Orijinalini görmek için tıklayınız : Film Tavsiyeleri
Bi Küçük Eylül Meselesi ön yargıyla yaklastım cıktıgında sınemayada gıtmedım türk fılmı tırı vırı salla dedım ,denk geldım netten ızledım az önce ve ıyı *** oldum ön yargım yuzunden,başarılı olmuş.
link alabilir miyim abicim mümkünse :)
34btr1907
21-06-2014, 01:35
gec gordum kusura bakma :) yolladım
estağfurullah abicim, teşekkür ederim :)
rahatsız
21-06-2014, 08:58
donni darko'dan sonra, arizona dream benim hayatımın filmidir, biraz ütopya, abartısız fantastik kurgu ve bitmeyen bir müzik.
but what's the point of reading of somebody
telling me the difference between an apple and a bicycle?
if i bite a bicycle and ride an apple,
i'll know the difference...
Abiler izlenicek güzel Türk filmi var mı? Çok meşhur olup herkesçe izlenmemiş olanlardan yani.
Arkadaslar kis uykusu diye bir film cikmis oskara aday diye filme sinemada uc saat anca dayandim nasil bitti bilmiyorum ama lanet ettim.bukadar gereksiz bir film gormedim.paramada yazik zamanimada yazik oldu
s2kfreak
22-06-2014, 02:58
Baskın 2 Simdi izledim gercekten cok guzle tavsiye ederim 10/8
mehmetRS
22-06-2014, 11:11
tekrar sorayım bir, şansımı deneyeyim :)
şöyle ingiliz denizci askerleri olan günümüz tarihine yakın bir zamanda geçen film önerisi olan varmı arkadaşlar? Bir çoğunu izledim gerçi ama, belki farklı bişey çıkar :)
sağ salim 2 nette var mı ?
edit : buldum.
Film degil ama su an ntv sporda kırkpınar yağlı güreşleri canlı yayında yarı final güreşleri yapılıyor. Konu kirliliği olmaması için buraya yazdım.
Yiğit G.
23-06-2014, 01:24
A Serbian Film.... çok birşey yazmıcam da hayatımda izlediğim en sert filmlerden ilk 5 e girer.. hatta ilk 3 e girer... Yalnız bünyeniz saglam değilse kesinlikle ama kesinlikle izlemeyin... bakın uyarmadı demeyin sonra buraya gelip bana sövmeyin uyarıyorum... Ha bu arada bazı versiyonlarda sahneler kesik , sansursuz veriyorsunu izleyin izleyecekseniz benim izlediğim
A.Serbian.Film.2010.UNCUT.720p.Bluray.DTS.x264-EucHD [PublicHD]
idi... uncut olanları inidirin... ama uyardım bakın...
MertSerhanÖ.
23-06-2014, 01:47
A Serbian Film.... çok birşey yazmıcam da hayatımda izlediğim en sert filmlerden ilk 5 e girer.. hatta ilk 3 e girer... Yalnız bünyeniz saglam değilse kesinlikle ama kesinlikle izlemeyin... bakın uyarmadı demeyin sonra buraya gelip bana sövmeyin uyarıyorum... Ha bu arada bazı versiyonlarda sahneler kesik , sansursuz veriyorsunu izleyin izleyecekseniz benim izlediğim
ciddi tehlikeli bir filmdir.Kendine güvenmeyen kişilere izlememesini tavsiye ediyorum bende :icon_tup:
ciddi tehlikeli bir filmdir.Kendine güvenmeyen kişilere izlememesini tavsiye ediyorum bende :icon_tup:
baştan sona zor bela dayanarak ızledım.anlatıcak kelıme bulamıyorum bu fılmı iğrenclıgın son aşaması bır tık ötesi yok
Trailer bile +17 istiyor. :D Bakalım dayanabilecek miyiz? :D Ablam çok sever böyle vahşet filmlerini. :)
Filmi izleyebileceğim bi site var mı ?
ben katliamı anlatan film falan zanettim uncut diyincee dedim yuh filmi mi vardı da eski kasetlerden film fln yaptılr zannettim..
viki'den srpski film diye okudum da ,şimdi anlamadığım yerler var tr'sini okicam :D
İzleyen herkes ama herkes sövmüş filme merak uyandırdı :D
izlenmeye değer bir film değil... +25 olması gereken abuk subuk, değer yargılarını hiçe sayan Gereksiz bi film Hiç bulaşmayın
insan kırkayak filmi vardı onu izleyen varsa o bunun yanında Pokemon gibi kalıyor :D
izlenmeye değer bir film değil... +25 olması gereken abuk subuk, değer yargılarını hiçe sayan Gereksiz bi film Hiç bulaşmayın
insan kırkayak filmi vardı onu izleyen varsa o bunun yanında Pokemon gibi kalıyor :D
Centipede fenaydı ondan bile kötüyse izlemeye gerek yok, en azından şahsi fikrim. :D
iyice merak ettim ya :D yok mu link :D
iyice merak ettim ya :D yok mu link :D
merak edecek bisey yok ben sadece izleme derim :D
merak edecek bisey yok ben sadece izleme derim :D
böyle daha çok merak ediyorum :D ahahah
Dünya yasaklı filmler listesindeymiş. :D
Filmdeki olay nedir neden yasaklı sitesinde
cokmu gerilim var kan revan acık cektirmek olarak
türkce biraz bakındım trailerde izledim ole pek bişe bulamadım merak ettim ama çok iğrençse psikolojiyi bozmayalım
ahmetbaha-drs
24-06-2014, 09:37
EkşiSözlük'te yorumlardan anladığım kadarıyla hakkaten izlemeye değer bir film değil.
Ben dün izledim biraz da hiç gerek yok amaçsızca çekilmiş bi film yani. Sonu çok moktanmış zaten onu okudum dedim hiç sinirlerim bozulmasın yarıda kapattım.
Yiğit G.
25-06-2014, 12:14
Filmdeki olay nedir neden yasaklı sitesinde
cokmu gerilim var kan revan acık cektirmek olarak
türkce biraz bakındım trailerde izledim ole pek bişe bulamadım merak ettim ama çok iğrençse psikolojiyi bozmayalım
pm atıyorum buraya yazarsam fena olur .....
ben de alabilir miyim aynı pm yi :)
Arkadaşım anlattıda baya sacma bir film diye
ruyalarına giriyormuş ara sıra bende bi link rica edebilirmiyim abi full olanı :D
Bence o filmi hiç merak etmeyin :D
Yiğit G.
25-06-2014, 15:39
ben de alabilir miyim aynı pm yi :)
yazdım :D
....
Yiğit G.
25-06-2014, 15:40
ruyalarına giriyormuş ara sıra bende bi link rica edebilirmiyim abi full olanı :D
filmin online linkini bilmiyorum ben torrentlerden indiriyorum uncut olan herhangi bir versiyonunu izleyebilirsin.
izleme len izleme. iğrenç bi film. salak saçma şeyler ya miktir et.
aydınlandım abicim sağolasın :D
film youtube da filan var.. acaba sizin izlediniz daha uzunu filan mı?? bende anlamadım? nette aratınca bir cok sayfa cıkıyor..
izlemeyin izlemeyin diyerek özendirmeye gerek yok kimseyi.
kimisi : abi izledim de beni etkilemedi demek için
kimisi cidden sapıksal yönlerini tatmin etmek için
kimisi sırf merakindan ( zencilerin zikleri kocamanmis diyolla. sakin onlarin bikaciyla aynı yataga girmeyin )
filmde sanatsal bişey yok. filmde sistem eleştirisi yok vs vs
bebek zikiyolar filmde. ötesi var mi aq
prim yaptırmayın şunlara
Yiğit G.
25-06-2014, 17:49
izlemeyin izlemeyin diyerek özendirmeye gerek yok kimseyi.
kimisi : abi izledim de beni etkilemedi demek için
kimisi cidden sapıksal yönlerini tatmin etmek için
kimisi sırf merakindan ( zencilerin zikleri kocamanmis diyolla. sakin onlarin bikaciyla aynı yataga girmeyin )
filmde sanatsal bişey yok. filmde sistem eleştirisi yok vs vs
bebek zikiyolar filmde. ötesi var mi aq
prim yaptırmayın şunlara
filmde azda olsa mesajlar var... Filmdeki herşey zaten gerçekten olan şeyler... Özellikle o bölgelerde.. (türkiyede de bol bol oluyor..) Ben filmi sinematografik yönden begendim... Ama herkesin dayanıklılıgı aynı olmuyor... Bundan daha agır filmlerde izledim.. Ortalama veya vasatın üstü diyebiliriz. Yinede bir "Salo o le 120" kadar etkilemedi beni.
mert_can 41
25-06-2014, 18:50
....
abi çok olacak biliyorum ama bir pm de ben alabilirmiyim :D
Yiğit G.
25-06-2014, 19:19
abi çok olacak biliyorum ama bir pm de ben alabilirmiyim :D
gönderdim
......
alper_pug
25-06-2014, 19:25
2 sene önce *** bi arkadaşım izletmişti bahsi geçen filmi. Gerçekten merak edilecek hiç birşey yok. O igrenç sahneler aklıma geldide şimdi hay mk öyle filmin
MrtYILDIZ
26-06-2014, 11:38
Ayni pmyi bende alabilmiyim cidden fena merak ettim :)
Yiğit G.
26-06-2014, 12:20
Ayni pmyi bende alabilmiyim cidden fena merak ettim :)
gönderdim :icon_tup:
TolgaEsentepe
26-06-2014, 12:25
abi ne pm si banada yollarmısın :D
Yiğit G.
26-06-2014, 12:30
abi ne pm si banada yollarmısın :D
gönderdim , pm yi alanlar yeni pm isteyenlere yardımcı olsun :D
Yiğit G.
27-06-2014, 11:35
Fury (nazi savaş filmi bekleyenlere...)
SyRCJ96Gtgk
TMNT
G3IEdLvCiHU
The Drop
vGkZq8ZOgO4
Expendables 3 kadroda bkunu çıkarmışlar :)
Sylvester Stallone
Mel Gibson
Harrison Ford
Arnold Schwarzenegger
Jason Statham
Jet Li
Antonio Banderas
Wesley Snipes
Dolph Lundgren
4xD0junWlFc
akşam 9 da transformersa bilet aldık bakalım, işallah güzel çıkar :)
Film dönüşü görüşlerimi paylaşırım...
şöyle sağlam bir korku filmi izlemeyeli 1 sene oldu, var mı tavsiye?
bu filme gitmeyi çok istiyodum baya geç kaldım ama dün gittim gerçekten çok güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim
rQMQvvJssWs
EDGE OF TOMORROW/YARININ SINIRINDA FİLMİNİN TÜRKÇE ALTYAZILI FRAGMANI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=rQMQvvJssWs)
34btr1907
28-06-2014, 13:46
Baskın 2 Simdi izledim gercekten cok guzle tavsiye ederim 10/8
Biraz uzun ama ★★★★★
burakcan
28-06-2014, 16:52
mümkünse bende alayım aynı pm yi
mehmetRS
28-06-2014, 18:39
abiler piem miem almayın, lanet bir film, insanlıktan cıktım, spoiler olmasın diye zor tutuyorum kendimi ama, bir doğum sahnesi var ki, lanet ettim, küfür ederek odayı terkettim.
hocam ne gizem yaptın sende ya, yazsana buraya isteyen açar bakar isteyen bakmaz.
ne piemi miemi :D
indirmelik film bakıyorum bende alayım o pmi
The Raid 2 (Baskın 2) - Başarılı bolca dövüş sahnesi bulunan, sıkılmadan izlediğim, tavsiye edebileceğim filmlerden.
The Raid 2 (Baskın 2) - Başarılı bolca dövüş sahnesi bulunan, sıkılmadan izlediğim, tavsiye edebileceğim filmlerden.
Katılıyorum, bende biraz önce izledim gayet güzel bir film. Bende tavsiye ediyorum.
