Orijinalini görmek için tıklayınız : (İfşa Konusu) Tech'de yazdığım yorumlar yüzünden BİMER'e şikayet edildim.
Bugün tebligat geldi tekrar ifadeye çağrıldım bu sefer Vatan'a İl Emniyete gideceğiz. Güvenlik Şube Müdürlüğüne.
Yarın tekrar ifadeye gideceğim
Atılan bu çamur en ağır şekilde her yollardan hesabını soracağım kimsenin bir kuşkusu olmasın...
Bu çamurları atan ve atanlarda bir gün bana ve hukuka hesap verecektir...
NOT:
O facebook tweet paylaşımlarını silmekle kaçamazsın bu arada hepsi arşivlendi.
Merak etme gereken cezayı alacaksın
çağıracağım şimdi cübbeli ahmet hoca hazretlerini, başınıza bela edeceğim.
bende niye hala ayet paylaşımı yapılmadı diyordum içten içe :)
boşverin iyi adam olun. dininizin ne olduğu önemli değil. bugüne kadar ki en iyi, en dürüst arkadaşlarımdan bir kaçı yabancı.
azıcık gülelim hz anonimden :)
https://yenisafak.feo.doracdn.com/resize/47uQufiZbmsgHk3H/720/0/resim/upload/2016/06/14/10/30/e6b401814.jpg
Iyiligi nasil belirliycez,herkese sorsan herkes musluman ben cok iyiyim,kimse kotu degil. Referans noktasi lazim. Ha vicdan derseniz cok az insan ona bakiyor ve empati yetenegi az gelismis..
Bugün tebligat geldi tekrar ifadeye çağrıldım bu sefer Vatan'a İl Emniyete gideceğiz. Güvenlik Şube Müdürlüğüne.
Yarın tekrar ifadeye gideceğim
Atılan bu çamur en ağır şekilde her yollardan hesabını soracağım kimsenin bir kuşkusu olmasın...
Bu çamurları atan ve atanlarda bir gün bana ve hukuka hesap verecektir...
Yiğit aynı kişinin farklı şikayetimi aynı şikayet üstünemi tekrar gidiyorsun?
Vay arkadaş düşündükçe sinirlerim zıplıyor.. Beyfendi gergindi diye işinden gücünden ol , git bunlarla uğraş...
Allah kolaylık versin kardeşim.
Yiğit aynı kişinin farklı şikayetimi aynı şikayet üstünemi tekrar gidiyorsun?
Vay arkadaş düşündükçe sinirlerim zıplıyor.. Beyfendi gergindi diye işinden gücünden ol , git bunlarla uğraş...
Allah kolaylık versin kardeşim.
Yarın belli olacak da
Bu arkadaş için gerekli girişimler yapmış bir arkadaş burdan sağolsun
Yarın öğreneceğim aynı suç mu farkli mi ogrenecegim
turbo&quattro
04-04-2019, 18:56
Canim skiliyo Shadow_Dancer i ki sikayet etsem acaba yoksa XoR u mu ??
Canim skiliyo Shadow_Dancer i ki sikayet etsem acaba yoksa XoR u mu ??
Günde 1 kere izin veriyor yalnız Cİmer cik
turbo&quattro
04-04-2019, 19:25
Günde 1 kere izin veriyor yalnız Cİmer cik
Vaktim cok, bol bol sikayet edeyim bu ikisini.
GokhanRS
04-04-2019, 19:34
Iyiligi nasil belirliycez,herkese sorsan herkes musluman ben cok iyiyim,kimse kotu degil. Referans noktasi lazim. Ha vicdan derseniz cok az insan ona bakiyor ve empati yetenegi az gelismis..
İyi adam olmak çok kolay, kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapmıyorsun olup bitiyor.
Sadık Özyer
04-04-2019, 19:58
Geçmiş olsun
Adminlere açık çağrımdır. SS al, e-devlet'e gir filan uzun sürüyor, şöyle bir buton eklesinler, işlemler kolaylaşsın!!11!!111!!
https://i.hizliresim.com/WqOQV8.png
ahmettatar
04-04-2019, 20:35
Yazıp yazıp siliyorum. Gerçekten ne diyeceğimi bilemedim. Çanakkale de geçilmiş zaten, ***** mini etekler.
Geçmiş olsun. Geçer gider can sıkmaya gerek yok. Hayatın tuzu biberi artık bunlar.
Arkadaşlar şahsın profiline giremiyorum ancak Mustafa Kemal ATATÜRK ile alakalı hakaret söylemlerine ait görselleri link ile birlikte bana gönderebilirseniz hukuksal olarak mücadele edebilirim. Çevrenizde, sosyal medya da karşınıza gelen bu tarz gönderilerde bulunanlar, yorum yapanlar da varsa onları da ulaştırabilirsiniz. Elimizden geldiğince asli görev olarak olarak mücadele etmemiz gerekiyor.
GokhanRS
04-04-2019, 20:43
Arkadaşlar şahsın profiline giremiyorum ancak Mustafa Kemal ATATÜRK ile alakalı hakaret söylemlerine ait görselleri link ile birlikte bana gönderebilirseniz hukuksal olarak mücadele edebilirim. Çevrenizde, sosyal medya da karşınıza gelen bu tarz gönderilerde bulunanlar, yorum yapanlar da varsa onları da ulaştırabilirsiniz. Elimizden geldiğince asli görev olarak olarak mücadele etmemiz gerekiyor.
Atatürkçü memurlarımızın kökünü henüz kazıyamadılar diyorsun :)
https://i.hizliresim.com/LlqPpG.jpg
Bu paylaşımları Facebook da yapmış
Ama bugun silinmiş gozukmemekte
Ruudvan nickli arkadaşa hitaben, konu sahibi istediği için değil , İFTİRA atan ve bunu ; kahpece - haince yapan birinin,, üstelik hukuken de iftira attığı belli iken ( en ufak bir şüphede bile içeri alıyorlar fetöcüleri didik didik ediyorlar ) Bu ve buna benzer karakterlerin ,forumdan atılması uzaklaştırıması gerektiğini düşünenler denim bunun keyfiyetle ne alakası var?? Hala aleni şekilde özür dilememesi de zaten bence kendini haklı görmesini ve yaptığı işten pişmanlık duymadığının ( bence alttan alttan ne mal olduğu ortaya çıktığından tebessüm ediyordur) yeterli.. Bu forum Ataturk seven sayan onu Lider gören öğütlerini takip eden etmeye çalışan ağırlıkta insanlardan oluşuyor. Bu demek değildirki AKP ye karşı , Forumda ülkenin kötü yönetilmesi eleştirilir edilir, Ülkenin ilk Başkanına nasıl sevsek sevmesekte saygı göstermek ve ağızdan çıkanlara dikkat etmek zorundaysak. Ülkenin İlk Lideri ilk Cumhurbaşkanı ve Başkomutanına da aynı saygı ve hassasiyeti göstermek zorundayız.
Herhangi bir cemaat grubunu sevmiyorum, Kur-an-ı Kerim de bile net şekilde Allah yolu aracı istemez bana duanız aracı ile gelmez , Kullarım ile aramda hiç bir şey yoktur derken.. Niye illa bi hoca sevicilik var anlamış değilim .. hoca sikine bayılıyoruz. hocasına inandığı kadar Allah' a inanmayan adamlar tanıdım. Bu anlamsız fanatizm nedir anlamıyorum.
fetöcü olmayan bir insanın fetöcü diye halen daha karakollarda uğraşması vs.----Ruudvan nickli arkadaş, bunu normal görüp keyfiyetten adam atılıyor dıyebılıyosan senin değer yargılarında bence NET bir sıkıntı var.. Adamın keyfi iftira atışına da doğru dürüst bir tepkin yok ilginç...
Atatürkçü memurlarımızın kökünü henüz kazıyamadılar diyorsun :)
Tükenir elbet gökte yıldız, denizde kum tükenir
Bu vatan bu topraklar cömert
Kutsal bir ateşim ki ben sönmez
İnanın Mustafa Kemal'ler tükenmez
mert_can 41
04-04-2019, 22:07
https://i.hizliresim.com/JZg6LB.jpg
bakalım savcılık dava açacak mı bilmiyorum ben böyle ifade verdim avukatımı çağırmadım sonra gittim görüştüm.Savcılığa kalmış durum belli olmaz dedi.Ama birşey çıkmaz dedi önceki davan daha beterdi biliyorsun dedi :)
Yine FETÖ RTE nin yan yana olan fotolarını koyarız. Arkadaşın facebook ve diğer ortamlardan alınmış yazı metinlerini de dosyada ekleriz. İbre senden ona direk döner buradaki yazıların zaten FETÖ suçlamasını direk düşürür seni.
Biz her türlü hazırlığı yapıyoruz şuan.
Ben bu olaydan sebep davaya çıkarsam ve ceza alırım veya almam sadece UĞRAŞTIĞIM için bu arkadaşa elimdeki tüm imkanları kullanıcam yasal yollardan.
Tekirdağ Çorluda oturan o arkadaşa şunu söyleyebilir. En şanssız ilde oturuyorsun ve şu yaptığın şikayeti hayatın boyunca unutmayacaksın.
Benim adıma şikayette bulunan veya bulunacaklara söylüyorum. Ben daha önce hep bu tarz olaylar için mahkemeye çıktım veya ifade verdim.
Bir işe yaramıyor susturamıyorlar susmuyorum eğer varsa şikayet eden Ertekin gibi oalcakları bilsin ifşa konusu birşey değil.
Sicilden tutun işin hapsi var değmez.
Karşı yorumlar gördüğünüzde ya ikna edecek tezler sunun yada es geçin var bu forumda biliyorum o arkadaşları.
Şimdi bekleyeceğim. Ertekin yaptığından pişman olsa bir anlık sinirle yaptım özür diliyorum herkesten ilk işim şikayetimi geri çekeceğim deseydi o iş belki farklı olurdu.
O çıkacak her sonuca razı bizde elimizden gelenin fazlasını yapacağım.
Kasımda Lviv yerleşme durumum vardı.Sıf bu konu bitene kadar Türkiye'deyim. Burda bir tane işim kalarak gitmeyeceğim.
Lütfen sonucuda bildirin diğer ispiyoncularda bilsinler yalan ihbarın ne olduğunu :)
Birine çamur atmak için önce kendi ellerini kirletirsin... Geçmiş olsun Yiğit.
Gerçekten ağzım açık yorumları. O kadar güzel şeyler yazılmış ki. Görüşler her zaman aynı olmaz, saygı duymasını öğrendiğimiz zaman inanıyorum ki ilerleyebileceğiz.
Geçimş olsun Yiğit. Sonucu bekliyoruz, ne olursa olsun sonuna kadar git. Facebook yorumlarına cevap bile vermek istemiyorum. Yazık.
Editleyemedim, okudum yazacaktım.
kim kime fetöcü diyorsa baş fetöcü ta kendisidir.
SONE-R
Ama adamı taktir ettim, yıllarca özür diledi her konusu açıldığında :D
Sonra bidaha geldi bu arkadas polo bilmemne nickiyle baya takildi ifşa olunca onuda ucirrmislardi :)
Buarada ayrica burasi özel mülk sayin forumdaslar demokrasi drgil Ozgunun keyfine :D milletin yazdigi seylere bu adam ugrasiyor sonra, oyuzden bas bas bağırıyoruz siyasettti suydu buydu cok dillenmesin diye.
Kisaca canı sıkıldim diyipte banlama hakkı adamda veya modlarda :) oyuzden isine gelmeyen sag ustten carpiya basabilir adres çubuğuna techturkey.com yazmayabilir
Forumdan bir dostumuz böyle bir kolaj yapmış paylaşmam için :D
https://i.hizliresim.com/LlqPpG.jpg
ertekini forumdan tanırdım. delikanlı ''görünümlü'' bir arkadaştı..
adam kişi muhbirlik yapmaz, kimseyi gammazlamaz. delikanlıya bunlar yakışmaz.
hele hele yukarıdaki ekran görüntüsünde yazdıklarına tahammül edemedim. şimdi şuraya yazacaklarım için kendimi tutuyorum. daha önce de tartıştık senle, bilirsin korkum yoktur çok şükür. sadece racon bilmeyen , atasını bilmeyen adamla sarf edecek başka sözüm yok.
Özelde değil, genelde konuşuyorum;
Şu yukarıda fotoğrafı olan ATAMIZI tanımayan varsa lütfen bu forumdan SİKTİRSİN GİTSİN.
kiraccemal
05-04-2019, 08:58
çok geçmiş olsun. Milletin birbirinin görüşüne ne saygısı kalmış ne de tahammülü. Son derece üzücü ve gereksiz zaman kaybına neden olacak bir durum. Umarım en az zarar ve en kısa süre zarfında atlatırsın Yiğit. Karşı dava açmayı ihmal etme ki böyle ispiyonculuğa yeltenen bazı gereksizler başlarına gelecekleri bilsin.
Yaya yoluna park eden aracı şikayet edip, Trafiğe açık alanda rolling yapıp videoya çekip paylaşmakta ne bileyim :confused:
sen nasıl bir kralsın :D :bravo:
--------------------------------------
Yiğit geçmiş olsun. Bende askerde böyle bir durumla karşılaştım ve zorluğunu gerçekten iyi biliyorum. Karşındakinin verecek cevabı kalmayınca, fetöcü diye suçlamak artık en kolay şey..
Hatta bir dönem şikayet edersen ve doğru çıkar ise ödülü vardı diye hatırlıyorum.. (şikayet edene para veriyorlardı) :D hatta kaç tane suçsuz günahsız adamda sırf bu suçlamalardan görevi başında değil, hapis yatıyor..
Hele ki suçsuz olup, yıllarca bu lanet örgütü millete kötüleyip, anlatmaya çalışıp, karşılığında "tövbe de amk çarpılırsın" cevapları alıp da, sonra bu adamın örgütüne üye olmaktan suçlanmak :D inanılmaz yani, sinir bozucu...
Tez zamanda bu yalan suçlamaları yapanların, yalan iftiraları edenlerin tümünün belasını bulması ümidiyle... İlahi adalet diye bir gerçek var!
Tavsiyem;
1) MUTLAKA karşı dava aç.. (bilgin olsun genelde sonuca ulaşmıyor)
2) "Bu twitter'da kadın dövdüm, çok haketti" falan gibi salak salak cümleler yazmış.
Bunları suç duyurusu yapılabilir belki, ya da duyarlı bir avukat arkadaş var ise destek olabilir ne yapılması gerektiğiyle ilgili....
3) Punto mu palio mu ne o videoları şikayet etmelisin.. (madem ah alınıyor, yalan beyanla seni şikayet ediyorlar, sen kanıtlı beyanla yap kardeşim. Beter olsun)
Politik düşüncesi kimin ne ise o dur, saygı duyuyorum. AMA Müslümanım şöyleyim böyleyim diyen adamın böyle ŞEREFSİZCE bir iftirada bulunup, hele ki böyle hassas bir dönemde ayağını kaydırmaya çalışmasına anlam veremiyorum. KINIYORUM. Tez zamanda da Allah'ından bulmasını umuyorum.
Burak Mehmet
05-04-2019, 09:44
Şu yukarıda fotoğrafı olan ATAMIZI tanımayan varsa lütfen bu forumdan SİKTİRSİN GİTSİN.
ağzın bal yesin..
Beyler son durumu yazayım.
Dün malumunuz polis arkadaşlar tebligat getirdiler.Vatan İl Emniyet Güvenlik Büro Kamu Güvenlik Müdürlüğüne ifadeye çağrıldım.
3 gün önce Küçükçekmece ' ye verdiğim ifadem ellerine ulaşmadığı için çağırmışlar.
Şimdi ordan geliyorum Allah'tan verdiğim ifade örneği ile gittim. İfade vermek zorunda kalmadım .Dosya savcısına konu telefonda bilgi verildi. İfade eklendi soruşturmaya.
Bugün yazdığım 2 mesaj gösterildi. Asıl komedi bölümü burası.
1- Atamız keşke bu ülke için çaba sarf etmeseydi bugünleri görmeseydik.
2- Bu oyuna inanan omırgasızlar elbet birgün allahlarından belalarını bulur.
Tam olmasada hatırladığım kadarı ile yazdım şikayet edilen mesajları.Bu iki mesajda ne şikayet eden şahsa hakaret küfür nede kamu personeli (Cumhurbaşkanı vb. şahıslara) sinkaflı kelime kullanılmamış.
Ayrıca FETÖ yü övügü bir kelime geçmemekte. İfademi alan polisler kardeşim vatandaş şikayet ettiği için çağırdık. Sen zaten ağır bir şey yapsan ters kelepçe gelirdin dediler :D
Bende forumda küfür hakaret yasak olduğunu sizden önce forum yönetimi gerekeni zaten yapıyor mesaj siliniyor konu siliniyor yazan üye uzaklaştırma alıyor dedim.
Bu arkadaş yazdıklarımdan gocunup sinirlenip CİMER şikayet etmiş şuan bundan sebep burdayım dedim. Farkındayım dedi zaten ben yazdığım diğer mesajları gösterdim.
Sana FETÖ dediği için hukuken ceza alabilme ihtimali yüksek şikayet eden şahsın.
Şahısla alakalı yazdıkları yaptıkları ettiklerinide sordum. Sende şikayet et dedi o da senin gibi uğraşır dedi.
Bu şikayet eden şahısın yaptıklarını artık biliyorsunuz. Yaptığı bu İFTİRA üzerimdeki soruşturma kapatılması ile gereken karşı şikayet edilecek kendisine.
Sizlerden ricam forumu üye dışına kapatmanız. Polisler resmen buranın rötgenin çekmişler. Nağmahrem kalmamış. Referanssızda üye almamak.
Burada yazdıklarımız eğer suç ise gereken ceza alınır onda sorun yok ya böyle sinirlenen bir üye gider kuyuya taş atar foruma yaptırım gelir.
Yönetimin Bilgisine...
Forumdan mı ? Ülkeden siktirip gitsin deseydin daha doğru olurdu.
