Orijinalini görmek için tıklayınız : Polytop Hızlı cila- Aradığınız hızlı cila bu olabilir!
mirafiori
19-01-2022, 09:16
Benim severek kullandığım bir cila, Koch Chemie PW kullanırken, bir arkadaşım önerdi, denemem için bir miktar verdi. Ürün epey bereketli verdiği numuneyi bitirmem bile, epey zaman aldı. Sonrasında 1 lt olarak tedarik ettim 1:50 1:100 oranında seyrelttiğimiz için ürün epey bereketli. 3 küsür dk'lık bir video, çekim açılarında biraz hata var, zaman kısıtımın olduğu bir günde neden çektiysem.. Atladığım noktalar olabilir affola.
Ürün hidrofobi konusunda mutlu ediyor, parlaklık konusundada epey iyi olduğunu düşünüyorum ve beni mutlu eden kısımlarından biri araç çamur pislık v.s daha az tutuyor. Camlarada uygulayabilirsiniz.
Ürünü bu kadar övünce şu notu düşmek isterim : Video herhangi bir sponsorluk içermemektedir, kendim için aldığım üründür..
iyi seyirler.
https://youtu.be/5hY6k45qLq0
Şahsen bana geçti video :)
Sipariş verdim
mirafiori
20-01-2022, 11:17
Şahsen bana geçti video :)
Sipariş verdim
Ben severek kullanıyorum umarım sizde seversiniz. Ürünü kullandıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum :)
dark_crow
20-01-2022, 19:46
Pahalı bir sürü üründen sonra, ben de hayran kaldım buna
1:50 de bir arabanın cam fitillerinde leke bıraktı.
1:100 de yazdıkların söylediklerin gibi ben de her şeyinden fazlasıyla memnunum.
imprezaWRC
26-01-2022, 14:06
Emeğine sağlık Arda, ben daha açılışı yapmadım, öylece depoda duruyor. Bu sene açılışı yapar tüketirim diye planlar yapıyorum ya kesin başıma birşeyler örülür.
modify34
26-01-2022, 14:12
bende kullanıyorum bunun üstüne hızlı cila tanımam
mirafiori
26-01-2022, 14:42
Emeğine sağlık Arda, ben daha açılışı yapmadım, öylece depoda duruyor. Bu sene açılışı yapar tüketirim diye planlar yapıyorum ya kesin başıma birşeyler örülür.
Hakan abi tükenmiyor çok bereketli, seyrel seyrelt kullan :D
ürünü beğendim, link var mı hesaplı alınabilecek
mirafiori
26-01-2022, 15:18
Türkiye temsilcisi Yamaçlar detailing ben Automekanikadaki stantlarından almıştım, 130 tl gibi bir fiyatı vardı. Firmaları yakınen takip etmek gerekli bazen agresif kampanyalar oluyor. 2 gün önce Sonaxonline kampanya yaptı Sonax seramik katkılı cilaya 220 tlden 119 tlye düştü hemen aldım
Polytop Güncel fiyatı;
Polytop Sealer Maximus Hızlı Cila1lt yamaclardetailing.com'da | Arac Bakım Ve Temizlik Urunleri (https://www.yamaclardetailing.com/urun/polytop-hybrid-sealer-maximus-hizli-cila-1lt-n11)
onn_dear
26-01-2022, 15:34
Gyeon wetcoat ile kıyaslama yapılırsa hangisi daha iyidir acaba? Gyeon um bitti bu defa bunu mu denesem? Yoksa gyeon wetcoat ile devam mı etsem bilemedim.
mirafiori
26-01-2022, 16:36
Gyeon wetcoat ile kıyaslama yapılırsa hangisi daha iyidir acaba? Gyeon um bitti bu defa bunu mu denesem? Yoksa gyeon wetcoat ile devam mı etsem bilemedim.
Aşağı yukarı benzer ürünler, Gyeon direk kullanım olması, fiyat konusu, iz bırakmaya meğilli bir cila olması, Polytop'un sereltilerek 1 litre saf üründen en az 100 litre ürün elde edilebiliyor, bu bağlamda fiyat konusunda daha avantajlı oluyor. Karar sizin.
Pazar günü Mersine geleceğim uçakta yanıma alabilirmiyim bilmiyorum ama 20 30 ml numune getirebilirim isterseniz ...
imprezaWRC
26-01-2022, 17:03
Aşağı yukarı benzer ürünler, Gyeon direk kullanım olması, fiyat konusu, iz bırakmaya meğilli bir cila olması, Polytop'un sereltilerek 1 litre saf üründen en az 10 litre ürün elde edilebiliyor, bu bağlamda fiyat konusunda daha avantajlı oluyor. Karar sizin.