63owen63
28-06-2014, 18:59
Sorayanın taşlanması - the stonning of Soraya.
Otur ağla...
burakgunay
28-06-2014, 19:04
Ray diye bi film var. Bugün izledim Ray Charles ı anlatıyo, cazdan hiç anlamam ama film harikaydı. Geçmişiyle bağ kurulan sahneler vs çok çok kaliteli.
berkay59
28-06-2014, 19:37
Geçenlerde "Her çocuk özeldir" isimli bir film izletti arkadaşım ve sizlerede önerebilirim izlemeye değeceğini düşünüyorum.
indirmelik film bakıyorum bende alayım o pmi
hala bekliyorum :)
izmirlicem
28-06-2014, 23:46
kolleksiyoncu 1 ve 2 gece iyi gidiyo
kolleksiyoncu 1 ve 2 gece iyi gidiyo
Hangi film bu? The collector olan mı?
Yiğit G.
29-06-2014, 01:53
frankenstein's army i izledim... Çok acaip bir film... Naziler ölüleri tekrar canlandırarak ordu kurmaya çalışıyorlar falan.... Ama modifiye edip :D Tasarımlar inanılmaz güzel olmuş... Film B filmi , düşük bütçeli ama izlettiriyor... Böyle acaip nazi askerleri falan seviyorsanız izleyin , yok kaliteli film izlerim diyorsanız bulaşmayın hiç.. Ben sevdiğim için soluksuz izledim..
http://www.korkusitesi.com/images/afis-farmy.jpg
http://images.static-bluray.com/reviews/8695_3.jpg
http://static.squarespace.com/static/50d144f6e4b05aff8e5b9c8c/t/5265cadae4b07faca3f2de62/1382402778550/screenshot_7_20856.jpg
http://static.mediabang.org/photos/big/052/52757/4b20fd0cdabe907783d772a603d8afdf.jpg
http://37.media.tumblr.com/2d57909ef2b98d3e3f03bdc57079c74e/tumblr_n6d5ab6Gmb1qzw8dfo1_1280.jpg
PMUQ2IMuz8o
Katılıyorum, bende biraz önce izledim gayet güzel bir film. Bende tavsiye ediyorum.
Sinemada ilk çıktığı gun ızlemiştim duzgun cekimi nete düştümü?
Hangi film bu? The collector olan mı?
evet.........
Yiğit G.
29-06-2014, 17:33
az önce digiturk de 3. kez Grand Torinoyu izledim... İzlemeyen kaldıysa kesinlikle izlesin... muhteşem...
Gran Torino (2008) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1205489/)
az önce digiturk de 3. kez Grand Torinoyu izledim... İzlemeyen kaldıysa kesinlikle izlesin... muhteşem...
ilk fırsatta :)
the raid 2 eh işte seyredilir 1 daha başarılıydı
RickPierOneiL
30-06-2014, 08:00
Para avcısı..Di caprio'nun filmi.
Hızlı hayatlar :)
Yiğit G.
30-06-2014, 10:00
ilk fırsatta :)
izlemediysen kesinlikle izle... Sırf Torino yu görmek için bile izlenir ne güzel arabadır o öyle..
http://www.imcdb.org/i173552.jpg
birazdan başlıcam, hem zaman geçsin iftara kadar :)
2-3 film izlerim bugün dükkanda :D
TMNT
G3IEdLvCiHU
UBE]
casey jones neden yok anlamiyorum;
en etkili yardimci karakteri koymamislar
Yiğit G.
30-06-2014, 14:08
casey jones neden yok anlamiyorum;
en etkili yardimci karakteri koymamislar
varmışda çıkartmışlar hocam
http://en.wikipedia.org/wiki/Teenage_Mutant_Ninja_Turtles_(2014_film)
"In August 2012, an early version of the script, dated 1/30/12, titled "The Blue Door" and written by Appelbaum and Nemec, was leaked online. It featured major changes to the origins: the Turtles hail from another dimension that consists of turtle warriors, Splinter is an alien from the same dimension as well, Shredder is "Colonel Schrader", a government agent who is secretly an alien who can grow blades from his body, "The Foot Clan" is just "The Foot", an elite Black Ops unit led by Col. Schrader, Casey Jones is an 18 year old security guard/amateur ice hockey player that finds the Turtles and is the focus of the movie, April is also 18 and is having relationship troubles with Casey because she is moving to New York due to an internship at CBS, Raphael is the comic relief instead of Michelangelo, and Michelangelo falls in love with a turtle woman from his home planet.[32] A cease and desist order was sent by Paramount Pictures to a website that was hosting the script.[33] Peter Laird read the script and commented on his blog that "all true TMNT fans should be grateful to the new 'powers that be' that they did not allow this wretched thing to go any further."[34] In response to The Blue Door, Bay stated that the draft had been written before he and Platinum Dunes joined the project and was promptly rejected some time before.[35] On January 12, 2013, Production Weekly revealed the film would start filming in April 2013 in New York.[36][37] The following month, the studio pushed back the film's release date until June 6, 2014, and a new writer, Evan Daugherty, was brought on board.[38] On August 15, 2013, Paramount postponed the release date to August 8, 2014 in order to avoid competition with other family-friendly films released in June 2014 as well as one of Paramount and Michael Bay's other releases, Transformers: Age of Extinction.[39]"
GokhanE.
30-06-2014, 14:18
izlemediysen kesinlikle izle... Sırf Torino yu görmek için bile izlenir ne güzel arabadır o öyle..
http://www.imcdb.org/i173552.jpg
Ben her gün Torino görüyorum, işten sonra evde izlemek fazla gelebilir :)
Yiğit G.
30-06-2014, 22:35
e1_E84So-2I
filimde draculanın düşmanı Fatih Sultan Mehmet.Domic Cooper canlandırıyor onuda.
Dracula Untold (2014) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0829150/?ref_=nm_flmg_act_2)
bu el torinoyu netten kaliteli olarak izleyebileceğim bir adres varmı cok makbule geçer :)
Kesinlikle tavsiye ederim. :icon_tup:
İzlemeyenler izlemeli
Gran Torino dün izledim, tavsiye edilir.
The Collector 1 i dün izledim, 2 yi de az önce bitirdim. Bence ilk defa bir filmin 2. sini 1.sinden daha çok beğendim.
Tavsiye ediyonuzda nerden izleyek bide onu deyiverin :D
torrent flan indirip ugrasamam bunu ole arada kaynatacam 720p olsa yeterli
Ben o film ilk çıktığında izlemiştim, feci sıkılmıştım.
Tekrar izleyeyim bi, birşeyler kaçırdım herhalde :D
Teşekkürler 720p olaydı iyiydi :)
Teşekkürler 720p olaydı iyiydi :)
izlemeden önce ben de bakındım baya, görüntü ve ses kalitesi olarak bulabildiğim en iyisi bunlar :)
Dün 1 Kezban 1 Mahmut diye bi diziye denk geldim, galiba sadece youtube da veriliyo. Sansürsüz izleyince iyi hoş komik bi dizi :) Şu an 10. Bölümdeyim
ya bu yify az yer kaplıoda ses hep stereo bana uymuyor.
ONURRBAKI
01-07-2014, 17:56
Düğün derneği izleyebileceğim bir site bulamadım. Link bilen yardımcı olabilirmi?
Link veren arkadaşlar teşekkürler :)
bunu kaliteli izliyim bari ayaga hizmet 1080p gelmiş :D
Var mı hemen şimdi izlenicek güzel film dükkanda zaman geçirelim iftara kadar :D
komedi falan varsa iyi olur ya :)
Painkiller
02-07-2014, 09:19
e1_E84So-2I
filimde draculanın düşmanı Fatih Sultan Mehmet.Domic Cooper canlandırıyor onuda.
Dracula Untold (2014) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0829150/?ref_=nm_flmg_act_2)
Filmin sonun merak ettim acaba nasıl yapmışlar, gerçekte yaptığı savaşta Fatih Sultan Mehmet Han'dan kaçıyor, çok daha sonraki yıllarda sürgündeyken kellesi saraya yollanıyor. Merakla bekliyorum, bakalım ne yapmışlar.:)
Yiğit G.
02-07-2014, 11:24
Link paylaşımı yasaktır
valla arkadaş linki aldıktan sonra mesajımı editleyip silecektim bende cok dikkat ederim link vermemeye ama mesajımda edit butonu çıkmadı editleyemedim evrene sölicektim silmişsiniz zaten.Kusura bakmayın :)
Dün Transformers'a gittim zarar ziyan bir adam bu Michael Bay seride çizgisini bozmadı hiç sağ olsun. Berbattı. Görsel şölen dedik dedik ama bir yere kadar artık. Bazı sahnelerde zaten görsel şölen değil görsel rezillik vardı. Çokta uzun bir film. Oyunculuklar berbat filan. Mantık aramadım ancak bazı şeylerinde rahatsız ettiğini belirtmek gerekli. Seriyi sinemada asla takip etmeyeceğim. Parama yazık oldu. 3/10
Yiğit G.
02-07-2014, 11:35
Filmin sonun merak ettim acaba nasıl yapmışlar, gerçekte yaptığı savaşta Fatih Sultan Mehmet Han'dan kaçıyor, çok daha sonraki yıllarda sürgündeyken kellesi saraya yollanıyor. Merakla bekliyorum, bakalım ne yapmışlar.:)
hocam Vlad osmanlının bugune kadarki en büyük belası olmuştur acımasızlıgıyla. 20.000 den fazla osmanlı askerini yakalayıp kazıga geçirmiştir. km lerce uzunlugunda yollara kazıklarla kafaları dizmişti... Arkadan gelen osmanlı askerleri bu km lerce uzunlugunda kafalar geçirilen yolu gördüklerinde akıllarını kaybederlermiş... delirenler olurmuş askerlerden... (bunları hep savaşlarda geri çekilirken yapıyor.. kuyulara ve su kaynaklarına zehir döküyor tarlaları yakıyor hayvanları öldürüyor ki peşidnen gelen ordular zayıflasın diye) Hatta aldıgı kafaları şarap fıçılarına atıp o şarapları kanlı kanlı içtiği söylenir. (vampir muhabbeti ordan gelmiştir) Daha sonra osmanlıyla birkaç kez daha karşılaşıyor ama onlarda yeniliyor asker sayısıda az ve hep savaşa kendiside katılıyor... Ama orduları yenilmesine ragmen kendiside yara almasına ragmen hep bir şekilde kaçıyor , hayatta kalıyor.. Bu yüzden ölümsüz oldugunu iddaa edenler olmuştur (vampir vs) Fatih Sultan Mehmet ise emir veriyor öldüğünden emin olun , kafasını vucudundan ayırın diye.. (derler ya vampir öldürmenin diğer bir yolu kafasını vucuttan ayırmaktır herlade bu ordan geliyor...) Askerler Vlad ın kafasını kesiyorlar öldüğünden emin olmak için kafayıda fatih sultan mehmete getiriyorlar istanbula...
New York'ta Beş Minare yi izlememiştim. Az önce bitirdim filmi. Sinemada izlemediğime pişmanım şuan.
zOnstyLe
03-07-2014, 18:11
New York'ta Beş Minare yi izlememiştim. Az önce bitirdim filmi. Sinemada izlemediğime pişmanım şuan.
hepimiz yaşadık o pişmanlığı :D
'' Into The Wild ''
Burdaki öneriler üzerine izledim... Çok iyiydi.
güzel filmdi bende tavsiye ederim
Transformers genel anlamda güzeldi .
