Orijinalini görmek için tıklayınız : Film Tavsiyeleri
Neydin be bold pilot :) şaşırdım ama kesin izlenir
Bad-Fast
12-10-2018, 23:23
ant man i izledim akşam güzel eğlenceli olmuş , fragmandan çok bi fazlası yok ama :)
Bold Pilot'ı ben de merak edenlerdenim.
Bad-Fast
13-10-2018, 23:31
meg i izledim az önce jaws a benzetmişler , zaman geçirtiyor ama komik yani çok abartılı
-Murat Özcan-
14-10-2018, 11:44
Benim de bugüne kadar izlediğim en iyi filmlerden biri de savaş içeriği olan asker filmi FURY idi
Contratiempo izlemeyenler için yüksek şiddette tavsiye ediyorum pişman olmazsınız
Çok iyiydi son sahnesi..
Çok iyiydi son sahnesi..
Contratiempo'nun tadı damağında kalanlar için el cuerpo yu öneriyorum. aynı yönetmen ve yine vurucu bi son sahneye sahip.
Netflix: Resistance Banker
Tavsiye derim naziler ve direnişin finansmanı hakkında farklı bir hikaye.
first man bu cuma vizyona giriyor. biraz abd güzellemesi yaşatabilir ama kadrosu güzel ve kesin oscara aday olur. upgrade'den sonra sinemada izlemeye değer bir film bence. ve tabiki diğer cuma müslüm giriyor gişe rekorları bekliyorum:D
Ferhat_V
15-10-2018, 10:20
dün gece yılların filmi topgun u izledim..bir 50 sene daha geçse efsanelerden adını sildirmeyecek valla...
konudaki filmlere de sıra sıra bakıyorum ama izlencek düzgün site yok silinmiş oluyor genelde..izlediğiz siteleri de bir dm atsanız güzel olur güncelleri..
Dün sinema da yol arkadaşım 2 yi izledim. 1. film kadar komik değildi ama güzel vakit geçirmek için gidilir, 2-3 sahne küfürlü kalan normal konuşmalar.
Tek beğenmediğim kısım Acitasyonu bol koymuşlar son sahnelerde çok gerek yoktu sanki.
Erdem K.
15-10-2018, 10:43
Netflix: Resistance Banker
Tavsiye derim naziler ve direnişin finansmanı hakkında farklı bir hikaye.
izledim ama beğenmedim
rs avcıları daha çok dikkatimi çekti ...
phoenixs
15-10-2018, 14:27
Venom sinemaya gittim beğenmedim 10/3 gözümde çok yetersiz
Dün sinema da yol arkadaşım 2 yi izledim. 1. film kadar komik değildi ama güzel vakit geçirmek için gidilir, 2-3 sahne küfürlü kalan normal konuşmalar.
Tek beğenmediğim kısım Acitasyonu bol koymuşlar son sahnelerde çok gerek yoktu sanki.
Klasik Türk sineması :D ya acitasyon yapılıcak ya bel altı şakalar küfürler argo izlenme oranı bunlara göre belirleniyor :)
gespenster
15-10-2018, 16:11
Contratiempo izlemeyenler için yüksek şiddette tavsiye ediyorum pişman olmazsınız
izledim çok iyiydi tsk..
Klasik Türk sineması :D ya acitasyon yapılıcak ya bel altı şakalar küfürler argo izlenme oranı bunlara göre belirleniyor :)
Filmde 2 yerde s.git ve yapacağın işi s.yim tarzında küfür var, öyle abartı gelmedi bana.
Eğlenceli tempolu giderken son sahne acitasyonunu sevmedim sadece ama izlenir. 1. filmi daha iyiydi.
izledim çok iyiydi tsk..
tesekkürler.
Incendies yine yüksek şiddette tavsiye ediyorum. Sonu dudak uçuklatan aynı zamanda duyguyu çok iyi yansıtan müthiş bir film
The Game izlemeyen varsa bi baksın derim. Hem gerçekten oyun oynuyormuşcasına hissettiren hem de son sahneye kadar gizem ve gerilimin dibine vuran bi film.
35AB Contratiempo yu ben de izledim. Bu tarz filmleri çok seviyodum zaten. Harikaydı teşekkür ederim dostum :)
SinanAdalı
16-10-2018, 02:03
Upgrade tavsiyesi için sağolun ciddi iyiydi.. Arkası gelecek belli
imprezaWRC
16-10-2018, 15:57
Sıkılmadan izlediğim filmlerden biriydi, sağolasın :)
phoenixs
17-10-2018, 00:41
Upgrade izledim beğendim çok güzeldi teşekkürler
Contratiempo'nun tadı damağında kalanlar için el cuerpo yu öneriyorum. aynı yönetmen ve yine vurucu bi son sahneye sahip.
Bu da çok iyiydi devamını bekliyorum :D
Johnny English ten çıktım 1 saat önce, vaktinizi daha yararlı şeyler için harcayın :) Hayatımdan 2 saat çaldı :nokta:
Bu da çok iyiydi devamını bekliyorum :D
yukarda yazmıştım incendies tavsiyemdir biraz sosyolojik öğelerde var lübnandaki hristiyan-müslüman çatışmasına dair ama sonu beni çok etkilemişti. bunun dışında the game i de tavsiye ederim her saniyesini sıkılmadan izlediğim nadir filmlerden.
Ben de böyle sonu vurucu filmleri çok severim dan brown kitaplarının filmleri izlemediyseniz ya da kitapları okumadıysanız seriyi tavsiye ederim imdb puanına takılmayın kitaptan uyarlama filmler hep böyle oluyor.
bilindik filmleri bilerek yazmadım maksat kıyıda köşede kalmış filmleri bulmak ama izlemeyenler varsa shutter island, usual suspect, the prestige sonu etkileyen filmler yine.
200 ü geçkin film izlemişimdir vallaha keşke izlediklerimi not etseydim. her tarzdan film tavsiyesi verebilirim :D
fasterhan
26-10-2018, 22:11
müslüm kesinlikle izlenmesi gereken bir film olmuş bence... tavsiye edilir. :icon_tup:
bu contratiempo vs. konusu nedir acaba merak ettim :)
phoenixs
27-10-2018, 19:39
bu contratiempo vs. konusu nedir acaba merak ettim :)
Abi contratiempo ile the body filmleri ikisi de efsane ikisinde de bir gizemi aydınlatma söz konusu bence direk izle ikisini de
phoenixs
28-10-2018, 15:13
Müslüm filmini izleyen var mı ?
Contratiempo süperdi teşekkürler
Müslüm filmini izleyen var mı ?
Valla ben çok beğendim çokta duygulandım. Salondan çıkanların %60'ı ağlamaklıydı. İzleyiciye sahneleri çok güzel aktarmışlar.
Abi contratiempo ile the body filmleri ikisi de efsane ikisinde de bir gizemi aydınlatma söz konusu bence direk izle ikisini de
Contratiempo torrentten indirdim fakat altyazı bulamıyorum :S
phoenixs
29-10-2018, 16:08
Contratiempo torrentten indirdim fakat altyazı bulamıyorum :S
Contratiempo (2016) - TurkceAltyazi.org (https://www.turkcealtyazi.org/mov/4857264/contratiempo.html)
Abi sana uygun olanı indirebilirsin
yukarda yazmıştım incendies tavsiyemdir biraz sosyolojik öğelerde var lübnandaki hristiyan-müslüman çatışmasına dair ama sonu beni çok etkilemişti. bunun dışında the game i de tavsiye ederim her saniyesini sıkılmadan izlediğim nadir filmlerden.
