkadaşım izletmişti, bak aynı senle ben diye :D
HAYIR 2001 VERSYONUNU İZLESENİZ BÖYLE DUSUNMEZSINIZ BENCE 2008 AMERIKAN VERSYONU RESMAN ÇAKMA ÖTESİ ÇÜNK BOYLE DALGA GEÇİLEMEZ FİLMLE EGER İZLEMEDİYSENİZ the classic i tavsiye ederim size yada not seni seviyorum u
http://unwrappedphotos.com/photos/channing-tatum/movies/dear-john/channing-tatum-amanda-seyfried-dear-john-poster-2.jpgbu aksam dear jone iyi gider sanırım onuda izlememiştim iyice duygusala bağlıyalım :(
HAYIR 2001 VERSYONUNU İZLESENİZ BÖYLE DUSUNMEZSINIZ BENCE 2008 AMERIKAN VERSYONU RESMAN ÇAKMA ÖTESİ ÇÜNK BOYLE DALGA GEÇİLEMEZ FİLMLE EGER İZLEMEDİYSENİZ the classic i tavsiye ederim size yada not seni seviyorum u
izlemediğim için diğerini bişey diyemem ama g.koreliler felan bana biraz itici geliyolar, o kesimin filmlerinide izleyemiyorum o yüzden. çok farklılar ne bilim konuşmalarda hoşuma gitmiyo. ben beğenmiştim american yapımını da kendimden bişeyler bulduğum içindir belki. not seni seviyorum u izledim, fena sayılmazdı. bence şey yap biraz tarz değiştir. sevgili john u izleme :D tavsiye ettiğim filmi izle bugün bak çok değişik duygulara kapılcaksın. yeryüzündeki son aşk
izlemediğim için diğerini bişey diyemem ama g.koreliler felan bana biraz itici geliyolar, o kesimin filmlerinide izleyemiyorum o yüzden. çok farklılar ne bilim konuşmalarda hoşuma gitmiyo. Ben beğenmiştim american yapımını da kendimden bişeyler bulduğum içindir belki. Not seni seviyorum u izledim, fena sayılmazdı. Bence şey yap biraz tarz değiştir. Sevgili john u izleme :d tavsiye ettiğim filmi izle bugün bak çok değişik duygulara kapılcaksın. Yeryüzündeki son aşk
tavsiye ettiğin film nete düştüğü anda izlerim ;) ama dediğim gibi amerikan yapımını direk izleyince begenmen normal orjınalını ızlesen kesinlikle beğenmezdin cünkü g.kore ve hindistan filmleri çok iyi aslında konuşmaralara fazla takılmazsan :)
Murat Özcan
13-10-2011, 12:14
tavsiye ettiğin film nete düştüğü anda izlerim ;) ama dediğim gibi amerikan yapımını direk izleyince begenmen normal orjınalını ızlesen kesinlikle beğenmezdin cünkü g.kore ve hindistan filmleri çok iyi aslında konuşmaralara fazla takılmazsan :)
o flim yakında düşer nete bende beklıyorum bakalım en olmadı gidip izleriz :)
Perfect Sense / Yeryüzündeki Son Aşk internette mevcut.
perfect sense / yeryüzündeki son aşk internette mevcut.
o zaman aksama seyrediyoruz..
o zaman aksama seyrediyoruz..
inşallah beğenirsiniz. ya beğenmeyebilirsiniz ama mutlaka bi salaklaşacaksınız yani garanti :D tuhaf bi film iyi seyirler
Deagles48
13-10-2011, 12:57
Arkadaşlar Transformers 3'ün Tr dublaj dvix varmı internettekiler hep sinema çekimi kalitesiz
life is life
13-10-2011, 13:39
A Clockwork Orange...
filmekimi dahilinde dün izledim. bi fransiz yapimi.
acı tatlı tesadüfler..
tavsiye ederim..
inşallah beğenirsiniz. ya beğenmeyebilirsiniz ama mutlaka bi salaklaşacaksınız yani garanti :D tuhaf bi film iyi seyirler
bakalım kısmet bi akşam olsunda =) konu nedir filmin bu arada?
bende izlemiyenlere duygusal 2 film tavsiye ediyim
1-before sunrise
2-before sunset
Aşk filmi ağır =) göki reiz'sende izle
bakalım kısmet bi akşam olsunda =) konu nedir filmin bu arada?
işte yer yüzünde ki son aşk :D
Bırakın aşkı maşkı mazoşist misiniz siz ya :D
@Cliver
Filmi ızledıkten sonra haber ver.Yasadıgından emın olmak ıcın :)
Filmden bir replik hatırladıgım kadarı ile;
..John:
Askerde vuruldum.
Vurulduktan sonra aklıma gelen ilk şey neydi biliyor musun...Sen...
ilk bozuk paralar gelmemişmiydi aklına :D
korku veya gerilim için dün izledm üç harfliler merid ve dehşet evi hoştu keyif aldım ve tırstm
Burdan bir arkadaş yazmıştı,bir bakıma tavsiye ile izledim "My name is Khan" izlenesi güzel bir film.
ilk bozuk paralar gelmemişmiydi aklına :D
aa harbıden ya :D once bozuk para sonra o :D pardon :D
evet cumartesi(film günü) geldi çattı favorilerinizi alıyım bu gece izlenebilicek filmler_??ben gülmek istiyenlere izlemediyseniz;
HANGOVER
HANGOVER-2 yi tavsiye ediyorum :D
ahmetbaha-drs
15-10-2011, 13:54
The Killer Elite'i izleyen var mı sinemada? Statham,Owen,De Niro'nun?.
