TolgaUs
26-08-2019, 14:29
Evet abiler bilindiği üzere 2017 model CBR500R kullanıcısıyım.
Alakası varmı bilmiyorum ama Dün parkettiğim yerde çok fazla güneş vardı.
Çalıştırdım motoru sıkıntısız olay yerinden ayrıldım.
Bir müddet sonra vites düşürüp gazı kökledim ve aniden motor stop etti.
Motor ikaz lambası yandı. Sağa çektim hiç bir şekilde motosiklet marş almıyordu.
Gıy gıy bile etmiyor, resmen kitledi kendini sanki.
Ardından ne yapcam ne etcem diye düşünürken 5 6 dakika sonra kendiliğinden motor ikaz lambası söndü.
Ve motosiklet tekrar çalıştı. Ne bir siyah duman nede rolantide ritim bozukluğu vardı.
Son zamanlarda Devil egzoz daha fazla patlamaya çatırdamaya başladı. Belli birşeyler olduğu ama ne olabilir ?
Yakıt tüketimim agresif kullanmama rağmen 4.7 5 civarı süregeliyor.
Yakıt artışı yok. 0 100 km ivmelenmesi normal ve top speed de normal.
Servise bunları söylediğim zaman onu değiştircez bunu değiştircez diyip fazladan para bayılmak istemiyorum. kolay inanabilen bir insanım. Siz değerli bilgili abilerimden birşey çıkarsa hazırlıklı gitmek istiyorum.
Alakası varmı bilmiyorum ama Dün parkettiğim yerde çok fazla güneş vardı.
Çalıştırdım motoru sıkıntısız olay yerinden ayrıldım.
Bir müddet sonra vites düşürüp gazı kökledim ve aniden motor stop etti.
Motor ikaz lambası yandı. Sağa çektim hiç bir şekilde motosiklet marş almıyordu.
Gıy gıy bile etmiyor, resmen kitledi kendini sanki.
Ardından ne yapcam ne etcem diye düşünürken 5 6 dakika sonra kendiliğinden motor ikaz lambası söndü.
Ve motosiklet tekrar çalıştı. Ne bir siyah duman nede rolantide ritim bozukluğu vardı.
Son zamanlarda Devil egzoz daha fazla patlamaya çatırdamaya başladı. Belli birşeyler olduğu ama ne olabilir ?
Yakıt tüketimim agresif kullanmama rağmen 4.7 5 civarı süregeliyor.
Yakıt artışı yok. 0 100 km ivmelenmesi normal ve top speed de normal.
Servise bunları söylediğim zaman onu değiştircez bunu değiştircez diyip fazladan para bayılmak istemiyorum. kolay inanabilen bir insanım. Siz değerli bilgili abilerimden birşey çıkarsa hazırlıklı gitmek istiyorum.