Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw aşkım depreşti yardımcı olun
Bmw 6 serisi araç almaya karar vermiş bulunuyorum ama gel gelelim ki 6.45 mi 6.30 mu karar veremiyorum.
Bütçem maksimum 100 bin.
Kasa olarak aynı bir tek üzerlerindeki motor farklı (yürüyen vs hariç)
6.45 olursa 2004 model yaşından dolayı dezavantajı var vergisi bir alt dilime düşüyorum V8 motora sahip
6.30 olursa 2006 model 2 yaş daha genç V6 motora sahip
İki araçtada maksimum 180 bin kilometrede bakıyorum
Aklımdaki sorulara gelince;
Kronik problermleri var mı ? Parça fiyatlarına baktım ciddi pahalı parçaları var.
Hangi motor daha sorunsuz daha az üzer ?
Oldu ki yarın bir gün satmak istersek hangisinde daha az sorun yaşarız ikinci eli zaten ağır olan bir araç
Aralarındaki 2 yaşlık fark çok problem olur mu ?
Yazıları düzelttim ama hala bozuk çıkıyor mu bilmiyorum birde adminlerden başlığı düzeltme konusundada yardım istiyorum yardımcı olurlarsa sevinirim
Sorry, you have been blocked (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-run-cars-6.45ci-panoramik-hafiza-isitma-601288949/detay)
Sorry, you have been blocked (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-run-cars-6.45ci-panoramik-hafiza-isitma-601288949/detay)
Asena'ya ibo böyle çakmamıştır
Asena'ya ibo böyle çakmamıştır
O kadar yani diyosun :)
Araç gerçekten çok iyi benimde favorilerimde ama tek sıkıntım 6.30 mu 6.45 mi kararsızlığı
622376561 bu ilan nolu aracı alıp toplamayı bile düşündüm ama 6.45 mi 6.30 mu bi ona karar veremedim :)
hddsheriff
10-11-2018, 15:54
622376561 bu ilan nolu aracı alıp toplamayı bile düşündüm ama 6.45 mi 6.30 mu bi ona karar veremedim :)
Lacivert 645 daha ucuza gelir bunu toplamaktansa
Bütçe ne bilmiyorum ama 6 ya niyetlensem direk buna bakardım
2005 MODEL İLK SAHİBİNDEN CABRİO HATASIZ BOYASIZ ORJİNAL M PAKET
619701326
Lacivert 645 daha ucuza gelir bunu toplamaktansa
Sadece resimden bakarak tampon 2 far kaput 1 çamurluk airbag çıkma olarak 15 bin civarı tutuyor artık üzerine fazlası olur eksiği olmaz
Bütçe ne bilmiyorum ama 6 ya niyetlensem direk buna bakardım
2005 MODEL İLK SAHİBİNDEN CABRİO HATASIZ BOYASIZ ORJİNAL M PAKET
619701326
Tenteli cabrioları beğenmiyorum ama kasa olarak çok düzgün belli
hddsheriff
10-11-2018, 21:12
Sadece resimden bakarak tampon 2 far kaput 1 çamurluk airbag çıkma olarak 15 bin civarı tutuyor artık üzerine fazlası olur eksiği olmaz
Tenteli cabrioları beğenmiyorum ama kasa olarak çok düzgün belli
Sağ şase ucu dönük kemerler vs derken 20-25 harcayacaksın ve yaklaşık 100 bin e kazalı bir araban olacak. Lacivert veya muadili bir aracı 100 e rahatlıkla alırsın usta nazı parçacı kaprisi çekmeden rahat rahat binersin.
Sağ şase ucu dönük kemerler vs derken 20-25 harcayacaksın ve yaklaşık 100 bin e kazalı bir araban olacak. Lacivert veya muadili bir aracı 100 e rahatlıkla alırsın usta nazı parçacı kaprisi çekmeden rahat rahat binersin.
