Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone 7 & 7+ Batarya Önerisi
Selamlar. Kendi kullandığım ip7 ve nişanlımın kullandığı ip7+ cihazların batarya değişim zamanı geldi artık. İki cihaz da hemen hemen 3 senelik olduğu için tat vermiyor pek. Çok anladığım konular değil; birkaç telefoncu dolandım 100 ila 500 tl arasında fiyat çekiyorlar. Önerebileceğiniz bir marka var mı? Nihayetinde eski telefonlar olduğu için kaliteden ziyade f/p ürünü arıyorum. Şimdiden teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.
denizhandinc
10-05-2020, 12:46
takipteyim
N11 de deji marka var. Ondan almıştım 1 sene sorunsuz gidiyor. 1 sene sonuna doğru bitmeye başlıyor. 1 sene değişim garantisi olduğu için 11. Ayda geri yollamıştım. Kullanılabilir
burakkaradag
10-05-2020, 14:46
En sağlıklısı, Yetkili serviste orijinal ürünle değiştirmek. Bütçeyi zorluyorsa şayet yukarıda yazıldığı gibi DEJI marka önerilir. Muadil ürünler tezgahta beklediği için çok tat vermiyor, DEJI genel itibariyle 2-3 ay önce üretilmiş batarya gönderiyor.
Deji al kendin değiştir. iPhone piyasanın en kolay telefonu. Eli ufaktan yatkın olan rahatça değiştirir. Toplamda 2 telefonu 200 liraya çözersin :)
Shadow_Dancer
10-05-2020, 15:46
Ben iphone 6s'te deji kulanmıştım çok verimli..
Ben de aynı durumdayım 7 için. Deji ve baseus arasında kaldım. Takipteyim.
Fikirler için çok teşekkürler. Orijinal çok pahalı olur diye düşünüyorum, deji markasını araştıracağım. Elim alet edevat tutar ama hiç telefon açmamıştım, deneyeceğim :)
https://youtu.be/rwir3PANq90
İlk kez yapıyorsan tek zorlayacak şey bataryanın yapışkanı olacak. Fön makinesiyle yada ısı tabancasının en düşük ayarıyla arkadan ısıtıp çekersenkolayca halledersin onuda.
Fikirler için çok teşekkürler. Orijinal çok pahalı olur diye düşünüyorum, deji markasını araştıracağım. Elim alet edevat tutar ama hiç telefon açmamıştım, deneyeceğim :)
Bende yakın zamanda deji alarak bataryayı sıfırlayacağım.
Deji'de 2 çeşit paket var bildiğim.
1 sadece pil
2 pil ve değişim için gerekli zımbırtılar.
Elin yatkınsa yaparsın, 2-3 youtube izle.
İstanbul'da buraya üye AltunTV vardı galiba. Yardımcı olabilir belki orjinal uygun fiyat için
İphone'un yetkili bir servislerine sorun. Yılbaşında adını yanlış hatırlamıyorsam gürgençler 319'a değişiyordu. En azından orijinal.
Dejilerin yorumlarını forum donanımda okudum zamanında hep 3-4 ay cok iyi sonra düşüyor hızlı vs. yazıyolardı.
Deji'de 2 çeşit paket var bildiğim.
1 sadece pil
2 pil ve değişim için gerekli zımbırtılar.
Elin yatkınsa yaparsın, 2-3 youtube izle.
İstanbul'da buraya üye AltunTV vardı galiba. Yardımcı olabilir belki orjinal uygun fiyat için
Evet onu ben de gördüm, yardımcı aletler olan paketten almak lazım. Bahsettiğiniz kişiye ulaşayım bir, teşekkür ederim
İphone'un yetkili bir servislerine sorun. Yılbaşında adını yanlış hatırlamıyorsam gürgençler 319'a değişiyordu. En azından orijinal.
Dejilerin yorumlarını forum donanımda okudum zamanında hep 3-4 ay cok iyi sonra düşüyor hızlı vs. yazıyolardı.
dediğin fiyat plus için geçerli bile olsa 640 tl yapıyor, muhtemelen bi 3 sene daha kullanmayacağımız için gerek yok o kadar masrafa :)
dediğin fiyat plus için geçerli bile olsa 640 tl yapıyor, muhtemelen bi 3 sene daha kullanmayacağımız için gerek yok o kadar masrafa :)
tabi o size kalmış bişey :) Deji tercih etmemek için onu taktıracaktım fırsat olmamıştı. Forum donanımda baya iyi yorum oldugu kadar bi o kadar da kötü var. İyice araştırın , iyi günler
osmanaydo
10-05-2020, 22:58
6S plus için Deji aldım kendim değiştirdim.