Ben bu tarz filmleri seviyorum araçlar ile bağlantılı olunca daha ilgi çekici geliyor
Aşırı reklam vardı filmde parfüm markasından kulaklık markasına kadar (tabi bunlar dünyaca ünlü ama :D )
biraz gerçek hayata kaydırmaya calısmıslar herhalde
1-2 sahnede efektlerde sıcmıslar o kadar uzun surdu kı sahnelerın bazılarını hatırlamıyorum zaten 3 filmdir karısık sahneler vur kır parçala seklınde
3 saat için fazla bir film ama 10 üzerinden 7.5 :)
ya olm güzel bi film öner izliyim komedi falan da olur. çok sıkıldım dükkanda akşam olmaz bana bugün :(
34btr1907
05-07-2014, 14:17
ya olm güzel bi film öner izliyim komedi falan da olur. çok sıkıldım dükkanda akşam olmaz bana bugün :(
izlemediğin dizilere sar derim,prison break,breaking bad,dexter vs vs
izlemediğin dizilere sar derim,prison break,breaking bad,dexter vs vs
Diziye hiç girmiyim şimdi ya. Filmler sıkmaya başlarsa geçerim dizilere :)
Bu arada ;
La Cara Oculta - Saklı Yüz
şimdi bitti. hoşuma gitti güzel film.
Painkiller
06-07-2014, 01:26
hocam Vlad osmanlının bugune kadarki en büyük belası olmuştur acımasızlıgıyla. 20.000 den fazla osmanlı askerini yakalayıp kazıga geçirmiştir. km lerce uzunlugunda yollara kazıklarla kafaları dizmişti... Arkadan gelen osmanlı askerleri bu km lerce uzunlugunda kafalar geçirilen yolu gördüklerinde akıllarını kaybederlermiş... delirenler olurmuş askerlerden... (bunları hep savaşlarda geri çekilirken yapıyor.. kuyulara ve su kaynaklarına zehir döküyor tarlaları yakıyor hayvanları öldürüyor ki peşidnen gelen ordular zayıflasın diye) Hatta aldıgı kafaları şarap fıçılarına atıp o şarapları kanlı kanlı içtiği söylenir. (vampir muhabbeti ordan gelmiştir) Daha sonra osmanlıyla birkaç kez daha karşılaşıyor ama onlarda yeniliyor asker sayısıda az ve hep savaşa kendiside katılıyor... Ama orduları yenilmesine ragmen kendiside yara almasına ragmen hep bir şekilde kaçıyor , hayatta kalıyor.. Bu yüzden ölümsüz oldugunu iddaa edenler olmuştur (vampir vs) Fatih Sultan Mehmet ise emir veriyor öldüğünden emin olun , kafasını vucudundan ayırın diye.. (derler ya vampir öldürmenin diğer bir yolu kafasını vucuttan ayırmaktır herlade bu ordan geliyor...) Askerler Vlad ın kafasını kesiyorlar öldüğünden emin olmak için kafayıda fatih sultan mehmete getiriyorlar istanbula...
Aynen hocam, daha önceden okuduğumdan biliyorum kazıklı voyvoda efendiyi.:) filme nasıl aktarmışlar merak ediyorum, tarihe dayalı mı yoksa abartı bir senaryoyla bambaşka olaylar mı. Beklemedeyim:)
Yiğit G.
07-07-2014, 12:28
Noah (nuh) izledim haftasonu , biraz masalımsı biraz mitolojik böyle değişik bir filmdi.Dünyanın 6 günde yaratılışı falan güzel yapmışlar.Hani ben inanmam öyle seylere ama anlatılış biçimi falan harika idi.Birde insanlarla ilgili çok güzel mesajlar var filimde aslında dünyanın hayvanlara ait oldugu , kötü adamın ise dünyanın ve hayyanların kendilerine ait oldugunu söylemesi vs... 10 üstünden 6.5 alır daha geçmez süper film beklemeyin ama değişik...
Noah (nuh) izledim haftasonu , biraz masalımsı biraz mitolojik böyle değişik bir filmdi.Dünyanın 6 günde yaratılışı falan güzel yapmışlar.Hani ben inanmam öyle seylere ama anlatılış biçimi falan harika idi.Birde insanlarla ilgili çok güzel mesajlar var filimde aslında dünyanın hayvanlara ait oldugu , kötü adamın ise dünyanın ve hayyanların kendilerine ait oldugunu söylemesi vs... 10 üstünden 6.5 alır daha geçmez süper film beklemeyin ama değişik...
çok alakasız bir film transcendence, ama nedense aynı mesajı veriyor :)
Yiğit G.
07-07-2014, 13:31
çok alakasız bir film transcendence, ama nedense aynı mesajı veriyor :)
izlemedim onu daha altyazısı kötü idi çevirisi , yakında izlerim merak ediyorum
arkadaşlar var mı film tavsiyesi olan ? komedi romantik aksiyon ?
Yiğit G.
07-07-2014, 23:41
arkadaşlar var mı film tavsiyesi olan ? komedi romantik aksiyon ?
La belle et la bête - The beauty and the beast... Christophe Gans yaptıysa güzel yapar dedim ve izledim... Cidden güzel yapmış.Muhteşem dekorlar harika sahneler mevcut... görsel şölen.. Ama o kadar daha fazlası değil.Çok fazla birşey beklememek gerek sonuçta cocuk masalı.Ama iyi harmanlamış sıkılmadan izledim.
http://fc06.deviantart.net/fs71/i/2013/338/e/a/christophe_gans__la_belle_et_la_bete_16_9_hd_wall_ by_gloripeace-d6ws0kd.jpg
http://www.kino-mir.ru/img/shots/5160850/5160850_0.jpg
http://images6.fanpop.com/image/photos/36200000/La-Belle-Et-La-Bete-image-la-belle-et-la-bete-36223695-756-586.png
http://37.media.tumblr.com/73ac65d511ddad9ac855ff39b489f56e/tumblr_n0xwt7QdaP1qmzsn0o7_1280.jpg
Dctrlprn
07-07-2014, 23:56
Melefique ve Snowpiercer filmleri hakkında yarumda bulunmak isteyen var mı :D İzlenir mi ?
Yiğit G.
09-07-2014, 10:03
Tool sen kesin izlemişsindir... Dün akşam MOON u izledim .. oy oy nasıl filmdir o... resmen bilim kurguya doydum... Uzay istasyonu muhteşemdi... giysiler aletler bilgisayarlar vs de öyle... senaryo zaten aşmış... böyle güzel senaryolar 3-5 yılda bir çıkıyor.. yalnız birtek ay yüzeyinde geçen sahnelerde çok fazla " set " hissi uyandı bende... arkadaki yıldızların duvar oldugu sanki biraz belli idi.. Yada ben çok dikkatli izliyorum ondandır. Ama genel olarak film muhteşem... Hani Gravity i 10 la çarpar 5 e böler... Bu arada Oblivion filmini direk burdan çalmışlar... 5 senedir nasıl izlememişim bu filmi hayret... Ha bu arada merak eden arkadaşlar filmde aksiyon yaratıklar patlamalar vs yok... tamamen dram ve psikolojik birazda sosyal mesajlı (kapitalist sisteme) ama ben inanılmaz heycanlı izledim sonunu merak ederek.Film saf bilimkurgu... ona göre indirin...
Tool bu arada Alien dan da birçok ayrıntı farkettim... Nostramo ya çok benziyor du istasyonun içi.. Gerty nin alien daki mother isimli bilgisayara benzemesi.. Tabi onun geçmişide space odyssey deki Hal 9000 den alınma :) Film üstüne uzun uzun konusulacak kadar güzel bir film..
imdb: 8.0
Moon (2009) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1182345/)
https://static.squarespace.com/static/51b3dc8ee4b051b96ceb10de/51ce6099e4b0d911b4489b79/51ce61aae4b0d911b449bf96/1262299787653/1000w/fycmoon.jpg.jpeg
moon icin yazdigin herseye imzami atarim hocam;
bekledigim iki filmde hayal kirikligi cikti transformers ve godzilla neydi oyle midem bulandi sinirden
izlemedim onu daha altyazısı kötü idi çevirisi , yakında izlerim merak ediyorum
singularity vs bilimkurgu okuyorsan eger kesinlikle transcedence izleme;
yapay zeka sadece dekor olmus , bildigin turk dizisi tadinda :icon13:
Yiğit G.
09-07-2014, 10:43
moon icin yazdigin herseye imzami atarim hocam;
bekledigim iki filmde hayal kirikligi cikti transformers ve godzilla neydi oyle midem bulandi sinirden
singularity vs bilimkurgu okuyorsan eger kesinlikle transcedence izleme;
yapay zeka sadece dekor olmus , bildigin turk dizisi tadinda :icon13:
Transformers dan zaten birşey beklemiyorum hele hele Michael Bay uzak olsun bana... Armageddon dan beri sevmem o yönetmeni.Eski filmleri (çizgi filmleri comicleri) CGI tekniği ile yeniden çevir , paraları al mantıgı ile giden hiçbir yönetmeni sevmedim.Elm sokagını yaptı batırdı... Transformersı yaptı batırdı ... Texas katliamını yaptı batırdı ... i'm number 4 u yaptı batırdı... Şimdide Ninja Kaplumbağları yapıyor... hadi bunuda cocuklugumun anısına bekliyorum ama eminim onuda batırackak... Birtek İsland filmini sevdim onunda konusu güzeldi birde Ewan McGregor , Sean Bean ve Steve Buscemi gibi isimler kurtardı filmi.. Onun dısında tırt bir yönetmen...
Ama Godzilladan umutluydum çünkü Gareth Edwards yönetti... Büyük umutlarım var o yönetmenden. Çünkü daha önce yönettiği Monsters o bütçe ile ciddi başarılı bir film idi.Genç zaten 75 doğumlu... ilk büyük bütçeli filmi godzilla... Ben o adamın çok daha iyi filmler çıkarıcagına inanıyorum sadece böyle populer kulturun yiyip bitirdiği filmleri vermesinler bu adama... Moon gibi filmler versinler...
transcedence den de umutluydum üzüldüm... Yönetmenenin ilk filmidir... Ama saglam adamdır.. Christopher Nolan ın yanında yetişmiş bir adam... Yinede izleyecem merak ettim... Nedense bu film bende The Lawnmower Man (bahçıvan) filmini anımsatıyor... Şu beynini bilgisayara kaptırıp telefon hatlarında gezen adam :D
ceratoniaorg
09-07-2014, 10:45
bilim-kurgu hastasıyımdır ve bende transcendence'i izledim hatta morgan freeman ve johnny depp in oynaması izlememde baya etkili oldu.
Film çıkmadan önce araştırmıştım ve bana eagle eye Eagle Eye - Außer Kontrolle (2008) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1059786/?ref_=nm_flmg_act_13) ile benzer nitelikte bir gibi gelmişti. 2 gün önce izledim baya yavan soğuk bir film gibi geldi. Kurgu güzel hatta filmin başı dikkatli izlenirse eğer sonunda da şaşırtabiliyor. Hayal kırıklığı değil ama 10/7 alır oyuncular ile. İzlenebilir diye düşünüyorum.
Transformers dan zaten birşey beklemiyorum hele hele Michael Bay uzak olsun bana... Armageddon dan beri sevmem o yönetmeni.Eski filmleri (çizgi filmleri comicleri) CGI tekniği ile yeniden çevir , paraları al mantıgı ile giden hiçbir yönetmeni sevmedim.Elm sokagını yaptı batırdı... Transformersı yaptı batırdı ... Texas katliamını yaptı batırdı ... i'm number 4 u yaptı batırdı... Şimdide Ninja Kaplumbağları yapıyor... hadi bunuda cocuklugumun anısına bekliyorum ama eminim onuda batırackak... Birtek İsland filmini sevdim onunda konusu güzeldi birde Ewan McGregor , Sean Bean ve Steve Buscemi gibi isimler kurtardı filmi.. Onun dısında tırt bir yönetmen...
