PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2013 Otomatik Yaris 1.33 Cool + Konfor Paketi

PowerSample
06-12-2023, 13:42
Merhabalar, araba kız kardeşimin. İlan açıklamasına yazdığımız metni buraya kopyalıyorum. Detaylar için özel mesajdan ulaşabilirsiniz.

Sahibinden.com İlanı (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-otomatik-yaris-1.33-cool-plus-konfor-paketi-full-degisensiz-1139331432/detay/)

"Arabamı daha büyük bir araba almak için satıyorum. Bu arabayı satın alırken özelliklerine ve kondisyonuna çok dikkat ettim. Öğretim görevlisi bir beyefendiden aldım. Aracın 2. sahibiyiz.

Arabamda Prins sıralı sistem tüp mevcut.

Yedek anahtar, kitapçık ve faturası bulunuyor.

Bakımları düzenli olarak Toyota Teknisyen Belgesine sahip Rİ-CAR Otomotiv İbrahim Usta'da yapılmaktadır.

Son bakımda motor yağı, şanzıman yağı ve tüm filtreler değiştirilmiştir.

Şanzımanı ve vites geçişleri sorunsuzdur.

Aracım Cool donanım paketine ek olarak konfor paketine sahiptir. Normal Cool pakete ek özellikleri;

- Yağmur Sensörü
- Kendinden Kararan İç Dikiz Aynası
- Otomatik Yanan Farlar
- Anahtarsız Çalıştırma
- Anahtarsız Giriş

Arabamda ciddi bir kaza yoktur. Değişensizdir. Çoğu sürtme denilebilecek hasarlardır. Hepsinin fotoğraflarını ekledim. Hasarlar İstanbul'da işçilik konusunda en iyi ustalardan biri olan Dizayn Oto Timuçin Usta tarafından onarılmış ve boyanmıştır.(İşçiliği gösteren örnek fotoğraf eklenmiştir) İşlemler kaskodan yapılmıştır. Bu sebeple fotoğrafta görülen hasar kayıtları mevcuttur. Hepsi ufak hasarlardır."

PowerSample
09-12-2023, 09:39
Günceldir.