Forumdan mı ? Ülkeden siktirip gitsin deseydin daha doğru olurdu.
damlaya damlaya göl olur... küçükten başlamak lazım
Onurkk06
05-04-2019, 12:02
Büyük ihtimalle uzlaşmaya gitmeye çalışacak sizinle bu saatten sonra kesinlikle uzlaşmamanızı tavsiye ederim. Birsürü insan bu iftiralar neticesinde işinden ekmeğinden oldu. İftira atıp köşeye sinmek bu kadar kolay olmamalı
Yönetim inatla forumu dünyaya açıyor :D başka bir platform kalmadı forumun misafirlere açık olduğu :D
forumun herkese açık olma sebebi tiaceri ise ben yıllık üyelik aidatı ödemeye razıyım..
NakkaSss
05-04-2019, 12:10
Valla konuyu ilk açıldığı dakikadan beri takip ediyorum biraz bekleyeyim olaylar gelişsin nedir ne değildir dedim ama gerçekten de insan hayret ediyor. Ertekin'i RCT zamanlarından tanırdım fazla bir sohbetimiz olmadı ama delikanlı bir arkadaş diye bilirdim ama bu gün bu konu ile ortaya çıkmasına ve konuya binaen verdiği cevapları ve facebook yorumlarını görünce çok üzüldüm gerçekten onun adına..
Geçmiş olsun Yiğit senden ricam bu işin peşini bırakma sonuna kadar git. Hukuksal olarak açabileceğin kadar dava aç. İftira davası, bu zaman zarfında harcadığın vakit ve paraya karşılık seni işinden alı koymasına binaen tazminat davası, ayrıca facebookta Atatürk' e karşı ve twitter' da kadın cinayetini meşrulaştıran ve özendiren yorumlar adı altında da dava aç. Hatta sen hiç uğraşma pembe çatı, mor çatı gibi kadın cinayetlerine ve kadına şiddete karşı olan avukatlar ve sivil kuruluş toplulukları var onlara ekran görüntüsü ile konuyu özetleyen bir mail atarsan onlar davanın sonuna kadar giderler. Bir tanıdığın başına geldi oradan biliyorum kadın avukatlar gerçekten bırakmıyorlar işin peşini hele ki konu kadına şiddet ve aşağılama olunca.., normal mahkeme serbest dolaşım verse bile bir üst mahkemeye vs gidiyorlar sonuna kadar takip ediyorlar arkadaş 9 aydır içeride oradan biliyorum.. :)
Şundan dolayı kızgınım bu kişi Yiğit olmayabilir bende olabilirdim, sende olabilirdin ya da sizlerde olabilirdiniz arkadaşlar. Gerçekten böyle sudan sebeplerle sırf canı sıkıldı diye bir insanı zan altında bırakmak gerçekten çok büyük bir ayıp. Bu insan belki de sırf ifade vermek için çok önemli bir işini yada toplantısını iptal ederek gidiyor. Kimsenin bu kadar boş vakti yok.. Birileri evde oturup klavye başında sırf canı sıkkın, psikolojisi bozuk diye başka birinin vaktini çalamaz.. Umarım adalet hak ettiği yeri bulur. Unutmayalım ki adalet herkes için var..
Forum için diyeceğim ise bence de üye alımına kapalı ve referans üye sistemine geçilmeli. Sonuçta burası tamamen reklamlarla dönen bir site değil herkese açık olmasına ihtiyaç yok gibi sanıyorum. Ekşi sözlük gibi bir çözümde getirilebilir. Çaylak ve normal kullanıcı gibisinden.
kelalper
05-04-2019, 12:19
Lan delikanlıya bak tırsıp facebookta yazdıklarını silmiş. Hani şöyle delikanlıydı böyle adam dövüyordu falan. Ancak parfüm satan kadını döver bunlar. Kurtuluş Savaşı başlamadan bir gece önce ellerindeki silahlarla kaçan %50 lik kesim işte bunlar. O kesim şu anda yönetiyor ülkeyi. Zora geldikleri zaman pırt. Kasımpaşadaki gevşekler de aynıları. Gezi zamanı toplanıp 2 tane genci döverler ancak. Mahallelerine 10 kişi girdiğin zaman kaçacak delik ararlar. Ondan sonra neymiş delikanlıymış. Bi siktir derler adama.
M U R A T
05-04-2019, 12:34
Ertekin Atatürk hakkındaki görüşlerin hala aynı mı?
zOnstyLe
05-04-2019, 12:35
Ertekin Atatürk hakkındaki görüşlerin hala aynı mı?
Ya Allah aşkına bu soruna cevap verebilirmi ? Adam facebookta yazdıklarını siliyormuş, seninkide soru oldu :P Bu arada hayırlı cumalar.
M U R A T
05-04-2019, 12:42
Ya Allah aşkına bu soruna cevap verebilirmi ? Adam facebookta yazdıklarını siliyormuş, seninkide soru oldu :P Bu arada hayırlı cumalar.
facebookta sildiği için sordum dostum delikanlı biri cevap verir bence :)
hayırlı cumalar :)
Black_Eagle
05-04-2019, 12:49
bu delikanlı!!! arkadaşımızın mahkemede facebook yazılarını soran hakime vallahi billahi ben yazmadım diyeceğini adım gibi biliyorum. Çünkü ertekin gibi bir delikanlı ve müslüman olmak bunu gerektirir.
Black_Eagle
05-04-2019, 12:52
bu arada roll videolarını da kaldırmış resmen delikanlılığın kitabını yazıyor :D yarın gel kolpaçino filminde başrol olarak başla :D
Ben oyumu “mahkemeye çıkınca kandırıldım diyip beraat edecek” den yana kullanıyorum.
Ertekin bunun bedeli aşağıda zaten sen göze almışsın.
Ben olacakları söylüyorum simdi sana.
İlk önce bana attığın suçlama düşecek .
Sonra bana attığın iftira için sana dava açacağım.
Yorumları kaldıramayabilirsin kanına dokunmuş olabilir.Ama bu senin karşı tarafa iftira atma hakkı vermez.
Adalet herkese var kanunlar nettir.Senin kafana göre hukum degil kanunlara göre hüküm verir.Biz burda yorum yazarken bunlara göre yazarız.Kufur etmemiz zaten yasak iken sen birde devlet büyüklerine cumhurbaşkanına küfür hakaret ediliyor diye forumu zan altinda bırakmissin.
Olay davalık dediğin gibi ordaki her karar saygi duyacağız.
İftira Suçu Cezası (TCK 267)
Basit iftira suçu cezası, 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasıdır (TCK md. 267/1).
Nitelikli iftira suçu işlenmesi halinde suçun cezası yarı oranında arttırılır. Yani fail, iftira suçunun maddi delillerini de kendisi üretirse suçun basit halinin cezası yarı oranında arttırılacaktır (TCK md. 267/2).
İftira konusu fiili işlemediği için beraat kararı veya kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmiş mağdurun aleyhine olarak bu fiil nedeniyle gözaltına alma ve tutuklama dışında bir tedbir uygulanmışsa, yukarıdaki iki fıkraya göre verilecek ceza yarı oranında artırılır (TCK md. 267/3).
İftira konusu fiili işlemediği için mağdur hakkında beraat kararı veya kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmişse; mağdurun bu fiil nedeniyle gözaltına alınması veya tutuklanması halinde; iftira eden, ayrıca kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçu hükümlerine göre dolaylı fail olarak cezalandırılır (TCK md. 267/4).
İftira konusu fiil nedeniyle mağdurun ağırlaştırılmış müebbet hapis veya müebbet hapis cezasına mahkum olması halinde; iftira suçu işleyen kişi 20 yıldan 30 yıla kadar hapis cezasına; mağdurun süreli hapis cezasına mahkum olması halinde, iftira eden hakkında iftira suçu nedeniyle, mağdurun mahkum olduğu cezanın 2/3’ü kadar hapis cezasına hükmedilir. Mağdurun iftira suçu nedeniyle mahkum olduğu cezanın infazına başlanmışsa, iftira edene bu fıkra hükümlerine göre verilen ceza yarısı oranında arttırılır (TCK md. 267/5-6).
Mağdura atılan iftira neticesinde, mağdur ile ilgili hapis cezası dışında adli veya idari bir yaptırım uygulanmışsa; iftira eden kişi, 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır (TCK md. 267/7).
Yigit-Y dava edip yürütebilecek gücün varsa lütfen yap çünkü ibretlik emsal karar doğuracak şeylere ihtiyaç var.
rain man
05-04-2019, 14:28
Gerçek ertekin kılıc 2015te yaptığı bir roll sonrası duramayıp ölmüştür.
Onun yerine yossi cohen isimli sahis geçmiş olup techturkeyi karıştırmak için çabalamaktadır.
gecmıs olsun oncelıkle.
ben objektıf bır yorum yaptıgımı dusunuyorum. sırf konu sahibi istiyor diye adam mı atılır forumdan. buda keyfi bir uygulama olmaz mı onun basına gelen gibi.
yazdığın 3 kelimenin tam karşılığı bir sürü adam forumda dolanıyor. nasıl barındırmıyorsun? bide sen tek başına mı barındırmıyosun yoksa başkalarıda var mı. ikimiz forumu farklı şekilde okuyoruz sanırım.zoruma giden bir durum yok.başkalarına kızıp bana yazmış gibisin . hayırlısı
bakınız banlanması istenen kişi keyfi değil, asılsız yere iftira da bulunmaktan, devletin personelini gereksiz yere uğraştırmaktan, tutun ki ters bir savcıya geldi o zaman ne olacak? biz farklı görüşe tahammülü yok ise forumda da olmayı versin adı üstünde burası bir forum (roma) diyoruz.
Eğer bize saygı duymayacaklar ise bizimle birlikte olmalarının anlamı nedir ki? herkes kendi gibi düşünenler ile birlikte olsun (eğer saygı duymayacaksa) yok farklı görüşten olup, saygı duyabilecekler ise başımızın üstünde yerleri var, çünkü ben bu ülkenin üstüneki her bireye saygı duymaktayım - bana saygı duyduğu sürece.
Babam emekli yarbay adamın beylik silahına el koymaya çalıştılar bu adam bu ülkeye 28 sene hizmet etmiş, ben değirmenlikte askerlik yaptım, istiklal madalyamız var ve sırf bir kişi "abladır" dedi biz iftirasını 2 sene çektik, devletten bir kişi de çıkıp da "özür dileriz" kusura bakmayın demedi, gizli tanığa dava dahi açma hakkı vermedi bu devlet. kısacası biz "amaan ne olacak" der isek o zaman kaybetmeye başlıyoruz.
ne ekersek onu biçeriz, ben forumda bana saygı duymayan başka bir birey ile yan yana bulunmak istemiyorum.
Neden bankanın ki? Iftirası kanitlansin resmi olarak... Her konuya yazdikca müfteri olduğunu yüzüne vurursunuz... Bu daha etkili olur. Barinamaz zaten...
Kanitlansin dememin sebebi hukuki açıdan forum zor durumda kalmasın diye...
Yoksa içeride söz konusu mesele ile ilgili 50bin insan var... Kendimden fazla kefil olduğum nice insan miras, makam, çekememezlik, cahillik, aç gizlilik gibi nedenlerden dolayı iftiraya uğrayıp girdi çıktı ... Bazıları çıkamadı...
Bu ülkede bir çok kişi 80 darbesine şartları oluşturulmuş sahte darbe der... Içeri girmez... 15 temmuza ise herkes sorgulamadan inanmak zorunda ... Soru işaretlerini bile sorgulayamazsiniz... Hatta öyle sorgulanamaz ki iktidar partisi araştırma önerilerini reddeder ...
Işte... Sonrasında da bu destanı devam ettirmek isteyen, kahraman insanlarımız onu bunu şikayet ederek vatana millete katkıda bulunurlar... Iftira attığı kisi nasıl kötü etkileniyorsa bu iftiradan, beterini mufteriler yaşasın...
Bir çalışanımız böyle darbe mi olur dedi sosyal medyada ... Ayrıştırmak için söylemiyorum... Kız Alevi idi... KHK ile atıldı... Allah belasını versin sebep olanların... Hala içimde yaradır ...
YiGiTy anladıgım kadarıyla avukat tutmussun yanı suçlama da bulunucagın maddeler hazır.
Ama olur da avukata yada goruşe ıhtıyacın okur,benım avukatlar her turlu yardımcı olucaklardır. Zaten deneyımlıler. Vu tip asalaklara pabuç bırakmamak gerek cunku ayaklar baş oldukça,insan olanların degerı kalmıyor.
Ulkenın içinde bulundugu durum ve yaşananlar ortada. Bugun susanlar,yarın konusmaya zaten hakkınız olmayacak.
Bu işler senın sızın yada ailenızın basına gelmeden,benı yada yigity yi anlayamazsınız.
Sırf gğç ellerınde dıye,onbınlerce masum insan gereksız yere yargılandı.işini kaybettı yada en azında boyle sacma sapan ıfade vermek ıle ugrastı... Dusunun,eve teblıgat gelıp stresı,karakola gıdıp ıfade vermesı,hadi bır sey olmasın yarattıgı hava bılı kısının yada ailenın huzurunu bozar...
Eskıden boyle yavşAKlıklar yoktu. İnsanlar bırbırını gammazlıyan sahtekara donduler...
Tez zamanda bunu yapan itlerin aynı duruma düşmesini diliyorum!
Mehmetmert
05-04-2019, 20:46
Yani bu forum bunuda gördü ya bir şey demiyorum
bu delikanlı!!! arkadaşımızın mahkemede facebook yazılarını soran hakime vallahi billahi ben yazmadım diyeceğini adım gibi biliyorum. Çünkü ertekin gibi bir siyasal islamcı olmak bunu gerektirir.
Böylesi daha güzel oldu bence
Bu arada geçmiş olsun Yiğit, umarım peşini bırakmassın. Siyasal islamcının en büyük yeteneği yediği kaba etmektir. Sevmediği Atatürk olmasaydı bugün yaşadığı yer Yunanistan'a ait olurdu. Hoş gerçi onlar da içten içe bunu istiyorlar sevmemelerinin sebebi bu.
DorukBasa
05-04-2019, 22:55
vay arkadaş... çok geçmiş olsun Yiğit.
Avukat konusunda yardım lazım olursa, avukatım sağlam Atatürkçüdür. Zevk için bile bu arkadaşa dava açabilir, bilgine. :)
Şuan dava açılıp açılmayacağı belli değil.Savcı soruşturma sonunda bir karar verecek.
Avukat desteği verebilecek arkadaşlar pm den tel verebilirse çok güzel olur.
Dava olursa eğer bir kaç avukatla girmek iyi olacaktır sanırım.
Şimdi açıkcası politika konuşmayan siyasete sıcak bakmayan apolitik biri ve bu foruma çooook uzun yıllar iştirak etmiş biri olarak. Yiğit kardeşimide tanırım, belliki bir şekilde nefsine kurban düşüp gereksiz açıklamalarda bulunmuş. Bunlar ile ile ilgilide savunmaya çağırılmış ve gitmişte. Peki kardeşim Ertekin sen bukadar delikanlılık kitabına sahip çıkıp, şilayetin sonrası bukadar silme biçe işlerine nası girdin?. Biz seni "bir miktar şidet herşeyi çözer" replikleri ile tanırdık. onlardamı yalandı? Olmasaydı keşke hepsi aramızda kalsaydı...
t-jet ali
06-04-2019, 08:03
Bu arkadaş toplumun yaşadığı travmanın güzel bir örneği. Pimi çekilmiş el bombası haline geldik. O anki ruh halim diyor, fırsat eline geçse ne yapardı artık düşünün.Yapanları da gördük işte. Yazık !!
yilmazcatalbas
06-04-2019, 16:40
Artık herkes her konuda en iyi bilgiye sahip, herkes en doğruyu biliyor ve kimse aslında karşısındakini gerçekten dinlemiyor. Aslında dinlese, acaba doğru mu sorusu düşse aklına araştırıp öğrenecek ama yok en iyiyi, doğruyu ben biliyorum, bunlar cahil, bunlar hain, hemen şikayet etmeliyim... Bu kadar ayrıştık, bu kadar kaybettik aslında toplum olarak ve düzeltmek için de kimsenin bir çabası yok malesef. Unutmadan din, inanç, değer gibi şeylerin arkasına saklanmaya da gerek yok insan yaptığından mesuldür ve öyle hayırlısı diyerek çıkılmaz işin içinden.
yiğit-Y sana, yazılarına, tepkilerine kızdığım zamanlar oldu sırf bu yüce bayrak altında yaşayan bu yüce milleti genellediğin için ama zamanla sana hak vermeye başladım. Biz kendi milletimiz birbirimizin kurdu olmuşuz çoktan.
Avukat değilim elimden keşke bir şey gelse seve seve yardımcı olurum çok geçmiş olsun.
Black_Eagle
06-04-2019, 18:47
Bu arkadaş toplumun yaşadığı travmanın güzel bir örneği. Pimi çekilmiş el bombası haline geldik. O anki ruh halim diyor, fırsat eline geçse ne yapardı artık düşünün.Yapanları da gördük işte. Yazık !!
İşte bu tiynette adamlar 15 temmuz gecesi emirle biyerlere gitmiş, darbeden habersiz 20 yaşında erlerin kafasını kesti. Niye yaptın desek o anki ruh halim der. Allah böyle türkiye düşmanları sözde müslümanlardan ülkemizi korusun.
Kartal3urak
06-04-2019, 18:51
Bulunduğu Ortamdan Dışarı Laf Taşıyan Karısını Başkasının Koynuna Taşısın !
Eşinin ne suçu var kişinin yaptığı hata kendini ilgilendirir. Abartmayın milletin karısını katmaya gerek yok.
PROMINENT
06-04-2019, 19:53
arkadaşlar, bugun, ulkemizin bu kosullarina ragmen,kim erdogaaan diye bagiriyorsa, ya gecmisi feto ortakligidir, ya da bugun nemalaniyordur. baska izahi yok.
herkes adamin konusunun dava ya da beka olmadiginin farkinda. instagram da ya da canli hayat ornekleri onumuzde. y.disinda esrar icen, hergun alkol icen ama, gecmisi feto savunuculuğu ile dolu, arkadaslari fetodan yargilananlar, erdogan diyd reiz diye bir tarafini yirtiyor. yargilanmamak icin, ya da ceza almamak icin odedikleri maddi bedelleri duysaniz akliniz gider.
illa ki yargilanip cezaevine girecekler, korkulari bundan. yerliyiz milliyiz diyenlerin, reizz diyenlerin ya da adamsin diye ovduklerinizin 2. pasaportlarini vatandasliklarini bilseniz sasirirsiniz. ( telefondan yazdim imlanin icinden gectim kusura bakmayin )
livaneli
07-04-2019, 11:17
Bulunduğu Ortamdan Dışarı Laf Taşıyan Karısını Başkasının Koynuna Taşısın !