Pazar günü Mersine geleceğim uçakta yanıma alabilirmiyim bilmiyorum ama 20 30 ml numune getirebilirim isterseniz ...
20-30ml numune karşılığı kerebiç tatlısı veya tantuni ikram etmesi lazım :D :D
N11den aldım, zubizudan 30tl indirim kodu alarak
mirafiori
26-01-2022, 18:25
Hakan abi ikramlar yerine direk ürünü satın alsalar daha karlı olur :D
dark_crow
27-01-2022, 16:00
Wetcoat dan sonra kullanımı çok rahat geldi bana, iz bırakma derdi yok. Sık süngerle yada bırak aksın. Zaten bitmiyor :)
imprezaWRC
27-01-2022, 21:49
Hakan abi ikramlar yerine direk ürünü satın alsalar daha karlı olur :D
İkram olmasa da sen yine de kerebiç ve tantuni yemeden dönme :D 1 tane kesmez, o nedenle açık ekmek içine tantuni koydurt :) Hatta boş valiz ile gidip yarısını kerebiç yarısını tantuni ile doldurt :D :D
Ulan cila konusunu bir Mersin dedin diye ne hale getirdim :D :D
Sonunda ürünü geçtiğimiz hafta uygulama şansın oldu
3-4 gündür de yağmur yaşlı çamurlu yollarda aktif kullanıyorum.
Boncuklanması ve kir tutmama performansını baya beğendim, bereketli olması ayrı terapi :)
mirafiori
08-02-2022, 19:28
Sonunda ürünü geçtiğimiz hafta uygulama şansın oldu
3-4 gündür de yağmur yaşlı çamurlu yollarda aktif kullanıyorum.
Boncuklanması ve kir tutmama performansını baya beğendim, bereketli olması ayrı terapi :)
Videolarımın amacına ulaştığını görmek çok güzel :) güle güle kullanın :)
mirafiori
08-02-2022, 19:34
Hakan abi 2 yerede gittim. Kerebiç tatlısı için yorumum; olmasa aramam :) Tantunici memet ustada biftek kendi sütlü ekmeklerinde olan versiyonu yedim, şuana kadar yediklerim tantuni değilmiş dedim :)
2 yerden birindede virüsü kaptık maalesef, maske mesafe kimsenin umrunda değil...
imprezaWRC
12-02-2022, 11:25
Hakan abi 2 yerede gittim. Kerebiç tatlısı için yorumum; olmasa aramam :) Tantunici memet ustada biftek kendi sütlü ekmeklerinde olan versiyonu yedim, şuana kadar yediklerim tantuni değilmiş dedim :)
2 yerden birindede virüsü kaptık maalesef, maske mesafe kimsenin umrunda değil...
Ben 10 yıldan fazladır şerbetli tatlı yemiyorum. Kerebiç öyle bir şey değil ama dediğin de haklısın olsa da olmasa da dert değil. Maksat genel kültür, olur da yarışmaya katılırsın falan soru denk gelir şak diye cevabı yapıştırırsın. :D :D :D
Bu arada geçmiş olsun. Bizim şoförün annesi Ocak ayı başından Şubat'ın ilk gününe kadar hastanede entübeydi, maalesef kaybettik. Kadıncağızın hiç hastalığı vs'si yokmuş. Turp gibiymiş. Eve torunlar gidip geliyormuş, muhtemelen ya onlardan ya da pek dikkat etmeyen yetişkinler taşıdı ve bulaştırdı. Kadıncağız zira pek evden de dışarı çıkmıyormuş, evde bakıma muhtaç birisi ile ilgileniyormuş. Ve tepi topu 2 tane sinovac olmuş, bir daha da aşı maşı olmamış. Doktorun da ciğerleri görüp ilk gün eve göndermesinden de kaynaklı bir sıkıntı var tabi ama ... Ertesi gün tekrar hastaneye gidiyorlar, semptomlar artıyor, önce yoğun bakıma alındı sonra entübe edildi. Bir ara iyiye gidiyor dediler ama sonra kötü haber geldi. Ciğerler jele dönmüş ve vefat etti.
