Orijinalini görmek için tıklayınız : Robot süpürge kullanan var mı?
muratburunce
14-01-2021, 11:23
Bizimki 5 yaşında. Akıllı uslu maşallah. Ama 1 hafta peşinden ayrılmadı :) Rahat vermeleri mümkün değil.
bizimki üstüne çıkıp gezmeye çalışır gibi his var gerçi korkabilirde elektrip süpürgesinden korkuyor biraz ses çıkarınca :)
melihyilmaz
14-01-2021, 15:02
bizimki üstüne çıkıp gezmeye çalışır gibi his var gerçi korkabilirde elektrip süpürgesinden korkuyor biraz ses çıkarınca :)
Bu tamamen sürpriz benimde 2 kızım var biri 2 biri 4 yaşında babaanneye robot aldık odaya girince kaçıyorlar kapıdan izliyorlar sadece. Bende üstünde gezerler dedim ama gezmediler :)
muratburunce
14-01-2021, 15:17
Bu tamamen sürpriz benimde 2 kızım var biri 2 biri 4 yaşında babaanneye robot aldık odaya girince kaçıyorlar kapıdan izliyorlar sadece. Bende üstünde gezerler dedim ama gezmediler :)
temennim o yönde benimde 1-2 hafta sonra odadan odaya uber gibi kullanmazlar inşallah :D
melihyilmaz
14-01-2021, 16:32
temennim o yönde benimde 1-2 hafta sonra odadan odaya uber gibi kullanmazlar inşallah :D
canları sağolsun deriz :)
Bende mop pro aldım 2895 tl ye. Kargo bekliyorum :) Yeni bebegimiz var corona dalgasına kadın alamıoruz. ailelerde gelemeyince mecbur kaldık yetişemioruz hiç bsye. tecrübelerimi yazarım bende :)
Roborock s5 max filtresi yıkanabilir diyor ama yıkamayın
Ben genelde içini döküp kalanları şarjlı süpürge ile çekiyordum, 1 kere yıkayayım dedim, deli gibi koku yaptı.
Lavanta yağı döktüm filtreye, koku gitmezse yenisini sipariş edeceğiz mecbur.
Bende mop pro aldım 2895 tl ye. Kargo bekliyorum :) Yeni bebegimiz var corona dalgasına kadın alamıoruz. ailelerde gelemeyince mecbur kaldık yetişemioruz hiç bsye. tecrübelerimi yazarım bende :)
Evet cihaz geldi dün kurdum. İlk gözlemlerim şöyle;
*iyiki almışım dedirtti gerçekten işimizi ciddi hafifleticek
*cihazı şarj standı harici elle almayın kafası ciddi karısıyor. Yani bence öyle oldu en azından. Şarj standının yerini bambaska bir oda olarak gösterdi. Haritayı silip tekrar tanıttım şu an gayet başarılı.
*temizlenmiş bir evden böylesine toz cıkması acaip. muhtemelen her gün evi süpürürüm. Silme daha tecrube etmedim ama 3-4 günde bir de silme düşünüyorum.
*son olarak şiddetle tavsiye ederim :D
*cihazı şarj standı harici elle almayın kafası ciddi karısıyor. Yani bence öyle oldu en azından. Şarj standının yerini bambaska bir oda olarak gösterdi. Haritayı silip tekrar tanıttım şu an gayet başarılı.
*temizlenmiş bir evden böylesine toz cıkması acaip. muhtemelen her gün evi süpürürüm. Silme daha tecrube etmedim ama 3-4 günde bir de silme düşünüyorum.
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Hurç vakumlama dışında eski süpürge rafa kalkıyor. Eren dedi dersin :)
muratburunce
18-01-2021, 08:28
hayırlı olsun güle güle kullanının hangisini aldınız link varmı acaba?
hayırlı olsun güle güle kullanının hangisini aldınız link varmı acaba?
Xiaomi Vacuum mop pro aldım linkide ekliyim dicem ama 3200 e cıkmıs fiyatı. Siz ara ara takip edin illaki düşük fiyat denk gelicektir.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Beyaz - Akıllı Robot Süpürge
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-beyaz---akilli-robot-supurge-p-HBV00000SDB4B?magaza=innovativya)
Burdaki fiyatta ii uygunsa alırsınız
muratburunce
18-01-2021, 11:27
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Beyaz - Akıllı Robot Süpürge
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-beyaz---akilli-robot-supurge-p-HBV00000SDB4B?magaza=innovativya)
Burdaki fiyatta ii uygunsa alırsınız
tamamdır çok saolun benim takip ettiğim ürünmüş trednyolda baya düşmüştü fiyatı bu arlar alamayacağım biraz daha düşer ben alana kadar
valla 2 canavar var evde onların kırıtınlarını döktüklerini temizlese gene baya iş görür bizim evde :) ama tek kokrkum küçük sıpa 3 yaşında daha canavar abisine göre makinaya bişi yaparmı acaba :D
Benim kız 1.5 yaşındayken almıştım robotu.
ilk başlarda korkuyordu, bacaklarımın arkasına geçip aradan bakıyordu.
şimdi 2.5 yaşında oldu, alıştı. onla büyüdüğü için çalıştırılacağı zaman izin alıyor kendi başlatıyor. robot hareket halindeyken önünde durmuyor, kenara çekiliyor.
robot geldikten soınraki ebeveyn davranışları ile alakalı aslında nasıl davranacağı. sınırları koyup ısrarcı olmak önemli. ancak ilgisini çekeceğinden ona anlatmak, çalıştırmasına izin vermek de önemli.
muratburunce
18-01-2021, 12:03
Benim kız 1.5 yaşındayken almıştım robotu.
ilk başlarda korkuyordu, bacaklarımın arkasına geçip aradan bakıyordu.
şimdi 2.5 yaşında oldu, alıştı. onla büyüdüğü için çalıştırılacağı zaman izin alıyor kendi başlatıyor. robot hareket halindeyken önünde durmuyor, kenara çekiliyor.
robot geldikten soınraki ebeveyn davranışları ile alakalı aslında nasıl davranacağı. sınırları koyup ısrarcı olmak önemli. ancak ilgisini çekeceğinden ona anlatmak, çalıştırmasına izin vermek de önemli.
allah bağışlasın abi :) ama kız çocuğu farklı olur derler erkek gibi değil bizimkileri görsen hele küçük tam bir tazmanya canavarı gibi evde öyle sesler çıkararak sağa sola vura vura geziyor abisi 8 yaşında onu bile kovalıyor :D senin yazdığını görünce aklıma şu geldi direk abi
https://i.hizliresim.com/MKfxVb.png (https://hizliresim.com/MKfxVb)
bakalım inşallah dediğin gibi olur da korkar biraz çekinir hevesimizi alamadan makinaya veda etmeyiz inşallah :)
Roborock s5 max filtresi yıkanabilir diyor ama yıkamayın
Ben genelde içini döküp kalanları şarjlı süpürge ile çekiyordum, 1 kere yıkayayım dedim, deli gibi koku yaptı.
Lavanta yağı döktüm filtreye, koku gitmezse yenisini sipariş edeceğiz mecbur.
Muhtemelen filtreler tan kurumadan taktınız farkında olmadan.
Muhtemelen filtreler tan kurumadan taktınız farkında olmadan.
Olabilir, filtre haznesi su damlası saklamaya müsait
https://www.n11.com/urun/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-beyaz-akilli-robot-supurge-1007043?magaza=dema
Şuan N11 de 2900 TL. Ve ben bunu güya 11.11 indirim ile N11 den 3200 TL'ye aldım. Nasıl birden fiyatları düştü bunların anlamadım. :)
cbrracingteam
18-01-2021, 17:22
https://www.n11.com/urun/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-beyaz-akilli-robot-supurge-1007043?magaza=dema
Şuan N11 de 2900 TL. Ve ben bunu güya 11.11 indirim ile N11 den 3200 TL'ye aldım. Nasıl birden fiyatları düştü bunların anlamadım. :)
arıyordum 3.000 tl altı bulamamıştım aldım bu link ten teşekkürler 14 şubattan önce iyi oldu :) aradan çıkar
Ufak bi sorunum var. Ara ara cihaz bulundugu odayı değiştirmek suretiyle kendi kafasına gore iş yapıyor. Yani temizledi dondu standa misal uygulamayı bi açılsıosun oda değiştirmeme ragmen farklı bir odada gozukuyor. Bu sorunla karşılaşan çok kişi olmuş nedeni nedir bilen var mı?
Ufak bi sorunum var. Ara ara cihaz bulundugu odayı değiştirmek suretiyle kendi kafasına gore iş yapıyor. Yani temizledi dondu standa misal uygulamayı bi açılsıosun oda değiştirmeme ragmen farklı bir odada gozukuyor. Bu sorunla karşılaşan çok kişi olmuş nedeni nedir bilen var mı?
Hali püskülü gibi bir şeyi yakalayıp bir süre patinaj çekip gidemezse bazen karışıyor kafası.
wifi'ye kesintisiz bağlı olduğundan emin olun. arka odalarda sinyal düşerse ve ara ara bağlantı kopmaları olursa bu tarz problemler olabiliyor.
CloudGrey
19-01-2021, 17:07
arada böyle denyolukları es gecicen abi, bizimkide bazen bi yeri süpürmeden dock'a dönüyor.
haritayı sıfırlıyor falan..
Öncelikle yorumlar için tesekkurler. Sanırım sorunu anladım. 2 adet ihtimal var
*rooter üstünden bagladıgım için oldugunu düşünüyorum. Ana modemin 2.4 ghz lik kısmına bagladıgımdan bu yana sorunsuz.
*bir diğer ihtimalde temzliği üst üste yapmaktanda kaynaklanıoyor sanırım. Yani 3 oda temizletip pil tam dolmadan temizliğe tekrar yolladıgımda yasadım bu durumu.
Bu 2 ihtimale dikkat ettiğimden bu yana sorun kalmadı.
Bu arada paspası 2 kullanımdır deneyimliyorum. Muazzam siliyor bu kadar basarılı olucagını tahmin etmiyordum :)
Öncelikle yorumlar için tesekkurler. Sanırım sorunu anladım. 2 adet ihtimal var
*rooter üstünden bagladıgım için oldugunu düşünüyorum. Ana modemin 2.4 ghz lik kısmına bagladıgımdan bu yana sorunsuz.
*bir diğer ihtimalde temzliği üst üste yapmaktanda kaynaklanıoyor sanırım. Yani 3 oda temizletip pil tam dolmadan temizliğe tekrar yolladıgımda yasadım bu durumu.
Bu 2 ihtimale dikkat ettiğimden bu yana sorun kalmadı.
Bu arada paspası 2 kullanımdır deneyimliyorum. Muazzam siliyor bu kadar basarılı olucagını tahmin etmiyordum :)
Mop u başlatmadan önce elinizle hafif ıslatıp paspasın heryeri nemli olacak şekilde başlatırsanız daha da iyi oluyor.
Kuru paspas ile başlatınca bende odanın yarısına kadar 3 çizgi gibi silerek geliyor paspas ıslanana kadar.
Ama paspası nemli takarsam homojen şekilde temizliyor
Mop pro da haritaya ekleme nasil yapiyoruz??? Evi haritalandirirken bir odam musaot degildi.. simdi musait ama tek orayi hariyata eklemek istiyorum bir turlu beceremedim... İlla haritayi silip bastanmi haritalandirmak gerek???
Mop pro da haritaya ekleme nasil yapiyoruz??? Evi haritalandirirken bir odam musaot degildi.. simdi musait ama tek orayi hariyata eklemek istiyorum bir turlu beceremedim... İlla haritayi silip bastanmi haritalandirmak gerek???
Evet.
Oda ekle/çıkart yok.
Merhabalar
Mi Mop Pro alma niyetim var.Fakat evde internet yok.Bu cihaz internet olmadan çalışıyormu?
Sizdede oluyormu bilmiyorum ama sarj unutesi haritada gozukmuyor... Yerini degistirdim haritayi sifirladim ama gozukmuyor.. servis yolumu gozuktktu acabw???
Merhabalar
Mi Mop Pro alma niyetim var.Fakat evde internet yok.Bu cihaz internet olmadan çalışıyormu?
Çalışıyor ancak sağlıklı değil. Heryeri rastgele geziyor vs
Çalışıyor ancak sağlıklı değil. Heryeri rastgele geziyor vs
Eyvallah dostum.Teşekkürler.
burkaykalyon
31-01-2021, 23:27
Mop özelliği çok gerekli değil diye okumuştum bir yerde. Mop özelliği olmayan en verimli cihaz hangisidir acaba? Yorumları alabilir miyim?
arada böyle denyolukları es gecicen abi, bizimkide bazen bi yeri süpürmeden dock'a dönüyor.
haritayı sıfırlıyor falan..
Sensörleri temizliyor musunuz?
CloudGrey
01-02-2021, 17:43
Sensörleri temizliyor musunuz?
yo hayır? aslında arada gerekli değilmi?
