PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alt yapı olmayan yerde internet?

oyunbozan
06-05-2019, 15:34
Yaz tatilinde yazlık bir bölgede olucam ancak internet altyapısı olmayan bir bölge bütün yazda internetsiz geçmez aranızda konu hakkında bilgi sahibi olan vardır umarım.kullanıp memnun olduğunuz bir sistem var mı?

arabasızadam
06-05-2019, 15:39
Süperbox diye bişey var bende düşünüyorum bi araştırın .

Oznsrl
06-05-2019, 16:10
vodafone a güvenmeyin böyle bir hizmeti var mı bilmiyorumda varsa uzak durun kesin berbattır :D

TarikS
07-05-2019, 07:23
Turkcell Superonline'ın Superbox'ı sizin işiniz çözer. LTE hızında internetiniz olacak ki memleketteki birçok fiberden hızlı :D Kullananlar epey memnun

dkaya87
07-05-2019, 08:21
Turkcell Superbox öneririm, altyapı olmayan yerler için tek çözüm

_Emre_
07-05-2019, 08:39
Turkcell superbox tavsiye ederim. 10Mbps limitsiz 159 TL, fiyatı da güzel.

N0M4dh
07-05-2019, 09:07
Yaz tatilinde yazlık bir bölgede olucam ancak internet altyapısı olmayan bir bölge bütün yazda internetsiz geçmez aranızda konu hakkında bilgi sahibi olan vardır umarım.kullanıp memnun olduğunuz bir sistem var mı?

şimdi konu ile alakalı altyapı olmayan nokta derken benim anladığım dağ başı olan, baz istasyonu dahil olmayan bir yer. arkadaşlarımızın önerdiği donanım 4.5g den internet çeken gelişmiş bir VINN.

Benim aşağıda önereceğim sistem ise direk olarak uydudan çeken bir sistem yani birbiri ile oldukça farklı, bu manada gittiğiniz yerde cep telefonunuz internete bağlanıyor ise arkadaşların tavsiyesi hem daha uygun, hem daha ekonomik hemde daha kaliteli bir bağlantı olacaktır (Ping, traceroute açısından), yok hiç internetin dahi çekmediği, ses kalitesinin dahi düşük olduğu - arazi şartlarının çetin olduğu bir yer ise benim önerim daha mantıklı.

Konnect Home | uzaynet (https://uzaynet.com.tr/konnect-home/)

kolay gelsin.

ahmet3425
07-05-2019, 09:08
turkcell superbox aldık kampanyadan 1 adet aylık 119 lira 50 gb akn li, turkcell in 4G cektiği her yerde super hızlı sekilde baglantı saglayabilirsiniz tek yapmanız gereken cihazı elektriğe takmak.

FatihDemirel
07-05-2019, 09:21
Yeni taşındığım yerde alt yapı gelene kadar Consolnet diye bir internet sistemi kullandım, kontörlü sistem para yüklenirse internet açılıyor. Memnundum.

_opeth
07-05-2019, 09:38
en ekonomik yöntem adsl gibi duruyor hatta gidilen yerde ortak kullanım yapabilirseniz daha hızlısını alıp bölüşebilirsiniz. Yada telefona kota alıp gitmek yeterli olabilir gideceğiniz zaman genişliğine bağlı tabi

marikan
09-05-2019, 21:36
Superbox kullanıyorum binada alt yapı olmadığı için aldım. Çok memnunum. Evet pahalı ama sıfır sorun. Ttnet aboneliğimi de bugün komple iptal ettirdim. Elveda ttnet dedim yani :)

arabasızadam
20-06-2019, 10:02
Selamlar oturduğum yerde altyapı yok superbox almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz ?

caglarcb
20-06-2019, 10:07
20 Mbps, Limit yok, 4.5G bağlantı. (https://turkcellsuperonline-digital.net/superbox-45-kampanyasi/?utm_source=official&utm_campaign=superbox&gclid=EAIaIQobChMIw_3Ej8334gIVyueyCh0uQQDJEAAYASAA EgLoOvD_BwE)

kiraccemal
20-06-2019, 10:08
Süperbox tavsiye ederim. Oldukça kullanışlı, pratik ve hızlı.

aga81
20-06-2019, 11:26
bizim bulundgumuz ılde sibanet dıye bı fırma var belkı başka ıllerdede vardır alt yapı olmayan bı yerdeyım bunlar çatıya bı anten koydular ordan eve modeme kablo 8mbit internet sınırsız adıl kullanım kotası yok 50 tl ödüyorum suan onlıne oyun oynarsan sıkıntı yasıyorsun sadece pıng mı ne dıye bıseyden bahsettı benm kardesım onlıne oyun oynayamamış :D ben oynamadıgım ıın sıkıntı yok :D

Ufuk
20-06-2019, 11:46
Superbox'ı geçici alacaksanız cayma bedelinden haberiniz olsun. Çok yüksek meblağlar isteniyor cayma bedeli olarak, ben de yazın yazlıkta 1 2 ay kullanırım diye alacaktım sonra araştırınca öğrendim. Netflix vs kullanırım akşamları diye istemiştim ama maalesef. Telefondaki paketimi taahhütlü aldığım için maalesef onuda değiştiremiyorum.
Var mı tavsiyesi olan? Max 2 ay falan kullanılacak bir çözüm?

arabasızadam
25-06-2019, 11:18
Süperbox 20 megabit sınırsız almak üzereyim kullanılan varmı hızı nasıldır rahat rahat film video izlenebilirmi ?