Ama Godzilladan umutluydum çünkü Gareth Edwards yönetti... Büyük umutlarım var o yönetmenden. Çünkü daha önce yönettiği Monsters o bütçe ile ciddi başarılı bir film idi.Genç zaten 75 doğumlu... ilk büyük bütçeli filmi godzilla... Ben o adamın çok daha iyi filmler çıkarıcagına inanıyorum sadece böyle populer kulturun yiyip bitirdiği filmleri vermesinler bu adama... Moon gibi filmler versinler...
transcedence den de umutluydum üzüldüm... Yönetmenenin ilk filmidir... Ama saglam adamdır.. Christopher Nolan ın yanında yetişmiş bir adam... Yinede izleyecem merak ettim... Nedense bu film bende The Lawnmower Man (bahçıvan) filmini anımsatıyor... Şu beynini bilgisayara kaptırıp telefon hatlarında gezen adam :D
maykil bey daha bozamaz diyodum vay efendim devamli dayak yiyen optimus yeter ulan yeter gavas
minnos bir godzilla var karsimizda oyunculuk falan mokoko :D
lawnmover'i betamax kasette izledim , antika olcam nerdeyse :hahaha:
Yiğit G.
09-07-2014, 11:38
maykil bey daha bozamaz diyodum vay efendim devamli dayak yiyen optimus yeter ulan yeter gavas
minnos bir godzilla var karsimizda oyunculuk falan mokoko :D
lawnmover'i betamax kasette izledim , antika olcam nerdeyse :hahaha:
şu :D
http://mcdn01.gittigidiyor.net/11933/tn24/119339661_tn24_0.jpg
RottingChrist
11-07-2014, 23:31
az önce maymunlar cehennemini izledim ve çok beğendim. avatar dan sonra izlediğim en güzel 3d filmlerden biri.
blue ruin izleyin mutlaka;
yavas ilerliyor ama finali harika
moon çok güzel filmdir. Bilim kurguya getirdiği bakış açısı gerçekten harika.
Ben de dün The purge izledim. Hızlı, çok tempolu aksiyon yok ancak oldukça gerçekçi. Bazı oyuncular vasat kalsa da izlenebilir diye düşünüyorum. Sonu biraz şaşırtıcı ve klişelerden uzak durmaya çalışılmış. Ben beğendim. Konusu da ilginçtir. Türkçe olarak arınma gecesi diye aratısanız bulabilirsiniz. Şuanda devam filmi de vizyonda.
Yiğit G.
12-07-2014, 22:31
blue ruin izleyin mutlaka;
yavas ilerliyor ama finali harika
transcendence izledim demin... güzel bir konuyu mahvetmişler... one abi duygusala baglamalar falan... Bugune kadar gördüğüm en iyi yapay zeka SKYNET dir üstüne yok...
Mükemmel bilim kurgu tavsiyelerine açığım.
emirzukak
13-07-2014, 10:02
CGEwsKORMQ8
http://www-sassisamblog-com.zippykid.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/05/Drift_Movie_Poster.jpg
izlenmesi lazım sörfe başlayasım geldi:)
need for speed i hd olarak kesin izleyin
Yiğit G.
14-07-2014, 11:25
Mükemmel bilim kurgu tavsiyelerine açığım.
moon
europa Report
Europa Report (2013) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt2051879/?ref_=nv_sr_1)
Cargo
Cargo (2009) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0381940/?ref_=tt_rec_tt)
Source Code
Source Code (2011) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0945513/?ref_=tt_rec_tt)
Elysium
Elysium (2013) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1535108/?ref_=tt_rec_tt)
Blade Runner (izlemiysen dünyanın en iyi bilmikurgularından biridir)
Der Blade Runner (1982) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0083658/)
Gattaca
Gattaca (1997) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0119177/)
The Abyss
Abyss - Abgrund des Todes (1989) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0096754/)
Children Of Man
Children of Men (2006) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0206634/)
aklıma gelenler
@tool kargoyu izlemediysen tavsiye ederim alman filmi.. (isviçreymiş)
moon
europa Report
Cargo
Source Code
Elysium
Gattaca
The Abyss
Children Of Man
aklıma gelenler
The Abyss hariç hepsini izledim abi. The Abyss'de garip bir şekilde itti beni her defasında. Blade Runner'ı da severim ayrıca, benim için de çok başarılı bi Cberpunk örneğidir.
Abyss izlemeye değer diyorsan, tekrar bakacağım abi.
Yiğit G.
14-07-2014, 14:59
The Abyss hariç hepsini izledim abi. The Abyss'de garip bir şekilde itti beni her defasında. Blade Runner'ı da severim ayrıca, benim için de çok başarılı bi Cberpunk örneğidir.
Abyss izlemeye değer diyorsan, tekrar bakacağım abi.
Abyss iyidir tabi yaw olmaz olurmu... Ha normal bi adam bu ne yaa diyebilir ama sc-fi sevenler için güzel filmdir.Kaldı ki Ed Harris , Michael Biehn gibi bir zatı muhteşem adamlar var.
Sanctum da var... çok iyi bir film değil ama ben su altında yaşanan panik filmlerini severim... Mağara vs ....
http://www.imdb.com/title/tt0881320/
abyss diyince aklıma buda geldi...
moon
europa Report
Cargo
Source Code
Elysium
Gattaca
The Abyss
Children Of Man
aklıma gelenler
hocam merhaba;
listende event horizon ve district9 olmamasi ziyadesiyle üzdü :D
aliens janr olarak nedir?
üsüyoruz Giger reyiz..
2004 yapimi primer saglamdir;
dark star 1974 yilina gore iyi
Yiğit G.
14-07-2014, 15:40
vay vay vay... yönetmen Ridley Scott ... oyuncular Christian Bale - Aaron Paul - Sigourney Weaver - Ben Kingsley - John Turturro .... sağlam film geliyor... Bu arada Aaron Paul ne kadar değişmiş makyajla oyuncu listesine bakıncaya kadar tanıyamadım
N4iSzHXOUEE
Yiğit G.
14-07-2014, 16:31
Joel Edgerton muş , Aaron Paul değilmiş imdb'de yanlış yazıyor...
2004 yapimi primer saglamdir;
dark star 1974 yilina gore iyi
Geçen sayfalarda ben sana önermiştim abi; sen bana geri önermişsin. : )))
bu kodumun zombileri neden deli gibi kosuyorki;
2 HOURS (http://www.youtube.com/watch?v=ol7-QB_VbqI)
KAKUS icin özel secim
AHNECTHA "voiceless room" on Vimeo (http://vimeo.com/12795868)
dün akşam need for speed seyrettim
ne güzel derken aniden bir sahne filmi orada bitirdi.
neden illa otomobil filmlerinin içine sıçarlar?
Yiğit G.
15-07-2014, 10:37
hocam merhaba;
listende event horizon ve district9 olmamasi ziyadesiyle üzdü :D
aliens janr olarak nedir?
üsüyoruz Giger reyiz..
aklıma gelmedi valla event horizan evet , district9 nı izlemiştir diye yazmadım... Monsters da önerebilirim... Ha bu arada düşük bütçeli ama The Battery filminide çok övüyorlar
Ben & Mickey vs. the Dead (2012) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt2272350/)
http://static.squarespace.com/static/511eea22e4b06642027a9a99/t/539d1f23e4b04e26a9c1548f/1402806052211/The%20Battery.jpg
Geçen sayfalarda ben sana önermiştim abi; sen bana geri önermişsin. : )))
***** ortamlara dusmus :rolleyes:
The Zero Theorem - Official Trailer (2014) HD - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=RyMSRRNHRos)
aklıma gelmedi valla event horizan evet , district9 nı izlemiştir diye yazmadım... Monsters da önerebilirim... Ha bu arada düşük bütçeli ama The Battery filminide çok övüyorlar
Ben & Mickey vs. the Dead (2012) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt2272350/)
http://static.squarespace.com/static/511eea22e4b06642027a9a99/t/539d1f23e4b04e26a9c1548f/1402806052211/The%20Battery.jpg
valla bizde okadar sinema bolumu var ama hala kafa uzaklara bakmali nbc filmi yapalim yeni bisi denemeyelim
bunu yapmak cokmu zor yani amarello
"The Battery" Festival Teaser - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=C2VMni4PKIA)
dün akşam need for speed seyrettim
ne güzel derken aniden bir sahne filmi orada bitirdi.
neden illa otomobil filmlerinin içine sıçarlar?
hangi sahne abi kaza anı mı :D
Yiğit G.
16-07-2014, 12:44
valla bizde okadar sinema bolumu var ama hala kafa uzaklara bakmali nbc filmi yapalim yeni bisi denemeyelim
bunu yapmak cokmu zor yani amarello
"The Battery" Festival Teaser - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=C2VMni4PKIA)
bir yönetmen arkadaşımın güzel bir lafı var "vizyon yok bizde" ... Yani yapabilecek durum var ama yapabilecegini yada yapması gerektiğini düşünemiyor... Kaç tane bilimkurgu filmimiz var ? Hadi onu geçtim kaç tane elle tutular aksiyonumuz var ? Kaç tane korku filmimiz var (adam gibi..) Yok niye ? Çünkü kolay para elde etmenin yolu osurarak sçrak film yapmak... Yada karşı tarafı aglatayım üzeyim ordan para kırayım... Bu kafa yapası bizde sadece sinemada yok... güncel hayatımızda da kolay yoldan işi bitirme huyumuz var biz türklerin... Ama büyük sinemacıların bu insanlara yol göstermesi lazım.Sinan Çetin gibi yılda trilyonlar kazanan bir adamın yapması lazım mesela.. Yapıcan aga , sen bu ülkenin bu piyasanın ekmegini yedin yol göstericeksin bu sektore... Tutmaz demiceksin hoca.Tutmasada tutsada sinema sanatı adına yapıcaksın... Şu film zombie filmi zengin mi etti sanıyorsun yönetmeni yapımcıları ? 6.000 dolar bütçesi o fimlin :) İşte ne zaman kazanayım diye film yapmassan o zaman gerçek sanatçısın demektir...
bir yönetmen arkadaşımın güzel bir lafı var "vizyon yok bizde" ... Yani yapabilecek durum var ama yapabilecegini yada yapması gerektiğini düşünemiyor... Kaç tane bilimkurgu filmimiz var ? Hadi onu geçtim kaç tane elle tutular aksiyonumuz var ? Kaç tane korku filmimiz var (adam gibi..) Yok niye ? Çünkü kolay para elde etmenin yolu osurarak sçrak film yapmak... Yada karşı tarafı aglatayım üzeyim ordan para kırayım... Bu kafa yapası bizde sadece sinemada yok... güncel hayatımızda da kolay yoldan işi bitirme huyumuz var biz türklerin... Ama büyük sinemacıların bu insanlara yol göstermesi lazım.Sinan Çetin gibi yılda trilyonlar kazanan bir adamın yapması lazım mesela.. Yapıcan aga , sen bu ülkenin bu piyasanın ekmegini yedin yol göstericeksin bu sektore... Tutmaz demiceksin hoca.Tutmasada tutsada sinema sanatı adına yapıcaksın... Şu film zombie filmi zengin mi etti sanıyorsun yönetmeni yapımcıları ? 6.000 dolar bütçesi o fimlin :) İşte ne zaman kazanayım diye film yapmassan o zaman gerçek sanatçısın demektir...
yapimci o zombili filmi dijiturke falan satsa zararini kurtarmaz mi?
Yiğit G.
