PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Double Din ana konusu

Yiğit G.
13-08-2019, 14:41
Bir tane double din ana konusu olsun istedim. Bir sürü double konusu var, bende yeni konu açmak yerine tek konudan gidelim istedim... Çin android double din lerden sonra iyi bir markanın double din'ine geçmek istiyorum çünkü çin mallarında gerçekten ses korkunç kötü... Önerebileceğiniz marka modeller varsa sevinirim. Eski üretimde olur, zira yenilerin fiyatları uçmuş, tek istediğim ses kaliteli olsun.

Gimifayf
13-08-2019, 22:48
Carplayli Sony kullanan var mıdır?
Carplay ve geri görüş kamerası desteği olan güzel ses alabileceğim bir ürün bakıyorum pickup için.

tr_select
14-08-2019, 01:03
Bazı çinlerde sapıtma problemi var. Ya aracı stop edip bir süre bekliyoruz ya da kutup başını söküyoruz.

Şuana kadar 7-8 farklı arabada farklı çinde aynı olayı gördüm.

Kendim kullandığım iki modelde bu problem vardı. Neyse ki kısa sürelerde yapmıyor. 3-5 ayda bir....

Bir de benim gibi dirrksiyon tuşlarının aktif olma delileri yüzünden araca özel üretilen çinlere mahkumuz. 1.5 liraya ne cevherler var uoksa

turboman
14-08-2019, 01:33
İyi bi double teyp istiyorsanız pioneer olacak yoksa bulaşmayın. Ben tek din teypten yanayım ama bazen özellik arayanlar ses kalitesinden vazgeçebiliyor onlarada hak veriyorum.yani tamamen arz talep meselesi... illa ucuz olsun sesi orta olsun derseniz fulltouch panel olanlardan uzak durun ısınınca donmalar yapabiliyor mümkünse ses düğmesi manuel yani kıvırmalı olsun bu çinliler bazen çıkışı kuvvetli de üretebiliyor geçen bitane poloya taktım ön kapılar orjinal arkayada 2 tane ucuz seri pioneer oval taktık çıkan sese şaşırdım resmen anfi varmış gibi ses dolgun çıkıyordu halen inanamıyorum o ses tonuna :)

B!Rtan
09-09-2019, 14:43
benim de elimde pıoneer avh-x8550bt double dın var. zamanına göre gerçekten üst düzey kaliteli cihazdır.
artık apple car play destekleyen pioneer double dın almayı düşünüyorum.
üzerine para vererek böyle elektronik cihaz takas edebileceğim yerler varmıdır acaba?
eskiden kartal soğanlıkta bir dükkan vardı,her 6 ayda bir yada her sene cihaz yenilerdim. en son gittiğimde kapanmıştı.

rain man
09-09-2019, 14:47
Bende de pioneer avic f40bt var. Double din navi bluetooth youtube spotify usb sd dahili parrot mikrofon kiti ve turkiye icin uyumsuz olan trafik kontrol aparatı var.

Muzikalitesinden cok memnunum. Amfi hoparlor kadar ana unite de önemli..bunu standart ana uniteler veya çan çin çon seyleri dinleyince farkediyor insan.

Dahili dsp'si olan güzel bi multimedyayi denemek isterim :)

Yiğit G.
20-10-2019, 01:23
arkadaşlar amazondan teyp alıcam (double din) , annem gelecek önümüzdeki ay , kardeşimin evine göndericem annem de getirecek , ama şu amerika da fm yok olayı nasıl oluyor , oradan teyp alan arakdaşım kullanamamıştı burada mesela , amazondan alırken neye dikkat edicem yazar mı fm özelliği ?

DOHC
20-10-2019, 07:19
arkadaşlar amazondan teyp alıcam (double din) , annem gelecek önümüzdeki ay , kardeşimin evine göndericem annem de getirecek , ama şu amerika da fm yok olayı nasıl oluyor , oradan teyp alan arakdaşım kullanamamıştı burada mesela , amazondan alırken neye dikkat edicem yazar mı fm özelliği ?

