Orijinalini görmek için tıklayınız : Çift Kişilik Ortapedik Yatak Tavsiyesi ?
-Murat Özcan-
04-02-2018, 18:46
Arkadaşlar kendi odama çift kişilik yatak almayı düşünüyorum tam ortapedik olarak.
Birçok markaya baktım kafama yatan Yataş ve İstikbalden bir kaç model oldu. Yatsan markasını da çok duyuyorum ama henüz gidip bakamadım.
Çok sert olsun istemiyorum yumuşak ve rahat uyuyabileceğim vücudun şeklini alan ve bel destekli olsun istiyorum.
İçimizde kullanan arkadaşlar vardır hangi marka ve modeli öneriyorsunuz tavsiyeleriniz nelerdir ??
Bellonadan almistim evlenirken. Daha 1 senem dolmadan boyun fitigi oldum. Bunun belki yatakla bir ilgisi yok ama sonrasinda hic rahat edemedim. Ortopedik cok yumusak yataklari daha once kullanmadiysanz benim gibi sorun yasabilirsiniz. Ben sert yatakta daha rahat ediyorum. Ortopedik diye dunya para veriyoruz ama daha beter hale gelebiliyor bazen insan.
yatas tesla kullanıyorum. bel agrılarıma deva oldu
1 ay araştırmam sonucunda benim izlenimim :D
Yatsan mercedes
İşbir audi
Yataş vw
İstikbal seat
Bellona skoda
Yataş bluestar aldım 3. Ayında bir tarafı çöktü şimdi servis mervis haftalarca uğraşcam.Fiyatı nispeten uygun ve sertliği konforu bana hitap ettiği için almıştım.
En hızlı teslimat ,satış öncesi sonrası ilgi alaka olarak işbir diğerlerinden çok önde.Yataş bellona istikbalin paranı alıp haftalarca ürünü teslim etmeme ihtimali yüksek.illede yataş diyorsan atletic modelini önerebilirim.
Kilo problemi yoksa orta sertlikte bi yatak hem konforlu hem sağlıklı olacaktır.Yatsan ın fiyatları diğerlerine göre neredeyse iki katı.
-Murat Özcan-
04-02-2018, 19:30
Bellonadan almistim evlenirken. Daha 1 senem dolmadan boyun fitigi oldum. Bunun belki yatakla bir ilgisi yok ama sonrasinda hic rahat edemedim. Ortopedik cok yumusak yataklari daha once kullanmadiysanz benim gibi sorun yasabilirsiniz. Ben sert yatakta daha rahat ediyorum. Ortopedik diye dunya para veriyoruz ama daha beter hale gelebiliyor bazen insan.
Bende doğru bir yatak seçmek istiyorum ileride zorluklar çekmemek adına
yatas tesla kullanıyorum. bel agrılarıma deva oldu
Selçuk abi o yatağıda çok beğendim ama Duchess modeline göre az biraz sert geldi bana ama cidden güzel yatak alacaklarım arasında tavsiye ediyorsun dimi
1 ay araştırmam sonucunda benim izlenimim :D
Yatsan mercedes
İşbir audi
Yataş vw
İstikbal seat
Bellona skoda
Yataş bluestar aldım 3. Ayında bir tarafı çöktü şimdi servis mervis haftalarca uğraşcam.Fiyatı nispeten uygun ve sertliği konforu bana hitap ettiği için almıştım.
En hızlı teslimat ,satış öncesi sonrası ilgi alaka olarak işbir diğerlerinden çok önde.Yataş bellona istikbalin paranı alıp haftalarca ürünü teslim etmeme ihtimali yüksek.illede yataş diyorsan atletic modelini önerebilirim.
Kilo problemi yoksa orta sertlikte bi yatak hem konforlu hem sağlıklı olacaktır.Yatsan ın fiyatları diğerlerine göre neredeyse iki katı.
Anladım hocam, kilo problemi yok allahtan iş bir yatak iyimi peki yatsan ile işbire bakacağım
Yatsan yada iş bir yerli veya king koil veya serta. Yatsan satıyor.