16-07-2014, 13:28
yapimci o zombili filmi dijiturke falan satsa zararini kurtarmaz mi?
yok... 500.000 gibi bir rakam veriyor digiturk türk filmlerine... Tabi cem yılmazın , Şahanın büyük gişeli filmlerini bilmiyorum normal standrt türk filmlerine verdiği rakam bu.Türkiyede kanal d home sinema hakim piyasaya onlarda aynı rakamı veriyor... Yani 3-5 trilyona yapacagın bir film gişe hasılatı yapamassa en fazla kazanacagın 1 trilyon digiturk ve d sinemaya satarsan... Mesela biz film yapmayı dusunuyoruz , kuruşuna kadar zorla toplayacagımız bir bütçe olacak... Gişe yapmassa batarız... Digiturk falan kurtaramaz bizi... Ama hali hazırda parası olanlara gişe yapmasa bile dokunmaz... İşte biz cesart edemiyoruz bu yüzden ama Sinan Çetin gibi isimlerin cesaret etmesi lazım... 3-5 tane o kadar güzel senaryom varki ama işte gel görki karşında osuruğa gülmeye alıştırılmış bir halk var... Mesela benim arkadaşm Tan Tolga Demirci Gomeda diye bir film yaptı... Film aslında korku değilde psikolojik öğeler içeriyor... fantasik-psikolojik diyelim... Mesajlar içeren kolay anlaşılan bir film değil... Çogu kötü film olarak söylesede kötü değil anlaşılmayan bir film diyelim.. Birde istediği gibi çekemedi problemler oldu produskyon ile neyse adamın filmi tuyrkiyede itin gtune sokuldu ama gel görki yurtdısında festivallerde ödüller aldı :) Türkiyede çok zor film çekmek yeni yönetmenler için....
gomeda korsanda bulamam herhalde dvd varmi merak ettim neyi anlamamis ibişler;
animasyon sevenler kacirmasin;
http://www.youtube.com/watch?v=LWMF5C-8B8E
Yiğit G.
16-07-2014, 14:45
gomeda korsanda bulamam herhalde dvd varmi merak ettim neyi anlamamis ibişler;
animasyon sevenler kacirmasin;
Batman: Assault on Arkham - Opening Scene - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LWMF5C-8B8E)
yooo hocam google a "gomeda izle" yaz birsürü çıkıyor
Bu arada "Batman: Assault on Arkham " düşmemiş daha piyasada yok :D Ha Appleseed serisinin sonuncusu çıktı "Appleseed Alpha" hd si mevcut... Appleseed saglamdır hatta izlediğim en iyi 3-5 animeden biridir
sırasıyla
Appurushîdo (2004) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0401233/?ref_=tt_rec_tt)
Ekusu makina (2007) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1043842/?ref_=nv_sr_3)
Appleseed Alpha (2014) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt3638012/)
hatta appleseed ex machina dan bir sahne vereyim ne kadar basarılı oldugunu görürsünüz
480p yapın
ijVo1pxtJZM
Kesinlikle izlenmesi gerekn bir film.sıradan oyuncularla çok başarılı bir film olmuş bence
Çocuk Büyütme Rehberi 2013 film izle (http://www.fullhdfilmizle.org/komedi-filmleri-izle/cocuk-buyutme-rehberi-film-izle/)
yooo hocam google a "gomeda izle" yaz birsürü çıkıyor
Bu arada "Batman: Assault on Arkham " düşmemiş daha piyasada yok :D Ha Appleseed serisinin sonuncusu çıktı "Appleseed Alpha" hd si mevcut... Appleseed saglamdır hatta izlediğim en iyi 3-5 animeden biridir
sırasıyla
Appurushîdo (2004) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0401233/?ref_=tt_rec_tt)
Ekusu makina (2007) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1043842/?ref_=nv_sr_3)
Appleseed Alpha (2014) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt3638012/)
hatta appleseed ex machina dan bir sahne vereyim ne kadar basarılı oldugunu görürsünüz
480p yapın
ijVo1pxtJZM
dun gece cowboy bebop indirirken farkettim;
boyle bisey oldugunu bilmiyordum
Ghost in the Shell 2: Innocence - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.m.wikipedia.org/wiki/Ghost_in_the_Shell_2:_Innocence)
Yiğit G.
22-07-2014, 17:52
dun gece cowboy bebop indirirken farkettim;
boyle bisey oldugunu bilmiyordum
Ghost in the Shell 2: Innocence - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.m.wikipedia.org/wiki/Ghost_in_the_Shell_2:_Innocence)
e 3. de var :D
Ghost in the Shell Arise: Border 3
Ghost in the Shell Arise: Border 3 - Ghost Tears (2014) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt3579524/)
lethaldoze
22-07-2014, 22:56
Kesinlikle izlenmesi gerekn bir film.sıradan oyuncularla çok başarılı bir film olmuş bence
Çocuk Büyütme Rehberi 2013 film izle (http://www.fullhdfilmizle.org/komedi-filmleri-izle/cocuk-buyutme-rehberi-film-izle/)
Tavsiyeye uydum ve çok beğendim.
Normalde pek film izleyemiyorum. İlk dakikalarda film beni meraklandırmassa içine çekmesse kapatıyorum sıkılıyorum hemen.
Yüzüklerin efenisini bile hala izleyemedim. Hep sıkılıp başka bişey açıyorum :) Ama herkez güzel diyor.
benim adım khan
3 idiots
milyoner
tetikçi
adalet peşinde
Hız tuzağı (1994) harikadır.
bu tarz film tavsiyesi olan varmı acaba :confused:
Dawn of the Planet of the Apes Yaklaşık 1 hafta önce gittim. Bir önceki filmde çok iyiydi ancak bunda olayı aşmışlar. Uzun zamandır bu kadar iyi kurgulanmış ve senaryosu ile daha çok ön plana çıkmış bilimkurgu izlememiştim. Ben bayıldım filme. 9/10 veriyorum. Bir önceki filmi izleyenler bunu kaçırmasın, mutlaka izlesinler. X-men, TF4 gibi benim için hayal kırıklığı olan filmlerden sonra ilaç gibi geldi.
Tavsiyeye uydum ve çok beğendim.
Normalde pek film izleyemiyorum. İlk dakikalarda film beni meraklandırmassa içine çekmesse kapatıyorum sıkılıyorum hemen.
Yüzüklerin efenisini bile hala izleyemedim. Hep sıkılıp başka bişey açıyorum :) Ama herkez güzel diyor.
benim adım khan
3 idiots
milyoner
tetikçi
adalet peşinde
Hız tuzağı (1994) harikadır.
bu tarz film tavsiyesi olan varmı acaba :confused:
The Bourne Legacy izlenebilir. Geçen gün tv de denk geldi.
Komedi isterseniz Zack and Miri Make a Porno bu filmde güzeldir. Adından da anlaşılacağı üzere biraz açıktır ama çok abartı yoktur. Gerçekten bolca güldüğüm bir filmdir. :)
Amerikan klasik ortaklı aksiyon maceranın dibine vurulduğu polisiye film önerileriniz nedir :) die hard, lethal weapon, bad boys, beverly hills cops serisi bitti bunlar hariç.
İbrahim Erdem
23-07-2014, 00:14
Amerikan klasik ortaklı aksiyon maceranın dibine vurulduğu polisiye film önerileriniz nedir :) die hard, lethal weapon, bad boys, beverly hills cops serisi bitti bunlar hariç.
Ağustosta gelecek bu arada önceki filmi izleyebilirsin izlemediysen. (21 jump street)
v9S_dYuq0vE
BuRaK_eFe
23-07-2014, 00:52
Daha önceden izlemiştim ama bugün televizyonda gördüm
Saatte 200 km
güzel filmdir ;)
lock stock and two smoking barrels bi bak polisiye haric guy ritchie filmleri senin ilacın :D
Arkadaşlar Fargo adlı diziyi tavsiye ederim çok akıcı bi dizi.10 bolum 1 sezon gerçek bi olaydan esinlenerek yapılmıştır beğeneceğinizi umuyorum.
Tavsiye üzerine izledim bende çok beğendim açıkcası :)
By_Carizma
23-07-2014, 04:29
Daha önceden izlemiştim ama bugün televizyonda gördüm
Saatte 200 km
güzel filmdir ;)
alınma ama 5 para etmez bi film :) vakit kaybından öteye gidemez
Ağustosta gelecek bu arada önceki filmi izleyebilirsin izlemediysen. (21 jump street)
v9S_dYuq0vE
21 jump street izledim cidden güzel bir komedi filmiydi 22 jump street gelsin hemen izlemeye gidicem :)
lock stock and two smoking barrels bi bak polisiye haric guy ritchie filmleri senin ilacın :D
snatch rocknrolla lock stock and two smokin barrels favori üçlülerimdendir :icon_tup: ama daha çok micheal bay tarzı boş abartı aksiyon canım çekmişti bende yeniden bad boys 2'yi izledim gazımı aldı :D
Yiğit G.
24-07-2014, 12:56
bayram tatiline çok fena stock yaptım filmleri :D Yemek yiyip vakit kaybetmiyeyim diye serum aldım :D oturucam kalkmıcam tv karşısına valla..
bayram tatiline çok fena stock yaptım filmleri :D Yemek yiyip vakit kaybetmiyeyim diye serum aldım :D oturucam kalkmıcam tv karşısına valla..
the signal varsa listede zaman kaybetmeden sonraki filme devam et hocam;
lawrence baskan disinda oyunculuklar bitik senaryo sicislarda :D:D
Yiğit G.
24-07-2014, 22:59
the signal varsa listede zaman kaybetmeden sonraki filme devam et hocam;
lawrence baskan disinda oyunculuklar bitik senaryo sicislarda :D:D
yok daha indirmedim korece altyazı gömülü riplerde... iyisini bekliyorum..... bak neler var tatil için
The.Amazing.Spider-Man.2.2014.720p.WEB-DL.x264.AC3-JYK
The.Zero.Theorem.2013.1080p.BluRay.x264
Divergent.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS
Appleseed.Alpha.2014.1080p.BluRay.x264.DTS-HD.MA.5.1-RARBG
Brick.Mansions.2014.1080p.WEBRip.x264.AC3-RARBG
Dead Snow 2 2014 1080p BRRip x264 DTS-JYK
Odd.Thomas.2013.1080p.BluRay.x264-HDNORDiC [PublicHD]
Blue.Ruin.2013.1080p.BluRay.x264.DTS-HD.MA.5.1-RARBG
Need.for.Speed.2014.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD
The.Raid.2.2014.1080p.BluRay.x264.DTS-HD.MA.5.1-RARBG
Oculus.2013.1080p.WEB-DL.H264-RARBG
Silent.House.2011.1080p.Blu.Ray.x264.DTS-WARHD
All Cheerleaders Die.2013.720p.WEB-DL.x264.ETRG
Disconnect.2012.BluRay.810p.DTS.x264-PRoDJi.Dual
Zulu.2013.720p.BluRay.DTS.x264-PublicHD
Only.God.Forgives.2013.720p.WEB-DL.H264-PublicHD
Out.Of.The.Furnace.2013.1080p.BluRay.DTS-HD.MA.5.1.x264-PublicHD
80 ler sci-fi horror vs izlemediklerim daha önce
Enemy Mine (1985) [1080p]
Forbidden.World.1982.DVDRip.XviD.AC3-NautilusRG
Galaxy of Terror 1981 1080p BDRip H264 AAC - KiNGDOM
Humanoids.From.The.Deep.1980.DivX-NvadR
Killer Klowns from Outer Space 1988 1080p BluRay x264 AAC - Ozlem
Krull.1983.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-YFN
Nemesis.1992.720p.BluRay.x264.AC3-WARHD
Starman.1984.720p.BluRay.x264.AC3-WARHD
The Dark Crystal (1982) [1080p] {5.1}
The.Entity.1982.1080p.BluRay.x264.anoXmous
[Classic Sci-Fi ] Creature (1985) (JB)
Witchboard.1986.HDTV.720p
Maniac Cop 1988 720p BluRay DTS x264-PSYCHD
Tales From The Crypt 4 Movie Collection 720p HDRip x264 AAC-KiNGDOM
ve bir dolu dizi :D :D :D dedim ya kapanacam eve
Yiğit G.
