PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'de Klasik Araç Toplatanlardan Yardım..

delyyy
29-10-2019, 21:41
Merhaba herkese..

Belki aracın konusunu görmüşsünüzdür, çürükleri yapılması gereken bir E21'im var.
İstanbul'da yaptıramadığım için tanıdık referansıyla arabayı İzmir'e gönderdim.
Arabanın çok ciddi bir işi yok, yani elek gibi değil en azından.
Sağ şase kolunda çürük için kötü bir geçici onarım var, çürükleri ayıklanacak, iki marşpiyel basılacak vs. Çoğu arabada olan şeyler.
Ekstra olarak renk değişimi yapılacak ama bize sadece kaportacı gerekli.

Arabayı dediğim gibi İzmir'e gönderdim. Araba şu an komple sökük durumda motor dahil.
Kaportacının her yeri aynı oynadığı için, bizi ölümüne salladığı için ve az da olsa yaptığı kısımları kötü onardığı için arabayı oradan alacağım.

Yalnız tek bir ricam olacak.
Sadece klasik aracını toplatmış ve memnun kalmış arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim.
Tahmin edeceğiniz üzere stresli bir dönemdeyim :)
Arabayı oradan oraya gezdirmek istemiyorum -ki öyle bir maddiyata da sahip değilim :)

Şimdiden teşekkürler.

aslan
30-10-2019, 07:10
Başka kapı aramana gerek yok tek geçerim
Doktor Benz Klasik Mercedes Restarasyon - Izmir - Veranstaltung | Facebook (https://www.facebook.com/pages/Doktor-Benz-Klasik-Mercedes-Restarasyon/722246927924468)

delyyy
30-10-2019, 07:43
aslan
Teşekkür ederim.
Siz burada işlem yaptırdınız mı?

aslan
30-10-2019, 07:54
aslan
Teşekkür ederim.
Siz burada işlem yaptırdınız mı?

Birebir tanıyorum kendisini bizim classic garajından İzmir başkanlarından kendisi işlem yaptıracak bir aracım olmadı ama olsa hiç düşünmeden Serkan Sulardan başkasına yaptırmazdım

axcel
30-10-2019, 11:01
Birebir tanıyorum kendisini bizim classic garajından İzmir başkanlarından kendisi işlem yaptıracak bir aracım olmadı ama olsa hiç düşünmeden Serkan Sulardan başkasına yaptırmazdım

merhabalar aynı dertten bendede mevcut şuan iskelet halinde golf mk2 coupe aracım var işini hakkıyla yapacak bir kaporta boya ustası arıyorum..vermiş olduğunuz link de vermiş olduğunuz arkadaş mercedes üzerine uzman sanırım farklı marka araçlar alıp yapıyor mu?

axcel
30-10-2019, 11:07
merhabalar aynı dertten bendede mevcut şuan iskelet halinde golf mk2 coupe aracım var işini hakkıyla yapacak bir kaporta boya ustası arıyorum..vermiş olduğunuz link de vermiş olduğunuz arkadaş mercedes üzerine uzman sanırım farklı marka araçlar alıp yapıyor mu?

(devrik cümle için özür dilerim biraz hızlı yazınca farkettim..)
merhabalar aynı dertten bendede mevcut şuan iskelet halinde golf mk2 coupe aracım var işini hakkıyla yapacak bir kaporta boya ustası arıyorum..vermiş olduğunuz link de arkadaş mercedes üzerine uzman sanırım farklı marka araçlar alıp yapıyor mu?
birde izmirde onser servis hakkında bilgisi olan varmı?

aslan
30-10-2019, 14:30

Kendisi ile görüştüm fakat sizin görüşmeniz daha saglıklı olacaktır.Numarasını aşagıya yazıyorum iletişime geçerseniz sizlere yardımcı olacaktır.

Tel:0535 798 5010 Serkan Sular

delyyy
31-10-2019, 09:56
Güncel..
Kendi arabasına işlem yaptıran arkadaşlardan tavsiye beklemekteyim.

karsiyakaliozi
31-10-2019, 10:10
Benim kaporta için gittiğim arada klasik araç da toplayan ustam var işini düzgün yapar fiyatları biraz yüksek olabilir konuşmak da fayda var .

BORAN OTO DOĞRULTMA (Nebi Hamdi Boran)
Kazımdirik Mah. 355 Sok. 23 Bornova, İzmir Haritada Gör
0232 486 49 47

ontheair
31-10-2019, 11:45
Bir zamanlar forumca merakla takip ettiğimiz Ford Taunus restorasyonunu yapan garaja ulaşabilirsiniz.
İlgili konu: http://www.techturkey.com/forum/arac_restorasyon/180752-taunus_fastback_restorasyon.html

axcel
31-10-2019, 16:31
Kendisi ile görüştüm fakat sizin görüşmeniz daha saglıklı olacaktır.Numarasını aşagıya yazıyorum iletişime geçerseniz sizlere yardımcı olacaktır.

Tel:0535 798 5010 Serkan Sular

teşekkür ederim telefonla görüştüm yardımcı olurum dedi..

axcel
31-10-2019, 16:34
Bir zamanlar forumca merakla takip ettiğimiz Ford Taunus restorasyonunu yapan garaja ulaşabilirsiniz.
İlgili konu: http://www.techturkey.com/forum/arac_restorasyon/180752-taunus_fastback_restorasyon.html

konuyu biliyorum postlarda tam belirtilmemiş resimlerde göstermiş ama onlarda uçmuş bilen yada tanıyanlar varsa yazarsa sevinirim..