Limitisiz çok güzel bir filim sürükleyici
Kimliksiz Filmi Güzeldir tavsiye ediyorum :D
Birde Burdan Aldığım tavsiye üzerine yarışcı doğanlar(born to race) izlendi,hızlı ve öfkeliden daha zevkli bir yapım olmuş tavsiyemdir :D
TolgaEsentepe
15-10-2011, 15:14
sizi gidi sevgi pıtırcıkları sizii :D
yigitblr
15-10-2011, 18:59
çılgın,aptal,aşk gerçekten güzel bir film olmuş.hiç bir şey olmasa emma stone var yani :)
http://www.dvd-collector.org/wp-content/uploads/the_hangover_part_2.jpg
beyler gecenin filmini söylüyorum hangover dan sonra encok guldugum begendıgım fılm mutlaka ızleyın :D
Bad-Fast
15-10-2011, 19:42
gerçekten güzel film ;)
Burdan bir arkadaş yazmıştı,bir bakıma tavsiye ile izledim "My name is Khan" izlenesi güzel bir film.
evet güzel film gerçekten
The Killer Elite'i izleyen var mı sinemada? Statham,Owen,De Niro'nun?.
ben ızledım gecen haftalarda sınemada.
ızlenırı var tipik jason statham aksıyon fılmı konusu karısık ama aksıyon fln super.
The Lazarus Project tavsiye ederim gayet güzel bir film.. :)
emre.ates
15-10-2011, 20:32
beyler gecenin filmini söylüyorum hangover dan sonra encok guldugum begendıgım fılm mutlaka ızleyın :D
http://gunlukfilm.com/wp-content/uploads1/2011/10/patron.jpg
zevkler cok ıyıı hangover2 ızlıyorum 1 ızlemıstım zaten gecenın filmi + 1 izlemeyenlere bnde tavsıye ederım adamın yerınde olmak ısterdım :DD
korku filmi izlemek isteyenlere ŞİDDETLE tavsiye edilir...
insidious ( ruhlar bölgesi )
http://img16.imageshack.us/img16/7986/14yr.png (http://imageshack.us/photo/my-images/16/14yr.png/)
E1YbOMDI59k&feature=player_embedded
erkin006
16-10-2011, 23:35
cars 2 yi o tarihlerde yazlıkta olduğum için kaçırmıştım...şimdi izlicem bakalım ilki gibi eğlencelimi...
+ peşinden smurf patlatırım animasyon gecesi bu gece:D
131mirafiori
16-10-2011, 23:51
http://gunlukfilm.com/wp-content/uploads1/2011/10/patron.jpg
İyi film Enginim :D
Hangover serisi zaten evlere şenlik :D Seni bu konuya mod yapsınlar :hahaha:
İyi film Enginim :D
Hangover serisi zaten evlere şenlik :D Seni bu konuya mod yapsınlar :hahaha:
haa bu arada jennifer anıston varya işte ben onu yerimmm :D
http://direkizle.net/wp-content/uploads1/2011/10/The_Change-Up_2.jpg
Hayat Sana Güzel – The Change-Up
şiddetle tavsiye :D
horrible bosses iyidir tavsiye edilir..
Jennifer için izledim sadece.. Oouuv yeaa dediğim gördüğüm er sahnede.. :D :D Şiir gibi oldu haahah :D :D
Bu ara filmlere sardım bende.. Tavsiyeleri bekliyorum :)
EmrahErdogan
21-10-2011, 20:18
karayipkorsanları full seri;)
react1ve
21-10-2011, 20:26
Jennifer için izledim sadece.. Oouuv yeaa dediğim gördüğüm er sahnede.. :D :D Şiir gibi oldu haahah :D :D
filmde jennifer haric seyredilcek hiç bir şey yok zaten...filmden anlayan kişilere uzak durmalarını tavsiye ederim Horrible Bosses'dan..
korku filmi izlemek isteyenlere ŞİDDETLE tavsiye edilir...
insidious ( ruhlar bölgesi )
http://img16.imageshack.us/img16/7986/14yr.png (http://imageshack.us/photo/my-images/16/14yr.png/)
E1YbOMDI59k&feature=player_embedded
bunu izlicem şimdi umarım yine hayal kırıklığına uğrarım, zaten yalnız kalıyorum, bide dinlenmem gerek yarın için diye eve geldim uyuyamazsam ve yarına uykusuz başlarsam sizi bol bol anarım :p
yucelebeci
21-10-2011, 20:33
bunu izlicem şimdi umarım yine hayal kırıklığına uğrarım, zaten yalnız kalıyorum, bide dinlenmem gerek yarın için diye eve geldim uyuyamazsam ve yarına uykusuz başlarsam sizi bol bol anarım :p
valla tebrik ettim seni evde tek başınasın bide bu filmi izliyosun :D ben bırak tek kişiyi ev dolu olsa yinede izleyemem
josefff joseffff :D :D
valla tebrik ettim seni evde tek başınasın bide bu filmi izliyosun :D ben bırak tek kişiyi ev dolu olsa yinede izleyemem
josefff joseffff :D :D
o kadar mı korkunç ya izlemesem mi
yucelebeci
21-10-2011, 20:47
o kadar mı korkunç ya izlemesem mi
yani filmi bilmemde ben genel olarak böyle ruh'lu fln filmleri izleyemem hemen bilinçaltıma yerleşir valla tırs tırsss
:D valla sizi bilmem'de ben korku filmi izliyceksem genelde tek başıma izlerim 2,3,4 kısı oldumu filme yogunlaşamıyorum sahneleri kaçırıyorum vs vs TEK başına izlemek güzeldir
ben vazgeçtim izlemiyorum. tek başına izlemek güzeldirde ya hemen sonrasında uyuman gerekmiyosa, yada evde hep yalnız yaşayan biri değilsen. bense yalnızım, kedim var bir tek. gündüz olsa yada hemen uyumam gerekmese izlerdimde, riskli bir gün yemedi :D ama merak ettim bunu başka boş bir zamanımda değerlendireceğim.
the thing eski versiyonu kadar iyi plmuş fena değil seyredin:)
Hayat Sana Güzel – The Change-Up
şiddetle tavsiye :D
cars 2 yi o tarihlerde yazlıkta olduğum için kaçırmıştım...şimdi izlicem bakalım ilki gibi eğlencelimi...