Ben de böyle sonu vurucu filmleri çok severim dan brown kitaplarının filmleri izlemediyseniz ya da kitapları okumadıysanız seriyi tavsiye ederim imdb puanına takılmayın kitaptan uyarlama filmler hep böyle oluyor.
bilindik filmleri bilerek yazmadım maksat kıyıda köşede kalmış filmleri bulmak ama izlemeyenler varsa shutter island, usual suspect, the prestige sonu etkileyen filmler yine.
200 ü geçkin film izlemişimdir vallaha keşke izlediklerimi not etseydim. her tarzdan film tavsiyesi verebilirim :D
Di Caprionun filmlerinin hemen hemen hepsi harika ya da ben çok seviyorum. Usual suspect i ekledim sıraya. Şimdi El cuerpoyu izleyeceğim.
Di Caprionun filmlerinin hemen hemen hepsi harika ya da ben çok seviyorum. Usual suspect i ekledim sıraya. Şimdi El cuerpoyu izleyeceğim.
usual suspect kült filmdir filmin son sahnesi gerçekleri o kadar hızlı anlatıyor ki film bittiğinde tam kavrayabilmek için analiz okumaya ya da ikinci kez izlemeye ihtiyaç bırakıyor
el cuerpodan da aynı tadı alacağınıza eminim iyi seyirler :)
Contratiempo biraz önce bitti. Filmin son 40 dakkikası gerçekten çok iyiydi. İlk yarım saatte de acaba nasıl güzelleşecek bu film beni çekecek diye bekledim. Gerçekten iyiydi... Teşekkürler...
fasterhan
31-10-2018, 19:50
Contratiempo tavsiyesi gerçekten güzeldi... Yalnız adama baktıkça direk aklıma hep Galatasaraylı Selcuk İnan geldi.... acayip benziyordu :D
Bad-Fast
01-11-2018, 00:55
ailecek şaşkınız filmi baya güldürdü tavsiye ederim.
Çalgı çengiden beri kaliteyi sürekli yükselten 2 güzel adam. Sinemada izlemiştim eğlenceliydi..
denizhandinc
01-11-2018, 09:35
Equalizer 2 ***** ortamları düsmüs. Siddetle tavsiye Denzel abimiz yine showunu yapmıs
Eski ama Denzel Washington sevenler için vakit geçirmelik iyi gider
Flight
Flight (2012) - IMDb (https://www.imdb.com/title/tt1907668/)
kunteper
01-11-2018, 10:09
Operation Odessa filmini cok begendim, belgesel tarzinda yapmislar. Sovyet birligi dagildiktan sonra uyusturucu karteline Denizalti satmaya calisan 3 arkadasi anlatiyor
konsept farklı ama düğün dernek tadını alamadım. 1-2 kere güldüm desem yalan olmaz ben hiç beğenmemiştim.
CloudGrey
01-11-2018, 10:24
hiç böyle bişey beklemiyordum ama çok iyi çıktı ;
Death at Funeral
Sterben fur Anfanger (2007) - IMDb (https://www.imdb.com/title/tt0795368/)
Operation Odessa filmini cok begendim, belgesel tarzinda yapmislar. Sovyet birligi dagildiktan sonra uyusturucu karteline Denizalti satmaya calisan 3 arkadasi anlatiyor
Çok iyiydi bu :)
Contratiempo filmini tavsiye eden arkadaşa teşekkür ederim. çok iyi filmdi kesinlikle izlemeyenlere tavsiye ederim.
bahaceliks
02-11-2018, 13:49
Aksiyon severler için son zamanlarda çıkan Venom ^^
BarışSever
02-11-2018, 21:21
Müslüm'ü çok övdüler diye gittik,az önce çıktık ama beklediğim gibi değildi,ya da ben çitayı yüksek tutmuş olabilirim.oyunculuklar güzel,
7/10
sekizsilindir
03-11-2018, 01:31
https://youtu.be/3bu9dGRQvJY
https://i.hizliresim.com/X6VOBo.jpg (https://hizliresim.com/X6VOBo)
Kaliteli Eskilerden,
Upgrade önerisi için teşekkürler çok iyiydi
venom için iyi link varmı. Ben full sinema kalitesiz çekimi buluyorum
Emre İlbi
04-11-2018, 11:44
Müslüm'ü çok övdüler diye gittik,az önce çıktık ama beklediğim gibi değildi,ya da ben çitayı yüksek tutmuş olabilirim.oyunculuklar güzel,
7/10
Kesinlikle katılıyorum, Baba'nın hayat hikayesi diye ortaya çıkan bir yapım bu kadar yüzeysel olmamalıydı, 1989 yılından bir anda 2006 ya geçişler falan, 3 yıl sonrasına geçişler falan hoş değildi, kaldı ki tek filmde anlatabilmeleri de mümkün değildi,
Timuçin Esen harika oynamış, gerek oyunculuk gerekse müzikler oldukça iyiydi, sırf onun için bile izlenir,
müziklerin tamamı burada var, dinlemek isteyenler olursa --> YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCCsiNBMCBo9qsVnFSF9JKqQ)
rain man
04-11-2018, 13:23
venom için iyi link varmı. Ben full sinema kalitesiz çekimi buluyorum
Film hala vizyonda. Sinema çekimi hariç bulamazsınız yaklaşık 1 ay kadar.
Aile arasında filmini netten izleyebileceğimiz link var mıdır ? varsa pm lütfen
Skyhawk34
09-11-2018, 08:39
Aile arasındayı bende arıyorum bulamadım varsa bende alırım torrentte olur
kiraccemal
09-11-2018, 08:46
Dün akşam çakallarla dans 5' e gittim her reaksiyon neredeyse küfürler sayesindeydi. Son seans olmasına rağmen salon oldukça kalabalıktı filme puanım 6/10
Dün akşam çakallarla dans 5' e gittim her reaksiyon neredeyse küfürler sayesindeydi. Son seans olmasına rağmen salon oldukça kalabalıktı filme puanım 6/10
Fragmanı bile bol küfürlüydü. Bu film serisine çok ön yargılıyım.
kiraccemal
09-11-2018, 10:02
Fragmanı bile bol küfürlüydü. Bu film serisine çok ön yargılıyım.
izleyen arkadaşlarda fark edeceklerdir küfürsüz espri neredeyse yok. Del piyero hikmet bu seferde alkolle kafayı buluyor bağırıyor çağırıyor ama eski tadı vermiyor artık. Ön yargılarınızda haklısınız.
Ferhat_V
09-11-2018, 22:34
Müslüm net e ne zaman düşer :) sinemada izledim hala aklımda 1 2 kez daha izleyesim var :)
Müslümden çıktım bi saat önce.. Kendimi jiletlememek için zor tuttum. Bu kadar mı güzel olur Timuçin Esen'in oyunculuğu.. Mimikler jargon hareketler duruş herşeyi on numaraydı. Babanın cenazesine katılma fırsatım olmuştu en son o zaman gözümden yaş dökülmüştü. Bizim kafada olmayan insanın pek beğenebileceği bir yapım değil diye düşünüyorum.
sekizsilindir
12-11-2018, 12:34
23 Kasım
https://youtu.be/VhaOgRR2CUk
Önce Müslüm'e ertesi gün deBohemian Rapsody'e gittik eşimle. Aslında iki filmde birbirine temel hikaye olarak çok benziyor;
Müslüm 9/10 veriyorum, Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor inanılmaz iyi oynamış, müzikler, kurgu hikaye anlatımı çekimler herşey çok iyiydi.