29-07-2014, 03:06
The Raid 2
Senaryoya takılmadan izlemek lazım.Sonuçta kavga filmi.Ve yine 1. film gibi mükemmel yapmıslar dövüş kareografilerini.. Hızlı hızlı geçip dövüş sahnelerini izleseniz bile olur aslında... Ben hala cocuklar gibi karete ! filmlerini sevdiğim için zevkle izledim
Oculus
Uzun zamandır beklediğim bir filmdi.Ayna temalı korku filmlerini çok severim.. Mirrors gibi veya daha eskiye gidersek poltergeist 3 gibi... Filmi çok begendim.Diğer klasik korku filmlerinin yanından sıyrılıyor... Biraz şizofrenik psikolojik yanı var çünkü filmin... İzleyince ne demek istediğimi anlarsınız.Filmin diğer güzel yanıda aslında orjinali festival filmi... 2005 de çok düşük bütçeli olarak çekilmiş... Çok begenilmiş ve aynı yönetmen uzun metrajlısını sinema için çekmiş... Orjinal kısa filmide buldum indiriyorum onuda izleyecem
var mı önerebileceğiniz aksiyonu bol film
the expendables 3
abi daha vizyona gırmedı kı bu
cgnozdmr
29-07-2014, 22:11
Herküle giden var mı yorumlarınız neler ?
Arkadaşlar Fargo adlı diziyi tavsiye ederim çok akıcı bi dizi.10 bolum 1 sezon gerçek bi olaydan esinlenerek yapılmıştır beğeneceğinizi umuyorum.
Tavsiye üzerine izledim bende çok beğendim açıkcası :)
Maalesef herkesin yanlış bildiği gibi, hatta girişte yazmasına rağmen, gerçek bir hikayeye ait değildir :)
abi daha vizyona gırmedı kı bu
Ben izledim... :D Torrent te var....
Divergent- uyumsuz güzel akıcı bir film tavsiye ederim. Konusu biraz karisik ama izledikten sonra aklinizda kalicak filmlerden
Divergent- uyumsuz güzel akıcı bir film tavsiye ederim. Konusu biraz karisik ama izledikten sonra aklinizda kalicak filmlerden
indirileri 1-2 gün oldu ama izlemek nasip olmadı henüz, olmazsa bu gece izler yatarım :)
The girl next door yigit g cok etkiledi beni yazmis , tam uyuyacakken izliym dedim hayatimi s...ti gece gece. Psikolojimi berbat etti ama uykusuzluguma ragmen gozumu kirpmadan bitirdim bu saatte
the expendables 3
Ben netten buldum izliyorum şuan. Aynı zamanda torrentten de indirdim ancak alt yazı bulamıyorum. Varsa link atabilir misiniz ?
Uyumsuz diye bir film izledim bugun fena değildi tavsiye ederim bayramda güzel vakit geçirtiyor :)
evet en iyi marvel filmi simdilik :D:D
Guardians of the Galaxy Full Trailer Official - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=B16Bo47KS2g)
uyumsuzu izledim,,beş para etmez,,,,
baskın 2
captan amerka kış askerleri
non stop
transformers 4 kayıp çag
cehennem melekleri 3
Mutlu Değerli
03-08-2014, 00:25
Biraz eskileri özledim :)
https://pbs.twimg.com/media/BuESRE2CEAEuRq8.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/Bt_noXJCcAE1Dyr.jpg:large
Bunada yazığım geldi valla :D
https://pbs.twimg.com/media/BuERzKMCAAAHjsc.jpg:large
Yiğit G.
03-08-2014, 01:35
The girl next door yigit g cok etkiledi beni yazmis , tam uyuyacakken izliym dedim hayatimi s...ti gece gece. Psikolojimi berbat etti ama uykusuzluguma ragmen gozumu kirpmadan bitirdim bu saatte
Gerçek hikaye olması çok daha acı... o eziyetlerin hepsi gerçekden yapılmış ne yazikki...
Bu arada tarantinonun yeni filminin posteri yayınlandı
http://www.filimadami.com/news_imgs/contents/1406913476.jpg
The Hateful Eight
Samuel L. Jackson
Kurt Russel
Tim Roth
Michael Madsen
Christoph Waltz
Zoe Bell
Bruce Dern
çok fena bir film geliyor...
geçen akşam masa21 dıye bır fılm ızledım hınt fılmı istemeyerek açmıstım ama gecenın 2 sınde basladıgım fılmı full ızledım noluyo lan dedım fılmın sonunda:D psıkolojık macere fılmlerını sevenler ıcın ıyı bır fılm
uyumsuzu izledim,,beş para etmez,,,,
baskın 2
captan amerka kış askerleri
non stop
transformers 4 kayıp çag
cehennem melekleri 3
uygundur
Birde Butler var ekleyebileceğim.
+186 :D
The Expendables 3 (2014) - Cehennem Melekleri 3 Film Altyazı (http://divxplanet.com/sub/m/38612/The-Expendables-3.html)
Ben netten buldum izliyorum şuan. Aynı zamanda torrentten de indirdim ancak alt yazı bulamıyorum. Varsa link atabilir misiniz ?
SULTANOGLU
03-08-2014, 02:24
Guardians of the galaxy hakikatwn muhtesem.bir film olmus. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Oblivion
Edge of Tomorrow
cgnozdmr
03-08-2014, 10:12
güncell :D
Herkul izledim mutlaka sinemada izlenmesi gereken bir film degil evinizdede izleyebilirsiniz 300 spartali tarzinda sonlara dogru abartilmis efektler mevcut cok iyi degil bana gore ama izlenir ;)
Yiğit G.
04-08-2014, 00:31
Amazing Spiderman 2.....
Valla ne yazıcagımı çok düşündüm ama kısa tutucam.. Çok kötü bir film... Bikere Paul Giamattiyi nasıl harcamışlar öyle 2 dakkalık rolle aklım almadı... O kadrodaki en iyi oyuncuyu... Jamie foxx u da 5 dakka görüyorsun gerisi CGİ ... CGİ görmekten midem bulandı artık... andrew garfield rol yapma özürlüsü... tobey maguire ın daş***nı yesin o... Hele espri muhabbetien ne demeli ? Çizgi romana yakın olsun diye standup çı yapmıslar spidermani... uranyumlar havada ucuyor , kamyon ortalıgı dagıtıyor beyefendi espri yapıyor durmuş... Yok anam yok şu filmi birdaha izlyecegime eski spiderman i 100 defa izlerim... Ayrıca o Rhino neydi öyle ? District 9 daki exosuit'in aynısının boynuzlusunu yapmıslar.. Ulan kafa kısmının açılması bile aynı olmuş ayıptır...
VhpCupra
04-08-2014, 09:39
Guardians of the galaxy hakikatwn muhtesem.bir film olmus. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup:
Çok doğru gerçekten muhteşem bir filmdi, ama iyi bir salonda izleyin filmi...
Yiğit G.
05-08-2014, 23:34
All Cheerleaders Die
i-z-l-e-m-e-y-i-n
halilkarakas
05-08-2014, 23:51
artık izlemeyin dediklerimiz filmlermi yazılıyor kimse sormadan hahaha:D
güncell :D
Herkül'ü büyük beklentilerle evde izledim sonuç hüsran.
Zaman kaybı ;)
Biraz önce Transcendence (evrim) izledim çok sarmadı 10/5 anca
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup:
Çok doğru gerçekten muhteşem bir filmdi, ama iyi bir salonda izleyin filmi...
bu filmi nasıl beğendiniz yahu :o
inanmayacaksınız ama aradan sonra 2. bölüme girmedim bile, o kadar kötüydü yani benim için.
Amazing Spiderman 2.....
Valla ne yazıcagımı çok düşündüm ama kısa tutucam.. Çok kötü bir film... Bikere Paul Giamattiyi nasıl harcamışlar öyle 2 dakkalık rolle aklım almadı... O kadrodaki en iyi oyuncuyu... Jamie foxx u da 5 dakka görüyorsun gerisi CGİ ... CGİ görmekten midem bulandı artık... andrew garfield rol yapma özürlüsü... tobey maguire ın daş***nı yesin o... Hele espri muhabbetien ne demeli ? Çizgi romana yakın olsun diye standup çı yapmıslar spidermani... uranyumlar havada ucuyor , kamyon ortalıgı dagıtıyor beyefendi espri yapıyor durmuş... Yok anam yok şu filmi birdaha izlyecegime eski spiderman i 100 defa izlerim... Ayrıca o Rhino neydi öyle ? District 9 daki exosuit'in aynısının boynuzlusunu yapmıslar.. Ulan kafa kısmının açılması bile aynı olmuş ayıptır...
+54165416541654165
ulan mis gibi filmdi spiderman . amazingi nerden cıktı ebezingi :icon13: filmi bilimselleştirmek için içine etmişler. filmi izlerken hiç heycan yaşamadım. sanki senaryoyu ben yazmısım gibi her sahnesinde neler olup bitceğini biliyordum. aşırı krişe bi film. sövmek için izleyebilirsiniz :)
Yiğit G.
06-08-2014, 00:52
Jurassic World den ilk fotograflar gelmeye basladı
http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/jurassic-world-chris-pratt1.jpg
http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/jurassic-world-t-rex.jpg
http://cdn.3news.co.nz/3news/**/2014/4/24/341366/Jurassic-World_2.jpg
SULTANOGLU
06-08-2014, 01:07
bu filmi nasıl beğendiniz yahu :o
inanmayacaksınız ama aradan sonra 2. bölüme girmedim bile, o kadar kötüydü yani benim için.
Marvel in ciGi romanlarina gayet sagdik kalip yaptigi bir filmdi ve arada barindirdigi espriler, koleksiyoncunun biriktirdigi malzemeler asiri detayliydi. Hatta en sonunda cast bitiminde yine koleksiyoncu ile bir bolum vardi oda iyiydi.
Eski cizgi romanlarinda galaksinin koruyuculari su an mevcut izledigimiz butun super kahramanlarla birlesiyor, yani bana soracak olursaniz ilerde avengers ve bilimum super kahraman filmiyle gayet birlestirilebilir.
Hem bunlari hemde.filmin akisini sıkmayisini goze aldigimizda bence hakikaten muhtesem bir film cikiyor ortaya.
Herkül'ü köyün bıçkın delikanlısı haline getirmişler. Ciddi kötü.
Varmı aksiyon tavsiyesi olan :)
aklıma gelenlerden ortaya karışık yazıyım şiddetle de tavsiye ederim;
-Drive,
-Training day,
-Sin city,
-Max Payne,
-Salt,
-The Departed,
-Hitman,
-inception,
-shoot'em up
-The bank job,
-Seven Pounds,
-Awake,
-Kill Bill
-bi küçük eylül meselesi,
-kelebeğin rüyası (bildiğim kadarı ile en yüksek bütçeli türk filmi, kamera arkasını da izleyebilirsiniz)
Marvel in ciGi romanlarina gayet sagdik kalip yaptigi bir filmdi ve arada barindirdigi espriler, koleksiyoncunun biriktirdigi malzemeler asiri detayliydi. Hatta en sonunda cast bitiminde yine koleksiyoncu ile bir bolum vardi oda iyiydi.
Eski cizgi romanlarinda galaksinin koruyuculari su an mevcut izledigimiz butun super kahramanlarla birlesiyor, yani bana soracak olursaniz ilerde avengers ve bilimum super kahraman filmiyle gayet birlestirilebilir.
Hem bunlari hemde.filmin akisini sıkmayisini goze aldigimizda bence hakikaten muhtesem bir film cikiyor ortaya.
Marveli çok yakından takip ederim, detaylar da dikkatimi çekti ama, bilemiyorum o anlık piskolojimden midir nedir hiç beğenmedim. 5 kişi gitmiştik hepimiz aynı anda aynı tepki veriyi verince 2.bölüme girmedik bile :)
Torrente düşünce 2.bir şans verip izlicem :)
Yiğit G.