+ peşinden smurf patlatırım animasyon gecesi bu gece:D
+ Cars 2 güzel olmuş valla...
Sweet Vagabond
22-10-2011, 01:59
Cars 1 daha güzeldi. Ben 2.yi beğenmedim
evet güzel film gerçekten
güzel film sadece biraz uzun :)
http://www.dvd-collector.org/wp-content/uploads/the_hangover_part_2.jpg
hala izlemeyenlere inat :D
no country for old men
vanilla sky
You Don't Know Jack
erkin006
22-10-2011, 14:18
captan amerikayı izledim şimdi fena değildi...
akşamda scream 4...artık izlicek film kalmadı...ne bulsam indiriyorum...
h.guroglu
22-10-2011, 14:26
captan amerikayı izledim şimdi fena değildi...
akşamda scream 4...artık izlicek film kalmadı...ne bulsam indiriyorum...
bende senin igbiyim artık izlicek bişey bulamadım dizilere sardım spartacus fln flsah forward fln izliyorum bu ara tavsiye ederim
son zamanlarda izlediğim en komik filmlerden , kesinlikle tavsiye edilir (torrentde hd olarka var)
http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2011/07/watch-crazy-stupid-love-online.jpg
Ludacris
22-10-2011, 23:23
Seytanin avukatini benim gibi izlemeyen insan
Evladi varsa izlesin :D 8-10yillik var heralde :D
Seytanin avukatini benim gibi izlemeyen insan
Evladi varsa izlesin :D 8-10yillik var heralde :D
yuhhhh klasiğe gecti nerdeyse
Ludacris
23-10-2011, 00:10
yuhhhh klasiğe gecti nerdeyse
Titanik ve yuzuk efendi kardesligi ni izlemedim desem bana sovermisin hemserim benim :D
Bayramda nasipse bi bursa yapicam
les amours imaginaires / hayali aşklar ya bu filmi nette bulabilen varmı =( çok izlemek istiyorum, böyle festival filmleri nette bulunmuyomudur acaba, ben bulamadım :(
emresener
23-10-2011, 21:32
Çınar ağacı filmini her evladın izlemesi gerekir diye düşünüyorum. babam ve oğlumdan sonraki en iyi aile filmlerinden biri ;)
erkin006
23-10-2011, 21:34
les amours imaginaires / hayali aşklar ya bu filmi nette bulabilen varmı =( çok izlemek istiyorum, böyle festival filmleri nette bulunmuyomudur acaba, ben bulamadım :(
pm attım...yanlız şu imza rengin inanılmaz göz tırmalıyor söyleyim...
pm attım...yanlız şu imza rengin inanılmaz göz tırmalıyor söyleyim...
:) yorum yapamadım
salgın-contagion.
vizyon bu hafta girdi.
filmde görebileceginiz bazı tanıdık yüzler:
-marion cottillard
-matt damon
-lawrance fishburne
-jude law
-gwyneth paltrow
-kate winslet
soderbergh'den bir başarılı yapım daha.. sırf kadrosu için bile izlenebilir.
özellikle jude law'un performansi mükemmel diyebilirim..
Mother's Day 2010 yapımıymış dün izledim
gayet başarılı :)
Titanik ve yuzuk efendi kardesligi ni izlemedim desem bana sovermisin hemserim benim :D
Bayramda nasipse bi bursa yapicam
estafrullah:):) titanik neysede yüzüklerin efendisi kendi dalında bir fenonomendir.tavsiye olunur
beyler fringe dizisini seyreden var mı sıfırdan başlıyacam tavsiye olunurmu:)
h.guroglu
24-10-2011, 12:29
beyler fringe dizisini seyreden var mı sıfırdan başlıyacam tavsiye olunurmu:)
güzel sürükleyici bir dizidir izliycek bişrey bulamadıysan izlenebilir
bulan olursa banada yollasin lutfen mesaj vs
Street Racer trailer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=EkSpowTU3YU)
İzleyen varmı ?
Ludacris
25-10-2011, 23:13
Sinemalarda tadimlik bisey varmi persembe degisiklik olsun
Hamam bowling simema bunlardan birini yapasim var
VeNoM_35
25-10-2011, 23:13
julia's eyes izledim dün fena değildi 6/10.
İzleyen varmı ?
Burdan baktım, izledim ve diyorum ki; sakın sakın izlemeyin hayatımda böyle dandik bir film görmedim. Araç sesleri, konu, oyunculuk falan berbat ötesi.
S.Özeren
26-10-2011, 02:38
Sinemalarda tadimlik bisey varmi persembe degisiklik olsun
Hamam bowling simema bunlardan birini yapasim var
şeytanın ikizine ismine aldanımta gitme 10 üzerinden 1 yarısında çıktım :ofk:
TAM35GNY
26-10-2011, 03:46
Les Amours Imaginaires *2010* [FESTiVAL.DVDRip.XviD-miguel] [ENG (download torrent) - TPB (http://thepiratebay.org/torrent/5932558/Les_Amours_Imaginaires__2010__%5BFESTiVAL.DVDRip.X viD-miguel%5D_%5BENG)
Burda istediginiz film Onur " les amours imaginaires "
Muharrem C.80
26-10-2011, 04:58
187 izlenmesi gerek.
Ludacris
26-10-2011, 07:11
İzleyen varmı ?