Bende şöyle birşey var mutfak dolabı altındaki bazayı oluşturan parça gri renkli. Çok hafif yansıma yapıyor. Birde holdeki portmantonun kapağı yere kadar ayna. O tarz aynalı yüzeylerde sanki daha ilerisi varmış gibi görüyor ama oraya gidemediği için hafif bir grilik var haritada. Oralara çarpmıyor ama haritada gözüküyor. Bi ona taktım kafayı ama yapacak bişi yok. :)
yo hayır? aslında arada gerekli değilmi?
Hani cihaz bilmiyorum ama maintenance menüsünde de belirtiyor, şu kadar zaman sonra temizleyin, şu kadar zaman sonra filtre değişin diye.
Ben sensörleri sık temizlediğim için karşılaşmadım, ama sensörler kirli olunca yapabiliyormuş bu şikayetleri
CloudGrey
01-02-2021, 19:36
Hani cihaz bilmiyorum ama maintenance menüsünde de belirtiyor, şu kadar zaman sonra temizleyin, şu kadar zaman sonra filtre değişin diye.
Ben sensörleri sık temizlediğim için karşılaşmadım, ama sensörler kirli olunca yapabiliyormuş bu şikayetleri
aslında mantıklı ;) teşekkür ederim.
bidakine temizLerken bende yapım bu bakımı.
Bende şöyle birşey var mutfak dolabı altındaki bazayı oluşturan parça gri renkli. Çok hafif yansıma yapıyor. Birde holdeki portmantonun kapağı yere kadar ayna. O tarz aynalı yüzeylerde sanki daha ilerisi varmış gibi görüyor ama oraya gidemediği için hafif bir grilik var haritada. Oralara çarpmıyor ama haritada gözüküyor. Bi ona taktım kafayı ama yapacak bişi yok. :)
evet aynalardaki yansımaları oda gibi gösteriyor :) ben sanal duvar çekiyorum aynaların önüne
TolgaEsentepe
02-02-2021, 10:56
aldık bakalım mop pro yu 2900e memnun kalırım umarım :)
aldık bakalım mop pro yu 2900e memnun kalırım umarım :)
Kesin kalırsınız. Haritada arada bir kafa karısıklıgı oluyor ilk baslarda. Evi tanıyana kdr acele etmeyin. İice tanıdıgında sorunsuz kullanıyorsunuz. Hayırlı olsun :)
TolgaEsentepe
08-02-2021, 09:06
Kesin kalırsınız. Haritada arada bir kafa karısıklıgı oluyor ilk baslarda. Evi tanıyana kdr acele etmeyin. İice tanıdıgında sorunsuz kullanıyorsunuz. Hayırlı olsun :)
teşekkürler. hala bekliyoruz kargoyu heyecanla :)
bu cihazlar bayanlardan çok erkeklerin daha çok ilgisini çekiyor, neden acaba :)
cbrracingteam
08-02-2021, 10:43
1 ay evvel mop pro aldım harika herkes almalı :) yalnız bi sorun var cihazın şarjı bitince kendi dönmüyor standa onun ayarı nasıl yapılıyor bittiği yerde kalıyor
bu cihazlar bayanlardan çok erkeklerin daha çok ilgisini çekiyor, neden acaba :)
demekki tüm erkekler süpürge yapıyor :D
1 ay evvel mop pro aldım harika herkes almalı :) yalnız bi sorun var cihazın şarjı bitince kendi dönmüyor standa onun ayarı nasıl yapılıyor bittiği yerde kalıyor
Onun bir ayarı yok. Otomatik kendi hallediyor herşeyi. Pil 7% düştüğünde dönüş moduna geçiyor.
Acaba senin cihaz 7% olmadan tık diye kapanıyor olmasın?
honour35
08-02-2021, 11:32
şuanda xiaomi mop pro sanırım herkesin tercihi. mop özelliği bizim için olmazsa olmaz değil. mop özelliksiz olan hangi modelidir? siyah alanlar çabuk kirlenme sebebiyle pişman sanırım. birde teknik servis ve garanti olayı halen belirsiz değilmi. yani benim anladığım garanti yok. ama teknik servis desteği var.. güncel fiyatlar mop pro için 3000 banında geziyor. düşer mi yükselir mi ne yapalım ahali?
şuanda xiaomi mop pro sanırım herkesin tercihi. mop özelliği bizim için olmazsa olmaz değil. mop özelliksiz olan hangi modelidir? siyah alanlar çabuk kirlenme sebebiyle pişman sanırım. birde teknik servis ve garanti olayı halen belirsiz değilmi. yani benim anladığım garanti yok. ama teknik servis desteği var.. güncel fiyatlar mop pro için 3000 banında geziyor. düşer mi yükselir mi ne yapalım ahali?
vacuum cleaner olanına bakacaksınız. Lidar sensörü de var.
Belirsiz değil.
Garanti yok :)
Garanti var diyen hiç bir firmanın kendi servis hizmeti yok.
bildiğim kadarıyla böyle bir ayar yok, varsayılan olarak şarj bittiğinde dönmesi lazım standa.
Şarj istasyonunun yan ve ön tarafında en az 1 metre kalacak şekilde boşluk bırakın. ben dar bir alana koymuştum yanaşamıyordu alet. geniş bir yere koyunca düzeldi. belki sorun bundan olabilir.
mop olmayan vacuum clenar modeli var fakat eski bir cihaz bildiğim kadarıyla. bence yeni bir cihaz alın 2 özelliği de barındırsın. ihtiyacınız olmazsa kullanmazsınız. biz de mop özelliğini kullanmıyoruz sadece süpürüyor.
şu cihazı tavsiye ederim;
https://www.trendyol.com/viomi/se-vacuum-cleaner-lazer-sensor-2in1-robot-supurge-ve-paspas-p-57662118?boutiqueId=547867&merchantId=113666&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.25.2
özellikleri mop pro'lar ile hemen hemen aynı.
garanti konusunu arkadaşlar açıklamış zaten
snan1910
08-02-2021, 20:12
Evofone den veya mi shoptan alırsanız garantisi ve teknik servis hizmeti bulunuyor. Diğer yerlerden aldıklarınız ithalat usulü, kimin getirdiği belli olmayan cihazlar. Belirli tedarikçilerin kendi servis imkanı var. Seçerek almak gerekiyor bence. Ben hediye çeki bulup evofone den aldım, kafam rahat şuan.
Aamazon.com.tr satıcılı olarak satın aldım. Aldığım dönem için hem en düşük fiyata sahipti, hem de sorun yaşarsam arkasında amazon var rahatlığı =)
Ufak bi sorum olucak filtre ve fırça değişimini ne kadarda bir yapmak mantıklı? ***** parçalar yıkanamıyor değişim şart belli bir süre sonra
Ufak bi sorum olucak filtre ve fırça değişimini ne kadarda bir yapmak mantıklı? ***** parçalar yıkanamıyor değişim şart belli bir süre sonra
Bazı versiyonlarda menüde kalan kullanım gösteriyor.
Ben 2019 şubat sonu kullanmaya başladım. Bazen her gün bazen gün aşırı tüm evi süpürür.
Filtre ve yan fırça kasımda değişim zamanı geldi. O esnada ana fırça kalan ömür 50% gösteriyordu
Bazı versiyonlarda menüde kalan kullanım gösteriyor.
Ben 2019 şubat sonu kullanmaya başladım. Bazen her gün bazen gün aşırı tüm evi süpürür.
Filtre ve yan fırça kasımda değişim zamanı geldi. O esnada ana fırça kalan ömür 50% gösteriyordu
Nerde gorebiliyoruz uygulamada?
Nerde gorebiliyoruz uygulamada?
Sağ üstte ... ile menüye girince; Alt kısımda Uzaktan kumanda & Temizlik robotu aranıyor seçenekleri arasında kalıyor.
İlk sayfada da söylemiştim; mop ve süpürge ayrı olsun kafasındayım.
1 senedir bu vardı
Irobot Roomba 960 Robot Supurge, Plastik, Gumuş/Siyah: Amazon.com.tr (https://www.amazon.com.tr/iRobot-Roomba-960-Elektrik-S%C3%BCp%C3%BCrgesi/dp/B01IEEVDOK/ref=sr_1_1?adgrpid=63061635249&dchild=1&gclid=Cj0KCQiApY6BBhCsARIsAOI_GjbAhLTMAgAe0og9-Yi8PYqIDzvah1RWcwrzWfEkDQzf3ZSJaJ6--AgaArlbEALw_wcB&hvadid=459848132280&hvdev=c&hvlocphy=1012782&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=2968796206403651048&hvtargid=kwd-171721110547&hydadcr=13021_2130994&keywords=irobot+roomba+960&qid=1612952794&sr=8-1&tag=googlepcstdtr-21)
Şimdi bir de bunun siparişini verdim. 1 hafta kaldı, geliyor gönlümün sultanı
Irobot Braava Jet M6134 Zemin Temizleme Robotu, Gri Ve Mavi: Amazon.com.tr (https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07TQVQ3FN/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1)
PaSHa-brk
12-02-2021, 19:48
Merhabalar,
İki ürün arasında ne fark var kullananlardan bir yorum almak isterim
https://ty.gl/vzlujf4w
https://ty.gl/n5sjpw8qx
Thracian
12-02-2021, 20:33
Dün bende Roborock S5 Max Robot Süpürge Beyaz (https://www.amazon.com.tr/gp/product/B084PMXCL5/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1) aldım. Kargo bekliyoruz.
360 S7 Pro 2200Pa 10 Adet Akıllı Haritalandırma 3200Mah Vacuum Mop Pro - sherman.com.tr (https://www.sherman.com.tr/360-s7-pro)
Fiyat iyi duruyor. 5s max ile karşılaştırınca mantikli olurmu bunu almak
Ben de kararımı verdim viomi v3 almaya karar verdim. Hb uzerinden mi Store'dan 3300 TL olarak 9 taksitle almayı düşünüyorum. 2600pa emiş gücü ve hepa filtre cezbetti
Ben de kararımı verdim viomi v3 almaya karar verdim. Hb uzerinden mi Store'dan 3300 TL olarak 9 taksitle almayı düşünüyorum. 2600pa emiş gücü ve hepa filtre cezbetti
Ben de viomi v3 düşünüyorum. Xiaomi mop pro ile ikisi arasında kaldım ama v3 daha ağır basıyor. Her iki ürünü de tecrübe edip kıyaslayabilecek biri var mıdır?
Ben de viomi v3 düşünüyorum. Xiaomi mop pro ile ikisi arasında kaldım ama v3 daha ağır basıyor. Her iki ürünü de tecrübe edip kıyaslayabilecek biri var mıdır?
Viomi v3 ün en büyük artısı 7 taneye kadar harita kaydedebiliyorsunuz. Özellikle birden fazla katlı olan evler için bence çok iyi bir özellik, ikincisi mop proda o özellik var mı tam emin değilim ama ileri tarihli temizlik seçerek oda oda temizlik yaptırabiliyorsunuz. Biz aşağı yukarı 4-5 aydır viomi v3 kullanıyoruz eşim baya memnun şu anda fiyatlarıda bizim aldığımız döneme göre daha uygun ben tavsiye ederim.
Bende Mop Pro var. Geçen sene ocak ayında çin versiyonuna verdikleri özellikleri hala global sürüme vermediler. Çoklu harita hala gelmedi. Bence sırf bu yüzcen Viomi V3 alın derim.
Thracian
18-02-2021, 22:42
Dün bende Roborock S5 Max Robot Süpürge Beyaz (https://www.amazon.com.tr/gp/product/B084PMXCL5/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1) aldım. Kargo bekliyoruz.
Bu arada kargo geldi. Kurulumu falan yaptım.
Test ettim. Aklında soru işareti olan varsa direk alsın. Marka model deneyimi iyileştirir sadece. Ama bu saatten sonra evlenecek olan falan varsa yada bekar erkeğim diyen muhakkak almalı. Hortumlu süpürge yılda 2 kere bahar ve kış temizliklerinde lazım olur.
İlk sayfada da söylemiştim; mop ve süpürge ayrı olsun kafasındayım.
1 senedir bu vardı
Irobot Roomba 960 Robot Supurge, Plastik, Gumuş/Siyah: Amazon.com.tr (https://www.amazon.com.tr/iRobot-Roomba-960-Elektrik-S%C3%BCp%C3%BCrgesi/dp/B01IEEVDOK/ref=sr_1_1?adgrpid=63061635249&dchild=1&gclid=Cj0KCQiApY6BBhCsARIsAOI_GjbAhLTMAgAe0og9-Yi8PYqIDzvah1RWcwrzWfEkDQzf3ZSJaJ6--AgaArlbEALw_wcB&hvadid=459848132280&hvdev=c&hvlocphy=1012782&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=2968796206403651048&hvtargid=kwd-171721110547&hydadcr=13021_2130994&keywords=irobot+roomba+960&qid=1612952794&sr=8-1&tag=googlepcstdtr-21)
Şimdi bir de bunun siparişini verdim. 1 hafta kaldı, geliyor gönlümün sultanı
Irobot Braava Jet M6134 Zemin Temizleme Robotu, Gri Ve Mavi: Amazon.com.tr (https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07TQVQ3FN/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1)
Kendimden alıntı;
Braava M6 geldi, çok çok memnunum. Gayet güzel siliyor, oda seçimi özelliği d e efsane.