Antalyalogy
04-02-2018, 22:54
Yaklaşık 5 yıldır Yataş Five-Z kullanıyoruz. Tavsiyemdir. (bel fıtığım var, fıtık azdığında iyi gelen tek yatak)
Athletic | YATAKLAR | URUN DETAY (https://www.yatasbedding.com.tr/yataklar/athletic)
bunu kullanıyorum. geçen sene 1400 tl idi. 1 senedir sorun yok orta sert bir yatak olarak aldım normalde bel ağrım yok yataktada henüz sorun yaşamadım. çökme vs yok. kısaca memnunum. ama yatak işi biraz şans değilde insana göre bir şey herkesin vücudu aynı değil.
2 ay önce IQ sleep yatak aldım yalan yok ilk gece uyuyamadım aşırı sıcak oldu. Belkide o gün çok koşturdum ondandır.
Tabi ertesi gece deliksiz uyudum.
Üzerinde yıkanabilir bölümü olması yazın terlediğinde iyi oluyor.
Uyandığımda kesin net zinde kalkıyorum yataktan.
Sertlik olayı göreceli ama ben içine göçen yatakları sevmiyorum, sigarayı bırakınca 8 ayda 15 kg aldım yani 89'dum 104 civarıyım gayet memnun kaldım.
Tabiki ayrılan bütçede önemli.
İQ Sleep Yatak - İstikbal (http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/expert-yataklar/iq-sleep-yatak)
kanka ortopedik kısmına bişi diyemicem ama visco süngerli yatağım var efsane güzel yaaa
En iyisinin tempur olduğu söylenir bir araştırmanı öneririm tuzlu ama güzeller
Emre Akçay
05-02-2018, 08:16
Bende çok araştırmıştım zamanında. En iyisi Yatsan demişlerdi fakat bulunduğum yerde mağazası olmadığından İdaş tavsiye edilmişti. 5 aydır kullanıyorum, aşırı memnunum.
MILLENNIUM | İDAŞ MOBİLYA YATAK BEYAZ EV TEKSTİL URUNLERİ (http://www.idas.com.tr/urun/millennium)
Ben yatsan aldım belim rahatsız ama fıtık gibi değil yumuşak ve aynı zamanda sertte olması gerekiyor dur lateks yataklar var öneririm yay yerine lateks kullanıyor sünger gibi ama değil yatsan diğer markalara göre bi 3 katı gibi fazla biraz sasece bu ama çok memnun kalırsınız
Beds, Mattresses and Bedding with Premium Quality | Hastens (https://www.hastens.com/us)
şiddetle tavsiye ederim :D
Sırasıyla Halsa, Yatsan, Visko Love ve İşbir. Evlenirken Visko Love tercih ettik. Bir buçuk senede herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Tek problem antibakteriyel olduğundan ilk bir ay koku rahatsızlığı yaşadık. Yatak hava aldıkça koku da zamanla kayboldu.
aybarsdnr
05-02-2018, 09:48
Yatsan crown veya tempur serisini öneririm. Diğerlerine göre fiyatları daha yüksektir ama her sene değiştirilmeyen bir şey olduğu için parasının hakkını veriri
Yatsan Crown tercıh edın,dua edersınız.
Rahatlık kalıte olarak on uzerınden on bır yatak,fıyat olarak uygun olmayabılır ama gunun 8 saatını uyuyarak gecırıyoruz.
8 Senedır kullanıyorum,farklı bır marka ve model yatak olsaydı coktan kullanım omrunu tamamlamıstı.
aposport
05-02-2018, 10:45
7 senede 4 yatak değiştik. ( Mekan, Brn, İdaş ) Hepsi 6 ayda çöp oldu. En çok oturulan kenar kısmından yada bel kısmından çöktüler.
Garanti olayı tamamiyle yalan üzerine kurulu. "Getirin bakalım, kullanıcı hatası yoksa değişelim" diyorlar. Koca yatağı binek arabaya nasıl sığdırayım dediğinde " o sizin probleminiz diyorlar "
En son Yataş Prestige Prime aldık. Çok sükür 3 yıldır sıkıntı yaşamadık. Hatta misafir odasına 2. yi aldık geçenlerde.