İzledim :D kesinlikle izlemelisin, kurgu senaryo oyuncular super
Ben boyle sacma salak bi film izlemedim dedirtiyor :)
şeytanın ikizine ismine aldanımta gitme 10 üzerinden 1 yarısında çıktım :ofk:
O derece kotumuydu ya. Komedi ilk tercihim aksiyonu surekli yasiyoruz :D
Les Amours Imaginaires *2010* [FESTiVAL.DVDRip.XviD-miguel] [ENG (download torrent) - TPB (http://thepiratebay.org/torrent/5932558/Les_Amours_Imaginaires__2010__%5BFESTiVAL.DVDRip.X viD-miguel%5D_%5BENG)
paylaşım için saol hocam akşam ilk işim izlemek olucak bu filmi ;) merve merak ettirdi şimdi :D
http://www.filmiizle.org/resimler/G%C3%BCnah-Ke%C3%A7isi-312x445.jpg
Sinemalar.com ~ Günah Keçisi ~ (2011) (http://www.sinemalar.com/film/89301/gunah-kecisi)
çok güldüm bu filme fena olmamış şahin K. adamsın bro :D :D :D
the thing fantastik gerilim tavsiye olunur:)
leader_T
27-10-2011, 11:46
Behsat Ç. 'yi bekliyoruz yarın vizyona girecek inşallah...
ilk defa bir film tavsiye ediyorum izleyen olupta beğenmezse bana küfür etsin:)
The Brotherhood of War izle | Film izle, online film izle, vizyon film izle, sinema izle (http://www.evrenselfilm.com/the-brotherhood-of-war-izle.html#more-21359)
kusura bakmayın izlediğim linki paylaştım tr altyazılı..
açılmıyo bu, o akşam msjla gönderen arkadaşın linktende izleyemedim ben. bu film yok ve ben hala izleyemedim :(
Ludacris
27-10-2011, 16:38
Hahahaha :hehe:
Bugun sinemaya kim geliyor misirlar benden
Irreversible 2 geliyo beyler bu sefer üstgeçit fenalarda :D
açılmıyo bu, o akşam msjla gönderen arkadaşın linktende izleyemedim ben. bu film yok ve ben hala izleyemedim :(
yoo gayettte aciliyor bu film?
yoo gayettte aciliyor bu film?
bende sorun var ozaman açamıyorum.
filmi indirdiniz ve calismiyorsa gom player ile deneyin bikerede
eski bir çizgi roman fanatiği olarak filmin kötü olduğunu bile bile Berber Kenan'ı izlemeye gittim.
zamanımı harcamak için gitmiştim. DVD de bile izlenmeyecek bir film. Nerde Arnold'un eski berber kenanı?
Killer Elite filmini de izledim fena değildi.. vakit geçirmek için izlenir..
yucelebeci
27-10-2011, 19:12
gerilim seviyosanızz 1408'i kesinlikle tavsiye ederim fena ötesi bir film
Tool'a attığım linki pm attım.
filmi indirdiniz ve calismiyorsa gom player ile deneyin bikerede
aynen çalışmıyor. file can not open uyarısı çıkıyor. bunu izlemek için gom player mı gerekiyo bende öyle bişey yok. ya bu programlar konusunda çok özürlüyüm
Arkadaşlar film indirebileceğim bir site linki verebilirmisiniz bana...diviks-z-e-v-k-i diye bir site vardı ordan indiriyordum sürekli ama üye olma kosulu getirmişler üyede olamadım.HD olarak forum seklinde film indirebileceğim güzel bir site linki bilen varsa PM den atabilirmi acaba ?
The Brotherhood of War izle | Film izle, online film izle, vizyon film izle, sinema izle (http://www.evrenselfilm.com/the-brotherhood-of-war-izle.html#more-21359)
Mükemmel bir film ağlamamak çok zor
Masumiyet ve Kader diye 2 film var, ikiside aynı senaryo. İlkinde Haluk Bilginer oynamış, ikincisinde Ufuk Bayraktar. Güzel filmler tavsiye ederim.
mXDac_BHkE0
DvhG8deOIx8
kardeşim naptın sen ya ağladım lan :( cuma cuma s.çtın ağzıma :(
yucelebeci
28-10-2011, 22:19
Masumiyet ve Kader diye 2 film var, ikiside aynı senaryo. İlkinde Haluk Bilginer oynamış, ikincisinde Ufuk Bayraktar. Güzel filmler tavsiye ederim.
çok güzel fimler farklı hikayeleri var tavsiye ederim bende :icon_tup:
5ani5 mk3
28-10-2011, 22:21
limits seyrettm dun tavsiye ederim:)
TolgaEsentepe
30-10-2011, 15:38
şöyle gerçekten sağlam korku filmi arıyorum.. minimum 2 gece rüyama giricek, geceleyin tuvalete götürtmeyecek, karanlıkta yürürken koşmama sebep olucak cinsten :)
Arkadaşlar film indirebileceğim bir site linki verebilirmisiniz bana...diviks-z-e-v-k-i diye bir site vardı ordan indiriyordum sürekli ama üye olma kosulu getirmişler üyede olamadım.HD olarak forum seklinde film indirebileceğim güzel bir site linki bilen varsa PM den atabilirmi acaba ?
Pm attım..:icon_tup:
şöyle gerçekten sağlam korku filmi arıyorum.. minimum 2 gece rüyama giricek, geceleyin tuvalete götürtmeyecek, karanlıkta yürürken koşmama sebep olucak cinsten :)
öle bi film olsa bende izlerdim ama bulamadım malisef....
kişisel favorim , sinemada izledikten snra dvd sini almaya çekinmiştim evde bulunmasin diye.
exorcism of emily rose.
ahanda bu da afişi:
http://a1110.hizliresim.com/q/y/7q95.jpg
ahanda bu da fragmanı:
The Exorcism Of Emily Rose Trailer HD - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=lSy7DldFdUI)
jennifer carpenter'in performansi inanılmaz diyebilrim..
filmi izledikten snra bi hikayeyi araştirin derim..
gerçek emily'nin fotograflarina ve başindan geçenlere şahit olacaksiniz..
gerçekten ürkütücü..
TolgaEsentepe
30-10-2011, 21:50
kişisel favorim , sinemada izledikten snra dvd sini almaya çekinmiştim evde bulunmasin diye.
exorcism of emily rose.
ahanda bu da afişi:
[MG]http://a1110.hizliresim.com/q/y/7q95.jpg[/IMG]
ahanda bu da fragmanı:
The Exorcism Of Emily Rose Trailer HD - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=lSy7DldFdUI)
gerçekten ürkütücü..
teşekkürler, sinemada izlemiştim çıktığında tekrar izlemek güzel oldu tam hatırlayamamıştım :)
Thracian
30-10-2011, 22:12
hangover I ve II
Crazy Stupid Love
Güzel filmler, ama bad teacher gerçekten berbat.