Tek sıkıntı oda kapılarındaki eşikleri biraz zor geçiyor. Onu da daha ince eşik takarak çözeceğim.
Viomi v3 sipariş ettim bugün. Umarım memnun kalırız.
https://youtu.be/85pvkuK1eN4
https://youtu.be/NQCNWd9UzCU
Bu iki video yeterince ayrıntılı olmuş bence
Viomi v3 sipariş ettim bugün. Umarım memnun kalırız.
Eşim iptal ettirdi :)
O parayla hafta sonu tatili yaparız boşver dedi :)
O parayla önümüzdeki haftasonu Uludağ a gidiyoruz :)
Eşim iptal ettirdi :)
O parayla hafta sonu tatili yaparız boşver dedi :)
O parayla önümüzdeki haftasonu Uludağ a gidiyoruz :)
Bundan belki 6 ay belki 6 yıl sonra alacaksınız ve keşke o hafta sonu 2 gün için o parayı harcamasaydık da o zaman alsaydık diyeceksiniz (diyecek). :D
Bundan belki 6 ay belki 6 yıl sonra alacaksınız ve keşke o hafta sonu 2 gün için o parayı harcamasaydık da o zaman alsaydık diyeceksiniz (diyecek). :D
Beni o süpürgeyi yine alırım. ;)
Bu hafta elimdeki extra bütçeyi süpürgeye ayırmıştım. Eşim yeni eve çıkınca alırız boşver dedi :)
200TL fark için mistoredan almaya değer mi sizce? İkiside hb fiyatı bu arada
sabah kalktım kahvaltıyı yaparken yatak odasını holü ve salonu süpürttüm kahvaltı bitince mutfağı yaptırdım. kesinlikle büyük kolaylık
Aynı nitelikte cam sileni çıksa keşke..
Hanıma doğum günü hediyesi olarakTasvor X500 pro aldım. Harita ve App haricinde inanılmaz memnunum her gün kullanılmasına rağmen o kadar tozu nereden topluyor hayret ediyorum. Mop fena değil..
Şimdi daha güzel bir cihaz alıp bunu Türkiye ye anneme göndercem. Alsam mı diye düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.
Özellikle eşi de çalışanlar için gerçekten hayat kolaylaştırıyor.
Ben de kardeşime hediye almak istiyorum. F/P olarak en iyisi bu v3 sanırım? sizce viomi v3 alınır mı başka mı bakayım?
Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensor Robot Supurge ve Paspas Fiyatı ve Ozellikleri - GittiGidiyor (https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/viomi-v3-vacuum-cleaner-lazer-sensor-robot-supurge-ve-paspas_pdp_623502598?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=402893656460&utm_term=91178656292&ga_prodid=623502598&ga_merchantid=124313730&sc_gcsp=gg&gclid=Cj0KCQiA1pyCBhCtARIsAHaY_5ccqA6xtRRDOQqgzcY9 NtuXOK-CYGdY-2-evkBWW7kDVRjG-kSbBVEaApitEALw_wcB)
burda 3000 küsür lira.
Aynı nitelikte cam sileni çıksa keşke..
Var zaten :)
Benim araştırmalarıma göre Hobot 298 modeli hojdur. Pahalı dersen farklı modelleri yada xiaomi bakılabilir.
kukuleta
10-03-2021, 10:08
Ben de kardeşime hediye almak istiyorum. F/P olarak en iyisi bu v3 sanırım? sizce viomi v3 alınır mı başka mı bakayım?
Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensor Robot Supurge ve Paspas Fiyatı ve Ozellikleri - GittiGidiyor (https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/viomi-v3-vacuum-cleaner-lazer-sensor-robot-supurge-ve-paspas_pdp_623502598?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=402893656460&utm_term=91178656292&ga_prodid=623502598&ga_merchantid=124313730&sc_gcsp=gg&gclid=Cj0KCQiA1pyCBhCtARIsAHaY_5ccqA6xtRRDOQqgzcY9 NtuXOK-CYGdY-2-evkBWW7kDVRjG-kSbBVEaApitEALw_wcB)
burda 3000 küsür lira.
bunun vacuum mop pro dan ne farkı var acaba.
bende araştırıyorum ancak araqdaki farkı anlayamadım
bunun vacuum mop pro dan ne farkı var acaba.
bende araştırıyorum ancak araqdaki farkı anlayamadım
Mop Pro artıları
*Fiyat
*Daha sessiz
*Google asistan desteği
*Sanal veya manyetik duvar özelliği. (manyetik duvar için özel şeridi alınmalı)
Vioami Artıları
*Paketten extra sadece water tank çıkıyor. Bu da daha fazla alanı silebilmek demek
*Daha güçlü emiş gücü (2100 vs 2600pa)
*Daha uzun süre çalışma (120 vs 150dk)
*Daha yeni bir ürün (Ağustos 19 vs Mart 20)
Ben 13 aydır Mop pro kullanıyorum. Memnunum.
1 haftanın sonunda süpürge merdanesini temizledim, filtrelerini temizledim baya kirli çıktı. günlük oda oda temizlemek gerçekten evi temiz yapıyor. Özellikle hayvan sahibi olanların kullanması gereken bir ürün diyebilirim.
Bugün mutfağın mop işini yaptım önce medium su atma şeklinde çalıştırdım. Baktım çok leke bırakıyor low'a aldım. sonrasında su tankını boşaltıp bir de kuru geçtim. Bu arada mop işlemini Y seklinde sweep seçeneği olarak kullandım. Kuru geçince lekeler gitti. Mop olarak pek kullanmayacağız gibi.
süpürgede bazen yatak odasına girmeyip geri dönebiliyor. küçük biraz kalın ama hafif bir yolluk var bazen onu aşamıyor tekrar çalıştırınca aşıyor veya kendim elimle kaldırıp koyuyorum. Süpürgeyi hep turbo modunda kullandım ona rağmen %100 temizliyor diyemem ama günlük yapılırsa ev temiz oluyor. Çok kirli olan bir oda olursa da şarja geçip işlemi bitirince tekrar o odaya yönlendiriyorum. Irobot'un iddia ettiği kirlilik algılamasına bağlı aynı yerden tekrar tekrar geçmiyor yada halı siyahlı beyazlı alacağı kum da beyaz olduğundan farkedemiyor da olabilir.
Viomi v3 kullanıyorum.
Fiyat performans olarak standart bi model var mı? Hani çok beklentimiz olmayan süpürme işini düzgün yapsın yeter diyebileceğimiz
Strich Acht
14-03-2021, 13:15
mopsuz, sadece süpürge özelliği olan ve işini düzgün yapan makul bir cihaz var mı?
irobot 900 veya i7 ( +'sı olmayan ) serileri 1 senedir kullandığım ve süpürge işini 10 numara yapan cihazlar.
ancak fiyatlar ucuz değil.
onursumer
14-03-2021, 21:12
Xiaomi mi vacuum mop pro kullanıyoruz evde , mop kısmı için zaten alınıcak bi alet değil kullanmıyoruzda o kısmını
ama harıtalama , yaptığı temizlik , uygulama ve kullanışlılık harika ciddi memnunuz
haritalama yapma olayı temizliği ciddi hızlandırıp kolaylaştırıyor
bu çalıştığından beri doğru duzgun evde supurge açmıyoruz diyebilirim , tek dikkat edilmesi gereken nokta sarj kabloları vs onları toplamak lazım direk yakalıyor :)
Beyler oda sürekli duzenli degil. O yüzden kendi kendine becerebilir mi o işi. Illa sehpa sabit yerde mi durmalı mesela. Ve ne alalim. Fp max 2000 civarı
onursumer
17-03-2021, 23:39
Beyler oda sürekli duzenli degil. O yüzden kendi kendine becerebilir mi o işi. Illa sehpa sabit yerde mi durmalı mesela. Ve ne alalim. Fp max 2000 civarı
lazer ile haritalama yapanlar bu konuda daha iyi bizdede sabit değil birçok eşya ama sorun olmuyor
lazer ile haritalama yapanlar bu konuda daha iyi bizdede sabit değil birçok eşya ama sorun olmuyor
Tamam ne alıyoruz
honour35
18-03-2021, 07:50
buradan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine viomi se modeli üstünde yoğunlaştım ben. ilk fırsatta alacağım. fiyatta 2.000 bandında.
buradan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine viomi se modeli üstünde yoğunlaştım ben. ilk fırsatta alacağım. fiyatta 2.000 bandında.
biz yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz çok memnunuz. diğer modellere fazla para vermeye gerek yok bence. birden fazla harita kaydetme vs bunda da var. çekiş gücünde de aman aman fark yok. bence tam fiyat / performans cihazı.
Lazer dedikleri varmiymis. Yani asil mesele dağınık evde gezip temizler mi. Çünkü oğlan oyuncakları bazen toplamiyor. Mümkün olduğunca temizlik yapar mi yoksa ev eski ev değil bu ne kardeşim böyle der döner mi yuvasına
Lazer dedikleri varmiymis. Yani asil mesele dağınık evde gezip temizler mi. Çünkü oğlan oyuncakları bazen toplamiyor. Mümkün olduğunca temizlik yapar mi yoksa ev eski ev değil bu ne kardeşim böyle der döner mi yuvasına
Limitleri zorlar ve temizler.
Radar olanlar şapkalı modeller denebilir
Hafif ama alçak boyutta oyuncakları önüne katıp götürüyor. :) Pinpon topu gibi şeyleri yada büyük boy legoları.
bütün cihazlardamı aynı problem oluyormu bılmıyorum ama ewdeki halıların bazılarının puskullerı uzun ve mop pro orda biraz zorlanıo
Asamadigi topları onune katıp ilerletiyor, küçük oyuncak varsa haznesinde bulabiliyorsunuz, buyukse ve iterse devam ediyor itemezse etrafını dolaşıyor
onursumer
19-03-2021, 12:46
çok inatçı ciddi güçlü baya savaşyor engellerle baktı olmuyor etrafından geçiyor :D içine çekebildiklerini haznesine alır diğerlerini sürekler sağa sola iter
ben ne çok para verdim ne ucuz
ara model olsun diye Xiaomi mi vacuum mop pro aldım ozaman evofone tr dist kampanya yapmıştı 2799TL ye
aslında çok fazla satıcı var daha ucuzuda vardı ama ne oldukları mechul o yuzden diğerlerini tercih etmedim
çok inatçı ciddi güçlü baya savaşyor engellerle baktı olmuyor etrafından geçiyor :D içine çekebildiklerini haznesine alır diğerlerini sürekler sağa sola iter
ben ne çok para verdim ne ucuz
ara model olsun diye Xiaomi mi vacuum mop pro aldım ozaman evofone tr dist kampanya yapmıştı 2799TL ye
aslında çok fazla satıcı var daha ucuzuda vardı ama ne oldukları mechul o yuzden diğerlerini tercih etmedim
Suan senin robot 2600 trendyol da. Yapıştırıyorum o zaman
R21TURBO 41
26-03-2021, 11:14
Roborock S6 da saglam bi kampanya denk geldi siparisi verdim bugun. Insallah vadettikleri kadar akillidir. Hayirlisi bakalim
Burak K.
26-03-2021, 14:02
Bazen terlik, çanta vs unutuyoruz evde değilken çalıştırıyoruz akşam eve döndüğümüzde terliği çok başka odada buluyoruz. :D Götürebildiği kadar götürüyor öyle geri dönme durumu yok.
Bende artık alayım diyorum epeydir araştırıyorum. Fiyatına göre viaomi v2 pro mantıklı görünüyor. Yalnız garantili satıcı konusunda pek istediğimi bulamadım. Çoğu xx online saçma isimli ithalatçılar bir tüketici mahkeme durumu olsa muhattap bulamayız. Buradaki arkadaşlarım nereden ürünleri temin etmiştir?
Tesvor x500 pro’yu Tr ye anneme gönderdim. Yerine Tesvor s6 aldım, 2800Pa gücünde gerçekten çok memnunum eğer Tr de varsa incelemenizi tavsiye ediyorum
Mop pro kullanıyorum.
Bazen kafası acayip karışıyor.
Haritayı resetleyip yeni harita oluşturmaktan sıkılmaya başladım.
Bende artık alayım diyorum epeydir araştırıyorum. Fiyatına göre viaomi v2 pro mantıklı görünüyor. Yalnız garantili satıcı konusunda pek istediğimi bulamadım. Çoğu xx online saçma isimli ithalatçılar bir tüketici mahkeme durumu olsa muhattap bulamayız. Buradaki arkadaşlarım nereden ürünleri temin etmiştir?
Hepsiburadadan Mi store veya evofone üzerinden alın bence
Mop pro kullanıyorum.
Bazen kafası acayip karışıyor.