Yatakta paraya kıyacaksın, aksi durumda vasat markalar, vasat fiyatlarla sizi rezil ediyorlar.
eşim bu zararlı gazlar ve maddeler konusunda biraz titiz olduğu için kızım için yatak araştırması yaparken aşağıdaki markayı keşfettik, internet üzerinden satışı yapılıyor pek şubesi bulunmuyor bu yüzden ben pek sıcak bakmamıştım ama Ankaradaki şubesi yeni açıldığında deneyip memnun kalınca Cocolat XL aldık. hafif sert ama bizim yatsan visco yataktan rahat uyunuyor ve doğal malzemelerden üretiyorlar. sabah yataktan sırtım ağrıyarak uyandığımda kızı kaldırıp orda yatıyorum :)
http://www.wellmatt.com (http://www.wellmatt.com/organik-yatak-el-yapimi-dogal-yatak-at-kili-coco-lateks-yataklar)
Yataş Five-Z aldım
Bel-sırt ağrılarıma, uyku bölünmelerime, yorgun uyanmalarıma deva oldu.
Eşim de benzer dertlerden müzdaripti, o da kurtuldu ağrılardan.
Hem vücudun şeklini alıyor hem de destekliyor. Çok başarılı bir yatak bence. Alım yaptıktan 3 gün sonra sorunsuz teslim edildi
bütçeni bilmiyorum ama Dunlopillo imperial ya da Diamond serisini dene derim. Altın Yatak getiriyor.
-Murat Özcan-
07-02-2018, 11:54
Ben net tavsiye ediyorum
Yatsan yada iş bir yerli veya king koil veya serta. Yatsan satıyor.
Yaklaşık 5 yıldır Yataş Five-Z kullanıyoruz. Tavsiyemdir. (bel fıtığım var, fıtık azdığında iyi gelen tek yatak)
Athletic | YATAKLAR | URUN DETAY (https://www.yatasbedding.com.tr/yataklar/athletic)
bunu kullanıyorum. geçen sene 1400 tl idi. 1 senedir sorun yok orta sert bir yatak olarak aldım normalde bel ağrım yok yataktada henüz sorun yaşamadım. çökme vs yok. kısaca memnunum. ama yatak işi biraz şans değilde insana göre bir şey herkesin vücudu aynı değil.
2 ay önce IQ sleep yatak aldım yalan yok ilk gece uyuyamadım aşırı sıcak oldu. Belkide o gün çok koşturdum ondandır.
Tabi ertesi gece deliksiz uyudum.
Üzerinde yıkanabilir bölümü olması yazın terlediğinde iyi oluyor.
Uyandığımda kesin net zinde kalkıyorum yataktan.
Sertlik olayı göreceli ama ben içine göçen yatakları sevmiyorum, sigarayı bırakınca 8 ayda 15 kg aldım yani 89'dum 104 civarıyım gayet memnun kaldım.
Tabiki ayrılan bütçede önemli.
İQ Sleep Yatak - İstikbal (http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/expert-yataklar/iq-sleep-yatak)
kanka ortopedik kısmına bişi diyemicem ama visco süngerli yatağım var efsane güzel yaaa
En iyisinin tempur olduğu söylenir bir araştırmanı öneririm tuzlu ama güzeller
Bende çok araştırmıştım zamanında. En iyisi Yatsan demişlerdi fakat bulunduğum yerde mağazası olmadığından İdaş tavsiye edilmişti. 5 aydır kullanıyorum, aşırı memnunum.