Dizi olarakta tera nova yı deneye bilirsiniz
CinAli_06
31-10-2011, 01:07
teşekkürler, sinemada izlemiştim çıktığında tekrar izlemek güzel oldu tam hatırlayamamıştım :)
tuvalete giderken sıkıntı yaşadınmı kuzen? ona göre indirecem =)
TolgaEsentepe
31-10-2011, 01:13
tuvalete giderken sıkıntı yaşadınmı kuzen? ona göre indirecem =)
yok yok fena değil karanlıkta izlenir :)
CasabLanca
31-10-2011, 01:15
az sonra never back down 2 izlicem
sonra yorumumu yazarım buraya :D
İzlemediysen pişman olmazsın.
The Descent - Abgrund des Grauens (2005) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0435625/)
TolgaEsentepe
31-10-2011, 15:25
İzlemediysen pişman olmazsın.
The Descent - Abgrund des Grauens (2005) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0435625/)
fena değildi film sarışın hatun iyiii:)
tavsiye komedi-romantik komedi varmııııı :D
Thracian
31-10-2011, 21:19
tavsiye komedi-romantik komedi varmııııı :D
crazy stupid love :icon_tup:
crazy stupid love :icon_tup:
onu izledim :(
exorcism of emily rose.
ahanda bu da afişi:
http://a1110.hizliresim.com/q/y/7q95.jpg
ahanda bu da fragmanı:
gerçekten ürkütücü..
mükemmel oyunculuk ve oldukça iyi bir film.gece zifiri karanlıkta yüksek seste tek başınıza izlemenizi tavsiye ederim:)
By_Carizma
02-11-2011, 12:41
born to race filmini izleyen var mı ?? film nasıl sizce ?
http://www.sinemadafilmizle.com/afis/born-to-race.jpg
http://www.turkcealtyazi.org/resimler/film/1781781/l-born-to-race-127dbe2e.jpg
Subaru var *** olsada izlerim bu akşam :D
Bad-Fast
02-11-2011, 13:03
Subaru var *** olsada izlerim bu akşam :D
iğrenç bi film :)
fena değil biraz abartılar ve eksıkler var ama genelinde hoş bence izlenir ;)
iğrenç bi film :)
Bak ne yazmışım yukarıda :D bokda olsa izlerim demişim dmi :)
Bad-Fast
02-11-2011, 13:55
belki kurtarırım demiştim ama :D youtube dan subaru videoları izlemek daha keyifli geldi filmden sonra :P :D
mükemmel oyunculuk ve oldukça iyi bir film.gece zifiri karanlıkta yüksek seste tek başınıza izlemenizi tavsiye ederim:)
aynen aynen , korkmam diyen beri gelsin=)
Band of Brothers
2.Dünya savaşı konulu en iyi savaş temasına sahip bu mini diziyi izlemeyenlere şiddetle öneririm.
http://www.turkcealtyazi.org/resimler/film/0185906/l-band-of-brothers-376b22e1.jpg
Dizi, 2.Dünya Savaşı sırasında Amerikan ordusunun 506.Alay'ın 101.Hava Gücüne bağlı Easy Bölüğü askerlerinin yaşadıkları tecrübeler esas alınarak kurgulanmıştır.
Dizi, öncelikle askerlerin temel eğitim aldığı Georgia'daki Toccoa kampından başlamıştır. Devamında ise Normandiya Çıkarması, Operasyon Market Garden ve
savaşın sonuna doğru gerçekleşen Bastogne Savaşı ile sona ermiştir.
Dizideki olaylar Ambrose'nin Easy Bölüğünden hayatta olanlar ile gerçekleştirdiği bire bir röportajlar ile şekillendirilmiştir.
Ayrıca savaş sonrası hayatta kalmayı başaran askerlerin yazdıkları kitaplardan da yararlanılmıştır.
8ehwsOL04og
kickbuttowski
03-11-2011, 05:00
Ben en son 17 yasindaki elemanin kendi parasiyla sti alip birde ustune modifiye ettigini duyunca kapatmistim.. :D
bende soyle aksiyonu komedisi filan olmayan kendi halinde insanlarin hayatiyla ilgili yasam sevinci saplayacak bi film ariyorum varmi tavsiyesi olan?
Ben en son 17 yasindaki elemanin kendi parasiyla sti alip birde ustune modifiye ettigini duyunca kapatmistim.. :D
bende soyle aksiyonu komedisi filan olmayan kendi halinde insanlarin hayatiyla ilgili yasam sevinci saplayacak bi film ariyorum varmi tavsiyesi olan?
Bu filmin tanımını yaptın resmen :) Saçma sapan bir romantik komedidir ön yargısıyla izlemeye başladım ama çok kaliteliymiş ,gerçekten filmde yaşananlar insanı mutlu ediyor.Tavsiye ederim izlemediysen.
http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2011/07/watch-crazy-stupid-love-online.jpg
kickbuttowski
03-11-2011, 05:21
Bu filmin tanımını yaptın resmen :) Saçma sapan bir romantik komedidir ön yargısıyla izlemeye başladım ama çok kaliteliymiş ,gerçekten filmde yaşananlar insanı mutlu ediyor.Tavsiye ederim izlemediysen.