B.R 8/10 veriyorum, Rami Malek te Timuçin Esen gibi çok iyi özdeşleşmiş karakterle özellikle bizim gibi Queen dinleyicisi iseniz şarkıların hikayeleri ve genel olayların akışını görmek çok güzeldi. İşleniş ve anlatım güzel.
23 Kasım
https://youtu.be/VhaOgRR2CUk
Göktengri nökerleri mi oluyor bunlar :)
ufuksaracci
12-11-2018, 18:32
Önce Müslüm'e ertesi gün deBohemian Rapsody'e gittik eşimle. Aslında iki filmde birbirine temel hikaye olarak çok benziyor;
Müslüm 9/10 veriyorum, Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor inanılmaz iyi oynamış, müzikler, kurgu hikaye anlatımı çekimler herşey çok iyiydi.
B.R 8/10 veriyorum, Rami Malek te Timuçin Esen gibi çok iyi özdeşleşmiş karakterle özellikle bizim gibi Queen dinleyicisi iseniz şarkıların hikayeleri ve genel olayların akışını görmek çok güzeldi. İşleniş ve anlatım güzel.
B.R'y, beğenmeyen nadir kişilerdenim herhalde. Filmi toparlamak adına alelacele yapılmış gibi hissettirdi. Özellikle son albüme hiç girmemeleri, zamanlamalardaki tutarsızlıklar ve filmi cinsel eğilimin etrafında çevirmeleri keyfimi kaçıran şeylerdi. Haaa film 3 saat daha uzun olsa sıkılmadan yine izlerdim. Son günlerini görmek isterdim açıkçası filmde.
Dün akşam izledim çok güzel bir film, tavsiye ederim kesinlikle;
“The Age of Adaline”
Fur immer Adaline (2015) - IMDb (https://www.imdb.com/title/tt1655441/)
Akşam sinemada gösterimde olan overlord'a gittim, korku diyor ama korkuluk bir durum yok açıkçası.
İzlenebilir sürükleyici filmlerden.
B.R'y, beğenmeyen nadir kişilerdenim herhalde. Filmi toparlamak adına alelacele yapılmış gibi hissettirdi. Özellikle son albüme hiç girmemeleri, zamanlamalardaki tutarsızlıklar ve filmi cinsel eğilimin etrafında çevirmeleri keyfimi kaçıran şeylerdi. Haaa film 3 saat daha uzun olsa sıkılmadan yine izlerdim. Son günlerini görmek isterdim açıkçası filmde.
Evet biz de bekledik ama farklı şekilde o konserin anlamını yükselterek bitirmek istemişler anlaşılan.
"Takıntılar, Takıntılar" - Obsesif kompulsif bozukluğu olan bir grup hastanın hikayesi anlatılıyor.
İzlemesi zevkli ve eğlenceli bir film
Evrim - Transcendence bilimkurgu sevenler izlesin. Ben nasıl atlamışım bunu şaşırdım. Başarılı,
ahmettatar
19-11-2018, 09:50
Hanımla eşle dostla izlenebilecek filmler kategorisinde. Çok güzeldi teşekkürler.
fasterhan
19-11-2018, 13:00
fantastik canavarlar 2'yi (Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları) izledik dün sinemada.... 1 .filmide varmış onu izlemeden gittim konuya tam hakim olmadanda sıkılmadan izlenecek bir film... yalnız filmin son sahnesinde nasıl bittiğini anlamadım , enterasan şekilde bitti film :D
Bad-Fast
19-11-2018, 23:59
delilere sinemaya gideceğim merak ettim baya
golgeoyunu03
20-11-2018, 07:58
Psikolojiniz bozulurken çok tempolu müzik dinlemek isterseniz adresiniz "CLIMAX"
Erdem K.
20-11-2018, 08:12
Bohemian Rapsody'i ben de tavsiye ederim ...
Sinan'S2k
20-11-2018, 13:47
Molly's Game
Film bayağı başarılı, gerçek hayat hikayesi zaten. Dialoglar çok hızlı, dikkatle izlenmesi gereken bir film.
cRc Ramo
23-11-2018, 00:20
Peppermint (2018)
senaryo sıradan olsada sıkılmadan izledim. tavsiye edilir.
Mother - süperdi!!!
https://www.youtube.com/watch?v=XpICoc65uh0
fuatozkan
30-11-2018, 13:56
Arkadaşlar bi film vardı eskiler bilir belki.
Bi sahnesi vardı maymunlar göğsünü yumrukluyodu sonra cinsel organlarını keşfedip toprakla ilişkiye giriyodu hangi film di bu ?
Nightfish
30-11-2018, 21:19
Arkadaşlar bi film vardı eskiler bilir belki.
Bi sahnesi vardı maymunlar göğsünü yumrukluyodu sonra cinsel organlarını keşfedip toprakla ilişkiye giriyodu hangi film di bu ?
Russian Institute ?
Russian Institute ?
Favorite number ?
fuatozkan
30-11-2018, 22:50
Russian Institute ?
Yok yav komedi filmi giriş sahnesi diye hatırlıyorum
Dış ses bişeyler anlatıyordu maymun kılığında insanlardı maymun dediklerim de
Venom hiç memnun etmedi beni. Filmin Ortasına kadar venom menom yok sonrasında da 2 kere aksiyon oluyor bitiyor. Sanırım şamatayı 2. Sine sakladılar.
Ferhat_V
03-12-2018, 20:31
Ata Demirer in hedefim sensin filmine gittim dün..gayet güzel eğlenceli komik bir türk filmi tavsiye ederim vakit geçirmeye..
Venom hiç memnun etmedi beni. Filmin Ortasına kadar venom menom yok sonrasında da 2 kere aksiyon oluyor bitiyor. Sanırım şamatayı 2. Sine sakladılar.
Orijin hikaye ile uzaktan yakından alakası yok.
Salt bir bilim kurgu olarak bakarsak bence başarılı bir film.
volume81
04-12-2018, 16:49
Venom'u beğendim ben :) ilk yarı biraz yavaş ama sonradan aksiyon sahneleri çok uzun ve sıkmıyor.
özellikle son sahnede venom ile anlaşması ve venom'un komik davranışları çok hoşuma gitti.
2. filmde zıpır bir venom ve onu dizginlemeye çalışan bir o kadar zıpır bir eddie brock çok eğlenceli olur :)
Teknikci
05-12-2018, 17:05
Son zamanlarda izlediğim:
Yeşil Yol
Inception
Interstellar
papilon
Papillon (Kelebek) altyazılı 1080p Full HD izle (https://www.filmmodu.com/papillon-2018-altyazili-izle)
çok güzel bir film yalnız ben yine de eski kelebek i seyretmenizi tavsiye ederim. Hatta bulabilirseniz devam filmini de izlemenizi öneririm.
papilon
Papillon (Kelebek) altyazılı 1080p Full HD izle (https://www.filmmodu.com/papillon-2018-altyazili-izle)
phoenixs
06-12-2018, 16:05
Netflix film tavsiyesi verecek var mı ?