Şarj %30un altına düşünce telefon kullanılamayacak kadar yavaşlıyor.
Arama bile yapamıyorum.
Annemin 5 in bataryasını video açıp adım adım kendim değiştirdim. Deji markaydı. Ve batarya süresi şuan muazzam.
ankara içi orjinal batarya ekran cam için yardımcı olabilirim.
3 tane ip6 ya deji taktık genel olarak memnunuz.
Deji eskisi gibi değil taa kaç sene çncr 5s için değiştirmiştim inanılmaz iyiydi. 6d için değiştirdim geçen sene 2 kere hem de ikisi de rezaletti.
Deji eskisi gibi değil taa kaç sene çncr 5s için değiştirmiştim inanılmaz iyiydi. 6d için değiştirdim geçen sene 2 kere hem de ikisi de rezaletti.
Son 4-5 ayda 3 tane değiştirdim ben. Hiç birinde aorun yok şuanda. Değişim yap istersen. Fuji gibi bir marka daha var eskişehir merkezli. Onunda ürünleri aynı üreticiden.
EnesAksu
11-05-2020, 09:43
baseus aldım taktık orjinalden çok daha iyi diyebilirim. Anneme önceden deji almıştım o 2 tık altı.
Burda bi arkadasın tavsiyesi üzerine deji aldım.. Normal mAh kapasitesinden bi tık fazla olanını aldım.. Hala dua ederim tavsiye eden arkadaşa.
8.000rpm
11-05-2020, 13:17
konu sahibine özürlerimi sunuyorum
ama sadece bende mi var yoksa herkes benzer durumda mı bilmiyorum
son 1-2 ay içinde benim ve eşimin iphone'larının (cihazlar çok yeni , 3-4 aylık) pil sağlığı hızlı şekilde düşmeye başladı
bu bir tesadüf mü , bu dönemdeki bağlantılar , elektrik dalga boyları vs vs birşey mi var yoksa ben mi bahtsız bedeviyim?
son 1-2 ay içinde benim ve eşimin iphone'larının (cihazlar çok yeni , 3-4 aylık) pil sağlığı hızlı şekilde düşmeye başladı
bu bir tesadüf mü , bu dönemdeki bağlantılar , elektrik dalga boyları vs vs birşey mi var yoksa ben mi bahtsız bedeviyim?
Koronadan dolayı kullanım sıklıgınız artmıstır. daha fazla sarj desarj daha kısa pil ömrü. Benim hanımın 6sin de pili 4 saat anca gidiyor. Deji siparisi verecegim.
yusufcan_k
11-05-2020, 14:03
bugün kız arkadaşımla konuştuk şubatta aldık 7plus cihazı çok aşırı kullanımıda yok ve pil sağlığı %95 dedi bende kendi iphone 6 ma baktım (taa değişim programı olduğunda kvk dan bataryası değişti) ve bendede %94 çıkınca bi pislik olduğunu düşündüm.
apple websitesine göre fiyatlar hala 319 lira, dejiler 150 civarı gibi. bence biraz daha verip orjinalden devam etmek daha mantıklı
iPhone Pil Değiştirme - Resmi Apple Desteği (https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/battery-power)
Aynı sorun bende de var, 2 ay önce apple yetkili servis fiyatı yine 319'du izmir mavibahçedeki bayi iskonto ile 200 civarına değiştiriyordu yedeklemem yok diye yaptıramadım öyle kaldı. Geçen hafta da Delta diye bi marka önerdi telefoncu bi arkadaş ama ben de kararsızım sanırım orjinal daha mantıklı iskonto olmasa da
Eski telefonum 6+ için geçen sene deji alıp kendim değiştirdim.
Hala %1'ken bile aynı performansta. Şu an annem kullanıyo bi problem yok.
Deji alıcaksanız dip not mucize batarya olanı kapasitesi yüksek olanı alın.