]
hemen izliyorum.. :)
ya bide su bijon olculerini degistiren bi parca vardi neydi onun adi:confused:
halilcan9455
03-11-2011, 05:42
hızlı ve öfkeli serisinin yokluğunda izlenicek film senaryo tokyo drift' in drag versiyonu.
kurgu da bazı eksikler ve hatalar var.
ygtkrmdnz
03-11-2011, 06:57
Paranormal activity 3 :)
born to race
tokyo driftin çakma versiyonu, resmen taklit.
başroldeki herifte 1 gram karizma yok, bildiğin sünepe
2 tane araç var seyredilecek, doğru düzgün harekette yok ortada
kısacası vakit kaybı bir film
10 üzerinden 2 (o da subaru markasına ayıp olmasın diye)
belgesel tarzı tarihi olayları anlatan yapıtlardan hoşlanıyorsanız Auschwitz: The Nazis and the Final Solution tavsiye ederim 6 bölüm sanırım
IP man3
bilmiyorum 1 ve 2 yi seyrettinizmi ?
bu alakasız olmuş, kötü :icon13:
zaten başroldeki herif farklı
5. sınıf karate filmi gibi, havada uçanlar kaçanlar mal mal hareketler
10 üzerinden 2 (vakit kaybı)
http://nicaentertainment.yolasite.com/resources/IP%20MAN3.jpg
turbo&quattro
03-11-2011, 07:52
born to race
tokyo driftin çakma versiyonu, resmen taklit.
başroldeki herifte 1 gram karizma yok, bildiğin sünepe
2 tane araç var seyredilecek, doğru düzgün harekette yok ortada
kısacası vakit kaybı bir film
10 üzerinden 2 (o da subaru markasına ayıp olmasın diye)
aynen yaw. Gecen aydi galiba can sikintisindan izledim de cidden kotu hatta otesi :)
belgesel tarzı tarihi olayları anlatan yapıtlardan hoşlanıyorsanız Auschwitz: The Nazis and the Final Solution tavsiye ederim 6 bölüm sanırım
çok güzeldir izlemenizi tavsiye ederim birde fransız yapımı "Nuit et Brouillard" sis ve gece bunuda izleyebilirsiniz eğer 2. dünya savaşı filmlerini seviyorsanız
Super 8
yanlışım yoksa 70 yıllarda geçiyor (film yeni)
bilim kurgu ama yaşı ufak çocuklar başrolde
bu düdükler sinema meraklısı
kendi çaplarında film çekerken yanlışlıkla bir uzaylıyı filme alırlar
devlet bu çektikleri filmi ele geçirmeye hemde uzaylıyı yakalamaya uğraşır vs vs
bu arada super8 o tarihlerdeki portatif kameralara verilen isim
sony handycam lerin büyük büyük babası gibi
filmin ismi oradan geliyor
10 üzerinden 5,5 (vakti olan seyretsin idare eder)
http://www.divxarsiviniz.net/uploads/posts/2011-08/1313166387_Super-8-21.jpg
kickbuttowski
03-11-2011, 08:06
basligi degistirelim TechTurkey Imbd Grubu olsun :D
bence bu tip tavsiyeler Imbd den daha gerçekçi
birçok film seyrettim Imbd de 7 - 7,5 almış ama bildiğin rezalet
başlık değişebilir belki evet
edit:
bazı oylamalar taraflı oluyor bu dünyada
herkes kendininkine oy veriyor iyi olsun olmasın
şimdi bir türk filmi olsa ama dandik olsun
forumlarda desekki hadi oy verin ey millet
herkes ona 8-9 verir
eee ne anladım ben o işten ?
Bad-Fast
03-11-2011, 13:12
IP man3
bilmiyorum 1 ve 2 yi seyrettinizmi ?
bu alakasız olmuş, kötü :icon13:
zaten başroldeki herif farklı
5. sınıf karate filmi gibi, havada uçanlar kaçanlar mal mal hareketler
10 üzerinden 2 (vakit kaybı)
http://nicaentertainment.yolasite.com/resources/IP%20MAN3.jpg
abi bu film devam filmi değil usta ip man in gençliğini anlatıyor , ipman 1 ve 2 ile alakası yok tabi ama bence mükemmel çok iyi detaylar var wing chun ile ilgilendiğim için çok hoşuma gitti , seyderilesi bi film :)
alakası yok derken kalitesinden bahsediyordum
1-2 çok güzeldi
bana göre bu olmamış
hondafit
03-11-2011, 14:51
source code'u izleyen yoksa kesinlikle izlesin.son zamanlarda izlediğim en değişik film.
By_Carizma
03-11-2011, 15:34
ben biografi bi film arıyorum :) The Worlds Fastest Indian tarzında bi film :) bilen var mı acaba ?
individual
03-11-2011, 16:38
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTI5MDI0NDAxOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzk4ODk3MQ@@._ V1._SY317_.jpg
Flash of Genius (2008) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1054588/)
Onurkk06
03-11-2011, 16:45
Super 8
yanlışım yoksa 70 yıllarda geçiyor (film yeni)
bilim kurgu ama yaşı ufak çocuklar başrolde
bu düdükler sinema meraklısı
kendi çaplarında film çekerken yanlışlıkla bir uzaylıyı filme alırlar
devlet bu çektikleri filmi ele geçirmeye hemde uzaylıyı yakalamaya uğraşır vs vs
bu arada super8 o tarihlerdeki portatif kameralara verilen isim
sony handycam lerin büyük büyük babası gibi
filmin ismi oradan geliyor
10 üzerinden 5,5 (vakti olan seyretsin idare eder)
http://www.divxarsiviniz.net/uploads/posts/2011-08/1313166387_Super-8-21.jpg
filmin son sahnesinde gülmekten karnıma ağrılar girdi resmen canavar cocugu tutuyor çocukta duygusal bi konuşma yapıyor canavara canavar da ağlamaklı olup cocukları ve yanındakileri bırakıp gitmişti dedim yuh yaa yuh :D
Yiğit G.
03-11-2011, 16:45
http://www.moviegoods.com/Assets/product_images/1020/432286.1020.A.jpg
Yojimbo.. 10 üzerinden 9
ben biografi bi film arıyorum :) The Worlds Fastest Indian tarzında bi film :) bilen var mı acaba ?
neyi sordun anlamadım
"The Worlds Fastest Indian" gibi bir film, ona benzeyen bir film gibimi ?
merak ettim nasıl birşey? çekim tarihi ne? oyuncular falan ?
Yiğit G.