Merhabalar,
Bu ürünü gördüm de internette, bir sorum olacaktı. Hızlı cila olarak soft99 luxury gloss var ama yakında o biter gibi :) Bu üründen almak istiyorum. herhalde bi yıkamada 500 ml su + 10 ml cila harcasam bana baya baya gider. Sorum ise; bu ürün açıldıktan sonra bir süresi var mı yani konsantre halini kastediyorum (ana şişede kalan).
bir de dediğm ürüne göre parlatması vs farklı mıdır ? üsttekinden çok memnunum ama sadece 500ml şişesi 200 tl ye yakın. bu ürünü alırsam ömür boyu götürür :D
mirafiori
26-06-2022, 10:20
Merhabalar,
Bu ürünü gördüm de internette, bir sorum olacaktı. Hızlı cila olarak soft99 luxury gloss var ama yakında o biter gibi :) Bu üründen almak istiyorum. herhalde bi yıkamada 500 ml su + 10 ml cila harcasam bana baya baya gider. Sorum ise; bu ürün açıldıktan sonra bir süresi var mı yani konsantre halini kastediyorum (ana şişede kalan).
bir de dediğm ürüne göre parlatması vs farklı mıdır ? üsttekinden çok memnunum ama sadece 500ml şişesi 200 tl ye yakın. bu ürünü alırsam ömür boyu götürür :D Merhabalar,
Soft99 kullanmadım, yorum yapamaycağım bu konuda fakat, Sonax ve Turtle wax Seramik katkılı ürünlerine göre dayanım konusunda biraz geride, bu ürünlerde direkt kullanım.
Parlaklık bana göre yeterli seviyede dayanım 2.5 3 hafta, açıkta duruyor aracım, kapalı otoparkta duran araçta süre uzayacaktır. Bu ürünlerden katı wax sıvı wax vb. ürünlerdem beklediğimiz performansı beklememek gerek, destekleyici ürünlerdir. Ürünü 1/50 100 oranında seyrelttiğimizde 50 100 litre ürün elde edebiliyoruz ve Soft99dan 50 tl daha pahalı. Son kullanım konusunda bilgim yok fakat 1 yıldır ana şişedeki ürünüme birşey olmadı, seyrelttiğimiz ürün 2 3 günde tüketmemiz gerekli yoksa özellği azalıyor. Ayrıca söyle bir bilgi vereyim, ilgili ürün 1 yıldır düzenli kullanıyorum, en son demirtozu temizlğinizi 1 yıl önce polisaj öncesi yapmıştım, geçtiğimiz günlerde demirtozu sökücü uyguladım ve demirtozu çıkmadı araçtan, bu konuda bir kalkan oluşturduğunu tespit etmiş olduk. Avruğa yakasına yolunuz düşerse numune verebilirim
Ürünün dökümanları aşağıdaki linkte mevcut fakat Almanca belki orda son kullanım tarihi ile alakalı bilgi vardır
POLYTOP Hybridkonservierer Maximus 200 L online kaufen (https://www.polytop-shop.de/hybridkonservierer-maximus-200-l.html)
Merhabalar,
Soft99 kullanmadım, yorum yapamaycağım bu konuda fakat, Sonax ve Turtle wax Seramik katkılı ürünlerine göre dayanım konusunda biraz geride, bu ürünlerde direkt kullanım.
Parlaklık bana göre yeterli seviyede dayanım 2.5 3 hafta, açıkta duruyor aracım, kapalı otoparkta duran araçta süre uzayacaktır. Bu ürünlerden katı wax sıvı wax vb. ürünlerdem beklediğimiz performansı beklememek gerek, destekleyici ürünlerdir. Ürünü 1/50 100 oranında seyrelttiğimizde 50 100 litre ürün elde edebiliyoruz ve Soft99dan 50 tl daha pahalı. Son kullanım konusunda bilgim yok fakat 1 yıldır ana şişedeki ürünüme birşey olmadı, seyrelttiğimiz ürün 2 3 günde tüketmemiz gerekli yoksa özellği azalıyor. Ayrıca söyle bir bilgi vereyim, ilgili ürün 1 yıldır düzenli kullanıyorum, en son demirtozu temizlğinizi 1 yıl önce polisaj öncesi yapmıştım, geçtiğimiz günlerde demirtozu sökücü uyguladım ve demirtozu çıkmadı araçtan, bu konuda bir kalkan oluşturduğunu tespit etmiş olduk. Avruğa yakasına yolunuz düşerse numune verebilirim
Ürünün dökümanları aşağıdaki linkte mevcut fakat Almanca belki orda son kullanım tarihi ile alakalı bilgi vardır
POLYTOP Hybridkonservierer Maximus 200 L online kaufen (https://www.polytop-shop.de/hybridkonservierer-maximus-200-l.html)
çok sağol abi bilgilendirmen için. ya zaten dediğin gibi 2-3 haftada bir yenilesek bile dediğin gibi çok uzun süre kullanacağımdan bol bol bile sıkarım yani :) ben en iyisi hafta içi duruma göre alayım, dursun depomdan. tekrardan teşekkürler
Bende bu urunu satin aldim urunu kullananlar nasil uygulama yapiyorsunuz ?