Haritayı resetleyip yeni harita oluşturmaktan sıkılmaya başladım.
bu durum telefondan kaynaklanabiliyor. benim telefonum iphone ama sürümü eski dediğiniz gibi saçma sapan hareketler yapıyor fakat eşimin telefonu sürümü daha yeni bir iphone ama onun telefonu ile eşleştirdiğimizde hiç bir zaman sıkıntı yaşamıyoruz
ChuckBartowsKi
29-03-2021, 09:36
Roidmi Eve Plus modelini aldım ben de yeni biraz araştırdım kendi kendini temizlemesi falan hoşuma gitti fakat benim gibi öğrenci evi sayılacak eve sahipseniz mop özelliği tamamen boş :) fakat süpürme olayı güzel 2-3 kere çalıştıktan sonra işini çözüyor kabloların olduğu alanı da yasaklı alan yapıyorum girmiyor takılıyor yani süpürmesi gayet iyi fakat mop için evin kendisinin iyi derecede temiz olması lazım.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential 2 in 1 bunu düşünüyorum süpürsün yeter müthiş temizlik beklentim yok köpeğin dökülen tüyleri için amacım ne dersiniz
Hanım xaomi marka birşey görmüş sanırım. Alet 2 parça. Robot ve toz haznesi dolunca gidip otomatik boşalttığı çöp kutusu.
Bu modeli gören oldu mu?
Bu robotların toz haznesi hemen doluyor mu?
Dolunca temizliği bırakıyor mu?
CloudGrey
30-03-2021, 14:12
Hanım xaomi marka birşey görmüş sanırım. Alet 2 parça. Robot ve toz haznesi dolunca gidip otomatik boşalttığı çöp kutusu.
Bu modeli gören oldu mu?
bizde haftaiçi hergün çalışıyor , haftada bir hazneyi boşaltmak durumunda kalıyorum.
o haznelide bu sefer onu boşaltıyorsun değişen birşey yok. he 1 hafta değilde hazne 2 haftada doluyordur belki...
S6 pure hoşuma gitti hem roborock ürünleri için daha dayanıklı deniyor. Mop pro için sapıtıyor diyen çok var
Bu modeli gören oldu mu?
Viomi S9 modeli o. Aslında bende ondan istiyorum ama eşim o kadar masrafa gerek yok dedi. Bu arada toz torbasına dolduruyor o yüzden boşaltması kolay ve temiz.
melihyilmaz
05-04-2021, 07:17
Viomi S9 modeli o. Aslında bende ondan istiyorum ama eşim o kadar masrafa gerek yok dedi. Bu arada toz torbasına dolduruyor o yüzden boşaltması kolay ve temiz.
Lydsto R1 Toz Toplama Uniteli Akıllı Robot Supurge Fiyatı, Yorumları - Trendyol (https://www.trendyol.com/lydsto/r1-toz-toplama-uniteli-akilli-robot-supurge-p-88375769?boutiqueId=561481&merchantId=104845)
Lydsto R1 Toz Toplama Uniteli Akıllı Robot Supurge Beyaz Fiyatı ve Ozellikleri - GittiGidiyor (https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/lydsto-r1-toz-toplama-uniteli-akilli-robot-supurge-beyaz_pdp_678984262)
gitti gidiyorda kazananlar kulubu ile 3800 e geliyor + banka kampanyası yakalarsan 50-100de ordan düşürürsün. Ben aldım roborock s5 max de var ama bunun hazne olayı bir baskaymıs kullanımı ve program arayüzü çok iyi. Verdiğin talimatları takılmadan yerine getiriyor ve s5 max den daha sessiz.
KoramiraL
11-04-2021, 14:46
Eşimle beraber almaya karar verdik fakat çeşitlilik çok fazla o yüzden sizlerden yardım istiyorum ev 3+1 120 Mt2 ayrıca birisi 3,5 birisi 10 aylık 2 tane kedim var bunların da tüyünü rahatlıkla çeke bilecek evin tozunu alacak robot arayışımız başladı önerileriniz nelerdir acaba ?
Geçen hafta s6 pure modelini aldım mi evofone garantili 3600 e geldi. Bilerek evi süpürdüm elektrikli ile sonra saldım robotu çıkan pislikten utandım. Nasıl çıkıyor anlamıyorum. Mop kullanmadım. Yüzde 50 şarj ile evi bitirdi. 135 net ama banyo vc süpürme yok tabi bunda
Eşimle beraber almaya karar verdik fakat çeşitlilik çok fazla o yüzden sizlerden yardım istiyorum ev 3+1 120 Mt2 ayrıca birisi 3,5 birisi 10 aylık 2 tane kedim var bunların da tüyünü rahatlıkla çeke bilecek evin tozunu alacak robot arayışımız başladı önerileriniz nelerdir acaba ?
Viomi v3'ten memnunum
4 ay oldu vacuum mop proyu alalı. Bayagıda kullanıyoruz hem silme hem süpürme olarak. Oldukça memnunum. Haritada kafa karısıklıgı evet arada oluyor. 1-2 sfr standa geri gonderince duzeliyor. İlk aldıgımda bu sorun daha çok ortaya cıkıyordu ama hergun kullanıyorsam ayda 1-2 kez yapıodur. Birde ufak bir uyarı standın etrafında mutlaka onu ve yan tarafında eşya ile arasında 50cm ve daha fazla boşluk olsun.
gokhan g.
13-04-2021, 00:30
Lydsto R1 Toz Toplama Uniteli Akıllı Robot Supurge Fiyatı, Yorumları - Trendyol (https://www.trendyol.com/lydsto/r1-toz-toplama-uniteli-akilli-robot-supurge-p-88375769?boutiqueId=561481&merchantId=104845)
Lydsto R1 Toz Toplama Uniteli Akıllı Robot Supurge Beyaz Fiyatı ve Ozellikleri - GittiGidiyor (https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/lydsto-r1-toz-toplama-uniteli-akilli-robot-supurge-beyaz_pdp_678984262)
gitti gidiyorda kazananlar kulubu ile 3800 e geliyor + banka kampanyası yakalarsan 50-100de ordan düşürürsün. Ben aldım roborock s5 max de var ama bunun hazne olayı bir baskaymıs kullanımı ve program arayüzü çok iyi. Verdiğin talimatları takılmadan yerine getiriyor ve s5 max den daha sessiz.
Ben de s5max düşünüyordum ama şimdi kafamı karıştırdın. Son tercihiniz ne olurdu :)
diablopolis
13-04-2021, 16:39
4 ay oldu vacuum mop proyu alalı. Bayagıda kullanıyoruz hem silme hem süpürme olarak. Oldukça memnunum. Haritada kafa karısıklıgı evet arada oluyor. 1-2 sfr standa geri gonderince duzeliyor. İlk aldıgımda bu sorun daha çok ortaya cıkıyordu ama hergun kullanıyorsam ayda 1-2 kez yapıodur. Birde ufak bir uyarı standın etrafında mutlaka onu ve yan tarafında eşya ile arasında 50cm ve daha fazla boşluk olsun.
yeniden haritalandırmayı denediniz mi? bizimkinde hiç yaşamadık kafa karışıklığı.
melihyilmaz
15-04-2021, 06:45
Ben de s5max düşünüyordum ama şimdi kafamı karıştırdın. Son tercihiniz ne olurdu :)
hocam lydsto r1 hem ucuz hem daha güçlü hemde arkasında toz haznesi var. Cihazın kafası karısmıyor komutları algılıyor ve görevini yapıyor. Uygulaması ve sesi türkçe. Kısacası ben cok memnunum R1 derim.
yeniden haritalandırmayı denediniz mi? bizimkinde hiç yaşamadık kafa karışıklığı.
Evet bi çok kez. Ama sonuç değişmedi. Ben kullandıgım modemden şüpheleniorum. ***** kablonet modemleri leş ötesi.
Kablonet modemini bridge moda alıp arkasına doğru düzgün bir router koyun. Çünkü gerçekten berabet ürünler.
Kablonet modemini bridge moda alıp arkasına doğru düzgün bir router koyun. Çünkü gerçekten berabet ürünler.
Aynısını yaptım yoksa çekilecek çile değil gerçekten.
bizim süpürgede de kafa karışıklığı hiç olmadı. yüksek ihtimal bazı bölgelerde internetin yeterli çekmemesinden kaynaklanıyor.
bugün şarj yerine bir türlü geçemedi pause edip kendim koydum. bende de kablonet var ben de şimdi şüphelendim
Arkadaşlar bu robot süpürgeler püskülleri olan halılara çıkabiliyorlarmı ? Ev komple püsküllü halı eğer çıkamıyorlarsa boş yere almayalım.
ChuckBartowsKi
22-04-2021, 14:23
Arkadaşlar bu robot süpürgeler püskülleri olan halılara çıkabiliyorlarmı ? Ev komple püsküllü halı eğer çıkamıyorlarsa boş yere almayalım.
Kendi kullandığım 2 modelde püsküllü halıya çıkmakta zorlandı çıksa bile mutlaka püskülü takılı kaldı kopardı kesti vs. yani iş görmeyebilir.
bugün şarj yerine bir türlü geçemedi pause edip kendim koydum. bende de kablonet var ben de şimdi şüphelendim
şarj istasyonunun etrafı açık mı? sıkışık bir yerde ise yanaşamayabiliyor.
şarj istasyonunun etrafı açık mı? sıkışık bir yerde ise yanaşamayabiliyor.
etrafı açık
Kendi kullandığım 2 modelde püsküllü halıya çıkmakta zorlandı çıksa bile mutlaka püskülü takılı kaldı kopardı kesti vs. yani iş görmeyebilir.
benim tüm halılarım püsküllüydü takılıyor diye hepsini overlok yaptırdım şahsen robot süpürgeden vazgeçmem halılardan vazgeçerim :D
Son 1 haftadır cihaz saptmış durumda.
Haritayı sıfırladım olmadı.
Uygulama da güncel.
Sorun nerede çözemedim.
Odaları karıştırıyor.
Mevcut harita varken sanki yokmuş gibi yeni haratalama yapıyor vs.
Mop pro kullanıyorum. Başına gelen var mı?
Çözümü nedir?
Kendinden soğuttu cihaz..
deeperblack
01-05-2021, 13:01
Bende bir süredi araştırıyorum. Roborock S5 Max yada S6 püre arasında kaldım. Bu cihazları deneyimleyen yada kullanan oldumu ? Aradaki fiyat farkına değerim S5 Max için yoksa S6 da görürdü işimizi ?
Mrb,
Bazı cihazlarda
Kullanım Alanı Sert Zemin yazıyor, örneğin Viomi V3
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/viomi-v3-vacuum-cleaner-lazer-sensor-robot-supurge-ve-paspas-pm-HB00000VUQ8M?wt_gl=cpc.6807.dsa.elk.ev-elektronigi-sda-supurge&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwm7mEBhBsEiwA_of-TDx7F4_fFcrQdU6UBgJdvNsN08wC8m34FmCmAN6y0IUtqu8Xk2 BEohoC9DkQAvD_BwE)
Bazı cihazlarda
Kullanım Alanı Halı yazıyor, örneğin Roborock S5 max
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/roborock-s5-max-vacuum-cleaner-beyaz-akilli-robot-supurge-ve-paspas-pm-HB00000VNULO?wt_gl=cpc.6807.dsa.elk.ev-elektronigi-sda-supurge&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwm7mEBhBsEiwA_of-TIEJ2KhBAWPmAjcBwMuH8P-eBIA1q5H3uInr-DtLhKVa0eeuSCZjDBoCRMoQAvD_BwE)
Sert zemin yazanlar halı süpürmüyor mu demek oluyor?
onursumer
03-05-2021, 00:58
Son 1 haftadır cihaz saptmış durumda.
Haritayı sıfırladım olmadı.
Uygulama da güncel.
Sorun nerede çözemedim.
Odaları karıştırıyor.
Mevcut harita varken sanki yokmuş gibi yeni haratalama yapıyor vs.
Mop pro kullanıyorum. Başına gelen var mı?
Çözümü nedir?
Kendinden soğuttu cihaz..
eşimin telefonu android benim ios benim uygulama ile sorun yok ama onunkinden çalıştırırsak seçtiğimiz oda vs sapıtıyor ara ara neden anlamadık bizde
Mrb,
Bazı cihazlarda
Kullanım Alanı Sert Zemin yazıyor, örneğin Viomi V3
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/viomi-v3-vacuum-cleaner-lazer-sensor-robot-supurge-ve-paspas-pm-HB00000VUQ8M?wt_gl=cpc.6807.dsa.elk.ev-elektronigi-sda-supurge&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwm7mEBhBsEiwA_of-TDx7F4_fFcrQdU6UBgJdvNsN08wC8m34FmCmAN6y0IUtqu8Xk2 BEohoC9DkQAvD_BwE)
Bazı cihazlarda
Kullanım Alanı Halı yazıyor, örneğin Roborock S5 max
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/roborock-s5-max-vacuum-cleaner-beyaz-akilli-robot-supurge-ve-paspas-pm-HB00000VNULO?wt_gl=cpc.6807.dsa.elk.ev-elektronigi-sda-supurge&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwm7mEBhBsEiwA_of-TIEJ2KhBAWPmAjcBwMuH8P-eBIA1q5H3uInr-DtLhKVa0eeuSCZjDBoCRMoQAvD_BwE)
Sert zemin yazanlar halı süpürmüyor mu demek oluyor?
valla çok güzel süpürüyor.
