Orijinalini görmek için tıklayınız : İos için downloader
Patisever
02-05-2020, 10:43
İos için sosyal medya’dan video indirme programi warmi arkadaslar önerileri görebilirmiyim
DoDa+ programını kullanıyorum ben gayet kullanışlı
IOS 13 için kestirmelere Media Mutt ya da SMD yükleyebilirsiniz.
levent_s
02-05-2020, 20:04
IOS 13'te youtube'tan video veya müzik indirmek mümkün mü?
IOS 13'te youtube'tan video veya müzik indirmek mümkün mü?
Yukarıda yazdığım şekilde mümkün. SMD'yi yüklerseniz istediğiniz çözünürlükte ya da ses olarak indirilebiliyor.
Total files pro on the App Store (https://apps.apple.com/us/app/total-files-pro/id522661666)
Ben Total Pro kullanıyorum. Arka planda oynatma, buluta entegre etme, kablosuz depolamaları yönetme gibi güzel özellikleri mevcut. Müzik, video, zip, pdf ne indirirsen indir.
ekran görüntüsünü alın sonra düzenleyin cihazın kendisinde o özellik mevcut
Yukarıda yazdığım şekilde mümkün. SMD'yi yüklerseniz istediğiniz çözünürlükte ya da ses olarak indirilebiliyor.
Smd nasil yukleniyor.
Videonun ilk 6-7 dakikasındaki uygulamayı kullanabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=PCuKFButh1w
kadireren
05-05-2020, 13:33
Tubidy kullanıyorum uygulama sanırım kaldırılmış yerine Tempo olarak çıkartmışlar youtube arama ekranı ile aynı sonuçları çıkartıyor video veya mp3 olarak indirmek mümkün ayrıca radyo uygulaması olarak kullanılabiliyor
kadireren
05-05-2020, 13:37
Tubidy kullanıyorum uygulama sanırım kaldırılmış yerine Tempo olarak çıkartmışlar youtube arama ekranı ile aynı sonuçları çıkartıyor video veya mp3 olarak indirmek mümkün ayrıca radyo uygulaması olarak kullanılabiliyor
Neden bu şekilde görünüyor hiçbir fikrim yok
Tubidy kullanıyorum uygulama kaldırılmış yerine Tempo olarak biraz değişiklik yapılarak tekrar yüklenmiş denedim iş görüyor
Bad-Fast
05-05-2020, 16:40
kestirmelerde loader to indirmek istediğimde galeri de yok mesela , jailbreak mi yapmak lazım illa adamın gösterdiği programlar yok kestirmelerde
Bad-Fast
05-05-2020, 17:39
açıklama da varmış direk link :)