MILLENNIUM | İDAŞ MOBİLYA YATAK BEYAZ EV TEKSTİL URUNLERİ (http://www.idas.com.tr/urun/millennium)
Ben yatsan aldım belim rahatsız ama fıtık gibi değil yumuşak ve aynı zamanda sertte olması gerekiyor dur lateks yataklar var öneririm yay yerine lateks kullanıyor sünger gibi ama değil yatsan diğer markalara göre bi 3 katı gibi fazla biraz sasece bu ama çok memnun kalırsınız
Beds, Mattresses and Bedding with Premium Quality | Hastens (https://www.hastens.com/us)
şiddetle tavsiye ederim :D
Sırasıyla Halsa, Yatsan, Visko Love ve İşbir. Evlenirken Visko Love tercih ettik. Bir buçuk senede herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Tek problem antibakteriyel olduğundan ilk bir ay koku rahatsızlığı yaşadık. Yatak hava aldıkça koku da zamanla kayboldu.
Yatsan crown veya tempur serisini öneririm. Diğerlerine göre fiyatları daha yüksektir ama her sene değiştirilmeyen bir şey olduğu için parasının hakkını veriri
Yatsan Crown tercıh edın,dua edersınız.
Rahatlık kalıte olarak on uzerınden on bır yatak,fıyat olarak uygun olmayabılır ama gunun 8 saatını uyuyarak gecırıyoruz.
8 Senedır kullanıyorum,farklı bır marka ve model yatak olsaydı coktan kullanım omrunu tamamlamıstı.
7 senede 4 yatak değiştik. ( Mekan, Brn, İdaş ) Hepsi 6 ayda çöp oldu. En çok oturulan kenar kısmından yada bel kısmından çöktüler.
Garanti olayı tamamiyle yalan üzerine kurulu. "Getirin bakalım, kullanıcı hatası yoksa değişelim" diyorlar. Koca yatağı binek arabaya nasıl sığdırayım dediğinde " o sizin probleminiz diyorlar "
En son Yataş Prestige Prime aldık. Çok sükür 3 yıldır sıkıntı yaşamadık. Hatta misafir odasına 2. yi aldık geçenlerde.
Yatakta paraya kıyacaksın, aksi durumda vasat markalar, vasat fiyatlarla sizi rezil ediyorlar.
[QUOTE=sinisa;8438922]eşim bu zararlı gazlar ve maddeler konusunda biraz titiz old
Genel olarak yorumlarınızı okudum arkadaşlar. Yatsan Yataş İşbir modelleri ön plana çıkmış. Yatsan ile İşbirde bir iki model var onlara baktıktan sonra eğer beğenmessem Selçuk abinin Tesla modelini almayı düşünüyorum yardımlarınız için teşekkür ederim
Ben 2,5 sene önce Yatsan'dan King Koil'in amethyste modelini almıştım çok çok memnunum. Terletme filanda yaptırmıyor. (At Kılından yapılma)
serkanOC
14-02-2018, 17:55
Eğer yatsanla ilgili bi alımın olursa haberim olsun.. Otelciyim 200 yatağım var bi 200 daha ihtiyacım olacak yakın zamanda yatsan da tanıdık var ;)
Yatsan a gidersen Majesty ve Switzerland a da bak bence.. almadıysan hala..
Herhalde satın alması en zor şey yatak. Ne otomobil ne lcd televizyon bu kadar zor değildir. 1 sene geçmiş ama varmı konuya ek yapmak isteyen.
aybarsdnr
27-01-2019, 15:23
Yatsan original supreme 21. Fiyat cok yuksek gelirse crown serisi. Birbirine yakinlar rahatlik acisindan ve arada 4000-5000 tl fark var.
-Murat Özcan-
27-01-2019, 16:15
Herhalde satın alması en zor şey yatak. Ne otomobil ne lcd televizyon bu kadar zor değildir. 1 sene geçmiş ama varmı konuya ek yapmak isteyen.
Yatsan original supreme 21. Fiyat cok yuksek gelirse crown serisi. Birbirine yakinlar rahatlik acisindan ve arada 4000-5000 tl fark var.
Merhabalar, konu üzerinden 1 sene geçmiş fakat bende sizi aydınlatmak isterim.
Bir çok marka gezmeme rağmen kolay kolay kendime yatak bulamadım.