İki telefona da yüksek kapasiteli deji siparişi verdim n11 den. Memnun olanların sayısı, olmayanlardan daha fazla olduğu için kazanan deji :D
Estağfurullah abi.
Korona mevzularından dolayı telefonla daha fazla vakit geçirmeye başladığımızı düşünüyorum. Ana sebep bu olabilir
Az önce Instagram da reklam denk geldi apple cadde diye Suadiyedeymiş yeri. 5se batarya sordum 200dedi. Servis 319 diyor dedim. Telefon 700 tl 319 kimse vermez 200 tl orijinal dedi. Hatta eve gelip değiştirme hizmeti varmış
golgeoyunu03
13-05-2020, 18:44
Az önce Instagram da reklam denk geldi apple cadde diye Suadiyedeymiş yeri. 5se batarya sordum 200dedi. Servis 319 diyor dedim. Telefon 700 tl 319 kimse vermez 200 tl orijinal dedi. Hatta eve gelip değiştirme hizmeti varmış
apple'ın yedek parçaları kendi servisleri dışında bulunmaz.
Banada enteresan geldi özellikle orijinal diyor
razzmatazz
14-05-2020, 08:42
markası orijinal olmasın :D
https://cache3.youla.io/files/images/orig/5c/c1/5cc16064e7d7ce650314be36.jpg
2 tane iphone 5s
2 tane iphone 6
1 tane iphone 6 s plus
1 tane iphone 7
1 tane samsung galaxy note s5
1 tane samsung galaxy s5
olmak üzere 8 cihaz için deji den batarya aldık. en son galaxy s5 için aldım aynı gün kargoya veriyorlar. ve gerçekten çok ilgililer. iphone 6 bataryasında sıkıntı çıktı onuda bildirdik aynı gün başka ürün çıkardılar siz sorunlu bataryayı yeni batarya gelince kargolarsınız demişlerdi.
Sorunlu batarya illa çıkabilir ancak muhattap bulunabilen bir firma. bataryalar 2 ay öncesinde 100 lira civarındaydı. şimdi bakmadım durum nedir diye.
aramızda deji ya da başka marka bataryayı en uzun süre kullanan kim var acaba?
konuyu okuduktan sonra ya benim telefon kendini naza çekmeye başladı ya da psikolojik olarak etkilendim :D
Yetkili serviste 6s batarya değişim ücretini bilen var mı ?
slowmotion
15-05-2020, 13:19
Satın alalı tam 1 sene oldu, herhangi bir sorunum yok sabah 7 gece 1 hizmet ediyor :D
Baseus alıp değiştireceğim ben de. iPhone8
levent_s
16-05-2020, 10:11
Yaklaşık 2 yıl önce iphone 6plus için deji aldım kapasitesinin 1 tık üstü olandan ilk günkü performansı olmasa da hala iyi gidiyor.
Fiyat performans için deji kullanabilirsin. Daha kaliteli istersen baseus yada orjinal servis batarya
ahmet3425
16-05-2020, 21:04
o değilde bu deji bataryaların paket iceriğinden sıvı/toz önleme için conta cıkıyor mu ? birde beraberinde gelen bantlar cok dandik ilerde tekrar batarya değisiminde o bantları oradan nasıl sokecez fikri olan var mı :S
yusufcan_k
16-05-2020, 21:35
arkadaşlar çok garip bir sorunla karşınızdayım telefonum iphone 6 dün evin içinde 2 oda öteden salonda wifi çekerken gayet sorunsuz şekilde bugün hiçbir şekilde bağlanmıyor modemi görmüyor bile. modemim türk telekomun verdiği standart antensiz modemlerden.. ne telefon düştü ne başka birşey. sadece dün yatarken annem direk fişin anahtarını kapatmış elektriği kesmiş ve bugün çekmiyor ama salonda samsung telefon çekiyor aynı noktada iphone da tık yok.. sorun ne olabilir bana telefonun anteni gibi geldi ama durup dururken neden bozulsun sorusu geldi aklımada düşme darbe vs hiçbirşey yok ortada.