Ben kenwood teyp almıştım usa'dan zamanında. FM frekanslarında çift sayılar mı tek sayılar mı ne yoktu.
Kenwood'a mail attım, faturamı görmek istediler. Tarayıp attım. Onlar da belli bir tuş kombinasyon sırası söylemişlerdi. Onu yapınca tüm FM frekansları görünür olmuştu.

Yiğit G.
21-10-2019, 16:09
şunu almayı planlıyorum ama iyimidir bu ?

https://www.amazon.com/Pioneer-AVH-X2800BS-Receiver-Bluetooth-SiriusXM-Ready/dp/B017LKVCIK/ref=sr_1_2?keywords=Pioneer+AVH-X2800BS&qid=1571666911&sr=8-2

https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/DVD+Receivers/AVH-X2800BS

phantom
21-10-2019, 20:40
tavsiyem: Apple iOS kullaniyor isen muhakkak CarPlay ozellikli headunit al. uzun suredir CarPlay kullaniyorum, tek kelimeyle muhtesem. arama/player/navigasyon harika olmus. Alpine HU'lere bi goz attim, lightning kablosu ile telefonu teybe baglamak zorundasin, BT uzerinden baglanti olmuyor.

Pioneer'da NEX serisinde CarPlay mevcut (USDM).

benim kullandigim HU aftermarket degil, stok. Ama CarPlay standart birsey oldugu icin ekranda gorecegin sey HU'ten bagimsiz olarak ayni.

Android kullaniyor isen bir fikrim yok, ama rakip olduklari icin onun da denk olmasi lazim.

bir de FM bandini niye soruyorsun, israrla takip ettigin radyolar var mi? varsa inet uzerinden yayin yapiyorlar mi?

Yiğit G.
21-10-2019, 22:42
tavsiyem: Apple iOS kullaniyor isen muhakkak CarPlay ozellikli headunit al. uzun suredir CarPlay kullaniyorum, tek kelimeyle muhtesem. arama/player/navigasyon harika olmus. Alpine HU'lere bi goz attim, lightning kablosu ile telefonu teybe baglamak zorundasin, BT uzerinden baglanti olmuyor.

Pioneer'da NEX serisinde CarPlay mevcut (USDM).

benim kullandigim HU aftermarket degil, stok. Ama CarPlay standart birsey oldugu icin ekranda gorecegin sey HU'ten bagimsiz olarak ayni.

Android kullaniyor isen bir fikrim yok, ama rakip olduklari icin onun da denk olmasi lazim.

bir de FM bandini niye soruyorsun, israrla takip ettigin radyolar var mi? varsa inet uzerinden yayin yapiyorlar mi?

yok illa tuner olacak. Radyo çok dinliyorum, internet üstünden dinle falan uğraşamam hocam. Android telefonum , benim için öncelik kaliteli ses , bu yukarda verdiğim alet de kalite serilerde en düşük fiyatlı olanmış.

pioneer ın sitesinde şöyle bir yazı buldum

CAN I PURCHASE A RADIO IN THE US AND TAKE IT TO ANOTHER COUNTRY, LIKE EUROPE?

No, a radio purchased here in the US can not be taken to another country.

The frequencies used in some other countries, like Europe, are even (102.8).

The frequencies used here in the US are odd numbers (102.7) and can not be changed.