Kimsenin eşini çocuğunu işe karıştırmayın.Ayıptır.
rain man
07-04-2019, 11:20
Suraya bu konudan kimsenin karısına dil uzatan adam benim gözümde daha karaktersizdir.
Bi ara referandumda hayır sitemlerin karıları evet diyenlere helaldir diyen swinger meraklısı itler vardı piyasada. Onlar geldi aklıma...
rain man
07-04-2019, 11:21
Diyenlerin yazmıştım, telefon akıllı olunca düzeltmiş.
Kıvırmıyorum kelalper. Ozaman yanlış görmüşüm aşırı görmüşüm bildirmişim. Şuan o durumlar yok.ozamanki durumlar Olsa belki gene bildiririm demişim. Kıvırmak başka bişey.
Hahaha ne güzel kivirmissin, bu aralar Corluya yolum düşmüyor, keşke düşse, Facebook'ta yazdıkların hakkında düşüncelerini yüzyüze ifade etsen, kuzenin mi yazmış olur sifren mi çalınmış olur anlatırsın:)))
by serçe
07-04-2019, 12:00
elinize kolunuza sağlık emeğiniz için teşekkürler şimdiden
Bazı eleştiriler çok sert olmuş. Biraz daha sakin olmalıyız.
Emin olun benim elimde bir sürü imkan ve bilgi varken bile sabırlı bir şekilde YASALARIN bana vermiş olduğu hak ile ilerlemek istiyorum.
Bu konuda herkesin arkadaşa olan sitemi siniri çok normal. Ama kelimelerin dozaj konusunda biraz daha sağduyuya davet ediyorum.
Bu şikayeti eden Ertekin Kılıç elbet adli anlamda gerekli cezayı almasını sağlayacağız.
Bu forumda böyle insanlarında ifşa edip bizim temiz dünyamızdan uzaklaştıracağız.
Şikayet edenin bilgilerine avukat ulaşabiliyor bunu sakın unutmayın şikayet edenler.
TC den Telefon Kayıtlı Adres dahil olmak üzere. CİMER'de gizli şikayet seçeneği işe yaramıyor. Avukat suçu atanın bilgilerine savcılık kanalı ile ulaşabiliyor karşı dava açmak için.
Bundan sonra birisini şikayet edecek olanlar varsa hala burada bilsinler ki Ertekin gibi sizde ifşa olacaksınız.
Ben en azından kendi adıma garanti veriyorum.
Beni tanıyanlar bilir benimle uğraşırsa birisi bende uğraşırım. Elbet de yapılanın bedelini bir şekilde öder.
Ben öyle kavgaymış falanmış uğraşmam bile.Delikanlıymış falanmış ben ne adamlar gördüm ADAM diye gösterilip MADAM olarak işin içinden çıktığını.
Herkes rahat olsun. Forumda avukat veya avukat desteği verecek arkadaşlar pm atarsa sevinirim.
Davaya çıkarsam avukat sayısını yüksek olması daha da güçlü olmama yardımcı olacaktır.
Destek veren herkese teşekürler.
Bu dünyada adaleti bulamazsak eğer ben ERTEKİN KILIÇ'a hakkımı helal etmiyorum.
Mahkeme-i kübra da bunu onda sorduklarında eğer bende orada olursam HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. BANA İFTİRA ATTIĞI İÇİN derim. Bu forumda şahittir.
Ben bu asılsız suçlamalardan ceza alırsam eğer 1,5 yaşındaki kızım babasız 1 gün bile geçirirse eğer neyse ALLAH büyüktür. Bu iştende alnımın akıyla çıkacağım İnşallah.
Hangi fake hesapla konuyu takip ediyor acaba?
Hangi fake hesapla konuyu takip ediyor acaba?
03/04/2019 dan beri foruma kendi nickiyle girmiyor.
Girmesine gerek yok zaten misafir olarak okuyabiliyor forumu kendisi
Bir insana sövüp sayıp değerlerine hakaret ederek kendi yoluna çekmek çok doğru bir yöntem değil. Forumda muhalif kısım fazla olduğu için hükümet yanlılarına çok ağır bir şekilde cevaplar veriliyor. Bunun önüne geçilmezse kimsenin şikayet etmesine gerek kalmadan davalarla ulaşabilirsiniz.
Mecliste kavgalarını izlediğimiz vekiller aynı yemek masasında güle oynaya yemek yerler siz birbirinizi kırdığınızla kalırsınız. Siyaset şeytanın icadıdır. Görüşlerinizi davranışlarınızla savunun.Lafım meclisten dışarı Ben Atatürk'ü ve bu vatanı canımdan çok seviyorum bu değerler uğruna ölürüm deyip vergi kaçırmak için bin bir takla atıyorsanız bir anlamı yok bu lafın. Geçmiş olsun. Atılan feto suçunun bir dayanağı yok zaten sizin lehinize sonuçlanacak bir dava.
arkadaşlar, bugun, ulkemizin bu kosullarina ragmen,kim erdogaaan diye bagiriyorsa, ya gecmisi feto ortakligidir, ya da bugun nemalaniyordur. baska izahi yok.
herkes adamin konusunun dava ya da beka olmadiginin farkinda. instagram da ya da canli hayat ornekleri onumuzde. y.disinda esrar icen, hergun alkol icen ama, gecmisi feto savunuculuğu ile dolu, arkadaslari fetodan yargilananlar, erdogan diyd reiz diye bir tarafini yirtiyor. yargilanmamak icin, ya da ceza almamak icin odedikleri maddi bedelleri duysaniz akliniz gider.
illa ki yargilanip cezaevine girecekler, korkulari bundan. yerliyiz milliyiz diyenlerin, reizz diyenlerin ya da adamsin diye ovduklerinizin 2. pasaportlarini vatandasliklarini bilseniz sasirirsiniz. ( telefondan yazdim imlanin icinden gectim kusura bakmayin )
Sen terbiyesiz adamın tekisin sen bir provakatörsün.Söylediklerin de baştan aşağıya yalan.Senin başka forumlarda da mesajlarını görüyorum o forumlarda olduğun gibi bu forumda ne için bulunduğunu da çok iyi biliyorum burası teknik bir platformdur ama hiç bir mesajının teknikle ilgisi olmadığı gibi ne zaman SİYASETİN YASAK OLDUĞU bu ortamda siyasi konular açılsa içinde sen varsın bülbülsün ve mesajların hep aynı tonda..İnancın, doğru gördüklerin adına insanların içine fitne sokarak, insanları birbirine sokarak, insanları kutuplaştırmanın peşindesin sen.
Sağ veya sol hiç farketmiyor senin gibi kalitesi yerlere serilmiş paspas olmuş insan modelleri her zaman her kesimden çıkıyor lafım sana bu ülkeyi bölemeyeceksiniz biz her kesimle kardeş kardeşe yaşamaya hazırız ama senin gibi virüsler mikroplar oldukça kavga dövüş hep olacak ne zamanki soyunuz kurur sen ve senin gibiler BİTER o zaman bu ülke bu millet rahat bulacak.
Bu mesajım için ceza almaya, uzaklaştırılmaya yada banlanmaya hazırım abiler..
kim kimin soyunu kurutuyor da kim kiminle kardeş kardeş yaşamaya hazır?
bu nasıl bir üsluptur be
Sen terbiyesiz adamın tekisin sen bir provakatörsün.Söylediklerin de baştan aşağıya yalan.Senin başka forumlarda da mesajlarını görüyorum o forumlarda olduğun gibi bu forumda ne için bulunduğunu da çok iyi biliyorum burası teknik bir platformdur ama hiç bir mesajının teknikle ilgisi olmadığı gibi ne zaman SİYASETİN YASAK OLDUĞU bu ortamda siyasi konular açılsa içinde sen varsın bülbülsün ve mesajların hep aynı tonda..İnancın, doğru gördüklerin adına insanların içine fitne sokarak, insanları birbirine sokarak, insanları kutuplaştırmanın peşindesin sen.
Sağ veya sol hiç farketmiyor senin gibi kalitesi yerlere serilmiş paspas olmuş insan modelleri her zaman her kesimden çıkıyor lafım sana bu ülkeyi bölemeyeceksiniz biz her kesimle kardeş kardeşe yaşamaya hazırız ama senin gibi virüsler mikroplar oldukça kavga dövüş hep olacak ne zamanki soyunuz kurur sen ve senin gibiler BİTER o zaman bu ülke bu millet rahat bulacak.
ben sizinle kardeş kardeş yaşamak istemiyorum, çünkü ben vatan ile hükümeti ayırabilecek kadar iyi bir seçmenim. siz bana saygı duyuyorsanız bende size duyuyorum, sizinle kardeşçe paylaşabileceğimiz hiç bir şey, ortak payda bırakmadınız.
bu ülkede darbe oldu her kim silah sıktı ise işkence gördü, gıcıklığına sağ ve solcuları birlikte aynı odaya koydular, şimdi ye kadar hiç "sizin taraftan" birisi yargılandı mı? Milletin .mına koyacağız diyen adamın 400 milyon vergi borcunu sildiniz bu mudur sizin kardeşlik anlayışınız?
Eminiyetin 5 te 1, İstihbaratın 4 de 2 si, öğretmenlerin 7 de 3, fetöcü çıktı atıldı, "sizin partiye" kimse sızamadı öyle mi? kozmik odaya girenler sizin partiye 1 tane ajan milletvekilli sokacak kadar zeki değildi?
çok merak ediyorum sizin lugatınıza rant, adam kayırma, torpil nasıl söyleniyor.
taraf olmayan bertaraf olur bilmem anlatabiliyor muyum, sizin tarafınızda değilim, sizinle kardeş kardeş de yaşamak istemiyorum, duygusuzca AMA birbirine saygı duyan EŞİT HAKLARA sahip bir biçimde ülkemde yaşamak istiyorum. (TCK 216. yı iyi bilirim şikayet edecekler başka bir şeyi denesinler.)
Neden bu tipler hep ayni?
Boyle giderse kibris savasinda ki duruma dusecek guzel ulkem.
Altina pisleyen koltuğundan kalkamiyor...
Tipik aktroll sayfalarında yazılan yorumları ezberleyip gelip buraya kusmuş resmen. Erkan tan replikleri ile dolu yorumu.
80 darbesinde sağcı solcu ölüp cezaevinde cürürken bunlar kafalarını eğip hic bisey olmamis gibi devlete sızdı iste.
Yukarıdaki iki usluba bakarak kimin kutuplaştırıcı, bölücü, yıkıcı, hain, şiddet yanlısı, cahil ve edepsiz olduğunu görmemek kaçınılmaz!
Burak Mehmet
08-04-2019, 13:40
https://i.hizliresim.com/LljYXb.jpg
M_PROJECT
08-04-2019, 13:42
A Haber ogle bulteni gibi script herkezde ayni.
Birde ceza almaya banlanmaya raziymis, ben usenirim seni banlamaya , sen zaten kendini banlamissin hayattan burdan banlasak ne olcak ?
Kendi kendinizi boyle ifsa ederek iq yetmezliginden silinip gideceksiniz zaten , hadi canim fake hesabin varsa oraya gec ordan stalka devam.
beyefendilere bak bizimle kardeşçe yaşamaya lütfediyorlar
kimse kimseyle kardeşçe yaşamak zorunda olmadığı için yasalar var bu ülkede kimsenin lütfuna gerek yok toplumun kurallarına ve anayasaya uyarak yaşayacağız aksi halde zaten cezai sorumluluğuna katlanacağız
ülke de kimsenin babasının tapulu malı değil her işine gelmeyene bölücü diyemezsiniz
Erkan neyse, akit neyse bu da o
Kutuplaştırmanın tillahını yapıp, kendi gibi düşünmeyen herkesi terörist, fitneci, öteki ilan edenler de kardeş kardeş yaşamaya razıymış ya. Güzel tiyatro ne zaman çıkar sahnelere?
GokhanRS
08-04-2019, 13:52
naber la bölücüler :D
son mesaja kadar vay amk neler olmuş ya diye okurken şu mesajı görmek güldürdü.
Daha insan gibi konuşamıyoruz, 2. cümleyi beklemeden herkes karşıdakini suçlama derdinde.
Hitabetin ve karşındakine hakaret etmeden çürütmenin eğitimini vermeliler okullarda.
Gerçi normal dersleri veremiyorlar neyse, güldürdün yine hahah.
GokhanRS
08-04-2019, 14:05
son mesaja kadar vay amk neler olmuş ya diye okurken şu mesajı görmek güldürdü.
Daha insan gibi konuşamıyoruz, 2. cümleyi beklemeden herkes karşıdakini suçlama derdinde.
Hitabetin ve karşındakine hakaret etmeden çürütmenin eğitimini vermeliler okullarda.
Gerçi normal dersleri veremiyorlar neyse, güldürdün yine hahah.
bir hikaye var yaşıtlarımız ve eskiler bilir genelde. derlerrrr derlerrrr, sen bu kayığa bindin ya, vermesen de verdi derlerrr.
O misal, yandaş değilsen derlerrrr derlerrr, terorist de derler bölücü de derler. Şehit abisine fetöcü, şehit oğluna bölücü, şehit babasına terorist de derler...
Onlar demesine der de. Elbet bir gün horoz döner tavuk ta gömer.
Mivec_4G63
08-04-2019, 14:09
"arkadaşlar, bugun, ulkemizin bu kosullarina ragmen,kim erdogaaan diye bagiriyorsa, ya gecmisi feto ortakligidir, ya da bugun nemalaniyordur. baska izahi yok." mesajıyla ülkenin yarısını Fetocu ya da Siyasi Faydacı diyerek yaftalayan
zât bu yazdığı mesajla kaç kişinin hakkına girdiğini tahmin edebiliyor mu? Sahi ne ara bu kadar acımasız ve vicdansız olduk...
Benim gibi adama "FETÖ ÖVÜCÜ" diye iftira attılar ya daha ne göreceğiz bu dünyada acaba.
Şaşırmıyorum bazı yorumlara.
Gözünüzü ferine selam söylüyorum.
Hayır kelimeleri iyi seçmek lazım en ufacık kelime hatası "Silivri Soğuktur" dedirtirler :D
Dikkatli olun beyler.
Karşı tarafa alıntı yaparak değil mecazi mürsel benzetme sanatı ile sokun çıkartın onlar anlıyor zaten.
Omurgasızlar dik duramaz yıkılıp yığılırlar örneklerini her gün görüyoruz hep beraber.
Bir gün omurgalı olurlar inşallah...
Bence başlık sahibi olan Yiğit arkadaşımıza ayrıca teşekkürlerimizi sunmalıyız; ki açmış olduğu bu konu forum adına amme hizmeti kıvamına gelerek turnusol ihtiyacı gözetmeksizin birçok detaya ışık tutuyor olmakta...
mikelazi
08-04-2019, 14:24
neber laa devrimciler :)))))))
neber laa devrimciler :)))))))
https://www.youtube.com/watch?v=qFq0tZi7AR4
Burak Mehmet
08-04-2019, 14:43
https://i.hizliresim.com/DYjEk3.jpg
lider-58
08-04-2019, 14:45
konu nereden nereye geldi :)
kimsenin kimseye tahammülü olmazsa herkes taraf seçmek zorunda kalır ve asıl bölünme o zaman başlar arkadaşlar , bir kişinin veya bir kitlenin içindeki azınlığın sivri fikirli olmasını tüm kitleye maletmek akılcı olmayacaktır tarihin hiçbir döneminde olmadı sağ sol olaylarındada olmadı veya mezhep olaylarındada olmadı biraz sakinlik ve empati tüm herkes için
serserinin biri çıkıyor ben inançlı bir adamım diyor sonrasında konu sahibi arkadaşa iftira atıyor ( konunun ana teması bu ) sonrasında burada bazı arkadaşlar bu adamın inançlıyım lafına inanarak tüm inancını yaşayanları aynı kefeye koyacak yorumlar yapıyor bu kimseye bir şey kazandırmaz aksine çok eleştirilen kutuplaşma diline hizmet eder
biraz sakinlik iyidir :)
15 temmuzu planlayan Adil öksüzün yeğeni akpden belediye başkanı oldu. Siz ne konuşuyorsunuz ya yok mücadele yok bölemez kimse bizi falan.
PROMINENT
08-04-2019, 15:38
ben bu forumdan baska hic bir forum da yazmiyorum. bu forumda da siyaset cok uzun zamandir yazmiyorum. baskasi ile karistiriyorsunuz.
HellRot06
08-04-2019, 16:15
Ocak dışısın Yavru Kurt...
Söylense neler var söylenecek de anlayacak insan sayısı az olduğundan yormuyorum kendimi ;)
https://www.youtube.com/watch?v=qFq0tZi7AR4
bana 1,30 dk borcun var :D
Geçmiş olsun yiğit. Tanımam etmem seni ama yazdıklarından ne tarz biri olduğun ortada zaten.
Ayrıca teşekkürler "Vatansever Turnusolu" gibi konu olmuş. Kimlerin ne mal olduğu ortaya çıktı sayende.
hassas dönemimdeyim diye konu etiketimi olur ya :D:D:D
by_hayali
08-04-2019, 17:26
o konu etiketleri ne ya :D ahahah
turboman
08-04-2019, 17:34
Konu sayesinde white koyun-black koyun belli oluyor.... ;)
15 temmuzu planlayan Adil öksüzün yeğeni akpden belediye başkanı oldu. Siz ne konuşuyorsunuz ya yok mücadele yok bölemez kimse bizi falan.
Suçun şahsiliği varmış... Yersen ....
Suçun şahsiliği varmış... Yersen ....
Neyse bu kadar anarşistlik yeter.
Bu yazıyı lütfen oku sayın 0M42 . Anlamanı çok isterim.
Her ne kadar, kişilerin tarihte oynadığı rolü inkar etmesem de biliyorum ki Tayyip Erdoğan sebep değil bir sürecin sonucudur. Ve sorun, onun gitmesiyle bitmeyecektir.