Hazır konusu açılmış iken sorayım, bende batarya sağlığı %80 olan 7+ cihazım için servise verip değiştirtmeyi düşünüyorum, normalde iPhone 11 almayı düşünüyordum ama elimdeki cihaz halen çokca iş görür o yüzden vazgeçtim. Serviste batarya değiştirtip de bir problem yaşayan var mı?
levent_s
17-05-2020, 09:52
arkadaşlar çok garip bir sorunla karşınızdayım telefonum iphone 6 dün evin içinde 2 oda öteden salonda wifi çekerken gayet sorunsuz şekilde bugün hiçbir şekilde bağlanmıyor modemi görmüyor bile. modemim türk telekomun verdiği standart antensiz modemlerden.. ne telefon düştü ne başka birşey. sadece dün yatarken annem direk fişin anahtarını kapatmış elektriği kesmiş ve bugün çekmiyor ama salonda samsung telefon çekiyor aynı noktada iphone da tık yok.. sorun ne olabilir bana telefonun anteni gibi geldi ama durup dururken neden bozulsun sorusu geldi aklımada düşme darbe vs hiçbirşey yok ortada.
Tüm ağları unut deyin yeniden şifre girerek bağlanmayı deneyin. Reset atmakta çare olabilir yazılımsal sorun olma ihtimali çok büyük.
o değilde bu deji bataryaların paket iceriğinden sıvı/toz önleme için conta cıkıyor mu ? birde beraberinde gelen bantlar cok dandik ilerde tekrar batarya değisiminde o bantları oradan nasıl sokecez fikri olan var mı :S
Orjinal batarya 3 yıl, deji 2 yıl daha gitse eder 5 sene.
5 sene sonra tekrar pil değiştirmek ister misin yoksa yeni telefon mu bakarsın?
Veya kendi çift taraflı bantını kullanacaksın.
Yazmamışsın ama telefonunu komple kapatıp açtın mı?
enes_srb
17-05-2020, 10:56
ağ ayarlarını sıfırlayıp tekrar deneyin bendede olmuştu aynı problem bu şekilde düzelmişti
yusufcan_k
17-05-2020, 12:06
Tüm ağları unut deyin yeniden şifre girerek bağlanmayı deneyin. Reset atmakta çare olabilir yazılımsal sorun olma ihtimali çok büyük.
Deneyeyim bi aklıma gelmemişti :)
Yazmamışsın ama telefonunu komple kapatıp açtın mı?
Telefonu 2-3 modemide aynı sayıda bir kaç kez aç kapa yaptım
ağ ayarlarını sıfırlayıp tekrar deneyin bendede olmuştu aynı problem bu şekilde düzelmişti
Deneyeceğim teşekkür ederim :)
Genelde iphone 6 ile zamanla oluşan wiifi çekme problemi var, internette bir çok kişi konu açmış bu durum için. Wifi çekmesini sağlayan parçayı değiştirdiğinizde düzelicektir.
yusufcan_k
18-05-2020, 15:43
Genelde iphone 6 ile zamanla oluşan wiifi çekme problemi var, internette bir çok kişi konu açmış bu durum için. Wifi çekmesini sağlayan parçayı değiştirdiğinizde düzelicektir.
valla ben modemden kaynaklı yada bu ara herkes evde olduğu için saçma bi yüklenme wifi kirliliğinden düşünmeye başladım çünkü sorun şuan birtek evde gibi duruyor :D evin 3 apartman ilerisinde pastane var kapının önüne çıktığımda ona bağlanabiliyorum :D farklı bir sorun anlamadım gitti
bwolverine
18-05-2020, 23:44
Benim telefonumdada sayfalar ve uygulama içersinde geçişlerde donmalar meydana geliyordu. Özellikle %20 altına indiğinde telefon kitlenip kalıyordu. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ***** alışveriş sitesinden iphone 6s için deji batarya aldım. Şarj süresinde öyle ağam şaham bir fark yok ama bu bahsettiğim sorunlarının önüne geçmiş oldum. Değiştirmek basit tavsiye ederim.
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=DM5eFApqX6s)
Mehmet Opc
19-05-2020, 15:48
Beyler merhaba, bu pil mevzusu açıldı çok iyi olduu bende pil alıcamda, pillerin 2200 MH, 2300 MH diye 2 farklı seçenek var. Hangisini tercih etmeliyim ve neden? Ne fark var aralarında.