Oznsrl
21-10-2019, 23:21
şunu almayı planlıyorum ama iyimidir bu ?

https://www.amazon.com/Pioneer-AVH-X2800BS-Receiver-Bluetooth-SiriusXM-Ready/dp/B017LKVCIK/ref=sr_1_2?keywords=Pioneer+AVH-X2800BS&qid=1571666911&sr=8-2

https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/DVD+Receivers/AVH-X2800BS

abi işine yarar mı bilmem ama pioneer teyplerde şöyle bişey vardı atıyorum 3500 ler tr de çekmiyordu 3550 ler çekiyordu öyle bi bilgi kalmış aklımda belki işine yarar

phantom
21-10-2019, 23:51
radyoyu ben de cok severim. ancak TR'de cok uzun suredir frekanslar pic edilmis durumda. teknik beceriksizlikten dolayi FM yayinlari birbirine giriyor.

benim dinledigim kanallar uzun sure once yamuldu gitti, o yuzden FM'den vazgecmek zorunda kaldim. hala dinleyebildigin icin sanslisin. FM'in alternatifi (ya da yeni jenerasyonu mu diyelim) inet, o yuzden onermistim.

US-EU arasinda FM tuner freq dial farki hep oldu, ancak muzik sistemciler bir cok US modelin icine mudahale ederek teypleri EU haline getiriyorlardi. anladigim kadariyla uretici tek-cift diye tuner yapmiyor, dial kismini satis bolgesine gore degistiriyor. cok buyuk ihtimalle alacagin Pioneer HU cift frekans alabilir, ancak nasil yapilacagini ogrenmek lazim, pis bir is maalesef...

Yiğit G.
21-10-2019, 23:51
abi işine yarar mı bilmem ama pioneer teyplerde şöyle bişey vardı atıyorum 3500 ler tr de çekmiyordu 3550 ler çekiyordu öyle bi bilgi kalmış aklımda belki işine yarar

bir ara öyle birşey diyorlardı ama sanmam bugun çok araştırdım okumadım öyle birşey , birtek mesela bazı kenwood double larda tuner seçme olayı var , avrupadaysan ayarlardan avrupa tuner diyorsun çift haneli oluyor ... pioneer da bu yok sanırsam

https://www.youtube.com/watch?v=HeXZWiEMhaM

Yarbay
24-10-2019, 22:25
yurtdışından birine getirtme şansınız var ise kesinlike Pioneer avrupa modelleri SPH-EVO62DAB yada sığıyor ise SPH-EVO82DAB

bunların en mühim özellikleri:

1) Hi Res çalabiliyor 192khz /24bit bile ok yani tidal vs app ile muhteşem kalite yakalayabilirsiniz
2) diğer hiçbir markanın yapamadığı bir özellik Pioneer'da sağ ve sol kanalları ayrı ayrı level vermesi yani diyelim sol midbass sönük çünkü bacağınıza çarpıyor ama sol tiz çok yüksek sağa göre çünkü hem engelsiz direk size bakıyor hem sağa göre size daha yakın o durumda fader/balance ile işi çözemezsiniz iste bu model ve 99rs,80prs gibi modellerde sağ sol ayrı level matching var

3) geleceğe yatırım yapmış olacaksınız,bugün aracınız double din kabul ediyor ve bu süper peki gelecekte?
şu an üretimi birçok vag grubu,renault,opel,bmw,mercedes yuvası single din ve android benzeri multi ekran ile işi çözüyor ve maalesef standart double din sığmıyor işte bu bahsetiğim teypler öyle değil önü double din ama arkası single din üstelik ayrı sabitde değil aralarında kablo var sadece esnek olan

özetle yarın golf 7mi aldın tak sorun değil vs vs

4) araca göre eğer can bus bulabilecekseniz lastik basıncından,klimasından,geri görüş kamerasından herşeyine kadar uyumlu ve ekranda beliriyor