çok güzel bir film yalnız ben yine de eski kelebek i seyretmenizi tavsiye ederim. Hatta bulabilirseniz devam filmini de izlemenizi öneririm.
İzledim onu çok önce..eyvallah... ama bu da başarılı epey..hatta eskisinin çeyreğini çekseler izletir diyodum hiç aşağı kalır yanı yoktu valla..
Erdem K.
10-12-2018, 08:34
pimping iron
1977 yapımı sanırım ama izlemesi keyifli ...
ata demirerin hedefim sensin filmini izledim haftasonu boş vakitte izlenilebilir sinemada
YouTube (https://youtu.be/eJU6S5KOsNI)
süper.. sonuda süprizli
torentide cıkmış
YouTube (https://youtu.be/eJU6S5KOsNI)
süper.. sonuda süprizli
torentide cıkmış
torrent linki var mı?
torrent linki var mı?
tamamdır ilk aramada hata olmuş, buldum şimdi :)
Focus'u izledim Will Smith ve MArgot Robbie için bile izlenir. Tavsiye ederim.
Kolonya Cumhuriyeti'ini izlemeyen varsa ön yargılarından kurtulsun, hiç vakit kaybetmeden DERHAL izlesin :) :) :)
Kolonya Cumhuriyeti izle | Full izle, Hd izle, 720p izle, Turkce Dublaj izle, Fullhdfilmcehennemi2.org (http://www.fullhdfilmcehennemi2.org/kolonya-cumhuriyeti-izle-2.html)
kiraccemal
29-12-2018, 01:29
yeni bir yabancı diziye başladım oldukça sürükleyici ve ilginç bir konusu var 3 günde 1. sezonu bitirdim tavsiye ederim.
Under the Dome
Black Mirror Bandersnatch'i dün akşam izledim. Çok değişik bir kafası var
Enteresan bir deneyim isteyenlere öneririm.
phoenixs
29-12-2018, 14:32
Black Mirror Bandersnatch'i dün akşam izledim. Çok değişik bir kafası var
Enteresan bir deneyim isteyenlere öneririm.
Bende izledim de çok karışık geldi bana biraz da sıktı açıkcası
22 mile izledim çok büyük beklentiniz olmasın boş zamnda bile izlenmeyecek bir film olmuş açıkcası
ghibli06
29-12-2018, 17:57
güzel bir kış gecesinde değişik bir duygusal film isteyenlere
Verborgene Schonheit (2016) - IMDb (https://www.imdb.com/title/tt4682786/?ref_=nm_flmg_act_11)
Will Smith'İn 2016 yapımı filmi 'gizli güzellik' i izleyin derim... sonu cidden çok sarsıcıydı, kadro ise tam bomba... neredeyse figüranlar bile ünlü, izleyin ne demek istediğimi anlarsınız...
Kolonya Cumhuriyeti'ini izlemeyen varsa ön yargılarından kurtulsun, hiç vakit kaybetmeden DERHAL izlesin :) :) :)
Kolonya Cumhuriyeti izle | Full izle, Hd izle, 720p izle, Turkce Dublaj izle, Fullhdfilmcehennemi2.org (http://www.fullhdfilmcehennemi2.org/kolonya-cumhuriyeti-izle-2.html)
Linkte film yok uçmuş :)
Interstellar ı izledim. Biraz fazla uzun bu yönü sıkıyor. Onun dışında herkes en az bir kez de olsa izlemeli.
erhanarici18
30-12-2018, 20:00
+1 bende zamanında sinemeda izlemiştim arada küfür olsada iyi espriler vardı
son zamanlarda izlediğim en iyi komedi oldu
Netflix'in ilk hafta 45milyon tekil kullanıcıya ulaştı dediği Bird Box'ı izledim. Boşuna merak edip zamanınızı harcamayın.
yeni bir yabancı diziye başladım oldukça sürükleyici ve ilginç bir konusu var 3 günde 1. sezonu bitirdim tavsiye ederim.
Under the Dome
Bunu bende çok merak ediyorum ama daha vakit bulamadım başlamaya :)
ahmetbaha-drs
04-01-2019, 08:29
Bird Box bos vakitte izlenebilir ama filmin sonu bence hayal kırıklıgı. :)
AliGizda
04-01-2019, 10:09
papilon
Abi teşekkürler öneri için, geçen hanımla izledik çok beğendik gerçekten.
Heves edip bumblebee ye gittim. Gereksiz zaman kaybı denebilir. Öldürmüyor da güldürmüyor da.
Bandersnatch tavsiye ederim, bayaa keyifliydi dün gece fırsatım oldu izlemek için.
Merak edenlere çözümlemesi ;
403 Forbidden (https://i.hizliresim.com/Ll1y0o.jpg)
RafetAraç
06-01-2019, 16:59
Bandersnatch tavsiye ederim, bayaa keyifliydi dün gece fırsatım oldu izlemek için.
izledm hiç bişey anlamadm arkadaş beynim yetmedi olayları bağlamaya :))
kunteper
06-01-2019, 17:04
resmi farklı bir yere yukleme sansınız var mı ? hızlıresim acılmıyor...
Green Book
Old man with gun
iZledim tavsiye ederim
Mstf_Drsn
06-01-2019, 21:03
''Upgrade'' filmini tavsiye edebilirim.
Çok harika diyemem ama sıkılmadan izleyebilirsiniz.
kunteper
06-01-2019, 21:33
papilon
Biraz once izledim ben de, guzel bir film olmus
izledm hiç bişey anlamadm arkadaş beynim yetmedi olayları bağlamaya :))
Aslında olayları her türlü kendi istediği sırayla gösteriyor size ve doğru sıraya koyana kadar tekrar ediyor ama nasıl yaptılarsa film her türlü 120dk sürüyor :D
resmi farklı bir yere yukleme sansınız var mı ? hızlıresim acılmıyor...
Tekrar denedim bu sefer oldu sanırım :)
Resmim.Net (https://resmim.net/preview/ETwslm.jpg)
https://resmim.net/f/ETwslm.jpg
Birazda büyük oldu kusura bakmayın :)
Kerim8961
07-01-2019, 10:32
Nefesini Tut
Film harika, tavsiyemdir.
YouTube (https://www.youtube.com/results?search_query=nefesini+tut)
kunteper
07-01-2019, 11:00
Cok tesekkurler valla makbule gecti :)
34btr1907
11-01-2019, 23:16
https://www.youtube.com/watch?v=JWI1eCbksdE
https://www.youtube.com/watch?v=JmNCPK15Bc0
Harika olmuş , net ortamında bulunabılır
Linkte film yok uçmuş :)
IP probleminiz olabilir. Sorunsuz açılıyor :)
Keyifle izledim öneririm :)
http://tr.web.img3.acsta.net/pictures/bzp/02/20404.jpg
Creed II keyifli vakit geçirtti, özellikle şarkılar çok güzeldi, sinemada izlenmeli.
Şuna ayrıca bayıldım.
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=UbOjzF1FmyM)
Yukarıdaki mesaja binaen creed I izledim öneririm.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/24/Creed_poster.jpg/220px-Creed_poster.jpg
Bohemian Rhapsody
denemekte fayda var bence :)
Erdem K.
25-01-2019, 07:53
Bird Box
eh işte ...
volume81
25-01-2019, 19:04
papilon
süpermiş teşekkürler :)
çiçero ya gitmeyin, gideni de ikna edin maşa ile koca ayıya gitsin.