Benim dediğim kabaca incesine girmeden görünen köy birde o işin şasesi aracı istanbula getirmesi ve ustalarla paranla iş yaptıramama kısmı girince lacivert araba efsane oluyor :)
Ben açık konuşayim
Bu kasa m6 sahibi yıllar önce
Bu kasayı üreten bmw nin diye sövdüğünü gördüm
Mavi gerçekten değişik duruyor
Ama ben bu arabayı genel olarak bu kasa 6 yı almazdım
O parayada alınacak çok fazla birşey yok o konuda haklısın
Ama ben bu 6 serisine hiç bulaşmazdım
Ben açık konuşayim
Bu kasa m6 sahibi yıllar önce
Bu kasayı üreten bmw nin diye sövdüğünü gördüm
Mavi gerçekten değişik duruyor
Ama ben bu arabayı genel olarak bu kasa 6 yı almazdım
O parayada alınacak çok fazla birşey yok o konuda haklısın
Ama ben bu 6 serisine hiç bulaşmazdım
Valla arıza çıkarmazsa sorun yok uçsun kaçsın bu tarz bi düşüncem yok ama bu fiyatlara araba bulamıyorum valla araba yok manuel alacak olsam yine gidip rx8 alıcam
Birkan61
11-11-2018, 20:00
Tamamen mantık çerçevesinde bakaraktan 3.0i almanızı tavsiye ederim. Kullanıp veya bildiğimden konuşmuyorum baştan söyleyeyim :)
Halen daha yolda gördüm mü dönüp baktığım bir kasa
En azından piyasada daha çok kullanılan bir motor olduğundan 3.0 parçası olarak üzmez daha kolay bulunabilir bir halde olur.
Tamamen mantık çerçevesinde bakaraktan 3.0i almanızı tavsiye ederim. Kullanıp veya bildiğimden konuşmuyorum baştan söyleyeyim :)
Halen daha yolda gördüm mü dönüp baktığım bir kasa
En azından piyasada daha çok kullanılan bir motor olduğundan 3.0 parçası olarak üzmez daha kolay bulunabilir bir halde olur.
Mantık bunu söylüyorda kalbim v8 olsun diyor ama cidden bazı parçalar dediğiniz gibi çok ciddi derecede pahalı
V8 flan hikaye. V6 3.0i den şaşma. Olurda motor arıza verir piyasadaki tüm 3.0 bmw nin motorları aynı. Parça zibil gibi. Aceleniz yoksa bekleyin arada harika 6 serisi ilani düşüyor. Bende takip ediyorum ara sıra ancak cesaret edip alır mıyım biraz zor. Ancak kesinlikle sınıf üstü araç. 2005 model 530 lar bile bu fiyatlarda. 6 cok karizma duruyor. Siyah içi bordo bulursan tadından da yenmez.
Kronik olarak motorunda bir sorun yok. Elektronik kısmı kullaniciya sormak lazim
V8 flan hikaye. V6 3.0i den şaşma. Olurda motor arıza verir piyasadaki tüm 3.0 bmw nin motorları aynı. Parça zibil gibi. Aceleniz yoksa bekleyin arada harika 6 serisi ilani düşüyor. Bende takip ediyorum ara sıra ancak cesaret edip alır mıyım biraz zor. Ancak kesinlikle sınıf üstü araç. 2005 model 530 lar bile bu fiyatlarda. 6 cok karizma duruyor. Siyah içi bordo bulursan tadından da yenmez.
Kronik olarak motorunda bir sorun yok. Elektronik kısmı kullaniciya sormak lazim
kasanın nasıl durduğunu bana neler hissettirdiğini çok güzel sende anlatmışsın :D
zaten zor kasa diyorum biraz sesi cılız olsun ama sorunsuz kafa rahat olsun istiyorum recaro bordo koltuk tadından yenmez diyorum bende :D tek sıkıntısı fiyatı biraz daha yüksek kalıyor onun içinde beklemeye devam
Mesaj attım son oluru ne olur diye direk 100 bin dedi :)
enes_srb
18-11-2018, 09:07
Mesaj attım son oluru ne olur diye direk 100 bin dedi :)
Araca kapora alınmış , ama şu ön tampon m3 değil mi ya anlam veremedim pek ? :D
330 Cİ vereyim kardeşim topaz mavi .. :)
Lacivert olan ereksiyondan çıkmış penis gibi duruyor, ben olsam o paralara E39 540/M5 bakarım daha keyifli olur.
blumenberg
18-11-2018, 11:23
BMW / 6 Serisi / 630Ci / 630Ci / Sahibinden satılık sıfır hata 53.000 kilometrede sahibinden.comda - 578023259 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-satilik-sifir-hata-53.000-kilometrede-578023259/detay)
bu araba cok temiz duruyor, ben olsam buna gider bakarım, daha düşük bütçe ile alınacak araba çok üzer. 2011 de ben de çok araştırmıştım, bu kasanın en verimli motoru 635d, olmuyorsa 630i, arkadaşımda komple orjinal m6 parçaları takılı siyah içi bej vardı, çok güzeldi. fiyatlar her arabada olduğu gibi uçmuş kaçmış, eğer kısa süreli binecekseniz hiç bulaşmayın, uzun süre düşünüyorsanız da kondüsyonu sağlam arabalardan şaşmayın
Araca kapora alınmış , ama şu ön tampon m3 değil mi ya anlam veremedim pek ? :D
prior desing'in body kiti vardı ona benziyor ön tampon ama M tampon değil birde kaporayı veren ben değilim :D
330 Cİ vereyim kardeşim topaz mavi .. :)
yok valla düşündüğüm bir araç değil
Lacivert olan ereksiyondan çıkmış penis gibi duruyor, ben olsam o paralara E39 540/M5 bakarım daha keyifli olur.