5) belki türkiye için hayal ve erken ama bu teypte DAB uyumuda var,şimdiden TRT dijital yayın yapacak ve emin olun radyoda baya bir fark ediyor ses kalitesi anlamında yarın DAB yayın başladığında bu teyp sunabiliyor olacak

bu gibi birçok sebebten ötürü açık ara bu teybi alırdım kardeşim açıkcası tavsiyemi istiyorsan bu arada bunların aynısı USA içinde var sanırım dmh,c2550nex diyemi ne geçiyor büyüğüde c5500nex galiba zaten başta amerikada görmüştüm bu modelleri

phantom
24-10-2019, 22:44
5) belki türkiye için hayal ve erken ama bu teypte DAB uyumuda var,şimdiden TRT dijital yayın yapacak ve emin olun radyoda baya bir fark ediyor ses kalitesi anlamında yarın DAB yayın başladığında bu teyp sunabiliyor olacak

yarbayim,

TR'de DAB yayin baslamasi agustos'ta kar yagmasi ihtimalinden dusuk. eskiden turkeyforum'da uydu, radyo gibi farkli sistemlerin konularina arada bakardim. detayli bilgisi olan bazi kisilerin konulari olurdu. belki 10-12 yil oncesinde acilmis DVB-T gelecek, DAB olacak falan diye konular vardir.

inet uzerinden yayin yapma alternatifi giderek yayginlastigi ve biraz da moda oldugu icin diger alternatifler gozden dustu.

ozetle TR'de bu tip olaylar cek-cak.

Yarbay
24-10-2019, 23:15
yarbayim,

TR'de DAB yayin baslamasi agustos'ta kar yagmasi ihtimalinden dusuk. eskiden turkeyforum'da uydu, radyo gibi farkli sistemlerin konularina arada bakardim. detayli bilgisi olan bazi kisilerin konulari olurdu. belki 10-12 yil oncesinde acilmis DVB-T gelecek, DAB olacak falan diye konular vardir.

inet uzerinden yayin yapma alternatifi giderek yayginlastigi ve biraz da moda oldugu icin diger alternatifler gozden dustu.

ozetle TR'de bu tip olaylar cek-cak.

aynen ya bencede hayal ama açıkcası olurmu olur ,

dediğim gibi zaten olasılık diyerek onu sona ekledim, diğer ilk saydığım sebebler fazlasıyla almak için önemli detaylar, bahsi geçen teybi takılı halde bir araçta almanyada ars 24 diye firmanın demo aracında uzun uzun dinledim test ettim çok ama çok beğendim ki birçok anlamda ve seçici şekilde değerlendirdim

phantom
24-10-2019, 23:56
DAB vs. cok guzel, FM radyonun otesine geciyosun kalite olarak, RDS'ten daha gelismis yazili bilgi geliyor vsvs.
ustelik inet kullanmak zorunda degilsin. inet isin icine girince olay fazla bilgisayarlasiyor.
kicimiza bile chip takacaz bu gidisle
yeter aq :)

Burak53
25-10-2019, 09:47
çok özür dileyerek bu konu altında double ihtiyacım olduğunu paylaşmak istiyorum. sıfır alma düşüncem de var ama bu konuyu okuyan ve elinde temiz durumda ve kaliteli double olup satmayı düşünen varsa, özelden iletişim kurabiliriz.

Yiğit G.
25-10-2019, 15:24
yurtdışından birine getirtme şansınız var ise kesinlike Pioneer avrupa modelleri SPH-EVO62DAB yada sığıyor ise SPH-EVO82DAB

bunların en mühim özellikleri:

1) Hi Res çalabiliyor 192khz /24bit bile ok yani tidal vs app ile muhteşem kalite yakalayabilirsiniz
2) diğer hiçbir markanın yapamadığı bir özellik Pioneer'da sağ ve sol kanalları ayrı ayrı level vermesi yani diyelim sol midbass sönük çünkü bacağınıza çarpıyor ama sol tiz çok yüksek sağa göre çünkü hem engelsiz direk size bakıyor hem sağa göre size daha yakın o durumda fader/balance ile işi çözemezsiniz iste bu model ve 99rs,80prs gibi modellerde sağ sol ayrı level matching var

3) geleceğe yatırım yapmış olacaksınız,bugün aracınız double din kabul ediyor ve bu süper peki gelecekte?
şu an üretimi birçok vag grubu,renault,opel,bmw,mercedes yuvası single din ve android benzeri multi ekran ile işi çözüyor ve maalesef standart double din sığmıyor işte bu bahsetiğim teypler öyle değil önü double din ama arkası single din üstelik ayrı sabitde değil aralarında kablo var sadece esnek olan