06-08-2014, 09:22
Marveli çok yakından takip ederim, detaylar da dikkatimi çekti ama, bilemiyorum o anlık piskolojimden midir nedir hiç beğenmedim. 5 kişi gitmiştik hepimiz aynı anda aynı tepki veriyi verince 2.bölüme girmedik bile :)
Torrente düşünce 2.bir şans verip izlicem :)
ben Çr okurum ama son zamanlarda çıkan hiçbir çr filmini begenmiyorum.. Hatta bıktım artık... Superkahramandan da CGİ dan da.Bitek Nolan ın batmanlerini sevdim en adam gibi olan CGİ sız film gibi film idi.Onun harici hiçbir Çr yapımı dogru düzgün filmler değil.İzleniyormu e tabi izleniyor ama başyapıt değiller...Yapımcılarda bütün bütçelerini bunlara ayırıyorlar... Dogru düzgün film çıkmıyor o yüzden... İşte bir spielberg , ridley scott falan kendi şirketleri oldugu için yapıyorlar...
Yiğit Ş.
06-08-2014, 09:38
korku,gerilim tavsiyesi olan varmı yakın zamandan
Yiğit G.
06-08-2014, 09:40
süper habeler :)))
Shgoqx6NXh4
cgnozdmr
06-08-2014, 13:25
herkül hakkında görüşler için teşekkürler 13 TL mi kurtardınız :D
korku,gerilim tavsiyesi olan varmı yakın zamandan
simdi;
gerilmek istiyorsan the conjuring izlemediysen ordan basla,
gunu kurtaran kanli manli teen slasher icin
THE LOVED ONES Trailer 2012 Movie - Official [HD] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TBwd3Zl23HQ)
Yiğit G.
06-08-2014, 23:52
captain america the winter soldier'ı izledim demin , spiderman den sonra ilaç gibi geldi vallahi.
SULTANOGLU
06-08-2014, 23:53
Spiderman ile karsilastirilamaz bile :D baya iyi
captain america the winter soldier'ı izledim demin , spiderman den sonra ilaç gibi geldi vallahi.
gerçekten başarılı, bana kalırsa marvel için ironmandan sonra en iyi duology.
Yiğit G.
07-08-2014, 22:13
gerçekten başarılı, bana kalırsa marvel için ironmandan sonra en iyi duology.
evet ironmanle beraber en iyi marvel serisi diyebiliriz (ironman 3 hariç).İncrebible Hulk da fena değildi.
the expendables 3 ve captain america the winter soldier
ikisi de muhteşem filmler :)
Yiğit G.
09-08-2014, 18:04
dedemin insanlarını izledim az önce... Ne desem az kalır muhteşem olmuş... Senaryo zaten çok güzelde kamera kullanımı , ışık kullanımı sahneler falan tr standartlarının çok ötesinde olmuş..bayıldım..
http://thelowdownunder.com/wp-content/uploads/2014/07/lucy_ver2.jpg
Dün akşam Lucy'e gittik arkadaşlarla. (Scarlett'im var diye gittim aslında :))
Gitmeden önce yolda baya övdüler filmi ama bana çerezlik bir film gibi geldi.
Sonlara doğru ise aceleye gelmiş gibi hatta.
benimde arkadaşım övdü, git dedi varmı link izleyek netten :D
Yiğit G.
12-08-2014, 08:56
başımız sağolsun sinemaseverler :(
http://ww4.hdnux.com/photos/10/24/36/2180995/7/628x471.jpg
efrasyab
12-08-2014, 20:31
THE SECRET WİNDOW çok güzel bir film tavsiye ederim
hondafit
12-08-2014, 20:36
tavsiye edebileceğiniz aksiyon macera yada komedi filmleri var mı?
halilkarakas
12-08-2014, 20:45
tavsiye edebileceğiniz aksiyon macera yada komedi filmleri var mı?
zorlu ikili
Yiğit G.
13-08-2014, 15:32
http://sinemakavram.files.wordpress.com/2011/08/bizimkiler.jpg
tekrardan basımız sagolsun... Bizimkiler dizisi ile tanıdıgımız "bakkal yusuf" -- Tuncay Gürel'i bugun kaybettik.
Yiğit G.
13-08-2014, 15:41
Vefat etmemiş arkadaşlar Kanal 7 pislik yapmış... Ölmeden adam öldü diye haber yapmışlar..
Haber7, küçük enişteyi öldürdü ve gömdü! | SİNEMA / TELEVİZYON | (http://www.sondevir.com/sinematelevizyon/194837/turk-sinemasinin-kucuk-enistesini-kaybettik.html)
Haber7 İzmir'de tedavi gören sinema ve tiyatro sanatçı Tuncay Gürel'in hayatını kaybettiğini ve Karacaahmet'e defnedildiğini yazdı. Gürel'in yakınları şoka girdi. Gürel'in oğlu AA'ya açıklama yaparak iddiaları yalanladı.
Lucy bende tam bir hayal kırıklığı :o
Scarlett var diye gittik mortingen :D
Yiğit Ş.
13-08-2014, 17:31
simdi;
gerilmek istiyorsan the conjuring izlemediysen ordan basla,
gunu kurtaran kanli manli teen slasher icin
THE LOVED ONES Trailer 2012 Movie - Official [HD] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TBwd3Zl23HQ)
conjuring i izlemiştim abi. loved ones a bakayım akşam. saol :)
http://thelowdownunder.com/wp-content/uploads/2014/07/lucy_ver2.jpg
Dün akşam Lucy'e gittik arkadaşlarla. (Scarlett'im var diye gittim aslında :))
Gitmeden önce yolda baya övdüler filmi ama bana çerezlik bir film gibi geldi.
Sonlara doğru ise aceleye gelmiş gibi hatta.
Lucy bende tam bir hayal kırıklığı :o
Scarlett var diye gittik mortingen :D
yapmayın yaav. yarın gidecektim. hayal kırklığı oldu şimdi
Mutlu Değerli
14-08-2014, 21:22
Expendables 3'ü mutlaka izleyin derim. Bu da muhteşem olmuş
BB sevenlere film/belgesel Generation Iron 2013 tavsiye ederim
lucyden beklentim vardı yav
kötü mü
The best offer ( la migliore offerta ) izledim. 2013 yapımıymış daha yeni gördüm ve izledim. Biraz uzun ama güzeldi baya.
commando06
16-08-2014, 17:22
L'immortel
jean reno
Yiğit G.
18-08-2014, 10:17
imdb de gezerken rastladım birkaç sene önce izlemiştim gerçekten başarılı bir film
@tool izlemediysen kaçırma
Pontypool
Pontypool (2008) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1226681/?ref_=tt_rec_tt)
kanada yapımı festival filmi . Zombie filmi ama farklı... Film tamamen bir radyo istasyonunda geçiyor... Radyoda canlı yayın yapan bir vj gece telefonlar alıyor dinleyecilerinden... Bir gece dinleyicilerden birisi birinin diğerinin ısırdıgını ve yemeye basladıgını söylüyor çıglıklar içinde... Tek tek radyoya baglananlar yasananları anlatıyor virüs bütün kasabaya yayılıyor herkes zombileşiyor... Bir grup insanda radyo istasyonuna kendini kitliyor... Filmde zombie kan öldürme vs sahnesi yok... Sadece duyuyorsunuz ... Ve cidden gerim gerim geriyor adamı... Ben çok gerilmiştim çünkü görmediğiniz şeyler sizi daha cok korkuyor...
http://2.bp.blogspot.com/-o2RBtAHECjg/UNDkeZX0zuI/AAAAAAAAMHg/nnCiDpq7b3w/s1600/pontypool-2008-drink.jpg
http://www.thenerdcave.com/wp-content/uploads/2013/07/pontypool1.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-YgNNrwcUMi4/TjBQVOt6ksI/AAAAAAAAAzM/Frpg7CYtus8/s1600/pontypool-2008-don%2527t-let-her-in.jpg
http://a405.idata.over-blog.com/3/85/36/69/Images-2/Image-5/Grant-Sydney.jpg
imdb de gezerken rastladım birkaç sene önce izlemiştim gerçekten başarılı bir film
@tool izlemediysen kaçırma
Pontypool
Pontypool (2008) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1226681/?ref_=tt_rec_tt)
http://2.bp.blogspot.com/-o2RBtAHECjg/UNDkeZX0zuI/AAAAAAAAMHg/nnCiDpq7b3w/s1600/pontypool-2008-drink.jpg
http://www.thenerdcave.com/wp-content/uploads/2013/07/pontypool1.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-YgNNrwcUMi4/TjBQVOt6ksI/AAAAAAAAAzM/Frpg7CYtus8/s1600/pontypool-2008-don%2527t-let-her-in.jpg
http://a405.idata.over-blog.com/3/85/36/69/Images-2/Image-5/Grant-Sydney.jpg
seneye yuksek lisansta neler izlicem acaba :D:D
HardCore
19-08-2014, 00:33
Daha önce illaki tavsiyesi gelmiştir ama ben bugün denk geldim.
Rush kesinlikle izlenmesi gereken bir film, iki efsane formula 1 pilotunun yaşantılarından uyarlanmış.
http://www.henry-thepodiumist.com/wp-content/uploads/2013/09/james-hunt-nikki-lauda-934x420.jpg
Yiğit G.
19-08-2014, 10:21
seneye yuksek lisansta neler izlicem acaba :D:D
aaa kesinmi ? Neresi ?
yeni büyük güzel bi tv aldık arkadasa yarın test yapıcaz kısmetse
3d film önersi olan varmı :)
Yiğit G.
19-08-2014, 21:29
yeni büyük güzel bi tv aldık arkadasa yarın test yapıcaz kısmetse
3d film önersi olan varmı :)
The 20 Best 3D Movies | Avatar | Empire | www.empireonline.com (http://www.empireonline.com/promotions/20-best-3d-films/)
Yorumunu bekliordum abi :D
avatar oldukca önerilenler arasında burda da 1. sırada tavsiyelere uyup bi izleyelim bakalım :)
aaa kesinmi ? Neresi ?
hedef 2015 :D:D
Grand Budapest Hotel (2014) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt2278388/)
ahmetbaha-drs
20-08-2014, 09:56
Hotel Rwanda.
Hotel Ruanda (2004) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0395169/?ref_=nv_sr_3)
Yiğit G.
20-08-2014, 11:59
Yorumunu bekliordum abi :D
avatar oldukca önerilenler arasında burda da 1. sırada tavsiyelere uyup bi izleyelim bakalım :)
ben 3d izlemem , sevmem de hatta birçok büyük film e 3d diye gitmedim evde izledim.Gönderidğim linkteki filmler teknik açıdan en iyi 3d filmler.Film olarak bilemem izlemediklerim var :)
hedef 2015 :D:D
e hadi inş ya
Yiğit Ş.
20-08-2014, 15:51
lucy büyük hayalkırıklığı çıktı.
gerim gerim gerecek film tavsiyesi pls :)
Yiğit G.
24-08-2014, 22:20
godzilla 2014... gareth edwards a bu filmi yakıştıramadım... nerde bir önce yaptıgı monsters... nerde bu godzilla ... Bikere filmdeki uçan yaratıklar yani Rodan lar (filmdeki ismi MUTO) cloverfield filmindeki Clover yaratıgın aynısı olmuş... Godzillada şişko godzilla olmuş... çok yemiş şişmiş gibi... Eskisindeki tam bir sürüngen idi.. duruşu yürüyüşü falan harika... Bu g*tunu kaldıramıyor... Ayrıca agzından lazer ışını çıkarma hadisesi nedir allah askına yıl olmuş 2014... Yazık valla muhteşem bir film olabilecekken kendini paranın kucagına atan kansız etsiz dogru düzgün ölüm bile göstermeyen bir cocuk filmi olmuş... Ha bide film çok kopuk gidiyor.. bi orda bi orda sanki dizi gibi ... anlayamıyorsunuz neler olup bittiğini... Saçma sapan bir anda verilen kararlar falan... Ha izlenmezmi ? süper izlenir mısır veya çekirdek ile.Ben şahsen sıkılmadan izledim devamı olsa yine izlerim ama yazık... Çok çok daha güzel olabilirdi...
ahmetbaha-drs
24-08-2014, 22:29
Midnight in Paris.