benim fiyatlara sağlıklı m5 imkansız gibi
BMW / 6 Serisi / 630Ci / 630Ci / Sahibinden satılık sıfır hata 53.000 kilometrede sahibinden.comda - 578023259 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-satilik-sifir-hata-53.000-kilometrede-578023259/detay)
bu araba cok temiz duruyor, ben olsam buna gider bakarım, daha düşük bütçe ile alınacak araba çok üzer. 2011 de ben de çok araştırmıştım, bu kasanın en verimli motoru 635d, olmuyorsa 630i, arkadaşımda komple orjinal m6 parçaları takılı siyah içi bej vardı, çok güzeldi. fiyatlar her arabada olduğu gibi uçmuş kaçmış, eğer kısa süreli binecekseniz hiç bulaşmayın, uzun süre düşünüyorsanız da kondüsyonu sağlam arabalardan şaşmayın
araç gerçekten çok temiz motor olarakta evet 635d fiyatları çok yüksek 630 için gitmiyor 645 için masraflı diyorlar ne yapıcağımı şaşırdım valla :D
Mazda rx8 ilanlarına geri bakmaya başladım umarım mazdayı almadan bir araç bulabilirim bu ara fiyatlar çok yükseldi ya o fiyatlara çıkabilsem mustang falan kovalardım açıkcası
Bu aşkımı yakında kalbime gömeceğim mtv zamlarından sonra
2006 model 630ci yıllık vergisi 2550 TL
2004 model 645ci yıllık vergisi 2647 TL
Alt dilime giriyorlar mı bilmiyorum ama devlete o vergileri ödemek istemiyorum yazık günah kafam çok karıştı şeytan rx8 için dürtüyor
kalipson
01-01-2019, 23:05
Rx8 ile vereceğiniz benzin parasıyla senede iki defa 645 vergisi verebilirsiniz sanırım. :)
Rx8 ile vereceğiniz benzin parasıyla senede iki defa 645 vergisi verebilirsiniz sanırım. :)
645in ondan aşağı kalır bir yakıt yakacağını sanmıyorum hem yakıt hem vergi olacak yılda 6-7 bin km yol yapıyorum zaten
kalipson
01-01-2019, 23:40
645in ondan aşağı kalır bir yakıt yakacağını sanmıyorum hem yakıt hem vergi olacak yılda 6-7 bin km yol yapıyorum zaten
Aslında evet. Haklısın. 645 de az yakmaz ama 630 her türlü avantajlı olacaktır diye düşünüyorum. RX8 ile kıyaslandığında. Kağıt üzerindeki tüketim verileri bile bence dehşet. O rakamları görünce 2.0T Megane RS.imi öpesim geliyor :D
Aslında evet. Haklısın. 645 de az yakmaz ama 630 her türlü avantajlı olacaktır diye düşünüyorum. RX8 ile kıyaslandığında. Kağıt üzerindeki tüketim verileri bile bence dehşet. O rakamları görünce 2.0T Megane RS.imi öpesim geliyor :D
630 herşeyiyle mantıklı vergisi biraz yüksek kalıyor modelinden dolay fiyatıda yüksek artık yapacak bir şey yok ülkede ***** 90-100 bine doğru düzgün araba kalmadı fiyatlar uçtu
Şu iki ilandaki araçları bilen var mı ? Sahibindendeki ilan numaraları
754386301
678161518
Alttaki ilanı kapatmam 3 saniye falan sürdü
Drive Fast
23-12-2019, 18:44
Ben sizin yerinizde olsam bu veya bunun durumuna yakın olmayan hiçbir arabanın yanından bile yürümem
630i joistick individual İlan No: 762255685 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-630i-joistick-individual-762255685/detay
Ben sizin yerinizde olsam bu veya bunun durumuna yakın olmayan hiçbir arabanın yanından bile yürümem
630i joistick individual İlan No: 762255685 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-630i-joistick-individual-762255685/detay
Bütçem max. 120 bin
Alttaki ilanı kapatmam 3 saniye falan sürdü