03-11-2011, 16:59
Raging bull , walk the line , amadeus , patton ,schindlers list ,the last king of scotcland bunlarda biografi filmleri böylemi arıyorsun yoksa sadece otomobille-motosiklet ilgili biografi filmlerimi ?
merak ettim nasıl birşey? çekim tarihi ne? oyuncular falan ?
http://www.imdb.com/title/tt0412080/
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRxVUjAl3k37DnuzoYzDajsi_Gq_Cc_M 3OsG5K9HnLoENBON3q4pkyyG9mEmA
Uzun zaman sonra tekrar izledim.. Güzel film tavsiye ederim..
Bad-Fast
03-11-2011, 17:12
super 8 idare eder aslında ama sonunda çok kötü batırmışlar :)
By_Carizma
03-11-2011, 17:48
Raging bull , walk the line , amadeus , patton ,schindlers list ,the last king of scotcland bunlarda biografi filmleri böylemi arıyorsun yoksa sadece otomobille-motosiklet ilgili biografi filmlerimi ?
Mit Herz und Hand (2005) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0412080/)
yani bi insanın hayat hikayesi tarzında arıyorum :) illa otomobil ve motorsikletle alakası olması gerekmiyor :)
yani bi insanın hayat hikayesi tarzında arıyorum :) illa otomobil ve motorsikletle alakası olması gerekmiyor :)
Blow (2001) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0221027/)
Yanlış hatırlamıyorsan, gerçek bir hayat hikayesi..
aynen gerçek hikaye , tavsiye edilir.. :icon_tup:
By_Carizma
03-11-2011, 18:17
teşekkür ederim :)
Yiğit G.
03-11-2011, 22:23
Raging bull
walk the line
amadeus
patton
schindlers list
the last king of scotcland
a beautiful mind
catch me if you can
malcom x
gandhi
Bravehearth
the pianist
dawnfall
hotel rwanda
ip man
The Social Network
ed wood
In the Name of the Father
Bonnie and Clyde
The Straight Story
Papillon
jfk
spartacus
persepolis
the fighter
cindrella man
in to the wild
the young victoria
elizabeth
the sound of music
goodfellas
micheal collins
ray
moneyball
the king's speech
in to the wild
127 hours
public enemies
american gangster
kill the irishman
blow
remember the titans
Ali
Charlie Wilson's War
aklıma gelenler bunlar şimdilik..
By_Carizma
04-11-2011, 00:09
oww çoook teşekkür ederim :)
kickbuttowski
04-11-2011, 00:29
bu sahiden iyiymis 2 saat surdu ama guzel film.. o sonda asci bahcivan sofor oluyo ya orda koptum :D
flexamin
04-11-2011, 00:59
The Sorcerer And The White Snake
Jet Li nin filmi izlemeye değer :) (benim için öle)
flexamin
04-11-2011, 01:11
İntikam Savaşçılar jackie chan amca güzeldir
Bad-Fast
04-11-2011, 02:03
Just.Go.with.It 2011 az önce izledim romantik komedi sevenler için güzel alternatif jennifer aniston ... :)
S.Özeren
04-11-2011, 02:20
yokmu şöyle yüzüklerin efendisi tarzı bi film yada 300 spartalı er ryan ı kurtarmak tarzıda olabilir önerilere açığım :D
hakan_akin
04-11-2011, 04:35
Raging bull
walk the line
amadeus
patton
schindlers list
the last king of scotcland
a beautiful mind
catch me if you can
malcom x
gandhi
Bravehearth
the pianist
dawnfall
hotel rwanda
ip man
The Social Network
ed wood
In the Name of the Father
Bonnie and Clyde
The Straight Story
Papillon
jfk
spartacus
persepolis
the fighter
cindrella man
in to the wild
the young victoria
elizabeth
the sound of music
goodfellas
micheal collins
ray
moneyball
the king's speech
in to the wild
127 hours
public enemies
american gangster
kill the irishman
blow
remember the titans
Ali
Charlie Wilson's War
la hacı o nasıl hafıza :D bide dion aklıma gelenler bu kadar şimdilik daha ne kalmışki imdb gibisin maşşallah :D
Film değil ama tavsiye ederim :)
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/316830_2424004592476_1022336579_2801036_27142268_n .jpg
Yiğit G.
04-11-2011, 13:20
la hacı o nasıl hafıza :D bide dion aklıma gelenler bu kadar şimdilik daha ne kalmışki imdb gibisin maşşallah :D
hem mesleğin , hem eğitimin (üni+y.l) hemde küçüklükten hobin sinema olsa sende tutarsın emin ol :)
RottingChrist
04-11-2011, 13:28
bu yeni mi çıktı yaw. sincapın cevizi kırıp rakıya dayandığı muhabbet bundamıydı?
Film değil ama tavsiye ederim :)
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/316830_2424004592476_1022336579_2801036_27142268_n .jpg
bu yeni mi çıktı yaw. sincapın cevizi kırıp rakıya dayandığı muhabbet bundamıydı?
Bu yeni gösterisi.İlk gösterisi daha güzel gibi geldi bana ama bu da izlenir. :)
hem mesleğin , hem eğitimin (üni+y.l) hemde küçüklükten hobin sinema olsa sende tutarsın emin ol :)
O zaman size şu soruyo sormak farz oldu :)
İyi film izlerim yanlız bana öyle bir link verinki bluray film izlemek hiç bu kadar kolay olmamış olsun emri vaki gibi sakın algılamayın ne olur haricim var nerden nasıl yüklerim bilmiyorum sirkeciden yüklüyorlar ama pek seçme şansımız olmuyor iş yerinde sınırsız net var ordan yüklerim,bir kaç kez denedim ama inanın çok zor oldu kafa basmıyor bu sanala,fazla darlanıyorum :) :(
Yiğit G.
