PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anahtar denize düştü :) Yeni anahtar Immo vs sorunsal

XoR
02-03-2020, 09:56
Merhabalar,

Sabah arabayı park ettim biraz yürüdükten sonra tökezledim ve elimde tuttuğum anahtar malesef limanının derinliklerine doğru yol aldı :D

Sabah sabah işe giderken soyunup suya girmek zor geldi açıkcası ardından bakmadım bile giden gitti dedim :D

Araç Vw Tiguan
Yedek anahtarım var

Yeni anahtarı uygun maliyet ile nasıl yaptırmalı ?

Yetkili servis bir kamyon para ister diye düşünüyorum. Yeni anahtar kilit değişimi vs

Teşekkürler,

ghibli06
02-03-2020, 10:01
anahtarla denize gireni biliyorum da, sahibi olmadan denize giren anahtarı senden durdum Koray :D geçmiş olsun öncelikle, yedek anahtar var demişsin kumandalı mı?

ghibli06
02-03-2020, 10:03
eksik yazmışım:yoksa anahtarsız sadece kumanda olan model mi?

GokhanRS
02-03-2020, 10:04
kaskon varsa ücretsiz çıkartabilirsin en orjinalinden. yoksa sanayide çoğu anahtarcı yapar.

mert_can 41
02-03-2020, 10:06
Aliexpresste her araca göre anahtar satılıyor abi beyinli olarak ben mini coopera ordan almıştım orjinal şekilde tr ye gelince anahtar yedek anahtarına göre kanal açtırdım ardından evs beynine kaydettirdim anahtarı kayıp olan anahtarıda beyinden sildirttim. Servis direk kilit değişimi yapılmasını söylüyor anahtar vb 3 yıl önce 12 bin tl gibi fiyat çıkmıştı. Anahtarı alma,Kanal açtırma ve evs kodlaması için toplam 450 tl harcamıştım. En ufakta bir sorun olmadı orjinal anahtar oldu.

punto_multijet
02-03-2020, 10:08
koray geçmiş olsun öncelikle. İzmire yolun düşerse burası işini çözer. Ak Oto Elektronik Anahtar / İZMİR (https://www.facebook.com/akotokumanda/?eid=ARDuxe027yx3_cogB4s3UtI-87meVcDkUmAHoA7SWUBe-X3q159Yjvn6AsrGzgXV3xhgCD7OfBgjZCqB&timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=100009988027622)

ghibli06
02-03-2020, 10:09
kaskon varsa ücretsiz çıkartabilirsin en orjinalinden. yoksa sanayide çoğu anahtarcı yapar.

sonra hasar sorgulamasında 8.000 tl cik görünüyor ...

GokhanRS
02-03-2020, 10:11
sonra hasar sorgulamasında 8.000 tl cik görünüyor ...

anahtarda yansıyorsa kötüymüş. o zaman sanayide ücreti mukabilinde çözmek mantıklı gibi.

XoR
02-03-2020, 10:12
anahtarla denize gireni biliyorum da, sahibi olmadan denize giren anahtarı senden durdum Koray :D geçmiş olsun öncelikle, yedek anahtar var demişsin kumandalı mı?

Sabah mahmurluğu arabayı park ettim tekneye doğru yürürken elimden uçtu gitti abi :)

eksik yazmışım:yoksa anahtarsız sadece kumanda olan model mi?

Anahtarsız giriş yok araçta. Klasik Vw anahtarı sustalı tip

ghibli06
anahtarda yansıyorsa kötüymüş. o zaman sanayide ücreti mukabilinde çözmek mantıklı gibi.

maalesef BMW de başımıza geldi, satarken çok mahçup olmuştuk...

MCN21
Anahtarcılar kopyalıyor, yedek anahtarınız varmış zaten. 400-500 TL gibi bir rakam.

Zaman kaybetmeden yaptırında diğerininde başına birşey gelmesin

ghibli06
02-03-2020, 10:14
Sabah mahmurluğu arabayı park ettim tekneye doğru yürürken elimden uçtu gitti abi :)

Anahtarsız giriş yok araçta. Klasik Vw anahtarı sustalı tip

kolay o zaman, aracı uyumlu bir sustalı tanıtıp ucunu açtıracaksın...

XoR
02-03-2020, 10:14

Kasko var bir konuşayım servisle bu durumda orjinal olur hem :)

ghibli06
02-03-2020, 10:17
Kasko var bir konuşayım servisle bu durumda orjinal olur hem :)

hemen atlama fiyatını da sor :D

XoR
02-03-2020, 10:23
Aliexpresste her araca göre anahtar satılıyor abi beyinli olarak ben mini coopera ordan almıştım orjinal şekilde tr ye gelince anahtar yedek anahtarına göre kanal açtırdım ardından evs beynine kaydettirdim anahtarı kayıp olan anahtarıda beyinden sildirttim. Servis direk kilit değişimi yapılmasını söylüyor anahtar vb 3 yıl önce 12 bin tl gibi fiyat çıkmıştı. Anahtarı alma,Kanal açtırma ve evs kodlaması için toplam 450 tl harcamıştım. En ufakta bir sorun olmadı orjinal anahtar oldu.