özetle yarın golf 7mi aldın tak sorun değil vs vs

4) araca göre eğer can bus bulabilecekseniz lastik basıncından,klimasından,geri görüş kamerasından herşeyine kadar uyumlu ve ekranda beliriyor

bu gibi birçok sebebten ötürü açık ara bu teybi alırdım kardeşim açıkcası tavsiyemi istiyorsan bu arada bunların aynısı USA içinde var sanırım dmh,c2550nex diyemi ne geçiyor büyüğüde c5500nex galiba zaten başta amerikada görmüştüm bu modelleri

double din yerim olduğu için double dan gidicem zaten us amazonda ne yazık ki verdiğin ürünler yok hocam. Şu almayı düşündüğüm de 48/24 bit flac çalabiliyor bana yeterli fazlasıyla.Ama işte radio çekmezse burada uymazsa çöp olur param

aşağıda sorularda şöyle bir cevap buldum

Q: "Does the radio work in any country?"
A: The radio work from Canada to Argentina

Yarbay
25-10-2019, 16:46
double din yerim olduğu için double dan gidicem zaten us amazonda ne yazık ki verdiğin ürünler yok hocam. Şu almayı düşündüğüm de 48/24 bit flac çalabiliyor bana yeterli fazlasıyla.Ama işte radio çekmezse burada uymazsa çöp olur param

aşağıda sorularda şöyle bir cevap buldum

Q: "Does the radio work in any country?"
A: The radio work from Canada to Argentina

samimi olmak gerekirse bu iki ürün arasında 1000 defa tercih etmek zorunda kalsam 1001 defa benim önerdiğimi seçerdim, kafa göz girecek şekilde daha ileri bir cihaz sizin gösterdiğiniz çok klasik ve demode sadece bugünü düşünmeyin cidden olayın yarını çok önemli bugün 2000tlye aldığınız ürünü yarın 1000e satamayacaksanız ne fayda

yerine tr'de 5000tl olan ürünü yurtdışından getir 3000-3500e kullan 3000e sat tamda al benisi halen devam ederken.

sorun şuki ürünü kime getirebilirsiniz? daha yeni almanyadan geldim gelmemiş olsam ben yardımcı olurdum orada en ucuzu genelde ama en yakın avrupa ziyaretim belçika ordada 500 euro civarlarında bu (almanlarda 370lere kdr gördüm)

beklerim riskte alırım derseniz (sonuçta garantisi olmayacak ama gerçi sizin söylediğiniz amazonunda olmayacak ztn) size getirirm, siz bulun ben sorumluluk almayayım yeterli brüksel civarında olsun alırım sizin için sorun değil.

birde sizn gösterdiğiniz dediğiniz gibi trde fm uyumsuz (o kesin hiç araştırmayın ben ezberledim :) ) , bu ise tr /avrupa frekansı uyumlu

Yiğit G.
30-10-2019, 17:15
samimi olmak gerekirse bu iki ürün arasında 1000 defa tercih etmek zorunda kalsam 1001 defa benim önerdiğimi seçerdim, kafa göz girecek şekilde daha ileri bir cihaz sizin gösterdiğiniz çok klasik ve demode sadece bugünü düşünmeyin cidden olayın yarını çok önemli bugün 2000tlye aldığınız ürünü yarın 1000e satamayacaksanız ne fayda

yerine tr'de 5000tl olan ürünü yurtdışından getir 3000-3500e kullan 3000e sat tamda al benisi halen devam ederken.