Sorun onu iktidara getiren, üst üste dokuz seçim kazandıran, bir sürü yolsuzluk ve yönetim skandallarına rağmen körü koruna peşinden giden halktır. Daha doğrusu halkın bir bölümüdür.
Bu halk yığının Anadolu müslümanlığıyla, gelenekle, ahlakla, haram helal kavramıyla, merhametle, şefkatle hiçbir ilgisi yoktur. Köyden kente göçle başlayan, ne köylü ne kentli olabilen, bütün değer ölçülerinden kopmuş, vahşi birer yaratık haline gelmiş, talandan yalandan pay kapmaya çalışan ve literatürde lumpen proletarya olarak tanımlanmış olan kitledir bu.
AKP’ye oy vermiş olanların tümünü böyle yaftalamak doğru değil elbette. İçlerinde düzgün ve samimiyetle oy veren seçmenler de olabilir. Ama o kitlenin genel karakteristiği budur.
Bu kesim kendini önce arabesk müzikle gösterdi. Güzelim türküleri, geleneksel şarkıları, Anadolu’nun büyük şiir geleneğini terk eden insanlar, bir anda mide bulandırıcı seslere, insanın kulağını tornavida gibi delen elektro bağlamalara, içinde hiçbir hakiki lirizm ve hüzün barındırmayan ‘’Ben de isterem!’’ saldırganlığına kaptırdı kendini. Şehirler kaçak mahallelerle, üzerinde demir filizleri bırakılmış sıvasız çirkin yapılarla, lağım kokan mahallelerle doldu. Suç oranı ve özellikle kadına karşı şiddet akıl almayacak ölçülerde arttı.
Bunun adına ‘’muhafazakarlık’’ denilebilir mi? Elbette denilemez.
Aşağı yukarı sayıları kırk milyon dolayında tahmin edilen bu kitle Itri, Mimar Sinan estetiğine de sahip değildir; Anadolu’da yüzyıllarca aydınlık bir nehir gibi akmış olan Karacaoğlan, Pir Sultan, Dadaloğlu temizliğine de.
Dolayısıyla bu kesim muhafazakar değil, Türkiye’ye çarpık ve ahlak ölçülerinden yoksun bir ‘’modernleşme’’ sunan yeni bir oluşumdur.
Lafı uzatmadan söyleyeyim. Bu kesimin hayatta en çok nefret ettiği model uygarlaşma, kültür, temizlik ve zarafet simgesi Mustafa Kemal Atatürk, kanıyla canıyla savunduğu lideri ise şimdiki cumhurbaşkanıdır. Kimse kendini aldatmasın. Sayıları çok kalabalık olan bu kesim, ne olursa olsun, hangi skandal patlarsa patlasın sonuna kadar liderini destekleyecek ve Cumhuriyet’e karşı çıkacaktır.
Erdoğan siyasi ömrünü tamamlasa da ona benzeyen başka bir lider bulmakta gecikmeyecektir.
Çünkü Türkiye’nin çürüyen kesimi , bu bozulmayı önce müzikle, sonra hayatımızın her alanına egemen olan lumpenleşme ve arabeskleşmeyle ifade etmeye devam ediyor. Gafil aydınlardan (!) destek alan lumpen kültür, örgütlü cehaletle beslenerek kılcal damarlarımıza kadar yayılıyor.
Bu manzaraya, lumpenlerin ele geçirdiği muazzam para ve iktidar gücünü de eklerseniz geleceğin hiçbirimiz için kolay olmadığı çok açık.
Erdoğan bu kitlenin lideridir ve onun yokluğunda yeni bir lider bulacaklarına hiçbir kuşku yok.
Mustafa Kemal aydınlığını savunan kitleler birleşene ve kendi aralarındaki çelişkileri gidererek, evrensel değerleri savunan bir Türkiye kültürü yaratana kadar acılar devam edecek.
PROMINENT
08-04-2019, 19:52
15. yüzyılda anadolu topraklarında sunni müslüman yok denecek kadar az idi. yavuz selim 1516 ve 1520 arasında yaptığı seferlerden sonra anadolu'daki bir avuç kalan müslüman nüfusu biraz olsun dengelemek adına mısır'dan eşarileri, mezopotamya'dan kürtleri getirmiştir.
o dönem anadolu halkı pontus rumları, venedik ve ceneviz halkları olan levantenler, istanbul rumları, bizans döneminden sonra türklere yanaşan ermeniler, acem ve persler. bunlara hitit, lidya, frig, asur uygarlıklarının insanları ile moğol istilasından kaçarak gelen ve islam'la pek alakası olmayan diğer türkleri ekleyin. son olarak seyahatnamelerde kanıtlanmış türk, yörük, alevi kitleyi düşünün. balkanlara gönderilen müslüman türkler sonrası kalan nüfusu hesap edin. yavuz selim düşünmüş mesela. demiş bunlar bi avuç kaldı asimile olur erir giderler. orta doğudan şopar getirmiş.
20. yüzyıla geldiğimizde bu renklerin çoğusu anadolu'da yaşamına devam ediyordu ve bu topraklar müslüman değil standart ekin veren veya veremeyen topraktı.
abd'nin yeşil kuşak projesi ile kleptokrasi sosunda çakma müslüman oldunuz. onu da hayatınızı böyle yaşayacaksınız diyen tek kitabını bir kere okumadan oldunuz.
90'larda almanya'dan viski getiren işçiler bugün götlerine giren 2 kuruş euro ile ev alıp reisçi kesildi diye buralar müslüman olmadı. kafa kağıdı değil gerçek müslüman oranına bakarsak anadolu'da oran %20 hadi en fazla %30. yok öyle tüm gün şirkette vade konuşup 2 kandilde dua edince müslümanım demek.
gelelim günümüze; bak özal'ın etrafındaki papatyalar nerede? etrafta bal kalmayınca arılar uçtu değil mi? bak 12 sene boyunca her seçimde size destek veren götüne dil attığınız ağlak papaz'ın müritleri nerede? hepsi dünya'nın dört bir yanına kaçtı kancık gibi. sizinkilerin başına daha farklısı mı gelecek sanıyorsun? kime oy verirse versin oy veren herkes kardeşimiz. ancak oyundan rant sağlayıp yetim hakkı yiyen kim varsa yargılanacağını bildiği için ilk etapta vatanı satıp ingiliz, malta, dominik pasaportu ile gitmeye hazır.
PROMINENT
08-04-2019, 19:57
https://s1.eksiup.com/b3f593ee2593.jpg (https://eksiup.com/b3f593ee2593)
buda kac gundur sandiklar da secimler de feto parmagi var diye yirtinan akp li birey
ne hikmetse sadece istanbul da oluverdi bu fetocular.
dragon07
08-04-2019, 20:00
Siyasi konulara yorum yazmam ama beni üzen ve kızdıran birkaç şeyden sizlere bahsedicem
İşim gereği inşaat maden ocağı ve yol firmalarına kamyon , beton mikseri , tır vs ne lazımsa satıyordum 3 vakte kadar...
Bütün yollar asfaltlar peşkeşş
bütün maden ocakları peşkeş haraç mezat
alt geçitler üst geçitler peşkeş kesinlikle belli bir statüde degilsen işleri alamıyorsun şuanda bazı kurumlar bile kendi aralarında mal paylaşımı iş paylaşımı kavgası yapıyorlar firma isimlerini veremiyorum ama birtanesi memleketin amk diyen kişi digeride 69 plakalı kentimizin ismiyle başlayan şirket
inanılmaz paralar dönüyor hepsi hile hurda 10 kamyon ile yapılan işi 20 kamyon gibi göstermeler mi dersiniz
1 haftalık işi 1 ayda yapmalar mı
1milyon ton ise 3 milyon ton yazıyolar neler neler
o kadar çok varki herşey haraç mezat bunlar benim zoruma gidiyor yüzüne tükürmeyeceginiz cahil adamlar trilyonları oynuyor ve kıllarını kıpırdatmadan
Ben bu kadar hırsızlığa razı gelemiyorum suriyelileri hazmedemiyorum araplaşmak istemiyorum türküm türk gibi yaşamak istiyorum yetti.
Siyasi konulara yorum yazmam ama beni üzen ve kızdıran birkaç şeyden sizlere bahsedicem
İşim gereği inşaat maden ocağı ve yol firmalarına kamyon , beton mikseri , tır vs ne lazımsa satıyordum 3 vakte kadar...
Bütün yollar asfaltlar peşkeşş
bütün maden ocakları peşkeş haraç mezat
alt geçitler üst geçitler peşkeş kesinlikle belli bir statüde degilsen işleri alamıyorsun şuanda bazı kurumlar bile kendi aralarında mal paylaşımı iş paylaşımı kavgası yapıyorlar firma isimlerini veremiyorum ama birtanesi memleketin amk diyen kişi digeride 69 plakalı kentimizin ismiyle başlayan şirket
inanılmaz paralar dönüyor hepsi hile hurda 10 kamyon ile yapılan işi 20 kamyon gibi göstermeler mi dersiniz
1 haftalık işi 1 ayda yapmalar mı
1milyon ton ise 3 milyon ton yazıyolar neler neler
o kadar çok varki herşey haraç mezat bunlar benim zoruma gidiyor yüzüne tükürmeyeceginiz cahil adamlar trilyonları oynuyor ve kıllarını kıpırdatmadan
Ben bu kadar hırsızlığa razı gelemiyorum suriyelileri hazmedemiyorum araplaşmak istemiyorum türküm türk gibi yaşamak istiyorum yetti.
Üremesin bu a.. hayvanları. Üreyemesinlerde soyları kurusun.
dragon07
08-04-2019, 20:38
muğlada bilenler bilir
Bianet :: Komurun Gercek Bedeli: Muğla "Komurun Bedelini Omurler Oduyor" (https://bianet.org/bianet/print/202221-komurun-gercek-bedeli-mugla-komurun-bedelini-omurler-oduyor)
burda 400 kamyon çalısıyor beyler kesin çam ağaçlarını görseniz ağlamamak elde degil
3. havalimanında 3500 kamyon çalıştı
bunun gibi gittigim yerleri görseniz kesilen ağaçlar bilseniz katliam bile diyemeyiz resmen soykırım hep insanların göremicegi yerlerde
TRdeki son 4 yılda yapılan ne kadar yol maden ocagı inşaat varsa batıdan doğuya hepsine bizzat gittim yerinde inceledim eğitimler verdim sattık ettik mesela muğlaya 200 kadar kamyonda sattım resindeki yere bir çoğuna sattıgımız için gittim sistem işliyor ben size rakamları ufalttım ama 100-200 kamyonlar havalarda uçuşuyor
çıplak kamyonun tanesi 100bin EURO varın siz hesaplayın TRdeki şantiyeleri ... bunlar işte senin benim vergim trafik cezamla yapılıyor
15. yüzyılda anadolu topraklarında sunni müslüman yok denecek kadar az idi.
Türkler kendi benliğini kanuninin devleti bektaşi kültüründen uzaklaştırarak kaybetti.
Forumu çok güzel özetlemişsin ellerine sağlık
Bazı eleştiriler çok sert olmuş. Biraz daha sakin olmalıyız.
Emin olun benim elimde bir sürü imkan ve bilgi varken bile sabırlı bir şekilde YASALARIN bana vermiş olduğu hak ile ilerlemek istiyorum.
Bu konuda herkesin arkadaşa olan sitemi siniri çok normal. Ama kelimelerin dozaj konusunda biraz daha sağduyuya davet ediyorum.
Bu şikayeti eden Ertekin Kılıç elbet adli anlamda gerekli cezayı almasını sağlayacağız.
Bu forumda böyle insanlarında ifşa edip bizim temiz dünyamızdan uzaklaştıracağız.
Şikayet edenin bilgilerine avukat ulaşabiliyor bunu sakın unutmayın şikayet edenler.
TC den Telefon Kayıtlı Adres dahil olmak üzere. CİMER'de gizli şikayet seçeneği işe yaramıyor. Avukat suçu atanın bilgilerine savcılık kanalı ile ulaşabiliyor karşı dava açmak için.
Bundan sonra birisini şikayet edecek olanlar varsa hala burada bilsinler ki Ertekin gibi sizde ifşa olacaksınız.
Ben en azından kendi adıma garanti veriyorum.
Beni tanıyanlar bilir benimle uğraşırsa birisi bende uğraşırım. Elbet de yapılanın bedelini bir şekilde öder.
Ben öyle kavgaymış falanmış uğraşmam bile.Delikanlıymış falanmış ben ne adamlar gördüm ADAM diye gösterilip MADAM olarak işin içinden çıktığını.
Herkes rahat olsun. Forumda avukat veya avukat desteği verecek arkadaşlar pm atarsa sevinirim.
Davaya çıkarsam avukat sayısını yüksek olması daha da güçlü olmama yardımcı olacaktır.
Destek veren herkese teşekürler.
Bu dünyada adaleti bulamazsak eğer ben ERTEKİN KILIÇ'a hakkımı helal etmiyorum.
Mahkeme-i kübra da bunu onda sorduklarında eğer bende orada olursam HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. BANA İFTİRA ATTIĞI İÇİN derim. Bu forumda şahittir.
Ben bu asılsız suçlamalardan ceza alırsam eğer 1,5 yaşındaki kızım babasız 1 gün bile geçirirse eğer neyse ALLAH büyüktür. Bu iştende alnımın akıyla çıkacağım İnşallah.
Darbe gününde ve seçim zamanları hatırladımda asıp kesiyordun şikayetten sonra vtec açılmıyor herhalde sakin gözüküyorsun? Nerde siyaset var orada sen varsın başına birşeyler geleceği belliydi 😂
Darbe gününde ve seçim zamanları hatırladımda asıp kesiyordun şikayetten sonra vtec açılmıyor herhalde sakin gözüküyorsun? Nerde siyaset var orada sen varsın başına birşeyler geleceği belliydi
Benim çizgim o günde aynıydı bugünde aynı. Fetö ile Kolkola yürüyen kahpelerden değildik çok şükür.Kandırılmadık bizim tayfayı kandıracak adam yok Allah'a şükür.
Beni "FETÖ ÖVME" diye şikayet eden adam var.Ertekin Kılıç sizin tayfadan.Konuyu neden açtığım belli. Kendini gizlesende bulurlar bir şekilde.
GERÇEKLERDEN kaçamayacak kimse.
Bu şikayetmiş falanmış filanmış ben ve benim türevi adamları SUSTURMAZ sen canını sıkma.
Mesajımı eksiledin ya hani birde beni alıntılarayak attığın 168. ve 167.mesajın hani ben biliyorum da forum ahalisi içinde iyi oldu .
Herkez neyin ne olduğunu bilsin ki ona göre muamele etsin.
Allah sizin gibileri bu forumdan uzak tutsun. Bu konu daha çok vatandaşın ne olduğunu meydana çıkaracaktır.
Şimdi devam edin.
Benim başıma gelecek olanlar benim için ŞEREF MADALYASI'dır. Kahpeler gibi yaşamaktan ise DİK DURUP DİK YAZARIM. Kimin hoşuna gider kimininde zoruna.
Zoruna gidenlerde ancak şikayet eder şeyler gibi .....
Darbe gününde ve seçim zamanları hatırladımda asıp kesiyordun şikayetten sonra vtec açılmıyor herhalde sakin gözüküyorsun? Nerde siyaset var orada sen varsın başına birşeyler geleceği belliydi
Şikayet ile iftirayı karıştırmamak lazım öncelikle.
Konunun içinde iftira olduğu icin birak vtec açmayı, adamın ağzına yanlarlar gerekli mercilerde.
Ayrica nasil bir insanlıktır, bir başkasının yalan yere canının yanmasina mutlu olmak?
Cok yazık.
Emre-Dylan
09-04-2019, 00:03
Sende tofaşa takılmış varex gibi böğürme istersen üzerler.
BarışSever
09-04-2019, 01:22
Birbirlerinden gaz alıyorlar :D
gokhankenar
09-04-2019, 06:37
Facebook twitter ortamında bile olmayan şeyleri ölümüne savunanlar forum ortamında da mevcutmuş meğer :) Allah ıslah etsin bunları
Ertekin okuyorsan 3 kere ekrana vur................
Kendi görüşünü at gözlüğüyle savunup farklı görüşleri de kendine düşman gibi gören zihniyet hangi siyasi parti , takım fanatiği veya marka sevdalısı olursa olsun tartışmaya değmez olduğunu bilmek lazım
Bakın AK Partili de olsa CHP'li ya da MHP'li de olsa kendi görüşünün doğrusunu yanlışını kabullenebiliyorsak ancak o zaman tartışmanın , fikrini savunmanın anlamı vardır.
Görüşümü bugüne kadar saklamadım ama kimseyle de sanki dünyayı kurtarıyormuşçasına tartışmadım,anlamı yok çünkü herkes saygı duymalı
Buradan da dahil olmak üzere hatta çevremin çoğu farklı görüşlerde ( dikkatinizi çekerim farklı demek lazım zıt görüş diyip en baştan kutuplaştırmaya gerek yok )
Bazen yapılan saçma şeylerin iktidar olsun muhalefet olsun esprisini yapar dalgasını geçer konuyu kapatırız
Bugüne kadar ne kimse beni memleketi soydu diye aihm'e götürdü ne de ben kimseyi hain fetöcü diye bir yere şikayet etmedim.
Cahille cahil olmamak lazım her zaman pozitif olun , herkese hayırlı cumalar :D
Yahu hepimizin çoluğu çocuğu eşi dostu ailesi var..
Ülkede çok ciddi derecede hukuk problemi var canın sıkkındı şikayet ettin , canı sıkkın olan savcı kabul etti,canı sıkkın olan hakim yazdı kararı içeri..
Kim verecek hesabını ?
Allah kuru iftiradan korusun hepimizi.
Geçmiş olsun.
konu çok iyi oldu ya herkes karakterini döküyor ortaya
Ne olur ne olmaz diye bugün babama dedim “ baba forum sitesinde herhangi bir yazdığım yazıdan dolayı polis eve gelebilir, yada tebligat gelebilir bu sefer gerçekten suçsuzum” dedim. Kendisi önce bi durdu derin ve manalı bakışlar süzerek “ forum sitesi ne lan ?” dedi. Velhasıl kelam anlattıktan sonra “inşallah hapse atarlar” gibi iyi niyet içeren (kendi açısından) sözler sarfetti.