Virüs mirüs davalarından dolayı uzak doğudan gelecek herhangi bir şeye dokunmak istemiyorum açıkcası :D Türkiyede vardır birilerinde boş anahtar diye umut ediyorum :)

XoR
02-03-2020, 10:24
koray geçmiş olsun öncelikle. İzmire yolun düşerse burası işini çözer. Ak Oto Elektronik Anahtar / İZMİR (https://www.facebook.com/akotokumanda/?eid=ARDuxe027yx3_cogB4s3UtI-87meVcDkUmAHoA7SWUBe-X3q159Yjvn6AsrGzgXV3xhgCD7OfBgjZCqB&timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=100009988027622)

Çok teşekkür ederim yolumu düşürürsem mutlaka burada yaptırırım :)

CloudGrey
02-03-2020, 10:25
derdin güzelliğine bakarmısın yaaa :)

cipini parkediyorsun , tekneye yürürken anahtar marina'nın iskelesinden pıt denize düşüyor ..hafif bir tebessüm ediyorsun.
amaaan diyosun sittir et , acıyorsun bir kruvaze konyak , güneşin doğuşunu falan izliyorsun :)

yaşıyorsun bu hayatı abi.

bunların anahtalarının yedeğide orjinalide aynı olması lazım bir farkları yok diye biliyorum.
yerinde olsam hiç yaptırmam tek anahtarla devam ederim...

ama onu boynuna bağlaman lazım :D

pederin aurisi var geçen anahtarı kayboldu yedekte nerde bilmiyor 6bin tlye mal oldu

XoR
02-03-2020, 10:26

Buradaki sanayi pek güven vermesede şansımı deneyeyim :)

Anahtarıda bu akşam denize girip alacam duruyorsa aynı yerinde :D

XoR
02-03-2020, 10:26
Anahtarcılar kopyalıyor, yedek anahtarınız varmış zaten. 400-500 TL gibi bir rakam.

Zaman kaybetmeden yaptırında diğerininde başına birşey gelmesin

Evet hızlıca yaptırmak lazım, yedek anahtarı yarın denize düşürmem ihtimaller arasında :D

XoR
02-03-2020, 10:29
derdin güzelliğine bakarmısın yaaa :)

cipini parkediyorsun , tekneye yürürken anahtar marina'nın iskelesinden pıt denize düşüyor ..hafif bir tebessüm ediyorsun.
amaaan diyosun sittir et , acıyorsun bir kruvaze konyak , güneşin doğuşunu falan izliyorsun :)

yaşıyorsun bu hayatı abi.

bunların anahtalarının yedeğide orjinalide aynı olması lazım bir farkları yok diye biliyorum.
yerinde olsam hiç yaptırmam tek anahtarla devam ederim...

ama onu boynuna bağlaman lazım :D

pederin aurisi var geçen anahtarı kayboldu yedekte nerde bilmiyor 6bin tlye mal oldu

Yahu Beşiktaş'dan Üsküdara geçiş gibi düşün işte :D sabah biniyoruz 35 dk sonra iş yerine ulaşıyoruz. Karayolu 2 saat sürüyor :D

Yedeğide aynı orjinalle hiç fark yok. Şimdi düşün tek anahtarım varken başıma bu hadise geldi ne mok yerdim sabah sabah :D Yedeği olduğu için istifimi bozmadan devam ettim :D yedek olmasaydı montla atlardım denize :D

bkaraca
02-03-2020, 10:32
Evet hızlıca yaptırmak lazım, yedek anahtarı yarın denize düşürmem ihtimaller arasında :D

Servisle felan hiç uğraşmayın, 200 liraya Tiguan a yaptırdık sustalı . Chip kumanda vs herşey içinde. Kayseri'de bu rakam. Olsun olsun 300 e her yer yapar.

ghibli06
02-03-2020, 10:34
Yahu Beşiktaş'dan Üsküdara geçiş gibi düşün işte :D sabah biniyoruz 35 dk sonra iş yerine ulaşıyoruz. Karayolu 2 saat sürüyor :D

Yedeğide aynı orjinalle hiç fark yok. Şimdi düşün tek anahtarım varken başıma bu hadise geldi ne mok yerdim sabah sabah :D Yedeği olduğu için istifimi bozmadan devam ettim :D yedek olmasaydı montla atlardım denize :D

hayırdır Yunanistana göçmen işine mi giriştin :D bak o iş legal hale geldi piyasa iyiyse 2 tekne alıp geleyim :D

XoR
02-03-2020, 10:36
Servisle felan hiç uğraşmayın, 200 liraya Tiguan a yaptırdık sustalı . Chip kumanda vs herşey içinde. Kayseri'de bu rakam. Olsun olsun 300 e her yer yapar.

Yan gelip yatmak kira gelirlerini yemek üzere hayata gelen Bodrum sanayi esnafına bir uğrayayım ben :) teşekkür ederim 200 lira gayet makul

XoR
02-03-2020, 10:42
hayırdır Yunanistana göçmen işine mi giriştin :D bak o iş legal hale geldi piyasa iyiyse 2 tekne alıp geleyim :D

Bizim dolmuş 28+2 Koltuklu 600x2 Makineli :D

Yakınımızda adalar var düşünülebilir asında :D

XoR
02-03-2020, 10:55

Aradım şimdi Bodrumda sanayide anahtarcı varmış 700 lira istedi :D

Day Walker
02-03-2020, 10:56
Sen bu konuyu gruba yazsana az bişey deniycem :D

Ruhsatı gönder baktıralım fiyata

Emre-Dylan
02-03-2020, 11:14

Abi, reis kaçakcıları vergi vermiyor diye içeri alıyormuş fetöden :D :D

XoR
02-03-2020, 11:27
Sen bu konuyu gruba yazsana az bişey deniycem :D

Ruhsatı gönder baktıralım fiyata

Atarım akşam yarın sorduralım bro :D

enesy
02-03-2020, 11:39

Kurban olayım öyle mahmurluğa abi ,

Cipimden indim tekneye binerken düştü :)

enesy
02-03-2020, 11:40
Yazmışlar aynısını cevap vermişsin sorry :(

XoR
02-03-2020, 11:46
Tekne benim değil beyler :D çalıştığım kurumun sağlamış olduğu personel servisi.

Bayrampaşalı
02-03-2020, 12:18
Tekne benim değil beyler :D çalıştığım kurumun sağlamış olduğu personel servisi.

Tabi bizde yedik ��
Gecmis olsun abi

Vtec_2
02-03-2020, 12:21
Aradım şimdi Bodrumda sanayide anahtarcı varmış 700 lira istedi :D

Istemek ayri , yapabilmek ayri :D Allah kolaylik versin. Bodrum sanayiye maalesef 1 defalik isim düstü , karinca ve agustos bocegindeki hikaye gibi. Calisma adina sifirlar.