mirafiori
29-06-2022, 22:44
Bende bu urunu satin aldim urunu kullananlar nasil uygulama yapiyorsunuz ?
1:50-100 seyreltiyorsunuz, araç ıslakken fısfıslıyorsunuz, daha sonra aracı duruluyorsunuz..
Bende aynı şekilde PW kullanıyorum. Gayet memnunum yoğun kullanımlarda toz kapma olayı fazla oluyor malesef.
Aracım 12 yaşında ve boyasız kısımlarda polisaj yapmak istemiyorum. Parlaklık ve derinlik için SOFT99 tavsiye eder misiniz?
1:50-100 seyreltiyorsunuz, araç ıslakken fısfıslıyorsunuz, daha sonra aracı duruluyorsunuz..
Duruluyor muyuz? Kurulamıyor muyuz ya sıktıktan sonra? :)
mirafiori
30-06-2022, 09:24
Duruluyor muyuz? Kurulamıyor muyuz ya sıktıktan sonra? :)
Dediğiniz şekilde de olur fakat, kurulama havlusu özelliğini yitirebilir zamanla. İlk sayfadaki videomu izlerseniz sonucu görebilirsiniz :)
Bende aynı şekilde PW kullanıyorum. Gayet memnunum yoğun kullanımlarda toz kapma olayı fazla oluyor malesef.
Aracım 12 yaşında ve boyasız kısımlarda polisaj yapmak istemiyorum. Parlaklık ve derinlik için SOFT99 tavsiye eder misiniz?
yamaclardetailing.com'da | Arac Bakım Ve Temizlik Urunleri (https://www.yamaclardetailing.com/urun/soft99-hizli-sprey-cila-luxury-gloss) bende bu ürün var, parlatması bence gayet iyi. pek ürün bilgim yok ama yabancı videolarda bir çok ürünle kıyaslıyolardı fiyatlarındaki hepsinden parlatma puanı daha yüksekti ama örnek veriyorum hidrofobikliği sonax bsd'den sözde daha düşük gözüküyordu. Hızlı cila yerine soft99'un wax'ları ile uğraşırım diyorsanız gözünüz kapalı alın diyor herkes yorumlarda :) zaten uzmanları yardımcı olur size
mirafiori
02-07-2022, 11:35
Polisaj neden yapmak istemiyorsunuz? Alpii ye katılıyorım ilave olarak Soft99 Kiwami wax işinizi görecektir, parlaklık için, derinlik için polisaj ile kusursuz yüzey gerekliliği doğabilir.
Hızlı cila kısmında Turtle wax Dry Shine, Sonax Ceramic spray işinizi görebilir fakat ben şiddetle Vonix hızlı cila tavsiye ederim.
Polyop hizli cilayi bu hafta alip kullanma sansim oldu, ürun gercekten iyi su tutmama performansindan cok memnun kaldim ayrıca arabayi kurulama esnasinda kolaylik sagliyor.
Polisaj neden yapmak istemiyorsunuz? Alpii ye katılıyorım ilave olarak Soft99 Kiwami wax işinizi görecektir, parlaklık için, derinlik için polisaj ile kusursuz yüzey gerekliliği doğabilir.
Hızlı cila kısmında Turtle wax Dry Shine, Sonax Ceramic spray işinizi görebilir fakat ben şiddetle Vonix hızlı cila tavsiye ederim.
Daha önce yapılan bilinçsiz uygulamalardan dolayı orjinal boya mikronu düşük seviyelerde malesef olası bir hata riskini alamıyorum. Soft99 deneyeceğim. Teşekkürler.
Silence45
04-07-2022, 08:42
Bu ürünü, Turtle wax hybrid cila ile karşılaştırırsak sanırım bu ürün her anlamda daha mantıklı olacaktır, doğru mudur? çok başarılı duruyor videoda.
mirafiori
04-07-2022, 10:03
Bu ürünü, Turtle wax hybrid cila ile karşılaştırırsak sanırım bu ürün her anlamda daha mantıklı olacaktır, doğru mudur? çok başarılı duruyor videoda.