Iphone 7 pil sağlığı %75 gösteriyor. Kullanma yoğunluğumda günde 2 kere şarj ediyordum. İşyerindeki bizim kattaki çaycı eskiden telefon tamircisiymiş, sürekli çayocağında telefon pili ekranı değiştiriyor :) ona sordum hangisini alayım pil diye kesinlikle deji derdi, birçok kişinin değiştirmiş şirkette herkes çok memnun dedi. Ben de dün Deji 2200mah olanından aldım yarın gelir herhalde. Gelince değiştirip göreceğiz inş eskisi gibi tek şarj ile günü bitirebiliriz en az 1 sene falan
bwolverine
23-05-2020, 16:44
Beyler merhaba, bu pil mevzusu açıldı çok iyi olduu bende pil alıcamda, pillerin 2200 MH, 2300 MH diye 2 farklı seçenek var. Hangisini tercih etmeliyim ve neden? Ne fark var aralarında.
2300 mAh almalısın tabikide ama bu satılan ürünlerde mAh değerlerinin ne kadar doğru olduğu tartışılır. pillerin boşalma süreleri, yalnızca sahip oldukları mAh değerine bağlı değildir. Bunu şöyle açıklayalım: Örneğin 100 miliamper çeken bir cihaza 1500mAh bir pil takıldığında, pil 15 saatte boşalır. Ancak 150 miliamper çeken bir cihaz, aynı pili 10 saatte boşaltabilir. Aynı mantıkla 3000mAh’lık pil ilk cihazı 30 saat; ikinci cihazı 20 saat çalıştırabilecek kapasiteye sahiptir.
Drive Fast
25-05-2020, 00:34
bugün kız arkadaşımla konuştuk şubatta aldık 7plus cihazı çok aşırı kullanımıda yok ve pil sağlığı %95 dedi bende kendi iphone 6 ma baktım (taa değişim programı olduğunda kvk dan bataryası değişti) ve bendede %94 çıkınca bi pislik olduğunu düşündüm.
cihazı nereden almıştınız
yusufcan_k
26-05-2020, 13:19
cihazı nereden almıştınız
vatan yada mediamarkt tı sanırım
Drive Fast
26-05-2020, 19:59
vatan yada mediamarkt tı sanırım
bazı telefonlar yenilenmiş oluyor sıfır kutusunda bende dubaiden iphone 7 almıştım camı değişmiş sonradan öğrendim belki öyle birşey olabilir diye sordum ama nasıl anlarsınız hiçbir fikrim yok araştırmak lazım
kadireren
09-06-2020, 13:37
Konuyu görüp iphone 6 ve 6 plus cihazlarımıza deji mucize batarya aldım hızlı kargo ile 2 günde geldi. Daha önce değiştirenlere bir sorum olacak değişimden sonra telefon sıfırlanıyor mu ? Her ihtimale karşı güncel yedek alcam icloud da çoğunu otomatik yedeklemiştir ama cihaz sıfırlanıyorsa ona göre geniş bir vakitte yapayım ki eski yedeklerimi yüklemeye vaktim olsun bu konuda tecrübesi , bilgisi olan varmı ?
Hayır sıfırlanmaz. Telefonu kapat aç yapar gibi oluyor sadece
Ben hafta sonu deji batarya taktım. Bir sorun yok ve gayet güzel gidiyor şimdilik. Tavsiye ederim. Eli tornavida tutan birisi kendi takabilir.
Iphone 7 pil sağlığı %75 gösteriyor. Kullanma yoğunluğumda günde 2 kere şarj ediyordum. İşyerindeki bizim kattaki çaycı eskiden telefon tamircisiymiş, sürekli çayocağında telefon pili ekranı değiştiriyor :) ona sordum hangisini alayım pil diye kesinlikle deji derdi, birçok kişinin değiştirmiş şirkette herkes çok memnun dedi. Ben de dün Deji 2200mah olanından aldım yarın gelir herhalde. Gelince değiştirip göreceğiz inş eskisi gibi tek şarj ile günü bitirebiliriz en az 1 sene falan
2 haftadır Deji batarya kullanıyorum telefonun kaderi değişti. Eskiden öğlen 2-3 arası şarja takmam gerekiyordu şuan aynı yoğunlukta kullanımda gece 12 de falan %10-20 arası şarjı kalıyor. Tek sorun Orijinal batarya ile %1 şarjda telefon performansı değişmiyordu, yeni batarya ile %1 şarj kaldımı telefon takılıyor.
osmanaydo
10-06-2020, 09:05
6S plus için Deji aldım kendim değiştirdim.