Aile herşeydir
Ne olur ne olmaz diye bugün babama dedim “ baba forum sitesinde herhangi bir yazdığım yazıdan dolayı polis eve gelebilir, yada tebligat gelebilir bu sefer gerçekten suçsuzum” dedim. Kendisi önce bi durdu derin ve manalı bakışlar süzerek “ forum sitesi ne lan ?” dedi. Velhasıl kelam anlattıktan sonra “inşallah hapse atarlar” gibi iyi niyet içeren (kendi açısından) sözler sarfetti.
Aile herşeydir
babamla çay içiyoruz tv karşısında, sokakta kavga çıkıyor bana bağırıyor "gene ne yaptın karıştırdın ortalığı?" :D
duygularını çok iyi anlıyorum
babamla çay içiyoruz tv karşısında, sokakta kavga çıkıyor bana bağırıyor "gene ne yaptın karıştırdın ortalığı?" :D
duygularını çok iyi anlıyorum
Bizimkisi tam derler fıkrası gibi ya :)
görüşü akp olan A akp olmayana da B diyelim... şimdi genel olarak A B ye iftira atmış şikayet etmiş.. burada B olanların bir kısmıda A için keşke foruma girmeseler yok olsalar bitseler gitseler diye temennilerini görüşlerini yazmış.. B nin A dan farkı kaldımı ? kalmadı..bölücülük pkk gibi elinde silah dağa çıkmakla olmaz.. zira öyle bölemedikleri için aqp zihniyeti ile böldüler ülkeyi insanları..
FB maçına gidiyorum 55bin kişi var... 55bini de A veya B görüşlümü..mümkün değil..gol oluyo maçı seyrettiğim yerden 5 sıra aşağıda hiç tanımadığım birine sarılmış golü kutlarken buluyorum kendimi..adam A mi B mi bilmiyorum..umrumda da değil..ortak paydada buluşmuşuz..
toplu taşımaya biniyorum yüzküsür kişi var..kaçı A kaçı B bilmiyorum..ortak paydada buluşmuşuz yine..herkes işinde gücünde..
forumda da teker jant turbo yazılım beygir roll 0-100 yazarken onlarca görüş yorum yazanın A mı B mi olduğunu sorguluyomuyuz ? bana çok değerli bilgi veren birisi benimle aynı görüşten değil diye verdiği bilgiyi uygulamicakmıyım ? aa sen A görüşlüsün ben o balatayı almam mı diyoruz.. aynı ülkede aynı şehirde aynı bayrak altında yaşadık yaşıyoruz yaşayacağız..kimse birbiri ile aynı görüşte olmak,aynı takımı tutmak,aynı arabayı sevmek zorunda değil..yıllarca yaşadık bu şekilde..aqp nin bizi bölmesine izin vermemek adına onlar gibi olmamalıyız derim..
bu işin doğrusu eğitim..eğitim illa okulda olmaz..heleki aqp dönemi eğitim sistemi ile hiç olmaz..100 kanalın 99 u 100 gazetenin 98 i aqp yi anlatırken pohpohlarken 100 vatandaşında 50 si bunları seyredip okurken mümkün değil doğruyu bilmesi görmesi..
Ertekinin yaptığı yanlış,zaten cezasını kanun vericek..bir müsibet bin nasihatten iyidir i bizzat yaşayacak..ve ne olacak..bundan sonra iftira atmayacak.. A TA MA YA CAK..
kalan ertekin destekcileri veya A görüşlü arkadaşlarla da dog fight yaparak daha fazla kutuplaşmamak lazım..doğruyu örnekler ile anlatıp bilinçlendirmek lazım..inandığı doğrunun doğru olmadığını göstermek lazım.putperestliğin yanlış olduğunu doğrunun yanında olmak gerektiğini izah etmek lazım
RTE nin kendi sözlerinden bir örnek ile ben bişey anlatmaya çalışayım...
RTE'' bunlar sanıyorki belediye yönetmekle ekonomiyi düzeltecekler..belediyeler batıık belediyeler bitiiik..beş kuruş paraları yok milyarlarca lira borçları vaar..ekonomi benim elimde ekonomiden ben sorumluyum beeenn''
kuran ı hiç okumamış veya arapça okuyup tek kelimesini anlamamış ama karşıt görüşten olanı düşman olarak gören A görüşlü arkadaşlar için RTE nin türkçe söylediği sözlerin tekrar türkçe mealini de yazmak gerekiyor.
RTE'' 1994 den beri yönettiğimiz istanbul ve ankara yı batırdık,borcun dibi sonu yok..bu arada çocuk tecavüzcüsü ensar vakfı,müstakbel oğlum bilal erdoğanın vakfı feto yerine konuşlandırılan menzil tarikatı vakfı,ismailağa cemaati vakfı,nakşibendiler dahil bir sürü vakfa milyarlarca lira belediyeden para aktardık..tek bir lira sermayesi özmalı olmayan,yol kenarını vatandaşın dükkanının evinin önünü yine aynı vatandaşa para ile satan, nakit para ile çalışan para basan İSPARK ı bile milyonlarca lira zarara soktuk...ekonomiden ben sorumluyum ama borçdan cehape sorumlu !! başarı varsa bizim başarısızlık varsa cehapenindir..
devamı çok uzun 12 A4 kağıt falan sürüyo zarar eden işletmelerin isimleri...mesela A görüşlü arkadaşlar verdikleri vergilerin tarikatlara cemaatlere aktarılmasına ne diyor çok merak ediyorum..
B görüş olarak tüm ülkedeki hırsızlığın karşısındayım ben ama hırsız A görüşlü olduğu için ülkenin %50 si hırsızlığı savunuyor oy veriyor destekliyor..bu cahil kafayı kendi kendilerine bırakırsan dahada cahilleşicek..
yazılanlar arasında güzel bilgiler var..türklerin araplaşması güzel bir anlatım mesela..muğladaki ağaç kıyımına da öyle.. A grubu A haber izlediği için bunları bilmiyor onlara göre asrın lideri erdoğan..
ben B görüşlüyüm ama chp nin de mhp gibi aqp nin stepnesi olduğuna inanıyorum..biraz komplo teorisi olacak ama kemal in bahçeliden bir farkı yok..10 seçim kaybedip koltuğundan kalkmayan adamın vatan sevgisini sorgularım..cumhurbaşkanlığı seçiminde fetöcü zifiri koyu islamcı ekmeleddin ihsanoğlunu aday gösteren parti kapatılsın yerine hava filtreci açılsın..daha çok işime yarar..
son seçimde muharrem ince ye verdikleri desteği !! gördük... chp kapatılıp yerine açılacak merkez bir görüşlü parti olmadığı müddetçe kurtuluş zor..meral akşenerin ne kadar ak ne kadar şener olduğu da tartışılır..kendisi akp nin kuruluşunda var olan birisidir..B görüşlülerin oyunu bölme projesimidir nedir anlayan berigele..
imamoğlu seçime 80 gün kala ortaya çıkarıldı..chp tarafından seçilemesin diye çıkarıldı.hazırlıksız çıkarıldı..ama adam chp ye rağmen kazandı..mazbatasını alır istanbulu iyi yönetirse geleceğin ülke yönetimine adayıdır..tahminim 10 sene sonrasının başkanı tunceli veya istanbuldan çıkacaktır..
chp hainlik yapmaz ise istanbul ve ankarayı yönetim şekli ile A görüşlülerden oy alır..
adam yokluğundan çalana oy verenler ile adam yokluğundan chp ye oy veren bizlerin durumu ok farklı değil..şimdi B tarafında adamlar değişti..hadi hayırlısı
O anki ruh halim diye açıklamada bulunmaya çalışmış şaka gibi gerçekten o an ki ruh halin iftira atmanı mı söyledi. Bu konu maalesef ülkemizin genel özeti durumunda. Ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkacağımıza cehalet bataklığına batmış durumdayız ve son hızla ilerliyoruz. Eğitim seviyesi düştükçe bu tiplerle daha çok karşılaşıyoruz. Madem delikanlı takılıyosun niye Atatürk’ le alakalı paylaşımlarını sildin ya da diğerlerini? Tarihini bilmez , aslını bilmez , , kendini bilmez ama ülkenin kurucu değerlerine utanmadan çekinmeden dil uzatır. Cahillik seviyesi arttıkça her konu hakkında yorum yapma doğru orantılı olarak artıyor.
Ertekin
İhtiyacın olabilir
Twitter’da eski Tweetler nasıl bulunur, nasıl silinir? İşte Tweetler’i silme işlemi - Teknolojiden Son Dakika Haberler (https://www.sozcu.com.tr/2019/teknoloji/twitterda-eski-tweetler-nasil-bulunur-nasil-silinir-iste-tweetleri-silme-islemi-szcu4-4351290/)
Harbi delikanlıymış ayrıca gönderilerini silerek ileri düzey zekasıyla bizi ekstra zorluyor :)
tolga_55
10-04-2019, 13:19
seni şikayet eden üye forum içi kotu davranısta mı bulunmuş?
neden banlanıyor?
bende senin banlanmanı istiyorum mesela boş konuştuğun için.
ama forum kurallarına uygun boş konuştuğun için banlanmıyosun.
adamın fikirlerine uymamışsın şikayet etmiş.
evet zor olabilir. mantıksız gelebilir ama abiyle kardeşin fikirleri ayrıyken kimsenin senle aynı fikirde olmaması şaşırılacak bir durum değil.
Fikrin hoşuma gitmedi diye Terörist yaftası yapıştırmak normal yani? bu millet ne içiyor yav
Yiğit G.
10-04-2019, 16:33
http://cf.kizlarsoruyor.com/q4263292/0681a15d-781f-4fd5-bde4-7b003e2cbb5f.jpg
Terör örgütüne destek diye şikayet ediliyorsa biri , eğer bu iftira ise , o teröre destek veren kişinin alacağı ceza direkt iftara atana verilmeli. Fazlası ile. Bu işin peşini bırakmayın.
Fikrin hoşuma gitmedi diye Terörist yaftası yapıştırmak normal yani? bu millet ne içiyor yav
yapılan hareketin , şikayetin doğru olduğunu söylemiyorum.sana göre o , ona görede sen hatalı olabilirsin.
bi işte çalışıyorsun.işyerinde herşey normal.dışarda iken haftasonu aynı işte çalıştığın biri ile kavga ediyorsun. sonra kavga ettiğin kişi gidip bu bana uyuz olmuş işteyken dışardada kavga etik diyip işten atılmanı talep ediyor.bu doğru mu ?
aramızda anlamayanlar oluyor. adamın yaptığı şikayet bana görede yanlış.doğruluğunu savunan benim fikirlerimede terstir. ben durumu forum içerisinde yorumlandırıyorum.
bu arada sen ne içiyosun?
yapılan hareketin , şikayetin doğru olduğunu söylemiyorum.sana göre o , ona görede sen hatalı olabilirsin.
bi işte çalışıyorsun.işyerinde herşey normal.dışarda iken haftasonu aynı işte çalıştığın biri ile kavga ediyorsun. sonra kavga ettiğin kişi gidip bu bana uyuz olmuş işteyken dışardada kavga etik diyip işten atılmanı talep ediyor.bu doğru mu ?
aramızda anlamayanlar oluyor. adamın yaptığı şikayet bana görede yanlış.doğruluğunu savunan benim fikirlerimede terstir. ben durumu forum içerisinde yorumlandırıyorum.
Forumda anana bacına sövseler, dışarıda hesap sormayacaksın o zaman öyle mi?
Ayrıca, kararı yönetim verir. Sana fikir soran yok. Istersek tipini beğenmedigimizi de atarız. Istersek sokakta gazlayanı veya arabası mavi olani. Daha önce de aynı cevabi aldın hala uzatıyorsun, kendince orneklemeler yapıp haklı çıkmaya çalışıyorsun. amacın ortamı provake etmekse bilelim ona göre davranalım.
Halen atmadıysak rezilliği aktif kalsın diye
İbrahim33
10-04-2019, 19:56
öncelikle geçmiş olsun abi. nedir mevzu biri özet geçebilir mi ?
Forumda anana bacına sövseler, dışarıda hesap sormayacaksın o zaman öyle mi?
Ayrıca, kararı yönetim verir. Sana fikir soran yok. Istersek tipini beğenmedigimizi de atarız. Istersek sokakta gazlayanı veya arabası mavi olani. Daha önce de aynı cevabi aldın hala uzatıyorsun, kendince orneklemeler yapıp haklı çıkmaya çalışıyorsun. amacın ortamı provake etmekse bilelim ona göre davranalım.
Halen atmadıysak rezilliği aktif kalsın diye
forumda olanı dışarıda cozeceksem forumun sorunum olan kişiyi atıp atmaması umrumda olmaz sonucta babamın cıftlıgı deil benim isteklerime gore hareket edilsin.
fikrimi alın bunu uygulayın diyede soylemedım.neden diye soru sordum.
haklı yada haksız cıkmak gibi inan bir gayem yok alıntı yapanlara cevap veriyorum , benim soyledıklerime yorum yapıldığı için.
hatta şu andan itibaren her iki şahıs içinde kendimce fazla kelime sarfettiğimi düşünerek önlerindeki süreçte başarılar diliyorum
öncelikle geçmiş olsun abi. nedir mevzu biri özet geçebilir mi ?
Sözde darbe zamanı bi konuda Yigit ve ertekin arasında sürtüşme geçmiş. ertekin lafı kaldıramayınca bimere yiğiti födöcü diye şikayet etmiş. Yiğitin ifadesini vs almışlar dava görülcek mi vs belli değil. Bu olayın ertekin tarafından yapıldığı ortaya çıktı ve ertekinin kirli çamaşırları ortaya döküldü. Bir miktar delikanlı olduğunu iddia eden ertekinin eski tweetleri ve paylaşımları çıktı gerek Atatürk'e hakaret gerekse etek giyen kadınlara hakaretler gibi. Daha sonra hassas dönemimdeydim dedi ve eski paylaşımlarını sildi ki karşı dava açılmasın. Şu an kendisinden haber alınamıyor bir miktar ağlamaklı sanırsam. Yiğit'e de geçmiş olsun okudum ama yazmaya fırsat bulamamıştım.
İbrahim33
10-04-2019, 22:21
bir miktar iftiracı çıkmış bu arkadaş o zaman. yakışır mı erkek adama iftira , ispiyon.
Yiğit G.
11-04-2019, 01:41
hocam burası demokratik vs bir forum değil , birinin sahibi olduğu kendi kuralları doğrultusunda oluşturalan bir yer. İsteyeni atar isteyeni tutar. Ha şunu da söyliyeyim chp li biri veya solcu diyelim veya atatürkçü veya mhp li farketmez , sinirlenip aynı şeyi akp yi tutan bu iftiracı arkadaşa yapsaydı yine aynı şeyi söylerdim bu defa bu arkadaşın yanında olurdum. Şu yapılan olay kavga etmeye , küfür etmeye vs hiç benzemiyor. Korkunç adice bir olay. Ve cezasıda büyüktür. Bu arkadaşın 50.000 - 100.000 arası tazminat cezasına çarptırılması gerektiğine inanıyorum.
Yigit-Y sakın peşini bırakma bu işin. Bu alttaki haberdeki cezayı aldıran avukat budur
info@emremert.av.tr
+90 (212) 210 36 77
https://www.emremert.av.tr/wp-content/uploads/hurriyet.jpg
Sadık Özyer
11-04-2019, 05:07
AKP FETÖYLE her zaman aynı yolda yürümemiştir - Meral Akşener
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=H3vLqvSFhrk) Bu da linki.
Ülkemizdeki muhalefet seviyesi.
ghibli06
11-04-2019, 06:22
AKP FETÖYLE her zaman aynı yolda yürümemiştir - Meral Akşener
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=H3vLqvSFhrk) Bu da linki.
Ülkemizdeki muhalefet seviyesi.
işin başında uzak duruyordun daha sonra ne oldu da kucağına oturdun diyor, ne var ki bundan?
semprimena
11-04-2019, 09:28
hocam burası demokratik vs bir forum değil , birinin sahibi olduğu kendi kuralları doğrultusunda oluşturalan bir yer. İsteyeni atar isteyeni tutar. Ha şunu da söyliyeyim chp li biri veya solcu diyelim veya atatürkçü veya mhp li farketmez , sinirlenip aynı şeyi akp yi tutan bu iftiracı arkadaşa yapsaydı yine aynı şeyi söylerdim bu defa bu arkadaşın yanında olurdum. Şu yapılan olay kavga etmeye , küfür etmeye vs hiç benzemiyor. Korkunç adice bir olay. Ve cezasıda büyüktür. Bu arkadaşın 50.000 - 100.000 arası tazminat cezasına çarptırılması gerektiğine inanıyorum.
Yigit-Y sakın peşini bırakma bu işin. Bu alttaki haberdeki cezayı aldıran avukat budur
info@emremert.av.tr
+90 (212) 210 36 77
https://www.emremert.av.tr/wp-content/uploads/hurriyet.jpg
Yigit-Y Bahse konu avukat yakın bir kardeşimdir. İsterseniz kontakt sağlayabilirim.
rebeloghy
11-04-2019, 10:01
Şimdi iyi güzel de,
Aynı örnekten de gitsek, örneklendirmeyip konuda da kalsak;
A kişisi B kişisinin hayatını karartabilecek haksız yalan bir beyanda bulunup iftira atıyor. Tüm bilinciyle bu ifadesinin yalan olduğunu bile bile, isteyerek bu iftirayı atıyor.
B kişisi A kişisinin bunun karşılığı olarak aynı iş yerinde çalışsa atılmasını, forumda olsa banlanmasını, arkadaş grubu olsa dışlanmasını, komşu olsa taşınmasını, aileden olsa silinmesini vs. her tür konuda karşılığı olarak bunu istemez mi ?
Bunu istemezse bu insana zaten salak denmez mi ?
Kaldı ki sadece kendisi için değil, bunu B kişisine yapan; C - D - E - F kişilerine de yapar ? Yapmış olabilir ? Aynı zararı ortamda bulunan herkes görebilir ?
Ek olarak; böyle adice bir iftirayı atmak, yalan söylemek ya bunu yapabilen bir kişi her tür konuda her tür başka ayıbı yapabilir; büyük tehlike taşımaktadır ortam için.