sorun şuki ürünü kime getirebilirsiniz? daha yeni almanyadan geldim gelmemiş olsam ben yardımcı olurdum orada en ucuzu genelde ama en yakın avrupa ziyaretim belçika ordada 500 euro civarlarında bu (almanlarda 370lere kdr gördüm)

beklerim riskte alırım derseniz (sonuçta garantisi olmayacak ama gerçi sizin söylediğiniz amazonunda olmayacak ztn) size getirirm, siz bulun ben sorumluluk almayayım yeterli brüksel civarında olsun alırım sizin için sorun değil.

birde sizn gösterdiğiniz dediğiniz gibi trde fm uyumsuz (o kesin hiç araştırmayın ben ezberledim :) ) , bu ise tr /avrupa frekansı uyumlu

eyw hocam hertürlü haklısın ama ben işin lüksünde değilim hatta bulamazsam orj teybini takıcam geri, benim amacım sesi kaliteli olsun o kadar, giriş seviyesi pioneerlar bana yeter artar, zaten arabaya da bindiğim yok pek , bizimkilere söyledim bestbuy a falan bakacaklar veya orada elektronik dükkanlara bulursak tuneri bizimki ile uyumlu alacaklar. Garanti sorun olmaz 3 ayda bir gidip geliyorlar oraya , birşey olursa gönderirim yanlarında. İhtimal olursa senin verdiğin örnekleride not aldım.

mertxx
31-10-2019, 08:15
2005 Chevrolet Kalos için double din multimedia sistem bir cihaz öneriniz var mı arkadaşlar?

Yiğit G.
21-11-2019, 21:10
şu ikisinden hangisi sizce beyler , 2. el alıcam ikiside 1000 tl civarı...

BLAUPUNKT: Car Radio (https://www.blaupunkt.com/en/nc/products/car-multimedia/car-radio/products/single/11020/)

2-DIN Mobil Medya İstasyonu - Alpine - IVE-W530BT (https://www.alpine.com.tr/p/Products/SingleView/IVE-W530BT)

???

Gimifayf
08-01-2020, 11:07
Carplayli Sony kullanan var mıdır?
Carplay ve geri görüş kamerası desteği olan güzel ses alabileceğim bir ürün bakıyorum pickup için.

Güncel.
Bütçe: 3000 TL (carplayli teyp + geri görüş kamerası + montaj için)
Aracım 2011 Isuzu D-max 3.0 TD pickup.
Şu an üzerinde JVC KD-R311 teyp var ses kalitesinden memnunum ama Carplay özellikli geri görüş kamerası ekleyebileceğim bir double teyp takmak istiyorum ses kalitesi kaybı olmadan. Hoparlorleri değiştirmeyeceğim şimdilik.
Sony'nin 3 adet modeli var ve sitesinden detaylı şekilde incelememe rağmen aralarındaki temel farkı anlayamadım.
XAV-AX200
XAV-AX205DB
XAV-AX100
Youtube'da izledim inceledim hoşuma gitti ve çançinçon bir ürün olmaması nedeniyle kafama yattı.
Önümüz hafta Ankara'ya gittiğimde geri görüş kamerasıyla beraber montajını yaptırmak istiyorum. Bu işler için nokta atışı adres önerebilecek var mı Ankara için?

phantom Yarbay
Sizlerin tecrübesinden ve tavsiyelerinden faydalanmak istiyorum etrafımda bu işlerden anlayan hiç kimse yok maalesef.

mr.korhan
10-01-2020, 09:31
Güncel.
Şu an üzerinde JVC KD-R311 teyp var ses kalitesinden memnunum ama Carplay özellikli geri görüş kamerası ekleyebileceğim bir double teyp takmak istiyorum ses kalitesi kaybı olmadan. Hoparlorleri değiştirmeyeceğim şimdilik.
Sony'nin 3 adet modeli var ve sitesinden detaylı şekilde incelememe rağmen aralarındaki temel farkı anlayamadım.
XAV-AX200
XAV-AX205DB
XAV-AX100
Youtube'da izledim inceledim hoşuma gitti ve çançinçon bir ürün olmaması nedeniyle kafama yattı.
Önümüz hafta Ankara'ya gittiğimde geri görüş kamerasıyla beraber montajını yaptırmak istiyorum. Bu işler için nokta atışı adres önerebilecek var mı Ankara için?

phantom Yarbay
Sizlerin tecrübesinden ve tavsiyelerinden faydalanmak istiyorum etrafımda bu işlerden anlayan hiç kimse yok maalesef.