125 tane kavuşma sahnesi, dublaj saçmalıkları vs derken hiç keyif almadık.
Glass gittim dün. James McAvoy harika bir performans sergilemiş... Film de genel olarak iyi... Shyamalan'ın Split ve Unbreakble filmlerinin birleşimi ve devamı bir film... Split çoğunuz izlemiştir, Unbreakble biraz eski bir film. İzlenmelerinde fayda var. İzlemeyenler için bazı şeyler havada kalabilir...
organize işler 2 , kesinlikle kadrosuna güvenip gitmeyin zaman kaybından başka birşey değil
sekizsilindir
02-02-2019, 02:39
çiçero ya gitmeyin, gideni de ikna edin maşa ile koca ayıya gitsin.
125 tane kavuşma sahnesi, dublaj saçmalıkları vs derken hiç keyif almadık.
Yorumunuz üzerine biraz tedirgin olsakta bu gün çicero saydık, senaryo, casting, kamera açıları, dönemin kıyafetleri, uçak sahnelerinde kullanılan bilgisayar teknolojisi, hulâsa ben çok beğendim filmi. Filmin sonunda İlyas bazna nın Atatürk ile olan diyaloguda, tarihsel gerçekliği bitsede, 007 filmlerindeki hayali senaryolar gibi Çicero2 yi bize getirirse hiçde şaşırtıcı olmaz
sekizsilindir
02-02-2019, 02:46
Bu gün fragmanı izlediğimiz, tarihsel gerçeklikten yazılan bir senaryo. Bekliyoruz..
https://youtu.be/Wkl3mY2SnBk
Yorumunuz üzerine biraz tedirgin olsakta bu gün çicero saydık, senaryo, casting, kamera açıları, dönemin kıyafetleri, uçak sahnelerinde kullanılan bilgisayar teknolojisi, hulâsa ben çok beğendim filmi. Filmin sonunda İlyas bazna nın Atatürk ile olan diyaloguda, tarihsel gerçekliği bitsede, 007 filmlerindeki hayali senaryolar gibi Çicero2 yi bize getirirse hiçde şaşırtıcı olmaz
Kıyafetler mekanlar araçlar hepsi güzeldi onu eleştirmek haksızlık olur.
Ama dönem itibariyle bir adam kadının evine rahat rahat girip çıkıyor bunlar biraz manasız geldi bana. Nazi kampına el kol sallayarak girmek acitasyon sahneleri, dizi mantığıyla çekilmiş. Netice de beğeni kişisel bir durum. Bepenmenize sevindim en azından birileri keyif almış :)
yucelebeci
16-02-2019, 15:40
Organize işler sazan sarmalı ilginç bir şekilde netflix te, rahat rahat izleyebilirsiniz
Organize işler sazan sarmalı ilginç bir şekilde netflix te, rahat rahat izleyebilirsiniz
Şişirme film. İlk filmin gazıyla giden herkes beğenmediğini söylüyor. Netflix te izlemek için de para veriyorsunuz.
yucelebeci
16-02-2019, 20:56
Şişirme film. İlk filmin gazıyla giden herkes beğenmediğini söylüyor. Netflix te izlemek için de para veriyorsunuz.
Ben daha izlemedim, netflix paralı tamamda en azından film için ekstra sinema parası vermeden evimde ayaklarımı uzatarak izliycem
Bold pilot sinemada izleyene kadar kalkmış nete düşmedi sanırım daha
Bold pilot sinemada izleyene kadar kalkmış nete düşmedi sanırım daha
Yakında Netflix'e bile düşer :D
"Overlord Operasyonu - Overlord" tavsiye ederim.Güzel sürekleyici film...
2010 yapımı olsa da hala bıkmadan arada keyifle izlediğim;
The town (hırsızlar şehri) izlemeyen kaldıysa, tavsiye ederim
Ben daha izlemedim, netflix paralı tamamda en azından film için ekstra sinema parası vermeden evimde ayaklarımı uzatarak izliycem
Benim demek istediğim aylık netflix üyelik ücretini versen dahi film için extra bir ücret ödemeden izleyemiyorsun ? Yanlış mı ?
yucelebeci
17-02-2019, 22:14
Benim demek istediğim aylık netflix üyelik ücretini versen dahi film için extra bir ücret ödemeden izleyemiyorsun ? Yanlış mı ?
Netflixte izle öde gibi bir sistem yok aylık abone olduktan sonra ne varsa sınırsız izleyebilirsin
34btr1907
17-02-2019, 22:28
evet yanlıs , üye oldum 1 ay ücretsız deneme sürem var,sazan sarmalını ızledım,su an ıptal etsem 5 kurus vermeden ızlemiş oluyorum.
Netflixte izle öde gibi bir sistem yok aylık abone olduktan sonra ne varsa sınırsız izleyebilirsin
evet yanlıs , üye oldum 1 ay ücretsız deneme sürem var,sazan sarmalını ızledım,su an ıptal etsem 5 kurus vermeden ızlemiş oluyorum.
Teşekkürler twitterde biri yazmış boşuna para verdik netflixe diye ben aylık üyelik harici bir ödeme de yapmış sandım.
Kesinlikle ilk filmin yanına bile yaklaşamaz.
kiraccemal
18-02-2019, 14:11
ilk çıktığı gün büyük hevesle gitmiştim. Resmen hayal kırıklığıydı. Organize işlerin ilki candır sonuncusu patlıcan.
ilk Organize İşler - şampiyonlar ligi
sazan sarmalı - spor toto kırmızı grup
Güldüğüm sahne sayısı 2-3 falandı sanırım. Kesinlikle ilk filmin bende bıraktığı izlerin yanından bile geçmiyor.
individual
18-02-2019, 14:34
https://i.hizliresim.com/YQE6YE.png (https://hizliresim.com/YQE6YE)
Şuan 3.sezon sonundayım.
10 üzerinden 7.5 verdim ben.
Şuan 3.sezon sonundayım.
10 üzerinden 7.5 verdim ben.
Yanlış konu elendiniz dınınt :D
6. sezon yoktu Netflix'de netten devam ettim
Erdem K.
22-02-2019, 15:34
Parfum / Koku
güzel dizi, tavsiye ederim ...
Erdem K.
22-02-2019, 15:36
Parfum / Koku
güzel dizi, tavsiye ederim ...
so sorry, film topiğine dizi önerdim :D silemiyorum da ...
şimdi ise film önereyim "Clockwork Orange"
Yanlış konu elendiniz dınınt :D
6. sezon yoktu Netflix'de netten devam ettim
6.sezon derken. Henüz yayınlanmadı diye biliyordum.
Şeytanın Avukatı'nı izledim tekrar mükemmel bir yapım.
individual
26-02-2019, 10:16
flash of genius
Flash of Genius (2008) - IMDb (https://www.imdb.com/title/tt1054588/)
Tavsiye ederim.
PiscocuK
26-02-2019, 10:23
Green book
bu filmi tavsiye ederim
Gece Creed 2 yi izledim keyifli zaman geçirtti :)
denizhandinc
26-02-2019, 19:14
Gece Creed 2 yi izledim keyifli zaman geçirtti :)
Ivan reyizi görmek yetti :)
denizhandinc
26-02-2019, 19:16
Netflixi olan ww2 tarihi meraklıları "Nazi Toplama Kampları" filmini izlesin. O tarihde Amerikan askeri tarafından cekilmis inanılmaz görüntüler var
fatihcakin
27-02-2019, 18:14
''PAPİLLON'' 2 saatlik film, beynim yandı
flash of genius
Flash of Genius (2008) - IMDb (https://www.imdb.com/title/tt1054588/)
Tavsiye ederim.