Bunda nasıl hemfikir olamadığımızı benim bünyemdeki tek bir hücre dahi algılayamıyor arkadaş...
Soruşturma sonuclansin
Karşı atağa geçeceğiz
Suan bekliyoruz
Teşekkürler destekleriniz için
Sadık Özyer
11-04-2019, 14:44
işin başında uzak duruyordun daha sonra ne oldu da kucağına oturdun diyor, ne var ki bundan?
işte buna akp liler fetönün içine sızdık diyor , bunuda meral akşener ağzıyla itiraf ediyor adamların tezi bu yönde.
Ben her iki oluşumada karşıyım. Ama sanki bazı söylemler akp ye karşı fetöyü kullanmak amaçlı gibi anlamlar ifade etmekte.
bu herif vucut gelistirene kadar keske biraz beynini gelistirseydi tam bir bit yavrusu ... harbi adami katil eder bu tipler
SpeedlinE™
07-05-2019, 10:01
gelişme mevcut mu abi?
Yigit-Y Bahse konu avukat yakın bir kardeşimdir. İsterseniz kontakt sağlayabilirim.
Sivillerde işe yarıyor olabilir ama pek bu kadar kolay değildi..
Herhangi bir gelişme yok şuan için.Beklemedeyiz.
semprimena
07-05-2019, 10:52
Sivillerde işe yarıyor olabilir ama pek bu kadar kolay değildi..
Kusura bakmayın, anlayamadım yorumunuzu.
Kusura bakmayın, anlayamadım yorumunuzu.
Askerdeki komutanlarda, hakaret, yalan iftira vb davaların 1.5 - 2 yıldır sürdğünü söyleyenler var..
Benzer bir iftira ile karşılaşan bir tanıdığım, askerlik görevi esnasında dava açmayı düşündü.. Ama Silivri'de falan yatanların çoğunun da aynı pozisyonda olduğunu, karşı dava açtığını ama sonuçlanmadığını söylemişti..
Sivillerde başka olabilir diye dedim yani :)
ChuckBartowsKi
07-05-2019, 11:39
Cidden saçma şeyler atılan tweet yazılan yorum küfür değer aşağılama hakaret içermiyorsa bir insan niye böyle uğraştırır ki anlamıyorum...
Bir miktar dövdümcü ertekin abiye bak hele.
Bu kadar basit şeylerin peşine neden düşülür ki yahu.
Şimdi yeniden dava da açmasın size beni foruma ifşa etti.
Milletin olumsuz yorumları psikolojimi bozdu sokağa çıkamıyorum diye.
Beklerim yanisi. Geçmiş olsun..
bunun için karakter lazım
Dilediği yapsın. Kanunlar değişmez ise ki değişmez.
Yaptığına bin pişman olacağı kesin.
https://i.hizliresim.com/5NXakL.jpg
Evet ne oldu bu iş böyle kapandı
Şimdi sıra yiğit baba da :):)
kiraccemal
11-09-2019, 13:18
haydi geçmiş olsun.
Zübeyir Sabri Çakmakcı üyemidir
Onada bakabilirmiyiz beyler
Zübeyir Sabri Çakmakcı üyemidir
Onada bakabilirmiyiz beyler
googleda aratınca sarı ep3 typeR çıkıyor ama bilemedim
googleda aratınca sarı ep3 typeR çıkıyor ama bilemedim
Sağol kardeşim aynen o
zübeyir
Bu arkadaşda ihbar etmiş
https://i.hizliresim.com/5NXakL.jpg
Vatandaş bu
Bu arkadaşda burada Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatlarına karşı kin beslemektedir
İktidar sevdalısıdır
Zübeyir Sabri Çakmakçı
İçinde yasal girişim yaptıracağım.
Forumdan ihracını istiyorum ayrıca
Böyle ihanet edenler barındırılmamalı
https://i.hizliresim.com/vaV64A.png
kiraccemal
11-09-2019, 13:40
Sağol kardeşim aynen o
zübeyir
Bu arkadaşda ihbar etmiş
yeni bir dava mı açılmış yoksa aynı anda mı şikayet etmişler?
yeni bir dava mı açılmış yoksa aynı anda mı şikayet etmişler?
Bu başka şikayet ama direk iptal edilmiş
Ertekin ki daha gelmemiş
2 tane ispikçimiz oldu :)
Ortama bak ya oturup konuşacak adam kalmamış. Birine bir şey yazarken 5 kere düşünmek lazım. Gelmiş geçmiş olsun abi umarım ikisi de bir daha buraya yazacak yüz bulamaz.
https://i.hizliresim.com/lQpqOE.png
Burdan gocunmuş
Özel mesajdan gelen istihbarat bilgileri için teşekkürler
Millet hiç üşenmiyor yahu. işim gücüm yok 2 saat
ekran görüntüsü al
resim sitesine yükle
edevlete giriş yap
cimere gir
şikayet metni yaz
ohooooo benden de işsiz çok insan varmış :D
Geçmiş olsun abi. Birdaha tekrarlanmaz inşallah.
Ortama bak ya oturup konuşacak adam kalmamış. Birine bir şey yazarken 5 kere düşünmek lazım. Gelmiş geçmiş olsun abi umarım ikisi de bir daha buraya yazacak yüz bulamaz.
Sağol kardeşim de
Bunlar yüzsüz insanlar
Bunlar hiç birşey olmamış gibi davranmaya devam ederler
Ben elimden geleni yapacağım tabi ki de
forumda transilvanya imamıda mı varmış
mikelazi
11-09-2019, 14:16
tekrar tekrar geçmiş olsun
bir de eski üye.
profilini görünce yaşına ve üyelik tarihine bakıp, yol yordam bilir, forum kültürünü almıştır zannedersin.
leventrc
11-09-2019, 14:56
Herkesin savundugu görüş kendinedir. Konuyu tartışacak bilgi birikimin; cesaretin yok. Karşı görüşü olan adamı direk şikayet et. Ne güzel iş... Geçmiş olsun Yigit-Y
Geçmiş olsun.
söylenecek çok şey var ama artık yazamıyoruz :)
İftira attıkları hukuken kesinleşenler için hesap vakti gelmiştir umarım.
SekoLive
11-09-2019, 16:02
arkadaşları karakoldan kurtarmaya çalışan insanlardan oluşan formu, arkadaşlarını karakola düşürmek için iftira ile şikayet edenler haline nasıl getirdiniz. yazıklar olsun.
forumun yardımlaşmasını kötüye kullanıp kötüye götüren kim varsa bu dünyada belasını bulsun.
Bu tip insanların heryerden çıkabileceği gibi bu (sözde) aile ortamı bildiğimiz formumuzda da çıkması çok da şaşılacak bi konu değil.
Tekrar geçmiş olsun; umarım karşı dava ile gerekli cezalar verdirebilirsiniz ki insanlara iftira atmanın bedeli ödesinler.
Bu iftiraları atanlara karşı vicdanınıza yenik düşmeden süreci sonuna kadar götürerek hakettikleri cezalarla onları baş başa bırakıyor olmanız dileğiyle...
Okan.A.A
11-09-2019, 16:30
Geçmiş olsun umarım tekrar başınıza gelmez. 2013 yılından beri üyeyim aktif olarak 2009, 2010 yılından beri takip ediyorum. Önceden hergün yardımlaşma ve araç üzerine konular olurken şimdi okuduğum bu konuyla yazma gereği duydum. Umarım bigün memleketimin dağlarındada çiçekler açar İzmirden selam olsun :)
TorqueTuning
11-09-2019, 16:40
Geçmiş olsun Yiğit, sana yapılanı ardında bırakma!
Forum iyice aşk-ı memnu oldu.
Bihter's
Gecmıs olsun dostum
Arada bir hakkını verıyorlar ulkede. Hukuka ınancım 0 ama Ben de rutbemı geri aldım mesela, serefsızın bırı yuzunden yıllarca ugrastım.
Tadını cıkar.
Forum iyice aşk-ı memnu oldu.
Bihter's
daha çok eyşan doluymuş forum baksana :D
Bu başka şikayet ama direk iptal edilmiş
Ertekin ki daha gelmemiş
2 tane ispikçimiz oldu :)
Yiğit 2 tane değiller. Bende bundan farklı 4 kişi daha var.
MertSerhanÖ.
11-09-2019, 20:52
çok geçmiş olsun.Umarım tekrarı yaşanmaz dicemde,nedense bi gülesim geliyor,hiç inanmıyorum olmayacağına :D
Eyşanlar olacak elbet
Ama Dayılarda hep peşinde olacak
Eyşanlar hep olacak
Ama dayılar hep koyacak
Allah kimseyi eyşan etmesin
Beni uğraştıran eyşanlardan gelen bi tazminat olursa
Nutuk satın alıp eyşanlara dağıtıcagım
Bu da sözüm olsun
-Murat Özcan-
12-09-2019, 08:36
Eskiden forum da ağabeylik kardeşlik vardı şimdi ise..
Geçmiş olsun yiğit başkan..
Hayır bi de babasının oğlu sanki anasını satayım.
Eziklik, mallık, .......... çocukluğu, başka bişey değil. (Şikayet edecek varsa boşa uğraşmasın, hiçbiri hakaret diye geçmiyor, şimdiden söyleyeyim de :D )
Burak Mehmet
12-09-2019, 09:37
ara ara bu konuya girip aşağıdaki konu etiketleri kısmını okuyup mutlu oluyorum neşem yerine geliyor.... "kes lan fedoncu "
Burak Mehmet
12-09-2019, 09:38
ara ara bu konuya girip aşağıdaki konu etiketleri kısmını okuyup mutlu oluyorum neşem yerine geliyor.... "kes lan fedoncu "
Geçmiş olsun...
Allah tahammülsüz,cahil halkın şerrinden hepimizi korusun!!!!
Burada iş forum yönetimine düşüyor. Forumun misafirlere kapatılması gerekiyor,kapatılmıyorsa bile dolar,euro ya da siyasetin işin içine karışacağı her konunun kilitlenmesi gerekiyor . Keşke sabahlara kadar konuşulsa mantık çerçevesinde,herkes herkesi eleştirebilse ama maalesef günümüz Türkiyesinde bu mümkün değil.
Gerekli önlemler alınmadığı sürece buna benzer olaylar maalesef yaşayacağız. Yani sadece foruma üye kişiler yapmayacak bunu ,iki gün sonra misafir olarak takılıp gıcıklığına ekran görüntüsü alıp uğraşacağımız kişiler de olacak.
Mustafa Kemal düşmanı kahpeler aramızdan oldukça
Daha çok çıkar böyle mevzu
Cümlelerinizi iyi düşünüp karşı tarafın itin götüne sokun ama isim vermeyin
Dün bu konu üstüne hakim bir beyfendiden bu şekilde görüş aldım şansıma ceza alman imkansız dedi
Direk isim yazmadan yapılan hakaret küfür suç sayılmamakta.
Adamın adı soyadı geçerse sıkıntı olur
Ben o yüzden cezalık bir soruşturma almadım.
Aklı kıt adam klavyeden zarar vermeye çalışıyor işte
Cahil cühella *** makinesi olmuş mahlukatla uğraşmak zorunda kalıyor insanoğlu
Şu linkteki vatandaşı tanımayan varsa söyleyeyim kendisi İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve bir vatandaş kendisine gayet eleştiride bulunabiliyor. Hatta bu eleştirilerin hakaret sınırını aşan daha uç örnekleride var. Birebir suratına söyleyebiliyorlar. Biz kendi aramızda normal bir eleştiri yapınca Bimer'e şikayet edilirmiyiz acaba diye düşünüyoruz.
BBC Politics auf Twitter: ""You should be in Brussels, you're in Morley"
Boris Johnson was challenged by a passer-by moments after he arrived in the West Yorkshire town
[Tap to expand] https://t.co/fgEOcKNyQ7… (https://twitter.com/BBCPolitics/status/1169872053890977794?s=20) https://t.co/pEd5fhnVHe"
Ne denir bilemiyorum...
eleştirebilmek için önce yaklaşmak lazım, 100 mt den fazla yaklaşmak da imkansız görünüyor.
Korumaların darp ettiği avukatın ev hapsi kaldırıldı - Guncel haberler (https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/korumalarin-darp-ettigi-avukatin-ev-hapsi-kaldirildi-4824330/)
avukat sormuş 20 dk bekledi diye "bir düğün için bu yapılır" mı.
ben de soruyorum bir soru sordu diye bu yapılır mı ?
+ üstüne ev hapsi de aldı bu adam. Videosu da var hatta nette izleyen vardır.
Bu tür olaylara paye verilen yerde sadece ifade vermek ile yırtmak ironik de olsa sevindirici olabiliyor.
Gerçek islam bu değil diyorduk ya, gerçek fikir hürriyeti de bu değil.
İbret olsun şu foto, susun oturun :)
https://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2019/05/16/iecrop/dayak_16_9_1558008732.jpg
Şansa bakın ki Prof. Özgür Demirtaş bu attığım videonun Türkçe altyazılı halini paylaşmış
Ozgur Demirtaş auf Twitter: "Demokrasi:
Vatandaş Haşlıyor !… " (https://twitter.com/ProfDemirtas/status/1171858083116650496?s=09)
Şimdi Boris Johnson'a söylenenlerin %10 kadarını bırakın Türkiyede bir bakana ya da milletvekiline, Ana muhalefet partisi
başkanına yumruk atan ve bağlı bulunduğu partiden ihraç edileceği söylenen ama ihraç edilmeyen sığıra söyleseniz yumruğu yersiniz.
onursumer
12-09-2019, 13:03
Şansa bakın ki Prof. Özgür Demirtaş bu attığım videonun Türkçe altyazılı halini paylaşmış
Ozgur Demirtaş auf Twitter: "Demokrasi:
Vatandaş Haşlıyor !… " (https://twitter.com/ProfDemirtas/status/1171858083116650496?s=09)
Şimdi Boris Johnson'a söylenenlerin %10 kadarını bırakın Türkiyede bir bakana ya da milletvekiline, Ana muhalefet partisi
başkanına yumruk atan ve bağlı bulunduğu partiden ihraç edileceği söylenen ama ihraç edilmeyen sığıra söyleseniz yumruğu yersiniz.
bizde olsa 15 sn sonra yaka paça alırlar :D
Carmageddon
12-09-2019, 13:21
Mustafa Kemal düşmanı kahpeler aramızdan oldukça
Daha çok çıkar böyle mevzu
Cümlelerinizi iyi düşünüp karşı tarafın itin götüne sokun ama isim vermeyin
Dün bu konu üstüne hakim bir beyfendiden bu şekilde görüş aldım şansıma ceza alman imkansız dedi
Direk isim yazmadan yapılan hakaret küfür suç sayılmamakta.
Adamın adı soyadı geçerse sıkıntı olur
Ben o yüzden cezalık bir soruşturma almadım.
Aklı kıt adam klavyeden zarar vermeye çalışıyor işte
Cahil cühella *** makinesi olmuş mahlukatla uğraşmak zorunda kalıyor insanoğlu
Abi geçmiş olsun, özellikle annem sık sık saldırıyor sosyal medyadan devlet büyüklerine. Ben de senin olayı örnek veriyorum. Her şeyi bırak aylarca uğraşması bile insanın sinirlerini bozuyor.
Elbette her siyasi görüşten insana saygım var ama, memleketin ortak değerlerine saygısı olmayan kişilerin de aramızda olmasını istemem. Referansla üye alımı vb. uygulamaları ben de destekliyorum.
Ahahah ona hiç bakmamıştım, süpermiş :D
yiğit gecmıs olsun sakın pesını bırakma hakkını ver bu işi her turlu hukukı yolu dene
Eyşanlar olacak elbet
Ama Dayılarda hep peşinde olacak
Eyşanlar hep olacak
Ama dayılar hep koyacak
Allah kimseyi eyşan etmesin
Beni uğraştıran eyşanlardan gelen bi tazminat olursa
Nutuk satın alıp eyşanlara dağıtıcagım
Bu da sözüm olsun
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Direk çıkmasın diye link olarak bırakıyorum +18 dir. Etkilenicek olan varsa bakmasın.
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=MWilZid8BBA)
Yigit-Y seni şikayet eden 2 şahıs yukarda linkini bıraktığım adamıda şikayet etmişmidir acaba diye sormak istiyorum.
Neyseki Ayyıldız Tim yine işin peşini bırakmayıp adamı bir miktar dövmüşler. Ellerinize sağlık diyorum burdan Ayyıldız time.
Böylelerini kazığa otursan yine akıllanmaz. Bedavaya pis işleri yaptırıcaksın ister verimli çalışsın ister verimsiz. Hapishanede rahat rahat yatıyor amk çocukları.
Yiğit hocam çok geçmiş olsun. ***** sus küçüğün söz büyüğün denir, yaşım neticesiyle muhabbetlerinize görüşmelerinize dahil olamasam da her gün düzenli olarak girip okuduğum, her muhabbetinizi kendim de içindeymişim gibi takip etmeye çalıştığım bu forumda böyle şeyleri görmek beni de üzdü. Umarım peşini bırakmazsınız.
Özel mesajdan burdan atılan destek mesajlarınız için teşekkür ederim
Bizi kutuplaştıran
Atasını unutturup yalanlarla cahil olan halkı kullananlar
Bu yalanlara inanıp salak saçma böyle şeyler yapanlar
Elbet bir gün ayna karşısına geçip kendine küfür edecektir
Bu ülke bir günde kazanılmadı bir günde de böyle çomarlar yüzünden gitmez
Ben DİK yazmaya devam edeceğim Cimer cilere başarılar :)
Geçmiş olsun Yiğit tekrardan...
[QUOTE=rain man;8601259[/QUOTE]
kendi iç dünyasını yansıtmaya çalışan biri yazmıştır kim yazıcak.
Özel mesajdan burdan atılan destek mesajlarınız için teşekkür ederim
Bizi kutuplaştıran
Atasını unutturup yalanlarla cahil olan halkı kullananlar
Bu yalanlara inanıp salak saçma böyle şeyler yapanlar
Elbet bir gün ayna karşısına geçip kendine küfür edecektir
Bu ülke bir günde kazanılmadı bir günde de böyle çomarlar yüzünden gitmez
Ben DİK yazmaya devam edeceğim Cimer cilere başarılar :)
Mesele de tam olarak bu kutuplaştırma işi. Aynısını sen de yapıyorsun ve sende gayet katısın diğerleri gibi. Arası yok işin malesef,sende ötekileri yerden yere vuruyorsun,onlar da senin gibi düşünenleri yerden yere vuruyor. Senin şikayet edilmene cidden üzüldüm,şu forumda yaşanmasına ayrı üzüldüm ama senin de katı olduğunu düşünüyorum..