En sonunda yataştan çift kişilik Tesla modelini aldım çok memnunum düşünürseniz gidip deneyin derim.
Linki buraya bıraktım;
Tesla Sleep Pocket Yaylı Seri Yatak | Yataş Bedding (https://www.yatasbedding.com.tr/tesla-sleep-pocket-yayli-seri-yatak-33452)
Athletic Premium Seri Yatak | Yataş Bedding (https://www.yatasbedding.com.tr/athletic-premium-seri-yatak-31099)
bende bunu kullanıyorum 2 sene önce almıştık 1350 tl idi 160*200. şimdi epey pahalanmış. yatak denildiği gibi seçimi zor. orta sert yatak almak istedim bunu önermişti satıcı memnun kaldım. sırtım belim ağrımıyor. biraz sırtımda fıtıkta var.
Belinde sorun olana zaten yumuşak değil, ya yarı ya da tam ortopedik yatak önerilir. Sanılanın aksine ortopedik yataklar oldukça sert olup kaburgaları ortada zayıf biriyseniz batar o kemikler. Ben yataş duchess almıştım 4 sene oldu. Çok memnunuz fakat arkadaşa önerdik aldılar, hiç yatamıyoruz dediler. Yani bu iş çetrefilli. Uzunca bir süre deneyip almak gerek. Yukarda biri demiş işte araba ya da telefon almaktan zor..
Bir akşam mağazada yatıp uyumak lazım imkan varsa tabi
Mağazaların vitrinlerinde gördüm Yataş'ta 120 gün deneyin diyor. Siteden baktım biraz daha farklı. Bizim önerdiğimizi alırsanıza getiriyor.
Smart Match Doğru Yatak Bulma Sistemi uygulamasının önerdiği yataklardan birisinin tercih edilmesi ve bu yatağın 120 gün içerisinde değiştirilmesi durumunda, “Değişim Hizmet Bedeli” karşılığı KDV dâhil 195 TL tutarında ödeme, satış noktasına yapılır.
Kızımın odasında ikeanın tek kişilik yatağı var.bazen onun yatağında uyuyorum inanılmaz rahat.çift kişilikleri nasıldır bakmak lazım.
Tayfun-E30
31-01-2019, 21:30
Yatsan bayiligim var, haliyle konuya biraz vakifim marka, model tavsiye degilde uzun uzum deneyip rahat ettiginizi tercih edin..
Strich Acht
01-02-2019, 13:37
Yatak üreticisiyiz avrupa birliği ülkelerine ihraç ağırlıklı olarak, yatak konusu hakkında sorularınızı cevaplamaya çalışırım.
Öncelikli olarak marka ve model konularına çok takılmamanızı tavsiye ederim, içini açtığınızda benzer spec yatakların %90 aynı olduğunu görürsünüz; markasına göre daha fazla para verirsiniz sadece. Neye ihtiyacınız olduğunu bilmek daha önemli.
Avrupa ve Türkiye pazarı birbirinden çok farklı ürünler talep ediyor, algıyla ilgili herhalde.
ardicli2000
01-02-2019, 14:23
Yataş Blue Star tam bir fiyat performans ürünü. Özel hastalığınız yoksa kesinlikle öneririm. Diğer yataklara fazla vermeye gerek yok.
10 yıllardır üretiliyor ve şikayet edilmiyor. öyle bir model...
Majesty serisi Yataş
Krallar gibi uyuyorum.
Başka yerde kalma durumunda uyuyamiyorum
Yatakta bağımlılık var sanırım
Bir tarafı yumuşak
Diğer tarafı extra yumuşak
Yataş bu konuda iyi derim
Erdem K.