Harika filmdir bende tavsiye ederim...
Netflix'te Polar'ı tavsiye ederim.
Mads Mikkelsen'in oyunculuğu yine harika.
Avengers: End Game... Seriye ara verip biraz düşünmeleri iyi olacak... :)
sekizsilindir
09-05-2019, 15:25
Yılın en çok hasılat yapan 3 filmi, Çin'in yüksek bütçeli bilim kurgu filmi The Wandering Earth, dünya genelinde Netflixte.
İngilizce dublaj, ve orijinal dil seçeneği yanında Türkçe altyazılı.
https://i.hizliresim.com/6aorqW.jpg (https://hizliresim.com/6aorqW)
By_Carizma
12-05-2019, 21:24
Mclaren izlemeyen varsa tavsiye ederim.
McLaren (2017) - IMDb (https://www.imdb.com/title/tt5031332/)
The Pier 1 sezon 8 bölüm :) fenaaa
Skyhawk34
13-05-2019, 12:36
"Happy death day" ve onun devam filmi olan "Happy death day 2u" tavsiyemdir.
phoenixs
13-05-2019, 14:32
The Pier 1 sezon 8 bölüm :) fenaaa
tavsiyen üzerine hemen indiriyorum :)
https://i.hizliresim.com/LlkE1J.jpg (https://hizliresim.com/LlkE1J)
https://i.postimg.cc/Bbp627nG/122150.jpg (https://postimg.cc/9w4Chp9x)
zOnstyLe
17-05-2019, 12:41
John Wick 3 Parabellum, 1 ve 2 yi begendiyseniz 3üde cok beğeniceksiniz eminim. Şaşırtmadı yine izlerken yoruldum.
https://i.postimg.cc/Bbp627nG/122150.jpg (https://postimg.cc/9w4Chp9x)
çok güzel filmdir. Hatırlattığın için teşekkür ederim, tekrardan izleyeceğim... :)
Gayet iyi bi filmdi buda tavsiye ederim.
https://i.postimg.cc/XNCXxTbN/cold-pursuit.jpg (https://postimg.cc/hhKStZvN)
Skyhawk34
22-05-2019, 16:20
What men want
Tavsiyemdir.
By_Carizma
24-05-2019, 18:07
Secretariat
biyografi filmi sevenler için tavsiyemdir.
Skyhawk34
24-05-2019, 18:32
zero days.
-Murat Özcan-
24-05-2019, 19:05
Savaş filmi tavsiyesi istiyorum arkadaşlar özellikle FURY filmi gibi efsane bir şey olursa çok sevinirim
http://tr.web.img2.acsta.net/pictures/19/01/22/11/13/2299676.jpg
Kefernahum / Capharnaum
son yıllarda izlediğim en etkileyici filmlerden biriydi
Savaş filmi tavsiyesi istiyorum arkadaşlar özellikle FURY filmi gibi efsane bir şey olursa çok sevinirim
Band of Brothers izlemediyseniz tavsiye ederim. sinema filmi değil 10 bölümlük bir mini dizi
Band of Brothers: Wir waren wie Bruder (TV Mini-Series 2001) - IMDb (https://www.imdb.com/title/tt0185906/)
volume81
26-05-2019, 21:47
Daha izlemeyen varsa diye yazıyorum.
Bold pilot :)
Halis karataş ve Hala daha rekoru kırılmamış At Bold Pilot'u anlatan güzel bir film.
not: yukarıda yazılan the founder'da sürekli karşıma çıkıyordu pefff yine marka reklamı yapmak için yapılan şirketimiz temalı bir film diye izlememiştim ama aslında konusu çok daha derinmiş :)
John Wick 3, GTA'da ölümsüzlük şifresi yazılmış gibi senaryo. Düşünmeden izlerseniz sizi 2 saat hayattan koparır, "bu kadar da olmaz" diye diye izletir :D Aksiyon 3-5 saniyeden fazla kesilmiyor
John Wick 3, GTA'da ölümsüzlük şifresi yazılmış gibi senaryo. Düşünmeden izlerseniz sizi 2 saat hayattan koparır, "bu kadar da olmaz" diye diye izletir :D Aksiyon 3-5 saniyeden fazla kesilmiyor
Adam dinlenmeden iki ülke gezip bir UFC sezonu kadar dövüş yaptı... :D Bu Cehennem Melekleri serisi gibi işte... çıtır-çerez filmi...
2.filmden sonra artık izlememe kararı aldım ya,bizim ülkede yapılınca cüneyt arkın makarası yapıyor bir farkı yok :) .
Duyduğum kadarı ile 4.film ile devam edecekmiş. Belli bir konusu yok ki 44.film bile çıkar :D
arabasızadam
12-07-2019, 10:44
https://youtu.be/mmt-vVTCD3I
Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ben yeni izledim beğendim.
ardicli2000
12-07-2019, 13:49
The Boy in the Striped Pyjamas
Pianist
Schindler's List
(Bu ilk 3 film nazi zulmünü konu alır)
Equilibrium
13th Floor
Seven Samurai
Spirited Away
Amistad
Man on Fire
The Hateful Eight
Daha çok önerebilirim. Tarz olarak ne istediğinizi yazarsanız aklıma gelenlerden öneri yaparım.
Dark 2. Sezon bitti. İlk sezon olduğu gibi üstüne koyarak devam ediyor. Bilim-Kurgu sevenlere tavsiye ederim.
Sonrasında Altered Carbon İzledim. Güzel başladı ama bir yerden sonra kezban sevgili - kerane işleten kıskanç görümce - asi ağbi üçgenine döndü.
Peaky yeni sezon ne zaman gelecek ? Var mı Bilim Kurgu veya aksiyon dizi tavsiyesi olan.. Stranger things demeyin pliz :)
AliGizda
12-07-2019, 16:24
Bende Peaky Blinders' ı dün bitirdim, yeni sezonu çok geçmeden gelse bari.
Yeni dizi tavsiyelerine bende açığım.
SercanTurkoz
12-07-2019, 22:11
Savaş Vadisi - Hacksaw Ridge 2016 izle - Filminin bilgileri, konusu, oyuncuları, tüm serileri - 720p-izle.com (https://720p-izle.com/detay/hacksaw-ridge.html)
İzlemediysen tavsiye ederim.
Yönetmen Mel Gibson..
MertSerhanÖ.
12-07-2019, 22:51
azönce dark ın ilk bölümünü izledim,hiç bir *** anlamadım.
normal mi yoksa sorun bendemi?:)
azönce dark ın ilk bölümünü izledim,hiç bir *** anlamadım.
normal mi yoksa sorun bendemi?:)
Biraz beyin yakıyor kanka,çok ilginç bir dizi bence devam et ben 1 hafta içinde 2 sezonu da bitirdim.