Hondafatih
05-05-2021, 10:48
bilgiye ihtiyacım var Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro kullanan arkadaşlar bu model hakkında düşünceleriniz nedir?
bilgiye ihtiyacım var Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro kullanan arkadaşlar bu model hakkında düşünceleriniz nedir?
Şubat 2020'den beri kullanıyoruz.
Evde stabil internet varsa genel olarak memnunuz fakat internette anlık çökme vs olursa o esna beyni yanıyor garibin :) 1-2 dakika kendi haline bıraktığım oldu.
Hondafatih
05-05-2021, 14:25
Şubat 2020'den beri kullanıyoruz.
Evde stabil internet varsa genel olarak memnunuz fakat internette anlık çökme vs olursa o esna beyni yanıyor garibin :) 1-2 dakika kendi haline bıraktığım oldu.
Var çocuğun odasının bazı bölgelerinde kısıyor sadece. Problemi var mı bunun dışında teknik anlamda
Var çocuğun odasının bazı bölgelerinde kısıyor sadece. Problemi var mı bunun dışında teknik anlamda
Çocuğun odada extra bir komut vermezseniz sorunsuz çalışır.
Bu uzun kullanım sürecinde 1-2 defa kendini ya da şarj istasyonunu yanlış yerde görmüşlüğü oldu ama hallolmayacak iş değil.
Teknik olarak süpürmesi, silmesi vs sorunsuz. Alet 10cm ve daha yüksek eşyaların altına girebiliyor zaten. Piano black görünüş olarak güzel ama tozu çok belli ediyor. ***** kendi tozunu alamıyor:)
Hondafatih
05-05-2021, 16:22
Çocuğun odada extra bir komut vermezseniz sorunsuz çalışır.
Bu uzun kullanım sürecinde 1-2 defa kendini ya da şarj istasyonunu yanlış yerde görmüşlüğü oldu ama hallolmayacak iş değil.
Teknik olarak süpürmesi, silmesi vs sorunsuz. Alet 10cm ve daha yüksek eşyaların altına girebiliyor zaten. Piano black görünüş olarak güzel ama tozu çok belli ediyor. ***** kendi tozunu alamıyor:)
:) hbde güzel indirim var 2400 civarı beyaz olanı alalım bakalım bunca kişi kullanıp memnun olmayanına denk gelmedim yorumlar vs ortalaması iyi
:) hbde güzel indirim var 2400 civarı beyaz olanı alalım bakalım bunca kişi kullanıp memnun olmayanına denk gelmedim yorumlar vs ortalaması iyi
Fiyat oldukça iyi bence. Yeni modeler çıkınca fiyat aşağı geldi tabi.
Ben 2020 Şubat'ta Çin'den aldım. Gümrüğü vs 2650'ye mal oldu ki o zamanlar TR'de fiyatları 4k civarıydı. Dolar bazlı bakılırsa oldukça makul dediğin fiyat.
Beyaz almadım çünkü beyaz abs plastik ne yaparsan yap zamanla sararıyor. Isınan yer dahan hzılı sararır hatta. O kafayla siyah aldım ama üstü piano black toz gösterme mevzusunu düşünemedim:)
Ev dublex ise çoklu harita gerekir. Her kat içimn bir harita yani. EU version'larda sadece 1 harita kaydedebiliyor. TR'dekilerin hepsi EU version.
Hondafatih
06-05-2021, 10:36
Fiyat oldukça iyi bence. Yeni modeler çıkınca fiyat aşağı geldi tabi.
Ben 2020 Şubat'ta Çin'den aldım. Gümrüğü vs 2650'ye mal oldu ki o zamanlar TR'de fiyatları 4k civarıydı. Dolar bazlı bakılırsa oldukça makul dediğin fiyat.
Beyaz almadım çünkü beyaz abs plastik ne yaparsan yap zamanla sararıyor. Isınan yer dahan hzılı sararır hatta. O kafayla siyah aldım ama üstü piano black toz gösterme mevzusunu düşünemedim:)
Ev dublex ise çoklu harita gerekir. Her kat içimn bir harita yani. EU version'larda sadece 1 harita kaydedebiliyor. TR'dekilerin hepsi EU version.
bizim hanım onu çamaşır suyuna batırır :) sararmaz hahaha
Jön Türk
06-05-2021, 10:50
link atar mısın bende alma arifesindeyim, amazondan amazon satıcılı önceliğim ama düşmedi henüz
Hondafatih
06-05-2021, 13:46
link atar mısın bende alma arifesindeyim, amazondan amazon satıcılı önceliğim ama düşmedi henüz
Ben efsaneler kulübü üyeliğimle beyaz olanını 2400 aldım şuan siyahı 2499 görünüyor
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-beyaz-akilli-robot-supurge-p-HBV00000SDB4B?magaza=Emperor)
melihyilmaz
06-05-2021, 14:08
Bu arada arkadaslar neden paspaslı olan ürünlerden almıyorsunuz. Çok güzel işini yapıyor. Süpürdükten sonra birde paspas ev mis gibi oluyor.
Hondafatih
06-05-2021, 14:10
Bu arada arkadaslar neden paspaslı olan ürünlerden almıyorsunuz. Çok güzel işini yapıyor. Süpürdükten sonra birde paspas ev mis gibi oluyor.
Ben paspas yapabilen modelini aldım
bizim hanım onu çamaşır suyuna batırır :) sararmaz hahaha
hahahahaha.
Bizimki de aynı kafada xD
Bugün bizimki sıkılmış komutları çince söyledi. Girip ayarlardan İngilizceye aldım :D
aybarsdnr
08-05-2021, 15:43
Beyler selam, neredeyse tüm yorumları okudum ama kafam çok karıştı. 4-5 bin tl civarına kadar hem süpürme hem de silme (mop) yapan alınabilecek güncel en iyi cihaz nedir? veya 5 bin tl ye X var ama 3 bin tl olan Y nin de hiçbir farkı yok (sorunsuzluk vs.) diye önerileriniz var mıdır ? 4-5 yazmamın sebebi aslında çokta pahalı bir cihazı şuan almanın bence anlamı yok, 2, 3 yıl içerisinde çok daha iyi cihazlar çıkacağını düşünüyorum.
aybarsdnr
08-05-2021, 15:44
Bu arada bazı alanlarda halılar var. Onları ölü alan vs. gibi komutlarla işaretleyebileceğim bir cihaz olmalı
melihyilmaz
09-05-2021, 21:24
Beyler selam, neredeyse tüm yorumları okudum ama kafam çok karıştı. 4-5 bin tl civarına kadar hem süpürme hem de silme (mop) yapan alınabilecek güncel en iyi cihaz nedir? veya 5 bin tl ye X var ama 3 bin tl olan Y nin de hiçbir farkı yok (sorunsuzluk vs.) diye önerileriniz var mıdır ? 4-5 yazmamın sebebi aslında çokta pahalı bir cihazı şuan almanın bence anlamı yok, 2, 3 yıl içerisinde çok daha iyi cihazlar çıkacağını düşünüyorum.
Lydstro R1i tek geçerim xiaominin ürünü. viaomi s9 roidmi eve plus aynı ürünler. Roborock s5 max de var annemde ama lydstro r1 bir baska tavsiye ederim 4000 gibi bulunabiliyordu.
Bugün bizim semtte komple internet gitti. Süpürgeyi (Mi Mop Pro) üstündeki düğmesi ile çalıştırdık. Bütün evi sorunsuz hatasız süpürdü. Net bağlantısı olmadan yada wifi çekmeyince kafası karışıyor diyorlardı ama sanırım yazılımdan başlatırsanız durum öyle.
Köpekli evde kullanan var mı? Cocker tipi köpek var evde, kılına tüyüne yetişmek imkansız. Evdeki yaşlılara artık ciddi rahatsızlık verecek boyutta. kullanımı da kolay olan bir cihaz önerebilecek arkadaşlara çok teşekkürler.
Robot süpürge halı da ki siyah çizgiler üzerinden geçerken tribe giriyor. Sensörleri iptal etmenin veya bu sorunu çözmenin bir yolu var mı
https://i.hizliresim.com/g9ryoj9.jpg (https://www.hizliresim.com/g9ryoj9)
Şu en sağda yuvarlak yaptığı yerde daha once eşya vardı simdi ise olmamasına rağmen orayı yuvarlak geciyor. Buna bir çözüm var mı haritayı silmeden?
TEFAL X-plorer serisi kullanan var mı xiomi v.s ler bizim koltuğun atına girmiyor 1-1,5 cm fark var tefal i boyutundan dolayı bi tık öne aldım ama performansı nasıl bilmiyorum..
Robot süpürge halı da ki siyah çizgiler üzerinden geçerken tribe giriyor. Sensörleri iptal etmenin veya bu sorunu çözmenin bir yolu var mı
Sensör iptali bildiğim kadarıyla yok.
https://i.hizliresim.com/g9ryoj9.jpg (https://www.hizliresim.com/g9ryoj9)
Şu en sağda yuvarlak yaptığı yerde daha once eşya vardı simdi ise olmamasına rağmen orayı yuvarlak geciyor. Buna bir çözüm var mı haritayı silmeden?
O bölgeyi seçtirip zone cleaning yaptırın, sonrasında tanır
orkuteren
21-05-2021, 09:18
Robot değil ama şarjlı dikey süpürge ihtiyacım var arçelik övüldü ama piyasadaki fiyatlarda uçlarda nerdeyse. Var mı öneriniz teşekkürler şimdiden.
melihyilmaz
22-05-2021, 11:15
TEFAL X-plorer serisi kullanan var mı xiomi v.s ler bizim koltuğun atına girmiyor 1-1,5 cm fark var tefal i boyutundan dolayı bi tık öne aldım ama performansı nasıl bilmiyorum..
gördüğüm kadarı ile lidar yok cihazda kullanmak lazım ama lidarsız robotlar cok saçma calısıyor ve sapıtıyor. Ben size koçtaş gibi yerlerden yeniden ayak alıp yükseltme tavsiye ederim. Benim evimdede ikea L koltuk vardı ben kendim alıp yükselttim.
gördüğüm kadarı ile lidar yok cihazda kullanmak lazım ama lidarsız robotlar cok saçma calısıyor ve sapıtıyor. Ben size koçtaş gibi yerlerden yeniden ayak alıp yükseltme tavsiye ederim. Benim evimdede ikea L koltuk vardı ben kendim alıp yükselttim.
Evet Tefal cihazın kozmetiği çok hoşuma gitti kompakt bir cihaz ama kendini henüz ispatlamadığından risk almadım, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro aldım..
Bugün teslim edildi şimdilik gayet verimli çalışıyor gibi.. Bazen boyundan büyük yerlere girmeye çalışıyor, bir de Ios cihaza zor bağladık..
Onun haricinde iyi gidiyor.. Koltuk ayakları yüksek diye alçatmıştık..
Mop denemedim bakalım o nasıl olacak..
melihyilmaz
22-05-2021, 18:13
Evet Tefal cihazın kozmetiği çok hoşuma gitti kompakt bir cihaz ama kendini henüz ispatlamadığından risk almadım, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro aldım..
Bugün teslim edildi şimdilik gayet verimli çalışıyor gibi.. Bazen boyundan büyük yerlere girmeye çalışıyor, bir de Ios cihaza zor bağladık..
Onun haricinde iyi gidiyor.. Koltuk ayakları yüksek diye alçatmıştık..
Mop denemedim bakalım o nasıl olacak..
hayırlı olsun güle güle kullanın
CloudGrey
22-05-2021, 22:39
xioami vacum mop pro için bir deneyim yazayım ;
aletin haftalık temizliğini yapıyorum , toz haznesini , filtresini, fırçasını vs yıkayıp kurutup tekrar takıyorum.
toz haznesinin arkasındaki filtreyi iyi kurumadan takmışım alet ordaki suyu içine çekmiş (yaklaşık bir su bardağının 10/1i kadar)
sesi falan değişti çekmemeye başladı.
ters çevirip içindeki suyu boşalttım, gene aynı...
yanında verilen ikinci filtreyi takınca düzeldi.
aklınızda olsun o hepa filtreyi iyi kurumadan takmayın ;)
Hepa filtreleri yıkamayın deniliyor. Yıkanabilir yazıyor ama gözenekler ufalıp makinenin zorlandığını yazmış başka bir forumda robot tamir işi ile uğraşan kişi
Robot değil ama şarjlı dikey süpürge ihtiyacım var arçelik övüldü ama piyasadaki fiyatlarda uçlarda nerdeyse. Var mı öneriniz teşekkürler şimdiden.
Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 klasik süpürgesini kullanıyoruz çok memnunuz. Eminimin şarjlı cihazları da çok kalitelidir.