Ers
02-03-2020, 12:46
350 tl ye çıkartılır en fazla, kaybolan anahtarı da beyinden silerler. her yer yapıyo.

CloudGrey
02-03-2020, 12:52

ya bırak abi şimdi :) , al fotonu bile çekmişler

http://flashresim.com/upload/MTVlNWNlNTUzOGUzOTI.jpg (http://flashresim.com/upload/MTVlNWNlNTUzOGUzOTI.jpg)

altugkocer
02-03-2020, 13:14

:D :D

https://i.hizliresim.com/7QV76r.jpg (https://hizliresim.com/7QV76r)

Doğu
02-03-2020, 13:41
selam,
bende 2017 polo dan kalan yedek anahtar var, kullanılmamış.
dış kasası vs. işine yararsa gönderebilirim. (ücretsiz)

modeli şu şekilde;
https://dilek-dualari.com/33235-2-large_default/Moda-klasik-deri-anahtar-fob-vw-i%C3%A7in-cilt-%C3%A7anta-kapak-k%C4%B1l%C4%B1f-koruyun-golf-7-gti-mk7-polo-skoda-octavia-a7-i%C3%A7in-2016-3-d%C3%BC%C4%9Fmeler.jpg

XoR
02-03-2020, 15:06
Istemek ayri , yapabilmek ayri :D Allah kolaylik versin. Bodrum sanayiye maalesef 1 defalik isim düstü , karinca ve agustos bocegindeki hikaye gibi. Calisma adina sifirlar.

Parasını versende iş yapmak isteyen yok :D çoğunluğu adres belli olsun diye açmış dükkanı :)

XoR
02-03-2020, 15:07
350 tl ye çıkartılır en fazla, kaybolan anahtarı da beyinden silerler. her yer yapıyo.

Fiyat skalasını bildiğim iyi oldu yoksa burada adamı öperler :D

XoR
02-03-2020, 15:09
selam,
bende 2017 polo dan kalan yedek anahtar var, kullanılmamış.
dış kasası vs. işine yararsa gönderebilirim. (ücretsiz)

modeli şu şekilde;

Çok teşekkür ederim ilginize. Benimki eski tip olmayacağını düşünüyorum ama oluru olduğunu öğrenirsem özel mesaj atarım :)

XoR
02-03-2020, 15:12
ya bırak abi şimdi :) , al fotonu bile çekmişler

Dip sos yaptım koyacak yer bulamıyorum :D

https://i.pinimg.com/originals/88/61/8b/88618b2304ba8736ce8770a57807656d.jpg

kelalper
02-03-2020, 15:18
adam artık ne iş yapıyorsa çalıştığı şirket kotra devrediyor hesabına. Vay arkadaş.

Bu arada mülteci olayları başladığında Survivor daki büyük teknelerden yaptırıp o işe girmeyi düşündüm yazlıktan midilli o tip tekne ile 10 dakika. Annem ve hanım engel oldu.

SekoLive
02-03-2020, 15:35
Bodrumda yaşamak cidden zor koray abi :D

XoR
02-03-2020, 16:13
adam artık ne iş yapıyorsa çalıştığı şirket kotra devrediyor hesabına. Vay arkadaş.

Bu arada mülteci olayları başladığında Survivor daki büyük teknelerden yaptırıp o işe girmeyi düşündüm yazlıktan midilli o tip tekne ile 10 dakika. Annem ve hanım engel oldu.

Akyarlardan yüzülür Kos'a ama ciğer lazım :D

Bodrumda yaşamak cidden zor koray abi :D

Dışarıdan güzel geliyor ama işte büyük şehirdeki gibi sorun çözme performansı yok malesef :)

stlegal
02-03-2020, 16:38
Akyarlardan yüzülür Kos'a ama ciğer lazım :D

Dışarıdan güzel geliyor ama işte büyük şehirdeki gibi sorun çözme performansı yok malesef :)

ya bırak gelmiycez korkma :D şurda teche konu açsan yaptırın şunu kardeşim desen en az 10 adam seve seve yapar..

kelalper
02-03-2020, 16:51
Sen yaşıon mu la.

CloudGrey
02-03-2020, 16:56
the "K" nerede ? bıraktımı forumu ?

Drive Fast
02-03-2020, 17:57
Çok teşekkür ederim ilginize. Benimki eski tip olmayacağını düşünüyorum ama oluru olduğunu öğrenirsem özel mesaj atarım :)

istinye Oto Anahtar - Oto Anahtari - Elektronik Anahtar - İmmobilizer Anahtar - Araba Anahtari - İmmobilizer Araba Anahtari | Oto Anahtari | İmmobilizer Sistem (https://www.otomobilanahtari.com/acil-iletisim)

Sizin ilacınız bu arkadaş ben 2004 model elantraya orijinal olarak 2012 anahtarı yaptırdım çok memnun kaldım yeri istinyede lakin şehir dışına çıktığı oluyor eğer önümüzdeki dönemlerde izmir veya yakın çevresine gidecekse sizede yardımcı olur

2jz
02-03-2020, 18:59
500-600-700 falan nedir ya :) Hele 6-8-10 bin diyenler napıyorsunuz :D

Arkadaş askerdeyken eşinin anahtarı kırılmış benden rica etti burada tanıdığa yaptırdım. Neredeyse orijinali kalitesinde vw sustalı anahtarlık (gelişi logo dahil 60 lira) anahtarı açma, immosu, pili, ıvırı zıvırı her şey dahil 100 lira yeter dedi. "Beni silkelemiyon di mi" diye sorunca listeyi gösterdi. Yıllar yıllar önceden bahsetmiyorum aralığın sonu olan mevzu :)

Düşük kalite kapların gelişi 20-30 lira civarı onuda söyleyeyim.