Bu arada cimer ispiyoncularını şahsen ben özellikle atmıyorum. Konu da burada zaten.
Ispiyoncu olarak biline biline aramızda yüzsüz bir şekilde utanmadan varolmaya devam edecekler, etsinler.
Mesele de tam olarak bu kutuplaştırma işi. Aynısını sen de yapıyorsun ve sende gayet katısın diğerleri gibi. Arası yok işin malesef,sende ötekileri yerden yere vuruyorsun,onlar da senin gibi düşünenleri yerden yere vuruyor. Senin şikayet edilmene cidden üzüldüm,şu forumda yaşanmasına ayrı üzüldüm ama senin de katı olduğunu düşünüyorum..
Mustafa Kemal in yolunda yürümeyen benim gözümde hain
Ne yapayim kardeşim
Birileri yazamıyor yazan 3,5 kişi var böyle DİK yazan
Onlarıda böyle susturmaya çalışıyorlar
Biz kutuplarda değiliz
Biz doğru yolda olmayanlara karşı DİK durduk sadece başka birşey yok
Keşke bizim gibileri toto etseler
Yapamazlar çünkü yanlış yoldalar
Bu arada cimer ispiyoncularını şahsen ben özellikle atmıyorum. Konu da burada zaten.
Ispiyoncu olarak biline biline aramızda yüzsüz bir şekilde utanmadan varolmaya devam edecekler, etsinler.
Atsan ne olacak, fake hesapları vardır bunların en azından izlemek için.
Herkes çok gergin
şu soktuğumun etiketini ne tekrarlıyıp duruyosunuz ikide bir. dost musunuz düşman mısınız belli deil.
şu soktuğumun etiketini ne tekrarlıyıp duruyosunuz ikide bir. dost musunuz düşman mısınız belli deil.
Ne ters yapıyorsun reis hangi kahpe evladı yazdıysa kendi payına amk.
VTec_king
15-09-2019, 12:39
zübeyiri uzun yıllardan beri tanırım, uzun zamandır akp savunucusu, eski hondam.com cular whatsapp grubumuz da da vardı, Atatürk `e o adamı o kadar önemsemeyin dedi bizde çıldırdık ,attık grup dan, malesef ayarını kaçırdı, birde ispiyonculuk yapmış yazık günah ,yapmaması lazımdı yakışmadı, biz bu kadar ileri gideceğini düşünmemiştik, çok arkadaşını kaybetti bu yaptıkları yüzünden, Jr plakalı sarı type r ın sahibi şu anda rolling ortamın da da var, insan düşünmüyor değil her an satabiliceğini yazık çok yazık..
overblack
15-09-2019, 14:01
zübeyiri uzun yıllardan beri tanırım, uzun zamandır akp savunucusu, eski hondam.com cular whatsapp grubumuz da da vardı, Atatürk `e o adamı o kadar önemsemeyin dedi bizde çıldırdık ,attık grup dan, malesef ayarını kaçırdı, birde ispiyonculuk yapmış yazık günah ,yapmaması lazımdı yakışmadı, biz bu kadar ileri gideceğini düşünmemiştik, çok arkadaşını kaybetti bu yaptıkları yüzünden, Jr plakalı sarı type r ın sahibi şu anda rolling ortamın da da var, insan düşünmüyor değil her an satabiliceğini yazık çok yazık..
ege yazdığı için bende yazayım şu zübeyir denilen adam hakkında yoksa yazmayacaktım.hondam.com zamanında terör örgütünün karakollara saldırıp çok şehit verdiğimiz yıllarda (hatta caddede toplanıp protesto filan yapmıştık) forum üzerinde ben güneydoğu'da yaşayan terör destekçisi kişiler hakkında barzo,keko gibi kelimeler kullandığım için bu adamın zoruna gitmiş kavga etmiştik.kendiside doğulu olduğu için bir sürü laga luga yapmıştı.
uzun lafın kısası bu memlekette ne ispiyon biter ne ispiyoncu.Ama değil bu ülkede, dünyada ki hiç bir ülkede o ülkeyi kurmuş kişiye hakaret ve saygısızlık edilemez.bu net olarak vatan hainliğidir.
Sike sike saygı duyacaksınız ulan ATATÜRK' E !!!!!
Şikayet edenlerin alayının aynı güruhun bir parçası olması, alayının cumhuriyet ve Atatürk düşmanı olması, alayının kanının ispiyonculuk gibi bir şerefsizliği ve adiliği kendine yakıştıracak kadar bozuk olması hiç şaşırtmıyor beni.
Atatürk bu şikayet eden zihniyeti zamanında denize döktüğü için kin gütmelerini gayet normal karşılamamız gerekiyor.
ege yazdığı için bende yazayım şu zübeyir denilen adam hakkında yoksa yazmayacaktım.hondam.com zamanında terör örgütünün karakollara saldırıp çok şehit verdiğimiz yıllarda (hatta caddede toplanıp protesto filan yapmıştık) forum üzerinde ben güneydoğu'da yaşayan terör destekçisi kişiler hakkında barzo,keko gibi kelimeler kullandığım için bu adamın zoruna gitmiş kavga etmiştik.kendiside doğulu olduğu için bir sürü laga luga yapmıştı.
uzun lafın kısası bu memlekette ne ispiyon biter ne ispiyoncu.Ama değil bu ülkede, dünyada ki hiç bir ülkede o ülkeyi kurmuş kişiye hakaret ve saygısızlık edilemez.bu net olarak vatan hainliğidir.
Sike sike saygı duyacaksınız ulan ATATÜRK' E !!!!!
*ike *ike değilde *ikile *ikile de olur..............
Emre-Dylan
17-09-2019, 21:05
Atam zamanında bunların hacılarını hocalarını astırdığı için kuyruk acıları ortada. O örümcek zihniyetlerine tüküreyim, sözde müslümanlar yapmadıkları *** yok hepsi aynı bokun laciverti. Buna reisleri de dahil arap sevici karakter fakirleri, bu ülkeyi yedirmeyiz yedirmeyeceğiz...
34btr1907
17-09-2019, 21:28
düne kadar fethullah hoca denilen haine şimdi Fetö terör örgütü deniyor, zamanında Atatürk bunları asmıştı. Atatürk bu gevşekleri astı diye İmamları astı dinsiz diyenlerin tohumları bunlar
34btr1907
17-09-2019, 21:32
https://media.licdn.com/dms/image/C4E12AQEuTpgq0j9AUw/article-cover_image-shrink_720_1280/0?e=1574294400&v=beta&t=A4RXZXkFKlQ_Ob4PZkzprfNbwrfvTIf2WDVC7iAV-tA
Bu grupta azınlık oldukları için böyle kahpece davranıyorlar.
Yazacak lafları yok, ispiyon moduna geçiyorlar. Ama gördükleri gibi suç unsuru yok diyor adalet sistemi ispiyonları için.
İnşallah karşı dava açılır da, sağlam tazminat öderler...........
Birazcık fazla sayıda olsalar, seyir eyle cümbüşü.......
34btr1907
17-09-2019, 21:37
Atatürk'ü neden sevmezler
Çok güzel bir makale.
Kadın yazarlarımızın nasıl ilerlediğinin, hatta üstün hale geldiklerinin nişanesi
Okumanızı şiddetle öneririm.
Bu güzel makaleyi paylaşayım istedim...(Kadın yazarlar fark atıyor artık )
----------------
Şebnem Uzunçiçek'in yazısı:
"Senelerdir mantığımın almadığı tek düşünce şu oldu; nasıl olur da bir ülkenin halkı kendisini işgalden kurtaran, kölelikten kurtaran, ona insanca, özgür bir yaşam kurmaya çalışan kurucusundan nefret eder?
Nasıl olur da savaş alanında askerlerini kaybeden ülkelerin halkları bile onu ders kitaplarına koyar, ona saygı duyarken, kendi halkı ona bu derece nankörlük eder?
Parlamenter demokrasi bu ülkeye onunla gelmişken, onun sistemi en kifayetsiz, en vasıfsızın bile bu ülkede seçilme hakkını sağlamışken; neden onun verdiği bu haklardan bu derece nefret ederler?
Artık öyle iğrenç bir hale geldi ki; kaMAL yazanlar (islamcı zekası bu kadar), Kurtuluş Savaşı’na ‘tiyatro’ diyecek kadar gözü dönüp, gerçek tiyatrolarda tankın namlusunu kıçına sokarak durdurduğunu iddia edenler, “put” diye heykellerine saldıranlar ve en kötüsü; yazılı, belgeli tarihin yalan olduğunu iddia eden cahiller. Belki cahil diyerek onları aklıyorum, aslında düpedüz hain demek lazım..
Yarattıkları alternatiflere bakıyorsun; Abdülhamid, Vahdettin bu ülke tarihinin yüz karaları. Saraydan çıkamayan, halkı birbirine kırdırmış bir şizofren ve “bana dokunmayın da, ülkeye ne yaparsanız yapın” diyen bir korkak. Gene bakıyorsun, dünya tarihine geçmiş savaşların, destanların var ama senin seçilmişin onları silip, senden aldığı vergiyle beslediği ekranında yalan tarih kahramanları yaratıyor. Taptığı kabile reisini bile, o adamın yönetim sistemiyle başa getiren soysuz da o yalan tarihi alkışlıyor.
“Atatürk sana ne yaptı?” diye soruyorsun;
“Dinimi yaşayamadım” diyor. “Ulan soysuz, Yunan’ı, İngiliz’i memleketi işgal etse mi yaşayacaktın dinini?” diye soruyorsun. “Daha hayırlı olurdu” diyor. (üstadları fesli soytarı)
Kadına bakıyorsun, “bak sana seçme, seçilme hakkı verdi, kimse de yokken sende vardı” diyorsun, “sen mal gibi alınıp, satılma diye kanunlar yaptı” diyorsun, “Ben çarşafla özgürüm” diyor, kocasından dayak yiyor, öldürülüyor, on iki yaşında tecavüze uğruyor! O hırsla çocuğunu da kendi gibi yetiştiriyor.
“Bir gecede cahil kaldık” diyor. “Bak o savunduğun Osmanlı’da sen ırgattın, senin dedenin dedesi okuma yazma bilmezdi. Osmanlı’da okur yazar bu kadar, Cumhuriyet dönemi bu kadar” diyorsun; “o iş öyle deeel” diyor.
Örnekler uzar gider ama aslında gerçek ne biliyor musun?
Atatürk’ü sevmiyor!
Sevmiyor çünkü halk olmayı sevmiyor, ümmet olsun biri onu gütsün istiyor.
Sevmiyor çünkü derdi vatan, millet, birlik falan değil. Kendisi gibi olmayan ölsün istiyor.
Sevmiyor çünkü “Allah, kitap” deyip hırsızlık yapsın, kimse hesap sormasın istiyor.
Sevmiyor çünkü medeni kanun, hukuk falan işine gelmiyor. İstediğine tecavüz etsin, sıkıldığı kadını sorgusuz sualsiz kapının önüne koyabilsin istiyor.
Sevmiyor çünkü yaşadığı yerin içine sıçıp, içine sıçamadığı bir cennetin hayaliyle yaşıyor.
Sevmiyor çünkü sanat, doğa, bilim falan işine gelmiyor. O istiyor ki beyni hiç çalışmasın, osurana gülsün, küfredeni sevsin, ağaç keseni baş tacı etsin.
Sevmiyor çünkü onun yaşayamadığı hayatı o Atatürkçüler yaşıyor, onun giyemediği kıyafetleri Atatürkçüler giyiyor, onun anlamadığı insanca sohbetleri Atatürkçüler yapıyor. Hayalini kurduğu hayatı Atatürkçüler yaşıyor.
Eline ilk para geçtiğinde de, o Atatürkçülerin yaşadığı yere taşınıyor, çocuğunu onların okuluna yolluyor.
İçten içe biliyor kendisi gibi olanların sapkınlığını, içten içe biliyor insanca yaşamın Ata’mın yolundan geçtiğini. İtiraf edemiyor sadece. Biliyor kendisi gibi olanların insanlıkla alakası olmadığını. Korkuyor yutarlar onu diye.
Gene de; ilk kıçı sıkıştığında “iki ayyaş” dediğinin gölgesine sığınıyor, afişlerini asıyor partisinin binasına yıllar sonra.
Bizler? Biz hiç kandırılmadık. Biz hiç o kadar salak olmadık. Biz hiç o kadar güzel salak ayağına yatmadık. Neysek oyuz.
Özlemle, saygıyla, sevgiyle, belki biraz buruklukla.
Ne “ona dokunmak ibadettir” dedik, ne de peygamber ilan ettik. Biz onu bizim gibi olduğu için, bir baba gibi sevdik. Ömrünü kendi evlatlarının cebini doldurmak için değil, milletine adadığı için sevdik.
En nihayetinde; yaşımız kaç olursa olsun “Ey Türk Gençliği!” nin gençleriyiz. Son nefese kadar."
Şebnem Uzunçiçek
Aylar öncesinde Açılmış olunan bu konuyu çok fazla siteye girmediğimden dolayı görmemiştim. Bu gece rolling te bir arkadaşımın bana söylemesi sonucunda gördüm.şahsımın isminin geçtiği vede hedef tahtasına yiğit_y nickli şahıs tarafından olay çarpıtılarak buraya konulduğu için yazma gereği duydum. Burada yazılan konuda yapılan,şahsımın Atatürk düşmanlığından yigit_y nickli şahsa kin güttüğümden dolayı şikayet edildiği yönünde asılsız vede olayı klasik bir yol izlenmiş. Söz konusu şikayette,resimdede görüldüğü üzere konunun Atatürk'le uzaktan yakından bir alakası yoktur.Burada konu defalarca bu forumda bu devleti yöneten cumhurbaşkanına,onun siyasi kimliğinin bir parçası olan partiye vede ona oy veren milyonlarca insanı saygısızca,aşağılayıcı vede vatan haini gibi gösterme çabasında bulunan yigit_yi bu konulardan dolayı şikayet etmiş olmamdır.yukarıda bahsettiğim aşağılayıcı vede devleti yapılan bir terör saldırısının faili gibi gösteremeye çalıştığından dolayı,ben ve benim gibi milyonlarca insanı sırf bu devletin başındaki partiye,vede cumhurbaşkanına oyverdi diye aşağılamaya çalışan bu şahsın,daha önce defalarca sabretmeme rağmen malesef devletin yürütme krumunu vede onun başındaki şahsı sırf oy almak için yapılan bir terör saldırısının arkasında olduğunu söylemesi bardağı taşırdı..
Bende bimer yolu ile bu şahıs hakkında şikayette bulundum.Evet bir yanlış yaptım ama yanlışı şikayet ederek değil.sadece şahsın hakaret ettiği konunun linkini koyarak yanlış yaptım.oysaki bu konunun silineceğini bilip aşağıda resimlerde koyduğum şekilde örnekleri ile şikayet etmem gerekirdi.bu konuda büyük bir yanlış yaptım.devletin yürütme kurumunu terör faili gibi göstermeye çalıştığı aşağıdaki resimleri yollamalıydım.şahşın koyduğu resimdeki belgedede yazdığı üzere suç içerikli yorumlara (konu silindiği için ) ULAŞILAMADIĞIndan dolayı dava açılmamıştır.
Konuyu kendi devletinin yürütme kurmunu terör faili gibi gösterip.daha sonra burada vatan millet nidaları ile konu ile alakası olmayan bir şekilde Atatürk'e getiren ve bunun üzerinden insanları şahsıma düşman etmeye çalışıp,bu olay üzerindende bu şahsın,bana açacağı dava ve davaların dosyasınada bu resimleri koyacağımın bilinmesini isterimki Elimdeki bu delilleride gerek tazminat davasında gerekse başka davalarda kullanacağım.
bu ülkede kimin kime oy vereceğini dikte etmeye çalışıp.vermeyenide hakaretle,aşağılamakla,suçlamaya çalışan bir insanı hakaret edilen insanlardan biri olarak 2 yolla cezalandırabilirdim. Birincisi devletin düzenine uyup yasal yollarla bunu şikayet etmekti.ikincisi ise zaten mafyacılığa girer oda malesef bende yok.insanları siyasi görüşü yüzünden veya oy verdiği parti üzerinden kin güdüp onlara her sözü söylemek özgürlük değildir.bunu yapmak hak ama bunu şikayet etmek ispiyonculuksa evet ben ispiyoncuyum.böyle olmayada devam edeceğim.Bu milletin milyonlarca insanını sırf ak partiye oyverdi diye aşağılacaksın .devletin başındakini her türlü saygısızlığı yapacaksın.sonrada seni şikayet eden suçlu olacak öylemi???...şikayet eden ispiyoncu olacak.vede olayı çarpıtıp konuyu başka yerlere çekip.hala bana hakaret edeceksin.aç davayı bakalım.kim kime ne davası açacak görelim...
Ayrıca bu konu altında olayı çarpıtıp insanları bana karşı kışkırtmadan dolayı başıma gelebilecek herhangi bir olaydan bu şahıs sorumludur. Bu konuyu kaldırmayacağını söyleyen admin arkadaş inşallah bu sözünde durur bunlarda belge olarak burada kalır.Zira avukatımla pazartesi görüşüp bu konuda insanları bana karşı kışkırtmaktan dolayı dava açacağım.tekrar söylüyorum şikayet sebebi yukarıda resimdeki kağıtta yazıyor.Konunun Atatürk'le yakından uzaktan bir alakası yoktur. Söz konusu mesajlarda aşağıdaki resimlerde mevcudur.elimdeki dosyadan bazılarını buraya koyma gereği duydum.bu konuya ilk ve son yazışımdır. Cevap yada polemiğe girmeye çalışanlar boşa yorulmasın...
https://i.ibb.co/G9d1dn9/Inked-p-LI.jpg (https://ibb.co/sCgDgbC)
https://i.ibb.co/Lx6nTp2/Inked-Yi-it-Y-1-LI.jpg (https://ibb.co/0CZh0Jd)
https://i.ibb.co/jbfwYph/Inked-Yi-it-Y2-LI.jpg (https://ibb.co/XjL5PwX)
https://i.ibb.co/5jf0q5P/Inkedyi-it-Y3-LI.jpg (https://ibb.co/HPkSmrj)
https://i.ibb.co/JqNjyVP/yi-it-Y4.png (https://ibb.co/jzdkWmF)
Yahu nasil birisin sen,nasil bir bencillik ve iktidarin guc budalasi halleri.