Grimlord
23-05-2021, 19:36
Dyson v10 kullanıyoruz, gerçekten klasik süpürgeye hiç gerek yok. İnanılmaz kuvvetli, şarjı uzun gidiyor, motor ömür boyu garantili. Bir kere verin, ömür boyu kullanın derim.
Dik süpürge araştırıyorum ama sikayetvar.com 'da ve bir çok yerde bir sürü ayak kırılma şikayeti var Arçelik için.
Şarjlı için Dyson derim
10 numara memnunum. 1 robot 1 dyson yetiyor bütün eve
Şarjlı için Dyson derim
10 numara memnunum. 1 robot 1 dyson yetiyor bütün eve
O kadar para vermek istemiyorum açıkçası. Büyük temizlikte zaten kablolu makina baya iyi.
melihyilmaz
24-05-2021, 21:45
O kadar para vermek istemiyorum açıkçası. Büyük temizlikte zaten kablolu makina baya iyi.
ozaman ben yanına robot tavsiye ederim bende dyson v10 + robot var dysonu unuttuk.
Dikey de , robot ta Xiaomi.
İkisi de evime aldığım en iyi ve en hayat kurtaran eşya bugüne kadar.
dik süpürge bu sanırım
Xiaomi Mıjıa 1c Kablosuz El Elektrikli Supurge - Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol (https://www.trendyol.com/xiaomi/mijia-1c-kablosuz-el-elektrikli-supurge-beyaz-p-37734142?boutiqueId=568537&merchantId=107870&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_t:pla_smart_shopping_ y:home-electronics_z:elektrikli-ev-aletleri&gclid=Cj0KCQjwna2FBhDPARIsACAEc_USP8QcHwNa8A4rG3wS fXz08TVRO-t17vJEQPzARPVMx8FReT0ZEroaAk-EEALw_wcB)
ozaman ben yanına robot tavsiye ederim bende dyson v10 + robot var dysonu unuttuk.
Robot var zaten Mi Mop Pro.
Dikey de , robot ta Xiaomi.
İkisi de evime aldığım en iyi ve en hayat kurtaran eşya bugüne kadar.
dik süpürge bu sanırım
Xiaomi Mıjıa 1c Kablosuz El Elektrikli Supurge - Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol (https://www.trendyol.com/xiaomi/mijia-1c-kablosuz-el-elektrikli-supurge-beyaz-p-37734142?boutiqueId=568537&merchantId=107870&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_t:pla_smart_shopping_ y:home-electronics_z:elektrikli-ev-aletleri&gclid=Cj0KCQjwna2FBhDPARIsACAEc_USP8QcHwNa8A4rG3wS fXz08TVRO-t17vJEQPzARPVMx8FReT0ZEroaAk-EEALw_wcB)
Nedense dik süpürgeyi Xiaomi almak istemedim ama tekrar bakayım.
biraz yukarıda benim haritayı görüyorsunuz. şarj yeri nedense yer değiştirdi ve tam karşısına aldı bir anda. Tabi öyle olunca mutfağı temizle deyince cihaz wcye gidiyor. artık haritayı resetleme zamanım geldi sanırım.
cabrioleter
05-08-2021, 08:30
Dyson v10 kullanıyoruz, gerçekten klasik süpürgeye hiç gerek yok. İnanılmaz kuvvetli, şarjı uzun gidiyor, motor ömür boyu garantili. Bir kere verin, ömür boyu kullanın derim.
hocam bundan emin misiniz?
sitesinde kablolu süpürge için 5 diğer tüm ürünler için 2 yıl garantili diyor..
CloudGrey
05-08-2021, 08:33
biraz yukarıda benim haritayı görüyorsunuz. şarj yeri nedense yer değiştirdi ve tam karşısına aldı bir anda. Tabi öyle olunca mutfağı temizle deyince cihaz wcye gidiyor. artık haritayı resetleme zamanım geldi sanırım.
abi ne kadar olursa olsun 1-2 ayda bir harita reset gerekiyor.
bizimkide arada mutfağı atlıyor.
tam çalışırken elektrik gidiyor misal , modemde haliyle kapanıyor. alet duruyor.
sonra elektrik geri geldiğinde biraz kafası karışıyor.
ben hatta alalı sanıyorum 1 yıla yakın oldu , 2-3 kere komple formatta attım.
Grimlord
05-08-2021, 09:35
hocam bundan emin misiniz?
sitesinde kablolu süpürge için 5 diğer tüm ürünler için 2 yıl garantili diyor..
Sanki reklamında o ara ömür boyu garantili motor tarzı birşey diyordu, ondan aklımda kalmış olabilir. Hiç bozulacak gibi de durmuyor açıkcası, çok memnunuz :D
abi ne kadar olursa olsun 1-2 ayda bir harita reset gerekiyor.
bizimkide arada mutfağı atlıyor.
tam çalışırken elektrik gidiyor misal , modemde haliyle kapanıyor. alet duruyor.
sonra elektrik geri geldiğinde biraz kafası karışıyor.
ben hatta alalı sanıyorum 1 yıla yakın oldu , 2-3 kere komple formatta attım.
süpürgeyi aldım manuel kendisini gördüğü yere koydum. sonra mutfağı süpürmesini istedim doğru yeri buldu süpürdü sonra holdaki yerini biraz aradı sarj aletinin yerini buldu ve haritadaki yerini değiştirdi :D
O kadar da aptal değilmiş :)
levent_s
08-10-2021, 16:01
Arkadaşlar birkaç gün içinde robot süpürge alacağım şu iki cihaz arasında kaldım (Lydsto R1) - (Roborock S5 Max) kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar fikir verirse çok memnun olurum. Başka bir cihazda önerebilirsiniz max bütçe 4500.
Arkadaşlar birkaç gün içinde robot süpürge alacağım şu iki cihaz arasında kaldım (Lydsto R1) - (Roborock S5 Max) kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar fikir verirse çok memnun olurum. Başka bir cihazda önerebilirsiniz max bütçe 4500.
Ben buna odaklandım son zamanda. Fiyat düşmeye başladı.
Hedef fiyat gelince alabilirim.
viomi s9
Merhaba,
yaklaşık 2 yıldır roborock s5 max kullanıyoruz ve gayet memnunuz.tavsiye ederim.
Ben de robot süpürge almaya karar verdim. Evdeki mobilyaların bazalar koltuk takımı vs yüksekliği 7.5cm civarında. O yuzden slim bir model düşünüyorum.
F/P olarak baktığımda anker mantıklı geldi. Kllanan araştıran var mı?
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/anker-eufy-robovac-g10-hybrid-wi-fi-uygulama-destekli-hepa-filtreli-yuksek-emisli-akilli-robot-supurge-p-HBV00000VKPBD)
Ben de robot süpürge almaya karar verdim. Evdeki mobilyaların bazalar koltuk takımı vs yüksekliği 7.5cm civarında. O yuzden slim bir model düşünüyorum.
F/P olarak baktığımda anker mantıklı geldi. Kllanan araştıran var mı?
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/anker-eufy-robovac-g10-hybrid-wi-fi-uygulama-destekli-hepa-filtreli-yuksek-emisli-akilli-robot-supurge-p-HBV00000VKPBD)
7.5cm yüksekliğe girmiyorlar. üstünde radar olmayan cihazlar tahmini 9cm civarına giriyor haberiniz olsun.
bende bu cihazdan var ve 9cm civarına anca giriyor. kanepelerim 8cm civarındaydı mecburen ayaklarına plastik takoz ayarlamak zorunda kaldım 1cm yükselsin diye Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-2-3d-global-versiyon-siyah-robot-supurge-pm-HB00001ACO77)
7.5cm yüksekliğe girmiyorlar. üstünde radar olmayan cihazlar tahmini 9cm civarına giriyor haberiniz olsun.
bende bu cihazdan var ve 9cm civarına anca giriyor. kanepelerim 8cm civarındaydı mecburen ayaklarına plastik takoz ayarlamak zorunda kaldım 1cm yükselsin diye Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-2-3d-global-versiyon-siyah-robot-supurge-pm-HB00001ACO77)
şimdi tekrar ölçtüm geneli 9cm civarında bir tek salonda yatak olan kanepenin alt kısmı 7.8cm geliyor mekanizmadan dolayı. Orayı 1-2cm yükseltsem kurtarır gibi. En kötü her yere 1 cm takoz koyarım.
https://www.trendyol.com/haem-energy/elysia-serisi-kuru-islak-akilli-robot-supurge-wi-fi-uygulama-destekli-hepa-filtreli-beyaz-p-103945541?boutiqueId=586114&merchantId=142098&filterOverPriceListings=false
bir de bu ürünü buldum. Çekim gücü, şarj, mop özelliği vs bayağı iddialı gibi. marka bilinmiyor muhtemelen adlarına çin de ürettiryorlar.
Radarlı cihazlar 10cm ve üstü eşyaların altına girebiliyor.
Kendi yüksekliği 9,6cm
ChuckBartowsKi
05-11-2021, 13:09
Roidmi eve plus kullanıyorum ilk aldığım zamanlar gayet memnundum fakat son 2-3 aydır makinenin kafası iyi gibi hiç bir çekiş gücü kalmadı sürekli yanlış yerlere gidiyor vs vs sıkıntı ne olabilir sizce?
Roidmi eve plus kullanıyorum ilk aldığım zamanlar gayet memnundum fakat son 2-3 aydır makinenin kafası iyi gibi hiç bir çekiş gücü kalmadı sürekli yanlış yerlere gidiyor vs vs sıkıntı ne olabilir sizce?
benim aklıma gelenler,
- filtre değişimi
- wifi sinyali kontrol
wifi' nin evin tüm yerlerinde yeterli yayın yaptığından emin olun derim.
immortalboss
05-11-2021, 13:29
Aldığımızdan beri bu robot süpürge olayına karşıyım. Küçücük evimiz var. Hanım istedi diye aldım. Sebebini bilemediğim şekilde çok düşük wifi sinyali algılıyor. Wifi olan yeri süpürüp siliyor. Biraz uzaklaşması kafasının karışmasına yetiyor. Sinyal genişletici aldım. Bu sefer de diğer odayı görmüyor. ;)
S6 pure kullanıyorum. 6-7 ay oldu memnunum.
Bizde bundan aldık 2 ay oldu gayet memnunuz
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/360-s9-vacuum-mop-cleaner-akilli-robot-supurge-p-HBV00000W5LKC)
fakat, klasiktir herkes sorun yoksa yada daha iyisini görmediyse kullandığı malı över.
o yüzden iyi birşey almak istiyorsanız youtubede bu işi detaylıca inceleyen kanallar kişiler var onları seyredin derim
unutmadan; iyi birşey = iyi paradır (değişmez kural)
Viomi v3 gecen sesi gitti sonra kendi kendine geldi. Kafasına göre takılıyor :)
phoenixs
07-11-2021, 14:24
roborock s5 max kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim evin tam orta noktasına xioami nin wifi genişleticisini koydum ona bağladım tüm evi mis gibi siliyor süpürüyor paspaslıyor.
Biraz araştırmadan sonra bu modelde karar kıldım ve aldım. Bugün kargoya verilmiş.
Gelsin bakalım inşallah memnun kalırım. Gönlüm F9 modelini istiyordu incelikten dolayı ama 180Tl farkla D9 alabilecek olunca D9 aldım. Mobilyalara 2cm takoz alacağım.
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/dreame-vacuum-mop-d9-robot-supurge-genpa-garantili-p-HBV0000161DRS)
roborock s5 max kullaniyorum 8 ay falan oldu, halilari actiktan sorna sorunumuz onde donen toz toplayan ufak silikon supurge surekli halilarin sacaklarina dolaniyordu, en sonunda o kadar sert dolanmiskin sekli falan bozuldu. Internette arattim biraz bu sorunu yasayan var mi diye, varmis. Tavsiye uzerine ali express den tamamen silikon yerine ucu killi firca gibi olan parcayi aldim, sorun cozuldu. Bunu yasayan varsa bilgisi olsun.
xioami vacum mop pro için bir deneyim yazayım ;
aletin haftalık temizliğini yapıyorum , toz haznesini , filtresini, fırçasını vs yıkayıp kurutup tekrar takıyorum.
toz haznesinin arkasındaki filtreyi iyi kurumadan takmışım alet ordaki suyu içine çekmiş (yaklaşık bir su bardağının 10/1i kadar)
sesi falan değişti çekmemeye başladı.
ters çevirip içindeki suyu boşalttım, gene aynı...
yanında verilen ikinci filtreyi takınca düzeldi.
aklınızda olsun o hepa filtreyi iyi kurumadan takmayın ;)
Kasım indirimlerinden dün sipariş verdim bende aynı makinadan. Bakalım nasıl çıkacak merak ediyorum
CloudGrey
09-11-2021, 11:21
Kasım indirimlerinden dün sipariş verdim bende aynı makinadan. Bakalım nasıl çıkacak merak ediyorum
güzel alet biz 1 yıldan fazladır kullanıyoruz, silmesi pek bir işe yaramıyor ama evi hafta içi hergün süpürüyor ;)
Süpürgelerin yedek parçalarını aldığınız belirli bir firma var mı acaba ? Orjinal yada yan sanayi ne tercih ediyorsunuz ?
xiaomi vacuum mop 1c modeli süpürgem var alt fırçasını değiştirmek istiyorum plastik kısımlarında aşınmalar var kıl,tüy,yün zedelemiş hep.