Ankaradayken ulusta ideal anahtarda bir kaç iş yaptırmıştım. Kapanmadıysa fiyatları uygundu.

Drive Fast
02-03-2020, 19:07

Arkadaş askerdeyken eşinin anahtarı kırılmış benden rica etti burada tanıdığa yaptırdım. Neredeyse orijinali kalitesinde vw sustalı anahtarlık (gelişi logo dahil 60 lira) anahtarı açma, immosu, pili, ıvırı zıvırı her şey dahil 100 lira yeter dedi. "Beni silkelemiyon di mi" diye sorunca listeyi gösterdi. Yıllar yıllar önceden bahsetmiyorum aralığın sonu olan mevzu :)

Ankaradayken ulusta ideal anahtarda bir kaç iş yaptırmıştım. Kapanmadıysa fiyatları uygundu.

dediğiniz çok doğru bende üstte yazmayı unuttum, ben anahtar yaptırırken servise sorduğumda 450 lira demişlerdi, 500-600 çok fazla lakin tek sıkıntı eski anahtarın silinmesi yeni anahtarın kodlanması esnasında kullanılan cihaz kontörlü imiş benim yaptırdığım anahtarcı öyle demişti hatta ben inanmayınca bana sistemde göstermişti kontörlerini :D eski immo kullanılırsa dediğiniz fiyatlarda yeni kodlama yapılırsa biraz daha artıyor

320Si
02-03-2020, 20:25
Yeni konu açmadan ben de sorayım . Geçen ay 2014 model polo aldık 6c kasa golf 7 lerdeki anahtara sahip , yedek anahtarını eski sahibi bulamamış . aliexden anahtara baktım anahtar fiyatı çok sorun değilde . Kodlaması ne kadar tutar ne kadar verilmeli sakarya çevresinde kodlabilecek biri var mıdır ?

DeNNis
02-03-2020, 20:31
Ben de afilli birkaç örnek vereyim :p

2 yıl önce yılbaşı tatilindeyken eve hırsız girdi ve arabanın yedek anahtarını da almış, döndüğüm gibi gittim Borusan'a anahtarı iptal edip yeni anahtar verdiler. Anahtara 2,5 bin çektiler, kasko 2 binini karşıladı, tramerde gözükmedi.

Daha geçen hafta da Paris'te kiralık aracın arka kelebek camını kırıp sırt çantamı çaldılar, Borusan'a fiyat sordum, 4 bin çektiler.

Araç 2013 BMW F20 (anahtarsız çalıştırma var).

MeRtCaN
03-03-2020, 08:51
Xor sende yaşlandın artık ayagın tökezlemeye başlamış :)

şaka bı yana eger anahtar denızde kaldı ıse bırıbulup cıkarmayacagını dusunuyor ısen

yenı anhtar dısarıda yapılıyor rahtca yedek anhatarın olması yeterlı

XoR
03-03-2020, 08:53
istinye Oto Anahtar - Oto Anahtari - Elektronik Anahtar - İmmobilizer Anahtar - Araba Anahtari - İmmobilizer Araba Anahtari | Oto Anahtari | İmmobilizer Sistem (https://www.otomobilanahtari.com/acil-iletisim)

Sizin ilacınız bu arkadaş ben 2004 model elantraya orijinal olarak 2012 anahtarı yaptırdım çok memnun kaldım yeri istinyede lakin şehir dışına çıktığı oluyor eğer önümüzdeki dönemlerde izmir veya yakın çevresine gidecekse sizede yardımcı olur

Teşekkür ederim irtibata geçeyim kendisiyle :)

XoR
03-03-2020, 08:54

Her ilden yeni bir fiyat :D teşekkür ederim bilgilendirme için :)

XoR
03-03-2020, 08:56
Xor sende yaşlandın artık ayagın tökezlemeye başlamış :)

şaka bı yana eger anahtar denızde kaldı ıse bırıbulup cıkarmayacagını dusunuyor ısen

yenı anhtar dısarıda yapılıyor rahtca yedek anhatarın olması yeterlı

Sorma valla 40'a az kaldı :D

Bu sabah tekrar baktım görünmüyor, bugün iş dönüşü havuzcuların uzun fileli sopasıyla bir bakacam son kez :)

Servisten denizdekini sildirip dışarıda yaptırmak en mantıklısı gibi duruyor şuan :)

imprezaWRC
03-03-2020, 09:47

Arabalı vapurda martılara simit atacağım derken elinde tuttuğu otomobil anahtarını martıya atan birini tanıyorum :D :D :D (Bizim eski çalışanın, ilk çalıştığı yerde başına gelen bir olay :) ) Yedek anahtarı evden alıp adama ulaştırana kadar eskihisar-topçular arası 5 sefer gidip gelmişler :D :D

Geçmiş olsun XoR

KÖROĞLU
03-03-2020, 09:58
Yeni konu açmadan ben de sorayım . Geçen ay 2014 model polo aldık 6c kasa golf 7 lerdeki anahtara sahip , yedek anahtarını eski sahibi bulamamış . aliexden anahtara baktım anahtar fiyatı çok sorun değilde . Kodlaması ne kadar tutar ne kadar verilmeli sakarya çevresinde kodlabilecek biri var mıdır ?

Çinden aldığım mondeo mk3 anahtarını burada kodlattırdım ve ucunu çektirdim.

3 ay kadar önce bu iş için 100 TL ödedim. Dörtyol sanayi de DURMAZ OTO anahtar var, esnaf değiller, çok bilmiş 2-3 tip var içeride ama ekipmanları sağlam.

Aynı malı kendisi 400 e satamadığı için senin çinden 60 TL ye aldığın anahtarı kötüleyecek öncelikle, yaparız ama garantisi olmaz vs diyecek.

Ben başka anahtarcı alternatifi bulamadığım için burada iş yaptırdım, işini çözer ama dediğim gibi esnaflık bekleme.

