PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Apple Genius Bar Rezervasyonu

EnesAksu
20-04-2018, 08:01
Arkadaşlar,
iPhone cihazımda ahizede aşırı bir cızırtı sesi var. Randevusuz bakmıyorlar diyorlar. Randevu için kocaman ülkeye iki şube baktığı için tarih bulamıyorum.
Yurt dışına çıkacağım içinde bırakıp 20 gün sonra alma şansım yok. Akasya ve zorluya randevusuz gidip onarım yaptıran var mı ? kapıda kalırmıyız.

Teşekkürler.

Ormanci
20-04-2018, 08:26
Ben 2-3 sefer Akasya'nın kapısında erken gidip açılışına kadar bekleyip, kapılar açıldığında birkaç kişi ile birlikte koşarak içeri girdim ve sıraya girdim, böyle bakıyorlar randevusuz :D

Hatta mağaza içinde sıra oluyorsunuz, o arada elemanlar gelip sizin ne vardı, sorun neydi diye abuk subuk şeyleri eleyip o sırayı da eritmeye çalışıyorlar.

Eski telefonda mikrofon sorunu vardı, daha sıradayken gelip sordu, tamam telefon değişecek büyük ihtimal dedi, ismimi yazdı, sıra bana geldiğinde direk telefonla geldi vatandaş.

asscutter
20-04-2018, 08:49
tam avm açıldıgı saatte gidersen yardımcı olurlar

MCN21
20-04-2018, 12:08
Randevusuz gidip siraya girip isleminizi yaptirabilirsiniz. Ben son gittigimde gun ortasinda gittik. Apple storelar artikturkiye cihazlari disinda ucretiyle bile servis vermedigi icin 10dk surmedi siranin bana gelemsi. 30-40 dk sonrada cihazi incelemek icin cagirdilar.
Ayni problemim vardi ahize kirlenmis. Bir daha yasarsam ahizenin icine bant yapistirip cekerek tozlari alabilecegimi soylemislerdi

EREN34
20-04-2018, 12:46
iphone kulaklığı asla bozulmuyor.

Ya düşe düşe üzerindeki filtre kaymıştır yada toz pislikten yapar.

Garanti yok yada sonu yakınsa iyi bir özel servis işi çözer

EnesAksu
20-04-2018, 13:10
Randevusuz gidip siraya girip isleminizi yaptirabilirsiniz. Ben son gittigimde gun ortasinda gittik. Apple storelar artikturkiye cihazlari disinda ucretiyle bile servis vermedigi icin 10dk surmedi siranin bana gelemsi. 30-40 dk sonrada cihazi incelemek icin cagirdilar.
Ayni problemim vardi ahize kirlenmis. Bir daha yasarsam ahizenin icine bant yapistirip cekerek tozlari alabilecegimi soylemislerdi

Şansa Zorluda randevu alabildim. Zorlu bomboş akasya her dk dolu.

tuner faruk
20-04-2018, 13:19
Zorlu da sabah açıldığında giderseniz kapıda görevli kişi sıraya sokuyor randevusuz olarak da günlük kotaları var yardımcı oluyorlar.

jRMix
20-04-2018, 16:20

Nasıl yani? Yurtdışı cihazı ücreti ile tamir yaptıramıyor muyuz? Arkadaşımın yurtdışı cihazı var benimki yurtiçi pil kampanyasından yararlanıp ikisini de değiştirelim diyorduk.

MCN21
21-04-2018, 05:10
Nasıl yani? Yurtdışı cihazı ücreti ile tamir yaptıramıyor muyuz? Arkadaşımın yurtdışı cihazı var benimki yurtiçi pil kampanyasından yararlanıp ikisini de değiştirelim diyorduk.

Pil kampanyasinin sartlarini bilmiyorum. Global bir kampanya oldugu icin hizmet vermeleri yuksek ihtimal.

Yurtdisi cihazlarini kvk ya yonlendiriyorlar. Turkiye cihazlarina direk store ilgileniyor dediler. Kvk ile bir anlasma yapmislar sanirim.

Onumdeki bayanda 6s vardi cami kirilmis. Onuda direk kvk ya yonlendirdiler.(yurtdisi cihazi)

dragstar
23-04-2018, 18:44
gerçekten çok zor randevu alınıyor

EnesAksu
24-04-2018, 07:13
Arkadaşlar batarya konusunda bilgileri aktarayım.
Cuma günü şansa 18:25 randevu buldum gittim.
Ahize da cızırtı var dedim, yanımda ipad bağlayarak test yaptı kontrol etti vs. Cızırtı için için ekran değişecek dedi. Batarya için de yıl sonuna kadar müşteri memnuniyeti için etrafınızda arkadaşlarınız varsa yıl sonuna kadar garantili cihazların bataryalarını ücretsiz değiştiriyorlar. Garantisi olmayanlar için 130 TL olması lazım. Yanlız şöyle durum var, ios 11.3 gelen pil sağlığında pilin performansı %80 den aşağı olması gerekiyor.
O gün gittiğimde telefonu yarın 12 alırsınız dediler, gittim 1 saat kadar bekledim sonunda cihaz ve garanti sıfırlanarak başka sıfır cihaz verdiler.

EnesAksu
24-04-2018, 07:14
gerçekten çok zor randevu alınıyor

Aynen öyle bende biri iptal edince alabildim gün içinde sürekli takip ettim. randevusuz gitmemeyi tavsiye ederim, randevum olmasına rağmen 1 saat bekledim.

lethaldoze
25-04-2018, 18:01
Erenköydeki KVK Bostancı köprüsünün oraya taşınmış. Geçen hhafta arkadaşın telefonu götürdüm randevusuz. 10 dk bekledim sıra geldi verdim.
3-4 gün sonra gidip yenisini aldım.
Eski yerlerindeykende 2 sefer aynı şekilde işlem yapmıştım. Tabi o 2 seferde ertesi gün hemen yeni cihaz vermişlerdi değişimle, bu sefer apple ye göndermişler falan ama sıra randevu 2-3 senedir hiç yaşamadım ben.
Bilginiz olsun arkadaşlar

Utku85
26-04-2018, 10:12
Ahize cızırtısı genelde cepte taşınan iPhone'larda oluyor.
Benim başıma 3 defa geldi, ataşehir pupa garanti bile sorgulamadan 5 dk içinde düzeltip veriyor.
Muhtemelen vakumlu bir temizleme cihazıyla temizliyorlar