Arkadaşlar harita özelliği olan güzel bi makina önerirmisiniz sorun cıkarmayacak kafa rahat olacak :) Xiomi cok öneriyorlar ama bilenlere danışmak daha faydalı olur diye düşündüm.
Arkadaşlar flood olacak ama, viomi v3 mü? Yoksa lydsto r1 mi ikisi arkasındaki kaldık. 2. Söylediğimin yedek parçaları
Biraz pahalı gibi geldi. Toz torbası felan. Kararsız kaldım kullananlar bi yardımcı olursa sevinirim
onursumer
11-11-2021, 23:12
Arkadaşlar harita özelliği olan güzel bi makina önerirmisiniz sorun cıkarmayacak kafa rahat olacak :) Xiomi cok öneriyorlar ama bilenlere danışmak daha faydalı olur diye düşündüm.
bütçe sıkıntın yoksa şuan fakirin yeni çıkarmış olduğu rs770 modeli emiş gücü en yüksek robot supurgelerden biri verileri bayağı iyi , servis vs olarakda zaten sıkıntı yaşamazsın
mi kullanıyorum ben mop pro modeli 1 seneyi geçicek çok memnunum tek sıkıntı servise işin duştumu çok yoğun 2 hafta net bekliyorsun
onursumer
11-11-2021, 23:13
Arkadaşlar flood olacak ama, viomi v3 mü? Yoksa lydsto r1 mi ikisi arkasındaki kaldık. 2. Söylediğimin yedek parçaları
Biraz pahalı gibi geldi. Toz torbası felan. Kararsız kaldım kullananlar bi yardımcı olursa sevinirim
kapağını açıp toz haznesini boşaltmamak için o toz torbalarına okadar para vermek çok mantıkı değil bence v3 oldukça iyi cihaz zaten tabi genede tercih senin :)
kapağını açıp toz haznesini boşaltmamak için o toz torbalarına okadar para vermek çok mantıkı değil bence v3 oldukça iyi cihaz zaten tabi genede tercih senin :)
Valla ikisi kafamı karıstırdı kararsızım hala :D
Valla ben fr Mi Mop Pro olmasa toz torbalı alırdım ne yalan söyleyeyim daha pratik bence. Daha uzun süre ellemiyorsun.
Valla ben fr Mi Mop Pro olmasa toz torbalı alırdım ne yalan söyleyeyim daha pratik bence. Daha uzun süre ellemiyorsun.
Valla abi akşam ikisi arasında kafa patlatırken uyumuş kalmışım :) hepsiburada indirimi vardı sabah kalktım 4300-4400 olmuş. N11 de 3,997 tl idi v3 ü aldım gitti Mistore satıcısından hemde yetkili satıcı kafam rahat etsin dedim en azından. Torbalı cok mantıklı gelmedi Parçaları biraz pahalı gibi sanki.
Eve robot süpürge alıcam ama hiç bir bilgim yok. Şu 4 ünü buldum. Bilenler hangisi daha iyidir yorum yapabilir mi?
Anker Eufy RoboVac L70 Hybrid Akıllı Robot Supurge, Silme ve Supurme, Laser Navigasyon, Wi-Fi Uygulama Destekli, HEPA Filtreli, T2190 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaş** (https://www.amazon.com.tr/Anker-Eufy-RoboVac-L70-Hybrid/dp/B087MR8QD5?ref_=Oct_d_obs_d_13511459031&pd_rd_w=ddXBG&pf_rd_p=429b574e-df75-43de-a86c-f78d024e51f0&pf_rd_r=YTC7X59Z2EVRDER4TC1Q&pd_rd_r=2a17c9d0-619a-4029-8c02-8f04df6b09a9&pd_rd_wg=1UQTp&pd_rd_i=B087MR8QD5)
https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-robot-vacuum-mop-pro-cleaner-robot-supurge-ve-paspas-beyaz-p-36502435
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/roborock-s5-max-vacuum-cleaner-siyah-akilli-robot-supurge-ve-paspas-p-HBV00000VNULP)
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/roidmi-eve-vacuum-mop-akilli-robot-supurge-roidmi-turkiye-garantili-p-HBV000017RFRD)
Eve robot süpürge alıcam ama hiç bir bilgim yok. Şu 4 ünü buldum. Bilenler hangisi daha iyidir yorum yapabilir mi?
Anker Eufy RoboVac L70 Hybrid Akıllı Robot Supurge, Silme ve Supurme, Laser Navigasyon, Wi-Fi Uygulama Destekli, HEPA Filtreli, T2190 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaş** (https://www.amazon.com.tr/Anker-Eufy-RoboVac-L70-Hybrid/dp/B087MR8QD5?ref_=Oct_d_obs_d_13511459031&pd_rd_w=ddXBG&pf_rd_p=429b574e-df75-43de-a86c-f78d024e51f0&pf_rd_r=YTC7X59Z2EVRDER4TC1Q&pd_rd_r=2a17c9d0-619a-4029-8c02-8f04df6b09a9&pd_rd_wg=1UQTp&pd_rd_i=B087MR8QD5)
https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-robot-vacuum-mop-pro-cleaner-robot-supurge-ve-paspas-beyaz-p-36502435
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/roborock-s5-max-vacuum-cleaner-siyah-akilli-robot-supurge-ve-paspas-p-HBV00000VNULP)
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/roidmi-eve-vacuum-mop-akilli-robot-supurge-roidmi-turkiye-garantili-p-HBV000017RFRD)
Birbirlerine çılgın fark atacak özellikleri yok. Detaylı araştırıp süpürme işinde sıra verilen modeli alın derim.
Ör:
Antre salon ve mutfağı süpürecek.
Normal cihazlar kendi algoritmasıyla her aynı sırada süpürür. Ör: mutfak, salon, antre
Eğer sıra verebilirsen daha kullanışlı hale gelir. Ör: Antre, salon, mutfak
Sen sabah kavaltı yaparken antrayi süpürür, kahvaltı bitince salona geçer, mutfak işi bitince muftağa geçer gibi. Tabi bu örnekte hızlı yemek yemelisiniz :D
Arkadaşlar viomi v3 aldım kullanıyoruz ama sadece yatak odasını temizle diye seçtiğimde dönüşte koridoru vs gelene kadar cogu yeri süpürüyor. Tekrardan haritalama mı yapmak gerekiyor
Arkadaşlar viomi v3 aldım kullanıyoruz ama sadece yatak odasını temizle diye seçtiğimde dönüşte koridoru vs gelene kadar cogu yeri süpürüyor. Tekrardan haritalama mı yapmak gerekiyor
bizim ev kare yapıda olduğundan çalıştırınca odaya girene kadar gittiği yolu süpürüyor o tarz bir durum mu? değil ise harita resetlemek gerekli olabilir.
bizim ev kare yapıda olduğundan çalıştırınca odaya girene kadar gittiği yolu süpürüyor o tarz bir durum mu? değil ise harita resetlemek gerekli olabilir.
Aynen giderken gelirken gittiği geldiği yeri hep süpürüyor. Bi işini hızlı yap tez canlı ol yoook :D
PaSHa-brk
09-12-2022, 12:23
Merhaba, 360 S10 Vacuum Mop Pro modelini kullanan varmıdır? Robot süpürge bakıyorum bu ürün dikkatimi çekti F/P ürünü gibi duruyor.
GokhanRS
09-12-2022, 14:06
Lydsto S1 "uv Ve Ozon Sterilizasyonlu" Akıllı Robot Supurge Ve Paspas - Beyaz ( Turkiye Garantili ) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL (https://www.trendyol.com/lydsto/s1-uv-ve-ozon-sterilizasyonlu-akilli-robot-supurge-ve-paspas-beyaz-turkiye-garantili-p-275981850)
bunu aldım ben, tabi burada yazanın yarı fiyatına yurtdışından. şuana kadar süper çıktı. toz toplama ünitesi olduğundan 1hafta hiç kontrol etmiyoruz. suyunu eklersen silmesi de güzel. halıyı algılayıp halı da su vermiyor olması da iyi.
Tek dez avantajı belki de başkasına avantajdır. Ayakkabılık alçak sayılmaz ama üstüne çıkmayı başarıyor bazen. Oysaki orayı süpürmemesi gerekir.
Ayrıca sehba üstünden dahi düşmüyor, o konuda sensörleri süper bence. Xiaomi veya kendi yazılımı ile sorunsuz çalışıyor.
ardicli2000
13-12-2022, 10:00
güzel alet biz 1 yıldan fazladır kullanıyoruz, silmesi pek bir işe yaramıyor ama evi hafta içi hergün süpürüyor ;)
Haftalık temizlik çokmuş. Bizim hanım her süpürmeden sonra temizliyor :D
CloudGrey
13-12-2022, 10:18
o buraya bikaç güncel bilgi yazayım ..
ben bu aleti sattım gitti ama pişmanım , yenisi 8K olmuş.
dyson aldıktan sonra bu artık bi işe yaramaz dedik bide bi ara çok sağda solda takılmaya başladı dedim satayım gitsin.
ama baya iş yapıyormuş , sattıktan sonra anladım :(
satıcaksınız 2 kere düşünün
Herkese merhaba, evde cocker cinsi köpeğimiz var, muhabbet kuşumuz var. Köpeğin kılı tütü, kuşun yemleri, kakacıkları derken dyson animal pro 2 'nin yanına roboroc s7 sonic mob modellisini aldık. Günlük tüyleri, kılları,yemleri hepsini bir güzel temizliyor. Vakti olmayan arkadaşlar için ideal. Halıların üzerine gelince mobunu kaldırıyor. Temizliği de kolay. Uygulamasını çözemedik, mi 'nin uygulamasını kullanıyoruz.
melihyilmaz
13-12-2022, 15:01
Robot canmış. Pili arızalandı. 10 gün ayrı kaldık kendisiyle. Dyson V10 ile mutlu olmadıgımızı anladık. Robot süpürge kesinlikle bir ihtiyaçmış.
Robot canmış. Pili arızalandı. 10 gün ayrı kaldık kendisiyle. Dyson V10 ile mutlu olmadıgımızı anladık. Robot süpürge kesinlikle bir ihtiyaçmış.
Makinennin marka model ne acaba?Birde pili nerden nekadara temin ettiniz?
Bende Xeomi essential var pil ölmüş şarj ünitesinden kenara itekliyor kendini resetleme de olmuyor.Bulduğum piller 950 tl civarı çakmaları da 500 civarı buldum ama karar veremedim.
melihyilmaz
13-12-2022, 16:53
Makinennin marka model ne acaba?Birde pili nerden nekadara temin ettiniz?
Bende Xeomi essential var pil ölmüş şarj ünitesinden kenara itekliyor kendini resetleme de olmuyor.Bulduğum piller 950 tl civarı çakmaları da 500 civarı buldum ama karar veremedim.
Lydstro R1 modeli xiaomi nin alt markası. Ben Tsmart tan almıştım garanti kapsamında değiştirdiler. Siz pilden olduğuna emin misiniz?
Lydstro R1 modeli xiaomi nin alt markası. Ben Tsmart tan almıştım garanti kapsamında değiştirdiler. Siz pilden olduğuna emin misiniz?
kendim elektronikçiyim biraz inceledim pil şarz tutmuyor gibi.Teyit etmek için bir servisi aradım durumu anlattım pil ömürünü tüketmiş denildi.
Şuan güncel fiyat performans tavsiyeniz ne olur peki ?
melihyilmaz
14-12-2022, 11:01
kendim elektronikçiyim biraz inceledim pil şarz tutmuyor gibi.Teyit etmek için bir servisi aradım durumu anlattım pil ömürünü tüketmiş denildi.
Kendiniz 18650 diye tabir ettiğimiz pillerden bir paket yapabilirsiniz aynı şekilde. Eğer servis onaylamasaydı bende öyle yapacaktım.
ertantamer
20-08-2023, 20:45
Yeni konu açmayım güncel cihaz var mı önerebileceğiniz
Biz şunu aldık fena değil sanki XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro
viomi v3 sanırım 3 sene oldu hala canavar gibi
Viomi v3 var, 1 sene çocuktan dolayı çalıştırmadık. Sonra 1 hafta çalıştı ve sağ tekerlek motoru yandı. Sağlam tamir ücreti istiyorlar, garanti için de ithalatçı firma ne telefonlara bakıyor ne mail. Neyse böyle bir cihaz alacaksanız yurtiçi garantili olsun, 3 kuruştan kaçtım 10 kuruş girecek :D
Viomi v3 var, 1 sene çocuktan dolayı çalıştırmadık. Sonra 1 hafta çalıştı ve sağ tekerlek motoru yandı. Sağlam tamir ücreti istiyorlar, garanti için de ithalatçı firma ne telefonlara bakıyor ne mail. Neyse böyle bir cihaz alacaksanız yurtiçi garantili olsun, 3 kuruştan kaçtım 10 kuruş girecek :D
Hepsirobot var ankarada oraya bir sorunuz
Teşekkürler, bir kaç güne Ankara'ya geliyorum soracağım oraya.