Anahtarı 3 aydır sorunsuz kullanıyorum. (Komple chip'i immosu vs içinde anahtar almıştım çinden-uç çekilip kopyalandı sadece.)

Ers
03-03-2020, 10:13
bizde ciddiye aldık , makara konusuymuş yine , ey gidi eski techturkey.

Ers
03-03-2020, 10:14
yanlış anlaşılmasın eski techturkey deki çiğdem kola konularına gönderme yaptım.

ghibli06
03-03-2020, 10:30
XoR Koray bey de teknede elinde viskisiyle ancak anahtarı düşürünce konu aaçıyor işte :)

320Si
03-03-2020, 11:18
Çinden aldığım mondeo mk3 anahtarını burada kodlattırdım ve ucunu çektirdim.

3 ay kadar önce bu iş için 100 TL ödedim. Dörtyol sanayi de DURMAZ OTO anahtar var, esnaf değiller, çok bilmiş 2-3 tip var içeride ama ekipmanları sağlam.

Aynı malı kendisi 400 e satamadığı için senin çinden 60 TL ye aldığın anahtarı kötüleyecek öncelikle, yaparız ama garantisi olmaz vs diyecek.

Ben başka anahtarcı alternatifi bulamadığım için burada iş yaptırdım, işini çözer ama dediğim gibi esnaflık bekleme.

Anahtarı 3 aydır sorunsuz kullanıyorum. (Komple chip'i immosu vs içinde anahtar almıştım çinden-uç çekilip kopyalandı sadece.)

Aklımda olsun oraya gitmeyeyim . Birko marketin orada bir yer tavsiye ettiler. Telefonda anahtar dahil 300 den başlıyor 600 e kadar çıkar dedi . Oraya gitmeyi düşünüyorum bende anahtar aliexde bulunuyor bayada ucuz ama maalesef kodlama yapmadan sadece kapıları açabiliyor . Eğer 500-600 cihaz alınabiliyorsa alır kendim yaparım diye düşünüyorum .

KÖROĞLU
03-03-2020, 11:21
Aklımda olsun oraya gitmeyeyim . Birko marketin orada bir yer tavsiye ettiler. Telefonda anahtar dahil 300 den başlıyor 600 e kadar çıkar dedi . Oraya gitmeyi düşünüyorum bende anahtar aliexde bulunuyor bayada ucuz ama maalesef kodlama yapmadan sadece kapıları açabiliyor . Eğer 500-600 cihaz alınabiliyorsa alır kendim yaparım diye düşünüyorum .

Bu yer zaten birkonun çaprazında, adamlar işini yapıyor sadece esnaflık konusunda çok yol kat etmeleri lazım.

Bir de erenlerde bir yer var oraya da bir bak derim. Son olarak dört yol sanayiden karşıya geçince caminin arkasında da var bir anahtarcı ona da bir sormak faydalı olabilir.

XoR
03-03-2020, 13:31
XoR Koray bey de teknede elinde viskisiyle ancak anahtarı düşürünce konu aaçıyor işte :)

Pürsu veriyorlar sek :D

kelalper
03-03-2020, 14:54
eskiden böyle troll konu açanları buğra bey cezalandırıyordu. Yönetim uyuma. 100 kırbaç lütfen.

XoR
03-03-2020, 15:05
Konuyu bu akşam çözüyorum :) Ege denizi o anahtarı sana yar etmem :D

Havuzcu arkadaşlardan destek aldım :)

https://i.hizliresim.com/7QVQZ5.jpg

DorukBasa
05-03-2020, 12:09
Konuyu bu akşam çözüyorum :) Ege denizi o anahtarı sana yar etmem :D

Havuzcu arkadaşlardan destek aldım :)

https://i.hizliresim.com/7QVQZ5.jpg

Alabildiniz mi anahtarı? :D

XoR
05-03-2020, 12:13
Alabildiniz mi anahtarı? :D

Bulamadım :D Kasko'dan yenisini yaptıracağım 2500 lira anahtar limitim varmış, servisle konuştum 1500 lira tutuyor.

Wromm
05-03-2020, 12:29
Bulamadım :D Kasko'dan yenisini yaptıracağım 2500 lira anahtar limitim varmış, servisle konuştum 1500 lira tutuyor.

Aynı haltı Beşiktaş iskelesinde feribota binerken yaşayıp kaskodan yaptırmıştım.

650 lira masraf çıktı. Ama kasko 1000 lirayken 2 binlik olduk bu sene :)

XoR
05-03-2020, 12:46
Aynı haltı Beşiktaş iskelesinde feribota binerken yaşayıp kaskodan yaptırmıştım.

650 lira masraf çıktı. Ama kasko 1000 lirayken 2 binlik olduk bu sene :)

Hasarsızlık indirimini fazla bozmuş sizinki :) benim indirimim yok ilk defa ruhsatında adım yazan bir arabam oldu :D 2000 yılından beri arabalarım annemin üzerineydi :D

KÖROĞLU
05-03-2020, 12:53
Hasarsızlık indirimini fazla bozmuş sizinki :) benim indirimim yok ilk defa ruhsatında adım yazan bir arabam oldu :D 2000 yılından beri arabalarım annemin üzerineydi :D

Anahtar parasını baştan tahsil etmişlerdir o zaman :D Hemen bi karabina takıyoruz anahtara, vapura binerken kitliyoruz işi çözüyoruz :)

zOnstyLe
05-03-2020, 18:31
Sana bundan alacagım :D

https://i.hizliresim.com/Ul9r47.jpg (https://hizliresim.com/Ul9r47)

TarikS
06-03-2020, 08:30

Seneye gelebilecek %30 indirimle kıyasla bi anahtar tutarını ona göre hareket et :D

XoR
06-03-2020, 09:10
Sana bundan alacagım :D

Uzun zincirli olanından lazım :D

XoR
06-03-2020, 09:11
Seneye gelebilecek %30 indirimle kıyasla bi anahtar tutarını ona göre hareket et :D

Çoktan hesapladım İndirim tutarı 442 liraya geliyor anahtar 1530 lira :D

BARR
06-03-2020, 09:13

Araçlarımız hep teyzedendi demek ki :hehe:

XoR
06-03-2020, 09:16
Araçlarımız hep teyzedendi demek ki :hehe:

O yıllarda kaskolar ruhsat sahibinin yaşına göre çok düşük çıkıyordu.