Şarj %30un altına düşünce telefon kullanılamayacak kadar yavaşlıyor.
Arama bile yapamıyorum.
Aynı telefon için tekrar Deji aldım. Bu sefer yüksek kapasiteli.
Güzel oldu, tavsiye ederim.
Plus için; Deji takıp ve uzun süreli kullanan varsa (+1 yıl felan) yorum atabilir mi ?
SinanAdalı
10-06-2020, 15:05
1 ay oldu 7plus'a Deji 3410 mah taktırdım gayet memnunum :)
18.10.2019 siparis vermisim bu gun oldu hala deli gibi kullaniyorum..
Deji mucize batarya
Iphone 7 plus
anlis resim
https://hizliresim.com/P1w5dv
Kusura bakmayin mesajimi duzenleyemedim.
Anlik resim paylasmak istedim.
https://i.imgyukle.com/2020/10/25/IaHDxj.jpg
Benim iphone 6 da batarya sizlere ömür burdaki yorumlardan sonra bende deji batarya alacağım.
osmanaydo
27-10-2020, 09:17
Deji aldım
Çoh eyi
Gece 12de hala %30 şarjım oluyo
X,de kullanan varmı bu bataryayı arkadaşlar
burak_2885
31-10-2020, 21:11
Geçenlerde ben de telefoncuda değiştirdim bataryayı. Değiştirmeden önceki donmalar kasmalar gider diyordum ama ne yazık ki hâlâ devam ediyor. Boş kapasite de 11-12GB. Var mı başına gelen, çözüm bulan falan?
Ben aldım. Yaklaşık 1 ay oldu. Gerçi yeni batarya hep iyi performans verir. Benim kullanım stilimle 2 günü çıkartıyor deji max pil ile telefonum artık.
Bolkar1st
03-11-2020, 22:43
X,de kullanan varmı bu bataryayı arkadaşlar
2.5 senelik x telefonumun serviste degiştirdim bataryasını 489 liraya şuan 599 olmuş ama vermeye deger çünkü biir 2.5 seneden fazla daha gider bu şekilde.
Ben marmaristeydim hazır istanbula gitmişken degiştirdim yetkili serviste 1.5 2 saatte teslim ettiler cok memnunum.
yüksek kapasitelisinden almıştım, ancak zamansızlığımdan dün takabildim. eli tornavida tutan herkes takabilir. sadece orijinal bataryanın altındaki yapışkanı sökerken ucunu kaçırmayın, yoruyor :)
telefon sıfırlanmadı bu arada sorulmuş. ilk şarj için şuanlık çok memnunum. sabah 8 gibi şarjdan çektiğimde normalde ikinci şarja takmam gerekirdi şuan, güncel şarj %74. özetle tavsiye ediyorum :)
yüksek kapasitelisinden almıştım, ancak zamansızlığımdan dün takabildim. eli tornavida tutan herkes takabilir. sadece orijinal bataryanın altındaki yapışkanı sökerken ucunu kaçırmayın, yoruyor :)
telefon sıfırlanmadı bu arada sorulmuş. ilk şarj için şuanlık çok memnunum. sabah 8 gibi şarjdan çektiğimde normalde ikinci şarja takmam gerekirdi şuan, güncel şarj %74. özetle tavsiye ediyorum :)
abi 7 plus için aldığın deji kaç mah acaba? bende alacağım da batarya bitik halde..
abi 7 plus için aldığın deji kaç mah acaba? bende alacağım da batarya bitik halde..
3510 mAh ...
antuarri
17-11-2020, 17:12
Uzun dönem kullanım tecrübesi olan var mı ?
iPhone8’de 11-12 gündür kullanıyorum Deji’yi. Şimdilik gayet memnunum.
6 aydır iPhone 7 de kullanıyorum ilk günlü performansa çok yakın deji batarya
Bataryayı değiştirirken dikkat etmekte fayda var..Ekranı ters açtım , ekran gitti :D
Bataryayı değiştirirken dikkat etmekte fayda var..Ekranı ters açtım , ekran gitti :D
Youtube izleyeceksin önce , geçmiş olsun :)
İzledim ama sağdan sola açacağıma , soldan sağa açtım..Aceleciğime geldi , komple ekran değişti yok yere