04-02-2019, 08:12
yataş prestige prime kullanıyorum, memnunum
Rahat ve güzel bir uyku için hangi yatağı tavsiye edersiniz. (https://iyiyil.com/yatak-tavsiyesi-2021-mukemmel-yataklar/) arkadaşlar...
razzmatazz
29-12-2020, 08:04
Rahat ve güzel bir uyku için hangi yatağı tavsiye edersiniz. (https://iyiyil.com/yatak-tavsiyesi-2021-mukemmel-yataklar/) arkadaşlar...
bambi freshcell kullanıyorum gayet rahat ediyorum ama bu kişiden kişiye değişiyor yatak konusunda almayı düşündüğünüz markanın mağazasına gidip denemenizi tavsiye ederim
muzurasd
29-12-2020, 08:46
idaş optimum
Strich Acht
29-12-2020, 08:50
Torba yaylı ve çok yumuşak olmayan bir yatak tavsiye ederim.
wiesmann
29-12-2020, 10:00
yatsan switzerland f/p ürünüdür. Swiss otele üretilen model diye biliyorum.
Yataş Five-Z aldım
Bel-sırt ağrılarıma, uyku bölünmelerime, yorgun uyanmalarıma deva oldu.
Eşim de benzer dertlerden müzdaripti, o da kurtuldu ağrılardan.
Hem vücudun şeklini alıyor hem de destekliyor. Çok başarılı bir yatak bence. Alım yaptıktan 3 gün sonra sorunsuz teslim edildi
Abi mesajının üzerinden baya bi zaman geçmiş ama bir şey sormak istiyorum.
Bende de aynı yatak var.
2016 Temmuzdan beri kullanıyoruz.
Geçen sene yaylarında kayma oldu ve garanti'den düzeltip getirdiler.
Yatağı sürekli ön-arka ve baş-ayak olarak belli periyotlarda döndürüyorum. (çok ağır bir yatak ve kolay olmuyor :D )
Ama artık ne yaparsak yapalım eşim ve benim yattığım bölümler daha yumuşak hale geldi.
Görsel olarak anlaşılmıyor ama yatınca aramızda bir tümsek olduğunu anlıyoruz.
Hatta yatağın tam ortasına yatınca sertlik daha iyi.
Sizde de aynı durum var mı?
Bende de aynı yatak var.
Yatağı sürekli ön-arka ve baş-ayak olarak belli periyotlarda döndürüyorum. (çok ağır bir yatak ve kolay olmuyor :D )
Ama artık ne yaparsak yapalım eşim ve benim yattığım bölümler daha yumuşak hale geldi.
Ben pek döndürmüyorum, yumuşama hissetmedim.
Ama eski konfor da yok, veya ben alıştım bilemiyorum.
Strich Acht
29-12-2020, 21:16
Bende de aynı yatak var.
Yay karkas kolay kolay deforme olmaz cok kilolu degilseniz ama sunger cokmustur muhtemelen.
Sunger isi direk ne kadar ekmek o kadar kofte isi, ucuz sunger her turlu cokuyor. Aylarca test yaptim hepsine.
Tayfun-E30
30-12-2020, 09:15
Yatak cokmus muhtemelen, yere koyup yerde bir deneyin bazanin cokmediginden, esnemediginden emin olmak adina.. Yatasi bilmiyorum bizde garantiden degisir..
Bu arada yatak cok kisisel birsey tavsiye ile degil deneyerek almak en dogrusu..
Bende de aynı yatak var.
Merhaba, aynı durum bende var. Sürekli yaz kış tarafında değiştiriyoruz ayak-baş ta değiştiriyoruz bu dönemde. Yine de çökme var.
Açıkçası Five-Z ilk yılındaki sünger performansını şu anda veremiyor.
Ayrıca evimizde hem tek hem de çift kişilik Yataş Tesla da var, o da baya iyi. daha sert ama baya memnunuz ondan da.
ve tek kişilik olarak da Bluestar var, bebeğimiz için almıştık ve 3 yıldır kullanıyoruz. sert yatak ama genel kitle için üretilen bir yatak.
Genelde otellere satıyorlar zaten bluestar'ı.
Muhtemelen bu güne kadar ödediğimin karşılığını en fazla aldığım ürünlerden biridir. Helsa marka ama modeli şu an hatırlayamıyorum. Mağazasına gidip mutlaka inceleyin derim.
Ben rahat döşşekte yatıyorum