Strich Acht
06-10-2023, 09:27
Merhaba, xiaomi yedek filtre fırça gibi sarf malzemeleri hangi marka ve nereden temin ediyorsunuz acaba?
Merhaba, xiaomi yedek filtre fırça gibi sarf malzemeleri hangi marka ve nereden temin ediyorsunuz acaba?
internetten aratıp uygun fiyatlı olan bir yerden almıştım. sanırım n11'den almıştım.
viomi v3 radar hatası verdi.
radar kafasını söküp temizlemek gerekiyor. bi dünya toz çıktı. işi kurtardı.
Güncel 15.000₺ ye kadar hangi modeli önerirsiniz ? Hali hazırda xiaomi essential 2 in 1 kullanıyorum ama harita hafızası yok, kafasına göre çalışıyor sağa sola çarpa çarpa veya odayı süpür mutfağı süpür diyemiyorum. Bu tip özellikleri barındıran tavsiye edeceğiniz bir model varsa bende ufaktan inceleyip almış olurum
Güncel 15.000₺ ye kadar hangi modeli önerirsiniz ? Hali hazırda xiaomi essential 2 in 1 kullanıyorum ama harita hafızası yok, kafasına göre çalışıyor sağa sola çarpa çarpa veya odayı süpür mutfağı süpür diyemiyorum. Bu tip özellikleri barındıran tavsiye edeceğiniz bir model varsa bende ufaktan inceleyip almış olurum
iRobot Roomba i7
veya üzerine biraz fark koyup i7+
Bende daha önce Roomba 960 vardı. x odaya git, y odaya git, x'e git ama z bölgesini süpürme diyemiyordum. Şuan i7'de hem bunları diyebiliyorum hem de + özelliği ile 2 temizlemede 1 toz haznesii boşaltmakla uğraşmıyorum. Temizliği bitiriyor, gidip içindeki tozu kendisi boşaltıyor.
melihyilmaz
09-11-2023, 21:38
Bende marka model vermiyom ama toz hazneli olsun. Öteki türlü hergün toz haznesi boşaltmakla uğraşırsınız.
O kadar çok marka o kadar çok yorum varki karar veremiyorum,
Birinin harika dediğine öteki inanılmaz kötü boşa harcanmış para yazıyor,
Islak silme özelliği olan, istasyonlu bir cihaz alacam alt tarafı, ne zormuş arkadaş
iRobot Roomba i7
veya üzerine biraz fark koyup i7+
Bende daha önce Roomba 960 vardı. x odaya git, y odaya git, x'e git ama z bölgesini süpürme diyemiyordum. Şuan i7'de hem bunları diyebiliyorum hem de + özelliği ile 2 temizlemede 1 toz haznesii boşaltmakla uğraşmıyorum. Temizliği bitiriyor, gidip içindeki tozu kendisi boşaltıyor.
Mesajı daha şimdi gördüm teşekkürler tavsiye için, istasyonlu olması da güzel oldu birazdan bakıcam bu ürünün video ve başka kullanıcı yorumlarına
Bende marka model vermiyom ama toz hazneli olsun. Öteki türlü hergün toz haznesi boşaltmakla uğraşırsınız.
Evet bende öyle bakıyorum teşekkürler
Ben Ocak ortasından beri 2. Robot süpürgemi kullanıyorum.
İlki ömrünü doldurdu, vedalaştık (xiaomi mop pro)
Şimdi ki roborock s7maxV ultra
Çekiş dücü, radar kabiliyet seviyesi ve paspası titreşimle yapması beni oldukça mutlu ediyor.
irobot’u iphone
Diğerlerini android gibi düşünebilirsiniz.
roborock samsung denebilir. Son modellerle beraber baya dertsiz ve stabil
S.a. hayırlı akşamlar herk ze yeni konu açmak istemedim bu Dyson tipi kablosuz süpürge kullanan varmı acaba marka model belirtirseniz sevinirim...
onercetin
25-12-2023, 17:31
S.a. hayırlı akşamlar herk ze yeni konu açmak istemedim bu Dyson tipi kablosuz süpürge kullanan varmı acaba marka model belirtirseniz sevinirim...
Eski evde hali hazırda Dyson V11 vardı bir kere toz haznesinin sızdırmazlık contası kırılıldı garantiden değiştirdiler. (Meğerse kullanım hatasından kırılmış başka marka olsa asla değiştirmezdi o parçayı). Yeni ev 2 kat hem şarjı yetecek yetmeyecek derdindi olmasın hemde aşağı yukarı taşımamak için Philips'in en ucuz olanından 1 tane daha aldık. 2side işini iyi yapıyor hatta 1+1, 2+1 ev için Philips hayli hayli iş görecektir.
Grimlord
25-12-2023, 17:32
3 yıldır v10 kullanıyoruz, aşırı is görüyor
Hala en az yarım saat gidiyor şarjı, aparati bol, çekişi kuvvetli
Tavsiye ederim.
v15 kullanıyoruz.Aşırı pratik ve güçlü.Şarjı çok iyi gidiyor , aparatı bol.Grimlord hocama aynen katılıyorum :)
Bir süre direndikten sonra V12 aldık :) Ancak aşırı memnunuz. Ve zevkli bi alet, evi ben süpürüyorum o derece :P :)
Alırken satışçı vatandaş 2+1 eviniz varsa, hayvan yoksa 15'e boşa para vermeyin, 12 yeter dedi. Ayrıca yanılmıyorsam 2023 ve sonrasında v15 ile 1-2 başlık gelmiyor, bütün başlıklar v12 ile geliyormuş. Öyle bi enteresanlık var.
Evi bitirdiğimizde pilin de 5-10dk'sı kalmış oluyor.
Işıklı başlık ile tozları gördüğünüzde ve 2 saat sonra tekrar aynı sahneyle karşılaşınca çıldırıyor insan :) Bir de halılardan fena toz geliyor...
Birkan61
26-12-2023, 08:33
Fiyat uygunken v15 aldık hanıma, 2+1 80m2 evimize çok rahat yetiyor. Kablosuz süpürge kim ne derse desin rahatlık abi.
Hanımın arkadaşında V12 var onda ilk tecrübe etti, V15 aldık diye vaow olmadı ne farkı var onuda tam bilmiyorum. V12 alsakta olurmuş fazla para vermeseydik keşke diyor.
En çokta koyu renk kadife koltuklar için memnun :D
ardicli2000
26-12-2023, 08:36
Kayınvalide de toz hazneli Viomi S9 model var. 2 yıl oldu. Robot birden bire 5 dk çalışıp duruyor. her şey normal gözükürken hiç uyarı vermeden olduğu yerde duruyor.
Sebep pil midir ya da başka ne olabilir bilgisi olan var mı?
Birkan61
26-12-2023, 08:46
Kayınvalide de toz hazneli Viomi S9 model var. 2 yıl oldu. Robot birden bire 5 dk çalışıp duruyor. her şey normal gözükürken hiç uyarı vermeden olduğu yerde duruyor.
Başlamadan önceki şarj durumu ile, kendi kendine durduktan sonraki şarj durumu arasında bi fark var mı abi? Durduktan sonra kaldığı yerden çalışıyor mu şarj istasyonuna götürüp öyle mi çalışıyor sadece?
Batarya ya da anakart sorunu gibi duruyor.
ben de bir soru sorayım. annemler evde robot kullanıyor çok memnun xiaomi s10+ modeli.
dedemlere de almak istiyoruz ama dedemlerin evinde internet yok. internetsiz verimli çalışır mı cihaz?
Tavsiyeler için Herkeze çok teşekkür ederim
Birkan61
26-12-2023, 11:23
Tavsiyeler için Herkeze çok teşekkür ederim
Biz teşekkür ederiz Niyazi baba :D
ardicli2000
27-12-2023, 08:36
Başlamadan önceki şarj durumu ile, kendi kendine durduktan sonraki şarj durumu arasında bi fark var mı abi? Durduktan sonra kaldığı yerden çalışıyor mu şarj istasyonuna götürüp öyle mi çalışıyor sadece?
Batarya ya da anakart sorunu gibi duruyor.
Abi batarya azalacak kadar bile çalışmıyor neredeyse. Köşeyi dönüyor duruyor.
Pilse alıp değiştireyim diyorum ama çok da emin olamadım.
Fiyat uygunken v15 aldık hanıma, 2+1 80m2 evimize çok rahat yetiyor. Kablosuz süpürge kim ne derse desin rahatlık abi.
Hanımın arkadaşında V12 var onda ilk tecrübe etti, V15 aldık diye vaow olmadı ne farkı var onuda tam bilmiyorum. V12 alsakta olurmuş fazla para vermeseydik keşke diyor.
En çokta koyu renk kadife koltuklar için memnun :D
Emiş gücü fazlaymış ben de yeni V15 aldım namısızlar yatak koltuk temizleme aparatını falan çıkarmışlar, harici almak zorundaymışım
melihyilmaz
27-12-2023, 13:44
Merhaba bendede Lydstro R1 var aynı modeller. Bende de aynısı oldu pili değiştirdim. Şimdi problem yok. Pil siparişi verin. Takın olmazsa iade edersiniz. Ben TNL marka aldım memnunum.
Bizimki elektrik gidip gelince böyle bir hata verdi. Bizimki de 2 yıllık.
Garantisi var diye servisine götürdüm, pil kalibrasyonu yaptık dediler verdiler.
Bir daha bu arızayı yapmadı.
Birkan61
27-12-2023, 15:13
Abi batarya azalacak kadar bile çalışmıyor neredeyse. Köşeyi dönüyor duruyor.
Pilse alıp değiştireyim diyorum ama çok da emin olamadım.
Batarya sökümü kolay abi istersen bi söküp elektronikci birine göster belli eder kendini ona göre aksiyon alırsın
Emiş gücü fazlaymış ben de yeni V15 aldım namısızlar yatak koltuk temizleme aparatını falan çıkarmışlar, harici almak zorundaymışım
Her geçen gün yeni bir zam ve yeni bir eksiklik geliyor desenize :D
V15 Detect Absolute bizim model, 17 lirayken zam gelmeye yakın almıştık
Modeliyle alakalı bir durum mu bilemedim model içeriklerine tam hakim değilim
ardicli2000
28-12-2023, 08:10
Batarya sökümü kolay abi istersen bi söküp elektronikci birine göster belli eder kendini ona göre aksiyon alırsın
Dün açtım arka kapağı pile baktım. Çok sıkıntı göremedim. Ancak, 5-10 sn de yüzde 1 düştüğünü görünce pilden olma olasılığı yüksek diyerek siparişi geçtim. dediğiniz gibi düzelmezse iade ederim.
Xiaomi mop pro icin sakarya kocaeli istanbul civari guvenilir tamirci ariyorum. Daha once tamir ettirip memnun kalan varsa tavsiyelere acigim
kelalper
26-04-2024, 08:44
o makinayı icat diye çıkaranın ben taa. Gerizekalı sözde evin haritasını çıkarıyor temizlik yaptığı odadan geri şarj ve boşaltım yerine dönmesi 5dk. Zengin hissettiriyor ev çok büyük diye hissediyorsun ama bütün ev 85m2 anasını satiim ve kare şeklinde koridor falan da yok. Ev de yokken çalış diyoruz sürekli bi yerlere takılıp kalıyor evi temizlemiyor.
Xiaomi Mijia 1c için batarya arıyorum. Cihaz Xiaomi TR garantili olmadığından yetkili servisler bakmıyor, yedek parçayıda satmıyorlar. İnternette veya tamircilerdeki ürünlerede güvenemedim. Piyasa malı bataryalar ile cihazın şarjda veya kullanım esnasında yandığına dair çok fazla fotoğraf var internette. Alıp kullandığınız, güvendiğiniz ürünler varsa yazarsanız sevinirim.
Xiaomi S10 Plus kullanıyoruz. 2024 Sevgililer günü indirimlerinde aldım.
Döner paspas özelliği ile mükemmel. Halılar kalın ise pas pas ile halıyı geçemiyor. İnce halı ise sorun yok. Mutfak zemini için paspas iyi oluyor ayrıca paspas yayacağın alanları haritada işaretleyip bölgesel çalıştırabiliyorsun.
Süpürge özelliği 4 kademe yeterli vacum sağlıyor. inanmayarak ve sırf hanımın gönlü olsun siye aldım . Aynı anda G10 plus Xiaomi dikey süpürge de aldım.
Ama robot daha çok kullanır olduk. hemde süpürge işi artık bende.Uygulama bendim telefeona kurulu . Emekli ve evde zaman geçirince bu işler artık oyun gibi oluyor.
Çok memnunuz...