Ben yaptırsam 1000 tutacaksa annemin adına olan ruhsata 450 çıkıyordu gibi bir oran vardı :)

Arabanın kilosuna göre vergi öderdek pehhh ne günlerdi ilk arabam 94 Corsa Gsi :) 950 kg limitine 945 le girip en alt dilimden ödüyordum :D

Kekuti*
06-03-2020, 09:18
O yıllarda kaskolar ruhsat sahibinin yaşına göre çok düşük çıkıyordu.

Ben yaptırsam 1000 tutacaksa annemin adına olan ruhsata 450 çıkıyordu gibi bir oran vardı :)

Arabanın kilosuna göre vergi öderdek pehhh ne günlerdi ilk arabam 94 Corsa Gsi :) 950 kg limitine 945 le girip en alt dilimden ödüyordum :D

Sigortada bir mihenk taşısınız xur kuray bey :D

S.Özcan
06-03-2020, 09:18

bende aynı şekilde 2010 model golf anahtarı aldım, 1.385 lira civarındaydı.
indirim hakkını bozacağını düşünmüyorum, megane'ın camını değiştirdim, kaskoda %65 indirimim devam ediyor. cam fiyatı kasko fiyatından yüksekti.

XoR
06-03-2020, 09:28
bende aynı şekilde 2010 model golf anahtarı aldım, 1.385 lira civarındaydı.
indirim hakkını bozacağını düşünmüyorum, megane'ın camını değiştirdim, kaskoda %65 indirimim devam ediyor. cam fiyatı kasko fiyatından yüksekti.

Poliçeye göre 2500 limiti var anahtar hasarının ama bugün detayları öğreneceğim servisten.

XoR
06-03-2020, 09:33
Sigortada bir mihenk taşısınız xur kuray bey :D

Ne taklalar attık zamanında ah bilsen :D Kaskosuz binmek delilikti çünkü metrobüs yoktu e5 bizimdi :D

Zaten Corsayı aldıktan 6 ay içerisinde pert ettim :D :D U dönüşü yaparken Yeşilpınarda 39Y bir çaktı bana feleğim şaştı :D

https://live.staticflickr.com/8627/16030463849_d5efcd19aa_c.jpg

Kekuti*
06-03-2020, 09:34
Ne taklalar attık zamanında ah bilsen :D Kaskosuz binmek delilikti çünkü metrobüs yoktu e5 bizimdi :D

Zaten Corsayı aldıktan 6 ay içerisinde pert ettim :D :D U dönüşü yaparken Yeşilpınarda 39Y bir çaktı bana feleğim şaştı :D

https://live.staticflickr.com/8627/16030463849_d5efcd19aa_c.jpg

Bana bu 39Y çaksa, bir daha tövbe foruma girmem :D huashusauhsahu

XoR
06-03-2020, 09:47
Bana bu 39Y çaksa, bir daha tövbe foruma girmem :D huashusauhsahu

Sağ ön çamurluktan vurdu şasi ule ne varsa ayrıldı, arkadan işlem yok :hehe:

mertxx
06-03-2020, 09:49
Ne anahtarmış arkadaş :D

ardicli2000
06-03-2020, 09:53
Arabalı vapurda martılara simit atacağım derken elinde tuttuğu otomobil anahtarını martıya atan birini tanıyorum :D :D :D (Bizim eski çalışanın, ilk çalıştığı yerde başına gelen bir olay :) ) Yedek anahtarı evden alıp adama ulaştırana kadar eskihisar-topçular arası 5 sefer gidip gelmişler :D :D

Geçmiş olsun XoR

Ulan çok güldüm yaaa :D:D
Gülüyoz ama çok da üzücü bir durum :D:D

SkY
06-03-2020, 09:54
orjinal anahtar yaptırmakla iyi yapıyorsun koray aslında.benim duster çalındığında olay yerine gelen evrakları toparlayan sigorta dedektifi mi artık experi mi nedir o 2 anahtarında orjinal olup olmadığıyla baya ilgilenmişti ,fotoları yakın plan çekmişti anahtarların.sonuçta yarın öbür gün Allah göstermesin bir sıkıntı olsa en azından elinde yetkili servisten alınan orjinal anahtar olur başın ağrımaz.

TarikS
06-03-2020, 10:35

abi yaşıyosun bu hayatı heee benim hasarsızlık indirimiyle falan 2500'e indi Mini'nin kaskosu. ismi sabıkalı heralde arabanın

XoR
06-03-2020, 10:45
orjinal anahtar yaptırmakla iyi yapıyorsun koray aslında.benim duster çalındığında olay yerine gelen evrakları toparlayan sigorta dedektifi mi artık experi mi nedir o 2 anahtarında orjinal olup olmadığıyla baya ilgilenmişti ,fotoları yakın plan çekmişti anahtarların.sonuçta yarın öbür gün Allah göstermesin bir sıkıntı olsa en azından elinde yetkili servisten alınan orjinal anahtar olur başın ağrımaz.