Midnight in Paris (2011) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1605783/?ref_=nv_sr_1)
By_Carizma
24-08-2014, 23:25
Catch Me If You Can
Catch Me If You Can (2002) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0264464/)
ilk godzillayı 98 de süreyya sinemasında sag üstteki balkonda izlemiştim :)
http://www.degisti.com/wp-content/uploads/2012/07/sureyya_kad%C4%B1koy_ici.jpg
Bu sinemada ayrıca 1988 de moonwalker'ı , 1990 da ninja kaplumbagları , 91 de terminator 2 yi , 92 de alien 3 ü , yine 93 de jurassic parkı izledim.Süreyya da yüzlerce film izlemişimdirde o yıllardan aklımda kalan bunlar.Mazisi opera salonu oldugundan bugune kadar gördüğüm en iyi akustiğe sahip sinema idi.Avrupada bile sinemaya gittim süreyyadaki akustiği bulamadım.90 ların basında avrupadan özel firma gelip türkiyenin ilk dolby sistememini bu sinemaya kurulmustu.1 aya yakın kapalı kalıp o zamanın en üst teknoloji ses sitemi kuruldu.Zaten jurasic parka terminatore vs bu sinema izleme şansı bulmuş şanslı kişiler kulakları sagır eden patlama vs seslerini hatırlarlar.Hele godzillanın ve trex'in çığlıkları yokmuydu ah ah... Süreyyada film izlemiş insanlar gerçekten çok şanslı.
gec cevap olacak ama arama yaparken gordum mesajı :o
jurassıc park'ın ılk gun sırası 100m vardı yanlıs hatırlamıyorsam :D daha 10 yasındaydım ama hayatımda derın bır ız bıraktı gercekten.(tüm dergılerı-maketler vs :p) askerı okula gıderken bıle yahu ben paleontolog olucam dıye sayıklıyordum 97de, kı hala tekrar tekrar ızlerım trılogy'yi. bu arada sureyya da fılm ızlemek gercekten farklıydı. ımax vs elbette belkı daha teknolojık-kalıtelı fılmler ortaya cıkıyor ama bahsettıgın gıbı akustık ve ortam cok farklıydı...
guncel bılımkurgu&gerılım ıstek atalım. ızlemedıgım cıkarsa şukunuz benden :):)
Midnight in Paris.
Midnight in Paris (2011) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1605783/?ref_=nv_sr_1)
filmi anlatabilirmisin Ahmet ? hep izlemek isteyipte izleyeyemidiğim film :)
S.Özeren
25-08-2014, 01:01
godzilla 2014... gareth edwards a bu filmi yakıştıramadım... nerde bir önce yaptıgı monsters... nerde bu godzilla ... Bikere filmdeki uçan yaratıklar yani Rodan lar (filmdeki ismi MUTO) cloverfield filmindeki Clover yaratıgın aynısı olmuş... Godzillada şişko godzilla olmuş... çok yemiş şişmiş gibi... Eskisindeki tam bir sürüngen idi.. duruşu yürüyüşü falan harika... Bu g*tunu kaldıramıyor... Ayrıca agzından lazer ışını çıkarma hadisesi nedir allah askına yıl olmuş 2014... Yazık valla muhteşem bir film olabilecekken kendini paranın kucagına atan kansız etsiz dogru düzgün ölüm bile göstermeyen bir cocuk filmi olmuş... Ha bide film çok kopuk gidiyor.. bi orda bi orda sanki dizi gibi ... anlayamıyorsunuz neler olup bittiğini... Saçma sapan bir anda verilen kararlar falan... Ha izlenmezmi ? süper izlenir mısır veya çekirdek ile.Ben şahsen sıkılmadan izledim devamı olsa yine izlerim ama yazık... Çok çok daha güzel olabilirdi...
aynen abi
devam etse kapatmadan izlerdim ama fragmanı izlerken muhteşem bir film bekliyordum bildiğin film bittiğinde kendimi kandırılmış hissettim
srkn.ylc
25-08-2014, 08:19
"Tanrı kent"Bu filmi izleyen çoktur şiddetle tavsiye ederim film gerçek hayattan alınmıştır. imdb' de 8.7 puan almış.
City of God (2002) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0317248/)
Filmin konusu
Brezilya'nın Rio de Janeiro kenti dışında hükümet eliyle kurulmuş gecekondu mahallelerinden birinin adı da Tanrı Kent anlamına gelen "Cidade de Deus"'tur. Bu yoksul ve kalabalık muhitte hayat çok zordur, fakirlik ve işsizlik gençleri hatta bebek sayılabilecek yaştaki çocukları bile suça itmektedir. Uyuşturucu kullanmak ve silah taşımak ve kullanmak ilkokul çağındaki çocuklar için bile sıradan ve doğal sayılmaktadır. Hikaye bu semtin ilk kurulduğu 1960'lı yıllarda başlar ve küçük çocuklardan "Roket" lakaplı Buscapé'nin (Alexandre Rodrigues) ağzından dış ses olarak anlatılır. "Roket" aslında mahallenin en mülayim ve kendi deyimi ile suça yatkın olmayan çocuğudur, fotoğrafçılığa meraklıdır ve bir muhabir olmayı düşler.
Anlatıcı "Roket", filmdeki karakterleri tanıtırken, içlerinde abisi "kaz"ın da bulunduğu "Acemi üçlü" adı verilen ve küçük soygunlar yapan bu ilk çetenin ilerde ortaya çıkacak olanların yanında ne kadar masum ve amatör kalacağını anlatır.
1970'lere gelindiğinde nesil değişmiştir, küçükler büyümüş ama çeteler daha da sert ve acımasız olmuşlardır. Gettoyu aralarında paylaşamayan çetelerin kızıştırdığı hakimiyet savaşları tüm hızıyla devam ederken "Roket" bir gazetede ayak işlerinde çalışmaya başlar. Tesadüflerin de yardımıyla çektiği bazı fotoğraflar gazetede yayınlanınca idealindeki muhabirlik mesleğine ilk adımını atmış olur. Gazete yönetimi gettoya girebilen tek fotoğrafçı olduğu için onu bu konuda görevlendirir. Son büyük çete savaşını gizlendiği yerden görüntülemeyi başaran"Roket" şöhreti yakalar ve gazetedeki yeni işini garanti altına alır.
Çetelerin birbirini yok ettiği filmin sonunda, onların yerini derhal daha da küçük yaşlarda üçüncü bir neslin aldığı ve hiç zaman kaybetmeden öldürme planları bile yapmaya başladıkları görülür
halilkarakas
28-08-2014, 23:26
killer elite
ahmetbaha-drs
30-08-2014, 10:34
filmi anlatabilirmisin Ahmet ? hep izlemek isteyipte izleyeyemidiğim film :)
Direk alıntı yapıyorum. :) Ben severek izledim açıkçası tavsiye ederim. :icon_tup:
Sonbaharda evlenecek olan Amerikalı nişanlı çift Gil ve Inez, Inez'in babasının iş gereği Paris'e gelmesini fırsat bilip, küçük bir tatil için bu gözde Avrupa şehrinin yolunu tutarlar. Başta her şey eğlence dolu bir Avrupa kentini gezmekten ibaretken, özellikle damat adayın Gil'in Paris caddelerinde gece yarısı yaşadığı gerçek üstü maceralar sadece onun değil tüm ailenin hayatını değiştirecektir...
Zira bu genç adam, Paris’e büyük bir aşk beslemeye başlar ve edebiyatçı kimliği ve tutkusu pekişir...
64. Cannes Film Festivali'nin açılış filmi olan Woody Allen yönetmenliğindeki Paris'te Gece Yarısı'nın başrollerini Owen Wilson ve Rachel McAdams paylaşırken Gil'in edebiyat dünyasında karşılaştığı yıldızları Marion Cotillard, Kathy Bates, Carla Bruni, Adrien Brody gibi zengin bir oyuncu kadrosu canlandırıyor.
Eğer siz de edebiyat ve sanatseverseniz, Woody Allen tarzı komik dokunuşlarla bezenmiş bu filmde Scott Fitzgerald, Ernest Hemingway, Salvador Dali gibi büyük isimlere de rastlamaktan büyük keyif alacaksınız...
By_Carizma
30-08-2014, 20:21
yok mu şöyle akşam akşam vurdulu kırdılı silahlı felan bi film ? :)
emirzukak
31-08-2014, 21:10
seyretmeyen varsa mutlaka izlesin
UbqvELZ1-P8
http://i59.fastpic.ru/big/2014/0402/67/3ac3b4cb9a3e20762ee09ebd9396ea67.jpg
Klasik olacak ama;
Esaretin Bedeli ( Walkind Dead, Yeşil Yol, King Kong vs. filmlerinin yönetmeni ve senaristinin filmleri - Frank Darabont )
Schindler'in Listesi ( Steven Spielberg diyeyim yeterli olur )
Django (Quentin Tarantino diyeyim yeterli olur )
böyle bir sıra yaparak başlayın derim arkadaşlar izlemeyenler için. kalitelerini 5dakikalarında dahi anlıyacaksınız.
Yiğit G.
01-09-2014, 10:54
ıhh eylül geldi film kıtlıgı başladı... edge of tomorrow , x-men , transformers , planet of apes , hercules , guardians of galaxy düşmesini beklediklerimden bazıları...
flexamin
01-09-2014, 13:01
herkül: özgürlük savaşcısı zımba :) Dwayne Johnson a yakışmış :)
ıhh eylül geldi film kıtlıgı başladı... edge of tomorrow , x-men , transformers , planet of apes , hercules , guardians of galaxy düşmesini beklediklerimden bazıları...
Edge izlemedim. hercules, x-men ve transformers çöp bence. Planet of the apes kesinlikle izlediğim en iyi bilimkurgulardan oldu.
Zero Theorem ve transcendence hakkında fikirlerini merak ediyorum. :)
Yiğit G.
02-09-2014, 11:19
Edge izlemedim. hercules, x-men ve transformers çöp bence. Planet of the apes kesinlikle izlediğim en iyi bilimkurgulardan oldu.
Zero Theorem ve transcendence hakkında fikirlerini merak ediyorum. :)
Zeroyu izlemedim çok agır ve sıkıcı oldugunu duyunca indirmiştim sildim.Sıkıcı bilimkurguya gelemem hemen uyurum... Genç olsam izlerdimde şimdi uykum geliyor.. ancak tatilde falan olabilir... transcendence fena değil , daha önce defalarca yazılmış klişe bir konusu var ama izlettiriyor yinde.Ama çok daha güzel olabilirdi.
Evet beyler hayırlı olsun posterimiz düştü :love:
http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/a6dyY9N_700b.jpg
RafetAraç
08-09-2014, 03:59
The Fault in Our Stars
bu film gece gece mahvetti kahretti beni. imdb ilk 100 listesini izlemiş biri olarak ilk 10 a kesinlikle girmesi gereken bi film. akşam akşam gözyaşlarına boğdu beni. 18-19 yaşlarında bir kız ve erkeğin hastalıkla olan mücadelesini anlatıyor. izledikçe ailenizin ve sevdiklerinizin değerini fazlasıyla anlayacaksınız.
x-men nete düşmüş fena değil izledim..
lucy tam bir fiyasko
cehenem melekleri 3 eh işte sinemada seyretmeye gerek yok...
flexamin
12-09-2014, 12:22
yarının sınırında güzel film
cehennem melekleri eh işte...
34btr1907
14-09-2014, 12:26
Şans verılmesı gereken bı turk fılmı bence,çekimler o karanlık yapı güzel
http://www.sinemalar.com/film/222041/panzehir#comments
Bugün The Game izledim tekrar. David Fincher işini biliyor. :)
ahmetbaha-drs
14-09-2014, 16:59
Panzehir gerçekten izlenilebilir bir film olmuş.