Efsanelerde bugün.
https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTkxMTczNTA4Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwNDAyMzgwODM@._ V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpghttps://m.media-amazon.com/images/M/MV5BY2NmZDAwM2QtZmFiMS00OTJlLTgxMTItZDMyZmVhYjE1MD Y3XkEyXkFqcGdeQXVyMTMxODk2OTU@._V1_SY1000_CR0,0,66 6,1000_AL_.jpghttps://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTUyNTI4NTIwNl5BMl5BanBnXkFtZTgwMjQ4MTI0NDE@._ V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg
MertSerhanÖ.
13-07-2019, 11:13
Biraz beyin yakıyor kanka,çok ilginç bir dizi bence devam et ben 1 hafta içinde 2 sezonu da bitirdim.
devam edicem kanka da vallahi error verdim mk :D
devam edicem kanka da vallahi error verdim mk :D
Daha ne gördün ki kanka,ossuruk :D
https://www.youtube.com/watch?v=xJbMex00YPA
MertSerhanÖ.
13-07-2019, 13:26
Daha ne gördün ki kanka,ossuruk :D
https://www.youtube.com/watch?v=xJbMex00YPA
hahahahahahahahah
livaneli
13-07-2019, 13:31
Memento'yu izledim yakın zamanda, çok beğendim.
Dark 2. Sezon bitti. İlk sezon olduğu gibi üstüne koyarak devam ediyor. Bilim-Kurgu sevenlere tavsiye ederim.
Sonrasında Altered Carbon İzledim. Güzel başladı ama bir yerden sonra kezban sevgili - kerane işleten kıskanç görümce - asi ağbi üçgenine döndü.
Peaky yeni sezon ne zaman gelecek ? Var mı Bilim Kurgu veya aksiyon dizi tavsiyesi olan.. Stranger things demeyin pliz :)
Altered Carbon kitabını okuyun çok daha iyi...
barry the seal ve sully filmlerini izledim ikiside güzel izlenir filmler , konuya 1.5 aydır yorum atılmamış yok mu güzel film izleyenler?
Psikopat bi filmdi. Tek sahne li filmlere bayılıyorum.
http://cdn.filmlerim.com/mi/17/temp/392037.jpg
Fena değil..
Anna (2019) - IMDb (https://www.imdb.com/title/tt7456310/)
sekizsilindir
11-10-2019, 13:16
Netflix platformunda
https://i.hizliresim.com/6DGMbN.jpg (https://hizliresim.com/6DGMbN)
Joker izleyen var mı ?
Kesinlikle izlemelisin.
El Camino tamamen hayal kırıklığı.
TolgaEsentepe
12-10-2019, 11:36
El Camino tamamen hayal kırıklığı.
hadi ya, üzücü
Muhbir
Kan Bağı
Hesaplaşma
son günlerde izlediğim 3 güzel film
sekizsilindir
25-10-2019, 21:08
Bekliyoruzz
https://youtu.be/IgBV9EhVA94
Ahmetim103
05-11-2019, 22:06
Californication 4.sezondan devam bu aralar, kime tavsiye edersin derseniz yalnız yaşıyorsanız ve bişiler hem sizi tetiklesin hem bakış açınızı değiştirsin istiyorsanız vede keyifli dizi geceleri silsilesi yaşamak istiyorsanız bence muhakkak başlamalısınız.
Yiğit G.
06-11-2019, 02:29
Psikopat bi filmdi. Tek sahne li filmlere bayılıyorum.
http://cdn.filmlerim.com/mi/17/temp/392037.jpg
Tek sahne ? Tek mekan mı demek istedin ?
Cinayet Süsü tavsiye edilir.
Oguzhan.Ozturk
06-11-2019, 07:55
Savaş filmi sevenler ' T 34 ' ü izlemediyseniz bugün akşam sizi ödüllendiriyorum. 10/9,9 Benim için..
Biri de çıkıp dememiş ki "Karakomik Filmler'e gitmeyin, zaman kaybı." diye :D
Yolu sinemaya düşen olursa direk başka filme devam etsin
Kavacık'ta ucuza bi sinema var evden hallice izliyorsun 14-16 liraya falan, Cinemaximum'a gitsem çok üzülürmüşüm :D
Sırada Cinayet Süsü, 7. Koğuş bir de Joker var hala izleyemedim onlar dururken yazık oldu vaktime
blumenberg
08-11-2019, 23:01
7. koğuştaki mucizce güzeldi, tavsiye ederim.
react1ve
09-11-2019, 01:43
Bende Peaky Blinders' ı dün bitirdim, yeni sezonu çok geçmeden gelse bari.
Yeni dizi tavsiyelerine bende açığım.
neyi izleyip izlemdiğini bilmiyorm ki yorum yapayım. eğlenceli birşeyler olsun diyorsan lucifer ve sex education. bilimkurgu seviyorsan stranger things,bence breaking bad ve gottan sonra en iyi dizilerden biri.
react1ve
09-11-2019, 01:44
Savaş Vadisi - Hacksaw Ridge 2016 izle - Filminin bilgileri, konusu, oyuncuları, tüm serileri - 720p-izle.com (https://720p-izle.com/detay/hacksaw-ridge.html)
İzlemediysen tavsiye ederim.
Yönetmen Mel Gibson..
kesinlikle bende tavsye ederim herkese.
golgeoyunu03
09-11-2019, 08:46
Parazit Kore yapımı filmi tavsiye ederim, hem vizyonda hem internette bulabilirsiniz.
Parazit Kore yapımı filmi tavsiye ederim, hem vizyonda hem internette bulabilirsiniz.
Recep İvedik yüzünden 6 gün sonra vizyondan kalktı maalesef. Bursada vizyonda değil.
IMDb puanı 8.6 şu anda , baya olumlu yorumlar var.
golgeoyunu03
09-11-2019, 11:32
Recep İvedik yüzünden 6 gün sonra vizyondan kalktı maalesef. Bursada vizyonda değil.
IMDb puanı 8.6 şu anda , baya olumlu yorumlar var.
Morrentten çekip izleyebilirsiniz:D
AliGizda
09-11-2019, 17:39
neyi izleyip izlemdiğini bilmiyorm ki yorum yapayım. eğlenceli birşeyler olsun diyorsan lucifer ve sex education. bilimkurgu seviyorsan stranger things,bence breaking bad ve gottan sonra en iyi dizilerden biri.
Breaking Bad' e başladım, çok sardı şu an 2. sezondayım. İzlemeyenlere tavsiye ederim.
Morrentten çekip izleyebilirsiniz:D
2.6 Gb lık 1080p indirdim ancak laptop,pc den izlemeyi pek sevmiyorum.Televizyonda teknik serviste şansıma :no:
react1ve
09-11-2019, 22:46
Breaking Bad' e başladım, çok sardı şu an 2. sezondayım. İzlemeyenlere tavsiye ederim.
Doğru bir tercih olmus. bitince haber et ben devamlı izliyorm birşeyler.
Antalyalogy
10-11-2019, 10:54
Biri de çıkıp dememiş ki "Karakomik Filmler'e gitmeyin, zaman kaybı." diye :D
Yolu sinemaya düşen olursa direk başka filme devam etsin
Kavacık'ta ucuza bi sinema var evden hallice izliyorsun 14-16 liraya falan, Cinemaximum'a gitsem çok üzülürmüşüm :D
Sırada Cinayet Süsü, 7. Koğuş bir de Joker var hala izleyemedim onlar dururken yazık oldu vaktime
Arkadaşlar,
Bahsi geçen sinema Türvak Boğaziçi Sinemaları
Burda seans fiyatları var. Sanırım anadolu yakasındaki en ucuz sinema. Bir ara 2 ay aüresince sokağındaki otelde kalmış ve sürekli can sıkıntısından film izlemiştim.