Tw boncuk yapısı bir tık daha iyi gibi daha canlı duruyor. Onunde videosu mevcut kanalda. 1:50 seyreltmede Polytopta hiç fena değil. Herşeyi bir kenara koydum, kesemizi düşündüğümüzde 1:50 seyreltirsek litresi 5 tl :)
Silence45
04-07-2022, 10:04
Tw boncuk yapısı bir tık daha iyi gibi daha canlı duruyor. Onunde videosu mevcut kanalda. 1:50 seyreltmede Polytopta hiç fena değil. Herşeyi bir kenara koydum, kesemizi düşündüğümüzde 1:50 seyreltirsek litresi 5 tl :)
Aradaki farka değecek şeyler yok bence de. Sonraki adım bu ürün sanırım. Eldekiler bitsin de bakarız :) teşekkürler.
Aliburakb
04-07-2022, 14:01
bu seyreltme olayını ben tam anlayamadım ya :) 1:50 seyreltmek demek ne demek tam olarak ne kadar su ne kadar ürün ? :)
bu seyreltme olayını ben tam anlayamadım ya :) 1:50 seyreltmek demek ne demek tam olarak ne kadar su ne kadar ürün ? :)
50 birim su 1 birim ürün anlamına gelir :)
mirafiori
04-07-2022, 14:46
1 litrelik şişede seyrelltiyoruz var sayıyorum, 20 ml ürün 980 ml su şeklinde...
1 litrelik şişede seyrelltiyoruz var sayıyorum, 20 ml ürün 980 ml su şeklinde...
Soft99 bittiği için bu üründen sipariş verdim az önce :) 1/100 mü 1/50 mi kullanıyorsunuz hocam? Elimde soft99 un yarım litre şişesi var onu kullanıcam da size sormak istedim ölçüyü :)
AliGizda
21-10-2022, 10:48
PW ile kıyaslama yapsak hangisi daha iyidir?
Aliburakb
21-10-2022, 11:23
ne kadar olmuş PW nin güncel litresi :)
AliGizda
21-10-2022, 12:57
ne kadar olmuş PW nin güncel litresi :)
410,65 TL olmuş HB' de :)
Aliburakb
21-10-2022, 14:18
410,65 TL olmuş HB' de :)
güzel para olmuş be ben ikisinide kullandım pw ye o kadar para verilmez hemen hemen yarı parası bu ürün tavsiye ederim.
mirafiori
21-10-2022, 17:31
Soft99 bittiği için bu üründen sipariş verdim az önce :) 1/100 mü 1/50 mi kullanıyorsunuz hocam? Elimde soft99 un yarım litre şişesi var onu kullanıcam da size sormak istedim ölçüyü :)
1/50 olursa hidrofobi daha iyi oluyor, ben 1/50 tercih ediyorum :) 25 ml ürün gerisi su işiniz tamam bol bol sıkın, güzel durulayın, çünkü kurulama bezlerinin su emiciliğine etki edebiliyor :) Güle güle kullanın
mirafiori
21-10-2022, 17:39
Pw Artıları: Güzel parklaklık veriyor, hidrofobisi güzel. Eksileri: Aşırı toz çekiyor, kurulama yapmak çok zor. Fiyat: 400 tl civarı
Polytop: Artıları parlaklığı güzel, hidrofobisi 1/50'de güzel 1/100 de bir tık zayıf. Eksileri iyi durulama yapılması lazım aksi halde kuruma havlusu emiş kabiliyetine zarar veriyor. Fiyatı 250 tl civarı
Bende eski Pw kullanıcısıyım, toz çekme olayı çok can sıkıcı.. Polytop u keşfettikten sonra Pw'ye dönüp bakmadım bile :)
1/50 olursa hidrofobi daha iyi oluyor, ben 1/50 tercih ediyorum :) 25 ml ürün gerisi su işiniz tamam bol bol sıkın, güzel durulayın, çünkü kurulama bezlerinin su emiciliğine etki edebiliyor :) Güle güle kullanın
ben durulamadan direk fıslayıp bezlerim diyordum da dediğiniz doğru, bez o zaman kurulaması çok zor olur :) soft99'un 1 yıkamalık ömrü kaldı, artık gelipte kullanınca tekrar yorumların. Sağolun cevap için