Aynen Halilcim kitaba uygun gitmekte fayda var. 3 liradan kaçmaya çalışıp 2 sene sonra 300 liralık olmaya gerek yok :)

XoR
06-03-2020, 10:46
abi yaşıyosun bu hayatı heee benim hasarsızlık indirimiyle falan 2500'e indi Mini'nin kaskosu. ismi sabıkalı heralde arabanın

Adıma ruhsatlı ilk arabam 1489 lira tuttu kasko :D

Ama bu durum bence tamamen Minilerin kaza yapra oranıyla alakalı malesef :(

ghibli06
06-03-2020, 11:00
ulen adam anahtarcı sormak için açtığı konuyu bile hit haline getirdi... demek ki neymiş? forum özlemiş muhabbetini Koray niye girip yazmıyorsun oğlum foruma? evlendin İstanbul'dan taşındın eee ölmek mi gerekiyor bu sebeple :D

CloudGrey
06-03-2020, 11:05
abi 3tür soruyorum bu forumda {the "K"} diye bir vatandaş vardı ne oldu ona diyorum kimse cevap vermiyor,sen bilirsin XoR

Shadow_Dancer
06-03-2020, 13:23
abi 3tür soruyorum bu forumda {the "K"} diye bir vatandaş vardı ne oldu ona diyorum kimse cevap vermiyor,sen bilirsin XoR

Hacca gitti tövbe etti, elini etegini cekti bu alemden..

mert_can 41
06-03-2020, 14:31

Güncel fiyatmı 3 senedir sahibi olduğum minime 7000 demişti vicdansızlar 2006 model olduğundan kasko yapmak istemiyorlarmış 2500 süpermiş ne benden uygun fiyat veren olmaz diyen kaskocuları ekran başında felç geçirtti araba :D Sabahın 10 unda arayıp kekeleyerek fiyat veren kaskocu duydu bu kulaklar :D

mert_can 41
06-03-2020, 14:38
Güncel fiyatmı 3 senedir sahibi olduğum minime 7000 demişti vicdansızlar 2006 model olduğundan kasko yapmak istemiyorlarmış 2500 süpermiş ne benden uygun fiyat veren olmaz diyen kaskocuları ekran başında felç geçirtti araba :D Sabahın 10 unda arayıp kekeleyerek fiyat veren kaskocu duydu bu kulaklar :D

Edit geri gelsin olayın şoku ile SİGORTACI yerine Kaskocu yazmışım miniyi aldığımdan beri en büyük hayalimdi kaskolu binmek burda bu fiyatı görünce beynim direk kasko kelimesine kitlendi :D

Day Walker
06-03-2020, 14:57

rivayete göre en son 5-6 sene önce yapılan ist park etkiliğinde görüldü :)

hanımı izin vermiyormuş :D foruma misafir olarak girip bakıp çıkıyor :)

CloudGrey
06-03-2020, 15:03

şu girişim onlarındı sanki ?

Bosphorus Innovations Turkiye – Water-Methanol Injection Kit, Map-Maf Skipper, Electronic Fan Controller, Manuel Boost Controller Kit, etc. (https://tr.bosphorusinnovations.com/)

Day Walker
06-03-2020, 15:10
şu girişim onlarındı sanki ?

Bosphorus Innovations Turkiye – Water-Methanol Injection Kit, Map-Maf Skipper, Electronic Fan Controller, Manuel Boost Controller Kit, etc. (https://tr.bosphorusinnovations.com/)

yok bu yeşilköy virajını 300 ile alan bi arkadaş vardı onundu sanırım :D

CloudGrey
06-03-2020, 15:11

aahhahah :D fii tarihinde mavi bir evoları vardı..

ne gereksiz bilgiler kalmış aklımda yaa

Day Walker
06-03-2020, 15:38
aahhahah :D fii tarihinde mavi bir evoları vardı..

ne gereksiz bilgiler kalmış aklımda yaa

pejo değilmiydi o :D

CloudGrey
06-03-2020, 15:51
pejo değilmiydi o :D

hahahha abi ohoyyy :D işler iyice karıştı :D

zOnstyLe
06-03-2020, 16:25
Uzun zincirli olanından lazım :D

Tamam bulursam ondan alırım :D

Day Walker
06-03-2020, 19:48
hahahha abi ohoyyy :D işler iyice karıştı :D

Bendede devreler yandı :D

Berkan
06-03-2020, 21:38

Ahahaah son beraber gormus olabiliriz ankara draglarinda meshur kopuk partisijin detaylarini anlatirken XoR

Schumi
06-03-2020, 22:52

E5 den Ataköy virajını alıyordu. :D Saxo VTS ile. Kemal Ertek. Bosphorus o ve ortağının. Ortağında mavi renkli quattro A4 v6 vardı. Evo değil.

CloudGrey
06-03-2020, 23:54
E5 den Ataköy virajını alıyordu. :D Saxo VTS ile. Kemal Ertek. Bosphorus o ve ortağının. Ortağında mavi renkli quattro A4 v6 vardı. Evo değil.

abi ortalık çok karıştı :D

Benim bahsettiğim kişi (the K) emin olmamakla beraber böyle 170 boylarında max 70 kilo gözlüklü mahallenin genius gibi ccocuktu.
hatta 2012-2013 yıllarının birinde körfeze lacivet bir evo ile gelmiştlerdi ön camında bosphorus innovations yazan...

benmi yanılıyorum ya :)

Schumi
06-03-2020, 23:58

Benim bahsettiğim kişi (the K) emin olmamakla beraber böyle 170 boylarında max 70 kilo gözlüklü mahallenin genius gibi ccocuktu.
hatta 2012-2013 yıllarının birinde körfeze lacivet bir evo ile gelmiştlerdi ön camında bosphorus innovations yazan...