Yahu sirf senin akp ye oy verdi diye elestirip,dusman ettiler,asagiladilar kıl tüy diyorsun. Yahu senin liderin ve inun aveneleri akp haric partiye oy verenleri "terorist" "ahlaksiz" "teror destekcisi" "islam dusmani" "kandan beslenen" vs vs vs ilan etti. Daha kahvalti yapmadim,beyne seker gitmiyor,daha fazla ornek veririm istersen.
E simdi bir kesim,kendine oy vermeyenleri asagilayip hakaret edicek,kendine oy verilmesini dikte edicek ama 2 yolla cezalandiramiyacagiz. Yuru be adalet, yürü be gukuk pardon hukuk. Magdur vatandaslar var burada.
Yazinin her yeri bencillik,sahte ve cahillik kokuyor. Kendini akp ye oy vermeyen biri yerine koy ve cbaskaninin her secimden önce akp secmenine,kandine oy vermeyenler hakkinda soylediklerini tekrar dinle yada hatirla. Sonra oyle yaz.
Adaleti mesgul boş beleş islerle mesgul etme ama avukatini birakma. Biraz para kazansin...
GokhanRS
22-09-2019, 08:44
Çok komik yahu :) kendi partisine oy vermeyenleri terörist ilan eden AKP vekillerini de bipere çipere şikayet edebiliyor muyuz?
Nasıl bir işsizliktir şu şikayet olayları... Akillanmadiniz bir türlü. Unutmayın bu forumda rollingimizi şikayet edende, siyasi ispiyoncularda hep ortaya çıkarılmıştır. Vazgeçin artık. Dinime söven müslüman olsa. Şu foruma üye olupta pürü pak olan kim var? En azından trafik kuralı dahi olsa ihlallerimiz hatalarımız hepimizin var. Otu b.ku şikayet edip şu adaleti meşgul etmeyin artık. Hayır delikanlılık bize göre değil, bi miktar şikayet etmeden durmayız diyorsanız girmeyin arkadaş foruma, zorla silah mı dayiyorlar üye olun herşeyi okuyun diye?
rain man
22-09-2019, 09:32
zübeyir Hayatımda gördüğüm en ağır loosersın
Alıntıladığın postları destekler nitelikte tweet'i Burhan Kuzu kendi atmış zaten
Bunu da şikayet eder misin?
https://prnt.sc/p9cdki
Prof Dr Burhan Kuzu auf Twitter: "Evet secim bitti Millet kararını verdi.Ya istikrar ya kaos dedim;Millet kaosu secti hayırlı olsun." (https://twitter.com/BurhanKuzu/status/607653639679799296?s=20)
zübeyir yazının sadece bir kısmını tahammül ederek okuyabildim. Ben de sırf verdiğin oya, senin gibi milyonlara kin ve nefret besliyorum. Gözümde sadece milyonlarca vatan haini rantçı, peşkeşcisiniz beni de şikayet edermisin rica etsem
sıcıp sıvamak - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/sicip-sivamak--375619)
Pişkinlik nedir başlığını dolduran ne çok kişi var burada..
xILuciferIx
22-09-2019, 13:32
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=HXFUBQuDsQA)
Günün müziği
ErkanCanS
22-09-2019, 14:43
sıcıp sıvamak - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/sicip-sivamak--375619)
Aman infazı yakmayalım :)
Tövbe Estağfurullah... Yazdığı cevaba bak bir de... Bir insanın kendisini küçük düşürme ısrarına şahit oluyoruz resmen... Çok yazık...
Aman infazı yakmayalım :)
Kanka fark ettiysen uzun zamandır kimseye kişi yada kurumlara hakaret vs bulunmuyorum :)
Sadece deyim paylaştım bunda ne var ki ?
adalet gözümde hep taraflı olmuştur. artık Başkanlık gelmesiyle de kanun hükmünde kararnamelerle de bolca gördüğümüzden artık şaşırmıyorum.
Aylar öncesinde Açılmış olunan bu konuyu çok fazla siteye girmediğimden dolayı görmemiştim. Bu gece rolling te bir arkadaşımın bana söylemesi sonucunda gördüm.şahsımın isminin geçtiği vede hedef tahtasına yiğit_y nickli şahıs tarafından olay çarpıtılarak buraya konulduğu için yazma gereği duydum. Burada yazılan konuda yapılan,şahsımın atatürk düşmanlığından yigit_y nickli şahsa kin güttüğümden dolayı şikayet edildiği yönünde asılsız vede olayı klasik bir yol izlenmiş. Söz konusu şikayette,resimdede görüldüğü üzere konunun atatürkle uzaktan yakından bir alakası yoktur.Burada konu defalarca bu forumda bu devleti yöneten cumhurbaşkanına,onun siyasi kimliğinin bir parçası olan partiye vede ona oy veren milyonlarca insanı saygısızca,aşağılayıcı vede vatan haini gibi gösterme çabasında bulunan yigit_yi bu konulardan dolayı şikayet etmiş olmamdır.yukarıda bahsettiğim aşağılayıcı vede devleti yapılan bir terör saldırısının faili gibi gösteremeye çalıştığından dolayı,ben ve benim gibi milyonlarca insanı sırf bu devletin başındaki partiye,vede cumhurbaşkanına oyverdi diye aşağılamaya çalışan bu şahsın,daha önce defalarca sabretmeme rağmen malesef devletin yürütme krumunu vede onun başındaki şahsı sırf oy almak için yapılan bir terör saldırısının arkasında olduğunu söylemesi bardağı taşırdı..
Bende bimer yolu ile bu şahıs hakkında şikayette bulundum.Evet bir yanlış yaptım ama yanlışı şikayet ederek değil.sadece şahsın hakaret ettiği konunun linkini koyarak yanlış yaptım.oysaki bu konunun silineceğini bilip aşağıda resimlerde koyduğum şekilde örnekleri ile şikayet etmem gerekirdi.bu konuda büyük bir yanlış yaptım.devletin yürütme kurumunu terör faili gibi göstermeye çalıştığı aşağıdaki resimleri yollamalıydım.şahşın koyduğu resimdeki belgedede yazdığı üzere suç içerikli yorumlara (konu silindiği için ) ULAŞILAMADIĞIndan dolayı dava açılmamıştır.
Konuyu kendi devletinin yürütme kurmunu terör faili gibi gösterip.daha sonra burada vatan millet nidaları ile konu ile alakası olmayan bir şekilde atatürke getiren ve bunun üzerinden insanları şahsıma düşman etmeye çalışıp,bu olay üzerindende bu şahsın,bana açacağı dava ve davaların dosyasınada bu resimleri koyacağımın bilinmesini isterimki Elimdeki bu delilleride gerek tazminat davasında gerekse başka davalarda kullanacağım.
bu ülkede kimin kime oy vereceğini dikte etmeye çalışıp.vermeyenide hakaretle,aşağılamakla,suçlamaya çalışan bir insanı hakaret edilen insanlardan biri olarak 2 yolla cezalandırabilirdim. Birincisi devletin düzenine uyup yasal yollarla bunu şikayet etmekti.ikincisi ise zaten mafyacılığa girer oda malesef bende yok.insanları siyasi görüşü yüzünden veya oy verdiği parti üzerinden kin güdüp onlara her sözü söylemek özgürlük değildir.bunu yapmak hak ama bunu şikayet etmek ispiyonculuksa evet ben ispiyoncuyum.böyle olmayada devam edeceğim.Bu milletin milyonlarca insanını sırf ak partiye oyverdi diye aşağılacaksın .devletin başındakini her türlü saygısızlığı yapacaksın.sonrada seni şikayet eden suçlu olacak öylemi???...şikayet eden ispiyoncu olacak.vede olayı çarpıtıp konuyu başka yerlere çekip.hala bana hakaret edeceksin.aç davayı bakalım.kim kime ne davası açacak görelim...
Ayrıca bu konu altında olayı çarpıtıp insanları bana karşı kışkırtmadan dolayı başıma gelebilecek herhangi bir olaydan bu şahıs sorumludur. Bu konuyu kaldırmayacağını söyleyen admin arkadaş inşallah bu sözünde durur bunlarda belge olarak burada kalır.Zira avukatımla pazartesi görüşüp bu konuda insanları bana karşı kışkırtmaktan dolayı dava açacağım.tekrar söylüyorum şikayet sebebi yukarıda resimdeki kağıtta yazıyor.Konunun Atatürkle yakından uzaktan bir alakası yoktur. Söz konusu mesajlarda aşağıdaki resimlerde mevcudur.elimdeki dosyadan bazılarını buraya koyma gereği duydum.bu konuya ilk ve son yazışımdır. Cevap yada polemiğe girmeye çalışanlar boşa yorulmasın...
https://i.ibb.co/G9d1dn9/Inked-p-LI.jpg (https://ibb.co/sCgDgbC)
https://i.ibb.co/Lx6nTp2/Inked-Yi-it-Y-1-LI.jpg (https://ibb.co/0CZh0Jd)
https://i.ibb.co/jbfwYph/Inked-Yi-it-Y2-LI.jpg (https://ibb.co/XjL5PwX)
https://i.ibb.co/5jf0q5P/Inkedyi-it-Y3-LI.jpg (https://ibb.co/HPkSmrj)
https://i.ibb.co/JqNjyVP/yi-it-Y4.png (https://ibb.co/jzdkWmF)
Elinden geleni yap.
Bu hükümet fettullah ile kol kola yürümüş senin gibilerde desteklediği gerçeğini değiştirmez
Ben hükümetin fetö ile fotolarını mahkemeye delil olarak sunduğumda ne oluyor biliyormusun
Kovuşturmaya yeri yoktur diyorlar
Neden biliyormusun çünkü biz haklıyız.
Sen elinden geleni yap merak etme kanuna göre ben yine haklı çıkacağım.
Ama sen bu forumda nasıl anılacaksın bu saatten sonra onu biliyoruz en azından.
Ülkenin yarısı ülkesini üç kuruş menfaate sattı.
Sende onlardan birisin benim gözümde
Satılmışları forumda tutmakta yönetimin itibarına kalmış...
onursumer
22-09-2019, 18:36
haha komedi resmen şikayet edilen postlara bak
https://i.imgyukle.com/2019/09/22/oWq5T6.jpg
Bizim yazmalarımız bu resimdeki gibi zübeyirleri aklı başına gelene kadar yazmak
Akılları başına geldiğinde ülkemdeki o 2002 den bu yana yanan yangını söndürmek
Mustafa Kemal Atatürk çizgisinde büyümek ve tam özgür bir ülke olmak
Biz bunu çabasını veriyoruz
Fetö kucağında büyümüşlerin yolundan gitmek oç lik başka birşey değildir
Uyanın uyananlar var hazır geç değilken
Yiğit,
Yönetimin fikirlerini de bilirsin, karakterini de.
İtibarımızı böyle bir tipi atmakla değerlendirmek kimsenin haddi değil, zira itibarımız buna bağlı değil.
Bu zamana kadar konuyu da seni de destekledim, destekliyorum da.
Daha önce de söyledim, gerek bir miktar sanal kabadayı gerek ispiyoncu zubeyiri atmıyorsak onların karakterini, sıfatını, fıtratını, cibiliyetini, kalıbını herkes görsün ve değerlendirsin diyedir.
Yoksa atmak basit. Atarız unutulurlar.
Bunlar unutulmasın, her daim yaptıklarıyla hatırlasınlar.
Yiğit,
Yönetimin fikirlerini de bilirsin, karakterini de.
İtibarımızı böyle bir tipi atmakla değerlendirmek kimsenin haddi değil, zira itibarımız buna bağlı değil.
Bu zamana kadar konuyu da seni de destekledim, destekliyorum da.
Daha önce de söyledim, gerek bir miktar sanal kabadayı gerek ispiyoncu zubeyiri atmıyorsak onların karakterini, sıfatını, fıtratını, cibiliyetini. Kalıbını herkes görsün ve değerlendirsin diyedir.
Yoksa atmak basit. Atarız unutulurlar.
Bunlar unutulmasın, her daim yaptıklarıyla hatırlasınlar.
Eyvallah abim
Mesajın yeterli
livaneli
22-09-2019, 22:44
zübeyr, sen ve senin gibilerden tiksiniyorum. Kıvırtışınızdan, yamanışınızdan,kişiliğinizi koyacak yeri buldum sanıp koyuluşunuzdan da tiksiniyorum.
Çok laf var yazacak ama nasılsa değmez ve anlamazsınız. Yaladığınız kayırsın sizi.Onun da ömrü sayılı.Çünkü burası Türkiye Cumhuriyeti.
Yazdıklarının hiçbirinde kaile alınacak bir kelime bile yokta bilader ;
Keşke bunlarla başvursaydım dediğin postlar varya : Onların tamamı bu ülkenin devlet büyükleri tarafından dile getirildi.. Hani şikayet edeceksen hala biraz araştır beynini bunlara çalıştır..
Ha birde kalkıp yok Yiğit insanları ayrıştırdı , o partiye oy verenleri terörist gösterdi falan gibi şeylerin arkasına sığınma.. Senin bu söylediğinin AĞABABASINI o partiden olmayan herkes yıllardır bu ülkenin Cumhurbaşkanı tarafından bizzat kendi söylemleriyle yaftalanarak yaşıyor.. Aç devletin sana verdiği yasal hakla Cumhurbaşkanını şikayet hadi bilader.. Hadi yapta delikanlılığını , dürüstlüğünü görelim..
Ben normal de Tasarım işleriyle uğraştığım için (Typer,Vti ve S2K Club)'ın yaka kartları vs. işlerini yapıyorum. Yarın veya bir gün Typer Club'a da gireceğim ve senin bu yazdıklarını ve söylediğin herşeyi açıkca orada beyan edeceğim. İnsanlar senin nasıl biri olduğunu görsün/anlasınlar. Keşke o yaka kartını ismin geldiğinde yazmasaydım ve yapmasaydım ama sıkıntı yok yaptığım gibi almasınıda bilirim. Ziyansın.
asmisinsan
23-09-2019, 12:32
Ben normal de Tasarım işleriyle uğraştığım için (Typer,Vti ve S2K Club)'ın yaka kartları vs. işlerini yapıyorum. Yarın veya bir gün Typer Club'a da gireceğim ve senin bu yazdıklarını ve söylediğin herşeyi açıkca orada beyan edeceğim. İnsanlar senin nasıl biri olduğunu görsün/anlasınlar. Keşke o yaka kartını ismin geldiğinde yazmasaydım ve yapmasaydım ama sıkıntı yok yaptığım gibi almasınıda bilirim. Ziyansın.
ne farkın kaldı eleştirdigin adam oldun ozaman:)
ne farkın kaldı eleştirdigin adam oldun ozaman:)
İnsanlara öneride/fikirde bulunacağım ben, ispiyonluk vb. birşey yapmayacağım ki ben söylemesem de kendi rengini belli ediyordur abi problem değil ama bu yaptığı gerçekten ayıp.
Ne var kı bunda. Bu gıbı adamlara dıkkat etmek gerekır.
Bugun baskasını gammazlayan,yarın senı gammazlar. Ustune de kendını haklı bulup,sana ahlak dersı verır...
dieselpower
24-09-2019, 11:01
ivikitimli pizirtisi girişip..... ya sen nasıl bir insansın ya :)
Suç duyurulariyla amacına ulasiyordur o zaten, amaç birilerine gosterip, ben her ortamda sizin için mücadele ediyorum demek..
Olur da mahkumiyet olursa, üstüne ekler daha fazla övünür.. gözüne girmek istediği kişi olmadık sebepten üstünü cizerse o zaman anlar yaptığı hatayı..
GökhanÖzkan
25-09-2019, 13:09
Cidden komik.... Oturup bide açıklama yapmış beğenmediği, eleştirdiği adamın (MUSTAFA KEMAL ATATÜRK) getirdiği alfabe ile.. Çok düzgün de yazmış.. :soru:
rolling camiasından ismen tanıyorum.. yazık..
37 yaşında adamın düşmemesi gereken gaflar.. ayıp be!
rolling yapıp geçemediğin adamı da polise şikayet edersin sen :) arabası benden hızlıydı ortalığı kızıştırıp beni geçti diye :)
gizli spec out.. ispiyoncu spec in :heyoo::welcome:
Yiğit seni tanımıyorum yine forumdan ismen bilirim..
Davadan kesinlikle vazgeçme..
Vazgeçme ki anlasınlar.. yaşını başını da almış olsalar belki bir şeyler öğrenirler de.. bir faydan olur.....
.. Çok düzgün de yazmış.. :soru:
..
Atatürk'ü hep küçük harf yazmış özenle.
sinirli,agresif bir o kadarda yırtıcı bir abimize bak sayesinde bayrağı olan adamı tanımıyor birde Allah Allah deyip müslümancılık oynarlar. Ne varsa bunlardan geliyor zaten memleketin başına.
Hayır bi de şu komik, daha önce de yazdım, sanki babasının oğlu...
Efendim AKP seçmenine söylemiş, o zoruna gitmiş... Önceki mesajlarda yazılmış, peki bu tayfanın veya AKP'nin yaptığı nitelemeler neydi?
Hadi bunlar karşılıklı yanlışlar, onu geçtik. AKP seçmeni de babanın oğlu mu? Sanane :)
Kendi üzerine alındıysan gider kendi adına hakaret davası açarsın.
Sanırsın İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı... Görev edinmiş kendine.
Bu iş FB-GS saçmalığı gibi. Hani böyle "milyonluk eşekler" yenilince üzülüp ağlayanlar falan vardır ya... O hesap tam.
Dikkatin ve uyarın için teşekkürler.
Düzenlendi.
Kasıtlı mı yaptı kasıtsız mı yaptı bilmem ama, bu forumda Atatürk'ün A'sı büyük harf ile yazılır. Yazılmazsa, yazdırırız.