:D Bu kadar olur , bende 2007 3.0 Dmax için arıyorum , evet beyler yardım önerinizi bekliyoruz

Gimifayf
10-01-2020, 21:14
:D Bu kadar olur , bende 2007 3.0 Dmax için arıyorum , evet beyler yardım önerinizi bekliyoruz

Youtube'da mixsepet kanalının videolarını izledim yarın arayacağım Sony için. Fiyat bütçemi aşmazsa eğer haftabaşında almayı düşünüyorum önümüz haftaiçi montaj planlıyorum çünkü. Aldığım bilgileri sizinle de paylaşırım :)

mr.korhan
14-01-2020, 14:14
Youtube'da mixsepet kanalının videolarını izledim yarın arayacağım Sony için. Fiyat bütçemi aşmazsa eğer haftabaşında almayı düşünüyorum önümüz haftaiçi montaj planlıyorum çünkü. Aldığım bilgileri sizinle de paylaşırım :)

e hani gelmemiş bilgilendirme :D ne yaptınız seçtinizmi.

Gimifayf
19-01-2020, 21:30
e hani gelmemiş bilgilendirme :D ne yaptınız seçtinizmi.

Foruma girmediğim için geç gördüm kusura bakmayın. Mixsepetle 11 ocak cumartesi gunu aradım görüştüm modelde fiyatta anlaştık pazartesi günü ödemeyi yapıp alayım diye sözleştik. O günden bugüne ulaşamıyorum kendilerine. Telefonları ya hep meşgul ya da hep meşgule atıyolar. İlginç.

can_gnr
21-01-2020, 23:20
Konudan alakasız belki ama fk2 Typer kullAnıcısıyım aracımın double dın ekranı arızalı açılmıyor güvenebileceğimiz tamirinden anlayan biryer varmıdır tavsiye edeceğiniz teşekkürler .

Yarbay
30-01-2020, 13:17
Güncel.
XAV-AX200
XAV-AX205DB
XAV-AX100

phantom Yarbay

beyler kusura bakmayın açıkcası yeni farkettim alıntıyı,
şahsi fikrim yurtdışında tanıdık varsa kesinlikle Pioneer SPH-EVO62DAB bakın.

1) carplay
2) android auto
3) geri görüş mümkün
4) direksiyon kumandası uyumu (soket bulunursa ISO)
5) zaman hizalama
6) 13band eq
7) 4 volt rca çıkışı x 3 takım rca
8) High Resolution çalabilme (hi res) 192khz
9) 24bit dac (digital analog converter)

özetle parasına göre bedava, trde saçma sapan sıradan doubllar olmuş 3-4bin tl, almanyada tanıdık varsa bu teyp 350-450 euro bandında,
eğer belçika fransa vs varsa 500 euro bandında.

ben şahsen almanyada bulamadım fransadan getirecem, sizde isterseniz yardımcı olabilirim

sword
30-01-2020, 15:55
Buda güzelmiş benım polaya ama tuzlu biraz :)
ZENEC Z-E2050 E>GO Infotainer mit 8" Panel fur Volkswagen | eBay (https://www.ebay.de/itm/ZENEC-Z-E2050-E-GO-Infotainer-mit-8-Panel-fur-Volkswagen/183834448527?epid=6033162717&hash=item2acd63128f:g:S4sAAOSwXOVaiBPV)

fthdrn
17-03-2020, 09:20
1000 tl ye kadar double dinn teyp arayışındayız. Çançinçon olmayacak çok eski nesil olmayacak. Nispeten ses kalitesi iyi olacak.