The K zaten Ankara'da yaşıyordu. Bosphorus ise İstanbul firması. Yani The K ile alakası yok. Ortalık oradan karıştı. :)

Kekuti*
07-03-2020, 10:38
the K büyük adamdı :)

Day Walker
07-03-2020, 16:54

İşte doğru cevap :D

Met
07-03-2020, 21:42

Benim çatlak olan ön camım kaskodan değiştirildi hakkım olduğu için. Onu bile tramere işlemişler 2 bin küsur lira. Bu nasıl hak ben anlamadım zaten :D

Geçmiş olsun Koray abi. En mantıklısı sanayi bence de :)

onursumer
08-03-2020, 12:42

2500 mu bedava

ben geçen sene 4044tl yaptırdım r58 e indirimli oda :) duşun bitmesine 2 ay vardı sattım 900tl iade aldım trafikle beraber

XoR
09-03-2020, 08:36

Tünay K kesinlikle 190 boylarında 100 kilo seviyesinde :D

XoR
09-03-2020, 08:37
Ahahaah son beraber gormus olabiliriz ankara draglarinda meshur kopuk partisijin detaylarini anlatirken XoR

En son biz sene 2015'de Şaşkınbakkal English Pub'da biraladık ondan sonra görme şansım olmadı :)

XoR
09-03-2020, 08:38
ulen adam anahtarcı sormak için açtığı konuyu bile hit haline getirdi... demek ki neymiş? forum özlemiş muhabbetini Koray niye girip yazmıyorsun oğlum foruma? evlendin İstanbul'dan taşındın eee ölmek mi gerekiyor bu sebeple :D

Abi ben bişey yapmadım doğal gelişiyor geyik seviyesi :D :D

Haftasonu hiç vakit olmuyor daimi mama yapma ve alt değiştirme durumundayım :D

Haftaiçi ancak ofisten vakit buldukça yazıyorum abi :)

XoR
09-03-2020, 08:47

Çocuğu oldu Ankarada hayatına devam ediyor :D

M_PROJECT
09-03-2020, 09:15
Tünay K kesinlikle 190 boylarında 100 kilo seviyesinde :D

The K'dan selam getiirdim, 190-100-21 diyor

XoR
09-03-2020, 09:25

ahahahhahaha :D :D

Kekuti*
09-03-2020, 09:40

hey maşallah :D gölgesinde çay içek uhehueauhaeuha uh

Day Walker
09-03-2020, 09:48

Düşman dötüne :D

XoR
09-03-2020, 09:49
hey maşallah :D gölgesinde çay içek uhehueauhaeuha uh

Düşman dötüne :D

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/10350778/10350778-728xauto.jpg

ghibli06
09-03-2020, 09:53
bir drahte vardı, cilt cilt cevap yazar konu açardı ne oldu ona?

BARR
09-03-2020, 10:26

Benim de aklıma o geldi :)

CloudGrey
09-03-2020, 10:33

ARADIM ADAM OYDU İŞTE :D

oh be :D

kısa boylu zayıf gözlüklü troll bir vatandaştı :)

Day Walker
09-03-2020, 10:39

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/10350778/10350778-728xauto.jpg

:hehe: K lar karıştı sanırım

XoR
09-03-2020, 10:40

Abi Müge hanıma sor istersen :D

https://iaahbr.tmgrup.com.tr/a15733/0/0/0/0/0/0?u=https://iahbr.tmgrup.com.tr/album/2020/03/05/son-dakika-muge-anli-16-gundur-haber-alinamayan-remziye-yelegeni-buldu-1583413090305.jpg

ghibli06
09-03-2020, 10:45
Abi Müge hanıma sor istersen :D

https://iaahbr.tmgrup.com.tr/a15733/0/0/0/0/0/0?u=https://iahbr.tmgrup.com.tr/album/2020/03/05/son-dakika-muge-anli-16-gundur-haber-alinamayan-remziye-yelegeni-buldu-1583413090305.jpg

seni denize düşen anahtar sayesinde bulduk, onu da buluruz :D

XoR
09-03-2020, 10:47
seni denize düşen anahtar sayesinde bulduk, onu da buluruz :D

ahahaaha konu nerelere geldi valla :D

Cuma günü servis gittim tutanak tuttum sipariş verildi konuya dair gelişme olarak belirteyim dedim :D

ghibli06
09-03-2020, 10:50
ahahaaha konu nerelere geldi valla :D

Cuma günü servis gittim tutanak tuttum sipariş verildi konuya dair gelişme olarak belirteyim dedim :D

bir de anahtar mevzusu vardı doğru :)

Berkan
09-03-2020, 22:32
Hey masallah abahah Suraya Olgarin patlican meshur ayna fotosu giderdide neyse :hahaha:

orhansah
10-03-2020, 07:27
hop geyik mi var?

XoR
10-03-2020, 08:41
Hey masallah abahah Suraya Olgarin patlican meshur ayna fotosu giderdide neyse :hahaha:

Pazardan aldığı salatalığı cebinde unuttuğu fotoğraf sanırım bahsedilen :D

XoR
10-03-2020, 08:43
hop geyik mi var?

Team Beylikdüzü Klan Başı :D

Ah be abi F5 tuşu silinen klavyemin dili olsa da konuşsa :D ama en güzeli Nevizade sonrası kafalar milyonken foruma girmekti :)

Şimdi benzer saatlerde kalkıp kıza mama hazırlıyorum :hehe:

orhansah
10-03-2020, 08:44
ahahahah ya neydi o günler gözümüzü ayıramazdık ekrandan her saniye bişeyler yazardık. hakkaten bi nevizade yapmasak mı yine :D

XoR
10-03-2020, 08:48
ahahahah ya neydi o günler gözümüzü ayıramazdık ekrandan her saniye bişeyler yazardık. hakkaten bi nevizade yapmasak mı yine :D

Şuan gözlük kullanıyorsam sebebi o yıllardır :D Geyik potansiyeli tavan yapmış kişi sayısı aşırı fazlaydı abi buda çok büyük etkendi. Biri dursa üçü yazmaya devam ediyordu oran çok yüksekti :)

Facetime üzerinden bağlanırım ben ancak Nevizadeye :D

Berkan
10-03-2020, 12:29
Pazardan aldığı salatalığı cebinde unuttuğu fotoğraf sanırım bahsedilen :D

Ta kendisi :D

Ayrica geyiklerdeki jpglerini özlettin reyiz :D

XoR
10-03-2020, 12:57
Ta kendisi :D

Ayrica geyiklerdeki jpglerini özlettin reyiz :D

Modifiyemde klavye kullanmazdım Jpegle cevap verirdim :D

O işlerinde devri kapandı be :(