Salonlar çok eski ama Tarık ın da dediği gibi ucuz..
404 Not Found (http://bogazicisinemalari.com/sinema-bilet-fiyatlari)
ChtArdARSL
10-11-2019, 12:01
Arkadaşlar,
Burda seans fiyatları var. Sanırım anadolu yakasındaki en ucuz sinema. Bir ara 2 ay aüresince sokağındaki otelde kalmış ve sürekli can sıkıntısından film izlemiştim.
Ucuz olmasinin sebebi vakif olmasidir.
Arkadaşlar,
Pendik Neomarin avm anadolu yakasının en ucuzu bence, bilet fiyatları öğrenci/tam ayırmaksızın 10 TL
CINEMA NEOMARIN - Biletiva (https://www.biletiva.com/place/CINEMA_NEOMARIN)
Savaş filmi sevenler ' T 34 ' ü izlemediyseniz bugün akşam sizi ödüllendiriyorum. 10/9,9 Benim için..
Film muhteşemdi
Enzo: Yağmurda yarış sanatı mıydı neydi Türkçesi...
Enzo: The Art of Racing in the Rain
Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı - The Art of Racing in the Rain - Beyazperde.com (http://www.beyazperde.com/filmler/film-170016/)
Seyahatten gelirken uçakta izledim, allahtan millet uyuyordu, ulan ağla ağla ağla... Biraz klişe gelebilir ama çok güzel filmdi. Hanımın yeni uyutulan köpeği ve 3 yaşındaki kızım da aklıma gelince, o özlemle baya etkiledi...
Kişisel gelişim yada sıfırdan başarı film tavsiyesi yok mu
Oguzhan.Ozturk
13-11-2019, 15:32
Kişisel gelişim yada sıfırdan başarı film tavsiyesi yok mu
Yaşını bilemiyorum ama '' yeniden 18 '' eski ama güzel bir film.
Yaşını bilemiyorum ama '' yeniden 18 '' eski ama güzel bir film.
Yeniden 17 olmasın o
sekizsilindir
13-11-2019, 19:51
2013 yapımı belgesel tadında izlemeyen kaskkafalılar varsa..
why we ride
https://i.hizliresim.com/4polXq.jpg (https://hizliresim.com/4polXq)
react1ve
14-11-2019, 02:05
Netflixteki yeni çıkan paradise island filmini fragmana aldanıp izlemek gibi bir hata yapmayın
Oguzhan.Ozturk
14-11-2019, 06:58
1 Yaşın hesabınımı yapalım üstad :D ikiside güzel yaşlar :P
Yeniden 17 olmasın o ��
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQ19_wuKrgvDE7yMpkBMzj6SvrwOcr dOBAMmCIWT7GInUCZ56VK
LLumar Atr 15 tavsiye ederim.
Her gördüğümde bu çirkin şaka aklıma geliyor , cezam neyse çekmeye razıyım :)
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQ19_wuKrgvDE7yMpkBMzj6SvrwOcr dOBAMmCIWT7GInUCZ56VK
LLumar Atr 15 tavsiye ederim.
Her gördüğümde bu çirkin şaka aklıma geliyor , cezam neyse çekmeye razıyım :)
Helalinden 10 ceza puanı :)
Helalinden 10 ceza puanı :)
Teşekkürler Başkan Eksik Olma :)
react1ve
14-11-2019, 21:58
İyi filme benziyor cok bekliyoruz bakalım..
https://www.youtube.com/watch?v=dT1GFnjeev0
phoenixs
14-11-2019, 23:53
Netflix de fractured diye bir film var ben çok beğendim
Netflix de fractured diye bir film var ben çok beğendim
Başta biraz sıktı ama mutlaka şans verilmeli, film ortalarına gelmeye başlayınca yürüyüp gidiyor... :)
phoenixs
15-11-2019, 10:59
İyi filme benziyor cok bekliyoruz bakalım..
https://www.youtube.com/watch?v=dT1GFnjeev0
Netflix yapımları çok kaliteli olmaya başladı.
phoenixs
15-11-2019, 11:02
Başta biraz sıktı ama mutlaka şans verilmeli, film ortalarına gelmeye başlayınca yürüyüp gidiyor... :)
Hocam izlediniz mi bilmiyorum ama bu filmi sevdiyseniz sırası ile
El Cuerpo - CESET
Contratiempo
bu 2 filmi kesinlikle izle hocam
bonus olarak da netflix mirage
Katılıyorum. Para var, zaman var, ekip var... Herşey lehine şuanda. Daha da iyi olacak... Harika bir plaform oldu Netflix, iş modelleri çok sağlam...
Hocam izlediniz mi bilmiyorum ama bu filmi sevdiyseniz sırası ile
El Cuerpo - CESET
Contratiempo
bu 2 filmi kesinlikle izle hocam
bonus olarak da netflix mirage
Listeye aldım, vakit buldukça izleyeceğim. Teşekkürler...
react1ve
15-11-2019, 18:07
Katılıyorum. Para var, zaman var, ekip var... Herşey lehine şuanda. Daha da iyi olacak... Harika bir plaform oldu Netflix, iş modelleri çok sağlam...
Arada zaman kaybı olan da cıkıyor mutlaka. Ama bazı yapımlar gerçekten cok başarılı oluyor.
Arada zaman kaybı olan da cıkıyor mutlaka. Ama bazı yapımlar gerçekten cok başarılı oluyor.
Evet, aslında oranlasak baya varda. Şimdi Disney+ the mandalorian ile karşı atağa geçti... Bakalım onlar nasıl olacak...
react1ve
15-11-2019, 19:02
Evet, aslında oranlasak baya varda. Şimdi Disney+ the mandalorian ile karşı atağa geçti... Bakalım onlar nasıl olacak...
Hiç bakmadım valla onlara,bi ara göz atmak lazım aslında.
blumenberg
15-11-2019, 21:21
bugün vizyona giren asfaltın kralları diye bir film var, 1966 yılındaki Le Mans 24 saat yarışını konu alıyor, Ferrari'yi alt etmek için sıfırdan otomobil yaparlar, henüz gidemedim ama niyetim var
ahmet3425
16-11-2019, 00:11
Enzo: Yağmurda yarış sanatı mıydı neydi Türkçesi...
Enzo: The Art of Racing in the Rain
Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı - The Art of Racing in the Rain - Beyazperde.com (http://www.beyazperde.com/filmler/film-170016/)
Seyahatten gelirken uçakta izledim, allahtan millet uyuyordu, ulan ağla ağla ağla... Biraz klişe gelebilir ama çok güzel filmdi. Hanımın yeni uyutulan köpeği ve 3 yaşındaki kızım da aklıma gelince, o özlemle baya etkiledi...
Hayvan besleyen ve coluk cocuk sahibi olanlar izlemesin tavsiye etmiyorum :) onun disinda film gercekten basarili, tavsiye icin tesekkurler...
https://i.pinimg.com/originals/11/1c/5c/111c5c9ad99661af2d80e38948cf29d8.jpg
cok yeni degil baya oldu ama izlemeyen varsa kesin izlesin , Uzay filmleri ilginizi cekiyorsa bayilcaksiniz.
resim link cok buyuk cikmis pardon