04-11-2011, 14:48
O zaman size şu soruyo sormak farz oldu :)
İyi film izlerim yanlız bana öyle bir link verinki bluray film izlemek hiç bu kadar kolay olmamış olsun emri vaki gibi sakın algılamayın ne olur haricim var nerden nasıl yüklerim bilmiyorum sirkeciden yüklüyorlar ama pek seçme şansımız olmuyor iş yerinde sınırsız net var ordan yüklerim,bir kaç kez denedim ama inanın çok zor oldu kafa basmıyor bu sanala,fazla darlanıyorum :) :(
ben butun filmleri 1080p full hd indiririm.. yazıyorum özelden.
Bende pm'den bir kopya alayım lütfen :)
Bende pm'den bir kopya alayım lütfen :)
Salça olma len :D :D
Salça olma len :D :D
Pas atsana forvet Yaşar :D
Shadow_Dancer
04-11-2011, 14:54
Vallaha bir pm hiç fena olmaz :D
Yiğit G.
04-11-2011, 15:25
bişey yazmadım yaw bi adres verdim rapidshare veya netload linkleri olan bide torrent den asıl indirecegini anlattım
zahmet olcak ama aynı pm yi bende alabilir miyim.
flexamin
07-11-2011, 00:42
Asla Pes etme 1 ve 2 şiddetle tavsiye edilir.
Fazla varsa bi pm de ben alabilirmiyim :D
bende pm bekliyorum ozaman ;)
Skyhawk34
07-11-2011, 08:49
+1 pm (10 krkter)
full hd filmler 10 ile 20gb arasında değişen boyutlardadır (o da mkv olursa)
ya sizin internet bağlantınız roket gibi yada daha önce hiç hd film indirmediniz ?
Skyhawk34
07-11-2011, 09:02
superonline fiber altyapı benimki
edit :
http://www.speedtest.net/result/1578081751.png (http://www.speedtest.net)
bende torrentden indiriyorum 10gb altı pek izlemiyorum , saniyede 1mg indiriyorm..
superonline fiber altyapı benimki
edit :
http://www.speedtest.net/result/1578081751.png (http://www.speedtest.net)
bendekide 8mbps lik sınırsız ttnet
çok aman aman fark göremedim download ta fiberde
ne kadar aylık ödemesi ?
http://www.speedtest.net/result/1578149046.png
Skyhawk34
07-11-2011, 13:55
bendekide 8mbps lik sınırsız ttnet
çok aman aman fark göremedim download ta fiberde
ne kadar aylık ödemesi ?
http://www.speedtest.net/result/1578149046.png
49 lira aylık
Skyhawk34
07-11-2011, 14:29
ttnetinki ne kadardı ? 8 mbps
ttnetinki ne kadardı ? 8 mbps
Ayda 54,90 TL
TolgaEsentepe
07-11-2011, 14:45
aynı pm den alabilirmiyim yiğit :) 1080p hızlı torrent bulamıyorum ben pek :)
h.guroglu
07-11-2011, 19:04
Band of Brothers
2.Dünya savaşı konulu en iyi savaş temasına sahip bu mini diziyi izlemeyenlere şiddetle öneririm.
http://www.turkcealtyazi.org/resimler/film/0185906/l-band-of-brothers-376b22e1.jpg
toplam 10 bölüm 2 günde bitirdim bu tarz filmleri sevenlere tavsiyemdir izlerken hiç sıkılmadım gayet hareketli bir dizi hatta film tadında diyebilirim
source code yeni izledim tavsiye edilir.
Deagles48
07-11-2011, 22:47
Arkadaşlar bana hangi flimleri önerirsiniz genelde sevdigim izledigim flimler matrix serisi inception limitless tarzı flimler varmı bi tavsiyesi olan :D
flexamin
07-11-2011, 23:42
http://www.speedtest.net/result/1579322736.png
buda benim ki ttnet 8mb.
bu arada titanların savaşını izledim dün güzeldi.
Bende 2.Dunya Savasi filmleri meraki var.Seven arkadaslar varsa;
-The guns of navarone
-The eagle has landed
-Escape to Athena
-Where Eagles dare
-The Army of crime
-Inglorious Basterds
-Kelly's Heroes
Tavsiye ederim.
An Inconvenient Truth, belgeselni izledim. Küresel ısınma konulu çok kaliteli bir belgesel, araştırmacı ve sunucu Bushla olan iktidar mücadelesini çok az farkla kaybeden Al Gore. İleride nelerle karşılaşabileceğimizi görmemiz açısından herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum. :icon_tup:
Bende 2.Dunya Savasi filmleri meraki var.Seven arkadaslar varsa;
-The guns of navarone
-The eagle has landed
-Escape to Athena
-Where Eagles dare
-The Army of crime
-Inglorious Basterds
-Kelly's Heroes
Tavsiye ederim.
Aranan kan bulunmuştur :) :) :)
By_Carizma
08-11-2011, 16:04
"Kung Fu Panda 1-2" animasyon komedi eğlenceli
"Pirates of the Caribbean (Karayip Korsanları)" macera filmi
"Step Up 3D" break dance filmi
"Tekken" dövüş filmi
"National Treasure 1-2" aksiyon, macera, gizem
şimdilik aklıma gelenler bunlar :)
İbrahim Erdem
08-11-2011, 16:19
bu aralar dövüş filmlerine sardım.
undisputed 1-2-3
blood and bone
assasination games
by serçe
08-11-2011, 16:21
http://www.speedtest.net/result/1579322736.png
buda benim ki ttnet 8mb.
bu arada titanların savaşını izledim dün güzeldi.
:icon_tup: bende dün 3D olarak izledim gerçekten güzel film
Skyhawk34
08-11-2011, 20:37
toplam 10 bölüm 2 günde bitirdim bu tarz filmleri sevenlere tavsiyemdir izlerken hiç sıkılmadım gayet hareketli bir dizi hatta film tadında diyebilirim
Band Of Brothers... iyiki izlemeye başlamışım çok iyi Teşekkürler... :icon_tup: :icon_tup:
Deagles48
08-11-2011, 20:47
Sucker Punch dün izledim tavsiye ederim anlayana güzel flim